slide show

Poem

Lång dag idag, är rätt trött nu. Lektioner som vanligt fram tills lunch och sen bussen till Bäckaskog för teater. Den var riktigt tråkigt, de pratade på svår engelska, den var lång, jag fattade typ inget och det REGNADE såklart! Tur att jag hade mitt paraply men jag frös som bara den ändå.. Med lite sköna klasskompisar funkar dock även teatern ;) Så kom det en liten rödhårig kille och skrek till sin kompis "jag ska klippa din tung" haha vi dog typ!

Skriver dikten på svenska nu, går ju lite trögt. Jag är ingen diktmänniska känner jag. Har i alla fall skrivit ihop något och Alex läste den och han tyckte jag var värsta poeten haha! Känns i alla fall bra att den inte är helt kass så jag ska nog lämna in den här. Kan lägga upp den på bloggen sen om någon är intresserad av att läsa min lilla dikt?


Fikapaus!



Bussen på väg till bäck...

img_9157 (MMS)

Bussen på väg till bäckaskog nu! Ska bli såå segt med teater. Hoppas verkligen det inte regnar!! För i Hlm ösregnar det..




Såhär blev slingorna

Här är några bilder från frisören igår. Gjorde alltså en massa blonda slingor och klippte mig. Jag blev verkligen hur nöjd som helst! Såhär många slingor har jag aldrig haft men jag älskar det.

Fick så himla många komplimanger om håret från fina vänner i skolan idag, tackar så mycket för det :)






Rätt många bilder men såhär ser det i alla fall ut.

Lite psykologi nu och sen sova. Natti!



Dagens


Sorry men har ingen bättre bild så den här får duga.

Väskan är från London, klänningen från Vero Moda, skinnjackan från Polen, ringarna är från Polen & Glitter och iphoneskalet från London.



Teater..

Usch vad trött jag är ! Skulle vara skönt med en powernap just nu men då kommer jag inte orka gå upp sen haha. Får bli sängen lite tidigare istället.

Jag struntade i svenskadikten idag, gör den imorgon istället. Läste igenom hela Macbethhäftet, pluggade liiite religion och läste igenom psykologin. Känner mig rätt duktig ändå så nu kan jag ta det lite lugnt.

Imorgon klockan 12.45 ska vi som läser eng C ta bussen till Bäckaskog för att kolla på teatern Macbeth, och det är utomhus?! Hoppas verkligen inte det regnar men det kommer det ju säkert att göra. Tar med mig ett paraply i alla fall, får väl sätta mig längst bak och ha paraplyet uppe annars ;) Är inte hemma förens kl 18 så det blir en gaalet lång dag. Shakespeares verk är ju så himla tråkiga med..


Jo men detta verkar väl trevligt? Eller inte direkt :(



TISDAG

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Idag var skolan skoj & hyffsat chill! Spanska på morgonen sen lite rast följt av en filosofilektion. Därefter lunch, historia och en otroligt kort engelskalektion. Slutade över 1 timme tidigare men satt kvar i skolan och snackade med Maja. Tack för sällskapet du ;)

Nu ska jag äta något, (hungrig!) och sen plugga lite. Har tex en dikt att skriva och lite sånt tråkigt.

Kolla vad blont mitt hår är! Känns helt ovant men jag älskar det.



Skriver just nu världen...

img_7996 (MMS)

Skriver just nu världens sämsta engelskauppsats..! Det går så sjukt trögt, åh vad jag hatar detta.. Och seriöst, varför börjar jag skriva den kl 23 kvällen innan den ska vara inlämnad? Det är något jag verkligen måste skärpa till mig med. Vill bara sova, är jättetrött :( okej, skriv Caroline, skriv!




Nöjd!

Såhär blev håret, är riktigt nöjd! Blont blev det men det var precis så jag ville ha det. Kommer nog inte bli riktigt lika ljust sen när man tvättar det själv.

Vad tycker ni?

Plugga nu!



Frisören nu, hon ska sn...

img_8711 (MMS)

Frisören nu, hon ska snart börja klippa mig och sen blir det slingor. Sitter tyvärr med historiaboken nu, måste måste plugga!




Frisören nu, hon ska sn...

img_8711 (MMS)

Frisören nu, hon ska snart börja klippa mig och sen blir det slingor. Sitter tyvärr med historiaboken nu, måste måste plugga!




Frisören imorgon

Imorgon ska jag till frisören och slinga & klippa håret! Egentligen tycker jag det är för tidigt för det nu eftersom jag var där i början av juni men min frisör är höggravid och detta är sista veckan som hon jobbar så jag måste tyvärr göra det nu. Dock kan det ju bli rätt skönt att klippa håret eftersom det växt så snabbt. Utväxt har jag väl en del med men det är ju så dyyyrt.



Såhär blev det förra gången, då blev jag faktiskt nöjd! Gjorde på hätta då, ska göra det imorgon med. Meeen jag ska säga till henne att jag vill ha ännu mer slingor, vill vara ännu blondare. Sen ser det ju alltid såhär fint ut direkt när man kommit ut därifrån haha men sen väl hemma efter några tvättar är det icke lika vackert mer. Känner ni igen er?



Bra söndag!

Kom hem från Lund för ett litet tag sen! Bussen från Nova till stationen var hemsk, det var GALET mycket folk! Man kunde knappt andas där, var liksom helt proppfullt. Höll på att ramla hela tiden för det är ju rätt svårt att stå när den kör och svänger osv. Efter en resa som kändes som evigheter var vi äntligen framme vid stationen och då kunde man andas friskluft!

Har haft en superbra dag med mamma! Är rätt mycket fattigare nu än vad jag var innan vi åkte men jag är jättenöjd med mina köp. Ska visa er allt :)

Nu måste jag dock plugga lite, har en del att göra och klockan är snart 8. Men efter att jag pluggat någon timme skriver jag ett inlägg till.


Bild från nyår.



Sjukt nöjd efter dagens...

img_7847 (MMS)

Sjukt nöjd efter dagens shopping! Ska ta bussen 17.19 och sen tåget 17.43. Köpte en liten Chloé sak som jag kanske egentligen inte borde gjort men den är underbar!!




Nova Lund! :) köpt lite...

img_7091 (MMS)

Nova Lund! :) köpt lite fina saker, nu ska vi äta lunch!




Nova Lund

Äter flingor nu, snart ska jag fixa mig, packa väskan och lite sånt. Klockan 9.50 går tåget mot Lund. Sen buss till Nova. En mamma-dotter dag, i like it! Hoppas jag hittar lite fint nu.

Är nog hemma vid 18. Ha en fin dag ♥




Natti!

Har precis badat & nu fönar jag håret. Borde egentligen sova, klockan är ju rätt mycket!

Ska ställa alarmet på 7.30 för imorgon blir det äntligen Nova Lund och shoppa lite. Jag och mamma var där på novemberlovet förra året och jag tycker det är ett bra shoppingcenter så morgondagen blir nog kanon.


Trots att jag sov över 13 timmar i natt är jag väldigt trött?

Sweet dreams sunshines ;)




Bilder från Emmas fest, del 1

Här kommer lite bilder från Emmas fest! Delar upp det i några delar, är rätt många.

Mötte upp Cilla innan och vid halv 7 kom vi till Emma. Ralle, Pontus, Samir och Ronja kom i precis samma sekund som vi. Kramar hit & dit, gratta Emma. Var en del folk jag inte kände, var väldigt trevligt att lära känna lite nytt folk :) alla var så snälla!

Emma, Pontus & Samir.

Stiliga killar! Mattias, Johan, Billy, Robin & Daniel.

Simone var glad som vanligt.

Samir, Ralle och Ronja.

Emmas fina glas ;)

Samir & Ronja, så himla söta :)

Min härliga vän Samir!

Ralle. Om jag skulle kastat pilen hade det gått rätt illa, eheh.. Tur att det inte var jag som kastade!

Cilla.


Snygga birtday tjejen Emma!

Emma, Cilla och Simone.

Emma, Cilla, Simone och jag. Gillar vi svart eller? ;)



Haha

Mamma ringde nyss till Skånetrafiken och skulle fråga om vilken buss vi ska ta imorgon.

