slide show

Ed Sheeran är bäst i världen

Jag är nu hemma i Skåne efter två grymma dagar i Stockholm!

Ed Sheeran konserten igår var obeskrivlig! Jag vet på riktigt inte vad jag ska skriva, jag finner inga ord. Jag har aldrig njutit så mycket av en konsert i hela mitt liv. Lämnade kameran på hotellrummet och bara njöt.
 
Jag har nu blivit ännu mer kär i Eds musik, om det ens är möjligt? Killen är helt fantastisk! Vilken röst, helt galet. Ed måste vara den mest talangfulla människan på hela jorden. Hans röst är för tusan lika bra live som på skiva!!



Mot Stockholm och Ed Sheeran

Nu ska jag packa det sista och sen drar jag och mamma till Stockholm! Vi tar flyget från Kristianstad och är framme efter drygt 1 timme. Helt underbart om man jämför med tåg, hade aldrig klarat. Sen ska vi ta taxi till Globen hotell, hotellet som ligger vägg i vägg med Globen. Vi är framme rätt tidigt så vi tänkte äta lunch någonstans och kolla in omgivningarna lite innan vi fixar oss på hotellrummet inför kvällen.
Vårt fina rum, hoppas det är lika fint IRL haha!
Klockan 19 börjar Ed Sheeran konserten! Jag har varit i Globen en gång innan och det var riktigt mäktigt fast jag var rätt liten då så är supertaggad nu!
Varken jag eller mamma kände för att köa utomhus för att komma in i Globen så vi har bokat bord på Grand Escalier, en fransk restaurang som ligger i direkt anslutning. Den är svindyr!!! En rätt kostar 400 kr, helt galet. Kanske normala Sthlm priser?? Vad vet jag men inte normala priser i Hässleholm i alla fall. Hur som helst så gjorde vi detta för att slippa köa, nu kan vi gå direkt från restaurangen in i Globen - lyx!
Efter konserten ser jag fram emot en god sömn, sova på hotell är ju inte helt fel. 
 
På fredag ska vi äta hotellfrukost och sedan tänkte vi ta taxi in till Stockholm city och hitta på något där. Ingen aning om vad vi ska göra men något kul blir det säkert! Något jag absolut inte får missa i Stockholm? Flyget hem går vid 18 på fredag.
 
Så taggad!!



Vårtips; stilrena skinnarmband

I samarbete med sportarmbandet.se
Hur härligt är inte vädret då? Det börjar gå mot ljusare tider, ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Under våren är det ju en hel del ledighet så även om det är några månader kvar till sommarlovet så är det ju en hel del ledighet så det går snabbt! Härligt med långhelg för min del! Torsdag, fredag, lördag och söndag. Vilken lyx.
 
Idag har jag varit ute med kameran en stund. Älskar att fota i bra ljus. Ser verkligen fram emot resan till USA, tänk att fota Grand Canyon?? Dröm! Idag fotade jag inte lika spektakulära omgivningar som Grand Canyon, området där jag bor fick räcka för idag. Jag fotade dagens outfit och även det här!
Mina nya skinnarmband kommer från ett märke som heter Intrigue, man kan läsa mer om deras nyheter för våren och sommaren. De har framförallt armband för vardagsbruk i alla möjliga material. Båda armbanden som jag har fått är gjorda av mjukt skinn och med smycken och detaljer av stål. De har även ett herr-sortiment med massor av snygga armband för killar, kika in och kolla!
 
Jag fullkomligt älskar armbandet i roséblandat guld med den svarta skinndetaljen. Så himla sött men ändå classy. Hjärtat är enligt mig en gullig detalj. Det silvriga är mycket mer stilrent men båda passar till våren. Tänk armbanden och en skinnjacka, snyggt!
Vilket gillar ni mest? Det guldiga eller silvriga?
Än så länge är det lite för kallt för skinnajacka (tycker en tjej som verkligen alltid fryser) men jag har i alla fall bytt ut min tjocka vinterjacka till en lite tunnare dunjacka från Ralph Lauren. Hoppas på att kunna inviga någon lite tunnare jacka i Dublin, bara 16 dagar kvar! Ska bli så skönt att byta ut Sverige mot en lite annan miljö.
 
Vad har ni gjort idag? Tell me ♥



Tagga Ed Sheeran!

Hej på er!
Kom hem riktigt sent från jobbet idag, efter nästan 10 timmar på jobbet. Har slutat sent varje dag denna veckan så är helt slut nu. Blev lite stressad när jag kom hem för har en hel del att göra och måste sova i tid för ska upp tidigt imorgon!
 
