slide show

Oscar Zia

Kom igen nu Oscar och vinn hela let's dance! Killen är gryyyym på att dansa. Blivit lika imponerad varje gång han dansat och även ikväll! Och så är han ju sååå snygg! Ge mig en sån pojkvän hehe. Man kan verkligen inte tro att han bara är 16 år gammal. Så stilig och bra.




Friday

Hejhej

Efter att ha sovit mig igenom hela förmiddagen och lite av eftermiddagen kom jag äntligen på fötter vid 14 tiden. Jag och mamma drog in till stan för att äta på wokhouse och göra lite ärenden på stan. Kom hem för någon timme sedan och sen dess har jag läst. Jag borde plugga och inte läsa. Så därför ska jag börja plugga lite nu.




Books

Idag kom äntligen böckerna jag beställde för några dagar sedan. Längtar tills sommarlovet så att jag kan börja läsa de! Åsas böcker är fantastiska.




Chanel

Detta kom äntligen till mig igår! Ni får se hela sen.




Life

God morgon! Hade en hemsk kväll och en hemsk morgon. Nu är huvudet bättre i alla fall men kroppen mår desto sämre. För att jag ska kunna fungera någorlunda under dagarna måste jag ha grymt mycket medicin, min kropp är fullproppad med zomig. Jag vet att det inte är bra att ta så mycket medicin men jag har blivit beroende. Jag måste ta zomig varje gång jag känner av migränen annars ligger jag bara hemma och spyr och det är ju inte trevligt.

Inget jobb idag & ingen skola. Ser fram emot att se hur det blir med migränen under sommarlovet då jag inte kommer ha någon stress. Får btw så läskig ögonfärg när jag gråter haha. Mina ögon blir typ helt turkosa.

Nu ska jag försöka plugga lite. Hoppas ni mår toppen!




Slut på tårar

HEMSK kväll. Orkar inte gråta mer. Jävla migrän. Imorgon ringer jag sjukhuset i Kristianstad. Något måste göras för jag orkar inte leva såhär. Hela mitt liv har förstörts. Jag finner inte längre någon glädje i livet för jag vet att jag kommer må så dåligt varje dag. Att migrän kan vara så fruktansvärt hemsk, det hade jag ingen aning om.




Skönt väder

Äntligen hemma! Fy, skola i så många timmar, plus pendling är inte nådigt. Är så trött och har väldigt ont i huvudet men det hade jag räknat med..

Tog i alla fall en lång promenad när jag kom hem, kände att jag behövde det efter att ha suttit i skolan i så många timmar. Trodde huvudvärken skulle bli lite bättre men nä. Men det var väldigt skönt att vara ute och gå i alla fall.

Fast nu ska jag titta på halv 8, tonårsbossen, revenge, äta middag och läsa lite innan jag ska sova kl 23. Japp, kvällen planerad där. Förtjänar en kväll utan plugg !




Min dag

Inte någon händelserik video men ni ville se mer videobloggar sååå




School




Tröttis

Är så trött! Vill bara hem. Men 3 timmars skola kvar, så drygt.




Palla detta

Sitter på ett överfullt tåg som kör med färre vagnar än normalt, kan inte beskriva hur mycket jag älskar att pendla till Helsingborg <3333333 hur ska jag klara 3,5 år till? Hjälp.




xoxo

Har läst en massa ikväll, fantastisk bok! 133 sidor hann jag med plus att jag läst en massa kurslitteratur idag så nu svider ögonen av trötthet.

Ska ta dagens sista spruta bara och sen sova. Imorgon har jag en hemsk dag framför mig. Tillsammans med pendlingen fram och tillbaka har jag skola i 12 timmar. Jag måste åka kl 7 och jag kommer hem kl 18.30. Måste jag nämna att jag verkligen INTE ser fram emot morgondagen? Jag ser inte fram emot 3 timmars seminarium, 3 timmars föreläsning, en massa tid på tåget som bara gör mig åksjuk och som alltid är överdrivet fullt.

Det enda som gör att jag pallar är tanken på att det är näst sista gången jag måste åka till Hbg på 3 månader för sen har jag sooooommarlooooov. Det är det enda.




Förr eller senare exploderar jag

Tagit paus från plugget och börjat läsa en bok. Denna gången inte någon tråkig kurslitteratur som jag tvingas läsa utan en bok som jag faktiskt vill läsa. Mamma lånade den på skolbiblioteket på sitt jobb idag. Det är nog första gången jag läser en lånad bok (förutom skolböcker). Jag köper alltid mina böcker, gillar inte "begagnat" eller vad man ska säga, därför jag aldrig handlar second hand. Men denna boken var helt ny så det funkar ju. Ekonomiskt osv nu när jag inte har så mycket pengar.

Någon av er som läst den? Boken verkar grym!




My love

Några bilder från när Jack var här i söndags. Han ville verkligen inte somna utan låg bara och kollade på mig med sina fina, stora ögon. Men satte på "baby songs" på youtube och då somnade han så småningom :) på söndag blir han 1 månad, tiden går så fort!




Boooring

Dags att börja läsa nästa bok då. Orkar inte.. Tur jag ska träna ikväll i alla fall!




Onsdag

Hellu

Vaknade med migrän, det suger. Men nu måste jag verkligen börja plugga. Tentan är om 1 vecka och paniken börjar komma krypande. Inget jobb idag, synd men behöver ju pluggtiden i och för sig.




Sleep tight

Får plugga mer imorgon för jag behöver mina 8 timmars sömn.

God natt & dröm sött. Dröm om Saade eller något ;)




Time flies by

För 1 år sedan var jag mitt uppe i alla studentförberedelser. Seriöst, vart tog det här året vägen?! Jag förstår inte hur tiden kan ha gått så fort. Studenten var den lyckligaste dagen i mitt liv men även en sorglig dag. För jag visste att min skoltid i 4,5 år framåt absolut inte kommer att komma i närheten av gymnasiet. Åh vad jag saknar det.

365 dagar har flugit förbi och det känns som Max 2 månader..




Glad kille osv

Hahah denna bilden jag såg på fb gjorde min kväll. Så går det när man glömmer cykelnycklarna min vän ;)




Tisdag

Waah är så trött! Jobbet var ganska jobbigt idag, bara 3 lektioner men de tog verkligen på krafterna.

Sen åkte vi till kvantum där min bror satt med en kompis och Jack och sen drog jag till frisören för att klippa luggen. Nu är jag hemma och ska sätta igång med plugget igen..




Blir visst lite jobb

Då var det slut på plugget för nu i alla fall. Rektorn ringde nyss och frågade om jag kan jobba i några timmar. Och jaa, jag behöver verkligen vartenda krona jag kan få in dessa månaderna! Blir ett par fattiga månader i sommar.. Sparar till Polen vilket betyder att jag nu har 150 kr att leva på i 1 hel månad. Ja man vilken rolig och händelserik månad detta kommer att bli då!




Plugg plugg plugg




Ledig idag

Inget jobb idag :( första gången på länge, vilket känns så konstigt. Men snart är terminen snart och nu är det dags för klassens dag och en massa sånt.

Men det är kanske lika bra för jag har en massa att läsa, men ändå tråkigt.




Utmattad

Vaknade nyss efter att ha sovit på soffan ett tag. Jag känner mig helt utmattad efter min migränmedicin :(

God natt & hoppas ni mår bättre än jag!




Bästa idolen

Eric har både skrivit och sjunger den officiella EM låten i år, så himla kul och stort!




Förvirrande

Pluggar och då dyker den här bilden upp, tycker den är så läskig! Först ser jag en ung kvinna men sen ser jag den gamla och då kan jag inte längre se den unga.

Vad ser ni? En ung kvinna eller en gammal dam?




Min prins och jag

Vilken stressig dag! Men nu kan jag slappna av lite, i alla fall i en kvart eller så tills jag måste börja plugga..
 
Här kommer ett gäng cambilder som jag tog igår, åh vad jag älskar min lilla bebisprins ♥♥ Ja jag är helt osminkad, ofixad och fult hår som står åt alla håll men bortse från det, det var ju trots allt söndag haha..
 
Puss på dig sötnos!
Hahah kolla så nöjd han ser ut på denna bilden! Min älskling.
Och här vaknade Jack..
..för att somna om 10 sekunder senare. ♥



Inspo

God morgon.

Idag ska jag jobba 1 timme igen, ja ett så kort pass igen. Det är ju lite tråkigt för jag hade hellre jobbat en hel dag men det är ju ändå bättre än inget.

Ha en bra början på veckan!




En hyllning till min kära mor på mors dag

Idag är det mors dag och jag tänkte tillägna detta inlägget till min fina mamma. Jag vet att många av er anser att ni har världens finaste mamma och det gör även jag. Min mamma är mitt allt och den person jag älskar mest i hela världen. Jag kan inte beskriva min kärlek till dig i ord, jag älskar dig till månen och tillbaka.

Du är inte bara min mamma utan även min bästa vän som jag alltid har lika roligt med. Du är den personen som förstår mig bäst. Min förebild, min hjälte, min klippa. Utan dig finns inget jag. Du är den som alltid ställer upp för mig, vilken tid på dygnet det än är och i vilken situation som helst, så finns just du där vid min sida. Det är dig jag går till när jag behöver prata ut om mina problem och med dig kan jag kan prata med om allt.