Hon bara "jag undrar vilken buss vi ska ta för att åka till Gröna Lund"
Jag bara "mamma, det heter Nova Lund, inte Gröna Lund, det ligger ju i Stockholm"

HAHAHA, mamma är nog lite trött ;)



LÖRDAG

Vad gör ni idag? Själv har jag superdupermega tråkigt och fortfarande grymt ont i magen !
Som det verkar just nu blir det i alla fall Nova Lund imorgon istället :D Vilken snäll mamma jag har! Men det betyder att jag nog tyvärr måste plugga lite idag istället, tex historia.. Tråkigaste ämnet som finns enligt mig.


Gillar denna låten med Selena riktigt mycket :D



Gick och la mig vid 12 ...

img_5903 (MMS)

Gick och la mig vid 12 igår, hade satt alarmet på 8. Vid halv 7 vaknar jag upp av att jag har så sjukt ont i magen. Såklart! Men hallå mensvärk och FML typ.. Ville så gärna åka och shoppa!! :( gick och la mig, försökte somna om. Vaknade vid 13 och har så himla ont! Får på något sätt lida mig igenom denna dagen, utan shopping, i min säng. Värre lördag kan jag knappt tänka mig. Ville ju ha tröjan på bilden, sad girl.




Tjejkväll med mat & bio

Här kommer lite bilder från ikväll. Började alltså med middag på infinity med Emma, Simone & Maja. God mat & en massa snack. Sedan gick vi upp till bion och hämtade biljetterna och sen till hemmakväll för att köpa lite gott. Sen upp till bion igen och kolla på "Jag saknar dig" Vi alla både grät och skrattade, tror inte det var någon i hela biosalongen som inte grät. Ena stunden skrattade man så mycket och i nästa sekund storbölade man haha, fin var den i alla fall!





Sprite är så gott !


Jag, Maja & Emma åt pizza och Simone tog kycklingsallad, vadå nyttigt haha :(


Mina söta vänner Simone & Emma!

Jag & Maja :)

Efter bion.

En av de bästa sakerna med gymansiet är självklart alla underbara personer man lärt känna! Tack för ikväll tjejer och det måste absolut göras om :D

Nu ska jag snart sova, upp halv 8 imorgon typ? Nova Lund!



I miss you

Kom hem för ett litet tag sen och slängde mig direkt på (i?) soffan, är himla trött.

Har i alla fall haft en toppenbra kväll med tjejerna! Jag sakar dig var riktigt bra, så ni som inte sett den, se till att göra det! Ska snart ladda upp lite bilder :)


Bkev verkligen sugen på att läsa boken!



Infinity & bio ikväll

Kom hem från skolan för ett tag sen. Snart ska jag in till stan och träffa Simone, Maja och Emma. Äta på infinity & så blir det bio med fina tjejer!

Efter vi hämtat biljetterna ska vi in till hemmakväll med och köpa med oss lite gott till bion ;) Vi ska se "Jag saknar dig", hoppas den är bra!


Ska hinna byta om nu med, vi hörs efter 20 ikväll :)




God morgon på er! Ska s...

img_3696 (MMS)

God morgon på er! Ska strax åka till skolan, mamma börjar typ tidigare så får åka redan vid 10 i vilket betyder att jag har 7 min på mig.. Skönt med fredag i alla fall! Slutar 14.10. Vad gör ni idag?




Love you like a love song

Gjort klart alla 33 historiafrågorna, skönt att ha det gjort! Ska snart bada & tvätta håret men jag har ont i huvdet så helst av allt skulle jag bara vilja sooova.

Måste passa på att gratta min fina vän Emma också som fyller 18 idag! Vi var ju på hennes fest i lördags, ja bilder kommer. En jättegullig sak var att hennes pojkvän kom idag till religionen när vi hade lektion och gav henne en bukett blommor och ett kärleksbrev, hur gulligt?! Säger som läraren; varför finns det inte fler såna killar haha?


Emma & Mattias i lördags. Hoppas du haft en jättebra dag!

Nej, bada var det ju! Hörs kanske senare :D



Dagens outfit



Linne- JC
Jeansjacka- Polen
Jeansshorts- London
Väska- London
Leggins- Polen
Ringar- Polen
Halsband- Guldfynd
Armband- Thomas Sabo
Skor- Scorett

Nu blir det lite plugg, puss!



Skolan & stan

Hej snyggingar!

Skolan först från 8.15-13.35 typ, några roliga lektioner, några dryga men i det stora hela har vi det alltid roligt i skolan så jag klagar inte!

Efter skolan väntade jag lite på mamma, pluggade lite historia. Sen åkte vi in till stan, åt på grafitti och så köpte jag två tröjor på JC, kan visa de om ni vill?

Nu ska jag snart sätta igång med plugget, lite historiafrågor, samhälle och skriva i loggboken.


33 frågor i historia, drygt!

Riktigt goda mackor.



The black pearl

Äntligen så har jag varit lite duktig och faktiskt tagit tag i plugget lite! Skrev 10 samhällsfrågor, gjorde klart geografin, började lite på historian och skrev lite i loggboken, good.

Borde sova? 12 säger vi då. Imorgon är det redan torsdag, oj vad dagarna går fort. Slutar 13.50 då men tar bussen så är typ hemma halv 3. Då ska jag faktiskt se till att lägga upp bilderna från festen och lite sånt kul.

Här kommer föresten 1 låt som jag typ lyssnat på heela tiden efter Emmas fest, mamma stör sig på den som bara den haha men jag tycker den är skön. Detta var en av låtarna vi dansade till och sen bjöd några killar på en liten dansshow till den haha ;)


The black pearl.

Sov sött och ha en fin dag imorgon ♥



Jag saknar dig


Någon av er som sett den nya filmen "Jag saknar dig"? Den verkar hur bra som helst ju! På fredag ska jag se den på bio med några fina vänner från klassen :)



Hur?!

Hittade detta på en blogg och jag undrar bara, hur går detta ihop?!

Du hittar en skjorta för 97 kronor men du har inga pengar
Så du lånar 50 kronar av far och 50 kronor av mor
50+50=100
Du köper skjortan och får 3 kronor tillbaka
Du ger 1 krona till far, 1 krona till mor och behåller 1 krona själv
Du är nu skyldig din far 49 kronor och din mor 49 kronor
49+49=98
98+din krona=99
Vart fan är den sista kronan?

Någon supersmart som kan förklara detta? ;)



Onsdag

Hemma från skolan nu! Vi slutade lite tidigare, fick typ självstudier men stannade kvar med några i klassen. Meningen var väl att vi skulle jobba men riktigt så blev det väl inte haha! Mer prat än nytta ;)

Känner mig supertrött just nu. Längtar till helgen. På fredag blir det bio och på lördag kanske Nova Lund, låter bra tycker jag!


Middag snart, hörs sen!



23.22

Sorry för dålig uppdatering, vet inte riktigt vart dagen idag tog vägen? Har i alla fall inte alls haft tid för datorn. Precis badat & tvättat håret och nu måste jag verkligen plugga psykologin lite.

Slutar 15.20 imorgon, vi hörs då istället, med lite bättre uppdatering med ♥




Misslyckad shoppingrunda

Hmm varför kom inte mitt mobilinlägg som jag skickade innan upp?! Får kolla upp det där..

Skrev i alla fall att jag var i stan, för jag blev så otroligt shoppingsugen. Dock hittade jag absolut ingenting i varken h&m, vero mode eller MQ, typiskt.. Kom alltså hem tomhänt, köpte bara några block till skolan.

En annan sak jag funderar är varför de sänder fångarna på fortet och true talant exakt samtidigt? Dumt enligt mig, vill ju se båda.

Nej nu ska jag faktiskt ta tag i psykologin och lite andra läxor. Psykologi är så sjukt tråkigt!! Hate it.


Innan sommarlovet.

Annars så var skolan bra idag! Spanska på morgonen, Josefin & Anna går med mig så det är bra, även 3 andra från klassen och sen 5 killar från tekniskan, de verkar jättetrevliga så spanskan i år blir nog också bra :) Sen började vi med filosofi, lite flummigt sådär men jag tyckte det var rätt skoj. Sen historia, usch tycker det är galet segt och efter det engelska C där vi fick en uppsats i läxa..

