slide show

Polen Shopping- del 23



Det här söta linnet köpte jag inne på New Yorker i Polen. Cirka 100 kr om jag inte minns helt fel. Rosa såklart ;) Ångrar nu att jag inte köpte flera färger, de är så snygga och sköna ju.



Dagens

Jag gillar att sluta 12.20 på torsdagar? OHJA. Ska äta nu, är hungrig och sen blir det plugga. Jag måste plugga matte och då menar jag verkligen måste. Känner just nu att provet på tisdag kommer gå helt åt skogen. Jag fattar verkligen inte matte B. Varför är jag inte duktig på matte? Även svenska och tusen sidor soc. till imorgon men det tar jag sen.

Var ju nästan minusgrader i morse så jag slängde på mig min supermysiga Eric Saade tröja och vinterjacka för första gången.


Älskar min mysiga vinterjacka! Även stövlarna åkte på.

Vitt linne- H&M
T-shirt- köpt på Eric Saades konsert
Leggins- La redoute
Stövlar- Scorett
Vinterjacka- Nelly.com
Skärp- Vero Moda
Ringar- Glitter
Armband- Thomas Sabo



IDOL

Varför går ingen som jag vill vidare i idol?! Sebbe gick inte vidare, inte Jonathan och inte Daniel idag :(


Kolla in killen bara, sjukt gullig och söt ju! Man vill bara ge honom en stor kram haha :) Sen sjunger han ju väldigt bra också!

Försökte räkna matte, det gick åt skogen. Fattade absolut ingenting. La ner det där, orkar inte plugga något jag inte kan. Börjar få panik inför matteprovet nu bara. Hej IG.



Kina-dag

Damn vilken tråkig dag! Det enda som var roligt var när vi hade kinesiska skrivtecken med 2 urgulliga tjejer från Kina som inte kunde svenska. Vi snackade engelska och de lärade oss kinesiska i 1 timme. Väldigt gulliga och trevliga, de skrattade åt allt haha :D Själv har jag inte skrattat så mycket på länge, antagligen gillade de vår klass ;) Vem gör inte liksom?

Annars så var bildspelet i morse grymt tråkigt och den 2 timmars långa filmen i aulan likaså. Måste ha varit minusgrader inne i aulan också, verkligen sviiiiiiinkallt. Efter 1 timme hämtade jag min jacka men frös lika mycket ändå. Dagen avslutades med qui gong i gympasalen. Typ lära sig att andas haha? Så för att sammanfatta så var Kina dagen rätt tråkig men ändå helt okej.


Medan vi satt och åt lyckokakor och drack te så var Emelie i farten och fotade lite allt & alla med min iphone haha. Maja på bild.

Martin.

Orgi.

Emelie smygfota mig.. Inte okej du haha!

Fotografen själv innan qui gongen.

Vi fick vårt namn skrivet på kinesiska. Caroline, (det blev ett långt namn att skriva för de, fick skriva ner hur det stavades på ett papper hehe) betyder "beautiful woman" på kinesiska.

Nu ska jag vara duktig och plugga matte, engelska och spanska.



Nya ringar

I fredags köpte jag två nya ringar inne på glitter. Den ena är jättestor och jag älskar den!



Min stora, fina blom-ring. 98 kr.

Peace. 49,50 kr.

Har precis badat, fönar håret nu. Snart blir det resultatshow av idol och sen ska jag räkna matte i 30 min.



Need you now

Hej!

Slutade skolan 20 över tre, men satt och väntade på mamma och Maja höll mig sällskap. Följde med mamma och handlade och nu har vi precis ätit middag, gott!

Imorgon är det ingen vanlig skoldag för då ska vi ha en Kinadag, lyckokakor och te, kolla på film, kinesiska skrivtecken, kinesisk idrott osv. Kan ju vara rätt kul ändå! Dagen i skolan var lite seg tycker jag. På spanskan gjorde vi dock inte så mycket, gick bara igenom lite till provet. Spanska lektionerna är rätt chill ändå, man kan sitta och snacka en massa haha.

Engelska grammatik provet var helt cp, känner att det inte gick så bra.. Tur att det inte ska betygsättas. Geografi provet om Asien kartan gick dock mycket bättre. Tro det eller ej men jag fick alla rätt, på en Asien karta! Jag som är så dålig i geografi. Blev lite glad där faktiskt ;) Så skönt att ha det där provet avklarat.

Nu ska jag gå och göra engelska läxan och plugga lite glosor. Även spanska och matte ska jag försöka hinna med. Vi hörs sen ♥


Ååh Cypern, vill dit igen..
Eller nej förresten jag ska inte alls plugga nu, ska kolla i den nya skolkatalogen som kom idag haha!



Matte, idol & Asien

Hej på er!

Kom till Maja vid halv 2, vi snackade och kollade lite på film innan hennes syrra kom hem och sen åkte jag hem klockan halv 8 på kvällen. Förutom en matpaus på 40 minuter så pluggade vi matte HELA tiden, hur duktigt är inte det?! Pernille var jätteduktig på att förklara och satt med oss i 4 timmar och 20 minuter. Tack för det! Jag hoppas att jag fattade lite, förstod i alla fall när vi gick igenom och sen återstår det att se hur mycket som fastnade. Blir ingen mer matte idag i alla fall, så många timmar räcker för en dag säger jag bara.

Blev idol när jag kom hem, go Sebbe säger jag bara! Nu blir det plugga Asien kartan, dumma karta.. De där jäkla Tadzjikistan och allt vill inte fastna. Hata!


Tyckte Sebbe var jätteduktig men är tyvärr inte säker på om det kommer räcka för att han ska gå vidare..:( Vem tyckte ni var bäst ikväll?



STUDIEDAG

Idag är det studiedag vilket betyder att det har varit en långhelg, hur skönt som helst! Jag är dock inte "ledig" på min studiedag eftersom jag gick upp klockan halv 11 och började plugga in den där sjukt jobbiga kartan och klockan 1 ska jag hem till Maja där hennes syster ska hjälpa oss inför vårt matteprov! Alltså en pluggdag hemma hos Maja.

Har prov i matte B nästa tisdag och jag fattar seriöst ingenting. Hoppas verkligen att timmarna hemma hos Maja kan hjälpa mig lite för jag vill så gärna ha G på provet. Vet inte hur länge jag stannar där men i några timmar i alla fall!

Duktiga vi är som pluggar på studiedagen va? ;)


Maja och jag innan en utgång för ett tag sedan.
Ha en fin dag ♥



Outfit

Fredagens outfit. Annars så är jag sjukt trött och vill bara sova.. Puss! ♥




* Kofta- MQ
* Linne- New Yorker
* Kjol- JC
* Skor- Scorett



Smycken

Ni får se fredagens outfit snart men här ser ni i alla fall mina smycken. Slängde bara på mig lite på morgonen (jag är alltid stressad då hehe)



Kort & gott säger jag att alla ringar är från glitter, halsbandet från guldfynd och armbandet är Thomas Sabo.

Nu ska jag börja plugga in kartan, gjorde aldrig det innan. Kollade camp rock 2 istället..



ASIEN

Alla Asiens länder+huvudstäder till på tisdag. Awesome?! Fy säger jag bara.. Om det är något jag är riktigt dålig på så är det kartor, har verkligen noll minne till det.


Lycka till att lära sig in allt det här säger jag bara. Ni hittar mig i Asiens värld idag. Sammanlagt 90 länder & huvudstäder. PLUGG.



