slide show

Dagens

Myströja med en snygg dragkedja där bak från Carlings och svarta jeans. Och mina älskade Kenza-ringar till.




Thursday

Rolig dag på jobbet! Sjukt trött dock, är alldeles för trött på sistone.. När jag kom hem lagade jag mat och poppade popcorn, gottis.

Borde ha börjat med hemtentan men jag inte orkat det ännu! Får göra det någon timme senare kväll istället, stress stress.

Imorgon tror jag inte jag ska jobba nånstans. Nästa vecka däremot jobbar jag heeeela veckan, woop woop. Ska bli gött med money.

Imorgon ska jag till cats med Robin och våra mammor, goooott. Sen ska jag plugga hela helgen. På onsdag ska jag till frisören, yeah finally.font>




@work

Känner verkligen att läraryrket passar mig perfekt! Så är väldigt glad över att jag har hittat min grej. Nu är det bara bita ihop och klara utbildningen med.

Lugn dag på jobbet, har engelska och franska idag så det är chill.

Nu ska jag packa upp min lilla matlåda med fullkornsdinkelpasta, alla träningsfreaks äter det har jag märkt på instagram haha. Jaja det är i alla fall gott!




KVÄLL

God kväll finisar!

Ska bara föna klart håret, ta min spruta (den på kvällen är alltid jobbigast, så lätt att skjuta upp på den hela tiden..) och sen sova.

Imorgon jobbar jag mellan typ 8-14.30 och sen ska jag hem och börja skriva på min tenta. Men hoppas ni får en bra morgon så hörs vi under dagen!

Puss & god natt.




Mexico

Mexico, nya semesterparadiset för svenskar? Är ju en massa som åker dit nu och jag förstår varför. Verkar ju vara underbart vackert! Resgalen som jag är har jag redan hittat mitt drömhotell där, precis intill stranden.

Men tyvärr är flygtiden 10-11 timmar och resan är sjukt dyr! Men drömma kan man ju? Ska lätt dit när jag börjar jobba! Spara ihop i några månader och dra till Mexico i 2 veckor.




Dumma onsdag

Dagen bara fortsätter på det dåliga spåret! Gick och la mig i hopp om att huvudvärken skulle försvinna, vaknar upp 2 timmar senare, svettig som en gris, helt mörkt hemma och ensam själv. Det värsta? Kändes som om någon högg mig i huvudet med 10 knivar samtidigt, obeskrivlig smärta i hela huvudet. La mig på soffan och bara grät, det gjorde så himla ont.

Mamma kom hem och hittade en gråtande tjej på soffan. Kanske mindre kul efter en hel dag på jobbet för hennes del. Tog en migränspray till, känner mig helt drogad nu och huvudet gör fortfarande ont.

Jag fattar det inte!! Jag har helt slutat äta godis och choklad, för gör jag det mår jag skit så det är inte värt det. Jag försöker motionera varje dag men likt förbannat blir huvudet inte bättre utan tvärtom, smärtan blir större och större.

Nej fy usch och blä för denna dagen. Hoppas morgondagen blir bättre.




Bad day

Är så sjukt trött!! När jag kom hem igår kände jag hur tröttheten sköljde över mig. Har jobbat så himla mycket på senaste tiden, känner mig helst slut.

Skulle träffa Jessica i Kstad idag men slutade för sent så det blev aldrig av :( Jobbade på väster idag och imorgon ska jag jobba på Linné. Fick hemtentan idag och den verkar så oerhört tuff!! 8 datorskrivna sidor till på måndag, liksom what?! Sen att jag missat i princip alla föreläsningar gör ju inte saken bättre. Vet verkligen inte hur jag ska klara den.

Annars har dagen varit riktigt riktigt seg!! Allt har varit tråkigt, jobbigt och drygt och jag har haft 0 energi och hemsk huvudvärk hela dagen. Hungrig är jag med. Nej du 27 februari, du kunde ju varit en bättre dag om man säger så.




Lyckad födelsedag

Hej snyggingar!

Har haft en jättebra födelsedag! Telefonen har gått på högvarv hela dagen pga alla grattis, svarade på 120 stycken på Facebook nyss. Tusen tack till alla som sagt grattis, blir så glad!

Ska berätta mer om födelsedagen imorgon. Jättenöjd med mina presenter, världens finaste TS armband, ååh.

Ögonen svider av trötthet och jag måste upp kl 6.30, så vad gör jag uppe nu?? Ska jobba imorgon så bäst att sova. Men här får ni en bild från idag, puss och god natt.




Keep calm and celebrate my birthday

Har haft en bra dag än så länge! Gick upp så tidigt så den har i alla fall varit lång.

Hemma från jobbet nu, ska fixa mig och sen off to celebrate my birthday! Tummen upp på det.

Fått så många fina grattis, blir så glad!




IT'S MY BIRTDAY

19930226, 20 år sedan, då föddes jag!

Kan inte fatta att jag fyller 20 redan! Hoppas på en underbar dag vilket jag tror det blir.

20 20 20!




Födelsedagsplaner

Fyller år om 15 minuter, tagga tagga!

I alla fall, tänkte berätta lite om dagen imorgon. Först ska jag jobba mellan 8-14.30. Sen ska jag hem en runda, byta om, fixa till mig lite innan det är dags att fira min födelsedaaag.

