slide show

Mot Polen

Hejdå Sverige
Hej Polen

Framme imorgon vid 7 på morgonen, dryg resa och det finns inget uttag i hytten så kan inte ladda mobilen, oh no haha!




Åker till Polen nu!

Nu drar jag och mamma till Polen! Båten går vid 22.30 ikväll så är framme imorgon på morgonen. Blir lite shopping torsdag och fredag, Szcecins största shoppingcenter måste besökas! Och så måste jag bara äta på KFC och Pizza Hut haha, och så bröllop på lördag. Aldrig varit på ett typiskt polskt bröllop men hört att det är sjukt mycket roligare än svenskt.

Ha det bra här hemma, och på siesta om ni ska dit. Hemma på söndagkväll, men hittar nog wifi i shoppingcentret.




I skolan

Dubbelkollar packningslistan medan jag väntar på mamma i skolan, hon slutade nyss i Kstad så tar väl typ 30 min till. Sen ska jag till Majas syrra för att kolla balklänningen och sen efter det hem och packa, kom inte så långt imorse. Måste även hinna se det senare avsnittet revenge eftersom det bara är tillgängligt två dagar till.

Får bli lite multitasking för att hinna med allt..




Dags att packa




Onsdag

Nu; frukost
Sen; packa
Kl 12; bussen till skolan.




Puss till mina fina läsare!




Fullt upp

Är så sjukt mycket som måste fixas! Vår klass har en hel del kvar att bestämma inför studenten, sen ska vi pynta flak och sånt men det får bli nästa vecka.

Åker till Polen imorgon och har inte börjat packa, hej ångest! Börjar 1 imorgon men får upp 9 så att jag hinner packa. Såhär ser dessa 2 kommande veckorna ut;

Onsdag; skola, prova balklänning, packa, åka till Polen
Torsdag; framme i Polen, träffa morfar, shoppa (måste bla ha lite till balen och studenten)
Fredag; shoppa lite, umgås med morfar
Lördag; bröllop
Söndag; åka hem till Sverige
Måndag; skattjakten
Tisdag; fotbollsmatch, beachparty
Onsdag; pynta flaket
Torsdag; fixa sjukt mycket innan studenten
Fredag; STUDENT!!! och allt som hänger ihop med studenten, feeest
Lördag; chilla!!
Söndag; balen och massa fix innan

Ehh vadå tajt? Men kul ska det bli!




Tomorrow

Dags att inviga den nya kjolen och Jeffrey campbell skorna till det imorgon. Har bara en lektion så jag överlever, inte de bekvämaste skorna ju ;p

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_204595079.jpg" class="image">




Betyg..

Fick reda på att jag fick VG i både filosofi och spanska, är riktigt besviken på mig själv! Inte spanskan kanske för där visste jag väl att jag skulle få VG men på filosofin!! Hade verkligen hoppats på ett MVG. Hade som mål att få MVG i alla ämnen i 3an men det var mycket svårare än jag trodde! Mamma var så söt och skickade detta smset haha!

Får väl vara stolt över mig själv ändå trots att jag inte klarade MVG. Men 10 eller 11 MVG i 3an av 13 är inte dåligt.:)




Från Gina tricot

Fick hem denna kjolen från Gina idag fast i svart. Superfin! Dock är underkjolen väldigt kort men det funkar på sommaren, i tex Turkiet.




Merci

Köpte 3 merci askar till 3 lärare jag ska ge imorgon. Tycker det är fint att tacka på något sätt. Hela klassen har gett till vår klassföreståndare och historialärare så dessa får vara till religion, svenska och engelskaläraren.

Nu ska jag hem, har 192828 saker att fixa idag..




Mot skolan

Vi har blivit bortskämda med sol de senaste veckorna men idag är det 10 grader och otroligt molnigt, ska bli regn med. Blev till att rota fram de långa legginsen.

Har alla lektioner idag så slutar 15.




00.49

Blä mår riktigt illa efter tabletterna eller vad det nu är, tog ju några igår med och trots allt är de rätt starka. Trots att jag sov mellan 20-23 är det nu dags att lägga sig och hoppas på att jag vaknar upp utan huvudvärk och mensvärk. Sov gott!




Från kicks

Naglarna köpte jag på kicks, de är från depend och kostar 95 kr. Tog en kort modell men de är tillräckligt långa för att det ska se snyggt ut men ändå inte så långa så det inte går att ta i något. Dessa är självhäftande eftersom att jag tycker det blir bättre än att kladda med lim.

Tack för din fina kommentar Wilma! Köp dessa så blir du inte besviken. Står att de håller i 1-3 dagar så perfekt till skolavslutningen :)

Köpte även min älskade deo, riktigt bra är den! 188 kr efter 20% rabatt.




...

Nu går jag och min migrän och lägger oss i 1 timme. Redan tagit 4 tabletter..

Bakom ratten idag:)




Nails

Köpte lösnaglar idag, en kort modell men ändå svårt att skriva på mobilen haha men snygga är de!




Klar med sista uppgiften på gymansiet

Klar med hyllningstalet och för en gångs skull blev jag rätt nöjd med ett tal i svenska C! Detta är den absolut sista uppgiften jag gör under hela gymnasiet, känns rätt passande att det är just ett hyllningstal man avslutar med.




Hair

Ska tvätta håret nu för första gången sedan jag slingade det. Av erfarenhet vet jag att det aldrig blir lika fint efter att man tvättat det själv, mycket av de silvriga/blonda pigmenten går tyvärr bort då.. Håll tummarna!

Såhär blev mammas hår igår efter att hon kommit hem från frisören. Superfint.




Hyllningstal

Skriver hyllningstal till världens bästa klass! Gud vad detta är sorgligt, snart är det över på riktigt. Den 8 juni. Jag har 7 dagar kvar tillsammans med underbara s3shb och dessa dagar ska jag ta vara på till 100%!




POLAND

Åker till Polen på onsdag, ska bli härligt med en weekend! Dock sjukt drygt med båten 6 timmar dit och 6 timmar tillbaka, hatar åka båt..

