slide show

Party

Mot Harrys med Maja! Fy vad kul det ska bli ikväll :D




Tidsoptimist

Kollade på fångarna på fortet och tänkte att oj, har ju mycket tid kvar. Men nu är det stress! Blir i alla fall att ha på sig detta ikväll, Maja ska ha en likadan klänning fast röd. Nu; sminka mig och tvätta håret.




Gröningen

Är på väg hem nu. Alla andra stannade kvar lite till men ville hinna mer 17.10 bussen så jag och en tjej (åh är sämst på namn) tog bussen från gröningen till stationen, vi orkade inte gå hehe.




Fredag

Shit vad varmt det är på bussen.. Förra gången var det svinkallt så därför tog jag på mig en tjocktröja idag, yeah.

Bussen kör ett helt annat håll med? Hoppas jag kommer fram till Hbg haha.




Seventh heaven

Börjar morgonen med frukost och seventh heaven, hinner dock inte se hela eftersom jag ska ta bussen som går 12.30. Idag ska vi till gröningen, grilla, kanske spela volleyboll och liknande. Ska bli mysigt!




Crazy

Kollar på Masterchef och är trött! Kan bero på järnbristen men börjat ta medicin för det idag. Droppar man häller i i ett glas med dricka. Smakar sjukt äckligt, som om man käkat ett halsband, inte för att jag gjort det haha men riktig metallsmak känner man.
 
Danmark igår verkade ju awesome! Synd att man inte var med. Imorgon är det Gröningen i alla fall, kl 14. Funderade på om jag skulle hänga med men gör nog det. Kan bli trevligt att vara vid hamnen några timmar. På kvällen blir det utgång, i Hässleholm dock.
 

Bild som en kille la upp i vår nollningsgrupp. Faddern Kasper på bild, verkade som om det spårade crazy i Danmark igår haha!



ARUBA

Har hittat ett nytt drömresmål, Aruba! Hur underbart ser det inte ut liksom?
 

Underbart..
 
Varför är man inte rik? Skulle åkt utomlands varje lov då:(



Behålla?

Köpte ett sånt här linne eller vad man ska kalla det på h&m för mitt presentkort. Men mamma tyckte det var fett onödigt att köpa ett sånt här eftersom jag tydligen har liknande. Har jag? Men fanns inget annat fint men ska kolla här i Hlm om de har en tröja jag vill ha, i så fall byter jag till den! Kommer nog behövas mer till hösten/vintern än detta. Men om den inte finns behåller jag detta.




Time 4 food




Kstad

Är med mamma på jobbet i Kstad. Sen efter hon slutat ska vi dra till stan en runda, har ett presentkort på h&m som är giltigt denna veckan bara så ska se om jag kan hitta något för 100 kr. Bättre detta än att sitta hemma hela dagen.




Ändrade planer

Jaha ändrade planer. Det var så väldans vad min grupp ändrar sig hela tiden.. Sjukt jobbigt! Framför allt för tex mig som bor så pass långt ifrån Hbg och faktiskt måste planera hur dags jag måste ta mig dit. Vi skulle till gröningen idag men eftersom de hade regnat på morgonen (tja den riktiga ursäkten som inte sagts högt är ju att folk är fullkomligt slitna efter Danmark igår) så ingen pallar, utan de vill ta det imorgon istället. Jaha kul för mig som planerade att vara ledig hela dagen imorgon, som vi faktiskt skulle vara. Så nu ska alla andra grupper förutom vår dit, de kommer umgås tillsammans och lära känna andra medan vår grupp på typ 15 pers kommer sitta för hela själva imorgon. Kul, jättekul...




God natt




Hur hade ni gjort?

Har tänkt på en sak. När ni tex är i en affär, restaurang eller liknande och kassörskan/servitrisen etc räknar fel och säger att du tex ska betala 200 kr när det egentligen kostade 250 eller 300, vad gör ni då? Säger ni till att det är för lite eller betalar ni den felaktiga summan och går därifrån?

Vet att åsikterna är väldigt splittrade angående detta. Jag har blivit uppfostrad att alltid vara ärlig så när kassörskan räknar fel säger jag alltid till. Ni vet väl att om det inte stämmer rätt i kassan får personalen betala från sin egna ficka? Inte speciellt snällt ju.. Känner en som köpte några klädesplagg på en marknad och skulle betala 480 kr men killen räknade fel så det hamnade på 300 kr. Och personen sa inget. Själv skulle jag ha så dåligt samvete! Nej ärlighet varar längst.

Samma sak om man tex hittar en plånbok (har ju själv tappat min 1 gång), behåll den inte! Lämna tillbaka den, för jag vet att man saknar sina saker som bara den. Tummen upp för ärliga personer när det gäller sånt här, tummen ner för oärliga.

Var med mamma på hemmakväll för ett tag sedan, vi köpte 2 dricker, 1 för 20 vilket då skulle bli 40 men kassörskan sa 20 kr. Mamma reagerade direkt och tjejen i kassan blev så glad att hon sa till. Då tänkte jag; varför sa du till mamma, det är bara 20 kr. Men när jag sedan tänkte efter; det är klart man ska säga till! Inte schysst annars, jaja det var bara mina tankar.




Be alright

Finaste låten just nu!
Finns det någon max gräns hur många gånger man kan lyssna på samma låt på spotify? I så fall borde jag snart nå den hehe.



Helsingborgs visan

Trots att jag sov från kl 2 till 11 är jag sjukt trött! Kan ju inte bara vara pga nollningen eller? Tror min järnbrist gör sig påmind, får väl börja ta någon medicin mot det, även om jag helst hade undivikit det.
 
Vill med till Danmark ikväll!! Åh just nu vill jag bo i Helsingborg alltså..
 
 
Denna visan sjöng vi för full hals igår när vi gick runt på Helsingborgs gator. Fast måste erkänna att det lät så mycket bättre när vi sjöng den ;)



Strömavbrott..

Dagen i Helsingborg var bra, förutom ösregnet.. Men berättar mer imorgon och visar er lite bilder.
 
Kvällen blev inte riktigt lika bra. Som jag skrev innan såg jag fram emot en god middag och halv åtta hos mig, Dixie och Hollywoodfruar, har längtat efter främst Dixie i 1 vecka nu!! Så kommer vi innanför dörren och då säger grannen till oss att strömmen har gått. Wtf liksom? Det blåste inte ens, hur kan strömmen gå då? Jaja halv åtta hos mig kan jag väl missa tänkte jag, men den måste ju komma tillbaka snart. SVAR NEJ tydligen inte. Kunde alltså inte se något av det. Satt hungrig som en häst, kunde inte äta något varm ju. Man känner verkligen hur beroende man är av strömmen, hur klarade sig folk innan?! Varken vara inne på datorn, laga mat, läsa osv. Mobilen laddades ur på väg hem på bussen så kände mig som en total grottmänniska, japp. Kom på att man kan ladda mobilen genom datorn typ 1 timme senare men det tar ju 166288 timmar att ladda 1% så det vart ju inte så lyckat.
 
Har varit irriterad hela kvällen över dumma strömavbrottet som förstörde min perfekta filmkväll:( Hatar att se fram emot saker som sedan inte blir av, det är verkligen en av de värsta sakerna jag vet! Typ när folk ändrar planer eller när något sånt här händer.
 

Typ 3-4 år gammal bild men orkar verkligen inte föra över bilderna från idag på datorn just nu. Är galet grymt trött. Ska ta min spruta nu och sen sova. Imorgon ska nollorna till Danmark och festa med pga att bussarna går cptider kan jag inte följa med. Ska dock bli skönt att ta det luuugnt.
 



On my way home

Trött tjej på bussen på väg hem från Helsingborg. Ska bli så skönt när mamma hämtar mig på stationen, varm middag hemma och lite vardagsmys. Oj vad mycket mer jag uppskattar mammas mat osv när jag är i Hbg hela dagen och kommer hem på kvällen, känns så lyxigt hehe.




Mot Hbg

God morgon! Sitter nu på bussen mot Helsingborg. Det blev visst ändrat så att vi skulle träffas 10.30 istället men jag sa att jag kommer 13 som det står i planeringen. Palla 2 timmar mindre sovtid ;p Är en ful buss idag och på den igår fanns det kontakt så att man kunde ladda mobilen men inte på denna! Jag som har med mig laddaren och inte laddade den speciellt mycket hemma, åh.

Idag är det poängjakt runt hela Helsingborg, hoppas det blir skoj!

Vi är tvungna att ha en bandana på oss med vårt namn, fett fult haha.




Nollningen, dag 1

Trött tjej här ja!
 
Var så nervös när jag satte mig på bussen mot Helsingborg där det var satans kallt btw. Efter 1 timme och 10 min var jag framme och kunde inte hitta Anna-Maria först men sen fick jag reda på att hon väntade vid seven eleven. Visste ju inte riktigt hur hon såg ut men helt plötsligt kom någon fram och kramade mig och yes det var hon haha. Hon stod med en kille hon träffade på tåget och kände lite halv sen inann och det visade sig att han också ska plugga på campus. Jag säger bara WOW SNYGG KILLE!! Det var ju en perfekt start på dagen hehe.. Nej men seriöst, modell-kille verkligen. Grymt snygg! Och så himla trevlig. Anna-Maria är också riktigt snäll och rolig, hade så kul med henne. Vi visste inte hur man hittade till Villan men killen (han sa sitt namn men jag kommer verkligen inte ihåg det, blev helt blown away av hans snygghet hehe.. han visste i alla fall vägen och vi bara "kan man verkligen lita på dig?" haha ja men det kunde vi. Han ska tyvärr inte plugga lärare dock. Vi kom fram till typ världens längsta kö, himlen var helt klarblå, det var riktigt varmt och dj:en dunkade house musik över halva Helsingborg från taket. Stämningen var på topp och vi var taggade!
 