The last song & goooodis

Nu är jag hemma igen, efter nio timmar med vännerna. Har haft en grymt bra lördag! Kom till Semir vid 4, då snackade vi lite och sen blev det middag. Vid halv 6 gick jag över till lägenheten mitt emot där Maja bor och var med henne och Emelie. Först blev det lite av Bridget Jones Dagbok och sen lämnade Emelie oss, du får smsa och berätta sen du!

Efter det kollade jag & Maja på The Last Song, vi grät oss igenom den rättare sagt. 2a gången jag ser den och fortfarande lika fin. Har ni inte sett den så snälla gör det. Ni kommer inte bli besvikna. Sen åt vi även en massa godis! Nu ska jag inte äta godis på länge haha.. 1 full skål så det var bara till att välja och vraka. Efter filmen blev det en massa snack. Älskar Majas lägenhet btw, så fin! Sen drog jag mig tillbaka till Semir där vi spelade lite kort innan jag åkte hem.


Mamma bakade morotskaka, jag gillar dock inte det men Maja älskade den :)

Middag hos Violetta & Semir.

Haha, yes mitt och Majas lördagsgodis (a) kan ju säga att vi inte ens orkade 1 tiondel av godiset ;)

Mums!


Kolla vilket underbart, rosa kök.

Vardagsrummet, Maja ge mig den mjuka soffan tack?!


Maja & jag.

Nu ska jag nog snart sova, imorgon är det söndag och plugg. Har i alla fall haft en bra helg :)



Middag & filmkväll med vännerna


Nu är jag redo och klar för en rolig lördag med vännerna! Som sagt, först middag hos min killkompis Semir och sen till Maja för att ha filmkväll med henne och Emelie. Vi ska se The last song, världens bästa film ja! Jag har ju redan sett den en gång men det har inte de och jag vill mer än gärna se den en gång till. Sen ska vi käka en massa gott.

Vi hörs ikväll när jag kommer hem, hoppas ni får en underbar lördag ♥



Egoboost!

Igår kom Blondinbellas bok Egoboost! hem till mig. Började läsa den direkt och jag älskar den. Så himla bra tips, en riktig toppenbok för tonårstjejer.




Rosa och fin.

Har ni läst Egoboost? I så fall, vad tycker ni om den?



Underbara lördag

Att sova länge på lördagar är guld värt! Vaknade ungefär för 1 timme sen, så skönt att sova länge. Idag har jag roliga planer. Först ska jag & mamma hem till Semir och Violetta på middag. Ska bli kul att träffa Semir igen, länge sen nu. Sen går jag bara över till en annan lägenhet där Maja nu bor :D Har inte varit där än så det ska bli kul att se hur där ser ut. Jag, Maja och Emelie ska kolla film och ha en liten tjejkväll sådär. Med chips, godis, läsk. Höhö onyttigt men så gott!

Vad har ni för planer för idag?


Såg ni idol igår? Jag blev överlycklig att Sebbe gick vidare! Bästa Sebastian. Vidare till kvalet nu ju, yes! Det betyder att vi kan rösta, mamma du kan vara beredd på en hög teleräkning säger jag bara. Dock har han inte varit bra på slutaudition osv men jag vet jag att han kan bättre.



Enkelt men snyggt!

För typ en vecka sen gjorde jag en liten fläta på sidan och tänkte, hmm vad kan man göra för snyggt av det här? Provade lite olika och till sist kom jag på en väldigt enkel men snygg frisyr.


En sån här fläta över luggen.

Börja med att göra en fläta på ena sidan (gärna lite längre än vad jag har på bilden)

Lyft över den till andra sidan och fäst med en klämma. Färdigt :)

Resultatet.

Nu ska jag kolla tv & läsa en bok. Ha det fint!



Fika med mami

Såå nu är jag hemma! Åkte till skolan vid 8 och nu nästan 12 timmar senare är jag hemma. Har i alla fall haft en mysig eftermiddag med mamma på stan. Vi fikade, åt min älskade brownieglass såklart och sen gick vi runt i lite affärer. Jag fick 2 ringar, visar de sen! Sen åkte jag med mamma och handlade och på Maxi träffade jag Ida som jag inte sett på hur länge som helst, var jättekul att träffas igen! :)

Dagen i skolan var bra, på morgonen kollade vi på filmen Hair på socialkunskapen, härlig film ju! Sen var det svenska och efter det historia redovisning, haha alla somnade typ.. jag sa ju att Johan III var sjukt tråkig ;p Sista lektionen var spanska, en chill lektion. Vi skulle bara läsa och översätta en text som vi blev klara med snabbt så sen satt jag, Josefin, Emelie och André och snackade. Bra avslut på en stressig vecka. Är helt slut efter allt vi haft den här veckan så helgen är mer än efterlängtat. Ska bli så skönt att bara ta det lugnt hela kvällen idag och imorgon. Underbara helg ♥


Mamma tog kaffe och jordgubbscheesecake.

Jag tog såklart glassen. Ser gott ut va?

Tack för en trevlig fika mami. Har ni lika bra kontakt med er mamma som jag har? :) Älskar att man kan prata om allt med henne!



Slutade skolan vid 2 och nu är jag på väg ...

img_6807 (MMS)

Slutade skolan vid 2 och nu är jag på väg till stan med mamma. Vi ska fika och sen blir det förhoppningsvis lite shopping. Vill ha en ny ring! Får se om jag hittar något mer, mamma kanske köper eftersom jag är pank haha (a)




Klar!

YES, äntligen är jag klar med socialkunskapsarbetet. Suttit med det i flera timmar nu, tar hur lång tid som helst att få ihop allt i rätt ordning och så ju.

Det blev 12 sidor :o Och det ska typ vara mellan 4-5! Haha, hoppas läraren tycker det är okej? Fattar inte hur det kunde bli så många. Jag och Emma är i alla fall grymma på att skriva arbeten ;)


Framsidan. Hatar att plugga till prov men att skriva ett arbete är ändå helt okej, även fast det tar en evighet.

Har även pluggat geografi, svenska och historia. Bara 1000 spanska glosor och matte kvar. Och idol om 1 timme såklart.



Är hela tvåan såhär?!

Hjälp, jag vill ha lov nu! Helst sommarlov.. Hade hört att tvåan på gymnasiet skulle vara det jobbigaste året men inte SÅHÄR JOBBIGT! :O Det är helt sjukt vad mycket läxor vi har. Varje dag får vi reda på läxor/prov/inlämningar/redovisningar. Pallar inte med allt i skolan. Man har ju verkligen ingen tid alls över.

Ta imorgon som ett exempel, då ska socialkunskapsarbetet vara inlämnat, redovisning i historia, spanska glosor, svenska läxa, måste räkna matte och plugga in Asien kartan. Detta är ju inte normalt? ;s

Ni som går i 2an, känner ni av samma sak? Och ni som redan gått klart 2an, var det såhär hela året? Snälla säg att det inte var så för då vet jag seriöst inte vad jag gör..!


Haha flippbild från sommaren..!

Ska läsa lite bloggar i en halvtimme nu och sen plugga.



GBG

Idol är awesome! Nu ska jag återgå till plugget. Måste räkna matte och skriva lite på arbetet. Jag är seeeeeg. Facebook lockar faktiskt mer.. men nej jag ska plugga!

Vad gör ni ikväll?