Men blir ett besök eller två i det nybyggda shoppingcentret Kaskada, Szczecins största. De har bla New Look och River Island, två av mina favoritaffärer i London, awesome. Sen äta på KFC, ahh dör så gott. Och träffa morfar, plus bröllop. Blir nog rätt bra det.


Jag och min kusin i somras. Brun man var :(



London dag 3, del 1!

Haha märkte nyss att jag har skrivit "Londag" som runbrik på alla London inlägg..

Dag 3 vaknade vi utvilade och skulle bege oss mot Madame Tussauds. När jag skulle lägga biljetterna i väskan så märkte jag att de var borta (vi hade beställt de genom en sida i Sverige), panik! Var ju värda 500 spänn. Letade som en galning på hotellrummet men de var verkligen borta. Trodde jag hade tappat de på flygplatsen men nu i efterhand tror jag mamma råkade slänga de för hon trodde det var en pappersbit..

Vi blev såklart inte insläppta utan biljetter och ringde till Sverige så att hon kanske kunde skicka en bokningsbekräftelse till dem att vi hade köpt men nej det ville hon inte såklart, sämst service! Ville ju absolut inte lägga ut 500 kr till, blev så arg. Efter många om och med, över 1 timmes väntan, en telefonräkning på över 100 kr pga ringningen till Sverige så fixade en jättesnäll kvinna så att vi fick 2 biljetter till priset av 1 och kunde äntligen komma in.

Madame Tussauds var AWESOME!! Så himla roligt och coolt. Om ni är i London måste ni verkligen besöka Madame, riktigt värt det. En hel del av dockorna var otroligt skickligt gjoda, som riktiga människor! Vi gick runt, kollade och tog en massa bilder på "kändisarna" och med dem. Fanns verkligen en massa i olika kategorier, tex sportstjärnor, Hollywoodkändisar, kungligheter etc. Gick runt där i timmar. Britney Spears och Amy Whinehouse tycker jag liknar orginalet mest, läskigt lika. Blev dock besviken på Bieber och Christiano Ronaldo, han var inte alls lika snygg som på bilder haha :(



Ingången vid Madame.


Häftigt att man kan göra vaxdockor som faktiskt i princip ser ut som riktiga människor.

Fick ju hälsa lite på Orlando Bloom!


Stilig kille!

Mini mamma och Sean Connery haha.

"Ta kort på oss med" haha söte mamma.



Mors dag

Grattis på mors dag fina mamma. Älskar dig mest av allt, tack för att du finns ♥



Moja kochana mama, która od pierwszej chwili wypełniała moje dni kolorami tęczy, czytaniem bajek przepędzała złe sny i zawsze dbała o moje dobro najbardziej na świecie - wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki! Kocham cie!



GRATTIS L O R E E N, Sthlm next year

SHIT Loreen vann!! Helt fantastiskt är det. I torsdags gjorde Loreen inte ett speciellt bra framträdande, blev rätt besviken men idag! Inte ett enda misstag, allt satt 1000% genom hela låten. Och hon var så himla värd att vinna. Stolt svensk! Alla gav p till Sverige förutom Italien, grymt.

Som sagt, så värt det! Och hon är ju så himla ödmjuk så det finns inte. Många bra låtar i finalen ikväll, killen från Tyskland, åh så söt och bra.

Blir ESC i Stockholm 2012 dårå! Solna, Friends arena troligen. JAG SKA DIT! Får bli en weekend i Sthlm så man hinner njuta av den fina staden och utgång på typ Stureplan eller något haha.


Förra årets 3a, bästa Eric med årets vinnare.

Har nog aldrig gillar så många statusar på 10 min som jag gjorde ikväll. Och jag tror aldrig att fb varit så bombat med statusar. Tror i princip att alla mina 600någonting vänner skrev om Loreen haha, inklusive mig.



GO LOREEN


Lycka till Loreen och ta hem detta nu!! Sjukt bra låt och otroligt fint framträdande.
Hoppas verkligen Sverige vinner. Om inte så är Ukraina, Rumänien och Tyskland med bra! Men bara inte Ryssland vinner och absolut inte Turkiet även om jag är lite rädd för det..



DAGENS




Klänning och kofta från H&M.



Svalkande

Nyhet på hemmakväll, riktigt god dricka :D framförallt hallon!




Outfit

Äntligen kan man ta lite outfitbilder ute utan att frysa ihjäl! Blir ju lite roligare än kamerabilderna framför spegeln.. Detta hade jag på mig i torsdags.





Skor från skopunkten, nytt linne och topp från Fasion againt aids/H&M, kjol och leggins från H&M och Gucci solbrillor från Cypern.



Kvavt!

Var ute med Anja nyss, sjukt kvavt ute!

Ska lägga upp lite bättre bilder på hur håret blev snart.




It's friday

Denna veckan i skolan har varit jobbig, otroligt jobbig. 3 arbeten att lämna in idag och sammanlagt blev det ca 26 dataskrivna sidor, hur orkade jag egentligen det? Hann inte bli klar med religionen och samhället igår så idag fick jag sitta i bibblan och skriva klart de från 8.15-12.30. Känns i alla fall mycket bra att alla 3 är inne nu!

Fick reda på en del betyg, nöjd. Svenskan måste jag i alla fall med få MVG i och sen blir det antaligen 2 VG med. Har ett tal i svenska C kvar och sedan är allt plugg på gymnasiet över. Som jag och Robin snackade om idag, helt galet är det! Fy vad dessa 3 åren gått snabbt, helt obeskrivligt.

Hämtade min studentklänning från skräddaren efter skolan men den blev katastrof, för lång! Ska lämna in den på tisdag. Hämtade studentskylten med, den blev i alla fall söt haha.

Och ikväll har jag varit hemma hos Majas syrra och provat toppen på balklänningen. Den ska vara vit och inte orange som på bilden.




Nöjd tjej

MVG i religion
MVG i geografi
MVG i historia
MVG i samhälle C
MVG i psykologi
MVG i engelska C
MVG i projektarbete

Det går bra nu!