Även fast vi bråkar då&då och jag har gjort dig ledsen och besviken så håller vi alltid ihop, right?

Min mamma är en riktig kämpe som har uppfostrat mig och min bror helt själv under alla dessa år. Hon har alltid satt oss i första hand, framför sig själv och sina behov. Jag önskar att alla någon gång hade fått uppleva en sån här villkorslös kärlek från sin mor.

Jag skulle kunna skriva vidare i en evighet, jag kan skriva en hel bok om hur mycket du betyder för mig mitt hjärta.

Men du ska veta att jag älskar dig mest i hela världen och det kommer aldrig förändras. Du är det finaste jag har mamma, kom ihåg det. I LOVE YOU, KOCHAM CIEBIE, min ängel. Jag kommer alltid att finnas vid din sida och jag vet även att du alltid kommer finnas där för mig.

/ din dotter Caroline




You rock my world

Every day I become a little bit more like my mother.. And I couldn't be prouder! <3




Mysig söndag

Jack sover och jag jobbar lite framför datorn. Det går att göra annat, även om man passar en bebis på 3 veckor.
 
 



Sweet dreams babylove

Min pärla har nu somnat och jag skulle vilja göra detsamma. Har så sjukt ont i huvudet :( men det blåser ju cp mycket så det är inte så konstigt.




Hej på dig Jack

Kolla vem som är här och hälsar på! Ja det är min lilla prins :')




Mina favoriter

Googlade på mitt bloggnamn för jag letade efter en bild men istället hittade jag en massa gamla härliga bilder! Nostalgi.

Här är 2 av dem. Mina fina tjejer som jag saknar så fruktansvärt mycket. Söta vi var girls! :')




Outfit

Hade ganska bråttom igår på morgonen innan jobbet så slängs bara på mig första bästa tröjan.

Jeans Kappahl // Tröja MQ // Sjal Vero Moda // Skinnjacka h&m // Skor Scorett // Ring Guldfynd by Molly

Som ni ser handlar jag i väldigt många olika affärer, så har svårt att välja en favoritaffär.




Känn min ironi

Älskar mina helger mer än allt <3333333333333




New in

Igår köpte jag inte bara kläder till Jack utan även lite till mig själv. Hittade ett par lite kortare svarta jeans på kappahl, är jättenöjd med samma modell fast långa som jag har. Mamma köpte ett linne och det var "ta 3, betala för 2" så du fick jag välja en sak gratis med, perfekt! Valde detta linnet, tycker faktiskt det är väldigt fint.

Så behövde endast betala för jeansen själv, 299 kostar de. Linnet kostar 199 så det var najs att få det gratis ju.




Dag 11 - Bästa minnet

Dag 11 - Bästa minnet
STUDENTEN!



Have fun

Ha det awesome i Aten vännen & hälsa Grekland från mig!
 



C H A N E L

Nu har jag hittat en svensk sida som säljer Chanelskalet till iphone 5!
 
Klicka här om ni också vill köpa ett:
 
Skalet kostar 149 kr och sen kostar frakten 69 kr (sjukt dyr frakt!) men jag tycker det är så snyggt så klickade hem det ändå. Jobbar ju trots allt så då får man unna sig.
 



Bebiskläder

Även denna dagen började med migrän, kul osv. Men det blåser ju störtmycket vilket alltid gör så att jag får en hemsk migrän.Tagit medicin men nu är jag seg, trött och slö men får väl ta tag i plugget snart ändå.

Igår handlade jag mer till Jack än till mig själv. Men jag älskar att skämma bort honom med nya kläder och leksaker. Undra hur mycket kläder mina barn kommer ha i framtiden haha.. Tänk en liten gullig garderob med en massa söta klänningar och koftor, åh :') i alla fall, 4 nya saker blev det. Hoppas de passar!

Men bebiskläder är ganska dyra ju. 100 kr för ett par minibyxor är inte speciellt billigt. Vet ni vart mer det finns söta bebiskläder? Kollat h&m, kappahl och Lindex.




Underhåll

Ha tråkigt! Underhåll mig på ask dåå!  http://ask.fm/carro93




Bra fredag

Idag har vi haft en riktig mamma-dotter-dag! Jag älskar att umgås med min mamma, för vi är så lika varandra och tycker om att göra samma saker. Både älskar att resa, gå i affärer, åka iväg nånstans, fika, prata och bara umgås. Även om vi bor tillsammans så jobbar hon mycket, jag jobbar & går i skolan, på kvällarna brukar jag plugga, så vi hinner knappt umgås under vardagarna.

Så idag började vi med lunch på wokhouse, sedan gick vi i lite affärer här i Hässleholm. Vi handlade lite, gick inom hemmakväll och köpte glass, fixade lite ärenden, provade kläder och till sist åkte vi till maxi (mindre kul haha). Nu ikväll har vi kollat på let's dance och ätit världens godaste chokladmousse som vi beställde med oss från cats, kändes lite konstigt att bara gå in där för att hämta med sig efterrätt hem. Nu är jag i någon sorts matkoma..

Hoppas ni haft en lika bra fredag som jag!




Skit

Kom nyss hem efter att ha varit hemifrån i 12 timmar. Nu är jag så himla trött!

Har varit en riktigt jobbig vecka eftersom min migrän aldrig varit så hemsk som den varit nu under veckan. Jag vet verkligen inte vad som är fel men något måste det ju vara. Men jag vet inte om jag orkar leva såhär, något måste göras och det snarast. Nu är det inte ens en dag som går utan att jag har en riktig migrän, och det värsta? Om jag tex har migrän på morgonen, tar medicin (som jag mår väldigt dåligt efter), så går det över men framåt eftermiddagen kommer en ny migränattack! Hur sjukt är inte det?! La mig med migrän men hoppades såklart att det skulle gå över men så vaknar jag kl 5 på natten och kan knappt lyfta på huvudet, det gör så obeskrivligt ont. Väckte mamma och satt där och grät på natten, för jag orkar inte mer. Det är en obeskrivlig smärta, lägger man fingret på pannan känner jag hur kärlen pulserar. Egentligen borde jag varken plugga eller jobba, typ vara sjukskriven hemma.. Men för att kunna leva ett "normalt" liv måste jag ha alldeles för mycket starka mediciner som gör att jag blir riktigt trött, slö och så får jag grymt ont i nästan (tar nässpray mot migrän), plus att kroppen tar stryk av det.

Migränen kom plötsligt under sommaren 2011 och har sedan dess bara blivit värre för varje dag som går. Jag har verkligen försökt ändra på mina vanor, gjort en massa tester, undersökningar, neurolog, sjukgymnast osv men absolut inget hjälper.

Är så trött på att alltid må dåligt. Och är så avundsjuk på folk som har huvudvärk kanske Max 1 gång per månad? Jag vill också ha det som ni, inte ha migrän 2 gånger om dagen, 14 gånger i veckan.

Hoppas på en tid till neurologen snarast.

Är en del som frågat om min migrän blivit bättre så därför skrev jag detta inlägget :)




Stan

Är på stan och kollar lite i affärer. Får min lön på måndag så det kliar lite i fingrarna..




FRIDAY

Bra dag på jobbet! Har varit så kul att vikariera nästan hela veckan. Nu känns det så vant att stå framför en hel klass, nervositeten är nästan helt borta! Nu "känner" eleverna mig och tvärt om vilket är jätteskönt och det absolut roligaste är att de verkar gilla mig, så himla kul! Måste vara hemskt att vara en hatad lärare..

En kille som går i 8an sa idag att lärare borde vara som jag, snälla, för då får man bäst kontakt med eleverna. Jag tycker själv inte om lärare som utnyttjar sin maktposition bara för att de kan liksom. Så att få höra att man kommer bli en bra lärarna som eleverna kommer att tycka om av en 14-15 årig kille är jättekul med tanke på vad man brukar tycka om lärare när man är i den ålder. Så då blev jag glad!

Nu ska jag äta på wokhouse, döhungrig!




Hemskt

Nej men nu får det väl ta och räcka! I natt satte idioterna eld på flera bilar, tunnelbanan, soprum, två skolor, garage och så hade de sönder en massa saker. Och polisen menar att det ändå är en av de lugnare nätterna under de senaste dagarna.

Jag är absolut inte rasist eftersom min mamma inte är svensk, majoriteten av mina vänner är inte svenska och jag tycker verkligen det är bra med ett mångkulturellt land. MEN kommer man hit till Sverige och bara förstör, ja då ska man fan inte ha något att göra här! Då är det raka vägen tillbaka till deras hemland enligt mig, då kan de åka tillbaka dit de kom från. För varför ska Sveriges rättssystem brottas med ligister som bara förstör? Nej utvisa de som håller på så att dessa hemskheter i Sthlmtrakten kan få ett slut snart!




Gnight

Somnade på soffan IGEN, är så trött IGEN, har så ont i huvudet IGEN, ska gå och lägga mig nu då. Ja så händelserikt är mitt liv när jag jobbar/varit i skolan. Är så trött om kvällarna så jag somnar runt 22 på soffan, yeah..

Imorgon ska jag jobba, inte så länge men 3,5 timme i alla fall så dags att sova.




