slide show

God gives his hardest battles to his strongest soldiers

Så skönt att prata med någon som förstår hur dåligt man faktiskt mår av migrän. Ibland förstår jag inte heller hur jag orkar varje dag. God gives his hardest battles to his strongest soldiers
Det är ett himla bra citat tycker jag. Svårt att se ljuset i den mörka tunneln dock. 
 
Ska snart sova, har också hemsk migrän idag.



Dålig dag

Är på himla dåligt humör idag. Irriterad på allt. Alla kläder sitter fel, håret är kaos och det vill aldrig som jag vill. Jeansen kasar ner hela tiden. Ni vet såna små saker som kan få en helt ut balans. 
Min älskling är då den enda som får mig på bättre humör. Älskar dig. 



Måndag

Måndag och inget jobb :( det ar ju himla synd. Något som var ännu med synd är att jag vaknade upp med sjukaste migränen. Roligt. 

Men på en måndag, vad gör man då? Plugg & tv, en måndag brukar inte riktigt bestå av något annat. Själv hemma, då kan jag koncentrera mig riktigt bra så jag ska äta frukost och sen börja plugga. 
Artikel på engelska <333 himla tur Google translate finns för annars hade artikeln tagit typ 3 dygn att läsa så komplicerad den är. 



DUBAI

Wille har varit i Dubai 1 vecka, vadå avis?? Han kom hem idag och berättade att det hade varit helt underbart. Åh precis som jag hade tänkt. En av mina största drömmar är ju att åka till Dubai och nångång blir det! Jag är väldigt envis av mig och brukar oftast inte ge upp förrän jag har fått min vilja igenom på ett eller annat sätt. Försöker övertyga mamma hela tiden men det går sådär.
 
Grymt mycket folk som åker till Dubai på sistone. På instagram ser jag var och varannan dag någon som är i Dubai. Ja, som sagt: någongång ska jag också åka dit! Blir väl antagligen när jag fått jobb. Men först ska vi åka till New York, det har jag lovat mamma & har även lovat att jag då ska betala exakt allt där. Hmm jaaa.. Men man får ju hålla det man lovar :)
Drömmen



Fest

Har glömt blogga om festen för några veckor sedan. Början på festen var fett seg. Folket var i alla fall trevligt. Meeen sen hände det en sak. Semir hade tagit med sig en rökmaskin som han ställde på golvet (hur smart Semir??). Helt plötsligt börjar brandlarmet tjuta, folk försökte ta bort batteriet men det funkade inte. Helt plötsligt ser vi att brandkåren är på väg, ehm wtf?? Ja så där kom brandkåren och securitiy, brandlarmet tjöt som satan och vi var tvungna att öppna alla fönster som fanns. Så det var ju rätt misslyckat. 

Det roliga var att medan brandmännen gick runt i lokalen så sprang folk efter dem och frågade "vill ni ha mat" "kan vi ge er något att dricka? Kaka?" Hahahah dör. Så typiskt polskt. Brandmännen bara nej tack det är bra. 

Annars var kvällen kul. Vi dansade och pratade en massa. 
Snyggaste Nathalia och jag 
Men tjena brandkåren 

Har bara dåliga mobilbilder från kvällen, sorry 

Jag, Semir & Nathalia 

Semir boss 

Aleksandra & jag, trevlig tjej!
Sen dök det upp en massa killar från Helsingborg och Malmö 

Fina systrarna 

Girls girls girls 

Jag, Nathalia och hennes syster Roxanna
Puss på er tjejer 

Som sagt, sorry för kassa bilder. Måste bättre mig på att ta med mig kameran men tycker det är jobbigt att släpa runt på den. 



Hola

Waahh saknar mitt hår! Så tjockt det var på denna bilden, nu när jag har klippt upp det känns det så tunt :(



Väldigt mycket i skolan

Öhh har så sjukt mycket plugg. Det blir ju knappast lättare ju längre in på utbildningen på universitet kan kommer. Jag har hittils klarat alla tentor förutom språkhistorian (ingen omtenta förutom den, stolt!).

Innan sommarlovet har jag 
* ett jobbigt seminarium jag måste skicka in idag
* omtenta i språkhistoria 
* 5-7 seminarium till
* en hemtenta på 15 (!!!!) datorskrivna sidor 
* läsa ut ungefär 6 böcker på sådär 250 sidor vad = 1500 sidor 
* läsa en massa artiklar och annat material 

Trodde vi skulle ha sommarlov den 5 maj efter att hemtentan är över men vet ni vad vi ska ha då?? En B uppsats som är på jag vet inte hur många sidor??? Typ 25? Jag kommer dö. Allt innan sommarlovet, jag orkar inte. Fy vad jag kommer bli tvungen att plugga mycket dessa sista månaderna. Kommer bli så tufft. 

Att plugga till lärarutbildningen är så sjukt tufft. Det är därför mer än 50% hoppar av, för att utbildningen är så svår och jobbig. Det är bara de som verkligen vill bli lärare, som brinner för yrket som kommer att slutföra utbildningen och få examen. 
Målet är att klara allt detta, språkhistorian kommer då bli tuffast. Men det skulle vara såå skönt att bara släppa allt under sommarlovet och slippa tänka på skolan överhuvudtaget.

Wish me luck!



Macbook pro

Jag har så galet mycket plugg jag behöver ta tag i. Måste börja nu!


Så glad att jag har min älskade dator! 
Once you go Mac, you never go back
Det stämmer himla bra, jag tänker aldrig köpa någon annan mobil än Iphone och kan inte tänka mig en annan dator än Mac. Så galet bra. 



Ny Marc Jacobs favorit

Har haft denna underbara väska i några veckor nu. Helt kär!! Det är min andra Marc Jacobs väska och jag älskar den så himla mycket. Den är mindre än vad min andra är, passar till allt och kommer användas flitigt i sommar. 

Har man väl köpt en Marc Jacobs väska kommer man inte vilja använda andra väskor igen. Jag skulle kunna göra mig av med alla mina väskor, bara jag får ha dessa två älsklingar kvar. 

2300 kr, från Donna







True

Så sant! Samma sak varje gång. Hade jag fått ett prov jag hade för 2 månader sedan så hade jag inte kunnat speciellt mycket. Det är som att det försvinner ut hjärnan direkt efter provet. 
Nej prov innebär bara massa stress och testar egentligen bara hur bra minne man har. När jag blir lärare ska jag inte köra med så mycket prov, mer än på det nödvändigaste. Def finns så många andra test som testar kunskapen på mycket bättre sätt. 



Resultat

Såhär blev håret efter 3e gången hos frisören i fredags. Jag är fortfarande inte helnöjd men det är så mycket bättre. Det är fortfarande en del lite guld/bruna nyanser kvar här och där men det ser mycket bättre ut. Priset för hela kalaset? 2300 kr. Aldrig mer. 

Det ser lite ljusare ut på bilden än vad det är. 

Dock börjar jag fundera på att återgå till min naturliga färg. Till mitt långa, tjocka mörkbruna hår. Och göra lite ljusbruna slingor i sen bara. Kan inte bestämma mig. Blond eller brun? Brun eller blond? Vet inte om jag vågar men hade velat återgå till brunt, det är så snyggt. Men blond är också himla snyggt. Så jag vet ärligt inte. 



MBMJ

Favoritmärket





Marc Jacobs

Köpte först det svarta skalet men sen kunde jag inte sluta tänka på det här så jag gick tillbaka till Donna och köpte det också. Personalen känner igen mig heheh, har ju trots allt blivit 9 Marc Jacobs saker sammanlagt. 