Stress

På väg till skolan nu. Är varken klar med samhället eller religionen, panik!

Såhär blev håret förresten. Mycket silverscampo i nu dock!




Pluggnatt is ON

Ska börja på mitt religionarbete nu, så himla fail att börja kvällen innan men om man har 3 arbeten som ska in på samma dag plus att man haft sjukt mycket varje dag i princip under hela 3an är det ju inte så lätt. Hoppas att det inte tar mer än till max halv 3 i natt, tror inte jag orkar sitta uppe mycket längre än så..


Härlig låt från esc, och fina Dubai!



Aj

Alltså nästa gång gör jag slingor på folie!! Hade hätta idag och det har jag haft innan med och visst gjorde det ont på snooze med men absolut inte så ont som det gjorde här! Det var seriöst tortyr för huvudet.. Tog 1 timme att dra ut alla slingor, alltså 1 timme med en nål stickande i huvudet. Tårarna började bara rinna, lite pinsamt men ja.. Fyfyfy. Hoppas resultatet blir värt det :)




Hos frisören




Irriterande!

Har riktigt ont i huvudet så gick och la mig 40 minuter men kunde såklart inte somna för grannen var TVUNGEN att ta den mest högljudda gräsklipparen ever och börja klippa sitt stora gräs. Riktigt irriterande ljud!!! Vill bara springa ner dit, sno gräsklipparen och gömma den så att han aldrig hittar den..

En annan fråga är, var ifrån får man energin till att skriva sista arbetet och sista talet? Min energi är helt slut när det gäller plugg, aldrig varit såhär trött på allt plugg innan. Jag orkar seriöst inte skriva arbetet!! Orkar inte börja, orkar ingenting. :(




FRISÖREN

Kl 16.30 ska jag vara hos frisören i stan. Ska äntligen slinga håret! Hejdå utväxt :D Vill ha ljusare slingor än vad jag har nu och jag vill ha massor! Ska ju vara till bröllopet, studenten och balen så hoppas verkligen det blir som jag vill ha det.

Klippa ska jag bara göra några få cm, vill ha långt hår till studenten. Så blir topparna med 4 cm kanske?


Såhär ser mitt hår ut just nu, lite olika nyanser. Men vill som sagt ha mycket vitare slingor, sånt där Barbieblont men det är rätt svårt att få på mitt hår pga min mörja hårfärg.



Plugg

Slutade vid 11.30 idag, har nyss ätit lunch och nu måste jag verkligen skriva klart samhället!! Sen börja på religionen.. Har ca 2 timmar på mig innan jag ska till frisören.




00.02

Ehh blev verkligen inte klar med samhället.. Men pallar inte skriva på det mer idag. Imorgon har jag alltså 2 arbeten att göra. Och jag ska till frisören imorgon där jag får räkna cirka 2,5 timme. Och sen är det esc från 21-23. EHH?!


Tänkte att jag kunde gå och lägga mig nu MEN jag har 4 bildanalyser till svenska imorgon.. Alltså läxorna tar ju aldrig slut. Uppg är inte speciellt svår men det är typ 173662882 frågor på varje bild. Får skriva lite stödord nu och sen sova. SOOOV GOOTT



Samhälle & religion

Kämpar på med samhällsarbetet. Mitt slutbetyg i samhälle C hänger på detta arbetet.. Får jag MVG så får jag MVG i betyg, annars inte. Ahh varför sätter lärarna sån press på oss?! Samma sak gäller svenskan.


På väg till Polen i somras.
Skriver om polsk kultur på samhället och ska skriva om påven Jan Pawel på religionen. Är klar med psykologin som blev på 6 sidor och på samhället är jag just nu uppe i 6 sidor. Förhoppningsvis räcker det med ca 1 timme till. Imorgon vet jag inte hur jag ska hinna med att börja och slutföra hela religonen men det får jag tänka på imorgon.



Gott!

Ett riktigt kallt glas hallonläsk & Magnum white kan vara något av det godaste som finns en varm dag som denna!

Måste dock sätta igång med samhällen nu, ha det fint!




Varm dag

Varmt idag! Hade på mig min nya spetsklänning, skönt att vara barbent.

Kom hem för ca 30 min sen, var möte ang studenten så fick ta bussen 16.35. Nu är jag superhungrig och ska försöka övertala mamma om vi inte kan åka och äta någonstans efter att hon slutat jobbet. Är sugen på wokhouse..




Onsdag

Börjar 13 men vad gör jag uppe nu? Jo måste skriva arbeten! Kolla igenom psykologin och skriva på samhället. Gick upp 9.30, första gången på 2 år jag inte har någon spanska så måste jag ändå upp så tidigt. Buhu!




Airshopen

Fick hem airshopentidningen idag med en massa saker man kan beställa och sedan få på flyget ner till Turkiet. Behöver verkligen spara mina pengar till i sommar men kan inte låta bli att köpa dessa läppglansen från Clarins. Har det rosa just nu och det luktar helt underbart, typ sockervadd! Sen återfuktar det läpparna och ger en fin färg. Står att ord.pris är 185 men här i Hlm kostar ett 200 kr. Och här får man 2 för 215 kr, lätt värt det!

Fattar dock inte riktigt hur man gör för att beställa..

 




Tankar

Är rent ut sagt jävligt besviken på min engelskalärare. Om hon inte sätter MVG på mig blir jag sjukt besviken och ledsen. Hon velar mellan VG och MVG. Sätt det förbannade mvget då?! Har kämpat sjukt mycket hela året och ligger på ett stabilt vg+ och rätt många MVG. Vad faller det på då? Jo på mitt uttal. Vafan liksom? Vad har uttalet med betyget att göra, klart mitt uttal inte är som om jag bodde i USA men det kan hon ju inte kräva heller. Mitt uttal är inte perfekt men absolut inte dåligt heller! Blir så suuuuur. Om jag hade vetat att jag får VG hade jag gjort alla saker medelmåttigt, så man hamnar högre än G+ men lägre än VG. Så skulle jag sparat tiotals med timmar. Är besviken och tycker det är orättvist. De flera andra fick MVG.. Hoppas verkligen innerligt att jag får MVG!! Får reda på det på fredag. Tänk så kommer jag inte in på utbildningen för att jag saknar något poäng? Ahh.