Nej, börja med psykologin var det? Jaja.



Golden pear

Trött!! Sova senast halv 12 idag hade jag tänkt.

Går så segt att ladda upp bilder idag så bilder från själva festen kommer upp imorgon istället.


Min present till Emma, presentkort på Smycka och ett kort.


Söt burk va? ;)

Btw, så lyckades jag uppdatera min iPhone! Inte gjort det sedan december 2009 så det var väl på tiden? Rätt stolt att jag klarade det själv haha, tog ju dock sin lilla tid..

Skola imorgon från 8.15-15.15, så vi hörs efter det.



The U.S

Jag är helt KÄR i den här tröjan, den är så himla fin! Synd att det inte finns Gina här i Hlm.. Och jag har inga pengar just nu, fml typ haha!


Kostar 399, rätt dyrt ändå.

Denna är också hur snygg som helst!



Montazami is back

Svenska Hollywoodfruar börjar äntligen ikväll igen vilket betyder att Maria Montazami is back people :D Hon är awesome!


21.00 på 3an!



H&M, London & Polen


Dålig bild men detta hade jag i alla fall på mig idag. Jag & Simone råkade ta på oss en likadan tröja haha!

Tröja- H&M
Kjol- H&M
Väska- London
Ringar- Polen



It´s monday

Heej!

Var ju lite svårt att komma upp i morse men det funkade, ikväll ska jag sova tidigare hade jag tänkt. Vet inte hur många gånger jag planerat göra det haha, kan det vara så att jag helt enkelt är en nattmänniska vilket inte går att ändra på?

Började morgonen med engelska C, vi kommer vara 12 pers i gruppen, rätt lagom ändå! Eftersom det ska vara mycket muntligt känns det bra med en liten grupp. Läraren verkar jättebra. Sen hade vi svenska och efter det psykologi vilket jag tycker är svårt och oerhört tråkigt! Till sist var det projektrbete.

Har bara en liten engelskaläxa till imorgon men måste börja planera mitt projektarbete lite med. Gör jag om typ 1 timme istället.


En bild från en tidig morgon innan sommarjobbet som jag förövrigt saknar !

Lägger upp dagens outfit, bild på 2 jättefins tröjor och lite bilder från festen lite senare idag.



Dags för de gamla vanliga rutinerna igen då

Sova? Nää inte trött än! Snackar med André om valen, allt är så himla krångligt ju! Finns spanska på band 3? Då vill jag ju hellre ha det där.. Ahh!

Jaja får väl sova snart ändå. Imorgon börjar jag 8.15 som vanligt och slutar 15.20. Lång dag! Börjar med Eng C imorgon med, hoppas det är skoj. Sen har vi svenska, ett lååångt psykologi pass och sen projektarbete. Måste kolla upp i vilken sal eng är i med och om spanskan finns på 3an. Jobbigt med alla dessa val -.-


Välja kläder borde man kanske också? Jag har ju inte riktigt kommit in i de rutinerna än va..



Party-outfit

Igår på Emmas 18 års fest hade jag på mig det här!


Älskar ryggen! Ursäkta min frisör för övrigt haha, satte bara upp det på 1 sek.


Spetstunika- Vero Moda (fick låna av mamma)
Kjol- H&M
Leggins- Polen
Skor- Deichmann (Polen)
Halsband + ringar- Swarowski
Armband- Thomas Sabo



Sunday, boring sunday

Sorry för kass update! Sov rätt länge idag, gick och la mig efter kl 3 igår. Sen har jag haft problem med msn hela morgonen, fick ringa bredbandsexperten men det visar frotafrande att jag är offline när jag är online, sjukt störigt!

Slänger upp lite bilder från Emmas fest snart :)




Fest hos Emma!

Kom hem från Emma för typ en halvtimme sen. Kvällen var hur bra som helst, riktigt skoj! Härligt folk, bra musik osv. Tack Emma och alla inblandade!

Visar er bilder imorgon, funderar på att sova snart.


Har inget bättre än cambilder just nu haha..



18 års fest

Kommer nog inte hinna uppdatera mer. Färdigsminkad nu i alla fall.

Mellan 6 och halv 7 blir det Tormestorp för att fira Emmas 18 års dag, ha en bra kväll för det ska jag ha :D


Just nu.

Lovat Emma att jag ska vara fotograf ikväll så förvänta er en del bilder sen ;)



Oj ofta klockan redan ä...

img_6807 (MMS)

Oj ofta klockan redan är så mycket.. Badar just nu, tvätta håret, föna det och sånt. Sen ska jag äta lite, sminka mig, fixa mig och massa. Vid 18 ska jag träffa Cilla och sen ska vi till Emma. Har alltså typ 2,5 timme på mig, ehh kunde ju varit lite mer eller så.. Ikväll ska jag nog ha på mig denna tunikan, leggins och en svart kjol till. Vad tror ni om det?




Fest ikväll!

Sov nästan 12 timmar i natt, riktigt skönt! Blev scones till frukost och nu ska jag chilla lite här vid datorn.

Ikväll är det fest hos Emma, ska bli jättekul :D Kommer en hel del folk från klassen & lite annat folk. Undra vad jag ska ha på mig? Vet inte alls..


Emma, Samir och Pontus. Bild från Stockholm.



Bilder från ikväll

Kom hem efter en trevlig kväll i Kristianstad för ett litet tag sen. Inte träffat Adrian sen i början av juni så det var skoj! Åt god mat, grillat, pratade & skrattade. Trevliga föräldrar har han med. Men deras hund, omg.. Var så himla rädd för den, tror det är en pitbull? Sjukt läskig i alla fall, och när Adrian visade hans tänder, haha jaa :(



Läskiga hunden haha :( Men de hade i alla fall pli på den! Inte jag som tagit bilderna på hunden, hade aldrig vågat eheh. Men Adrian vågade såklart.


Fika.

Adrian.


Ute på en liten promenad.

Trött jag är.. Sova vid 12 typ!



Grill

Skolan idag var bra! Rätt mycket skratt som vanligt haha, jag gillar skolan! :)

Nu har jag ätit och snart ska jag tvätta håret lite snabbt & sen börja fixa mig. Klockan 16.20 ska vi åka mot Kristianstad, där vi ska grilla hos Adrian och hans familj. Mys! Aldrig varit hos dem innan men Adrian är supersnäll så det blir nog bra ;) Årets näst sista grillning kommer detta bli, uue det där sved lite att skriva..




@ School

Sitter i datasalen med klassen nu, har geografi. Fast jag gjorde det hemma igår så idag kan  jag chilla :D Slutar 14.10, då blir det att åka hem. Ikväll blir det grill.

Ha det fint!


Stockholm! ♥



Dagens outfit

Idag såg jag ut såhär på skolfotot och hela dagen i skolan.





Spetsklänning- Polen
Virkad väst- H&M
Skor- Skopunkten
Leggins- Polen
Armband- Thomas Sabo

Imorgon har jag skola från 8.15-14.10. Fyra so ämnen på rad, eh ja..



Ojdå, sorry!


Hahah ehh jag känner mig så elak nu :( Men jag såg verkligen inte dig! Från och med imorgon ska jag vara lite mer uppmärksam ehehe!



Homework

Blev ingen promenad.. Istället får jag väl sätta igång med läxorna vi fick idag. Känns rätt trögt att börja efter att ha sluppit plugga i typ 3 månader, det tar emot får jag väl säga.

Fick i alla fall historialäxa, göra frågor och läsa en artikel i religionen + förhör på en massa ord imorgon. Även geografiläxa som man kan fortsätta med imorgon på lektionen men ska börja idag. Ehh ja :(


Förhör redan tredje riktiga dagen i skolan, yeah..



Skolan är igång

Heej!

Skolan är igång och det är även nästan alla lektioner, rätt segt men ja. Idag hade vi ju skolfoto och hon tvingade mig att sitta, jäkla skit..! Blev säkert hur fult som helst :( Jaja inte mycket att göra åt nu ju.

