slide show

En kväll med vänner

Kom nyss hem från Semir. God middag, en massa prat och kortspel. Säg hej till mästaren i skitgubbe! Förra gången vann Semir nästan alla gånger vi spelare, idag vann jag. Någon rättvisa får det ju vara här i världen ;) Nicole och hennes systrar var även där men de gick lite senare. Här kommer några bilder, inte så bra dock. Men kolla på Semirs skolfoto när han var liten, plutten då, så söt! Och nu det senaste, stilig grabb. Lärde även känna Nicoles mamma, så trevlig & sjukt vacker! Ge mig hennes utseende när jag är 35+ så blir jag lycklig.




Fanny Lyckman for Estadeur

Medan jag är hos Semir tänkte jag visa upp min nya väst från Fanny Lyckman for Estadeur. 499 kr kostade den men den är riktigt snygg! Perfekt ljus jeansfärg, och en massa slitningar. Älskar den! Och trycket där bak är ju nice.
 



Ready 2 go

Fixad och klar! Nu ska jag till Semir på middag och sen ska vi även träffa Nicole. Hoppas ni får en bra söndag, pusspuss




Dagens




Do what the picture says 👇

http://ask.fm/carro93




EASTER

Här kommer lite bilder på vår påskkorg, den är liten men ganska så söt! Detta är en polsk tradition. De flesta brukar måla sina ägg men vi köpte sånt här, vad det nu kallas? Så bara trär man över det och lägger in de i kokande vatten i 3 sek och sen får man såna här fina motiv :)
 
Söööt!



Frukost

Dags för påskfrukost!




Brown to blond

Gått från att vara helt brunhårig till att bli nästan helt blond, woop woop. Haha döör så ful jag var på högstadiet!!
 
Nej nu ska jag gå och lägga mig på riktigt, GOD NATT



God natt

Tog nog lite för mycket silverschampo, blev mer grått än vitt :( menmen, ändå ganska så ljust. Jag vill bara ha ljusare och ljusare haha, tror dock inte det går utan solens hjälp.. Jaja god natt!




XOXO

Här är en av sakerna från Nelly.com. En topp från Fanny Lyckman for Estradeur. 179 kr. Blir snyggt till en midjehög kjol fast tänkte även använda den som typ sport bh när jag tränar zumba.
 



Triangels

Köpte detta iphoneskalet för ett tag sedan men första gången jag använder det. Snyggt va? Från fyndiq.se
 



GLAD PÅSK

Hoppas ni haft en fin dag, glad påsk!
Man får ju påskpynta lite eller vad säger ni? Kaninen kostade 5 kr på ÖB, billigt haha!



Mitt allt

Så mycket mer än bara en mamma. Min förebild, min hjälte, min ängel, min bästa vän. Älskar dig mer än vad ord kan beskriva.




The roadtrip

Gjorde nyss en beställning från h&m, från kollektionen "the roadtrip". Hoppas något passar, finns ju inget tråkigare än att få hem ett paket där inget passar eller där kläderna inte motsvarar ens förväntningar.

Har ni spanat in den nya kollektionen än? Jättesnygga kläder!




Dagens VILL HA




Inte favorithögtiden

Gillar inte påsk eftersom att mormor dog runt påsk så tiden innan och efter var inte bra för någon i vår familj. Bara en massa sorg och saknad. Den 7e april dog hon men påsken är ju olika datum varje år. Älskar dig min ängel.




Snyggt

Tycker Hayden Panettieres tatuering är riktigt snygg! Tyvärr är den tydligen felstavad men snygg ändååå.




Hoppas !

Blir det som vi hoppas på är det snart "bara" 1 år kvar. Hoppas hoppas hoppas!




Funny

Hahaha sämst humor har vi.. Saknar dig kompis!




Ask me

Så kul att typ alla har ask nu! Har du också det? Länka i kommentarerna så ställer jag med frågor till er!

Ask meeee http://ask.fm/carro93




Lyxlirare

Näää först Mexico och nu DUBAI?! He is enjoying life! Lite avis här va.




Middag

Smörstekt potatis med karré, gott! Aldrig ätit smörstekt innan med skal men det var ganska gott faktiskt.




Mini pizza

Köpte mini pizzor på Lidl, 12 st i ett paket, skitsöta haha! Och goda. Smakar dock inte såå mycket så ska nog krydda de lite mer själv nästa gång. Innehåller inte alls mycket fett heller så det är ju bra.

Fick en fråga om hur jag lyckas att inte äta choklad. Det är SJUKT svårt eftersom jag älskar allt med choklad! Blir så irriterad och ledsen över att jag inte kan äta det, som tex i skolan i onsdags frågade Gabrielle om jag ville ha maräng men kan ju inte äta det och så satt alla runt om mig och åt maräng, kanelbullar och muffins. Man bara FML. Så det är riktigt svårt att hålla sig borta från det men äter jag minsta lilla som innehåller choklad får jag sån fruktansvärd migrän så det är helt enkelt inte värt det. Fast jag har ju migrän sjukt ofta ändå, så när jag väl har ont i huvudet kommer jag antagligen äta någon chokladbit innan jag tar medicin, för då kan jag ju inte få ännu mer migrän liksom. Så ett tips: bara hålla sig undan, blir du sugen så drick ett glas saft istället eller ät något annat. Chips och sånt kan jag äta men Inte kakor och choklad. Buhu.




Fixa lite

Ska fixa lite ärenden nu, bl.a. Skicka tillbaka paketet från Nelly, åka till elgiganten och lite sånt.




Me want

Vill ha en MacBook :( hatar min laptop, den har blivit så fruktansvärt seg. Men de är ju sååå dyra.




Glad påsk!

Glad påsk på er finisar! Har ni fått något påskägg än? Vi visste inte vilken dag man skulle få det så körde på idag. Bästa påskägget! Kan inte äta choklad alls pga min migrän vilket verkligen är skittråkigt för jag är såååå sugen. Men mamma slängde i lite ägg bara för sakens skull. Men fick en jättefin sak så hänger inte läpp för att jag inte kan käka godis i påsk :)




Paket från Nelly

Sorry for bad update. Trodde jag skulle klara mig undan migränen idag, men vid 17 fick jag en hemsk migränattack. Var tvungen att ta 5 mg spray och kände mig helt drogad efter så jag var tvungen att gå och lägga mig. Hatar sova under dagen ju, för mår sjukt konstigt sen när jag vaknar.

Jaja, sen var det redan kväll. Kollade på revenge och nu packade jag upp mitt paket från Nelly. Skinnjackan åker tyvärr tillbaka för den var riktigt liten men de andra två sakerna behöll jag, kan visa bilder imorgon men här ser ni en liten smygtitt.




Mina favoritsmycken




Please?

Ta mig hit? Snälla!
 
Första bilden är Dubai och den andra Mexico. Hur härligt?



Mini-påsklov

Nu är jag ledig fram till på onsdag, så himla underbart! Jobbade ju idag och har skola på onsdag så 5 dagar blir det ju men det är alltid något :)
 



Här hittar ni mig

Får ibland fråga om vad jag heter på olika sidor/appar så här kommer en liten lista på vart ni kan nå mig.
 
Facebook: Caroline Persson
Instagram: carro93
Kik: caarro93
Twitter: CarolinePersso2 (cp namn men går inte ändra)
Quizkampen: caarro93
 
Feel free to ask me questions, write to me, add me as a friend on fb and follow me on instagram/twitter!
 
Hehe puss
 
Profilbilden på fb
 
 



Work 2day

Hallå hallå! Hann inte blogga i morse, blev jättestressigt som vanligt. Har i alla fall jobbat 8-11.10 idag, roligt ! Hade engelska & svenska/engelska. Nästa vecka blir det inget jobb för eleverna har ju påsklov.

Det var en hel del som sa att mitt hår är jättefint, tackarrrr! Är så himla nöjd, älskar ha sån här ljus färg. Kan varmt rekommendera Sophia på frisörsalongen 1a avenyn i Hässleholm. Hon är grym på att göra slingor i hätta, även på långt hår! Så vill ni ha ljus, blond färg så gå till henne :D




Polen

Så många som drar till Polen nu över påsk, jag vill också! Saknar älskare Polen :( skulle vara kul att träffa morfar, byta miljö, äta en massa gott & shoppa lite. Jaja, får väl vänta till juli.




ZUMBA

Mådde så sjukt dåligt när jag kom hem, var tvungen att ta två migräntabletter och så gick jag och la mig. Skulle ju bara vila, inte somna.. Mamma väckte mig när hon kom hem runt 17.40, och jag skulle träffa Emma på gymmet 17.50, ahh. Kände mig helt drogad när jag vaknade, starka mediciner gör mig svag. Men det var bara att packa gymväskan och dra.

Jättekul att jag hittat en träningskompis, Emma är snäll! Vi provade på Zumba som sagt och det var riktigt skoj!! Min favoritträning. Ska absolut fortsätta med det. Dock har denna koreografin varit i 3 månader nu så alla kunde alla steg utantill så kom jag och Emma där och det var såå svårt att hänga med. När man väl började fatta stegen lite så var låten slut och en ny låt och nya steg kom så vi kände oss ganska dåliga haha men kul hade vi :) på tisdag hade jag tänkt träna bodystep och på onsdag Zumba.

