slide show

Björket

Väntar på att de ska bli klara så att vi kan dra nångång! Party!




Idol

Idol nu, fixa det sista sen hämtar Emma och Maja mig och då blir det party!




Ha på sig detta?

Efter att provat typ hälften av kläderna i min garderob kom jag fram till att jag kanske kan ha den här transparenta tunikan från London med de lite udda axlarna instoppad i en svart kjol?



Osminkad och så men skitsamma. :)
Vad tycker ni?



KNDVGN

Så otroligt skönt med fredag! Fram tills ikväll ska jag endast ta det lugnt. Åt nyss middag, klockan 8 blir det idol och därefter utgång :D


KNDVGN spelar på björket och vi ska dit ikväll, tagga!
Frågan är vad man ska ha på sig? Får bege mig mot mina garderober alldeles strax.



Fredag!

Slutat skolan nu. Satt kvar med Rasmus och Maja typ 1 timme efter att vi slutat, tänkte plugga men ja det blev ju mest snack.




Varmt!

Är det sommar ute eller? Varmt är det i alla fall!




Läkaren

Usch, vill inte :( ska i alla fall va där 8.30, bloggar efter det!

Usch, vill inte :( ska i alla fall vara på sjukhuset 8.30, bloggar efter det!




Oh no

Har lite (mycket?) ångest att jag inte pluggar något idag. Eller ja, försökte börja med historia uppsatsen men det gick inte så bra så jag packade ner häftet lika snabbt som jag tog upp det.

Släpper plugget för idag eftersom jag känner att jag ändå inte kommer kunna göra något bra av det. Imorgon blir det björket med några tjejer och på lördag tar jag tag i allt plugg. B.la svenskaarbetet, börja plugga till både psykologi & religionprov, engelska film, engelska presentation, engelska artiklar och lite till. Kan ju inte säga att jag längtar.

Något annat jag inte längtar till är diabetesläkaren, eller sjuksköterskan eller vad det nu är imorgon. För det första hatar jag verkligen sjukhus, har nog någon liten fobi för det eller något sånt. Sen hatar jag bara allmänt att vara där. Var ju i Kstad innan men eftersom jag fyllt 18 får man inte gå på barnavdelningen mer, så imorgon blir det någon ny sjuksköterska/läkare. Okej, fick väldigt mycket ångest av att skriva det här stycket. Hoppas i alla fall på att bli klar på än 15-20 minuter? Sen är jag out of there. Självstudier på samhället så missar i alla fall inget. Något positivt.

Nej nu ska jag snart ta ett bad och lite såna saker. Ha en trevlig kväll ♥




Perfection


Idol nu och sen måste jag faktiskt plugga. Kom ju hem vid halv 7 ikväll och det känns verkligen att jag inte hunnit göra något.

Aja kolla i alla fall på klippet ovan, så himla bra när André sjunger! Och så söt när han ler.



Renata Chlumska- en känd äventyrare

Har haft en bra dag i skolan. Började med historia, lite segt men ja. Sen historia och sen håla. Haha vi hade lite kul på rasten, tycker dock synd om Cilla som fick två tidningar i huvudet av Samir och Tobbe ett x antal gånger haha ;)

Fick sedan religionproven, MVG- fick jag. Inte riktigt nöjd! Dock tror jag inte det var någon i hela klassen som fick MVG men jag hade gärna velat ha det.. Men det är bara att satsa lite mer till nästa prov.

12.30 var det som sagt föreläsning. Äventyraren Renata Chlumska och jag måste säga att den var väldigt intressant. Första svenska kvinnan som bestigit toppen av Mount Everest, hon har cyklat och paddlat runt stora delar av USA, en resa som tog cirka 460 dagar! Paddlade helt ensam genom Stilla Havet, ehh vadå läskigt?! Sen cyklade hon med en 100 kg tung kanot, okej jag skulle nog inte ens klara 5 meter. Härnäst blir hon den första svenska kvinnan som ska åka till rymden. Vadå coolt CV? Hon berättade om sina äventyr, visade bilder och lite klipp. Hon sa att alla klarar av att uppnå sina mål om man verkligen kämpar och vill. Bra det tycker jag! Nej men i helhet var det en väldigt intressant föreläsning.


Ett klipp med Renata.



Maat

Simone var med oss på stan en stund men sen var hon tvungen att gå, hoppas det gick bra sen du! Jag och Maja gick vidare, letade kläder till björket imorgon. Maja hittade men inte jag.. Maja åkte nyss hem men jag är så sjukt hungrig (ätit 2 knäckemackor och en varm choklad åå hela dagen) Så nu sitter jag på grafitti och äter, Anja kommer snart.




Stan

Stan med Maja och Simone :)




Föreläsning

Sitter på föreläsning nu, Renata Clumska, en äventyrare. Hoppas det blir intressant!




No woman no cry

Helt rätt gick vidare i idol! André är så sjukt sjukt bra, åh vad jag gillar honom.


Älskar Andrés röst, snygg är han med! Men det är Tony också, dock var han inte så jättebra idag.
Sen är ju Olle för härlig.
Tycker ni det var rätt som gick vidare?
Update: ångest att jag typ inte pluggat något idag men funderar på att sova snart. Imorgon har vi föreläsning på eftermiddagen, hoppas det blir lagom intressant. Sen ska jag på stan med Maja. Redan torsdag imorgon? Sjukt ju. Efter stan blir det att skriva historia uppsatsen, yes där har ni min morgondag. Puss puss ♥



IDOOOOOOOL

Idol snart och jag hejar såklart på världens bästa André! Hoppas, hoppas han går vidare.
Dock har han väldigt tufft motstånd, bla Emil, Tony och Olle..


Men snygg ;o



ENGELSKA


Började nyss skriva på min 5 minuter långa engelska presentation. Vi ska prata om en komediserie eller film, jag har valt it´s complicated. Skulle vara grymt skönt att bli klar med detta idag men vi får se!
Ska ju kolla halv 8 hos mig och idol med.



LUND

Några bilder från Nova Lund i lördags.

Hej lönen och hejdå lönen. Den försvann lika snabbt som den kom..

Mami.


Jag gillar shopping.

