slide show

Gott nytt!

Gott nytt år fina läsare! Hoppas ni får en rolig kväll, fast ta det lugnt. 

Tack för att ni hängt med mig under året och hoppas att ni hänger med hela nästa år också!




Hej 2015, en text till dig

Hej 2015. Ett år som delats in i 365 kapitel. Vad har du gett mig 2015? Jo en mängd skratt men också en mängd tårar och frustration. Jag har växt som människa och jag har lärt känna nya underbara människor som jag hoppas jag kommer vara vän med livet ut. Jag har lärt mig en mängd nya saker och fått nya erfarenheter. Fast 2015, du är också året som har fått mig att nästan vilja ge upp. Migränen har aldrig varit så illa som den varit under detta år. Så många dagar som jag gråtit, så många gånger som jag varit nära på att ge upp för i de stunderna ser jag bara mörker. Så många dagar jag fått lida av smärta och inte kunnat njuta av livet så som jag vill. 2015, du har också gett mig en sjuk stress när det gäller skolan. Tuffaste skolåret hittills och jag har aldrig förr kämpat som nu. Allt är så svårt! Utöver detta har du, 2015, gett mig en frisk familj och det är det viktigaste. En frisk Jack som växer så det knakar. En helt underbar mamma som alltid finns där för mig. 

2016, please be good to me. Jag har tappat hoppet om att jag någonsin kommer att må bra utan migrän igen men visst sker det mirakel ibland? 2016 kommer vara det där sista tuffa året innan jag tar examen och äntligen är färdigutbildad. Jag ser fram emot ett gäng nya erfarenheter och upplevelser! Jag ser även fram emot Spanien så otroligt mycket. Och om drygt 1 år slipper jag skolan och kan fokusera endast på det jag älskar, jobbet. 



Shopping got cancelled

Idag var tanken att plugga hela dagen.. Var landade jag istället? Jo vid min garderob för helt plötsligt fick jag ett ryck och skulle rensa alla mina garderober här hemma. Ett x antal timmar senare och ett x antal påsar fulla med kläder senare är jag nu klar. Jag bara rensar och rensar men ändå har jag likamycket kläder kvar känns det? Nej men nu är det faktiskt lite mindre vilket känns skönt. Räknade mina märkeskläder också och fick det till 21 Odd Molly, 12 Gant och 13 Ralph Lauren, ojsan. Jättefin kvalite på alla dock så jag är mer än nöjd! 
Dock blev det som sagt inget plugg vilket inte är så bra eftersom att uppsatsen tydligen ska vara klar redan den 4e och inte 7e som jag trodde! Ehhh panik??? Planen var att åka till emporia den 2a, äta brunch på Scandic först sen shoppa på emporia och till sist avsluta med KFC som öppnat i Malmö. Låter som en hur bra dag?? Nu tror jag tyvärr jag får ställa in, känner att jag nämligen måste skriva hela 1,2 och 3e om jag ens ska bli klar. Fan fan. Nåja, you do what you have to do, right? Detta betyder dock att jag har några tusen att shoppa för och de funderar jag att bränna på internetshopping. Kan jag inte komma till shoppingen får väl shoppingen komma till mig? Blir väl Gant, Ralph Lauren, DW eller Lacoste. Kan inte riktigt bestämma mig. 



Julklappar 2k15 #7 Juicy Couture

Fick Juicy Couture hoodien jag önskade mig, så fin!



Life

Min pappa ska flytta till Norge (dagens wtf liksom hahah??) och min kusin som är 93a har fått barn, grattis! Vad mycket man kan missa. 
xoxo C



Look a like

För att variera alla julklappsinlägg. Jag hittade 2 look a likes som bara är helt sjukt lika originalen? 

Hur lik är inte tjejen Kim K egentligen? Och nej, det är inte Kim.

Och hon här? Galet lik Angelina Jolie va? Framför allt första bilden, lite läskigt faktiskt. 

Vem av tjejerna tycker ni mest liknar Kim vs Angelina? 

Jag läste någonstans att alla har minst 1 dubbelgångare i världen, jag vill hitta min. Var är du? 



Julklappar 2k15 #6 DW

Använder mina Daniel Wellington klocka varje dag till vardags så blev jätteglad för ännu ett band.



Julklappar 2k15 #5 Till min telefon

Fick dessa tre skalen i julklapp. Det i marmor är från Richmond & Finch och de andra två är från Marc by Marc Jacobs. Jag hade önskat mig både det rosa och det vita/guldiga så jag blev verkligen superglad. Blev som sagt nöjd med exakt allt, 20 julklappar väl valda med omsorg.
 
Idag måste jag plugga annars lär mamma kasta ut mig ur huset men först; äta!



julklappar 2k15 #4 En rosa dröm från Gant

Fortsätter visa upp mina julklappar, och det är absolut inte för att skryta om någon av er tror det, jag visar ju upp allt annat jag köper så detta är på exakt samma sätt, sen vet jag att vissa av er gärna vill se bilder på vad jag fått.
Får jag endast välja en sak som jag blev allra gladast för är det nog denna tröjan, eller en likadan fast i svart som jag också fick. Den är från Gant och bara så snygg. 



Julklappar 2k15 #3 Diorshow

Jag önskade mig en mascara i julklapp och fick en från Dior av mamsen. Har hört att den är grym så jag hoppas verkligen det, ska bli riktigt roligt att prova på och jag återkommer självklart med en liten recension.
Har någon av er testat Diorshow? 



