slide show

En dag i Helsingborg

Skolan var seg, det känns inte roligt att vara tillbaka igen. Denna kursen är troligen den mest intensiva vi någonsin kommer ha, sjukaste jag läst. Undrar lite hur jag kommer överleva denna närmaste månaden? Den frågan får jag klura på ett tag. 

Efter skolan åkte jag och mamma till Väla för att äta, var superhungrig. 
Åt club sandwich med ost, bacon och kyckling. Gott!
Och snapade med bästa. 
Har ni luktat på dessa ljusen någongång? De luktar så gott! Rätt dyra tyvärr. 
Känslan när man inte har pengar att shoppa för :( att vara i ett shoppingcentrum och inte shoppa borde vara typ förbjudet?? Hade bara 250 kr vilket är i princip ingenting. Köpte i alla fall ett plagg för de pengarna, alltid något..



Dagens

Hej på er!

Idag har jag sett ut såhär. Nu till universitet orkar jag aldrig varken sminka mig, klä mig fint eller fixa håret. Så ingen i min klass har jag hur jag ser ut sminkad men kunde verkligen inte bry mig mindre. Till jobbet däremot brukar jag fixa till mig och även när jag gick på gymansiet. 
Slängde på mig mina jazzbyxor och Ralph Lauren hoodie, så skön! 

Jag kom nyss hem och är helt slut. Ska kolla på tv en stund och sen börja plugga lite. Omg 😐🔫



Help me

Behöver er hjälp!!

Jag ska hålla ett argumenterande tal som får handla om precis vad som helst. Men det står helt still i mitt huvud?? 

Så snälla, snälla bomba med idéer om vad jag kan hålla tal om! Kommentera här eller på ask.fm/carro93 och gör det så snabbt som möjligt. 

Tacksam för hjälp, puss 



Skola och shopping

Hej på er!

Idag har varit en söndag med typisk söndagsångest. Jag läste igenom uppgifterna till denna kursen och ville bara gråta. Jag orkar inte plugga, jag vill jobba. Jag älskar jobba mer än allt, jag trivs så bra. Vafan, 1,5 år kvar.. Hur ska man överleva? 

Sen har jag planerat inför jobbet. Mycket mer än så har inte hänt. Nu ska jag bada och sen sova. Imorgon är det som sagt skola, börjar kl 10, blääää.
Satte ihop ett litet collage med de 4 tröjorna jag beställde. Ralph Lauren, Morris och två från Gant. Morris är favoriten, så jäkla snygg! Fast ingen kommer att passa säkert, bara för att. Hoppas för de är så jäkla snygga. 



Helvetet börjar

Känslan när skolan börjar på måndag 😐🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

Är verkligen inte taggad alls. Har haft sommarlov i 3 månader nu och är 0,000% sugen på att gå tillbaka till skolan. Det är så himla roligt att jobba, jag verkligen lever för jobbet och tycker det är galet kul. 1,5 år kvar tills jag blir klar och kan börja jobba på riktigt. Känns så tungt men jag klarar det, precis som jag klarat dessa 3 åren. Vill dock spy lite när jag tänker på föreläsningar, seminarium, pendling till Helsingborg och tentor. 

Ångest på hög nivå. 



Goals

Okej jag kan inte riktigt hålla mig borta från bloggen, även om statistiken cpar och det är riktigt störigt. Hoppas på att jag kan få tag på någon tekniker som jobbar där på måndag. 

Idag har jag beställt lite kläder, lätt hänt när man har tråkigt. Jag har ju helt snöat in mig på märkeskläder just nu. Ralph Lauren, Morris, Gant osv. Beställde hur som helst en Morris tröja och två från Gant. Ingen aning om de kommer passa och om jag vill behålla de men det får vi se. Beställde en från Ralph Lauren igår också.

På tal om kläder, finns det något snyggare än killar som vet hur man ska klä sig? En kille blir såå mycket snyggare om han har snygga kläder. Här nedanför kommer lite kläder jag tycker är galet snyggt på killar. Morris på killar är goals alltså 😍










Jag känner några killar som klär sig ungefär såhär är oooff vad snyggt det är 😍👌

Det behöver inte vara svårare än ett par chinos och en t-shirts eller jeans och en tjocktröja. Jeans, tröja, väst och keps är också så snyggt!! 

Bomba gärna med frågor på ask btw, har tråååkigt. ask.fm/carro93



Wtf bloggen

Jag blir galen! Något är fel med statistiken men jag vet inte vad. Har mejlat blogg.se men det är inte ofta man får svar från dem. 

Kan ni göra mig en liten tjänst. Det står att jag har haft 19 besökare idag och 20 sidvisningar. Är det någon av er som gått in på min blogg mer än 1 gång idag? Skriv det till mig då, snälla. Kommentarera gärna att ni läst min blogg idag så att jag vet hur många ni är.

Vet att jag ska ha 100+, inte fucking 19 stycken. Jag tänker inte blogga innan detta lösts sig, för jag tänker inte blogga om det står att jag har 19 besökare. 

Suuuuur af. 



Lugn lördag

Jag har absolut inga planer för idag. Har ont i huvudet och är trött. 

En fråga till er som bloggar på blogg.se, är er statistik också helt konstig just nu?? Står liksom att jag har haft 12 besökare..



Away we go

Jag har aldrig varit utanför Europa utan när vi semestrar så är det kring Medelhavet. 

Nu har jag dock börjat tröttna på Medelhavet, eller trötta kan man aldrig göra på ett så fantastiskt ställe men det känns som om de där vita stränderna och korallblåa vattnet är svårt att hitta på fler ställen än Spanien och Cypern. 

Jag vill verkligen åka till platser utanför Europa nu. De som står på min lista att besöka är New York, Dubai, Los Angeles, Mexico, Maldiverna och Aruba. Mest lockar Mexico och Aruba. Det är så satans dyrt dock. Hittade ett jättefint hotell på Aruba men då får man räkna med runt 90 tusen på 2 veckor och vem har råd med det?? Längtar hur som helst tills jag börjar jobba, jäklar vad jag ska resa då.



Fredag

Idag har jag jobbat, superkul som vanligt! 

Kom hem väldigt sent dock så kvällen blir lugn. Man uppskattar lugna helger så galet mycket när man jobbar. 


Såhär har jag sett ut idag. Nya tröjan från Ralph Lauren. 

Vad ska ni hitta på ikväll? 



New in from Ralph Lauren

Idag fick jag hem en tröja från Nelly.com

Den är så fin! Ralph Lauren och helt underbar. Men dyr som tusan. Bestämde mig för att behålla den, måste ju få unna mig lite när jag jobbar. Gjorde liiite ont i hjärtat och plånboken dock.
Ska ha den imorgon, älskar älskar älskar. 



Home

Hej babes!

Har jobbat hela dagen, skoj som vanligt men nu ligger jag på soffan och är ganska så utslagen. Blir en tidig kväll idag hoppas jag because I need my sleep. 

När jag tog tabletterna sibelium, ni vet de som jag gick upp så mycket i vikt av? Så var jag helt galet äckligt trött varje dag. Då menar jag verkligen onormalt trött. Kunde inte hålla ögonen öppna efter kl 16 när jag hade jobbat. Nu tar jag ju inte de längre och det känns bra att veta att det inte var något fel på mig. Nu känner jag ju av vanlig trötthet men långt ifrån som innan. 
Dagens 

Till dig som skriver en massa cp frågor på min ask om att jag ska upptäcka världen? Och att jag beter mig som en pensionär? Liksom wtf? Vad vill du mig?? :')



Work

Nu ska jag till jobbet. Vi hörs när jag kommer hem helt enkelt. 
Kan blogga lite om Grekland idag om ni vill?



Dagens

Hej på er!

Har jobbat hela dagen, onsdagar är den tuffaste dagen på hela veckan. Jag är just nu helt slut och har riktigt ont i huvudet. Ska strax sova, måste bara planera lite till imorgon först. 





Här ser ni dagens, mycket färgglatt, jag vet. Trots allt finns det dock inget som slår svart. 