Jag, Anna-Maria och killen ställde oss i kön och stod där närmare 1 timme. Inte mig emot höhö. Vi pratade om en massa, tåls att upprepa; så trevliga och sociala! När vi kom fram till inskrivningen visade det sig att ingen av oss hamnade i samma grupp, yes det suger!! Blev tvungen att ta farväl av dem (haha låter som om någon dog men så illa var det ju inte, vi kommer ju ses i skolan) och jag gick till min grupp. Ska jag vara ärlig är den fett tråkig.. Inga roliga människor, mest tjejer och de 4 killarna som är med är ju inte roliga direkt. Fattar inte riktigt varför de blandar grupperna när det är meningen att man ska lära känna varandra? Då borde man ju vara i en grupp med sin framtida klass? Aja gruppen är väl helt okej, kanske blir bättre senare i veckan, hoppas i alla fall på det! Vi stod först i parken i 1 timme, taggade lite sen drog vi till campus på tipsrunda och sånt och sen drog vi till stationen och åt. På kvällen skulle vi träffas igen för pubrunda men eftersom jag hade ont i huvudet plus att jag inte dricker kände det inte lönt så jag tog bussen hem. Men imorgon är jag på det igen! Så idag gjorde vi ju inte så mycket, kan ju därför inte säga att det var superkul men förhoppningsvis blir det roligare när aktiviteterna väl är igång på riktigt. Synd att jag inte får uppleva det med Anna-Maria och killen bara :( Alltid roligare om man är med någon man trivs med. Men gruppen är snäll! Pratade nästan med alla idag i alla fall. Blir nog bättre när vi lär känna varandra mer.
 
Den lååånga kön
Medan vi stod och väntade
Och här har ni bild på snygga killen!
 



Första dagen i Hbg, check!

Fy vad trött man blir av att pendla! Pendlat 1 dag och är redan trött på det haha..

Kom nyss hem. Skulle somna på 1 sek om någon gav mig en säng hehe. Berättar om dagen snart. Här är en bild från när vi stod i kön (jag, Anna-Maria och en kille jag lärde känna, kommer inte ihåg hans namn dock) till inskrivningen.




Mot Helsingborg

Sitter på bussen nu, framme om 1 timme och 10 min. Då ska jag träffa Anna-Maria! Hoppas bussen åker snart, segt att sitta här. Ska lyssna på lite musik till så länge. Wish me luck på min första dag!




Nervous

Tveksamt om det går att vara mer nervös än jag är just nu..

Ska äta frukost nu, sminka mig och sedan går bussen från stationen kl 10.35, måste vara där lite tidigare! Hörs när jag är på bussen.




Sov gott

Såna här sms blir man glad av såhär kvällen innan skolan! Taaack Joanna :)

Nu ska jag packa väskan och sen sova. Om jag ens somnar? Upp 8.30 imorgon, puss!




Nollningen 2012!

Ahh sjukt nervös inför imorgon! Känns som kvällen innan gymnasiet började.. Vet inte vart platser ligger i Hbg heller eftersom jag typ aldrig varit där. Känns ju lite sådär.

Ställde en fråga på agoras hemsida så började jag prata med en tjej som också ska gå på campus och som med ska läsa lärare, svenska precis som jag. Vi började prata och det visade sig att hon också är halvpolsk, precis som jag och att vi har en massa gemensamt. Hur stor är chansen att det var just henne jag frågade vad hon ska gå liksom?!

Så imorgon ska jag träffa Anna-Maria på stationen så ska vi gå till inskrivningen tillsammans, känns bra!




White dress

Här kommer lite bilder på en outfit jag hade på mig en varm och solig sommardag!
 
Eheh ignorera fläcken på klänningen, åt glass på stan innan..
 
Love the dress.
 
Klänning New Yorker // Skärp New Look // Skor Skopunkten // Solglasögon Cypern



Details

Skärp, New Look (Polen)
Armband, från tidningen SOLO
Klocka, Ur & penn
 
Ni får se hela outfiten sen!
 
 
 
 



N E R V Ö S

Första dagen i Helsingborg imorgon
Nollningen börjar
Ny skola
Ny stad
Nya människor
Universitetet
Nervös? Svar: något så fruktansvärt!
 
Nervös nervös nervös nervös
 
Kommer ihåg hur det var dagen innan jag skulle börja gymnasiet, höll ju på att dö av nervositet. Men det visade ju sig att första dagen och de kommande 3 åren blev toppen. Hoppas på samma nu..



Söndag

Frukost framför Justin Bieber på tvn, goodie.




New in

Köpte denna mysiga tröjan på h&m när jag var i Kristianstad med Jessica. Färgen är så snygg! Först köpte hon den, och jag köpte klänningen så hade inte pengar till tröjan med. Men sen kom jag på att jag hade ett presentkort på h&m så sprang in och köpte den. 199 kr.



Gårdagens

Klänning h&m // Skinnjacka h&m // Väska Mischa Barton // Kofta JC
 
Klänningen har blivit en stor favorit!



Skavlan möter Justin Bieber

Kollade i TV tidningen igår och såg att Skavlan möter Justin Bieber skulle vara på 1an idag. Tja varför inte se det tänkte jag. Såg ni det btw? Vilken bra intervju det var!!
 
Jag har aldrig varit något fan av Justin, visst några bra låter hade han väl gjort men inte mer än så. Men vad har hänt med killen?! För fyy vad bra han blivit! Hans röst är ju helt underbar och snygg har han med blivit! Och hans nya låter på albumet Believe, bra bra bra. Han kom med riktigt bra svar under intervjun, bjöd på sig själv och han verkar ju vara en riktigt härlig person! Riktigt imponerad faktiskt. Sedan hans nya album kom ut har jag drogat det mycket, fantastiska låtar.
 
Men what´s up med alla fans som bölar ihjäl sig när de kollar på hans konseter? Njut istället!
 
Vadå snygg??
 
Här; http://www.svtplay.se/video/251970/skavlan-moter-justin-bieber kan ni se hela programmet, MAJA KOLLA PÅ DET! Och jag tycker alla ska ge en chans, om ni gillar Bieber eller inte, kolla på det ändå. Gillar artister med fötterna på jorden och Justin är en av de. Go boy!
 
Och in på spotify och lyssna på Believe, Be alright och Fall och njut.
Och nej jag har inte blivit något Justin fan och ja jag älskar fortfarande Saade mest :)



Tjena migrän, försvinn tack

Har haft migrän hela dagen, därför jag inte uppdaterat. Så sjukt trött på att ha migrän var och varannan dag! Det är så grymt jobbigt och när jag har migrän mår jag riktigt illa med, gaaalet irriterande. Funderade på att ta nässprayen men eftersom jag mådde dåligt efter den sist ville jag inte ta det, så fick bli migräntabletter istället. Vill rönta mitt huvud nunu för att se om det är något fel eller vad orsaken faktiskt är.
 
Så har sovit/vilat hela dagen. Men nu mår jag lite bättre men hela lördagen är ju redan gone, hmm kul! Har dock fortfarande ont i huvudet, b l ä ä ä
 
Bild från igår.
 
Omg redan söndag imorgon vilket betyder nollningen på måndag. Ny stad, ny skola. Jag vill inte! Nervös, gillar inte förändringar..



A day out with my girls

Här kommer lite bilder från när jag var på stan med Maja och Josefin förra veckan tror jag? Eller veckan innan dess? Det var en varm sommardag med glass, vänner och shopping. Ett av de bästa sätten man kan spendera dagen på tycker jag.
 
Hade på mig en kjol från Reserved, linne från JC och armband från Polen
Vi provade en massa kläder på h&m
Jag och Maja
Är helt kär i klänningen!
Söt min där haha
Maja köpte den röda medan jag köpte denna svarta. Köpte dock en röd i Kstad veckan efter för att de är så himla sköna och snygga. Dock har min röda redan gått sönder..
Fina vänner!
Josefin, jag och Maja
En brun och glad Josefin



Starfish

Köpte aldrig halsbandet igår så idag åkte jag till Vero Moda och gjorde det. Älskar sjöstjärnan men gillar inte alls kedjan, den är riktigt ful! Ska använda en smalare kedja istället.
 



Maaat

Är på maxi och handlar men är så sjukt hungrig så jag mår illa. Bara ätit en macka till frukost. Längtar hem och längtar efter fooood! Blir pasta tagliatelle, knaperstekt bacon och riven parmesan. Har aldrig ätit det innan men det låter gott i alla fall!

Går inte ladda upp bilder genom mobilen, någon som blir förvånad?




Läraryrket

Hello! Sorry för dålig uppdatering igår, var inte hemma på hela dagen. Var bl.a. Med mamma på flera skolor och hämtade schema och liknande, trodde inte mammas jobb var sådär tufft alltså! Hon är modersmålslärare i polska och har typ 15 olika skolor, både i Hlm och Kstad hon måste pendla mellan varje dag Och nu när hon ska bestämma tid till sina lektioner måste hon åka till alla skolor och hämta alla elevernas schema och det är verkligen inte lätt för man får springa runt på hela skolan och leta reda på någon som kan ge schemat och folk har gått hem eller så sitter de på möte etc. Jag skulle fått sinne haha, inget tålamod till sånt!

