slide show

Vaccination

(null)
Nu på fredag ska mamma vaccinera sig mot corona, så glad för hennes skull!! Hon är dock jätterädd för biverkningar och jag förstår. Ni som har vaccinerat er, vilket vaccin fick ni och blev det några biverkningar? Hoppas mami kommer må bra ❤️❤️

Nu är de igång med fas 3 och 60-64 åringar står först på listan. Jag är också i fas tre och för första gången finns det en fördel med att ha diabetes. Jag mår så extremt psykiskt dåligt av corona och att ständigt visas bland smittade. Igår fick jag reda på att min kollega är smittad och jag satt bredvid honom i fredags... När jag fick mejlet kände jag illamåendet välla fram, jag mår så dåligt av detta. Går på autopilot på jobbet. Jag som älskar mitt jobb vill bara fly därifrån just nu. Det lär dock tröja några veckor in i maj innan jag blir vaccinerad för nu ska de identifiera alla i Skåne med sjukdomar. Jag tänker att för varje dag som går så är jag en dag närmare att bli vaccinerad. Låt oss snacka el

Ni som bor i lägenhet, har ni varmhyra eller kallhyra? När jag bodde hemma hade vi varmhyra och jag behövde aldrig tänka på varken varmvatten eller uppvärmning av lägenhet. I min lägenhet har jag nu kallhyra och jag förstår att folk springer så fort de får höra att en eventuell lägenhet de ska hyra har kallhyra för det är jäkligt dyrt. Utöver vanlig hushållsel måste jag betala för allt varmvatten jag använder oavsett om det är diskmaskin, dusch eller tvätt och utöver det också uppvärmning av lägenheten vilket är jättedyrt. 
 
I februari använde jag 669 kWh och fakturan hamnade på 1166 kr och då hade jag bara bott här två veckor under den månaden... Jag hade då också fått 250 kr i rabatt.
 
I mars använde jag 486 kWh och fakturan hamnade på 1001 kr.
 
Nu i april har jag hittills använt 294 kWh men det är ju ett par dagar kvar. 
 
Jag har verkligen sänkt värmen i lägenheten till den graden att jag alltid fryser här hemma men jag kan liksom inte betala hur mycket som helst för el, det är orimligt. Det är fortfarande fruktansvärt kallt på nätterna så jag gissar på att det drar himla mycket varje natt. Igår använde jag drygt 16 kWh och då var jag nästan inte hemma på hela dagen men jag tvätta håret. Om ni har Eon kan man ladda ner deras app och följa exakt hur många kWh man använder varje dag och vid vilken tidpunkt. 
 
Någon som vill dela med sig av era elpriser och erfarenheter? Jag bor i en 3a på 75 kvm.Håruppdatering vecka 5

(null)
(null)
Det är helg och dags för håruppdatering. Ni som läser regelbundet vet att jag klippte av väldigt mycket för ett par veckor sedan. Jag blir typ chockad när jag ser hur långt mitt hår var under vecka 2. Visst ser håret väldigt mycket tjockare ut sedan jag klippte det? Här ovan ser ni vecka 4 och 5, det har nog inte hänt jättemycket varken när det gäller längd eller utväxt. Min frisör sa att håret växer cirka 1 cm i månaden. Det ska bli så kul att jämföra och kolla hur håret ändras. 

Jag har inte bestämt mig fullt ut än men än så länge står jag fortfarande fast vid att jag inte ska färga mitt hår utan låta min naturliga hårfärg växa ut. Sedan blir jag sentimental och vill aldrig sluta vara blond. 
(null)
Nu är det så mycket mörkt hår så jag lyckades sätta upp håret så att allt det blonda doldes. Jag är inte van vid att se mig själv i mörkt så jag vet inte vad jag tycker. Tycker jag om det eller inte 🤨 Vad tycker ni? Passar jag i helt mörkt eller jag borde fortsätta köra på blont? 
Torsdagskväll

(null)
Ännu en vecka har gått, hur snabbt går det inte? Det var nyss söndag. Pratade med mina elever idag och vi bara va, fredag imorgon?! Men så är det :-) Just nu känns det inte alls bra att vara på jobbet, det är många som har testats positivt för corona och det har aldrig tidigare känts så nära som nu. Ungdomar smittas i så hög grad nu och det läskiga är att många inte känner några symtom. Jag har alltså befunnit mig nära coronasmittade personer och det får min mage att vända sig. Jag kan inte med ord beskriva den ångesten jag känner nu 🥺 Det är så fruktansvärt tufft att klara vardagen nu, när det inte går att hålla sig till restriktioner på jobbet. Överfulla korridorer och klassrum... 