RIP

Har följt fallet på Aftonbladet sen dagen hon försvann och nu verkar det som om hon blivit mördad, så sjukt hemskt! Rip!

Jag blir rädd för samhället när jag läser sånt här. Bara 20 år gammal med hela livet framför sig. De har funnit kroppen i flera delar, någon har alltså styckat henne. Kan ni ens tänka er vad hon har genomlidit? Så sjukt hemskt.

Sänder mina tankar till hennes familj och anhöriga.




Dagens

Tröja från bikbok och jeansväst från Fanny Lyckman for Estradeur.




Idioter

Bra artikel! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16829729.ab

Vilket gäng jäkla idioter. Blir så sur. Vart är världen på väg? Tydligen har ingen lärt dem hur normala människor uppför sig. Brand efter brand..




Dör så äckligt!

Dödade nyss första spindeln i hela mitt liv, alltså jag dör, fyfan vad äckligt!! Är hemma själv och den var så stor och så äcklig. Jag är så fruktansvärt rädd för spindlar så är verkligen nära att börja gråta om jag ser en spindel nära mig. Fick verkligen panik. Ringde mamma och bara "mamma, här är en spindel hemma, ahhhh!!!". Skakar, så sjukt äckligt och den var så hårig och ahh. Ja jag har verkligen spindelfobi och jag skulle aldrig i hela mitt liv hålla i en spindel, inte om jag ens fick 10 miljoner. Så rädd är jag.

Ja min migrän blev ju verkligen bättre nu.. Och jag är stressad för jag måste hinna göra 100 saker innan jag ska till skolan. Blä.




Torsdag

God morgon. Hade hellre sovit någon timme till men ska faktiskt jobba 1 timme, mellan 8-9. Lönt? Men tackar helst inte nej till jobb, men det ska ju bli kul.

Sen ska jag hem och förbereda seminariet lite och sen åka till skolan.




Zzzzzz

Är så sjukt trött så jag orkar inte!

GOD NATT.




Dagens

Spetslinne från Polen och kofta från MQ.




iPad

Hade nyss lektion med Nicole i engelska. Det är vanligt att man har privatundervisning i Polen och USA, inte i Sverige dock. Synd för det ger faktiskt väldigt mycket!

Så himla kul att göra uppgifter från högstadiet.. Saknar verkligen de varierade ämnena man hade på både högstadiet och gymnasiet, nu har jag ju pluggat endast svenska i ett helt år, så sjukt tråkigt !

Fick en fråga innan om jag använder min iPad mycket. Svar: JA! Jag använder den varje dag och det underlättar så sjukt mycket till plugget. Sen jag skaffade iPad använder jag min dator Max 1-2 gånger per helg.. Riktigt smidigt med iPad när man pluggar. Använder inte den så mycket till appar utan framför allt till internet.




Onsdag

På väg hem från jobbet nu som gick bra. Har dock sjukt ont i huvudet nu, som vanligt.

Vill bara hem och sova haha, trött! Är alltid helt galet trött efter jobbet. Men ska hjälpa Nicole och sen måste jag plugga.




Fullt upp

Jack åkte hem för inte så länge sen. Har varit supermys att ha honom här! Och brorsan fick 6 timmars fritid här hemma eftersom jag och mamma tog han om Jacky. Tror Damian tyckte det var ganska skönt hehe. Jack verkade i alla fall trivas jättebra här. Vi bor på ett väldigt lugnt område, så ingen trafik eller liknande hörs in så han fick sova ostört. Men nu är jag så trött, en bebis tar verkligen på krafterna. Till slut la jag mig på soffan, med Jack på magen och läste lite, haha.

Nu ska jag ta ett bad och läsa igenom vikarieplaneringen inför imorgon. Ska jobba 8-13.15 och sen kommer Nicole hit så ska jag hjälpa henne med engelskan lite och därefter ska jag ta tag i mitt egna plugg. Full rulle imorgon också alltså, men jag gillar att ha saker att göra.




Kvällshälsning

Kvällshälsningar från Jack. Han har varit så duktig idag! Sovit så fint mestadels av tiden. Det är så himla underbart att ha en sån här liten skapelse i famnen.

Men snart får mamma komma och hämta dig söte, för faster måste bada, sova & ladda upp inför jobbet ;)




18.40

Redan gått 2,5 timme och det går bra här! Innan låg lillkillen i min famn och somnade, så gulligt att se honom andas in och ut. Nu sover han i Damians rum medan vi äter middag. Men hoppas han vaknar snart, för jag vill gosa lite innan han åker hem.




Baby

Jacky gråter en massa och mitt huvud sprängs haha :( men mami som har uppfostrat 2 barn är expert på hur man får en bebis lugn igen! Duktiga mormor :)




Tisdag

Jobb och sjukgymnasten avklarat. Väntar på mami nu och snart kommer Jack!

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_519b7da6ddf2b323f49a27ed.jpg" class="image">




Volym

Eftersom jag bara ska vikariera 1 lektion idag tyckte jag inte det var lönt att tvätta håret, men mitt hår blir fett så sjukt snabbt! 1 dag så är det redan jätteflottigt, framför allt luggen. Men lite torrschampo och en volymprodukt gjorde susen så nu ser det ut såhär :)




Dagens planer

1. Plugga några timmar
2. Fixa mig iför jobb
3. Jobba 1 timme (känns sådär lönt kanske)
4. Sjukgymnasten
5. Damian & Jack kommer hit och stannar från typ 16-22
6. Bada, tvätta håret & ladda upp inför en ny jobbdag.

Där har ni min dag. Vad händer hos er?




08.24

Wah, äckelmigrän :(

Hade en hemskt dröm med, drömde att min bror dog och jag vaknade upp med tårar som rann längst kinderna. Min familj betyder ALLT för mig, det är de som jag alltid kan lita på och som aldrig sviker.




Good night

Ska snart sova, kolla om det hjälper med mer sömn mot migränen.

Puss och god natt.




From h&m

Beställde en jeansbustier från h&m men jag tycker med det liknar en push up bh haha.. Snygg var den i alla fall men tror ändå jag ska skicka tillbaka den.




Min älskling

Träffade sötisen en runda idag med, min prins <3




Photo

Var nyss ute och fotade lite, stativ i mitt <3




Handla lite

Handla lite på kvantum nudå. Träffade nyss Musse, han har blivit ännu brunare.. Har en hel del solande att ta igen om jag ens ska bli i närheten av honom haha, i sommar ska jag steka!




Snart

Räknar verkligen ner dagarna, inte långt kvar nu..




Workwork

Dör så äckligt väder det är idag ! Är så sjukt svettig, bläääää. Tog på mig alldeles för varma kläder känner jag. Finns knappt något äckligare än att svettas, uue.




MONDAY

Ska snart iväg till jobbet i några timmar. Ja jag är väldigt bränd av solen och ja det svider riktigt mycket. Skönt & luftigt linne i alla fall.

Ha en bra start på veckan!




Fruit

Avslutar dagen med fruktsallad #godnatt




Söndag

Då var helgen snart slut och en ny vecka börjar igen. Lördagen var bra & skön, dagen var lite sämre. Fram till tentan kommer jag bli tvungen att plugga mycket varje helg så jag tycker faktiskt att vardagar är roligare än helgerna för det mesta. För på vardagarna träffat jag i alla fall en massa roliga människor på jobbet och på helgen sitter jag bara hemma och pluggar själv..

Nu ska jag ta ett skönt bad och ladda upp inför en jobb/skolvecka :)




Chanel

Såg det här skalet på Kissies blogg och blev ju helt kär. Hur fint är det inte på en skala liksom? Någon som vet vart man kan köpa ett sånt här?




Åh vad faster älskar dig

Här kommer lite fler bilder från igår. Jag lovar att jag inte ska lägga upp alla jag tog, för jag tror inte ni vill se 150 i princip likadana bilder haha.

Han är så lik min bror :') längtar tills han blir lite större så att man kan leka mer med Jack, nu kan man bara pussa på honom, ha honom i famnen och liknande. Har bilder från promenaden med men de lägger jag upp sen..

På tisdag ska jacky boy komma hit på kvällen, myyyys.




Babylove

Igår kom Damian och Jack hem till oss. Första gången Jack är hos oss en längre stund men det gick superbra! De var här i typ 1,5 timme, så himla kul att gosa med lilla Jack. Åh vad jag älskar honom! Han låg där i min famn och var bara så himla fin. Finns nog inget underbarare, längtar tills jag någon gång i framtiden får en liten baby.

Igår blev han 2 veckor. Han sover mest hela tiden men öppnar ögonen då&då och när han sover brukar han ibland bara börja le helt random i sömnen och då ser han så nöjd ut, så sjukt gulligt.

Tog typ 100 bilder haha.. Sen gick jag och brorsan ut på en promenad. Han började gråta men slutade när jag tog upp honom i famnen, åh söte. Här kommer några bilder i alla fall. Gav honom ett gosedjur, tyckte de passade så fint ihop.

https://cdn2.cdnme.se/732026/6-3/pic_5198bf91e087c34146b6d1f0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_5198bfa5ddf2b3352bd836ab.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_5198bfa9e087c3415390325c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_5198bfb29606ee590b1bb243.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_5198bfb4e087c34167afb7ec.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_5198bfb8e087c3413219bcce.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_5198bfbaddf2b33577f015b6.jpg" class="image">




Fredagens

Kofta MQ // linne Hollister // skor Scorett




Söndag

God morgon!