Nu är jag riktigt trött & skolan idag var grymt seg. Har ju hört på intressantare saker än skolans utveckling från typ 20 talet till nu..

Nu badar jag, ska tvätta håret första gången efter att jag slingat det. Går lite av färgen bort när man tvättar? Känns alltid som om det är mycket ljusare dagarna efter frisören och att det alltid blir mörkare och typ mindre slingor när man tvättat det själv. Hmm vi får se. En läsare ville se bättre bild på håret, såhär såg det ut innan idag i alla fall.




Träning

Tränat och nu ska jag äta, gött!




So boring..




Dagen




Mot Helsingborg

Sitter på tåget på väg till skolan nu, 9-12, så drygt. 3 timmar skola men plus pendla så är man uppe i nästan 6 timmar bara sådär.

Såhär ser jag i alla fall ut idag. Tröjan är från bik bok, svarta jeans till det och ringar från Pandora. Långt mitt hår blivit, klippte ju mig för bara några veckor sedan. Jaja ljust är det i alla fall. Ha en bra dag!




Bra resultat

Ska snart sova, så himla trött :(

Hämtade ut mina två tentor idag. Litteraturen fick jag ju VG på, 34 p av 40 tydligen, så jag är riktigt nöjd! Fick till och med full pott på en fråga med kommentaren "bravo, full pott!", känns ju toppen. Fonetiken fick jag ju G på. Stod att jag fick 25,5 p, lite lite tyckte jag eftersom gränsen var 24 men äh skitsamma. Men sen räknade jag mina poäng och läraren hade glömt räkna en hel sida! Så jag fick inte alls 25,5 poäng utan 34,5! Tror inte det förändrar något för VG är runt 35 men ändå, stolt över mig själv. Härligt med lite bra resultat.

Hoppas ni haft en bra dag. Imorgon ska jag försöka få ihop lite roligare inlägg för det känns som väldigt tråkiga inlägg idag hehe. Sov sött sunshines!




Pluggish

Känner mig effektiv när det gäller plugget idag. Först skolan mellan 9-16, längsta dagen ever så det var riktigt jobbigt. UVKn är väl inte roligaste kursen på jorden men helt klar mycket bättre än det andra vi läst!

Nu har jag börjat ta tag i språkhistorian. SKA klara omtenta så det är bara att skärpa mig så jag lyckas plugga in detta. Har exakt 1 månad på mig så det är ju chill om jag delar upp lite varje dag :)




Yes!

JAAA! Klarade hemtentan, så sjukt skönt! Den var galet svår och jobbig så det känns riktigt riktigt bra! Var typ inte på någon föreläsning, tror jag var på 2 under hela kursen? För sen jobbade jag jättemycket men klarade den ändå. Woho glaad. Nu har jag 40 högskolepoäng, utan en enda omtenta :)




Flitiga

Selma tog ett smygfoto på oss, hahha så sjukt intressant föreläsning så vi alla sitter med mobilen..




Mot Hbg

Iväg till Helsingborg nu i det här äckligt kalla pågatåget :( 1 timme känns verkligen som en evighet. Underhåll på ask.fm/carro93 är ni söta.

Ha en bra dag!




Nighty

God natt. Skola från 9 till 16 imorgon, måste åka 7.30 och kommer hem runt 18.20, alltså ca 12 timmar senare. Fy!

Jaja, nu ska jag sova i alla fall. Dröm sött finisar.




Osminkad och ful men såhär ser hårfärgen ut!




Happy

GLAD TJEJ! Så himla bra dag idag. Är supernöjd med mitt hår, har köpt en massa produkter till det, ska äta världens godaste middag nu, en massa bra på tv, imorgon börjar en ny och förhoppningsvis ganska intressant kurs & på torsdag ska jag jobba. Livet leker och håret är bloooooont!



Done

Såhär blev håret, mycket slingor ! Lite gula toner men förhoppningsvis försvinner de med silverschampo. Men annars är jag nöjd!:) Tappade dock sjukt mycket hår, läskigt värre.




Frissan

Är hos frisören nu, provat på en ny frisör idag. På 1a avenyn men hos en tjej jag aldrig varit tidigare. Det sägs att hon är grym på hätta :) gick snabb och lätt att dra på hätta idag, har aldrig gjort så lite ont faktiskt, härligt!




Aj

Det som är det värsta med att åka till skolan är att jag vet att jag kommer få migrän. Exakt varje gång jag åker tåg får jag migrän och det är galet jobbigt. Vet inte vad det beror på men vartenda gång jag åkt tåg mår jag skit.

Kl 16 ska jag i alla fall till frisören, chill.




Pandora

Fick två jättefina ringar från Pandora av mamma. Taack :)




Fanny Lyckman

Hur snygg är inte Fanny Lyckman på en skala?! Ge mig 1/10 av hennes skönhet och jag blir nöjd. Så himla vacker.




Well done..

Stressade ihjäl mig från stationen till skolan och kom ändå en halvtimme för sent. Skånetrafikens ursäkt till inställt tåg? "Vagnbrist", ja men det är väl ingen ursäkt? Skaffa vagnar då, losers.

Tentan då? Den gick så sjukt dåligt så jag finner inga ord, var ju riktigt svår. När jag bläddrade igenom den insåg jag snabbt att jag aldrig skrivit såhär dåligt på ett prov i skolan, inte ens i lågstadiet haha. IG till 150%, for sure. Ska faktiskt börja plugga på omtentan redan idag. Vet inte hur det kommer gå på den heller för jag förstår inte ens lärarens formulerande frågor. Känner lite "skjut mig" varning nu. Jaja life goes on men det känns ju inte såå bra just nu.

Äckeltåget hem nu då.




Pallar inte

Varför har jag sån otur??? Inställt tåg, kommer för sent till tentan och det är inte ens säkert att jag kommer få skriva den. Varför VARFÖR?!?!?




God natt




Love it

Klickat hem denna skönheten, hoppas bara den passar!




BLÄ

Känns så sjukt dåligt inför tentan, typ skjut mig. Elinor var så snäll och skickade sina anteckningar till mig, ska ta och läsa igenom de nu. Är jättemånga sidor så hinner inte plugga in det idag men de kommer helt klart att komma till användning inför omtentan, så tack :)
 
Man måste sitta minst 1 timme på tentan, så kan inte gå innan kl 10. Vi hörs därefter. Ha en bra start på veckan imorgon, puss puss ♥
 



Frisören

Imorgon ska jag till frisören IGEN. Blir jag inte nöjd denna gången överväger jag att låta mitt bruna hår växa ut istället.

Jag vill ha ljust och vitt hår!! Simones hårfärg på denna bilden är ju bara så sjukt snygg. Snälla låt det bli bättre denna gången.




Morgonrutin

Vilken är den första appen ni kollar när ni vaknar? Och sover ni med mobilen typ under kudden? Jag är beroende av min mobil men på natten ligger den alltid i vardagsrummet och laddas, någonstans får ju gräsen gå.

När jag vaknar går jag alltid och hämtar den, kollar om jag fått något sms, svarar på det och sedan är det instagram som gäller, världens bästa app ju! Därefter går jag vidare till bloggen, ask.fm och sen Facebook.

Undra hur många timmar av det vakna dygnet man håller mobilen i händerna, skrämmande för många gissar jag på.




Söndag och allt vad det innebär

Är så virrig på sistone, Anna-Marias middag i Lund är ju inte alls nu på fredag utan den 5e april.. Jaja, då ses vi inte förrän om 2 veckor! På onsdag ska jag i alla fall träna med Emma och på söndag ska jag träffa Semir.

Idag ska jag ge plugget en chans, i alla fall i några timmar. Kommer ändå inte klara tentan imorgon men någon uppgift kanske man lyckas lösa. Fick en fråga på ask om hur det fungerar med tentor. Man kan göra om en tenta hur många gånger som helst, tills man klarar den. Men ändå, hur kul är det att få ett IG liksom? Jag tycker det är hemskt för jag hatar misslyckas. Har inte fått ett IG sedan 8an på högstadiet, då på ett fysikprov.




Miss u soooooo

Som jag saknar dig! Men på fredag ses vi, ÄNTLIGEN :D



Saturday

Gav upp plugget rätt snabbt idag, ska kolla igenom det några timmar imorgon men det räcker ju absolut inte. Vet att jag borde ha börjat plugga redan direkt när kursen började men jag är så sjuuukt trött efter jobbet att jag verkligen inte orkar göra något, men det är ju sååå dumt för nu hinner jag inte plugga in det. Ska i alla fall dela upp allt dag för dag och pluuuugga så att jag klarar omtentan. Blir dock mitt första IG, det tar på stoltheten..
 
I alla fall, är såååå sugen på att åka utomlands! Finns inget bättre än resor. Högt upp på min lista står Dubai, Mexico, Aruba, New York, Rom och Cypern. Vill vill vill nuuuuuu.
 
Lite brun, fin utsikt osv. Turkiet (Alanya) är dock enligt mig sjukt överskattat! Massa turister, galet jobbiga försäljare, sliskiga killar som raggar på allt och alla, jobbiga människor, inte så fina stränder mm. Men ändå kul att ha varit där och upplevt, men kommer aldrig åka tillbaka. En del tjejer/kvinnor älskar uppmärksamheten de får där av killarna. Jag tyckte bara det var riktigt obehagligt och jobbigt. Typ säga till min mamma "oh, your doughter is so Beautiful, and her lips are perfect" ahhh fy vad pinsamt! Ville bara springa därifrån haha.
 