Är ju ledig imorgon och fredag men ingen sovmorgon här inte. Vårt flyg går vid 9 så vi behöver åka hemifrån vid 8. Jag är så sjukt taggad inför imorgon!! Tänkt att jag ska se Ed Sheeran, åhhh dröm!
 
Åh vad jag hoppas att han sjunger Thinking out loud, även om det inte är från hans nya skiva. Det är ju en av de vackraste låtarna som någonsin gjorts!! Ed♥



Jumeirah beach Dubai

Vår tredje dag i Dubai började med att åka yacht i några timmar, har kvar fler bilder men tänkte att det kan bli kul med lite variation. Efter att båtturen var över så tog vi taxi tillbaka till hotellet för att spendera några timmar på stranden Jumeirah beach som verkligen är en helt fantastisk strand! Turkost vatten, vit sand, bra service och helt amazing utsikt över alla höghus längst med stranden.
För att svalka oss i värmen tog vi en liten glasspaus.
Kameler på stranden, bara i Dubai.. Såå himla häftigt, tror inte man förstår om man inte varit med om det. Man ligger och solar eller badar och helt plötsligt går kameler förbi.
Riktigt sköna solstolar och stora parasoll!
Vi åt gemensam lunch på en av hotellets serveringar. Sällskapen var sjukt trevligt och vi hade jättekul men maten var överskattad.. Sjukt dyr men faktiskt inte ens mer än okej. Medel! Synd på ett sånt bra hotell överlag.
 
Hur härlig var inte denna dagen?? Love Dubai!



Här vankas det bröllop

Jag och min kusin i Polen för ett x antal år sedan. Alltså hur fint hår hade jag inte? Och hur brun var jag inte?? Hur tusan lyckades jag bli så brun den sommaren när jag inte ens varit utomlands..? Nåja vi lämnar det mysteriet och övergår till bröllopet. 
 
I maj gifter sig min kusin och det vankas bröllop i Polen. Polska bröllop är grymma! Jag har bara varit på ett, det ska bli riktigt roligt att uppleva Agnieszkas. Det passa även perfekt för jag behöver inte ta ledigt från jobbet för skolorna är lediga 27-29, asbra! Jag har inte speciellt nära relation till mina kusiner men träffar de max en gång per år. Familjen är ganska snobbig så jag kan tänka mig att bröllopet kommer att bli "extra special". 



Trött tjej

En ny jobbvecka har börjat och jag är redan helt slut. Har så himla mycket plugg nu, trodde aldrig att kurserna jag läser skulle vara så sjukt jobbiga. Hade jag vetat så hade jag nog inte börjat. Hur som helst så blir denna veckan kort för jag är ledig både torsdag och fredag. Känner att det är precis vad jag behöver. Jag behöver komma bort från allt och alla och bara njuta av min ledighet. Tagga Ed Sheeran på torsdag!♥
Är det någon av er som har bra tips på hur man orkar hålla sig pigg när man kommer hem från jobbet? Jag vet inte om det har med min unga ålder att göra men när jag jobbar och sen kommer hem så är jag helt slutkörd, det är crazy. Jag är pigg på jobbet, sällan att jag känner mig trött och kommer jag hem och börjar städa eller att jag håller igång funkar det men sen kommer tröttheten. Det räcker att jag sätter mig ner på soffan i 5 minuter och sen är det kört. Då orkar jag inte göra någonting alls på hela kvällen..
 
Detta är mitt första heltidsjobb så det är kanske normalt att man känner såhär? Blir det lättare sen, ju fler år man jobbat? 



Crazy Jack


Bor ni i Hässleholm så hoppas jag verkligen att ni ätit på Crazy Jack! Såå glad att de öppnat. Det fanns absolut inget gott hamburgarställe här innan. Deras pommes är sjukt goda och deras nya veckans "pulled pork" är magisk!! Wow, skulle kunna äta där varje dag haha.



Lovely day

4 snapshots från Dubai Marina. Vi åkte yacht ganska tidigt på morgonen, så att det inte skulle hinna bli allt för varmt vilket det blev ändå. Vi hade helt underbart väder i Dubai. Nätterna sjönk inte under 25 grader och på dagen var det mellan 32 och 35 grader men ändå var det ingen äcklig värme, man kunde liksom andas (relativt haha). På yachten fläktade det rätt skönt så vädret var perfekt! Klarblå himmel som ni ser så vi åkte direkt till stranden efter båtturen.



Kickar igång outfits igen

Dags att uppdatera outfit-kategorin kanske? Troligtvis första outfitinlägget i år. Är ju ganska tråkigt att bara fota byxor och vinterjacka. Såhär såg jag ut tidigare i veckan på jobbet.
Jacka Ralph Lauren // Tröja Morris // Jeans Topshop (tror jag)
 
Såhär går jag klädd största delen av vinter och hösthalvåret. Jeans och en snygg tröja, snyggt och bekvämt!



