slide show

Helsingborg

Mot Helsingborg för att se Eric Saade, woop woop!




Retweet

Eric retweeta mig för andra gången, fatta glad man blir!

Har dock sjukt fruktansvärt äcklig migrän. Blir galen, mitt huvud gör såå ont. Ska försöka sova i 1 timme. Måste bli bättre till ikväll ju..




0 data

Yeah yeah!

Dagens planer är att gå upp, äta frukost, kolla på seventh heaven, plugga och fixa saker inför ikväll.

Har egentligen skola idag men gör aldrig om att sitta på ett tåg nästan 5 timmar tillsammans (Helsingborg T/R två gånger), gjorde det en gång och har aldrig haft så ont i huvudet sen som morgonen efter. Så idag chillar jag hemma :')




Vinsten

Tell me something I don't know, tell me something I care about.

Bästa låten just nu! Det är den som spelas i början och slutet av portkod 1321 btw!




Stress inför provet

Panik! Kom nyss på att tentan är inte denna måndagen men måndagen efter och det är snart, väldigt snart!! Och jag ligger efter med sjuuukt mänga böcker och varje dag tillkommer det nya, ända fram tills dess att tentan är. Hur ska jag klara detta?!

Försökte göra upp ett pluggschema men det är ju typ omöjligt att få in allt det här. Från och med lördag fram till den 4 december ska jag plugga ordentligt, varje dag! Eller ja försöka i alla fall..




Såhär blev håret

Såhär blev håret! Alltså det ser annorlunda ut i olika ljus, så det är skitsvårt att få till en bild där det faktiskt ser ut som det gör.

Jag blev helt okej nöjd men inte till 100%. Förra gången blev mycket bättre. Visste att folie inte skulle bli lika bra som hätta.. Det blir liksom aldrig lika mycket med folie tyvärr. Nästa gång vill jag göra på hätta istället, gör cp ont men värt det eftersom håret blir så fint. Nöjd med klippningen i alla fall!

Jaja nu får det se ut såhär denna hösten/vintern så får det bli ljusare sen till sommaren.




Awe to the done

Längtar ihjäl mig! Världens finaste kille i Helsingborg. Kommer bli A W E S O M E




Appreciation

Dagar då man verkligen uppskattar att man bor hemma; när man inte ätit sedan 8.30 imorse, är döööhungrig och inte orkar laga mat. Då mamma kommer hem från jobbet, stället sig i köket och lagar mat. LOVE




Fira nyår med mig?

Snart är det bara 1 månad kvar till nyår och jag börjar få lite panik. Vad ska jag göra???? Hade planer på att dra ut i Hbg men det sket sig.

En sak är säger i alla fall, jag tänker INTE sitta hemma. Någon som vill dra ut med mig eller ta med mig ut?? Snäääääääääälla.

Tack på förhand.




17.36

Kom hem vid 4 och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Lägger upp lite bilder på hur håret blev snart!

Ska radera lite bilder på kameran nu så att det finns minne inför Eric imorgon ;)




@frissan

Klippt mig och nu sitter jag med typ 1 miljon foliepapper i håret haha. Tog 30 min att klippa och 1,5 timme att lägga på folie, länge haha!




Klipp klipp

Hur mycket ska jag klippa? Älskar mitt långa hår men det behöver verkligen klippas..

#beslutsångest.




Blondin

Lite bilder från när jag var hos frisören förra gången. Blev såå nöjd med färgen! Men då gjorde jag på hätta och det gjorde äckligt ont så min frisör vill inte göra det på mig längre för jag har för tjockt och långt hår så det trasslar sig bara när man ska dra ut slingorna.

Så idag ska jag göra på folie. Är rädd att det inte kommer bli lika bra dock. Det ser alltid mer färgat ut med hätta än folie men ska säga att jag vill ha måååååånga och tjocka så hoppas jag på att jag blir nöjd ändå.




Hejdå utväxt

Hejdå utväxt! Äntligen ska jag slinga håret!! Mot frisören.




En ny start

En ny start/we bought a zoo, vilken fantastisk film! Den är baserad på en sann historia med vilket för det mesta brukar båda gott. Har 1 timme kvar men se den!! Ni kommer inte bli besvikna :)

Nu ska jag sova. Ingen skola imorgon men ska vara hos frisören kl 12 så måste ändå upp vid 9.30. Sov gott!




Saade DVD

Kom nyss hem från skolan, sjukt trött!!

Men detta låg på golvet i hallen och gjorde mig glaaaaad. Eric Saade DVDn, och en signerad bild! Och nu är det bara 2 dagar kvar tills jag får se honom. Livet leker.




Graffiti

"Ska du ha det vanliga eller?" När man går höra detta av tjejen som jobbar på graffiti kan man nog räknas som stammis haha? Är alltid hungrig efter skolan när jag väntar på tåget hem.




@ school




Dagens

Nu ska jag springa ner till bussen och sedan ta tåget till Helsigborg. Skola mellan 12-15, hörs efter det!

Har på mig en tröja jag aldrig använt innan och lockigt hår till det:)




Morning

Eric var så bra imorse! Lätt värt att gå upp någon timme tidigare.

Men nu har jag liiiiite bråttom till skolan. Sitter liksom i min pyjamas och vet inte alls vad jag ska ha på mig..




God natt

Klockan är skitmycket och jag lär mig aldrig att jag inte får gå och lägga mig såhär sent för då mår jag bara dåligt nästa dag.. Hmm några tips på hur man faktiskt lägger sig i tid?!

God natt då!




Vill ha lockigt hår!

En sak jag önskar att jag hade men som jag tyvärr inte har är lockigt hår (var dock en krulltott när jag var lite men sen blev mitt hår spikrakt) Men lockigt hår är sååå snyggt, framför allt om man har långt blont eller mörkt hår.

Samra i min klass har äkta Shakira hår, så fint! Vill också ha sånt.. Fast det brukar ju vara så, folk som har lockigt vill ha rakt och tvärtom.

Orkar dock aldrig locka håret, äger inte ens något locktång. Är ni lika lata som jag och inte orkar lägga ner tid på att locka håret; gör som jag. Tvätta håret, borsta ur det, föna det lite men så att det fortfarande är fuktigt, sätt upp håret i två vanliga flätor, föna det torrt och låt flätorna sitta i cirka 7-8 timmar. Sov tex med de. Så gör alltid jag när jag ska ha lockigt, supersmidigt! Så vaknar jag, tar ner flätorna, borstar inte ens igenom håret för gillar när det ser sådär ruffsigt ut och använder inte heller någon hårspray. Lockarna håller sig ändå i ca 2 dagar. Grymt!

Badar just nu och ska sätta upp håret i flätor idag med. Måste passa på nu innan jag klipper mig på torsdag, inte lika fint med kort hår tycker jag. Lite bilder på när jag haft lockigt hår.




22.52

Pluggar fortfarande, waah är så trött. Skulle behövt vara ledig imorgon med men tyvärr är det skola..

Börjar 12 men ska upp 7.30 för att lyssna på Eric när han är med på vakna med the voice och mix megapol, vad gör man inte för sin älskling?;) Annars skulle jag ändå behövt gå upp vid 8.30 så 1 timme gör inte så mycket.

Nu ska jag fortsätta med Madame Bovary, dötråkig bok om någon vill veta det hehe. Puss!




Trassligt hår

Ikväll är det dags för mission inpossible. Borsta ut mitt hår.. Mitt hår blir trassligt heeeela tiden och helt omöjligt att borsta ut. Jag skojar inte när jag säger att underhåret ser ut som värsta rastaflätorna.

Men eftersom jag ska till frissan på torsdag måste håret gå att borsta ut. Känner på mig att detta kommer bli painful. Mami köpte balsamspray (for kids haha?!) och min moroccan oil till hjälp. Sjukt bra olja btw men himla dyr också! 352 för en flaska är ju rätt mycket pengar för olja?




Bboorriinngg

Hatar att vi tvingas läsa sjukt tråkiga böcker varje dag. Ge mig studieuppehåll någon? Skulle verkligen behövas.. Men samtidigt vill jag bara bli klar med tråkiga skolan så att jag kan börja jobba så fort som möjligt. Den enda anledningen till att jag valde plugga vidare direkt efter studenten. Tufft är det dock.




Ladda ner

Pixlr finns också som app på AppStore. Perfekt, så kan man även redigera bilder direkt på mobilen. Dock kan man inte använda alla funktioner på mobilen som man kan på datorn men ändå :)




Plugg

Nej dags att börja plugga! Jag är så sjukt lat när jag är ledig, pallar inte göra något haha. Skärp dig Caroline!




3 dagar kvar

Vaknade i morse och var helt lost. "Shit jag har försovit mig! Vad är klockan? Vilken dag är det?!" Efter en stund kom jag på att det är tisdag, att jag är ledig från skolan idag och att jag med gott samvete kan sova en halvtimme eller två till.

Ska i alla fall plugga idag. Måste läsa en massa, tyvärr. Men bara 3 dagar kvar till Saade!




PIXLR.COM

Igår tipsade Karolina mig om typ världens bästa redigeringssida! Den är så enkel att lära sig men man kan fixa riktigt coola effekter med den. Picmonkey, släng dig i väggen. Pixlr.com är bäst! Nu ikväll såg jag att även Kenza använder sig av sidan, det är därifrån hon får alla coola effekter på sina bilder.
 
Nu tog jag bara en vanlig svart bild och la till lite effekter. Det kan man göra på vilka bilder som helst:)



Portkod 1321

Någon av er som kollar på portkod 1321? Har hört om den serien innan och att den blev väldigt populär men pallade inte kolla men nu har jag sett 2 avsnitt, de varar typ bara i 11 minuter var. Rätt bra faktiskt, lite amatör dock. Handlar liksom om allt det där vanliga, killar, kompisar, problem, familjen som de flesta nog känner igen sig i.

Kolla på svtplay vetja :)




19.17 en måndag i november

 
What´s up???? Vad gör ni ikväll? Tycker ni har blivit lite dåliga på att kommentera, saknar era comments.
 
