slide show

Bio med älski

Nu ska jag på bio med Elin. Vi ska se Paper Towns. Har riktigt höga förväntningar eftersom att The fault in our stars var så grymt bra! Ingen film slår den men förhoppningen är PT också är bra. 
Ska bli så kul att träffas 😘 



Fredag

Idag har jag varit och handlat med Jack. Nu är han hemma hos oss och jag ska alldeles strax äta. Sen ska jag fixa med och sen blir det bio med hun 😘




En torsdag

Hej babes!

Idag har varit en bra och chill dag. Förutom migränen hela natten och förmiddagen. Sov till klockan 14 för jag hade så ont. Sen har jag tagit det lugnt hela dagen. Vid 17 åkte jag och mamma till stan för att äta. 

Tröjan är från Polen, love it!
Gyros, goooott!
Sen åkte jag till kvantum för att träffa min favorit. Elin säljer jordgubbar där nämligen. 
Världens finaste Elin! Vi pratade en halvtimme ungefär, så kul att träffa henne igen!! Isak var också där och hälsade på så det blev massa skratt och prat.

Imorgon ska jag och Elin på bio, åh vad jag längtar! Ska bli så kul 😘



Polen shopping #30

Nu får ni se absolut sista saken jag köpte i Polen. En ny Daniel Wellington klocka, helt kär! Har ju redan en i silver men nu har jag en i rosé också. Och så ett nytt band på köpet, tipptopp.
 
Den kostade cirka 1300 kr.



New in

Nya jazzbyxor and i love 'em!
Från River Island, 350 kr. 

Jag har börjat älska denna stilen, hippiestilen med breda byxor och tröjor med breda ärmar, så fint 😍



Polen shopping #29

En påse till skor eller liknande när man ska till gymmet, ja min tanke är att jag ska börja där igen lol. Färgen var ju så fin och det är Nike sååå.



Polen shopping #28

Oh my, my new darlings! Köpte dessa sista kvällen, en halvtimme innan affärerna stängde. Tänkte egentligen inte alls köpa några Nike skor men jag föll pladask för dessa. Så sköna också! Och färgen är perfekt. Detta är tydligen en förbättrad version av Roshe Run och det märks för de är verkligen supersköna.
 
Kostade bara 159 zl också vilket är cirka 400 kr. Det var 40% rea.



Polen shopping #27

Här kommer de sista klädesplaggen jag köpte i Polen. Nu har jag visat alla 38 plagg, wow första året det händer haha.
 
Dessa bilder blev riktigt dåliga för 1. Det regnade 2. Det blåste 3. Det var cp kallt 4. Jag hade bråttom för vi skulle till båten



Polen dag 10

Här kommer bilder från vår sista dag i Polen. Eller Polen och Polen, det är bilder från båten på väg hem till Sverige. 
 
Kramade morfar hååårt, man vet ju aldrig om det kanske är sista gången vi ses (vilket jag verkligen inte hoppas men man vet aldrig med livet, morfar mår sämre och sämre. Men han ser kry och ganska pigg ut, trodde han skulle se mycket sämre ut så det var skönt). Häxan fick ingen kram lol.
 
Bilresan till båten gick bra och på båten åt vi först middag, supergott faktiskt och sen gick vi till hytten. Sov och lyssnade på musik om vartannat hela vägen till Sverige. När jag var liten kunde jag aldrig somna på båten, nu somnar jag lite var som helst haha.
Hytten, obekväma sängar af men vad ska man göra. Bättre det än ingen hytt.
Började med att plocka lite från buffén för jag var så hungrig så pallade inte vänta på maten från menyn haha. Var helt okej!
Mysig restaurang har de på båten i alla fall! Älskar att äta på restaurang :)
Älskade mamsen, vi hade en rolig resa ihop!
Porkchops, schnitzel och anka.
Och mamma tog glass till efterrätt, jag blev så mätt på min mat så orkade ingenting.



New in

När jag var i Polen tipsade jag ju om tre klänningar, en svart, vit och en multi. Jag var bara tvungen att beställa den multifärgade också! Älskar min svarta.
 
Den är i storlek xs vilket gör att den är väääldigt kort. Men funkar toppen utomlands eller med ett par shorts under. 349 kr från bikbok.
Så mycket snyggare på än på bild dock.



OOTD

Igår såg jag ut såhär. Kläder efter väder kan man säga. Regnjacka och gummistävlar, svensk sommar i ett nötskal :)
Bara älskar mina nya Hunter!
 
Gummistövlar Hunter // Regnjacka New Yorker (Polen) // klänning Polen



Babyboo

Dagen efter att vi kom hem från Polen kom Jack hit och så lekte vi i 7 timmar. Han blev verkligen överglad över presenterna. Åh vad jag tycker om att se hans leende. Allra gladast blev han över djuren och alla puzzel. Vi hade verkligen saker att leka med dessa timmar. Kolla rummet, kaos haha. Det var verkligen så kul att ge honom allt :)
Här är alla presenter till Jack



Dagens

Det var ju tur att jag tidsinställde inlägg till igår för annars hade bloggen stått tom. Fick sån äcklig migrän vid 17 igår så det var helt sjukt. Det går inte att beskriva med ord hur ont det gör. Tog helt sjukt mycket medicin för att ens kunna somna. Sen vaknade jag klockan 3 på natten och jag bara skrek. Så äckligt, äckligt ont. Isak sov inte än så vi passade på att snapa lite för jag kunde verkligen inte somna. Migränen sitter fortfarande i och jag vet inte riktigt hur jag ska klara dagen 😰 mina ögon blir helt fucked up när jag har migrän. Jag börjar se så himla dåligt, allt blir suddigt. Mamma läste att det antagligen beror på migränen, jag hoppas innerligt det för jag är så rädd att min syn ska försämras :(

Nåja, är på wokhouse nu och äter. Tråkigt väder idag men men ska bli fint senare i veckan tydligen. 

Dagens outfit. 3 nyanser av rosa. Allt är nytt från Polen. 



3 shades of pink

Idag är jag rosa. 





Odd Molly

När jag kom hem från Polen så väntade en massa paket på mig, happy Caroline. Ja jag vet att jag egentligen shoppar alldeles för mycket men jag älskar det.
 
Två nya bikinis från Odd Molly, gick nog på 1100 kr tillsammans. Grymt fina! Helt kär i den rosa. Jag ska sälja alla mina andra bikinis och bara behålla mina 3 Odd Molly, möjligen två andra vanliga också men just nu har jag kanske 19?
Vilken tycker ni är finast?



New in; Marc by Marc Jacobs

Såg denna korthållare på nelly.com från mitt favoritmärke Marc by Marc Jacobs och var bara tvungen att slå till. 995 kr kostar denna skönhet och tanken är att jag ska ha mitt framtida körkort där, när det nu blir..
 
Fick den av mamma så det tackar jag för! Visst är den fin?
 



Fifty shades of Grey

Jag såg Fifty shades of Grey på bio när den kom ut och den blev genast en stor favorit! Så otroligt bra film, seeexig som tusan. Klickade hem den från CDON.com för jag vill se den en gång till och vill gärna att mamma ska se den också. Kan kanske bli något pinsamt att kolla på sexscenerna med mamsen dock men jag har varnat henne för att det är en del sex haha. Vi får se vad hon tycker.. Jag älskar den!



En oväntad lösning

Sommarens bästa bok! Den klockrena duon Denise Rudberg och Hugo Rehnberg har skrivit den och det är deras andra bok de skriver tillsammans. Lättsam, humoristisk och romantisk! Ett stort tips, en perfekt chick lit bok.



Polen shopping #26

Älskar att ryggen är öppen på den längst ner!



Polen shopping #26

En enkel från h&m. Gillar "Chanel" trycket eller vad man ska kalla det! Måste verkligen införskaffa mig en Chanel väska i framtiden också. Goals.



Polen shopping #25

Två från Pull & Bear.



Polen shopping #24

Skön, tunn, svart. Perfekt kombination.



10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

10 saker du vill göra innan du dör: träffa min drömprins, gifta mig & ha ett sagobröllop, få barn, få barnbarn, resa till Mexico, resa till Dubai, resa till New York, bli miljonär (drömma kan man), jobba som lärare, bli av med min diabetes.
 
9 saker om dig själv: jag gillar inte stora förändringar, jag älskar att jobba som lärare, shopping gör mig glad, ibland tycker jag att mitt liv är väldigt tråkigt, jag älskar min mamma mest i hela världen, finns inget bättre än att resa, jag saknar gymnasiet, Eric Saade är den snyggaste killen jag någonsin sett, jag har aldrig varit full.
 
8 sätt att vinna ditt hjärta på: Ge mig komplimanger, vara intresserad av mig, skriva gulliga saker, vara omtänksam, vara någon man har roligt med, ha humor, killar som får mig att skratta, killar som spelar gitarr. 
 
7 saker du ofta grubblar på: framtiden, skolan, livet i allmänhet, kärlek, om jag någonsin kommer bli av med min migrän, pengar, relationer. 
 
6 kändisar du tycker är snygga: Eric Saade, Channing Tatum, Christiano Robaldo, Ansel Elgort, Douglas Booth, Kevin Walker. 
 
5 saker du aldrig skulle vilja göra: vara militär, klättra i berg, dyka med hajar (träffa på en haj överhuvudtaget!!), klippa sidecut/koort/raka av håret, hålla i en spindel.
 