Kollade igenom mina bilder och kom på att jag inte visat er bilderna från Liseberg från i sommar ju! Det är ju ett måste, lägger in några imorgon. Härliga Göteborg säger jag bara.



Johan III är TRÅKIG

För en liten stund sen blev jag klar med historia redovisningen, om Johan III. Kan nog vara den tråkigaste kungen i världen? Jag tror nästan det! Höll på att somna haha..


Maja, varför valde vi inte en liiiiiite roligare kung?! :(

I alla fall, historia, check!
Engelska, check!
Geografi, check!
Nu ska jag göra socialkunskapsarbetet. Hörs ♥



I´m home

Nu är jag hemma från skolan, eller jag kom hem för typ en halvtimme sen, skönt! Var supertrött i morse men när man väl kommer till skolan och träffar sin underbara klass så får de alltid en på bättre humör haha :)

Dagen rullade på, hände inte så mycket. Nu ska jag göra något att äta och sen börja plugga. Det är bara att välja & vraka mellan engelska, geografi, historia, matte och socialkunskap. Hur mycket är inte det?! Buhu..


En liten outfit bild. Blev stressigt imorse så slänge bara på mig min rosa skjorta och leggins. Funkar alltid!



Dagens outfit

Tänkte visa er en massa outfits från förra veckan & även från igår. Har bara inte haft tid att ladda över bilderna. Det här hade jag på mig igår.



Till det hade jag mina höga stövlar. Koftan & linnet är från Polen. Jeansleggins från H&M och sen en massa smycken från bla. glitter!

Pluggade inte alls mycket idag, behövdes verkligen en chilldag! Vi hörs imorgon :)



Engel

Idag sa Josefin att jag skulle lyssna på låten Engel med Rasmus Seebach. Jag gjorde det & den är ju GRYM! Så himla fin låt. Brukar inte gilla danska låtar men natteravn och engel är verkligen bra.


Visst är den bra?



IDOL

Nu; idol 2010! Vardagslyx mitt i allt plugg :)

Hoppas man får se Sebbe idag? Vill ju veta om han går vidare NU.


Kollar ni på idol?



3 prov, check!

Wow, äntligen har jag lite tid till att sätta mig framför datorn, ta ett djupt andetag och slappna av. På mindre än 1 vecka så har vi haft 3 stora prov. Har verkligen inte haft tid till något. Mina senaste dagar har ungefär sett ur såhär. Skolan 7 timmar, äta 1 timme, ta det lugnt 10 minuter och plugg 7 timmar. Och jag skojar inte!

Dagens avslutades med samhällsprovet, det var inte lätt alls. Komplicerade frågor som man var tvungen att skriva långa svar på. Mvg gränsen var hög så det kommer jag inte få. VG blir det nog, borde jag ju få efter alla timmar jag lagt ner.

Igår fick vi btw tillbaka historiaprovet, jag fick 1 poäng ifrån MVG, 1 (!!!!) litet poäng. Hur surt är inte det på en skala?! Hatar att missa mvg med ett ynka litet poäng. Tror ni man får mvg-? Haha nej självklart inte, vg+. På högstadiet blev jag glad när jag fick G, nu vill jag helst ha mvg i allt. Duktig man blivit då (y)


Bild från igår innan mattestugan då jag och Maja satt och pluggade samhälle. Fast det blev väl mest flumm och skratt haha! Sen gick vi till mattestugan och var där ända till halv 5, fy vad vi är grymma!

Har inget mer prov den här veckan (TACK!) så det är inte så att jag måste plugga ihjäl mig idag. Skönt det känns.. Dock så är det andra läxor, redovisningar och arbeten att lämna in. Idag ska jag göra historia frågor, soc. arbete och samhälle.

Uppdaterar mer snart, kram ♥



Sweet dreams

Mitt huvud är nu fyllt av ekonomisk politik! Måste vara det tråkigaste kapitlet i samhälle ever? Höll på att somna ungefär 12848373 gånger medans jag pluggade.. Vet inte hur det kommer gå imorgon på provet, hoppas jag kommer ihåg något i alla fall?!


Nej nu ska jag seriöst nana innan jag somnar här. Wish me luck på provet imorgon! Slutar inte förens halv 5 då, fy vad skojsigt..!



Väldigt trött!

Nu är jag äntligen hemma efter en hel dag i skolan. Slutade halv 5 och sen väntade jag tills mammas möte slutade. Hjälp vad trött jag är.. Somnade inte förens 2 inatt och 4,5 timmar senare ringde klockan så det var bara till att gå upp. Mattestugan i två timmar tog också på ens krafter, dock var det skönt att få hjälp med uppg. Har några kvar men de orkar jag inte göra idag.

Nu blir det plugga (ovanligt?) NEJ! Fce engelskan ska vara klar och sen måste jag verkligen plugga till samhällsprovet imorgon. Kan verkligen nada. 3 timmars intensivt plugg borde räcka? Idag ska verkligen mobilen av!


En väldigt, väldigt trött Caroline just nu.

Samhällsboken ropar på mig nu, orkar inte!!! När mamma kommer hem blir det mat, är så hungrig. Åt lite flingor i morse och sen en macka till lunch. Och lite kex innan mattestugan med Maja haha. Gissa om jag längtar till maten eheh? Puss!



Ang. valet

Klockan är över halv 12 och det är skola imorgon. Jag borde sova! Vad gör jag inte? Jo jag sitter uppe och kollar lite halvt på valvakan, snackar med Alex, Zaid och Joanna på msn och pluggar. Härligt (Y)

Alexanders kommentar på fb: fint att Maria från MP kommer i en bil som inte är miljövänlig eller går på biogas osv. Haha klockrent du!

Verkar som om moderaterna vinner? Neeeeej säger jag bara. 4 nya år med de, icke bra alltså.. Om jag vore 18 skulle jag röstat röd/grönt! Typiskt om de vinner säger jag bara.. De som är rika och har pengar får det bara ännu bättre. Det suger rejält! Sen snackar de bara en massa skit, de lovar alltid så mycket. Sen när de väl vinner så blir typ 1% av allt sant? Och SD, ja vad tyckte jag om deras åsikter? Gillar de inte alls, dumma SD som kommer in i riksdagen..


(n)

Jag borde nog sova snart, imorgon blir det mattestugan efter skolan. HAHA jag & Maja ska lära oss lite matte! Så jag är nog hemma vid 5 något? Sen blir det plugga till prov. Fy vilket kul liv man har ibland :)

Update: SD i riksdagen, ja vad säger man? ;s OGILLA stort.



Inviga nya skorna imorgon?

Imorgon hoppas jag nästan på att det blir lite höstväder så att jag kan använda mina nya stävlar för första gången! Tänkte ha de till jeansleggins, ett linne och kofta.


Undra om man får skoskav första gången?

Nu ska jag äta, bada och sen fortsätta att plugga. Vill bara bränna böckerna just nu, är så himla trött på allt plugg -.-



Cambridge engelska

Bakar scones nu, ååh vad sugen jag är på det! Efter jag ätit klart så ska jag sätta igång med plugget, FCE engelska, samhällsprov (viktigt!!!), historia och matte. Ni vet var ni hittar mig idag..


På vår skola kan vi läsa någon som heter FCE (Cambridge) engelska. Man får inte meritpoäng för kursen men om man klarar examen så får man ett diplom. Detta är mycket bra att ha senare när man söker jobb. Då kan man till och med få något sommarjobb/praktik på ett företag i London om man skulle vilja! Kursen är faktiskt jättesvår, mycket läxor och jobbig att klara av men eftersom jag gillar engelska så vill jag ge det en chans. Funderade på att hoppa av innan men nej jag ska fortsätta!