Efter skolan åkte jag till stan och köpte linnet jag lagt undan. Visar det snart :) Nu ska jag kanske ut en runda? Sen är det dags för plugg. Ja vi har redan fått läxor..


Ehh jag vill vara brun igen?!



Black n´white


Nej btw, kör på lite vitt med! Såg ut som om jag skulle på begravning annars och inte skolfoto.. Svart/vitt så får det bli :)



Black?

Äsch vilken beslutsångest man kan ha med kläderna då.. Till sist bestämde jag mig för att det får bli helsvart!
Min fina spetsklänning och en stickad kofta utan ärmar från Polen.


Blir det bra tror ni? Och smycken + smink till det. Osminkad & utan smycken på bilden ju.



Skolfoto

Skolfoto imorgon och frågan är vad man ska ha på sig? Något nytt från Polen/London eller något annat från garderoben? Jag ska snart ta en tripp dit och se vad jag kan hitta.


Förra årets skolfoto, måste erkänna att det blev otroligt fail haha! För det första hatar jag bilden på mig själv och för det andra kunde inte ens fotografen ställa upp på ett snyggt sätt, kolla så ojämn ordningen är liksom?

En sak jag vägrar att att sitta :( Hatar sitta, vill stå! Förra året sa han att jag skulle sitta men jag bara neej jag vill inte. Hoppas det inte blir så att killarna står och tjejerna sitter..



Skola & gymmet

Hjälp vad trött och hungrig jag är! Har gått EN riktig dag i skolan och är redan helt slut? Hur ska detta sluta haha? Nej men vi hade rätt dryga lektioner idag får jag ju säga men det klarar man.

Ännu tröttare blev jag efter gymmet, intensiv timme + träningsvärk sen i måndags. Har inte ätit någon sen klockan 11 så nu väntar jag på maten!


Nu ropar mamma att middagen är klar, yes!



Slutade nyss skolan, gy...

img_6807 (MMS)

Slutade nyss skolan, gymmet nu!




Stan & infinity med Simone

Lite bilder från när jag var i stan med Simone idag. Vi gick runder, kollade, snackade, Simone shoppade (inte jag, är pank haha..!), sen gick vi och åt på infinity och kollade i affärer ännu mer. Trevlig dag!


Kollar på Pandoraberlocker.


Muums.


Hittade ett superfint linne som jag la undan till på fredag.

Simone provade och köpte dessa snygga jeansen, fast beslutsångest på hög nivå eller vad säger du?;)






Skönt att börja 10 imorgon, så kan sitta uppe ett litet tag till.





Haha dagens

Man vet att skolan är igång då Ralle skriver såhär..


HAHA är väl bäst att fylla på pennskrinet ;)



Dagens


Haha kolla tjejens blick där bak!

Jeansshorts från London, tröja & ryggsäck från Polen. Thomas Sabo armband och skor från skopunkten. Sådär lagom skön outfit första dagen i skolan & en eftermiddag på stan.



Schema

Första dagen i trean, check! Var jätteskoj att träffa alla igen, känns faktiskt helt okej att börja igen. Dock kommer det ju inte göra det när plugget verkligen drar igång. Var bara i skolan i typ 50 min, fick schema, skåp och sånt. Sen blev det stan med Simone.

Såhär ser vårt schema ut;


Okej nu syns visst inte tiderna men ni ser i alla fall vilka ämnen jag har.
Börjar i alla fall 8.15 varje dag och på mån slutar jag 15.20, tis 15.00, ons 15.25, tors 13.50 och fre 14.10. Rätt långa dagar om man jämför med tvåan men det funkar ändå!

Eng C har jag valt till och spanska steg 3 med. Annars läser hela klassen resten tillsammans, toppen:)

Snackar med Semir nu, som började ettan på linné och hans trivs redan. Sa ju det, linné är awesome! :D



Första dagen i skolan!

Någon av mina läsare som ska börja gymnasiet idag eller de närmsta dagarna? Var inte nervösa för det kommer gå toppenbra! ♥
Hoppas ni kommer i en lika bra klass som jag för då kommer ni trivas kanon.

Har ätit scones och nu ska jag börja fixa mig lite så smått. Kör på denna vita stickade tröjan och jeansshorts. Efter skolan blir det stan med Simone en runda, blir kanske att äta något med. :)


Bild från en morgon då jag sommarjobbade men eftersom jag har på mig samma tröja funkar den ;)



God morning! Ligger for...

img_6807 (MMS)

God morning! Ligger fortfarande i sängen och latar mig, börjar ju faktiskt 13 så det är rätt lugnt. Snart blir det scones till frukost, yummi :D




Natti bloggen

Nu går jag och lägger mig, tagga skola imorgon.. Men skönt att man får sova till kl 10 i alla fall! Tror det blir scones till frukost med :D


Detta är första bilden i min "sommarlov 2011" mapp, då hade jag hela sommaren framför mig och nu är den slut.. Det som tar emot mest är allt plugg jag vet väntar mig. Men jag SKA klara 13 MVG!



2009

Gästerna gick hem för ett litet tag sen och jag sitter och chillar framför datorn. Skrämmer upp Alex lite med vad som väntar honom eftersom han ska börja samhälle nu på torsdag. Natur A & B, matte A, B ja inga lätta saker det där ;)

Är i alla fall glad att jag inte börjar 2an imorgon för jisses vilket tufft år tvåan är. Ni som ska börja 2an på Linné imorgon, tycker synd om er :( Vänta er ett tufft år.

Nu ska jag bada och fräsha upp mig inför skolan imorgon. Börjar inte förens 13.00 så det är chill!

Vet ni en underbar sak? Jag ska inte ha matte mer!! Så sjukt underbart <3<3<3


Haha liten tjej första dagen på gymnasiet, 2009! Tiden går sjuuukt fort.



Sweet



Kolla vilken sötis jag vann på festivalen, rosa och allt ;)



Trött tjej

Okej jag är helt slut efter gymmet! Men duktig känner jag mig allt :D brände 400 kalorier + en del styrka på maskinerna. Hej träningsvärk.


Snart kommer gästerna, det är Semir, Victoria, Kordian, Violetta, hennes syster och man. Oj det där var många. Bäst att börja fixa sig, puss!



Shit vad jobbigt! Det k...

img_6807 (MMS)

Shit vad jobbigt! Det känns att jag inte tränat på gym på 3 månader.. Strunta i att jag är röd som en tomat i hela ansiktet haha! 30 min kvar.




GYMMET!

Nu har jag städat klart, ska fixa något att äta nu, packa gymväskan och dra mig mot bussen till gymmet. Ja jag ska till gymmet idag, första gången på typ 3 månader? Jag kommer DÖ. Hehe nej men måste sätta igång med träningen igen. Mamma kommer och hämtar mig vid 4 så blir i alla fall minst 1,5 på gymmet. Jobbigt men ett måste ;)


Har INTE saknat denna haha..



Sista dagen på mitt sommarlov..

Sjukt att det är skola imorgon! Det var ju nyss den 10 juni och vi stod där och kollade på studenterna. Jag vill ha mer sommarlov, jag orkar verkligen inte med allt plugg..

Dock ska det bli skönt att komma tillbaka till alla vardagsrutiner igen! Vända tillbaka på dygnet, sitta mindra vid datorn, börja träna igen osv osv. Det ska även bli riktigt skoj att träffa alla i min underbara klass igen. Och detta är faktiskt sista året på gymnasiet och vi ska ta studenten, ahh! Så jag ska ta vara på detta året med underbara människor, känner på mig att trean kommer bli grym ändå!

Men har ju faktiskt sommarlov idag med så får ta vara på denna dagen. Gick upp vid 10, åt frukost, kollade lite på tv och nu sitter jag här. Ska snart städa lite, gäster idag och jag har lovat mamma att städa medan hon är på jobbet, i alla fall städa lite på mitt rum för det är kaos..

Städa från 11.45-12.45 hade jag tänkt så hörs sen ;)

Bild från Stockholm- Drottningholm. Kom på att jag inte lagt upp så många bilder från Sthlm än, får göra det med då.