4 saker du köpt den senaste månaden: Marc Jacobs klocka, Daniel Wellington klocka, Nike skor, Hunter stövlar. 
 
3 sätt att få dig le/skratta: ge mig komplimanger, krama mig, säga något roligt. 
 
2 gamla favoritlåtar: Break of Dawn - Eric Saade, The ketchup song - Las Ketchup 
 
1 sak folk inte visste om mig: Jag måste alltid dricka precis innan jag går och lägger mig för annars kan jag inte somna. 



Mini me

Sista dagen hos morfar så tog mamma fram några gamla fotoalbum och jag fick se bilder som jag aldrig sett innan i hela mitt liv. Jag älskar att kolla på gamla foton, det ger en sån nostalgi. Jag hade en oerhört lycklig barndom trots att vi bara växte upp med min mamma men hon har verkligen gett mig allt. Jag lovar att jag ska skriva ett långt inlägg om min barndom någon dag (om ni tycker det skulle vara intressant?).
 
I alla fall, jag valade ut runt 20 bilder som jag tog med mig hem till Sverige. Var rätt stressad när jag fotade de här till bloggen så kvaliten blev väl inte världsbäst men ni ser i alla fall.
 
Jag blir alldeles varm i hjärtat av dessa bilder och jag inser hur otroligt nära jag och min storebror stod varandra. Han var verkligen mitt allt och han älskade mig otroligt mycket (gör fortfarande det hoppas jag??). 
Denna bilden är bara så galet fin! Mammas kärlek till sina två barn, åh jag blir nästan tårögd. Min fina familj.
Denna bilden är bland något av det sötaste jag sett. Älskade, älskade bror
HAHAHHAHA alltså jag dör lite
Tänkte att det kunde vara kul för er att se hur jag såg ut när jag var liten.
 
Om man får säga det själv så tycker jag att jag var en väldigt söt unge faktiskt, ganska gullig måste ni erkänna? Undra vart den sötheten tog vägen genom åren, nu ver



Polen shopping #23

Jag är så himla nöjd med all min shopping i år! Jag kände mig osäker på 3 plagg, varav jag köpte 1 av dem men lämnade tillbaka det ganska snabbt efteråt, just för att jag inte var 100% säker. Lovade både mig själv och mamma att endast köpa sånt jag med säkerhet kommer att använda. Därför blev antalet lite lägre i år jämfört med andra år men jag är så nöjd! 38 plagg blev det sammanlagt, 3 par skor, 2 dyra klockor och lite annat smått och gott. Det måste man ju vara mer än nöjd med.
 
Nåja, till det jag egentligen skulle komma till. Här är bild på ytterligare 2 plagg, kan vara de jag är mest nöjd med. Eller näst mest nöjd med?? Äsch kan inte välja :)
Den rosa är otroligt söt på!



Polen shopping #22

Två av mina favoritköp! Den vita tröjan kommer från New Look som är min absoluta favoritaffär i både Polen och London. Shortsen är från Reserved och jag älskar verkligen mönstret!



Polen shopping #21

Två nya! Köpte sporttröjan på Bershka, jättesnygg! Och så ett sminkborttagningsmedel.



Polen shopping #20

Jag har sedan förra året velat ha ett par rosa Hunter. Har ju ett par svarta men de rosa är ju något extra. Därför blev jag överlycklig när de hade min storlek här i år! 450 kr billigare än i Sverige är de också. Betalade runt 700 kr. Hur nöjd som helst.



Hejdå Polen!

Hejdå Polen, vi ses om ett år. Tack för denna gången!
Nu väntar 12 timmars resa, mindre roligt.



Polen dag 9

Idag har vi varit på lite olika ställen. Först på marknad för mamma skulle köpa grönsaker sen hämtade vi kläder som mamma hade lämnat in till sömmerskan. Efter det åkte vi till ett köpcentrum för att shoppa lite, vidare till ett annat för att äta på KFC. Därefter till Kaskada för att jag skulle köpa Daniel Wellington klocka och så fikade vi där. Sen åkte vi till galaxy för att shoppa och till slut tillbaka till ster för att handla lite mat osv som vi ska ha med oss till Sverige. Inte konstigt att jag är helt slut nu efter allt rännande 😅

Tog inte med mig någon kamera idag för orkade inte bära på den men här kommer några mobilbilder. 








Nytt till älsklingen

Här är bilder på det sista vi köpte till Jack idag. Ett par söta vinterskor, ser så sköna och varma ut och så en leksakshäst. Hoppas han blir glad av alla presenter, det hade jag blivit som liten.♥
Vi kom hem ganska sent idag, runt 22 för vi var tvungna att handla inför hemresan. Jag är helt slut nu. Har haft en toppensemester i Polen, hade gärna stannat några dagar till men samtidigt ska det bli skönt att komma hem, framför allt till soffan och sängen för jag sover jättedåligt här. Mammas hemlagade mat ska också bli god men jag kommer sakna morfar och det roliga livet här.
 
Ska äta soppa nu snabbt och sen packa lite. Imorgon går båten klockan 13 så vi måste åka härifrån vid 10.30. Tolv timmars resa väntar och jag kan inte säga att jag längtar. Ska dock bli skönt att slappna av lite på båten, det är alltid så intensiva dagar i Polen. Igår tog jag min andra kortisonspruta i foten, jag kände att den första inte hjälpte så bra som vi hade hoppats på så läkaren tyckte jag skulle ta en till. Ajaj gjorde ont och han sa att jag borde vila min fot i 2 veckor nu men så har jag varit och shoppat alla dagar istället.. Något oansvarigt kan tyckas så jag måste verkligen vila upp den nu. Mår inte så bra efter korison faktiskt. För det första stiger mitt blodsocker enormt, det bör ligga mellan 5-7 men mitt är uppe i 19-22. Sen får jag rosiga och helt röda kinder och känner mig febrig. Sover dåligt och får hemska myrkryp i benen. Hoppas verkligen denna sputa hjälper bättre.
 
Är egentligen alldels för trött för att packa men plikten kallar.
 
Tänkte tidsinställa några inlägg till imorgon så kika in då.



Polen dag 8

Igår började vi med att hälsa på mormor på kyrkogården som jag skrev i inlägget igår. Det ger en sån bra känsla i kroppen, Polen känns inte komplett förrän man har hälsat på vår älskade ängel.
Det såg ganska hemskt ut vid graven när vi kom dit. Morfar kan ju inte gå så förväntar mig inte att han ska städa vid graven heller men mammas bror som bor i Szczecin, det är skandal att han inte ens kan hålla sin mors grav ren. Vi blev väldigt ledsna faktiskt men han är ju som han är, helt fucked up.
Älskade, saknade ängel.
Sen åkte vi till Kaskada för att fika och shoppa. Hittade en massa fint faktiskt!
Och så avslutade vi dagen med KFC.
 
Bra dag helt enkelt!
 
Idag har vi lite småsaker att fixa, ska försöka övertala mamma att shoppa lite till och sen måste vi handla lite. Imorgon åker vi hem :(



Polen dag 7

Från den 7e dagar har jag inte speciellt många bilder i och med att vi var hemma hela dagen och sen bara gick på bio på kvällen. 
Fikade innan bion
Popcorn är ju ett måste även om jag sätter de i halsen 9/10 gånger. 

Såg ju som sagt Magik Mike XXL. Jag tyckte filmen var okej. Den är rätt kass gjord stundtals och de svär som tusan, fucking hörde man varannat ord och det tyckte ju mamma var hemskt haha. Men ändå lätt värt att se filmen för Channing Tatum var så jävla sexig som manlig strippa 😏 man ramlade nästan ur stolen. 

VIP platserna var toppen. Då hade man mycket benutrymme, plats att ställa muggen och stora skinnfåtöljer. Ska alltid köra VIP! 



Nytt till Jack

Här kommer bilder på lite kläder jag köpt till Jack de senaste dagarna.
Hur gulligt? Kalsongerna är ju bara så söta haha!



Mormor

Har varit och hälsat på mormor idag. Fäller alltid tårar där vid kyrkogården, kommer inte ihåg mormor så mycket men av allt jag fick höra om henne så var hon helt obeskrivlig. Flera människor utanför familjen har sagt att hon var som en ängel som kom ner på jorden i 65 år och som försvann tillbaka till himlen alldeles för snabbt. Mormor var aldrig arg, hon bråkade aldrig. Hon sårade aldrig någon, hon älskade alla och alla älskade henne. Åh vad jag önskar att jag hade lärt känna denna fantastiska människa mer. Hon var tydligen lik min mamma fast en ännu bättre människa och min mamma är den mest underbara människan jag känner så jag kan bara tänka mig hur min mormor var. 

Vila i frid och se ner på oss mormor. ❤️️



Topp 5 böcker!

Som ni kanske vet så älskar jag att läsa. Det går segt om boken är sådär men hittar jag en bra bok så läser jag snabbt som tusan.
 
Jag har läst många bra böcker under åren men tänkte tipsa om min topp 5 lista! Jag ska försöka sätta böckerna i ordning, även om det är tufft där uppe i toppen.
 
1. Spårlöst försvunnen av Linda Howard.
Denna boken är helt galet bra!! Det är ingen typisk tonårsbok utan mer för kanske unga vuxna/vuxna men jag tycker att man kan läsa den från ungefär 13 år. Denna bok har allt, spänning, romantik, mord, bra karaktärer osv. Handlar om en kvinna vars son blir kidnappad i Mexico som bebis. Hon spenderar därefter hela sitt liv åt att leta efter sin son. Jag måste läsa om denna någongång, har ni inte läst den så har ni verkligen ett guldkorn framför er, är avis på er.
 