Så läraryrket är inte så lätt som det verkar. Folk säger att lärare har det chill som är lediga loven och sommarlovet men på sommarlovet slutar de 1 vecka senare och börjar 1 vecka tidigare och sportlov och liknande jobbar de med planering större delen av dagarna. Plus att man inte kan ta ledigt mitt under terminen för att tex åka utomlands eller liknande när resorna är billiga, för man är bara ledig under sommaren. Och arbetet slutar inte bara för att skoldagen slutar utan mamma måste alltid ta med sig jobbet hem, det är rättning, planering, pappersarbete etc. Så det är inte så lätt som det låter folk. Dock älskar mamma sitt jobb och det är ju det viktigaste! Men som sagt, trodde inte det var så mycket jobb runt omkring allt, men det har jag fått se nu när jag hängt med henne. Plus att lönen och dålig och lokalerna på många skolor är under all kritik. Hjälp, vad har jag gett mig in på haha? Men jag tror ändå att jag kommer älska läraryrket. Helst vill jag komma tillbaka och jobba på Linné, skulle vara nice! Nu ska jag hänga med mamma igen, har ju inte så mycket annat för mig och som sagt, kul att se hur skolan fungerar inför mitt framtida jobb.

Igår sprang jag förresten runt i denna snygga klänningen från h&m!




Torsdag

Körlektionen gick helt okej, blev godkänd på landsväg, skönt. Deras nya bilar är ju riktigt high teknologiska haha! Sjukt mycket olika funktioner men ovant. Sen hjälpte jag en med lite papper, tjänade 100 kr så nu ska jag nog köpa ett halsband jag såg är jag var på stan med tjejerna för någon vecka sedan.




Körlektion

Trött tjej! Ska i alla fall äta frukost nu och kl 11-11.40 har jag körlektion på TT, hjälp jag har inte haft lektion sedan mars typ? Och de har bytt ut alla bilar till nya, stora. Ehh good luck! Blir alltid mer nervös när jag ska köra med läraren än med mamma men förhoppningsvis går det bra. Därefter ska jag jobba en timme. Hörs sen!




Grill hos Klaudia

I lördags var vi på grill hos saknade, underbara, älskade Klaudia! Hon hade fixat allt så himla fint och maten var så god! Första gången jag är i deras hus, Emil är sjukt duktig på att fixa och renovera. De bor en lite innan Bromölla så är en bit dit. Jag och Klaudia pratade en massa gamla minnen, haha kommer ihåg för typ 5 år sedan när hon skjutsade runt mig på sin moppe, när vi hängde i Bjärnum, åt chips, gick rundor och pratade skit. När vi var små så ritade vi Bamse teckningar i vardagsrummet och 1 gång hände något som Klaudia påminde mig om nu när vi var hos henne, HAHAHA hade verkligen inget minne av det men oj vad vi skrattade. Vad det var ska vi nog inte ta upp här ;p
 
Tack för en superbra dag! ♥
 
Ready to go
Så fint dukat
Vardagsrummet. Emil och Semir
Åh bröllopsbilderna, kommer ihåg hur lyckliga de var! (Och fortfarande är)
Klaudia
Vi åt grillat, min favorit!
Klaudia hade även bakat
Violetta, Emil och Semir
Klaudia och jag
Som jag saknat dig, måste träffas oftare!
Klaudia fick typ världens finaste ögonfransar utav denna mascara, från Sephora tydligen. Måste köpa när jag är i Polen.
Klaudia och Semir
Haha sött!



Zomig nasal

Fy vilken hemsk dag! Det var längesen jag mådde såhär dåligt. Hade migrän igårkväll, tog 2 tabletter och vaknade upp och mådde helt okej idag. Spände mig dock inför tandläkaren så när jag kom dit fick jag riktigt ont i huvudet, lampan de har på mottagningen gjorde ju inte saken bättre. Ville spy redan där, åkte hem och tog 2 tabletter och vilade, mådde lite bättre så åkte med mamma till jobbet i Kstad. Redan på vägen dit fick jag hemsk migrän igen som bara blev värre och värre. Åt ingenting mellan 10-17 heller så mådde verkligen skit. Sen fick vi åka in till stan för att äta något för jag trodde jag skulle svimma.

Men sen på vägen hem, fyfan! Dunkade migrän, ljus, doft och ljudkänslig, riktigt hemskt illamående, kändes som om jag skulle spy vilken sekund som helst. Jag orkar inte med min migrän mer! Det är riktigt jobbigt och folk som inte lider av migrän fattar inte hur fruktansvärt det är. Man kan inte göra något, jag mår så dåligt då så jag är helt borta. Tabletterna hjälper inte mot de allra värsta attackerna längre. Så vi fick stanna i Vinslöv och mamma sprang in på Apoteket, vad skulle jag göra utan henne? Hon kom ut med speciell nässpray mot migrän. Så sjukt äckligt dyr!! 209 kr för 2 doser, det räcker alltså till 2 migränanfall, sjukt. Har dock hört att de smakar riktigt illa, tog de så fort jag kom hem och gjorde misstaget att lägga mig ner, dumt !! För då är det ju klart att det åker ner i halsen. Det var det äckligaste jag någonsin smakat! Det brände i halsen som bara den och sååå hemsk smak, ville bara spyyyy. Men oj oj vad de hjälpte! Underbar uppfinning, absolut värt att använda de trots den grymt äckliga smaken. Trodde inget skulle hjälpa mot min migrän idag, måste få utskrivet recept på dessa för då är de billigare. Har fortfarande lite ont men så mycket bättre.

Ja där har ni min dåliga dag, tjoho! Ingen läkare tar mitt problem seriöst och ingen vet vad det beror på. Jag vet dock att jag reagerar riktigt mycket när vädret ändrar sig, när det regnar, båser etc. Då mår jag skit!




Tråk

Var inte så kul att vara med mamma på jobbet som jag trodde haha. Hon sitter och planerar med andra lärare och jag sitter ensam i ett kallt rum, yeah! Är superhungrig med och har galet mycket migrän, ingen läkare vet vad min migrän beror på.. Men jag vet att den försvårar mitt liv hemskt mycket, riktigt jobbigt är det.

Roar mig med att läsa min Frida tidning i all fall!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_5034ced3e087c336650000dd.jpg" class="image">




Pink lips

Tandläkaren avklarad vilket betyder att alla läkarbesök och liknande nu är över! Så jäkla skönt!! Hade inga hål som behövde lagas heller. Dock har jag problem med min käke, stora problem. Ska få tid till en tandspecialist som ska kolla på det. Men min tandläkare trodde att han skulle rekommendera en käkoperation. Aldrig i livet att jag tänker operera min käke.. Men det är ju frivilligt, får se.

Nu ska jag hänga med mamma till kstad, hon måste ta scheman och jobba lite. Mjo har inget bättre för mig så varför inte?




Tandis

Regnet öser ner utanför fönstret, gissa hur pigg jag var på att gå upp från min varma sköna säng för att gå till tandläkaren? 0,0000 kan jag säga. Har tandläkareskräck! Ska tydligen få en ny tandläkare idag, jaha.. Vet att jag har hål med, det hade jag redan förra gången men hon tyckte inte vi behövde laga det. Ehh nähe? Får se vad han säger idag, ska inte laga något hål idag i alla fall! Sen vet jag inte riktigt vad som händer, drar kanske till kstad.




Järnbrist

Inte känt av några biverkningar alls av livmoderhalscancer sprutan, skönt! Var dock hos läkaren i över 2 timmar! Fattar ni? 2 timmar!! Väntade först så sjukt länge och sedan pratade och pratade han och jag som får rejäl panik när jag befinner mig på ett sjukhus, vill bara springa där ifrån.. Vi pratade en massa, han gav mig tips och råd, måste börja ta blodsocker oftare men det är ju såå drygt. Fick också reda på provsvaren och jag har tydligen järnbrist.. Det var ju inte så bra! Så måste börja ta tabletter med järn, har även köpt lite mat som innhåller järn, bla banan som jag hatar! Därför har jag känt av en konstig känsla i mina ben på sistonde, rastlösa ben kallas det för och hör tydligen ihop med järnbrist. Hade även en förhöjd sänka, hmm är ju inte sjuk.
 
Någon av er som har eller har haft järnbrist? Är tabletterna stora? Har ju såna problem med att svälja tabletter :(Imorgon ska jag till tandläkaren och sen är alla läkarbesök och liknande avklarade, thank God!
 
Annars då? Var med mamma på några skolor idag när hon skulle ta scheman. Åh vad jag längtar till min framtida arbestsplats! Det ska bli så himla roligt att jobba som lärare. Litteraturlistan ser dock inte lika rolig ut, framför allt inte 2 delkurser som har med olika epoker att göra, och typ gamla författare och liknande. Även litteraturhistoria, fy vad tråk! Snart back to school, pallar inte! Livet är väl inte det roligaste just nu och denna sommaren har väl inte varit så jättelyckad, vet inte riktigt varför men den har inte varit bra helt enkelt. Kommer ihåg när jag och Maja sa "år 2012 kommer bli det bästa i våra liv" på nyår när klockan hade slagit 12, riktigt så blev det väl inte. Har ni haft ett bra år? 2012 har inte varit så bra för min del, inget har gått riktigt som jag vill och inget har känts så kul som jag hade hoppats på. Får hoppas på att 2013 blir ett bättre år.
 
Satan vad tråkigt det låter.
 
Okej glöm det där jag sa att jag mår toppen efter sprutan. mår riktigt dåligt nu. Ont i huvudet, huvudet, illamående, vill bara spy. FML.



Spruta check

Så, nu är den första sprutan mot livmoderhalscancer avklarat. Själva sticket gjorde inte speciellt ont men när de sprutade in vätskan gjorde det fett ont! Det är ju vid musklerna så det spände rejält och efteråt med, jisses. Men det gick över efter 10 min så lätt värt det!

Nu har jag väntat på diabetesläkaren i över 1 timme här, varför är alla så sega? Jag har annat för mig än att hänga runt på sjukhuset..




Hospital

Kl 13 ska jag ta sprutan mot livmoderhalscancer, vill inte.. Men ni är så söta och kommer med goda råd när jag behöver veta, love 2 you!