Stan

Blev inte så mycket plugg idag.. Skrev endast några meningar på kvantum i väntan på mamsen. Kör imorgon istället!

Blodprovet gick bra. Sen köpte jag en tröja på Vero Moda, snygg är den! 
Jag köper faktiskt inte bara märkeskläder som vissa verkar tro, hittar andra guldkorn då&då också. Denna kostade bara 90 kr, kap!
sen provade jag två liknande på h&m också, men de var lite korta där bak (kasade upp hela tiden) så blev inget köp även om jag var riktigt sugen. 

Sen åt vi på wokhouse. 



Slut på lovet

Då var mitt jullov slut. Känns hemskt att skriva det men det är sant. Nu är det back to school. Har ju den feta b uppsatsen som ska lämnas in och jag har inte kommit så långt. 15 sidor ska skrivas på någon vecka, fyfan. 
Så idag ska jag börja plugga men lite senare. Nu ska jag äta frukost och sen ska jag till sjukhuset för att ta blodprov. Har vaknat med migrän exakt varje dag hela lovet, man blir ju seriöst smått deprimerad. Har verkligen ont hela tiden. Jag har nu fått igenom min vilja genom sjukvården och kommer ännu en gäng att genomföra en magnetkameraröntgen om någon vecka för att utesluta tumör eller andra hemskheter. 

Därefter blir det väl kika in i någon affär, har inte alla kollat in rean än. Finns det något snyggt? 



Julen 2015

Jag hoppas att ni har haft en helt underbar jul med era nära och kära! Det har jag i alla fall haft. Julen är nog över lika fort som den kom och nu får vi vänta ett helt år till nästa. När det är jul nästa gång är jag otroligt nära min examen, då är det bara ett fåtal veckor kvar och jag kan knappt vänta! 
 
Tyckte bilden ovanför blev rätt cool, jag ser ut som ett inklippt spöke med tomteluva. Jag tänkte slänga upp lite bilder från min jul här sen, tycker det är mysigt att titta på andras julbilder, hoppas ni också tycker det. 



Mat mat och..mat

Herregud så mycket man äter under julen?! Usch, mår lite illa bara av tanken på mat nu. Jag har i alla fall ätit mig så mätt under hela denna julen, både var det gäller mat och godsaker.
I Polen äter man gemensam frukost både den 25e och 26e. Jag och mamma körde på lite mer brunch, jag år köttbullar och prinskorv (ja jag gillar inte riktigt den polska julmaten) och mamma åt sin polska sallad. Sen blev det fika. Himla gott! Idag vill mamma också att vi fikar, jag tror hon vill att jag ska spricka.
 
Chokladtryffel ser ni på bilden, bollarna som är rullade i florsocker. Det är aftereight tryffel som jag gjort, himla god faktiskt dock är den väldigt mäktig.



Julklappar 2k15 #2 Gant

Jag brukar alltid ha lätt för att somna men igår gick det bara inte. Jag gick och la mig innan 2 och låg i sängen till 5.30 utan att kunna somna, det är bland det hemskaste jag vet, jag får panik och ångest. Idag är följden av detta ett otroligt dunkande huvud och illamående. Vafan Carro..
Nåja, tänkte fortsätta visa upp mina julklappar. Fick ett par vantar och mössa från Gant. SÅ nöjd! Framför allt med mössan, den är så snygg. Jag som inte alls är en tjej som passar i mössa gillar denna starkt.



Julklappar 2k15 Malene Birger

Tänkte visa upp er två av sakerna jag fick i julklapp. En liten plånbok från Malene Birger som man får plats med några kort och lite sedlar eller mynt i och ett passfodral som jag fullkomligt älskar! 
Ska börja använda asap.



En lördag

Sorry för utebliven bloggning men Sthlm Delete kom mellan. Min nya bok alltså, har läst mycket idag. Himla underbart. Den är dock inte riktigt lika bra som första delen var, lite av en besvikelse men brukar lätt bli så - både med film och böcker.
Bilder jag kollar på oftast är bilder från mina resor. Har nog aldrig velat komma bort så mycket som nu!! Jag vill bara resa. Drömmen hade verkligen varit att resa till ett varmt land under jullovet, till en storstad under påsken och Polen och två solsemestrar under sommaren. Då hade jag varit lycklig, jag mår så bra utomlands.
 
Tanken är att mamma och jag ska dra till Dubai mars 2017. Då har jag jobb och Dubai känns verkligen som en plats som lockar. 
 
Vad händer annars nu på jullovet då? Jag måste börja plugga redan på måndag, usch spyr lite av själva tanken. 380 dagar kvar sen är jag FRI, men imorgon tänker jag också ta julledigt. Tror jag ska rensa lite i min garderob också. Har köpt så mycket märkeskläder de senaste månaderna att jag inte riktigt tycker om mina andra kläder längre. Nu är det Morris, Gant och Ralph Lauren som gäller. Odd Molly är okej fortfarande men tillhör inte längre favoriten, Gant har tagit över den platsen. Har dock en del h&m och bikbok kläder som jag gillar men allt de andra? Nja inte direkt så en rensning behövs igen. 
 
Jag hoppas att ni har haft en mysig dag! Kika in alldeles strax så ska ni få se några julklappar :)



Gant

Får jag endast välja ut några av favoriterna av julklapparna blir det nog dessa. Allt är on point 👌
Märks det att jag gillar 
1. Rosa
2. Gant 

Bästa mami. 



