slide show

Morris


En av favoritoutfitsen just nu. Skickade dock tillbaka jeansen för ville ha en annan storlek så väntar på att de ska levereras. Hur snyggt är det inte?!👆Söndagstankar

Plugget går så trögt igår! Förra helgen fick jag upp något slags flow som gjorde att jag skrev på som bara den, blev faktiskt förvånad själv men idag är jag back to normal - alltså att allt bara går fett trögt. Dessa snart 4 åren jag gått på universitetet har varit de tråkigaste och tuffaste i mitt liv. Varför? 1. För att jag är galet skoltrött. 2. För att jag tycker allt är så jävla tråkigt.
 
Jag är riktigt dukig, det vet jag och det syntes verkligen på gymnasiet. Jag fick toppbetyg och gick ut med högsta betyg i 21 av 29 ämnen vilket är grymt. Fast saken var den, jag tyckte gymnasiet var roligt. Jag tyckte om skolan, jag tyckte om lärarna och lektionerna. Jag tyckte om min klass och jag tyckte att det vi lärde oss var riktigt intressant. Då får jag en inre drivkraft om att göra allt så bra som möjligt och det gick ju toppen.
 
Redan när jag var och besökte universitetet kände jag att detta är verkligen inte min grej. Jag hatade skolan, jag ogillade att den var så stor, jag ogillade allt det nya - allt som gjorde att jag inte kände mig hemma. Tyvärr har den känslan hållt i sig även nu snart 4 år senare. Universitetet är verkligen inte min grej för jag tycker det vi lär oss är så fruktansvärt tråkigt och drygt. Det är endast ett fåtal kurser som jag känner att jag verkligen kommer ha nytta av i mitt framtida läraryrke. De andra kurserna är uppe på en sådan hög nivå att jag aldrig kommer använda mig av de kunskaperna i mitt yrke. Jag läser tillsammans med de som pluggar till gymnasielärare vilket också får mig att känna att 75% av det jag lär mig inte är relevant för högstadiet. Men jag gör det för att jag måste. Jag tvingar mig själv till att plugga för att jag måste ha utbildningen för att kunna bli lärare. 
 
Så samtidigt som dessa åren varit de tuffaste och tråkigaste i mitt liv har de också varit bland de roligaste. 2012 var året jag började jobba och prova på hur det faktiskt är att jobba i skolan - och från första dagen har jag älskat det. Det är tanken på jobbet som får mig att fortsätta plugga. Jag känner en sådan glädje inför jobbet, jag älskar allt som har med läraryrket att göra. Och det är det som gör mig så himla glad, att jag verkligen hittat rätt. Att jag är klar om 1 år och kan börja jobba med det jag älskar. Att jag inte behöver gå och oroa mig över på vilket jobb jag kommer att hamna för jag vet redan var jag kommer att hamna och jag vet att jag älskar det och lever för jobbet. Jag har nu gått mer än 3,5 år av min utbildning och har lite mindre än 1 år kvar. Jag räknar ner dagarna varje dag. Jag ska klara det men skolan känns bara så tuff och tråkig och framför allt, såååå lång.
På tal om något annat så går det bra med viktväktarna nu! Jag hade 1 vecka där jag inte alls räknade points och där jag kände att nej nu skiter jag i detta och istället åt en massa godis. Denna veckan har jag dock varit duktig, räknat points varje dag och ätit nyttigt och vad det syns på vågen. Helgerna räknar jag dock inte och igår kände jag bara att jag åt för mycket men trots det visar vågen minus. Snacka om happy! Just nu hade jag dock gärna tryckt i mig våfflan på bilden ovanför som jag åt till frukost på hotellet i London, jag måste tillbaka dit snart btw. Finaste. Problemet med plugget (ja det återkommer igen) är att jag verkligen måste ha något att äta på när jag pluggar, hela tiden. Vi får väl se hur denna veckan kommer att gå, idag ska jag i alla fall äta.
 
Ett sådant där superpersonligt inlägg igen. Jaja ni överlever.
 Sunday..funday? Naah

Idag har jag väldigt mycket att göra. Jag måste fixa min uppsats och min tenta. Planera inför veckan och fortsätta med att rätta prov, började igår men det är så galet många vilket tar tid.
Back in the days när jag lekte tomte.
 
Ha en bra söndag
PussenFavoritstället på jorden

Den 2a juli åker vi till Spanien, Cala d´or och är där i en vecka. Därefter åker vi till Polen och är där i 2 veckor kanske? Sen är vi väl hemma några dagar och den 4e augusti åker vi till Grekland, Makrigialos!! Det var den resan vi bokade idag. Hur spontant och hur kul som helst.
 
Det är exakt samma ställe vi var på i somras, jag bådde så jäkla bra där och jag har längtat tillbaka varje dag sedan dess. Snacka om att jag kommer bli solbränd. Jag har aldrig varit på solsemester två gånger under sommaren. 
Hur kan man inte längta tillbaka? Om 185 dagar är jag här igen!
 