Det kostar 1500 kr att göra examen sen i maj, då kommer det lärare från Cambridge och har bla. muntligt med dig. Proven tar 2 hela dagen och senare får man ett betyg. Om man får A, B eller C har man klarat det, annars inte. Jag vet absolut inte hur det kommer gå, man vill ju absolut inte faila på det. Så det gäller att vara med på lektionerna nu.

Till på tisdag ska vi skriva en artikel på 180 ord. Ska göra det idag.
Har ni hört talas om det här innan?



HAHAH

Hahhaha, erkänn att min klass är sjukt härlig? En helt vanlig lektion med S2shb, kolla & njut! Samirs egna tolkning av Grease, vi skrattade typ ihjäl oss. Och sen kom helt plötsligt läraren, ni skulle se hans min HAHAH.


Ni måste bara kolla på videon! Kolla NU ;)
Vi tackar Samir för underhållningen haha!



FAIL

Idag gjorde jag & mamma sånt här choklad till mig. Man bara tar ett vanligt choklad och ställer det i en skål över kokande vatten så att det smälter, sen smörjer man ut det på bakplåtspapper, lägger på tex strössel eller maränger på och in i kylskåpet. Blir SÅ gott!


Det såg då ut såhär. Sen ställdes det in i kylskåpet. Efter typ 30 min öppnade mamma kylskåpet och vad tror ni inte händer då? Jo då ramlar allt ner på golvet, buhuuu mitt goda choklad :( Så det var bara till att slänga det.

Sen skulle vi då göra nytt så hände det något med chokladen när vi smälte så att det bara blev en massa klumpar, fick slänga det med. Till slut tog vi ett annat choklad och gjorde nytt. Sen när trössel skulle på så tappar mamma ALLT strössel på golvet så att heeela golvet täcks av det. Hur smart på en skala?!

Hahahah, fail big time!

Sen var det pyttelite strössel kvar så jag fick ta det. Nu står chokladen inne i kylskåpet, undra om min söta mamma tänker tappa det också?



Polen Shopping- del 22



Det här söta linnet köpte jag inne på New Yorker, 120 kr ungefär om man räknar ut det till svenska kronor? Rosa & svart är en snygg kombination!



Hollywood nästa?

Som jag skrev igår så hade vi en sjukt kul historia lektion, klipp från det kommer snart! Sen skulle vi gå till bibblan och jobba, tror ni vi gjorde ett endaste dugg där haha? NEJ.

Här ser ni när Samir & Ralle sjunger Grease, Hollywood nästa jao ;)


HAHAHHA.
Sen kom bibliotekarien och fick sinne, hon har 0 humor alltså. -.-

Är min klass härlig eller är den härlig?!



Lördaaaaag

Vad skönt det var att sova ut efter en tuff vecka i skolan med 2 prov, 2 redovisningar och en massa läxor! Har faktiskt inga planer för idag, vad händer idag förresten? Om inget kommer upp blir det väl bara chilla hela dagen. Rätt skönt det med :)

Idag får ni se videoklippen från igår, hahaha fy vad roliga de är.

Vad ska ni göra idag?


Bild från min 17-års dag. Snart är det ju februari igen :D



En eftermiddag på stan

Efter skolan åkte jag och Josefin in till stan. Vi kollade kläder på H&M och sen bestämde vi oss för att fika eftersom vi (mest Josefin) behövde energi haha. Hon var helt slut efter fys träningen, stackarn! Vi gick till chicco och satt där i kanske 1 timme och pratade en massa, älskar att sitta och fika & snacka med vänner. Visst är det härligt? Även Emelie kom och joinade oss en liten stund. Sen gick jag och Josse bland annat till Intersport för hon ville visa mig ett litet objekt hahah och sen gick vi vidare.


Vi tog en varsin brownieglass.

Josefin inne på intersport. :) Mobilbilder, därför är inte kvaliten på topp.

Provade en helt underbar vinterjacka inne på JC, ge mig 999 kr tack?!

Sen gick vi till stationen och väntade på hennes tåg och där blev det ännu mer prat. Tack för en trevlig dag du!



Pizza & idol

Idag bjöd brorsans kompis mig på pizza. Jag och mamma bestämde oss för att käka pizza, eftersom min bror var där och åt med en kompis så beställde han. Sen betalade Patrick, tack för det! :D

Så det blev alltså pizza & idol, hur bra fredagskväll som helst ju. Fyy vad mätt man blir på inte ens en halv pizza? Gott var det i alla fall!


Nu ska jag svara på era kommentarer ♥



Fredag, honey!

Tjena bloggen!

Kom precis hem efter skolan och sen stan med Josefin. Fika, massa prat och shopping. Trevligt! Dagen började med prov i socialkunskap, det gick nog hur bra som helst! Hoppas på ett mvg? Sedan rullade dagen bara på & historia lektionen var nog det roligaste jag upplevt på länge, HAHAH sjukt kul! Och för den underhållningen stod ingen mindre än Samir ;) Filmade det med mobilen så lägger ut det här strax. Jag skrattar bara jag tänker på det.

(Ja, detta inlägget skrev jag för typ 2 timmar sen men var sedan tvungen att åka till onoff för att köpa en ny sladd för att överföra bilderna) Nu är jag i alla fall hemma igen och snart blir det idol! :D

Älskade fredag ♥



Jewellery

Jag älskar smycken och använder det varje dag. Idag hade jag på mig de här.



Det stora peacehalsbandet är från Glitter
Alla 3 ringar från Glitter
Peacearmbandet Glitter
Berlockarmband Thomas Sabo

Allt var ju typ från glitter haha? Annars vill jag bara säga att jag nog kan provet till socialkunskapen imorgon, det känns rätt bra! Ska bara kolla igenom spanskan och sen bada. Ha en fin kväll, och imorgon är det fredag wiho. Då ska jag till stan med några vänner från skolan. Vi hörs efter det. ♥



Melvis?

HAHAH så himka kul, walking in melvis. Lyckat att man inte kan texten.


& varför har han gitarren med sig när han inte spelar, hahaha?



FLÄTA

Hej! Slutade 12.20 idag, precis som varje torsdag. Det är så gött! Annars så var skolan lite halv-seg idag, kan ju vara för att jag är så himla trött. Blir ju inte piggare av att tänka på plugget som jag ska sätta igång med nu. Prov i socialkunskap imorgon och sen ska jag plugga spanska glosor. TRÅKIGT.SE.


Hade en lite dålig hårdag idag haha, så gjorde en sån här fläta och satte upp den ovanför luggen typ. Snyggt & enkelt! Kan visa er hur man gör sen.

För er som undrar så går jag i tvåan på samhällsprogrammet och ja, det är mycket plugg!



94



I måndags blev den här tröjan som jag och Cassandra hittade i lördags min! Var bara tvungen att köpa den, hur skönt som helst och snyggt till ett längre linne och leggins. 99 kr på H&M, vilket bra pris!



Historia prov, done!

Som ni märkt så har uppdateringen varit väldigt dålig och mest igår men det berodde på att jag som sagt pluggade till historia provet. Var inne på datorn i 10 minuter igår på hela dagen, så inte likt mig! Och sen pluggade jag i galet många timmar. Gick och la mig klockan 1 med en massa kungar och historia i huvudet.