Annars då? Ösregnade och åskade när vi slutade, då menar jag verkligen ösregnade! Jordi försökte rädda Ingemans väska haha!

Hade np i spanska idag. Gick fruktansvärt dåligt.




I skolan

Sitter i skolan och chillar i Linnewsrummet. Hade nationella i spanska idag, satan vad dåligt det gick! :o har riktigt ångest över det, kommer inte ens klara G på det, I know that. Men har haft typ VG hela året, ett hörförståelseprov kan inte sänka hela betyget va?




Arbeten hit och dit

Blev långt ifrån klar med samhällsarbetet.. Hade ju tänkt bli helt klar med det idag, damn. Hur ska jag hinna 2 stora arbeten på en dag? Imorgon har jag fullt upp hela dagen så hinner inte med plugg.

På onsdag slipper vi förhoppningsvis spanskan och i så fall börjar jag 13, hur mycket det än tar emot blir jag nog illa tvungen att gå upp vid halv 9 och skriva på arbetena i ett par timmar innan skolan..

Nu; engelska bokrecension
Senare; soova.

Puss!




BORING

Samhällsarbetet känns riktigt svårt, jobbigt, tungt och tråkigt. Skrivit i flera timmar men vet verkligen inte hur jag ska lägga upp det eller vad jag ska skriva om riktigt.. Bara skrivit drygt 1 sida, inte så bra nej!


Uttråkad och varm!! Sjukt varmt här hemma, nästan 30 grader ;o



Bilder från Prag, del 3

Första aktiviteten var kommunistmuseet. Tyckte det var rätt tråkigt faktiskt men vi var inte där så länge så man överlevde.



Utanför kommunistmuseet.

Vackra väggar.


En man som gick förbi gav oss värsta mördarblicken bara för att vi satt på trappan haha..

Vloreta var glad!




Skolan & liknande.

Martin.

Robin.


Samar och Ralle.


Haha Alis ansiktsuttryck!

Vloreta och Cilla.

Peace.



VARMT!!

Sjukt varmt idag!!! Svetten bara rinner haha.

Hade 2 lektioner idag och efter lunch åkte jag, Emma, Tobbe, Samir och Robin nercabbat, fläktade skönt! Vi körde till hembygdsparken där vi åt glass och solade, mys!

Kan tyvärr inte vara ute idag, måste ta tag i arbetena vi har..




Pink

Har på mig min söta vår/sommarjacka idag :D




London dag 2, del 5!

Efter vi hade varit på London eye & London aquarium tog vi taxin in till centrum och shoppade lite. Hade sån sjuk migrän hela dagen och inga tabletter så trodde jag skulle svimma.. Fick sätta mig inne på Debbenhams så dåligt jag mådde men kunde ju inte åka hem för det, shop until you drop typ haha.






Oxford Street.

Debbenhams, där fanns verkligen allt!



Efter vi hade strosat runt på OS gick vi till en restaurang. Beställde först in pizza men när jag tog en tugga började jag må så otroligt illa, sjukt konstig känsla. Vi visste inte riktigt vad det var så beställde in pasta till mig istället. Det kunde jag inte heller äta och knappt glassen heller. Stackars servitörerna som säkert trodde att jag tyckte maten smakade skit. Sen i efterhand kom jag på att det måste ha varit pga min migrän som jag inte kunde äta, synd att man la ut så mycket pengar bara..


Drog och köpte en stor flaska vodka istället. Haha närå, det är bara vatten!

Min och mammas shopping.



Ätstörningar

Har skrivit på mitt psykologiarbete hela dagen! Satan vilken tid det tar. Det handlar om anorexi och bulimi och det är omöjligt att få det på 2 sidor om man ska få med det viktigaste. Är klar med kladden nu och ska börja skriva in på datorn. Varför lär jag mig aldrig att skriva det direkt på datorn? Är dock så van vid kladd så tycker det är lättast.

Arbetet är till på fredag men då ska 3, jaa 3 arbeten lämnas in så blev illa tvungen att börja idag. Tänkte göra detta arbetet lite halvdant eftersom jag fått MVG på allt annat i psykologin så skulle tom räckt med ett G på detta men jag funkar inte så. Gör jag något så försöker jag alltid göra mitt bäst, lite jobbigt ibland men ja. 




Söndagsångest

Idag är det plugg som gäller! Inte plugget under hela långhelgen så nu ligger böckerna och skriker på mig. Blir plugg hela dagen med paus för ut och gå en runda, middag, lite tv och ett bad ikväll. Där har ni min dag, hoppas er blir lite bättre.




Migrän

Har hemsk migrän IGEN. Så himla trött på det :( tagit 4 migräntabletter men de hjälper ju inte.. God natt.




BJÖRN BORG

Lovade ju att jag skulle fota allt jag köpte på Väla så här kommer nästa sak. Björn Borg flipflops, love. 199 kr/Björn Borg affären.




Sommar & sol

Om 32 dagar är jag i värmen igen, denna gången i Turkiet. Älskar känslan av att vara utomlands, gå med bara ben kl 12 på natten utan att frysa. Solsäkert i en hel vecka och underbara medelhavet. Sveriges sommarväder kan man inte lita på.











Cypern 09

Har någon av er varit i Turkiet? Hur är det?



AMERICA

Linne från New Yorker, äntligen har jag ett "Usa-linne". 149 tror jag det kostade, köpte det på väla.





Typiskt svenskar

Kenza la upp denna bilden på Instagram så står det att ringen är från hennes kollektion. Så frågade en tjej snällt var ringen är ifrån så börjar en massa skriva "dum i huvudet eller, läs texten, dumhuve" och sånt, liksom varför??? Svara på ett snällt sätt istället och starta inte upp en diskussion från något som egentligen är en småsak. Hon kanske inte är duktig på engelska eller inte läste texten helt enkelt? Detta är så typiskt människor i Sverige, att kommentera exakt allt man gör, säger eller skriver. Sköt er själva så blir det inget tjafs.
Peace.