STHLM DELETE

En av de sakerna jag har sett fram emot mest med jullovet är att äntligen få börja läsa Jens Lapidus Sthlm delete. Idag ska jag läsa, läsa, läsa och läsa! Första delen var ju så galet spännande och i tisdags började jag på denna och den är rysligt spännande den med. Ni vet vart ni hittar mig idag!
 



Trött

Jack var här från 12 till 20. Jag är helt slut. Underbart har vi dock haft det. 
Imorgon kommer bli en fantastisk dag, ska kolla film, läsa och ta det helt lugnt. När hände det senast? Kommer inte ens ihåg. Lääängtar! 

På bilden 👆 lär sig Jack hur man ska posa på bilder som ett proffs, man gör ju sitt bästa, right? 



Jag har varit snäll i år

Här är årets julklappar. Galet nöjd, som vanligt. Mamma är bäst på att köpa! Älskar exakt allt. 
3 Gant tröjor 
1 Ralph Lauren tröja 
Michel Kors väska 
Marc Jacobs key punch 
Malene Birger liten plånbok 
Thomas Sabo ring 
Marc Jacobs nyckelring 
Gant klocka 
Tory Burch nyckelring 
Polaroidkamera
Gant vantar 
Gant mössa 
2 Marc Jacobs iphoneskal 
Iphoneskal Richmond & Finch 
Daniel Wellington klockrem
Malene Birger passfodral 
Malene Birger nyckelring 
Juicy Couture hoodie 
Trisslott 
 
Sååå glad. Tack mamma ❤️️



Julafton en andra gång

Nu kommer min bror hit igen men denna gången med Emelie och Jack för att fira jul. 

Två bilder från förra julen. Denna bilden 👆 är en av mina favoriter. 

Jack älskar presenter men än vad jag gör hahah. Därför har faster skämt bort honom rejält och köpt hela 30 julklappar. Min älskling, hade köpt hela världen till honom om jag kunnat. 



Finaste

Har haft en mysig och bra julafton! Puss på min familj och puss på denna dagen. Jag älskar min familj mer än livet. 
Jag är så lycklig som har världens finaste mamma. En mamma som hade gjort allt för mig. En mamma som hade gått genom eld för min skull, en mamma som alltid finns där. Sen är min storebror guldvärd han också. Han hade skyddat mig för allt och han har alltid ställt upp för mig. Trots våra olikheter tycker jag ändå vi är ett himla bra syskonpar. Älskar er ❤️️



Christmas gifts

Haft en underbar julafton! Nu dags för julklappar. 🎁




GOD JUL

GOD JUL!
 
Jag önskar er, mina fina läsare, en riktigt God Jul. Hoppas ni får en helt underbar julafton med era nära och kära, en massa god mat och framför allt, kärlek. Sprid glädje och kärlek. Vi får se till att njuta av denna fina julafton och uppskatta det vi har, för alla har det inte lika bra som vi. Låt oss skänka en tanke till de som inte har tak över huvudet, varm mat på bordet eller en familj att fira med. Låt oss skänka en tanke till de barn som far illa åt hemma, åt alla som inte har det lika bra som vi, åt barnen som har det illa ställt och inte får några julklappar.
 
Från mig till alla er, EN RIKTIGT GOD JUL!
Vi bakar och lagar mat för fullt. Tanken var att vi skulle äta vid 18 men det blir nog lite senare, jag är så hungrig! Därefter blir det julklappar och fika :) Längtar tills min fina familj öppnar julklapparna!
 
Har ni redan ätit?



PREPARING FOR CHRISTMAS

Såhär har förberedelserna inför julafton sett ut i dagarna. Så mysigt att klä granen! Nu ligger alla julklappar under, här hemma har det storstädats idag. Imorgon ska det bakas och lagas mat hela dagen, och jag ska plocka fram julpyntet för har faktiskt inte hunnit det innan. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig (klockan är 1), imorgon när jag vaknar är det julafton!! :)



Dan före dopparedan

Kan inte förstå att det är julafton imorgon! Redan? Hur snabbt har inte hela året gått?
Julafton är enligt mig den mysigaste dagen på året. En dag fylld av lycka och harmoni och jag får då umgås med de jag älskar allra mest. 
 
Hur ska ni fira jul imorgon? Eller ni har kanske redan börjat fira om ni har skilda föräldrar eller liknande? Tell me!



Brunch

Nu ska jag på brunch på hotell Statt. Hoppas det är gott! 



Christmas 🎄

Nu är även vår julgran uppe. Tycker den blev fin. 🎄



Goals


Goals är han.

Gudagåva till människan, ehh ja 😍



En lördag med friendoooo

Här kommer lite bilder från i lördags när jag och J först åt på Cats, himla fancy faktiskt. Har alltid lika kul så blev ju ett gäng skratt och god mat. Sedan var det dags för konsert i Röda Salongen. Ja vad ska vi säga J? Var vi och ett x antal pensionärer där men vissa låtar var faktiskt riktiga guldkorn. Annars var det väl kanske ingen höjdare men trevligt var det i alla fall.
Grillad kyckling-och fläskfilé
Sen har jag ett gäng bilder på oss också men de sparar jag till en annan gång. 
Denna tjejen var otroligt duktig! Vi hade dock hoppats på både Mistletoe och Last Christmas men de dök aldrig upp. 



Avslutningen

Julavslutningen i fredags var verkligen så mysig! De är alltid lika fint förberedda. 
Jag fick också några presenter och blev verkligen så glad och rörd. 
På tal om något annat ska jag under lovet få ett samtal som gör mig lite nervös, let's hoppas på det bästa. 



Gant

Idag fick jag årets första julklapp, hur nice? 