Ska fira med fina vänner, nämligen Monika, Karolina, Nicole, Robin och Semir. Kommer bli så himla kul! Först ska vi bowla och därefter äta middag på infinity. På en tisdag dessutom, vardagslyx. Så det kommer bli toppen! Ses imorgon my dear friends.




Sista dagen som 19

Hej finisar.

Kom hem för inte så längesedan. Var jättemysig med middag ute med mamma! Är fortfarande grymt trött dock. Ikväll ska jag kolla Nashville, top model, bada, fixa lite inför imorgon och sova och vänta in my birthday.

Sista dagen som 19 idag!

Tänkte fota lite outfit bilder men är för trött och det är för mörkt. Men hade på mig denna snygga tröjan från bikbok i alla fall.




Trött

Lång dag på jobbet = både trött i huvudet och ont i huvudet. Idag ska jag och mamma fira min födelsedag i förskott eftersom jag firar med kompisar imorgon. Så nu ska vi till wokhouse och äta. Mums! Är riktigt hungrig, ätit 1 pannkaka på hela dagen liksom.

Jobb imorgon med, skola på onsdag och jobb på torsdag. Och dessa dagarna är ju fortfarande i februari. Money money i mars!




Work

Skulle ju till skolan idag men det blev jobb istället. Lite ångest att missa skola igen men äsch.

Jobbar till 3, vi hörs sen!




It's my birthday soon

Näst sista dagen som 19 år! På tisdag fyller jag 20.

20!!! Vart tog tiden vägen?! Tror min födelsedag kommer bli grym! Först blir det bowling med ett gäng fina vänner och sedan ska vi äta middag på infinity. Kommer bli MYS!




Oh no

Orka måndag imorgon igen.. Har skola imorgon och onsdag, egentligen tisdag med men då ska jag inte dit. Mår så sjukt dåligt efter tåg så klarar inte av att pendla så många gånger. Högst 2 gånger per vecka typ. Skulle vara gött med lite jobb dock, saknat det.

En lärare på jobbet frågade mig förra veckan "klarar du av både skola och jobb samtidigt?" Och ja jag gör det. Det går ju ganska bra med! Tycker inte föreläsningarna ger så mycket om jag ska vara ärligt. Lär mig mer av att läsa på egen hand.




Svaren från den lilla frågestunden

Har du funderat på att byta frisyr någon gång? Ibland känns det som om du gömmer dig bakom håret. Du är ju söt som du är.
 
Svar: Nej det har jag inte. Jag har långt hår som de flesta andra tjejer och jag trivs i långt hår. Har haft kort när jag var yngre och det var verkligen hemskt. Sen har ju de flesta snedlugg medan jag har "riktig" lugg, och det är inte så vanligt men jag trivs i det. Har alltid haft lugg och kommer troligen alltid ha det. Vad menar du med att det känns som om jag gömmer mig bakom mitt hår? :) Tack du!
 
Bästa sommarminnet?
Svar: Oj vad svårt! Det finns ju så många fina minnen men sommaren 2011 var i största allmänhet riktigt bra. Många soliga dagar, underbara dagar/kvällar med vänner och så hade jag världens roligaste sommarjobb. Men det bästa minnet är alla dagar på stranden med fina vänner. Sol, bad, massor med prat & skratt och glass. Och så är Cypern är väldigt fint sommarminne!
 
Vad är det bästa du vet?
Svar: Ännu en svår fråga! Det beror på lite vad det gäller. Men det allra bästa jag vet är min mamma, finns inget jag älskar mer än henne. Sen är det bästa jag vet även att känna mig lycklig och att umgås med vänner jag trivs med. När det gäller mer materiella saker så är det bästa jag vet shoppa & resa!
 
Vad skulle du göra om du hade 1 miljon som du fick spendera på vad som helst?
Svar: Åh detta har jag tänkt på en massa saker haha! Jag skulle sparat en del av dem på ett konto, sen så skulle jag ge typ 200 000 kr till min mamma. Då kan vi väl säga att vi typ är uppe i 300 000. För resten av mina 700 000 skulle jag rest till Dubai, Mexico och New York. Skulle även shoppat en massa och köpt lite märkesväskor. Och en del skulle jag skänka till välgörenhet, bla till diabetesforskning & barnhem. Ja sen är nog pengarna slut!
Min familj, mina vänner & att känna mig glad/lycklig är det absolut bästa jag vet.
 



My jewelry corner

Om det är något jag har rätt bra ordning bland så är det mina smycken. Jag älskar mina smycken.
 
Smyckeskrin från Thomas Sabo, läppar från Kosta Boda och den lilla fina studenttjejen fick jag i studentpresent.
En massa Thomas Sabo askar och några söta prydnadselefanter.
Några av smyckena i smyckeskrinet. På vänster och höger sida är allt från Thomas Sabo. Det i mitten är Swarovski kristaller.



Effektiv söndag javisst!

Vilken effektiv söndag! Bestämde mig ju för att rensa min garderob vilket jag med gjorde. Sjukt mycket saker jag ska försöka sälja! Och riktigt snygga saker med, rätt mycket märke som Ed Hardy, Adidas, Le coq sportif osv.
 