Detta är ett skal med en inbyggd laddare, hur bra är inte det?! Riktigt snyggt också. Man sätter först på skalen med kaninerna och sen det rosa över. Och så laddas mobilen. Skalet laddar man upp med vanlig sladd innan användning och sen kan man ta med sig det överallt när man behöver ladda. Min mobil är helt cp, 100% kan ta slut på 1,5 timme. Så detta var verkligen ett behövligt köp.


900 kr. En present till mig själv från mig själv. Men har jobbat så mycket så detta förtjänar jag. Yolo.



Vår

Äntligen kan man börja använda vårjacka. Denna är min favorit, köpte den på MQ förra året. Passar till allt. 





Goooott

Gjorde maränger ikväll. Har så sjukt ont i huvudet så det kan ju ändå inte bli värre so why not eat some sugar. Gott var det!! Men nu mår jag sjukt illa haha..
Ska nog sova tidigt idag. Sova bort migränen typ. Om det går?



Can't do this shit anymore

Så jävla trött på mitt liv. Har så sjukt äckligt ont i huvudet idag så jag orkar inte. Det blir fan värre för varje dag som går. Varför just jag??? Mitt liv är förstört och min största skräck är att detta inte kommer gå över. Jag vet inte någon som har migrän varje dag, 365 jävla dagar om året. Det är bara så sjukt. 
Kan lika gärna sticka in en kniv i huvudet för det är så det känns :)) äckliga äckliga äckliga jävla migrän. 

Botox hjälpte alltså inte mig någonting alls. Mitt sista hopp gick åt helvete.



Så smart

Ska snart visa den andra saken jag köpte igår, love it!





Mys med min älskling




Countdown

Spanien har övergått till att bli tvåsiffrigt och examen har övergått till tresiffrigt. Alltid ett steg i rätt riktning. Finns inget jag längtar till mer. 
1 vecka i Spanien kommer också bli helt fantastiskt underbart. 



I <3 Marc Jacobs

Köpte två Marc Jacobs skal på Donna igår. Det var verkligen inte planerade köp denna månaden. Fick ta pengar från mitt Polen kuvert. Men men, får lägga tillbaka nästa månad. 



Kolla så fint! 349 kr. 



Lite nytt bara

Lite småsaker jag köpte igår. 
Hårinpackning. Mitt hår behöver stärkas efter 3 vändor till frisören på 1 vecka. 
Två filmer, en massa pennor i olika färger & ett sett för att göra rent iPad, mobil, dator osv. 



Så vacker

Kenza, bara sådär Sveriges mest perfekta människa. Orkar inte att hon alltid är sådär snygg. Perfection.
 
Som en brunhårig barbie.



En dag i Kristianstad

Vilket skönt väder det har varit idag! Vår, härligt. Fast det spelar ingen roll hur varmt det är i Sverige under dagen, kvällarna är tyvärr alltid riktigt kyliga. 

Idag var första dagen på länge som jag inte jobbade. Kändes riktigt konstigt, älskar ju att jobba. Men å andra sidan var det rätt skönt att sova länge. Vaknade vid 10.30 med en migrän från helvetet. Att man aldrig kan må bra. 
Vårjackan åkte på
Köpte världens mysigaste "jacka" till Jack från polarn o pyret. Mysigaste materialet ever!
Var inne på Donna och drömde mig bort, provade ett gäng Odd Molly kläder. Synd att de är så dyra. 
Blev i alla fall 2 saker på Donna. I am in love! Någon som kan gissa vad jag köpte? Det är i alla fall inget klädesplagg. 



Jag fixade det!

JAG KLARADE EKONOMITENTAN!!!!! Jag är så fruktansvärt sjukt glad så det finns inte. Den hemska, äckliga ekonomin som jag kämpade med i ca 60 timmar, blod, svett och tårar. Nej men tårar, gråt och aggression hahah. 

Är så stolt över mig själv. Så pass dåligt som jag mår med min ständiga migrän är jag riktigt stolt att jag har ork kvar till plugget. Jag var så nervös, tentan kändes inte alls bra för den var riktigt svår. 

Men jag klarade den och slipper omtenta. Vilken lycka. Nu kan jag lämna tillbaka äckliga böckerna till biblioteket. OH HAPPY FRIDAY!




Kstad

Mot Kristianstad.





Frisören IGEN

Frisören för 3e gången på 1 vecka. Jag hoppas att mitt hår klarar det och inte typ ramlar av för då hade jag gråtit ihjäl mig. 
Om det inte blir bra nu så vet jag icke vad jag gör... Blir fattig på det här. 



Confused

Håret blev bättre men fortfarande inte så som jag vill ha det. Funderar starkt på att ha brunt istället, min naturliga hårfärg.
 
ÖHH så fula bilder, högstadietiden you know men har inga andra där jag har brunt hår. BRUNT ELLER BLOND??????? HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEE
 
 



Frisören

Hoppas hoppas håret blir bättre denna gången!!





Frisören igen

Jag är tyvärr inte alls nöjd med min hårfärg efter frisören i fredags. 
Äckligt ful färg 


Jag klarar verkligen inte av när mitt hår är gult, hatar gula nyanser, så fult. Så jag gick till blå salong och bokade en tid. Har aldrig varit där innan så vi får väl se. Ska dit kl 17 idag. Suger att jag måste slösa ännu 1000 kr på mitt hår, gör ont i hjärtat & plånboken svider men jag vill vara nöjd med mitt hår eftersom att det ändå är en väldigt stor del och något av det första man lägger märke till. 
Målet är att ha denna hårfärgen, sååå snyggt ju 



Torsdag

Hej på er!

Det blev jobb idag också. Världens stressigaste morgon, kl halv 8 fick jag reda på att jag skulle vara på jobbet som börjar kl 8. Liksom are you kidding me?! Stressade sönder, hann inte äta frukost (första gången någonsin I think), så det var bara att sminka & klä på mig supersnabbt och åka till jobbet. 2 lektioner på linné med mina favorit9or och sen skulle jag även jobba på väster så blev 3 lektioner där. Lite dryg dag, det regnar, jag har migrän och vill typ bara sova. 

Lönen kom i alla fall idag, satt fint det! Dock blir det typ inte något över denna månaden för jag måste lägga undan pengar både till Spanien och Polen och betala en del på Spanienresan. Och nu kommer ett oväntat frisörbesök också, inte bra. Så denna månaden blir det verkligen spara spara månad. 
Trött tjej. 



Let me take a #selfie

Hej på er!
 
Har varit så trött dessa två dagarna, riktigt jobbig migrän också.



23

Har lyssnat igenom hela Shakiras nya album, så grymt bra!
 
23 är min absoluta favoritlåt på skivan, helt galet bra är den. En av de bästa låtarna jag någonsin hört faktiskt. Lova mig att ni lyssnar.



En av de bästa sakerna som hänt mig

Idag har min sötis varit här några timmar. Det är helt sjukt hur mycket jag älskar honom. Min kärlek är obeskrivlig. En av de bästa sakerna som hänt mig, det är att jag blev faster. 

Kommer alltid finnas där för Jack, alltid. Under hans uppväxt, barndom, tonårstid och allt. Han ska veta att jag alltid finns för honom, no matter what. Helt sjukt fin är han.
Älskling 





Finaste pojken som finns. 

När han trycker sitt lilla huvud mot min kind, när han ligger på min mage på soffan, när han tittar på mig med sina stora, underbara ögon, när jag klappar honom på huvudet och han sluter ögonen och kramar mig. 



