slide show

Sweet dreams, sunshines

Som sagt, denna veckan är katastrof när det gäller skolan så har verkligen ingen tid för annat. Pluggat är det enda jag gjort idag, och är nu klar med geografi redovisningen, svenska + historia läxan och sen har jag försökt plugga in lite samhälle men det blir råplugg på det imorgon alltså.



Ahh bild från i somras, men god natt!



Finally

Nu har även jag spotify premium, tack vare Samir :D happy girl!

Nu ska jag fortsätta plugga samhälle, sen geografi och historia. Sweet..




Saade

Mamma kommer hem med en present mitt i sh plugget, äntligen är vol 2 min! :D




Madame Tussauds

Gör för första gången ett riktigt roligt skolarbete! På geografin jobbar vi med turism och nu ska vi ha en muntlig redovisning om en storstad vi valt att besöka, med budget, hotell, planering och allt.

Jag, Maja och Felicia har om London och jag har just skrivit om Madame Tussauds. Att skriva en hel sida tog typ 10 min, ja det går snabbt om det är intressant. Ska redovisas på fredag, ska göra klart allt imorgon. Men som sagt, lätt roligaste arbetet jag gjort :D


Extra kul är det att jag själv upplevt nästan allt vi skriver om. Ååh Madame Tussauds var så kul!

Nu ska jag göra något som är mindre roligt, nämligen att plugga lite inför spanska redovisningen imorgon. Annars väntar en hel dags plugg imorgon med, plus skola till halv 4. Onsdag, sämsta dagen på hela veckan OHJA.



To much

Det är bara tisdag och jag känner mig redan helt slut. Har så sjukt mycket i skolan nu, ahh!




Stess

Känner mig himla oförberedd inför provet imorgon, och har varken gjort loggen eller spanska talet, snyggt jobbat Caroline! Försökt plugga in glosorna i timmar men de fastnar verkligen inte, galet svårt. Aldrig hört orden innab liksom. Hmm.. God natt!




Prov..

Engelskaprov imorgon vilket betyder plugga satan idag!




00.15

Blev illa tvungen att skriva eng loggen som ska va inlämnad imorgon och göra sh frågorna nu ikväll. Nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar upp utan huvudvärk imorgon. Sov gott!




Storm

Migränen släpper aldrig!! Fy vilken hemsk dag säger jag bara. Har inte klarat av att plugga något och har verkligen ångest över det.

Är det storm hos er med? Här blåser det fruktansvärt. Och jag vet inte varför men min kropp reagerar fruktansvärt på när det blåser. Då får jag sån huvudvärk så det finns inte :(




Migrän

Lyckades svälja en tablett för första gången på åratal.. Jag har någon fobi mot det, har svalt 3 tabletter tillsammans i hela mitt liv. Får känslan av att jag ska kvävas när jag sväljer de typ. Men om denna migräntabletten inte hjälper nu så tar jag seriöst självmord.. Har aldrig haft så här ont i huvudet innan, 24 timmar nu. Snälla låt det gå över för annars går jag snart in i väggen. Är så sjukt trött på att ha migrän så ofta, det försvårar mitt liv på alla sätt. Snälla snälla snälla låt det gå över efter denna tabletten nu.




Deadly web

Seriöst, vem ger oss en sån här tjock bok att läsa på engelska?! Den tar aaaaldrig slut och att jag hatar den gör inte saken bättre..




Normalt?

Hej söndagsångest! Har så sjukt äckligt mycket i skolan denna kommande veckan så jag tror jag går under. Var ska jag börja??

Jag har:
Psykologiläxa
Filosofiläxa
Svenskaläxa
Projektarbete
Hela eng boken på 420 sidor ska va utläst
2 eng islänningar
Stort engelskaprov
Redovisning i spanska 5-10 min
Redovisning i geografi ca 5 min
Stooort och svårt samhällsprov

Och allt detta är så stora saker. Var ska jag börja?:(

Får väl läsa ut eng boken först, kommer antagligen ta 3 timmar bara det. Yeah..




Something borrowed

Kollade på denna filmen idag och se den om ni inte gjort det! Riktigt bra och sjukt rolig, lätt en 10 poängare. Sen är han som spelar Dex sjukt snygg ;) lägger upp bild imorgon för nu ska jag sova, men som sagt se den!!




S N Y G G


Men hallå snygging!

Nu ska jag kolla film, ni får ha en bra kväll :)



London dag 1, del 6!

Efter den underbara musikalen Mamma Mia var klockan vid 23 men vi gick ändå ut en runda på stan, det var så fint upplyst överallt! Drog in i några butiker, köpte iPhone skal och lite sånt sen gick ner mot Piccadally Circus med. Och därefter var vi på jakt efter ett ställe att äta, det mesta skulle stänga men hittade ett så vi tog mackor och pommes och det kostade 400 kr?! Sjuka priser..