Förutom hela coronagrejen har jag haft jättefina dagar på jobbet. Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på plats och jag har haft mycket bra lektioner hela veckan. Jag har så goa elever! 💗 Två grupper ska slås ihop till nästa läsår och jag kommer inte att undervisa eleverna utan min kollega. Jag berättade det för dem idag och de blev så ledsna och sa så fina saker, att de aldrig lärt sig så mycket som av mig detta läsår. Jag kommer sakna att undervisa dem 🥺🥺🥺

Vi hörs i helgen :-)
(null)
Nytt

Hade en bra dag på jobbet. Mina tisdagar är hur tuffa som helst men idag hade mina 7or besök av författaren Mårten Melin. Eller ja, ett riktigt besök blev det inte men digitalt :-) Han hade skrivarverkstad tillsammans med eleverna och det var toppenbra. Därefter hade jag ett två bra svensklektioner med 8or. Vi håller på med litteraturhistoria nu och jag tycker det är såå roligt att undervisa i. 

Efter jobbet åkte jag och mamma till Jysk. Vi var ute efter lite saker till våra uteplatser och wow, jag blev verkligen positivt överraskad 😍 Jysk har flyttat till en större lokal och de hade verkligen så mycket fint. 

Jag köpte en solsäng, dyr var den men den är såå nice, jag är supernöjd. Jag visar den när den är monterad. Mamma köpte en loungegrupp, visar även den när allt är klart. 
(null)
Jag köpte en jättefin kruka jag tänkte ha utanför ytterdörren. Skulle helst vilja ha en större men kan börja med denna. Hittade dock ingen blomma. Jag vill inte ha riktiga blommor, finns inget jag avskyr mer än blommor 😂 Alla andra verkar älska blommor, I’m not like the rest. Jag hade aldrig lagt en enda krona på att köpa en blombukett till mig själv haha...
(null)

(null)
Hur fin ljuslykta? Den passar verkligen perfekt bredvid mina stolar, ser ut att komma från samma kollektion nästan. 
(null)
Blev en konstgjord blomma till uteplatsen, så himla fin. Undrar dock hur stabil den kommer vara men låt tiden utvisa. 
(null)
Resultatet 💗

Bra dag och nu på kvällen har jag hängt med mamma. Igår hade jag typ sämsta dagen ever, var på extremt dåligt humör och livet sög verkligen. Jag tycker sådana dagar kommer lite för ofta på sistone. En helg i vårens tecken

Helg 💗
Jag hade en jättemysig lördag. Det har verkligen varit vårväder i Skåne denna helgen, hela 16-18 grader var det. 

Jag spenderade gårdagen med mamma, hon som aldrig sviker och alltid finns där. Mamma är verkligen den viktigaste personen i mitt liv. Jag har hittat ett konto på Tiltok, "musen_1", det är två tvillingtjejer som driver det och de har en sån nära relation med sin mamma. De har också flyttat hemifrån men spenderar tid med sin mamma typ varje ledig sekund. De är så söta och deras relation är verkligen så fin. Jag skrattar mig lycklig att jag också har en sån fin relation med min mamma. Att vi bor grannar är verkligen perfekt för mig. Jag kan fortfarande träffa mamma nästan varje dag men samtidigt har jag mitt egna space. 

Nu kom jag bort från ämnet lite. 
(null)