2. Han kallar sig Esmeralda av Ritta Jacobsson.
En av de senaste böckerna jag läst men den tar sig verkligen in på min topplista, en riktig rysare! Ritta Jacobsson skriver på ett sådant sätt att det kryper längst kroppen, otroligt spännande bok. Handlar om en nätpedofil och tjejen Selena som råker ut för den här mannen. Avslöjar inget mer!
 
3. Ett nytt liv på köpet av Emma Granholm.
Sanna har levt ensam hela högstadiet, hon har varit otroligt mobbad. När hon börjar gymnasiet får hon äntligen starta om, hon får ett nytt liv på köpet. Men ganska så snart visar det sig att det inte är helt oproblematiskt när man vill vara vän med alla i klassen. Helvetet bryter loss för Sanna igen.
Jag läste denna bok när jag själv gick på gymnasiet och kunde verkligen relatera till den. En ungdomsbok som är svårlagen, har läst den 2 gånger och det händer i princip aldrig med böcker.
 
4. Syskonkärlek av Katarina Von Bredow.
Tjejen blir kär i sin bror, de inleder ett förhållande. Det blir kaos.
Katarina gör mig aldrig besviken, alltid lika bra böcker.
 
5. På ön av Tracey Garvis Graves.
En lärarinna ska följa med en familj på semester för att ge privatlektioner till familjens son. Helt plötsligt kraschar flygplanet och sonen och läraren blir strandsatte på ön. Lusten ger sig hän och de inleder ett förhållande. Sjukligt bra bok!
 
Jag rekommenderar ALLA att läsa dessa 5 böcker :) Ni kommer inte bli besvikna!



Polen dag 6

Här kommer bilder från gårdagen. Vi var i Galaxy hela dagen och shoppade med paus för fika och mat på Pizza Hut. Mamma köpte dock ingenting, som vanligt. Jag får dåligt samveta när hon inte köper något ju.. Jag hittade däremot en massa fint, som ni har sett på bloggen här under dagen.
Galaxy, Szczecins näst största shoppingcentrum
Yo! Linne från Pink- Victoria´s Secret
Fikapaus
Sen dags för lite shopping igen
Sen åt vi på Pizza Hut, något annat än KFC för en gångs skull.
Och efterrätt, dessa är så sjukt goda!
Trött tjej
Prova lite kläder, man måste gå runt i så sjukt många timmar för att väl hitta något.
Tycker denna fontänen är så himla snygg!
Yes det var bilder från gårdagen, hoppas ni gillar de babes!



Polen shopping #19

Handlade lite på Nike igår. Lätt mitt favoritmärke när det kommer till sportkläder och accessoarer. Det blåa linnet är bara så snyggt! Perfekt till zumba som jag ska börja på i augusti och den svarta tröjan är ju asbra till vardags helt enkelt. Runt 450 kr för båda.



Polen shopping #18

Classy tröja och jag älskar den! Dock är den vita kragen helt smutsig efter att någon provat den med ansiktet fullt med puder. Vem fan provar vita kläder när man har puder i ansiktet? Blir så suuuuur. Det borde gå bort i tvätten dock.
Inneskor och ett paket metallic tattoos till.



Magic Mike XXL

Nu ska jag och mamma på bio, ska se Magic Mike XXL. Channing Tatum som manlig strippa, fyfan alltså ;)
 
Ta en minut till att beundra denna video. Channing Tatum är lätt sexigaste mannen som vandrar på denna jord! FYFAN VAD SNYGG HAN ÄR!!! Håller på att trilla av stolen varje gång jag ser denna video. Sexighet på hög nivå. Och hans kläder, muuuuums.
 
Ska bli myyyys med bio!



Polen shopping #17

Två nya från min favoritaffär här i Polen. Den blå är basic men färgen är väldigt fin och den svarta är grym! Perfekta vardagskläder till jobbet och skolan.
 



Leksaker till babyboo

Igår hittade jag en massa leksaker till babyboo! Jag tycker det är jättekul att handla kläder till honom men själv blir Jack inte så värst glad för kläder, det är liksom leksaker som gäller för honom. Därför tänkte faster att hon måste köpa ett gäng leksaker så att hennes lilla älskling blir glad. Sagt och gjort, tyckte jag hittade en massa fint. Dock blev plånboken inte lika glad, alla pengar jag hade till Jack är nu slut så jag fick ta från mina egna pengar. Det betyder att jag älskar honom mer än livet hihi, världens underbaraste!
 
Sen var jag en snäll syrra också för jag köpte något sånt där träningspulver som innehåller massa koffein så att man orkar träna längre till min bror. Cp dyrt var det men vad tusan, jag tycker om att göra folk glada.
Hoppas han blir glad ♥



Polen shopping #16

Kanske finaste tröjan jag äger, tycker den är helt perfekt! Dock min otur att nästan inget jag tycker är snyggt är på rea men sånt får man ju hantera helt enkelt.



Polen shopping #15

Two new, nöjd!



Polen shopping #14

Förra året köpte jag 49 plagg, i år betydligt färre. Det är på grund av att jag i år endast köper kläder som jag är 100% säker på att jag kommer använda! För jag har ju sålt runt 100 plagg på sistone, just för att jag alltid köpt så himla mycket onödigt i Polen som jag ändå aldrig använder. I år är jag så nöjd med exakt allt, kommer använda precis allt allt allt!
 
Denna kofta(?) nej det är ingen kofta men vad tusan kallar man något sånt här för(?) kommer i alla fall från H&M, de har grymt snygga kläder på H&M här i Szczecin! 50 kr, kap?!



Home

Idag är vi hemma hela dagen, tråkigt men vad ska man göra? Jag fick som jag ville igår, shopping hela dagen och därför får mamma som hon vill idag. Hon ska laga middag åt alla, har saknat mammas hemlagade mat som tusan faktiskt. Men ikväll ska vi på bio! Lite av en tradition här i Polen. Jag köpte VIP platser åt oss, får se vad det är för något.
Nåja, nu när jag ändå ska vara hemma några timmar kan jag lika gärna passa på att blogga en massa.
 
Och ni skulle faktiskt kunna gå in på min ask.fm/carro93 och ställa frågor till mig eftersom att jag har ganska tråkigt atm.



Tips: klänning

Tänkte tipsa er om min favoritklänning just nu som finns att köpa på bikbok! 
 
Den kostar 349 kr i finns i vit, svart och en multifärg. Jag har den svarta men hade gärna velat ha den mönstrade också.
Vilken är er favorit?



Tröttis

Hello people!

Ni måste erkänna att jag är mycket flitig med bloggen här i Polen. 10 inlägg idag, verkligen inte illa. 

Jag och mamma har varit i galaxy hela dagen. Shoppat, fikat och ätit. Myspys men nu är jag helt slut. Så imorgon kommer bilder från dagen och shoppingen för nu ska jag alldeles strax sova. Sprutan innan bara.. 

Två bilder från igår. 



Outfit

En outfit här i Polen i brist på annat.



Polen shopping #13

Två nya från igår. Linnet har öppen rygg vilket jag tycker är grymt snyggt och den blommiga tröjan är bara så söt på!



Polen shopping #12

Hur fin? Så fin! 70 kr ungefär.



Polen shopping #11

New in, Tommy Hilfiger nyckelring. Cirka 220 kr.



Shopping

Idag shoppar jag och mamma i Galaxy hela dagen. Torsdag blir mammas dag, då får hon bestämma vad vi ska göra och hon vill vara hemma hela dagen och äta middag hemma men idag är det min dag och jag valde Galaxy! Så här ska vi fika, äta och shoppa. Hoppas jag hittar lite fint!



Polen dag 5

Igår var vi hemma till klockan 15, mamma ville umgås med morfar. På eftermiddagen åkte vi till Ster för där skulle vi träffa Malgosia. Vi ska ju inte till havet i år men mamma och M ville så gärna träffas så hon kom hit till Szczecin. Jag tycker verkligen om Malgosia så mycket! Trivs otroligt bra i hennes sällskap, verkligen en guldvärd vän till mamma.
Vi började med att fika
Då var också Malgosias syster med
Sen gick Mirka och det blev bara vi kvar. Sööööta
Världens bästa Gosia
Sötisar
Min klänning är från Bikbok fast idag hade jag kjol under också för morfar tyckte den var för kort haha, svär alla i min familj är som från stenåldern när det gäller sånt. Nåja vad ska man göra?
Efter att vi hade kollat lite i affärer (jag köpte en nyckelring från Tommy Hilfiger) så gick vi och åt. Jag åt självklart KFC och mamma kinamat. Efter det skjutsade vi Malgosia till stationen för hon var tyvärr tvungen att åka tillbaka till Mielno.
 
Sen hade jag och mamma 30 minuter på oss innan de stängde så då åkte vi till ett litet shoppingcenter där jag köpte underkläder, inneskor (finns det något tråkigare??) och 3 tröjor. På en halvtimme, inte illa. Nöjd!
 
Bra dag sammanfattningsvis.