Själv har jag superduperont i huvudet. Åt nyss middag, ska snart ta huvudvärkstabletter och sedan blir det projekt runway. Blir en tidig kväll idag, är såå trött!



SHINE BRIGHT LIKE A DIOMOND

Äntligen hemma! Skola mellan 12-15 men måste åka 10 och kommer hem vid 17. Så en 3 timmars lång skoldag blir helt plötsligt en 7 timmars lång skoldag om man räknar med pendlandet fram och tillbaka.
 
Ska unna mig en pluggfri kväll. Är ledig imorgon så ska plugga då istället.
 



@tågstationen

Stammis på grafitti, haha nej men är hungrig och väntar på tåget så blir ofta att jag hamnar här. Hoppas på att hinna med 15.47 tåget hem i alla fall.




New

Nya pågatåget första gången på flera månader! Woho, glad man blir :D




Monday morning

Måndag morgon, så trött! Och det blåser, mitt hår blir förstört :( när jag fixat det lockigt för en gångs skull.. Kommer ju knappast hålla sig hela vägen till Helsingborg. Jaja, ha en fin dag!




Carpe diem

God natt från en tjej som från och med imorgon ska leva varje dag som om det vore den sista. Carpe diem. Har varit alldeles för ledsen och nedstämd på sistone och det är verkligen inte likt mig, jag som alltid varit den där glada och positiva tjejen. Nu ska jag hitta tillbaka till den känslan igen. Vill inte att negativa tankar ska spöka i min hjärna hela tiden. Vill tänka positivt och vara såhär lycklig som jag var på bilden.

Har ni några tips på vägen?




Sunday evening

Nyss tagit ett varmt bad, så skönt. Har fortfarande bikinilinjer kvar efter Turkiet i juni? hur är det möjligt haha?!

Skola imorgon mellan 12-15 men måste åka redan kl 10 för att komma i tid.

Körningen gick bra, skönt att köra på kvällen när det är så lite trafik. Hoppas ni haft en bra kväll :)




Latest from instagram

Heter carro93 på instagram om ni vill följa mig :)




Onödiga söndag

Äsch plugget går så himla dåligt idag. Kan inte alls koncentrera mig! Hatar söndagar för jag lyckas aldrig plugga men inte heller göra något kul för då tänker jag bara på allt jag måste plugga. Så söndagar är en rätt pointless dag.

Ska ut och köra en runda istället. Var månader sedan jag körde sist. Har gett upp hoppet angående det jäkla körkortet haha. Nej men har inte tid just nu och känner att jag inte kan prioritera det atm. Hade tänkt köra upp i april i alla fall. Innan sommaren ska jag ha körkort!!




Bästa GG

Dags för söndagens höjdpunkt, gossip girl. Världens bästa!




Skolan dödar läslusten

Detta är verkligen såå tråkigt! Jag hatar när jag tvingas läsa något jag inte tycker är bra. Och jag och många andra tycker inte att böcker från typ 1500 talet, Shakespeare, Hamlet, röda rummet osv är bra. De är rikligt tråkiga böcker och jag läser för att läsa men jag förstår ändå inte innehållet.

Vi pratade om detta sist i skolan, om skolan dödar läslusten hos elever? Och JA det gör den kan ja ju svara. Skolan dödar i alla fall min läslust totalt. Längtar tills jag pluggat färdigt så att jag äntligen kan börja jobba istället. Då ska jag tänka på allt jag tyckte var dåligt gjort i skolan och försöka lära ut det på ett bättre sätt. 4 år kvar, 4 år kvar..

För hey, vem tycker att detta utdraget ur "det går an" är bra? Inte jag i alla fall.




Quote of the day




5 dagar kvar!

Denna helgen har varit riktigt riktigt tråkig. Tråkigast på läääänge. Men nästa blir bättre! Eric Saade på fredag och fest på lördag. Inte sett Eric sen i mars och bara genom att se honom uppträda live ger mig massvis med positiv energi. Killen blir ju förresten bara snyggare för varje dag som går, hur det nu är möjligt?

Nu ska jag plugga.




November 2011

Älskar kolla tillbaka i arkivet här i bloggen! Såhär såg november 2011 ut för mig, exakt 1 år sedan.
 
Var på stan med Cassandra.
Bowlade med fina Monika. Btw träffas snart?!?!
Träffade Jessica och hängde på stan med henne.
Var på cats och åt med mamma, Robin och Kasia. Mys!
Var på Nova Lund och shoppade.
Var i Lunds domkyrka med klassen.
Skaffade iphone 4s.
Kommer ihåg att detta var allra första bilden med 4s.
Hade nationella prov i svenska, nervöst men det gick ju bra trots allt!
Pluggade asmycket typ varje dag.
Var på entré med Maja.
Hängde på stan
Gymmade en hel del.
Var i skolan en massa. Kära klasskompisar Samar och Vloreta
och Samir var glad i skolan som vanligt!
 
Ja november 2011 var en bra månad! Mycket bättre och roligare än november i år.. Saknar gymnasiet!



1 månad

Exakt 1 månad kvar till årets mysigaste dag!
 



Madame Tussauds #9

Här kommer fler bilder från Madame Tussauds. Popstjärnorna tyckte jag var absolut roligast för där kände man igen typ alla! Men det var sjukt mycket folk så svårt att komma fram.
 
Någon random dude
The Beatles..
..and me
Kylie Minogue. Likt va?
Robbie Williams
Jag, Robbie och mamma
Justin Timberlake
Leona Lewis. Så vacker!
GAGA
Britney Spears, dockan jag tycker är mest lik! Så coolt att man kan göra en docka så skickligt!
 
Har typ 30 bilder kvar från tussauds, så blir väl 2 delar till:)
 



Summerdays

Saknar sommaren och alla sommar-outfits. Tycker det är rätt tråkigt att klä mig på hösten och framför allt nu när det är för kallt för att ha skinnjacka. Blir mest bara en massa tjocktröjor och jeans.



Lördag

Vaknade först vid 10 efter att ha sovit dåligt hela natten. De senaste dagarna har jag inte alls sovit bra, vaknar upp flera gånger varje natt och känner mig helt snurrig. Somnade om sen i alla fall och vaknade kl 1.

Idag måste jag plugga lite. Ska läsa Werthers lidande i alla fall som vi skulle gjort till förra veckan men hade inte tid. Ska ni hitta på något kul idag?




MINNEN

Jobbet idag gick toppen! Känner att högstadielärare faktiskt kommer passa mig riktigt bra. Andra gången idag och nu har man ju börjat lära känna eleverna och de känner igen mig. Vikariera på skolan är riktigt kul!
 
Tänk när jag gick på högstadiet, haha asså minnen. Här kommer några bilder från när vi gick ut 9an. På högstadiet lärde jag även känna fina, underbara, bästa vännen Cassandra. Love u!
 



Locked out of heaven

Talangfulla människa! Kan möjligen vara den manliga artist som har bäst röst i hela världen. Om Bruno Mars kommer till Sverige/Danmark och har en konsert, count me in. Skulle vara sjukt mäktigt att höra honom live.
 
 



I'm in love with Friday

Fikade med mamma, det var längesen! Är så trött men nu ska vi handla på maxi lite. Värken vill dock inte ge med sig, har så satans ont i magen. Skönt med fredag i alla fall!




@stan

Tog bussen till stan. Mamma slingar håret och hade ändå inget att göra hemma så varför inte vänta en stund hos frisören. Nästa vecka är det äntligen min tur.




Friday

Kom nyss hem från jobbet. Ska fixa något att äta nu men vad? Har ni något tips?




Jobb

Jobb jobb! Skulle egentligen börja 10.50 men så fick jag ett samtal 7.55 om jag kan börja 8.10 och jag låg och sov!! Hahah sjuk panik, stressade sönder, hann inte ens äta frukost men slängde i lite digestivekex i väskan som jag äter nu. Har några lektioner idag så vet inte riktigt hur dags jag slutat. Älskar jobba!

Sjukt hemsk natt dock. Sov 2 timmar? Hade sån mensvärk så låg och grät av smärta mellan 1 och 4. Fy!




A fake smile can hide a million tears

Dessa 2 citat beskriver min dag perfekt. Sämsta dagen typ någonsin? Vill inte berätta här vad som hänt men dagen har varit allt annat än bra.

Och nu har jag så sjukt ont i magen, värktablett och värmekudde nästa. Sen ska jag krypa ner i min varma säng och försöka somna. Jobb imorgon, ska bli skönt att fokusera på det!




Dålig dålig dag

Denna dagen har sugit brutalt. Har så fruktansvärt ont i huvudet nu.

Det gick bra hos neurologen i alla fall. Han var mycket trevlig. Tog både EKG och blodtryck, aldrig tagit EKG innan så blev lite stressad och då gick blodtrycket upp. Beskrev alla symptomer och han sa att det är typiskt för migrän. Men att jag ska fortsätta med både sprayen och eeze. Och så fick jag utskrivna hjärttabletter, lite wierd när man bara är 19 år men de förebygger tydligen migrän på något sätt. Men de är stora så jag får se om jag lyckas svälja de, annars får det vara.

Har kollat revenge och ska snart bada. Kikade in på Aftonbladet och hittade en artikel med vilka som tjänar mest. Hur kan man tjäna 50 miljoner i månaden??? Det är så äckligt mycket pengar. Det är mycket mer än vad en arbetande person tjänar under hela sitt liv. Sjukt.




Head up

Jävla skitdag.




Neurologen

Blev så upprörd över det med Emma att jag fick asont i huvudet. Får tydligen migrän när jag blir upprörd med.

Nu ska jag till neurologen för första gången. Så nästa stopp; sjukhuset. Osminkad och sånt på bilden.