(null)
Måste visa er mina grymt snygga stolar jag köpt till uteplatsen. Det är verkligen de finaste stolarna jag sett, jag älskar! Igår satt jag här någon timme och varvade att sola kinderna med läsning. Helt fantastiskt 🥺 Tyvärr verkar inte mina kinder, eller framför allt ena kinden tåla sol då jag alltid får röda prickar på kinden och så kliar det såå mycket. Det var samma sak idag, jag satt ute och jobbade en timme men min kind kliar sönder och är så röd. Så har det varit de senaste åren, vad händer?? 
(null)
Kolla 💗 När det blev lite svalare läste jag en stund till. Jag är verkligen så peppad på varma, lediga dagar nu när jag har uteplats. Jag har aldrig någonsin haft trädgård eller liknande uteplats innan. Vi hade balkong men använde den verkligen aldrig. Hela somrarna satt vi alltså inne och typ dog av värme. Att nu ha en uteplats där jag kan gå ut är verkligen livskvalitet deluxe. Vi ska köpa en grill och lite annat bra att ha till uteplatsen. Bara grejen att äga en grill, det har jag aldrig tidigare gjort och jag blir så pepp!! Älskar ju grillat men har ätit det cirka 1 gång om året, när någon bjöd över mig på grillkväll haha. De enda negativa två saker a är att det inte är stenplattor på hela uteplatsen (jag avskyr gräs) och att husen på detta området ligger så oerhört tajt. Ni ser ju på bilden, jag går ut och har grannarna mitt emot verkligen bara ett par meter bort, får typ lite stress när jag tänker att alla kan se mig så öppet. 
(null)
Jag har börjat läsa om After serien. Tessa och Hardin, alltså 🥺🥺🥺 
(null)

(null)
Jag avslutade dagen med att dammsuga gången vid min ytterdörr. Man är ju lagom trött på alla småstenar vid det här laget och det verkar inte som om någon sopar bort de utan man får göra det själv. Jag har ingen kvast så jag tänkte att man kunde prova med dammsugaren istället och det gick jättebra. Dammsugaren sög upp alla hundratals stenar och nu är det stenfritt = vårtecken! 

Idag har jag haft en mindre rolig dag. Jag har verkligen jobbat största delen av dagen och det känns inte bra. Jag förstår inte riktigt hur jag kunde ha så mycket att göra idag. Det har tagit timme efter timme, oh my. Det är inte såhär jag vill att mina söndagar ska se ut... 

Nu ska jag sova. Jag gjorde upp ett sömnschema, ni vet ju att jag är sämst på att lägga mig i normal tid. Söndagar ska jag gå och lägga mig 23.15 men ändå sitter jag här 00.12 och skriver. Jag ska anteckna alla tider och verkligen skärpa mig för jag vet ju att sömnen måste prioriteras i mitt liv. 

DVF x H&M HOME

Idag släpps Diane von Furstenbergs kollektion för H&M home. I skrivande stund är mycket slutsålt men en del småsaker finns kvar. Jag tycker det är en relativt fin kollektion och detta ovan föll mig i smaken men jag känner att kollektionen är alldeles för dyr. Krukan kostar liksom 699 kr och det känns overpriced. Jag gillar det svart/vita mönstret men det känns dock lite svårmatchat, det passar inte riktigt in i mitt hem. Jag älskar dock den rosa postern OWN IT så den klickade jag hem. Jag vet ännu inte var den ska hänga men jag älskar färgen så det kan nog bli en snygg färgklick här hemma. 
 
Har du köpt något? Öken så långt ögat kan nå

Öken så långt ögat kan nå. Någonstans vid Death Valley, Kalifornien.
Det var verkligen så varmt så jag gömde mig i bilen efter ett tag. Men hur fint? Älskar kullarna i bakgrunden och hur alla färger smälter samman så fint. BnW Grand Canyon

(null)
GRAND CANYON I SVARTVITT, kanske inte så ofta man ser det. Wow, detta var ett mäktigt ställe! 

Bra lov

(null)
Jag har haft ett jättebra påsklov. Ett annorlunda påsklov pga corona, absolut men ändå bra 10 dagar. Jag kommer ihåg förra påsklovet, då corona började bli allt mer illa och jag isolerade mig hemma ensam hela lovet, det var hemskt och fruktansvärt deppigt. 