Väl värt ett besök

Besöker ni Dubai någongång så missa inte marinan! Både under kvällen och dagen. På kvällen är det så fint med alla lampor och fontäner men på dagen är det så lyxigt, rent och snyggt! När man går vid marinan ser man denna utsikten här ovan. Hur fint?



Bra lördag

Härlig lördag! Vaknade redan efter 9, älskar sova länge så vet inte varför. Var uppe ett tag men gick och vilade sen igen. Pratade igenom de kommande resorna med mamma, vad vi ska hitta på i Stockholm och Dublin.
Åt sedan frukost/lunch på wokhouse, godaste! 

Nu har jag precis vaxat och färgat ögonbrynen hos Susanne på Qetesh, hon är grymt duktig! Blir alltid lika nöjd.

Nu ska jag hem och fota lite inför ett samarbete till bloggen och sen fixa vidare i min Walk in closet. 



Underbara lördag

Hur skönt med lördag?
MIna planer för lördagen är att ta det lugnt. Jag orkar inte ens träffa någon kompis. Låter kanske jättekonstigt men jag tycker det är såå skönt att bara vara hemma. Missförstå mig inte, jag älskar att umgås med mina vänner men jag behöver mitt space. Jag behöver inte träffa folk så ofta, det tar mycket energi. Jag behöver ladda mina batterier genom lite ensamtid. Jag har tidigare skrivit att jag är introvert (motsatsen är extrovert och sådana personer får energi genom att vara med andra människor). Tycker det är såå intressant att läsa om introvert personlighetsdrag för det stämmer läskigt bra in på mig. Googla introvert och gör ett test för att kolla om du också är det eller om du tillhör den extroverta delen som cirka 70% av jordens befolkning gör.
 
Mina planer är att fortsätta fixa i min walk in closet, blogga och bara ta det lugnt med datorn. Ska även hinna plugga lite.



Dubai Marina

D u b a i  M a r i n a, bästa Dubai!! Denna dagen var grym och jag vill bara spola tillbaka till november och uppleva Dubai igen.



Before I die...

Jag brukar ofta kolla efter inspiration till min bucketlist på saker jag vill göra men det finns ju faktiskt saker man redan gjort också.
Spend a week without makeup on / finns det något skönare, på riktigt? Jag har spenderat mycket längre än en vecka utan smink, två månader utan smink rättare sagt. Jag sminkar mig aldrig på sommaren. Så fort jag blivit lite brun struntar jag i sminket och det är såå skönt. Vägrar smink utomlands!
 
Visit Dubai / var i Dubai på höstlovet och det är den bästa resan någonsin. Är kär i Dubai och ska tillbaka dit. När vet jag inte men vet att jag ska. Världens bästa ställe.
 
Get away / detta tror jag att alla människor behöver ibland. Bara komma bort. Allra bäst är att komma bort där det finns sol och en strand. Det är allt jag behöver, det är då jag kan slappna av till hundra.
 
Have a wardrobe filled with lots of cool clothes / Jag har ju som ni vet precis fixat en walk in closet. Jag är inte klar med den än för jag har haft så mycket på jobbet så det fick bli en liten paus men min WIC är dröööm!
 
Walk on the beach / vilken frihet. Vilken lycka. Vilken glädje. Bästa känslan i hela världen. Känner mig aldrig så fri som jag gör på en strand.



Countdown!

Kolla här vad många roliga saker jag har på gång!! Jag längtar så mycket till allting, verkligen. Vad kommer att bli roligast? Jag vet knappt själv. Så taggad inför både Ed Sheeran, Dublin där jag aldrig varit men också USA och Singapore såklart som blir nya ställen! Att få komma tillbaka till Grekland gör mig också helt lycklig.
 
Tänkte skriva lite om alla resor sen någon dag :)
 
Vilket reseår jag har framför mig, wow!






Go to a Ed Sheeran concert

En av sakerna på min bucketlist och på torsdag går den i uppfyllelse! Kan inte fatta det. TAGGA!



Fina London

Ännu ett terrordåd och jag blir så ledsen. Så ledsen över att vi lever i en sådan här osäker och hemsk värld. Att människor vill så mycket ont. Mitt hjärta gråter för London, fina, fina London. En av mina absoluta favoritstäder. 


Jag har stått på exakt den platsen där människor idag låg döda. Kommer vi någonsin att leva i en trygg värld utan terrorism? 