Sjukt besviken

Vaknade upp och såg att det var en massa liv på fb och Twitter. Läser lite och inser att Emma (som jag skrev ett inlägg om innan, hade hemsk cancer) har ljugit om allt i 2 hela månader. Fyfan hur kan man? Hur kan man ljuga om en så pass allvarlig sjukdom som cancer? Gjorde du det för uppmärksamhet? För att få Eric att börja följa dig på Twitter? Och för att få Eric och Molly att skriva till dig? Att bli trendad worldwide? Att få så sjuk mycket uppmärksamhet som du fick? I så fall, grattis Emma. Du har lyckats med det.

Har tappat all respekt för dig. Man gör inte såhär. Låtsas i 2 månader? Skiva hundratal fb inlägg om hur dåligt man mår? Tänk de som faktiskt har cancer på riktigt och kämpar för sitt liv. Tror du Eric Saade kommer tro på något sånt här mer i framtiden? Tänk den stackars personen som inte kommer få uppmärksamheten den förtjänar? Bara för att folk ljuger om cancer? Vad säger dina föräldrar och din pojkvän? Jag vet inte vad jag skulle gjort om min dotter gjorde något sånt. Det är oförlåtligt. Till och med Erics dansare var utanför sjukhuset och skulle hälsa på dig fast sen upptäckte han att det inte fanns någon patient med det namnet.

Hoppas du inser att du gjort hundratals personer otroligt besvikna. Vad tänkte du egentligen med? Sjukt gjort och sjukt lågt. Tack och hej.




Footloose

Har inte orkar plugga alls idag. Måste göra det lite imorgon istället. Kollade på footloose nyss, bra film! Ett filmtips till er:)

Ledig imorgon, skönt!




Dagens

Skor Scorett//Leggins Kappahl//Kjol h&m//jacka MQ//halsduk Vero Moda//smycken Thomas sabo + guldfynd by Kenza//Skal fyndiq.se//tröja Jaquiline




Nej till alkohol

En av anledningarna till att jag inte dricker. Alkohol och diabetes är en otroligt dålig kombination. Som det framgår av texten jag hittade idag, blir man full och får lågt blodsocker på natten kan man dö. Jag vaknar alltid av mig själv när jag har känning och det är ju väldigt bra men med alkohol i kroppen gör man tydligen inte det.

Nä alkohol är inget för mig. Jag älskar gå ut på klubbar, dansa, fest hemma hos någon osv men kan göra det utan att dricka. Andra anledningen till att jag inte dricker är att det smakar SKIT, tänker inte dricka något jag tycker är äckligt direkt. Det enda jag kan dricka är en 2,5% cider som vem som helst kan köpa i mataffären. Jag känner absolut inte många som inte dricker men några få, både tjejer och killar. Har inget emot folk som dricker dock. Många vågar ju tom släppa loss mer på fest efter att de druckit, bara det inte blir för mycket så man bli stupfull. Kom ihåg, känn er aldrig tvingade till att dricka. Det är DU som styr över ditt liv.#stoltövermittval




Frissan next week

Nästa torsdag ska jag äääääntligen till frisören och slinga och klippa håret. Finally, kolla min utväxt. Så fult.

Sista dagen i skolan för denna veckan. Har egentligen skola på fredag med men fick frågan om jag kan vikariera och yes, money money! Dock är det bara 2 timmar men hinner inte till skolan sen tyvärr.




Dumma onsdag

Hade 4 timmars lektion utan någon lunch och jag klarar inte det med min diabetes. Kände bara hur jag mådde sämre och sämre för varje timme som gick. Och andra timmen fick jag fruktansvärt ont i huvudet och kl 1 när vi slutade kunde jag knappt stå upp.

Har sån äcklig migrän. Tagit spray vilket inte hjälpte något. Hur ska jag klara tåg hem i 1 tim och 10 minuter och sen vänta i stan och sen ta bussen hem? Kommer inte sluta så bra känner jag.

Ska till en neurolog imorgon pga migränen. Hoppas på att få någon annan medicin utskrivet eller liknande. Det konstiga är att när jag är ledig från skolan brukar jag inte ha migrän men så fort jag sätter mig på tåget mot Helsingborg så utvecklas alltid migrän den dagen. Vad kan det bero på? Ahh mår skit :(




Onsdag

Vaknade vid halv 4 av en hemsk mardröm och sen var det svårt att somna om, önskade nästan att kl var 6 så att jag skulle upp.

Galet trött, hatar hatar vakna kl 6 och börja kl 9, det suger. Och kolla så mörkt det är.. Mörkt när jag går till skolan och mörkt när jag kommer hem. Med andra ord, typ mörkt dygnet runt.

Examinerade workshop i skolan idag så bäst att förbereda sig lite nu på tåget. Ha en bra dag ni som har studiedag i Hlm (ja jag är avundsjuk), puss!




Löpband

Var ute på en lång promenad innan idag och nu har jag sprungit på löpbandet. 20 minuters effektiv träning. Ska försöka göra detta regelbundet nu och även ut och gå i alla fall varannan dag. Märker att jag verkligen inte har någon kondis kvar, löpbandet var sjukt jobbigt haha. Märks att jag inte tränat på månader.. Direkt efter jag tränat hoppade jag ner i ett varmt bad, så skönt! Kul att ha löpband hemma men det negativa är att vi har så sjukt varmt här hemma, så fort man börjar gå snabbt på bandet svettas man som en gris och det känns mer som en bastu än ett vardagsrum.

Ska även skaffa gymkort på 24/7 (trött på actic) och försöka att inte äta något efter kl 20-21. Lets do this!




B-ooring




Madame Tussauds #8

Efter dessa bilderna håll jag på att välta dockan, fick panik och gick därifrån haha
Jag bara "mamma, rör inte den!!!" dock lyssnade hon inte..
Tiger Woods
Sen kom vi till kungligheterna
Tjena Einstein!
Einstein & jag, fint par hehe
The one and only; Beatles!
En 5e medlem kanske?;)



Nedräkning

Yeah yeah inte alls lång tid kvar nu!




Effektiv tisdag

Fältdag, check. Nu ska jag bara skriva rent svaren jag fick och läsa en himla massa sidor till imorgon. Men innan dess ska jag ut på en promenad och sen ska jag även springa ett tag på vårt löpband. Idag ska ja vara effektiv!




Golden retriever

Har fältdag imorgon vilket innebär att jag ska intervjua en lärare och några elever. Skönt att jag slipper åka till Helsingborg i alla fall! Så imorgon blir det lite sovmorgon, äntligen.
 
På tal om något helt annat skulle jag verkligen vilja ha en hund! En golden retriever, den absolut finaste hundrasen enligt mig. Men tyvärr är de dyra och lite krångligt i och med att varken jag eller mamma är hemma speciellt mycket om dagarna. Men någongång ska jag klura ut en lösning på det och köpa mig en söt liten golden valp!
 
 
Finaste Shaggy! Längtar till sommaren då jag får krama om honom igen :D



MONDAY QUATES

Såg det på bussen igår, det var fint
 



I LOVE YOU MUM

That´s really true. I love you most in the entire world. There is no one as good as you, mum. No one ♥



Somebody to love

Tror jag blev kär nyss.. Visste att Anton är grym på att dansa (han är en av Erics dansare) men visste verkligen inte att han även kunde sjunga! Och nu visar det sig att Anton ska vara med i melodifestivalen också, go go!
 
 
Sjukt söt är han med :')



Så sjukt glad!!

Vilken underbar dag! Vi hade rast så säger någon i klassen att resultatet från grammatiktentan ligger uppe på ladok. Jag går snabbt in på sidan genom mobilen, loggar in, är asnervös medan sidan laddar och sedan kommer det upp G!!!!!! Jag klarade världens svåraste äckligaste tenta vi kommer ha. Hejdå grammatik!! Detta var det enda grammatikkursen vi ska ha och jag klarade den! Tentan som jag pluggade till i ca 60-70 timmar tillsammans. Tentan som jag slet med tills jag spydde på ordet grammatik. Tentan som var så svår när vi fick den så jag ville börja gråta.

Är så stolt över mig själv, klarade jag denna klarar jag alla! Woop woop glad tjeeeeeeej! Och grattis till er kära klasskompisar som också klarade den. Vi är grymma! Vara 93a, precis komma från gymnasiet, börja plugga till lärare som verkligen inte är lätt, första salstentan någonsin och den är i svåraste grammatiken och klara den på första försöket. So happy!




Kallt

Kom hem från skola för 1 timme sedan, är äckligt trött. Och det är äckligt kallt ute :( är på maxi nu i alla fall, ska köpa något att äta. Bytte till världens skönaste vinterjacka istället, tror det är dags för den svarta att säga hejdå för i år. Denna är så mycket varmare!

Och nej jag har inte så gult hår. Ljuset på maxi är bara wierd.




It's Monday

Hallå!

Gick inte och la mig så tidigt igår för André skrev till mig på fb så pratade vi till halv 1. Riktigt schyst kille det där! Kommer ihåg spanskalektionerna då alla satt och pratade istället för att jobba, haha minnen!! Så kul när någon hör av sig som man inte pratat med sedan vi tog studenten i somras.

Nu väntar jag i alla fall på bussen. Börjar 13 men måste åka nu för att hinna. Kallt det är!




London shopping

Börjar kl 13 imorgon men ska snart sova, vill helst inte vaknade upp med migrän imorgon. Kollade igenom lite bilder från London, saknar bästa staden!! Och kom på att jag inte visat vad jag köpte i London. Så här kommer lite bilder. Är nöjd med det mesta, vissa saker har jag inte använt speciellt mycket än, andra har jag använt väldigt mycket.
 
Shoppingen i London var bra! Rätt dyrt dock. Men primark var ju heaven!
 
Världens finaste byxdress från Topshop
Ett linne från Topshop som förövrigt var enorm!! Flera våningar, orkade inte ens gå igenom en våning haha
Oversize skjorta
Bikini från New Look (underbar affär!, ett måste om man är i London)
Underbart halsband, inte Thomas Sabo dock. Har fått en massa komplimanger för det, ett av mina favoriter!
En liten Thomas Sabo converse
Älskade tröja och älskade jeansshorts.
En väska från primark som typ gick sönder en dag på väg till skolan haha.