I år blev det inga restaurangbesök eller liknande men jag har haft flera vänner över hos mig, vilket har varit jättekul. Jag har träffat fem vänner och spenderat mycket tid med familjen 💗 

Imorgon drar jobbet igång igen och nu ska hela högstadiet tillbaka till skolan och det känns absolut inte bra. Jag förstår inte varför man tar beslutet att låta hela högstadiet komma tillbaka mitt under en pandemi, det känns extremt korkat och inte tryggt allt. Det kommer att bli jättetuffa månader för mitt psyke nu, och jag vet att jag kommer ha ångest 24/7. Vill inte 🥺
The perfect jeans

Fått så många frågor av er sedan jag la upp bilder med dessa jeans. De är nya, jag fick hem  jeansen i veckan och jag fullkomligt älskar dessa jeans!! Det är verkligen det perfekta paret jeans. De är ljusa, har snygga lagom stora hål och är vida nedtill. Verkligen snyggaste jeansen jag äger. Jag brukar ha så svårt att hitta jeans så jag är glad! De är dock alldeles för stora där bak i midjan men tänker att en skräddare får sy in det i Polen, till så länge går det OK att använda skärp :-) 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 Girlsnight

I torsdags hade jag tjejkväll hemma hos mig med Thea och Alexandra. Det var verkligen såå mysigt 💗 Vi åt en massa gott, hade tjejsnack och kollade på film, The last song som är en av mina favoritfilmer. Kände mig så glad efter denna kvällen och vi sa att detta måste vi göra oftare. Skratt & bästa kompisar = perfekt kväll. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null) Death Valley

Nästa stopp på vår USA roadtrip, efter Vallet of fire, var Dead Valley där den största delen ligger i Kalifornien och den andra delen i Nevada. Death Valley är världens varmaste plats, med 56,7 uppmätta grater. Medeltemperaturen i Death Valley ligger på 47 grader och det är USA:s torraste plats, nederbörden är mindre än 50 mm per år, där kan vi verkligen snacka öken! Death Valley är en ökendal med kompakta sanddyner som sträcker sig så långt ögat kan nå. Det var otroligt häftigt att se! 
 
Death Valleys temperatur var det det sjukaste jag varit med om. Det var 48 grader när vi var där och det går inte att beskriva hur det är att vara ute i 48 graders värme. När vi gick ut från bilen slog värmen emot oss som en käftsmäll, det gick knappt att andas. Vattenflaskans innehåll blev varmt på ungefär 2 sekunder. Det var så varmt att en av tjejernas skor smälte på asfalten. Det sjukaste av allt var dock blåsten, det blåste lite men blåsten var brännhet, blåst brukar ju svalka lite right? Men denna blåsten kändes som om den brände sönder ansiktet. Jag har aldrig upplevt så varma vindpustar haha!
Makalöst! Ni ser människan på bilden? Simon ser ut som en liten myra, så enormt stora var dessa sanddynor. Mycket häftigt!
Wow!!
Jag orkade vara här i ungefär 10-15 minuter innan jag kände att det går bara inte mer, jag kommer ihåg att det kändes som om jag snart skulle svimma av värmen så jag flydde tillbaka till bilen och satte på ACn på högsta. 
Haha man kan verkligen se hur mycket jag lider av värmen på denna bilden och hur röd jag är i ansiktet... Om man är vid god hälsa rekommenderar jag absolut att åka till Death Valley! Man måste dock vara beredd på att värmen är sjuk, jag vet att min mamma aldrig hade klarat det för hon fixar inte sådan värme. Har man hjärtproblem, har lätt för att svimma eller liknande så rekommenderar jag inte att åka hit för hälsan kommer först. 
Makalöst häftigt och jag är glad att jag har upplevt Death Valley :-)Grand Canyon

När min kollega var här igår pratade vi om resor och specifikt USA. Det fick mig att längta tillbaka till roadtripen ännu mer, och att fortsätta redigera bilderna från USA. 

Jag har visat er de flesta bilder från Grand Canyon men här är ett par icke tidigare visade. Älskar 💗💗
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

14 frågor

Beroende av?
Min mobil och mamma <3

Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Lätt svart, en stor del av min garderob består just av svart. Är ju så himla snyggt. 

Vad får du oftast komplimanger för?
Av tjejer för mitt hår, hy, klädstil och ögon. Av killar för mina läppar. 

Dina planer inför 2021?
Att bo in mig ännu mer i lägenheten, har faktiskt bara bott här i drygt 50 dagar och det känns inte tillräckligt för att känna mig hemma. För första gången har jag noll planer inför sommaren, annars har jag alltid flera utlandsresor planerade vid denna tiden men allt är ju så oklart med vaccinet och om man faktiskt kommer kunna åka någonstans. Jag hade såå gärna velat på i alla fall en utlandsresa och åka till Polen, men det beror helt på om Polen kommer att öppna upp eller inte. Jag hoppas även på att sommarjobba även i år. 