Även denna gången fanns det Marc Jacobs väskor to die for, synd att de är så satans dyra bara.

Så liten, och så söt.


Hur söt är inte denna tröjan från Topshop på en skala? Kände dock inte riktigt för att lägga 800 spänn på den även om den var helt adorable! (stavas det så?)


Fika.



Dagens outfit


Linnet är från Vero Moda och så en liten smygtitt på mitt underbara Thomas Sabo halsband.



Price tag

DATORN ♥
Snacka om lyx nu för tiden när jag har lite tid över att sitta framför datorn. Eller ja, egentligen har jag inte det men tyckte jag var värd lite chill framför datorn efter så mycket spanska så pluggat. Spanska provet är äntligen över men svårt var det! Blandade ihop preteritum skitet med perfekt, skillz Caroline..

Fick i alla fall tillbaka psykologiproven och jag fick MVG, så skönt ! :D Nästa psykologiprov är på onsdag, får se till att plugga på det då.

Pratade nyss i telefon med Simone, haha vi tycker att det är lättare än att smsa ;)



Moa var awesome igår! Är så glad att hon & Amanda gick vidare.



Slutat

På väg hem från skolan nu, jobba med arbetet på samhället på valfri plats så ja.




Frukost

Tagga spanskaprov.. Äter i alla fall frukost nu. Lång dag idag, hemma efter 4 men då ska jag blogga lite. Hoppas ni mår bra?




Pluggar spanska för ful...

Pluggar spanska för fullt. Kollade idol innan, Moa är bäst!! Har btw riktigt ont i magen :( men ska sova om någon timme och då hoppas jag att jag vaknar upp utan värk imorgon. Nej nu kallar spanska preteritum på mig, ciao!




Test

Testar nya appen för blogg.se, hoppas det kommer fram :)




Leonard

Hemma nu, ska snart äta och sen blir det plugga spanska från 12-17.30.. Ahh dö typ.

Btw blev jag riktigt besviken på idol igår. Tycker att helt fel gick vidare. Jag gillar inte Robin som en idol, fattar inte varför alla tycker han är sååå himla bra. Leonard skulle ju gått vidare ! Han är så bra.


Ååh, i like it! Är det någon mer än jag som tycker han är lik Zac Efron? ;)



Jag var den enda som va...

img_9543 (MMS)

Jag var den enda som var på spanskan haha.. Nu sitter jag och pluggar glosor till provet medan jag väntar på att kl ska bli 10 då jag ska träffa min handledare i projektarbetet.




Save the world tonight

Imorgon är det resursdag men jag ska ändå till spanskan, är några saker i gramatiken som jag inte förstår och behöver ha förklarat för mig.

Resursdagen är till för projektarbetet, vilket det inte kommer bli så mycket av imorgon. Det prioriteras tyvärr alltid sist hos mig.. Men klockan 10 ska jag i alla fall träffa min handledare.


Nu ska jag skriva ut något litet så att jag i alla fall har något att visa upp för min handledare imorgon..



Nova Lund shopping, del 6

Behövde verkligen nya skor till gymmet eftersom mina gamla är så sjukt obekväma. Därför var ett par nya tvungna att införskaffas när vi var i Lund.

Dessa Nike är hur bra som helst. Jättebra dämpning och supersköna. 1200 kr kostade de.





Sen köpte jag ett par strumpor som är bra att träna i. Visste ni att det inte är bra att träna i vanliga bomullsstrumpor? Det hade jag ingen aning om!
Haha ja det är storlek 40-45 men de är jäääättesmå.



Ehm, normalt?

Okej jag blev precis helt knäckt när jag tittade i min kalender. Fram till novemberlovet har jag spanska prov, historia skrivning, psykologi prov, stort svenskaarbete, engelska muntlig redovisning, eng inlämningsuppgift, 2 engelska artiklar, samhällsarbete, samhälls prov, religion prov, filosofi prov, psykologiinlämning, geografi prov, historia prov, religion prov, projektarbete + en massa andra vanliga läxor.

Alltså hemskt är ju ett ord som beskriver detta. Kommer hela 3an vara såhär eller ?!




Tar en paus i spanska p...

img_9592 (MMS)

Tar en paus i spanska pluggandet och beger mig ut på en promenad med mina nya Nike skor på och musik i öronen! Skönt:)




God morgon. Nu ska jag ...

img_9635 (MMS)

God morgon. Nu ska jag äta frukost och sen blir det plugg, Woho..




Pink flowers and blue sky

Studiedag imorgon, kan i alla fall sova ut lite då. Idag är jag bara allmänt trött på livet eller rättare sagt, trött på allt plugg.

Ska därför stänga av datorn nu. Hoppas ni får en bra kväll i alla fall ♥




20.32

Okej struntar i filmen + redovisningen idag eftersom den inte är till denna veckan. Istället måste jag plugga spanska. Varför skjuter jag upp det viktigaste till sist? Men alltså jag tycker fortfarande att det är överdrivet med 100 glosor, verb och typ all grammatik som finns :(


Planerar troligen björket nästa fredag. Hoppas verkligen att det blir av för det skulle vara grymt kul att bara släppa allt och ha kul en kväll med fina vänner :D



Okej nu ska jag ta tag ...

img_0377 (MMS)

Okej nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga.. Hade tänkt göra religionfrågorna, läsa igenom historia häftet, plugga spanska rätt mycket, plugga in 1 psykologifråga, spanska. någon timme till och sen kolla en film och skriva en 5 min eng presentation om den. Ehm detta hinner man ju aldrig?




Men palla

Är så trött på allt plugg! Orka spanska.. Har liksom 1000 andra läxor att göra/prov att plugga till/arbeten/inlämningar.


Vet inte riktigt vart jag ska börja med min svenskaanalys heller!
Såg att några av er undrade hur det gick med enkäten vi gjorde hos ettorna i fredags, och det gick bara såå bra! De var så himla snälla, söta och roliga :) Vet inte alls vad vi var nervös för? Nu i efterhand var det väldigt roligt att läsa allas tolkningar av tex fjortis också haha.



Nova Lund shopping, del 5

Denna kjolen köpte jag och mamma igår. Eller ja, det är mammas men hon har lovat att jag ska få låna den när jag vill. Tycker den är hur söt som helst!



