slide show

Du är den sötaste jag vet

Finaste brorsonen i hela världen, japp det har jag!




Trött

Åh herregud, jag är helt slut! Jack var hos oss i drygt 7 timmar idag och han är hur söt som helst och jag älskar honom såå men han kräver även 100% uppmärksamhet och fokus, hela tiden. Mycket gråt så nu är jag riktigt trött men det är alltid lika kul att ha min lilla prins här hemma.

En sak som dock inte är lika kul är att jag har fått riktigt riktigt ont i halsen igen! Fyfan vilken känsla, jag som trodde jag var frisk? Nä detta suger.




Thailändska?

Någon som kan thailändska?? Please help me! Förstår inte hur jag ska använda detta läkemedel?




Mys

Idag kommer den här sötisen till oss! Har inte träffat Jack på 1 månad (om man inte räknat med igår men då låg fokusen på minigolfen & inte på honom) så ni kan ju gissa om jag kommer krama om honom?! Ska bli såå mysigt att få gosa med min favoritbebis igen.




Minigolf




Konstigt

Vädret idag är så fruktansvärt konstigt! Var ute och spelade i 2 timmar nu och svetten bara rann även fast det inte var varmt. Jag har aldrig varit med om att luftfuktigheten har varit såhär hög. Hela mitt hår blev blött, som om jag hade sprayat det med vatten. Och nallen vi hade med oss till Jack var helt fuktig. Nej riktigt konstigt och hemskt väder.

Tog lite bilder med nallen jag köpte till Jack, visst är den söt?! Och riktigt mjuk och mysig.




Hej åska

Men wtf måste det åska nu när vi ska spela minigolf? Då blir det ju inget, hoppas det går över!




Duktiga killar

Grymma killar på strandpromenaden i Mielno! De brukar vara där på sommaren och visa upp lite av sina tricks så får de i alla fall lite pengar. Ni kanske får vända den ibland dock för den hamnade lite konstigt.. De var duktiga, trevliga och snygga!




13.21

Mår bättre idag! Knappt något halsont länge, bara pyttelite feber men illamåendet hänger sig kvar dock.

Men jag hoppas att det inte kommer regna idag! För i så fall ska jag, Damian, hans kompis och Jack till Hässleholmsgården och spela minigolf. Jack hejar såklart på faster och inte på pappa ;)




Babyboy

Jag vill också ha ett sånt här gulligt barn! Så mycket kul faster ska hitta på med dig i framtiden :*




Lilla skatt

Hade tänkt sova snart, det sägs ju att sömn ska vara den bästa medicin mot en mängd sjukdomar.

Kan ni förstå hur mycket jag saknar Jack?! Har inte träffat honom på 1 hel månad. Först Polen, sen blev min bror sjuk och nu är jag sjuk. Men ser ni hur mycket han har växt? Han har blivit en sån otroligt söt pojke! Fastern söta lilla favorit.




Ask me

http://ask.fm/carro93

Har tråkigt! Ask me




Sjuk

Blä vad dåligt jag mår och så sjuk jag har blivit. Halsen gör så satans ont, är verkligen en plåga att svälja. Så jag har inte kunnat äta och dricka något på hela dagen och så fick jag sån sjuk migrän och så illamående så det känns som om jag ska spy hela tiden. Jäkla virus.

Är såå hungrig men kan inte äta något. Åh vad detta suger. Har bara vilat i sängen/på soffan hela dagen.

Så jag tycker att ni kan underhålla mig! Skriv på fb chatten, smsa, snapchata, kika eller whatever. Snapchatade med två killkompisar innan men nu känner jag mig lonely igen. Kik: caarro93 snapchat: carro1993




Sjuk

Vilken skitdag! Jag och mamma skulle till Nova Lund idag och jag hade verkligen sett fram emot det supermycket. Men så vaknade jag upp idag med världens halsont. Försöker undvika att svälja för det gör så himla ont.

Nu är frågan, är det efter Björket? Jag vet inte varför men efter varje gång jag går ut, som tex nyår eller andra tillfällen då jag drar till krogen blir jag sjuk. Men det känns ju hemskt att veta att man kommer bli sjuk efter varje utgång. Men jag hoppas att det inte är det hemska viruset jag hade i vinter utan att det snart går över. Sjukt illamående är jag också.




Björket




Polen dag 4, del 2

Efter morbrors 50års middag gick vi som sagt på en liten promenad innan det var dags för efterrätt. Stället låg ju vid en sjö så omgivningen var väldigt vacker och lugn.
 
På promenix!
Så fint.
Hittade en söt liten stuga mitt ute i ingenstans.
Såhär såg restaurangen ut.
Hade sån tur med vädret, solen sken hela dagen och jag blev dövarm i mina svarta kläder haha.
Svalkade mig med lite juice när vi kom tillbaka.
 
 
 
 



En outfit

En outfit från en varm sommardag här om dagen!
 
Tshirt New Yorker (Polen) // jeansshorts River Island (London) // väska Björn borg // solbrillor Gucci // skor Skopunkten
 



Det där med diabetes

En blogg jag brukar kolla in då & då är diabetesmannen, främst på grund av hans inlägg om diabetes. Han brukar sätta ord på exakt det jag känner, så himla skönt.

Tycker ni kan läsa det här inlägget: http://finest.se/userBlog/?uid=53519&blogPage=3
"Hur har ditt blodsocker legat idag". Jättebra! Känner igen mig i nästan allt. När jag fick diabetes var min mamma och min bror ett otroligt stort stöd för mig. De var på sjukhuset, peppade och kramade. Min pappa däremot kom till sjukhuset en gång och började käka pepparkakor i matsalen, hur dåligt fick inte det mig att må?! När man precis fått diabetes & så försöker alla andra anpassa sig och inte sitta och äta sötsaker framför mig men han såg inget fel i det. Det kommer jag ihåg tills idag.

Men jag ska inte ljuga, det är oftast förjävlig att ha diabetes. Det värsta är blodsockret som ofta hoppar upp och ner. Har jag lågt svettas jag sönder, kan inte koncentrera mig och jag blir i princip okontaktbar. Har jag däremot högt känns det som om jag har sågspån i munnen, man blir så sjukt torr så det knappt går att svälja & så blir man trött, får inte träna osv. Det är svårt att få blodsockret att ligga jättebra för kroppen samarbetar inte alltid.

När jag var i Yngsjö sist glömde jag min spruta hemma. Men var ju tvungen att äta. Efter att ha fått en liten utskällning av mamma att det där var väldigt oansvarigt att göra så var jag ju ändå tvungen att äta. Dricka utan socker, lite pommes och en liten hamburgare. Det var heaven att bara börja äta utan att ta sprutan. Jag kände mig som utan diabetes. Jag hade glömt hur det känns att slå sig till bords utan att behöva stick mig med nålen först. Det kändes helt underbart. Men när jag kom hem var det inte lika underbart längre. Då låg blodsockret på 25 och det är riktigt högt. Så det var första och sista gången jag äter utan spruta. Det visar hur otroligt viktigt det är att sköta sina sprutor, annars kan det gå sjukt illa.

Men annars fungerar allt rätt bra ändå. Jobbigt med alla läkarbesök osv och att man alltid måste planera. Jag kan inte bara åka iväg till tex Helsingborg från kl 8 på kvällen till 7 på krogen på tex nattklubb utan att tänka på att jag måste äta, ta blodsocker & absolut inte glömma sprutorna. Så det är jobbigt, men trots det är det just sprutorna som räddar mitt liv, som gör att jag ändå kan leva ett någorlunda normalt liv. Och det är jag tacksam för. Men kombinationen migrän plus diabetes är inte kul. För migränen påverkas ännu mer av blodsockret och det är förjävligt att få det att gå ihop.