❤️️ jeans New Look
❤️️ tröja Nike
❤️️ klocka Marc by Marc Jacobs 

Imorgon jobbar jag och jag känner bara att jag behöver sömn atm. 



Älskar

Jag älskar mitt jobb! Jag är så himla glad för jag känner verkligen att jag har valt helt rätt yrke. Det spelar ingen roll hur trött jag är, hur ont i huvudet jag än har så ser jag alltid fram emot jobbet. Trots att det är ett stressigt yrke att vara lärare så är det så otroligt kul! Älskar att planera lektioner, älskar att ha lektioner. Älskar att man får träffa så många personer. Till och med rättningen känns OK. 

Att jag sitter kvar till kl 17 gör mig ingenting för det är så kul. Jag är så glad att jag har hittat yrket för mig. Världens roligaste jobb. Det måste kännas hemskt att inte veta vad man vill jobba med i framtiden. Hade fått ångest om jag hade valt fel utbildning. 

1,5 år kvar tills jag är klar. Finns ingenting jag längtar efter mer än att bli klar med min utbildning. 






Maaaat

Hej!

Jag är nu på Cats, är såå hungrig så det ska självklart bli riktigt gott med mat. 
Idag stannade jag på jobbet till 16.50 för jag planerade morgondagens lektioner. 

Hörs när jag kommer hem!



Miss it

Nu är jag på jobbet så vi hörs helt enkelt när jag kommer hem.
 
På bilden ser ni en glad Carro sista dagen i Makrigialos, åh vad jag måste tillbaka till det stället snart! Max två år, längre får det för tusan inte gå.



Rest in peace Pontus

Vila i frid Pontus. Så tragiskt att något sånt här kan hända, bara 18 år och hela livet framför dig. ❤️️

RIP och mina tankar går till dina anhöriga, jag kan inte ens tänka mig vilken tragedi detta är för tex din fina mamma. Det värsta beskedet en mor kan få är "ditt barn lever inte längre", den sorgen.. 
Hoppas du har det bra uppe i himlen, ännu ett liv togs alldeles för tidigt. 



Ralph Lauren

Fick hem ett paraply för några dagar sedan, Ralph Lauren och rosa, kan det blir bättre? Knappast. 349 gick skönheten på.
 
Nästan så att man hoppas på regn så att jag kan använda det tillsammans med mina rosa Hunter och rosa regnjacka.



Så äckligt snygg

galet vacker. Brigitte Bardot måste ju vara den vackraste kvinnan som någonsin levt? Hur kan man ens se ut så?? Hon ger andra mänskliga människor ångest på hög nivå ju. 





Om jag hade fått en tiondel av hennes skönhet hade jag varit lycklig. Stunning.



15.36

Undrar lite hur jag ska överleva denna veckan. Jag mår fortfarande inte bra. Imorgon blir det jobb hur som helst. 

Jag hade tänkt gå och lägga mig kl 21 idag, direkt efter idol. Det sägs ju att sömn är det bästa botemedlet mot sjukdom. Och hur härligt är det inte att sova??? Tidiga morgnar är svåra för mig, jag är nog så lite en morgonmänniska som det går att vara. Sängen är alltid extra mjuk och varm på morgonen, right? 



Levde loppan i Grekland

Jag vet inte hur många gånger jag fått höra "du är Annas dotter va? Ni är så lika!" 

Är verkligen jag och mamsen så lika? Jag ser det inte men det måste ju ligga något i det om alla säger så.



New in

Fick ett par nya jeans av mamma igår, lätt favoriterna! Så galet snygga, längtar tills jag ska använda de på tisdag :)
Hålen är det som gör hela jeansen. 



Sick

Idag mår jag nästan sämre än igår. Har fått hemsk snuva som alltid är standard när jag blir sjuk vilket självklart är lika med den hemskaste migränen men kan tänka sig. Halsen gör ont och jag mår illa och känner mig allmänt hängig. Ska stax krypa ner under täcket och försöka somna. 
Bild från i fredags på finaste. Dock ville han inte bjuda mig på pommes hahaha, jag tog en från hans tallrik och han tittade på mig med värsta mördarblicken och började slå mig, hahaha wtf??? :( han sa "nej!! JACKS!"

Om ni vill göra mig glad kan ni ställa frågor till mig på ask.fm/carro93. Svarar på i princip allt. Pussen!



Grill

Hej babes!

Kvällen var verkligen supertrevlig även om jag inte mådde på topp. Finns ju inget godare än grillat! Och sen hade Oliwia bakat en typ chokladfudgekaka som var to die for. Tyvärr fick jag megamigrän efter den men lätt värt. 


Gott!!

Erkänn, ni blir sugna 

Oliwia sötis

Snapat med lite trevligt folk och ska alldeles strax sova, helt slut. Tog två penicillin idag, hoppas de kommer börja värka snart. Orkar inte ha ont i halsen och må allmänt dåligt. 



Off

Nu ska vi iväg på grill, ungefär 0,00000% taggad på det för jag mår shit. 



Caroline mår hemskt

Hej på er!

Min otur fortsätter, jag har inte riktigt varit mig själv de senaste dagarna. Efter att jag tog kortisonsprutan så har jag inte mått så bra. Jag har inte alls velat äta, en vanlig dag kunde se ut som så att jag åt en apelsin till frukost, en halv knäckemacka till lunch och möjligen liiiite soppa på kvällen. Vad är det som händer med mig?? Jag älskar ju att äta men kan verkligen inte stoppa i mig något. Och frukosten är det värsta, går verkligen inte. 

Migränen har varit hemsk, igår innan jobbet spydde jag efter att jag hade tagit zomig nasal.. Hur som helst så jobbade jag igår men vid kl 14 började jag må dåligt, fick jätteont i halsen. Under dagen blev det bara värre. Från eftermiddagen till kvällen låg jag bara och sov, vägrade äta eller dricka. Igår åt jag endast en apelsin och en knäckemacka. Liksom wtf Carro?? Skärp till dig. Migränen var helt galen igår men jag har ju så ont i halsen så kunde inte ta någon medicin. Vaknade vid kl 2.30 i natt och spydde blod, har ingen aning om varför?? Var likblek, hela jag skakade. Vad är det som händer? :(

Halsen gör verkligen cp ont, lite feber och snart lär väl snuvan, hostan och allt annat komma också. Mår verkligen hur dåligt som helst. Har skrivit det innan men när jag tex har ont i halsen så är jag helt död, jag kan inte hantera det som andra människor, troligen är det för att jag har diabetes för personer med diabates mår sämre vid sjukdom. 
Waaaaah :(

Idag är vi bjudna på grill hos Oliwia och hennes familj. Jag vill ju såå gärna gå, hur kan man missa en grill? Mamma tycker jag ska börja med en antibiotikakur och antagligen blir det så. Ni behöver inte skriva till mig att det inte är bra för jag vet att läkarna i Sverige inte tycker det. Men det är det enda sättet jag kan klara detta på. Annars lär jag ligga utslagen i 10 dagar och det har jag verkligen inte tid för. 



Att jobba som lärare

Hej babes!

Kom hem lite senare än planerat för jag var tvungen att kopiera en massa material vi ska jobba med.

Detta är en så bra träning inför mitt kommande riktiga läraryrke! Jag lär mig så mycket och hela tiden uppkommer nya situationer. Lärare har det verkligen tufft, tiden i skolan räcker aldrig till planering och rättning, det krävs så mycket arbete hemma också. 

Tittade på nyheterna i tisdags och de tog upp att det just nu finns en galen lärarbrist, 4/10 lärare slutar och byter yrke helt och hållet och det fattas så många lärare. Varför? Utbildningen är riktigt tuff och konstigt upplagd, otroligt många hoppar av det första året. Arbetsbördan är för stor, för mycket administrativt arbete och det allra viktigaste, lönen. Den är alldeles för låg!!! Höjer de inte lönerna så kommer denna brist fortsätta och bli ännu större. 