Q/A

Du skulle ju blogga meeer under sommaren, har blivit tvärtom tycker jag :(
Svar: Ojsan, tråkigt att du känner så :( Under sommaren hittar man ju på ganska så mycket och jag har ju varit i både Grekland och Polen och redan där går några veckor bort. Istället kommer lite färre inlägg men med mycket bilder osv och inläggen tar ganska lång tid att färdigställa. Men ska försöka bättra mig! Nu i Polen tycker jag att jag bloggar rätt bra :)
 
Hej! Jag vill inget illa och hoppas verkligen inte du tar illa upp men borde du kanske inte vänta med att göra såna jättedyra köp tills du gått ner de där 10 kg du försöker gå ner? Vore ju så himla surt om jackan är för stor sen. Jag har själv gått ner mycket i vikt och det blev jävligt dyrt att köpa kläder sen hehe :D

Svar: Klok tanke! Just nu sitter mina kläder lite tajt, de jag hade innan jag gick upp de där 10-12 kg så med dem är det ju ingen fara. Jackan tänkte jag samma tanke men samtidigt tänkte jag att den antagligen inte kommer finnas kvar om jag väntar och den är ju såå snygg. Dock är det ju inte ens säkert att den passar, med min otur kommer den inte att passa. Men vi får se! I värsta fall blir den ju lite oversized men det gör inte så mycket :)



Lovie

Fina morfar. ♥



Polen shopping #10

Älskar, älskar, älskar dessa två tröjor som jag köpte på Zara! Cirka 180 kr styck. Först tänkte jag bara köpa den blåa men sen provade jag den vita också och kunde verkligen inte besämma mig. Bästa lösningen? Köpa en av varje.
Den vita är liksom perfekt! Den blåa var riktigt svår att fånga på bild men den är mer så mörk som på sista bilden.



Polen shopping #9

Lätt mitt bästa köp här i Polen någonsin! När jag såg denna klocka från Marc by Marc Jacobs blev jag förälskad. Den är helt perfekt, lagom stor, guldiga detaljer och från mitt favoritmärke. Passar perfekt till vardags.
 
Den kostade dock skjortan, 835 zl betalade jag vilket är cirka 2000 kr. Det sved i både hjärtat och plånboken men samtidigt har jag ju själv tjänat ihop dessa pengar och jag förtjänar en fin klocka och det är bättre att köpa en dyr sak än 20 billiga plagg. Velade mellan denna och en till Daniel Wellington, kanske köper den med om pengarna räcker till.
Materiell perfektion kan man kalla denna skapelse för.



Nytt till älsklingen

Köpte massa djur till baby, han kommer bli så glad.
Spiderman strumpor såklart!
Detta är nog bland den finaste tröja jag någonsin sett till småbarn.



Polen shopping #8

Här kommer bilder på lite av det jag köpte igår inne på C&A. Välbehövliga plagg!
Tyckte detta var snyggt!
Nya pyjamasbyxor, hur söta?! Man var tvungen att köpa de ihop med ett linne men det tyckte jag inte om så ska ge bort det.
Sköna byxor att gå runt hemma i.
 
Detta gick på cirka 300 kr.



Recension tangle teezer

Ni kanske kommer ihåg att jag bloggade om min nya borste tangle teezer innan jag åkte iväg? Jag var ju inte så övertygad innan men NU är jag! Det är verkligen den bästa borsten som finns, jag förstår allas positiva recensioner. När håret är blött så är den helt magisk. Jag som alltid haft svårt att borsta ut mitt blöta hår har nu knappt någta bekymmer alls och det bästa av allt, nästan inget hår går av.

Lite sämre är den när det gäller torrt hår men funkar ganska bra då också, gör i alla fall mycket mindre ont än med en vanlig borste.
 
Så är ni ute efter en borste som inte drar av halva håret efter varje tvätt så rekommenderar jag starkt tangle teezer, finns bland annat att köpa på kicks och jag har för mig att priset låg på runt 170 kr.



Polen shopping #7

Här ser ni världens skönaste flipflop helt enkelt! Köpte ett par rosa förra året och använde de flitigt i Grekland. Cirka 90 kr.



Polen dag 4

Här kommer lite bilder från gårdagen. Först var vi i ett lite mindre shoppingcenter men där hittade jag verkligen ingenting. Sen åkte vi vidare till Kaskada som är Szczecins största, där har de riktigt bra affärer faktiskt! Jag blev cirka 3000 kr fattigare men så mycket gladare. Supernöjd!!
Nöjd tjej!
Favoritfiket
Mami
Gottis!
Sen åkte vi för att äta på KFC såklart!
 



Tommy Hilfiger

Nyduschad i min Tommy Hilfiger morgonrock, favoriten.
Är såå glad att mitt hår blivit så pass ljust igen! Grekland gjorde bara gott för mitt hår.



Polen shopping #6

Här är bättre bilder på skorna jag köpte igår, tycker de är så himla snygga! Som sagt, något stora, framför allt där foten inte är svullen men jag tyckte om de så mycket så var tvungen att köpa skönheterna.
Imorgon ska vi inte hemifrån förrän efter kl 15 då vi ska träffa Malgosia vilket betyder att jag kommer ha tid till att blogga imorgon hela morgonen. Då får ni se vad jag köpt idag och bilder från dagen. Är så nöjd med mitt Marc by Marc Jacobs köp!!



20 saker ni (kanske) inte visste om mig

- Jag är väldigt mörkrädd, inte inomhus men utomhus. Vågar tex inte gå själv i mörker för tror alltid att någon ska kidnappa eller mörda mig.
 
- Jag har idag ingen kontakt med min pappa.
 
- Jag har aldrig sett en skräckfilm i hela mitt liv och tänker inte göra det heller.
 
- Jag dricker aldrig alkohol och har aldrig varit full. Tycker det är otroligt onödigt att slösa pengar på alkohol.
 
- Jag tycker att killar som röker är otroligt avtändande, hade aldrig kunnat vara tillsammans med en kille som röker.
 
- Dubai, Aruba, Mexico, New York, Los Angeles och Maldiverna är mina drömresmål. Jag ska besöka alla dessa platser!
 
- Jag trivs inte alls i mörkt hår, mådde otroligt dåligt under den perioden när jag hade mörkt hår.
 
- Jag hatar att jag gick upp i vikt av tabletterna, det ger mig ångest varje dag.
 
- Jag har otrolig ångest över körkortet. Jag vet att jag skulle kunna fixa det hur lätt som helst egentligen men jag känner mest att jag vill spy varje gång jag tänker på det. Ingen aning hur jag ska klara det..
 
- Jag ogillade högstadiet riktigt mycket, bästa känslan som fanns var när jag slapp väldigt många av människorna jag gick på samma skola som.
 
- Jag vill väldigt gärna ha två barn, en pojke och en flicka men jag vill verkligen inte föda barn för jag är så otroligt rädd för smärtan.
 
- Jag har ungefär världens hemskaste mensvärk, håller seriöst på att storkna varje månad.
 
- Har otroligt dåligt självförtroende.
 
- Jag är väldigt rädd för min framtid med migrän. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara av att leva i framtiden om jag kommer ha så ont varje dag som jag har nu.
 
- Jag älskar att sova och tidiga morgnar är bland det jobbigaste jag vet.
 
- Jag är väldigt envis och vill alltid få som jag vill.
 
- Många ser mig nog som bortskämd när det gäller materialla saker men jag förstår inte riktigt grejen med det för jag betalar i princip allt jag köper själv med pengar som jag tjänat ihop själv men det verkar inte folk tro på på något konstigt sätt?
 
- Jag fryser nästan alltid.
 
- Familjen är viktigast för mig, i alla lägen.
 
- Jag skulle vilja hitta på mer roliga saker med kompisar men när jag väl ska göra det så känner jag typ alltid att jag aldrig orkar, att jag hellre skulle vara hemma. Älskar att vara hemma och ta det lugnt.
 
Fanns det någon av dessa punkter ni inte visste om mig?



Shoppa

Hej på er!

Hann inte blogga innan idag för det var lite kaos in the house. Några släktingar var på besök och polsk familj är alltid kaos haha. 

Har sån jävla migrän idag så jag blir galen. Men nu ska jag och mamma åka och shoppa innan jag får abstinens haha. 
Bloggar när jag kommer hem! 



White dream

När det kommer till klänningar så är bikbok min absoluta favoritaffär, nästan alla mina klänningar kommer därifrån eller från hm.
 
Denna klänningen hänger med på alla mina resor. Enkel men så snygg!



Polen dag 3

Har tyvärr inte speciellt många bilder att bjuda på från dagen i och med att jag inte hade någon kamera med mig idag. Vi åkte hemifrån vid klockan 15.30, regnet bara öste ner så idag var man inte ens speciellt sugen på att gå hemifrån. Vi åkte i alla fall till Stargard Szczecinski som ligger cirka 40 km bort eftersom att de hade lagt undan ett par skor till mig för de var slut i min storlek i alla CCC butiker här i Szczecin. Det var ganska svårt att hitta dit men till slut kom vi fram.
Såhär ser skorna ut, älskar de! Ni får se bättre bilder imorgon. Dock är de något stora men ska lösa det på något sätt för 39 var för små. Idag märkte jag att min fot som är stukad fortfarande är svullen vilket bara är helt sjukt 6 månader senare. Vad är det som händer??? Som ni kanske ser på bilden så är höger större än vänster..