Det som gör mest ont är bara att det inte finns något läkemedel. Som det ser ut i dagsläget kommer jag leva med diabetes typ 1 i hela mitt liv. Det gör ont i hjärtat.




Grym kväll på Björket

Försöker ladda upp en video från Björket men det funkar inte, konstigt. Men hade en grymt kul kväll igår! Som sagt så var det längesen jag hade såhär roligt så jag ångrar absolut inte att vi drog till Björket.

Jag och Maja kom dit vid 23 så ser vi bara en massa äldre, det var väääldigt många 30+, vi bara ehh hur ska detta gå? Så trodde vi att Majas syster och hennes kompisar skulle komma 23.15 men det visade sig att det var kvart över 12 de skulle komma. Så vi tänkte att vi kan ju inte bara sitta ner utan vi får dra och dansa själva. Sagt & gjort. Var inte så många på dansgolvet men efter en stund kom en kille fram till oss, snygg dessutom, så började vi dansa med honom. Och helt plötsligt kommer typ 12 av hans kompisar och ställer sig runt oss och börjar dansa, vi blev så förvånade men det var galet kul! Trevliga killar som verkligen gillade att dansa och dessutom såg många av dem väääldigt bra ut. Så vi hängde med killarna i ca 1,5 timme innan Majas syster kom.

Sen blev det en del dans med Pernille, Tobias och deras andra kompisar innan vi gick tillbaka till killarna. Sedan tappade jag bort Maja typ en halvtimme, letade utan att hitta henne men hittade killen som vi träffade i början så dansade med honom & sedan kom Maja tillbaka. Sen träffade vi på en del andra schysta killar också. I massa olika åldrar var de, från 15 upp till 26 tror jag.

Kvällen avslutades också på ett väldigt bra sätt.

Så tack så mycket alla inblandade, hade det verkligen awesome! Lite bilder från kvällen :)




Finmiddag på G

Mamma överraskade mig med en middag på cats idag! Hon frågade om jag är sugen och ehh jaa? Finns ju inget godare! Så sjukt seg som jag är idag så kommer middag och efterrätt att sitta väldigt fint.




Så himla seg

Alltså hur kan man må såhär dåligt dagen efter när jag inte drack en droppe alkohol?! Så sjukt. Är illamående, helt seg och så galet trött. Och så har jag äckligt ont i huvudet.

Kunde inte alls sova i natt, vet inte varför.. Men gick och la mig vid 5 och då var det redan ljust ute så då har jag svårt att somna.

Nej nu ska jag lägga mig på soffan och inte röra mig ur fläcken. Så som Jackyboy ;)




Word

Kunde inte sagt det bättre själv!




Orkar inte

Jag är så sjukt trött




Grym kväll

Kom nyss hem från en kväll på Björket. Kvällen var verkligen GRYM! Det var längesen jag hade såhär kul som ikväll. Så tack till alla inblandade! Maja, hennes syster, några kompisar till dem och killarna vi träffade där.

Men nu är jag galeeeet trött så det ska bli riktigt skönt att krypa ner under täcket. Har precis tagit en dusch så nu ska jag bara tvätta av sminket och sen sooooova.




PARTY




Fest

Men Gud vilken stress!! På väg till Björket nu i alla fall med Maja, Pernille och Tobias. Kommer bli en grym kväll!

Dance all night long. Ha en bra kväll!




Party

Lite ändrade planer igen. Vi ska inte till Helsingborg men vi ska ut ändå. Nu blev det lite stressigt så jag måste verkligen börja fixa mig. Tidsoptimist som vanligt!




Polen shopping del 6 - CUBA

Magkort tröja, så himla söt är den! Från h&m, ca 50 kr. H&M i Polen är billigare i Polen än i Sverige, me like!
 
 



Polen dag 4, del 1

Den här dagen i Polen var vi på födelsedagsmiddag hos mammas bror som fyllde 50 år. Så morgonen och förmiddagen gick åt att fixa oss. Här i Polen är det inte gratis vatten så som i Sverige och det finns inte hur mycket varmvatten som helst att använda och med 4 personer som ska fixa sig var väl inte det lättaste haha. Men till slut blev vi i alla fall klara. Jag hade på mig en ny tröja som jag hade köpt dagen innan, älskar den!
 
Hade på mig en ny tröja jag köpte dagen innan. Superfin är den!
Var så svårt att köpa någon present till mammas bror så vi köpte alkohol och svenskt kaffe, som han älskar. Och gjorde ett fint paket av det, blev ganska tjusigt tycker jag.
 
Middagen var i en restaurang bredvid en sjö och skog, jättefint ställe! Det var kul att träffa släkten lite eftersom att det inte händer speciellt ofta. Maten såg väldigt god ut, dock är ju jag sjukt kräsen så jag åt typ inget av det men mamma beställde in annan mat till mig. Så där var vi några timmar. Efterrätten, alltså frukt för min del eftersom att jag inte gillar tårta var dock sjukt god. Jag älskar frukt! Därefter tog vi alla en liten promenad runt sjön, supermysigt.
En del av släkten. Från vänster: morbrors fru, hennes bror, morbror, deras svärföräldrar och min kusin.
Omgivningarna var verkligen hur fina som helst och vädret var på topp
Mamma
Lite av maten. Det blev förrätt, soppa, huvudrätt, efterrätt & frukt. Visst ser det gott ut? Synd att jag är så kräsen bara. Men alla andra åt och blev väldigt mätta.
Mirek öppnar presenterna
Min kusin Agnieszka



Polen shopping del 5

Älskar det stora korset! Kommer bli snyggt till ett par svarta jeans och sneakers bara, och så skinnjackan över det.
 
Från New Yorker, ca 100 kr.
 



Party?

Vilken seg dag! Har sjukt ont i huvudet också.

Vi hade tänkt dra till Björket ikväll men sedan blev det lite ändrade planer och de var mer sugna på att dra till Helsingborg och festa där istället. Så har velat fram och tillbaka hela dagen, ska jag med eller inte? Orkar jag festa till 5 på morgonen? Hur katastrof kommer inte min migrän att vara imorgon? Men sugen är jag ju.

Så ser ut som om vi är i hbg vid halv 1 i natt och drar till lite klubbar och dansar loss!




..då ska du se min faster

Den här ska jag köpa till Jack i framtiden ;)




Hej

God morgon världen och god morgon migrän! Men blev i alla fall glad när jag gick upp och såg hur fin färg jag hade fått under natten. Det röda övergick till brunt, yey!

Nu ska jag prova på en ny migränmedicin, wah..




Trött tjej

Är så sjukt trött! Jag vet inte varför men efter en dag på stranden är jag alltid halvt död. Därför jag somnar kl 21 utomlands haha!

Med ett avsnitt hart of dixie och glass avslutar jag min fredagskväll & snart ska jag sova. God natt på er sötisar.




Underbar sommardag

Har haft en helt underbar dag i Yngsjö! Så lugnt, så varmt, så skönt.

Solade en massa & lyssnade på musik. Såna här sommardagar vill jag ha fler av. Nästa blir förhoppningsvis på söndag om vädret tillåter!

Hade mer än gärna stannat kvar längre men fick så ont i magen så var tvungen att åka hem.




Brunis

Visst känner man sig så mycket fräschare när man är solbränd?! Jag älskar det, synd bara att det går bort så himla snabbt, framför allt i ansiktet.

Idag använde jag ingen solfaktor, endast hawaiin tropic oli utan solskydd. Den är bäst!! Och trots det brände jag mig inte. Brände mig en gång i början av sommaren och efter det kan jag sola i flera timmar utan solskydd :) vet att det inte är så bra att sola utan skydd men jag gör det bara några gånger.




På väg hem

Har haft det galet bra i Yngsjö. Men sen köpte jag och mamma pommes där och började må så dåligt efter, fan!! Nu har jag asont i magen, så sjukt typiskt. Hoppas det inte är någon förgiftning igen! Men tror inte oljan vad så himla fräsch.

