slide show

Dubai

Jag har varit i Dubai. Och hunnit komma hem, fylla år och jobba nästan en hel vecka. Dubai blev helt fantastiskt, en magisk resa och vi båda är så nöjda. Att spendera sportlovet i Dubai var verkligen en dröm. 
(null)

(null)

(null)
Så taggade!! Flygresan gick helt okej. Drygt 6 timmar så det är inte katastrofalt långt ändå. 
(null)

(null)
Mot hotellet körde vi förbi den extremt coola byggnaden Museum of the future. När vi fick vårt rum visade det sig att vi hade Burj Khalifa vy, jag blev så glad. 
(null)

(null)
Rummet var verkligen så fint och mysigt. Paramount Hotel midtown bodde vi på som är ett nybyggt 5 stjärnigt hotell. Både jag och mamma älskade det, jag kände mig som en prinsessa. 
(null)

(null)

(null)
Det fanns ett jättefint poolområde på 64e våningen. Dock badade jag inte alls då jag inte gillar pool. 
(null)

(null)
I och med att Paramount gör filmer så var hela hotellet inrett som en Hollywood produktion. Här är utsikten från frukosten som var så god. 
(null)

(null)
Utsikten från vårt rum på 25e våningen, älskar! Pure love

(null)
De senaste två månaderna sedan jag blev dog mum har varit som ett stort vakuum. Jag har aldrig tidigare i mitt liv varit så trött, samtidigt som det varit en tid fylld med så mycket kärlek. Hela livet har dock förändrats. Nu måste jag planera allt utifrån Kenzo och alla spontana saker man kunde göra innan går inte längre att göra. I alla fall inte nu första året. Sedan kommer han kunna vara själv hemma ett par timmar så att man tex kan gå på bio eller liknande men i nuläget är det slut med allt sådant. Han är fortfarande en sådan liten bebis ❤️ jag älskar Kenzo så fruktansvärt mycket. Han gör så att jag längtar till att komma hem från jobbet varje dag. Tidigare var det lite strunt samma, kunde sitta kvar två timmar och planera för hade inget att komma hem till. Nu är Kenzo det enda jag vill komma hem till, så fort som möjligt. Det är kärlek på en ny nivå. Min älskade lilla pojke.