När vi kom tillbaka till Szczecin igen så åkte vi till Ster och åt på KFC, standard såklart.
Sen åkte vi till ett annat köpcentrum men hade bara 1 timme på oss innan de stängde.
Och mamma ville såklart fika så jag hann gå in i 1 affär, 1(!!!!), blev skitsur hahaha. Det är en annan sak jag verkligen måste jobba på, blir saker inte som jag tänkt mig så blir jag sur grymt snabbt och sen håller det i sig lääänge. Så det sög att jag inte ens hann shoppa något idag, min mamma är seg som tusan och vill helst fika hela dagarna :))))))) Har inte haft en enda heldag med shopping sen jag kom hit vilket suger fett mycket. Jag har så mycket pengar med mig och kan inte ens spendera de???? Ahh blir så sur:(
 
Ska sova snart så kanske vi kommer iväg tidigare imorgon. Men jag kan aldrig somna här.. Obekvämaste sängen någonsin och jag ligger och vrider på mig i timmar innan jag somnar vilket verkligen ger mig panik.
 
Ja det var tyvärr alla bilder jag hade att bjuda på idag. Imorgon tar jag nog med mig kameran!






PINK

Här kommer två bilder på hur jackan ser ut på! Idag märkte jag tyvärr att den har ett svart streck på ärmen som inte alls vill gå bort, fast den fanns inte kvar i min storlek så kan inte byta. Nåja det syns inte så mycket som tur är! Provade en likadan svart idag fast den var inte alls lika fin, rosa är mer min grej.



Till Jack

Detta köpte jag till Jack igår. Ett par Spiderman skor och puzzel.



Polen shopping #5

Här är resten av det jag köpte igår!
En söt klänning! Cirka 120 kr.
Detta är nog mitt favoritköp hittills. Jätteskön och casual hoodie!
En rosa regnjacka, ni som känner mig vet att jag älskar rosa så denna jackan var som en dröm :)
Och så ett par vanliga svarta byxor man kan ha hemma. Inte snygga någonstans men sköna.



Polen shopping #4

Köpte denna kjolen igår, tycker den är så himla fin! Kostade cirka 150 kr så den var ganska dyr för att vara köpt i Polen.
 
Idag öser regnet ner här, därav de halvkassa bilderna. Kallt som tusan var det när jag var ute på balkongen för att fota och sen fick jag panik för min Marc Jacobs väska med MJ plånbok och alla pengar var borta. Jag skapade kaos in the house och alla började leta. Var ute i ösregnet och kollade i bilen men den fanns inte där, började gråta hahah, mamma ringde till KFC för att höra om jag inte hade glömt den där men nope. Gick ut till bilen igen i ännu mer ösregn, blev genomblöt, såg ut som en dränkt hund :))) och hittade den där framme i kofferten eller vad det heter?? Morfar blev cp arg på mig hahah. Alltså en sån här sak är så typisk mig! Måste ändra på mig..



Favorit

Tänkte visa upp min favorit när det kommer till strandkläder. Denna fina klänning kommer från nelly och är perfekt till stranden. Dock inte när man bränt sig som jag gjorde, då gjorde det rätt ont att ha den på sig. Snygg är den hur som helst! Från märket River Island.



Polen dag 2

Hej på er!
 
Jag är helt slut efter dagen. Vi kom iväg efter kl 15 idag med för mamma vill hinna umgås med morfar när vi är här också och det har jag självklart förståelse för, jag hade nog orkat shoppa i 10 timmar om dagen men det orkar inte mamma längre.
 
Vi var i alla fall först i den största gallerian i Szczecin, Kaskada. Den liknar emporia lite vilket betyder att det är en jobbig galleria, stor och mycket folk. Man är helt slut efter att ha varit här. Vi var där i cirka 3 timmar, fikade och tittade i några affärer. Hittade lite fint idag faktiskt! Bilder kommer imorgon.
Galeria Kaskada
Många bra affärer dock!
Det första vi gjorde var att fika
Jag har varit och är fortfarande helt röd i aniktet efter kortisonsprutan igår antar jag?? Vänstra kinden framför allt är jättevarm och helt röd, fått några jävla utslag som gör att jag blir helt varm i ansiktet, skitjobbigt.
Jag åt chokladkräm, åh det är bland det godaste jag vet!
Mamma tog glass med frukt
Och så drack vi båda färskpressad apelsinjucie
I Love Poland
Jacka/kofta?? från MQ, shorts från Topshop och linne från Hollister.
Sen åkte vi till ett annat centrum, Galaxy. Mitt favvo!
Yee
Köpte en hoodie här och sen..
..åkte vi till ett tredje centrum för att äta KFC såklart!
 
Nu ska jag strax sova, ny dag imorgon.



Metallic tattoos

Hur snyggt är inte metallic tattoos liksom? Satte på tre stycken på händerna och armarna idag, hur snyggt som helst ju. En i affären sa att det var jättefint, heh man tackar.
Om några minuter kommer ett inlägg upp med bilder från idag så kika in här snart igen!



Kläder till Jack

Förutom leksaker köpte jag även kläder till Jack igår. Det finns så fina barnkläder här i Polen!
Så fin!
Och denna är ju bara för söt.
Hittade denna jackan och hur fin är den inte på en skala!? Kanske något stor men det gör ju inte så mycket.
Och såklart Spiderman mössa.
Och några par shorts.



Leksaker till älskling

Här kommer bilder på leksakerna jag köpte till Jack igår. Jag hoppas att han blir glad, jag tycker i alla fall det är fina saker :)
Tror han blir mest glad för Spider :D men även boken på sista bilden är väldigt rolig!



Polen shopping #3

Lite nödvändiga småsaker, eller nödvändiga kanske de inte är men jag ville ha de.
 
Metallic tattoo, har redan hemma men tycker de är så snygga, ska börja använda de idag! Och en penna med 4 olika färger, bra att ha när man rättar eller liknande och så ett block.



Spiderman

Jag har hört att när man får barn eller har barn i familjen så tycker man det är jättekul att shoppa till barnet, även om man själv älskar att shoppa och det stämmer verkligen! Jag tycker det är väldigt roligt att gå runt i affärer och välja ut fina kläder och saker till Jack.
 
Min älskling älskar Spiderman så självklart blev det ett par sandaler med Spider. Pratade med honom på skype idag och han bara "SPIDERMAAAAAN", haha min söte.
 
Tycker ni det är roligt att jag visar upp vad jag köpt till Jack också eller bara till mig själv?



Polen shopping #2

Köpte en fin klänning på New Yorker och ett vanligt linne som man kan ha under kimonos.
Cirka 75 kr
Denna klänningen är bara så fin! Ca 125 kr



Odd Molly

Jag tog med mig 4 bikinis till Grekland men använde i princip bara den från Odd Molly. 
 
1. Den är supersnygg!
2. Den sitter sjukt bra
3. Brösten håller inte på att hoppa ut utan de stannar på plats haha
 
Därför blev jag nu helt kär i Odd Molly bikinis och vill aldrig använda någon annan. Måste införskaffa mig fler!
 
Såg dessa två på ellos.se, grymt snygga men tyvärr bara storlek 38 kvar. Har ni den storleken? Skynda fynda!
 



Polen shopping #1

Hur söt är inte denna klänning? 95 kr ungefär.



Polen dag 1

Nu har jag som sagt internet och jag är glad som tusan, kommer äntligen inte ha tråkigt här när mamma dricker kaffe eller liknande.
 
Tänkte blogga varje dag nu, visa vad vi gjort under dagen och även visa shoppingen löpande för ni känner mig vid det här laget, jag lägger ner timmar på att fota allt jag shoppat här och sen visar jag typ 10 av 60 plagg, så himla typiskt mig. Fast det blir ändring på det i år!
 
Idag vaknade jag med sjukaste migränen, hade så ont så jag bara grät. Därför kom vi inte hemifrån förrän efter klockan 15. Då åkte vi till ett shoppingcenter och hann gå in i en affär, köpte en klänning innan vi gick till läkaren som har sin mottagning på ovanvåningen på samma ställe, perfekt ju!
 
Mamma ringde en ortoped idag och vi fick tid samma dag, sjukvården i Polen är helt suverän. Mamma förklarade att jag stukade foten i januari och att sjukvården i Sverige inte vill göra något åt det. Han ville egentligen göra röntgen men eftersom vi stannar så kort tid så hann vi inte det så han gav mig en kortisonspruta direkt, blev så himla glad! Läkaren var hur trevlig som helst och hela mottagningen var superfin, trevligt ställe faktiskt. Sprutan kostade 150 zl som är runt 350 kr. Jag sa till mamma att jag betalar för trodde de skulle säga max 200 kr haha men man får ju stå för vad man sagt. Nu kommer jag ha mer ont i 2 dagar men sen borde det bli bättre. Blir det inte bättre så ska jag ta en till spruta innan vi åker hem. Nu hoppas jag verkligen på detta!! Har inte alls vilat foten idag för har gått rundor hela dagen, ska bli skönt att vila den nu under natten.
 
Sen åkte vi vidare till ett mindre shoppingcenter för att äta KFC och strosa runt lite.
Dagens, linne från Odd Molly och jazzbyxor
Läkarmottagningen, är så glad för sprutan!
Ett av Szczecins 5 shoppingcentrum
KFC älskling <33333
OMG så gott! Har längtat i 1 år efter detta, det är verkligen drömmen i munnen haha.
Shopping på New Yorker
Massa kläder och en liten mamma.
Ganska trött efter en dags shopping.
 