Mysig kvällsrunda på stan i alla fall!


Efter musikalen.

Mamma Mia!









Fina London by night.

Den dyra äckelmaten haha..



Den traditionella bilden vid en telefonkiosk i London är ju ett måste om man är turist ;)

Sen tog vi taxi till hotellet och jag däckade i sängen på 1 sekund efter världens längsta dag.



H&M, London & a bit Thomas Sabo


En outfit från förra veckan, eller när det nu va nationella. Väskan är från London, jackan, halsduken och koftan från H&M, skor från Scorett och smycken från Thomas Sabo.



Entré shopping, del 2

Blev rätt besviken på new yorker på entré faktiskt.. Hittade inte så mycket där men köpte denna tröjan för 99 kr. Tycker inte den är världens finaste men den duger och så är den varm.




Deadly web

Eftersom jag inte kan röra mig spenderas hela dagen på soffan med värmekudde i högsta hugg. Kollade först på 2 avsnitt masterchef, beklagade mig lite för mamma och nu ska jag ta tag i eng, sjukt mycket där. Världens sämsta lördag..!




Entré shopping, del 1

Shoppade ju rätt mycket på entré i måndags med Maja och ska visa er allt.

Mina iPhone 3 skal passar ju inte till den nya så köpte ett nytt skal. Rosa och fint! Små "regndroppar" på. 75 kostade det.

 

 




Varför?!

FML!

Ledsen tjej och kommer va det hela dagen. Vaknade kl halv 8 för att fixa mig och åka och se André så får jag såklart mensvärk, visste det.. Varför inte en dag senare liksom? Varför? Ibland suger det att vara tjej. Och eftersom jag själv vet hur dåligt jag mår (var på stan med Maja en gång, trodde jag skulle svimma på hemmakväll så dåligt mådde jag) så kunde jag ju bara inte åka. Det gör så ont i hjärtat för har sett fram emot det här jättelänge :( började gråta och är fortfarande ledsen. Varför har jag sån otur?

Tänk att få ta bild med honom, autograf, se och höra honom live. Asså ååååååh. Nej nu får jag sluta skriva innan jag börjar gråta igen.. Plus att jag har så ont i magen så jag dör.




Burlöv?

Imorgon blir det kanske Burlöv och se finaste André! Vi får se men jag hoppas verkligen det blir av.




Beautiful

Så fint det var när Moa sjöng till sin bror idag i kvällens idol!! Om jag skulle sjunga en kärleksförklaring skulle det lätt blivit till mamma, personen som jag älskar mest i hela världen! <3




Skoltest

Skoltest

* Vilken klass går du i? 3an på gymnasiet

* Trivs du? Otroligt bra!!

* Roligaste ämnet? Religion och svenska

* Tråkigaste ämnet? Lätt historia

* Lättaste ämnet? Religion

* Svåraste ämnet? Samhälle C, dösvårt !

* Är du duktig i skolan? Rätt så.

* Har du bra betyg? 1an var blandat, 2an 6 MVG och 1 G, 3an satsar jag heeeelst på 13 av 13 MVG , hur bra det går får vi se.

* Har du kommit för sent nångång? Ja självklart.

* Har du skolkat nångång? Någon enstaka gång ja.

* Haft mobilen på lektionstid? Alltid

* Är du duktig på matte? NEJ!

* Värsta ämnet under alla åren på gymnasiet? Matte måste ju ta priset för det, och sen kommer natur a och b. Usch usch..




Effektiv

Kände typ att idag ska jag ta tag i mitt liv innan idag så nu känner mig rätt effektiv. Slutade 10.20, drog till gymmet med Maja och gymmade till halv 12. Min älskade, nya iPhone fick sig dock en rejäl smäll på gymmet. Ska aldrig mer lyssna på musik på mobilen när jag gymmar, det är ingen bra kombination. Jaja, den funkar i alla fall!

Sen har jag jobbat 2 timmar och hunnit med svenskaläxan, skrivit på religionarbetet, gjort word formation, gjort alla begreppen på samhället (som jag btw tycker kan gå och dö för de är skitsvåra) och pluggat in 5 av dem.


Ska snart ta ett bad och försöka sova vid 23.



Julafton om 1 månad!

Idag är det 1 månad kvar till julafton, och jag som älskar julen har börjat räkna ner dagarna. Jag tycker att allt på julafton är så himla perfekt, finns ingen mysigare dag på hela året!