Bästa S

Hon har gjort det igen! Queen S, så himla bra album.
Tycker alla ska lyssna på det på spotify!



En dag i regnet

Eftersom att det inte blev någon tenta för min del idag så stängde jag av väckarklockan och gick och la mig igen. 



Maaaat

Äta på wokhouse nu, gooooott!
I min fläta som Amanda gjorde till mig idag. Första gången jag haft uppsatt hår på jobbet, och troligen sista. 



Ingen tenta

Hade tenta idag. Men gårdagen var helt cp. Allt gick åt helvete. Orkar inte skriva allt men hade så sjukt äckligt ont i huvudet hela dagen, min Iphone slutade helt plötsligt fungera. Skärmen var helt vit med äpplet och det gick varken stänga av den eller sätta på. Så var det i flera timmar, jag fick panik! Har allt på min mobil så började såklart gråta. Var så sjukt stressad över tentan, ångest på hög nivå. Så jag grät en massa gånger igår, kände verkligen att jag inte orkar mer. Och det hjälpte ju verkligen inte mot migränen men kände mig helt knäckt. 

Klockan halv 1 på natten kände jag att jag inte orkar plugga mer men att jag inte kunde tillräckligt. Sen insåg jag att tentan var kl 8 och inte kl 9 som jag trodde. Hade alltså behövt åka kl 6.30 för att hinna. Jag kände bara NEJ!!! Att det kommer sluta illa om jag åker, att min kropp kommer säga ifrån. Pratade med bästa vän & hon sa att jag ska göra det kroppen tillåter. Och jag mådde så jävla dåligt så jag bestämde mig för att inte göra tentan idag. Detta beslutet gav mig såklart sjukt mycket ångest och allt känns skit.

Men det kändes som ett bra beslut. Jag är glad att jag inte åkte dit. Hade ändå inte fått G, det är så svårt. Fattar inget av den äckliga tentan. Ska göra den den 25e april istället och plugga lite varje dag, så kanske jag klarar den på något sätt. 

Så dagen igår var kaos. Massvis med ångest och gråt. Nu känns det sjukt onödigt att jag pluggade så sjukt mycket hela veckan och stressade sönder. Men nu sitter ju en del saker så nu ska jag finslipa på det jag absolut inte kan. 

Ibland får man ta såna beslut, som känns rätt för en själv. Ibland får man lyssna på kroppen istället för på hjärnan. 
Mår fortfarande dåligt idag. Migrän som fan. Men inte så konstigt så mycket som jag grät igår och så stressad som jag var. 



Stress

Är så jävla stressad inför tentan. Min migrän kommer aldrig bli bättre för jag stressar ihjäl mig hela tiden. Så trött på att leva ett sånt här stressigt liv. Skolan tar död på mig. 
Kommer få IG på tentan, jätteskoj :) den är så svår så att lärare inte ens förstår den. 



Tentaplugg

Imorgon har jag tenta och jag förstår nästan ingenting. Kommer gå åt helvete känner jag, precis som de andra två gångerna jag gjort den. 

Men ska försöka plugga så mycket som möjligt idag. Öööhhh orkar verkligen inte. Hörs ikväll.





Så fint

Kom hem klockan 00.30, det var ju sent. Men det har varit trevligt! De har precis flytta till ett nytt hus och har skaffat walk in closet. Jag dooooog!
Drömmen är ju att ha en WIC. Ska faktiskt fixa en på mitt rum inom den närmaste framtiden. Göra om hela mitt rum till en stor garderob. 

God natt. 



Skoltrött

Jag är så äckligt skoltrött så jag vill seriöst spy så fort jag måste plugga. Ångrar att jag inte tog ett år ledigt efter gymnasiet, det har varit riktigt tufft att ha gått från att toppbetyg på gymnasiet som jag kämpade galet mycket för till universitetet där det är sjukt mycket plugg på.
Jag behöver sommarlov.



New

Ny tröja från Vero Moda

Kan visa bättre bilder sen när tentan är över. 



Some people

Sant det





JB

SNYGG





Klipp & sling

Såhär blev håret igår. Jag är väl sådär nöjd. Hon slingade bara utväxten, jag ville ju såklart slinga hela håret men det gick inte. 
Men blev väl ändå helt okej. Glad att hon inte klippte så mycket, jag vill ha långt! Men frisörer klipper ju alltid mer än vad man säger.. 



Blä

Mission impossible: plugga in hela denna lappen utantill. Vi får väl se hur det går.
Vad ska ni göra idag?



Lördag

Idag mår jag inte alls bra, så himla ont i huvudet :(

Måste plugga några timmar nu och sen iväg till ett par familjevänner. 




Flera timmar utan migrän!!!!

I natt hade jag så fruktansvärt äckligt ont i huvudet. Vaknade klockan 5 och ville typ dö. Rörde jag huvudet ens 1 mm ville jag bara säga bye. Rekordet när det gäller smärtan för migrän. Tog 2 tabletter & gick och la mig tills jag skulle upp igen.

Men vet ni vad?? Jag har inte haft migrän mellan klockan 7 imorse till klockan 23.30 nu ikväll. Förstår ni min lycka? Den är total!!!!! HAPPY. Jag har haft huvudvärk till och från under hela dagen, ibland har huvudet gjort riktigt ont men det har släppt efter ett tag. Men ingen migrän under så många timmar! 

Kan botoxen redan ha börjat värka? Eller så har jag bara haft en lucky day men hoppas såklart på det första. Vi får väl se om lyckan håller i sig till imorgon? Låt den göra det, snälla.
Idag har jag känt mig levande, lycklig. Det är första gången på år som jag ler ett äkta leende på en bild. SÅ SKÖNT MED I ALLA FALL NÅGRA TIMMAR UTAN MIGRÄN. Om botoxen kommer funka kommer min lycka vara obeskrivlig. För andra låter ju detta helt sjukt men för mig som i princip haft migrän nästan dygnet runt, varje dag, under lite mer än 2 år - det är en oerhört stor lycka att kunna koncentrera sig utan att vilja dö & spy varje minut. 



Frisören

Var tydligen 22 veckor sedan jag slingade håret, så pass. Jag trodde det hade gått färre veckor.  
Frisören kl 15



Rolig dag

Nu ska jag till stan och slinga håret.



Friday work

Dags för jobb. Slutar redan innan klockan 1 men några timmar blir det. 

Ha en bra dag i skolan/på jobbet sötisar. 



USA - New In

Här är tröjan jag fick idag. Den kommer från MQ och kostar 299 kr. Så snygg!






Nationella på G

Om någon för 4 år sedan skulle sagt till mig att jag kommer stå inför 50 9or i aulan när de ska skriva nationella eller att jag kommer undervisa 27 9or så skulle jag sagt aldrig i livet. Jag var livrädd för det innan men nu känner jag mig tryggare än någonsin. Jobbet har gjort mig trygg framför tavlan, att jag vågar prata inför 25-50 personer utan att ens bli nervös. Det trodde jag aldrig om blyga Caroline som knappt vågade räcka upp handen i klassrummet när jag gick på högstadiet. Men nu är jag där & det gör mig mycket glad. 

Att vakta på 9ornas nationella prov idag i svenska gick hur bra som helst. Det var så kul! Dela ut texthäften, förklara instruktioner för eleverna, besvara frågor, springa fram och tillbaka med pennvässare, ordbok och suddi. Se hur alla tar sig an ett av de viktigaste proven under deras skolgång. Se dem komma på idéer och börja skriva. Det var riktigt kul. 2 timmar gick så snabbt, jag hade gärna stannat under hela provet. 