Alltså min kamera suger inomhus?! Hur tusan fotar man fint i innemiljö?? Systemen är så mycket bättre, ska ta med den imorgon.
Vi satte oss ner för en fika. Jag står för alla matkostanader här, skönt för mamma att slippa betala och kul för mig att kunna ge tillbaka något. Chokladtårtan var så god!
Här är riktigt varmt och kvavt. Var 26 grader kl 20.30, sjukt! För varmt, jag bara svettas hela tiden och det är jobbigt att sova. Hur är vädret hemma?
Vi avslutade dagen med att gå in i den stora affären, typ som maxi. Där handlade jag en massa till Jack! Både kläder och leksaker såsom puzzel (som han har börjat älska), spiderman och så en massa kläder. Jag står även för allt vi köper till Jack, har sparat hela året och det är så kul att se hans leende när han får alla presenter, ja faster skämmer bort honom rejält. Inne i den affären fanns ingen AC och där var minst 30 grader.. Herregud, svetten bara rann..
 
Imorgon ska jag fota min shopping jag köpte idag så att ni får se den.
 
Tycker ni det är roligt att jag bloggar från Polen? Ska jag fortsätta med det?
 
Kram på er!



Resan till Polen

Hej babes!
 
Gårdagens resa till Polen var jobbig. Jag hade sjuk migrän hela resan så mådde hemskt. Vi åt i alla fall middag på båtens restaurang, jättemysigt ställe men maten var.. Blev besviken alltså för de hade i så galet mycket vitlök och både jag och mamma hatar vitlök. I kycklingen var det så mycket vitlök så kunde knappt svälja den. Nåja, jag bjöd i alla fall på middagen för hittade 500 kr i min andra plånbok innan vi skulle åka, woho vilken surprise.
I den minimala hytten
På restaurangen
Fina mami
Yee
Maten, tog kyckling och karré
Och din efterrätt åt mamma creme bruleé
 
Efter maten somnade jag några timmar fast sängarna var galet obekväma, kändes som om man sov på golvet haha.
 
Efter 7 timmar var vi äntligen framme, efter en bilresa fick jag träffa saknade morfar. Som jag älskar honom!



Internet!!

Jag har fixat internet! Så nu kan jag blogga från datorn och mobilen. Och så kan jag svara på frågor på ask! Så in och ställ frågor!!



Marvin Gaye

Senaste låten som går på repeat hos mig! Så himla bra. Hörde den på ett café/bar i Grekland och där hade de en grym spellista.



Empire

Är det fler än jag som kollar på tv3s nya serie Empire? Nu när Revenge är slut är det kul med en ny serie. Empire går på tisdagar kl 21.00 på tv3.
 
Jättebra och den började för några veckor sedan så har ni inte kollat in den tycker jag att ni ska börja nu.
 



POLEN!

Snart åker vi till Polen!
 
Har nästan packat klart, bara lite småsaker kvar som datorn och mobilen. Runt 11.10 ska vi åka mot Ystad och sen går båten kl 13.30. 7 timmar senare är vi framme i Polen och sen väntar bilresa i nästan 2 timmar hem till morfar. För mig som är åksjuk är ju detta en helvetesdag. Kommer vara helt slut när vi är framme runt 23. Ska försöka sova i hytten i alla fall.
 
Angående bloggen. Jag har tidsinställt inlägg som kommer att komma upp här varje dag fram tills det att jag kommer hem. Så kika in här varje dag för det kommer finnas nytt att läsa. Sen ska jag ju även försöka fixa internet och då kommer jag kunna blogga live från Polen och uppdatera er med bilder, shopping osv. Håll tummarna att det kommer funka! Om inte så vet jag inte hur jag kommer överleva haha.
 
Nu måste jag fixa det sista, ha det fint Sverige!
 



Q/A

Jag har inte börjat packa än, damn måste sätta igång snart. 

Tänkte svara på två frågor jag fått på ask. 
Svar: morfar har inget internet men eftersom att min mobil inte är operatörlåst längre så borde det gå att köpa ett polsk sim med internet och då kan jag mobilblogga och sen kan jag dela internet till min dator. Så kan inte lova men ska verkligen försöka för jag vet inte hur jag ska klara mig utan internet i 10 dagar. 
Svar: jag har aldrig sagt att jag inte läser Nickys blogg? Eftersom jag rekommenderade den så läser jag antagligen den? Och inlägget på bloggarna är kvar om du skrollar ner någon vecka, tills då jag var i Grekland. Haha kolla upp fakta innan du skriver och stoppa upp ditt "hahah" nånstans. Fick du svar från Nicole på ditt mejl btw? Gråt :(



Kaos och stress

Hej babes!

Förlåt för den usla uppdateringen idag. Men jag kunde inte ta mig upp ur sängen förrän 14.30 för mitt huvud idag är obeskrivligt. Vaknade med en sån sjuk migrän, har nog inte mått såhär dåligt sen i april när vi var i London. Är helt drogad efter all medicin, mår hemskt helt enkelt. 

Innan kl 18 kunde vi ta oss ut för att hämta paket och så växlade jag mina mynt. Hämtade ut min superdyra Ralph Lauren jacka men sååå besviken jag blev. Storleken var bra och sånt men den var otroligt tung och typ helt stel. Riktigt obekväm faktiskt. Hur snygg som helst men kom till underfund att den faktiskt inte är värd 5000 kr efter att ha provat den. Nu väntar jag på att jag ska få tillbaka mina 5000 kr från Nelly. Det betyder att jag kan shoppa för alla mina 10 000 om jag så vill i Polen.  

Provade även ett par skor men de var såklart för stora?! Det är det jag hatar med internetshopping, man vet aldrig med storleken. Ska beställa en storlek mindre. 

Jag har inte alls packat inför Polen och vi åker imorgon.. Vet inte ens hur jag ska kunna packa med denna migränen. Nu måste vi handla också och allt är bara kaos. Vi ville boka om till fredag istället men såklart var allt fullt på båten. 

Ska handla nu sen snabbt hem och packa! 
Denna underbara tröja är från bikbok och är ny, älskar den!

Ställ frågor på ask.fm/carro93 babes, för får inte alls lika många frågor längre :(



Skånes djurpark

Jag har så mycket bilder att visa er! Från Grekland, från Skånes djurpark, kommer bli från Polen och så en massa mobilbilder på det. Men tiden räcker knappt till.
 
Här kommer ett gäng bilder från dagen i alla fall! Vi var på Skånes djurpark i ungefär 5 timmar. Kommer ihåg att jag tyckte det var jättekul när jag var liten men nu är det ju lite sådär men vi gjorde ju det för Jacks skull, när man ser ett leende på hans läppar så värms mitt hjärta några grader. Det var i alla fall skoj att spendera dagen med Jack och mamma! Fast djuren på Skånes djurpark är ju inte tipptopp om man säger så. Inga lejon, tigrar, zebror, elefanter, delfiner, giraffer eller liknande och det är tråkigt. Kolmården är grymt! Dit ska vi med Jack om några år men han måste vara lite äldre så att han verkligen förstår vad som händer. 
 
Busig som tusan är han i alla fall! När han såg björnarna fick jag springa efter honom och bokstavligen dra honom därifrån och samma sak med lekplatsen, han vägrade samarbeta och lyssna. Folk trodde antagligen att det var min unge och att jag inte hade pli på honom haha! Men ibland var han lugn och åkte i kärran vi hyrde där, det var sköna stunder ;)
 
Vild eller ej, jag älskar honom lika mycket ändå. Han hade tydligen upprepat Bobobaba, djurpark sen igår haha.
Dyrt inträde! För att nästan inte få syn på några djur haha.
Taggad inför djurpark!
Getterna var roliga tyckte Jack.
Roligast var såklart djuren man fick klappa.
Jack skulle såklart in där det stod ENDAST GETTER också.
Hand i hand.
Älskling.



Vilket busfrö

Vilken dag! Den här ungen är den busigaste jag någonsin träffat. Jag trodde aldrig att Jack var ett sånt busfrö, han lyssnade inte alls hahah!! Herregud vad jag sprang efter honom i hela djurparken och han lyssnade inte ett dugg! Men sen när man ser hans leende och hur kul han tycker det är så glömmer man det.



Djurpark

Är på väg till Skånes djurpark nu med Jack och mamma!



TILL SALU

TILL SALU
Säljer min helt nya Tommy Hilfiger väska, äkta såklart. 600 kr hade jag tänkt. Den kostade 1600 kr!



Grekland dag 1 #3

Fantastiskt!
Lite häng i poolen med en juice i handen
Utsikten var bara magisk! Herregud, finaste utsiken jag någonsin sett.
Gillar absolut hav så mycket mer än pool! Pool torkar ju också ut huden vilket verkligen inte är bra för solbrännan, därför badar jag nästan aldrig i pool.
Upp till rummet efter en halvdag på stranden, duscha och slippa sminka sig (!!).
Knäppte lite bilder från balkongen
I min nya klänning från bikbok, nu behöver jag inte göra ett separat inlägg för nu ser ni den på.



Ralph Lauren drömjacka

Som ni vet älskar jag nelly.com för de har så himla grymma märken. Skrollade igenom mina favoritmärken och hittade min drömjacka. Säger bara WOW! Hur jävla snygg är den inte?!
 