Idag började dagen med samhälle, hela rasten efteråt gick till att vi satt och pluggade in en massa historia. Kanske inte så smart eftersom man blandar ihop allt då, i alla fall. Jag tror att provet gick rätt bra, kändes helt okej faktiskt! Var dock en uppgift med en karta som jag failade totalt på. Mvg blir det ju icke men kaaaanske ett vg?

Önskar att jag kunde skriva "åh vad skönt att kunna slappna av nu" men riktigt så är det ju inte. Har prov i socialkunskap på fredag så det är bara att börja plugga till det idag.. Hatar prov! Först ska jag i alla fall chilla lite framför datorn och svara på kommentarer. Hade ingen svenska idag så slutade 12.20, så skönt att vara hemma redan nu!


En outfit bild medan jag väntade på bussen.
skor- deichmann (Polen)
leggins- H&M
jeansshorts- H&M
svart kappa- JC
linne- H&M
väska- CCC (Polen)
ringar- glitter & Polen
armband- Thomas Sabo
(iphone skal, Polen ;)



PROV

Kom hem för typ 15 minuter sen, är hungrig som bara den. Mamma lagar middag och jag måste börja plugga historia NU!!!! Så grymt tråkigt, fattar inte ett skit och jag somnar nästan. Prov imorgon och kolla hur mycket klockan redan är..

Ska plugga stenhårt i 2 timmar nu, mobilen ska AV idag. Lycka till Caroline säger jag bara!


Försökte hitta en passandra bild men det gjorde jag icke. Aja för bli en dålig cam bild.

Btw så kom skolfotot idag, jag dööööööör säger jag bara. Så himla ful man blev.



Blue dress

Jag orkar inte ens kolla på historia boken just nu! Känns som om jag pluggat hela dagen fast ändå så har typ inget fastnat? Tur att jag har imorgon på mig också, fast i och för sig så slutar jag inte förens halv 5 då..

Fast sådär hela dagen har jag ju ändå inte pluggat, gör pauser och går in på facebook på iphonen hela tiden. Ibland är det inte bra att ha den där underbara telefonen alltså.

Visar dagens outfit snabbt innan jag ska sova. Eller titta på TV menar jag. Sovmorgon imorgon, det gillar vi.



En härlig klänning en helt vanlig måndag.
Skor- Deichmann (Polen)
Leggins- La redoute
Klänning- Reserved (Polen)
Väst- Carlings
Ringar- Havet i Polen & Glitter
Armband- Thomas Sabo (fast det vet ni nog redan hehe)

Puss ♥



History

Hej :)

Nu är jag äntligen hemma, fast jag slutar 13.50 på måndagar. Så himla skönt! Hinner bara skriva ett jättesnabbt inlägg innan jag druknar i alla läxor, har så sjukt mycket till imorgon. Matte, spanska, jääättemycket Cambridge engelska och det viktigaste av allt, historiaprovet. Jag måste bara plugga på det idag. Ska stänga av datorn och mobilen, annars kollar jag bara facebook vart 5e minut, inte bra.

I skolan hade vi kul som vanligt, redovisningen imorse gick nog helt okej. Dagens höjdpunkt var i matsalen med Emelie och Josefin, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Fick ont i magen och satte nästan makaroner i halsen. Emelie råkade skrämma livet hur en liten kinestjej som gick in i matsalen, stackarn blev jätterädd och det såg så himla kul ut. Sen hade Emlie dåligt samvete och vi skrattade ihjäl oss, HAHHAH sjukt kul i alla fall. Tack för den stunden tjejer! & hoppas inte tjejen blev allt för rädd ;)

På spanskan skämde jag ut mig totalt, vi skulle snacka med läraren i små grupper och jag fattade typ inte alls vad läraren frågade, vi skulle i alla fall berätta vad vi gör på fritiden så kommer de där, fotboll, simning, ridning och jag då? Ehm jag gör inte sånt som dom gör, haha det där blev riktigt fel. Och så fortsatte hela konversationen, pinsamt ja ;o Josefin & André är hur duktiga som helst på spanska så kommer jag där bara. Inte mitt fel att jag knappt lärde mig något i ettan hehe.

Nu måste jag faktiskt plugga, börjar få lite panik här. Ska man börja med matten, eller spanskan? Ahh, hörs ikväll! ♥


Hjälp..




Historia är boring

Jag blev inte miljonär på trisslotten btw, vann inte ens 25 spänn. Så typiskt mig! Annars vill jag bara säga att jag inte kan redovisningen till imorgon speciellt bra, kommer stå och kolla i mina papper. Sen ska jag redovisa i samhälle också eftersom jag var sjuk förra veckan. Och historia pluggandet går rakt åt skogen. Så svårt, trist och jobbigt. Blir stenhårt plugg imorgon och på tisdag fast sen tillkommer det ju 1000 andra läxor också.

Åh vad jag är trött på läxor & prov! :(


Dumma historia bok, så himla komplicerad..



TRISS

Efter en runda på kvantum med bror funderar jag på 2 saker..


Hoppas jag blir miljonär?!

Undra om Marabou nougat är gott?!

Dålig hårdag på bilderna, skit i det haha!



When I Look At You

Kollade på lite bonusmaterial från the last song vid frukosten, om jag hade haft tid så skulle jag faktiskt kolla på filmen en gång till, nu, direkt. Den var ju sååå himla bra. Helt klart min nya favoritfilm. Tyvärr har jag inte tid för idag ska jag plugga ordentligt. Har 2 redovisningar imorgon, 2 prov i veckan och en massa andra läxor.


Underbar låt från en underbar film. The last song ♥



The last song

Jag och mamma såg nyss klart på The last song och det var en av de finaste filmerna jag någonsin sett! Helt underbar, jag älskar den! Dock så är den himla sorglig på slutet, det går inte hålla tårarna borta. En klar tiopoängare.


Har ni inte sett den så gör det, bäst!

Nu är klockan halv 3 och jag ska sova. Sov gott ♥



Bilder från stan

Träffade Cassandra vid halv 2, då gick vi runt i en massa affärer och kollade. Vi letade även efter en present till hennes pojkvän, fast det gick ju mindre bra haha. Shoppingrundan avslutades inne på H&M där Cassandra och jag provade en sjuuukt söt tröja, hon köpte den men jag hade inga pengar. Jag måste ha den!!

Sen gick vi och fikade på chicco och satt där i cirka 2 timmar och pratade, och pratade. Vi hade hur mycket som helst att snacka om, det är så härligt att träffa sin bästa vän, fika och ha en massa tjejsnack. Cassandra berättade att hon ska flytta till Göteborg och plugga efter att vi tagit studenten, min bästa vän ska lämna kvar mig här i Skåne och flytta till Gbg?!!! Buhu :( Bara så att du vet, så ska jag komma och hälsa på dig & då ska vi shoppa och gå på liseberg! Just so you know ;)



Cassandra och jag inne på H&M.

Älskar den här supersnygga tröjan, den ska bli min!

Haha :)


Inne i provrummet, visst är tröjan fin?

På chicco åt jag den goda brownie glassen.

Cassandra.

C&C.

Hoppas ni haft en lika bra lördag som jag, nu ska jag faktiskt ta och läsa några sidor historia. Boooring.



Jag vill ha..

Nu är jag hemma! Eller kom hem för typ en halvtimme sen efter en superbra dag med bästavän. Berättar mer snart, ska bara ladda över bilderna från dagen.