Flashback från gymnasiet. Och flashback från när jag själv satt i aulan och var äckligt nervös inför provet. 

Älskade linné. 

Hoppas det gick jättebra för alla 9or idag! Jag vet att eleverna är duktiga så de klarade säkert detta galant. 

Åh vad jag längtar tills jag kommer ha en egen klass i framtiden. Jag älskar mitt jobb. Det är stressigt men jag gillar det. 



Grattis min andra halva

Grattis på födelsedagen min fina bästa vän! Hoppas du har haft en underbar dag för du är värd det bästa. 
Saknar den här tjejen otroligt mycket. Det är så svårt att ens bästa vän bor 627 km ifrån mig. Jag vill att hon ska bo 10 minuter ifrån mig, som innan. 

Detta skulle inte vara ett deppinlägg hur mycket jag saknar min C, ville bara säga ett stort grattis hjärtat. 



Lite shopping på det

Innan botoxen var jag & mamma inne på h&m och där fick jag en tröja av henne. Efter plugget med läraren idag så blev det en runda på MQ. Där fick jag också en tröja av mami, världens bästa. Hon tyckte jag hade varit så duktig med botoxen och plugget så jag var värd det. Man tackar! 
Tyckte typ om alla plagg jag provade på MQ! Vilket det blev visar jag snart.
Black from top to toe idag. 



Favorit

Min favoritklocka

3 DW remmar nu. Hoppas de kommer med en nu kollektion snart för det är så kul att byta rem lite efter vad man har på sig. Å andra sidan passar typ alla remmar till allt. 



Söta sms

Att få såhär fina sms precis före botox var ju inte helt fel. Älskar gulliga sms som gör så att man får ett leende på läpparna. 







BOTOX

Jag överlevde botoxen! Det gjorde dock riktigt ont, fyfan vad obehagligt det var. Massa blod kom det också och på höger sida råkade han träffa i ett blodkärl så det rann blod och svullnade upp direkt. 6 fina blåmärken i ansiktet nu.

Men jag klarade det. Nu känns det svullet & det gör ont men jag hoppas hoppas hoppas så otroligt mycket på att detta ska hjälpa mig. Hade migränen minskat till 3 gånger i veckan hade jag blivit världens gladaste tjej. Så snälla, låt botoxen fungera på mig. 

Lagom fina märken. 

2500 kr, så dyrt. Men hjälper det så är det såklart värt pengarna. 

Om 7-10 dagar börjar man märka skillnad, om det nu kommer fungera. Def är musklerna i käken som ska slappna av för botoxen blockerar något. Läste att botox är ett av världens farligaste gift, skönt att han är så duktig så han vet verkligen vad han gör. Inget man ska prova på hemma direkt. 

Nu ska jag äta på stan & sen ska jag träffa en lärare på norra station som förhoppningsvis kan förklara språkhistorian för mig lite. Typ privat lesson. 



-->botox

Snart dags för botox! Sjukt nervös, rädd för sprutor och att få 6 sprutor i käken låter verkligen inte skönt. Men detta fixar jag, jadå!

Fluffhår idag, I like it. 





Bättre än godis

Finns ju inget godare än fruktsallad. Bättre än godis alla dagar i veckan. 






Gör allt annat istället för att plugga

Bloggen ekar tomt. Jag ber om ursäkt för det men så kommer det att vara fram till måndag då jag har tenta. 

Yolo, gör allt förutom att plugga. Att ta 100 fula bilder är så mycket roliga ju. 

Imorgon ska jag äntligen få botox (om han inte avbokar igen dvs). Denna nya tiden innebär att jag missar seminariet imorgon vilket inte är bra. För då måste jag skicka in skriftligt istället vilket är så mycket jobbigare än att köra det muntligt så ja det suger. Sämsta tiden 11.20 för botox, sådär mitt i allt. 

En rolig sak med morgondagen är att jag tillsammans med en lärare ska vakta under 9ornas nationella prov i svenska. Kommer ihåg när jag själv skrev nationella och nu är jag tillbaka fast ombytta roller, grymt. Hur kul är inte det att få ett sånt uppdrag? Känns superkul att de frågade mig. Det är dock bara i 1,5 timme men ändå roligt. Sen ska jag träffa en lärare på eftermiddagen som förhoppningsvis kan hjälpa mig lite med språkhistorian. 



Mår skit

Idag skulle jag egentligen jobba på väster men det hade blivit lite fel, det var inte idag utan nästa vecka. Det var ju synd, hade sett fram emot det :( men blev 2,5 timmes jobb på en annan skola istället så nu har jag lite rast. Svenska som andraspråk är det idag, en kille berättade hur många olika länder han hade varit på flykt i innan han kom till Sverige, det kan inte ha varit lätt. 

Hade sån äcklig migrän idag när jag vaknade så jag ville bara dö :') istället för att bli bättre & bättre så blir det bara värre varje dag. Allt oftare får jag sån hemsk migrän att jag inte kan röra huvudet. Det gör så obeskrivligt ont, det är som ett handikapp. Det förstör mitt liv så otroligt. Läste på olika forum att folk har migrän 2-3 gånger i månaden och det förstör deras liv. Gånga det med 10 gånger så får man fram mina migränanfall, 30 gånger per månad. Det är helt sjukt faktiskt, jag vet ingen som har så stora problem som jag. Jag ber till Gud att tandläkaren mår bättre tills imorgon för jag vill verkligen prova botox NUUU! Zomig nasal blir jag helt utslagen efter, känner mig som en drogmissbrukare wtf. 
Ska försöka plugga lite när jag kommer hem. Sen ska jag hjälpa en flicka att förbereda inför nationella proven. Sen försöka plugga lite till.

Hoppas ni mår bättre än jag & att ni får en jättebra dag! 



21 saker ni kanske inte visste om mig

21 sanningar om mig
 

♥ Jag hatar att plugga, verkligen hatar men jag har ändå riktigt bra betyg. Lägger ner sjukt mycket tid på att plugga.
 
♥ Jag dricker inte alkohol, har aldrig varit full.
 
♥ Jag har aldrig provat röka och kommer aldrig göra det.
 
♥ Jag vill ha barn i framtiden men jag vill inte föda barn men jag vill inte heller adoptera, problem där ja.
 
♥ Jag älskar att shoppa!
 
♥ Jag mår nästan aldrig bra. Har mått bra max 10 dagar under 3 år.
 
♥ Jag längtar verkligen tills jag får ett jobb.
 
♥ Jag tycker inte om förändringar.
 
♥ Jag skulle kunna tänka mig att bo kvar i Hässleholm hela livet om jag får jobb på skolan jag vill och om jag får bo vid mitt drömhus vid bowlinghallen.
 
♥ Jag har varit riktigt blyg under stora delar av min skoltid. På låg-och mellanstadiet sa jag nästan aldrig något i klassrummet. Knappt på högstadiet heller men det vände under gymnasiet. Jag är dock fortfarande blyg vid folk jag inte känner så bra.
 
♥ Instagram är min favoritapp.
 
♥ Jag älskar att läsa om boken är bra och jag får välja den själv.
 
♥ Jag tar för många tabletter, min kropp har blivit beroende.
 
♥ Trots att jag tar 5 sprutor om dagen tycker jag det är lika obehagligt varje gång.
 
♥ Jag skulle vilja ha ett stort bröllop i framtiden, med en massa gäster.
 
♥ Jag saknar verkligen att gå i skolan. Jag har alltid tyckt om att gå i skolan och lära mig saker. 
 
♥ Jag trivs inte alls bra på universitetet.
 