Själv brinner jag verkligen för yrket. Lärare borde tjäna minst 10 000 mer, minst. Världens roligaste jobb men också galet tufft! Som elev märker man inte av hur mycket tid lärare verkligen lägger ner på eleverna, undervisningen osv. Om jag någonsin mer får höra "det är så chill att vara lärare, man är ledig så mycket" då vet jag inte vad jag gör :)) tänk om, tänk rätt! Det är ett av de tuffaste yrkena men också ett av de roligaste. Jag är otroligt nöjd med mitt yrkesval och om 1,5 år är jag lärare!!
Glad tjej men trött och med en sprängande migrän. 

Måste planera lite till, tog mig bara en liten paus. 



Nu kör vi torsdag

Hej på er!

Nu åker jag till jobbet. Slutar rätt tidigt idag.
Detta blev dagens. Var för varmt i jeans. 



Sliten

Hej på er!

Jag lever.. Men jag har haft en väldigt stressig dag. Nya klasser, nya ansikten, böcker som ska delas ut och spring hit och dit. Dock sååå kul!! När jag kom hem planerade jag morgondagens lektioner, antiken it is och jag älskar litteraturhistoria. 

Är dock heeeelt slut. Mamma ringde mig 14.10 och jag var på jobbet då och hon sa att jag hade tid hos läkaren kl 14, oopps hade helt glömt bort! Hon kom och hämtade mig och vi åkte snabbt dit, 30 min försenad men vafan. Fick min 4e kortisonspruta i foten och just nu ligger jag på soffan och har så galet ont! Det gjorde såhär ont förra gången också, det är en sån smärta i foten som strålar upp till hela benet. Vet inte ens om det är värt att ta, fotjävlen blir ju aldrig bättre. 

Migrän har jag också. Ska kolla på masterchef och sen ska jag faktiskt sova strax efter 22. Ska jobba imorgon med så vill vara pigg. Kommer halta fram dock, livet med stukad fot. 

Ha det!



Work

Hej babes!

Nu drar jag till jobbet, nya utmaningar väntar. Vi hörs i eftermiddag!



The sun is shining and so are you

Idag drog jag på mig ett par jeans för första gången på hela sommaren. Känns nämligen sådär att gå till jobbet barbent i shorts eller klänning, därför fick det bli jeans trots att jag smått svettades ihjäl.
 
Här har ni dagens!
Jeans Kappahl // tröja h&m (Polen) // väska Marc by Marc Jacobs // Skor Nike (Polen) // Solglasögon Gucci
 
Fullkomligt älskar både tröjan och skorna, två av de bästa köpen i Polen i sommar.



Nya utmaningar

Hej på er!

Idag vakande jag tidigt, nu är sommarlovet över för min del för jag börjar jobba. 

Var på ett möte i morse. Nu är jag redo för nya utmaningar och det ska bli hur kul som helst, jag är taggad till tusen på att göra detta så bra som möjligt. Jobbar hela veckan med start imorgon. 
Lite morgontrött sådär kl 7.30 på morgonen. 

Nu ska jag förbereda saker inför imorgon, mycket ansvar ligger hos mig nu. Sen ska jag fixa med lite paket som ska skickas och sådant och fortsätta läsa snabba cash ☺️ ikväll blir det idol och dubbelavsnitt av empire och därefter ska jag sova så att jag är ready to go imorgon. 



Resa bokad

För några dagar sedan bokade vi ju en resa till nästa sommar men vi har varit lite osäkra på grund av att detta hotellet är dyrt som tusan, vi vet liksom inte om det är värt att lägga så mycket pengar på 1 vecka i Spanien men igår bestämde vi oss på att vi kör på detta hotellet i alla fall eftersom läget är så himla bra.
 
Det blir alltså Spanien, Alcudia. Jag har varit i Alcudia 2 gånger innan och det är lite av ett favoritställe. Jag längtar så himla mycket! Här är ett gäng bilder från hotellet, visst ser det ganska underbart ut?
Vi valde dubbelrum med stor taktarass och jacuzzi, jag har alltid velat prova på jacuzzi! 



Vilka är ni?

Jag undrar så mycket vilka ni är! Jag har ungefär lika många läsare varje dag vilket troligen betyder att det är ungefär samma personer som läser min blogg varje dag.
 
Skulle ni kunna svara på dessa frågorna? Eller i alla fall någon av frågorna? Hade varit så kul!
 
1. Hur gammal är du?
2. Hur hittade du till min blogg?
3. Läser du min blogg varje dag?
4. Kille/tjej?
 

Hade verkligen varit hur kul som helst! Så snälla, skriv en liten kommentar med ett svar. Är det lättare på ask så skriv där ask.fm/carro93. Självklart kan ni vara helt anonyma både här och på ask!
Vill ha massa svar nu!



Pluggtips

Nu när skolan har börjat igen så tänkte jag att vad passa bättre än pluggtips? Är det någon gång man ska förändra sina pluggvanor så är det nu i början på ett nytt läsår! Mina tips riktar sig framför allt till er som går på högstadiet och gymnasiet.
 
Jag har själv gjort denna resa, från att ha varit en medelmåttig elev på högstadiet till att bli en toppresterande elev på gymnasiet. Jag gick ut gymnasiet med 21 MVG och ett resultat på de svenska nationella proven som jag ens aldrig kunde drömma om. Jag glömmer aldrig hur min svensklärare Maria sa "det är i princip omöjligt att få en 10a på uppsatsen på nationella i svenska C för då får man i princip inte ha ett enda stavfel, meningsbyggnadsfel eller liknande. Vet ni vad?? Jag fick 10! Jag var så jäkla glad och stolt. Dock vill jag inte att ni gör samma misstag som jag, jag satsade på så höga betyg så det gick ut över min hälsa. Jag fick kronisk migrän som förföljer mig än idag. Låt aldrig skolan gå ut över er hälsa, det är det viktigaste tipset.
 
♥ Börja med att köpa mappar i olika färger, understrykningspennor, ett snyggt pennskrin och skrivblock i färger du tycker om. Det blir faktiskt roligare att plugga om man har fina pennor och liknande!
 
♥ Bestäm dig från första dagen: idag ska jag verkligen göra en förändring och satsa på skolan, och det viktigaste, håll ditt löfte även när livet känns tungt och skit.
 
♥ Börja i tid! Det är mitt absolut viktigaste pluggtips. Vi tar ett exempel, du har prov i samhällskunskap på 50 sidor och så har du fått 20 instuderingsfrågor. Detta får du reda på 10 dagar innan provet. Börja redan första dagen du får reda på provet! Dela upp dessa 50 sidor på 8 dagar så att du har de 2 sista dagarna till att repetera. Detta betyder att du måste läsa cirka 6-7 sidor om dagen. Visst är det så mycket bättre än att behöva läsa 50 sidor dagen innan provet? Instuderingsfrågorna delar du upp som så att du tar 5 om dagen. 
 
♥ När du har många sidor att gå igenom inför ett prov: börja med att dela upp sidorna så som jag beskrev på förra tipset. För anteckningar medan du läser! Anteckna det absolut viktigaste. Stryk under i boken. De sista dagarna repeterar du bara dina anteckningar så att de sitter som sten! Och så ska du kunna alla instuderingsfrågor utantill.
 
♥ Läs igenom texten en gång snabbt där du egentligen inte tänker så mycket, bara stryker under det viktigaste. Nästa gång läser du texten väldigt noga, så att du verkligen förstår. Kvällen innan provet läser du igenom alla sidor en gång till för att fräscha upp minnet.
 
♥ Har du fått instuderingsfrågor? Skriv upp svaren på dessa i ett anteckningsblock! Därefter tar du en fråga i taget tills den sitter.
 
♥ Kvällen innan ett prov, plugga max några timmar på dagen och läs igenom texten en gång innan du ska sova. Sitt inte uppe till 3 på natten och försök råplugga, det fungerar inte.. Tro mig, jag och Maja gjorde detta ett x-antal gånger under vår gymnasietid.
 