Brukar du skratta för dig själv?
Ibland, oftast åt Tiktok videos. Bästa underhållningen när man är ensam ju. 

Vad är det konstigaste du ätit?
Äter inte så många konstiga saker, men av någon märklig anledning är det väldigt många jag känner som aldrig smakat anka? Jag har ätit anka under så många år men nästan alla jag pratar med blir förvånade och verkar knappt tro man kan äta anka haha... Det är ju jättegott!

Hur imponerar man på dig?
Att stå upp för sina åsikter och inte falla för grupptryck. Att ta livet någorlunda seriöst och ha mål och ambitioner i livet. Ärliga människor som håller sitt ord imponeras jag av, då det tyvärr inte är jättevanligt idag. Jag imponeras också av människor som låter andra vara precis som dem vill, det är också en sak jag upplever som ovanligt idag.

Vilken/vilket stad/land vill du helst bo i för resten av livet?
Helt ärligt tror jag att jag kommer att stanna i Sverige. Hade jag varit rik hade jag lätt köpt hus i Spanien eller Grekland dock.

Hur ser dina morgonrutiner ut?
När jag jobbar så vill jag göra så lite som möjligt på morgonen då jag alltid är extremt trött. Jag går upp, borstar tänderna, dricker min smoothie, packar väskan, klär på mig och sminkar mig och sedan åker jag till jobbet. När jag är ledig kan jag lätt ligga kvar i sängen en timme och kolla mobilen innan jag går upp, sätter på myskläder och sätter upp håret. Därefter äter jag någon liten frukost (hatar frukost, verkligen).

Vad längtar du efter?
Att livet ska återgå till det normala, jag kommer uppskatta varje sekund av sådant som jag innan tog för givet. Jag längtar efter att kunna gå bland folk utan munskydd, att handla i helt vanliga mataffärer utan att få en sådan ångest (jag handlar nästan aldrig i nuläget), att åka till köpcentrum, att ta en fika, att äta buffé, att åka till Polen och att kunna resa igen.  

Serier du följer just nu?
Kollar bara på "Vad som än händer" just nu, inväntar en ny säsong på en massa Netflix serier men det går trögt. 

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Alldeles för sent. På helger och lediga dagar brukar det bli runt 01.30, förutom på fredagar då det brukar vara runt 00. När jag jobbar försöker jag lägga mig runt 23.30 men det går inte jättebra så det brukar oftast bli efter midnatt.

5 saker du vill göra i framtiden?
Få tillbaka livsglädjen jag hade innan jag blev utbränd, tjäna mer pengar, fortsätta resa, träffa kärleken och skratta mer. 

Vad finns alltid i din handväska?
Pump och blodsockermätare, handsprit, något sött om jag får lågt blodsocker, hörlurar, nycklar och mobil. 

(null)
 
 15.55 en torsdag

(null)

(null)
Vad hittar ni på idag? På förmiddagen hade jag besök hemma hos mig, av min kollega. Hon är jättetrevlig, vi fikade och pratade en timme 💗 Har varit hos mamma någon timme nu, vi kollar på 90 day fiancé, favoritprogrammet!! Om en timme kommer mina tjejer hem till mig på filmkväll. Jag, Alexandra och Thea ska hänga hos mig. Mys!!  

Känner förresten att jag vill ha kort hår för typ alltid, wow älskar det 🥺Frisörbesök

Har precis kommit hem från frisören, nöjd tjej!! 
(null)
Såhär såg håret ut imorse. 

Nu ser det ut såhär. 
(null)
Jag sa till frisören att klippa bort allt det tunna och det blev rätt mycket på längden. Hon vet att jag inte gillar kort hår men jag var säker på min sak idag, bort med håret. Det känns tjockare och extremt mycket fräschare nu. Wooow, älskar det 😍 

Hon tycker att jag ska köra på att spara ut mitt mörka om det är det jag känner för. Hon gissade på att det kommer ta mellan 10-12 månader innan hela håret kommer vara min naturliga färg. Jag är så sugen!! Samtidigt som det känns så nice med kortare, blont hår också. Jag har tid på mig att bestämma, så jag får se hur det blir. 
(null)
Älskar, älskar 😍😍18.53