Har ni varit i Turkey? Vad tyckte ni?
Turkiet- DISS
Grekland & Cypern- HISS



Ulrik Munther

Min fina vän Ericas nyaste teckning. Så sjukt begåvad är hon!




Kosta Boda

Mys med ljus! Ljusen kommer från Kosta Boda, köpte de till mamma i julklapp, de är så fina :)




Earth hour

Glöm inte släcka alla lampor och liknande idag! Earth hour-för en ljusare framtid. 20.30-21.30




Privatlektioner i språkhistoria?

Det är ingen av er som känner någon som är väldigt duktig på språkhistoria? Får jag inte några privatlektioner i det här kommer jag ALDRIG klara min tenta eftersom jag verkligen inte förstår detta. Det måste vara någon som är duktig på att läsa gamla svenska texter, kan en del om svensk historia, är duktig på grammatik & fonetik. Betalar braaaa med money! Måste liksom klara den här tentan för att kunna bli lärare.

Vet redan att jag är körd på måndag men ska dit och se hur den är uppbyggd. Omtentan är den 26e april så det är den jag måste klara.

Känner ni någon som passar in på beskrivningen? Hör av er! Annars får jag sätta in en annons på blocket eller norra Skåne.

Skitskola.




Stunning

Såg denna klänning på insta, så sjukt vacker !




Hej ångest

Var länge sedan jag var så trött som igår, somnade på soffan vid 22 och sen orkade jag verkligen inte ens röra mig, att förflytta mig till sängen kändes som att springa ett maraton.. Så är det om man kombinerar skola, jobb och pendla fram och tillbaka.

Idag ska jag plugga, sån fet ångest har jag. Vill inte ens gå upp ur sängen.

Köpte med mig en massa från espresso house igår för att prova. Scones (heter det i singular?) var riktigt god! Den där andra saken var mindre god.




Guldfynd by

Kenza ska tyvärr inte göra fler kollektioner för guldfynd, jättesynd för jag älskade hennes smycken! Nu ska Molly Sandén istället göra en kollektion, gillar inte Molly.. Kollektionen är inte så jättesnygg enligt mig men här är ändå 3 smycken jag antagligen kommer köpa, i alla fall ringarna. Ni kan se hela kollektionen på guldfynds hemsida.




Tired

Är så galet trött!! Skulle bara vilja gå och lägga mig typ nu haha. Blir i alla fall finalen av gladiatorerna, heja Knasen. Var bjuden på fest till Tyringe men måste verkligen plugga imorgon så jag fick tyvärr tacka nej.

Hoppas ni får en bra kväll! Ställ gärna frågor på http://ask.fm/carro93
Ha det fint.




Fredag




School

Skolan, så sjukt tråkigt och fryser ihjäl!! Här är så sjukt kallt överallt. Hatar frysa, får typ panik haha. Här är typ 18 grader, japp.

2,5 timme kvar..




Fredag

På väg till skolan nu, så sjukt kallt här på det gamla äckliga pågatåget. Längtar till ersättningsbussarna, HATAR de här fula, kalla tågen.

Har i alla fall på mig en tröja från MQ, svarta jeans och smycken. Väskan är från Mischa Barton och det jag håller i handen är en Marc Jacobs "plånbok" eller vad man ska säga, inga fack men där har jag nycklar och pengar.

Så roligt med så många frågor på ask! Fortsätt med deeeet :D




22.55

Mina vader dödar mig, bara jag inte fått någon inflammation eller något, just my luck liksom.

Annars då? Fredag imorgon och skola mellan 10-15, måste åka 8, kommer hem 17. Och plugg hela lördag & söndag. Sa jag att jag inte ser fram emot helgen direkt?

Skrev såklart fel länk i förra inlägget, http://ask.fm/carro93 såhär ska det såklart vara. Nu ska jag sluta tjata om ask, ni vet vart ni hittar mig i alla fall :)

Såg ni revenge ikväll? Spännande! Daniel är ju bara SÅ snygg.




Svara på frågor är ju kul

Ni glömmer väl inte? http://ask.fm/carro93




Eye

Får ibland frågan om vad jag har för ögonfärg. Den brukar skifta lite mellan blå och grön om det är möjligt? Tror ändå grön är bästa färgen att beskriva mina ögon med dock :)




Phone problems

Några killar på jobbet: "har du 8200 bilder på din mobil?!?!" Hahah japp känns som att det är dags att rensa. Har 64 GB i minne men bara 17 kvar.. Är det bilder som tar upp mest eller?

Btw så funkar inte min lås-knapp på iphonen, sjukt störigt!! Men pallar inte lämna in den på lagning för det tar veckor plus att allt återställs vilket jag INTE vill. Kan man föra över allt på iphonen till datorn, stänga ner den och föra över det på iphonen någon vecka senare? Eller det går inte??




Video




Thursday

På väg hem nu, trött!!

Skola imorgon, usch då.. Men först ska jag hem och äta något, sen ska jag hjälpa Nicole med hennes engelska och därefter försöka plugga lite inför tentan. Kul liv.




Snow

Ska jobba lite längre, ska ha mentorstid med, kul!

Ska plugga lite medan jag väntar på att lektionen ska börja, är så hungrig.. Och så snöar det igen, VARFÖR?!




Work

Mot jobbet. Matte och no står på schemat, inte mina starkaste ämnen men hey, utmaningar är ju kul!




Stress

Mina vader! Sjuk träningsvärk och det kändes som bara den när jag gick i trappor idag, Shit haha. Gjorde ju inte saken bättre att jag stressade ihjäl mig till skolan. Kollade fel, skulle tagit tåget halv 11 och inte halv 12.. Så kom för sent till skolan och har aldrig gått så snabbt från stationen till skolan, brukar ta 15 min, idag tog det 5, superfart, vilket inte var det lättaste med träningsvärk. Kommer ändå nästan 1 timme sent.

Någon av er som såg det nya programmet "helt sjukt" nu ikväll? Så intressant! Ikväll pratade de om stress, både jag & mamma känner ständig stress så det var verkligen sevärt. Nästa vecka ska de prata om alkohol, tror inte jag behöver lyssna på det eftersom jag aldrig dricker hehe :)

Ska snart sova så att jag är pigg imorgon. Jobb och sen blir det plugg.




Congratulations

GRATTIS på 20 års dagen bästa vän! Hoppas du lever i 100 år till & att du haft en underbar dag. Love u!




Brownie

Har aldrig varit så brun som efter Cypern, åh världens finaste Cypern. Favoritstället! ♥



Lång dag

Skolan var tråkig som vanligt och jag fattade lika lite som jag gjort under hela denna delkursen.

Lyxade till det med grillad macka och sprite i väntan på tåget. Blir dyrt att äta sånt hela tiden så på sistone har jag inte gjort det men idag så! Nu ska jag ta tåget hem och vänta på bibblan tills mamma slutar jobbet och kommer och hämtar mig.

En massa skumma människor på knutpunkten idag alltså. Stationen tillhör ju inte den fräschaste och många människor är ganska så lustiga, usch.




Söte

Sötaste kommentaren på länge! Nu vet jag inte om du är en bloggläsare eller bor i närheten, men gör du det kan vi gärna shoppa på emporia haha :D

Sitter på tåget i drygt 2 timmar idag och finns ju inget tråkigare. Så bomba http://ask.fm/carro93 med frågor så att jag har något att göra här på tåget. Puss.




Boring Wednesday

Tja! Vilken träningsvärk jag har i benen idag, men det är bra, jag tycker det ska kännas att man har tränat.

Gick upp tidigt för att försöka plugga men det är ju pointless, förstår ändå ingenting. Funderar på att typ strunta i denna delkursen och gå om den med nästa års ettor istället och då vara på varje föreläsning.

Idag ska jag i alla fall till skolan, blä orkar inte men måste. Ska ta bussen kl 11 och sen tåget. Slutar inte förrän 15. Imorgon ska jag dock jobba. Trodde inte det skulle bli mer jobb innan påsklovet så nu är jag glad!




Gnight

Men ååh, skrev nyss ett inlägg men bara själva bilden kom med? Jaja god natt. Redan onsdag imorgon, dagarna flyger förbi. Skola & plugg imorgon, blä.

Såg denna på fb, tillägnar den min kära bror som jag älskar trots att vi typ bråkar varje gång vi ses heheh. Men jag vet att du älskar mig ändå! So love to you big bro.




Nu är det kväll igen

Ojoj vad många frågor jag fick på ask, taaaack, så himla roligt att svara på! Man blir ju dock nyfiken på vem det är som ställer de, men ni förblir anonyma, lovar ;)
 
Orkar inte plugga idag.. Men från och med imorgon ska jag skärpa mig.. Skola imorgon, usch känns tungt. Orkar inte.
 
Fortsätt ställ frågor om ni känner för det http://ask.fm/carro93 så hoppas jag ni får en fortsatt trevlig kväll. Puss på er ♥
 
Fick några frågor om gymnasiet och jaa jag saknar det så! Träffade Johan på bussen igår och då började vi snacka om gymnasiet, jag är i alla fall inte ensam om att sakna det. Var trevligt att träffas igen! Och han tyckte med en återträff med Linnéfolket lät som en braa idé.