Hair

Klippa och slinga håret på torsdag innan studenten! Men frågan är, hur mycket ska jag klippa? Vill ha fint och fräscht hår men samtidigt vill jag ha rätt långt så att jag kan ha en fin baluppsättning.




CHIC

Bläddrar i nyaste CHIC, skulle egentligen spara den till Turkiet så att jag har något att läsa men kunde inte låta bli. Söta Rebecka från top modell är med, tycker hon borde vunnit!




Nitar

Köpte ett paket nitar på stan idag. Hade tänkt pimpa mina jeansshorts men hålen blir för stora (de lämnar nämligen efter sig märken om man inte vill ha de på längre) så det fick bli ett basic svart linne, livar ju upp det lite.




C&c

Några bilder från idag. Blev lunch med Cassandra på infinity, lite shopping och såklart en massa prat, standard. Hon fick även inbjudningskortet till studenten. Sen skjutsade hon hem mig, chill med vänner som har körkort ;) dags för mig sen med haha..

Tack för idag honey!




Mums

Typ världens godaste dricka och choklad :D smaka om ni inte gjort det!




Alltid

Haha alltid.. I Prag var hissarna sjukt sega så då tryckte jag typ 156288327 gånger men inte kom den snabbare för det :(




Haircuff

Gillar min nya earcuff som jag köpte idag! Nu är jag på maxi, har delat ut en del studentinbjudningar idag. Superfina är de! Orkar inte plugga idag, får bli imorgon.




Stan med bästis

Åt frukost för inte så längesen, var ju inte så smart för nu är jag mätt haha..

Ska i alla fall träffa Cassandra på stan nu. Vi ska äta på infinity och catcha upp allt prat. Måste även köpa en vattenfast mascara. Vi hörs!




Puder & solkräm

På väla köpte jag mitt älskade puder (använder aldrig foundation nämligen) som jag råkade tappa i golvet för ett tag sen. Det är verkligen superbra, rekommenderas!

Köpte även solkräm inför sommaren. Gillar den här eftersom den innehåller carrot (morötter på någon konstigt sätt) men det gör i alla fall att man får en fin gyllenbrun färg. Allra mest gillar jag solkrämen av samma sort men utan solfaktor, då blir man riktigt brun men det skyddar inte och faktor 4 men de köpte jag utomlands och finns inte i Sverige.. Men solfaktor 6 blir bra, använder mig aldrig utan högre, absolut inte utomlands heller, vill ju bli brun så faktor 6 är det jag högst kör på. Antingen det eller inget.




Chillar

Tar ett varmt och skönt bad nu, annars har jag bara tagit det lugnt idag, väldigt härligt. Imorgon ska jag träffa min saknade Cassandra och sen ska jag plugga.

Vad gör ni ikväll?




Nytt

Här ser ni det jag köpte på väla. Ska ta bättre bilder på allt nu :)




Klänningar

Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig på bröllopet den 2 juni! Jag och mamma beställde nyss 6 klänningar från nelly, ska självklart inte behålla alla men får se om någon är fin och sitter bra. Ser i alla fall snygga ut på bild.


Men problemet är, man bör ju inte ha vitt på bröllop.. Och inte helt svart heller för den delen? Men jag gillar typ bara vita och svarta klänningar, har ingen elegant i andra färger. Hmm..



Armband & ring i ett

Detta armbandet och ringen som sitter ihop köpte jag på Gina tricot på Väla när jag och mamma var där för typ 2 veckor sen. Älskar den tunna ringen, hade ingen sån innan.


79 kr.



Dubai fountain

WOW, beautiful! Detta ska jag uppleva någongång i livet, riktigt coolt att se denna fontänen.




Hoppas!

Nervös! Jag måste komma in, hoppas verkligen jag gör det :( Kommer inte våga öppna mejlet i mitten av juni haha.




Trött!!

Att sitta uppe till halv 3 på natten och plugga tar på krafterna. Inte nog med att jag hade migrän innan idag så är jag så sjukt trött, somnade på soffan för 2 timmar sen och vaknade nyss, ont i nacken haha.

Alltså ångest inför spanskan! Provet gick så sjukt dåligt idag. Aldrig känt att det gått så dåligt på något prov innan, inte ens nk och då är det illa. Fick total hjärnsläpp på Preteritum och imperfekt, liksom what? Dativ och ackusativobjekten gick ännu sämre. Tur att jag gett upp hoppet om MVG i spanska.. Annars var dagen chill. Hängde i Linnews rummet och på svenskan hade vi rättstavningstest. Man blir ju helt galen när man väl sitter där. Tunt och känns, ett n eller 2 liksom? Stavade i alla fall rätt på de men dubblett stavade jag tex fel på och typ noggrant med? Inte lätt när man stirrar sig blind på ett papper. Men jag gillar rättstavning!




Vila i frid

Imorse såg jag att Kasim (en kille jag är vän med på fb och har snackat med några gånger) skrev RIP, vila i frid osv men förstod inte riktigt vad det handlade om. Sedan i skolan läste jag att en 17 årig tjej dog igårkväll och det visar sig att det var hans syster. Detta berörde mig otroligt.

Emina var ute och joggade och hade musik i öronen, hon hörde inte tåget som kom. Detta skedde på ett obevakat spår, det är ju helt idiotiskt att det finns obevakade spår!!! Det borde vara helt totalt förbjudet, livsfarligt ju. Emina blev alltså överkörd av tåget. Jag kan inte ens tänka mig hur svårt detta måste vara för Kasim och hans familj. Tänk att få beskedet att ens dotter/syster inte lever längre. Jag finner inga ord.

Kollade Eminas instagram, hon la upp en bild för 3 dagar sen och nu lever inte tjejen längre. Det är obeskrivligt. Livet är så himla orättvist.

All styrka till Kasim, familj och släkt. Var starka & vila i frid Emina ♥


http://www.ystadsallehanda.se/tomelilla/article1626951/Tagen-star-stilla-efter-pakorning.html artikeln kan ni läsa här.