Okej, inte till denna tröjan såklart, men tog bara en random ;)


Rätt bra pris va? Blev 240 kr :)



London baby

Kollar lite på mamma mia som är på 3an nu och tänker tillbaka på när jag och mamma såg musikalen i London i somras. Ååh vad jag saknar London!


Men en sak som jag ångrar är att jag inte köpte fler väskor på primark haha! Älskar den ena jag har därifrån.. Men det var ju bara för att jag började gråta för att jag hade tappat bort mamma haha.



LUND

Här kommer lite bilder från förra gången då jag och mamma var på Nova. Idag hade jag inte med mig kameran men några mobilbilder får ni se sen.


Lund.

Provar kläder.


Riktigt god kycklingfilé! Åt det idag med, mums.

Mamis food.


Innan vi åkte hem fikade vi. Jag tog varm choklad och nougatbollar, gott!


Kaffe och daimtårta för mammas del.

Nej nu ska jag plugga in några spanskaglosor, blöö orkar verkligen inte :(



Evening

Oj vad trött man blir av att gå runt i affärer. Var i alla fall skönt med en promenad nu på kvällen, catcha upp lite snack med en kompis är ju också alltid trevligt. Skorna var btw supersköna att gå i, visar er sen.

Snart blir det fångarna på fortet och efter det måste jag plugga lite.. I alla fall spanskaglosor! Krydd att vi har 100 st..


Tycker André är så himla gullig höhö ;)



Ska ut och gå en runda ...

img_5124 (MMS)

Ska ut och gå en runda med Anja nu. På med mina nya löparskor som jag köpte idag, älskar de!




Nöjd med dagen köp! Nu ...

img_7121 (MMS)

Nöjd med dagen köp! Nu sitter vi på tåget på väg hem :) dock blev resan lite stressig för vi fick springa till bussstationen för att precis hinna med tåget och även springa från bussen till stationen där tåget redan stod! Nu är jag varm..




På Nova Lund, nu ska vi...

img_7846 (MMS)

På Nova Lund, nu ska vi äta lunch. Måste säga att kläderna här idag är en riktig besvikelse, finns verkligen inget fint.. Dock har jag köpt mitt Thomas Sabo halsband!! :D




Mot Nova Lund

Idag blir det Nova Lund med mamma, ska bli jättekul. Shopping!

För min lön efter sommarjobbet, känns ju som om det var evigheter sen jag jobbade? Ska jag nu köpa ett Thomas Sabo halsband, äntligen äntligen!

Vi ska med tåget 9.50. Ha en jättebra dag ♥




Oj vad trött jag är eft...

img_4610 (MMS)

Oj vad trött jag är efter hela veckan i skolan. Så trött att jag faktiskt ska tvätta av mig sminket och gå och lägga mig nu. Måste vara rekord för att vara jag. Men imorgon ska jag upp vid 8, Lund med mamma! :D




What´s stoping you

En outfit jag inte visat än. Från när jag och mami var på Nova för typ 1 månad sen.




Jeansjackan är från Cubus, linnet från JC, solbrillorna är Rayban, väskan Mischa Barton och skorna är från Scorett.



Stressig morgon

Har haft världens sämsta morgon! Försov mig, skulle vakna innan halv 7 och vaknade 25 i 8! Min bror väckte mig, och bara, ska inte du till skolan? PANIK! Och ni vet själva, när man stressar går bara allt dåligt. Hade ju planerat att gå upp tidigare och sminka mig, med mascara för en gångs skulle men det hann jag såklart inte. Hann inte ens borsta håret.. Åt frukost på 5 min, slänge snabbt på mig kläderna, packade väskan och åkte. Kom som värsta trollet till skolan haha. Hann i alla fall packa ner smink, borste, hansband, armband, ringar och allt annat.

Tappade även pudret imorse, ehh ja det gick i 1000 bitar. När jag väl kom till skolan var jag så stressad så jag blev helt svettig, fick nån värmeattack haha. Väl på lektionen kom jag på att jag hade tagit fel häfte och så fortsatte min morgon.. Hann i alla fall sminka mig mellan lektionerna. Stod där inne på toaletten med 3 olika mascarer haha, måste ha sett rätt crazy ut för alla som kom in där.

Fick även reda på att vi ska vara klara med samhällsarbetet samma vecka som vi har sh prov OCH religion prov. Jag tror inte lärarna vill att vi ska ha någon fritid.


Idag hade jag på mig min fina spetströja. Dagens kommer upp senare.



Godnatt på er! Nu ska j...

img_1898 (MMS)

Godnatt på er! Nu ska jag sova, alldeles för sent dock men vad ska man göra. Imorgon har vi 4 so lektioner (tjoho.) och så ska jag och Maja in till ettorna och be dem fylla i enkäten. Alltså stå där och prata inför 27 elever som jag inte känner tycker jag är hemskt! Men eftersom det är till ett skolarbete vill vi ju att det blir så bra som möjligt.




Outfits

Okej pallar inte plugga mer just nu. Har pluggat historia till förhöret imorgon, fyllt i blanketterna till svenskan, pluggat in 1 psykologifråga och typ 35 spanskaglosor. Rätt okej ändå?

Här får se se två outfits från den senaste veckan typ.



Jeansjacka- Cubus (Polen)
Linne- Debbenhams (London)
Sjal- Cubus
Väska- New Yorker (Polen)
Kjol- H&M

I denna outfiten är väskan från London, klänningen & skinnjackan från Polen och ringarna från Glitter.



Här ska man skriva en rubrik.

Tack för er hjälp i förra inlägget ;d Igår kom jag på idéen att jag kunde gå in till ettorna imorgon när de har lektion och även be dem fylla i min blankett. Men eftersom jag är väldigt blyg inför personer jag inte känner känns det som typ den hemskaste saken att göra.. Smsade Maja och frågade om hon kunde tänka sig att vara med och efter ett bra tags övertalan sa hon ja! Så imorgon ska vi alltså göra det. Usch, jag börjar ångra mig, haha nej men nu ska jag klara detta! De är dock typ 27 pers, ahh ;o

Vad gör jag nu då? Jo jag pluggar historia, förhör imorgon.. Ska fortsätta med det så att jag blir klar nångång, sen lite psykologi.