Brun har jag i alla fall blivit (y)




Mot stranden

Sitter i bilen på väg till Yngsjö nu. Åhus är kanske lite roligare och mer liv men i Yngsjö kan man verkligen slappna av och det är det jag är ute efter idag!

Favoritbikinin är på & jag är reda för sol.




Dagens




Bra väder

God morgon!

Bra väder idag, yes! Har dock ont i huvudet, no! Men idag ska det inte få förstöra min dag, hoppas jag i alla fall. Dags för frukost och sen packa strandväskan och dra till havet.




343

343 dagar kvar, längtar sjukt mycket!




Dålig dag

Riktigt dåligt dag! Vaknade i natt vid kl 5 och hade sån sjuk migrän så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Det går inte att beskriva hur ont jag hade. Kastat huvudet genom fönstret hade jag gärna gjort om det var möjligt. Men tog medicin och somnade om. Mådde inte så bra på morgonen heller men tog 2 eeze och så gick jag och mamma och åt på wokhouse. Men medan vi åt kom den där hemska morgonmigränen tillbaka och jag kunde inte hålla tårarna borta. Jag orkar inte detta helvete mer.

Mamma ringde till akuten när vi kom hem och de sa att jag kunde komma och få imigran & vätska genom dropp men att det var 12 personer som väntade på akuten så väntetiden kunde bli lång. Klarade inte av att vänta så lång tid så tog zomig nasal igen och däckade i sängen. Vaknade upp och mådde riktigt illa efter all medicin. Och där var hela dagen och stora delar av kvällen borta. Fan vad jag hatar detta.

Har i alla fall hunnit med att kolla på ett avsnitt hart of dixie & börjat packa upp lite av det jag köpte i Polen och hängt upp det på klädstången. Ska snart gå och lägga mig igen.

Men bloggen har inte fått lida idag för tidsinställde inläggen som kommit upp under dagen. Var ju passande till idag..

Nej innan 12 ska jag sova, får väldigt ont i huvudet igen annars. Hoppas ni haft en bättre dag än jag. Kram!




The world's greatest

Världens finaste mamma ♥
Hade så kul med henne under våra 3 veckor i Polen, vi umgicks trots allt med varandra 24 timmar om dygnet under 3 veckors tid. Och visst blev det lite småbråk då&då men inget stort. Mitt humör kan skifta ganska rejält, ibland kan jag vara sur utan anledning och då får oftast mamma ta skiten, ska försöka ändra på mig.
 
Mamma och jag har liknande intressen vilket är toppen, därför har vi så kul tillsammans. Vi kan prata hur mycket som helst men vi kan också vara tysta i flera timmar, när det behövs. Det är så skönt. Och när jag blev sjuk i Polen tog hon hand om mig och var så himla orolig.
 
Tack för att du finns
Tack för att du alltid ställer upp för mig
Tack för dessa roliga veckorna i Polen
Tack för alla minnen vi har tillsammans
jag älskar dig
 



Counting stars

GRYM LÅT!
 
 



FLOWERPOWER

I år fotade jag väldigt mycket på morfars altan. När de drack kaffe och jag hade tråkigt tog jag fram kameran och fotade. Hade nästan glömt hur roligt det är att fota! På vardagarna blir det ju mest mobilbilder för det är enklast men kamerabilder från systemkameran blir ju så mycket bättre, även om iphone 5 fotar bra.
 



Polen shopping del 4 - VOTE FOR LOVE

Tshirt från New Yorker. Älskar den rosa söta färgen! Vote for ♥
 
 



Polen shopping del 3 - HOWDY

Linne från New Yorker. Älskar färgen! Ca 40 kr. Alla kläder är billigare i Polen, även på tex h&m, trots att det är samma plagg som i Sverige kostar det mindre i Polen vilket är nice.
 



Polen dag 3, del 2

Shoppingcentret Kaskada, grymt fin byggnad!
Mat på Pizza Hut
Stannade på Galaxy till stängningstid. Den obligatoriska fontänbilden haha!
Här trivs jag
Mami
GALAXY ♣



Polen dag 3, del 1

På fredagen började morgonen med världens hemskaste migrän. Fyfan vad dåligt jag mådde. Blev en zomig nasal 5 mg och man känner sig verkligen typ drogad (om jag kan gissa hur det känns). Så jag sov i 2 timmar men det hjälpte inte så mycket tyvärr. Hatar min migrän mer än något annat. Min diabetes bleknar i jämförelse vilket är sjukt illa. Jag behöver hjälp. Och det fort.
Mådde så dåligt:(

Morfars fru är en riktig jävla häxa, förlåt för ordvalet. Man märker ju att hon varken gillar mig eller mamma. Och hon är en äkta stalker. Morfar kan inte ens gå på toa utan att hon ska springa efter honom. Man bara, andas kvinna? Sen är hon så avundsjuk när mamma sitter och pratar med morfar. Hallå, det är hennes pappa?

 

Morfar älskar att lösa korsord och jag sa att han borde skicka in sina svar så kanske han skulle vinna nångång. Då sa han att han inte trodde på sånt och att han bara har funnit lycka 1 gång i sitt liv. Hmm, bara han inte börjat prata om den häxan tänkte jag. Så sa han att det var då han såg min mormor för första gången och det var kärlek vid första ögonblicket. Åh så himla fint. Mormor var den snällaste person som levt på denna jord och jag saknar henne något så otroligt. Att gå bort vid 65 års ålder är alldeles alldeles för tidigt. Men himlen saknade sin finaste ängel.. Men morfar och mormor var riktigt kära och hade ett riktigt bra äktenskap. Så det var jättefint att höra hans historia. Min fina morfar.
Morfar, helt inne i sina korsord. Haha gullemorfar!
Hade på mig en klänning från h&m och kofta från MQ.

Fram mot eftermiddagen åkte jag och mamma först till Kaskade som är det största shoppingcentret i Szczecin, jämför det med emporia, kanske något mindre. Men pallade inte gå där så det blev bara New Look (himlen när det kommer till shopping) och två affärer till. Blev dock besviken på New Look, hittade inte alls lika mycket där som förra året. Sen åkte vi till Galaxy och spenderade några timmar där. Med shopping, fika & pizza hut. Kan inte beskriva hur gott det är, I LOVE IT! Tyvärr förföljde min migrän mig hela dagen och jag köpte endast en väska/bag på galaxy. Så shoppingdagen var inte den bästa om man säger så.
Kaskada. 120 affärer tror jag där är, galet mycket! Men jag börjar gilla detta shoppingcenter mer och mer, affärerna är verkligen bra. New Look, favvoaffären!
Provar kläder på Jaquilline, så fina!
Köpte den här snygga tröjan, in loooove.
Sen åkte vi som sagt till Galaxy där de har satt upp en enorm fontän i mitten, supersnyggt verkligen när vattnet ändrar färg och sånt.
Tröttis
Pizza hut, så gott!
Såhär ser den ut uppifrån :)
Detta är mobilbilder, har från kameran med men de kommer i nästa inlägg.



DÅLIGT VÄDER

Hade tänkt åka till stranden idag och sola och verkligen koppla av men ni tror inte att vädret suger?! Såklart.. Cpvarmt igår när jag inte kunde men riktigt dåligt väder idag. Men imorgon verkar det bli ganska bra väder? Hoppas! I så fall blir det Yngsjö imorgon.
 
 



Polen shopping del 2

Blomkrans från Glitter, den är så himla somrig och fin! Kenza har en likadan fast i vit men jag tyckte att den med rosa blommor var ännu finare.
 