Ask me

Underhåll mig med frågor på ask! http://www.ask.fm/carro93

Alla frågor blir anonyma så fråga på finisar!




24/7

Hemma från gymmet nu. Vet inte riktigt om jag älskar 24/7 sådär, kanske gillade actic bättre?

Indoor passet var i alla fall grymt jobbigt!! Inte det ultimata att börja med efter att inte ha tränat på 1 år. När jag tränade regelbundet hade jag ganska bra kondition men nu? Ojoj måste verkligen börja träna igen. Indoor är väl kanske inte något jag kommer fortsätta med direkt. Kommer köra på Zumba, step & vanlig gymträning istället.

Nu behövs ett varmt bad.




Mot gym1

Fortfarande huvudvärk men redo för ett indoor walking pass. Hörs efter!




En vanlig tisdag

Hade fruktansvärd migrän igår och såklart vaknar jag med det även idag. Anledningen? Den där jäkla blåsten! Varför ska det blåsa så sjukt hela tiden? När det blåser får jag den värsta migrän, känns som om hela huvudet ska gå i tusen bitar, gör så himla ont. Plus att jag blir grymt illamående.

Annars är det ingen händelserik dag idag. Ska snart börja plugga och sedan blir det träning. Hoppas indoorwalking är kul. Kanske kör ett bodystep pass med, om det finns platser lediga och jag inte är alldeles för trött efter walkingen? Well, lets see how it goes.

Först zomig nasal i alla fall, äckelspray.




Jobb & gymkort

Mycket trevlig dag på jobbet! Eleverna är så himla härliga och har en riktigt skön humor, så blev en del skratt.
 
Författarbesöket var väldigt intressant, han berättade att svenska ungdomar är under medel på läsförståelse och det är ju så synd. Anledningen? Vi läser för lite! Så kom igen people, läs mer, hitta en bra bok och ta er igenom hela. Läser man en riktigt bra bok är det en underbar upplevelse! :) Efter föreläsningen var det dags för skrivarverkstad och sedan hade jag elevens val.
 
Efter jobbet åkte jag till stan för att fixa gymkort! Nu ska jag äntligen ta tag i träningen på 24seven, mycket fräschare gym än qpoolen så jag hoppas jag blir nöjd med det. Bokat in mitt första pass så imorgon kör jag indoorwalking!
 
Skulle vara bra att hinna träna i alla fall 2 gånger i veckan.
 
Sen gick jag även till frisören, ska slinga om mitt hår. Blir på måndag den 25e, hoppas verkligen det blir ljust för efter detta har jag lagt så sjukt mycket pengar på mitt hår..
 
Imorgon jobbar jag inte, BUHU.



PAMELA

Så synd att Pamela åkte ut från top model! Hon har ju ett så himla vackert ansikte. Hoppas hon kommer klara sig bra som modell ändå.
 
Nu hoppas jag verkligen att Josefin vinner hela! Gillar inte Shams.
 



Dagens planer

Jobba från 8-15. Försöka plugga på både min rast och lunchen. Efter jobbet ska jag till stan och fixa gymkort. Sen ska jag gå och prata med frisören. Därefter hem, äta, plugga lite till, titta på Nachville & top modell och därefter dejta kudden.

Ja, där har ni min dag! Ganska mycket som ska göras och hinnas med.




Så snygg

Finaste BHn ever? Tycker den är så sjukt snygg. Velat ha en sån här i drygt ett år nu, sedan jag såg den på Molly Sandén. Nu bloggade Kenza om den. En vacker dag ska jag köpa mig en sån här. Dyra dock, 1500 kr. Sjukt för en BH, but one day..




Knäckt

Är helt knäckt. Försökte verkligen kolla på den gamla tentan i språkhistoria idag och försökte förstå den men det är omöjligt. Jag förstår inte en enda fråga av de 8 som finns. Det är så sjukt svårt så det finns inte. Text från 1320 talet, fattar inte ett ord verkligen! Grammatiken och fonetiken är ju barnsligt lätt i jämförelse och de hade jag ändå grymt stora problem med att förstå.

Om jag inte får hjälp av någon att förstå denna tentan kommer jag ju aldrig klara den. Ingen som ger privatlektioner i språkhistoria? Eller någon i klassen som vill plugga tillsammans? Ska höra med någon svensklärare i veckan om de kan hjälpa mig att komma igång lite. Känner mig så himla kass. Varför ska vi kunna sånt här?? Man använder det aldrig på högstadiet, verkligen aldrig.




Finaste

Idag var Eric med i Nyhetsmorgon och bara kolla på killen! Går det verkligen att bli snyggare för varje dag som går? Tydligen går det. Snyggaste killen som finns ! Och världens bästa idol. Längtar så tills ladies night och till hans Skandinavien turné senare i år. Lycka.




Söndagsångest

Vaknade med äckelmigrän igen, pallar inte mer. Känner verkligen stress över tentan med, orkar inte med det heller. Idag måste jag verkligen plugga men kan inte plugga om jag har såhär ont i huvudet och så blir det typ en ond cirkel. BLÄ.
 
Imorgon ska jag i alla fall jobba igen, woho! Vi ska ha författarbesök av Torgny Karlstedt, det ska bli väldigt intressant att lyssna på, och jag har fått ansvaret för 7orna, funfun. Sen på onsdag och fredag måste jag tyvärr till skolan. Men tisdag och torsdag kan jag mer än gärna jobba.
 
 



Sommarjobb? JATACK

Ska söka 2 jobb nu. Mamma har tjatat på mig i veckor så känns väl som om det är dags nu innan hon börjat tjata imorgon igen hehe. Skulle ju vara riktigt najs med sommarjobb! Är ju ledig i princip hela juni, juli och augusti så måste ha något att göra! Och tjäna lite Money.
 
Skulle vara perfekt att blanda sommaren med sol, bad, vänner, resa till Polen och jobb!



Vill inte

Har så sjuuuukt ont i min käke idag!! Jag vet att jag har stora problem med min käke och min tandläkare tycker jag borde göra en käkoperation men det är ju så läskigt! En kompis till mig gjorde det och hon kunde därefter endast äta flytande i 6 veckor plus att man mår hemskt efteråt.

Ska till en specialist nu i april, får se vad han säger. Min käke hoppar ur led hela tiden vilket leder till att jag fått överbett som bara blir större. Vill verkligen inte göra operation dock, plus att man måste ha tandställning i 18 månader. Ahh fml, why me?




Only know you've been high when you're feeling low

Vilken skit-lördag! Ni vet såna dagar då energin är nere på 0, man är irriterad på allt och verkligen inget känns kul utan allt känns meningslöst? Sån dag är det idag. Har varken pluggat eller något annat som jag borde men har inte heller slappnat av och gjort något kul.

Såå meningslös dag!




You

Åkte en runda till stan i alla fall, främst för att gå till frisören och höra vad hon kan göra åt mitt hår. Men sen gick jag även till torget för att se Robin, mycket folk! Var dock kallt som satan, stod där i 12 min och höll på att frysa ihjäl. När han väl började sjunga sin första låt gick jag där ifrån, tycker verkligen inte han är speciellt bra alltså. Den enda låten jag gillar är you men orkade inte stå kvar och vänta på den. Signeringen orkade jag verkligen inte med.

Bilden på Robin lånade jag i alla fallav Fanny och den andra av hans syster.

Annars är detta typ världens tråkigaste lördag. Borde verkligen plugga men är verkligen inte på humör för det, eller något annat, idag. Blä.




Stan?

Ska ni se Robin på stan idag? Inte för att jag gillar honom direkt men ändå lite kul när något händer i Hlm. Har inte bestämt mig än dock. 100 Robin i stan igår, mamma bara "det räcker med 1.." Hahah.




Gladiatorerna

Såg ni gladiatorerna ikväll? Fy vilken jämn match bland killarna! Helt sjukt hur duktiga de är, det skiljde ju inte ens ett steg mellan dem under vissa delar av hinderbanan. Kommer bli en riktigt spännande final nästa vecka!




Miranda top

Detta linnet är den tredje och sista saken jag köpte på MQ. Mirande top heter det. Fanns liknande på bikbok innan som tyvärr tog slut innan jag hann få tag i ett, denna varianten är inte riktigt lika snygg enligt mig men ändå tillräckligt snygg för att jag skulle köpa den.
 
Jättefint till en tajt kjol eller ett par riktigt tajta svarta jeans. Älskar den lilla volangen också. 299 kr, från MQ.
 



My day

Kom hem för inte så längesen. Jobbet gick bra idag, nu har jag nog haft nästan alla klasser även på Linné vilket känns väldigt skönt för nu vet eleverna vem jag är och jag har lärt känna dem mer vilket leder till en mer avslappnad miljö, härligt! På matten jobbade vi med koordinatsystem och spelade även sänka skepp, jag förlorade.. Spelade det jättemycket när jag var liten. Mailet med spelplanen hade försvunnit och vad gör man då? Jo tar saken i egna händer, ritar snabbt upp en spelplan och kopierar upp den till eleverna, haha skills.

Sen gick jag och mamma till wok house och åt, såhär stod det i min lyckokaka. Hoppas nästa vecka blir bra då!

Har riktigt ont i huvudet idag så nu tar jag ett avslappnande bad och hoppas att det ska hjälpa lite, annars får det bli en spray.

