slide show

Jag vill...

Jag lånade listan från finaste Hilma.

Jag vill bli bättre på:
 Att tillåta mig själv återkoppling, att jobba mindre och släppa tankarna på jobb. I fredags slutade jag jobba kl 14.30 och fredagen har nog aldrig känts så lång, det var faktiskt en rätt härlig känsla. Jag känner dock förtagande mycket stress över att vara ledig och inte ha jobb att göra, den känslan vill jag komma bort från. 

Jag vill sluta med: Att stressa, det är så himla dåligt för mig men jag är på god väg med min stresshantering. 

Jag vill ha: En massa inredning!! Hur ska man kunna hejda sig själv? 

Jag vill vara: Mer spontan men jag orkar typ inte? Fick höra av en idag att jag inte är spontan haha... Jag ska försöka bli det när jag flyttar hemifrån i februari, jag skrev det till honom, att jag kommer bli mer spontan senare i år. Hur blir man ens spontan haha?? Help a girl out.

Jag vill någon gång: Vara kär ♥

Jag vill att folk generellt ska bli bättre på: Att stanna hemma när de är sjuka, inte bara under corona utan hela livet. Är du förkyld och riskerar att smitta andra? Stanna hemma för fasen. Hur svårt kan det vara? 

Jag vill att folk ska sluta: Med att inte ta coronarestriktonerna på allvar. jag vill kunna börja leva som vanligt under 2021 men det höga antal döda varje dag gör att jag får ont i magen.

Jag vill jobba med: Lärare som jag är nu, det ger mig glädje. Kommer jag att jobba som lärare hela livet? Jag vet inte. Jag skulle vilja prova på så många andra jobb också men vi får se vart livet tar mig.

Jag vill lära mig: Att se det fina med livet igen.

Jag vill träffa: En person som jag inte nämner namn på men personen vet. 

Jag vill resa till: Aruba (<333) och Los Angeles, jag blev förälskad i LA de 6 timmarna jag spenderade där och vet att jag måste tillbaka. 

Jag vill göra: Mig själv lycklig igen.

Jag vill hylla mig själv för att: Jag alltid står upp för det jag tycker och aldrig fallit för grupptryck. Det var en person som sa till mig för inte så länge sedan det är rätt sjukt hur olika jag och du är men ändå kommer vi så bra överens. Du står alltid för det du tycker och även om jag inte håller med alla gånger är det coolt. Ja men det är faktiskt coolt. Jag hatar tex rökning mest av allt, tycker det är vidrigt - verkligen. Detta säger jag öppet till de personer som röker och som finns i mitt liv och jag vill inte att de röker när de hänger med mig för jag mår dåligt av det. Det krävs dock mod för att säga något sådant och jag är glad att jag vågar. Jag får obeskrivlig migrän av röklukt och därför är det inte lönt för mig att hänga med folk som inte kan lämna ciggen några timmar, för jag mår får dåligt helt enkelt. 

(null)     
Kommentarer
» Hilma

Så härligt att få läsa dina svar vännen! Kram på dig och hoppas du har en bra start på veckan <3

Svar: Detsamma vännen <3
Carro

Åh så kul att läsa!!

Svar: <3
Carro

Så trevlig lista och få reda på lite mer om dig :)

Svar: Vad kul att höra :D
Carro

Kul lista <3 Aruba är paradis <3

Svar: Vill vill vill dit!! <3
Carro

» Enna

Så kul att få läsa! Hoppas du får en trevlig kväll :)

Svar: Tack detsamma fina du :)
Carro


Kom ihåg


Trackback