Saboskirt

Alltså jag ÄLSKAR dessa kläderna! Inspiration på hög nivå. Gulligt, sött, romantiskt, stilrent, snyggt. Vill ha allt. Synd att jag typ inte äger några liknande kläder men går säkert att hitta liknande i H&M och liknande butiker.

Alla kläder kommer från saboskirt.com, tror det är en sida från Australien så tullen osv blir ju dyrt. Plaggen är med rätt dyra men det hindrar ju inte oss från att klicka in oss på sidan och njuta av lite ögongodis.

Vilken är er favorit?










Mina favoriter är bild 4, 5 och den sista. Sjukt snyggt!




02.13

Är så sjukt trött!!! Blev nyss klar med svenskan, fy. Har pluggat spanska hela dagen, typ 7 timmar? Men ändå kommer det gå riktigt dåligt på provet imorgon! Grammatiken kan ju bara gå och dö, fattar seriöst inte ett skit. Vill inte ha provet, osäker om jag ens får G? Över 100 glosor med, ehm kan typ hälften? Nej kommer gå dåligt känner jag, jag suger på grammatik, framför allt i spanska.

God natt.




Desafortunadamente

Desafortunadamente måste nog vara det längsta spanska ordet ever? Lyckades nyss plugga in det, sitter nog kvar i hjärnan i sisådär 1 minut kanske? Spanska prov imorgon, kan inte ett skit så ska plugga hela dagen.

Skulle nyss locka håret och trasslar in det i locktången, skit!! Får inte bort den och det gör ONT. Nu måste jag sitta med locktången i håret tills kl 15.30 då mamma kommer hem, haha livet leker.




22.44

Har pluggat i princip hela dagen, fyy! Och imorgon kommer hela dagen efter skolan gå åt spanska plugg.. Förövrigt har typ alla lärare varit skitsura idag, inte kul alls. Fick i alla fall MVG på psykologi provet och bra resultat på Kafta grejen på engelskan.

Ni som går i min klass och läser bloggen, GLÖM inte pengarna imorgon!






Blir galen

Jag vet typ inte ens vad imperfekt, preteritum och dativobjekt är på svenska så ska jag kunna det på spanska?! Detta går ju inte..




This is really boring




Läxornas värld

Dags för..plugg. Inte så att jag gör mycket annat om dagarna. Har nog läxor i seriöst alla ämnen vi har. Vad börjar man med. Historia, religion, svenska, samhälle, psykologi, filosofi, engelska? Lika tråkigt allihopa.

Men filosofin och historian är till imorgon så kör nog på det, plus spanska (hate it!!)




00.56

Pluggat hela dagen typ och hann bara med engelskan?! Skit också. Nu är jag jättetrött och ska sova. Charmig bileloge sånt med men ni får stå ut.

Puss och sov gott!

 




Fyra dagar, fyra nätter

Läste ut denna boken igår som jag började på för ett bra tag sen men har inte haft någon lust att läsa på flera månader.

Boken var riktigt riktigt bra, ett tips till er som gillar att läsa! Ni kommer inte bli besvikna :)




Plugg!

Idag måste jag verkligen plugga! Bara 3 dagar i skolan denna veckan men under de dagarna har jag ett engelska tal på 8 min, bokredovisning på 5 min, filosofi prov, spanska prov och svenska arbete. Normalt..

Idag måste jag bli helt färdig med engelskan, plugga filosofi och spanska. Bäst att sätta igång.




Dåliga filmer

Hyrde 3 filmer i veckan så hade jag tänkt kolla på en ikväll. Men den sög så jag tog nästa, den var ännu sämre så tänkte jag kolla på den tredje istället och den var sämst haha. Hatar när filmer man hyr är dåliga, blir ju besviken här..

Ska sova istället, otroligt mycket plugg imorgon.

Natti.




DANSA PAUSA


Skön låt!



Spetslinne

Nytt spetslinne från h&m. Beställde det för ett tag sedan men hittade det i paketet med en kylväska som jag hade glömt öppna haha.. Kostade typ 59 kr eller något sånt, var någon kampanj!






Kosta Boda Makeup Mini

Åh vad denna kollektionen från Kosta Boda är snygg!! Tycker mest om nagellacken och läppstiften, de rosa är mina favoriter. Tycker dock inte om att lägga pengar på inredning, lägger hellre de på kläder men snygga är de.



Kolla så fina de är i rosa!:D



Atmosfear


Är det någon av er som åkt atmosfear? Världens näst högsta fritt fall. Verkar ju sjukt läskig! Men samtidigt riktigt rolig, jag måste åka den i sommar! Kommer va sjukt nervös när vi står där i kön men detta är ju någon man bara måste prova. Var skiträdd för höjdskräcken innan med men Alex sa att jag måste åka den så till slut gjorde jag det och ja, sjukt skoj :D



LISEBERG

Är riktigt sugen på att åka till Liseberg snart igen! Ett av mina favoritställen, for sure. Fattar dock inte varför jag
väntade så många år med att åka höjdskräcken? Sjukt skoj ju.
 
Update: YES blir Liseberg i sommar!! Med mamma, Robin och Kasia. Ska bli så sjukt kul. Åker i augusti, längtar!











Bilder från Liseberg för typ 2 år sedan.



23.51

Skulle bara lägga mig i 5 min vid kl 21 för att vila lite efter tabletterna och somnar såklart och vaknat 23.30.. Är alltid så fruktansvärt trött på fredagar, då menar jag verkligen typ onormalt trött?

Ska dra mig mot sängen igen, god natt!




Kvällens räddning

Det blåser=jag får alltid sån sjuk migrän!! :(




Världens bästa sommarjobb?