Jobbig natt, vi hade 30 grader här hemma igår och det är så fruktansvärt jobbigt, svettas som en griiis. Och framförallt på natten, så dålig luft. Men vad hände med vädret? Från 30 grader och strålande sol till regn?

Verkar bli en tråkig söndag det här. Plugg står på schemat. Men först frukost. Brände mig i solen igår, ajaj det gör ont. Gör samma misstag om och om igen, solen är starkt Caroline, lär dig det nångång dåååå.

Igår hängde jag btw med Jack, det var så mysigt & bilder kommer. Men här är två som brorsan skickade, han verkar gilla hunden han fick av mig. Sötis.




Dansk seger

Yes, blev som jag ville! Danmark vann, stort Grattis. Tjejen är grym och låten likaså. Så det blev dansk vinst trots allt.

Vad tyckte ni om kvällens show? Tycker att Sverige har gjort ett väldigt bra jobb med esc. Underbar scen, ljus, show osv. Sen krånglade ju dock röstningen en del idag men det brukar det ju alltid göra, vissa länder verkar ju inte ha hört det Petra sa förrän typ 10 sekunder efter. Och så Yohio, Hello Stockholm så är det i Malmö haha, och Lenas misstag för Tyskland. Men ähh, de är människor och det är mänskligt att säga fel, tycker inte det är någon big deal men det tycker visst svenska media..

Nu ska jag kolla runt lite på fb, insta och Twitter och sen sova. Vi hörs imorgon finisar, puss och god natt!




Top 3, ESC

Snart dags för ESC 2013! Älskar det, sån härlig stämning och extra kul att det är i Sverige, inte så exotiskt kanske haha men coolt i alla fall. Fast jag hoppas INTE det blir en svensk seger i år igen, och jag hoppas verkligen inte att Robin kommer komma bättre än Eric gjorde 2011, 3a alltså. Eric och Robin sjöng ju i samma band innan de blev kända och Eric fick ju en väääldigt bra placering. Och idag ska han vara i greenroom och intervju artisterna, inför 100 miljoner människor. Stolt över min fina idol!
 
Jaja, har ni någon favorit? Jag har några i år men min absoluta favorit är Danmark så jag hoppas verkligen att hon vinner! Andra jag gillar är Malta, Ungern, Finland, Irland och hmm var det någon mer? Jaja, Danmark på första platsen absolut! Men gör inget om Malta eller Ungern vinner med :) Just det, England och Bonnie Tyler ska också bli väldigt kul att se, legend ju!
 
Vilken plats kommer Robin komma på då? Jag tror det kommer gå ganska bra för honom men inte vinst. Jag gissar på plats nummer 7!
 
Bästa låten i år! Blir det en dansk seger i år tro?
 
Den här låten är ju bara för gullig! Gillar verkligen den.
 
Och Ungern? Vilken fantastisk låt! Förstår inte ett ord av det han sjunger men har verkligen fastnat för låten, den är sååå fin!



Pluggish

Lördagen har varit bra! Fram tills nu dvs, för nu måste jag börja plugga.




Körkort..

Alltså mitt körkort går asdåligt.. 




Drink

Jaa jag är sjukt törstig när det är såhär varmt haha.




Sola

Molnen försvann och solen kom fram. Kände mig som en stekt fisk haha, sjuukt varm! Varmare än såhär blir det nog aldrig under en svensk sommar. Låg i alla fall och lyssnade på musik och solade i drygt 1 timme. Fick lite färg, yey!




Moln

Precis när jag gick ut med min solstol kommer det 5 miljoner äckelmoln och täcker min sol :(




Blääää

Har haft en förjävlig natt, värsta migränen på länge. Har sovit i 12 timmar och tagit en massa medicin men det hjälpte verkligen inte!! Vill bara spy, trodde aldrig att vanlig migrän kunde förstöra min vardag så pass mycket som den gör. Kan inte ens leva ett vanligt liv för jag mår aldrig bra. Måste till neurologen så snabbt som möjligt :(




I'm out

Jag är så fruktansvärt trött så jag ska faktiskt gå och lägga mig snart. Yes ni läste rätt. Sova kl 22 på en fredag, är jag 20 eller 80 år gammal?

Jaja är grymt trött efter jobbet så det ska bli skönt. Här hemma är dock 29 grader varmt, mindre skönt..




Tja tja bloggen

Slutade nyss jobbet, fy tror aldrig jag varit sådär trött efter en jobbdag.




Fredag

Idag ser jag ut såhär. Några lektioner tyska up next!




Jooooobb

Är på jobbet nu! Ska ha mitt första prov idag, kul att man får det ansvaret! Jobbar till 14.30, awesome.




We are one

Snart dags för ESC igen. Jag älskar Maltas låt men folk verkar inte tycka den är så bra? Synd!

Kollar ni?




Glad

Blev SÅ glad när jag fick frågan om jag kan vikariera på väster imorgon. Jag har inte varit där sen februari tror jag? Sjukt länge sen! Så det ska bli superduperkul. Och hela nästa vecka förutom 1 dag ska jag jobba på Linné. 1. Jag älskar mitt jobb 2. Jag får så mycket erfarenheter, tänk att skriva "vikarierat 4 år" på mitt CV när jag söker mitt riktiga lärarjobb sen. 3. Jag tjänar pengar.

Woooho. Men nu är jag lite nervös, är så van vid Linné nu så det känns som att börja om på nytt.. Men ähh, det klarar jag!:)




Glass i stora lass

Grymt väder, perfekt för att sola. Men jag kan inte sola idag så jag får äta glass istället! :')




Helsingborg

Sitter på grafitti och väntar på tåget hem. Så segt att de typ bara går 2 gånger i timmen?

Seminariet var ganska värdelöst, man behövde inte ens ha pluggat för läraren pratade 4/5 av själva seminariet men de är ju obligatoriska så hade inte mycket till val.

Har sommaren kommit till Sverige tro?! Höll på att dö i min kofta, jacka och sjal. Men det brukar ju vara så, maj är jättevarm men när studenten närmar sig börjar det regna..

Btw, massa snygga killar på McDonalds här i Helsingborg haha, men jag äter inte på donken så får väl hålla mig till grafitti.

https://cdn2.cdnme.se/732026/6-3/pic_5194ba7addf2b316097fb3a3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_5194ba7d9606ee2ab9c69a00.jpg" class="image">




Åksjuka

Är på väg till skolan nu. Har blivit så himla åksjuk på sista tiden så idag provar jag med åksjukeplåster men de verkar inte hjälpa på tåg direkt för jag mår illa ändå. Hjälper dock på buss och båt!

Jaja jag överlever väl. Seminarium mellan 9-12 så jag är väl hemma runt 15. Ha en fin dag!




Kväll

Kämpar med seminarieuppgiften inför imorgon, så svår! Det är ju esc i Malmö men jag hoppas att det inte kommer vara kaos med människor på stationen i alla fall..

Nu lite mode innan det är dags att sova!




Spara

Bästa sättet för min del att spara pengar är att bestämma en summa och dela upp den på så många månader man har på sig att spara. Såhär har jag gjort både till Polen och Dubai och det går bra! Sen får man alltid göra lite ändringar under tiden om det kommer oväntade utgifter eller om man behöver "låna" från sina sparande.




Måndagens outfit

En av mina favorit outfits.




Plugg

Dags att börja plugga! Ligger långt bak med läsningen så börjar känna stress nu.




En kram tack?

Ligger i sängen helt utslagen efter all medicin. Min kropp mår inte bra efter 6 eeze, 2 doser stark krampupplösande medicin och en massa zomig. Vill bara att mamma ska komma hem och krama om mig :(




Love my work

Denna veckan är det tyvärr ganska lite jobb, men nästa vecka är det däremot mer. Ska jobba varje dag förutom då jag har seminarium, så himla gött! Ibland är det dock bara 1 pass men bättre än inget.




Trött

Lyckades somna i 1 timme i alla fall, så skönt!

Ska försöka få i mig lite frukost nu, mår mest bara illa efter frukost men någon skorpa ska väl gå!

Hoppas ni får en bra dag i alla fall :)




Tips! ! !

Är det någon av er som har riktigt riktigt stora bekymmer med mensvärk? Som varken kan sitta, stå eller ligga ner utan att gråta och skrika av smärta? Som inte kan gå till skolan eller jobbet just den dagen? I så fall, SNÄLLA ge mig tips!!!! Vad gör ni? Vad tar ni för tabletter?

Och framför allt, är det någon som får kramp i samband med mensvärken? Jag får sån outhärdlig smärta i ändtarmen så det är helt jävla sjukt. Det är såna hemskt äckliga obeskrivliga kramper som gör att jag bara skriker rakt ut, gör så jävla äckligt ont (ursäkta språket). Det går inte ens att sitta ner för det känns bokstavligen som om tarmen ska gå i bitar.

Tips? Hjääääääälp mig innan jag dör här hemma. Stackars nallen, mosar nämligen sönder honom varje gång krampen kommer..