3 nya

Prioriterade nog lite fel idag för rensade garderoben istället för att plugga, hmm.. Måste plugga snart, ska bara bada först. Måste lära mig att plugga först och göra andra saker sen, om det blir tid över.

Tänkte i alla fall visa 3 nya Iphone skal jag fick hem i fredags. De är från fyndiq.se, de har fått in sjukt fina till iphone 5! Favoriten är det mönstrade skalet.




Dagens planer

Söndag, usch gillar verkligen inte söndagar. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Dagens planer:

Äta frukost, check
Plugga hälften av det vi har till imorgon
Gå ut och gå en runda
Titta på förra veckans GG
Plugga resten av det vi har till imorgon
Titta på nya avsnittet av GG
Fylla i papper till Skatteverket
Fixa lite inför imorgon
Bada & tvätta håret
Gå och lägga mig i tid

Hade tänkt försöka hinna med detta idag. Vad ska ni göra?




Pizza, vänner & glass

Här kommer lite bilder från förra lördagen då jag, Josefin och Maja var hemma hos Emelie. Vi åt pizza, käkade glass, spelade in galna videos, pratade, skrattade och skrattade. Josefin hämtade upp mig, sen åkte vi och hämtade Maja, därefter till maxi och till slut hämtade vi våra pizzor och sen åkte vi till Emelie. Galen kväll, som vanligt med my girls! ♥
 
Körde på röda läppar
Maja och Emelie i Emelies fina kök!
Pizza! Muuuums
Emelie kollar på one direction bilder ;)
Jossy och Em
Smile girl
Josefin
Josefin och Emelie, fina tjejer!
Jag och fina Maja
Dessa 3 bilderna sammanfattar kvällen rätt bra
Sen åt vi glass, choklad såklart
Love u my lovely friends!
Sent på kvällen.
 
Var hemma vid 2 efter en väldigt rolig kväll. Helgen den 30 nov ska vi köra ännu en helg @ Em´s place. Ska dock till Helsingborg på fredag men på lördag är jag med!



Nu har jag skaffat en 3e blogg

Hallå hallå!
 
Har haft migrän hela dagen, somnade på soffan och vaknade strax innan det var dags för middag. Nu är jag i alla fall mätt och värken har nog gått över tror jag.
 
Som ni kanske vet så älskar jag att ha flera bloggar. Denna bloggar jag ju på hela tiden och se Eric bloggen http://www.saadelovers.blogg.se, hade en blogg om André Zuniga med men eftersom ingen läste den pallade jag inte blogga där längre. Och idag fick jag den smarta idéen, varför inte starta en blogg om One Direction?! Sagt och gjort, så jag tycker att ni ska kolla in den här; http://www.onedirectionloovers.blogg.se.
 
Måste bara fixa en design till 1D bloggen men jag suger ju på det tyvärr.. Finns det inte någon som skulle vilja göra det åt mig? Då skulle ni varit världens gulligaste!
 
3 bloggar får räcka, nu ska jag inte skaffa fler haha!



Garderobsrensning

Rensar garderoben. Har en massa kläder jag aldrig använder så de ska försöka säljas. Så får man i alla fall lite pengar till nytt :)




Boring Saturday, no money

Vaknade upp med världens största migrän, skit också. Idag ska tjejerna till emporia och dig vill verkligen jag också men jag har inga pengar så kan inte följa med. Dubbelskit också!! Får inte min lön förrän precis innan jul, suger verkligen att inte ha pengar, man kan ju inte göra något kul då..




QUOTES




Läraryrket

Är så fruktansvärt trött efter att ha vikarierat hela dagen. Halsen har med fått stryk, att prata så många timmar i sträck är jag inte van vi så nu är jag helt hes.
 
Människor som tror att det är lätt att vara lärare, tänk om och tänk rätt! Det är verkligen inte ett lätt jobb, klart det finns roliga stunder men ibland går ungarna verkligen över gränsen och då undrar man vad de tänker i de stunderna? Vill de inte lära sig något? Varför då gå i skolan och slösa tid? Det har jag verkligen börjat fundera på efter idag. Men det finns ju klart en hel del gulliga elever med och då får man upp motivationen.
 
Endast de som verkligen brinner för läraryrket tror jag kommer klara sig ute i dagens skola. För skolan har förändrats så fruktansvärt mycket, man måste verkligen tycka om sitt yrke, och ha ett starkt psyke, vilket inte är lätt alla gånger.
 
Men jag ska ta min examen om 4,5 år, jag ska klara det.
 



Trött och typ död

Jag dör så trött jag är!! Tror aldrig jag varit såhär trött i hela mitt liv. Somnar på maxi.. Nu vill jag bara vara hemma och inte röra mig ur fläcken. Bara ätit 2 digestivekex på hela dagen så är sjukt äckligt hungrig :(




I-lands problem

Omg stress!! Kom på att jag råkat få stearin på mina svarta jeans jag ska ha på mig idag, panik! Ser jättefult ut. Fick slänga runt på alla kläder i mitt rum för att hitta det nya paret. När jag väl hade gjort det hittade jag inte tröjan jag ville ha. När jag till slut hittade tröja kom jag på att nej, den passar inte riktigt att ha idag. Till slut blev det denna gröna tröjan.

Nu ska jag äta frukost och sen dra iväg. Är så nervös! Önska mig lycka till:)




Vikariera imorgon

Precis badat och tvättat håret och snart måste jag sova.

Är nervös inför imorgon! Då ska jag nämligen, för första gången vikariera på min gamla högstadieskola. Jag helt själv med en hel klass! Hur ska detta gå?! Klarade mig på sommarskolan men där fanns ändå en lärare men nu ska jag vara själv. Perfekt extrajobb dock, nu när jag studerar. Sen blir det förhoppningsvis lättare men första gången är ju alltid nervös. Ska vikariera i tyska, franska och svengelska. Jag kan inte ens franska och tyska haha men ska ju inte ha genomgång. Hoppas jag får uppgifter innan vi börjar som eleverna kan arbeta med. Annars blir det ju rätt så svårt om man säger så.

Ska vara på skolan kl 8 och kanske till 14-15? Hoppas eleverna är snälla.. Men kommer själv ihåg hur det blev i klassen så fort en vikarie kom in, katastrof :o men det ska bli kul!




En eftermiddag i Kristianstad

Kom hem för 1 timme sen. Har haft cp ont i huvudet hela dagen och har det fortfarande. Det suger. Så inte mått så bra men har ändå haft en trevlig i Kristianstad. Mötte upp Jessica så gick vi till Darins och fikade, pratade och skrattade. Har alltid lika kul med Jessica!

Sen gick vi till söderport för polskan. Var så kul att träffa alla igen! Mammas elever är så härliga. Träffade Allan igen som jag inte sett på väldigt länge, Kamil och så kom Patryk med. Lyssnade på redovisningar om Dubai och Aruba, så vackert, vill dit!

Nu har jag tagit 2 huvudvärkstabletter och hoppas verkligen det går över snart. Revenge ikväll!

Lite bilder från dagen. Varm choklad, cola, jag, Jessica och Kamil. Synd man inte kan skriva bildtexter under bilderna via mobilen.




Fika med Jessica

Sitter på tåget nu på väg till Kristianstad. Ska träffa Jessica och så ska vi fika. Sen ska hon ha polska och jag ska följa med. De ska redovisa om resor idag så ska bli kul att höra. Framför allt Allan som ska berätta om Dubai, ahh!




Dagens planer

Dags för jobb, sen ta bussen till stan och därefter tåget till Kstad. Hörs sen!




Brownie

Vill vara såhär brun igen!! Kolla benen, brownie. Var i augusti i år och nudå? Vill bara brun året om ju..




Torsdag

Gick och la mig med migrän, vaknade med hemsk migrän. Inte haft det på drygt 1 vecka så jag hade nästan glömt hur ont det faktiskt gör. Orkar inte, trodde det hade blivit bättre.

Och så står byggarbetarna utanför vår fönster igen med sin jäkla maskin, får sinne.

Ska ta spray mot migränen nu och sen börja plugga lite, när de väl gått över.




Viber

Tror inte viber är bra för min hälsa alltså, hahha.. Girlsen spammar hela tiden och telefonen vibrerar 24/7. Vi och vår kassa humor. Det är för sjuka saker för att tas upp här. Måste minska på mitt viber beroende.. Och instagram, Twitter, Facebook.

Såhär kan en helt vanlig konversation se ut. Sååå kul.

Ska sova nu, ledig imorgon men ska plugga, jobba och åka till Kstad så blir full rulle ändå.




Hot chocolate and talk and laugh with my girls

Idag mötte jag upp tjejerna vid halv 3 och därefter gick vi till Madrix och fikade. Har inte varit där sedan typ 8an eller 9an? Hade helt glömt bort att det caféet fanns! Men de hade supermycket att välja mellan, hej beslutsångest. Men till slut blev det varm lyxchoklad med 70% choklad och två praliner för min del. Var asgott!!
 
Vi satt där i 3 hela timmar (haha är det möjligt tjejer?!), skrattade, pratade, tittade på videos och skrattade lite till. Supermysigt! Måste ju göras om snart. Sen tog jag bussen hem i mörkret. Är en bit från busshållsplatsen hem till mig och jag hatar verkligen mörker utomhus. Blir helt paranoid, tittar över axeln var 5e sekund..Och det blev ju inte bättre av att mobilen dog när vi fikade. Men jag kom hem i alla fall.
 