Denna sommaren kommer att bli BÄST!HAPPY LIFE

Gjorde nyss det mest spontana i mitt liv hittils?? Bokade ännu en resa inför sommaren!!! 
 
Ska alltså först till Spanien i 1 vecka i juli och därefter ännu en veckas solsemester i augusti? Alltså??????
Aldrig varit utomlands två gånger under en sommar. 
 
Så spontant 
Så bra
Så glad Friday

Hej babes!

Hur skönt med fredag? Jag slutade halv 4 idag och var inte därifrån förrän efter 5. Jag har tagit med mig en jäkla massa rättning hem, har över 50 prov som ska rättas faktiskt. Så det ska jag syssla med imorgon plus mitt egna plugg. Inte sådär jätterolig helg med andra ord. 
Först ska det dock bli sovmorgon! 

Nu ligger jag på soffan med musik i öronen och snapar. Ganska perfekt kväll i mina ögon. Vad gör ni? Världens längsta dag

Jag är helt slut efter denna dagen. Har nog aldrig i hela mitt liv varit så trött som idag. Jag började nämligen kl 8 på morgonen och slutade kl 20 på kvällen pga att det var öppet hus.

Sen har jag ju varit supernervös hela dagen pga att min lärare var där. Men vet ni vad? Det gick så jäkla bra och jag klarade min praktik! Jag är grym, stolt över mig själv blir jag. Fick så mycket positiva saker sagda om mig. Även en del konstruktiv kritik såklart men över lag är jag grymt nöjd och stolt. I made it! Jag har fått så bra stöd av andra lärare, de peppade mig med ord som att jag är så duktig och bara ska vara mig själv. Trivs som fisken i vattnet. 

Nu är 3/4 av hela praktiken gjorda. Jag är för tusan snart lärare ju! Can't believe it? 
Måste planera lite nu och sen ska jag sova. På lördag ska jag sova sova sova sova och plugga. Yey. Dagen med stort D

Var med på läslyftet till 17.30 idag och därefter planerade jag inför imorgon. Är strax hemma. 
Som sagt kommer min handledare imorgon och även två forskare som ska filma min lektion och samtalet efteråt. Jag ska nämligen vara med i ett forskningsprojekt. Jag är så galet nervös!! Ska hålla lektion i samhällskunskap. Och sen får jag ju reda på om jag klarat praktiken eller inte. Vill bara att morgondagen ska vara över. Nervös är bara förnamnet. Önska mig lycka till! Nevöööös

Ännu en heldag. Slutar faktiskt 17.30 idag och sen ska jag hem och planera och öva inför min lektion imorgon. Så jäkla nervös för min handledare kommer!! Och de ska filma min lektion, ehhh nervöst ???
Have a good day
xoxoPolo Ralph Lauren

Ny tröja från Ralph Lauren. 1195 kr. Nu har jag den i tre färger hehehe. 

New

Blev med två nya mascaror idag. En från min kära bror och den andra från min kära mor. 
Är så nyfiken att prova på! Den dyra diorshow jag fick i julklapp var jag nämligen inte helt nöjd med. Eller mina ögonfransar är så konstiga. Vissa dagar blir de så långa och snygga medan de andra dagar blir skitkorta?? Sen är fransarna på vänster mycket finare och längre än höger, haha? 

Återkommer med recension. En måndag

Hello! 

Kom nyss hem, trött som tusan. Nu måste jag fixa inför praktiken, har såå mycket att göra. Plugg också ju..Måndag

Vecka 2 på praktiken, let's do this! 
Käkar vindruvor nu för vaknade med lågt blodsocker, har lågt hela tiden på sistone. Det är bara för att jag har börjat äta så sjukt mycket mindre. Jag är verkligen inte hungrig på sistone och jag har redan gått ner vilket för mig glad för jag mina shorts passar perfekt igen. Dock är det så jävla jobbigt att ha känning hela tiden för hur jag än gör med mitt insulin har jag lågt blodsocker. Diabetes suger. 
MARC BY MARC JACOBS SWINWEAR

Bikni
Marc by Marc Jacobs
Från min kära mamma
Tack New in

Nyaste tröjan. S Å  G R Y M T  S N Y G G.
 The sunset in my eyes

Fan, jag suger på att spara pengar. Det har kommit in en massa snygga vårnyheter från Gant, Ralph Lauren och Morris. Hur ska jag hålla mig borta?? Jag måste ju spara till resor. Varför är jag inte rik? Varför varför varför varför? Okok life, var sådär badass då.Inte bra för min hälsa

Jag vill tillbaka till Cypern, oh my! Det kan inte vara bra för min hälsa att tänka så mycket på att få komma härifrån som jag gör.
Nu ska jag skriva tenta, vilka kontraster i livet. 351 dagar kvar tills jag tar examen och kan börja jobba! Dock ska jag plugga någon distanskurs vid sidan om jobbet också men det blir chill.Mycket att göra

Idag ska jag liksom ta tag i livet. Jack ska komma hit 2 timmar, jag ska ta tag i plugget (uppsatsen och tentan), i praktiken (planera lektioner & mål), städa, rätta. Ja mycket på schemat helt enkelt. Sen vill jag även hinna med lite läsning och tv. Vi får se hur det blir med den saken. Måste även bada och lägga upp lite annonser på tradera idag. Migrän har jag också såklart. 