När jag ändå var igång så tänkte jag att varför inte rensa lite på mitt rum också? Mitt rum har varit kaos ett bra tag nu eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska göra med det. Om jag ska göra om mitt rum till en walk in closet och ta över min brors rum eller om jag ska behålla mitt rum och göra någon typ av garderob i min brors rum? Men tror jag ska flytta över min säng till min brors rum och sova där istället och slänga sängen från hans rum. Och då sätta upp klädstångar i mitt eget rum, plus garderob och så mitt rosa löpband i något av rummen. Fast det krävs både tid, ork och pengar till det men alltid en början. Slänge en massa skit.
 
Hade även som mål att hitta 4 saker. Min laddare till min nikon kamera, laddaren till min systemkamera som jag inte kunnat använda sedan sommaren för att jag inte hittar laddare.. ett par jeansshorts som varit spårlöst borta i några år och så en ny tjocktröja från Bikbok som även den verkligen är spårlöst försvunnen.. 3/4 catching!! Hittade shortsen och båda mina laddare. Nu kan jag använda min system igen, GLAD TJEJ!! Och jag slipper köpa en ny laddare, woho woho. Det är något speciellt med att fota med en systemkamera, det är både kul och så blir ju kvaliten så mycket bättre än med mobilen. Så förvänta er snyggare bilder på bloggen nu!
 
Ska fortsätta lite till med garderoberna snart, kanske rensa ut lite till. Men först; middag.
 
Kika in snart så ska jag visa er asfina smycken som jag hittade idag, woop woop.
 



Ask me




Closet

God morgon söndag.

Ska fortsätta med min garderobsrensning idag. Jag har 2,5 garderob och en klädstång. Från den ena garderoben rensade jag ut mer än hälften av kläderna! Fattar inte varför jag köpt en massa skit som jag sen ändå aldrig använder. Blir så irriterad på mig själv för kläder är ju dyra. Som en ed Hardy t-shirt för 700 kr. Hur många gånger har jag använt den? 1? Men har blivit mycket bättre på det, nu köper jag endast kläder jag använder. Typ.

Ska även hinna med lite plugg. Men först frukost och ta något mot min migrän, halva pannan pulserar något så fruktansvärt.

Här är en bild på garderoben jag rensade igår. Nu hänger allt fint sorterat, i färger och lite annat.




Tell the world I'm here

Bra låtar ikväll! Ulrik var ju lätt bäst men förvånansvärt tyckte jag även Robin var bra! Brukar inte tycka det direkt men blev positivt överraskad.

Robin & jag på infinity för några månader sen. Hässleholm är litet ;)




BIO

Har inte använt min systemkamera på aslänge men laddade över de senaste bilderna nyss. Här är ett gäng bilder från när jag och Anja var på bio för några veckor sedan. Vi såg Berättelsen om Pi som var super! Och åt en massa gott.
 
Anja bjöd både på bion och popcorn & godis, snällt!
Standardpics innan bion började
Anjaaaa
Trött tjej
Barndomskompis ♠
 
Nu blir det mello! Hejja Ulrik Munther och Oscar Zia!



Give me

Så galet snyggt!

Ge mig? SNÄLLA




Säljes

Äkta Ed Hardy. Storlek L, köpt på Nelly.com för drygt 1000 kr (tjocktröjan) säljes för 250 kr. Jättefint skick!

T-shirten, också äkta. 120 kr. Någon intresserad?




OUTFIT

 
Här är outfiten jag fotade igår. Hade som sagt inte det på mig under dagen men ska ha det så fort det blir lite varmare.
 
Jeans Kappahl // Spetströja Vero Moda // Jacka h&m // Skor Jeffrey Campbell
 



Lördag

God morgon!

Näsblod och huvudvärk fick inleda denna lördagen, mindre kul. Men ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig. Ska snart äta frukost. Vad brukar ni äta för gott till frukost på lördagar? Samma som på vardagar eller något annat?

Sen ska jag kolla klart på magic Mike. Är väl inte sådär jättemycket handling i filmen men väldigt snygga killar så det jämnar ut sig. Så den den om ni inte gjort det!




Dagen

Fonetiktentan gick som sagt inte alls bra idag! Blev så himla besviken eftersom jag faktiskt lagt ner en massa timmar på att plugga till den. Räknade om mina poäng hur många gånger som helst men kom inte upp i 24,5 som behövs för G.. Ahh så frustrerande!! Lär väl krävas ett mirakel för att jag ska klara den. Jag hatar att misslyckas med något, ååh ångest. Jaja om 3 veckor får jag reda på mitt (antagligen) IG men just nu kan jag inte göra så mycket mer åt den saken. Men usch vad jag är besviken.

Sen väntade jag i skolan någon timme innan jag gick ner och köpte lite mat. Därefter träffade ja Robert, Jackie och Anna så satt vi och spelade hänga gubbe. Kl 13 skulle jag och Robert ha seminarium på fältstudieuppgiften. Jag tror det gick rätt bra! Mitt första seminarium men tror jag klarar det. Så det blev en del skratt, Robert är en superhärlig och rolig kille! Tur jag inte hade seminarium själv haha utan med någon jag faktiskt känner :)

Idag pluggar jag ingenting och det känns underbart! Är dock sjukt trött så blev tv nu hela kvällen och nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på musik.
Dagens, myströja!
Koncentrerar sig på att läsa min fältuppgift
Robert och Jackie



Blue n white

Beställde ju en sån här tröja för att ha som pyjamas men tycker även den är grymt snygg att bara ha till ett par svarta jeans! Så beställde två till, en som jag kan gå runt i hemma och en till skolan/jobbet osv. Var rea så 2 för 124 kr, asbra!