Pan Pacific Singapore

Tanken var först att vi skulle bo på lyxhotellet Marina Bay Sands som typ är en sevärdhet i sig, ganska dyr dock men allt var fullbokat så den idéen fick jag skrota. Istället valde jag hotellet Pan Pacific Singapore som också är ett lyxigt 5 stjärnigt hotell och verkar superfint! Det har fått bra recension så jag hoppas vi blir nöjda. Hotellet ligger precis vid Marina Bay så det är mitt i smeten med andra ord, braa. 
7 nätter ska vi bo här, längtar!



Bildbomb från ma´ birtdaaay

Bildbomb från min födelsedag! Jag hade verkligen en jättebra födelsedag, helt perfekt från början till slut minus migrän. 
Ni vet den där härliga känslan när man vaknar och inser att man fyller år, som ett litet barn varje julafton och födelsedag.
Bästa mamma!
På morgonen tog jag det lugnt och svarade på en massa grattis, mobilen gick varm hela dagen. Finisar allihopa!
Har jag fina vänner eller har jag?? Alla la upp på my story på snap, ♥
Framåt eftermiddagen fixade jag till mig för jag och mamma skulle till Kristianstad för att först kolla på bio och sedan äta på Steakhouse.
Så mycket gott, beslutsångest deluxe.
Fick en ursnygg klocka från Gant, så nöjd. Fick också en tröja från Morris och Marc Jacobs sminkväska.
Till förrätt beställde vi in en korg med lite smått och gott, till varmrätt blev det för min del en mix grill med fläskfilé, oxfilé (aldrig ätit innan men det var asgott!) och ribs. Mycket nöjd. Efterrätt fick jag gratis eftersom att jag fyllde år men den var inte speciellt god. Såg fin ut i alla fall. Middagen var hur mysig som helst! Bästa mamma, god mat och en massa skratt. Älskar dig mami ♥
Finaste?? Hjärtat mitt!



Singapore!!

Sagt och gjort, vi har bokat en resa till Singapore (!!!!). Jag fick ju ett litet ryck förra veckan och kunde helt plötsligt inte sluta tänka på att jag så gärna vill besöka Singapore. Jag brukar förr eller senare få det jag vill, är mycket envis när jag verkligen vill något så jag lyckades övertala mami att vi ska åka till typ andra sidan jordklotet.
12 timmar med flyg, det längsta jag har åkt är 6 timmar så själv flygresan kommer att bli hemsk. Avskyr flyg och är asrädd! Men när vi väl är där kommer det att bli såå coolt. Bara kolla på bilderna, vilken fantastiskt plats verkar inte Singapore att vara? Jag har aldrig varit i Asien så det kommer bli supercoolt. Vill besöka alla platser på bilderna och mycket mer. Och shoppa såklart!! Singapore har typ alla märken man kan tänka sig och jag hade mer än gärna köpt en ny designerväska och lite annat. Spara, spara pengar! Vi åker över nyår, ännu en dröm som går i uppfyllelse. Hejdå Hässleholm ↑
 
Det lilla (stora) problemet är att flygbolaget satt ut sina biljetter flera månader tidigare än det var sagt från början så 22 000 måste vara betalt till slutet av veckan, fick lite panik där men det verkar ha löst sig. Ska betala imorgon och direkt boka extra benutrymme för annars kan vi inte åka. Extra benutrymme är ett måste, flygresan till Dubai var nära på att sluta i katastrof nämligen, jävla diabetes. Så håll tummarna imorgon att det finns lediga platser med extra benutrymme!



Mode SS17 nelly.com

 
Ni som känner mig (och inte känner mig men läser min blogg) vet att jag älskar nelly.com. Väldigt mycket av min garderob kommer just därifrån. Nelly är så himla bra för att de har märkeskläder i alla möjliga prisklasser men också väldigt mycket budget, de har till och med sitt egna brand med kollektioner. Nelly.com bör ingen missa.
 
Rabble som jag har ett samarbete med ger dig just nu rabattkod på nelly.com. Klickar du HÄR så får du den! Passa på. Och kika in på rabble.se med jämna mellanrum för sidan uppdateras med nya koder ofta. 
 
SS17 närmar sig med stormsteg och det gör även modet inspirerat av vår. Under hösten vintern älskar jag att ha på mig jeans, helst med hål i och till det en stickad tröja, gärna Ralph Lauren.
 
här / 2 här / 3 här
Lyx 
Trots att våren närmar sig kan man ändå ha stickade mysiga tröjor och matcha med en söt kjol eller varför inte över en klänning? De två stickade tröjorna här ovan har jag och de tillhör verkligen de stora favoriterna i garderoben. Känns som om jag bor i de ibland.. men finns inget mysigare plagg! T-shirten är galet snygg, tror nästan jag måste klicka hem den. Provade i affären och den satt perfekt. Sailor style, sommar!
Morris tillhör ett annat av mina favoritmärken, hur vårig och pastellig är inte den rosa tröjan? Snyggaste färgen i vår! Morris finns häääär!
 