Full rulle, bäst att sätta igång! Bloggen ska också hinnas med. Tråkig dag

Lugn kväll. Hela dagen har gått åt att ligga på soffan för jag har haft hemsk migrän. Jag älskar egentligen lördagar men har börjat hata dagen de senaste åren eftersom att lördagar alltid är min värsta migrändag. Är utslagen varje lördag till 18-19 och då kan jag inte göra  något annat än att ligga på soffan och smått vilja försvinna. Sen brukar det vara bra 2-3 timmar och sen kommer migränen igen innan jag ska sova. 
Jag har aldrig på mig jeans hemma (hur kan man vilja ha det frivilligt??) utan byter om till myskläder varje dag efter att jag kommit hem. Igår var jag dock så trött att jag inte ens orkade byta om hahah. Helt slut efter hela veckan på praktiken! 

Ha en fin kväll. My life


Jag vet inte vad det är med mig på sistone men jag är nog beroende av att kolla resor?? Det enda jag tänker på när jag får en stund över är resor. Varje kväll går jag in på tripadvisor, ving eller liknande och kollar resor. Jag planerar, jag drömmer mig bort. 
 
Så som det ser ut just nu så reser vi utomlands 1 gång per år, Medelhavet. Sen åker vi ju till Polen också men det räknar jag inte som utomlands. Men den där veckan när vi är vid Medelhavet, det är den där veckan jag lever för alla de andra 51 veckorna. Jag räknar ner dagarna varje dag. Den där ena veckan på året, det är då jag mår som allra bäst. Fan vad jag mår bra utomlands. Jag älskar känslan av solens strålar som bränner mot min hud. Jag älskar känslan av solnedgångar och vinden i mitt hår. Jag älskar känslan av att doppa fötterna i havet. Det är den där enda veckan på hela året som jag kan slappna av till hundra procent.
 
Om 1 år kommer seriöst alla mina löner gå åt resor. Jag kommer leva för dessa. Är det någon mer som har en sådan här reseabstinens eller är det bara jag? Exakt 160 dagar kvar till lyckan.Traveling

Till 100 sant

It's Friday

Vilken dag! Kom nyss innanför dörren. 
Först praktik. Bästa känslan när man kan hjälpa elever att nå framåt. Så kul!
Jag var och åt med min bror på infinity. Vet inte alls vad det är med mig på sistone men jag är typ inte alls hungrig. Idag åt jag ingen frukost (hatar frukost på vardagar, får inte i mig), en mangosmoothie till lunch och två rån. Sen åt jag då en halv portion på infinity. Jag fortsätter med viktväktarna, fick frågor om det på ask. Har haft två invägningar hittills. Och både fredagarna har visst minus och då har jag slarvat rejält när det gäller både restaurangbesök och choklad hemma. Jag är nöjd med andra ord. 

Nu när jag kom hem väntade en massa paket på mig hemma, bästa känslan det med. 

Nu ska jag parkera mig i soffan och stanna här hela kvällen. Sjuk

Jag blev nog aldrig riktigt frisk i helgen. Eller jag mådde bra mån, tis och ons men idag mår jag förjävligt. Denna gången är jag sjuk på riktigt. Halsen gör ont, jag fryser sönder, mår otroligt illa (varje gång jag sväljer känns det som att jag ska spy), är snuvig och helt täppt i nästan, huvudet spränger och jag mår allmänt skit. Jag vet att man egentligen inte ska penicillin men jag måste. Orkar inte ännu en sån här helg. 
Idag hade jag på mig det här. Ny tröja 😍

Ska äta nu för har inte kunnat få i mig så mycket, ta penicillin och sen vill jag gärna sova men måste planera inför praktiken. 
Tröttis

Så trött.. Känner att jag behöver sömn, igår gick jag och la mig efter 1 och kände att jag fick sota för det idag för fasen vilken migrän jag har.
Ska planera inför imorgon, kolla blood&oil och sen sooova.

Puss. Off

Dagens. Odd Molly och Gant. Nu drar jag till praktiken. 

Gör mig en tjänst under dagen; lyssna på Charlie Puth one call away. Är säker på att ni blir lika förälskade i låten som jag. Fy tusan alltså, grym.Tisdag på praktiken

Är trött! Så mycket det är att göra om dagarna, roligt är det dock.