Man umgås med sin familj, äter god mat, lyssnar på julmusik, bakar osv osv. Love it. Hoppas bara på snö, men det verkar inte vara så mycket snö i år? Snön kan gärna komma den 23 december och försvinna den 25, bara det är snö på julafton.





4 bilder från julafton förra året.

Älskar ni också julen?



Torsdag

Ahh så mycket det är i skolan nu! Nästa vecka har jag 2 redovisningar, 2 prov och större psykologi, filosofi och svenskaläxa. Låter underbart? Veckan efter har vi ett asstort arbete och ett stooort spanskaprov osv..

Nu ska jag jobba! Trött tjej idag efter gymmet på bild btw.




23.34

Nu ska jag sova, borde gjort det för ett tag sen men ja. Hann inte plugg så mycket som jag hade tänkt men imorgon väntar skola, gymmet, plugg och sen jobb så good night:)




23 november

Gillar inte onsdagar.. Lång daaag! Kom hem vid 16.15 och har chillat sen dess. Måste snart ta tag i plugget, har en massa läxor, framför allt till nästa vecka. Måste bla göra 13682928 historiafrågor till imorgon.


Får bli en bild på Samir i skolan för någon vecka sen :D



23.34

Haft migrän sen kl 12 idag, underbart.. Måste skriva klart psykologin med, buhu jag vill sova :(




Mot Lund

Den som säger att jag får lägga mig i sängen och sova igen får typ 1 miljon.. Sjukt trött! Att shopping kan ta slut på en sådär?

Nu ska jag äta frukost och sen går bussen mot Lund kl 8.00, hemma vid 16.30 så en låång dag väntar. Vi ska besöka några olika universitet så det kommer förhoppningsvis bli intressant. Först är det ett allmänt pass sen ska Maja med mig till lärare och jag med henne till jurist. Äta lunch där emellan och sen vänta på bussen. Ha det fint!




Shop until you drop

Trötta men lyckliga tjejer efter 8 timmar på entré. Nu är jag hemma men tack för dagar Maaaja! :D

Imorgon ska vi till Lund med skolan, mycket nu Lund i fredags, Malmö idag och Lund imorgon.




Entré

Satan vad jag har ont i fötterna!! Men sjukt nöjd över vad jag köpt :) Fast några affärer till hinner vi.




Ready

Äntligen klar. Ska träffa Maja nu och sen tar vi 10.26 tåget istället.




Men ååh

Men faaaaan! Försov mig, vaknade nyss. Fail gånger 1000. Nästa tåg då..

Detta skulle upp för 1 timme sen..




Entré

Det blir entré imorgon med Maja ändå :D woho, shopping! Var där i februari i år, eller förra? Och det är ju ett superbra shoppingcenter med många bra affärer. Vi ska ta tåget 9.26 imorgon så nu ska jag bara föna håret och sen sova!




Badar

Badar! Förövrigt har jag jobbat ett tag med psykologiuppg, skrev ner stödord till hela uppg så imorgon ska jag bara skriva ihop det till en hel text, ändra om och sånt. Även skrivit några sidor för hand på religionen. Duktig tjej!




Bad day

Denna söndagen har absolut inte varit bra. Ungefär allt har gått fel, nej usch hata..




Sunday

Trött! Nu ska jag i alla fall plugga lite.

Btw, ingen som vill följa med mig till malmö, entré imorgon och shoppa? :D




On my way home

På väg hem från Maja nu. Ofta kl redan är 03.20?! Nu ska jag hem och sova. Trevlig kväll i alla fall och bra filmer!




Never say never

Never say Never check! Nu ska vi se hachiko. Hjälp kl är mycket, men strunt samma det är lördag :D




Filmkväll hos Maja

Nu drar jag mig mot Maja. Vi ska ha filmkväll, mys! Det var riktigt länge sen vi hade det. Fast det lär ju bli en massa prat med, det är vi ju typ experter på. Vi ska se Never say Never med Biiiiieber och Hatchiko (såååå fin)

Ha en trevlig kväll!




Lördag

Vad gör ni ikväll? Själv väntar jag på att Maja ska sluta jobbet, sen ska vi hänga hemma hos henne. Till så länge passar jag på att skriva lite på mitt religionarbete.




Thomas Sabo

Lämnade in en av mina Thomas Sabo berlocker på lagning och hämtade den igår. Fastnade såklart vid alla andra underbara TS smycken, vill typ ha allt!! Synd att de är så himla dyra bara.




Hur fint?



Guldfynd by Kenza

I förra veckan kom mamma hem med en present till mig, nämligen en ring från Kenzas kollektion. Jag blev så glad. Den är så himla fin och jag älskar den! :) 698 kostar den, på Guldfynd.



Taaack!