Precis innan jag drog till stan så fick jag världens mensvärk, har alltid sån himla otur med det. Så hade sjukt ont i magen men en bästa vän gör en alltid glad igen :)

Vi gick runder på stan och kollade i en massa affärer, åh så mycket snygga höstkläder det finns. H&M är alltid bra, där hittar man alltid något snyggt. Såg även en awesome vinterjacka på JC för 999 kr, synd att man inte har några pengar bara! Köpte alltså inget (INTE likt mig!).


Kolla vilka coola leggins, jag vill ha!

Det här snygga linnet får mer än gärna flytta in i min garderob.

Kolla vad fint det är! Ni ser lite av dagens outfit på bilden, väskan är från Polen & jackan från JC. Självklart är älskade Thomas Sabo armbandet på.

Ni får se fler bilder snart. Idag måste jag tyvärr plugga lite, på en lördag jag vet helt sjukt! Fast vi har ett stort historia prov på onsdag och jag har inte ens öppnat boken. Blir till att läsa lite sidor och plugga in några frågor.

Btw så är jag med och tävlar om att bli veckans blogg hos Havii, rösta gärna på mig här, är nummer 4!



Shopping & fika

Hej lördag :D

Klockan 13.15 ska jag möta upp bästa Cassandra som jag saknar mest! Vi ska gå runt och kolla i affärer och sen fika på chicco. Efter det ska jag hyra film & ha en filmkväll med mamma. Låter som en bra lördag? Det tycker jag :)

Måste sminka mig & hitta kläder nu. Bråttom! Hörs ♥


Bild från en Eric Saade konsert i mars. Liten bit av mig, Cassandra och Josefin.



Dagens höst-outfit

Tänkte snabbt visa er dagens outfit, la inte fram några kläder igårkväll så det blev lite stressigt på morgonen, slängde bara på mig det som låg närmast och så glömde jag såklart alla smycken.


En morgontrött Caroline! Väskan är ny från Polen, skjolen är också från Polen och linnet är köpt på bikbok.

Skorna är från scorett och koftan är ju min nya favorit från bikbok!

Skinnjackan åkte på idag, det var kallt på morgonen.

Det fina halsbandet fick jag från en kompis för något år sen :)

Annars vill jag bara säga att idag är det ingen vanlig dag för idag fyller Alexander år! :D Grattis till min msn polare från Borås ;) Hoppas du har haft en superbra dag!



Me gusta tú

Jag älskar fredagar och det är skönt att bara ha 4 lektioner på fredagarna! Riktigt rolig dag i skolan idag, på lunchen kollade jag och ett gäng tjejer på Sebbes framträdande i idol och alla bara åååhh och sen kom några killar och joinade haha, de kunde faktiskt inte ens säga emot att han har en bra röst, wiho :D Sen blev det en hel del skratt, skrattade så mycket så att jag fick ont i magen haha.. Så kul som vi har i skolan borde verkligen alla ha, jag har en awesome klass!


Haha Maja & Samir i skolan (y) Fråga mig inte varför jag filmar i typ 18 sek efter men jag glömde stänga av.

Sen på spanskan fick vi en låttext som vi skulle översätta och sen lyssnade vi på låten och jag, Emelie och Josefin skrattade typ ihjäl oss. Spanska lektionerna is the shiet. Eller kanske inte riktigt.. men kul har vi allt ;D


Låten vi lyssnade på. Btw så var inte musikvideon speciellt intressant Emelie hehe!



Dagens

Dagens humör: glad, det är ju fredag! men samtidigt väldigt trött.
Dagens mående: trött och har nästan tappat rösten men det funkar ändå.
Dagens borde: plugga & städa. Tänker dock inte göra något av det ;)
Dagens frisyr: nersläppt, rakt.
Dagens klädsel: leggins, spetslinne, kjol, kofta och skor.
Dagens planer: äta, chilla framför datorn och kolla på idoooool! 
Dagens materiella vill ha: höstkläder! och gärna en biljett där det står tex Turkiet på..:(
Dagens längtan: julafton typ? haha men nej jag vet inte riktigt.
Dagens fundering: vad ska jag göra i helgen?!
Dagens beroende: musik.
Dagens tråkigaste: vädret.. grått & trist, då blir jag trött.
Dagens roligaste: lunchrasten i skolan, haha sjukt kul!
Dagens middag: pommes och scnitzel.
Dagens låt: God bless the broken road med Sebastian Krantz, bara för att vi satt och lyssnade på den typ 100 gånger i skolan idag (y)


Ha en awesome fredag, ♥






Sebastian Krantz

Jag var seriöst kär i Sebastian Krantz efter talang för 2 år sen! Sen såg jag han live i Kristianstad och blev ännu mer kär och idag när han var med i idol kom min förälskelse tillbaka haha. Så underbart bra, rösten är perfekt & sen är han ju sjukt snygg också :)


Sebbe och jag. Jag var överlycklig när denna bilden togs. Och kolla Sebastian, lika söt när han var 14 ju?!

Bild från Kristianstad.

Sebastian i kvällens idol. Visst är han duktig? 2 år har gått och hans utseende har förändrats ja, men nu är han bara ännu sötare.



Hahahahahha, roligast i idol!


HAHAHHAHA, roligast i idol hittills! Jag skrattade så mycket så jag grät. Så sjukt kul, sånt här gör en torsdagskväll så mycket roligare. AWESOME.



Ben & jerry´s

Kom för en stund sen på att det stod en ben & jerry´s i frysen. Kunde inte motstå frästelsen så tog lite med chokladsås och maränger, muuuuuuums. Så sjukt gott, min förklararing blir att jag måste ha energi till att plugga! Något som jag ska sätta igång med NU.


Chocolate fudge brownie blev det. Chokladälskare som jag är så är ju den smaken perfekt.
Gillar ni B&J?



I like thursdays

Heej :)

Torsdagar är en kort dag, riktigt skönt. Morgonen började med socialkunskap och så hade läraren läst en artikel om maktlekar så frågade hon om vi kände till det. Då började några killar i klassen snacka om att de hade gjort en massa såna, ni vet typ att man slår med en krona mot knogarna? Och suddar i handflatan tills det blöder? Och en massa sånt, tunnel of death tex som de har kommit på själva. Vi snackade om det i en halvtimme och jag trodde seriöst att läraren skulle svimma när hon hörde allt det HAHAH, det såg så himla kul ut :p

Hade en väldigt chill engelskalektion & sen matte. Idag blir det tyvärr lite plugg, 2 arbeten på G som ska vara klara snart och prov nästa vecka. Fast lite tid till bloggen ska jag väl allt kunna hitta :)


Glöm inte min andra blogg, www.saadelovers.blogg.se!



Hata matte B

Jag undrar om det är jag som är grymt trög? Eller varför fattar jag inte ett skit av matte B?! Seriöst, jag har lite smått panik här nu. Har suttit med matten i 2 timmar, tror ni jag blev smartare av det? Ehh nej. Det var en uppgift med a-f och jag hade fel på 5/6, hur lyckat är det på en skala?

Varför går inte jag och matte B ihop? Hur ska det gå på nationella sen och på vanliga prov? Hjälp det vill jag inte ens tänka på. Måste hitta en lösning till det här, typ privatlektioner? Men neeej det vill jag ju inte. Kommer ni på något bra? Eller är nån av er sjuuukt smart så ni kan hjälpa mig? :)


Stor tumme ner tycker en förkyld Caroline (n)



Dresscode




Förkyld & osminkad? Ohja!