Såhär såg jag ut idag. Jeans från topshop och tröja från Gant. Råkade tappa en röd whiteboardpenna rakt på min tröja, snacka om fläcken?? Hur får man bort ?????

Idag måste jag plugga lite. Men först äta. Och bada. Ralph Lauren denim

Ny lovie från Ralph Lauren denim.A book with an unwritten ending

Förutom Odd Molly tröjan fick även en Odd Molly kortlek och anteckningsblock hänga med hem. Lätt snyggaste kortleken jag äger haha och blocket används redan flitigt till alla mina idéer som flödar, nåja ibland lyckas jag allt.
Tips till er som vill ha något från Odd Molly men kanske inte har råd men klädesplagg, dessa kostade bara 49 kr styck! Hallå tisdag

Idag är det en låång dag! Är det bara jag som älskar vardagar när man kommer hem?? Typ komma hem till ens varma hus, byta om till myskläder, sätta sig på soffan, kolla mobilen och bara mysa till det? Äta middag och den duscha/bada innan man kryper ner under det varma täcket. Mys! Sen får jag ju släng in plugg och planering mellan, lite mindre fun men det ingår ju i livet så att säga. 
Igår hade jag på mig strumpbyxor, klänning under och en Gant över så att bara nederkanten på klänningen syntes; som en kjol. Superfint faktiskt. 

Have A good day! Angel

En liten skyddsängel i roséguld pryder nu mitt Thomas Sabo armband. Att ett smycke kan vara så vackert.
 Praktiken

Första dagen på praktiken avklarad!
Är snart hemma, då ska jag äta och sedan planera lite. I want

Okok
I want this
I want this
And I want this

Fatta känslan av att verkligen vilja ha 3 plagg, prova de och de sitter perfekt och sedan inte ha råd att köpa? Carro goes sad :( Off

Medan jag är på praktiken får ni ett gäng härliga bilder från Grekland till.

Hoppas ni får en fin dag! Vi hörs efter att  jag kommit hem. Landet där solen alltid skiner

Fler bilder från mitt älskade Greece. 
Okej man var ju inte alls lite brun och njöt av livet till fullo "☺️"Count down is my life

Det är detta jag lever för just nu.

Strävan mot examen, den känslan.. Och alla inplanerade resor får mig att vilja gå upp om morgnarna. Det där med Dubai i april, Spanien i början av juli och Grekland i slutet av juli får mig att le även när jag inte vill. Fy tusan vad jag älskar att resa. Söndag

Waah jag mår forfarande inte bra. Gjorde dock inget annat än vilade igår och tog en massa medicin men mår fortfarande skit.

Hur som helst börjar min praktik imorgon. Så ingen skola nu på ett tag, så galet skönt. Dock har jag vissa tentor som jag måste fixa under den perioden, sagt som fan.
Jag ska fortsätta att kurera mig idag. Ny Ralph Lauren

Waah jag har blivit sjuk. Mår sjukt illa (finns det någon värre känsla?) och halsen känns som jag vet inte vad. Vad gör man mot illamående?

Virus? Influensa? Magsjuka? Jag vet inte.

Tänkte hur som helst visa min nya Ralph Lauren väst. Den kostade 2100 innan vilket jag tyckte var lite för dyrt men nu var det 50% rea och jag slog till direkt. Så nöjd! Även tröjan under är RL men hade gärna velat ha en RL skjorta också. TB Greece

Ner snön faller ner kan jag inget annat än att längta till värmen. Här kommer lite bilder från Grekland som jag aldrig lagt upp innan. Kommer lite såna då&då.
Waah hade perfekt form på mina ögonbryn haha, måste fixa asapFavoritutsikten
Inte helt van vid 33 grader 

Souvlaki, gyros och kyckling. Alltså!!

Carro på strandpromenad. Kolla brännmärket vid bröstet, ajaj👆
Carro vid poolen, 4 nyanser av blått 
Not feeling good

God morgon babes!

Idag mår jag inte världsbäst. Jag känner mig trött och riktigt sliten, halsen känns irriterad, jag är täppt i näsan, migrän och mår sjukt illa. Är så rädd att jag kommer bli sjuk, vill verkligen inte! 

Kanske kan vara för att jag stressat så sjukt hela veckan med uppsatsen och nu varvat ner? Jag hoppas hur som helst att jag inte blir sjuk.
Ska kurera mig här hemma idag. Odd Molly

Waah ville köpa så mycket idag, cravings typ men hade inte alls mycket pengar och mamma ville tyvärr inte heller bekosta något haha. 

Jag hade i alla fall råd med denna Odd Molly tröjan så är himla snygg, har ingen i grå så det passade perfekt. 51% rea med, så drygt 300 kr. Sen köpte jag en Odd Molly skrivbok och kortlek också, kan visa sen. Välis

En dag på Välis.
Började med shopping på Odd Molly. 