Problemet är att den kostar 5200 kr vilket bara är ett sånt sjukt pris men det är ju trots allt Ralph Lauren. Men den är så galet snygg!! Tänkte på den hela natten. Nu har jag fixat så att jackan är på väg hem till mig, woooooow. Nu håller jag bara tummarna så att den passar dock! Hoppas, hoppas, hoppas.
Visst är den oerhört snygg?



6 saker jag inte klarar mig utan

6 saker jag inte klarar mig utan 

1. Min mamma (vi säger att personer också räknas som saker), den mest värdefulla personen i mitt liv. Älskar henne mer än allt.

2. Jack, min älskling. Mitt allt.

3. Mobilen, är verkligen beroende. 

4. Choklad, behövs ens en beskrivning? 

5. Resor. Finns inget jag gillar bättre. 

6. Shopping, ja jag är nog lite beroende. 



POLEN

På torsdag åker jag till Polen, yey ska bli så kul! Äntligen lämnar man Sverige igen. Drömsommarlovet hade ju varit att vara utomlands 3 veckor och sedan Polen i drygt 1 vecka. Det ska ske när jag börjar jobba!
 
Nåja, stannar till den 26 juli. Ska bli kul att träffa morfarr såklart och äta på KFC!!!!! Ni vet att jag älskar det mer än typ allt annat. Och sen blir det en massa shopping såklart. Ska ha med mig 10 000 kr till shopping och sen är det jag som står för alla pengar till mat också. Har ni några frågor om Polen? Ställ de här eller på ask.fm/carro93
 
Lite bilder från förra året i Polen.



Outfit

Fick en kommentar på ask om denna klänningen inte är lite väl kort. Jag har shorts under så du behöver inte oroa dig darling, ingen troschock här inte :) Skojsigt att man alltid får hatkommentarer anonymt dock, stackars människor som känner att de måste trycka ner andra anonymt.
 
I alla fall, gårdagens outfit.
Klänning Bik Bok // Väska Marc by Marc Jacobs // iphoneskal Victorias Secret // Skor Skopunkten
 
Fick höra av 6 olika personer igår att jag är brun, åh hahah bästa komplimangen <333333



Grill och smärta

Igår var vi ju som sagt på grill hos Evelina med familj! Sååå trevligt. De har så fint hus och där är så mysigt, deras altan är to die for och man kan sitta där i timmar. Supermys verkligen! Och så god mat.
Låter bilderna tala för sig själva.
 
I morse vaknade jag upp med sjukaste mensvärken. Jag har varje månad så galet ont men efter att ha tagit tabletter som skjuter upp mensen (har såklart alltid turen att få mens precis när jag ska utomlands så jag tog primolut nor hela veckan) så får jag så ont så det går inte att förklara med ord. Det absolut värsta vid min mens är att jag får kramp i rumpan och upp till magen, det är en sån kramp som gör att jag varken kan sitta, ligga ner eller stå upp. Det känns som om någon hugger mig med 100 knivar i magen och neråt. Gör så äckligt ont. Vad jag grät och skrek idag, grannarna trodde väl det var något bråk på G eller något men fy in i helvete vilken smärta. Tog två superstarka tabletter från Polen, man känner sig helt drogad efteråt men nu mår jag bättre. Har dock sjukaste migränen, alltid vid mens. Hatar livet lite idag bara :)



VS

Köpte detta Victoria Secret skalet på emporia i torsdags. 349 kr, dyyyrt!



Stan med Hannah

Hej på er!

Har varit på stan med Hannah. Jag har ju varit iväg och ska utomlands på torsdag igen och Hannah ska till Gothia imorgon så vi passade på att träffas. 

Åt och fikade på chicco och gick på stan. Hässleholm är ju så satans tråkigt. 





Lite bilder från idag!

Älskar mina bruna ben ❤️️❤️️ känner mig tusen gånger snyggare som brun. 

Klockan 16.30 ska vi på grill hos Evelina och hennes familj! De vi var i London med. Åh, ska bli så gott. 



Grekland dag 1 #2

Efter lunchen tog jag mig ett dopp i poolen. Den utsikten, svårslagen!
Tre nyanser av blått 
Där pool möter av
Livet i en bild
Beställde en färskpressad apelsinjuice och njöt
Kan tänka mig åka tillbaka när som helst verkligen. Imorgon, om 1 vecka, om 1 år, om 10 år. ÄLSKA!!
 
Jag förstår varför folk åker tillbaka till Makrigialos år efter år.



Greece calling

I en by någonstans i Grekland.
 



Grekland dag 1 #1

Vi åkte runt 4.30 på morgonen, parkerade bilen i Malmö på flygplatsens parkering (det är alltid specialpris på sommaren, 699 kr för 1 vecka och då parkerar man närmast ingången vilket är toppen!), incheckningen och allt gick toppen. Flygresan gick med bra, 3,5 timme men man reser alltid bra med Ving. Sov halva resan ungefär och lyssnade på musik.
 
Väl framme på flygplatsen i Grekland som var typ världens minsta(?!) så hämtade bussen upp oss som skulle ta oss till Makrigialos. Jättefin buss med AC osv! Vi fick platser längst fram vilket var toppen med min åksjuka. Resan tog 2,5 timme vilket är väldigt långt och vägarna var krokiga men utsikten! WOW. Det var som en utflykt i sig, den grekiska naturen är bara stunning.
 
Vi kom fram till hotellet runt 14.30. Då checkade vi in och kom upp på rummet.
Rummet såg ut såhär, superfint! Och sängarna, alltså seriöst, jag sov som en prinsessa hela veckan. Skönaste sängarna någonsin.
Vi hade rum med havsutsikt och detta var alltså vår utsikt som vi vaknade till varje morgon. Medelhavet precis nedanför som sträckte sig lååångt, långt bort. Stranden nedanför hotellet är den ni ser på bilden. Man kunde hyra två parasoller för 6 euro per dag vilket vi gjorde hela veckan. Stranden var inte så lång eller bred men det gjorde inte så mycket. Visst var omgivningarna vackra?!
En blek Carro första dagen, Sverige är ju som det är. Man ser ju för tusan nästan aldrig solen här............
Första selfien på semestern, check!
Lite av poolområdet, ingen av oss gillar dock pooler så för min del skulle det funka med hotell utan pool.
Vi gick ner till stranden en snabbis, för att kolla läget, doppa fötterna och kolla vad de serverade på beachbaren.
Vattnet var helt klart och långgrund. Som sagt, inte sådär turkost som i Spanien men det är svårt att hitta sånt vatten i Grekland.
Här kunde man sitta och äta frukost om man ville, otroligt mysigt!
Första lunchen i Grekland, gyros (jag döööööör så gott! Levde på det varje dag till lunch) och sen vattenmelon.
 
Åh, alltså det suger verkligen att vara tillbaka i Sverige. Jag längtar tillbaka så grymt mycket. Här är allt så jävla tråkigt, kallt och grått? Att det aldrig kan vara en sommar med fint väder mer än 1 vecka, det är verkligen deprimerande. Hade åkt tillbaka vilken sekund som helst, det tyder på att resan var väldigt lyckad.



Resa är livet

Vet att det är några av er som vill se bilder från resan och jag tror jag har runt 600 bilder tillsammans.
 
Tänkte lägga upp det som så att jag delar in inläggen efter dagar. Så bilder från första dagen i ett inlägg osv. Och sen tänkte jag även sammanställa en "guide" med fakta om vad jag tyckte om hotellet, om byn, om maten, folket  och stranden. Innan jag åkte till Makrigialos letade jag som en galning efter olika recensioner om hotellet och liknande på nätet, hittade lite på olika bloggar men inte så mycket som jag hade velat.
 
Kan i alla fall säga att jag hade en helt fantastisk resa! Hotellet var så galet underbart, lätt topp 2 som jag någonsin bott på. Allt med hotellet var helt perfekt. Utsikten var magiskt, byn var så lugn. Jag slappnade verkligen av hela veckan. Migränen har inte varit så bra på typ 2 hela år som den var i Grekland. Nu är jag tillbaka i Sverige och helvetet är tillbaka, har så grymt ont idag. Man kanske skulle flytta utomlands?



Har ni frågor om resan?

Har ni några frågor om min resa till Grekland? Hur var det? Hur var vädret? Kände man av krisen? Vad tyckte jag om hoteller? Hur var maten? Osv, osv, svarar på alla!
 
Fråga på antingen här bland kommentarerna eller på mina ask.fm/carro93 så sammanställer jag ett inlägg.



Wind in my hair

Åh, vad jag saknar!!!! Vill bara tillbaka till denna utsikten.



Sweden

Sverige, jag är hemma igen! Kom hem till ösregn och 12 grader. Jämför det med mellan 22-35 dygnet runt. Ni förstår väl att jag bara vill tillbaka till Grekland? 

Nu är vi på emporia! Ska äta. 






Lovie

Åh vad jag älskar Grekland!
 
Vill verkligen inte lämna, ångest på hög nivå. Har haft en helt underbar vecka. 
 
Ska kolla om en affär är öppen nu och sen packa allt. Imorgon måste vi ner till frukosten vid 6.45 och sen kommer bussen kl 7.50. Är i Sverige 15.20!





3

Åh sorry för dålig uppdatering, livet kom lite mellan om man säger så. 
 
Jag njuter för fullt! Har dock bränt mig som attans, det negativa med resan. Men det är ju så himla typiskt mig. 
 