 



Polen shopping del 1

I år LOVAR jag att jag ska visa alla bilder från Polen och på allt jag shoppat. Ja jag vet att jag säger så varje år och sen aldrig gör det men i år ska jag faktiskt. Annars får ni skälla på mig ;p
 
Men delar upp shoppingen i olika delar. Här kommer den första!
 
Iphoneskal med rosor från Glitter. Kostade runt 29 zl, 60 kr om jag räknar om det till svenska kronor.
Jag har fotat det mesta på altanen, jag blev nöjd med bilderna för det är så mycket roligare än vanliga garderobsbilder så hoppas att ni också tycker att bilderna blev fina :)
 



Polen dag 2

Gick upp, åt frukost, hade migrän, tog spray, blev lite bättre. Sen åkte jag och mamma till ett av de shoppingcenter som finns i Szczecin. Det finns 6 st här. Vi började med det minsta, sån där lagom start liksom. Så där spenderade vi några timmar. Där finns KFC och det är verkligen min kärlek när det kommer till mat! Har inte ätit det på ett år så när mamma kom med brickan fylld med KFC åt man ju ganska snabbt om man säger så. Måste ha sett ut som om vi inte fått mat på typ 1 vecka haha! Sen hamnade jag i matkoma.. Och fick skoskav så pallade inte gå i affärer mer, då är det illa när det gäller mig.. Så vi åkte hem innan kl 21 och umgicks med morfar lite innan de gick och la sig.
Valde detta som dagens outfit. Älskar tröjan! Den är från New Yorker och jeansen från Kappahl. Kom dock på senare att tröjan inte var så bekväm i provrummet när man skulle av och på med kläder så bytte om till en annan sen.
Första fikan i Polen. Varm choklad och så praliner till det, mums!
Min fina mamma.
Shoppingcentret Geant, ganska litet och inte överdrivet många affärer så det är bra att börja med.
KFC, alltsåååååååå det är så sjuuuuuuukt gott!! Vet inte hur många gånger vi åt det där? typ 12? Men jag får aldrig nog, så himla gott så det finns inte. Nu längtar jag redan till nästa år när jag får äta det igen haha.
Egopics på toan, check
Mammas fika. Dricker ni kaffe? Jag tycker det luktar jättegott men smakar skit så jag dricker icke det.
Köpte detta linnet, bättre bilder kommer seeeen.
Lite jobbigt att jag fotat med 3 olika kameror, så ibland märker jag inte ens att jag tog kort på samma sak 2 gånger haha, så här har ni KFC igen.
Smyckeeen.
Japp, där var vår första dag i Polen!



Polen, dag 1

Resan till Polen gick väl sådär! Bilfärden till Ystad gick bra och lätt men eftersom att jag är åksjuk gick den 6,5 timmes långa båtresan mindre bra. Det gungade jättemycket och jag ville bara spy. Till råga på allt fick jag såklart migrän också så jag låg bara i sängen i hytten och dog typ. Blev varken film eller läsning utan bara lite musik.
 
Redo för Polen! Med en massa packning..
Glad trots 6,5 timmes båtresa framför mig.
Såhär ser hytten på båten ut. Litet men ändå helt okej fint.
Men vi åt i alla fall middag på den fina restaurangen på båten. Jag bjöd mamma och hon blev glad, så det var ju trevligt! Maten var jättegod och man dödade nästan 2 timmar i restaurangen. Säg mig när kyckling inte är gott? Finns inget godare när det kommer till matväg än kyckling/kött!
Mamma på restaurangen som förövrigt är hur mysig som helst + att maten är väldigt god.
Väntar på maten lalala
Inte druckit läsk på 30 dagar så jag drack äppeljuice istället, gott det med!
Så hungriga..
Mamma åt anka, ser supergott ut!
Kycklingfilé och schnitzel, var riktigt riktigt gott och jag blev sååå mätt. MATKOMA
Sen beställde vi in en varsin creme brulee, jag har ätit det en gång innan och då tyckte jag det var gott men denna gången var det inte alls gott, så tror inte den här efterrätten är något för mig ändå. Men frukten var i alla fall god. Karameliserat socker är ganska så blä.
Tråkigt i hytten & ännu tråkigare med migrän från helvetet. Nej usch det var en väldigt jobbig resa.
 
Efter dryga 6,5 timme kom  vi i alla fall äntligen fram. Växlade pengar i stan och vad ser vi inte då? Jo ett VILDSVIN! Jag är inte så påläst angående vildsvin men har ju hört att de kan vara ganska så farliga om man säger så. Som tur är satt både jag och mamma i bilen. Snacka om paniken som skulle uppstått om man står öga mot öga med ett vildsvin?! Skulle börjat gråta haha. Det stod i alla fall några lastbilschaufförer och åt och när de fick syn på vildsvinet så bara ”shit!!” så hoppade de upp i sina lastbilar. Hahah såg grymt kul ut.
 
On the road mot Szczecin.
Vi körde förbi Galaxy, älskar det shoppingcentret!
Vi kom fram runt 23.30 på kvällen och då var man lagom trött efter 12 timmars resa. Jättekul att träffa morfar igen! Han blir ju trots allt 83 år gammal i sommar.
Trött tjej men glad över att äntligen vara framme.



Varmt

Sitter utanför kvantum och väntar medan mamma handlar. Passar på att sola lite så länge!




Money

Såhär mycket har jag kvar av mina pengar efter Polen, 1, 62 zl = inte ens 3 kronor. Haha men det är ju inte varje dag man shoppar i Polen så!




Bruna ben




Nöjd tjej

Jag har haft 3 jättebra veckor i Polen och det känns faktiskt tråkigt att vara tillbaka i Sverige men ändå skönt för det är mer frihet här, eftersom att vi bor hos morfar när vi är där måste man ju anpassa sig lite efter deras livsstil.

Kommer ni ihåg skinnjackan jag sa att jag nog inte kommer ha råd med? Jag fick låna pengar av morfar så jag köpte den, så glad!

Så jag är väldigt nöjd med resan, framför allt med shoppingen. Har köpt sjukt snygga saker i år & mycket! Så jag och mamma shoppade varje dag, har ätit grymt mycket KFC och fikat jättegott nästan varje dag. Mindre bra var det i mielno eftersom vädret sög & jag blev magsjuk. Men annars är jag toppennöjd med resan!




Sola

Kom ju hem 1 dag tidigare från Polen så inlägget som kom upp nyss var tidsinställt.

Hann i alla fall sola lite innan molnen kom. Mina knän är det som blir brunast först, fattar inte riktigt haha.




I´m coming home!

Idag kommer jag hem från Polen, efter 3 veckor! Båten kommer till Ystad ikväll men är förhoppningsvis hemma innan midnatt i alla fall. Kramis ♥
 
 



Typiskt

Svensk sommar.. Att det nästan aldrig kan vara sol en hel dag? Katastrof! När jag träffade Adrian i Polen sa han att det har varit varmt i Sverige men riktigt Strandväder var det inte mer än typ 2 gånger. Nu förstår jag vad han menar.

Jag vill ha sooool.




Jobbar på brännan




This is me

Har typ aldrig gjort en sån här vblogg innan men hade tråkigt en förmiddag i Polen så varför inte? Så här har ni mig! Osminkad och lite sliten men det funkar väl ändåå.




Migränen

Hej!

Vaknade upp med galen migrän igen, alltså jag orkar snart inte mer. I Polen hade jag migrän 19 av 21 dagar, hur sjukt är inte det? Så jag mår dåligt i princip dygnet runt, när jag tagit zomig mår jag i bästa fall helt ok i några timmar innan en ny migränattack slår till igen. Så jäkla jobbigt.

Ska till neurologen den 8 Augusti och tänker inte gå därifrån innan jag får hjälp. Ska stå på mig & säga att migränen verkligen förstör mitt liv så himla mycket så jag behöver hjälp, och att de ska ta det seriöst.