God natt

Tror jag skippar skolan imorgon för har fortfarande väldigt ont i magen och så måste jag verkligen läsa en hel del inför torsdagens seminarium.

Så ska sova snart, men först är det dags för dagens sista spruta.




ESC

Dags för ESC! Ääääälskar det, tycker dock låtarna är dåliga i år men finns vissa bra. Danmark är en stor favorit hos mig! Irland är också bra och några till.

Bästa av allt? Eric Saade ska vara Petra Medes sidekick på lördag, awesome! Fina Eric.

Och ja, vår TV är 19 år gammal och mamma vägrar köpa en ny för hon tycker denna funkar så bra ju, hahaha k mamma..




Tuffingen

Träffade den här tuffa killen idag med! Älskar hans overall, så cool.




Bästa kameran

Många som tycker att min kamera är fin och det tackar jag för! Har bloggat om den innan men man skriva ett snabbt inlägg igen.

Det är en Nikon 1J1. Kameran är en kompakt systemkamera vilket betyder att kvalitén på bilderna blir toppen, bara det att den är mindre än vanliga system. Objektiv kan man byta ut, man fick 2 st i paketet. Jag är riktigt nöjd med kameran, det är den bästa jag har provat!

Priset ligger på mellan 5500-5900 kr. Fick den i studentpresent i somras, nu tror jag den är lite billigare.

Den rosa är det inte många i Sverige som har och mamma fick verkligen kämpa för att få tag i skönheten!




Jobbig tisdag

Diabetesbesöket gick på 40 min, skönt. Det gick över förväntan faktiskt, mitt hba1c har sjunkit så det var ju väldigt bra!

Min värk i magen håller dock på att ta död på mig & Göinge kliniken hade ingen tid idag, blä. Ska hem, ta värktablett, värmekudde och mysa ner mig i soffan (med choklad skulle låtit passande men det skippar jag)

Var tog våren vägen btw?:( svinkallt.




Suris

Oturen bara fortsätter. Ska till diabetessköterskan kl 15, blä. Har en förjävlig mensvärk som gör att jag typ bara vill döööö + illamående. Och så har jag fått sjukt ont i en muskel i höger ben. Har haft det några dagar men det gick över med lite voltarengel. Men idag när jag kom ut från tandläkaren kunde jag knappt gå, kan inte sträcka på benet och det gör galet ont när jag går. Inte när jag sitter men så fort jag tar ett steg. Har aldrig haft liknande smärta så det är svårt att beskriva på vilket sätt det gör ont.

Får förhoppningsvis en tid hos Göinge kliniken i eftermiddag, blir kanske någon spruta i benet?

Igår hade jag en sjukt äcklig migrän, låg halvdöd på soffan. En sån migrän har jag 1 gång i månaden, innan mensvärkshelvetet drar igång, då hjälper ingen medicin och jag känner bara för att vrida av mitt huvud och kasta ut det genom fönstret då.

Nu kanske ni tror jag är värsta hypokontrikern haha men det är jag inte! Allt har bara samlat sig på samma gång nu.. Fast jag mår nästan aldrig 100% bra eftersom jag dras med huvudvärk/migrän och illamående tack vare det nästan varje dag. Tar jag mediciner blir jag å andra sidan väldigt trött av de. Och om det inte är migränen så är det diabetessprutorna som gör så ont så tårarna rinner vilket i sin tur leder till migrän igen eftersom jag inte får gråta. Blir lite som en ond cirkel som jag är väldigt trött på.

Idag jobbar jag inte och ingen skola. Just nu känner jag verkligen inte för att plugga heller så stannar på soffan tills det är dags att dra mig mot sjukhuset.

Brorsan skickade den här bilden nyss, Jack ser såååå sur ut hahaha! Känner mig lite som han nu. Skrev till brorsan att det säkert är för att Jack inte gillar Barca (Damians favoritlag), han svarade inte, undra om han blev lite småsur ;)




Tandspecialist

Äntligen klar hos tandspecialisten. Hatar tandläkaren, ett av de obehagligaste ställena som finns. Han konstaterade att jag uppenbarligen har problem med käken och överbett, jag vet.

Det var som jag trodde, om jag vill göra något åt det så är det tandställning i sammanlagt 2 år och operation. Troligen vill jag inte det men nästa steg blir att röntga i Kstad, och sedan ska vi göra en utredning från det tillsammans med kirurger. Därefter bestämmer man om man vill genomföra det eller inte. En utredning kan jag göra, why not liksom. Blir lite krångligt med diabetes och operationen eftersom man inte kan äta ordentligt i flera veckor. Han sa att man kan fixa all mat, höll på att spy bara av själva tanken..

Han berättade även om botox och jag tycker det låter värt att prova. Botox i kinderna så att käken kan slappna av lite och det kanske kan ta bort en del av huvudvärken. Fast botox är svindyrt när det gäller skönhetsinjektioner men detta är inte i skönhetssyfte så han ska kolla upp om det är gratis. Hoppas det för då vill jag prova! Sprutor i ansiktet låter läskigt dock.

Han sa att man kan leva med käkproblemen och överbettet om man väljer att inte göra något. Då blir det liksom som det är nu. Jag har en hel del att tänka över.




Käkproblem

Det vad några som ville se bild på hur överbettet ser ut så här har ni. Hemskt, I know. Det är därför jag aldrig ler med öppen mun på bilder.




Ser inte fram emot morgondagen

Äckligt trött. Lönlöst att sätta upp ett pluggschema när jag jobbar för jag orkar ändå aldrig plugga då för jag är helt slut. Träffade Jack en runda idag, han var lika trött som jag haha!

Imorgon väntar inte en så rolig dag. Först ska jag till en tandläkarspecialist som jag är såå nervös inför. Har stora problem med min käke, väldigt stora problem som jag vet kommer innebära att jag borde göra en stor operation. Men det är jag helt emot, å andra sidan hatar jag min käke och mitt överbett som är ett resultat av min cp käke. Vi får se vad specialisten säger imorgon.

Sen ska jag till diabetessköterskan, liksom döööö. Hon är så jobbig, palla. Och jag hatar sjukhus. Tagga tisdag <33333




Inte så jättebra dag

Hej! Sorry att jag inte bloggat på hela dagen men sjukt stressig dag.

Jobbade till 15, blev tillfrågad om jag kunde ta fler pass så blev 6 timmar istället för 3. Jag har grymt ont i benen eftersom jag stått upp exakt hela dagen, har riktig migrän, är jättetrött, har ont i magen och är fruktansvärt illamående. Det har suttit i sig sen igårkväll. Åt ingen lunch för mådde så illa, åt inget mellan 7-16. Sen tvingade mamma i mig en halv subway innan jag skulle till sjukgymnasten men mådde mest bara illa. Undra vad det kan bero på? Hade asbråttom till sjukgymansten, hade 8 min på mig på subway och kön var lååång. Ett gäng väldigt trevliga tonårskillar lät mig dock gå före efter jag hade frågat, så himla snällt!

Nu är jag hungrig men inte alls sugen på mat. Träningen ställde jag in ikväll eftersom jag uppenbarligen inte mår bra idag. Blir alltid lite orolig när jag inte vet vad som händer..




Ny vecka

Dags att sova. Imorgon är det en ny vecka och jag börjar den med lite jobb. Osäker på om jag ska jobba 3 eller 4 timmar dock. Jaja vi får se, kul ska det i alla fall bli!

Ska ha på mig detta och lockigt hår till. Jag älskad ha lockigt hår, hade gärna permanentat det men det förstår håret alldeles för mycket så får nöja mig med att sova med flätor då och då istället.

Sov gott!




Kvällsbesök

Brorsan och Jack kom nyss och hälsade på en runda, det var allt en överraskning! Sötisen sov som vanligt, inget ovanligt men han är lika söt för det hihi.




Shopping, mat & skratt

Undra hur mycket jag fotade på emporia egentligen?
 
Jaja när vi hade provat en massa kläder på h&m tänkte vi samma sak, "ska vi gå och äta snart eller??". Sagt och gjort. Vi gick till Jensens böfhus, aldrig ätit där innan men det var verkligen gott.
 
Så mycket gott i menyn, lite svårt att välja
Det är helt sjukt hur billigt det var! Denna lunchen kostar endast 49 kr, blev riktigt förvånad för det är ju liksom ingen skitmat utan väldigt god mat! Aldrig ätit så billig lunch i Sverige. Mums, mums. Där ska jag absolut äta fler gånger.
Vi blev helt till oss över efterätterna men lyckades hålla oss ifrån att beställa haha.
Massa prat medan vi åt!
Efter maten fortsatte vi vår shoppingrunda. Här provar jag en tröja på bikbok. Nu i efterhand ångrar jag verkligen att jag inte köpte den för den är ju väldigt snygg.. men den kostade 349 kr vilket jag tycker är för dyrt för en sån här tröja. Men åh, lite ångest ändå :(
Anna-Maria provade en massa jeansshorts och precis alla satt lika fint! Har man figuren till det så är det inte så konstigt ;) Dessa var en av mina favoriter, riktigt fina.
Blått
"posa lite vid hissen"
 
Nu har jag nååågra bilder kvar. Kommer upp imorgon!
 



