slide show

22.31

Nya modet sedan jag blev dog mom: 
- hundhår på alla kläder men framför allt svarta, jisses 
- vita jeans är vita i 5 minuter 
- alla plagg smutsiga typ direkt 
- dreggel på alla jackor
(null)
Men trots allt är det bara kläder. Bilden är från idag, första dagen sedan jag köpte Kenzo som jag har kunnat sitta ute en stund utan att frysa ihjäl! 



Dubai Mall

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Dubai Mall som är värdens största köpcentrum är ett väldigt fint köpcentrum men både jag och mamma ogillar det. Jag visste att det var något köpcentrum vi inte tyckte om sist vi var i Dubai men jag mindes inte vilket. Det är extremt mycket folk, har aldrig sett så mycket folk i hela mitt liv. Man fick tränga sig fram och stora folkmassor gick mot en vilket ger mig panik. Det är flera km mellan affärerna, det tog väl ungefär två timmar innan vi hittade en affär i normalklass gällande pris. Det går inte att hitta något. Nej fyfan, jag ska undvika detta ställe framöver. Dock ligger Burj Khalifa och fontänerna precis utanför och det är det som gör att det är ett av världens mest populära ställen. Nästa gång ska jag hålla mig utanför centret istället. 



Sky views observatory

Första heldagen i Dubai började vi med att besöka Sky views observatory. Jag hade hört att man fick en bra utsikt över Burj Khalifa där och det tackar jag aldrig nej till. 
(null)

(null)

(null)
Att titta på Burj Khalifa tröttnar jag aldrig på. Det är en extremt mäktig och cool byggnad från alla håll, kanter och avstånd. 
(null)

Det var två saker som var höjdpunkten här och båda hade med glas att göra. 
(null)

(null)
Det finns en lång plattform gjord av glas. Man är högt upp!! Det var helt ärligt sjukt läskigt. Adrenalinkick och fick stress i hela kroppen men det var väldigt häftigt. Fick svindel av att kolla ner. 
(null)
Den andra grejen var glas slide. Då åkte man nerför en kana gjord av glas. Mannen framför mig ramlade av så jag var livrädd. Fokuserade bara på att inte trilla av mattan så glömde att kolla ut haha. Men det var en upplevelse :-) 
(null)

(null)
Absolut värt att besöka. Hade jag åkt dit igen? Nej. Ångrar jag att vi åkte dit? Nej! Värt att se och uppleva en gång. Biljetterna var faktiskt inte SÅ dyra, jämfört med alla andra jag köpte. 



City view

(null)

(null)

(null)
Tre favoriter från Dubai 🤍