Ser rätt gott ut va? Det var det!
Små praliner. 9 kr styck, skitdyra haha!
Josefins fika. Mums!
Emelie inne i någon 1D video antar jag? ;)
 
Maja aka Mandy och Josefin aka Jossy.
Mysigt att fika i flera timmar såhär på hösten när det är grått och kallt ute. Behövs verkligen för att liva upp vardagen.
Fina Josefin.
Strike a pose! Emelie och jag.
Maja och jag. "Vänta, vi tar en ny bild, för mina ögon syns inte"
Lite bättre bild haha. Får alltid pyttesmå ögon på bilder pga min lugg..
Döda mig inte Maja! Fishfaces.
Love u my lovely friends! + Emelie som inte är med på denna bilden. ♥
Sociala tjejer! Men vi satt faktiskt inte med våra mobiler heela tiden, som det verkar på bilderna hehe. Bara ibland! Men vi pratade faktiskt om det som hände på nätet när vi surfade rundor, så det kompenserar ju upp sig. Elleeeeer?
 
Puss på er!



Heartbeat of America

Kom hem vid kl 18. Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig och sedan äta. Tror förresten inte jag orkar plugga något idag. Får gå upp vid 9 imorgon och plugga då istället.
 
Vad ska ni göra ikväll? Något bra på tv?
 
Haha hittade en liten bebisbild på mig. Lilla plutt Caroline.



Fika på stan

Min mobil dör snart, kul när man sitter på tåget..

Kl halv 3 ska jag fika med tjejerna, wiho :D är sugen på typ varm choklad!

(Skulle upp kl 2 idag men ingen täckning på tåget och sen dog mobilen)




Dagens

Tåget 7.30 varje dag, drömmen verkligen! Eller inte riktigt. Slutar kl 12, kommer hem vid halv 3 och då ska jag, Jossy, Em och Mandy fika på stan, mys! Sen ska jag hem och plugga lite. Imorgon har vi ingen skola utan ska läsa hemma, man hinner aldrig läsa allt om man är i skolan varje dag.

Imorgon ska jag till Kristianstad och träffa Jessica och på fredag blir det jobb. Det går bra nu!




Biljetterna har kommit!

Skolan var helt okej. Missade dock det "roligaste", gruppdiskussionerna. Spände mig så inför sprutan så jag fick migrän, lyckat.. Men den andra sprutan gjorde faktiskt mindre ont än den första! Det kändes men armen krampade inte så mycket efteråt som förra gången. Nu har jag dock rätt ont i armen men bara 1 spruta kvar, om 4 månader. Sjuksköterskan var jättebra och tror inte hon träffade i någon nerv direkt, så det var ju skönt.
 
Därefter belönade jag mig med pizza och hart om Dixie. Nu ikväll har jag pluggat, boken lästes ut på 40 minuter, skönt.
 
Imorgon är det skola igen. Från 9-12, sen ska jag fika på stan med tjejerna. På fredag ska jag jobba hela dagen, för första gången. Ska bli väldigt skoj men nervöst!
 
Idag fick btw Josefin hem våra One Direction biljetter. HUR GRYMT?! Parkett verkar som väldigt bra platser med :)
 



Robinson Crusoe

Måste börja plugga nu. Ska läsa hela Robinson Crusoe till imorgon men de hade inte den på bibblan för den är utlånad till december, attans också! Men hittade en version på barn/ungdomsavdelningen. Bara 70 sidor och en del bilder, haha perfekt! Nej men ska läsa denna till imorgon så att jag i alla fall vet vad den handlar om, har aldrig läst den innan. Sen får jag komplettera men den riktiga versionen.

Hög tid att börja..




Tuesday

Gick tidigare från skolan så sitter på tåget nu. Kl 16 ska jag ta sprutan och jag har hört att den andra gör mer ont än den första och den förra gjorde så ont så jag trodde jag min arm skulle ramla av, krampar något så fruktansvärt. Och gjorde ont ett bra tag efter. Är rädd för nålar men detta ska väl gå. Tog jag den första klarar jag även den andra.

Sen ska jag belöna mig med något gott att äta efteråt. Är dock lika trött som Eric på bilden haha. 17 dagar kvar till Eric i Hbg!! (Skulle upp kl 3 men min mobil dog..)




Skola & spruta

Är så himla trött :( på väg till skolan nu i alla fall. Går till kl 15 men ska ta den andra sprutan mot livmoderhalscancer kl 16 och eftersom det tar drygt 1 timme med tåg måste jag gå rätt mycket tidigare än 15.

Sjukt segt med dubbelpass i litteraturhistoria. Men hoppas ni får en fin dag!




Mina favoriter

Tänkte börja med en ny sak på bloggen (för det känns som om jag skriver om samma saker hela tiden) "Mina favoriter" där jag kommer lägga upp bilder på några av mina favoritsaker. Har kommit på dessa än så länge.

Film
Mat
Armband
Halsband
Ring
Bok
Smink
Klänning
Jacka
Tröja
Väska
Plånbok
Godis

Saknar ni något ni skulle vilja ha med? Släng in en kommentar så tar jag med det:) Vilken vill ni att jag ska börja med? Puss och god natt på er!




Presents

I helgen fick Maja två försenade födelsedagspresenter av mig. Hoppas du gillar de honey :* LV vet jag att hon älskar så den köpte jag i Turkiet i somras och nallen är ju så söt!:)




Plugg plugg plugg




Tired

Skulle läsa men vad gör jag inte? Somnar på soffan. Grattis Caroline. Är så satans trött. Laddar upp med lite c-vitamin nudå!




Time for some homework

Kom hem för 1 timme sen ungefär. Nu ska jag börja plugga hade jag tänkt, har en massa att läsa till imorgon.

Hade på mig en av mina favorittröjor idag, den är så mysig :)




School

Slutat skolan nu. Äter pasta medan jag sitter och väntar på tåget. Det går ju bara 1 gång i timmen vid denna tiden..




På tåget

Är så sjukt trött! Och har en ögonfrans i ögat jag inte hann ta bort så har fett ont i ena ögat nu OCH så gamla äckelpågatåget. Bra morgon..

Nu ska jag lyssna på 1D och hoppas på att timmen på tåget kan gå någorlunda snabbt i alla fall.




Sleep tight

Skolan kl 9 imorgon vilket betyder att jag måste upp kl 6. Det är en omänsklig tid, är så galet trött då! Har inte lyckats fixa alla böcker till denna delkursen (är typ 35 st) och en är väldigt viktig att ha men inte så att jag tänker köpa böcker för 800-900 kr styck :o Står i kölista men får inte den förrän den 20e aja.
 
Ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt. Sov sött.
 
Tänk om man vore såhär brun nu. Haha nä skämtar bara, bilden är redgerad. Ser ju ut som värsta moroten, typ Björn Ranelid solariebrännan i mello 2011, haha så fult. Därför jag aldrig solar solarium, ser så fejk ut på de flesta människor. Men ögonfärgen på bilden skulle jag verkligen inte tackat nej till. Har alltid velat ha havsblå ögon.
 
 



Live while we´re young

Hur härliga killar?! Älskar videon och älskar låten. Älskar att jag får se dem live om 178 dagar.
Jossy, hoppas du inte blir arg men din favoritkille har nu även blivit min favoritkille ehehhe. Louis är sjukt söt! Men han delar platsen med Zayn, mums.
 
Kollar lite på EMA, hahaha Psy uppträder nu med Gangnam style. Borde plugga men efter förra helgen då jag pluggade sönder så tycker jag att jag förtjänar en typ..pluggfri helg :)



Middag

Är hemma hos Semir nu, snart dags för middag. Sen ska jag träffa tjejerna:)




Försenad halloweenfest på G

Hann inte plugga men äsch strunt samma. Gör mig redo för en försenad halloweenfest hos Semir nu. Ska bli skoj!




Träffa-vänner-söndag

God morgon. Gick och la mig vid halv 4 igår, så sent.. Ska snart äta frukost och sen måste jag hinna med att plugga i någon timme i alla fall.

Vid 3 ska jag hem till Semir på middag och sen träffa Emelie och Josefin.

Farsdag idag, önskar att jag med hade en pappa som brydde sig om mig som man kunde gratta. Istället har jag en pappa som aldrig svarar när jag ringer. Nä, morsdag är så mycket bättre.




Crazy Saturday

Hemma efter än galen och rolig kväll med girlsen! Josefin hämtade mig vid 19.15, sen åkte vi och hämtade Maja, därefter till maxi för att sedan hämta pizzor på vägen och till sist hem till Emelie.

Vi åt pizza & glass, pratade en massa, skrattade så vi fick ont i magen (filmade några klipp, kan lägga upp de sen haha) och så kollade vi på en one direction dokumentär. Sov gott mina galna vänner!

Och sov gott fina bloggläsare. Nu ska jag tvätta av sminket (det röda läppstiftet är dock mycket svårt att få bort..) och sen sova. Hörs imorgon :)




@Emelie's house




Tjejkväll med pizza och glass




Dagens planer

Känns som om jag aldrig är hemma längre. Ända sedan nollningen i september har jag typ aldrig varit hemma en hel helg. Har skola nästan varje dag, sen på helgerna är det antingen något i Hbg eller så träffar jag tjejerna. Men ja klagar inte, det är kul att ha saker att göra!

Idag frågade Emelie om vi ville ses så idag blir det tjejkväll. Har dock plugg som måste göras så nu badar jag samtidigt som jag läser tristan och isolde. 2 flugor i en smäll!

Vad ska ni hitta på idag?




Countdowns

Älskar att ha roliga saker att se fram emot! Det håller uppe min motivation till att prestera mitt bästa i skolan osv.

Först och främst, Eric i Helsingborg, sen är det jullov, därefter fyller jag 20, sen One direction och till sist Dubai. Kul!!




Tummen upp för höst/vintermodet 2012!

Bik bok har fått in så mycket snygga kläder! Såhär går jag gärna klädd i höst/vinter! Favoriten är outfiten med den blåa jackan och så helt klart den snygga svarta kjolen. Den vita tjocktröjan tillsammans med paljettkjolen är ju också väldigt snyggt. Åh jag vill ha ett extrajobb så jag kan tjäna pengar och shoppa lite.

Tycker alltid höstkläder är så fula men vad har hänt i år? Nästan vartenda butik är ju fullproppad med en massa snygga kläder. Mycket pärlor, paljetter, Balmain inspirerat, mysiga stickade tröjor, härliga färger osv. Höst/vintermodet i år är riktigt snyggt!