 
 
Här kommer ett kollage laddat med sommarwanties! Calvin Klein levererar! Bikinin är dösnygg, jag beställde den svarta här om veckan men hade gärna haft den i både rosa och vit också. 
Ska vi ta en minut till att prata om CK ryggsäckarna? Hur fina? Den gråa köpte jag innan Dubai, helt perfekt är den. Den rosa är i världens sötaste pastellfärg och den svarta är bara hot hot! Ska ni kanske ut och backpacka? Eller bara resa? Ryggsäck är ett måste då! 
 
Här är länken till Calvin Kleins underkläder/bikinis och r hittar ni ryggsäckarna.
Budget
Tre favoriter från Topshop. Älskar deras jeans, byxorna här ovan är lide udda men jag gillar! Topshop finns här.
 



DUBAI VIDEO

Glöm inte att kolla på min follow me around video från DUBAI på youtube! Ni hittar den här under. Ta på HD 1080 kvalite när du kollar. 
Det är min första resevideo men absolut inte den sista. Tänkte filma på varje resa. Hade det varit kul?



Söndagens to do

Söndag, igen?? Varför går det så snabbt mellan fredag och söndag? Ingen vet. Hur som helst gillar jag inte söndagar för det är alltid en massa måsten.
Dagens to do'
Blogga
Leta lite tips inför Dublin
Fortsätta med min walk in closet
Rätta prov
Planera veckans lektioner
Städa
Dammsuga
Betala räkning för domän till bloggen (note till mig själv för glömde det i veckan!!)
Fixa lite praktiska saker inför den (troligtvis) kommande resan till Singapore
Bada och tvätta håret
Sova i tid
Fortsätta med min "before I die" bok
Titta på några program på tv
Välja ut kläder inför imorgon
Och det allra viktigaste: plugga!! Jag har 3 hemtentor som ska in idag, ehh lycka till?
 
Fyller säkert på listan under dagen men ja detta var ju en hel del..
 
Vad ska ni göra idag?



Min vardag

Börjar med att catcha upp med lite vardagsbilder. Under veckan som gått har jag jobbat, jobbat, jobbat och efter jobbet har jag lagt i princip alla mina vakna timmar på den andra grejen trots att jag varit stendöd efter jobbet. Det tar verkligen på krafterna att jobba heltid. 
Den supersnygga Morris tröjan fick jag av mamma i födelsedagspresent, love! Bilden till höger, sponsrad av Dubai?? Nej så bra är det inte, men tröjan är i alla fall köpt i en av Ralph Lauren butikerna i Dubai, älskar den också.

Igår var jag på Väla men det misstaget gör jag aldrig om en lördag.. Det var kaos med folk!! Verkligen så mycket folk att det inte ens fanns lediga platser vid maten, helt galet. Jag hatar verkligen stora folksamlingar, får på riktigt panik och vill bara börja gråta och springa därifrån. För första gången blev det inget köp för mig, alls. Jo 2 pennor köpte jag. Men åt gott gjorde vi. Ni kanske blir lika förvånade som jag själv men jag har typ slutat shoppa?? Nu gäller det verkligen att spara allt jag bara kan för annars kommer jag aldrig få ihop till alla resor jag planerat. Räknade lite på det och hamnade på över 100 000 kr, ehhhh? SLUT MED SHOPPING, jag kan faktiskt! 



Dubai view

Två från världens bästa Dubai. Saknar det varje dag!! En sak är säker, jag kommer att komma tillbaka till Dubai. Fantastiska ställe.



Jag är tillbaka!


Hej på er! Carro is baack! Nu är jag på banan igen och det känns väldigt skönt. Jag var tvungen att ta en paus från sociala medier veckan som gått för att jag behövde helt enkelt lägga allt mitt fokus på en annan sak och nu är det över så jag är tillbaka som vanligt. Jag har nog inte varit ifrån bloggen en hel vecka på flera år? Det har varit så tomt, jag älskar ju det här. Roligt att ni kikat in här ändå ♥ Vad vill ni att jag börjar blogga om? 



Jag lever

Jag lever! Men det finns en sak jag verkligen måste fokusera på just nu och jag går all in för den. På lördag är jag klar och då lovar jag att uppdatera er supermycket!!♥



Singapore?