Magic Mike

Magic Mike! Channing Tatum som manliga strippa är ju inte helt fel eller vad säger ni? Han är så sjukt snygg!!!




Dagens outfit fast ändå inte

Spelade bara in en snabb video, skitful men ändå. Önskar att det vore dagens outfit men känns lite för kallt för det. Men ska absolut ha på mig det på jobbet inom den närmaste tiden.



Twitter

Våra twitter konversationer sammanfattar min dag rätt så bra. På tåget nu, hörs när jag kommer hem för min mobil dör väldigt snart.




Videoblogg

 



Nervös

Sjukt nervös inför tentan, mår illa.. Kan en del saker från häftet men om inte de kommer utan andra frågor är jag så körd.

Ska råplugga 1 timme på tåget med. Kanske inte så jättebra? Men måste.

Och så är det typ -11, usch!! Ha en braaaa dag!




Svårt

Kämpar på men det går sjukt trögt!! Fastän jag verkligen försöker förstå så gör jag det inte.

Ska ta ett bad nu och sedan fortsätta. Får bära eller brista imorgon. Tror på det senaste tyvärr. Men ska verkligen försöka klara den. Hoppas ni har det roligare än jag.




New in

Här är lite bättre bilder på mina nya jackor. 499 kr styck, båda från h&m. Den ena ser ljusgrön ut på bilden men den är egentligen mörkgrön.




Nu kör vi

Stress stress. Känns riktigt dåligt inför tentan, kan verkligen ingenting. Känner mig sjukt stressad och arg på mig själv att jag inte tagit tag i det här på ett bättre sätt.

Ska äta frukost nu och sen börja. Måste verkligen plugga intensivt men har så svårt att koncentrera mig i mer än typ 2 min när det handlar om något svårt och tråkigt. Så känner jag mig bara korkad för att jag inte förstår..




Depp

Jag dööööör. Bruno mars till Sthlm i november!!! Skulle göra allt för att få se honom live.

1. Varför bor jag inte i Stockholm?????
2. Varför har jag inte pengar att köpa biljett, ta mig till Stockholm och bo på hotell där?!?!?!?!?!?
3. Den som säger att man inte blir lyckligare av pengar har antingen inte haft pengar eller vet inte hur man har kul för pengar.

Nu ska jag deppa ihop, lyssna på Bruno och sen sova. Fonetiken? Kan dra åt skogen :)




Kvällsmat

Jag brukar ALDRIG äta såhär sent, småäter inte heller på kvällarna vilket är bra. Men ikväll kände jag mig väldigt hungrig, säkert pga plugget så att få lite energi fixade mamma kycklingfilé och fullkornspasta till mig. Gotti!

Nu ska jag plugga lite till.




Onsdag

Har 0 pluggmotivation och fonetiken är så himla svår. Paus för att kolla på Sveriges mästerkock nu i alla fall.

Bokade frisörtid idag, till den 6 mars. Gött att jobba så man kan unna sig det. Är inte nöjd med min hårfärg så hoppas slingorna denna gången blir bättre.

Förövrigt har jag planerat min födelsedag, det verkar som om den kommer bli riktigt toppen! Längtar till tisdag.

Hoppas ni får en bra kväll :)




Fredags jobb-outfit

Jeans Kappahl // jeansjacka Cubus // sjal Vero Moda // smycken Thomas Sabo




Thomas Sabo

Nu har jag fyllt ännu ett Thomas Sabo armband med berlocker. Endast silvriga berlocker på det här och det är så himla vackert!

Ska köpa ett nytt TS armband när jag får min lön men bara ha 4-6 berlocker på det.




Stolt

Är så himla glad och stolt över mig själv!! Det svåraste provet jag någonsin pluggat till. Tentan i litteraturhistoria med över 35 böcker och sjukt mycket material? Tentan jag pluggade till säkert 60-70 timmar? Var osäker på om jag skulle få G men hoppades verkligen.

Vet ni? JAG FICK VG!!!! (VG är högsta betyget på universitetet, finns inga MVG) Hur grymt är inte det på en skala?! Är så glad och väldigt stolt över mig själv. Förstår inte ens hur jag kunde få VG på den svåra salstentan. När jag fick reda på det blev jag så himla glad.

Är en av de yngsta på kursen (en del är liksom 24 år äldre än mig) och många säger att det är vanligt att få underkänt på tentorna när man är ny. Så får jag VG! Känns så himla bra. You go girl.




Pluggdag

Ångest över tentan!! Kan verkligen ingenting vilket leder till att jag känner en oro hela tiden, inte kan slappna av, mår illa och får migrän. Allt för en dum fonetiktenta. Men jag vill verkligen klara den!

Ska äta frukost nu och sen börja plugga seriöst. Inte så som igår utan seriöst..