Saturday

Vaknade med migrän, mindre kul. Idag vet jag ännu inte riktigt vad som händer. Antingen blir det chilla hemma eller träffa Mandy, Jossy och Em.

Nu ska jag först äta frukost i alla fall.

En bild från igår med röda läppar.




One direction live 13 maj!!

Nu ska jag berätta om One direction grejen. I tisdags hörde jag Little things för första gången, döfin låt! Så kom jag på att de ska ha konsert i Köpenhamn och Stockholm så skrev det random på tjejernas lilla facebookgrupp. Josefin blev väldigt sugen men det fanns inte speciellt bra platser kvar i Köpenhamn.
 
Så kom Josefin på den brillianta idéen; varför inte dra till Stockholm och se dem? Sagt och gjort! Problemet var bara att jag inte har några pengar just nu, vad säger inte Josse då? Jo att hon kan betala både hennes och min biljett nu och så kan jag ge tillbaka pengarna när jag kan. Hur snällt är inte det?! Tusen taack, skulle aldrig vara möjligt annars. Så hon beställde 2 biljetter från en sida som heter biljett24, alla biljetter är slut på ticnet osv och jag vet inte riktigt om man kan lita på såna här sidor? Överpris betalade vi med, 2000 kr per biljett när de egentligen kostade 800 kr. Men antar att biljett24 är ett företag som köper ut en mängd biljetter när de släpps och sen säljer de mycket dyrare.
 
JAJA, YOLO ;) Vi är fortfarande unga så varför inte dra upp till Stockholm en weekend och se One direction? Har faktiskt börjat gilla de väldigt mycket på sistonde så det ska bli grymt kul. Vi ska flyga dit (är riktigt åksjuk så tåg så många timmar funkar inte) så det blir ju väldigt skönt! Konserten är i Solna, Friends arena och Solna ligger ju väldigt nära Stockholm så vi ska in till Stockholm med och gå runt där lite :) 8 maj 2013, yey! Längtar riktigt mycket. Spontana saker är bäst och det ska verkligen bli riktigt skoj. Första resan utan mamma med (förutom skolresor) så det blir ju lite annorlunda ;)
 
Kan inte bestämma mig vem som är min favorit. Josefins är Louis (tredje killen från vänster), min är antingen Niall (blonda killen) eller Zayn (svarthåriga), men alla är ju otroligt charmiga! 180 dagar kvar!
Fina Josefin och jag på Eric Saade konserten i Immeln, hahah minnen!! ♥



Mysiga tröjor för killar

I h&m katalogen fanns även några riktigt snygga killplagg! Dessa är mina favoriter.
 
 
 
Så mysiga och snygga tröjor, framför allt den sista! Typiskt att den är för killar, hade lätt köpt den annars. Älskar mönstret :)



H&M

Idag kom nya h&m katalogen och ojoj vad fina kläder! Ska ta och kika in deras hemsida snart:)




It´s Friday, Friday

Tjatja!
 
Kollar på x-factor, alla är ju så duktiga nu!
 
Ska hjälpa en kille med att kolla igenom en text i svenska han skrivit, bra träning inför framtida läraryrket ju. Jag älskar själva ämnet svenska, älskar att skriva och läsa. Visste ni förresten att jag inte alls kunde svenska när jag började på dagis? Mamma är ju från Polen så hon ville inte lära mig "fel" svenska, min pappa är från Sverige men han och mamma pratade på engelska och sen skiljde de sig när jag var 1,5 år. Så när jag började på dagis pratade jag endast på polska och sen hade jag ju inte någon större kontakt med svenska språket heller eftersom vi inte pratade det hemma. Men vad snabbt man lär sig språk som barn! Efter bara en liten tid på dagis kunde jag prata svenska och idag pratar jag både flytande svenska och polska.
 
Folk som inte känner mig säger att de aldrig skulle kunna gissa på att jag inte pratat svenska hela mitt liv, kul ju! Är så stolt över mina MVG i både svenska A, B och C. Saknar dock att skriva! Man skriver inte uppsatser och liknande på universitetet så får nog ta och skriva någon liten berättelse på min fritid istället.
 
Gillar ni också skriva och läsa?
 
WHAT JEM I DUELL?!?!?! DE ÄR JU GRYMMA.
 



Red lips




Läppstift

Testar olika röda läppstift för att hitta något fint till på söndag. Detta är väl rätt fint, eller?




Fixa lite saker

Nu ska jag iväg och fixa lite saker. Måste skicka tillbaka en kjol från monki som inte alls var lika fin i verkligen som på bild. Och köpa något till halloweenfesten på mixhuset. Vet inte alls vad jag ska klä ut mig till dock!

Har på mig ett nytt linne från Polen. Kan visa bättre bilder sen :)




Before I die




Can you see Friday yet?

God morgon! Ingen skola hade, föreläsningen blev flyttad till måndag pga att läraren har lunginflammation. Typiskt eftersom det är dags halloweenfest på söndag..

Nu ska jag äta frukost, kolla på seventh heaven, läsa lite i tristan och isolde, städa lite och sen åka och handla med mamma eller något. Hatar nämligen att bara vara hemma hela dagen, det är så tråkigt!




Polen shopping, del 21

En skinnjacka (inte äkta skinn) från h&m. Blev jätteglad när jag såg den i Polen, älskar färgen! Sen upptäckte jag att de sålde exakt samma här hemma i Sverige. Lite tråkigt men gillar den ändå. Har även en svart. Hade inte tillfälle att använda denna i år, blev för kallt för snabbt men i vår blir den en stor favorit!
 
Kommer inte ihåg exakt hur mycket den kostade men runt 300-400 kr, om jag räknar över till svenska kr, tror jag?
 



Madame Tussauds #7

Bilder från Madame Tussauds, lite sportstjärnor denna gången.
 
Glada sportisar!
Är inte så duktig på sportstjärnor så vet inte vem snubben är hehe. Mamma bredvid i alla fall!
Fotbollaaaaaaaaaaaaaar.
Hade sett fram emot att träffa min man Christiano Ronaldo! Men blev lite besviken att han inte såg så verklig ut som jag hade hoppats på :( Jaja, han var ändå rätt söt i alla fall, så klamrade mig fast vid honom. Och så David Beckham.
Beckham. Inte heller den mest skickligt gjorda dockan kanske men ändå rätt likt.
Ronaldo, snyggaste fotbollsspelaren ever? EHH JAA LÄTT!
Skruva den som Beckham.
High five man!
Efter Christiano och David gick jag vidare för att hälsa på Muhammad Ali. Var nära på att välta ner dockan, hela började röra på sig, hahah fick panik!! Undra vad man skulle fått betala om man råkat ta sönder en docka? Tror inte ens jag vill veta det.
 
Nu; Revenge!
 
 



Torsdag

Slutade skolan kl 12? Var hemma kl 15.20. Yeah så lång tid tar det när man måste vänta på både tåg och buss.

Den nya delkursen verkar ändå helt okej, roligare än grammatiken.

Nu ska jag jobba 1 timme och sen antingen börja läsa en bok som ska vara utlöst till måndag eller bara Chilla och surfa runt lite på datorn. Får se! Borde bli det första men blir troligen det andra ;)




TRÖTT

Hade glömt hur hemskt det faktiskt är att gå upp kl 6 på morgonen!! Så hemskt att jag gick upp 6.40 istället och stressade så smått ihjäl mig för att hinna med tåget. Hela förra delkursen började vi kl 10 vilket betydde att jag kunde vakna kl 7. En timme gör himla mycket!

Idag börjar en ny delkurs, litteraturhistoria. Asmycket att läsa men tror ändå det kommer bli betydligt lättare än grammatiken. Har inga större problem med att läsa mycket heller. Dock tycker jag litteraturhistoria är väldigt tråkigt.

Nu sitter jag på äckelpågatåget (det gamla såklart).......




Dark hair

Hahahaha oj vad mörkt hår jag hade här! Känner knappt igen mig själv. Detta är några av de äldsta bilderna jag har på mig själv för innan dess gick min hårddisk sönder och exakt alla mina bilder försvann och eftersom jag inte hade någon extern hårddisk fick jag aldrig tillbaka de, tyvärr..
 
Ibland blir jag sugen på att ha mörkt (det är min naturliga hårfärg) men samtidigt trivs jag i mina blonda slingor.



Little things

This song is just so perfect.
 
Jag har aldrig varit något stort fan av one direction och kommer antagligen aldrig bli det. Har mest alltid tyckt att de är söta men inte lyssnat på deras musik. Men nu har jag börjar inse att de är riktigt talangfulla killar!
 
Ni mååååste bara lyssna på denna låten. Den är så himla fin. Vem är er favorit? Min är Zayn, eller Niall? Eller Harry? Haha vet inte, alla är så söta :) Älskar verkligen Little things. Deras röster är helt perfekta, och när killar spelar gittar, oh my gosh.
 
 
Om 182 dagar ska jag se killarna live!! Yes spontan grej men kommer bli superduperkul :D



Tenta, check check

Skitsamma om jag klarade grammatiktentan eller inte, är glad i alla fall för nu behöver jag inte se den äckliga grammatikboken på 3 veckor i alla fall!! Känns underbart. Klarar jag inte den blir det omtenta i december men det återstår att se om 3 veckor!

Imorgon börjar nästa delkurs och vi ska läsa 35 böcker på drygt en månad. Vissa är på sådär 800 sidor. Hur tänkte ni där?

Inte haft migrän på 3 hela dagar (underbart!!) men idag är den tillbaka. Så fort jag satte mig på tåget som låter som bara den och så spände jag mig inför provet.. Pendling är inte så bra för mig.




Såhär känner jag efter första salstentan i mitt liv *gråter ihjäl mig*




Pepp

PEPP inför tentan! Tack vännen! Och kör hårt på ditt Zumba-pass nu ;)

Ska snart ta bussen till stan, måste hinna köpa tågkort (hejdå 800 kr..) innan med och sen ta tåget till Hbg. Tentan är mellan 14-18, förhoppningsvis behöver jag inte hela den tiden!