Ställde alarmet på kl 9...

img_6807 (MMS)

Ställde alarmet på kl 9 för att vänja mig inför skolan imorgon men har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen, starkt jobbat! Det viktigaste är väl att jag försökte? ;) nej nu blir det frukost..




Festivaloutfit dag 2

Torsdags festivaloutfit. Blev först grill med fina vänner & sen festivalen med Cassandra. Körde på en helt svart outfit, älskar svart!



Legginsen, klänningen och skinnjackan är nya från Polen. Väskan är Mischa Barton och de älskade skorna från Scorett.



Festivalen i onsdags

Lite bilder från första kvällen på festivalen. Jag & Anja drog dit vid kl 20 och sen mötte vi upp Mamma, Violetta, hennes syster och barn för att äta på wok house innan vi drog vidare. Träffade på trevligt folk och så!


Anja.

Jag i min mysiga stickade tröja!




Haha gulligt!


@ wok house.

Violettas syrra, hennes man, deras dotter Victoria och söta son Kordian.

Jag & Anja i virvelvindarna. Fatta hur mycket jag älskar att åka karuseller haha ;)






Ja där fick ni en riktig bildbomb.



Festivaloutfit dag 1

Detta hade jag på mig första dagen på festivalen med Anja. Var väldigt kallt så jackan åkte på sent på kvällen med.



Allt är typ nytt, både från Polen & London men visar bättre bilder på plaggen senare.



Sega söndag

Hej sega söndag! Känner mig jätteseg efter 4 kvällar på festivalen så idag ska jag bara ta det lugnt. Det enda jag gjort idag är att sitta framför datorn. Chattar med Alex på msn och Henrik på fb, ja som sagt chill söndag!

Vad gör ni idag?


Haha från förra året.

Lägger in lite bilder från festivalen snart.



With my favorite girls

Sorry för kass uppdatering de senaste dagarna men har ju varit på festivalen varje kväll, nu är den i alla fall slut och istället ska ni få se en massa bilder imorgon.

Ikväll blev det först en spontanrunda ner dit med Anja lite innan 20, helt ofixad men aja. Sen åkte jag snabbt hem innan jag mötte upp Cassandra & Maja och gick ner till festivalen med dem. Har alltså har en jättebra kväll med mina favoriter ♥

Är helt trött nu så up next? Sova såklart.


Från igår.



Efter en massa prat och...

img_6807 (MMS)

Efter en massa prat och film (easy A, jättebra!) hemma hos Maja åkte hon till jobbet vid 16.30 och jag stack hem. Jag och mamma åkte till stan snabbt för att köpa en våffla till mig, sjukt gott! Åkte hem och nu har jag nyss badat och tvättat håret. Nu ska jag föna det och sedan äta middag! Efter det blir det fix igen, Maja slutar kl 20 så vi drar väl till festivalen vid 21-21.30.:)




Vaknade efter 12, lite ...

img_6807 (MMS)

Vaknade efter 12, lite trött kanske? Nu ska jag hem till Maja för att kolla film och äta godiset vi köpte igår. Hon mår bättre efter en natts sömn så vi kör på idag istället. Hörs sen när jag kommer hem!




Friday night

Kvällen var väl lite up&down om man säger så! Började bra, slutade lite sämre.

Jag & Maja kom till festivalen vid typ 21.20, träffade på jättetrevligt folk, hej hit och dit, träffade på Samir som jag fick världens största kram av, som man saknat den killen ! Var i alla fall jätteskoj att träffa er :D Sen en del folk från sommarskolan osv osv. Vi träffade även på Diar som vi sedan åkte extreme fly med, Maja dog typ.. Sen gick vi runder själva och sen åkte jag med en som jag lärde känna förra veckan. Efter det tjatade han sönder på att jag & Maja skulle åka virvelvinden, jag var på men Maja är ju åksjuk men till slut gav hon med sig och vi åkte. Det var ett väldigt dåligt beslut eftersom hon mådde SKIT efter. Spydde och allt, aw tyckte så synd om dig vännen! Vi tog hand om henne i typ 1 timme innan mami kom och hämtade oss. Blev alltså ingen filmkväll hemma hos Maja. Hade gärna gått lite längre på festivalen med men vad ska man göra.

Imorgon ska jag i alla fall hem till Maja på dagen & kolla film sen ska hon iväg och jobba och på kvällen möts vi upp igen och då drar vi till festivalen, denna gången utan att Maja åker någonting ;)




FESTIVALEN med Maaaaja

Hemma nu men måste snart börja fixa mig igen! Himlen är klarblå just nu och det ser ut som om vi slipper regnet ikväll! Ska äta snart och sen måste jag hitta något att ta på mig.

Är rätt taggad inför ikväll, ska bli skoj ;p Ska träffa Maja efter 20 någongång, beroende på när jag blir klar. Blir festivalen några timmar & tror det är en del folk där idag, verkar i alla fall så om man kollar fb. Vi har en del att snacka om också, så ja ;) Sen efter så blir det hem till Maja och kolla film.

Nu kör vi! Ha en awesome kväll för det tänker jag ha.


Bild innan festivalen igår. Ses vi där?



Kan man annat än att äl...

img_6807 (MMS)

Kan man annat än att älska detta årets augustiväder? Detta suuuuger! Hoppas hoppas det klarnar upp till kvällens festival. Aja på väg till Kristianstad nu, min kära mamma och bror är lite sega så det blev lite senare än väntat haha.




Kristianstad

Heej!

Idag sov jag tills jag vaknade av mig själv, inget alarm som ringde 6.30, hur skönt som helst!

Hinner inte skriva så mycket nu eftersom vi ska åka in till Kstad strax.

Dagens planer;
Fixa mig- Kristianstad- köpa sladd på Siba- hem igen- äta middag- välja kläder- fixa mig igen- träffa Maja- festivalen med henne.

Verkar bli en toppenfredag. Vi hörs sen, när jag väl har köpt sladden kan jag lägga in lite bilder från festivalen. Kommer nog börja regna snart, typiskt.


Right now.



@ festivalen

Kom hem från festivalen för en stund sen. Vi drog in till stan vid 21 och då hade det slutat regna, perfekt timing ju. Gick runt med Cassandra & träffade en del trevligt folk!

Kan fortfarande inte ladda upp bilder eftersom jag inte hittar sladden, skit..! Och jag är tydligen offline på msn fastän jag är online på riktigt? Det där med teknik står nog inte på min sida de senaste tre dagarna.

Tror jag ska sova nu, galet trött! Hörs imorgon, sov sött.


Mobilbild från festivalen igår.



Grill & festivalen

Har precis fixat mig, ska snart träffa Cassandra och då ska vi hem till mammas kompis och grilla, sen när vi är mätta & glada bär det av till festivalen där vi spenderar vår kväll. Det regnar dock idag igen, suuuck! Så karuseller vet jag inte om det blir, hoppas det slutar.


Ikväll är jag helt svartklädd, skinnjacka på detta med och klart.

Ha en trevlig kväll!



Suck..!

Alltså jag blir seriöst irriterad på mig själv.. Vart kan jag ha lagt kamerasladden till digitalkameran?! Hade ju den innan vi åkte till Polen och nu är den borta? Skit..

Tog ju en massa bilder på festivalen igår och tänkte göra det idag med, orkar liksom inte gå runt och bära på systemkameran men nu får jag ju inte över några till datorn för att jag inte hittar sladden. Hatar att jag är såhär slarvig, det suger.


Hallåå, vart är du?



Världens bästa sommarjobb

Nu är sista jobbdagen över och jag måste erkänna att det känns lite sorgligt.. Jag har haft världens bästa sommarjobb och verkligen velat gå dit varje dag. Hur kunde dessa två veckorna gå så himla snabbt? Känns som om jag precis började.

Har lärt känna grymt underbara personer och några kommer jag fortsätta ha kontakt med via facebook och liknande vilket känns riktigt skoj. Ett gäng grymt snälla tjejer och killar i alla fall :D Igår träffade jag tex Paiman på festivalen och det kommer jag nog göra flera gånger. Även de som var på engelskan var väldigt snälla och de sa att jag är såå brun ett x antal gånger, haha så söta! Har också insett att jag vill bli högstadielärare vilket jag inte skulle gjort utan detta jobbet. Jag trivs med att gå runt, hjälpa och stötta dem med det de behöver i svenskan.