I alla fall,
Skor- Scorett
Leggins- H&M
Hög, svart kjol- Polen
Linne- Reporter (Polen)
Sjal- Vero Moda
Jeansskjorta- C&A (Polen)
Armband- Thomas Sabo
Ringar- Polen & glitter



När blir jag frisk?!

Är grymt trött och superförkyld! Det suger big time alltså. Har haft en väldigt irriterande hosta och snuva heeela dagen men trots det gick jag till skolan, ville inte missa mer nu. Kul i skolan som vanligt men mindre kul när man sitter där och hostar non stop -.-

Har huvudvärk också och sen en massa läxor på det. Låter som en kul dag? :) Vilken läxa ska man börja med först, den svåraste eller, fast nej det är ju lite tråkigt. Socialkunskap, engelska och sen matte? Det blir nog rätt okej.


Rätt gammal bild men har lite bildbrist. Dagens outfit kommer snart!



IDOL 2010

Såg ni IDOL idag? Jag gjorde självklart det och man kan ju inget annat än älska idol! Världens bästa program, helt klart. Alltid lika kul. Är ni en sån som jag och följer idol från början till slut eller kollar ni bara på audition och sen finalen?



Jag är så snuvug så det finns inte, ahh vad jag hatar det. Fast imorgon blir det äntligen skolan igen :D Ska snart ta ett varmt bad, så himla skönt.



Läxor..!

Min snälla mamma kom hem med en massa läxor till mig, fast själva läxorna är ju inget att hurra för..! Varit borta i 2 dagar och redan en hel hög med läxor, fy vad roligt -.-

Funderar på om jag ska till skolan imorgon eller inte, mår ju inte speciellt bra än men vill inte missa mer heller.


En del av läxorna. Matte, historia, geografi & svenska. Snart ska jag krypa ner under täcket på soffan och plugga.

Geografi förhör på en massa frågor. Jag tyckte det var svårast att komma ihåg planeterna i ordning men efter att Robin sa den här smarta ramsan, mamma vattnar jorden medan jag sätter ut nya planter så blev det ju direkt mycket enklare. Nu ser man ju att det är merkurius, venus, jorden, mars, jupiter, uranus, neptunus och pluto. Tack för det! :D



Polen Shopping- del 21

Fick leta igenom måååånga affärer innan jag hittade en byxdress som jag tyckte var snygg. Till slut köpte jag den här i affären Edame eller något sånt. 59 zloty, bra pris!



Kolla in det snygga provrummet :D


Ja, ännu en dag då jag är sjuk och ligger hemma. TRÅKIGT! Vill bara till skolan, nuuuu. Har kollat på tv, varit inne på datorn och läst. Finns ju inget mer att göra. Mamma ska hämta en massa böcker från mitt skåp sen men hon kommer inte förens 4, snälla underhåll mig någon?!



Bloggen fyller 2 år!

Ja, den 6 september 2008 började jag blogga och idag har det gått två år! Helt sjukt vad snabbt tiden går, det är så himla kul att kolla tillbaka i arkivet och till exempel kolla på vad man gjorde för exakt ett år sen.

Så från den 6 september 2008 har jag bloggat varje dag & det är fortfarande lika kul! I början hade jag typ 2 läsare men nu när det är en hel del fler är det ännu roligare att blogga och läsa era fina kommentarer varje dag :)

Så grattis till min lilla blogg. Hoppas ni hänger med mig i fortsättningen också?
Under de här två åren har jag skrivit 1820 inlägg, helt okej eller? ;)

Haha bild från september 08, gamla tider det. Här hade jag ju helt mörkt hår också, ska man kanske gå tillbaka till det? Men nae jag gillar ju mina slingor ändå..



2 pics

Haha ibland hatar jag facebook eftersom man kan bli taggat där *host, Maja!!* 2 hemska bilder på mig från björket men vadå man får väl bjuda på sig själv ibland?



Sjukt kul kväll som sagt men nu är jag ju sjuk efter björket, mindre kul! Och varför mår man alltid sämre på kvällarna? Har bara mer ont i halsen nu, och det blir ingen skola imorgon. Känns som om jag missar as mycket, awesome! -.-



Sjuk..

Somna 12 igår och sen väckte mamma mig innan 7 eftersom jag skulle till skolan men jag mådde så sjukt dåligt så efter tio minuter bestämde jag mig för att tyvärr stanna hemma. Ångest, ja eftersom man missar så himla mycket och sen är det svårt att ta igen allt. Gick och la mig igen och sen låg jag i sängen till 12, alltså 12 timmar. Min hals är inte bättre alls och jag känner mig inte på topp.

Vet inte om det blir skola imorgon eller inte och eftersom jag inte har skolböckerna här hemma så kan jag ju inte göra läxorna.. Dock är matteboken här och FCE engelska så det ska jag väl göra.

Hoppas ni mår bättre än jag? ♥



Några tips mot halsont?

Önskar att jag kunde skriva att min hals är så mycket bättre efter ett varmt bad, halstabletter och en skål varm soppa men nae tyvärr inte :( Halsen gör bara mer ont.. Imorgon VILL jag till skolan, orkar inte vara hemma. Tänka sig att skolan är så kul men ja så kan det va!

Ska bara kolla klart på den tråkiga debatten som har tagit mig hela dagen trots att den bara varar en timme, har liksom tagit sådär 5 timmars pauser mellan. Undra hur det ska gå att redovisa den imorgon när jag inte kan prata just nu? Återstår att se. Puss ♥


Sötnos!



Aj

Hej
Jag har ont i halsen och knarkar halstabletter
Hejdå

:(



Shopaholic, that´s me

Bilder från den 20e juli! Jag drog med mamma på ännu en shoppingrunda i älskade galaxy. Där spenderade vi hela dagen, kollade i affärer, fikade och shoppade. Awesome!


Hemma hos morfar.


Galaxy.


Mina fina mamma på vårt favoritcafé :)

Varm choklad, goooodast i världen.

Gullig sköldpadda som var mumsig.


Den nästa sista shoppingdagen satte jag på mig min nya blåa klänning och var redo för shopping!


Fina Szczecin.

Hej jag heter Caroline och är en shopaholic. Eheh ja..!



Nej nu ska jag kolla på den tråkiga debatten, hejdå datorn.



Sunday

Söndag igen då.. Efter att jag varit sjukt seg hela dagen igår så får jag faktiskt göra något vettigt av den här dagen. Idag ska jag plugga en hel del, måste kolla på en debatt som är 1 timme lång (fy vad tråkigt!) och sen skriva om den eftersom det är redovisning imorgon, räkna matte och plugga Cambridge engelska.

Sen ska jag ut en runda, läsa och städa lite. Tråkig söndag men så är det ibland.


Ha en fin söndag!



Party-outfit

Blev lite stressigt innan utgången igår så hann bara ta några snabba bilder men såhär såg jag i alla fall ut. Körde på strumpbyxor, svart klänning, en mängd accessoarer och platta skor.


Klänning med rosett är ny från halens.se, skor från skopunkten, armband- Thomas Sabo, ringar från glitter, orsay och Mielno och det fina halsbandet har jag fått av bästavän Cassandra.





Klänningen & några ringar.