Nervös

Är så sjukt nervös inför tentan så jag mår illa. Ni vet den där känslan inför ett stort nationella tex? Känslan av att detta kommer nog inte gå så bra ändå, trots att jag pluggat ca 60 timmar tillsammans. (Jaaa 60 timmar, sjukt!!).

Klarar jag detta provet klarar jag alla prov. Frågan är, klara jag det? Gogo Caroline.




Tenta imorgon..

Pluggat som en idiot de senare dagarna!! Imorgon är det dags för äckleltentan i grammatik. Mellan 14-18, så nervös!! Första salstentan i hela mitt liv och tydligen den svåraste av alla. Förra året sa en att 60% av klassen failade. Snälla att jag klarar den! Skulle blivit överlycklig då. Men tyvärr krävs 60% rätt och 30% av provet består tyvärr av satslösning som jag inte alls kan. Gäller alltså att sätta rätt på i princip allt annat om jag ska komma upp i 60%. Önska mig lycka till!

En positivt sak med dagen i alla fall, bokat in en riktigt rolig sak i maj!! Berättar imorgon men börjar i alla fall på one ;) nu ska jag fortsätta plugga lite till innan min hjärna sprängs av fundament, typplats, subjekt, satsschema och allt var det är.




1D

MAJA och EMELIE är ni på eller?!:D




God morgon tisdag

Yes jag är uppe såhär tidigt idag med för att plugga. Kan knappt tro det själv.. Har 18282919 saker att plugga in och tentan är imorgon, panik! Bäst att sätta igång.

Btw såg ni gossip girl i söndags? Så bra! Shit vad Blake är vacker, det är helt galet. Smal, lång, milslånga ben, riktigt snygg, perfekt kropp, underbart hår, awesome garderob osv. Lätt en av de vackraste kvinnorna ever!




Släng dig i väggen grammatik

Det enda jag gör nu. Imorgon ska jag plugga som aldrig förr. På onsdag kan jag bli människa igen, andas ut. Mer än så kan jag inte göra då. Klarar jag det så yey, om inte så får jag ta det då.




Mobilbilder från Turkiet # 3

Pluggat konstant i 4 timmar idag, måste ta en kort paus innan mitt huvud bokstavligen exploderar.
 
Eftersom inget kul händer i mitt liv just nu så lägger jag in fler bilder från Turkiet. En del av er läsare har ju velat se de sen i somras och bättre sent än aldrig?
 
En kväll innan vi skulle ut och äta/shoppa.
Efter en heldag på stranden = DÖD. Sängen på hotellet var så mjuk och skön så det var helt underbart att slumra till lite då och då.
En tidig morgon (vi var alltid på stranden redan vid 8 på morgonen)
Mitt linne med djup rygg användes väldigt flitigt.
Studentklänningen var på en kväll. Älskar den! Så fina minnen knutna till den.
Kolla mina läppar! Hej Kissie-läppar haha. Berodde på saltet i havet..
@ hotellets restaurang
Någon fyllde år och servitörerna kom in med de största tomteblossen jag sett, fint!
En av shopping/restauranggatorna utanför hotellet.
Sista dagen, ville inte hem!
Hann i alla fall vara på stranden några timmar för bussen mot flygplatsen gick på kvällen. Pressar det sista! Under parasoll dock för det var så äckligt varmt. Men visst ser det härligt ut?
Hejdå Turkiet --> hej Sverige
På bussen, på väg mot flygplatsen.
Bussresan var 2,5 timme lång men gjorde mig absolut ingenting för den snyggaste killen jag någonsin sett (jaaa till och med snyggare än Saade) satt bara några platser framför mig. Han hade tydligen också varit på samma hotell i 1 vecka, hade dock sett honom bada några gånger men trodde inte han bodde på samma hotell. Oh my gosh vad han var snygg, helt obeskrivligt alltså. Haha blev typ helt kär.. Mamma började prata med hans mormor sen på flygplatsen, Gbg bor de i, ångrar att jag inte frågade vad han hette, så man kunde kolla upp på fb i alla fall..
På flygplanet. Var kaos när vi skulle hem, planet skulle tydligen lyfta 30 min innan och medan mamma var på toa ropar de "Miss Anna Persson to gate 2 please!" i högtalaren över hela flygplatsen. Vi var de sista pasagerarna, så planet väntade på oss. Fick panik haha.
Hemma i Sverige sent på natten.



Tentaplugg

Har försökt skriva upp det allra viktigaste på 4 papper, ska lära mig allt det nu. Sen ska jag gå igenom den gamla tentan och alla laborationerna. JAG. MÅSTE. KLARA. DETTA.




Plugg

Går upp kl 8 på min lediga dag för att börja plugga! Borde få medalj eller något..




Natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Blev inte lika mycket plugg idag som jag hade hoppats på. Därför ska jag upp kl 8 imorgon och börja plugga..

Hittade en gammal bild från Halloween, haha älskade att klä ut mig till häxa på alla halloweenfester!




Mobilbilder från Turklandet # 2

Struntar i om jag får omtenta just nu. Orkar inte bryyyyy mig. Måste ta 20 minuters paus, och andas ut lite.
 
Här är några fler mobilbilder från Turkiet. Saknar värmen!
 
Var ledsen över att ha bränt mig. Gjorde så ont att jag knappt kunde sitta ner, sved som bara den. Ska bättre mig med solkräm nästa gång, LOVAR.
Så härligt att äta lunch på hotellets restaurang och kolla ut mot havet.
ISKALL SPRITE, det var min räddare i värmen haha. Vet inte hur många det blev under veckan där..
Hotellet vi bodde på heter "Sunprime ocean Alanya beach suits & spa, superfint!
Tjena tomat.
Så trevlig personal, framför allt en kille i 20 års åldern, han var alltid gå gullig! Lätt favvo servitören.
Chillade en hel del på hotellrummet.
Och hängde lite vid poolen om kvällarna, jättefint när det började lysa i olika färger.
Åh solblekt hår!!
När vi kom hem från stranden vilket brukade vara vid 18 tiden var jag så sjukt trött, la mig alltid i sängen och typ somnade direkt haha. Får alltid feber när jag är utomlands pga solen så hade feber i princip varje kväll men blev alltid mer pigg av en liten powernap.
Bruna ben.
Middag på hotellet. Turkarna var så jobbiga så stannade på hotellet och åt där flera gånger istället för att gå ut på stan. Tycker de är så sliskiga och jobbiga! Vissa tjejer älskar den uppmärksamheten men jag hatar det. Tex att de skriker "hey sexy, beautiful" osv efter en på gatan, man bara please leave me alone. De gör ju det för att locka folk till affärerna, pallar inte med sånt plus att jag tycker det blir lite awkward att killar man inte känner börjar ge en massa komplimanger, framför mamma och allt haha, helt annorlunda mentalitet än vi är vana vid i Sverige. Turkarna är så himla på..
 
Kommer ihåg sista dagen, då när vi skulle åka hem så behövde jag köpa en bag för fick inte plats med allt i resväskan. Så går vi till en affär på gatan mitt emot där en ung kille jobbar. Jag ville bara köpa en väska och dra därifrån så sa han "oh you have so sexy lips, just like Angelina Jolie", jag bara eeehh thank you.. mamma kan vi gå nu?! Har alltid haft tjocka läppar, vilket jag älskar men i Turkiet blev de svullna efter saltvattnet så jag hade värsta Kissie-läpparna haha. Så ville han bjuda ut mig på disco, aja, ljög i alla fall inte när jag sa att jag skulle hem till Sverge den dagen.
 
Vill ni ha killar springande efter er på gatan, åk till Turkiet (utan någon kille/man mer er). Det var första och sista gången jag var där i alla fall. Men ångrar inte att jag åkte dit, alltid kul att upptäcka nya platser :)



GG

Premiär för världens bästa gossip girl! Sista säsongen någonting.. WHY??????????




Kämpar..




Obeskrivligt hur mycket jag längtar




Tentaplugg 01.12 en lördag

Nu tackar min hjärna mig för idag och för en helt underbar lördag. Är helt slut, spyr på grammatik. Allt jag vill är att klara denna tentan, snälla!!

Ska gå och lägga mig snart för imorgon väntar en hel dag med plugg. Och på måndag. Och tisdag. Och på tåget på väg till tentan på onsdag.

Har btw aldrig sett så många halloweenfestbilder som på instagram och Facebook idag. Jag vill också gå på halloweenfest istället för att sitta hemma hela helgen och plugga! Maja frågade om filmkväll idag och fika imorgon men inte ens det har jag tid för. Sorry min vän! Vi tar igen det senare, lovar!




Bik bok magazine

Paus från plugget!! Badar och läser igenom bik bok magazine. Så himla snygga kläder! Återkommer med lite bilder från tidningen senare :)




I just don't get it

Jag kanske är trög eller något MEN JAG FATTAR INGET AV DENNA JÄKLA GRAMMATIKEN!!!!!!! Jag förstår verkligen inget. Försöker göra den gamla tentan, kan verkligen inte skriva ut något på varken primär eller fullständig satslösning. Inte heller på satsschemat eller operationerna. Jag blir galen, crazy.

Alltså hjälp? Skulle vara så sjukt skönt att klara denna tentan så man bara kan lägga det bakom sig och aldrig mer ha prov på skitet men det tror jag helt ärligt inte att jag kommer göra. Vissa i klassen fattar allt utan problem. Jag sitter och pluggar i TIMMAR och fattar ändå inget?




Mobilbilder från Turklandet

Lite blandade mobilbilder från Turkiet jag inte lagt upp!
 