Hoppas ni haft en bra dag!




Kosta Boda

Min mamma är ju världens sötaste. Hon såg hur mycket jag kämpade med fonetiken och hur svårt det faktiskt var. Så köpte hon det här underbara läppstiftet från Kosta Boda till mig som jag skulle få om jag klarade tentan. Jag klarade ju tentan och fick den här fina överraskningen, tack mami!
 
Omtentan är inte förrän augusti och då frågade jag om hon skulle väntat till augusti med det om jag inte hade klarat tentan. Svaret blev ja. Haha söte mamma.
 
Märkte nyss att det är lite damm på hyllan, hehe får nog ta och damma av den IGEN. Det var ju konstigt att det kommer så mycket damm hela tiden när jag dammar av mina hyllor typ varje vecka.



White & casual

Medan jag är i skolan får ni se den andra tröjan från MQ. Har nog ingen V-ringad tröja men det är ju väldigt casual och snyggt. Mysig är den och älskar att den är vit!
 
Blir snyggt till ett par svarta jeans och en väska. Även denna 499 kr.
 



Jobb

Var rätt så otaggad på skola idag så ringde Linné och räddade mitt liv typ. Jobb mellan 8-14.20 vilket dock betyder att jag missar en massa timmars skola. Vilket i sin tur betyder att jag verkligen måste koncentrera mig på plugget i helgen.

Nu är jag i alla fall taggad för en jobbdag med svenska, matte och no & nya tröjan är på :)




NEW FROM MQ

Några nya plagg från MQ har fått flytta in i min garderob. Bla denna tjocktröja, tycker den är så himla fin och mysig!
 
499 kr, dyrt men förhoppningsvis är den värd pengarna.
 
 
 



Dagens text

Texten! Tummen upp!




Ticket

Här är min biljett, man tackarrrrrrrr!

Har någon av er varit på ladies night? Är det kul? Struntar egentligen om det är så kul eller inte, bara jag får se min favorit så är jag nöjd.




Summer please?

Provade sommarkläder Igårkväll och nu längtar jag verkligen tills solen kommer fram.

Satte ihop denna söta outfit med en vippig kjol och ett snyggt linne, båda från topshop. På något konstigt sätt är mina ben fortfarande bruna efter Turkiet, och det var i juni liksom men jag klagar absolut inte ! Ännu konstigare är ju att jag fortfarande också har bikinilinjer kvar, wierd.




Produkter

Spelade in en liten video där jag visar vilka olika produkter jag använder till hår, hy osv. Mycket smidigare att spela in en video än att ta en massa bilder på de ju!
 
 
 
Ha på HÖG volym denna gången också! För annars hörs min röst knappt.



Ledig dag

Varken jobb eller skola idag, hjälp vad tråkigt!! Jag är en sån person som hatar att bara vara hemma på vardagar. En dag och jag blir rastlös. Förstår inte hur vissa klarar att varken jobba eller plugga? Tråkigt liv man måste ha då! Bara sitta hemma och göra ingenting, skulle fått ångest.

Vad ska man hitta på idag då? Ensam hemma i typ 8 timmar till, woho vad kul då.. Borde väl börja plugga lite men det känns ju bara såå himla tråkigt.

Lite tips vad man kan hitta på?
-laga mat
-städa
-fixa i ordning bland mina smycken
-fixa lite med min garderob
-kolla 7th heaven
-plugga
-blogga

Det hade jag tänkt, man kanske inte ens hinner med mer än såhär?




Tusen tankar snurrar runt

Ska snart sova, är sjukt trött. Och sjukt irriterad på min värdelösa skola!! Man får seriöst 0 info, personalen är så himla dåliga och söliga så det finns inte. Lärarna har 3 veckor på sig att rätta tentor, okej inga större problem men att det sedan ska ta ytterligare ca 1 vecka för institutionen att lägga upp resultatet på ladok är ju skandal och att det sedan går ungefär ytterligare 2 veckor innan man kan hämta ut sin tenta. Vad får de betalt för?? Litteraturhistoriatentan som jag skrev i januari måste det ha varit? Har jag inte fått se än, liksom what?

Och sen när man mejlar folk ur institutionen får man ju aldrig svar heller, blir så sur. Ska välja mitt andra ämne nu men fattar inte ett skit av kombinationerna. Liksom på högstadiet blir man inte bara samhällslärare utan SO vilket är 4 ämnen. Hur funkar det med behörigheten då??

På fredag måste jag få svar på detta eftersom det är dags att söka nu. Om min värdelösa skola inte kan svara måste jag vända mig till Skolverket eller något sånt. Ahhhh come on Campus. Detta inlägget är mest stödanteckningar för mig så att jag kommer ihåg vad det är jag måste kolla upp, och det snarast.




MQ

Beställde hem lite kläder från MQ för några dagar sen och fick hem de idag, så sjuuukt snygga! Måste dock fundera över vilka jag ska behålla. ÄLSKAR MQ, dock är kläderna så himla dyra vilket är synd.
 
Men vill ni se de här på bloggen sen?
 
Funderade även på att beställa den här men den var för dyr så struntade i det men visst är den snygg?!



My day

Har haft en bra dag! Jobbet var roligt och dagen gick fort. Jag ääääälskar jobba men nu har jag inga pass varken imorgon, fredag eller på hela nästa vecka. Dör så tråkigt! Har varit så mycket på Linné nu så kommer kännas ovant. Har jag tur så kanske väster ringer i alla fall någon dag? Håll tummarna.

Sen drog jag till frisören, la på lite folieslingor. Nu är det lite ljusare men inte så mycket, fortfarande lite gult men ändå mycket mer nöjd än jag var innan. Ser i alla fall helt okej ut.

Sen tog jag bussen hem och sedan dess har jag inte gjort ett dugg, skönt.




Eric Saade i oktober!

Mr handsome & Ladies Night i Helsingborg den 25 oktober. Så himla glad!! Får se min älskade Eric igen, åh vad kul det ska bli.

Fick tag i några av de bästa platserna också, på rad 2! Lite skillnad mot rad 35 som det var på invigningen av arenan. Kommer bli toppen det här.




Todays

Dagens. Linne från h&m, top under från top shop, jeansjacka från Cubus, halsband från Thomas Sabo & svarta jeans.

Nu ska jag till frisören & fixa håret.




Happy

GLAD TJEJ! Guess why?!




Sov sött

Trött tjej säger god natt.



Anine Bing

Anine Bings skinnjackor är ju to die for, så sjukt snygga!

Vem har råd att lägga 10 000 på en jacka dock? Inte jag i alla fall men Ögongodis är de allt.




Ask.fm

Glöm inte ställa frågor till mig på http://ask.fm/carro93
Jättekul att jag redan fått så många!
 
 
 
 



Plans for 2morrow

Jobb imorgon med, love it! Ska ha 7or hela dagen, i engelska och svenska.

Imorgon ska jag även till frisören igen, hon måste göra något åt mitt hår för det är katastrof. Antar att jag får slinga om de guldiga partierna på luggen och lite på sidorna, får se vad hon säger.. Har jag betalar 1300 kr för det ska jag vara nöjd! Så något måste göras i alla fall.

Något bra på tv ikväll eller? Maria och Mindy är ju slut tyvärr.




Study-mode

Pluggar under vardagar för en gångs skull, surprice surprice! Är nämligen alltid så trött efter jobbet så brukar aldrig plugga då utan råpluggar istället inför tentor sedan. Men denna gången ska jag försöka plugga lite med successivt.

Nu ska jag ta en paus och läsa en ny modetidning mamma kom hem med, hoppas den är bra.




Fml

Dör! Hejdå.

Varför ska en biljett kosta drygt 600 kr?! Sjuka priser, waaaaaaaaaah jag som vill dit :'(




@Linné

Har rast nu, så har börjat kolla igenom språkhistorian lite. Kombinerar ju både jobb och skola och det går väldigt bra hittills! Har ju klarat allt i skolan på första försöket och samtidigt jobbar jag ganska mycket, får erfarenhet och tjänar lite egna pengar. Bättre blir det ju inte!

Hoppas ni får en bra dag:)




Gnight

Nu ska jag sova. Jobb imorgon mellan 8-14.30, kul! Ska ha svenska a hela dagen. Love to work.




Dagen

Några bilder från dagen. Sjukgymnasten var lika hemsk som vanligt, det är verkligen en plåga. Allt hon gör gör så satans ont!!

Sen gick jag till MQ och provade lite kläder, älskar linnet! Har beställt ett sånt nu ikväll, fast svart istället. Espresso house har öppnar i Hlm så köpte med mig en smoothie hem, ganska god ändå.




Ask fm

Gör som alla andra. Ask me! Gå in på http://ask.fm/carro93 och ställ frågor. Alla är anonyma så komsi komsi :D




Liseberg, dag 1, del 2

Fler bilder från vår roliga helg på Liseberg i somras! Hade gärna gjort om det, typ nuuuu.
 