Sen ska jag vidare mot diabetesläkaren. Alltså ni fattar inte hur mycket jag hatar min diabetessköterska, hon är en häxa! Sjukt stötig, långsam och irriterande! Men men, måste ju få det gjort. Ska få tillbaka provsvaren från årsproverna med, hoppas att allt är bra! Hörs efter helvetet. Puss.




Vaccinet mot livmoderhalscancer

Någon som tagit vaccinert mot livmoderhalscancer? Gardacil tror jag det är va? Snälla, kommentera om den gjorde ont och om ni fick några biverkningar efter? Måste veta! Är rädd för att ta den i och med allt som händer folk efter svininfluensavaccinet, människor har ju fått narkolepsi och fått hela sitt liv förstört pga 1 spruta! Så frågan är, våghar man ta detta vaccin?
 
Är nålen lång/tjock? Gör sticket ont? Har man ont efteråt? Åh förvirrad tjej.



En dag i Kristianstad med Jessica

Kom hem vid 7 efter en heldag med Jessica i Åhus / Kristianstad. Eller dagen började på göinge kliniken, med blodprov. Det var seriöst 5 patienter som väntade i kö så tog det över 1 timme?! Fett ont gjorde det med, blö för sprutor. Imorgon fortsätter helvetet, först ska jag nämligen ta den första sprutan mot livmoderhalscancer (har hört att den ska göra riktigt ont?) och sen diabetesläkaren, woho längtar redan..
 
Kom i alla fall till Jessica innan 12. Vi gjorde pannkakor, så goda blev de haha! Mästerkockarna ;) Efter att jag hade ätit så många pannkakor att jag inte kunde röra mig tog vi bussen mot Kristianstad där vi spenderade hela eftermiddagen. Shopping, prat, glass i solen och middag på grafitti, så såg våran dag ut. Köpte 4 saker, riktigt nöjd med alla! Ni ska få se de sen. Tack för dagen ♥
 
Dags att göra pannkakor! Vi tog dubbelt av allt, snacka om att det blev en stor smet höhö
Dagens. Ja jag älskar min klänning och bor typ i den..
Innan vi drog till Kstad
Ottos glass, brownie och päron-choklad, godaste som finns!
 
Julia ville hjälpa till med maten
PannkaksstekarN ;)
Sötisar!
Inne på h&m, älskar färgen på tröjorna!



Söker jobb

Ja, som rubriken lyder. Jag vill verkligen ha ett extrajobb vid sidan av mina studier så att jag kan tjäna lite pengar! Hatar att tex gå på stan och inte kunna köpa den där snygga klänningen på h&m eller tröjan på bikbok. Suger dock att ingen svarar på ens ansökningar..
 
Nu ska jag skriva världens bästa personliga brev!



@Jessica

Har varit hemma hos Jessica och nu sitter vi på bussen på väg till Kristianstad.




Gymnasiet, bästa tiden i mitt liv! ♥

Ni som börjar gymnasiet imorgon, oroa er inte! Förhoppningsvis hamnar ni i en lika underbar klass som jag gjorde och de 3 åren kommer bli de bästa i era liv. Vad jag önskar att jag också var tillbaka på Linnéskolan imorgon. Gå i de där korridorerna man gått i hundratals gånger, sätta på låset på ett nytt grönt skåp och sedan fylla det med böckerna. Gå ner till C1 och ha svenska, sitta ute på bänkarna på rasterna och sola. Fika i kafeterian. Jag vill inte börja på universitetet! Jag vill bara tillbaka till trygga Linnéskolan, och stanna där för alltid.. Älskade verkligen gymnasiet och de 3 åren gick snabbt, alldeles alldeles för snabbt.
 
Här är några blandade bilder från 2009-2012, MINNEN!! ♥
 
Blandade bilder, allt från naturkunskapslektionen i ettan till Finjasjön i trean.
 
Studenten var den bästa dagen i mitt liv men jag är så glad att jag fått spendera mina 3 år på gymnasiet med dessa fina männskor, jag minns tillbaka på tiden med ett stort leende på läpparna. Visst har det varit jobbigt med plugg upp över öronen 24/7 men vi satt ju alla i samma båt.
 
Kommer ni ihåg naturkunskapslektionerna i ettan som vi alla typ ville dö på haha? Och när vi satt i korridorent och gjorde alla instuderingsfrågorna om nk inför proven? Och alla jobbiga mattelektioner där vissa av oss satt som stora frågestecken och fattade 0 (jag var en av de haha). McDonalds när någon hade fått körkort, sitta bakom skolan, sola och prata. Alla sjuka raster och alla gånger lektionerna spårade ut rejält. Och vem minns inte när Samir körde Grease under historia lektionen och sprang rakt in i väggen? HAHAH. Eller Magle våtmark i ettan när vi skulle plocka blommor och stanna varje minut för att Ole skulle berätta något om fåglar eller gräs. Alla timmarna vi spenderade i elevrådsrummet och linnews. Studentfesterna och inte minst, förfesterna. Samhällslektionerna och religionlektionerna med kära Britta. Bussresan till Skåneresan och Stockholmresan, när alla satt och sjöng. Middagarna på infinity för att fira att sommarlovet var här. När alla i klassen satt vid det runda bordet och pratade och skrattade innan samhällslektionerna på onsdagarna och fredagarna. Och vem minns inte när Samir och Putte gick vilse i skogen på Skåneresan och läraren inte ville vänta på dem men jag ringde och ringde för vi kunde ju inte gå utan dem. Alla spanska lektioner som även de spårade ut. Rasterna var nog det bästa av allt, helt sjuka minnen från vissa raster. Bara sånt där som s3shb kunde göra!
 
Jag har många bilder från Stockholm och Prag ni inte sett än, de kommer nångång. Lovar.
 
Jag skulle kunna fortsätta i evigheter med allt vi varit med om men det skulle nog ha blivit en hel roman. Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägget men kanske att jag kommer sakna det så fruktansvärtgalethemskt mycket? Men minnena kommer alltid att finnas kvar, underbara sp1b, s2shb och s3shb. Tack för allt ♥



Le coq sportif

Detta är mina favoritskor, all times! Köpte de på Scorett för typ 4-5 år sedan och har använt de så sjukt mycket sedan dess, världens skönaste skor!! Men nu håller de på att falla isär haha men använder de ändå, kan ju inte slänga de! Problemet är bara att Scorett inte säljer märket Le coq sportif längre. Någon som vet var jag kan hitta detta märke? Och det måste vara läder, inte tyg! Behöver inte vara samma modell men i alla fall något liknande.



Åhus imorgon

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt. Ska nämligen ta blodprov vid 8.45 imorgon, ja blodprov hit och dit, tro mig; jag hatar det!!

Sen ska jag bege mig till Åhus för att träffa Jessica. Vi ska göra pannkakor, något som vet vad clubsoda är hahaha? Hon ska passa sin syrra till 1, sen åker vi in till Kristianstad. Ska bli så kul att träffa henne igen!




Promenad

Var ute på en promenad ikväll, så skönt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_50313bf6ddf2b3372a0058af.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_50313bf6ddf2b3372a0058af.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_50313bf89606ee27a700568a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_50313bf89606ee27a700568a.jpg" class="image">




Drömresmål

Jag vill åka utomlaaaaaaaaaaaands! Sol, bad och medelhavet skulle ju inte vara helt fel att uppleva snart igen. Måste hitta ett sommarjobb till nästa sommar, vill tjäna pengar, spara allt och äntligen vara på god väg att få uppleva mitt drömresmål; Dubai! Jag vill dit, jag SKA dit. Måste bara få ihop pengar först.
 
Här har ni en liten lista på ställen jag vill besöka;
 
- Dubai
- Cypern (Ayia Napa igen, så himla vackert)
- London (Igen, wonderful city)
- Grekland (Var där för lääängesen, underbart)
- Usa
New York
Las Vegas
Hollywood
Los Angeles
Miami
- Italien
Rom
Milano
Sardinien
Spanien (Kanske inte Alcudia igen men någon annanstans)
Hur vackert?! Dubai fontain i mitten och Burj Kalifa, världens högsta byggnad.
 



Dags för bästa serien




3 nya

3 nya iPhone skal. Älskar Chanel skalet! Har fått de i present från Thailand.




Körkort

Sitter och funderar på när jag ska ta mitt körkort. Antingen nu innan det blir vinter eller direkt när vintern är slut. För köra kan jag, i det stora hela i alla fall. Måste träna mer på rondell, stadskörning och liknande men annars kör jag faktiskt bra. Bara halkan som måste klaras av med, men den kostar 2000.. Sen så måste jag i alla fall köpa 5 lektioner till.
 
Teorin har jag inte börjat med men den vill jag börja plugga när jag väl har ett datum för uppkörning och teori, det är så jag funkar. Jag vet att jag kan klara hela teorin på 2 månader, om jag pluggar stenhårt! För jag vet, när jag väl pluggar till något så fokuserar jag till 100% och gör det bra, hur stort området än är. Men som sagt, jag måste ha ett specifikt datum för annars orkar jag aldrig sätta upp mål och klara det.. Blir ju lite stressigt redan nu i oktober med all teori, körning plus teorilektioner. Sen är det ju vinter mellan november-mars i alla fall, och jag vill inte köra upp när det är snö! Så april kanske? JAG SKA HA DET INNAN SOMMAREN!!
 
 
 



20

20 grader ute och här hemma är typ living hell då, så sjukt varmt!! Kommer ju bli lätt att somna idag, eller inte.




Kör

Chill att Övningsköra på kvällen. Nu ska jag bara ta tag i teorin med, Semir ska verkligen inte få ta körkort före mig haha!! Snart hemma.




Hos Klaudia

Är hos finaste Klaudia!