Blev såå glad! Mössa från Gant, den är så mysig. 


Kommer verkligen bo i den typ! På onsdag ska vi på brunch, då ska min mössa med. 

Vet att den bla finns på Nelly.com och kostar cirka 700 kr. 



Måndag

Julaftonveckan är här, myspys!

Jag kollar just nu på en julfilm, ska alldeles strax äta frukost och sen ska jag börja städa här hemma. Vill ha det rent och snyggt före jul. Förhoppningsvis hinner vi sätta upp granen idag också. Och så ska jag slå in fler julklappar. Alla till mami ligger redan redo, skönt!
Vad ska ni göra idag?



No snow

Julafton på torsdag och fortfarande ingen snö? Det kommer bli en grön jul i år igen. Kommer inte ihåg när det senast var snö den 24e? Väldigt tråkigt faktiskt för finns inget mysigare än snö på julafton. Det är ungefär lika varmt idag som det var i augusti.. Rätt sjukt? 
Jag är i alla fall klar med alla julklappar, så skönt att slippa stressa i sista sekund! 

Hur går det för er? 



Polo Ralph Lauren

Kunde inte motstå att köpa en ny Ralph Lauren tröja när jag var i Kristianstad. Det blev denna mysiga för 1200 kr.



THE dress

Jag har bloggat om denna klänning förut men har fått så många frågor om var jag köpt den så tänkte skriva det igen. 
 
Den är från DMretro och kostar drygt 800 kr. Man känner sig verkligen flawless i den, SÅ snygg!



👉off

Dags för restaurang och julkonsert med J. Ha en trevlig lördag! 
Önskar jag orkade fixa mig som igår men sorry. 



Walking on..snow?

Här är mina två nya par skor.
Skorna på första två bilderna är lite sådär fulsnygga, tyckte inte alls om de i början men efter en liten stund började jag älska de och kom fram till att de är riktigt trendiga. Fått en del komplimanger för de också, härligt. Riktigt sköna är de, och varma.
 
De höga stövlarna är inte fullt lika bekväma men dock så snygga.
 
Jag hatar egentligen att köpa skor för jag brukar inte tycka skor är snygga, tråkigt är det också. Jag trivs allra bäst i mina vita sneakers. Mamma har försökt övertala mig i flera månader nu att jag ska köpa vinterskor, varför är vinterskor så fula???? Nu har jag plötsligt två par.



Julfilmer

Jag älskar julfilmer och en jul utan julfilmer är ingen riktig jul! Vi brukar dock alltid vara så stressade inför jul så vi hinner aldrig riktigt se några, eller i alla fall inte många men i år hade vi tänkt ta det mer lugnt! Har faktiskt redan hunnit se två stycken på tv, Christmas with Holly var så bra, den borde ni se.
 
Tänkte skriva en lista på julfilmer som går ni på tv de kommande dagarna för det kan vara svårt att ha koll.
 
I D A G:
10.00 kanal 5 - Vi ses till jul
10.00 tv3 - Ensam hemma
11.55 tv3 - Hats off to Christmas
22.30 svt2 - Grinchen - julen är stulen
 
I M O R G O N, 20e december:
15.10 tv3 - Christmas song
15.10 kanal 5 - Santa´s secret
 
M Å N D A G 21a:
10.30 kanal 5 - All I want for Christmas
15.00 tv3 - Julfritt
 
T I S D A G 22a:
09.20 tv3 - Christmas in the city
10.00 tv4 - Fred Claus
11.00 kanal 5 - Farewell Mr. Kringle
15.05 tv3 - A snow globe Christmas
15.40 kanal 5 - Nu är det jul igen
 
O N S D A G 23e:
10.00 tv4 - Jack Frost
11.30 kanal 5 - Anne Claus is coming to town
15.10 kanal 5 - Paper angels
18.00 tv3 - Elf (favoriten!!!)
23.00 tv3 - A bride for Christmas
 
Vissa dagar är det ju galet många filmer och en del är under samma tidpunkt så självklart kan man inte se alla men välja ut några favoriter.



Mat och konsert

Lördag, härligt! 

Dagens planer ser ut som så att jag och J först ska till Cats för att äta och sedan på en julkonsert i Kulturhuset. Jag hoppas att den är bra! Fast det är inte förrän kl 17. Nu ska jag ta det chill. 



18 december

Såhär såg jag ut på avslutningen idag. Vita sneakers och klänning från DM retro, har nog aldrig fått så många komplimanger för ett plagg som för denna. Den är verkligen så snygg! 


Nu är det LOOOOV! Oh my. 



JULLOV!!!!!

Nu har jag jullov, yes yes yes! Åh vad skönt det ska bli, som jag har längtat. Detta halvåret har dock varit ett av de roligaste jag varit med om, jag har lärt mig så mycket och fått så mycket nya erfarenheter. Jag har skrattat tills tårarna runnit men även kämpat med skolan tills tårarna runnit där med.
Detta jullovet hade varit perfekt om jag inte hade haft den där jäkla b-uppsatsen. Den ger mig seriöst grov ångest och jag känner mest bara "spyr på skolan" MEN den måste göras så jag har inget direkt val. Jag har dock bestämt mig för att ta ledigt mellan den 18-28 december, HELT utan skola. Jag känner att jag behöver göra detta, för annars pallar jag inte. 10 dagar total ledighet, den lyckan..



Gold

Här är min nya Marc Jacobs nyckelring, visst är den cool? Har köpt en till men den får ni se sen.
Pryder mina nycklar atm.