♥ Det känns verkligen som att jag hittat rätt yrke, lärare passar mig perfekt. 
 
♥ Jag mår riktigt illa när jag åker tåg.
 
♥ Jag har nästan ingen kontakt med min pappa. Han bryr sig verkligen inte om mig vilket är riktigt synd.
 
♥ Det finns 3 personer som jag älskar riktigt riktigt mycket och som jag hade kunnat göra vad som helst för.
 
♥ Jag kan börja gilla killar lätt men jag har aldrig varit riktigt kär.
 
♥ Jag är riktigt orolig inför mitt framtida liv om min migrän inte kommer att gå över. Det är riktigt jobbigt att leva såhär, känns som om ingen förstår men inuti mig bryts något sakna ner. Det är svårt att vara stark för smärta blir man aldrig van vid. Jag vill bara ha tillbaka mitt gamla liv.
 
 
 
 
 



Tisdag

Heeej!
 
Jobbat idag och som vanligt är jag sjukt trött efter jobbet. Men det har varit kul att jobba, jag gillar det. Men det har inte blivit så mycket plugg idag heller tyvärr, är för trött när jag kommer hem. Måste verkligen plugga effektivt i helgen, tentan är redan på måndag.. Usch inget kul alls.
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer, kollat på top model Sverige. Ja det var typ det. Nu ska jag bada & plugga, multitasking. Och sen sova. God natt sötisar.

Nya kläder på mig idag, det är ju alltid en riktigt nice känsla. 



Gottis

Ska snart hem & göra fruktsallad. Omg så gott <33





Pluggish

Är på jobbet nu men börjar inte förrän 9.45 så ska försöka plugga lite här nu. 
Så sur över botoxen, ville verkligen ha den idag!!

Dagen ser i alla fall ut som så att det blir jobb till 14 sen ska jag hem & plugga..



Men skit

De ringde nyss från tandläkaren och sa att han är sjuk. Alltså jävla helvetes skit. Jag bara gråter, ville verkligen ha botox idag. Orkar inte må såhär mer. Har så sjukt jävla äckligt ont i huvudet idag. Värsta nyheten på länge. Allt i mitt liv går år helvete. Hatar allt. 



BOTOX IMORGON

Imorgon får jag äntligen botox! Som jag har väntat. Äntligen dags imorgon. Är riktigt nervös dock. 6 sprutor rakt in i käkmusklen är nog inte det skönaste. Mest nervös att det inte ska hjälpa dock. 2500 kr fattigare blir vi också. Men hjälper det kommer jag bli världens lyckligaste tjej. Snälla Gud, låt detta hjälpa mig. 






Tröttis

Jobbat hela dagen. Sjukt trött nu! Och hungrig :( och huvudet gör ONT.

Ska till stan & äta nu och sen försöka plugga språkhistoria..



Så fint

Hej



Tentaplugg igen

Idag har jag börjar plugga inför språkhistorian. Pluggat hela dagen men inte fått så mycket gjort. Hade kunnat få lika mycket gjort på 4 timmar men kände inte riktigt för att plugga effektivt idag. 

Killen jag skulle ha privatlektioner med fattade inte heller tentan. Nej ingen fattar den cp tentan. Men mamma fixade en annan, en som är lärare och har koll på det. Så det blir plugg med honom en dag denna veckan. 


Förstår verkligen nada. Men det är bara till att göra omtenta tills jag klarar den. Måste ju bli mångårig, eller hur? 

God natt & lycka till på nationella imorgon alla 9or! Svenskan är inte så svår som man tror, ni kommer klara det. 



Bara massa ångest

Söndagsångest. 

Idag har jag sån sjuk migrän. Hela denna veckan har varit ett rent helvete, jag har aldrig haft så starka migränanfall exakt varje dag som jag haft denna veckan. Smärtan vill inte släppa. Och tänk er, man blir nästan deprimerad till slut när man vaknar varje morgon och huvudet gör lika ont. Vaknar med ett pulserande huvud varje morgon och med ett hemskt illamående. Svårt att hitta glädjen då. På tisdag ska jag äntligen få botox. Ber till Gud att det ska hjälpa. Det måste hjälpa. Låt mig få styrka från det.
Bara för att jag mår dåligt kommer jag inte undan plugget. Har omtenta i soråkhistoria om 1 vecka, panik. Har inte klarat skitet på 2 gånger. Förstår verkligen inte det. Men i veckan ska jag få privatlektioner av en kille som är duktig på det. Förhoppningsvis förstår jag mer efter det. Måste klara den! 




Naughty Nice outfit

Torsdagens outfit. Tröjan är ny och kostade bara 99 kr, hur bra? Snyggt att håret står åt alla håll på första bilden osv.
 
Skor Nilson Shoes // Jeans Kappahl // Tröja h&m // Klocka Daniel Wellington // Ring Thomas Sabo // Jacka Napapijri // Väska Marc Jacobs // Halsduk Bik Bok
 
God natt sötisar ♥



73

Tröja från Cubus. 199 kr, älskar den! 


Köpte den i Kstad igår men finns också på hemsidan. Gillar verkligen den blåa färgen. 



New in

Köpte skorna igår som jag bloggade om för några dagar sen. Så snygga och så sköna! Ett par bekväma & snygga sneakers är ju de absolut bästa skorna. 



Har likadana i vitt. 

799 kr - Nilson shoes 



Snyggt från Napapijri

Så himla snygga jackor från Napapijri! Hade jag haft pengar hade jag lätt köpt i alla fall en av de. Men jag tänker inte lägga ytterligare 3-4 tusen på en jacka, det räcker med en. Men visst är de grymt snygga? ♥
 



En fredag i Kristianstad

Bra eftermiddag i Kristianstad igår. Efter att jag hade slutat jobba så åkte jag och mami till Kstad. Jag köpte en massa fint, det var inte meningen att jag skulle köpa så mycket.. Blev ett par skor, 6 tröjor och böcker. 

Sen jag började jobba lite så har jag betalat själv för allt jag shoppat. Men igår köpte mamma en tröja till mig och betalade 300 kr av skorna så betalade jag 500 och sen fick jag böcker & lite hjälp till kläderna. Blev jätteglad, hade glömt hur kul det är när någon annan betalar hehe. Tack fina mami! 
Igår var det fint men riktigt kallt. Usch, började blåsa redan då. 
Shopping är ju seriöst det bästa som finns. Gör mig alltid glad. 

Jackan är top 2 favoritköpen, all time. Var såå värd även fast den var hemskt dyr. Den har hållit mig varmt hela vintern. 

Jobbet gick toppen. En lärare är på semester så jag hade alla hans lektioner i fredags och ska ha det på måndag & tisdag också. Känns så kul att bli tillfrågad! 

Böckerna jag fick. Gillar bokrea & älskar att läsa! 

Ska visa resten av shoppingen snart. 



Hjärtat

Idag har mitt hjärta varit här, jag älskar honom så mycket. Jag har även pluggat, skickat in ett seminarium. Och så har jag kollat på tv & ska fortsätta med det sen. Massa bra på tv idag, mest repriser jag missat tidigare i veckan. 





Finaste killen.

Har haft äcklig migrän idag också, det vill ju inte sluta blåsa & jag får alltid sån sjuk migrän när det blåser såhär mycket. Vill typ skära upp mitt huvud i 5 delar och kasta ut det genom fönstret för jag orkar inte må såhär varje dag :))



Saturday

Hej lördag 





Älsk

Med min favorit 





Dagen

Idag har jag mått upp och ner. Ibland har jag mått helt okej och ibland har det varit hemskt. Kvällen var värst, har så äckligt ont i huvudet igen. Ska snart sova.