Domkyrkan

Som sagt så var vi i Domkyrkan i Lund med klassen igår. På tåget dit var det sjukt mycket människor så jag, Simone, Robin och Tobbe fick stå.. När vi väl kom fram gick vi upp till kyrkan där vi fick en guidad tur och sedan åkte vi tillbaka hem. På tåget hem var det inte riktigt lika mycket folk, men nästan alltså.


En del av klassen.

Domkyrkan, rätt mäktig!

Man kunde fråga guiden vilken dag man var född, så skulle hon typ hitta det i ett ut eller något men jag letade upp det i min kalander på mobilen istället haha, och jag är ett fredagsbarn.

Btw, älska kameran på iPhone 4s, den är så himla bra !



Dag 14 / En bild på mig själv för ett år sen



Fick bli 2 bilder..;)



Np, check!

Så skönt med en fredagskväll där man bara kan ta det lugnt! Vet inte varför, men känner mig helt slut efter denna veckan. Tror det var nationella som tog mestadels av min energi. Nu är i alla fall båda delarna av np klara och det känns såå skönt. Har inte fått reda på det muntliga än, och det skriftliga var ju i torsdags. Tror det gick rätt okej ändå, dock är jag orolig för att jag skrev för många ord! Blev 625 och det är ett debattinlägg, fast visst finns det långa debattinlägg med?

Jaja, det är bara att vänta på resultatet och så. Mitt betyg i sv B hänger i princip på nationella och snälla, snälla, snälla låt mig få MVG. Måste få MVG i sv b, har trots allt kämpat för det i 1,5 år?


Haha Robin intervjuade mig till linnews innan np. Snyggbild.se ;)



FRÅN OCH MED DU


Kommer sakna André grymt mycket i kvällens idol :( Kommer inte bli lika kul nu längre.. Får njuta av videoklipp på snyggingen istället.

Nu hejjar jag dock på MOA då!



Home

Hemma från Lund nu. Är sjuuukt trött idag! Ska typ lägga mig 11 idag.. Och för övrigt ska jag bara ta det lugnt ikväll. Kolla idol och äta en god middag.




Lund

Kl 12.50 ska vi med tåget till Lund, klassen ska till domkyrkan. Inte det roligaste kanske men det funkar. Dock är vi hemma rätt sent..

Bild från Sthlm men det var också i en kyrka, så ja!




It's Friday!

Samhälle och religion och sen ska vi till Lund med klassen. Hörs lite senare för börjar om 15 min så måste bege mig.

Trött tjej på bild btw, för nån vecka sen.




Ångest

När sånt här landar i brevlådan och är adresserat till mig får jag bara en sån sjukt stor ångest. Antar att liknande kommer dimpa ner titt som tätt nu, men ahh jag vill inte börja på högskolan.. Det verkar galet tråkigt. Vill inte lämna gymnasiet, det trygga stället jag spenderat mina 2,5 senaste år på. Vill inte lämna alla underbara människor och allt kul vi haft. Jag vill INTE.




Check it out

Snackar bloggning (säger man så?) med Ralle. Tycker det är kul att killar bloggar med! Är ju faktiskt inte bara tjejer som kan göra det..

Tänkte göra lite reklam för hans blogg btw, tycker ni kan kolla in den, mycket bra inlägg :)

http://www.improveme.se/rasmusnordin


Stockholm!



Stan

Lite bilder från stan med Maja idag. Först åt vi på grafitti, dog typ av hunger innan vi fick maten, kl var typ 1? Sen gick vi runder på stan, Maja köpte bl.a. en Kenza ring, så snygg! Och en annan ring. Själv köpte jag bara en miniräknare till mamma eftersom jag råkat ta sönder hennes. Oops! Åkte hem 14.50 --> jobb = trött tjej.




Klar med nationella! Nu...

img_6632 (MMS)

Klar med nationella! Nu är jag i stan och väntar på att Maja ska bli klar med sitt. Sen ska vi gå och äta nånstans och kolla i affärer innan jag ska hem för att jobba 2 timmar. Ha en fin dag!




Np

Nationella snart, wish me luck!




23.49

Nu går jag och lägger mig efter en onsdag jag inte kan kalla världsbäst direkt. Har varit en lång och mycket tråkig dag och har varit helt slut hela dagen.

Imorgon väntar 5 timmar uppsats i nationella b, svenska. Shit vad kul..




Dagens outfit

Dagens outfit.
Linnet är från bik bok, jeansshortsen är nya från h&m, skjortan från London och halsband plus 2 armband från Thomas Sabo. Den ena ringen är en silverring från Polen och den andra är från Guldfynd by Kenza.