Mammas födelsedag

Här kommer ett gäng snapshots från mammas födelsedag i måndags. Bjöd som sagt henne på restaurang, Bar-b-ko i Kristianstad. Maten där är verkligen magisk! Allt är så oerhört gott så man njuter av varje tugga. Dyrt men värt vartenda krona.
Mamma fick en mascara, två böcker, restaurangbesöket och två par strumpbyxor som hon så gärna ville ha av mig i födelsedagspresent. De riktigt fina presenterna sparar jag till julafton!
Finaste mami
Klyftpotatis och grillad fläskfilé, alltså döööööör!
Till efterrätt valde mamma creme bruleé
Och jag chokladfondant och det var den godaste jag någonsin ätit
Upplägget?? Så fint!
Supermysig dag med bästa mami! Både att strosa runt på stan, handla på konditori för 350 kr för allt såg så gott ut (men det var det inte), shoppa lite och till slut äta en riktigt god middag. Hoppas mamma blev nöjd med dagen.
 
Ni ska få se mina nya skor -  2 par, min nya Ralph Lauren tröja och Marc Jacobs nyckelring. 



Julavslutning

Imorgon är det julavslutning, så himla mysigt! Älslar verkligen julavslutningarna, hela stämningen är alltid så mys. 

Jag ska ha på mig det här. Först tänkte jag ha svarta stövlar till men bestämde mig till slut för mina vita sneakers. Passar det ens? Nåja, jag trivs bäst i de. 

Roligt att klä upp sig lite ibland. 



I´m dreaming off a white Christmas

9 dagar kvar till jul, tagga!
 
Vi har inte alls tagit fram några julsaker än pga tidsbrist men det hade jag tänkt göra senare i veckan, torsdag kanske? Då är det faktiskt exakt 1 vecka kvar så det passar bra tycker jag. 
 
Herregud vad pengar det går åt kring jul! Jag är verkligen helt broke nu, fattig som tusan men jag har köpt grymma julklappar i år. Vet att både mamma, bror och Jack kommer bli hur glada som helst. Jag längtar tills jag får se deras reaktioner när de öpnnar, framför allt mammas drömpresent :) Jag älskar få, det ska jag inte sticka under stolen med men att se andras glädje, det är nog ännu roligare. 



Mamis födelsedag

Hej på er!

Jag har haft mysigaste dagen på länge med mamma. Som sagt fyller hon år idag och jag har verkligen försökt få hennes dag så bra som möjligt, det verkar ha lyckats ganska så bra. 

Först tog jag då botox på sjukhuset i Kristianstad. Jag har tagit det två gånger innan, 35 sprutor varje gång och det har gjort ont varje gång men ändå så att man klarar det men idag????? Alltså herregud jag trodde jag skulle spy och svimma om vartannat. Det gjorde så otroligt ont, jag kommer inte ihåg att det någonsin har gjort så ont? Andra sticket var i käken och ett blodkärl träffades så blodet bara strömmade. Han fick inte stopp på det på flera minuter, redan där kände jag att behandlingen kommer bli ett helvete. Fortsatte med 33 stick till och usch vad hemskt det var. Allra hemskaste är lite ovanför örat, vet inte vad ställer heter men det är såå äckligt att ta de 3 sprutorna där. Man känner hur nålen verkligen försöker trycka sig igenom hinnan som finns där och allt knakar medan nålen går in och sedan känner man strålen av botox som sprutas in. Alltså det är såååå äckligt och obehagligt. Känns verkligen som man ska svimma under de 6 sprutorna. Neurologen som ger mig de är verkligen världsbäst dock! Så sjukt proffsig och jag känner mig otroligt trygg i hans sällskap. Verkligen helt underbar läkare. 
Tårarna bara rann på vägen ut från sjukhuset. Jag kanske är extra känslig nu i och med mensen men jag kunde verkligen inte sluta gråta. 

Jaja nu är det över, 3 månader till nästa - skönt! Jag mår inte så jättebra nu dock, har ont lite överallt. 

Efter det åkte vi till stan för att mamma ville äta på ocean city men jag gillar inte maten där. Sen gick vi på stan, jag köpte både två par skor och en ny Ralph Lauren tröja, så nöjd!! Sen bjöd jag mamma på bar-B-ko. Så dyrt men såå gott!! Mysig daaaag, grattis igen mami. 
Lägger upp fler bilder sen, kameran var med. 

Nu måste jag plugga, ska lämna in en del av uppsatsen imorgon och klockan börjar bli mycket. 

Jag hoppas innerligt att min fina mamma hade en bra födelsedag. 



Grattis mamma ❤️️

Idag är det mammas födelsedag, stort grattis. Jag älskar henne mest av allt och hoppas att mami får en helt suverän dag för det förtjänar hon verkligen. 
Världens bästa, grattis ❤️️❤️️❤️️❤️️
Så vacker, ser verkligen inte ut som 55. 



Imorgon

Morgondagens planer ser ut som följande. Vid 13 ska jag vara på sjukhuset i Kristianstad för att få botox. 35 sprutor igen, ser verkligen inte fram emot det. Känns som om det inte alls var längesen jag fick 35 botoxsprutor? Det gör ju så ont och är så obehagligt. Tänk er, få 35 sprutor under typ 40 minuter. En nål efter den andra. Kommer må skit sen men det ska inte stoppa mig från att se till så att mamma får en mysig födelsedag. Vi kanske går på stan en runda i Kstad efter. Sen ska vi troligen tillbaka till Hässleholm och jag ska bjuda mamma på restaurang. Eller i Kristianstad om hon hellre vill det. Mami får bestämma. 