Alltså seriöst, typ världens bästa sommarjobb?! Få intervjua kändisarna på rix fm festival (tänk att intervjua Saade, skulle nog dö lite)

Skulle vilja ha det RIKTIGT mycket!! En fördel är ju att man bloggar och jag har 2 bloggar. MEN tyvärr kan jag inte söka eftersom man bla ska kunna 31 maj då jag är i Polen, hela studentveckan och 10 juni då balen är :( men om det kommer liknande nästa år ska jag lätt söka! 107 kr i timmen dessutom, inte helt fel. Räknat ut att lönen hamnar på ca 25000 kr, sjukligt mycket! Varför är studenten i år? Skulle vara kul att ens se om man skulle haft en chans men känns inte rättvist mot andra att söka när man vet att man ändå inte kan.

 




Tired

Trött tjej efter gymmet. Ska nog ta och läsa i min bok lite nu, orkar inte göra så mycket annat haha.




Världens skönaste träningsskor!




Gym1




Bilder från Prag, del 2

Som jag skrev i förra Prag inlägget var första besöket kommunistmuseet. Men innan dess fick vi cirka 1,5 timmes fritid. Jag, Emma, Simone, Cilla, Ralle, Martin och Samir drog till donken och åt och sedan mötte vi upp Robin och Tobbe och gick runt på stan lite innan vi satte oss på trappen vid museet och väntade på de andra.


Redo för Prag! Tyvärr var inte vädret det bästa första dagen, det regnade och var allmänt grått och trist.

Filip.


På väg till donken.

Samir var glad!

Ralle och Emma.




På väg till museet.




Addicted to you


Lika bra 2012 som 2001 då jag började älska Shakiras musik. Tycker förövrigt att Shakira är en av världens vackraste kvinnor!



Utväxt

Frisören för att klippa och slinga håret om 2 veckor. Innan bröllopet i Polen och det viktigaste av allt, nyslingad till studenten!

Ska prova på första avenyn denna gången, hoppas på att få lite ljusare slingor än vad jag har nu.




Dagens

Tröjan är från MQ och alla smycken är Thomas Sabo.




Torsdag

Äntligen är en av de svåraste uppgifterna i 3an klar och inlämnad! Är nöjd med vår stad, Liljeholm haha. Var ju inte helt enkelt att rita men hjälps man åt går det.

Nu har vi slutat, väntar på bussen. Ska jobba en timme idag och sen ta tag i plugg, börja på något av alla 4 arbeten..




Call me maybe


En stor favorit just nu!



Liljeholm

Imorgon ska hela vårt ort på 3200 personer till geografin vara klar, Liljeholm heter den.. Vilket betyder STRESS. Måste jobba på det nu. Skitsvårt att komma på en bra historia till staden, liksom ehh?




Studentskylt

Igår beställde jag och mamma min studentskylt. Blev en rosa/blå med blommor, tycker den är riktigt snygg! Ni ser testskylten här nedan.

Ville egentligen ha bilden där jag sitter i badkaret men skärpan blev inte så jättebra där så det fick bli denna, ser sjukt lack ut haha men det är ju såna här roliga bilder man ska ha. Sen passar färgerna på bilden ihop med skylten väldigt bra, blev rätt gulligt haha ;)




Rätt bra ändå

Okej jag tar tillbaka det jag sa om ACOs BUS att den inte funkar, det gör den! Fin naturlig färg och inga fläckar. Good!




Onsdag

Hade ju en sjukt låg håla idag! Men satt med Rasmus och Cajsa, pluggade lite filosofi, boring shit. Men annars flöt dagen på, vi får dock mer och mer uppgifter att göra hela tiden, börjar få lite panik nu. Hur ska man hinna med allt? Bara det stora samhälle och religion arbetet kommer ju ta TIMMAR att skriva.

Sitter på bussen på väg hem nu i alla fall.




Spets

Spetslinne från h&m, aldrig använt det innan. Även kjolen är därifrån. Toppen under kommer från FAA by h&m.

Imorgon har jag en fet håla mellan kl 9.35-13.00. Det är 3,5 timme, hur länge?! Så himla drygt och ingen annan har morgonlektionen förutom jag i klassen, varför valde jag spanska??




ACO

Alla säger ju att acos BUS är typ bäst men på mig hjälper den inte alls! Har redan tagit det 2 gånger idag och man ser inte ens någon större skillnad? Får kanske prova kicks igen, den gav i alla fall färg!




Spruta

Ska ta andra sprutan mot hepatit A & B nu. Vill inte! Den gör ont :( mest eftersom Jon träffade i en nerv förra gången..

Engelska provet gick skit, fattar inte varför jag alltid ändrar mitt svar när det från början brukar vara rätt..




23.52

Tog fel filosofi saker med mig hem så kunde inte göra läxan. Spanskan går inte att få in i huvudet pga min dumma migrän. Hans lär ju gilla mig imorgon!

Imorgon är det även dags för slutprov i eng C, låter allvarligt haha. Ingen aning vad det är för något? Men vi får se.

Alltså hur gör ni med studentskylten? Väljer era föräldrar åt er? Jag och mamma valde tillsammans idag, tycker inte det är någon stor deal att man inte får se den innan osv. Men jag kan inte riktigt bestämma mig vilken jag vill ha..




Migrän

Precis den dagen jag tänkt plugga får jag sån sjuk migrän och mår äckligt dåligt.

Blir sängen om någon timme, måste bara kolla igenom spanska glosorna först.. Alltså ååh jag hatar min migrän!! Kan den inte bara försvinna ut ur mitt liv? Tack på förhand.




Beautiful

Wow vilken vacker klänning!




Monday again


Trött.. Var uppe och pluggade till rätt sent igår. Psykologi provet gick bra tror jag, kändes i alla fall som det.

Sista studentfesten idag, vill jättegärna dra dit men ingen annan vill.. Så himla typiskt :( Får väl ta tag i plugget istället, blä orkar inte.




Krydd

Alltså seriöst, hur tänkte lärarna här? Betygen ska sättas den 28 maj och vi har allt detta kvar?! Plus typ 137272992 läxor och tal, uppgifter osv som vi kommer att få på tex svenskan.

Glömde skriva till geografi staden, ja vi ska alltså rita och skriva om en hel stad på över 3000 människor och ett psykologi arbete. Var börjar man?