Jag och Robin. Så ljust hår jag hade.. Ahh vill ha sånt igen.
Uppskjutet, en av mina favoriter, så sjukt kul! Robin ville dock inte åka den eftersom han inte gillar höjder men jag ville så jag körde på. Dock var kön äckligt lång, väntade nog i 50 min. Tyckte synd om Robin, Kasia och mamma som bara stod där och kollade på, snälla är de!
Woho, kul
Robin & Kasia
Thirsty?
I den långa kön
Haha sött
Redo för uppskjutet, ser ut som om jag ska dö eller något haha men den är faktiskt inte läskig, bara sjukt kul!
Älskar Liseberg!
Sen åkte jag och Robin uppswinget, hahah det var längesedan jag skrattade så mycket. Det kändes som om vi båda skulle ramla av den och Robins skrik hördes nog över hela Göteborg, hahah dör lite när jag tänker på det.



Mot stan

Ska till stan för att fixa lite ärenden nu, bl.a. Gå till guldsmedjan, sjukgymnasten och sen kanske äta nånstans? Har uppsatt hår idag, händer typ aldrig annars!




Ny jacka

Här är en ny jacka jag köpt på h&m. 399 kr, borde egentligen inte köpa fler jackor eftersom jag redan har 3 skinnjackor, och 5 andra vår/sommarjackor men tyckte den var så fin!

Nu längtar jag tills det blir varmare så att jag faktiskt kan använda mina jackor!




Hej dumma måndag

Ingen skola idag och inget jobb eftersom eleverna har studiedag.

Men idag är en dålig dag. Jag har mensvärk, sjuk migrän, är riktigt missnöjd med min hårfärg, äckligt ful är den!! Typ guld/gul? Wtf liksom, hate it och så lämnade jag ju in mitt armband till förlängning så har de satt i större öglor än resten? Blir så sjukt irriterad! Ska slinga om håret på onsdag, i alla fall delar av det och idag ska jag tillbaka med armbandet och klaga. Usch så irriterande allt det här är!! Sen ska jag till sjukgymnasten, inte så taggad på det heller.




TOPP 3 I MITT LIV

Jag har varit med om väldigt mycket roligt i mitt liv och det är riktigt svårt att välja ut de topp 3 roligaste händelserna. Topp 1 är hur lätt som helst, hade gärna haft fler men detta är de 3 roligaste dagarna/händelserna i mitt 20 åriga liv hittills!
 
1. STUDENTEN
Tror nog aldrig att jag kommer vara med om något roligare än studenten. Dagen var helt perfekt, det går inte beskriva med ord hur underbar min studentdag var. Blandad av tusen olika känslor, av både skratt och tårar men framför allt LYCKA. Om jag hade fått chansen hade jag gjort om studenten 100000 gånger till. Ni som har det framför er; njut av varje sekund. Lova mig det?
 
 
2. ERIC SAADE BACKSTAGE
Först konsert i Malmö och efter det träffade jag min största idol Eric Saade backstage, det var värt varenda liten krona! Levde på den lyckan lååångt tid efter. Han var så fin, så underbar, så fantastisk. Världens finaste kille. Tog denna fina bild på honom, kolla ögonen. Ååh.

3. Nollningen
Nollningen var riktigt kul, jag hamnade i en helt underbar grupp men sköna personer och faddrar! Vi hittade på en massa skoj, allt från skattjakt, sittning till världens roligaste utekväll på lila helvetet/sirocco. Ångrar som bara den att jag inte hängde med till Danmark när det var fest där, varför gjorde jag inte det??? I alla fall, sjukt roliga två veckor som jag kommer att komma ihåg långt framöver.
 
Även resor skulle platsat bra här och studentveckan men eftersom jag inte mådde så bra under studentveckan kom den inte med här men nära i alla fall!



Lista

LIV

Vad heter du?
Caroline

Mellannamn? Ania

Vart bor du? Hässleholm

Trivs du där? Jadå

Brukar du läsa horoskop? Ibland! Tycker det är kul men hittar ingen bra sida där man kan läsa varje dag, någon som har tips?

Har du körkort? Nej tyvärr..

Äger du några converse? Nepp, har gjort men sålde de

Favoritdjur? Delfin och hund

Vad spenderar du dina pengar på? Kläder, smink, prylar, äta ute

Festar du? Ibland, älskar vara ute och dansa

Sprit, cider, öl eller vin? Dricker inte!

Brukar du bli för full? Som sagt, dricker inte alkohol så nej

Antal kuddar i sängen? 1

Kan du baka bullar? Haha ja kan jag väl

Bläck eller blyerts? Blyerts!! Hatar skriva med bläck

McDonalds eller burger king? Inget av det, mår illa av sån mat

Äger du ett busskort? Brukar köpa månadskort till tåg/buss ibland

Dricker du blå grön eller röd mjöl? Dricker inte mjölk, sjukt äckligt

Vad åt du till frukost? Amerikanska pannkakor

Nästa mål i ditt liv? Åka till Dubai

Vad såg du senast på tv? En film som hette cinderella pact idag

Hur svarar du i mobilen? Hallå?

Vem ringde du senast? Ulrik Munther men kom inte fram hahah

Antar timmar sömn i natt? 9,5 typ

Vad innehåller fin favorit nattmacka? Brukar inte äta nattmacka haha men iaf, skinka eller ost



Kosta Boda

Kosta Boda skulpturerna är oerhört vackra men skulle ni köpt det här för 22 500 kr?! Det skulle jag ALDRIG gjort, sjuka priser men grymt fina saker :)
 
 
 



LYCKA

Är så SJUUUUUUUUKT glad och stolt över mig själv!!
 
Jag klarade fonetiktentan!!! Kan ni fatta det?!!?!??! Ahh så jäkla glad. Jag förstod verkligen inte ett dugg av det, kämpade i så sjukt många timmar, kämpade, kämpade, grät för jag orkade inte mer och det kändes så grymt dåligt efter tentan. Det måste ha varit på gränsen, men vad gör det? JAG KLARADE DEN!!!
 
30 högskolepoäng, CHECK! Utan en enda komplettering under hela terminen, utan en enda omtenta under hela terminen och med till och med 1 VG. Hur grymt är inte det? Känner mig så sjukt stolt över mig själv. Jag, började direkt efter studenten, 19 år gammal och klarat allt. Woho, detta är så svåra saker som jag inte förstår mig på speciellt mycket. Alla säger att "det är väldigt vanligt att få underkänt, mest om man kommer direkt från gymnasiet" men jag kämpade och det lönade sig.
 
IIHHH stolt :D :D :D
 



Sofi

Sofi Fahrman är så snygg och hennes outfits är grymma! Här är några av mina favoriter.

Hennes blogg hittar ni här;
http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/




Favoriter från Gina Tricot

Farligt att gå in på sidor med kläder och kolla, blir bara så sugen på att köpa då. Meen måste faktiskt spara mina pengar.

Här är några favoriter från Gina i alla fall. Önskar jag kunde köpa de.




Grattis Robin

Vilken spännande final det var! Ulrik var lätt bäst, han gjorde verkligen ett perfekt framträdande. Tyvärr vann han ju inte.. Röstade asmycket, buhu. Kul att Yohio fick flest röster av svenska folket, det trodde jag faktiskt inte!

Inte sådär överlycklig över att Robin vann men eftersom låten var bra säger jag grattis till Robin!

Hoppas dock INTE han slår Eric Saades 3e placering i ESC ;)




Blä

Faaaaan!!:( fel vinnare..




Såhär tycker jag om kvällens låtar!

Ska ni kolla på finalen av Melodifestivalen ikväll? Jag ska helt klart, älskar mello! Vem hoppas ni vinner? Såhär tycker jag om kvällens alla bidrag.
 
Ulrik Munther "Tell the World I'm here"
VINNARLÅTEN enligt mig! Åh vad jag tycker om den här låten, den är grymt bra och Ulriks röst är helt fantastisk. Lite Coldplay stil sådär över låten och den är verkligen toppen. Ulrik är en underbar sångare och jag älskar hans röst! Hoppas hoppas Tell the World I'm here tar hem hela Melodifestivalen 2013. Vet dock inte om startnummer 1 är så himla bra.. Men BÄSTA låten ikväll!! Numret är jättefina och bakgrunden är underbar! En perfekt arenalåt helt enkelt.
 
David Lindgren "Skyline"
En sämre version av Davids låt förra året. Den är helt okej men inte mer än så. För lik förra årets låt men varken melodin eller texten är något som sätter sig hos mig, nja bättre kan han! Låten försvinner in i mängden och är ingen jag kommer ihåg.
 
State of drama "Falling"
Tycker denna låten är lite konstig, eller kanske mer framträdandet. Hans röst är rätt bra men det är något som inte riktigt passar mig i denna låt. Den passar inte alls in i ESC heller. Tror dock den kommer placera sig ganska högt ikväll ändå.
 
Anton Ewald "Begging"
Gillar Anton och tycker låten är ganska så bra men inte som en vinnarlåt. Killen är sjukt söt och har en jättebra röst men dansen tycker jag är väldigt skum.. Han har gjort korografier till Erics nummer men till hans egna tycker jag inte han lyckats så jättebra. Men som sagt, låten är bra och Anton är duktig. Ingen vinnarlåt dock men helt klart topp 4! Internationell låt.
 
Louise Hoffsten - "Only the Dead Fish Follow the Stream"
En av mina favoriter ikväll! Tycker låten är jättebra och Louise har en väldigt fin röst. Texten är väl lite sådär, om döda fiskar haha men hoppas den kommer högt ikväll! Tror dock inte hon kommer få sådär jättemycket poäng av juryn men av mig får hon nog en röst eller två.
 