New in from Mango

Då fortsätter vi med emporia-shoppingen. Köpte den här snygga tröjan på mango. Tror den kostade 199 kr om jag inte minns helt fel. Den är lite annorlunda än alla andra tröjor jag har men jag gillar den!
 



More pictures from emporia

Här kommer fler bilder från emporia, åh vill dit igen!
 
Fina vän! Båda halvpolska hehe, lite samma mentalitet där ja! Började skriva till Ani av en slump innan nollningen, sen visade det sig att vi hamnade i samma klass så vi hängde i skolan 24/7 tills hon hoppade av. Saknar sig såå i skolan!
Lite spegelbilder är ju ett måste.
Snygg, snygg, snygg skinnjacka från MQ!
På mango tyckte vi båda att denna tröjan var supersnygg så vi tog en varsin för att prova.
Twiiiiins
Tröjan är galet snygg!
Trött tjej, snart dags för lunch
Toaletterna på emporia var supermoderna, man behövde inte ens spola utan det gick automatiskt genom att man la sin hand på något tekniskt haha! Gillar fräscha och moderna lokaler. "Måste bara lägga ner kammen så man inte ser den på bilden" hahah gulle!
Emporia är väldigt stort but I like it. Lite gröna växter mitt i allt också.
 



Good night world

Försöker med att gå och lägga mig lite tidigare nu för att se om det kanske kan hjälpa lite mot migränen. Yes, jag har fortfarande migrän ca 5-6 gånger i veckan.

Och går man och lägger sig tidigare vaknar man även tidigare vilket resulterar i att jag är grymt trött om kvällarna. Så snart dags för dagens sista spruta och sen säga hej till kudden.

Sov gott finisar och ställ gärna en fråga eller två på ask!




Söta Jack

Idag "fyller" min sötis 1 vecka. Längtar tills han blir lite större så han börjar känna igen oss <3




EMPORIA

Här kommer äntligen lite bilder från emporia. Det var en sån himla rolig dag! Tog tåget mot Malmö på morgonen, sen hoppade Anna-Maria på i Lund. Det var så roligt att träffa dig igen min fina vän! Vi hade såå kul hela dagen och trots att vi verkligen inte känt varandra länge hade vi jättemycket att prata om och det känns som om jag känt henne i flera år.
 
Vi gick i jättemånga affärer, åt lunch, pratade, skrattade, fikade, provade massvis med kläder, gick vilse, skrattade ännu mer, frossade i glass och hade det allmänt roligt. Tusen tack för dagen, måste göras om snart! Och vi måste verkligen träffas snart igen för jag saknar dig redan ♥
 
Jag hade hört att emporia ligger nära stationen men jag trodde inte att det låg så nära. Det var verkligen bara åka upp en rulltrappa från stationen och över gatan ligger emporia. sjukt bra läge!
Bästa uppfinningen ever?! Gratis skåp på varje våning, undra hur många gånger vi var där under dagen haha? Perfekt att bara kunna lasta av varje påse man köpt, jacka osv och så kan man öppna och stänga de hur många gånger man vill. Fast vi hade ju lite problem med att stänga skåpen i början eller vad säger du haha? Jaja inte lätt..
New Yorker började vi i, eftersom vi var där en måndag var det riktigt lugnt och skönt. I början kändes det som om vi hade hela emporia för oss själva.
Provar kläder.
"De blommiga byxorna"
Jättefina kläder, ville ha typ allt.
Haha sötis
♥♥♥
 
Har en hel del bilder kvar, slänger upp de i ett annat inlägget. Men emporia gillar jag väldigt mycket! Bra affärer, stort, bra matställen, en massa fikaställen, skåpen, modernt, snyggt & rent. Emporia får 5 av 5 tummar upp.



Examenarbete

Började morgonen med att äta frukost och kolla på "one directions första år" med mamma. Det gick på 2an. Det var fint att se en väldigt känslig sida av killarna och jag hoppas verkligen att de aldrig förändras som personer. Riktigt härliga personligheter.

Har även kommit på vad jag ska skriva om i mitt examenarbete om 3 år. Det ska bli häftigt att disponera och göra ett stort arbete på 30 hp under 1 termin. Kommer antagligen bli det tuffaste man gjort under hela studierna men känner att mitt ämne är riktigt intressant att fördjupa sig inom. Känns bra!




Bodystep

God morgon. Känns så konstigt att det bara är lördag idag, långhelg är verkligen skönt.

I tisdags tränade som sagt jag och Emma bodystep. När vi väntade på att komma in började vi snacka med en kille som också skulle på passet, så himla trevlig och rolig! 94a från Hässleholm, väldigt kul att snacka med honom och det är ju inte alls svårt egentligen att börja snacka med helt okända personer. Samtalet brukar flyta på rätt lätt. I alla fall, passet var något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Jag och Emma kollade klockan typ hela tiden för vi ville bara att det skulle vara slut. Svetten rann hela tiden. Trodde aldrig step kunde vara så jobbigt. Efter att timmen äntligen passerat drog vi oss mot omklädningsrummen röda som två tomater och konstaterade att bodystep nog inte riktigt är vår grej. Men kalorier det förbrände vi i alla fall.

I onsdags var jag som sagt i skolan, seminariet gick bra, tågen var överfulla som vanligt och sen träffade jag Simone på stationen, så kul att träffas igen!

Idag är det lördag och jag måste först och främst plugga. Läste inte sidorna igår som jag skulle så redan efter en dag ligger jag efter i lässchemat.. Vad ska ni göra idag?




Steakhouse

Nu har jag äntligen fört över de senaste 400 bilderna från iphonen till datorn. Någon som vet hur bildström fungerar? Går det snabbare att föra över bilderna eller?
 
Här kommer i alla fall ett gäng från helgen för några veckor sedan när jag åkte till Kristianstad för att träffa Jessica och äta på Steakhouse. Stället var mysigt men maten var dyr, den var god men vet inte riktigt om den var värd pengarna helt. Små portioner och hade högre förväntningar. Men det var i alla fall hur kul som helst att träffa fina Jessica igen och vi har alltid lika mycket att prata om. Du är bra du!
 
Snygg inredning!
Menyn, var lite svårt att välja..
Men bestämde mig för mixed grill. Det var ribs, oxfilé och fläskfilé. Ribs bestod mest av ben så det var ingen höjdare, oxfilé var lite för segt enligt mig men fläskfilé är väldigt gott.
Jessica åt kyckling, alltid ett säkert kort.
Fina du!
Till efterätt beställde vi en varsin chokladmilkshake, den var stooor! Men väldigt god.



What is his secret?

Helt sjukt att man bara kan åldras såhär lite under så många år haha?! Grymt.



Video

Här är en liten video på sötisen :')
 



Flirty kiss

Smakade Magnums nya flirty kiss idag. Det är chokladglass med chokladsås, chokladbrowniebitar och överdrag av mjölkchoklad. Den var god! Om man gillar choklad dvs men det gör ju jag.




Dag 10 - Lista med frågor

Dag 9 - Lista med frågor
 
Har.. pluggat en del och varit en runda på stan 
Sov.. mellan 01.30-11.00
Längtar.. till sommarlovet
Gick.. upp och kände mig utvilad
Är.. väldigt trött på skolan och längtar verkligen tills terminens sista tenta är avklarat
Känner.. hur tiden bara rinner iväg. Var ju nyss 18 år?!
Läste.. en massa sidor i en tråkig bok idag
Åt.. macka till frukost och kött till middag, muuums
Ska.. njuta av fredagskvällen
Igår.. hade jag det väldigt tråkigt
Bild.. en väldigt gammal bild på mig och Cassandra som jag saknar väldigt mycket. Från den intensiva perioden på björket haha!
 
 



Bebismys

Idag fick jag hålla i Jack för första gången, vågade inte förra gången för han var precis nyfödd haha. Nu är han snart 1 vecka!

Men idag fick jag gosa med min favoritbebis igen. Love u Jack! Han är såå söt. Här kommer en bildbomb, vill ha bilderna sparade på honom i mitt arkiv så det är därför jag bombar bloggen lite hehe.




Love

Trodde inte man kunde känna en så stark kärlek till en bebis som inte är ens egna barn. Men jag älskar honom så mycket!




Natural

Orkade inte sminka mig men nu känns det sådär att gå in på maxi en fredag helt osminkad haha..




Studentklänningar

Om någon av er tar studenten i år och inte fixat studentklänning än så kan ni kolla på Vero Moda. Tycker de har en del snygga och de är inte så dyra heller. Här är mina favoriter. Passar ju även till sommarfesten eller liknande :)




Favoriter från missguided

Har satt ihop några collage med mina favoriter från missguided. Det är en engelsk sida som enligt mig har grymt snygga kläder! Vet att Kenza beställt därifrån men de är ganska dyra men någongång kanske jag köper något.

Sparar i alla fall dessa bilder och hoppas på att hitta något liknande i tex Polen.

http://www.missguided.co.uk/




Lördagens outfit

Linne Hollister // kofta MQ // väska Mischa Barton // jeans Kappahl




Fredag

Idag vaknade jag lite tidigare, skönt för då blir dagen längre!

Har gjort upp ett lässchema som jag verkligen måste följa om jag ska hinna läsa alla 1500 sidorna inför tentan. Tråkigt men sant.