Studentinbjudningar

Äntligen beställt studentinbjudningar nu, tog över 2 timmar innan jag ens kunde hitta en normal sida och de timmarna hade jag verkligen behövt till att plugga!!

Ska sätta igång nu, prov imorgon och jag har inte ens öppnat boken.




Bilder från Prag, del 1

Redan 2 veckor sen vi kom hem från Prag! Tiden går ju läskigt fort. Dags att visa lite bilder.

Som sagt så flög jag dit med min engelskalärare. Satte klockan på halv 4 och 05.55 tog jag tåget mot Kastrup. Trötta och slitna lämnade vi in våra väskor och andra traditionella saker man gör på en flygplats. Själva flygresan var smidig, tog bara 1 timme och 40 min så man hann inte göra så mycket.

Vi åt på donken på flygplatsen innan vi tog taxi till hotellet. Alla andra kom typ 15 minuter efter oss. Checkade in och gick ner till lobbyn för att träffa resten. Vad ska man säga om rummen? Njae kanske inte de finaste va men det funkade. Sängen var dock hård och väldigt låg, kände som om man sov på golvet haha. Kunde inte somna första natten pga det, sist jag kollade klockan var den 4.30.. Men annars var rummen helt okej fina! Låg en bra bit från centrum så man fick ta spårvagn och sen tunnelbana för att komma in till stan men det fick vi grepp om ganska så snabbt.

Vi fick typ 1 timme på oss på hotellet innan vi skulle träffas och åka in till stan. Där fick vi en liiten guidetur, lunch och sedan var det dags för första aktiviteten, nämlígen kommunistmuseet.


På flygplatsen.



På flyget.

Mot hotellet.


Mitt och Majas rum på 13e våningen.

Fler bilder kommer, många fler.



FAA

Nytt från h&m. Linne från fashion against aids. 149 kr!




Hilton Dubai Jumeirah

Mitt och mammas mål är att åka till Dubai inom 2 år. Jag vill verkligen dit!! Ska spara varje månad från och med augusti och på det sättet jag kan ju få ihop en hel del. Där finns ju typ bara hotell som ligger precis på stranden och Hilton Dubai Jumeirah har jag kollat in. Sjukt fint!

1 vecka på Hilton hotel med direktflyg, havsutsikt och frukustbuffé för 2 personer går på ca 24 000 kr. So, let´s save money!






Rix fm festival

Grymma artister som ska på rix fm i sommar! Blev såklart överlycklig när jag såg att Eric ska med. Ingen riktig sommar utan att se Eric live.

Danny, Eric, Ulrik, Loreen, Lisa, Ed Sheeran, David Lindgren, Moa och Darin vill jag gärna se. Gillar dock inte att Molly ska vara med, varför liksom?

Kristianstad, Malmö och Helsingborg är jag sugen på. Om det blir alla 3 får vi se men Kstad och Malmö ska jag till!




Faster

Åh, jag ska bli faster för första gången! Barnet kommer i december-januari och det ska bli sjukt kul. Älskar småbarn, kommer inte vilja släppa taget om sötisen haha!

Andys Lekland nästa år dårå?;)




Dagens


Tröja- H&M
Mobilhalsband- iphonehalsband.se
Jacka- MQ
Ringar- Thomas Sabo




Inspiration




Såld

Buhu, sötis chihuahuan är såld.. Jag som precis hade börjat få över mamma liiiiite på min sida angående att skaffa hund.

Jaja hoppas den får ett bra hem i alla fall :)




Glass, sol & Finjasjön

Idag hade vi en lång håla så först satt vi ute och solade/ chillade på baksidan och efter lunchen drog vi 8 st och köpte glass på Coop och sedan inte vi till Finjasjön. Mys! Var varmt och skönt. Sol, glass, fina vänner och Finjasjön.

Sen tänkte vi köra ifrån killarna men de sprang ifatt oss haha. Lite bilder!


Samir.

På väg för att köpa glass.

Jag, Simone och Emma köpte en varsin Magnum white, så gott!

Sen åkte vi till Finjasjön och åt glass, snackade och satt i solen.


Cilla, Samir och Simone.


Ralle, Samir och Robin.




Swedish

Svenska tal till imorgon. Så det ska göras snart men först middag!




Hot

Ännu en dag med värme, härligt! När jag kommer hem vid 4 ska jag äta något snabbt och sen ska jag nog sätta mig i solen (om den fortfarande lyser) och lyssna på musik eller något!




School

Skola snart. Börjar veckan med spanska, woho..

Slutar 15.30, ha en bra dag!:)




Söndagens


Kjol- H&M
Skor- Scorett
Väska- Mischa Barton
Tröja- H&M
Skinnjacka- Polen
Ring- Thomas Sabo




Studenttankar

Cirka 1 månad kvar i skolan (HEJ ÅNGEST!!), jag kommer sakna det fruktansvärt mycket. Att ha en strukturerad och trygg vardag. Att gå i skolan i Hässleholm med underbara människor. Jag kommer sakna Linnéskolan. Jag kommer sakna min underbara klass.

En sak jag inte kommer sakna är allt plugg! Är sjukt trött på alla läxor, prov och allt vad det är men nu ska jag inte ge upp. Jag SKA gå ut med bra betyg men det betyder kämpa in i det sista.


2an var nog det bästa året. 1an var avklarad och man visste att det var ett helt år kvar efter sommarlovet.

Jag vill inte börja plugga i Helsingborg, jag pallar inte med äckel pågatåg varje morgon, orkar inte pendla till Helsingborg, vill inte börja på universitetet som verkar så himla seriöst och tråkigt.



BUS

Testade en brun utan sol igår, för att se om det är något att ha till studenten. Trodde inte den skulle ge resultat så tog det bara på en arm och inte ens hela men jo visst gav det resultat. Nu är jag helt brunfläckig på halva armen och det går inte bort..

Testade kicks egna (bara en sån servett) men den ska jag inte köpa igen. Har ni tips på någon BRA brun utan sol?

Vet inte om det syns på bilden men gav rätt mycket färg i ansiktet med.