♥ Har du läxor i 5 olika ämnen på samma dag? Gör som så att du tar ett ämne i taget, börja inte på alla 5 samtigt för då är det lätt att man får panik och du känner inte riktigt att du får något gjort. Här har du två val, antingen börjar du med det ämne du tycker är lättast/roligast och fortsätter sedan så att det svåraste/tråkigaste kommer till sist eller så gör du tvärt om.
 
♥ Får du tid i skolan på lektionerna till att göra läxor? Toppen! Utnyttja den tiden! Det värsta är att sitta och snacka med kompisen i klassrummet, tiden bara försvinner och sen måste du göra alla läxor hemma. Samma sak om du får tid i skolan till att träna inför prov, utnyttja det! Och passa på att fråga läraren om det är något du inte förstår. Innan varje prov så hade jag och Maja minst 10 frågor till Sören eller Ingeman hahah, tror de kanske tyckte vi var lite jobbiga men vi fick alltid svar!
 
♥ Koncentrera dig på lektionerna, det går så mycket lättare när du ska plugga inför det där provet sedan. Man lär sig otroligt mycket genom att lyssna!
 
♥ Lägg ner mobilen! Jag har flera gånger fått höra elever som säger att de inte kan plugga på grund av sin mobil, att de inte kan lägga ner den. Alla kan lägga ner sin mobil! Jag är också beroende av min mobil men det är den största tidstjuven när man ska plugga. Stäng av mobilen helt och lägg den i ett annat rum där du inte kan nå den.
 
♥ Ta pauser och belöna dig. Bestäm dig tex att du ska plugga 30 minuter utan paus! Sen får du belöningen att du tar 10-15 minuters paus och då kan du passa på att kolla mobilen. Belöna dig med en godisbit eller frukt. Men se till att hålla 30 och 10-15 minuterna så att inte plugget blir 15 minuter och pausen 45 minuter.
 
♥ Hitta din plats. Personligen pluggar jag allra bäst i köket om jag ska skriva något, ska jag bara läsa eller repetera så är soffan min plats. Plugga inte i sängen! Där vill du bara sova.
 
♥ Musik eller utan? Jag kan inte koncentrera mig med musik, måste ha helt tyst runt omkring mig. Be familjen att vara tysta och inte prata med dig, om du inte kan koncentrera dig med ljud runt dig.
 
♥ Tro på dig själv! Alla kan höja sina betyg om man verkligen bara vill och tror på det. Ge inte upp bara för att det känns svårt.
 
♥ Hitta ditt egna pluggsätt! Kanske fungerar det toppen om du spelar in din egen röst och lyssnar på det du ska plugga in? Om du antecknar? Om du bara läser? Om du hittar på egna instuderingsfrågor? För mig fungerar det toppen att repetera högt! Har jag frågor jag ska plugga in så måste jag säga dessa högt. Skriver även när alla svaren när jag repeterar, det går lättare in i huvudet då.
 
♥ Var inte för hård mot dig själv, fick du bara C på provet när du egentligen satsade på A? Sånt händer! Du kan ta igen det nästa gång.
 
Hoppas mina tips ger någon nytta för i alla fall någon där ute :) Skriv gärna vilket tips ni tyckte var bäst. Lycka till med plugget nu sunshines!
Jag är också ledsen, irriterad och arg när jag måste plugga, det är inte kul. Men man kan om man vill! Du kan också lyckas få högsta betyg i 21 av 29 kurser, om du satsar! :)



Jobb och New in

Hej babes!

Hoppas ni haft en bra dag i skolan. Jag blev väckt klockan 7.30 av ett samtal från jobbet. Jag är hur taggad som helst på jobb! Jag har egentligen sommarlov i 2 veckor till men det känns ändå som att sommaren är slut nu för min familj jobbar och kompisarna går i skolan/jobbar. Det är ett gott tecken att man gillar sitt jobb, att man längtar dit. 

Fick hem ett paket från Nelly.com med denna ursnygga tröja från Ralph Lauren. 

Hur fin är den inte?? Ska lätt behålla den 😻

Annars då? Det blåser sjukt och jag har migrän som tusan. Mamma är på jobbet så jag tänkte läsa en stund nu. Underhåll gärna på ask.fm/carro93 för jag måste erkänna att ni blivit grymt dåliga på att ställa frågor :( får typ 1 om dagen?? Innan fick jag mellan 20-50..



Tips inför skolstarten

Imorgon antar jag att de flesta av er börjar skolan. Detta inlägg riktar sig åt er.
 
♥ Var inte nervös! Jag vet hur svårt det är att somna dagen innan skolan efter ett långt lov. Man tänker, kommer allt vara som vanligt? Kommer jag umgås med samma kompisar? Vad kommer förändras? Ta det lugnt! Allt kommer gå bra.
 
♥ Ska du börja i en ny klass? Ny skola? Känner du ingen? Supernervöst, jag vet! Du kanske ska börja gymnasiet imorgon? Ett tips är att vara glad och social. Alla är i samma sits som du, alla vill få vänner i en ny klass, ingen vill vara själv. Försök prata med så mycket folk som möjligt, bitchblicka absolut inte någon. Var öppen, trevlig, försök vara framåt så lär du känna så många nya människor som möjligt.
 
♥ Trivs du inte i skolan? Blir du kanske mobbad eller utfryst? Tveka inte att byta klass eller skola! Jag trivdes inte alls på högstadiet, tyckte inte om att gå till skolan. Jag ångrar väldigt mycket att jag inte bytade klass eller skola för den delen, då hade jag antagligen fått fler härliga kompisar som jag hängt med ännu idag. Det är riktigt läskigt att byta klass/skola, det är lätt att man ser det som ett misslyckande men tänk absolut inte så!
 
♥ Prata med dina föräldrar/någon som står dig nära om hur du trivs i skolan. Trivs du inte? Föräldrarna kan hjälpa till mycket!
 
♥ Har du bokat in en resa eller något kul de något kommande lov? Tänk på det när allt känns tungt, se fram emot något kul. Snart blir det jullov, därefter sport-och påsklov och sedan är sommaren där igen.
 
♥ Två av de absolut viktigaste tipsen, tro på dig själv och var dig själv! Självförtroende är viktigt och det lyser igenom, likaså gör osäkerhet det. Det allra viktigaste, var dig själv! Låtsas inte vara någon annan än du verkligen är. Du kanske får många kompisar då men hur kul är det att behöva spela någon annan för att behålla kompisarna? Det brukar ändå komma fram förr eller senare. De som hänger med dig kommer tycka om dig precis som du är.
 
♥ Ser du någon som sitter ensam i matsalen? Själv i korridoren? Någon ny som börjat i klassen? Gå fram och säg hej! Fråga om personen vill sitta med dig i matsalen, det kommer verkligen göra den personens dag och vem vet, du kanske får en ny kompis på köpet?
 
Lycka till alla! Ni som börjar en ny klass/skola, skriv gärna en kommentar här på bloggen eller på något annat ställe hur det var. Har ni några frågor eller funderingar kan ni alltid höra av er till mig, inte för att jag försöker leka psykolog eller så men jag älskar att hjälpa andra och jag har ju ändå varit med om låg, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet och universitet så jag har några år bakom mig. Ni kan skriva här på bloggen, på ask.se/carro93 eller på kik caarro93 så lovar jag svara. 
 
Jag hoppas att ni som börjar gymnasiet kommer trivas, jag trivdes från första sekunden! Hade underbara 3 år på gymnasiet, lätt de roligaste åren i mitt liv. På högstadiet vet jag att det lätt bildas grupper, typ 3-4 personer i varje grupp som vägrar släppa in andra men på gymnasiet är det helt annorlunda, där kan oftast alla vara med alla.
 
Stort lycka till!
Blandade bilder från gymnasiet, sjukt roliga minnen!
 
Maja, vad säger du om bilden på oss? Haahhaha love it! Och klassfotot är det enda jag blivit nöjd med under alla mina skolår.
 
Vad sägs om inlägget, gillar ni det?
 