Två bilder från mamis födelsedag förra året. 



Film

Vilken slapp söndag! Kollade först på The boy next door, ny film med JLO. Hon är nära 50 år men fortfarande snygg som fan, gosh! Filmen var sjukt läskig, det är typ en psykologisk thriller och handlar om en kvinna som får reda på att hennes man har varit otrogen. Samtidigt flyttar en ung kille in bredvid och han börjar på skolan som hon jobbar på. De har sex en natt och han blir besatt av henne. De visar sig att han är ett jävla psykofall på riktigt. Lagom läskigt på slutet, se den! 
Nu kollar jag på en julfilm, christmas with Holly. Mys! 

Sen blir det middag, kanske slå in några julklappar och plugg. Imorgon fyller min kära mamma år. ❤️️



Söndag

Usch vilken dag, mensvärk till tusen alltså. Jag har alltid haft oregelbunden mens men senaste 4 månaderna har den alltid kommit den 13e, skönt på ett sätt för kan man då undvika att planera något till den dagen så gör jag det men jobbigt på det sättet att det nu bara är 3 veckor mellan, innan kunde jag liksom ha 4-5 veckor. Jaja nog om det haha, har i alla fall skitont och tänker spendera hela dagen på soffan med värmedyna, filt och en film. Dock måste jag plugga också vilket suger men det ska väl gå på något sätt det med. 
Igår slog jag in lite julklappar till Jack, så mysigt. Dock har jag inte så mycket julkänslor än pga tidsbrist helt enkelt. Den 19e är det dock jullov vilket känns så skönt!! 



12

Här är alla 12 bilder jag använde i fotokalendern. Den kostade 198 kr, ganska dyrt men en fin present! 
Några av höjdpunkterna från året som gått, och bilder på folk som jag älskar.



Fotokalender




Ett hett tips inför julen är att ge bort personliga saker, som tex en fotokalender eller kylskåpsmagneter. Jag håller just nu på att göra en kalender från önskefoto. Här ser ni 3 av de 12 bilderna som ska vara med. Mamma, Jack och morfar. Så mycket kärlek till dessa människor. 



Refunder och nlyman

Måste tipsa er om två sidor.
 
Den första är refunder som är en sida där man får tillbaka ett antal % av den summan man nätshoppat för. Refunder har över 400 butiker att välja mellan, vi säger att jag ska shoppa via nelly.com, då loggar jag först in på mitt konto på refunder och därefter klickar jag mig vidare till nelly därifrå. Sen shoppar man som vanligt och får återbäring på mellan 2-10% ungefär, beroende på butik. Jag nätshoppar ju ganska så mycket och jag är så glad att jag börjat använda refunder. På två dagar har jag redan fått ihop 130 kr som kommer att komma in på mitt konto om ca 15-40 dagar. Hur bra?!
 
Så refunder.se, bli medlem du också.
 
Den andra sidan jag tänkte tips om är hett tips nu inför jul, alla känner väl till nelly.com men hur många av er känner till nlyman.com? Det gjorde inte jag i alla fall. På nelly.com finns endast kläder för kvinnor, nlyman är precis som det låter, nellys version för män. Där finns också alla kända märken som Gant, Morris, Ralph Lauren osv. Sjukt fina kläder för killar!
Dessa tröjorna tycker jag är grymt snygga!
 
Hoppas ni fick lite tips :)
 
 
 



New in

Tradera är himla bra ibland faktiskt! Jag gillar inte begegnade saker och hade helt ärligt aldrig kunnat tänka mig köpa något begagnat. Men på tradera finns det himla mycket nytt också, och därifrån köpte jag detta fina passfodral från Victoria´s Secret.



Topshop

Älskar mina nya jeans, finns ju knappt något snyggare än jeans med hål! De kommer från topshop.



Lördag

Blev ingen lång sovmorgon, jag vaknade redan vid halv 10 med hemsk migrän som gjorde så ont att jag inte kunde ligga ner. Lördagar är alltid hemskaste migränhelvetet för mig, har alltid så äckligt ont då.
Jag har plugg att fixa men jag känner att jag måste ta det lugnt idag. Jag ska läsa, kolla på film, beställa hem de sista julklapparna och slå in lite julklappar. Bloggen ska också hinnas med hade jag tänkt. Är helt slut efter hela veckan så en sådan här lördag behövs, minus migränen då, den hade jag kunnat vara utan. 



3

Sjukaste migränen. Gått och lagt mig sent hela veckan, mensen är på väg och det blåser. 3 mardrömsscenario för mig samtidigt, kan ju inte bli annat än hemskt. Gör så äckligt ont så sängen får hålla mig sällskap snart. Imorgon ska jag sova ut. 
Dock har jag väntat hela kvällen på Ed Sheerans konsert så den får jag inte bara missa. 22.10 nu på SVT, killen är ju en star! 



Travel the world

Under vinterhalvåret känner jag mig extra trött. Jag har alltid extra mycket migrän och rutinerna körs på som vanligt och drömmen hade verkligen varit att komma bort på jullovet. Att känna sanden under mina fötter och solens strålar värma huden. En vinterresa varje år hade varit perfekt för mig. 1 eller 2 veckors semester hade suttit så fint nu, det är precis vad jag behöver. Min nacke gör ont och axlarna likaså, jag är så stel.
Jag vill besöka så många ställen. Jag vill uppleva kulturen på Hawaii, jag vill se de sagolika stränderna på Maldiverna, jag vill uppleva lyxen i Dubai, jag vill uppleva avslappningen i Mexico, jag vill uppleva turkosa stränder på Aruba. Jag vill uppleva storstadsliv i New York och den häftiga pulsen på Los Angeles gator. Jag vill så mycket och ändå är jag fast här, jag kommer aldrig ha råd att åka på alla dessa resor..