Såg att det var några som undrade hur det vad med migränen i Polen så därför skrev jag detta. Nu ska jag gå och ta medicin så att jag kanske kan göra något av denna dagen. Är typ beroende av zomig nu, måste liksom ta det i princip varje dag. Så det blir som en ond cirkel..




Trött

Är så galet trött! Och allt jag behöver ligger typ på tusen olika ställen och jag hittar ingenting. Men nu ska jag i alla fall sova tills jag vaknar av mig själv, ingen tid att passa. Woho!

Sov så gott, det ska i alla fall jag göra.




Så mycket

Äntligen hemma! Resan idag på 12 timmar var grymt jobbig. Hjälpte mamma med att lasta av allt från bilen upp till vår lägenhet och som ni ser på bilderna är det ju galet mycket! Hela mattan är fylld med saker och jag har nog aldrig varit såhär svettig i hela mitt liv. Här är riktigt varmt hemma, har ju varit varmt i Sverige har jag hört så hemmet har stått och värmts bara. Och så sprang jag upp och ner för trapporna tills svetten rann. Så nu känner jag mig lagom fräsch.

Ska ta ett bad nu, inte använt badkar på 3 veckor så det ska bli så skönt!!




Rundvandring hos morfar

Såhär ser det ut i morfars hus :) älskar altanen!




SVERIGE

Hallå Sverige! Väntar på att vi ska bli utsläppta från färjan. Internet <333333 som jag saknat det!! Och så har jag saknat Jack något så otroligt!




Boktips - Ett stulet liv

Tänkte tipsa er om den här boken. Ett stulet liv.
 
Den är helt fantastisk bra och så hemsk samtidigt! Det är en sann historia och jag brukar inte tycka om såna här böcker man jag blev fast direkt. Den handlar om Jaycee Dugard som berättar om sitt liv som kidnappad och sedan hur det kändes när hon väl blev fri. Jaycee blev kidnappad när hon bara var 11 år gammal, på väg till skolan, av paret Nancy och Phillip som verkligen är så sjuka människor! Jag blev så arg när jag läste, hur kan någon vara så hemsk och utsätta ett barn sådär?! Boken väckte verkligen känslor.
 
Berättelsen tar upp allt ifrån hur Jaycee ligger med handbojor i ett mörkt rum till hur Phillip utnyttjar henne sexuellt under dessa 18 år. I fångenskap födde hon två döttrar, som hon sedan kom att älska mer än något annat. Våldtäkterna upprepas allt oftare men mellanåt är Phillip oftast ganska snäll mot henne vilket leder till att hon blir beroende av honom. Han intalar henne att här är hon trygg och att hela världen utanför är hemsk, och det är ganska lätt att intala ett 11 årigt barn det.
 
Hur kunde Jaycee vara borta i 18 år? Huset där hon var kidnappad i låg ändå inte så isolerat så jag undrar hur någon inte kunde märka det? Och hur hemsk måste det inte ha varit för hennes mor, som under 18 års tid inte vet om hennes älskade dotter är vid liv eller död?
 
Till slut blev hon fri och både Nancy och Phillip sitter nu inne i livstids fängelse. Mer än rätt!! Äckliga pedofil.
 
Nej detta är en otroligt känslofylld berättelse som jag verkligen rekommenderar er att läsa. Om ni inte orkar eller vill det så kan ni i alla fall googla på Jaycee Dugard och läsa lite om hennes fall.
 
 



Hejdå Polen <3

12 timmars resa väntar imorgon, så sjukt drygt! Men hörs när jag kommer fram till Sverige, puss.




Sista dagen

Imorgon åker vi hem. Skulle egentligen hem på onsdag men vi åker 1 dag tidigare. Pengarna är slut, jag älskar Polen men det är jobbigt att bo hemma hos morfar. De är vana vid sitt och jag och mamma är vana vid vårt. Jag längtar hem till min säng och till lite mer frihet. De går och lägger sig kl 22 liksom och då får man inte ens tända lampan i hallen så det tar på krafterna. Plus att morfars fru är en jävla häxa rent ut sagt. Pallar inte med kärringen mer. Hon är så himla elak!

Kan ta upp 1 miljon exempel. En jäkla vikthets har de, de får panik om de går upp 1 enda gram, palla liksom. Som idag kom hennes dotter & son hem till oss. Hennes son är deprimerad och mår inte alls bra, han har gått ner mycket i vikt. Så säger häxan, alltså hans egna mormor "du ser hemsk ut, har gått ner så mycket i vikt och ser verkligen riktigt hemsk ut" blir så sur, hur kan man säga något sånt?! Han mår inte bra, och har gått ner i vikt, man säger väl inte så? Hjärtlösa människa.

Nej jag tål verkligen inte henne, jag brukar inte ogilla folk men henne ogillar jag något så fruktansvärt mycket. Jäkla häxa. Stalker är hon också, morfar kan inte ens gå på toa utan att hon ska springa efter och fråga vart han ska, liksom chilla. Hon babblar på varje sekund också och beter sig som om vi vore handikappade och inte kan göra ett dugg själva. Nej det ska bli riktigt skönt att slippa häxan i 1 år.

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar mormor. Min fina underbara ängel. Idag var vi på kyrkogården och nu ska vi fika och sedan åka hem och packa.




Virkat

Från h&m, perfekt att ha över bikinin på stranden tex! Virkade små toppar får höga poäng av mig. De är så snygga!
 



Shop4fun




Bio




Jacka

Hittade inte alls mycket på rean på h&m, förhoppningsvis hittar jag mer i Polen! Men en jacka fick i alla fall följa med hem, för 150 kr.
 
Sorry för riktigt kassa bilder men jag hade riktigt bråttom. Förhoppningsvis kommer det fina bilder från min Polen shopping sen! Hade tänkt fota en del på morfars balkong, där är ju fint ljus. Men vi får se hur bra det går haha.



Polen

Hej!

Mina pengar är slut, så sorgligt haha :( träffade nyss Adrian i ett shoppingcenter, så sjukt att vi träffas här haha?! Tagit körkort har han också, ahh ångest.

Jaja några dagar kvar här i Polen, ha det bra!




Guldfynd by Molly

Här är två nya smycken jag köpt. De är från Guldfynd by Molly.
 
Armband, det är så fint!
Och så ett halsband med en vacker svala.
 



Mina kameror

Har fått frågor om jag inte kan visa vilka kameror jag har så tänkte göra ett inlägg om det.
 
Oftast använder jag min iphone 5. Den har jag alltid med mig och därför är det smidigast att fota med den! Och kvaliten på bilderna blir ju ändå ganska bra. Framför allt utomhus och på dagen.
 
Sen har jag en Sony digitalkamera. Den är ganska bra & liten och smidig. Men det locket man fäller ner cpar och det gör även kameran ibland. Så denna brukar jag inte använda så ofta men om jag ska ut och vill ta bättre bilder än iphonen men inte orkar bära med mig någon annan så är den bra!
Sen har vi min älskade Sony a290 systemkamera. Jag älskar klickljudet från den och kameran är faktiskt väldigt bra! Dock är den tung och lite klumpig att ha med sig, så den används absolut inte dagligen. Men till resor och liknande hänger den alltid med. Det är trots allt en systemkamera, och en systemkamera är något speciellt. Det är dock av den enklare sorten, inga jättekomplicerade inställningar.
Och så till sist min fina underbara Nikon 1J1! Det är en systemkamera men den är nästan lika liten som en digitalkamera. Den har utbytbara objekt och fotar helt underbart! Den filmar i HD och fotar mycket bra. Enkel, smidig och framför allt, otroligt söt i färgen!
 
Nikon-kameran är min favorit av dessa. Därefter kommer Sony systemkameran.
 
Har ni någon systemkamera? Någon som har G12an? Är den bra?
 