Ni som känner mig vet att mitt största intresse är att resa, det finns verkligen ingenting bättre! Jag fick för ett tag sedan en idé om att jag bara måste spendera nyår utomlands. Min dröm hade varit att vara barfota på stranden när det slår om till 2018 och se raketerna i skyn och jag lyckades få med mamma på min tanke om att åka till Mexico men vi har börjat tveka. Dels finns det hajar i Cancun och dels känns det som ett ganska otryggt land i och med den otroligt höga statistiken över antal mord. Det mördas hej vilt i Mexico, dels pga drogkartellerna men också handeln med döda människors organ. I nuläget är jag helt enkelt lite för rädd för att åka till Mexico, även om jag absolut kommer vilja besöka landet inom några år! Sen kollade jag Karibien men det är svindyrt. Får nog ge upp det där med att stå på en strand. 
 
Igår under min pluggpaus kom jag dock att tänka på Singapore. Har innan funderat lite på det men igår googlade jag runt lite och blev helt kär. Wow vilket ställe?! Man åker inte dit för att ligga på stranden men i december är det närmare 30 grader så frysa gör man inte. Verkligen ett helcoolt ställe, liknar Dubai på många sätt. Tryggt ska det också vara, väldigt viktigt för mig. Tänk att få fira nyår i Singapore? Uppleva häftiga dagar och avsluta året med att se fyrverkerier på en helt ny, för mig, plats på jorden. 
Imorgon ska jag kolla upp biljetter och sen verkar det för tusan som om vi bokar Singapore!! Ska inte ta ut lyckan i förväg men ahh!!
 
Har någon av er varit i Singapore? Eller känner någon som varit? Åsikter?



Mellofinal

Dags för mello! Så kul med final, har växt upp med mello. Snyggaste i starfältet? Anton Hagman utan tvekan (så onormalt snygg????) bäst i starfältet? Nano utan tvekan! Jag hoppas innerligt att Nano tar hem det, hans låt är riktigt bra och hans röst är magisk. 
 
Enligt nätet står det mellan Nano, Jon Henrik, Robin och Viktoria. Jag hoppas inte att Viktoria vinner! Men är lite rädd för det. Ha en mysig kväll ♥
Hittade en random bild på Jack när han var på mitt jobb för några månader sedan, åh sötis!
 
På tal om något helt annat, mellan plugget idag har jag kommit på ett nytt resmål jag verkligen VILL besöka!! Någon som kan gissa vilket?



Yacht-life i Dubai

Idag måste jag plugga hela dagen och humöret är verkligen inte på topp. Hej PMS också och snart kommer väl mensvärken ":))" nej idag hatar jag livet lite så istället för att skriva massa negativt så lägger jag upp lite bilder från Dubai. Jag måste tillbaka snarast! Saknar det varje dag ♥
Good life!
Sover jag? Är jag vaken? Who knows??
Här närmade vi oss Burj Al Arab!
Det enda 7-stjärniga hotellet i världen (!!), riktigt häftig byggnad och väldigt roligt att se den så nära, från vattnet dessutom.
Ni är för bra alltså! <3
Yachten stannade till vid Burj Al Arab så att vi skulle kunna ta lite fina bilder. Så himla härligt att se tillbaka på nu!



Irland

Om exakt 1 månad åker jag till Dublin och jag är otroligt spänd på den här resan! Det är påsklov då och det är första lovet på mycket länge som jag kommer att kunna slappna av helt och hållet. Inget jobb och framför allt, ingen skola!!!! Hela jullovet skrev jag examensarbete och jag känner verkligen att jag måste ha den här ledigheten om jag ska överleva våren. Måste ladda upp batterierna och bara leva lite. Tid jag ser fram emot otroligt mycket.
 



Mitt examensarbete

Nuuu är mitt examensarbete publicerat på nätet!
 
Här är länken: http://hkr.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A1078867&dswid=-6299 KLICKA PÅ fulltext TILL HÖGER.
Gå jättegärna in och i alla fall bläddra igenom det. Förväntar mig inte att någon ska läsa varje ord haha!
 
Det är mitt masterpiece. Det jag jobbat och slitit med i ett halvår. Arbetet som jag skrev dag och natt på de sista tre månaderna. Arbetet som bokstavligen ledde till blod, svett och tårar (MÅNGA TÅRAR!) men jag är så himla stolt över det. Det var så viktigt för mig att jag skulle lämna in något jag känner mig fullt nöjd med och det gör jag verkligen. Nu när jag kollar igenom mitt egna arbete kan jag inte fatta att jag har skrivit exakt varje ord helt själv! Hur orkade jag? Var fick jag kraft från? Var fick jag motivation från? Den absolut tuffaste utmaningen i hela mitt liv resulterade i drygt 60 sidors text, utan en enda intervju eller enkät. Men när jag fick VG som är det högsta betyget på universitetet kändes allt slit helt plötsligt värt det. Jag har aldrig varit så stolt över mig själv i hela mitt liv. Jag gjorde det!
 