Är sugen på att träffa Jack idag men vi får se. Vad ska ni göra? Dör så tråkigt Hässleholm är ibland! Här finns verkligen knappt något att göra.




Safe haven

Verkar vara en helt underbar film, måste se den! Älskar Dear Johan, the last song och the lucky one så denna lär väl inte vara något undantag. Nicholas Sparks skriver fantastiska böcker och Lasse Hallström lyckas verkligen att filmatisera böckerna på ett mycket bra sätt. Har alltså höga förväntningar på filmen.
 



Pälsboll

Vilken söt pälsboll! Riktigt fin hundras det där :)




1491 sidor

Åh herregud, räknade nyss ut att vi ska ha tenta på 1491 sidor, dog lite.. Hur ska man klara sig igenom det? Jag glömmer det jag läst 5 sidor tidigare liksom.




Nova Lund

Här är några bilder från i lördags då vi var på Nova Lund efter att ha kollat på Saade. Gick inga bussar från arenan så vi fick ta taxi, dyrt shit. Men vi hade inte så många timmar på oss innan de stängde men hann äta lunch, fika och gå i några affärer. Köpte som sagt inte så mycket men skorna och de två tröjorna.

Kände och klämde lite på MJ väskor och så fastnade jag för denna underbara Wang väska, priset? 7000, inte lika kul. Men det var i alla fall en mysig dag! Och våfflan var så god!! Och det var på Nova som jag fick reda på att jag blivit faster.




Torsdag

Idag ska jag ta det lugnt, läsa lite tidningar, blogga & plugga lite. Gillar långhelg!

Vad ska ni hitta på idag?




Drömmen

Äger ni någon märkesväska? Det är verkligen en av mina drömmar och någongång ska jag köpa mig både en Marc Jacobs och en Alexander Wang! Längtar..




Mumsbit

Vaknade upp med lågt blodsocker och då måste man äta något sött höhö. Ballerina mumsbit är världens godaste! Smaka om ni inte gjort det, lova!




Känner mig såhär

Igår somnade jag innan 23 och idag somnade jag vid 22.30 på soffan, vad är det med mig?! Jag brukar aldrig vara såhär trött. Kanske järnbristen som spökar igen? Är i alla fall helt slut, jag som aldrig brukar lägga mig innan kl 1.

Nu är det i alla fall långhelg och jag ska sova ut! Ska jobba på måndag och måste skippa skolan på onsdag för det tar för mycket kraft att åka tåg så många timmar. Så inte förrän om 1 vecka har jag skola. Så skönt.

God natt!




Sötis

Träffade nyss söta Jack :')




Känner mig lite duktig

På väg hem från skolan nu, kommer ta 1,5 timme, segt! Men nu har jag i alla fall klarat av ett av tre seminarium. Och folk blir lika förvånade varje gång att jag kommit direkt från gymnasiet, tydligen inte många som pallar plugga vidare direkt men i Polen är det en självklarhet. Där finns det inget som heter ta paus i ett år eller två som många här i Sverige gör. Men känner mig i alla fall stolt att jag pallar direkt på! Även om det är galet jobbigt mestadels av tiden.

Var även en av de få som faktiskt hade läst boken inför seminariet. Hamnade i en grupp med 3 killar och de tyckte jag hade så bra koll så vi körde på mina diskussionsfrågor, kul!

Ikväll ska jag nog belöna mig med en pluggfri kväll, sköööönt!




Dagens citat

Gillar smarta citat så det här får bli dagens!




Åksjuk

Känner mig riktigt åksjuk! Öresundståg är nog inte så bra för mig för de går alldeles för snabbt. Därför jag absolut inte kan åka x2000, gjorde det en gång och aldrig mer. Usch, hatar åksjuka.




Mot Helsingborg

Ska till skolan nu. Bussen till stan, tåg till Lund, byta tåg där till Hbg och sen slutligen gå till skolan. Blöö pallar inte :( vill jobba istället, hatar tacka nej till jobb. Men typ 10 skoldagar kvar!!




Någon som vill ta emot honom?

Finns det någon i Hässleholm eller i närheten som vill ta emot denna hunden gratis? Det är min brors absolut bästa vän och det gör ont att skriva att de troligen inte kan ha kvar honom. Jag kan inte ens tänka mig hur mycket han kommer sakna honom.

Dumdum är världens härligaste hund, han ger så mycket kärlek och har massvis med energi. Någon som kan tänka sig att ta emot honom? Hör av er i så fall för antagligen kommer det att bli aktuellt.




Hemsk morgon

Vilken morgon.. Vaknade kl 6 och kunde inte ens röra huvudet, visste inte ens vart jag var och hela huvudet bara pulserade och kändes som om det skulle sprängas. Värsta migränen..någonsin? Ja antagligen! Så det var upp, ta starkaste zomig som jag känner mig hemskt efter. Känner mig drogad, utslagen, trött, snurrig sen gick jag och la mig igen men det har fortfarande inte gått över helt.

Att migrän kan få en människa att må så dåligt, liksom jag menar det är "bara" huvudvärk?

I alla fall, hade med än gärna stannat hemma men har obligatoriskt seminarium så måste till skolan. Inte bra, inte bra.

Tror migränen beror lite på att jag grät igår och framför allt, vädret!! Mår otroligt dåligt vid vädersvängningar. Från 23 grader ner till 11, hemskt.




Dagens

Jeansjacka - Cubus
Tröja - New Yorker
Skor - Scorett
Bustier - H&M

Såhär har jag sett ut idag!

Imorgon är det skola, drygt men sen är det långhelg, skönt! Vet inte riktigt vad som händer då men på torsdag eller fredag ska jag träffa min bror om det blir fint väder så ska vi ta med oss Jack till en park. Mys! Känns som om jag och brorsan har fått bättre kontakt nu när lillen är född, så kul :')




Lovely friends

Seminarium imorgon utan min Vloreta :( så tråkigt!! Krya på dig sötis <3

Och btw har jag världens finaste vän, DU är bäst Cassandra, alltid!

Fina vänner gör mig genast på lite bättre humör. Tack för att ni finns!




ARG

Vill bara gråta ihjäl mig. Jävla skit. Skittenta, skitlärare som suger på att förklara & gör onormalt svåra prov. Fick alltså IG på omtentan med. Språkhistoria kan dra åt helvete!

12 av 14 fick IG, fattar inte läraren att det är något fel på hans äckliga tentor med om ingen kan klara den nästan?

Pluggade i över 60 jävla timmar, blir så sur!!!!!!! Vill bara hoppa av typ, tack och hej. Kommer aldrig klara skitet. Aldrig någonsin. Döööör.

Sorry för inlägget men är så sjukt irriterad, arg och besviken.




Poor thing

Lilla Jack är på sjukhuset för han har gulsot så han måste läggas i något speciellt så det ska gå över :( stackare..




Träning

Väntar på bussen till stan. Ska prova på ett bodystep-pass med Emma. Spännande! Men kommer dö av värmeeen.




Jobbigt

Orkar verkligen inte läsa den här tjocka boken.. Så tråkig och alldeles för många sidor ju :(




My day

Jobb nu. Sen blir det plugg, har verkligen sjukt mycket att läsa och förbereda inför morgondagens seminarium så känner lite stress. Ska även hinna med ett träningspass ikväll.

Hoppas ni får en fin dag!




God natt

Dags att sova, precis som lilla Jack. Ja det är så han ska heta, min fina brorson Jack.

Imorgon ska jag jobba några timmar, gött!




Babykläder

Idag köpte jag och mamma en liten söt sparkdräkt och ett väldigt mjukt gosedjur till lillkillen på h&m. Brorsan blev glad och lillen gillar redan mjukisdjuret. Både jag och mamma är redan kära i sötisen hihi.




Pamela

Pamela från top model är ju bara SÅ snygg! Fab!




Hej bebis

Har äntligen fått träffa lilla sötisen! Konstig känsla att se min bror som pappa, men stolt blir man!




Trött

Sitter på bibblan, väntar på att mamma ska sluta sitt jobb. Sen ska vi få träffa lillkillen!! Taggad till tusen :D




@föreläsning

Här är så himla kallt, fryser sönder :( och migränen börjar komma krypande, så himla typiskt.




Skolan

På väg till skolan nu. Så sjukt jobbigt när de vanliga tågen inte går för nu måste jag åka till Lund och sen byta därifrån till Hbg och tågen är verkligen alltid ÖVERFULLA, helt sjukt.

Slutar antingen kl 13 eller 17, hoppas innerligt på det första. Var så fint väder i Hlm men inte här. Hoppas inte det börjar regna för jag tog mina söndriga skor, skoskav av de andra..




Keep calm and ask me

Do it! Har riktigt tråkigt. http://ask.fm/carro93




Dag 9 - din framtid

Dag 9 - din framtid
 
Hmm min framtid ja. Jag jobbar som lärare som jag trivs med väldigt bra. Så fort jag får chansen så reser jag, vill ju upptäcka en massa ställen! Jag njuter av livet och umgås med nära och kära. Förhoppningsvis finner jag min stora kärlek och får två barn, en tjej och en kille. Bor i ett hus, troligen här i Sverige. Ja, en ganska så "normal" framtid vill jag ha men det är nog det jag trivs med allra bäst :)
 
Ett vitt och modernt hus är ju drömmen i framtiden i alla fall!