 



@Polen

Hejhej!

Jag lever och mår bättre. Är just nu i ett köpcenter och väntar på att mamma ska beställa mat till oss. Har fotat jättemycket av min shopping till bloggen på morfars altan, blev nöjd med bilderna och det är ju såå mycket roligare än de gamla vanliga garderobsbilderna jag brukar lägga upp.

Pengarna är nästan slut, skulle dock vilja köpa en Skinnjacka (fejk tror jag) men den kostar 500 kr så jag tror tyvärr inte att mina pengar kommer att räcka till den. Kanske bättre att köpa lite billigare tröjor eller något annat istället.

Jaja händer i Sverige då? Känner mig helt off från omvärlden eftersom att jag bara snappar upp wifi då & då under korta stunder.




Calvin Klein

Jag är verkligen ingen parfymtjej. Pga min ständiga migrän försöker jag undvika starka dofter men har alltid haft svårt för starka saker. Får väldigt lätt ont i huvudet och mår illa av parfym men det finns 1 parfym som jag älskar! Använder den dock inte dagligen men de gångerna man ska ut någonstans eller vill lukta extra gott.
 
Det är Eternity från Calvin Klein. Luktar helt fantastiskt! Och så köpte vi även en tillhörande lotion förra året, luktar likadant som parfymen. Så detta kan jag rekommendera!
 
Gillar ni parfym? Vilken är eran favorit?
 
 
 
 



Johannas student!

Den 14 juni var vi ju på två studenter och den 15 juni på en. Det var en riktigt kul helg och jag tackar alla inblandade så hjärtligt! Jag kommer att lägga upp bilder från alla tre studenter men börjar med Johannas student.
 
Vi kom dit ganska sent, vid 21.30 på kvällen eftersom att vi hade varit hos Monika innan men fika fanns kvar. Så det blev lite god kladdkaka och så grattade jag såklart Johanna och så snackade vi en massa. Man såg verkligen lyckan i hennes ögon, de som inte tagit studenten kan nog inte förstå vilken upplevelse det är. Vi stannade dock inte länge för både jag och mamma var trötta och så började de flesta gästerna gå hem vid kl 23. Men tack för att vi fick komma & grattis tjejen!
 
Min vän Johanna & jag. Vi lärde känna varandra på nyår för några år sedan, har dock inte träffats så jättemånga gånger men de gångerna vi har setts har varit väldigt roliga.
Var många gäster!
Studenten & jag!
Sjukt trött tjej efter studenter hela kvällen haha.
 



Beauty

Kollar ni på top model? Jag älskar det! Vet redan vem som vinner dock, kunde inte hålla mig ifrån att googla det. Min absoluta favorit i år är Kristin, hon är ju bara så sjukt vacker! Äkta barbie utseende, galet söt. Åh vad man skulle vilja se ut som hon.. Har nog aldrig sett en sötare tjej faktiskt!
 
Håller ni med om att hon är grymt söt? Ser ut som om hon ska strypa sig själv på sista bilden dock haha.
 
Synd att hennes attityd inte är så bra bara, hon vet att hon är söt och får då en kaxig attityd, vilket jag inte gillar.
 



BYE MIELNO

Jag kande mig inte tillrackligt frisk for att ga ner till stranden idag heller, synd for det ar bra vader!! Angest att jag knappt har blivit brun efter att ha spenderat 6 dagar vid havet men har man legat inne 4 av de dagarna pa rummet och det har varit daligt vader mestadels av tiden ar det ju inte sa konstigt. Men det kanns surt.
 
Men jag och mamma gick i alla fall ner till strandpromenaden lite. Gick runt, kollade ut mot havet och gick och fikade. Min mage kan dock nastan inte ata nagot men det blev i alla fall farskpressad apelsinjuice. Sen var det nagra killar som gjorde olika tricks, ehm vet inte riktigt hur jag ska forklara det men jag filmade sa det kommer upp sen nar jag ar hemma i Sverige igen.
 
Nu ska vi grilla och sedan lamnar jag och mamma Mielno for Szczecin. Men ar som sagt inte alls brun, BUHU :((((
 
 
 
 
 
 
Nagra bilder jag hittade pa deras dator.
 
3 ar sedan tror jag
Deras son Nikodem
Haha gulligt..
Lilla sota Albert.
 
 
 
 
 



Bloggtips # 2

Idag tänkte jag komma med ännu ett bloggtips. Nämligen Nickys blogg! En jättesöt tjej som bloggar om sin vardag, mode, outfits, videobloggar osv. Jag har svårt att fastna för bloggar som jag läser dagligen (förutom Kenzas och mina vänners/några mindre bloggar) så läser jag inte så många dagligen. Men Nicoles blogg följer jag varje dag. Söt tjej, bra blogg. Och så har hon en grymt snygg pojkvän! Höhö.
 
Läs bloggen;



Update

Igar skulle vi inte gatt och fikat.. Jag fros sonder, blev bjuden pa fika men kunde inte ata en enda tugga, kandes inte sa snallt.. Kanns som om jag forstort hela semestern for mamma ocksa, skuldkanslor till max! For mamma ar orolig hela tiden osv. Hade valdigt hog feber nar jag kom hem, den lag pa 39 grader och 39 graders feber i kombination med diabetes ar riktigt illa, orkade inte ens rora en hand. Men kunde trots det inte alls sova pa hela natten nastan eftersom jag var sa himla hungrig. Sa natten var ett rent helvete. Nu mar jag sadar, har antligen fatt i mig lite makaroner (hur klarar sig folk utan mat i en hel dag?!?!), tror dock fortfarande jag har feber.
 
Men pa nagot konstigt sett mar jag ganska bra under dagen men sen vid 17 tiden kommer febern tillbaka och jag mar SKIT till 8 pa morgonen. Om det blir sa ikvall med vet jag inte vart jag tar vagen.. Idag aker vi i alla fall tillbaka till Szczecin. Ar dock valdigt orolig infor den 3 timmars langa bilresan tillbaka eftersom jag aven ar aksjuk. Men det kanns i alla fall tryggare att vara tillbaka i Szczecin ikvall eftersom att vi har ett sjukhus i narheten.
 
Jaja vi far se hur jag mar i eftermiddag. Snalla, hall tummarna pa att jag kommer att ma battre an igar!
 
 



Mindre lyckat

Har tyvarr inte haft en sa jattelyckad semester har i Mielno i ar. Vadret har varit daligt, idag blaser det nagot sa sjukt och ar bara 15 grader. Det plus feber = BRR KALLT!
 
I natt hade jag valdigt hog feber. Och fick en feberchock inna jag skulle lagga mig. Har haft det 1 gang innan och det ar sa laskigt. Hela kroppen skakar och man fryser sa himla mycket sa man inte vet vart man ska ta vagen. Men la mig under tacket och sov 8 timmar och vaknade upp och madde mycket battre! Under dagen kom det tyvarr tillbaka dock och nu sitter jag har och fryser trots valdigt tjocka klader. Magen ar fortfarande inte bra, efter varje gang jag atit minsta lilla maste jag springa pa toa.. Mindre kul!
 
Men annars ar det mysigt har! Men vi ska hem redan imorgon, hoppas jag mar battre i natt. Nu ska vi ut pa stan en liten runda, lag inne hela kvallen igar men nu ska vi strosa runt nagon timme men sen lamgtar jag efter att lagga mig i den varma sangen. KRAM ♥
 
Fina Shaggy vill i alla fall gosa, trots att jag mar daligt.
 



Språkresa

Har ni varit på språkresa nångång?
 
Jag har varit sugen på att åka på språkresa i många år men det har aldrig blivit av tyvärr. Det är ju ganska så dyrt och så har jag väl aldrig riktigt vågat åka iväg ensam antar jag. Men nu i efterhand ångrar jag det för hur kul verkar det inte att lära känna en massa härligt folk från olika delar av Europa? Och hitta på en massa roliga saker i ett annat land än Sverige?
 