TS berlock

Fick den här fina Thomas Sabo berlocken av mamma på alla hjärtans dag. Blev så glad, den är riktigt fin :)




Plans for 2014

Min och mammas plan är att åka till Dubai på påsklovet i april 2014 (det är vecka 16). Men resan är dyr, jäkligt dyr så nu gäller det att verkligen börja spara pengar!

Nu ska jag dra ner på shoppandet, klart jag köper köpa något då&då men har så mycket kläder osv så behövs egentligen inte nytt. Ska spara från varje lön jag får, förhoppningsvis fixar jag sommarjobb i några veckor (tror och hoppas jag har ett på G i alla fall). Mitt drömresmål är att åka dit och förhoppningsvis lyckas vi spara ihop tillräckligt. Hoppas hoppas hoppas!! Har 1 år på mig & under 12 månader kan rätt mycket hända. Räcker ju om man bokar i dec 2013/jan 2014.




VIDEO JEFFREY CAMPBELL

Spelade in en snabb video där jag visar upp skorna. De är så sjukt snygga! Riktigt höga dock så det är lite vingligt att gå i dem men galet snygga.
 
 
Ska absolut behålla de!



JC

Så sjukt snygga!!!




Woho

Kolla vad jag hämtade idag :D




Mot stan

Nu ska jag till stan, allt för att inte plugga.. Rebellisk osv.. Nä men orkar verkligen inteeee.




Vädermänniska




Do och die

Är trött, har jätteont i huvudet och är riktigt stressad över fredags tenta. Känns verkligen inte som om jag kommer klara den och det är ingen bra känsla alls.
 
Har typ inget kul att blogga om fram till fredag, då jag äntligen kan slappna av lite. Men ska svara på fler frågor från frågestunden idag i alla fall. Tror jag och mamma ska en runda till h&m snart.



Svaren från frågestunden

Var ju tänkt att jag skulle svara på frågestunden i ett videoinlägg, men helt seriöst, jag suger på att göra videobloggar. Vet inte hur många gånger jag spelat in på sistonde, men jag blir aldrig nöjd. Så till sålänge får ni svaren såhär så ska jag öva lite mer på att göra vbloggar haha..
 
Bästa filmen du har sett?
Svar: Jag har 2 favoritfilmer! The Last Song och LOL, både är med Miley Cyrus och sjukt bra! Har ni inte sett de så lova mig att ni gör det.
 
Vilket märke på läppglans använder du nu?
Svar: Just nu använder jag Clarins. Det är jättefint och luktar sockervadd. Mumsi!
 
Hur många iphoneskal har du och kan du ta kort på alla skalen?
Svar: Jag hade många fler till min 4s men nu till min 5a har jag kanske 10 stycken? Ja jag kan ta kort på alla och lägga upp de i ett inlägg.
 
Vad är det bästa/sämsta med Hässleholm?
Svar: Det bästa är väl att det är en trygg stad, här händer inte mycket brott osv. Så här är väldigt lugnt att bo, sen finns här ändå en del affärer, frisörer, pizzerior, café, matbutiker osv så utbudet är helt OK trots att det är en så pass liten stad. Det sämsta är att här är sjukt tråkigt ibland, tex på helger/lov eller liknande. Det är ju inte som Stockholm direkt. Nä himla tråkigt ibland faktiskt!
 
Vet du om Eric kommer till Karlstad?
Svar: Nej det vet jag tyvärr inte men jag tror inte det.
 
Favoritdjur? :)
Svar: Delfiner! Fast hundar är med rätt söta.
 
Favorit land/stad du har besökt och inte besökt?:D
Svar: Favoritlandet av de jag har besökt måste vara Cypern, där var väldigt vackert och soligt. Och som jag inte besökt måste jag säga Dubai. Tror jag skulle älska blandningen av sol, bad, shopping och lyx.
 
Favorit affär? ;)
Svar: Oj, denna är svår! Men här i Sverige är det h&m och Gina Tricot, snygga men billiga kläder. Men Top Shop, Monki och MQ har med riktigt snygga kläder fast tyvärr lite för dyra. Har dock några plagg därifrån som jag älskar. Utomlands är det River Island och New Look, grymma affärer!
 
Skulle du vilja flytta till Polen i framtiden?
Svar: Nej det skulle jag inte vilja. Älskar Polen men det räcker att vara där några veckor per år. Har hela mitt liv här, vänner, skola osv så det skulle kännas väldigt konstigt att lämna allt!
 
Har en del frågor kvar men de svarar jag på en annan gång, kanske i ett videoinlägg? Mår riktigt illa, vet inte varför.. Så nu väntar sängen på mig. Sov gott fina ni.
 



Alibi

Diggar låten! Synd han inte gick vidare i mello. Lördagens mello var riktigt dålig tycker jag. Pinsamt att gubbarna gick vidare.




Läsarfråga

Har du alltid haft tjocka och fylliga läppar eller du har gjort läppförstoring? Asfint iaf!

Svar: TACK för komplimangen! Nej jag har absolut inte gjort någon förstoring, tycker man får värsta duckfacet då haha, inte alls snyggt enligt mig. Men jag har alltid haft fylliga och tjocka läppar vilket jag är glad för :)




Love

Känslan när man kommer hem efter en lång dag, trött och hungrig och mamma lagat middag som står och väntar på mig. Då är det verkligen helt underbart att fortfarande bo hemma!