Donalds

Igår var jag på Donalds med Jack, gullunge! 






B e a u t i f u l

Alltså seriöst, går det ens att vara såhär omänskligt snygg? På riktigt???



Är det några magiska gener? Eller vad är hemlisen?



Hängig

Usch vilken dag! Jag känner mig riktigt hängig och sjuk. Mår illa af, har ont i halsen, feber, fryser och känner bara för att spy och sen gå och lägga mig. Tyvärr kan jag inte det för jag måste skriva på min uppsats. Har valt att byta ämne så måste börja om helt från början. Imorgon ska jag intervjua två lärare och en elev med dyslexi, som är mitt nya ämne. 
Jag orkaaaaaaar inte plugga, skriva intervjufrågor, empiri och uppsatsplan.  Jag vill bara sova, seriöst :( 



Busy

Livet har kommit lite mellan helt enkelt. Jag har så himla mycket att göra så bloggen hamnar lite i skymundan. Tycker dock om att ha mycket att göra. 
Nästa fredag har jag dock jullov!!!! Så tänker jag inte plugga mellan 18-26 december, alltså hur underbart?? Då ska ni få massa uppdatering! 



My whishlist this Christmas

 My wishlist this Christmas
Wishlist 2015
 
Tory Burch armband // Iphoneskal Marc by Marc Jacobs // Victoria´s Secret passportcase // Juicy Couture tröja
Wishlist number 2
 
                   Gant halsduk och vantar // Iphoneskal Richmond and Finsh // Tröja från Gant 
  
wish list number 3
             Tröja och väst Ralph Lauren // Keypunch och cartholder Marc by Marc Jacobs
 
Wish list number 4
 
 

     Klocka Daniel Wellington // Tröja Morris // Passfodral Malene Birger // Klocka Gant



Wish list number 5
 
                        Tre klockband Daniel Wellington // Resväska Malene Birger  
 
Wishlist number 6
                                    Systemkamera Nikon D5500 // Polaroidkamera
 
 
Självklart förväntar jag mig absolut inte att få allt detta!! Jag har bara samlat ihop ett helt gäng med saker som jag tycker är riktigt fina och som jag skulle vilja ha någongång. Sen är det upp till mamma att välja ut några av dessa om hon tycker det är bra julklappar :) Vissa saker, som resväskan och systemkameran är knappt lönt att önska sig eftersom att jag aldrig skulle få de ändå, fast det är kanske något jag ska spara till senare, i alla fall kameran!



Nedräkning

Nu har delkurs 4 på denna terminen börjat, sista delkursen på terminen. Kursen går ut på att vi ska skriva en ämnesdidaktisk uppsats på 15-20 sidor. Jag trodde faktiskt inte att det skulle komma fler uppsatser förutom den sista, examenarbetet så det kom lite som en chock att den ska vara så stor. Dock har jag inte så stora problem med att skriva eftersom att jag har ganska så lätt för det men det kommer bli så sjukt tufft! Jag har valt adhd och hur det påverkar elevers skolarbete och prestationer vilket jag tycker är väldigt intressant. Skrev nyss klart min uppsatsplan med inledning, syfte och frågeställningar så nu är det klart. Skönt! Kursen sträcker sig enda till januari vilket innebär att det inte direkt blir så långt jullov för min del vilket suger så jävla hårt. Ännu ett jullov med sjukt mycket skolarbete. 
 
Dock tänker jag verkligen ta dagarna mellan 20 december-1 januari helt utan plugg (kaaaanske pluggar lite mellan 27-30 januari, om jag får lite panik och så) men juldagarna behöver jag verkligen för att kunna ta det lugnt. 
 
I januari är det 1 år kvar tills jag är helt klar och står där med min examen. Min countdown app har hela tiden visat 400+ dagar, gick himla segt från 499 och neråt men imorgon slår den äntligen om till 399 dagar. Hundradelen blir lägre vilket gör mig otroligt glad. Let´s do this! 
Att jag är i Spanien om 208 dagar får mig att klara av vintern (lever för resor!!). Snart går den nedräkningen över till 199, längtar såå! Känner på mig att resan till Cala d´or kommer att bli en av de bästa någonsin, tagg! Förhoppningen är att jag ska spara ihop till min nya system innan dess också så att jag kan leverera grymma bilder.



Dagens fråga

Hur mycket ska ni lägga på julklappar i år? 

Jag ska lägga ungefär 6500 kr till mamma, sen runt 1000 till Jack och kanske 1500 till min bror. Jag tycker om att skämma bort mina nära och kära och jag är grymt nöjd med mina planer för mammas julklappar i år. Tror hon kommer bli jättenöjd! 



Behöver er hjälp!

Idag har jag verkligen 1 miljon saker att göra, vet inte ens var jag ska börja. 

Har inte tid att fotografera i dagsljus för jag är så upptagen och en blogg utan bilder känns som en tråkig blogg. 

Då blir min fråga till er, vad kan man blogga om utan att det krävs nya bilder? Snälla bomba med tips för ni är ju ändå 100+ som läser bloggen varje dag SÅ VAD VILL NI LÄSA OM som inte kräver sådär jättemycket tid att skriva eller nya bilder?