Åh så dåligt

Fick nyss tillbaka samhälls proven och jag har seriöst aldrig fått så dåligt på ett prov på gymnasiet (förutom matte men det satsade jag ej på), fick bara G+.. Besviken tjej! Men jag visste att det skulle gå dåligt för vi hade sjukt mycket den veckan, lätt värsta veckan ever när det gäller skolan.

Fick i alla fall MVG på geografi provet, bra det! Nu sitter jag på bussen på väg hem, är trött..




Samhälle

Läser om terrorism på samhället nu. Så många sidor och så sjukt tråkigt! Somnar typ..




Done

Äntligen klar med det dumma, tråkiga samhällsarbetet! Jag som skulle gå och lägga mig kl 11 idag för att inte få migrän imorgon igen? Bra jobbat Caroline, väldigt bra jobbat..

Är så trött så orkar inte läsa igenom arbetet eller skriva ut det för den delen. Måste fixa källor och framsida med men har 1 timmes håla imorgon i skolan så jag gör det snabbt då.

Nu.. SOVA. Puss! ♥




Hey tell

Varför tar det alltid mycket längre tid att skriva ett arbete än vad man tror? Är absolut inte klar än..

Btw hittade Maja en asbra app, där man kan prata med varandra genom Walkitalkis typ, skitsmart! Hey Tell heter den, ni som har iPhone kan ju alltid skaffa och typ prata med mig? (a)




Bläää

Usch, känner att jag börjar få migrän (n) Ska ta medicin mot det nu och hoppas på att värken går över för måste fortsätta skriva på sh arbetet.. Det går inte så bra det där!


Bruno Mars håller mig sällskap i plugget i alla fall.



Den arabiska våren

Ett samhällsarbete ska vara inlämnat imorgon och jag har inte ens börjat. FML.




Off to school

Ska snart bege mig till dagens första lektion, nämligen spanska. Var riktigt svårt att ta sig upp idag, sängen var så varm och skön..

Har i alla fall på mig min nya skjorta som på bilden och skorna i förrförra inlägget. Ha en fin dag!




23.15

God natt på er! Blev inte mer plugg än att jag läste 10 s i eng boken, skönt må jag säga.




10 cm

Tycker ni tjejer också att det är otroligt svårt att gå i 10 cm höga klackar, även om det är platå? Hade på mig dessa idag i skolan men det var ju hur svårt som helst att gå i de haha. Men snygga är de!


Från Scorett.



Lång måndag

Rätt seg dag i skolan får jag väl säga. Redovisningen på eng gick inte toppenbra men det hade jag inte heller förväntat mig eftersom jag inte alls hade pluggat på den men vi får se vad jag får. Därefter hade jag 3 timmars håla (sååå onödigt?!), var typ bara jag, Maja och Cajsa. Vart resten försvann vet jag inte riktigt.

Pluggade i alla fall på geografi provet dessa timmarna och sen var det psykologi. Fick tillbaka inlämningsuppg och fick MVG, yes. Kl 2 var det SYV info och sen gjorde jag och Maja provet som var skitsvårt ! ;o Var många svåra saker från boken jag inte alls pluggat in men det kändes ändå som om det gick bra. Vet inte riktigt om jag kan hoppas på ett MVG? Tja, minst VG i alla fall.

Var klar med provet vid 4 och sen väntade jag på mamma. Var ju dööhungrig så vi åkte till wokhouse och åt middag. Nu är jag mätt ;)




Hade faktiskt tänkt unna mig en nästan pluggfri kväll med! Typ läsa lite i eng boken och börja på sh arbetet senare ikväll bara.



Ny vecka

Tuff vecka med
Eng redovisning, geografi prov, psykologiarbete, samhällsarbete, eng inlämning, eng bok, nationella i svenska b och en massa läxor väntar. Ehh helg tack?!




Woho

Nu är det roliga slut för idag. GG var lika bra som vanligt! Nu? Dags att återgå till underbar geografin..




Food

Maaat! Det plus gossip girl är absolut den enda positiva med den här dagen.




Ordinary sunday

Plugg, plugg, plugg! -.-




Cats

Förra onsdagen (på lovet alltså) hade jag först en körlektion, som gick skitdåligt men sånt får man ta.

På kvällen blev det äta på Cats med mamma, Robin och hans mamma. Riktigt mysigt, supergod mat och mycket prat. Maten där är ju bara sååååå himla god. Efter var jag så mätt så jag rullade bokstavligen hem haha. Tack för en trevlig kväll :)




Åt kycklingfilé och pommes, ahh blev lite hungrig nu va..




Efterrätt orkar man ju alltid ;) Jag och Robin tog friterad nougat och mamma tog chokladmousse.


Min härliga vän Robin och hans snälla mamma!