Idag har det verkligen inte hänt något roligt alls. En sådan där riktig depp-dag där livet inte känns på topp. En sådan dag där allt i livet känns kasst och meningslöst. Jag tycker sådana här dagar är riktigt jobbiga för psyket. Tänkte duscha nu, äta lite kvällsmat, kolla ett avsnitt av serie och sedan faktiskt sova. 
(null)
Har ni gjort något kul idag, och i så fall vad? Kompishäng

Älskar att ha påsklov!! Det har blivit så mycket kompishäng de senaste dagarna - lördag, söndag och idag. Jag har haft superkul men nu är jag helt slut 😅
(null)

(null)

(null)
Idag hängde jag med Anton hos mig ett par timmar. Vi var hemma hos mig och bara snackade, älskar sådana stunder. Sen följde jag honom hem och då fick vi en promenad på köpet.

På onsdag ska jag klippa mig och på torsdag kommer mina tjejer över på filmkväll, supermys 💗 
Vecka 2, håruppdatering

Jag har ju (typ, kanske) bestämt mig för att spara ut min naturliga hårfärg och sluta färga. Jag har en väldigt fin brun färg naturligt, jag är trött på att mitt hår hela tiden är tovigt och så sjukt jobbigt att borsta ut men framför allt vill jag ha tjockt hår igen och jag är väldigt nyfiken på att se vad som händer med håret om jag slutar färga helt. Varje söndag tänkte jag dokumentera detta för att kunna jämföra. 
(null)
Här är det en vecka mellan bilderna och det har inte hänt särskilt mycket. Jag ska försöka ta bilderna med blixt (som på vecka 2) och hålla huvudet på ungefär samma sätt så att det går att jämföra bättre framöver. Utväxten är ju ganska ordentlig nu. Nästa steg blir att klippa håret, på onsdag tänkte jag klippa mellan 10-15 cm. Man ser rätt tydligt på vecka 2 var de slitna topparna börjar, jag tänker att jag vill klippa av hela den biten. Längtar efter lite kortare hår! 

Är det någon av er som sparat ut er naturliga hårfärg? Hur lång tid tog det? Denna utväxt jag har nu har tagit 10 månader. Jag räknar alltså med att det kommer att ta allt mellan 1,5-2 år? Herregud, klarar man ens det? 🥺
Måndag och påsklov

(null)
Bra kväll igår!! Jag och Alexandra åt god middag hos mamma och sedan hängde vi hos mig hela kvällen. Jag har alltid såå kul med den tjejen, åhh 💗 
(null)
Idag är planerna lite oklara. Jag kanske ska träffa Anton, vi får se. Igår tänkte jag inviga min födelsedagspresent men sedan försvann det helt ur minnet. Det är i alla fall en miniskrivare till mobilen. Man tar en vanlig bild med mobilen och sedan skrivs den ut som en polaroidbild. Hur kul att göra collage med roliga minnen? Nästa kompis jag träffar får vara min försökskanin 😄#5 VARDAGSRUM

Åhh, jag har varit så taggad på att visa er mitt favoritrum i min lägenhet, nämligen mitt vardagsrum. När jag bodde hemma var vardagsrummet mitt favoritrum, det är alltid där jag spenderat mest tid och så är det verkligen i min lägenhet nu också. Jag älskar exakt allt med mitt vardagsrum och jag är så himla nöjd över hur jag fått till det. Exakt alla möbler och all inredning till vardagsrummet är nytt, jag tog inte med mig något från gamla lägenheten. Jag är så himla nöjd med exakt allt jag köpt, det har blivit perfekt 💗
(null)

(null)
Här är hela vardagsrummet, jag är kär!! 
(null)

(null)

(null)
Soffan, vad ska man säga? Det är det dyraste (efter min bil) köpet jag gjort men också en av de bästa investeringarna. Jag hade lätt kunnat köpa en billigare soffa men denna är helt fantastisk. Jag vill nästan gråta av lycka varje morgon när jag ser den haha 🥺 Och mattan? Alltså jag orkar inte så perfekt den är. Älskar också att mina pampas går i samma nyans som soffan, så nöjd!! 
(null)

(null)
Här ser man hela soffan. Det är en 3,5 sits. Den är djup och lååång, jag kan ligga raklång på soffan och det är fortfarande plats kvar. Alla som varit hemma hos mig och suttit här har älskar min soffa, I can’t blame them hehe. 
(null)