Följt av en fika. Jag åt den lilla muffinsen, galet god men sjukaste priset? 20 kr! Den är så liten men så dyr. 
Därefter blir det en vända inom Gant, Marty och DO. Mamma tycker det är himla skönt att jag skippar alla tiotal budgetaffärer nu för hon är trött på att jag släpar runt henne i alla butiker. Nu behöver vi bara gå till 4 😅
Såhär har jag sett ut idag. Tröja från Ralph Lauren, skal från Marc Jacobs och mössa & klocka från Gant. 

Avslutade med mat och naked juice bar. Pretty good dag ändå! Helsingborg

Hallå hallå! 

Jag har varit kass på att uppdatera, så kass att mina kompisar hört av sig och undrat om det där senaste inlägget de ser verkligen är det senaste? Ber om ursäkt babes men det är pga en blandning mellan trötthet, migrän och en jävla massa plugg. 

Nu är det i alla fall helg och sovmorgon imorgon, alltså dröm??
Skolan gick helt okej, nervöst med opponering. Måste ändra lite småsaker i min b-uppsats, trodde jag kunde lämna den bakom mig men icke sa Nicke, såklart. Men imorgon vägrar jag, I need my Saturday. Får bli på söndag. 

Kika in här snart för bilder från Väla & shopping. Skola

Opponering i skolan i Helsingborg idag. Drygt af. Nervöst också. Sen ska jag till väla! 
Up's n down's in life

Hej babes! 

Uppsatsen har verkligen smått tagit död på mig. Har aldrig varit så sliten som efter den. Igår när jag skulle lämna in den 23.59 och går in på live och vad ser jag då? Jo att det står "inlämningen är stängd, den stängde 23.55". Förstår ni känslan? Tror inte någon gör det. Här har jag slitit med min uppsats i princip varje dag i över 1 månad, lagt ner hundratals timmar på den och när jag ska lämna in så missar jag deadline med 4 minuter????????? Jag var ett nervvrak och när jag upptäckte detta fick jag bokstavligen panik. Tårarna sprutade och jag fick seriöst damp. Blev fan nästan rädd för mig själv, såhär nu i efterhand haha. Ren och skär panik. Sen stängdes dokumentet ner ocäntat och alla ändringar + innehållsförteckningen jag hade kämpat med bara försvann? Och klockan var redan över 00 och ännu fler tårar rann nerför kinderna, en sådan sjuk stress. 

Vad resulterade detta i då? Röda och trötta ögon, svullna ögonlock och en migrän från helvetet. Det var en hemsk dag igår. 
Den sekunden som uppsatsen var klar, går inte att beskriva. Det var som om 100 kg bara försvann från mina axlar. Vilken lättnad. 

Idag har jag riktigt ont i huvudet och har bara vilat hela kvällen. När hände det senast? Ehh typ never?

Puss Q/A viktväktarna

Vad väger du nu och vad är din målvikt?
Svar: vad jag väger nu håller jag för mig själv men målet just nu är att gå ner 12 kg.

Ska din mamma också börja med viktväktarna eller bara du?
Svar: tanken är att vi ska göra detta tillsammans och pusha varandra men eftersom det är ganska så dyrt så börjar jag. Jag räknar mina points direkt i appen och jag kommer räkna ut lite points till mamma och ge tips så kan hon skriva upp på papper. 

Hur många kilo förväntar du dig att gå ner på tex 1 månad?
Svar: jag tycker det är viktigt att sätta realistiska mål. Därför har jag satt 1 kg per vecka = 4 kg per månad = 12 kg på 3 månader. Det kommer vara jättesvårt och jag vet inte om det är möjligt men det är hur som helst ett mål. 

Ska du träna också?
Svar: nej inte just nu. Har inte tiden till det så som det ser ut nu. Kosten är ju 75% medan träning är 25%. 

Ska du gå på möten hos viktväktarna eller kör du bara online?
Svar: nope inte möten, jag valde endast online vilket jag tycker är så smidigt för appen är kanon! 

Tror man möts 1 gång i veckan på möten och väger sig, ska du göra det?
Svar: jag ska väga mig hemma 1 gång i veckan. Antagligen fler gånger än så men stört resultat ser man 1 gång i veckan så tror jag ska hålla mig till det.

Hur mycket kostar det?
Svar: 675 kr för 3 månader och då ingår som sagt inte möten utan endast online.

Du äter ju som du brukar? Har du slutat med din diet?
Svar: jaså, gör jag? Jag har knappt börjat och du pratar om att sluta? Jag äter verkligen inte som jag brukar.  Dinner

Kvällens middag. Kycklingfilé och potatis som är delade och sedan in i ugnen. Gott som tusan! 
10 points med alla kryddor och olja, och dagligen får jag äta 35 så det är ju toppen. Monday..funday?

Hello!

