slide show

FlyttKAOS

Klockan är 22.51 en fredag och jag ska strax gå och lägga mig för jag är helt slut. Alltså jag har nog såhär varit såhär trött? Och det är ändå bara början av flytten. 

Idag jobbade jag först hela dagen och efter jobbet åkte jag direkt till lägenheten. Två män från Ukraina fixar allting hemma, verkligen så himla trevliga :-) De montera ner alla mina garderober och körde de till lägenheten. Jag körde med min bil fram och tillbaka fem gånger mellan lägenheten och nuvarande hemmet. De körde också alla mina påsar med packning till lägenheten. 
(null)

(null)

(null)
Just nu ser mitt vardagsrum ut såhär och jag får fullständig P A N I K. Det är påsar överallt och garderoberna tar upp typ hela vardagsrummet. Jag har liksom 8 påsar med bara kläder. 

Tyvärr blev det mörkt strax efter 16 och då jag inte har någon belysning i lägenheten gick det inte att fixa garderoben idag. De åkte därifrån vid 17 och jag stannade en timme till och packade upp lite inredning. Jag vill vänta tills möblerna är uppe innan jag börjar inreda men vill i alla fall packa upp mycket från alla påsar. 
(null)
När jag väl kom hem, helt sluuut, visade det sig att jag hade glömt ta med mig kläder från lägenheten så jag var tvungen att åka dit igen. 

Imorgon ska jag till lägenheten kl 11 för då ska de fortsätta med min garderob. Då ska även stolarna och ett avlastningsbord monteras och så ska lite möbler och annat hämtas från förrådet. Jag förstår inte hur man kan ha så mycket saker 🥺 Just nu känns det som att jag aldrig någonsin kommer bli klar med lägenheten, som om jag kommer leva i ett kaos en lång tid framöver. Jag hoppas att det blir lite bättre imorgon när garderoben inte står i vardagsrummet. 

För att fixa morgondagen behöver jag SÖMN. Ojoj vad jobbigt det är att flytta. Har du flyttat någongång? Kommentarer

Ja man förstår ju varför det kallas flyttKAOS :) jag har flyttat tre gånger

Svar: Det förstår jag också nu haha...!
Carro

Jaaa flyttning är riktigt energikrävande, heja heja!!!
Trevlig helg,
Kramis

Svar: Extremt energikrävande... Kram
Carro

åh så jobbigt med flyttkaos men blir nog jättebra snart :)

Svar: Jag hoppas det!:)
Carro

Vet hur jobbigt det är att flytta men såååå roligt när allt kommer på plats :)

Svar: Jaa! Redan idag känns det bättre än igår :)
Carro


Kom ihåg


Trackback