Baby boo

Bilder från när jag och Jack var ute och lekte igår. Min lilla älskling!
Finaste killen!
 
Jag låg på soffan och Jack stod bredvid mig, han hade just upptäckt lejonpuzzel på ipaden (han är galen i lejon) så drog han mig i armen och i tröjan och sa "bobbo, lejonpuzzel" med världens sötaste röst. Även om jag mådde så dåligt så kunde jag ju inte strunta i den där söta rösten, så det var bara till att resa sig upp och puzzla lejonet. När jag sedan låg i sängen hör jag dörren öppnas och så ser jag ett litet ansikte bredvid mig, så säger han "hej bobbo", alltså huuuuuur söt???



Värsta 24 timmarna

Hej på er!
 
Livet har kommit lite mellan om man säger så de senaste dagarna, framför allt på ett dåligt sätt.
 
Igår hade jag troligen den sjukaste migränen jag någonsin haft, därav fick jag ju avboka planerna. Men alltså det var helt galet, smärtan går inte att beskriva. Jag hade ont i mer än 24 timmar, jag tog de starkaste migränmedicinerna jag har men inget hjälpte. Smärtan släppte inget alls, jag grät stora delar av dagen. Jack var här men jag hade så ont. När han gick la jag mig på soffan och bara grät. Släckte ner allt här hemma men jag kunde inte ens ligga ner, det gjorde för ont. Grät mig till sömns, fick sluta med att jag låg orörligt på kudden för att ens ha minsta lilla chans att somna. Detta är helvetet som kallas migrän innan mens. Jag har ju migrän varje dag men sådana här attacker har kanske hänt mig runt 8-9 gånger under 4 år. Det är en omänsklig smärta som ingen borde få uppleva, folk som inte varit med om en sån migrän förstår inte hur jävla ont det gör. Inte nog med det så fick jag även mens på kvällen, precis det jag visste. Så mensvärken kom ju på köpet. Fick droga mig med ännu mer medicin. Till slut somnade jag men vaknade vid 4 igen och huvudet gjorde lika ont. Tog migränmedicin igen och somnade. Nästa gång vaknade jag kl 6 med en sådan hemsk mensvärk, jag har inte normal mensvärk som många andra utan min är verkligen crazy. Jag får kramp i hela magen och ner i ändtarmen, liksom wtf?? Då kan jag varken sitta eller ligga, sjukaste. Jag har speciella tabletter från Polen mot just menskramp så jag tog den och eeze snabbt som attan och sedan var det bara att vänta 30 minuter tills tabletten börjar värka.
 
Idag har jag fortfarande både migrän och mensvärk men båda är betydligt mildare än igår. Som ni kanske förstår har jag haft ett helvetesdygn. Jag kommer nu att vara rädd inför varje mens, kommer jag ha såhär ont i huvudet varje månad så kommer jag inte orka länge till. P-piller? P-stav? Vad gör så att man slipper mensen? No idea.
Efter den hemska dagen igår har jag valt att endast ta det lugnt idag. Mår verkligen inte bra efter all medicin och huvudet dunkar fortfarande. Jag började morgonen med att äta vattenmelon och annanas. Därefter har jag spenderat dagen på soffan, i pyjamas, med att läsa snabba cash i handen. 
 
Jag läste ju nyss ut VIP rummet som också är skriven av Jens Lapidus och det var en av de bästa böckerna jag läst. Jag klickade hem alla Lapidus böcker från adlibris och började med snabba cash. Antar att många av er sett filmen? Jag har inte. Snabba Cash handlar i alla fall om tre män, alla kriminella och i narkotibranschen. JW är stureplanskille som nyss börjat sälja. Jorge har suttit inne men lyckades nyss rymma från kåken och Mrado sysslar med en massa kriminellt och lyder under bossen Radovan. Spännande kriminalbok! Dock inte i samma klass som VIP rummet men den är svår att slå.



Hon där Blair kan sin grej


100%



Förlåt älskling

Jag skulle egentligen till havet idag, vi skulle ta med oss Jack och mamma skulle ha med en kompis. Men jag vaknade kl 8 av den sjukaste migränen. Har inte haft så ont sen jag var i London tror jag. Kunde inte lyfta huvudet från kudden, skrek, grät. Tog starkaste medicinen jag har men kunde inte somna igen. Har så himla ont så jag orkar inte. Mensjävel kom nu så att värken kan bli lite lindrigare. 

Så mamma fick ringa runt till alla och ställa in dagens planer. Jag känner mig så dum för det är ju många inblandade. Jack var så glad. Men jag måste även tänka på mig själv, sitta i solen och åka 100 km sammanlagt med sprängande migrän funkar inte. 

Snart kommer Jack hit istället. Då kan jag och mamma varva med att leka med honom och så kan vi leka i sandlådan en stund. Förlåt Jack men faster mår verkligen inte bra ❤️️
Min fina skatt



Bokat resa

Bokade nyss en resa, glaaad! Åh vad hag längtar. Resa är för tusan det bästa jag vet. 



Förstörd

Hej på er!

Vaknade nyss, mår riktigt dåligt idag. Det blåser svinmycket och antagligen får jag mens imorgon eller nu i dagarna för mitt huvud exploderar verkligen. Det gör inte bara ont, det gör så galet jävla ont. 
Känner mig helt förstörd. Är hemma själv också så nu måste jag laga mat. Aooo vart är min privata kock??



Tjejkväll

Jag kollade igenom mina bilder på iphoto för jag måste verkligen radera så att inte hela mitt macbook minne går åt bilder.. Hittade ett gäng bilder från en tjejkväll i januari som jag inte visat här på bloggen.
Härliga tjejer!
 
Kan någon berätta varifrån jag fick den totalt korkade, idiotiska idéen att färga mitt hår mörkt??? Varför Carro, varför? Jag har nog aldrig haft så dåligt självförtroende som de månaderna jag var mörk, aldrig mer.
 
Nu är Natalia mörk men hon är ju så vacker så hon passar i allt :)



Favoriter gällande shopping

1. Bik Bok, framför allt nu när Singoalla toppar och hippie stilen är populär, sååå snygga kläder! Och deras klänningar är to die for.
 
2. H&M, billiga kläder, bra utbud. Kvaliten är kanske inte den bästa men den funkar.
 
3. Gina Tricot, tyckte de hade finare kläder innan men helt okej! 
 
4. Cubus, dock är de mycket bättre utomlands än i Sverige.
 
På nätet
 

1. nelly.com, där jag handlar mest! De har både märken och budgetkläder. Favoritmärkena är Gucci, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Morris, Michael Kors, Odd Molly Nike, Marc by Marc Jacobs osv. Sen finns det grymma budgetmärken som New Look och River Island. Signa upp er på att få mejl från dem, då får man rabatter osv. Grymt!
 
2. raglady.se, grymma märken! Dock är alla dyra men de har tex See by Chloe, Marc by Marc Jacobs, By Malene Birger, Primeboots osv.
 
3. oddmolly.se, behövs knappast någon beskrivning. Ni som känner mig vet att jag älskar Odd Molly.
 
4. Boost.se, miinto.se och wakakuu.com. Bra internetsidor med varierat utbud!
Herrejävlar mitt hår 2013, vart tog det vägen?????? :'(



Grekland dag 3 #3

Vi tog taxi till hamnen i Makrigialos, det är där de flesta restauranger ligger. Det låg restauranger på en lång rad så det fanns mycket att välja mellan. Otroligt vackert! Kändes verkligen genuint grekiskt med vita byggnader, blå dörrar och grekiska flaggor.
Detta är mina absoluta favortbilder från Grekland, åh fina Grekland.



Ask me babes

Babes, ställ frågor till mig på ask! Jag har verkligen supertråkigt och hela den här dagen har varit skit. 

Så vill ni göra mig lite glad så ställ massa frågor! Svarar i princip på allting så shoot. Är det något ni alltid undrat? Ställ frågan nu då!