Work work

Dags för en ny jobbvecka. 
DETTA INLÄGGET SKULLE UPP I MÅNDAGS MEN SÅG PRECIS ATT JAG HADE TIDSINSTÄLLT TILL FEL DAG.
Förra veckan var en tuff vecka, det är det alltid efter att man haft lov i en hel vecka. Jag var lagom sugen på att gå upp ur min mysiga säng 06.30 men som tur är älskar jag mitt jobb så när jag väl var där var det inga problem. Jag känner aldrig på söndagar att jag inte vill till jobbet och det är så himla skönt.
 
Detta är ju mitt första riktiga jobb (har jobbat sedan jag var 19 år gammal) men mitt första fasta jobb. I slutet av min utbildningen var jag så himla orolig över vart jag kommer att hamna och framför allt, om jag kommer att trivas. Jag var livrädd för att inte trivas på jobbet men det gör jag verkligen och det gör mig så glad och nöjd med min livssituation gällande jobb. Jag har roliga kollegor som jag alltid kan rådfråga och eleverna är helt fantastiska att jobba med (förutom när man behöver bli upprörd gång på gång vissa lektioner men det känner alla högstadielärare igen sig i ;) ). När jag har lektion med eleverna går tiden så himla fort. 90 minuter känns mer som 30 minuter. Jag kommer på morgonen klockan 8 och det känns absolut inte som 8-9 timmar senare när jag går därifrån. Glad att jag fick detta jobb! Min första riktiga arbetsintervju och jag fick jobbet direkt. Självförtroende boost!



MARC JACOBS

Jag fick 3 helt underbara födelsedagspresenter i år, alla av världens bästa mamma såklart. Sen fick jag 500 kr av min bror. Tack♥
En fantastisk necessär från Marc Jacobs. Jag har flera gånger känt och klämt på den men den har varit för dyr. Men nu så!!



Detaljer

Tänkte visa upp er lite detaljer från min WIC. Hela garderobssystemet kommer från IKEAs PAX system där man köper garderobsstommar och sedan väljer man själv vilken inredning man vill ha till. Det enda negativa är att inredningen är väldigt dyr enligt min mening. Inredningen blev nog dyrare än själva garderoberna.
I alla garderober finns det såna här hål, för att man ska kunna bestämma höjden på all inredning men hålen är ju rent ut sagt skitfula. Därför köpte jag 1500 vita ploppar som ni ser på första bilden så sätter man fast dessa på garderoben. Jag har ungefär 1200 kvar att sätta. Tar aslång tid och gör ont i fingrarna. Thea ska komma och hjälpa mig på torsdag ♥♥
Jag valde att ha med en utdragbar byxhängare, där ska jag hänga alla favoritbyxorna jag använder mest.
Ovanför byxhängaren har jag en vanlig låda där jag ska ha underkläder och över har jag en låda med glasfront där jag ska ha alla mina stransplagg.
Jag köpte en riktigt cool lampa på IKEA, en LED lampa där man kan ändra ljus och styrka. Min plan var att den skulle sitta på väggen men just nu sitter den i taket. 
Här är en urdragbar hylla med avdelare. Tänkte ha skärp, iPhoneskal och lite sånt.
Smyckeslåda, älskar!
Två glashyllplan, tänkte nog ställa några väskor här.
 
Tanken var att ha så mycket plats som möjligt att hänga kläder eftersom att jag tycker om när mina kläder hänger. 



Quality Globe Hotel

Bokade nyss hotellrum för mig och mami när vi ska till Stockholm nu i slutet av mars för att kolla på Ed Sheeran. Vi bodde på detta hotellet när vi kollade på Shakira för 10 år sedan, det ligger precis bredvid Globen och det är därför jag valde det, så himla praktiskt! Kommer inte alls ihåg att hotellet var såhär fint men nu förstår jag varför, de har gjort om hela så nu är det toppmodernt.
 
Jag valde Deluxe dubbelrum, det är dyrare än de andra men tyckte det var så fräscht så värt! Det är jag som står för alla kostnader med flyg, hotell och konsertbiljetetter och även alla andra resor jag och mamma åker på. Det är även jag som betalat vartenda krona för min walk in closet, så nu vet ni det :) Brukade alltid få frågor om det innan men nu har det lugnat ner sig. Mamma betalar absolut ingenting utan det är jag som älskar resa och då har mamma sagt att vill jag resa så betalar jag allt själv. Sen drar hon ju fördel av att följa med, bara kul för mig.♥



In love

Love love love! Gissa vad jag gjort hela helgen (varvat med plugg)? 
Jag blir lika glad varje gång jag kommer in i min walk in closet och det känns också lika overkligt varje gång. Jag har en större garderob än vad många stora kända bloggare har, hur sjukt? Lyckligt lottad som fått chansen.