Och jag och min mammi.



Marry you


Kollar på reprisen av EMA, och jag säger bara, bääästa Bruno!



Filmtips

Usch, usch pluggat hela dagen typ.. Kan nästan alla anteckningar till geografin nu, förutom 2 sidor. Så det + alla miljoner sidor i boken får jag plugga in imorgon. Även skrivit lite på mitt eng tal och läst i eng boken. Kul lördag!

Nu ska jag dock ta det lugnt hela kvällen, så härligt. Blir datorn, kolla film, äta något gott och kanske läsa lite i nån bra bok sen?


Såh den här filmen förra veckan, och den var riktigt bra! Se den :D

Lägger snart in bilder från Cats plus bild på en ny skjorta.



Plugg.,

Idag är jag illa tvungen att plugga geografi typ hela dagen. Just love life typ? Men har prov på måndag och kan inte ett skit. Men detta är ju bara såå tråkigt!!




Mums

Började dagen med scones, så gott!:)




ANDRÉ ♥

Min kväll är förstörd, André åkte ut :( Såhär skrev jag till André på fb och ja det sammanfattar väl rätt bra vad jag tycker om denna underbara kille;

André, André, vart ska jag börja? så sjukt synd att du åkte ut! ja svenska folket kan ju inte rösta iaf (men det vet väl alla vid det här laget?), du är så bra på alla sätt! du verkar vara en toppenbra kille, med en riktigt härlig personlighet, man vill bara se mer och mer av dig. att du har det perfekta utseendet gör ju inte saken sämre och när du ler smälter man totalt. och när vi snackar om din... röst, så är den ju bara bättre än bäst, jag vill bara höra med och mer. jag hoppas verkligen att detta bara är början på din karriär, för André Zuniga vill jag verkligen ha en skiva av i framtiden ;) hoppas även du kan åka ut på ngr spelningar runt om i Sverige snart, skulle vara toppenkul att träffa dig! glöm aldrig att du är så himla bra. keep going och du kommer komma hur långt som helst. Puss!


Aaw ♥



Stan med Jessica i tisdags

Nu kan jag äntligen uppdatera lite vad jag gjorde på lovet.

På tisdagen träffade jag min saknade vän Jessica som kom från Kristianstad. Spenderade hela dagen på stan med henne, jätteskoj! Vi åt på infinity, gick runt och kollade i alla affärer i hela Hlm och sen avslutade vi dagen med en fika på chicoo.


Lunch på infinity.

Superhärliga tjejen Jessica.


@ H&M.

Ville ha allt haha, men köpte faktiskt 3 plagg.

Avslutade med en fika.

Nu ska jag se vem som åker ut från idol. Snäääälla, låt det inte bli André :(



My girl

Tyckte inte alls att André var dålig som juryn sa! Vadå, skulle han hoppa runt på scenen som en apa till en lugn låt eller?


Dock tror jag han åker ut idag :'( men jag ska i alla fall rösta som satan.
& jag dör så snygg han är!



2 timmar


Ja, detta får sammanfatta min eftermiddag. Är såå trött nu. Snart blir det god middag, idol och fredagsmys. Absolut inget plugg idag, i just love it ♥



Gymmet

Gymmet med Maja! Fy vad jobbig crosstrainern är idag, dör typ..




11-11-11

Ville bara säga att det är den 11-11-11 och och klockan just nu är 11.11.coolt! ;)




10.04

Vaknade upp med världens migrän! Tog medicin och gick och la mig 2 timmar, nu mår jag mycket bättre.

Sovmorgon! <3




Trött

Är så trött! Sov från 21 till nu på soffan, hej nackspärr. Ska faktiskt gå och lägga mig snart. Imorgon har jag sovmorgon, gött. Men ska upp vid typ 9 och plugga, orkar inte skriva klart mitt tal idag..




Muntliga np, check!

Sjukt skönt att nationella, iaf det muntliga är över!! Men åh jag vet inte alls hur det gick.. Klarade i alla fall tiden det vet jag men sen har jag iiingen aning. Fick i alla fall fina kommentarer från mina klasskompisar men ja, vi får se helt enkelt. Vill verkligen få MVG i svenska :/ fick i alla fall MVG på religion provet, awesome.

Idag ska jag jobba 2 timmar och plugga en massa engelska. Love it, noot.




Dags för nationella

Fy vad nervös jag är inför nationella! Men som Samir skrev till mig igår, allt eller inget, nu kör vi!




Np

Mamma tyckte mitt framförande av np var så tråkigt så hon somnade typ, tack mamma det värmer!

Måste prata snabbare imorgon då, så inte min klass somnar;)




Plugga in talet nudå

Jobbat 1 timme så nu är det dags att plugga in det dumma np talet till imorgon. Är så sjuuukt nervös!