Ask.fm/carro93
Så kommer jag säkert få 0 frågor bara för det haha :(



Grekland dag 3 #2

Fixa sig (inget smink, finns det något skönare???) och ut för att äta middag!
Klänning från bikbok, enkel men himla skön
3 snapshots utanför hotellet
Det fanns en minimarket precis vid receptionen med allt man kan tänka sig, himla smidigt att inte behöva gå ut från hotellet för att handla!
Trappan ner mot frukosten/poolen
Här kunde man sitta och ta en drink eller bara ta det lugnt
Omgivningarna kring poolen/restaurangen, så vackert!



Flower

Har städat och rensat hela dagen, fett jobbigt. Nu kom mamma nyss hem från jobbet så jag hade tänkt bjuda henne på middag. Wookhouse eller cats? Återstår att se. 



Robineks student

Några bilder från Robins student som jag helt glömt bort att visa. Grattis vännen ❤️️





Robiiiin❤️️❤️️❤️️

Vilken lirare 

Jag och söta Hanna
Kärleksparet
Efter studenten gick jag till Björket

Det var svinkul den halvtimmen vi dansade men sen gick det bara utför. Typ alla jag var där med blev fulla som fan så de var tvungna att gå hem för de mådde sjukt dåligt. Så jag fick ringa mamma och åka hem 2 timmar tidigare :))))))) därför jag inte dricker, alkohol är bara skit. Och det är inte kul när andra förstör för den som inte dricker. 



Sommarminne

Sista bilderna från stranden, lätt en av de varmaste dagarna denna sommaren (vi har ju inte så många att välja mellan i år..)
Hannah
Fina vän!
Världens bästa grabb!!!
Tror ingen förstår hur mycket jag älskar honom, på riktigt.



Bästa

Bästa resesällskapet, min mamma. Vi tycker om exakt samma saker, älskar havet (solsemester), älskar shoppa (storstad) och har alltid kul tillsammans. Tack för att du vill resa med mig.♥
2 bilder från Grekland



Nike

Här är resten av det som fanns i mitt paket. Grymt fin vattenflaska, byxorna fullkomligt älskar jag även om man svettas som en liten gris i de och så flip flop, Nike har väldigt sköna flip flops faktiskt. 





My lovely Greece

Här kommer lite blandade mobilbilder från Grekland som ni inte sett än!
















Summer2k15

Har ni haft en bra sommar babes?

Min sommar har varit bra! Har hunnit med mycket roligt. Sen är det ju alltid så att man planerar en massa som inte blir av. Men några höjdpunkter är Grekland, Polen, Skånes djurpark med älskling, alla dagar på stranden och dagar med kompisar. Beachfotbollen var även skoj!
Tänk att vi måste vänta 1 år på nästa sommar. 

Nu har jag 1,5 år kvar i skolan. Snälla låt helvetet gå snabbt. 



Walk in closet

Så fort jag haft lite tid över nu i sommar har jag varit på mitt rum och rensat, slängt och städat. Varför? Jo för att jag ska göra om hela mitt rum till en walk in closet. I princip alla möbler ska ut förutom två hyllor som jag har som skohyllor till så länge, tills jag hittar något bättre. 

Jag vet dock inte alls hur jag vill att det ska se ut. Det jag vet är att det måste finnas mycket plats till att hänga kläder, det är det viktigase eftersom jag har galet mycket kläder. Sen vill jag även ha en helkroppsspegel, krokar och plats för väskor. 

Här är några exempel på WIC som jag tycker är fina.


Troligen kommer min likna den på första bilden fast jag vill att det ska vara vitt istället. Hade tänkt ha garderob på hela långväggen och även en kortvägg. På den andra kortväggen vill jag ha spegel och liknande.

Som sagt, jättesvårt att veta hur man vill ha det. Hade tänkt IKEAS pax garderobsystem. 

Dyrt som tusan är det också. Först ska en komma hit och bära ut alla mina möbler, sen ska han med oss till IKEA. Därefter kostar ju själva garderoben och allt runt 8000 kr. 

Därför går det lite sakta.  



Grekland dag 3 #1

Började med den megagoda frukosten! Typ det bästa på hela dagen hehe.
Såhär såg min frukost ut på morgonen. Började med några pannkakor, sen baguette och skinka och därefter avslutade jag med en massa melon och ungefär 15 apelsinklyftor varje morgon haha, bästa C vitamin boosten!
Mammas frukost, se vad olika man är.
Breakfest with a view!
Hur AMAZING är inte denna utsikt????
Efter frukosten gick vi upp på rummet och packade strandväskan.
Livet i två bilder, ganska brilliant.
Vi spenderade hela dagen vid havet, som vanligt. Både jag och mamma älskar verkligen havet. Varvade sol, bad med musik och läsning.
Varje dag pausade vi för luch på Manolis beach bar som låg på stranden. Deras gyros var så god! 
Jag hade gärna stannat på stranden till 19-20 varje dag men man måste ju upp och duscha och fixa sig vilket tar ett tag. Hotellets restaurang hade tex bara öppet till 21.30. Denna dagen blåste det sjukt på stranden så jag gick upp vid poolen och la mig där en stund.
Troligen det bästa med Grekland? Det fanns i ett enda moln på himlen på hela veckan! Klarblå himmel från det att solen gick upp till det att solen gick ner, aldrig varit med om något liknande. Helt fantastiskt.
Balcony with a view!
Sätta på sig inneskor och pyjamas efter att ha duschat och sitta på balkongen och kolla ut över medelhavet, omg bästa ♥



PLAYAN

Babes, fler bilder från stranden!
Lek i sanden med mitt lilla busfrö



2

Två nya.
 



New from Nike

Igår fick jag hem ett paket från nelly.com med en massa Nike saker i. En vattenflaska, flip flop, shorts, linne, långa träningsbyxor och en tröja. Jag bestämde mig för att behålla allt förutom tröjan. Kalaset gick på 1300 kr, aj..
 
Här kommer i alla fall bilder på shortsen och linnet, perfekta outfiten inför träning! Hälsoprofilen öppnar äntligen sina pass nästa vecka, min tanke är att jag ska gå på pass 3 gånger i veckan.



Grekland dag 2 #3

Efter att vi hade strosat runt i Makrigialos så hittade vi äntligen ett café! Det var bara vi där, hah jag lovar att jag aldrig har varit på ett sånt dött ställe som Makrigialos men det var precis vad jag behövde. Inga barer, inga discon, inget skrik. Bara avkoppling.
Min mamma är nog världens sämsta fotograf, seriöst. Lilla mami lär sig aldrig, hur mycket jag än förklarar hur min kamera funkar..
Efterrätterna såg såå goda ut men jag kan lova att de blev så mycket bättre på bild än vad de smakade. Jag beställde den här chokladsaken och tänkte shit vad gott. Chokladet var gott men sen var det bara grädde i, vilket jag hatar. Sista dagen satt vi på ett sånt där chill café, typ en lounge med skön musik. Mamma sa till servitrisen att vi vill ha en dessert med choklad, hon bara ja det fixar jag. 10 minuter senare ser jag att en kille kommer på en moped med en grön påse i handen, samma påse som de hade på det första caféet. Jag tänkte, nej snälla låt det inte vara samma dessert som han kommer med. Vad fick jag? Den här äckliga chokladen igen hahah, som jag och mamma skrattade. Nu får jag men för livet varje gång jag ser en grön påse ;)
Fina, fina, underbara hotell!



Hello sunshine

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har städat och skickat iväg lite paket, får in en hel del pengar genom att sälja kläder. Toppen! Dock hittade jag 3 saker jag så gärna ville ha på tradera så det blev ett köp. Hoppsan 800 kr fattigare😅

Träffade min lilla solstråle en stund också. Älskling! 

Tänkte visa upp två nya plagg strax och bilder från Grekland eftersom många efterfrågar det. 