Sneak peak in my WIC

Jag har fått flera kommentarer om att det kommer bli kul att följa mitt arbete med min walk in closet så tänkte att jag delar med mig av några bilder nu på vägen.
 
Igår blev den helt färdigbyggd, allt är monterat nu och jag har börjat hänga in mina kläder. Jag är verkligen inte klar än för mina kläder är just nu i hela vårt hem och jag passar samtidigt på att rensa bort de plagg jag inte längre använder. 
Jag är inte helt säker på var jag vill ha allt än men jobbar på det.
I en av garderoberna har jag valt att även ha en klädstång längre ner för att kunna hänga kjolar och shorts. Mycket bra!
Jag var mycket tveksam till hörngarderoben innan men nu älskar jag den. Alla mina klänningar får ju plats, toppen.
I denna garderoben ska jag ha alla mina märkeskläder, det är en hel del.
2 av mina favvisar i garderoben!
 
Vad tycker ni? Har ni några tips på hur jag borde organisera? Hit me!



Walk in closet in progress

Såhär såg min walk in closet ut i onsdags när jag kom hem från jobbet, WOW och då var den inte ens klar.
Fortfarande var det några hyllor som skulle skruvas ihop. På denna bilden är det endast belysningen som är inbyggd i garderoberna som är tänd..
..och på denna är istället min supercoola LED lampa tänd, alltså den är sjukt cool. Ser ni skillnaden på ljuset? 
Jag är så glaaaad. Varje tjejs dröm??



Julklappar #4

Världens segaste (??) jag vet! Det är drygt 2 månader sedan det var jul, sorry för det men eftersom att jag gjort mig av med alla mina garderober har min brors gamla säng fått agera garderob under denna månaden, slängde liksom ut hela min garderob där och kunde verkligen inte hitta någonting. Ikväll har jag börjat hänga in lite in min WIC och jag har grymt ljus på mitt rum nu! Så kan fota mycket mer, happy.
Hur som helst fick jag den här grymt snygga MORRIS tröjan i julklapp, är så nöjd!



Ed Sheeran

Ed Sheeran avslöjade för några månader sedan att han släpper sitt nya album den 3 mars och jag har verkligen längtat varje dag sedan dess. Jag har lyssnat på Eds musik sedan start, sedan hans The A Team men det är inte förrän det senaste året jag verkligen förälskat mig i allt som har med Ed Sheeran att göra. Den killen har en sån sjuk talang, jag kan inte beskriva det med ord. Vem som än sent Ed Sheeran till jorden, tackar jag. ♥
 
Ed Sheeran älskar jag för hans röst och det är det som äkta musik handlar om. Inte om utseende utan endast röst.  Hans musik är fantastisk på alla sätt och vis.
Jag bokstavligen slängde mig över albumet i natt när det kom ut på Spotify. Här har ni mina absoluta favoriter från albumet. Alla låtar är verkligen bra men de här fyra har gått på repeat hela dagen. 
 
Jag har aldrig börjat gråta av musik, vet att andra gör det ofta men musik har aldrig berört mig på det sättet - fram till idag. När jag lyssnade på texten till Supermarket flowers så tårades ögonen och en tår eller två kom rinnande nerför kinden. Den handlar om en mamma som gått bort och det berörde mig sjukt, jag kom att tänka på hur sjukt mycket jag älskar min fina mamma. Meningen "You were an angel in the shape of my mum", alltså åh ♥
 
Lyssna, lyssna! Han är den mest lyssnade artisten i hela världen på Spotify, med all rätt.♥♣



DRÖM!


Detta är så overkligt! En dröm som äntligen gått i uppfyllelse. Jag har min egna Walk in closet i ett rum som är 10 kvadratmeter. Det är verkligen dröm!! Något som många aldrig får uppleva och det är ju nästan varje tjejs dröm. Är så glad att jag fick denna möjligheten, även om jag är väldigt många tusen kronor fattigare nu (vääääldigt många).

Men ser ni bilden?! När jag kom hem från jobbet idag kunde jag inte sluta le. Snickaren har gjort ett amazing jobb. Ni ska få se många bilder och video också hade jag tänkt men slänger in detta till så länge. Ahh!!



WIC & pain

Väntar just nu på snickaren som ska komma och bygga ihop min Walk in closet. Förhoppningsvis är den klar idag när jag kommer hem från jobbet (!!!). 
Igår hade jag värsta migränen på länge när jag kom hem, mådde så jävla dåligt. Det är helt sjukt vilken smärta kroppen kan orsaka. Att jag ska behöva vara med om det om och om igen gör mig så ledsen :(