Going home

På väg hem från skolan nu. Struntar i den sista föreläsning, måste plugga på np istället!




Föreläsningar

Föreläsningar hela dagen, yey.. Lyxfällan ska bli det enda intressanta! Den första är på HTS.




Tisdag

Hehe som ni ser blev det lite gästbloggning i förra inlägget. Söta vänner man har! Puss på er också Vloreta och Samar <3

Efter skolan åt jag och mamma på infinity, gott. Nu ska jag plugga.




Hejsaaaaaan!

Press vet nt vad jag ska skriva, men vill bara säga puss på dig Carro <3 / vloreta




Natti

Pluggat i princip hela dagen sen jag kom hem. Äntligen klar med nationella talet, tog ju evigheter att redigera, förkorta ner det och få det någorlunda bra. Har även gjort talkort och min eng logg. God natt!




En speciell person

Aaw kolla vad jag fick av mamma nyss. Hur gulligt?!:)




@school

Sista lektionen nu sen ska jag hem och plugga!




Pm

Skriver mitt pm inför nationella som ska vara inlämnat imorgon. Det går ju såå bra. Not!




Bildregn från bowlingen i måndags

I måndags hade jag först körlektion som gick jättebra, därefter blev det jobb och på kvällen mötte jag upp min saknade vän Monika var lite bowling och snack. Trevlig kväll med mycket skratt! Sen vann jag ju på bowlingen med ;)



@ Zuperbowl.


Monika in action.

Sötis!


Min "väst" är från London :)









Ja där har ni bilderna från kvällen.

Puss!



Hej söndagsångest..




Be without you


Hittade denna låten på youtube idag, hade ingen aning om att Sebbe hade släppt en musikvideo. Bra låt i alla fall!



Haha sommaren 2009 tror jag.. Fina minnen det där! Förövrigt är Sebastian en riktigt trevlig kille! :)



Here i come


Jag är kär typ.. Inte nog med att killen har en röst som är helt underbar att lyssna på, han är en så bra gitarrspelare och så är han så galet galet snygg. Älskar hans reggae i början. Dör lite varje gång jag ser André ;)



Plugg


Vart har den här dagen tagit vägen? Jag har suttit och ändrat på mitt np hela dagen men det blir ju aldrig bra..Och så har jag läst i engelska boken och ändå kommer jag aldrig till s 236?! Ja det är det jag gjort och enda har hela dagen gått? Det suger.

Och så får jag ångest när jag kollar i kalendern och ser hur mycket vi har denna/nästa vecka. Ååh när ska jag hinna med allt? :(



Dag 13 / Mitt drömbröllop

Remember "lär känna mig på 25 dagar" listan? Ehh det var ju länge sen jag uppdaterade i den kategorin men tänkte ta upp den saken igen. Nu har vi kommit fram till dag 13.

Jag skulle verkligen vilja ha ett sagobröllop typ. Ni vet, i en vacker kyrka, med en massa gäster, och såklart en sjukt underbar klänning. Skulle vilja att mitt bröllop blev helt perfekt och den lyckligaste dagen i mitt liv. Vill ha ett traditionellt, stort och vacker bröllop i en kyrka och med alla mina nära & kära närvarande.


Hittar ingen bild på min drömklänning men ni vet en sån där vit, underbart fin klänning man inte kan slita ögonen ifrån? :)



Stan med Cassandra i fredags

Jag har haft så fullt upp hela lovet så jag har inte haft tid att blogga om det jag gjorde.. Tänkte ta det från början nu då och börja med förra fredagen då jag var på stan med bästis. Sen lördagen och söndagen gjorde jag typ inget så de kan vi hoppa över haha.

Mötte upp Cassandra på stan efter att vi inte träffats på en evighet. Vi har så mycket i skolan båda två.. Tog igen allt snack under någon timme över en god fika på chicco och sen gick vi runder på stan och kollade i affärer. Det jag köpte har jag redan visat er, kolla under kategorin Caroline shoppar.


Inne på H&M.

Gott!



@ chicco.

Linnet jag köpte.





Bilderna är tagna med min gamla iphone 3, därför är de inte världens bästa kvalité. Men kameran på min 4s är så mycket bättre! :)



Sprite

I torsdags köpte jag detta läppglanset på Nova Lund. Kostade 15 kr och luktar verkligen som läsken sprite ;)




Sov gott


Oj är klockan redan 3? Kanske dags att sova nu.. Imorgon blir det plugg, längtar redan! Not.