Hade jag bott själv hade jag antagligen slängt mig på soffan och vilat 2 timmar innan jag orkat ställa mig i köket och laga mat..




AWW

Finaste du. Saknar dig obeskrivligt BFF!




Bad day

Så sjukt tråkig dag i skolan, som vanligt.. Finns typ inget mer jag hatar än skolan, längtar verkligen tills den dagen jag tar examen. Jag har alltid gillat skolan, både högstadiet och framförallt gymnasiet. Men nu vet jag hur det känns att gå till skolan när man inte trivs, det känns så jobbigt och tungt varje gång. Så mycket som jag älskade gymnasiet, så mycket hatar jag universitetet men vad ska man göra? Visste redan sedan innan att universitetet inte är min grej men har inget val ;p

Gamla pågatåget både till Hbg och tillbaka, det ösregnar och jag blev helt blöt nu när jag gick till stationen, mina skor och strumpor är genomblöta, jag fryser, är trött, hungrig och stressad över fredagens tentan. Yeah mitt liv är så kul atm.

Hoppas ni har det bättre än mig :)

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_51224e4de087c31d2f9c14c5.jpg" class="image">




Fika med Robin

Här kommer lite bilder från i tisdags när jag var i stan och fikade med Robin. Alltid lika roligt att träffas! Han är en av mina absolut bästa killkompisar.

Båda tog kladdkaka, så gott. Han har tydligen börjar dricka kaffe, jahaja då är det typ bara jag som inte dricker kaffe haha. Nu är han i Polen, lite avis sådär.. Men hoppas du får det awesome!




Morgonmys

Gick upp 9.30, två timmar innan tåget går. Så himla skönt att ta det lugnt på morgonen för en gångs skull, stressar alltid sönder på vardagar innan skola/jobb.

Har ätit scones och nu kollar jag igenom instagram/facebook lite. Ska snart packa ner väskan och välja kläder innan jag beger mig till stationen. Slutar kl 16 idag, seeeent.




Säljes

Har en del saker som bara ligger hemma och som jag inte använder. Så kan ju alltid försöka sälja.

Någon som är intresserad av skal till Iphone 4/4s?

Hörlurar från Skullcandy, endast använda typ 3 gånger och väldigt bra ljud. Orginal!

Thomas sabo armband. Aldrig använt.

Hör av er om ni vill köpa något :)




Black n white

Har en hel del Iphone skal men har inte använt de på sistone eftersom jag tycker att Iphone 5 är väldigt snygg utan skal.

Men idag tog jag fram ett nytt, det är från fyndiq.se
Rätt snyggt va?




Vanliga tråkiga söndag

Ska skriva klart min fältuppgift nu och kanske plugga lite fonetik till, om jag orkar.. Har skola imorgon men börjar inte förrän kl 13 så räcker om jag åker 11.30. Lite sovmorgon i alla fall. Ska ta ett varmt bad snart, skönt!
 
På tal om något annat. Blir så förbannad på min pappa, eller ja han är inte ens värd att kallas pappa. Han ringer aldrig mig och ännu värre, han svarar aldrig när jag ringer. Blir så sjukt irriterade på det alltså! Varför ha barn om man är så himla oansvarig?! Bara lovar en massa saker men håller aldrig något av det. Och om det tex skulle hända mig något (har ju diabetes så det är lätt hänt) och om mamma jobbar i Kstad så kan hon ju inte komma hit. Så om något skulle hända mig kan jag ändå inga ringa honom för han svarar aldrig. Det känns riktigt tråkigt. Då får jag vända mig till mammas kompisar istället. Det är tur att jag har min mamma, vet inte vad jag skulle gjort utan henne, mitt allt ♥ Vill börja gymma på 24/7, skulle få gymkort av honom i julklapp men det kan ni ju gissa hur det gått. Så när jag får min lön ska jag köpa ett själv, annars lär jag väl aldrig se det.
 
Hoppas att ni njuter av ert lov i alla fall. Ska ni hitta på något skoj? :) Tell me!
 
Imorgon har jag som sagt skola, sen ska jag hem, plugga lite och kolla på mina favoritprogram på TV som går på måndagar. Tisdag ska jag plugga hela dagen och torsdag likaså. Woho så himla kul alltså.



Day 1

Old picture of me




Blog challenges

Detta är egentligen till för instagram men jag kör det på bloggen istället. Återkommer med day 1 snart.




Hjälp

Någon duktig som kan hjälpa mig?

Man ska alltså med hjälp av bilderna hitta ett ord.




17.23

Och detta är vilket språk då? Glottala och palatala konsonanter finns antagligen inte ens med i vår svenska ordbok..




Blää

F#CK this shit. Fattar seriöst 0 av denna jäkla fonetik.

Blir galen! Detta är som med matte, fattar man inte det så fattar man inte. Jag suger på matte = jag suger på fonetik.

Är så avis på min bror som ska äta på stekhouse idag. Pratade om stekhouse med Jessica innan idag och nu berättar han att han ska dit ikväll. Blir deprimerad.

Ciao




Glad

Samra räddade nyss mitt liv!! Fick panik pga fonetiken nyss, började gråta för det är omöjligt att plugga in allt på en dag.

Jag hade kollat fel, tentan är inte alls imorgon utan på fredag!! Ahhhh hur mycket tur kan man ha? Nu ska jag dela upp allt och plugga lite varje dag.

