slide show

Söndag?

Söndag, jag får tänka till ordentligt för håller inte koll på dagarna när jag är ledig, kan inte bara vara jag? Jag trodde det var söndag för två dagar sedan... Jag njuter av ledigheten, känner att det verkligen är det jag och min kropp behöver - vara hemma mycket och inte för allt för mycket. DOCK sover jag så fruktansvärt dåligt så jag vill bara gråta. Jag var så rädd för detta nu inför lovet för när jag är ledig har jag otroligt svårt med sömnen. När jag jobbar brukar jag ändå sova OK för jag somnar rätt fort. Nu, alla dagar sedan den 22 december har jag sovit så dåligt. Det tar timmar innan jag somnar och sedan vaknar jag mellan 5-10 gånger per natt, det är ju värre än när man har ett spädbarn?! Jag känner mig helt slut, ögonen svider av trötthet. Jag förstår verkligen inte vad det är som händer. Vad kan man göra åt det? Jag vill inte ta sömntabletter, vill inte bli beroende men så som det är nu - det är ohållbart. 

Idag ska jag fortsätta packa ner mitt rum i flyttlådor. Det är sjuuukt jobbigt och jag vet inte exakt hur vi ska hinna packa ner allt innan den 12 februari, det kommer bli intensiva veckor. Jag och mamma ska till EM home idag och kolla lite möbler. Jag har köpt nästan alla mina möbler, förutom säng medan mamma inte har köpt något alls. Det är skillnaden mellan en person som älskar ha allt planerat och en person som tar det lite som det kommer, jag är mer stressad än mamma över att hon inte köpt några möbler än haha. 
(null)


Kommentarer

Låter kanske knäppt men jag har märkt att allergimedicin funkar toppen som sömnmedel 😂
Jag fick en allergisk reaktion en gång och hade hemsk klåda. Fick Atarax utskrivet. Man blir nåt så otroligt sömnig av de och jag sov så tungt och djupt.
Hade faktiskt sömnproblem härom veckan och tog en Atarax och sov som en bebis.
Atarax är inte beroendeframkallande.

Svar: Ja men det kan jag tänka mig faktiskt! Jag blir också såå sömning av min åksjukemedicin att jag knappt kan hålla ögonen öppna haha...
Carro

Jobbigt att du haft problem med sömnen :( hoppas att det blir lättare för dig nu när du kommer tillbaka till rutiner igen efter härliga jullovet!

Svar: Jättejobbigt! :( Hoppas också på det <3
Carro

Hoppas att sömnen blir bättre! Och så spännande med allt inför flytten även om det såklart krävs mycket packningsjobb! :)

Svar: Hoppas jag med för det är såå jobbigt... Ja, känns roligt att vara igång nu!:)
Carro


Kom ihåg


Trackback