För långt

Ehh jaha när man väl blir klar med sitt nationella och tar tiden på det så blir det 6 min?! Och det ska va mellan 4.30-5.30 min långt. Nu blev det ju bara jobbigt, måste hålla på att ta bort en massa nu -.-




Idol!

Moa var så sjukt bra i idol ikväll! Och André var lika bra (alltså awesome) som vanligt. Och sen är ju killen så otroligt galet snygg!
André får verkligen inte hänga löst idag med. Håller tummarna :D




Så tråkigt

Så sjukt jobbigt att skriva talet, blir aldrig klar och det blir inte ens bra -.- kul att plugga på en fredag med! Men det var faktiskt riktigt skönt att inte behöva plugga på 5 dagar men det betyder att det tyvärr blir plugg både idag och imorgon. Snart ska jag i alla fall kolla på idol, sen i pausen ska jag skriva klart mitt tal. Sen ska jag läsa eng boken och seen va inne på datorn och sen kolla film.:)




Nationella

Ska skriva mitt np tal nu. Har typ ångest över det, orkar inte!!




Fredagens planer

Ska träffa Maja snart och då ska vi till gymmet. Typ fredagstradition haha ;) Sen ska jag möta upp Samir en snabb runda och sen ska jag hem och pluuuugga!




Köpa iPhone skal?

Någon som vill köpa iPhone 3 skal? Nu när jag har 4an passar ju inte mina älskade skal :'( Det svider i hjärtat (framför allt skalen jag köpt i London) Men nu vill jag då sälja de.


Mitt favvo är det längst ner till vänster, love it!
Säljer de rätt billigt, beror på vilka men mellan 20-60 typ :)



Neeej!

Buhu, André kanske kommer vara tvungen att lämna idol, ledsen tjej :'(




Badar

Hemma nu. Just nu badar jag, så skönt efter att ha frusit så mycket på stationen. Vad gör ni?




Förseningar

Skånetrafiken är sämst!! Blåser som bara den och då ska tåget komma 26 min senare. Ahh!




Lund

Nöjd med dagens shoppingfynd! Men nu har jag äckligt ont i huvudet (någon som blir förvånad?) så just nu mår jag inte så bra,.:(




Dags för lunch!




Nova Lund med mamma! Si...

img_0045 (MMS)

Nova Lund med mamma! Sitter på tåget mot Lund nu, vi höll på att missa det pga att det inte gick att köpa en barnbiljett i skitautomaten. Fick köpa en vuxen istället.. Jag haaatar tåg! Kommer bli en trevlig dag i alla fall och förhoppningsvis hittar jag något fint :)




iPhone 4s

Jaa, jag har fått en iPhone 4s, jag är sååå glad! Jag och mamma gick in på telenor idag för att kolla (mitt abbonomang på 3an går ut i december) och ja, de hade en svart iPhone 4s hemma, så det blev den! Jag sa till mamma att jag kunde vänta med att få den till 24 december men hon tyckte att jag kunde börja använda den idag.

Så det är alltså en julklapp, bara att jag redan fått den nu. Den är helt fantastisk! Kameran är så himla bra, och den nya funktionen Siri är riktigt cool. Tyvärr finns den inte på svenska men man kan tex säga "remind me to do my homework" så skickar den en påminnelse till dig. Love it.

Sen blev den till och med billigare än min iPhone 3? Betalade runt 700/mån för 3an, nu runt 500.


GLAD TJEJ.



Cats

Cats och äta middag med mamma, Robin och hans mamma nu. Ska bli så himla gott!




Telenor

Gissa vad jag har fått? :D (tidig julklapp) börjar på i och slutar på 4S ;)




Körlektion

Körlektion om 2 min och jag är fortf hemma. Hej tidsoptimist! Och hej migrän..




Jaha..

Hoppades på att vakna upp utan migrän men neeej det är visst för mycket begärt. Asså jag pallar inte ha migrän hela tiden! Vet ni hur hemskt det är? :(




Men ååh

Äckelmigränen is back.. Mitt huvud sprängs snart. FML typ.




Kenza

Fick nyss en Kenza ring av mamma. Hihi love her!




Jessica åkte nyss hem o...

Jessica åkte nyss hem och nu väntar jag på mamma. Ska nog in en runda på h&m till så länge, Sitter just nu på bibblan så ja h&m lockar mer haha!




Stan med Jessica

Nu ska jag in till stan för att möta upp min vän Jessica som jag lärde känna i somras. Vi ska ha en heldag på stan, och börjar med att äta lunch på Infinity och sen ska vi gå runder i affärer :)


I somras.



Tisdag

Okej mitt förra inlägg kom inte fram, utan bara bilden? Aja vaknade i alla fall nyss. Ska snart jobba 2 timmar sen ska jag träffa Jessica :D




09.22