Vardagen är igång och jag är helt slut. Sen är jag hungrig som faan, jävla diet haha! I helgen var jag inte så duktig, åt upp alla mina bonuspoints, oopps. Denna veckan ska jag dock vara duuuktig! Idag har jag bara ätit några rån och lite spagetti och falukorv. Ikväll ska jag äta kyckling och potatis (egna klyftor med kryddor, såå gott!) och då har jag till och med över några points. Sweet. Har ni fler frågor kring viktväktarna? 
Blev en himla diskussion kring min ögonfärg på ask en gång, för folk tyckte att de är blåa medan jag anser mina ögon som gröna haha! Nåja mina ögon ändrar färg lite känns det som, idag ser de ut såhär 👆

På tal om ask så ekar min ask tomt varje dag nu på sistone? Hallå, vad har hänt med alla frågor ni ställde 24/7 innan? Har ni försvunnit från jordklotet elloooooor???? Frågor tack? Ask.fm/carro93. Ställ vilka frågor ni vill och underhåll mig. 


Ska ta det lugnt på soffan till efter middagen sen blir det uppsatsen. Migräntablett nu dock, huvudet sprängs. Trodde det skulle bli bättre när jag slutat äta choklad? Men nej såklart inte. Skitdag

Vilken dag.. 

PMS (jag blir alltid så jävla sur, arg och så olik mig själv jag bara kan bli) i samband med uppsatsen som går så trögt i dag i kombination med viktväktarna = innan mens = vill bara ha choklad. Lägg på magont, illamående och sprängande migrän på det och där har ni min dag. Perfekt va? Fick mensen för en halvtimme sedan och nu dör jag smått på soffan av mensvärk. Och jag måste fortfarande skriva uppsatsen?? Och huvudet sprängs verkligen så. Vill bara somna och vakna när jag mår bra igen. :( vila en stund och sen skriva 😷
Här är en bild från 2010. Jag var ju rätt..söt ändå. Får man säga så om sig själv haha? Kolla håret.. Och så var jag så mycket smalare och brunare. 

Jaja ha det, hoppas ni mår bättre än jag. Jag lever

Hej kära läsare!
 
Fick nyss en fråga på ask att det är katastrof att jag inte bloggar sen i torsdags och jag veeeet, har haft ångest över det! Men i torsdags var jag helt död, hade glömt hur jobbigt det var, jag somnade liksom på soffan vid 19. Igår hade jag sjukaste migränen när jag kom hem, ni vet den där galna smärtan när jag helst av allt bara vill försvinna från jorden. 
 
På måndag ska min b-uppsats skickas in (jag har fortfarande sjuk migrän!! Mensen kommer snart, en av anledningarna, usch vill gråta bara jag tänker på det). Jag har nyss tvingat mig själv till att skriva på min b-uppsats. Imorgon måste jag skriva HELA dagen, vill gråta ännu mer när jag tänker på det. Jag ska hur som helst fortsätta skriva nu så vi hörs när jag är klar!
 
På tal om något annat, jag har gått och blivit medlem i viktväktarna! Hur spännande och impulsivt är inte det?? Har inte haft en tanke på viktväktarna förut och nu är jag själv medlem där. Man räknar points på allt man äter och jag blev minst sagt chockad av vissa livsmedel som jag kollade upp hur mycket points de innehåller, craaaazy! Har ni några frågor kring viktväktarna? Jag delar gärna av mig av det och skriver mer om detta på bloggen!
Ni kan väl ställa frågor i kommentarerna medan jag skriver uppsats? Så svarar jag! Jag tycker själv detta är jättespännande. Alla frågor är välkomna!
 
 Thursday

Läste ut boken igår, för andra gången, åh så bra! 

Uppe med tuppen idag. Ska få respons på min B uppsats nämligen. I helgen blir det plugg som fan!

Drömmen om Dubai

För mig räcker det inte att åka utomlands 1 gång per år, jag känner verkligen att jag måste byta miljö minst två gånger per år! Men det är ju det där med pengarna.. Så fort jag får fast jobb ska jag spara, spara, spara i princip alla mina pengar.
 
Nu har jag öppnat upp ett sparkonto som heter resor och där ska jag spara så mycket pengar jag kan varje månad! Jag och mamma ska till Dubai i april 2017 och det gäller verkligen att spara eftersom att jag ska betala hela resan själv. Jag ångrar så mycket att jag shoppade för 6000 förra veckan.. Kunde ju satt in allt det på resekontot! Men samtidigt ville jag ha lite nya kläder.
Jag drömmer mig redan bort! Resan ska bokas så fort de släpps på fritidsresor vilket borde vara runt mars. Tagga! 459 dagar kvar.
 
Dock vill jag ju såå gärna köpa en nya kamera.. Fast den kostar runt 10k och jag ska ju spara. Fan, varför är jag inte rik?? Fullkomligt stunning

Tre ord, H E R R E G U D  S Å  V A C K E R !!!!!
Detta är nog det absolut vackraste fotot jag någonsin sett på Kenza. Så vacker, så naturlig. Inte översminkad med kortkort utan jeans, lätt makeup och polotröja. Sveriges skönhet.I taket lyser stjärnorna

Imorgon börjar den riktiga vardagen igen. Jullovet har gått alldeles för snabbt och jag har egentligen inte haft något riktigt jullov eftersom att det enda jag gjort är pluggat och jag är fortfarande inte klar. 