Att åka utomlands hade suttit rätt fint nu. Saknar solen.



Hjälp mig kära läsare?

Skriver ett arbete på svenskan där vi ska jämföra skillnader i det svenska språket. Därför undrar jag nu om det är några av mina läsare som skulle vilja vara så söta och ta sig 5 min till att fylla i denna till mig?

Det första är vanliga ord som ungdomar brukar använda och sedan lite förkortningar. Gör alla ni kan utan att kolla upp något på nätet.

Skriv ålder, kön och bostadsort. Gärna både svenskar och människor med något annan bakgrund än Sverige.


Skulle vara awesome om ni ville hjälpa mig! Skriv bara en kommentar med svaren :)



Lite bilder från dagen

Sorry för dålig uppdatering men har pluggat. Alla psykologifrågorna är klara och jag kan 3 st. Gjorde historiafrågorna, skrev i loggboken och började tänka på svenska analysen där jag och Maja har en plan. Får se om den går att genomföra.

Annars tycker jag att jag haft en bra dag i skolan! Började med spanska på morgonen sen hade jag håla från 9.35-14.05. Maja kom och höll mig sällskap direkt på morgonen och sen väntade vi på Simone och Emma som kom lite innan 11. Simone som precis tagit körkort körde oss till donken där vi åt lunch, gott ! Sen väl tillbaka i skolan hängde vi med Samir som btw är mästare på wordfued. Skrapade ihop lite poäng till mig därja! Sedan gick vi en runda till matsalen och Samir följde snällt med som en liten hundvalp haha, men tack så mycket för att du klarade lite ord till mig ;) Sen spelade jag, Samir och Maja några runder skitgubbe och snackade en del innan det var dags för samhälle. Well, that was my day.


Snacka om att vi blev mätta..

Söta Emma.




Sen fick vi lite problem med att öppna bagageluckan haha.


Samir in action.

Nej nu ska jag snart sova, sov sött ♥



Onsdag

Chill dag i skolan med endast två lektioner men ändå skola från 8.30-15.30.. Håla sådär 5 timmar ja men det gjorde inget för det blev en massa prat, skratt, äta på donken, en runda i Simones bil, spela kort med Samir och Maja och sånt.

Efter skolan skjutsade Simone hem mig så jag slapp ta bussen, sjukt skönt ! Har haft huvudvärk hela dagen men ska ändå försöka plugga lite nu.


Alltså jag vill va brun igen ! Josefin åkte till Turkiet idag, kunde hon inte tagit med mig eller så? :(



Känner att jag börjar f...

img_2102 (MMS)

Känner att jag börjar få lite ont i huvudet nu så jag ska föna håret, skriva lite i loggboken och sedan sova. Puss och godnatt :)




Men ååh

Okej jag blev sjukt irriterad på idol ikväll. De visade ALLA förutom André.. Vad är det för stil?! Och när jag väl hittade hans solosång på tv4.se (sjukt bra förövrigt, och världens bästa låt grenade också) så hör man inte vad juryn säger på slutet? Eller det är bara min data som cpar? Ahh sinne i alla fall!


Bara så sjukt, underbart bra.



Wordfeud


Någon av mina läsare som har wordfeud?
Adda i så fall Caroline 93 och spela med mig ! :D



Café

Jag och Maja har storslagna planer haha! Har ni någongång tänkt på hur mysigt det skulle vara att öppna ett eget café? Min mamma är världsbäst på att baka också såå ;) extra money tjoho! Men det är bara planer än så länge..




Café

Jag och Maja har storslagna planer haha! Har ni någongång tänkt på hur mysigt det skulle vara att öppna ett eget café? Min mamma är världsbäst på att baka också såå ;) extra money tjoho! Men det är bara planer än så länge..




Grattis!

Trött tjej! 1,5 timme på gymmet och nu är jag typ död. Men ska plugga lite snart. Psykologi och skriva lite i loggboken. Resten tar jag imorgon.

Btw säger jag grattis till min fina vän Simone som tog körkort idag ! ♥ Imorgon ska vi till donken på lunchen för att fira, woho ;)




Slutade skolan kl 1 och...

img_4097 (MMS)

Slutade skolan kl 1 och nu är jag på gymmet. Träna till kl 15. Inte tränat på ett tag så crosstrainern är lite jobbig nu känner jag haha!




Dagens outfit

Jag har inte haft ett par jeans på mig på typ 4 år? Gillar inte det.. Jeansleggins kör jag dock på ibland, ytterst sällan men ändå. Trivs bäst i ett par svarta leggins.

Idag hade jag i alla fall på mig jeansleggins.




Skor- Scorett
Jeansleggins- Cubus
Linne- Vero Moda
Halsband- London
Ringar- Swarowski
Armband- Thomas Sabo



Television

Nu ska jag plugga in de sista spanskaglosorna och skriva lite i loggboken. Kommer inte hinna nu så det får bli i pauserna. Sen blir det TV-kväll! Halv 8 hos mig, idol och Hollywoodfruar. Låter rätt bra tycker jag.




Give me


Sjukt snygg tröja Kenza köpt ! Älskar färgen och att den är stickad. VILL HA!! Men var ligger där närmaste Zara gott folk? Finns ju inte på Nova Lund, Entré eller Väla..



Måndag

Kom hem från skolan för en stund sen. Ska sätta igång med plugget nu så att jag kan chilla ikväll!


Facelook. Lägger upp hela outfiten sen.



Sunday evening

Imorgon är det dags för ännu en skolvecka, ska snart bada & fixa lite såna där söndagsgrejer.

Har inte första lektionen (eng C) imorgon men hade tänkt åka med mamma som vanligt. Maja är så snäll så hon kommer och håller mig sällskap! Vi hade tänkt plugga lite men om jag känner oss rätt kommer det bli mer snack än plugg..

Lite bilder från när jag och Maja var på stan för någon vecka sedan;





Maja köpte både koftan, skorna och de fina skinnshortsen, jag köpte ingenting.. Mjo lite pank efter Nova Lund!






Sötis


Jag dör så SÖT! Tänk att ha denna lilla söta underbara varelsen hemma. Skulle aldrig släppa taget haha ♥



André


I just love him.
Han MÅSTE gå vidare!