 
 
Jag som aldrig brukar bli speciellt röd av solen såg ut som en vandrande tomat.. Solen var så fruktansvärt stark!!
På en restautang i stan. Trevliga killar som jobbade där och god mat.
Vackra raketer, helt okej utsikt liksom.
Det var monligt de flesta dagarna men några dagar var himlen helt klarblå och jag trodde jag skulle dö. Gick inte ligga i solen, för den stekte så hemskt så man ville bara gråta. Ville ju ligga och pressa i solen men tyvärr var den alldeles för stark. Men turkarna låg och stekte bara sådär, liksom what? Men de är väl vana, något vi här i Sverige inte är direkt.. Men det var skönt att ligga under parasollen med.
Ligga i sängen och äta chips på hotellrummet, naaaaaaaaaaaajs.
En trött mamma på en mysig restaurang inne i Alanyas centrum.
Så härligt att bara sitta i linne och kjol och äta middag utan att frysa.
Just denna kvällen frös jag dock. Måste ha haft feber efter dagar ute i solen..
Alltså VÄRLDENS GODASTE GLASS!!! Double chocolate hette den, finns inte i Sverige och det var som det låter, dubbel choklad. Inuti var det mjölkchoklad och sen chokladsås över och sedan ett överdrag. Jag levde typ på detta på stranden. Det var ju så varmt så glass och iskall dricka var typ ett måste. Tror jag köpte slut på hela denna glassorten heheh. Mums.
Är ni en havsmänniska eller poolmänniska? Jag är helt klart havs! ÄLSKAR havet, världens bästa.



LOL

Ska kolla klart på LOL nu som jag köpte i måndags och sen börja plugga.. Har fått mamma att älska LOL haha, hon bara "Kyle är ju riktigt snygg, nästan så jag själv blir kär i honom, jag förstår dig Caroline!!" Haha yeah.

Blev så sugen på att åka till Paris efter den scenen! Gillade inte Paris så mycket när jag var där men jag var nog för liten. För jag ville inte se några sevärdheter alls (förutom Eiffeltornet då det var svinkallt) så skulle verkligen vara kul att åka dit en varm vårdag!




Oscar ute ur x factor?!

WHAT, hur kunde Oscar åka ut?! Det förtjänade han verkligen inte, killen är ju duktig på det han gör. Kanske inte världens bästa sångröst men det jämnar ut sig i och med att han har hela paketet, dansen, rörelserna, utstrålningen osv.
 
SÖT KILLE! Hoppas det går bra i framtiden ändå :) De flesta i x factor är så pass duktiga så det blir bara svårare för varje vecka. Nu vill jag att JEM ska vinna!



London dag 3, del 6!

Efter en tuff vecka i skolan belönar jag mig själv med en pluggfri fredag. Jag pluggar aldrig på fredagar = lätt bästa dagen på hela veckan. Men imorgon måste jag smått plugga ihjäl mig.
 
Fler bilder från Madame Tussauds!
 
En cool motorcykel som jag var tvungen att prova!
Filmgänget, Drew Barrymore
Jag och Shrek, haha så söt, grön och stor
Vackra Audrey Hepburn!
Audrey Hepburn, så lik!
Asså HAHAHHA killen?! What´s up liksom. Kul att han skämde ut sig inför halva Madame Tussauds heheh
The one and only, Marilyn Monroe
Alfred Hitchcock
Sen kom vi fram till sportstjärnorna, fler bilder kommer :)



2 new sweaters

Två nya tjocktröjor från H&M. De är så himla mysiga! Och den rosa färgen är riktigt snygg, sådär chockrosa men ändå inte. Köpte först den rosa och sen den beiga. Nöjd!

199 kr styck. Finns även i blå, grön och några färger till, tips om ni vill investera i en mysig tröja för kalla höst-och vinterdagar.




Fredagsmys

X factor med one direction som gäster. Söta killar det! Men varför har han ena rakat av håret?! Helt plötsligt är han inte lika söt längre haha. Håret är en av de sakerna jag lägger märke på hos killar först.

Är supertrött efter hela veckan btw och migränen håller fortfarande i sig. Blir en tidig kväll idag.




Skånetrafiken..

Pallar inte de äckliga, gamla, sönderfallande pågatågen. Så provar på Öresundståget nu som dock innebär ett byte i Lund vilket är lite jobbigt eftersom man bara har 3 min på sig. Men mycket skönare tåg! Ska variera lite, ibland pågatåg och ibland detta. Dock är Öresundstågen proppfulla, tusentals människor reser alltid med de men ändå ett skönare tåg.

Mamma ringde till skånetrafiken idag och frågade varför de nya pågatågen endast går väldigt väldigt sällan och bara de gamla annars. De sa att det är asmånga som ringer och klagar om just detta och att det är den enda sträcken i hela Skåne som inte är utbyggd för de nya tågen. Liksom Wtf??? Så fram till april kommer det i princip bara gå gamla pågatåg och mellan april och september ska de göra banarbete igen så de månaderna kommer det vara ersättningsbussar till Åstorp och sen byta till tåg, fy vad jobbigt. Och sedan efter det kanske skånetrafiken sätter lite fart och fixar nya tåg, även på Hlm-Hbg sträckan. För det går nya till Kstad, Ystad osv men inte Hässleholm. Woho livet leker.

Skånetrafiken <3




Blööö

Har så sjukt ont i huvudet. Men drog mig till skolan ändå. Hoppas NI får en bra dag!




Min ängel i himlen

Idag är det alla helgons dag i Polen. Vila i frid fina mormor, min ängel!

Jag var bara 3 år när hon gick bort i cancer så tyvärr har jag inga större minnen kvar men när jag kollar på bilder så känner jag igen henne, och så har jag hört väldigt många historier och minnen om mormor. Folk som kände henne sa att hon var en levande ängel, en helt underbar person som aldrig sårade någon. Hon och morfar blev tillsammans när de var unga och lovade varandra kärlek tills döden skiljer dem åt. Under det långa äktenskapet bråkade de inte en enda gång, visst alla blir ju irriterade på varandra men mormor höjde aldrig sin röst. Inte heller mot mamma, de bråkade aldrig. Mormor ställde alltid upp för alla och satt andra människor i första hand.

De hade så stora planer. Mormor hade just gått i pension och det var nu livet skulle övergå till ett lugnt liv utan arbete, ett liv som skulle bestå av resor och fina minnen. Men mormor blev bara sjukare och sjukare, hemska cancer. Under påsk dog hon och jag fick sedan höra att jag tydligen grät hemskt mycket under begravningen, jag kunde inte sluta gråta. Det måste betyda att jag stod mormor väldigt nära, trots min unga ålder.

Och mormors död tog otroligt hårt på min bror, personen som stod honom nära som ingen annan, som förstod honom och alltid ställde upp fanns inte längre i hans liv. Mormor blev bara 65 år..

Hemmet i Polen är inte likadant längre. Inte utan vår älskade ängel. Vad jag önskar att mormor hade fått se mig och min bror växa upp. Mig ta studenten, gå på balen, börja universitetet osv. Nu fick hon inte uppleva allt det där men jag vet att hon tittar ner på oss från himlen och är stolt över mig, min bror och min fina mamma som är en lika underbar mamma mot mig som mormor var mot henne. Hoppas du har det bra i himlen mormor, du är nämligen den finaste ängeln som himlen har.

Jag älskar dig. Och saknar dig.




Revenge

Både jag och Anna-Maria älskar revenge och det blir ju bara mer och mer spännande för varje avsnitt. Och så spårar även smsen ut haha.

Det enda negativa är att jag för spänningshuvudvärk efter varje avsnitt, för jag sitter som på nålar under hela avsnittet för att det är så spännande..




Talang

Min vän Erica ritar så fruktansvärt fint att jag blir lika imponerad varje gång! Vilken talang alltså. Bli konstnär vetja! Tänk om man kunde rita såhär.

Ni ser väl vilka kändisar det föreställer? Och visst är de fina?




New silver ring

Köpte denna tunna, svarta ring idag från Guldfynd by Kenza. Den är så fin! Tog en mindre storlek för att ha ringen som Kenza har på bilden, så kallad "fingertoppring". Så nu har jag både den silvriga och svarta, awesome. 149 kr.




Oops

Hahah har alltid trott att det var den amerikanska flaggan på min t-shirt, enda sedan jag köpte den. Aldrig tänkt mer på det men nu skrev Joanna att det är Storbrittaniens flagga, och det är klart att det är! Shit, jag är verkligen snurrig i huvudet ibland.
SKORNA är det i alla fall Amerikanska flaggan på ;)




Food

Jag är på infinity, mamma på wokhouse. Snart ska jag hem och sjunka in i mina grammatikböcker. Måste. Plugga.




Good and bad stuff

Både bra och dåliga saker som hänt idag! Nu ska jag in till stan och äta lunch och köpa mig en ring för att pigga upp mig själv. Behöver det!!

Matchar skor och tröja idag, USA tryck är nice.




Good and bad stund


Matchar skor och tröja idag, USA tryck är nice.




London dag 3, del 5!

Medan jag tar blodprov och är hos tandläkaren kan ni ju titta på lite bilder från Madame Tussauds. Åh vad jag saknar London.
 
Jag och Kate Moss. Riktigt skickligt gjord docka.
Det kom fler och fler människor hela tiden, till slut var det kö till att fotas med dockorna och väldigt svårt att röra sig. Ska ni till Madame Tussauds (framför allt under sommaren) så se till att vara där direkt när de öppnar!
Två random dockor.
Tjena Obama!
Gigantiska tavlor på väggarna.
Welcome to Bollywood.
The one and only, Johnny Depp! Läskigt lik orginalet?! En av de dockorna som liknar "orginalet" mest. Visst är det likt?
Kön till pirates of the caribbean gänget var LÅNG men till sist kom vi fram. Det var verkligen - ställ er! *klick* NEXT! Gick snabbt men det kan man ju förstå.
Några random dockor till. Det coola är att de flesta faktiskt ser ut som livs levande människor. Som dockan i mitten här av dessa tre bilderna. Ser så verklig ut.
 
Kan lägga upp fler bilder i helgen. Har ett gäng kvar, bla sångare/sångerskor, kungligheter och sportstjärnor.