Men jag antar att jag är för gammal för språkresa nu? Eller finns det språkresa för 20+? Tips mig gärna i så fall :D
 
 
 
 



Matförgiftning

Som jag skrev igår mådde jag väldigt illa men visste inte riktigt varför men det blev bättre sen. Men igårkväll började jag må grymt illa igen, illamående, problem med magen och lite andra såna saker och så hög feber på det! Mår så himla dåligt. Kunde inte alls sova i natt, vaknade minst 15 gånger och febern bara steg. Inte ätit något förutom en halv pannkaka.

Febern har jag antagligen fått av solen eftersom jag brände mig rejält igår men utöver det måste jag även ha blivit matförgiftad! Mådde illa ihåg efter att jag hade ätit och alla symtomer stämmer in. Så idag har jag legat på rummet hela dagen och inte orkat göra någonting, på den varmaste dagen under hela semestern med! Detta suger så mycket!! Fryser sönder, hatar verkligen att ha feber. Och illamåendet är också så himla jobbigt. Vet inte riktigt hur länge en matförgiftning sitter i? Hoppas jag blir bättre imorgon! Väldigt jobbigt att frysa trots att det är väldigt varmt ute.

Ville inte äta i mielno mer & orkar inte ligga på rummet där det knappt är någon luft så nu åker jag och mamma till koszalin. Ska försöka få i mig lite KFC och se om jag orkar gå i några affärer. Sen ska jag hem och vila hela kvällen/natten!

Känns så tråkigt när några dagar av semestern blir förstörd av sånt här. Hoppas att allt är bra med er i alla fall!




Sleepy

Men åh, hur gulligt är inte det här då? Framför allt den första hunden, åhh söte.
 



BLDER

 
 
 
 
 
Har kommer nagra blandade bilder som jag hittade pa Malgosias dator. Fanns till och med nagra pa mig och mamma haha!
 
Hur ar det i Sverige? Har var det gry,t varmt idag och som jag skrev innan sa brande jag mig saklart.. men hoppas pa fint vader imorgon med! Kram pa er!
 
Malgosia, hennes son, hennes man och lite bilder pa omgivningen, havet och den underbara hunden.
 
 



Havet!

Blåste sjukt mycket den dagen dock men visst är det fint?:)




Bränd

Fan vad jag brände mig idag! Hawaiin tropic plus stark sol var inte bästa kombinationen. Har så ont överallt, lite feber & inte nog med det så hade jag världens äckligaste migrän så var tvungen att ta zomig igen och ibland mår jag så fruktansvärt illa efter de :(

Men nu är vi i ett köpcenter.




Ask me

Ni glömmer väl inte bort att ställa frågor på ask? Har trots allt wifi då&då så kommer gå in och svara på frågor så fort jag får möjlighet!
 
 



Sooool

Äntligen bra väder!! Ligger på stranden, insmord i hawaiin tropic oil och solar. Love!




Vamos a la playa

Nu ska vi till stranden en runda ändå. Har hört att man blir brun även om det bara är moln? Hoppas!




Släng dig i väggen väder

Vädret är inte bra idag heller. Orkar inte! Vara vid havet men aldrig kunna gå till stranden? Riktigt surt. Längtar mer än någonsin till Spanien nästa sommar!! Sol, bad, all inclusive, strandläge, garanterad sol, hotell. Längtar något så sjuuukt.




Dumma väder

Hallå!

Idag sög vädret, ösregnade. Så vi åkte och shoppade istället! Men imorgon hoppas jag verkligen på att i alla fall kunna ta en strandpromenad. Älskar stranden så sjukt mycket, mår så bra där.




Galaxy




On my wishlist

Fick en fråga på ask för ett tag sedan om jag inte kan lägga upp en önskelista här på bloggen så tänkte göra det nu.
 
4 saker står högt upp på min önskelista! Nämligen:
1. Macbook laptop, älskade apple. Jag vill verkligen ha en apple dator
2. Marc Jacobs väska
3. Marc Jacobs plånbok
4. Resa till Mexico
 
Någon gång ska jag köpa allt det här! Jag ska börja med en macbook, därefter blir det nog en Marc Jacobs väska, plånboken & till sist resan. + en miu miu väska!
 



Uppdatering från Polen

Hallå i stugorna!

Tog nyss en lång och härlig dusch, riktigt skönt. Hemma badar jag alltid men det är för att vi inte har sån där stående dusch, bara en som hör till badkaret och använder man den blir hela badrummet blött.. Gillar bada men det var ju riktigt härligt att ta en sån här dusch! Nu känner jag mig fräsch och kommer att sova gott. Ska föna håret och läsa lite innan jag kryper ner under täcket.

Vädret sög som sagt vilket ledde till att jag blev väldigt irriterad på mamma men det är ju inte hennes fel att vädret är så konstigt.. Så hon fick ju ta en del av mitt tjat, måste sluta med sånt onödigt! Men mamma försökte göra det bästa av situationen så att jag ändå skulle få en rolig dag, söta, fina, underbara mamma!

Så vi började med att ta med mammas bästis systers barnbarn & så gjorde vi lite roliga saker med honom, karuseller och lite sånt. Sen gick jag och mamma ner till havet en runda men det skulle vi inte gjort för jag frös så sjukt mycket, vågorna var helt galna & det blåste något så fruktansvärt!! Sen gick vi och åt och därefter åkte vi till ett shoppingcenter i 2 timmar. Köpte en mängd riktigt fina silversmycken för 500 kr, nöjd!

Jag kan tyvärr inte ladda upp bilder för internet suger! Men nu vet ni lite vad jag hittar på.

Hur är det med er och hur är det i Sverige? Kraaaam!




Bloggtips

Som ni kanske vet så har jag tidsinställt inlägg varje dag medan jag är i Polen.
 
Idag tänkte jag bjuda på ett bloggtips. Nämligen Martin Melins blogg. Han var tidigare gift med Camilla Läckberg och de var ett så snyggt par tillsammans. Martin är ju riktigt snygg och dessutom polis. Är det bara jag, eller brukar de flesta poliser faktiskt vara riktigt snygga? Tummen upp för poliser och tummen upp för Martins blogg.
 
Tycker ni ska klicka in och läsa den;
 
Visst ser han bra ut, den där Martin?
 



Kul liv

Vädret SUGER. Så sjukt irriterande.




Hello shopping!




Seaside

Idag åkte vi äntligen till havet! Vi skulle åkt redan i söndags men pga lite familjensaker som behövdes tas tag i så åkte vi idag istället. Drygt med 3 timmar i bil dock men skönt att vara framme!

Idag hann vi inte till stranden för vi kom hit sent men hoppas verkligen på fint väder i veckan.

Nu är mamma på pedikyr hos en jättesöt tjej, hon ser verkligen ut som en modell! Och jag sitter i lobbyn och använder mig av deras wifi. Några blandade bilder, igår hade jag lite kvalitetstid med morfar, vi träffas ju trots allt bara 1 gång per år!

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_51dc4e87ddf2b370f8319d2a.jpg" class="image">




Beautiful dress

Klänning Gina Tricot // skor Bata (Polen) // väska Björn Borg



Life

Just ni ligger jag förhoppningsvis på en solig strand i Mielno. Äter gott och njuter av livet!
Vad gör ni?



Uppdatering från Polen

Äntligen hittat till ett bra wifi här!

Jag och mamma är i ett köpcenter nu men måste säga att jag är ganska besviken på kläderna i Polen i år! Andra år har det funnits mycket bättre och större utbud i butikerna.. Nu känns det som om klädena är i princip likadana i alla affärer! Samma sak i Sverige, tråkigt men sant. Men jag har i alla fall hittat en del ändå :)

Vi ändrade dag så vi åker till havet på tisdag istället för idag. Håll tummarna för att det blir bra väder! Har hört att det är jättevarmt i Sverige? Njut! Här är det också riktigt varmt, sol och 28 grader men vi spenderar ju mestadels av tiden inomhus.