Har i alla fall varit i Kstad idag, köpte en massa fint! Så jag är glad hihi.
Nej vi hörs imorgon. Då ska jag blogga jättemycket, som kompensation att bloggen har ekat rätt tomt denna veckan pga plugg osv. 

Adda mig på snapchat btw: carro1993



Shoppa

Kristianstad 





@work

Heej fredag!

Är på jobbet nu, jobbar fram till 13.45. Nice det!

Var såå skönt att gå och lägga sig tidigare igår. Men migränen, den är tyvärr inte borta för det. 



Fuck this, god natt

Ska gå och lägga mig nu. Har sån äcklig migrän så jag orkar inte vara uppe längre. Gör verkligen så sjukt ont. Har inte ens gått över minsta lilla på 2 hela dygn. Kill me. 

Ska sova till 6.15 imorgon, 7 timmars sömn kommer bli grymt. 



Naughty nice

Lite av dagens. Lägger upp bättre bilder sen.
H&M är ju nice med tanke på att de har billiga kläder, man kan köpa mycket, uppdatera garderoben ofta. Kvalitén är ju en annan sak. Men h&m är den affär jag handlar mest i. 



Hey torsdag

Hej på er. 
 
Natten var hemskt. Hade så galet ont i huvudet så jag sov riktigt dåligt, somna i 5 minuter sen vaknade jag hela tiden. Vid halv 4 i natt fick jag gå upp för jag hade så äckligt, onormalt, brutalt, omänskligt ont i huvudet. Kan ha varit värsta migränen hittils, när jag lyfte huvudet från kudden trodde jag att jag skulle spy. Fyfan vad dåligt jag mådde. Gick upp och tog en imigran spruta, hatar ta de för nålen är fet och sprutan rakt in i benet gör riktigt ont. Problemet är att jag inte vet om jag tog rätt, för en spruta har jag redan använt och den andra inte, man kan inte se vilken som var använd. Så jag kan också ha råkat ta sprutan som redan var använd så att det inte kom in något läkemedel. För jag tyckte inte den hjälpte. Har mått riktigt dåligt hela dagen och huvudet bultar sönder just nu.  



En onsdag

Hej!

Jag sover inte än, antar att de flesta av er redan gör det. Jag måste verkligen bli bättre på att gå & lägga mig tidigare, vid 12 senast? Men lyckas aldrig..


Vet att uppdateringen har varit dålig, ber om ursäkt för det! Men nu när tentan är över lovar jag att det blir bättre. Blir så glad av såna här söta kommentarer, kul att ni gillar min blogg och undrar var jag har tagit vägen hihi.

Idag vaknade jag vid 7 med sjuk migrän. Tog tablett, kollade mobilen & ingen från jobbet hade ringt. Försökte somna om, tog en halvtimme & precis när jag håller på att somna så börjar mobilen ringa på högsta volym. Shit så rädd jag blev, sprang till mobilen och det var jobbet. Hade 25 minuter på mig från det att jag låg i sängen till det att jag började jobba på T4. STRESS var ordet. Jobbade i alla fall med ettorna idag, små gulliga barn ju. Trivs dock bättre på högstadiet, härligt att man hittat rätt. Är ju mer lek & lätta saker på lågstadiet, jag gillar mest själva undervisningen. Men det var kul på jobbet. Blev 8-13.
Lite matte jao
Sen gick jag hem i det underbara vädret, tog en extra lång runda i solen innan jag kom hem.
Hann ta det lugnt en liten stund innan Anja ringde och frågade om jag ville träffas. Så det var bara att ta på sig igen & gå ännu en promenad. Så härligt att träffas! Hon bor i Vinslöv nu så vi kan tyvärr inte träffas lika ofta längre (vi har varit grannar sen vi var typ 6 och hängde fram tills för några år sedan väldigt mycket). Var kul att prata lite. Sen var jag tvungen att gå hem för jag skulle hjälpa en flicka att träna lite inför nationella. 

Ikväll har jag kollat på tv, läst lite och tagit det lugnt. Badat har jag också gjort och nu kallar kudden. Imorgon ska jag jobba men bara 2 lektioner, precis som det brukar vara på torsdagar. Det är med en av mina favoritklasser så det är ju nice. 

God natt sötisar. 



Hemskt

Hittade detta på en tjejs ask som jag känner. Någon som fattar hur jävla jobbigt det är, man vill seriöst avlida. 


Äckliga sjukdom, gå & dö och kom aldrig tillbaka för du förstör våra liv. 



Sportlunch

Typ godaste chokladet som finns! 






WANTIES

Är så himla sugen på dessa 3 godbitarna! Men jag har egentligen inte råd, måste gå till frisören.
 
Jacka 500 kr
Tröja 200 kr
Skor 800 kr
 
Om ni skulle köpa en av dessa saker, vilken skulle ni valt då? Tycker om alla 3 riktigt mycket men neeeej, måste ju spara pengar till sommaren :(



Trött på att må dåligt

Heeej! Förlåt att jag inte bloggat innan idag. Har haft rätt fullt upp. Och så en äcklig migrän exakt hela dagen, sån där dag då migränen inte ens går över lite vilken medicin man än tar. Annars brukar det gå över i typ 3 timmar efter medicin men inte idag nej. 
Trött på att må dåligt hela tiden. Skönt med sol i alla fall!
Åh vad jag längtar till tisdag!! Kan man längta efter att få 6 sprutor i ansiktet? Ja tydligen. Tänk så hjälper det??? Herregud, hade fått mitt liv tillbaka. Hjälper detta inte så vet jag inte riktigt längre, då finns det verkligen inget som hjälper. Botox är just nu mitt sista hopp.



Tuff dag

Hej på er! 

Död tjej här ja. Kom hem vid kl 21.30, la mig på soffan och sen dess har jag inte gjort mycket. Bara njutit av att ha en pluggfri kväll, fattar ni hur underbart det är?! 

Jobbade först idag. Hade svenska, mitt favoritämne. Eleverna har aldrig sett mig så stressad som jag var idag, ett nervvrak, verkligen. Hade inte tid att prata med någon, bara plugg plugg haha. Kunde inte jobba länge idag, drygt för jag hade gärna stannat ett tag till. Mamma kom och hämtade mig & vi körde till Helsingborg. Världens bästa mamma. Pluggade på vägen dit, shit vilken stress. 

Kom fram till skolan, tentan började och jag läste frågorna och bara var fick läraren dessa frågorna ifrån?! Ni vet, känslan när man undrar vad man ens gör här? Riktigt cp prov, grymt konstiga och svåra frågor. Kul att jag inte kände mig helt säker på en enda fråga :)) men jag skrev i alla fall något på alla. Men det känns inte alls bra, jag som pluggat äckligt mycket och så kommer inte ens det jag kan utan andra konstiga frågor? Då blir man lagom sur. Ingen aning vad G gränsen är, om den är 50 poäng känns det som om jag kommer få mellan 45-49 poäng. Så tror tyvärr inte jag kommer klara den, bättre att ställa in sig på ett IG så man inte blir lika besviken när det väl händer än att hoppas på ett G och få ett IG. Bara fått IG en gång innan, heeemsk känsla. 

Men jag orkar inte tänka på det nu. Får jag IG så får jag, då blir det omtenta tills jag klarar den. Känns i alla fall skönt att ha gjort sitt bästa, att ha försökt. Sen om det räcker eller inte får vi se om 3 veckor men särskilt bra känns det inte. 