Glass

Är på väg till stan för att köpa glass, sista dagen Ottos glass är i stan haha och det är ju sjukt gott!




Campbell

Jeffrey Campbell skorna passade inte, de var för stora trots storlek 40. Ska skicka tillbaka de men beställde ett annat par men för 1/3 av priset, osäker på om de kommer passa dock. Har så svårt att hitta skor som sitter bra!

Men visst var de snygga? Finns på Nelly.com, passar kanske er bättre än mig.




Lördag

Vaknade ÄNTLIGEN upp utan migrän, efter 6 migräntabletter och drygt 10 timmar sömn. Men så ligger jag i sängen och är inne på fb, så tappar jag mobilen rakt i pannan, ehh det var väl mindre bra efter ett sånt migränanfall.

Är fortfarande irriterad över Harrys. En av de värsta sakerna jag vet är när man planerar något och så blir det inte av eller så förstörs planera på ett eller annat sätt. Vi planerar att dra dit inom de närmsta 2 veckorna i alla fall!

Nu ska jag äta frukost, bada och åka till stan och köpa glass. Sen ska jag iväg mot Klaudia!




Fredagskvällen förstörd, check

Ursäkta, men helvetes skit!!!! Var så taggad på utgång så ringer Maja och säger att Harrys har stängt idag, alltså vafan?! Var såååå sugen på att dansa och gå ut första gången sen juni så är det ingen nattklubb, sura vi blev!! Skit skit skit, där var min fredagskväll förstörd, awesome! Går och lägger mig istället. Har fortfarande hemsk migrän, vad jag än gör har jag lika ont i huvudet. Hatar mitt huvud! God natt från en ledsen och irriterad tjej. 




Migrän

Ligger på soffan med migrän. Redan tagit 4 tabletter så jag hoppas verkligen det går över! Vill ju inte ha migrän ikväll när vi ska ut för en gångs skull. Vad gör ni?




8 år med diabetes

"Går inte att bota", det gör ont i hjärtat att läsa.. Hur många gånger har jag inte fått höra och läst att ett botemedel kan vara på väg, jag har slutat tro på det, tyvärr. Har haft diabetes i 8 år nu, det är länge! Folk tror att man vänjer sig vid sprutorna, det gör man inte kan jag säga. Det gör lika ont ändå, 8 år senare. Drygt 12 000 sprutor har jag tagit under dessa åren, det är skrämmande siffror.




Party 2night

Bra dagar!
 
Igår var jag ju på stan med Maja och Josefin. Ikväll ska jag och Maja ut, har inte festat sedan studenten! Och imorgon ska jag hem till Klaudia utanför Kristianstad och grilla, ska bli så kul!
 
Mamma är inte hemma så nu ska jag försöka ge mig på att laga mat, hmm.. Enda negativa med dagen är att jag har hemsk huvudvärk.. igen!



New in

Beställde några saker från H&M förra veckan men eftersom allt inte fanns i lager får jag de i flera paket. Från det första paketet behåller jag bara ett skärp och från det andra den supersnygga svarta skinnjackan! Har en likadan fast röd, tror den röda är ännu snyggare faktiskt men svart passar till mer.
 
Ett vanligt svart skärp.
Älskar den!
Och här är en bild från H&Ms hemsida



Gårdagens

Blev inga bra outfitbilder, varje gång jag skulle ta en bild kom någon granne gåendes och ja det är ju lite pinsamt att stå och ta bilder på sig själv då haha.
 
Kjol från Reserved / Skor från Skopunkten / Väska från Mischa Bartons kollektion / Linne från JC / Solbrillor från Cypern / Armband från Bijou Birgitte / Armband & Ring från Thomas Sabo



Solat

Hittade en gammal solstol i förrådet så gick ut och solade i 40 min. Solen kom fram och gick i moln då och då men när den väl var framme värmde den riktigt mycket, svettades som en gris haha.. Men gick in nu, blir så himla rastlös av att sola. Hur tråkigt är det liksom inte? Älskar dock att vara brun. Därför är jag mycket glad över att jag har såna bra pigment för solen har direkt, glad tjej! Så nu är benen bruna och ansiktet har fått färg igen. Brännande från Turkiet håller fortfarande i med, tur för denna svenska sommaren har ju inte bjuder på så värst mycket sol.

 




Sooool

Ville sola men kom på att mamma har alla solstolar i bagaget på sin bil.. Och hon kommer hem vid 17, alltså ahhhh! Kan ju inte ligga på en handduk på asfalten direkt och vi har ingen trädgård. Varför är jag inte vid havet idag?:(




Well let me tell you a story about a girl and a boy

Finaste låten just nu! Spelade sönder den i Polen så lärde mig hela texten utantill eheheh.
He fell in love with his best friend, when she´s around he feels nothing but joy.
Who´s gonna make you fall in love, I know you got your wall wrapped all the way around your heart.
Did you know youre an angel who forgot how to fly.



MQ

Köpte en ny tröja på MQ här om dagen. Den var på rea och kostade 90 kr. Velade mellan vit och rosa men vit passar ju till mer :)



CV

Håller på att hjälper Semir att skriva hans CV och personliga brev, fett svårt att förklara hur man ska göra genom fb haha. Snäll kompis man är höhö! Sen måste jag skriva ut en retursedel till nelly.com och lite andra såna småsaker.
 
Hörs snart, lägger in lite bilder då!
 



Stan & ny klänning

Hemma efter en rolig dag på stan with my girls! Vi shoppade, åt glass och pratade en massa. Jag och Maja köpte likadana klänningar fast olika färger och Josefin köpte en skjorta. Tog mest bilder med mobilen men har inte lagt in de på datorn än, här är tre stycken från kameran i alla fall.
 
Hässleholm en solig sommardag.
Lång lugg japp! Dags att klippa snart.
Här är klänningen jag köpte. Så enkel men ändå så fin! 199 kr.
Transparent övertyg. Maja köpte en vinröd, tycker faktiskt den röd är snyggare än den svarta men fanns bara en storlek kvar.



Stan med Josefin och Maja

Väntar på att Josefin ska hämta mig. Jag, Maja och Josefin ska nämligen till stan. Gå runt i affärer och äta glass. Ännu en varm sommardag så här har ni dagens svala outfit. Ha en fin dag!




Smekmånaden från helvetet

Förra torsdagen hyrde vi 7 filmer. Två av dem var så sjukt dåliga så stängde av efter 10 min, en är med riktigt kass men kollade bara för att jag betalat för dem haha. Den fjärde är inte heller speciellt bra men denna, Smekmånaden från helvetet var hysterisk rolig! Ny film och ett riktigt bra filmtips, skratt, action och kärlek i en film. Riktigt bra haha! Se den!




En sommardag på stan

Här har ni några bilder från stan tidigare idag. Efter att vi varit i lite affärer och en runda på bibblan (de skulle skaffa kort) så köpte vi klass, så gott! Men såklart kan jag aldrig äta en glass utan att spilla, haha det är så typiskt mig! Och så tog jag på min min fina klänning med, andra gången jag får chokladfläck på den.. Då är bästa tipset; diskmedel, fungerar alltid! När vi stod i kön för att köpa glass träffade vi Semirs kompisar med, tvillingbrödrarna, trevligt.
 
Ania älskade min kamera och fotade typ allt som gick att fota
Jag idag.
Söta Ania!
Vill med ha lockigt hår.. Och Ania vill ha rakt, byta?!
 
Ania & jag, på lördag åker hon hem till Polen. Ses nästa år!
Wiktoria
Även hon fotade en massa med min fina Nikon
En vacker solig sommardag
Flowerpower
Ania och Semir
"Till Semir"
Bjuder på denna. Ania, Semir och jag
Nicole
Äntligen någon mer än jag med lugg, inte många som har det ju
PosarN



Polen shopping, del 14

Blev kär i detta skärpet när jag såg det! Inne på New Look har de så sjukt mycket fina kläder och accessoarer och rean var enorm! Detta skärpet kostade ca 22 kr, vadå billigt? Passar typ till allt med!



Polen shopping, del 13

Tror detta är det köp jag är mest nöjd med. Klänningen är helt underbar! Framför allt till bruna barbenta ben, åh den är så himla fin.
 
Man fick skärpet till men brukar använda ett annat jag tycker passar bättre. Den kostade ca 190 kr.



Home




Stan

Möta upp Ania, Semir, Wiktoria och Nicole på stan nu!




Tråkigt liv japp

Blir galen så tråkiga alla är!! Man kan ju aldrig hitta på något här.. Försöker komma med förslag till alla men ingen kan/vill, dööööör! Så kollar man på fb och ser att alla 94or och 95or hittar på en massa, man bara kul liv (y) Är det så att 93or är tråkiga eller what's up? Less på att sitta hemma! Någon som vill hitta på något? Hallå där ute i den vida världen?




Födelsedagsgrisen




Jag pallar inte

Alltså ni fattar nog inte vilken ångest jag har varje gång jag ska gå till läkaren/sjukhuset. Var i alla fall hos läkaren idag med migränen och istället för att bocka av ett besök kan jag ju lägga till 3, FML!! Ska röntga huvudet vilket betyder att jag måste till sjukhuset idag och idag skulle jag ta blodprov men aldrig i livet att jag gör det utan bedövning så gick hem utan att ta det. Bryr mig inte, orkar inte. Ska nog ta de på torsdag. Usch när jag tänker på alla bakterier som finns på alla sjukhus ställena vill jag bara spy.

Tur att jag snart ska träffa ett gäng fina vänner som förhoppningsvis kan få mig på bättre tankar.







Polen shopping, del 12

En mysig tröja från Jaquline, perfekt till lite kallare sensommardagar!