Grekland dag 2 #2

Efter en heldag på stranden gick vi upp på rummet och duschade, fönade håret, tog på oss lite finare kläder och sen begav vi oss ut för att äta och på "stan". Jag är alltid så trött efter stranden så hade helst somnat kl 19 haha men mat behöver man ju.
Försökte ta lite bilder men det blåste hela galet, nåja de blev rätt bra ändå! Bild nummer 7 är en av mina absoluta favoriter, så härlig bild på alla sätt och vis. Bilderna är tagna utanför vårt hotell, OBC. Om ni kollar dit där solen är så är fanns det en backe ner där och det var där "stan" låg. Jag ska berätta om Makrigialos i ett separat inlägg men det var ganska dött där om man säger så men inte mig emot, jag ville slappna av vilket jag verkligen gjorde!
Så vackert! Naturen var stunning.
Mamiiii
Och en selfie, färgen började komma
Makrigialos i 1 bild
Vi gick och åt på ett ställe som heter Obelix och ligger precis mitt emot OBC. Färskpressad apelsinjuice är ju bland det absolut godaste som finns??
Rätt mysigt ställe faktiskt och ägaren Nicolas var hur trevlig som helst, han frågade om jag och mamma var systrar hahah.
Skål!
Mixed grill plate med bla fläsk, souvlaki och gyros. Helt ok! Dock var jag inte alls hungrig på kvällarna i Grekland?? Så jag åt typ 15% av maten jag beställde in 5 av 6 kvällar, ajdå.
Efter middagen gick vi och upptäckte Makrigialos ny night en stund. Så mysig by!



En dag i Yngsjö

Hej på er!

Jag kom hem vid kl 21 och har sedan dess legat på soffan och vilat, så galet trött och har riktigt ont i huvudet. 

Efter stranden så åkte vi till Åhus för att jag ville äta min favoritpizza där och sen åkte vi till Kstad för mamma ville äta kinamat. 

Kul dag hur som helst!
Ost och gyros, så god! 

Fick mig en rejäl bränna idag, underbart! Yngsjö är verkligen amazing, vill aldrig mer ligga på stranden i Åhus känns det som. 

Pressar, pressar. 

I Sverige använder jag sololja utan solfaktor. 
Imorgon börjar mamma jobba igen, herregud vart har hela sommarlovet tagit vägen?! Jag börjar skolan den 31a augusti, waah så galet otaggad. Vet inte om det blir något jobb innan dess så det är lite oklart hur långt sommarlov jag har kvar. 



Playa

Har spenderat hela dagen vid stranden igen. Last days of summer så att säga.

Det har dock varit otroligt varmt idag. Man kunde verkligen inte andas på stranden för det blåste absolut ingenting. Jag tycker mer om när det blåser för annars känns det ju inte ens som havet. 



Grekland dag 2 #1

Jag mådde bättre med migränen veckan i Grekland än jag mått på hela året. Jag vaknade med migrän 3 av 7 dagar tror jag vilket är helt fantastisk för att vara mig. Mådde bra under dagen också och tog jag tablett så gick migränen över snabbt. Så fort jag kom tillbaka till Sverige började helvetet igen, jag kanske borde flytta utomlands.
 
Vi började med en megagod frukost på hotellet, deras frukustbuffé var amazing! Fanns verkligen allt man kan tänka sig. Sen gick vi ner till stranden, den låg en trappa ner och spenderade hela dagen där. Badade, solade, lyssnade på musik och läste.
Stranden var inte speciellt bred, cirka 400 meter lång, jag har aldrig varit på en så kort strand men det gjorde inte så mycket för man kände aldrig av att det var trångt. Skönt!
Poolen nedanför vår balkong.
4 nyanser av blått.



Grekland dag 1 #4

Babes, sorry att ni fått vänta på bilderna från Grekland! Har varit en intensiv period efter den resan. Här kommer hur som helst fler bilder från första dagen.
 
Vi åt middag på hotellet för vi var så himla trötta efter resan. Maten på hotellet var helt fantastisk. De som hade all inclusive fick välja från meny hela veckan (hur lyxigt?) men vi hade inte all inclusive så vi valde fritt från menyn och det blev fläskfilé. Man fick även ta från barnbuffén gratis, juice, kaffe, frukt, kakor och sallader ingick också om man beställde mat. Matkoma deluxe. Och utsikten? Magisk!
Jag kan inte få nog av att kolla på bilderna! Så vackert.
Maten på hotelet var otroligt vällagad!
Sitta vid havet och äta tills solnedgången övergick till mörker, det är livet det!
Jag åt chokladsufflé, riktigt god och mamma pannacotta.
Är det fler än jag som har märkt att det blir mörkare mycket snabbare utomlands än i Sverige? Kolsvart redan kl 20.30 ungefär, har alltid tyckt det är märkligt.
 
Efter middagen gick vi upp på rummet och jag sov som en prinsessa hela natten, helt slut efter resan. Världens skönaste säng gjorde ju inte saken sämre :)



Dagens outfitval

Skor Polen // Linne Polen // Shorts London



4 från igår

Här är 4 bilder från igår, fotade inte alls mycket för vädret sög som sagt.



VIP rummet

Såhär spenderar jag stora delar av min dag idag. Med VIP rummet som är en av de mest spännande böckerna jag läst! Har cirka 80 sidor kvar, vill bara veta hur den slutar. 

Detta är nog den första riktiga kriminalboken jag läser. Den är hemsk, rå, läskig men så galet bra! Jag har tidigare fått kommentarer om att jag bara läser ungdomsböcker, så till alla haters: nej det gör jag inte. Denna bok är hemsk men jag älskar den. Dock kommer jag alltid även fortsätta läsa ungdomsböcker eftersom att det är väldigt viktigt att jag är uppdaterad kring det nyaste ungdomar läser när jag blir lärare. 
Har hittat en ny favoritförfattare. Jens Lapidus har även skrivit snabba cash, måste läsa den med. 

VIP rummet handlar om mångmiljonären Philip som blir kidnappad. Juristen Emelie och Teddy som suttit inne i 8 år pga kriminell bakgrund tar dig an uppdraget kring Philip. Man får läsa om mord, avklippta fingrar, väldtäkt, utpressning och familjeproblem. Riktigt grym!! Dock rekommenderar jag kanske inte den för någon som är under 15 eftersom att den är ganska rå. 



Dåligt väder

Ledsen för solen försvann efter 5 min och det blev fett dåligt väder :( så nu måste vi hem.. Fuck svenska sommaren :))

Hade jag haft pengar så hade jag lätt åkt utomlands en vecka till nu innan skolan börjar! Åh drömmen.. Om 2 år så.. 

Drömsommaren hade lätt varit som så att man börjar med Spanien 1 vecka i början av juli. Vara hemma några dagar och sen till Polen i 12 dagar. Vara i Sverige några dagar och sen till Grekland Makrigialos i 2 hela veckor. Sen är man redo för 1 års skola/jobb :)



5 från igår

Här är några mobilbilder från igår. 




Ha en fin dag❤️️



S2K15

Ska alldeles strax till stranden idag igen. Jag är egentligen helt slut och har hemsk migrän men man får ju passa på de sista sommardagarna! Antagligen blir det sista gången i år med. 
Ska till Yngsjö och sen ska vi till Åhus för att äta bara. Gillar inte riktigt Åhus. 



Yngsjö havsbad

Det har varit en underbar dag vid havet! Det var första gången vi hade med oss Jack till havet och det gick hur bra som helst. Vi doppade fötterna, hoppade bland vågorna (nåja, Jack gjorde i alla fall, vattnet nådde inte ens upp till mina knän), lekte i sanden, busade, sprang längst strandkanten och lekte med bollar. Jack sparkade i två bollar i vattnet hela tiden och ville att jag skulle hämta de och skrattade hysteriskt. Haha, seriöst världens sötaste unge ♥
 
Kul att ha med Hannah också! Vi passade såklart på att sola i detta fina väder och prata en massa.
 
Låt bilderna tala. Eftersom att jag har typ 1 miljon bilder från idag, flitiga med kameran absolut, så delar jag upp bilderna i två inlägg.
Hjärtat
Hannis♥
Modell
Solkrämen är viktig, såklart! Själv slarvar jag ju med den som tusan.
Glad liten Spiderman
Strandklänning från River Island
Fler bilder kommer som sagt!