Bilder från en lyckad kväll

Usch vad jag är seg idag, orkar inte göra någonting! Kan ju passa på att skriva ett inlägg då. Jag & Josefin kom till björket lite efter 10 och där mötte vi upp Maja, hennes syrra, Emma och en till. När vi kom in var det verkligen INGEN på dansgolvet, satt bara några här & där på sofforna. Då sa Maja, kom igen vi börjar dansa. Till slut gjorde vi det, bara vi 4 på hela dansgolvet hahah! Det var väl bra för efter typ 10 minuter började jättemånga dansa så vi drog väl igång det hela ;)

Sen stod vi där på den lilla upphöjda "scenen" och dansade där nästan hela kvällen. Sen kom det upp nytt folk hela tiden, träffade många från klassen och hade en awesome kväll. Bästa björket på lääänge. Fötterna värkte efter all dans och idag har man ont i hela kroppen efter att man nästan ramlade ner från "scenen" ett antal gånger haha men lätt värt det. Tack till alla som gjorde kvällen så himla bra!


Jag i början på kvällen. Hela outfiten får ni se senare.

Daaance.

Josefin & jag.

Josefin, Matilda och Ellinor.

Har tyvärr ingen bild på Maja men det får vi ta nästa gång. Nu ska jag göra något annat än bara sitta framför datorn. Klockan är snart 19.00, vet ni hur hemskt det är? Buhu, sista gången jag vaknar så sent..



Grym kväll

Heeej!

Jag lever faktiskt, när jag vaknade idag hoppades jag verkligen på att klockan skulle vara typ 11 men den var 2(!!!) Har aldrig vaknat så sent i hela mitt liv men kan säga att det behövdes riktigt mycket. Min kropp var helt slut efter hela veckan+ den galna utekvällen igår. Vi hade så sjukt kul! Är ju lagom seg idag men sånt får man ta, bra att man inte dricker också för de skulle man ju mått ännu sämre. Jag tycker man kan ha minst lika kul utan alkohol så därför dricker jag inte :)

2 oktober är redan inbokat, björket igen. Ska snart visa lite bilder från kvällen men lägger upp en videoklipp till så länge.


Såhär kul hade vi. Vet någon av er vad den låten som spelas heter? Den är så bra!



Hemma efter en utekväll

Hemma från björket nu och måste säga att det var en riktigt rolig kväll! Berättar mer imorgon men jag träffade en massa som jag känner, både från gamla klassen och den jag går i nu. Det fanns tre såna små "scener" mitt på golvet, vet inte hur man ska förklara det men typ 12 pers får plats där så är det lite upphöjt, där stod vi och dansade nästan hela tiden och sen blev det ju lite galet där när några killar vi känner kom, haha sjukt kul i alla fall!

Fötterna värker som bara den och efter att bara ha sovit 4,5 timmar i natt så kan ni ju gissa hur trött jag är nu?! Vi dansade i 4 timmar, utan paus höhö. Hörs imorgon efter en LÅNG sovmorgon, ska sooooova & sooooova.

Har ni haft en fin kväll? :)


Gammal bild från björket, orkar inte lägga in de nya idag!



Björket ikväll

Det blir den svarta klänningen (tack för er hjälp) och en MASSA ringar till det, armband och halsband.

Nu ska jag äta lite pasta, klä på mig och sånt och sen ska jag möta upp mina vänner för en, förhoppningsvis kul kväll på björket. Tar platta skor så att man kan dansa loss i flera timmar :) Hoppas på bra musik och kul folk. Ha en bra kväll nu för det ska jag ha ♥


Josefin, Cassandra & jag på förra björket :)



Vilken klänning?

Hjälp mig välja klänning till ikväll! Har värsta beslutsångesten, antingen den vita eller svarta. Vad tycker ni?


Vit?

Eller svart?

Det lutar mest åt den svarta tror jag, fast med en massa smycken i så fall. Help me ;)
Snart ska jag börja sminka mig & fixa en massa!



INSPARKEN

Kom hem för inte så länge sen och nu har man precis ätit pizza :D goooott! Har bara sovit i 4,5 timmar i natt så är ju lagon trött nu, tänkte faktiskt sova 2 timmar men nu hinner jag inte det, så typiskt.

Ikväll är det i alla fall dags för insparken med tjejerna, kommer bli hur kul som helst. Dock kommer jag ju typ vara helt död där, 0 energi alltså men jag är en person som har väldigt mycket energi så det ska vi nog klara. Kommer bli en massa dans till klockan 02 i alla fall innan vi drar oss hemåt.


Tonight's gonna be a good night.



Ny berlock

Idag kände jag mig så glad när jag kom ut ut smyckeaffären med en ny Thomas Sabo berlock i handen! Där var ju så himla många fina så hade jättesvårt att bestämma mig men till slut köpte jag ett läppstift. Snyggt med lite färg till mitt annars ganska så silvriga armband.


Den här söta berlocken blev min idag. Kan visa bättre bild någon annan dag.

Räknade ut hur mycket mitt armband har kostat tillsammans och det blev 3080 kr! Galet mycket för ett armband ju.. men helt klart värt det, för jag älskar det :D



Kristianstad

Nu är jag hemma! Efter mamma hade slutat jobbet så åket vi till stan i Kristianstad. Jag köpte en ny Thomas Sabo berlock, den smyckaffären hade helt UNDERBARA Thomas Sabo smycken, hjälp vad fina de var. Visar berlocken snart! Och sen gick vi och åt på en restaurang, mys :)

Det där med att plugga på mammas jobb gick ju inte så bra.. Så nu har jag 50 spanska glosor att plugga in, sjukt svåra också. Sen läsa igenom några sidor socialkunskap. Sen blir det bada, tvätta håret och sätta upp det i flätor. Ska ha det i skolan imorgon också, måste vara lockigt till kvällen! Tagga björket :D


Har lite bildbrist men lägger ut denna bilden på Robin som Samir tog på mattelektionen haha ;D jaa, matte är tråk!

Höhö när mamma hade rast passade jag på att kladda lite på tavlan.



Hej! Åkte med mamma till jobbet i kstad ef...

Hej! Åkte med mamma till jobbet i kstad efter skolan. Hemma vid 18 typ? Ska passa på att plugga lite här också. Hörs ikväll!>




Kommentarsfråga



Jo visst kan jag det! Var lite svårt att ta kort på skorna när ingen kunde göra det åt mig men med en självutlösare går det mesta ;)


Såhär ser mina nya skor ut på :)

Som sagt, 10 cm kilklack men hur sköna som helst.

Mamma lagar middag nu så snart blir det äta och kolla på finalen av fångarna på fortet! Och rockbjörnen samtidigt.. Sen blir det faktiskt plugg.



1 september

Kom hem för någon timme sen efter en kort onsdag i skolan. Samhälle på morgonen, där vi snackade politik. En seg historia lektion, historia är ju bara för tråkigt..! Efter det lunch, åt faktiskt i skolan för en gångs skull. I matsalen blev det en massa snack om alla barnprogram man kollade på när vi var små och om våra Thomas Sabo armband (mitt, Simones & Emmas) Killarna tyckte det var onödigt att köpa såna dyra haha :D Fast jag älskar mitt armband! Dagens avslutades med geografi.

Nu ska jag koka lite pasta och sen ska jag sätta igång med matten.

På tal om Thomas Sabo så tänkte jag svara på en läsarfråga:

Svar: jag skrev faktiskt ett inlägg om det här om dagen där jag visade alla mina Thomas Sabo berlocker :) Kolla in det här!


1 september idag, helt galet.