Nova Lund shopping, del 4

Detta halsbandet köpte jag på Gina Tricot. Det är ju lite udda men passar faktiskt till det mesta! Jag tror att man antingen älskar eller hatar det.

Känner dock mig lite som en blandning mellan Kleopatra i det forntida Egypten och en hund i ett hundhalsband haha..







Pluggar. Har en del läx...

img_7430 (MMS)

Pluggar. Har en del läxor denna veckan, inget prov dock :D så tänkte göra några läxor så att jag slipper de i veckan. Tex gjort historia och samhälle.




Perfect life?

Jag har typ ägnat hela förmiddagen åt att läsa Sara Montazamis blogg. Tjejen verkar ha ett sånt sjukt perfekt liv ! För det första är hon grymt snygg, typ ge mig hennes utseende? Sen har hon en garderob to die for, en massa pengar. Maria Montazami har ju ett riktigt fint hur, med pool och allt. Bor i USA, går i en lyxig skola. Har nära till stranden, fint väder typ året om. Ja jag skulle kunna räkna upp tusen saker. Men Sara verkar så himla trevlig med, det gillar jag med henne :D

Tycker inte ni också att hon verkar ha ett perfekt liv?





Man skulle inte tacka nej till detta liv va?
Hennes blogg hittar ni här.



Nova Lund shopping, del 3

Ni som känner mig vet att jag älskar Thomas Sabo och jag blev förälskad i ett halsband men tyvärr är det ju så sjukt dyrt. Längtar tills min lön kommer!

Tyckte i alla fall den här lilla Thomas Sabo väskan man hänger runt halsen var väldigt söt. Inte för att något speciellt får plats, mobilen får tex inte det men det är ju mest en accessoar. Så hänger man en berlock på. Kostade runt 300 kr.







Nova Lund shopping, del 2

Köpte detta linnet på Carlings, älskar det! 199 kr tror jag det kostade.





Såhär ser det ut på.



Chokladpannacotta

Gjorde nyss chokladpannacotta, gott till lördagskvällen!




iPhonehalsband


Åh vad jag vill ha detta snygga iPhonehalsband! Ska nog köpa det när jag får lön men frågan är om det även kommer att passa till iPhone 5? Min iphone är lite småsönder så måste byta snart.
Halsbandet vill jag i alla fall! Fast utan fjädrarna, det är inte riktigt min grej.



Ny ring

Köpte en ring idag på Glitter. Lite annorlunda sådär men jag tycker den är snygg! Kostade 80 kr.





Lite Chloé, Swarowski och Thomas Sabo

Okej, jag har en massa att blogga om. Vart ska jag börja?

Börjar med att visa en outift från en dag på stan för typ 2 veckor sen?




Den snygga byxdressen kommer från Topshop i London, love it!
Skor- Scorett
Väska- Primark i London
Väskaccessoar- Chloé
Solbrillor- Ray Ban
Ringar- Swarowski
Armband- Thomas Sabo
Iphoneskal- London



Fire

Lite bilder jag tog förra helgen när vi var och grillade. Lite mysiga sådär!







Fredag, äntligen fredag

Skoj att jag ändå har haft en del besökare de senaste dagarna trots att jag bara skrivit om plugg. Den senaste veckan har jag i alla fall levt i en bubbla där endast sova, äta och plugga fick plats. Ojoj vad jag pluggat. Denna veckan var HEMSK och jag är såå glad att den är över. Fredag, lördag och söndag gick åt att plugga psykologi. Provet i måndags var svårt, väldigt svårt. Vet inte vad jag får, känner mig rätt osäker där. Sen från mån till igår pluggade jag religion. Igår i typ 9 timmar? Provet idag kändes i alla fall bra! Failade lite på vissa frågor men annars så. VG måste det ju bli, annars blir jag besviken.. Det blir jag dock om jag får VG med :/ Igår jobbade vi med dikterna på svenskan och min dikt blev det som blev favoriten av de som inte hade med alla 5 sinnena. Superkul ju!

Så jag har typ inte gjort något annat än att plugga, därför känns det underbart med fredag! Något som inte känns lika underbart är att vi har 19 prov den här terminen. Hur onormalt är inte det?!?! Tycker synd om oss..

Förutom detta så har skolan varit bra hela veckan. Fina klasskompisar som lyser upp vardagen :) Roligt med Maja har jag också haft, vi hade en liten skrattattack i måndags och skrattade åt allt. Jag råkade tex kalla Maja för mamma, haha det skrattade vi länge åt! Lyckades också gå in rakt in i en gigantisk låda med träplankor, det började blöda på armbågen. Hur jag lyckades med det är en mycket bra fråga, är typ blind? Det pinsamma var att typ alla 1orna såg det, ehehe ja. Efteråt skrattade vi i alla fall gott åt det.

Nu välkomnar jag fredag med öppen famn! Ikväll ska jag endast ta det lugnt. Vara inne på datorn, äta gott och kolla TV.

Vad gör ni ikväll?


Förra fredagen åt jag och mamma lunch på infinity. Rätt gott om man säger så.



Religion

Snäll mamma jag har som orkar förhöra mig på alla frågorna..
Nu kan jag i alla fall konstatera att jag (typ?) kan alla 24 frågorna på både islam och judendomen.
Får väl bli en snabb repetition på vissa ikväll men annars så! Meeeeen nu är det "bara" kristendomen kvar
som jag inte får in i huvudet! Skitsvårt är det. FML. Shia, Sharia, Umma, hmm varför hitta på såna där svåra uttryck inom islam?
 
Men hallå snygging!

*Längtar längtar till imorgon när provet är över så jag äntligen kan andas ut lite*




Pluggar religion för fu...

img_9206 (MMS)

Pluggar religion för fullt, är just nu på kristendomen. Det går trögt och det är så himla mycket vi ska kunna! 3 religioner, för mycket alltså. Nu ska jag sätta fart här. Hoppas ni får en mycket roligare dag än mig.




TRÖTT

Jag lever!