2

2 från idag ♥



En dag vid stranden

Hej babes! 

Vi har spenderat hela dagen vid havet. Helt underbart! Och Jack har haft så kul :)
Just nu sover Jack i bilen, helt slut efter allt bus haha. 
Lite bränna har man också fått i alla fall. 

Fler bilder kommer! 



Ny klänning

Här har ni lite bilder på min nya klänning som jag fick hem idag, älskar den! De vida ärmarna är bara perfekta, det är ju det senaste modet och jag gillar det. Kommer bli så fin utomlands med! Tyvärr 1 år dit.
 
 
 
 
 



Summer 4 ever

Sommar för evigt? Ja tack.



Spruta, vänner och Jack

Sötisar som skriver på min ask att jag ska blogga! Allt för er babes. 

Idag var jag ju då hos läkaren. Övertalade honom om att han ska ge mig kortisonspruta vilket jag fick till sist. Det blev bättre efter de i Polen men inte bra. Den foten är fortfarande så mycket sämre än den borde vara. Jag hoppas verkligen denna hjälper, om 2 veckor ska jag få en till. 
Sen stannade jag i stan i 1 timme och träffade kompisar, mys. 

Efter det hämtade vi Jack för brorsan ville gymma. Jag och Jack lekte i sandlådan. Jag satte mig på kanten och kunde knappt resa mig upp sen pga foten så frågade jag Jack om han kan hjälpa mig. Så sprang han upp från sandlådan, ställde sig framför mig och gav mig handen och skulle försöka resa mig. Alltså sötisunge❤️️❤️️
Imorgon ska jag, Jack, Hannah, mamma och Violetta till havet, yey. 

Just nu ligger jag på soffan för jag har så galet ont i foten efter sprutan. Det känns seriöst som den ska ramla av, är det normalt efter kortison eller?? Det gjorde verkligen inte så ont efter sprutorna i Polen? Nåja jag hoppas det blir bättre snart. Ska droga lite värktabletter. 20 i blodsocker har jag också efter kortisonet vilket gör att jag mår skit atm. Och så rodnad på kinderna. Ehh rätt dåligt med andra ord :')



Läkaren

Sjukaste migränen, herregud jag vill bara gråta. Men har tid hos läkaren 14.30 med min fot så måste dit. Vilken dag, vilken värk. Fyfan. 

Undra vad läkaren kommer göra åt min fot, antagligen ingenting. Det har gått 7 månader och jag har fortfarande inte fått hjälp här i Sverige 👏




Stranden och ⚡️

Hej på er!

Idag har jag som sagt varit på stranden. Vi åkte till Yngsjö och där är verkligen så himla mycket bättre än Åhus! Idag var det riktigt höga vågor och det var så underbart. Åhus känns ju mest som en platt sjö?

Satt och lyssnade på vågorna som slog mot strandkanten. Finns verkligen ingen bättre plats än havet. Men samtidigt skrämmer havet mig för det är så jäkla mäktigt. Havet kan ta en människas liv på några sekunder. Det är skrämmande. 

Jag hade i alla fall en underbar dag! Kände verkligen att jag kunde slappna av. Nu är jag helt slut, är alltid det efter solen. Bränd är jag också. 



Livet i 4 bilder. 

På torsdag blir det Yngsjö igen. Dock så hänger kompis med och älsklingen Jack! Kommer bli så kul.
Bättrade på Grekland brännan 😎
Nu kallar snart sängen. Imorgon ska jag till läkaren. Jävla fot. 

På tal om något annat så kollade jag och mamma på Empire och helt plötsligt från ingenstans (det hade inte åskat innan) så slår blixten ner precis i vårt hus! Det var den sjukaste smällen jag hört. Jag hoppade till och blev så jävla rädd så skakade i 5 min efter haha. All el gick och det blev helt svart. Jag tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv. Normal åska är man ju van vid men denna smällen var helt sjuk!!! Trodde aldrig åskan skulle slå ner precis här ⚡️



Playa

Är på stranden, underbart. Dock blåser det som tusan men det gör det ju alltid i Sverige på senaste tiden 😅




SäljarN

Vilken dag! Jag har i princip sålt kläder hela dagen. Jag har gjort en sån stor rensning så jag blir själv förvånad. Nu rensade jag även ut kläder som jag tycker är galet snygga men som jag helt enkelt inte använder. Blev väl runt 100 st nya. Igår var två tjejer här hemma och köpte kläder och idag var 7 st här. 6 var här samtidigt och det var lite kaos haha. Men jag fick så mycket sålt! Ca 1200 kr bara idag. Jag säljer dock alla kläder för antingen 10 eller 20 kr så de är ju otroligt billiga. Plus väskor, jackor och skor. De är dock lite dyrare. Har fortfarande massa kvar! Hoppas några fler vill komma och kolla :)
Pengarna rullar in till min walk in closet 👌



Q/A

Svar på några frågor som jag fått!

Blogga om Grekland please :) MASSA bilder vill vi se!
Svar: Absolut! Lovar :)
 
Du ska väl blogga om Grekland oxå va? Än så länge har du bara skrivit om dag 1.
Svar: Ja det ska jag, har bara inte haft tiden än.
 
Det funkade att ringla rapsolja över pommesen! Det blev skitgott. Fan vad fet jag kommer bli nu haha, kommer äta det varje dag typ.
Svar: Haha! Gör du det över vanliga pommes man köper i affär eller egna av potatis? Gottis!



OOTD

Lördagens outfit, det var ganska varmt så man kunde äntligen gå i shorts igen! Jag har dock trotsat vädret lite sen jag kom tillbaka från Grekland för man vill ju ändå visa upp brännan lite och inte gömma den under ett par långa byxor.
Ser ni som jag fjällar? :(
 
Skor Nike // Shorts Reserved (Polen) // Tröja Cubus (Polen) // Kofta H&M (Polen) // Iphoneskal VS



New in

Två nya kjolar från h&m, det är en sån modell jag var ute efter innan Grekland fast kort. De går alltså i omlott där fram, sjukt snygga på!
 



In my Nike´s

Mina absoluta favoritskor just nu är mina nya Nike från Polen. De är så galet sköna!! FIck inte ens skoskav de första gångerna jag använde de, hur ofta händer det med ett par nya skor liksom?
 
Modellen heter Kaishi. Verkar vara rätt svåra att få tag på, synd för hade gärna köpt de i fler färger. 



I am back babes

Hej på er! Jag vet inte varför men har verkligen inte haft lust att blogga. Men jag saknade er och bloggen för mycket så nu är jag tillbaka. 

Vad har hänt dessa två dagarna då? Igår var jag på stan med Jack och Julia och åt på infinity. Har tyvärr inga bilder. Sen tog jag bara det lugnt och idag vaknade jag vid 13.30 (dagarna försvinner när man vaknar så sent, just sayin) men jag har i alla fall rensat lite ur garderoberna och hittat ungefär 100 plagg till som jag vill sälja. Jag har redan sålt 150 st. Det säger väl lite om hur otroligt mycket kläder jag egentligen har. Kan inte förklara med ord hur mycket jag längtar tills min walk in är fixad! 
En bild från innan bion med Elin. 

Vad vill ni helst läsa om? Har ju bilder från Grekland, lite mobilbilder från Polen kvar och typ vardagsinlägg? Eller min nya shopping? Outfits jag har på lager? Skriv! 



Paper Towns

Paper Towns var jättebra! Tycker absolut ni ska se den på bio. John Green gör ingen besviken. Den är dock helt annorlunda än TFIOS som verkligen var en snyftfilm. Till denna film behövs inga näsdukar. Men den var bra, fin. Romantik och kompisar, nostalgi över att sluta gymnasiet. Och det bästa av allt? Min älskling Ansel Elgort från TFIOS var med i en scen😍😍
Så Elin och jag tycker alla att ni borde se Paper Towns!



Med wifey

Har haft en jättebra kväll, fy tysan vilken fin vän jag lärt känna. ♥