Fruktsallad

Dags att kolla på tv lite och äta fruktsallad. Så himla gott!




Black

Här är ett till linne jag köpte på Emporia, inne på Carlings rättare sagt. 149 kr. Gillar det, även om det är lite mer åt det rockiga hållet.
 



New in

De här två tröjorna köpte jag i Lund igår. Båda var på rea så de kostade 100 kr styck. Den med tryck är från Gina Tricot och den svarta med spets är från Top Shop. Korset syns inte så bra när det bara är svart så la in ett vitt papper så att ni ska se hur det egentligen ser ut haha. Snyggt med bara bh under för då syns huden igenom spetsen :) nöjd!




Pedagogisk psykologi

Dags att göra lite nytta denna söndag. Ska börja plugga nu. Psykologi står på schemat. Tyckte det var ganska kul på gymnasiet. Nu är det mycket svårare dock men allt är bättre än språkhistorian. Detta är mycket att plugga men fattar vad jag läser i alla fall.




Shopping

Här kommer lite bättre bilder på skorna jag köpte igår.

Förövrigt blev jag ganska besviken på shoppingen på Nova Lund. Jag brukar alltid hitta en hel del fint där men inte igår. Så fula kläder överallt.. Fick i alla två tröjor med mig hem. Fotar de snart!




Sötis

Sorry att jag bombar bloggen men kommer ju bara upp sötare och sötare bilder på lillkillen! Väldigt lik min bror, antagligen stort FC Barcelona fan i framtiden med ;)




Babyboy

God morgon!

Vaknade vid 9, så tidigt. Men har lite svårt att sova när det är så varmt. Idag väntar en hel del plugg, mindre kul..

Brorsan mmsade en till bild på lillkillen, så söt! Och kolla så mycket hår han har på huvudet, übergulligt. Både jag och bror hade mycket hår när vi föddes och det går tydligen i generna haha. Så sött! Längtar verkligen tills jag får träffa lillen, ska goooooosa med honom.




Nya skor

Idag köpte jag ett par nya skor på Nova. Riktigt sköna! Vilket är det viktigaste när jag ska köpa skor. Så nu är det hejdå med de gamla söndriga och hej nya, vita skor.

799 kr på Scorett. Ångest, mina sparpengar och det är ju väldigt dyrt. Men ja, väldigt behövligt så life goes on och jag är nöjd med mina skor.




Good Saturday

Äntligen hemma efter en heldag i Lund. Så trött nu! Men det har varit en väldigt händelserik dag. Eric Saade, Nova Lund och så har jag blivit faster. En bra lördag skulle jag sammanfatta det som.




FASTER

Jag har blivit faster!! Till den här lilla killen. Längtar såå efter att få träffa honom!




Glaaaaaad

Aldrig varit såhär nära scenen och Eric, dör lite smått! LYCKA, känslan när Eric kommer upp på scenen, den lyckan.

Nu mot Nova Lund :)




Mot Lund

Idag är jag och mamma twins. Svara byxor, blåa jackor, vitt spetslinne och vit kofta, haha så förvånade vi blev när vi märkte det. Jaja, sådan mor sådan dotter?

Och min brors tjej ska föda idag! Så spännande!

Mot Luuund.




Wiie

Iihh blir kanske faster idag! Stort lycka till till er, hoppas lillkillen kommer ut fort!




Eric Saade imorgon

Imorgon ska jag till Lund. Dags att se Eric Saade igen på funkykidz! Anna-Maria är lärare till två av grupperna så därför valde jag den tidiga showen. Efter det drar jag antagligen till Nova Lund. Det är dock bara öppet till kl 17 så man hinner ju inte vara där så länge. Plus att jag inte har några pengar så får väl "låna" lite från de jag sparat i mitt Dubai kuvert, kan lägga tillbaka de nästa månad eller så ;p




Skor

Är det något jag har lite av så är det skor! Har verkligen typ inga skor som är tillräckligt bekväma för att använda till vardags. Fram till idag har jag gått i mina vinterskor men det funkar ju inte, så sjukt varmt!

Så nu plockare jag fram de här, så himla söndriga.. De faller snart sönder och har en massa hål så de kan jag endast ha på mig när jag är 100% säker på att det inte kommer regna.

Annars har jag mina gympaskor och ett par sneakers jag inte gillar så mycket. Converse hatar jag så äger inga såna.

Skor är så himla dyra med, köper nästan alltid på Scorett för det är bara där de är sköna men asdyra..

Buhu, vill ha nya skor :(




Detaljer

Älskar min väska från Mischa Barton och älskar mitt fantastiska armband från Thomas Sabo!




12.08

Slutat jobba nu. Vad händer idag då? Inte ett skit för min del men är så himla trött så ska bli skönt att bara vara hemma. En heldag i Lund imorgon så idag ska jag bara viiiila.

Mitt hår växer så fort, nu är det typ bara platt igen. Är mer frisyr när det är lite kortare men å andra sidan älskar jag mitt långa hår.




Freeeedag

Fy vad jag hatar prata på engelska framför en massa människor haha! Man tappar ju ganska mycket engelska när man inte längre pluggar det.. Men tyskarna var hur trevliga som helst :D




Fredagens

God morgon!

Ska snart iväg till jobbet. Idag vikarierar jag i svenska vilket är mitt favoritämne så det är alltid extra kul.

Har på mig ett linne från Mango och skjortan är från Monki. Dock med en bustier under istället för BH som på bilden, ska ju trots allt jobba liksom.




Dagens outfit

Dagens outfit. Älskar linnet! Vad tycker ni?

Kofta från MQ
Linne från Hollister
Svarta jeans från Kappahl
Smycken från Thomas Sabo




School school

Haha uppfattas skolan verkligen som såhär ILLA? Jag har alltid tyckt om att gå i skolan. Hatar dock plugga till prov men själva gå-i-skolan delen har jag aldrig haft något emot :)

Tycker ni om skolan? Eller ni upplever den som såhär jobbig?




Skys the limit

Nytt Iphoneskal. Eller ja, jag köpte det för några månader sedan men har inte använt det än. Visst är det fint?




Trött

Kom hem från jobbet för typ 1 timme sedan. Är helt slut i huvudet men det har varit en rolig dag! På en lektion kollade vi på mr Bean's holiday, hahah dooog typ.

Denna veckan är det utbytesstudenter från Tyskland på Linné och imorgon ska jag ha en lektion med dessa. Dags att plocka fram sina engelskakunskaper igen för tyska kan jag inte. Det ska bli spännande!




Torsdag, en dag närmare fredag

Jobb till typ 14.30, gött! Fint väder idag med, härligt. Nu hoppas vi på att våren är här för att stanna.

Ha en fin dag!




Love to work

Jobb imorgon, fredag, tisdag och 3 hela måndagar framöver. Det går bra nu!

Sov gott och ha en fin start på torsdagen (skrev först måndagen för det känns verkligen som om det varit helg idag..)




New in from Hollister

Köpte det här snygga linnet på Hollister som btw är min nya favoritaffär. Så sjukt snygga kläder! Dock väldigt dyr affär men det här linnet var på rea så jag köpte det för 289 kr. Det är helt perfekt, kommer bli en favorit hos mig. Inviger det redan imorgon.
 
 



Svårt att släppa skolan

Skulle ju inte plugga idag men jag är en sån person som har svårt att släppa plugget helt och bara slappna av.

Imorgon börjar en ny kurs och redan nu ligger dokument ute på nätet. Jag kan dock varken åka till skolan imorgon eller på fredag för jag jobbar båda dagarna men powerpointen ligger redan ute så det är bara till att börja anteckna här hemma istället för skolan. Så himla bra att de lägger upp de för då kan man jobba ibland utan att missa skolan, trots att man inte är på plats.

Har ett stort prov den 5 juni så den här gången ska jag verkligen börja plugga i tid.




16.23

Denna bilden skulle ju med publiceras i förra inlägget.

Skön men lite dryg dag! Vad händer?




Outfits

Såhär kan det se ut när jag ska bestämma vilka kläder jag ska ha på mig till skolan/jobbet haha.. Har haft så stressiga veckor på sistone så bara slängt på mig första bästa tröjan på morgonen. Men jag har ju mycket kläder och älskar att sätta ihop outfits så nu har jag i alla fall bestäm för några dagar.

Imorgon ska jag ha på mig en sjukt snygg tröja från hollister och den här vita koftan över.




Chillmode ON

God morgon!
Vet ni vad? Idag är första gången på huuuuuur länge som helst som jag varken har skola, jobb eller plugg. Hur underbart är inte DET?! Jag har absolut ingenting inplanterat på hela dagen, så sjukt skönt!

Sov i 11 timmar med, lite skillnad från gårdagens 2,5. Fast detta ledde såklart till stark huvudvärk men det är inte så konstigt.

Skulle egentligen till Åhus med Semir, Viktoria och Nicole idag men jag orkar verkligen inte. Känner bara för att vara hemma och ta det lugnt :)

Har fått några frågor om mitt iPad fodral, det kommer från Michael Kors. Den lilla "plånboken" är från Marc Jacobs. Sjukt snygga båda två!