Ralf Gyllenhammar - "Bed on Fire"
Hatar verkligen denna låten men folk verkar tycka att den är bra?? Han är till och med favorittippad på vissa ställen läste jag, rädd att han vinner!! Nej usch, detta är verkligen ingen låt jag tycker om så hoppas han placerar sig låååångt ner.. Numret och han känns tråkiga båda två.
 
Ravaillacz - "En riktig jävla schlager"
KATASTROF! Finns väl inte så mycket mer att säga om denna låten, den är riktigt dålig och det var bara pinsamt att de ens gick vidare till final.
 
Sean Banan - "Copacabanana"
Ännu ett pinsamt nummer, är det 3åringar som röstar eller? Han borde ju inte ens vara med i finalen, låten suger och Sverige kommer bara skämma ut sig om han vinner. Rösta INTE gult.
 
Robin Stjernberg - "You"
Tror och hoppas att den kommer placera sig högt ikväll! Brukar inte gilla Robins musik men detta är första låten av honom som jag tycker är grym. Rösten finns där och numret är häftigt och internationellt. Topp 4 kanske? Inte en vinnarlåt för min smak dock!
 
Yohio - "Heartbreak Hotel"
Jag gillar Yohio och tycker det är riktigt elakt av folk att kalla honom transa, bög osv. Sverige är ett typiskt exempel på land där man inte får sticka ut och vara annorlunda, då blir man inte accepterad och det är ju hemskt. Gillar låten och Yohio är väldigt duktig! Och vääääldigt big in Japan. Denna är favorittippad för kvällen och kanske vinner den till och med? Hoppas dock inte att Yohio vinner men en 2a plats tycker jag absolut att den är värd.
 
Jag hoppas alltså verkligen att Ulrik vinner och får representera Sverige i ESC i Malmö i Maj. Tror det skulle gå riktigt bra för honom där också! Om inte Ulrik vinner så går det även bra med Louise och Yohio. Anton och Robin får mer än gärna komma högt upp, men inte vinna. BARA INTE RALF VINNER!!
 
Vad tycker ni? Har ni någon favorit i kvällens final?
 
GLÖM INTE RÖSTA PÅ ULRIK!!!!!!! 099 202 01
                                                           099 202 01
 
 
 



New

Hittade lite bra produkter på kvantum i veckan. Älskar tjäna lite egna pengar så att jag kan unna mig lite fint.

Ett solpuder från Isadora och en jättebra borste till det! Och så visibly Clear. Har aldrig haft problem med min hy men på sistone har jag börjat bli lite rödflammig här och där, får några finnar i månaden osv, ahh ångest!!! Har hört att detta ska vara bra, vill ha samma perfekta hy som jag alltid haft..




Throwback Saturday

Jag är väldigt flitig på att ta bilder med mobilen men när det sedan gäller att lägga upp de på bloggen är jag sjukt seg. Har riktigt många bilder från dec/jan/feb jag inte lagt upp än så idag blir det en del "throwback inlägg".

En julaftonsoutfit kan vi börja med haha. Hade på mig en röd klänning från h&m och en massa fina smycken.

ÄLSKAR julafton!




Ont

Ööh mår sjukt dåligt! Har så ont i magen så det finns inte och mår riktigt illa. Bäddade ner mig i soffan, med min handduk och kudde.

Hatar vara tjej ibland.

Hoppas ni har en såå mycket bättre dag än jag!




En ren plåga

Kommer bli en riktigt plågsam dag! Medicin mot kramp, Värktabletter och värmekudde är mina 3 bästa vänner just nu.

Och jag som hade sett fram emot denna dagen, skulle på fest i Tyringe på kvällen men nu gick den planen åt skogen :(




Internationella kvinnodagen




Mot Kstad

Jobbet gick såå bra idag och det var riktigt skoj! Är så stolt över mig själv att jag klarade hela denna veckan så pass bra :)

Nu sitter jag på tåget på väg till Kristianstad. Ska träffa fina Jessica!




Jobb

Är på jobbet nu, kort dag idag dock! Slutar redan 11.25.

Hoppas ni får en bra dag :)




Event

Blev glad när Anna-Maria bjöd in mig till det här idag! Hon är grym på att laga mat och baka så det kommer bli toppen.

Känner dock inte någon förutom AM men det gör ju inte så mycket. Så glad att jag lärt känna henne! Under 3 månader i skolan innan hon tyvärr slutade, skolan skulle vara så mycket roligare med dig! Men det viktigaste är ju att vi fortfarande håller kontakten :)

Nu ska jag snart sova, jobb imorgon och sen Kstad.




My day

Är så sjukt trött så det finns inte. Åkte hemifrån 8 imorse och kom hem kl 8 på kvällen, alltså 12 timmar senare. Aldrig varit i skolan så många timmar som idag och plus lägga till 2,5 timme pendling på det så jag är ganska död nu.

Denna delkursen verkar riktigt svår, som grammatik och fonetik + historia blandat tillsammans, ehh okej. Hade i alla fall grupparbete, fattade inte så mycket men gruppen var bra. Pernilla har en MacBook och ååh så snygg den är!! Skulle verkligen vilja ha en Apple dator, de verkar toppen. Kanske köper en i framtiden, men de är så äckligt dyra så jag kommer aldrig ha råd haha.

Hon visade mig även en sida från Kina som säljer allt man kan tänka sig till Iphone/iPad/MacBook. Gratis frakt och riktigt billiga saker! Skal från typ 18 kr och iPad cover kostar 125 som kostar 300 på elgiganten, exakt likadant. Måste kolla in sidan närmare snart.

Hoppas ni haft en roligare dag än mig i alla fall!




Grupparbete

Nyss haft grupparbete i 2 timmar, nu ska vi gå igenom det och sen slutar vi äntligen. 2 timmar kvar..




Mot skolan..

På väg till äckelskolan nu, Asså ååh vad jag hatar skolan! Trivs inte med campus Helsingborg, med att pendla, med skolan, med lärare, med allt..

Slutar inte förrän 17 heller, fyyyy.




Follow me around

Istället för att skriva om hela min dag så spelade jag in ett gäng små videoklipp under dagen som jag nu satte ihop till en video.
 
Kanske inte så jätteintressant eftersom jag inte gjort så värst mycket men ungefär såhär ser mina dagar ut. (förutom att jag var hos frissan idag). I slutet ser ni bättre hur mitt hår blev än ni kanske gjorde på bilden i förra inlägget.
 
 



Slingor

Ungefär såhär blev håret. Vet inte riktigt om jag blev sådär jättenöjd, tycker det är lite för gult och inte lila silvrigt/ljust som jag hade hoppats på men helt klart bättre än det var innan så det är ju alltid något.




@frisören

Klippt någon centimeter, och nu sitter jag med hätta och färg. Hoppas hoppas det blir bra !




Onsdag

Trodde jag hade bloggat på jobbet men insåg nyss att jag aldrig gjorde det.

Riktigt tuff dag på jobbet, eller i alla fall den sista lektionen. Jag som är väldigt känslig hade nära till tårarna men så är det ju, kommer alltid var upp och nedgångar både i livet och på jobbet.

Jag älskar verkligen läraryrket så jag känner att jag hittat rätt, oftast i alla fall. Men ibland, som idag funderar jag på om jag verkligen gjort rätt? Det är ett otroligt roligt yrke men samtidigt stöter man på så himla många tuffa situationer man måste kunna hantera. Jag försöker i alla fall göra mitt bästa men det är tufft ibland.

Fast om 4 år när jag är klar kommer jag ju typ ha världens bästa erfarenhet! Så grymt. Så är väldigt glad över att jag fått chansen.

Nu har jag nyss ätit i stan och ska snart till frisören. Ska göra på hätta idag, hoppas verkligen jag blir nöjd!!

Hittade denna bilden på Simones blogg och tyckte den passade in så hoppas det var okej att jag tog den hehe ;p




Quote

Avslutar denna tisdagen med ett fint citat.

GOD NATT!




Instagram

Instagram, lätt roligaste appen jag har! Är typ helt beroende, kollar nog insta typ vart femte minut.. Följ mig gärna "carro93" :D

Vad gillar ni mest, instagram eller Facebook? Just nu får jag säga instagram men är inne på Facebook varje dag också.




Frisören imorgon

Imorgon ska jag äntligen till frisören och slinga/klippa håret. Ska dock inte alls klippa det mycket men någon centimeter.

Hoppas verkligen jag blir nöjd med färgen, gillar inte min hårfärg just nu!! Vill ha det så mycket ljusare. Ska slinga på hätta, gör ont som satan, förra gången satt jag och grät men det är så värt det.




Dagen

Idag var det en tuff dag på jobbet, galet trött nu. Ska jobba imorgon också och egentligen på torsdag men det är bara 1 lektion och mentorstid vilket jag inte tycker är lönt så ska till skolan på 7 timmars föreläsning, usch så tråkigt men känner att jag inte kan missa såå många denna delkursen.

Idag hade jag på mig det här, tröjan och jackan är från Polen.




Trött

Kändes mer som att jag var på gymmet än hos sjukgymnasten. Gjorde i alla fall en massa olika övningar.

Nu ska jag hem, bada & tvätta håret eftersom det inte är bra att ha direkt nytvättat hår när man ska slinga håret så gör jag det nu under dagen. Sen blir det middag & tv!