Pluggfri kväll nu då, alltså den känslan. OMG feeling efter att ha pluggat varje dag i 3 veckor, alldeles för många timmar. Men nu kan jag bara släppa det, gjort är gjort och det är inget jag kan förändra just nu. Bara till att vänta och se. 

Efter tentan åkte vi till Väla. Tröstshopping, det var riktigt nice. Älskar ju att shoppa heh, får mig alltid på bättre humör. 

Nu blev detta ett superlångt inlägg. Ska ta spruta nu och sen sova, så galet trött. 

Imorgon ska jag inte jobba vad jag vet. Tråkigt ju :(

Men god natt! 



Vilken tentaångest

Jag är ett nervvrak. Det är så mycket jag inte kan till tentan. Det är helt omöjligt att plugga in 500 sidor, går bara inte. Mitt minne är inte det bästa. Försökte plugga in drygt 100 sidor anteckningar men det funkar ju inte. Jag lär mig en ny sak och glömmer den förra. 

Jag har aldrig känt mig såhär oförberedd inför en tenta. Jag har pluggat massvis men jag förstår ändå inte det, förstår inte sammanhanget. Det kommer gå riktigt riktigt dåligt igår. Hade samma känsla inför språkhistorian och det är den enda tentan som har gått åt helvete. Är inställd på omtenta på den här, det suger menmen. Ska i alla fall åka dit och försöka. Kan några kapitel rätt bra men med min tur kommer de inte att komma. 

Nej usch imorgon kommer bestå av stress. Det är inte bra för jag mår bara ännu värre av det. 

Ska plugga in lite till nu och sen sova. Imorgon ska jag jobba några timmar innan tentan, vet inte om det är världens smartaste idé men jag behöver slappna av lite. Får väl plugga lite på rasten. Sen vid 11.30 ska mamma skjutsa mig till Helsingborg. Då får jag 1 timme på mig i bilen att plugga. Tentan är mellan 13-17, jag kommer gå efter 1 timme. Sen ska vi till väla. Omg längtar. 

Det får gå som det går. Är riktigt nervös för det är klart jag vill klara den. Men lika bra att jag ställer in mig på omtenta. 

Men ni kan väl hålla tummarna för mig vid kl 13? 

Hörs efter tentan! 

Känner bara nej, palla livet. Jag förstår inte ens vad det är jag inte förstår. Hängde ni med? Nej tänkte väl, det gjorde inte jag heller.  

Förra tentan fick jag VG på, kände mig så mycket säkrare på den. Åh varför är livet såhär?



Far & son

Ville bara dela med mig av denna fina bilden på brorsan & Jack. Känns fortfarande konstigt att han har en egen familj nu. Min storebror som sa att han aldrig vill ha barn för hans lillasyster (jag alltså) är störigast i hela världen. Heheheh, älskar dig med. 

Men nu har han barn & Jack är hela hans värld. Så mycket kärlek till båda dessa grabbar. 





Blir deprimerad av alla bilder på våren på instagram

Orkar inte plugga mer :(






Tentavecka

Uppe tidigt idag. Måste börja plugga nu. Tentaångest x 1000000. Vill inte, detta är för svårt :( men jag ska i alla fall försöka, kolla vilka frågor det kommer på tentan och så. Det får bli omtenta, jag orkar inte bry mig. 





PLUGGA ihjäl mig nu då

Panik, ångest. Vill typ gråta. Kommer inte klara tentan. 

Men nu måste jag verkligen plugga hela dagen. Pinsamt att lämna in ett tomt prov ju så jag ska göra mitt bästa trots att jag redan vet att det inte kommer räcka. För jag kan inte tillräckligt mycket. 

Såhär såg jag ut på festen igår. Kommer upp lite bilder därifrån sen. 

Hoppas ni får en bättre dag än jag. 



Sov sött

Helt slut. God natt!






-->fest

Ha en bra kväll! 




FEST

Snart dags för fest, ska bli så kul. Plugget har gått åt helvete, vet att jag kommer få IG så känns knappt lönt att plugga. Måste dock plugga hela dagen imorgon och på måndag, spyr typ av själva tanken men får skärpa till mig och bara göra det. 

Men ikväll ska jag försöka förtränga tentan och ha det roligt! Det är i en lokal på Hässleholmsgården, ska bli skoj att träffa trevligt folk som Semir, David, Natalia osv. Och Simone ska också dit, ska bli roligt att träffa henne igen! 
Bild från en fest för ett tag sedan. 

Suger dock att missa mello finalen. Men men :( 



Party 2night

Vad man ska ha på dig på fest är ju alltid det svåraste valet..
Svart ska det i alla fall vara. Älskar svart! 



Dagen

Lördagens planer:

Lida av hemsk migrän
Plugga
Stressa sönder
Fest 



Dagens




Skor scorett // jeans kappahl // väska Marc Jacobs // jacka Napapijri // tröja JC // iphoneskal Victoria Secret 



Äntligen

Äntligen kan man börja använda sneakers igen! Det var såå skönt att bara ta på sig ett par lätta skor & slippa stövlar & gummistövlar. Älskar dock mina Hunters sjukt mycket, så mycket att jag tom använt de även fast det inte regnar hehe. 

Men nu är det dags för favoritskorna att komma fram igen.


Vita skor till svarta jeans, toppensnyggt enligt mig 



Älskar det

Att plugga på en fredag är ju jätteskoj <333333333






My story

Nej nu ska jag hem & plugga. Hoho vad kul, noot. Men vi hörs!



Work hard

Idag skulle jag plugga hela dagen.
 
Nu ska jag äta på stan, shoppa 2 saker och sen hem & plugga, jaoo.



Stressad till tusen

Alltså detta går åt helvete!! Jag har typ glömt hur man pluggar?? Nej men min koncentration är nere på 0, ingenting fastnar i huvudet, ingenting. 

Får panik, ångest. Mår illa. Blir seriöst deprimerad. Fuck tenta


Tycker alla kan adda mig pop snapchay istället! Carro1993 

Idag har jag jobbat, mellan 8-13.30. Helt slut efteråt. Sen har jag försökt plugga hela dagen men jag har liksom inte riktigt fått något gjort. Och det leder till att jag bara stressar upp mig ännu mer. Är som ert nervvrak. Detta är inte bra för min hälsa.

Har bara fredag, lördag (typ 3 timmar?), söndag och måndag på mig. Hej panik. Hej dålig uppdatering på bloggen. Hejdå liv. 



Deprimerad

Kommer icke fixa denna tenta





Är det inte fredag snart??

Hahahhaha orkar inte. Story of my life 

Ska adoptera detta barn. Perfect match liksom. 

Imorgon ska jag jobba. Sen plugga. På fredag plugg & tv, lördag plugg och fest, söndag plugg hela dagen, måndag dömycket plugg, tisdag först jobba några timmar sen till Helsingborg och skriva tenta. Tisdag kväll, dö av trötthet.  Och sen börjar nästa vecka med att plugga till en ny tenta. 



Botox here I come

Vad har jag gett mig in på?? 6 sprutor i käken, waah läskigt. 

Snälla, håll tummarna att det kommer hjälpa! Att jag kommer få mitt liv tillbaka, att jag kommer känna mig som en levande människa igen. 



10

10 månader nu, snart 1 år. Sjukt vad tiden går fort!






Äckliga bok

Hej bby. Bränn upp dig själv, snälla






Tufft liv

Idag blev det inget jobb, första gången på länge. Känns lite konstigt men jag behöver ändå denna dagen åt att plugga. 