Tisdag

God morgon! Är det sol ute? I så fall ska jag sola. Ställde klockan på 10, ska strax gå upp.

Dagens planer? Börja med frukost, kolla sjunde himlen, kolla klart en film, blogga, läsa, sola (??) och sen ska jag till läkaren vid 3, oh no. Ikväll ska jag hem till Semir och fira hans Ania som fyller år. Inga bilder, varför? Tjaa blogg.se har ju en av sina problemdagar igen..




En dag på stranden i bilder

Hade en härlig dag i Åhus igår! Det var inte ett enda moln på himlen så solen värmde så skönt. Tror vi tog 130 bilder tillsammans igår med min kamera. Jag, Ania, Semir, Wiktoria och Nicole drog ut på bryggan och där fotade vi en massa. Annars solade vi, pratade och åt glass. Vattnet är alldeles för kallt för att bada i!
 
Träffade även saknade!! Klaudia och vi ska ses på lördag igen, längtar. Och så även Adrian (som är så himla brun, avis!) och hans bror Oskar, trevligt att träffa killarna igen! Killarna spelade fotboll och vi kollade på. En lyckad sommardag tror jag vi kan kalla det.
 
Tjejerna och Semir spelade lite boll medan jag stod bakom kameran
Semir in action ;)
Wiktoria
Nicole
Bättrade på brännan lite, glad!
Sommar, big love.
"Jag tar det, jag tar den" Så tog han inte den höhö
Semmeboy
Adrian. Så trevligt att ni kom fram!
 
Har många fler bilder men det får räcka för nu.
 



Nya iphone skal

Här är de andra två skalen jag köpte. Ett till Lacoste, gillar det verkligen! Och ett Adidas, det var dock repigt redan när jag öppnade det insåg jag efter jag kommit hem.. Men gillar det ändå.
 
 
 



Lacoste

Fanns så himla snygga skal på festivalen, om jag hade haft mer pengar hade jag köpt många till men köpte i alla fall 3 stycken!
 
Lacoste är ett av mina absoluta favoritmärke så gissa hur glad jag blev när jag hittade ett rosa Lacoste!
 



Outfit

Kjol Reserved // Linne New Yorker // Jacka Carry // Skor Skopunkten
 
Outfit från här om dagen.



Spegel

Jag har fått många frågor om vart mitt spegelskydd till min iphone kommer ifrån. Det är från fyndiq.se och kostade 9 kr om jag inte minns fel! Praktiskt att ha en spegel men ja det är lite störigt när solen lyser för den reflekterar solljus rätt starkt.
 
Det är dock rätt repigt nu, får ta och köpa ett nytt sen.



Dumma getingar

Har en massa bilder att visa er från veckan som gått, har ju hänt så mycket kul! Ursäkta fläckarna på linnet, igår när vi åt glass i Åhus blev jag attackerad av getingar som jag är så rädd för, man kunde ju inte ens äta sin glass i lugn och ro! Så såg inte när det började droppa ner på tröjan, blev så sur så slängde glassen i papperskorgen haha, hoppas getingarna fick en god middag i alla fall..



Schema

Mitt schema över 1 vecka på lärarutbildningen på universitet, ser tufft ut! Trodde jag kunde ha ett extrajobb 3 dagar i veckan men det kan jag ju ta och glömma..




Vart är solen?

Hatar denna dagen! Äckelsjukhus. De tog så många rör blod och sen istället för att få ett normalt plåster sätter de på nån jäkla tejp som gjorde så sjukt ont att ta bort!! Värre än själva blodproven ju.

Nu ska jag chilla resten av dagen, tänkte sola lite men här är ju ingen sol, som vanligt i Hlm. Åt i alla fall på subway efteråt, gott.




Sjukhuset

Mot sjukhuset för att ta en massa blodprov :( vill inte!




En liten lista

Senaste
 
Låt du hörde: Fall med Justin Bieber
Film du såg: Ehh någon sjukt konstig, "The other bride" heter den, stängde av efter inte ens halva.
Mat du åt: Äpple
Kram: Klaudia
Handskakning: Adrian
Känslan: Irriterad över att behöva dra mig till sjukhuset imorgon
Bråk: Småbråk med mamma
Resa: Polen annars här i Sverige är det Liseberg
Glädje: Idag i Åhus
Längtan: Till lördag!
Dröm: Kommer inte ihåg
Personen du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Violetta
Personen du fick sms av: Maja
Gången du var utomhus: Idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, julafton?
 
Antingen-eller-frågor
 
Storstad eller landet: Storstad
Hamburgare eller Pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Hund
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet
McDonalds eller Max: Max
Vin eller öl: Inget av det
Charter eller skidsemester: Charter
Sverige eller utlandet: En blandning av båda
Sport eller nyheterna: Får väl bli nyheterna
Hockey eller fotboll: Fotboll (när Ronaldo spelar hehe)
Ljushåriga eller mörkhöriga killar: Spelar ingen roll!
Sommar eller vinter: Sommar
 
5 saker du alltid har i ditt kylskåp
- Fun light
- Smör
- Äpple
- Vindruvor
- Skinka
 
4 saker du inte kan vara utan
- Familjen
- Vännerna
- Mobilen
- Datorn
 
3 saker du inte kan äta
- Vitlök
- Gurka
- Ris
 
2 saker som gör dig glad
- Resor
- Nära & kära
 
1 sak som du gör oftast flera gånger i veckan
- Sover haha
 
 
 



Dagens outfit

Älskar kjolen! Så himla skön att ha på sig. Den är ny och kommer från Reserved, köpt i Polen. Linnet är från H&M, skorna från Skopunkten, Iphone-väskan är från iphonehalsband.se och solbrillorna är från Cypern.



Dumma blogg.se

Kan inte ladda upp bilder på bloggen, nya blogg.se är ju helt cp!! Varför byta en hel bloggplattform när man inte har tillräckligt med kunskap för att fixa så att allt fungerar? Jag som ville visa bilder från de senaste dagarna, ah sur man blir!



Polen shopping, del 11

Tre snygga läppglans, två av dem kostade bara 15 kr men de är så bra!



Long skirt

Kom precis hem, fett trött! Dagens outfit i alla fall, älskar kjolen! Mycket mer än min liknande från Gina. Bättre bilder kommer sen, måste bara äta något. Hungryyy. Får varken dricka eller äta något efter kl 12 pga blodproven imorgon. Hur ska jag klara hela morgonen utan att dricka?! Är alltid törstig som en elefant på morgonen, ååååh. Måste ta sån emla kräm där jag ska ta blodprov med, 2 timmar innan tror jag man måste sätta på det. Ska jag vara uppe 4 timmar på morgonen utan mat? Alltså åh :( Mår så illa då!




Vamos à la playa

Riktigt såhär brun är jag ju inte längre men förhoppningsvis får jag lite färg idag!




Trött!!

Blää är så sjukt trött! Vill sova.. Men blir kanske Åhus, mamma mår dock inte bra, ahh vet inte vad det är med henne, palla vara sjuk hela tiden..

Nu ska jag äta frukost, ciao!




Sista festivalen kvällen

Hemma efter ännu en rolig kväll, lärde känna 2 tvillingbröder som är vänner med Semir, riktigt trevliga!

Jag och Ania på bild, söt tjej :) Och ja det ser ut som om jag inte har världens minsta ögon på typ alla bilder haha, fett fult! Bror sover hemma första natten på länge, har faktiskt saknat honom! Trodde aldrig jag skulle göra det hehe men så är det väl när man inte bor under samma tak. Så nu är hela lilla familjen. samlad. Jag, mamma och bror, precis som det ska vara. 




Tonight's gonna be a good night

Åt middag nyss, kanske inte så smart när jag ska äta snart igen men i alla fall. Ska snart börja fixa mig inför ikväll, undra vad man ska ha på sig? Var svinkallt igår men vill ändå ha något snyggt ju.

Ska träffa Nicole, Wiktoria, Semir och hans tjej (så sjukt trevlig!) vid 19. Vi ska börja med middag på wokhouse och sedan drar vi till festivalen. Nicole har mina 5 biljetter i sin väska, glömde de där i onsdags så åka karuseller 5 gånger blir det med. Nu vill jag bara åka den som går upp och ner haha! Så grymt rolig. Hörs! 2 bilder från förra gången Ania var här.




Hata

Ångest när jag tänker på allt hemskt de kommande 2 veckorna. Jag hatar sjukhus, tandläkare osv, mår riktigt dåligt bara vid tanken av att gå dit. Men har ett läkarbesök inbokat för att kolla upp min migrän, sen får jag antagligen gå vidare med det till specielläkare. Måste ta blodprov, årsprover och det är en mängd olika rör fyllda med blod, buhu så himla rädd för det men standard när man har diabetes. Ska till tandläkaren, blääää värsta som finns och så till diabetesläkaren och diabetessjuksköterskan. Fyfan :( det första börjar redan på måndag.. Trots att jag tar flera sprutor varje dag är jag otroligt nålrädd, framför allt när någon annan gör det på mig, kan verkligen inte kolla på det! Men idag och imorgon ska jag inte tänka på det!




Saturday night out

Normalt att vara såhär trött haha! Vill soooova. Men snart dags att ladda upp inför sista kvällen, förhoppningsvis en rolig kväll. Hade 11 kr kvar, hej pank tjej liksom men så hittade jag 140 kr i min skolväska, då blev jag glad tjej istället! Så nu har jag till 2 iphone skal och till att spela ikväll.
 
 
Två festival-outfits från förra året. Då var det i alla fall lite varmare än 9 grader på kvällen som det var igår.. Ikväll kör jag på halsduk! Frös ihjäl igår ju..



Sovmorgon

God morgon! Fy vad trött jag är, men efter en sån rolig kväll som igår är det värt det. Glad att jag inte dricker i alla fall, skulle inte palla vara bakis och ha huvudvärk som jag antar en del andra har. Här är en till bild från igår, nu ska jag äta frukost!