Sista dagen imorgon :( vill inte lämna! På torsdag kommer bussen och hämtar oss kl 7.50 redan, buhu. Är i Malmö vid 15.20!
 
Här kommer 3 bilder från idag. Helt underbar dag på stranden. 

 
God natt!



2 negativa


Älska livet!!
 
2 negativa saker dock.
1. Jag har bränt mig så in i helvete under brösten och på armarna, alltså gråter. Kan inte röra mig.
2. Jag låg på rygg och solade på solstolen idag. Det blåste sjukt mycket så på något sätt så blåste solstolen bredvid oss upp i luften och jag fick den rakt i huvudet och det blev en sån snäll. Började skrik och gråta som fan, fick is av de som vaktar solstolarna och så kom han med en gratis slusch (stavning?)❤️️ de kollade upp mig men ingen hjärnskakning som tur var. Herregud, vill inte ens tänka på hur illa det kunde gått. Har världens bula i huvudet nu. Tänk att få en fet solstol rakt i bakhuvudet, sjukaste smärtan. 
 
Nu ska vi ut och äta! 



Makrigialos

Idag har vi varit på stranden hela dagen, så skönt! Det blåste mycket mindre igår så jag har solat hela dagen och även badat lite.
 
Nu på kvällen åt vi på hotellets restaurang med världens finaste utsikt, seriöst.






Utsikten?!?!
Mina ben är såå bruna<3333 men nu måste ansiktet bli brunare också..



Atm

Strandmode on






Greece

Jag har det toppen här! Förutom att det blåser cp mycket på stranden, alltså det gör verkligen ont att få sanden på sig för den kommer med en sån kraft. 
 
Igår skrev jag ett långt inlägg så kraschade appen när jag skulle publicera och jag orkade verkligen inte skriva om det. Är såå trött!!
Denna utsikten vaknar jag upp till varje morgon. 
 
Imorgon ska vi äta middag på hotellet så då är vi tillbaka på rummet lite tidigare så då lovar jag att blogga mer! Snart dags att sova för idag vaknade jag med sjukaste migränen. 
 



Vilka bloggar läser jag?

Jag älskar att läsa bloggar men jag har svårt att fastna för bloggar. Det måste vara en lagom mängd mellan mode, shopping osv. Och gärna någon som uppdaterar varje dag!
 
Bloggar jag läser är:
 
♥ kenzas.se, min absoluta favoritblogg! Kenza är ju bara såå vacker! Tyvärr tyckte jag att hennes blogg var mycket bättre innan när hon la upp fler vardagsbilder, lite mobilbilder ibland, vad hon gjorde på vardagar osv, nu är det mest kamerabilder på outfits vilket blir lite stelt. Älskar dock när hon bloggar på sina resor!
 
♥ nickys.se, Nicole Falciani. Läst bloggen länge, bra variation! Eric Saades nya flickvän är hon ju också.
 
♥ blondinbella.se, det fanns en period då jag slutade läsa hennes blogg men nu efter att hon fått barn tycker jag den är rolig att läsa igen. Gillar vardagsinlägget jättemycket, dock inte lika mycket när hon skriver om entreprenörskap och ekonomi eller liknande.
 
♥ thelife.se/chloeschuterman, snygg tjej! Riktigt snygga märkeskläder och väskor, dock alldeles för lite text och lite för dålig uppdatering. Måste gå hur snabbt som helst att uppdatera hennes blogg..
 
♥ andreahedenstedt.devote.se, bra variation! Mode, skönhet, vardag, inredning osv. Verkar vara en superhärlig tjej! Bra uppdatering.
 
♥ biancas.devote.se, supersnygg tjej! Bloggen liknar Andreas, en bra blandning helt enkelt.
 
Sveriges bästa, och vackraste bloggerska!
 
Ja, det är de bloggar jag följer varje dag! Ibland kollar jag in Angelica Blicks också men bara när hon är ute och resor för annars är den riktigt stel och tråkig. Sen läser jag även mina vänners bloggar som tex Simones, Cassandras, Joannas, Sofias osv.
 



Härligt

Livet i en bild 



Ida Sjöstedt

Två superfina klänningar från Ida Sjöstedt! De är ju som en dröm :)
Vilken tycker ni är finast?



Grekland dag 1

Åh jag är helt slut! Det tog så mycket längre tid att packa igår än vad jag hade förväntat mig så det blev ungefär 2 timmars sömn. Det, plus att jag ätit rätt dåligt de senaste dagarna, lite sömn, sena nätter, bil till Malmö (åksjuk som fan), flyg i 3,5 timme och jag får alltid sjukt tryck i huvudet, 2,5 timmes bussfärd, värme och lite dricka + läsk. Och vet ni vad? Jag mår helt okej!! Vaknade med migrän så tog en tablett och tog en voltaren nu och det är allt. Helt underbart!! Kan det vara botoxen? Hoppas det håller i sig denna veckan.. 

Men nu var det ju Grekland jag skulle berätta om. 
Var lagom pigg klockan 4.30..
Dags att boarda, älskar Malmös flygplats! Så liten och det går så smidigt. 

Flygresan gick också bra, jag sov ungefär halva av tiden så den gick ganska snabbt. 
Ye, hade lite tråkigt på flyget. 
2,5 timmes bussresa. 

Trots att jag är åksjuk gillar jag att åka buss och man fick se såå mycket!! Grekland har verkligen ett otroligt fint landskap, naturen är to die for. Och kolla vattnet?!
Framme! Har tagit en massa bilder med kameran som ni ska få se men här är en liten inblick i hur vi bor. 

Vi gick till en strandrestaurang för att äta gyros och vattenmelon, omg lever för det 😍😍

Sen gick vi till stranden och var där mellan 16-19. Jag var så himla trött så orkade knappt läsa, somnade lite i skuggan också haha, det blev alltså inte mycket solande för min del idag. 
Lite färg i alla fall!

Fixade mig för att äta middag. Vi åt på hotellet för båda är så trötta så vi orkade inget mer idag. 
Utsikten? Magisk!

Jättefint hotell faktiskt. 
32 grader på dagen och nu på kvällen kl 22 var det 27 grader. Älska livet?!

Nu ska jag verkligen sova, klockan är 1 timme längre fram här än i Sverige. Imorgon ska vi upp tidigt för att äta frukostbuffé och sedan stranden!

Glöm inte fråga på ask.fm/carro93 om ni undrar något. 



Framme!

Hej på er från Grekland!! 

Wifi funkar toppen på hotellet, funkar även på stranden vilket gör mig happy. Så undrar ni något om resan, vad jag gör under dagarna eller liknande så gå bara in på ask.fm/carro93 och skriv en fråga så svarar jag direkt! 

Uppdaterar er snart om dagen. 
Bild från flyget idag. 



GREKLAND BABY!

Tagga Grekland!! Nu åker jag och mamma till Grekland! Vi tar bilen till Malmö flygplats och sen lämnar vi den på en parkering där. Incheckningen stänger klockan 6 och flyget lyfter klockan 7. Vi är framme på Kreta klockan 11.20 vilket betyder att resan tar 3 timmar och 20 minuter, himla länge tycker jag. Jag hatar att flyga, är flygrädd och tycker att det är otroligt långtråkigt. Efter att vi har landat så väntar 2,5 timmes bussresa till Makrigialos, såå lång bussresa. Jag har laddat upp med åksjuketablett.
 
VI borde vara framme i Makrigialos runt klockan 15. Åh vad jag längtar!
 
Kommer som sagt försöka mobilblogga varje dag, det finns wifi på hotellet så jag hoppas att det kommer att samarbeta.
 
Jag har varit i Grekland en gång innan men det var mååånga år sedan, mamma älskar i alla fall Grekland och jag är säker på att jag också kommer göra det. En sak jag kommer ihåg från Grekland var att solbrännan var dödlig, har aldrig blivit så brun i hela mitt liv som jag blev i Grekland. Ska steeeka denna veckan!
 
Hoppas verkligen på fint väder. Tanken är ju att sola och bada varje dag. 
 
Vi hörs från Grekland! 
Bilder från senaste resan, Spanien. Tyvärr är inte vattnet i havet på Kreta sådär blått som det är i Spanien. Det är mörkare men förhoppningsvis varmt och skönt ändå!
 



Off we go

Är det bara jag som packar i en evighet? Det har tagit typ 7 timmar? Helt sjukt haha. Nu är det bara lite småsaker kvar som borste, mobil, laddare och sånt. 
Älskar min resväska!! Från Björn Borg och många smarta fack. 



Just nu



Just nu.
Favoritbikinis, bestämde mig för att ha med 4. 
Solkräm, hawaiian solfaktor 6, hawaiian utan solfaktor, carotene utan solfaktor och med solfaktor 6 och sen har vi med oss nivea solfaktor 20 också! 



Tagga!!

Åh i natt åker jag!! Såå sjukt taggad 😃 har verkligen räknat ner dagarna sedan förra sommaren då vi bokade och nu står nedräknaren på 1 dag. 

Jag håller på att packa för fullt. Tanken är att gå och lägga mig klockan 22 idag så att jag får några timmars sömn, måste upp vid 3. Utan sömn mår jag nämligen hemsk, pga min migrän klarar jag inte det. 
Målet är ju att bli såhär brun efter veckan i Grekland. Detta var 2013 och jag var inte ens utomlands det året, sjukt?? Ska steeeeeka. 

Nu ska jag fortsätta packa.