Det som dock ska bli skönt är rutiner. Rutiner som handlar om när jag ska sova, tidigare kvällar och tidigare morgnar. Slut på det där med att gå och lägga sig kl 3.00 när det börjar bli ljust. Slut på den onyttiga maten, slut på choklad på vardagar. Slut på all julmat som gjort att jag säkert gått upp flera kilo. Ta tag i livet igen liksom. 
Idag hinner jag liksom inte njuta av sista dagen för jag måste plugga. Och läsa klart i taket lyser stjärnorna och gråta och gråta av sorg, för den är så förbannat fin och sorglig. Alla mina svenskelever i framtiden ska läsa den här. Det är ett måste, en bok som länge stannar i hjärtat. Litteraturens värld är fantastisk. New in

Tre nya jag köpt i dagarna.
Nyckelring i rosé - Marc Jacobs. Det står "jag älskar dig" på olika språk både på fram-och baksida. 200 kr.
Mysig halsduk från Gant, 910 kr.
Stickad tröja från Ralph Lauren, drygt 800 kr på rean. Älskar färgen!Att våga vara utan smink

Visst gör smink så att de flesta både ser vackrare och piggare ut men man måste även våga visa sig bland folk utan smink! Jag ska inte ljuga, jag trivs bäst i smink när jag jobbar, är i skolan eller liknande. Dock vågar jag absolut visa mig utan. Standard för sommaren är att jag är helt osminkad från det att sommarlovet börjar till det slutar. Det är så viktigt att låta ögonen och hyn vila. 

Har jag lov, helg eller liknande och bara är hemma sminkar jag mig aldrig. Förstår inte personer som kletar på mascara när de bara ska visa sig för familjen? Ska jag bara ut något ärende, på stan med familjen eller liknande vägrar jag smink. 

Våga vara utan smink du också. Nu har jag dock inga problem med min hy, jag har turen att ha en problemfri hy så jag behöver inte foundation eller liknande för att täcka. Men även om man behöver det bör man låta hyn och fransarna att vila. Du är vacker ändå! 

Här är min osminkade sanning. Hur ser din ut? 

Puss Röntgen och sånt

Hej på er! Jobbig dag som fan.

Började med migrän som alla andra dagarna. Precis innan jag skulle på magnetkameraröntgen tog jag zomig nasal som är nässpray mot migrän, jag nyser alltid som en galning efter dem så det var ju himla osmart av mig att ta de innan en röntgen där man måste ligga helt stilla?? Fick mig en rejäl utskällning av mamma på vägen till sjukhuset.. Nåja jag lyckades faktiskt hålla mig ifrån nysningarna efter det att jag bokstavligen snytit ut hela min näsa innan röntgen, allt för att förhindra nysningar haha.

Röntgen gick bra men det är ju inte trevligt. Denna gången ville de ge mig kontrastvätska i armen, jag trodde bara det skulle vara som ett vanligt blodprov men det var inte riktigt så. Istället fick jag en fel nål i armen som sedan kopplades ihop med en slang och därefter sprutade hon in vätska genom slangen. Alltså det var bland det äckligaste jag varit med om?? Man kände verkligen när vätskan sprutades in och det kändes upp till hjärnan haha? Trodde jag skulle svimma serri. Sedan var jag tydligen tvungen att ha nålen och slangen i armen under hela 30 minuter medan jag låg i tunneln och kände mig som en levande död som låg instängd i en kista. Denna röntgen är verkligen inte för någon som har klaustrofobi i alla fall. Jag fixade den dock utan några större problem. Och drygt 1 vecka får jag svar och som sagt så är jag livrädd att det ska vara hjärntumör eller liknande för det är ju inte normalt att ha så ont varje dag. Mamma får öppna svaret..
Sjukhus är aldrig kul

Därefter bjöd mamma mig på middag på Cats. Jag åt fläskfilé men beställde även in en liten skål biff med speciell sås och herregud så gott det var! Nästa gång ska jag bara köra på biff :)
Hela kvällen har jag ägnat åt min uppsats. Jag har nu skickat in mitt utkast, 27 sidor men jag är långt ifrån klar. Jag har en del saker kvar och det är ju sjukt vad tid uppsatsen tar? Vet inte hur många timmar jag redan lagt ner på den. På torsdag ska jag få respons för klasskamraterna och den 12e ska hela lämnas in. Har med andra ord ett par intensiva dagar framför mig. Hade tänkt bli klar med hela i helgen. 

Ha det fint! Imorgon ska jag plugga igen, vet egentligen inte hur jag orkar? Räknar ner dagarna. Dagens

God morgon! 