En rolig kväll på festivalen

Hemma efter en så rolig kväll! Vi gick massor med rundor, spelade, pratade pratade pratade, åt crêpes och så åkte jag 2 karuseller. En som jag aldrig trodde jag skulle våga! Kan lägga upp ett videoklipp imorgon. Tack för en rolig kväll!

Några bilder från kvällen.




Mot festivalen

Mot festivalen med Maja. Ska bli så kul ikväll!!




Ute och kör lite




Augusti 2011

Kollade igenom arkivet från förra augusti nyss. Åh vad livet var underbart då! Jag hade världens roligaste sommarjobb, lärde känna en mängd nya underbara personer, var 1 vecka men fantastiskt väder och havet nästan varje dag. Jag var brun, hittade på en massa roliga saker och ja, allt var på topp! Detta året känns inte riktigt lika bra, det är så mycket som går fel detta året och inget känns sådär jätteroligt. Då är det bra att man kan gå tillbaka och minnas förra sommaren, underbart.




Är det verkligen sommar?

Jag är såååååå trött på detta äckliga äckliga väder! Seriöst, är det augusti? Kan inte minnas en sommar med såhär dåligt väder, hur många dagar har det varit fint liksom? Typ 3? Hoppas verkligen att det slutar regna till ikväll! För jag har sett fram emot festivalen med Maja ett bra tag nu, vi får hålla tummarna!




Mila Kunis

Beautiful pictures!




Gina

Så snyggt skärp från Gina Tricot! Dock är det slut överallt, hatar när modetidningar visar upp kläder som är slutsålda..




Hahah så min humor!




Hemmakväll

Bestämde mig för att inte dra till festivalen idag, ska ju dit både imorgon och på lördag.

Drog till hemmakväll istället och hyrde film. Hämtade mitt paket från h&m, köpte choklad och tidningar. Mys!




Nytt i garderoben

Kom precis på att jag inte packat upp det jag köpte i Polen i maj när vi var på bröllop. Var så stressigt med studenten, sen Turkiet, Polen och Liseberg, har ju knappt varit hemma. Så fotade det nu med en gång, inte så jättemycket, en del hänger redan i garderoben men kan fota resten någon annan gång med.
 
Här är i alla fall några klädesplagg jag köpte.
 
Framsidan
Baksidan. Från New Yorker.
Även denna är från New Yorker. Love it!
Gillar axlarna på denna, ni vet såna tröjor där axlarna syns men att det ändå är en T-shirt.

Ja vad ska man kalla detta? Kofta utan ärmar haha? I alla fall, från Jaquline Rio.
Gillar spets!
Och ett par shorts, sköna till varma sommardagar.



Gårdagens

Kjol från Zara, ny! Linne från New Yorker, nytt! Armband från Bijou Brigitte, nytt! Iphoneväska från iphonehalsband.se.




Torsdag

Somnade med migrän, vaknade med migrän.. Tog 2 tabletter till och vaknade kl 13. Nu är det bra i alla fall! 9 sms när jag vaknade, betyder nog att jag sov lite för länge..

Festivalen kväll eller inte? Det är frågan. Det var kul igår men är rätt sugen på att bara vara hemma idag, kolla film eller något. Fast vore ju kul att sticka dit med, hmm! Vädret är ju helt cp, sol, regn, moln, åska, regn, sol.. Får se vart kvällen tar mig.




Home

Hemma från festivalen nu, har dock sån riktigt äcklig migrän så jag vill bara spy.. Virvelvinden gjorde ju inte saken bättte, jag mår aldrig dåligt efter karuseller men den där, den är inte nådig någontans. När tom jag mår dåligt, ja då är den hemsk. Snurr snurr snurr. Ska ta 2 tabletter nu men återkommer kanske snart. Annars får ni sova gott så hörs vi imorgon! Ska nog göra en liten beställning idag dock, ett par underbara skapelser av Jeffrey Campbell.. Vill verkligen ha de, så snygga!




Mot festivalen

Nu drar jag mot Hlm festivalen med Nicole och Wiktoria, ha en bra kväll! Lite bilder från festivalen förra året, haha minnen!!
Fina vänner ♥
Fast nu bor ju Cassandra i Stockholm så i år kan vi inte dra dit tillsammans, saknar dig sååå!



Kors

Troligen kvällens outfit. Älskar kjolen! Dock får det bli leggins till, blåser och kvällarna är kalla. Att man inte kan gå barbent på kvällarna i Sverige i augusti är ju sorgligt men sant.. Måste nog börja fixa mig så smått.




Bath

Tar ett varmt bad, så skönt! Har dock både migrän och mensvärk, mindre kul.. Tagga festivalen en runda ikväll, men längtar till fredag då jag ska dit med Maja, så länge sen nu!




Mulig

Nu är min klädstång nästan helt full, allt nytt från Polen. Den heter "mulig", kommer från Ikea och kostar 99 kr.




Up in the sky

Denna bilden tog jag vid havet i Polen. Är så nöjd med den! Dock vore den ännu bättre om fiskmåsen flög åt andra hållet. Tog den med ett objektiv till Nikon 1 J1.



Polen shopping, del 10

Nu har jag äntligen fotat klart nästan allt jag köpt i Polen. Tid det tar!
 
Här är en sjal jag köpte på Stadivarius, den är så snygg! De guldiga "nitarna" gör hela sjalen.
 
Fanns i svart med men mina pengar var slut så jag fick nöja mig med en vit!



Tisdag

Good morning! Ska äta frukost nu sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska i alla fall övningsköra. Vill så gärna ha körkortet men orkar inte ta tag i det.. Här har ni 2 bilder på kläderna jag nog är mest nöjd med från Polen. Linnet, åh jag älskar det.




Sökt jobb

Har precis sökt två jobb, mina första riktiga jobb! (Om man inte räknar med förra årets sommarjobb), jobbigt det där med registrering, cv och personligt brev.. Antar att jag inte ens kommer få svar för har sett hur många som svarar på min brors ansökningar, typ sådär 1 av 100, dålig stil! Men man kan ju alltid hålla tummarna.
 
Är extra jobb för ska ju börja plugga nu i september, vill inte börja på universitetet :( nervös!
 
 



Polen shopping, del 9

Sailor-stilen är ju inne igen så när jag såg denna söta väskan var jag bara tvungen att köpa den. Jag gillar båt-stilen! Denna kommer jag matcha till mina sailorskor och en söt klänning.
 



Elephants

Mamma har alltid sagt att elefanter med snabeln upp ger tur. Därför har jag aldrig köpt en elefant som har den ner.
 
Tycker elafant prydnadssaker är så himla söta! Så här är min lilla samling. 3 st av dessa köpte jag i Polen så det kommer bättre bilder på de. 
Pappa, mamma, storebror, lillasyster, bebiselefant. Hela familjen samlad haha!
 
Btw är jag ju sjukt smart.. Köpte 2 glas i Polen som jag la in i papper innan vi skulle hem sen la jag ner de i fickan i en bag. Idag när jag ska ta upp de, vad märker jag inte då? Jo de har gått sönder på hemresan och istället för glas ser jag tusentals glasskärvor, hmm mindre kul.



Resan mot Polen

Jag brukar alltid vara flitig bakom kameran på resor, fester osv. Men när det sen gäller att lägga upp bilder på bloggen brukar jag vara sjukt seg.. Här kommer lite bilder från Polen i alla fall.

Vi kom nästan för sent till båten, inte första gången det händer.. Vi var sista bilen som åkte på båten i alla fall, aja det viktigaste var att vi hann. Sedan började den 7 timmars långa resan mot Polen. Vi gick och åt på restaurangen och sedan drog vi till hytten. Lyssnade på musik, läste lite och kollade på The Last song, för sjunde gången haha men den är ju så grymt bra! Sen somnade jag nog lite och sen var vi framme.


Middag på restaurangen. Jag åt schnitzel, gott!


Till efterrätt tog jag 3 olika glassorter, bara mango var gott dock. De andra smakade skit haha.


Mamma åt creme brule.


Sen roade jag mig med att kolla på bästa The last song. Liam är ju bara såå snygg!




Before I die

Ett riktigt stort bröllop skulle jag vilja ha! Och en underbar klänning..
Detta skulle ju vara coolt att prova på nångång.
Åh, skulle varit som en dröm!
Älskar att resa och att resa med vänner skulle ju inte vara helt fel.
Tänkte göra detta i Turkiet när det ösregnade där men var lite kallt så jag struntade i det. Har dock hört att havet blir varmare om det regnar, någon som vet om det stämmer?
Av Eric Saade kanske? ;)
Allt för min fina mamma.
Måste besöka Rom! Denna fontänen ser ju bara för vacker ut..
Trots att jag inte är något Bieber fan hade det varit coolt att uppleva.
En Audi A4 tack!
 
Kan ju vara kul att se om något av detta går i uppfyllelse de närmaste 10 åren. De är ju ändå rätt realistiska saker allting.
 
Vill ni också uppleva något av detta?



Polen shopping, del 8

Bikini från H&M, kostade bara 20 kr! Älskar stenarna som finns längst ut på alla banden. Snygg till brännan med. Från H&M.



Super bass

Hahah alltså hon mörkhåriga tjejen är ju galen! Hon blonda verkar så snäll och lugn, tror inte jag skulle palla med ett barn som hon mörkhåriga i alla fall haha. Men charmiga är de ju :D Såg detta på Ellen show idag.



Polen shopping, del 7

Köpte en söt kjol på Stradivarius. Jag gillar rea! Den kostade cirka 100 kr.
 
Den är dock väldigt kort så man får ha leggins under!