(null)
Älskar lampan, inte när den är tänd dock så har den typ alltid släckt haha. 
(null)

(null)

(null)
Och soffbordet, ännu ett av mina bästa köp. Älskar såå mycket. 
(null)

(null)
Fotpallen fick jag av mamma, den är i samma tyg som soffan. Bästa mamma 💗💗
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Älskar vartenda detalj här. 
(null)
(null)
Tyckte det var så svårt att hitta en snygg tv bänk men denna är jag väldigt nöjd med. 
(null)
Brandsläckaren fick jag av mamma i julklapp, hur fin?? Högtalaren fick jag för ett par år sedan, den är en stor favorit, så jäkla snygg. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Senaste tillskottet. Lampan köpte jag för någon vecka sedan, himla snygg. Elefanten fick jag av mamma i påskpresent och jag vet själv inte vad jag tycker om den haha. Gult är verkligen inte min färg men den är ju himla söt. Den får vara framme under påsken, men inte mer än så ;-) 
(null)

(null)
💗 💗 💗20.23

Vilken bra lördag 💗 
Först städade jag hela mammas lägenhet, mamma ogillar verkligen att städa så jag erbjöd henne att göra det och hon ville betala mig och det tackar man ju inte nej till heheh. Jag tycker inte heller om att städa men gillar satisfaction känslan man får efter. Två timmar tog det och sedan stannade jag kvar hos mamma och så kollade vi på tv. Masterchef, Älskar, älskar inte och 90 days. Jag kollar väldigt sällan på tv själv, jag tycker inte alls det är lika kul som att kolla med någon. Fler som känner igen sig? 
(null)
Nu har jag ätit middag hemma hos mig. Imorgon blir det gäster. Familjen Gorny och en annan av mammas kompisar ska komma på middag. Jag och Alexandra ska äta hos mamma och sedan går vi över till mig och hänger. Hur perfekt? Älskar, älskar att bo granne med min mamma. Vi är bästa kompisar och träffas nästan varje dag. Finns det något bättre än att ha en så fin relation med sin mamma, nej. Jag är lyckligt lottad. 💗

Älskar

Jag älskar, älskar, älskar mitt vardagsrum!! Vartenda liten detalj är helt perfekt. Så himla nöjd, detta är verkligen mitt favoritrum i hela lägenheten. Mattan har gjort vardagsrummet komplett. 
 
Glad påsk på er ♥
Påsk är inte min favorithögtid, så mycket som jag älskar julen så mycket spelar påsken ingen större roll för mig. Min mormor dog under påsken så det är alltid en lite jobbig högtid för oss. Jag ska i alla fall spendera mycket tid med min familj, och det är ju toppen. Långfredag

(null)
Sista jobbveckan innan lovet, check! Nu är det påsklov!! Jag har nog aldrig sett fram emot ett lov så mycket som nu. Inte för att jag ska göra något roligt utan för att jag är helt slut. Jag vill bara vila upp mig lite under dessa dagarna och få bort lite av tröttheten jag känner. 
(null)
(null)
Igår satt jag kvar på jobbet ett par timmar, ville inte dra hem alla böcker så planerade måndagens lektioner igår istället. 
(null)
Var så sjukt trött igår så gick och la mig 22.55, det händer verkligen aldrig. Jag pratade med min KBT terapeut i veckan och hjärntrötthet var det ordet jag sa till honom. Jag är hjärntrött och jag känner mig helt slut, dygnet runt. Jag sov 11 timmar i natt, dock med 4 uppvaknanden. Det är oerhört jobbigt, jag sover aldrig igenom en hel natt. 
 
Idag har jag bara suttit på soffan hela dagen men är fortfarande lika trött. Hade på riktigt kunnat somna nu. 🥺 Förhoppningsvis blir jag lite piggare ju fler dagar jag vilar. Jag har pratat med mamma mycket på sistone kring mitt mående. Jag mår inte bra och har inte gjort på länge. Jag vill bara må som jag gjorde tidigare men det har jag inte gjort under flera år. Jag är så trött och så nere. Jag vill bara känna mig glad och fylld av energi igen, jag undrar mest om jag någonsin kommer att må så igen.