Inget jobb att gå till imorgon då, tja lite tråkigt.. Men sovmorgon tjoho! Tack för två grymma veckor allihopa :D


Bjöd som sagt på chokladtårta idag vilket uppskattades väldigt ;) Alla tyckte det var så himla gott, jaa mamma bakar awesome! Var trevligt att ha en sån här liten avslutning.

Min söta vän Clara fick också en bit och ett glas cola :)

Nu ska jag äta något, rätt hungrig.



Sista jobbdagen idag då...

img_6807 (MMS)

Sista jobbdagen idag då! Ska bli skönt att slippa gå upp tidigt på morgnarna men jag kommer seriöst sakna alla som går där. Riktig härliga människor har jag lärt känna. Som en avslutning ska jag bjuda på chokladtårta som mamma bakade igår, söt hon är!




Regn, regn, regn

Kom hem för typ 1 timme sedan efter en skoj kväll på festivalen! Dock regnade det större delen av kvällen vilket resulterade i att vi bara kunde åka extreme fly (heter den så?) 1 gång, sen åkte vi de kopparna som snurrar jättesnabbt 3 gånger. Sen gick jag & Anja till wok house där vi åt med mamma, violetta, hennes syrra, och deras barn sen gick jag och Anja vidare.

Direkt när det började regna försvann typ allt folk.. Men träffade en del som jag lärt känna nu under dessa två jobbveckorna, superskoj att man lärt känna en massa nya med ju :D


Nähe, trevligt att man inte hittar sin kamerasladd.. Så blir tyvärr inte bilder nu. Känner mig trött nu så det blir att sova. Sista jobbdagen imorgon, natti ♥




Festivalen

Nej nu måste jag väl börja fixa mig så smått. Möta upp Violetta, hennes syster och dotter där och Anja ska också med. Håll nu tummarna för att det blir uppehåll och inget skitregn. Min snälla bror har köpt 10 biljetter till mig, tack du ;)


2 bilder från förra året.

Ha en awesome kväll!



Nyduschad


Precis badat & tvättat håret. Nu fönar jag håret & ska nog snart ta en macka att äta, rätt hungrig. Just nu ÖSREGNAR det, vilket kanske inte är det ultimata vädret till festivalen. Kan det inte ta och vara lite upphåll nångång??

Vad ska man ta på dig idag? Samma som idag på jobbet? Hmm, i-landsproblem..



Hemma nu! Eller ja, kom...

img_5249 (MMS)

Hemma nu! Eller ja, kom hem för en stund sen men ändå. Dagen har varit bra som vanligt, sen åt vi pizza och kolla film :) nu är mobilen laddad med, äntligen! Fick en laddare av Henrik, den håller också på att gå sönder men den funkar iaf och sen fick jag låna en av Joanna, vilka underbart snälla kompisar man har :D Nu badar jag, festivalen ikväll!




Jobb, pizza & film


Idag har jag på mig min supermysiga nya tröja som jag köpte i Polen, det är typ 15 grader ute så detta blir nog bra. Längtar tills Henrik kommer med sin laddare halv 9, vill kunna sätta på mobilen nu, nu!

Idag blir det först jobb som vanligt till 12 men efter det ska vi stanna kvar så idag jobbar jag längre. Till 3 kanske? Blir först pizza (goott!) sen ska vi kolla film och till slut diskutera den.



23.52

Överlever utan mobilen haha! Snackade nyss med Henrik och han är så snäll så han tar med sig sin laddare imorgon till skolan så kan jag ladda några timmar där och sen får jag låna av Joanna efter det, blir ju perfekt till så länge!

Borde gå och lägga mig men snackar med folk på fb, trots allt sommarlov fortfarande även om jag jobbar.


Ha en fin kväll fina ni ♥



Outfit



Från förra veckan nångång.
Shorts/kjol- H&M
Tröja- MQ
Leggins- H&M
Skor- Skopunkten
Solbrillor- Gucci
Väska- Micha Barton

Ja det var nog allt ;)

Nej typ stänga av datorn nu, varit inne från 12 typ.. Men har ju inte mobilen, ahh göra nu då?!



Damn..

AWESOME! Min jäkla iphone laddare har gått sönder och jag har 2 % kvar, oj så underbart. Vad gör man utan sin mobil? Nu när man måste planera festivalen och sånt med, usch så beroende man är..

Men håll med om att det är hemskt när den är stendöd och du vet att du inte kan sätta på den? Ahh! Snap, vad gör jag nu? :/

Får låna Joannas imorgon i alla fall! Men det är typ vid 1, jaja tack så himla mycket i alla fall!! :D


Skit.



To good to be true

Har lite dagens outfits att visa er som jag haft på mig de senaste veckorna jag jobbat, annars har det liksom inte blivit så mycket under sommaren eftersom man mest går runt i någon enkel klänning osv.


Haha ursäkta plåstret..

Linnet är från London, koftan eller vad man kallar det från Polen och kjolen från H&M.

Kommer bättre bilder sen.



07.12


Good morning! Eller good och good, jag är trött haha! Frukost nu, sen jobbet som vanligt. Fotar dagens outfit sen så att ni får se. Ska dock inte ha flätor, inget jag riktigt visar mig i heheh.

Ha en fin dag ♥



God natt! Tänkte lägga ...

img_6807 (MMS)

God natt! Tänkte lägga mig redan vid 22 men sen var det en bra serie på tv, att det alltid ska vara något i vägen haha :( klockan står som vanligt på 6.30 imorgon, sov så gott!




London shopping, del 6

Ska visa er all London shopping, promise! Här kommer ett iPhoneskal jag köpte, love it ;)




London-tips

Tänkte bara skriva lite små London-tips här.

YES:
- Madame Tussauds (sjukt kul!)
- Se en musikal, det kostar lite men är verkligen värt det
- Kör Oxford Street typ två dagar, och börja då från Marble Arch och jobba er upp
- Åk till Westfield som är ett stort shoppingcenter där det finns allt

NO:
- Strunta i London Eye, helt ärligt- det suger
- London Sea aquarium likaså, det var verkligen inte värt pengarna
- Om ni inte har tålamod till alla bussar (de är verkligen krånliga) så ta taxi istället, det är faktiskt inte så mycket dyrare och man kommer mycket lättare fram


Madame är ett minne för livet :)



ÅHUS

Lite bilder från Åhus (förra måndagen?) Vill till Åhus nån mer gång innan skolan börjar.. Havet är ju helt underbart. Solade, åt glass, läste, doppade fötterna och hade det allmänt härligt.



Åhus.

Haha Violetta.

Tröjan är ny, visar bättre bild sen.




Mina älskningbrillor kommer från Gucci.

Okej, nu går det helt plötsligt inte ladda upp fler bilder? Resten kommer senare då.
Vad ska man göra nu? Har tråååkigt.



Boys of summer


WOW säger jag bara! Så sjukt bra. Olles röst är ju gryym, har gillat han sen idol och detta är bara så. himla. bra.!



Framtidsplaner

Härlig dag på jobbet! Jag trivs verkligen där.

Jag har velat bli lärare så länge jag kan minnas men jag var helt inställd på att plugga till lågstadielärare efter gymnasiet men nu har jag heeelt ändrat mig. Jag vill inte bli lågstadielärare längre, jag vill bli högstadielärare i svenska och svenska som andraspråk. Det är så himla kul att jobba med dessa eleverna, och ungdomar hittar ju alltid på/säger något roligt och jag tror jag kommer trivas kanon. Vill liksom inte bli typ friditsfröken som ser efter ungarna på rasten.

Så jag ska satsa allt nu i 3an så att jag får bra betyg, det jag siktar på är 12/12 MVG så hoppas jag lyckas och förhoppningsvis kommer jag då in på lärarutbildningen där jag ska välja svenska som huvudämne och sen svenska 2. Blir 5,5 års plugg (OJ vad länge!) men känns härligt att jag vet vad jag vill. Dock måste jag komma över min blyghet men det är ju faktiskt så mycket bättre nu.