Men går inte att ladda upp bilder.. Ahh så jobbigt.




Saknar dig så

Faster saknar dig!!




Jag har internet!

Köpte internet för 600 kr men känner att det verkligen inte vad värt det! Uppkopplingen är helt värdelös. Men kommer i alla fall in på ask så underhåll mig med frågor!! www.ask.fm/carro93




Balklänning 2012

Såhär blev frisyren. Blev väl sådär nöjd, kände inte värt att lägga så mycket pengar på det!
Vad tycker ni om klänningen? Jag blev nöjd :)



PROM 2012

Några av er har frågat efter bilder från min egna bal. Så jag tänkte bjuda på det i några inlägg framöver.
 
Balen tyckte jag var sådär faktiskt. Absolut inte lika kul som själva studenten! Vet inte riktigt om jag tycker det var värt pengarna, nästan 5000 kr om man räknar med allt. Men det började i alla fall med att jag gick till frisören där jag fick håret fixat. Sen åkte jag hem, tog på mig klänningen och mötte upp min baldejt Victor på Hovdala där vi fotade. Sedan åkte vi till balen, gick röda mattan in, minglade, 3 rätters middag, disco och sen var kvällen slut.
 
Jag lyckades såklart bli sjuk mitt under middagen, fick så sjukt ont i halsen så att jag inte kunde svälja. Mådde riktigt dåligt vilket förstörde hela kvällen tyvärr. Sen blev jag riktigt sjuk efter det.
 
Såhär såg jag i alla fall ut!
Klänningen sydde Majas syster åt mig, halsbandet är från Swarovski och ringarna är Thomas Sabo och handskarna är från en balaffär i Vinslöv
 



POLEEEEN

Här kommer lite blandade bilder från Polen genom åren! Varje år ser ungefär likadant ut. Shopping, träffa morfar, fika, äta KFC och Pizza Hut (leeeeeever på det där), shoppa, shoppa & shoppa. I love it.
 
Älskade mormor
GOTT
Mitt favoritshoppingcenter!
Går på bio varje år, 3D såklart
Några bilder från havet, här är jag och snygga Ewelina!
På båten för några år sedan
KFC, finns ju inget godare!!! Guuud, äter det varje dag. Och ja jag vet att det är onyttigt och nej jag bryr mig inte.
Ett år var Semir med.
 
Ja här är lite blandade bilder från Polen.
 
 



En sista fika

En sista fika för dagen, sen åker vi hem. Är grymt trött!

Älskar Polen men många som jobbar i affärer/cafér är tyvärr väldigt otrevliga. Mamma skällde ut en haha, men hon var en riktig jäkla otrevlig bitch som inte borde få jobba med något inom service. Hon tyckte att hennes jobb var sååå jobbigt, ja men sluta bitch. Vet många som mer än gärna skulle tagit över hennes jobb. Jaja så kan det gå, inte första och inte heller sista gången man träffar på otrevliga inom serviceyrket.

Vad har ni gjort idag?




Hello Poland!

Nu är vi framme i Polen. Resan igår var väldigt jobbig dock!




KFC!!!

Detta är KÄRLEK!!




Uppdatering från Polen

Trött!! Idag har jag i alla fall köpt 1 kofta och 5 tröjor så jag är nöjd :) nu blir det KFC!




Hello!

Hej Polen!

Är i ett shoppingcenter nu, varm choklad! Muuums :)




Outfit

Som sagt så har jag tidsinställt en del inlägg medan jag är i Polen så de kommer att komma upp varje dag! Här kommer en outfit :)
 
Skinnjacka och linne från h&m // skor från Polen // solglasögon Rayban



Nu åker jag till Polen!

Nu lämnar vi Sverige och åker mot Polen. Ska verkligen bli superkul! Är borta mellan den 4 och 24 juli, alltså 3 veckor.
 
Planen är att vi kommer till Szczecin ikväll vid kl 23, alltså väntar en 12 timmars lång resa. Sen ska vi vara hos morfar fram till söndag, hinner med lite shopping & så är det födelsedagsmiddag hos min morbror på lördag. Sen åker vi till havet på söndag och kommer tillbaka på lördag. Därefter är det runt 10 dagar som spenderas i Sczecin med shopping, god mat, fika & sånt!
 
Så nu åker jag och mamma mot Ystad. Båten är sjukt dryg så jag längtar bara tills vi är framme. Jag har tidsinställt ett inlägg varje dag, fram tills det att jag kommer hem. Morfar har inget internet men det finns wifi i shoppingcentren så jag uppdaterar lite där. Så kika in här på bloggen varje dag ändå! Ställ frågor på ask till så länge! Där kommer jag titta in ofta.
 
Ni får ha det så bra i Sverige, vi hörs. Kram på er ♥
 
 
 



Redo för Polen!!




Morgon

Kollar på the Carrie diaries som dock hänger sig hela tiden & äter frukost. Snart åker vi!

Har ni några frågor? Ställ de på ask nu! www.ask.fm/carro93 för sen kommer jag inte ha internet på ett tag!




Kommer sakna dig mitt hjärta

Helt sjukt vad jag kommer sakna min lilla, fina, underbara prins! På torsdag blir han 2 månader och nästan gång jag ser honom är han redan 3 månader! Jag trodde aldrig jag skulle kunna älska honom så mycket som jag gör.

Faster kommer sakna dig mest, favoritbebis. Finaste i världen! Ska hitta en massa fint till honom i Polen!!




Packa packa

Packningskaos! Ja vi ska ha med oss allt detta och ja jag har märkt att jag har en alldeles för liten resväska.




Ärenden

Dags att fixa lite ärenden i sista minuten. Lämna bilen på lagning, kvantum, köpa spotify, köpa klämmer & hårsnoddar. Nu kan jag bara kolla tillbaka här och se vad jag ska göra.

Och så ska vi träffa mammas kompis & äta på wokhouse. Idag är jag sugen på anka!

Inte tvättat håret sen i fredags, händer aldrig mig! Så idag är torrschampo min bästa vän.




Tidningar i massor

Om det är något jag ska ha med mig mycket av till Polen så är det tidningar! Så 11 st it is.




Hey ho

Imorgon åker jag och nu hade jag tänkt packa! Inte kommit så långt med packningen nämligen men mycket kan jag inte packa ner än, som hårprodukter, plattång, borste & en massa sånt som jag behöver använda idag och imorgon.

Det här hade jag på mig på Saade konserten i fredags. En svart klänning och ett skärp till det. Bilder från konserten kommer, helt underbart.




Annoying!

Seriöst, NÅGON som vet någon sida där man kan kolla på tv serier? Har letat i 1 timme nu och blir bara såååå irriterad och galen!!! INGET funkar ju. GAH



Måndag

Var på infinity med mamma & åt och nu handlar vi på maxi, det som behövs inför resan. Snart ska jag hem och packa.




Pass

Hämtade nyss mitt pass, varför blir man aldrig bra på passfoto?! Katastrof haha. Men nu har jag ett pass igen i alla fall.




Hur ska jag klara mig?

Kära internet! Hur ska jag klara mig utan dig i 3 veckor? Utan instagram, Facebook, ask och bloggen? Och allt annat man gör på internet? Man märker verkligen hur beroende man är!

Det negativa med att åka till Polen: inget nät..




Familjefoton

Hittade dessa små bilder i min plånbok. Min fina familj, jag, mamma och min bror. Så har det varit så länge jag minns. Och så en bild på mormor och en på morfar. Mormor som jag saknar något så otroligt!