Och så sa anna-Maria att Eric saade ska uppträda på deras avslutningsshow! Jag ska köpa biljetter direkt då när de kommer ut!

2 vänner som kom med två väldigt bra nyheter. Love.




Saknar

Okej vet att jag inte skulle blogga mer nu men sista inlägget.

Kollade igenom bilder på datorn från 2009, det var verkligen det bästa året i mitt liv! Allt var så himla kul & perfekt. Och vad jag saknar gymnasiet!

Här är klassfotot från 1an, kommer än idag ihåg dagen då det togs. Vart tog tiden vägen? Den gick alldeles för fort..




Tentavecka

Har gått åt skogen med fonetiken idag, har kanske lärt mig ca 2% av det man ska kunna inför tentan? Så himla lyckat.
 
Måste i alla fall skriva klart fältstudieuppgiften idag innan jag går och lägger mig, tråkigt med sant. Och så råplugga fonetik imorgon. Tror bloggen får ta en liten paus fram tills imorgonkväll, hinner ändå inte skriva om något kul så kanske bäst att inte alls skriva då. Men mitt eget fel att jag varit så lat idag och inte orkat plugga, motivationen är som sagt nere på 0 men ska ändå försöka klara tentan ändå.
 
Ha en bra lördagskväll och en bra söndag, antar att de flesta av er har lov så ni slipper känna söndagsångesten imorgon. Lyllo er!



Tips för att höja motivationen?

Har 0 motivation till plugget!

Har ni något tips på hur man kommer igång efter att ha kört fast helt? Jag har alltid varit grym på att plugga, tagit allt på största allvar men sedan jag började på universitetet har jag känt hur jag verkligen inte orkar. Mår dåligt varje gång jag måste plugga och får typ ångest om jag inte pluggar. Har tenta på måndag, inte börjat plugga ännu och inget fastnar i mitt huvud.

Snälla ge mig något tips!




Med kärlek

Detta fick jag av mamma på alla hjärtans dag, så himla gulligt! Kan visa TS berlocken snart, den är superfin :)




Follow me

Follow me on instagram! 👌




Duckface

God morgon.

Frukost snart och sen ska jag börja plugga fonetik. Vill inteeeee.

Tänkte snart visa upp bättre bilder på mina nya jackor, mina senaste två outfits och även mina alla <3 dag presenter.




Tröttis

 
TRÖTT är bara förnamnet. Har varit en riktigt intensiv vecka. Jobb måndag, onsdag, torsdag och idag & så skolan i tisdags. Så idag är jag riktigt trött. Men jag gillar att ha mycket att göra, hellre det än att bara sitta hemma och göra ingenting.
 
Men har suttit och skrivit på mitt arbete jättelänge, så sjukt jobbigt var det! Var ju inte i skolan i torsdags men var ju tvungen att göra det ändå så det var bara att börja skriva. Blev 5 datorskrivna sidor tillsammans. Att vara tvungen att plugga på fredagar är bland det värsta jag vet! Ångest x 1000000. Nu är jag i alla fall klar, woho.
 
Men är ledsen att jag inte kunde dra till Hbg på återträffen med våra kära älvor ikväll. Hade varit grymt kul så det suger rätt mycket. Och att jag måste plugga både imorgon och på söndag gör inte saken bättre OCH att jag inte har något sportlov gör saken sämst. JAG  VILL  OCKSÅ  HA  SPORTLOV !
 
Har knappt hunnit äta något på hela dagen så åt nyss lite pasta, fullkornspasta utan sås, lite nyttigare sådär va
Och så standard "jag har tråkigt cambilderna" som jag har alldeles för många av..
 
Tror jag ska sova snart, puss & kram



Guldfynd by Kenza

Hade tydligen bara 1 sån svart ring men nu har jag två av varje sort, sammanlagt 6 stycken. Så snyggt att ha alla på samma gång!




Lyxlirare

Jahopp, vissa har det bra!
 
MEXICO, vill också dit! Kolla så underbart vackert. Och varför tog han inte med mig???
 
/ besviken </3
 



Hoppas de passar!

Ska sälja mina lita pga att de är en storlek för små och därför får jag väldigt ont i fötterna när jag har de på mig.

MEN idag beställde jag de har bebisarna!! Har egentligen velat ha den modellen ända sedan jag köpte JC skor men den var slut just då. Tycker de här är de absolut snyggaste av alla modeller! Och så fanns de i storlek 41 så jag hoppas verkligen att de är skönare att gå i. Längtar tills de kommer så man kan prova!

Visst är de underbara? Hoppas hoppas de passar!




LITA SPIKES

Ska troligen sälja mina Jeffrey Campbell lita spikes!
 
Har bara använt de cirka 3 gånger så de är i väldigt bra skick. Storlek 40!
Någon intresserad? :)



Smått & gott

Har haft en bra eftermiddag på stan med min kära mamma. Skrattat har jag i alla fall gjort! Älskar min mammi så mycket.

Köpte sminkborttagningsmedel, det billigaste skitet jag kunde hitta eftersom jag inte har pengar just nu, kostade bara 38 så det var ju bra. Och så hade mamma en bonus på guldfynd så jag köpte denna Kenza ringen för de pengarna, har redan 2 såna här men det är snyggt att ha många. Det är ju fingertoppsringar :)

Nu ska jag hem och plugga, skriva klart arbetet och skicka in, måste göra det så snabbt som möjligt!!