Perfekt med detta sommarjobbet dåju, skulle kunna jobba 2 veckor till ;)




Jobb 8-12


Haha morgonpigg tjej.. Är trött men det gick att komma upp ändå. Znoozade (stavas det så?) 20 minuter så jag har lite bråttom nu. Ska äta frukost snabbt och lite sånt. Sminket struntar jag i, orkar inte sminka när jag har lite färg efter solen, prova gå osminkade till jobbet ni med ;) Sen åker jag, slutar 12 så vi hörs.

Ha en fin dag!



Klockan är ställd på 06...

img_6807 (MMS)

Klockan är ställd på 06.30 så bäst att gå och lägga sig nu, skulle gärna suttit uppe ett tag till men ja :/ Hörs imorgon innan jobbet. Sov gott sunshines.




Easy A

Ska börja kolla på Easy A med mamma nu, någon som sett den?

Sen blir det sova, jobb imorgon igen vilket betyder att jag ska upp halv 7. Jaja, jag överlever!




Summer evening

Drog ut med Anja och hennes hund på en kvällspromenad, så härligt på sommaren! Träffade några konstiga småtjejer som sa att jag hade tagit deras sko hahaha ;o Ja, lite konstiga människor finns det allt.






Thomas Sabo

En läsare från min Ericblogg (saadelovers.blogg.se) frågade om jag inte kan lägga upp bild på alla mina Thomas Sabo berlocker och visst kan jag det.

Har 19 stycken tillsammans och jag ÄLSKAR verkligen mitt armband, använder det nästan varje dag.




Det är så svårt att välja ut en favorit men jag älskar det tvådelade hjärtat, den röda skon med diamanten och peace berlocken väldigt mycket :)

När jag får min lön ska jag köpa ett halsband!



Ute och går med Anja :)...

img_6807 (MMS)

Ute och går med Anja :)




Cats

Här kommer lite bilder från när jag & Cassandra var på Cats och åt för någon vecka sedan. Det var verkligen hur mysigt som helst! Träffa sin bästa vän, äta en sjukt gott middag och prata och prata. Måste bara göras om!


Rätt dyr restaurang men otroligt god mat. Jag tog kycklingfilé och Cassandra åt fläskfilé.



Beställde pommes & pasta till, mums!

Cassandras mat.


Hade ju typ världens längsta lugg då, men aja.

Eftersom vi är 18 nu tog Cassandra en drink ;) Jag glömde mitt legg hemma så det gick ju inte så bra för min del.

C!

Dessert, friterad nougat. Obeskrivligt gott.




Tunikan är från Polen, koftan med.
Haha var några killar som stod där uppe och bara "smiiiile tjejer, ska jag ta ett kort på er"? Nejtack..;)



André Zuniga

Ååh så duktig den här killen är ! Säger som Sofia, i första videon ser man snyggheten och i den andra talangen ;) Lyssna på båda, ni kommer inte bli besvikna!


Rätt söt kille med ;)

Bästa covern av från och med du som jag hört.

Lyssa, lyssna!



Nehe inget fint väder i...

img_6807 (MMS)

Nehe inget fint väder idag nej, regnet öser ner och har gjort det ungefär hela natten, vaknat typ 10 gånger i natt, hmm van att vakna halv 7 nu eller? Hästfluge bettet kliar något så fruktansvärt, ahh! Nu ska jag upp ur sängen och äta frukost. Vad som händer sen vet jag inte.




Frillan

Här kommer 3 bilder från frillan idag. När vi kom dit stod det 1 bil på parkeringen haha och det var typ 5 ungar i poolen. Sen när solen tittade fram kom det lite mer folk men det var ändå rätt lugnt. Vågar man hoppas på fint väder imorgon med? Vill ta vara på dagarna jag inte jobbar ju.


Rätt tomt ja.

Anja.

Jag.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men eftersom jag är rätt trött blir det nog bara datorn, någon film och kanske läsa lite. Vad hittar ni på? ♥



Parfym

Haha jag och Alex snackade nyss parfym på msn (ingen aning om hur vi egentligen kom in på ämnet men ja, det är just the way we are)



Som sagt; ödet ;)

Hur gör ni när ni tar parfym på er? Tar ni också på handleden och i så fall, på vilken?



My day


Ställde klockan på 9 i morse och jag gick faktiskt upp! Och oj vad dagen är längre då, har ju hunnit med hur mycket som helst. Imorgon ska jag med försöka gå upp tidigare.

Åt frukost, sen hämtade vi mammas kompis från bilverkstaden där hon lämnade sin bil och sen åkte de och fikade så jag hängde med. Efter det åkte vi hem och packade och sedan skjutsade mamma mig och Anja till frillan där vi spenderade hela dagen med sol och bad. Solen gick ju i moln typ hela tiden men sen sprack det upp så vid 4 blev det riktigt varmt. Fick lite färg, åh vad jag älskar vara brun. När vi kom hem badade jag & tvättade håret, sen blev det middag och nu sitter jag här och kollar lite smått på sommarkrysset och bloggar. Som sagt, gå upp kl 9 är bra.



På väg hem nu, var jätt...

img_6807 (MMS)

På väg hem nu, var jättehärligt :D men säger bara jäkla hästfluga.. Gör ju sjukt ont!!




Vinslöv och badar/solar...

img_6807 (MMS)

Vinslöv och badar/solar med Anja. Solen går i moln hela tiden..




Reportaget i Norra Skåne

Idag när jag kom till jobbet så frågade vaktmästaren mig om jag hade sett tidningen. Eftersom vi inte har Norra Skåne så hade jag inte det men reportaget om oss var tydligen med i dagens Norra Skåne. Jag fick tidningen med mig hem.

Haha fint det blev ;) Som tur är tog de bara en liten bild på mig. Eftersom artikeln inte är med på nätet så fotade jag den och here it comes;


Läraren, Adam & Simon.


Största delen av artikeln.
" Caroline Persson går sista året på samhällsprogrammet i gymansiet vid gymnasieskolan. Hon jobbar på sommarskolan genom att assistera läraren i svenska. Hon vill gärna ha en egen klass i framtiden. Det är jätte roligt. Jag vill bli lärare i framtiden så detta är bra träning, säger Caroline Persson."

Supertrevliga killarna Henrik & Adam!

Och jag.

Jag håller verkligen med om att de är hur positiva och trevliga som helst. Inte alla som orkar gå upp tidigt på morgonen för att komma till skolan när det faktiskt fortfarande är sommarlov.



Millionaire

Idag fyller fina Rabih år! Grattis & saknar dig! Limsom kom till Skåne snart..


Nu ska jag uppdatera min iphone. Hmm känner på mig att jag inte är så duktig på den saken så just nu flyttar jag över alla 1200 bilder från iphonen till datorn, just in case om de skulle försvinna liksom. Sms och sånt försvinner väl ändå inte? Jag hatar itunes.



Första jobbveckan avkla...

img_6807 (MMS)

Första jobbveckan avklarad! Vi var som sagt på läreda där de spelade lite olika svenskaspel. Sen hade vi skoj på rasten, eleverna är awesome! Ja, jag älskar mitt jobb!ä och trivs hur bra som helst! Killarna tyckte det var på tiden att jag uppdaterar min iphone så det ska jag göra idag. Anledningen till dålig uppdatering är att jag vaknade upp med världens migrän idag, hade riktigt ont hela dagen och när jag kom hem orkade jag inte ens äta fastän jag var hungrig så gick och la mig och sov typ 4 timmar men har lika ont nu. Resultatet av sömnbrist ja.




Off to work

Jobbet nu. Först ett vanligt pass på Linné och sen ska vi ner till läreda, där ska de hålla med med lite olika svenskatest på datorn. Slutar 12, hörs efter. Puss,puss ♥




Tröttis

Känns som om jag börjar precis vartenda inlägg med att säga något i stil med oj vad trött jag är men det måste jag nämna även nu. Åhus idag som sagt + jobb hela morgonen = trött gånger 10000 på kvällen. Ge mig en kudde och jag somnar på direkten..