Eller ja, typ.. Är så himla mycket i skolan nu så jag har knappt tid att andas. Nåväl, gick inte så bra med religionen idag. Har ont i huvudet och är trött så ska faktiskt sova nu. Imorgon slutar jag redan 12.20 vilket betyder att jag ska hem direkt och plugga satan! Kan judendomen men inte ett dugg på kristendomen & islam. Tror ni man hinner plugga in både imorgon då?


Puss och god natt! Som sagt, blir normal uppdatering på fredag igen när proven för den här veckan är över.



Börjat plugga inför rel...

img_9629 (MMS)

Börjat plugga inför religionprovet vi har på fredag.. Judendomen, kristendomen och islam?! Vilket betyder att jag måste plugga in hela judendomen idag. Hmm..? Detta är dock lite intressantare än psykolgin!




Sweet dreams sunshines

Dålig uppdatering igen och så kommer det att fortsätta vara till på fredagm då religionprovet är avklarat. Blev inte mycket plugg idag.. Så trött! Engelskan gjorde jag i alla fall och pluggade lite spanska. Dock fick jag verkligen inte in alla glosorna i huvudet nu så jag ska sova istället. Får vakna 10 minuter tidigare imorgon och försöka plugga in de snabbt då.

Sov sött sunshines ♥


Mina snygga jeansleggins har gått sönder :'( hela sömmen har typ gått så de ramlar ner till knäna typ när jag tar ett steg haha! Någon som vet om de finns kvar på H&M?



Psykologiprov, check

Heej!

Tänkte ger er en liten skoluppdatering nu haha. I onsdags hade jag ju svenskatalet och det gick förvånantsvärt bra! Första gången jag faktiskt var nöjd efter ett tal och jag fick höra av många att det var bra så hoppas även att läraren tycker det. I fredags vet jag inte riktigt vad det var med mig och Maja men vi skrattade verkligen åt ALLT. Skrattade så mycket så vi fick ont i magen. Alex frågade om vi hade rökt på och Ralle undrade flera gånger vad det var med oss, och killar vi vet inte haha! Men det var i alla fall rätt kul ;)

Idag var det skola som vanligt. Började med eng där läraren kom sent. Hennes hund hade tydligen nästan käkat upp hennes iphone haha! Som vi skrattade. Sen hade vi svenska och därefter psykologiprovet. Ja och det gick ju som det gjorde. Tyckte det var hur flummigt och svårt som helst! Jättekonstiga formuleringar osv. G klarar jag i alla fall, om det blir högre än så är jag osäker på. Kanske VG ? Funderar på att lägga ner min plan om att vilja ha MVG som slutbetyg i psykologi.. Känner att det inte riktigt är mitt ämne.

Har en del läxor att göra så ska ta tag i det nu. På fredag har vi prov igen, denna gången i religion så jag måste i alla fall göra instuderingsfrågorna idag och lite annars. Har 1 timme på mig innan halv 8 hos mig. Ciao!


Lagom trött tjej.



Färdigpluggat för idag!...

img_8766 (MMS)

Färdigpluggat för idag! Är jättetrött och hatar psykologiboken. Nu får det gå som det gör på provet imorgon, wish me luck? :)




Sorry för kass uppdater...

img_5981 (MMS)

Sorry för kass uppdatering men har pluggat psykologi hela dagen! Är så trött på det! Kan typ alla frågorna nu men måste repetera lite till. Nu ska jag ta en paus för att kolla idol, sen ska jag bada och sen blir det lite plugg till. Ååh vad Freud och hans teorier är komplicerade..




Flowerpower

Gårdagens outfit.




Ringarna, jeansjackan, klänningen och ryggsäcken köpte jag i somras i Polen. Skorna är från skopunkten och armbandet från Thomas Sabo.



Grill

Kom hem vid 21.30 typ och då pluggade jag någon timme. Kan alla frågor sådär lagom bra nu förutom 3 st så de måste jag plugga in imorgon. Även repetera allt osv. Psykologiplugg-söndag blir det alltså..

Var trevligt hos Kasia ikväll! God mat & trevligt sällskap. Robins kompis Simon var också där så snackade lite med honom också. Tack för en trevlig kväll :)




Himla söt & snäll hund!

Gott.

Hmm, funderar på att gå och lägga mig? Finns ju ändå inte så mycket att göra nu och jag är faktiskt rätt trött.



Hem till Robin och hans...

img_7552 (MMS)

Hem till Robin och hans familj i Tyringe och grilla :) årets sista grill! Plugget gick så dåligt, jag blev irriterad och stängde igen boken direkt. Lite sådär lagom ångest för det nu i efterhand.. Blir plugg några intensiva timmar senare ikväll istället.




plugga psykologi på en ...

img_0815 (MMS)

plugga psykologi på en lördag..FML




Grattis!


Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller Alex 16 år och jag tycker han är värd ett stooort grattis ! Min bästa sms/msn polare från Borås som jag i princip snackat med precis varenda dag under 3 år typ? Ha en toppenbra födelsedag och se till att fira ordentligt ;)



Nova Lund shopping, del 1

Nu tänkte jag visa er min lilla Chloé accessoar som jag köpte när jag var på Nova. Jag älskar den! När jag såg den var jag bara tvungen att ha den. Kostade 750 kr vilket är väldigt dyrt så jag fick verkligen tänka över det men jag ångrar inte att jag köpte den.

Man sätter den alltså på väskan. Söt va?






Vem vet mest

Haha woho vår samhällskunskapslärare vann finalen i "Vem vet mest" och 10 000 kr! Duktigt Sören :D

Var ju faktiskt rätt kul att se en av sina lärare på tv.




Outfit

En outfit från första veckan i skolan. Buhu, jag var ju brun här..




Linnet är från London, jackan eller vad man ska säga från Polen och resten typ h&m.



Nova Lund

Lite bilder från när jag och mamma var i Lund förrförra helgen. Det var en sån där perfekt mamma-dotter dag :)


Provade skor. Köpte ett par snygga boots!


Gillar Nova Lund, hyffsat lugnt ställe men bra affärer och snygga kläder.

Hittade världens snyggaste Marc Jacobs väskor! Väskan på bilden köpte ju Kenza och den är såå fin. Blev helt kär i dem haha, synd att man inte är rik..



Okej, me want.

Ska visa er det jag köpte med.