Vill vara på Liseberg..

Åh vad jag skulle vilja befinna mig på Lisebebrg just nu, inte för att åka karuseller utan för att se Eric Saade som ska vara med på Lotta på Liseberg! Ja jag skulle faktiskt kunna sitta och vänta från 11-20 för att få en riktigt bra plats.
 
Jaja man kan ju inte få allt här i livet. Får sitta bänkad framför TVn istället.
 



00.10

Ska snart gå och lägga mig, bläddra igenom ett modemagasin först. Har fortfarande ont i magen, att värken kan hålla i så himla många timmar? Blev värre efter primolut-nor denna gången än för 1 månad sen. Nu ska jag inte ta de på 1 år.
Bild från efter någon studentfest i våras :)
 
Sov så gott, ♥
 
 



Polen shopping, del 6

En ny favorit T-shirt! Welcome to Miami, endast ca 40 kr (omvandlar ju från polska pengar till svenska), den var på rean.



Yngsjö

Fler bilder från vår dag på stranden igår.
 
Wiktoria.
Vid havet, platsen där jag trivs allra bäst.
Fina Yngsjö.
Standard.
Så lugnt & skönt!
Smile girl.
Wiktoria bor i Polen men gillar Sverige på sommaren, jag förstår henne för här är fint på somrarna.
Gillar mammas plånbok haha..
 



Polen shopping, del 5

Min nya favoritväska! Köpte den inne på Stradivarius, de har så himla mycket snygga kläder och accessoarer.
 
Äntligen en brun, helt perfekt väska som flyttat in i min garderob. Cirka 200 kr.



Hart of Dixie

Satte på TVn just lagom till att den nya serien Hart of Dixie började. Så himla bra ju! Och Rachel Bilson är så grymt söt!




Chill-dag

Ibland suger det att vara tjej.. Och trött jag är. Idag blir det chill-dag, till 100%. Ska inte göra något annat än att sitta på soffan med värmekudden, kolla film och liknande. Snygga Douglas från lol på bild!




Kan inte sova

Klockan är 6 på morgonen och jag kan inte sova. Mensvärken dödar mig!! Fysatanigatan vad jag har ont i magen, inte sovit på hela natten :( Blir nog tvungen att gå upp och ta en värktablett nu. Hoppas ni sover gott!




Sol, vind och vatten

Här är några bilder från Yngsjö idag. Wiktoria stannar i Sverige i 2 veckor, får hitta på något mer medan hon är här. Vattnet var sjukt kallt! Frös ihjäl när jag skulle doppa fötterna bara, usch. Men solen var varm och skön så vi låg och solade i några timmar. Fruktansvärt många getingar i augusti.. Brukar alltid vara så och jag som är galet rädd för getingar får typ panik varje gång en geting är nära mig haha. Tror det var en rolig syn när jag försökte springa ifrån dem sådär 24/7.
 
Lunch i solen. Så goda pommes! Och godaste MER-smaken.
Alltid redo med min Saade handduk ;)
Proffsfotografen mamma haha..
Violetta och jag.
Wiktoria och jag.
 
Resten av bilderna kommer imorgon för nu ska jag nog stänga av datorn och göra något annat för en gångs skull, datornörd som man är.



Polen shopping, del 4

Svart linne med guldiga detaljer. Vet precis hur jag ska matcha det. Cirka 70 kr, från New Yorker.



Ögongodis..!




Sunsun

Fått lite färg idag i alla fall, yes!




Seaside

Var ju inte helt fel med några timmar vid havet ändå. Dock åkte vi dit alldeles för sent, var framme kl 2. Nu är vi på väg hem, måste ju hinna till sommarkrysset på TVn, Saade ska vara med ju!




Yngsjö

Ska åka en runda till Yngsjö (som faktiskt är ett hav), inte alls sugen för jag har ont i magen och är på dåligt humör. Men Violetta ville dit och visa Wiktoria hur det ser ut där så ja.. Solen lär väl försvinna innan vi kommer dit med. Har aldrig solat så lite här i Sverige som i år. 1 dag, normalt. Tur att mina ben fortfarande är bruna efter Turkiet..




Polen shopping, del 3

Köpte en hel del Swarovski smycken, älskar verkligen det märket. Här är ett av dem, ett fyrkantigt hänge. Kristaller, kristaller!




Dagens

Äsch blev inga bra bilder, hade jättebråttom och några blev helt suddiga.
 
Solbrillor Gucci, Cypern // Skor Scorett // Kjol H&M // Tröja New Yorker, Polen // Iphoneskal Polen
 



Polen shopping, del 2

Detta var absolut det sista jag köpte i Polen. En enkel T-shirt som passar till det mesta, från New Yorker. Cirka 80 kr.



Polen shopping, del 1

Någon förmiddag i Polen hade jag rätt tråkigt och kom på idén att klippa ut lite inspirationsbilder från modetidningar och sen samla dem i en låda. Superbra för dagar då inspirationen hur man ska klä sig ligger på 0. Sagt och gjort, hittade precis det jag letade efter!
 
Två lådor där jag ska samla bilder, i en ska det vara modebilder och den andra köpte jag för att ha till mina Eric Saade bilder som dyker upp i tidningar då och då.
 
Så snygga outfits!



Acer

Hur glad? Så glad!! Och alla bilderna är kvar, åh lycklig.




Tired girl

Är så himla trött efter våra 2 dagar på Liseberg, orkar inte gå upp ur sängen. Men blir vän tvungen. Dagens planer? Hämta min laptop, köpa en extern hårddisk, fika på stan med Wiktoria och sen hem och packa upp resväskorna, både från Polen och Liseberg. Outfiten första dagen på Liseberg, älskar tröjan. Så enkel men ändå snygg.




Mmm..Marabou

Nu är vi hemma igen. Har haft 2 riktigt härliga dagar på liseberg, minnen minnen! Idag vann både jag och Robin stjärnvinsten, gissa om vi blev glada! Ser att Robins choklad får det riktigt bra i natt, med egen kudde och allt! Min vinst får nöja sig med att sova på golvet i natt ;)




Nej

Haha skoja med min bror lite, älskar att jävlas med honom ;) vann btw ett stort Marabou så det är det konversationen handlar om.




Mot Skåne

Är på väg hem från Gbg nu. Det började regnade så jäkla mycket på Liseberg, äckelväder!! Typ 2 timmar kvar, så sjukt trött..




Yes yes

Han lyckades rädda mina bilder! Så sjukt glad :D snart ska vi till Liseberg i några timmar. Puss!




En dag på Liseberg

Nu är vi på hotellet efter en härlig dag på Liseberg! Det var som sagt dock äckligt mycket folk, köerna till allt var helt sjuka, så mycket folk så man knappt kunde röra sig och helt fullt vid alla spelhjul. Vi kunde alltså inte åka så mycket, balder var ju bara att glömma. Åkte dock atmosfear (fyfan!!), hanghai, uppskjutet, Lisebergsbanan, uppswinget, spinrock och jukebox. Höjdskräcken har varit avstängd hela dagen pga tekniska fel.. Hoppas det är klart till imorgon! Vi ska dit direkt när de öppnar så ska jag och Robin springa till balder, spinrock och Lisebergsbanan där det förhoppningsvis är lite mindre kö sådär direkt på morgonen. Måste ju åka balder :( och så var vi i spegelhuset, hahaha vi skrattade och skrattade, sjuka speglar! Imorgon åker vi hem vid 18 kanske. Ska försöka utnyttja dagen till Max. Mamma vann stjärnvinsten geisha idag, tack mami. Så gott. Nu ska jag läsa lite och sen sova, hotellfrukost 8.45 imorgon.




Äckligt mycket folk

Står i kön till uppskjutet nu. Vi har varit här sen klockan 13 och jag har åkt 2 karuseller, 2!!!! Fattar ni hur mycket folk här är ? Det är helt sjukt. Vi står i timlånga köer. Det suger brutalt.




Scandic

Framme på hotellet nu. Kl 13 ska vi träffas vid receptionen och åka mot Liseberg. Lååång kö när vi åkte förbi..




Mot Gbg

Nu är vi på väg till Liseberg. 160 km kvar, drygt! Och vädret är inte lika fint här som i Skåne men det ska bli så kul!




Liseberg imorgon

Snart dags att sova, Liseberg imorgon ju! Åh ska bli så himla kul, jag älskar verkligen Liseberg. Att åka karuseller är bland det roligaste jag vet, jag kan åka hur mycket som helst efter varandra utan att må dåligt men ändå är jag åksjuk i tex tåg?

 

Atmosfear är ju ny så den måste jag prova! Är dock skiträdd haha, 150 meter hög.. Kommer ihåg för 2 år sedan när jag inte vågade åka höjdskräcken med Alex sa att jag måste prova, tack för det! För den var så sjukt rolig så jag ville bara åka den om och om igen. Balder, uppsvinget, Hanghai, Lisebergsbanan, jukebox och uppskjutet är några andra av mina absoluta favoriter.

 

Om jag vågar åka atmosfear återstår att se, måste våga! Jag och mamma ska dit med Kasia och Robin (mammas kompis och hennes son), ska bli jättekul att åka med dem. De kommer och hämtar oss imorgon kl 8.15, tar ju några timmar att åka upp till Göteborg från Skåne. Sen ska vi vara på Liseberg hela dagen och sen ska vi sova på Scandic hotell, gillar det hotellet starkt. Sen blir det Liseberg på torsdag med (om det inte ösregnar) och sen åker vi hem på kvällen. Tagga Liseberg alltså! Hoppas verkligen på okej väder (inget regn bara..) verkar vara uppehåll imorgon men på torsdag ska det tydligen regna hela dagen, hoppas vädret har fel. Bild från 2 år sedan då vi var där med Violetta och Semir.