Smygtitt på dagens outfit

Jobbar på linné till 14.30 och sen ska jag till sjukgymnasten. Stressade så mycket igår och la för alldeles för sent vilket resulterar i migrän idag, typiskt. Men annars är det en bra vårdag idag.




Wings

Snygg tröja! En sån kanske man skulle köpa?:) från Gina Tricot.




Nu kan jag andas ut

Jag är så galet trött! Dagen har varit riktigt hektisk! Direkt efter jag slutat jobbet åkte jag snabbt hem, hade ca 2,5 timme på mig att fixa det sista med tentan och varenda minut av de timmarna behövdes. Skickade in den kl 17.59, why not liksom? Haha nej men blev verkligen inte färdig innan. Inte speciellt nöjd med den heller, nu när jag läste igenom den snabbt fattar jag själv inte vad det är jag skrivit, ämnena var riktigt komplicerade. Den sista frågan blev jag minst nöjd med. Behövs 20 p av 40 för G så jag hoppas verkligen att jag fixar det. Måste, annars blir jag superduperledsenochbesvikenochsurtjej.
 
Jobbet gick bra idag! Stora klasser som sagt men känns som eleverna gillar mig och det är bästa känslan! Idag sa en tjej "när du blir klassföreståndare i framtiden kommer du bli världens snällaste och bästa klassföreståndare", aawh! :') Blir så himla glad av sånt.
 
Ska kolla Naschville kl 20, följt av top model. Ta spruta, duscha, kolla schemat till imorgon och sen sova. Planen är att lägga mig innan 23, får se om jag lyckas.



Dagens

Kavaj MQ // linne New Look // väska Mischa Barton //




STRESS

Ååh mitt liv är så himla stressigt just nu! Denna tentan tar verkligen död på mig, det svåraste och jobbigaste jag skrivit hittills. Pluggade ju största delen av dagen igår och idag har jag verkligen pluggat från 10.00 till nu, det är 12 timmar, med paus endast för middag som jag typ slängde i mig.

Tror ni jag är klar? Nej verkligen inte!! Har skrivit 6 av 8 sidor, två sidor kvar. Detta är inte lätta uppgifter, bara att hitta fakta tar timmar. Tex har jag aldrig hört ordet postkoloniamism innan och en uppgift är att vi ska skriva 2 sidor om just det, ja men Tjena lycka till liksom. Får jag inte G på denna tenta vet jag inte vad jag gör. Är galet trött.

Nu tar jag ett varmt bad, och ska snart tvätta håret. Sen ska jag skiva klart tentan, räknar med ca 3 timmar till. Omg.

Samtidigt som jag nu ligger i badet har jag min loggbok och en massa papper bredvid mig. Ska nämligen jobba hela veckan. Ska vikariera för 2 lärare samtidigt och jag har en kombination av båda scheman. Ska alltså ha stoooora klasser med väldigt många elever samtidigt, aldrig haft det innan. Nu har jag även ansvaret för närvaro, skriva in läxor på schoolsoft osv denna veckan, det har jag aldrig haft innan. Ska tex ha mentorstid imorgon och gå igenom hela veckan med eleverna. Är riktigt nervös men väldigt kul att jag har blivit tilldelad ett så pass stort ansvar som allt detta innebär. Det kommer bli en väldigt stor utmaning men riktigt rolig. Ska inte göra någon besviken! Så nu måste jag gå igenom planeringen inför morgondagen.

Ska ta med mig min laptop imorgon för direkt när jag slutar måste jag sitta kvar på skolan och korrigera och rätta hela min tenta. Den ska skickas in senast 18.00 och annars kommer jag verkligen aldrig hinna. Så just nu känner jag en sjukt stor stress men hoppas jag kommer klara allt och hoppas det går bra imorgon!

Väldigt långt inlägg men var skönt att skriva av sig, om något annat än kolonialism och imperialism.




Palla

Kommer aldrig bli klar, skit.




GOTT




American stuff

God morgon!

Är uppe tidigt för att jag verkligen måste sätta ihåg med plugget. Men först; frukost. Amerikanska pannkakor hehe.

Jag och mamma handlare lite amerikanskt igår på Lidl, billigt! Och gott. Marinaden var asgod i alla fall och pannkakorna med.




Fy

Har skrivit 1,5 sida av 8, hur värdelöst är inte det???? Men det är så himla svårt och jag har bara imorgon på mig. Det betyder att jag måste skriva 6 datorskrivna sidor imorgon?

Efter mello gick jag och la mig, för hade så ont i huvudet, mamma väckte mig efter en halvtimme och jag övervägde att verkligen inte gå upp men ja vad ska man göra. Skolan går före sömn tyvärr.




Amerikanska

Ska testa detta nu, hoppas det blir gott!




Sminkvideo

Här är en video där jag visar upp mitt smink som jag använder om någon av er vill se det :) Ta dock på högsta volym! För ljudet hörs rätt dåligt, så ha hög volym på så blir det bra.



Saturday

Dagens missions;
- göra scones
- åka till affärer och leta efter amerikanska pannkakor pulversmet (är sämst på att göra såna själv men sjukt sugen!!)
- börja på hemtentan och göra klart 2/4 frågor
- kolla mello




Harlem shake 2

På tal om Harlem Shake så satt jag och mamma och kollade lite på postkodmiljonären förra helgen så kommer plötsligt detta. HAHHAHA så himla kul, visste typ inget om Harlem Shake då men nu fattar jag. Men att alla kan hålla masken sen som om inget har hänt, jag skulle skrattat ihjäl mig.
 
 



HARLEM SHAKE

HAHAHHA så sköna!!!
 
Linné ♥ Som jag saknar gymnasiet, sjukt!



En fredag på Cats

Har haft en jättebra kväll! Och skrattat så mycket så jag har ont i magen. På vägen hem skrattade jag och mamma så mycket att jag knappt kunde andas, hahaha min mamma är Lovely! ♥
 
Vi hade så kul med Robin och Kasia, så glad att jag känner dem! Jag och Robin snackade om vad vi skulle göra om vi blir miljonärer, då drar vi till Miami och lever livet där. YOLO.
 
4 små bilder från kvällen. Kommer fler sen.
 
Tror jag ska sova tidigt idag, sjukt trött! Och riktigt mätt, maten var helt underbart god och jag åt upp exakt allting, godaste restaurangen eeeever.



Cats

Nu ska vi på middag på Cats, med Robin och Kasia. Det är en av mamis födelsedagspresenter till mig, tradition liksom. Sjukt god mat men även dyraste restaurangen i Hlm men ååh det ska bli såååå gott!!

Bilder från mammas födelsedag där,




Far away

Word! Jag vill verkligen flytta ifrån Sverige. Är så trött på Hässleholm, är så trött på allt folk här, är så trött på den svenska tråkiga mentaliteten. Vill bara byta miljö och komma här ifrån! Helst av allt skulle jag vilja åka till USA, i alla fall 1 år eller så.

Men vill först gå klart skolan, jobba mitt 1 år som man måste för att få lärarlegitimation. Och sen antingen åka till LA i ett år eller London. Sen komma tillbaka till Sverige, och börja jobba här på riktigt.




Stan

Lagat mina älskade solbrillor, köpt ett fodral till de, lämnat in mitt armband som inte kommer vara klart förrän nästa fredag och tagit ut min lön så jag har till frisören. Hatar betala med kort, gillar ha kontant.

Nu ska jag hem, fixa och sminka mig innan det är dags för birtday-dinner.




Solen skiner

Nu ska jag in till stan en snabb runda. Lämna in mitt TS armband till förlängning, vill ha det lite hängandes och inte så tajt så hoppas det går att fixa. Och så ska jag höra med synsam om de kan laga mina solbrillor som gick sönder i somras. De är fejk Gucci men så sjukt snygga, gillar de tom mer än mina ray ban så de måste ju bara lagas.

Hemtentan? Den har väntat på mig så pass länge så den kan lika gärna vänta till imorgon.. Vet att det kommer bli riktigt tufft i helgen men hade faktiskt migrän både i onsdags och igår så det var inte så lätt att börja då eftersom jag då mår så sjukt illa så det är omöjligt att koncentrera sig.

Och ikväll ska jag träffa min vän Robin!




Beautiful ring

Favoritringen, den är så snygg! Har fått massvis med komplimanger för den. Från guldfynd by Kenza, för det saftiga priset 1598 kr. Dock värd vartenda krona så jag ångrar verkligen inte att jag använde min första lön till den.




Fredag

Vaknade vid 7, ifall att någon skulle ringa från jobbet. Tyvärr gjorde de inte det.. Första gången på lääänge jag inte jobbar, känns tomt haha. Ville ju jobba!!

Gick och la mig igen och vaknade nu. Fortfarande trött som bara den, vad är det med mig?!

Orkar verkligen inte ta tag i tentan heller.. Men får väl börja lite smått. Längtar tills ikväll!




Trött

Skulle bara vila en liiiiten stund på soffan men såklart somnade jag och vaknade upp 1,5 timme senare med ont i nacken. Hatar att sova på soffan, det är så sjukt obekvämt. Men jag var såå trött.

Nu ska jag förflytta mig till sängen istället. Min helg kommer bli riktigt jobbig, dumma hemtenta. Så ser inte riktigt fram emot helgen ens.