Detta var mobilbilder, kan lägga upp lite från kameran med snart.



Friday

Pluggat in fråga 1-3 + 5 & 6 på psykologin. Känner mig rätt duktig om man säger så!

Nu ska jag inte plugga mer idag och istället bara njuta av kvällen! Äta något gott och kolla idol såklart. Sen var inte vem vet mest kl 19 så det är nog kl 22 så det ska med ses.


Asså älska!!!



Psykologi

Hej på er!

Så skönt med fredag men tyvärr kommer denna helgen vara riktigt dålig.. Efter 3 toppenbra helger (Grill hos Adrian, fest hos Emma, Nova Lund och Eric Saade konsert) ska nästan hela helgen ägnas åt psykologi. Typ skjut mig.

Pluggar aldrig på fredagar men idag får jag tyvärr göra det. Ska plugga från nu till 7 sen blir det att kolla på Vem vet mest för vår samhällslärare är med haha :D


När jag tänker efter skulle det vara rätt härligt att bränna upp boken så att jag slapp se den. Någonsin igen.



Typ.. ångest?

Sitter här och bläddrar i min kalender och har rejäl ångest. Ångest över allt som har med läxor/prov att göra. Vi har så himla mycket nu, mår dåligt bara jag tänker på det. Brukar alltid börja plugga inför prov typ 1 vecka innan. Nu har vi ett stort och riktigt jobbigt psykologiprov på måndag som jag känner att jag aldrig kommer kunna sätta ett MVG på.

Förutom det är det vanliga läxor som samhällsfrågor, spanska och engelska. Utöver det har vi ett geografiförhör på torsdag och ett riiiktigt stort religionprov på fredag. Mitt projektarbete ska vi inte ens snacka om.. Hur kan man INTE ha ångest inför allt detta? Och trean har precis börjat, jisses.

Ni som går i skolan, brukar ni med känna så ibland eller? Att ni verkligen inte orkar någonting?


Tur att jag har en sån fin klass som gör mig glad. Människorna i skolan är ju det enda som gör den positiv.. Bilden är från Sthlm och nej, hela klassen är inte med utan bara en liten del :p



Antikens sju underverk


Yes äntligen klara med vårt historiaarbete! Bara källorna som ska fixas till imorgon på lektionen och lite småfel jag hittade i texten när jag läste igenom den nu. Men annars helt klara, gött!
Psykologin går ju lite mindre bra sådär..



Gissa vad jag gör idag?

Undra vad det var med mig igår.. Mådde så sjukt dåligt. Kunde verkligen inte äta/dricka någonting för jag spydde upp precis allt. Trevligt..! Att jag hade världens migrän gjorde inte saken sämre heller.

Idag vaknade jag upp och mådde bra igen. Så blev skolan. Men just nu har vi så mycket i skolan så jag vet inte ritkigt vart jag ska ta vägen. Skulle plugga igår men det blev ju inte av. Idag blir det psykologiplugg. Jag måste plugga i flera timmar. Ahh hata!

Nu ska jag stänga av datorn och börja läsa Freud och hans teorier. FML.


Funderar att börja med att skriva en sammanfattning av psykologin men frågan är om jag pallar det? Troligen inte.



Fyfan vad dåligt jag må...

img_1232 (MMS)

Fyfan vad dåligt jag mår!!! Sov i 3 timmar men lika ont i huvudet för det.. Har spytt 3 gånger, känns som om magen håller på att vänta dig ut och in nu. Orkar inte mer ! Kan det vara en sån hemsk migränattack? Vill bara sova!




Sitter på bussen hem ef...

img_5629 (MMS)

Sitter på bussen hem efter en lång skoldag. Har precis lika hemsk migrän som jag hade förra veckan. Gör ju så galet ont :( borde plugga men kommer aldrig klara av att läsa något nu. Sova när jag kommer hem!!




Bloggen fyller 3

Jag kom precis på att min blogg fyller 3 år idag! Började blogga 6 september 2008 vilket är exakt 3 år sedan. Oj vad tiden går fort. Men det är så kul att blogga :D


Haha liten tjej år 2008! Grattis till bloggen i alla fall.



TAL

Sorry för kass uppdatering men idag har jag pluggat! Skolan var kul, hade spanska, filosofi, historia där jag och Maja var flitiga med vårt arbete och engelska till slut.

Följde med mamma till jobbet en runda, kollade på nya västerskolan, sjukt fin! När jag kom hem skrev jag på svenskatalet som jag nu äntligen är klar med. Talkort och sånt, fint ska det va! Nu ska jag bara träna på skittalet och även bada.


Fint..
Psykologi borde jag med plugga, frågan är bara om jag orkar det idag?



Skriver det där dumma s...

img_3557 (MMS)

Skriver det där dumma svenskatalet.. Som nye går så dåligt. Kommer verkligen inte på något mer och det landar inte ens på 2 min! Och det ska vara 3, hmm.. Hungrig är jag med, och väldigt trött.




Skolan nu. Spanska förs...

img_6727 (MMS)

Skolan nu. Spanska första lektionen, slutar vid 15.




Pluggar spanskaglosor, ...

img_5016 (MMS)

Pluggar spanskaglosor, tjoho..är trött och vill sova:(




FML

Ååh så frustrerad jag blir ! Svenskatalet går verkligen inget bra.. Har aldrig skrivit ett sånt här dåligt tal, vill bara ta pappret, skrynkla ihop det och slänga ut det genom fönstret.

Varför ska vi skriva om ett skolminne?! Skriver om första dagen på gymnasiet och jo men hallå, hur mycket finns det att säga om den? Varför kan vi inte skriva om typ en konsert eller något sånt kul istället? Blir så irriterad.



PLUGG-MÅNDAG

Gjort alla psykologifrågor, rättat min eng uppsats, tänkt ut en komediserie till engelskan, skrivit kladd till historian, skrivit in allt på datorn vilket betyder att jag nu är färdig med min faktadel. Känner mig rätt duktig ändå! Nu återstår spanska, svenskatalet (måste göras idag!) och plugga in 2 psykologifrågor.

Puuh! Nu blir det i alla fall middag och kl 20 idol. Pluggar ni med idag?