Jobbet var i alla fall skoj, hade ett pass engelska och resten svenska. Vi gjorde lite allt möjligt idag. På slutet gjorde vi charader och jag trodde verkligen att jag skulle få slippa icke! Usch vad pinsamt det var, hatar charader.. Men som tur är så är ju eleverna så snälla, så alla skrattar med varandra och inte åt varandra :) Jag fick charaden "en loppa hoppar på gräsmattan" hahah yeah right att man lyckas göra den bra liksom!


Fick inte lika mycket färg efter denna dagen i Åhus som jag fick i måndags men det blåste väldigt mycket idag tyvärr!



På väg hem från Åhus nu...

img_6807 (MMS)

På väg hem från Åhus nu! Rätt trött..




Jobbet slut för idag, o...

img_6807 (MMS)

Jobbet slut för idag, och ja jag har haft det lika skoj son vanligt ;) Nu sitter vi i bilen på väg till Åhus, solen skiner! Så det blir sola & bada med Anja :)




Dags för jobb

Trött som vanligt men nu beger jag mig mot jobbet. Kommer nog bli ännu en skoj dag!

Efter jobbet blir det havet om vädret tillåter, hope so.


Från igår.



Grillkväll

Jag är alltid så sjukt trött på kvällarna nu för tiden. Ett jobb tröttar verkligen ut en, jisses!

Sen att jag sprugit runt och lekt kurragömma och spelat både basket & fotboll med småkillarna vid grillen gjorde ju inte saken bättre. Men Sebastian tvingade bokstavligen upp mig, han drog i min arm så hård haha! Fick till slut ge mig..

Grillen var i alla fall supergod och jag är fortfarande mätt. Kom typ nyss precis hem, blir sängen snart.

Lite bilder från kvällen;



Grill!

Trött tjej.


Sötis!

Jag & Fabian. Sjalen och koftan skulle ju inte vara på eftersom det ser skitfult ut haha men det var kallt på kvällen.

Nu tackar jag för mig, sov gott!




Grill

Nu sticker jag iväg till Bjärnum för att grilla hos Eva & hennes familj.

Ska bli så gott! Blir dock inte en alltför sen kväll eftersom jag ska jobba imorgon med.


Bild från Polen.



Reportage i Norra Skåne?

Ännu en jättebra dag på jobbet, jag vill inte sluta där haha.. Gör något som jag tycker är askul och får betalt för det, så bra!

Kom dit vid 8, planerade lite med läraren. Klockan halv 9 kom eleverna. Sen direkt behövde de mig på engelskan så jag hade ett pass där (rätt svårt faktiskt måste jag erkänna, jag rättade deras texter, liksom det är ju inte så att man själv har en helt felfri engelska ju). Efter första rasten kom jag tillbaka till svenskan. Och efter ett tag kom en reporter från Norra Skåne och skulle skriva ett reportage om sommarskolan. Hon intervjuade mig och tog några kort (om det blir fult dör jag typ..) så snälla, köp inte Norra Skåne imorgon! Sen fotade hon Adam, Henrik och Filip och ställde lite frågor. Ja vi får väl se resultatet imorgon ;) Hoppas hon lägger in bild på killarna och skippar mig.

Dagen gick jättefort och när jag kollade på klockan var den redan halv 12. Trivs kanon alltså, trött är jag men så värt det. Idag gick jag runt och hjälpte till med en massa stenciler. Något korsord, ordkunskapstest och sånt.


Läraren bad mig göra det här kordordet hemma som vi sedan ska använda som facit imorgon.
Någon som är superduktig på korsord? Behöver nämligen hjälp med 3 st ord!



Jobb & Åhus

Jag. Är. Sjukt. Trött.

Jobbat från 8.00-12.00 och sen blev det ju Åhus, och känner ni också att efter ni varit vid havet så är ni dödströtta? All min kraft är i alla fall slut men imorgon väntar jobb igen. Idag fick jag reda på att de behöver mig på engelskan en del vilket kanske inte är min dröm direkt. Älskar att jobba med svenskan och eleverna är så grymt snälla! Skulle snacka med läraren imorgon så får vi väl se hur det blir. Kanske bara någon timme i så fall, för sen vill jag faktiskt vara på svenskan. Men om de behöver får jag väl rycka in på engelskan ändå.. Ååh, aja det får bli som det blir imorgon..


Lite bränd efter dagen kanske men det övergår nog till brunt till imorgon! Visar bilder från havet då med, orkar verkligen inte idag. Hade tänkt att sova om typ 20 minuter. Att vakna halv 7 är inte direkt det som står högst på min lista över favoritsysselsättningar, eheh.



Hatar bikinilinjer..  M...

img_6807 (MMS)

Hatar bikinilinjer..  Men bikini utan axelband är jag dock inte så förtjust i. Ja dagens bränna i alla fall ;) nu badar jag!




På väg hem från havet, ...

img_6807 (MMS)

På väg hem från havet, inte ett moln på himlen och det var så underbart! Lite färg har man med fått ;)




Jobbet idag var skoj, t...

img_6807 (MMS)

Jobbet idag var skoj, tiden går fort som vanligt. Nu blir det Åhus och sola! Bara inte solen försvinner.. Lite sent för havet men vad Ska man göra när man jobbar?




Äter äpple och läser o....

img_6807 (MMS)

Äter äpple och läser o.s.a. Målade btw naglarna innan, meningen var att det skulle bli fransk manikyr men jag skippade det och tog baslack, Rosa lack och sen topplack. Hur spenderar ni er kväll?




L O N D O N


SAKNAR LONDON!



Amarillo


Jag diggar Eriks sommarplåga! Och jag ÄLSKAR jeansen han har på sig, perfekt slitna och världens finaste färg på jeans. Killar som har såna här jeans = snyggt!!



Jobbet är awesome

Idag var ju första dagen på jobbet och jag måste säga att jag trivs hur bra som helst ! Mötte upp Clara vid kvart i 8, vi gick ner och träffade lärarna vi ska jobba med. Kicki är jättetrevlig! Klockan halv 9 skulle alla samlas i musiksalen, både elever och vi. Det är runt 75 elever tillsammans. Vi som jobbar stod intill väggen och helt plötsligt ramlar min iphone ut ur min ryggsäck och ner på golvet och det var en jäkla smäll kan jag säga. Typ precis ALLA vände sig om och kollade, usch vad pinsamt det var haha :( Det är en sån där typisk sak för mig att göra..

I alla fall, sen gick vi till klassrummet och började. Eleverna är verkligen hur snälla som helst! I början var det lite nervöst men när man väl lärde känna de så! Det är 3 tjejer och 7 killar. En av killarna frågade om jag kommer dit frivilligt, jag bara nej alltså jag får betalt. Så skriker han ut, hur mycket?! Haha, roliga killar! :D

Jag fick i alla fall kopiera, gå med läraren, klippa ut ord till en lek vi skulle göra, hänga med i en bok de började läsa och sen gå runt och hjälpa alla med frågorna. Läraryrket passar mig perfekt!


Är rätt trött nu men idag ska jag lägga mig mycket tidigare. För imorgon är det dags för ännu en dag på jobbet. Är glad att jag trivs!



Solen skiner och efters...

img_6807 (MMS)

Solen skiner och eftersom vi inte varit värst bortskämda med den saken i sommar får man ju passa på att gå ut. En bra bok, iphonen och hörlurar. Berättar om hur det var på jobbet bör jag kommer in.




Läsarfråga


Svar: Jag jobbar på Linnéskolan där jag går, hjälper till läraren i svenska med sommarskolan för åttorna! Är i klassrummet och hjälper dem att förklara, kopierar och sånt. :)



Första dagen på sommarjobbet

Äter frukost nu, ska fixa mig lite snabbt och sen möta upp Clara på linné. Jag är sjukt trött, somnade halv 3!! Vet inte varför men jag kunde verkligen inte somna, kanske lite nervös inför första dagen? Hmm tror det. Vet liksom inte vad jag kommer få för uppgifter och sånt men jag är säker på att det kommer bli rätt kul!


Slutar 12, hörs efter!