Sover riktigt dåligt på sistone, vet inte varför. Tar flera timmar att somna och sedan vaknar jag ett flertal gånger under natten vilket är så jobbigt! 

Nåja, nu ska jag jobba vidare med min uppsats sedan ska jag på röntgen. Kanske äta någonstans efter? Har varje isolerad med plugget i flera dagar. Därefter måste jag hem och skriva igen. Kanske blir klar idag? Hade varit så skönt! Fast sen kommer jag få respons så måste ändå ändra saker efter. 
Det är en sådan här tunnel jag ska åka in i. Det jobbiga är att man måste ligga helt stilla och jag har jättesvårt för det, man känner ju sig typ död när man ligger där? Usch inte kul alls men ska bli skönt att få resultatet sedan. Countdown

Om 158 dagar är det SOMMARLOV!
Om 180 dagar är jag i SPANIEN!
Om 372 dagar tar jag EXAMEN!
Om 462 dagar ska jag till DUBAI!
 Behöver jag säga att jag längtar? Nej trodde väl inte det.Skriva!

Alright, ännu en dag med uppsatsen ska spenderas. Jag har redan skrivit 15 sidor men fler behövs eftersom att mina intervjuer tog upp hela 7 sidor, mer än vad jag trodde. Idag måste jag bli klar med hela teoridelen (det tuffaste!) och även resultat och teoridiskussion (tillhör också de allra tuffaste på hela uppsatsen). Weeey vad jag måste skriva idag. 0 motivation som vanligt men what to do. Den ska in imorgon 23.59 men eftersom att jag ska på magnetkameraröntgen imorgon vill jag ha texten klar innan för jag vill inte stressa innan denna viktiga röntgen. Jag är livrädd att den kommer visa hjärntumör eller liknande, alltså verkligen LIVRÄDD. Kommer inte våga öppna kuvertet när det kommer, mamma får göra det..

Plugg! 
Medan jag skriver roar sig min bästis i Paris, njut lite för mig med darling.❤️️När man inte orkar

Dagens mood när jag måste skriva på min otroligt jobbiga och svåra uppsats. Jag orkaaaaar inte. Jag är så skoltröööööööött.
 
Mmh okej?
 Det där mellan 2015 och 2016

Jag hade en lugn nyår. Jag kan ju inte gå ut och festa eller liknande med migränen, det går bara inte. Sena nätter, röklukt, mycket folk och hög musik är likamed katastrof för mig. Det är helt enkelt inte värt att ligga gråtandes i sängen hela dagen efteråt så därför väljer jag bort det.
 
Det blev en sen natt i alla fall, hamnade inte i säng förrän vid 4 vilket mitt huvud verkligen får lida för idag. Nyår spenderades i alla fall hemma hos ett gäng familjevänner. Förra året var det hos Ewelina, i år hos Violetta. Jag hängde med Alexandra och Adrian och vi hade det roligt. Vid 12 slaget blev det självklart fyrverkerier och Ljungdala levererade faktiskt haha! 
 
Drömmen är att någon dag spendera nyår barfota på en strand i ett varmt land och blicka ut över nattens fyrverkerier, tur jag fortfarande är ung och har många år på mig att förverkliga mina drömmar.
Körde ganska casual, Gant tröja, svarta jeans och Gant klocka
Söta Alexandra, kolla håret! Goals
Hur får man så långt hår?? Mitt vill aldrig växa haha..
Fin kväll! Fina raketer! 
 
Nu ska vi äta finmiddag, anka. 2016


Hej 2016! Låt oss göra detta till ett bra år.

Tyvärr börjar mitt år med att jag måste skriva min uppsats. Har 3 dagar på mig vilket innebär att jag verkligen måste skriva hela dagen idag, imorgon och på söndag. Vilket i sin tur gör mig på ganska dåligt humör. 1 januari är den dagen där man verkligen borde ta det lugnt och inte göra någonting. Tyvärr förstör skolan ännu en gång. 

2016 har nyss börjat men jag är redan sjukt taggad på 2017 vilket verkligen kommer att bli mitt år! Jag kommer ta examen och få jobb och planen är att resa, och det ganska mycket. Jag och mamma har pratat och pratat och jag skulle verkligen vilja åka till Dubai i mars-april, Spanien i början av juli med Jack (och familjen såklart) och sedan Grekland med mamma, Makrigialos igen för det var verkligen där jag kunde slappna av till 100 och därefter avsluta med Polen. Hur bra låter inte det? Dock är det riktigt dyrt, framför allt Dubai dårå men alla är dyra så om detta ska gå måste jag spara, spara, spara. Inte shoppa så mycket som jag brukar, jag kan utan problem shoppa upp 13 tusen under en månad, utan nu gäller spara. Det är jag som ska stå för alla kostnader nämligen. Let's do this, jag gillar att ha planer och mål!