Såhär kan det se ut när...

img_5376 (MMS)

Såhär kan det se ut när jag skriver ett historiaarbete. Har så mycket papper så jag vet inte vart jag ska börja..




1 lektion

Heej!

Började 8.30 och slutade 9.35, endast en lektion idag. Hur skönt som helst! Sprang till bussen och hann precis med den så nu är jag redan hemma. Har dock en massa plugg idag som faktiskt ska göras! Igår tog jag det lite lugnt med den saken men idag, ja här ska det pluggas..

Måste skriva klart historiaarbetet och med skriva klart menar jag även börja. Eheh nej jag har inte ens påbörjat det. Måste även börja på svenskatalet + 1 miljon svåra psykologifrågor. Lite engelska, religion, projektarbete, samhälle, spanska och ännu mer psykologi på det och där har ni min dag.

Någon som vill byta med mig?


Klockan 11, då sätter jag igång.



Från och med du

Caroline har hittat sin favorit i årets idol japp! Kommer ni ihåg när jag la upp 2 klipp på André för några veckor sen? Då hade jag ingen aning om att han skulle vara med i idol. Jaa, jag gillar honom lika mycket ;)

André är grym! Och såklart, gaaalet söt.



Bilder från Emmas fest, del 2

Här kommer lite fler bilder från Emmas roliga fest förrförra (säger man så?) helgen.


Snygga vänner!

Linnea, Emma, Cilla, Simone & jag.

Emmas trevliga pojkvän Mattias.

Vi körde 5 kamp och detta med att man ska ha en galge mellan benen och sen hoppa i mål var galet svårt! Som ni ser på bilden gick det inte så bra för mig men kul var det och jag skrattade typ ihjäl mig haha! Blåmärkena efter galgen hade jag kvar i 2 veckor efter..

Ett gäng härliga människor.


Haha!

Det gick i alla fall bra för Johan!



Nu ska jag ut med Anja en runda och sen plugg..



Heart´s in the air


Videoklipp från Höör igår :)



PLUGG

Hallå!

Oj är klockan redan 13.20? Jag har ju såå mycket att göra idag. En himla massa plugg, typ dö -.-

Blir några timmars plugg nudå, så hörs vi lite senare!




Underbara Saade

Oj, vart ska jag börja? Dagen har varit bättre än bäst!

Åkte lite innan 1, hämtade Karolina och så åkte vi mot Höör. Väl framme på Bosjökloster som förövrigt typ var världens fulaste ställe haha så sa de att vi skulle parkera aslångt bort och då menar jag verkligen långt! Det fanns en massa parkeringar mycket längre fram? Mamma vägrade dock så hon körde över hela fältet hahah ;)

När jag & Karolina kom fram till scenen blev jag överlycklig, det var typ 30 pers där? Vi kom näst längst fram, wiiiho! Det var ju bara så sjukt bra platser. Sen väntade dock det värsta, stå och vänta vid scenen utan att röra sig därifrån i typ 3 timmar. Det var de segaste 3 timmarna i mitt liv. Minuterna gick så himla långtsamt så jag vet inte.. Träffade i alla fall bloggläsaren Erica där med, riktigt trevlig tjej ! Så vi stod där alla 3 och väntade tills Eric skulle komma ut. Mamma fick nog och åkte hem efter typ 10 min eheh men jag förstår henne för där fanns inget annat skoj att göra.. Lite drygt för henne att köra till Höör sen Hlm och sen Höör och hämta oss och hem till Hlm igen.

Klockan halv 5 kom äntligen Saade ut ! Ååh vad vi skrek. När jag såg honom kände jag verkligen hur mycket jag saknat killen. Över 1 år sedan och det är rätt sjukt hur man kan sakna någon man inte "känner" så mycket. Han gör mig i alla fall helt lycklig. Made of pop var awesome, Eric var grym. Vi skrek, sjöng med, klappade, fotade, filmade, hoppade och allt vad vi nu gjorde. 75 minuter kändes som 5 min och helt plötsligt var det över. Men i natt kommer jag sova riktigt bra och drömma om Saade såklart ! ♥


En bild jag tog idag. Vadå snygg?! Älskade att han inte hade hattar och massa sånt på sig. Han var bara den där söta Eric som jag älskar. Kolla så bra plats vi fick med :)



ERIC SAADE

Eric Saade i Höööör idag då :D Det börjar klockan 16.30 men vi ska åka klockan 12, jag måste verkligen få en bra plats ;O måste, måste! Inte kul att stå där i flera timmar men ja, vad ska man göra. 12 är kanske ändå för sent? Men tidigare åker jag inte i alla fall.

Snälla Karolina ska följa med och hålla mig sällskap. Och min underbara mamma kör, tack mami!


Made of pop, nu kör vi!



Eric Saade imorgon !

Kom hem från Semir vid halv 12 och nu är jag galet trött. Ögonlocken känns tunga som sten så direkt efter jag skrivit klart detta blir det sängen och sova! Var i alla fall trevligt hos Semir, förutom det att han klassade ut mig på kort haha.. Vadå jag förlorade stort i skitgubbe? Så kan det va ibland.!

Imorgon väntar en bra dag, ERIC SAADE i Höör! :D Gissa om jag längtat?!



Jag & Semir i Polen förra sommaren.



Middag

Hemma från stan nu. Ska snart dock åka igen. Vi ska hem till Semir och Violetta på middag.

Kommer hem senare ikväll, ha det fint!




Skolan är slut för den ...

img_9422 (MMS)

Skolan är slut för den här veckan! Stan med Maja nu :)




Sovit i cirka 8 timmar ...

img_0918 (MMS)

Sovit i cirka 8 timmar men jag har fortfarande exakt lika ont i huvudet. Känns som om det ska explodera och gå i 1000 bitar.. Hemska, hemska migrän! Mamma väckte mig halv 12, nu badar jag. Kom på att jag måste tvätta håret ju. Blir det lätt att somna i natt efter 8 timmars Sömn? Tveksamt!




SOOOOVA

Kom hem från skolan för ett litet tag sen men jag har så otroligt ont i huvudet! Migrän typ :( Kan inte ens kolla ut så ljus det är, så funderar på att försöka sova ett tag och hoppas på att det blir bättre!