Skriv kommentar eller på ask.fm/carro93, snälla. 
Varför läser ni bloggen? Är det för bilderna? Eller för shoppinginläggen? Eller för min personlighet? Whyyyy?



Get to know me better

Vad heter du
Caroline
Smeknamn
Carro, Carro93 och Carolina
Födelsedag 
26 februari
Stjärntecken 
Fiskarna 
Yrke 
Lärare
Längd
167
Hårfärg 
Egentligen brun men färgat blond 
Ögonfärg 
Gröna
Piercingar 
Inga 
Tatueringar 
Inga
Höger/vänsterhänt
Höger
Bästa vän
J, C, M
Favoritfilm
The fault in our stars, The last song & LOL
Favoritserie
Gossip girl, revenge, Hart of Dixie, Empire, 90210
Favoritlåt
Ed Sheerans låtar, vilken varierar 
Favoritfärg
Rosa men på kläder svart eller mörkblå
Favoritrestaurang 
Cats, Bar b Ko
Favoritaffär
Gant
Favoritbok
Spårlöst försvunnen, hon kallar sig Esmeralde, på ön, syskonkärlek, ett nytt liv på köpet, VIP rummet 
Favorittidning 
Chic
Favoritskor
Vita sneakers 
Favoritplats 
Hemma och stranden 
Var befinner du dig om 10 år 
Då har jag fast jobb som lärare, reser mycket och har förhoppningsvis pojkvän. Barn är tvek, sådär om 13-14 år
Stationär eller bärbar dator 
Bärbar Macbook
Känsla just nu
Trött, sliten, äckligaste migränen 
Idol 
Ed Sheeran
Genre 
Pop
Vad tänker du på just nu
Att dagen suger så jävla hårt, att mitt huvud exploderar snart, att jag mår illa och att jag har så mycket att göra
Vad kollar du på
Mobilen 
Vad har du på dig 
Myskläder
Vad vill du jobba med när du blir stor 
Högstadielärare
Hund eller katt
Hund 
Cola eller pepsi
Inget
Vad köpte du senast 
Julklappar men annars jeans 
Språk 
Svenska, engelska, polska flygande sen spanska och franska med lite brister 
Smsa eller ringa 
Smsa!!! Hatar ringa, så får ni ett samtal av mig - känn er speciella 
Ni vet redan det mesta I guess men ändå. 



Älskade jul

Julafton börjar närma sig med stormsteg. Jag älskar allt som har med julen att göra! Jag älskar stämningen och gemenskapen med min fina, lilla familj. Julklapparna är ju såklart också ett plus. 
Detta fick jag i julklapp förra året och var hur nöjd som helst.
Odd Molly kudde
5 Odd Molly tröjor
Malene Birger Iphoneskal
Smyckeskrin 
Kamera (minneskort+väska)
Hopprep
Två air Max 
Nike hopprep 
Marc by Marc Jacobs väska 
Thomas Sabo berlock
Thomas Sabo ring 
Trisslott 
Daniel Wellington klockband
Tröja 
Presentkort MQ
Nikebyxor 
Bok 
Victoria secret necessär

Jag tänkte skriva en önskelista för i år och lägga upp här på bloggen om ni vill? 



Stan

Ojoj vad trött jag är efter hela veckan. 

Idag har jag varit på stan med bästavän, vi fikade på chicco och så köpte jag lite julklappar. Bääääst är duuu bby❤️️


Gott var det! 

Snart blir det idol, alla tre är ju så himla duktiga. Men Simon är grym! Fast diggar Amanda också, får se vem som gör bäst ifrån sig ikväll. 



Tired

Ännu en onsdag har passerat och nu ska jag sova. Imorgon har jag galet mycket att göra. 



Topshop

Nya jeans, Topshop levererar. 




What a day

Vilken dag! Så stressigt med tentan, skickade in den exakt 23.59, that hjärtattack man får. Är inte speciellt nöjd, hann knappt läsa igenom den men vi får väl se. 
Åt på donken tidigare idag, egentligen gillar jag inte alls MC men jag var hungrig och de har börjat sälja mozzarellasticks vilket är sjukt gott. Mitt huvud tycker dock mindre om det eftersom att ost ger mig cp mycket migrän. Har fått sota för det hela kvällen. 
Dagens mest negativa var att jag klämde två fingrar i dörren idag och det riktigt rejält. Den smärtan var obeskrivlig, trodde seriöst jag skulle spy så ont det gjorde. Det är en sådan dörr som stängs när man släpper den vilket jag inte var uppmärksam på så där var ju mina fingrar, och dörren smälldes igen med ganska hög hastighet. Ajaj säger jag bara. Två feta blåmärken och jag kan inte böja det ena fingret, gör äckligt ont. Svullnat upp har det också gjort, big finger nu. Kan man stuka ett finger? I så fall har jag lätt gjort det. Har aldrig brutit något men det känns fan nästan som det. Jag är sååå klumpig??? Först stukar jag foten som inte ens är bra än och nu fingret? Vafan Carro. 

Nu ska jag bada och sen sova. 
Hej! 



Fullt upp

Idag måste jag verkligen skriva klart min tenta eftersom den ska in 23.59. Jag har 1 sida kvar och sen läsa igenom allt, referenslista osv. Sen måste jag rätta en massa också. Så full rulle. 

I helgen tror jag faktiskt att jag kan ta det lugnt både fredag och lördag. OM jag längtar?! Ska seriöst göra ingenting på lördag, chilla, chilla, chilla. 
Igår hade jag på mig en ny mysig polo från Odd Molly.