Tentan närmar sig och jag blir illamående så fort jag tänker på det. Känns omöjligt att plugga in detta. Gjorde upp ett litet schema men ligger redan bak, jag kan aldrig följa sånt här..

Ungefär såhär ser min dag ut. Mycket roligare än så blir det inte. 

Hoppas ni får en roliga dag, puss & kram.



My day

 
Hade på mig en ny tröja från h&m
Sen träffade jag min bebo
 
Ikväll har jag kollat på tv & mått dåligt. Äcklig migrän idag. Har alltså inte kunnat plugga något, får väl göra det lite snart. 



YES

Han gick med på att ge botox!! Med lite övertalning från vår sida. Jag är så glad, ska äntligen få prova på botox. Om det skulle hjälpa, i alla fall lite hade jag varit världens gladaste. 

Hade ju en dag utan migrän för några veckor sedan, det var den bästa dagen på 2 år och det är ju bara så sjukt. Jag kände mig så levande, jag kände att livet var så fantastiskt. Är det så andra lever varje dag? 

Specialisten är riktigt snäll & bra. Mamma började gråta lite när hon berättade hur dåligt hon ser att jag mår, fina mamma. Hon ser verkligen att jag lider och det gör ont inom henne också. Sist när hon kom hem från jobbet satt jag i hallen och grät av smärta. Det är varken kul för mig eller mamma. Det är hon som får ta emot allt skit hemma, det är hon som måste stå ut med mitt gråt och mina skrik för smärtan tar över. Så kan det inte fortsätta. 

Sjukt dyrt med botox dock men OM det hjälper så står jag mycket hellre över att köpa nya kläder & lägga pengar på botox istället.






Undersökning

Imorgon ska jag till en tandläkarspecialist och göra en undersökning inför botox. Jag hoppas verkligen att jag får botox snarast, känns som min enda utväg. Ska bli spännande att höra vad han säger imorgon. 
 
Räcker med plugg för idag. Borde nog snart sova, kram och sov gott. 



Måndag

Ska plugga lite till snart.



Nya DW

Idag kom mina två Daniel Wellington remmar, så nice! Är jättenöjd. Nu kan man säga att jag har 3 DW klockor, lucky me. 

Så smart att man bara kan byta ut remmen. Så istället för att köpa en ny klocka för 1000 kr så köper man ett band för drygt 200 kr.


Bästa vinsten! Älskar min DW, thank you Viktor Frisk.



Bästa

Mina två favoritprodukter till håret. Dessa borde alla tjejer ha i badrumsskåpet.



Flitig jao

Den enda kvar på hela skolan. Sitter och pluggar. Så sjukt galet äckligt trött efter en hel dags jobb. Och så tvingas till plugg efter, inte nådigt. 






Skinnjackor i mitt hjärta

Skinnjackor kan man aldrig få för många av, passar ju till allt.
 
Åh vilket ljust hår jag hade, älskar när det är solblekt!
Något annat jag älskar är kläder med USA motiv.
 



Hej på er



Mitt hjärta, min favorit

Min lilla älskling





När Jack var här i lördags var jag så ledsen för jag kunde inte leka med honom och vara nära honom hela tiden för jag var tvungen att plugga lite. Det var inte alls kul för jag vill vara nära mitt hjärta hela tiden. Han är världens finaste. Bara kolla på honom?! Erkänn att du smälter. 



Roligt

Hade visst fått lite fel information. Jag börjar inte förrän kl 12.45......... Ja så kul. Men jag orkar inte dra hem så jag stannar här. Ska plugga lite nu istället. 






Redan mars

Ny vecka imorgon, redan mars. Galet. 



Hej onsdag

Hej på er.



Smärta

Jag orkar inte vara stark längre, jag orkar inte leva med sån här smärta varje dag. Jag bryter ihop allt oftare på senaste tiden. This pain is killing me slowly. 

Jag är så avundsjuk på människor som kan leva ett normalt liv utan migrän. Mitt liv har blivit så jävla förstört. Så jävla förstört. Och jag är så otroligt rädd att det aldrig kommer bli bättre. 

Jag vill bara skrika rakt ut så ont mitt huvud gör hela tiden. Jag kan inte ens koncentrera mig på skolan, jag kan inte läsa mer än 1 sida, det går inte för smärtan stoppar mig. 



Ångest


Såhär känner jag över att jag måste plugga
Ska först äta mitt kex som jag fick av fina Lindita i fredags, så snällt 



Feb26

Birthdaydinner @Cats. Mys mys! 




Så himla gott 

Japp det var bilder från min födelsedag. Nu ska jag plugga, puss puss.



Mina födelsedagspresenter

Fick några frågor om vad jag hade fått i födelsedagspresent så tänkte visa det nu.

Av mamma fick jag fick Iphone 5s (fick redan den i december dock men det var födelsedagspresent), trisslott, tröja från Polarn o Pyret, berlock från Thomas Sabo, en ring och middag på Cats. Nöjd!

Trisslott & mysigaste tröjan som matchar mina byxor nu då.

Thomas Sabo berlock, 21 år. Silver & roséguld, superfin! 
Jättefin ring! Infinity eller eternity, det kommer upp samma bilder när jag googlar haha. 

Ja det var det. Nöjd med allt förutom att jag inte vann något på trisslotten :(



I wanna make money while I sleep

Lönen kom i torsdags, så nice! Jag har shoppat en hel del på sistone men nu ska jag lugna ner mig. Dags att börja spara pengar. Beställde två DW remmar till min klocka & la undan en hel del till Polen denna månaden. Funderar på om jag ska slinga håret eller vänta med det. 
 
Dags att spara till shopping i Polen, mat i Polen, fickpengar till Spanien osv. Inte många månader kvar till sommarlovet om man tänker efter ju. Målet är att ha med sig 10 tusen till Polen, hallå shopping! Tror nog jag ska klara det, jag är faktiskt riktigt duktig på att spara om jag vill. 
 
Älskar att tjäna egna pengar. Mamma köper aldrig kläder osv till mig. Kommer inte ihåg senast hon köpte något till mig när vi var på stan eller liknande. Men det är bra! Jag tycker om att betala mina egna saker. Mycket roligare än att få faktiskt. Bjöd även mami på restaurang sist, kul att kunna bjuda.
 
Chill lördag. 
 
Har lekt massa med Jack, pluggat & kollat melodifestivalen. Rätt gick vidare! Gillar Linus låt, han är ruskigt bra.



Hjärtat

Är med mitt hjärta. Så sjukt gullig han är idag!! 

En av de jag älskar absolut mest här i världen 



För lite sömn

Sov lite mer än 10 timmar i natt, så sjukt skönt!! Men igår var hemskt. Min kropp var verkligen helt slut. Det funkar inte att sova 4 timmar per natt, när man sen jobbar & pluggar om dagarna. Till slut kommer kroppen att säga stopp. Från och med nästa vecka blir det ändring på det! Jag ska gå & lägga mig kl 23 på vardagar så att jag får 7-7,5 timmes sömn. Annars somnar jag seriöst sittandes när jag ska äta frukost. Mamma har hotat med att ta ifrån mig både mobil och dator om jag inte börjar lägga mig tidigare. Så det ska verkligen bli ändring! För mitt eget bästa.

Given klädsel på lördagar. 

Idag måste jag verkligen plugga, måste måste. Ångest till tusen. Sen ska jag kolla tv. Och idag kommer också Jack. Emelie & Jack ska flytta och min bror ska hjälpa till. Så vi ska passa Jack. Men plugga, det är det viktigaste idag.