Fml sometimes

Slutade nyss jobbet. Mår sjukt illa, vill bara spy.. Anledningen? Migrän IGEN. Blir så himla less, allt känns så meningslöst för jag mår aldrig bra. Varje dag har jag migrän, mår illa och ahh. Det försvårar mitt liv så himla mycket och ingenting, verkligen inget hjälper!

Slutat äta godis, motionerar nästan varje dag, ändrat om min kost osv men nej. Sjukgymnasten hjälper inte heller. Vissa som har migrän varje dag sjukskriver sig och jag förstår varför.. Jag har migrän ca 6-7 gånger i veckan, antar att det kallas för kronisk migrän vid det har laget. Jävla skit.

Mvh irriterad, ledsen och sur tjej.




God morgon

Hjälp, är så himla trött! Uppe nu i alla fall. Fixa mig, äta frukost (haaaatar äta på morgonen, måste verkligen alltid tvinga i mig något och sen sticker jag till jobbet.

Ha en bra fredag!




00.34

Blir tyvärr är väldigt tråkig och jobbig helg för min del! Ingen återträff med bästa gänget, snyft.

Men blev inte klar med min uppgift så måste fortsätta imorgon direkt när jag kommer hem! Sen har jag tenta på måndag som jag inte börjat plugga på än och så ska fältstudieuppgiften också lämnas in. Ahhhhh hate this.

Imorgon ska jag först och främst jobba i alla fall, kul! Och MONEY money ;)




Blä

DÖ äckelskola!! Kommer vara tvungen att sitta uppe i flera timmar till, pallar inte mer. Jag behöver looooov men har jag lov? NEJ. Känner att det verkligen är för mycket med allt nu.

Frågan är om jag pallar till sommarlovet? Ett litet lov skulle vara så perfekt nu. I really need it!




Forever alone

Glad alla ♥ dag på er kära läsare!
Hoppas ni haft en jättemysig dag fylld med kärlek. Antingen med pojkvän/flickvän eller helt enkelt med familj/vänner om ni är lika forever alone som jag haha! Tycker alla hjärtans dag är lite överskattat egentligen, man ska ju visa kärlek hela året runt och inte bara den 14 februari men säkert en väldigt mysig dag om man har någpn speciell att fira med!
 
Jaja, jag har i alla fall min nalle ;)
Och PLUGG
hejdå



Jobb & plugg

Tja snyggingar!

Sorry att jag inte bloggat men hade inte tid i morse. Vaknade upp och hade fortfarande ont i huvudet så jag tänkte att jag INTE klarar av tåget till Hbg till skolan så bestämde mig för att stanna hemma.

Sen fick jag frågan om jag kan jobba på väster idag och jaa det är ju så tråkigt att bara vara hemma så tackade ja. Hade no hela dagen, älskar jobba! Så det har varit en jättebra dag på jobbet i alla fall. Trivs alltid lika bra.

Kom hem för ett tag sedan, lagade mat och nu måste jag tyvärr plugga. Men vi hörs sen!




Nighty

Har mått fruktansvärt dåligt hela kvällen. Tog ännu en migränspray, somnade på soffan vid 21 och vaknade 23.30, helt slut och mörbultad. Huvudet gör fortfarande ont och jag känner mig så svag. Ska förflytta mig till sängen istället.

God natt på er!




KRAM

Försöker se söt ut bredvid min nalle, lyckas ju sådär..
 

Igår var jag så galet trött så jag gick och la mig 22.30 (!!!), det har jag inte gjort sedan 7an? Alltså 6 år sedan, går alltid och lägger mig sent men igår kände jag "nej jag orkar inte hålla ögonen öppna 1 sekund till", tänkte att det skulle vara bra för mitt huvud med men idag på jobbet fick jag migrän IGEN och hade glömt medicin hemma. Gå hem med vit snö runt omkring sig är verkligen ingen höjdare för huvudet.
 
Har btw bestämt mig för att jag ska sluta äta choklad helt, eller ja försöka i alla fall! Älskar ju choklad men mår så otroligt dåligt varje gång efteråt så det är faktiskt inte värt det. Kakor kan jag äta, ballerina i alla fall och glass och liknande :)
 
Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet med en bok vi ska läsa till imorgon. Snart blir det förhoppningsvis även middag och sen lite tv. Ha en fin kväll ♥



Onsdag

Ska iväg till jobbet snart. Jobbar 9.25-13.20 typ, på Linné.

Ha en bra dag finisar!




Sephora

Mina två favorit sminkborttagningsmedel är slut! Båda är från sephora, skulle köpt en större flaska i somras.. Denna är ju typ mini! Sephora finns på emporia men där är jag aldrig och i Polen kommer jag inte kunna köpa de förrän i somras.

SÅ har ni tips på något bra sminkborttagningsmedel? Framför allt för ögonen? Sminkade mig nästan aldrig med mascara innan men när jag jobbar brukar jag faktiskt ta på lite mascara, ögonen ser större och piggare ut då haha. Till skolan kör jag alltid utan :) kom gärna med tips om ni vet något bra!







Idag är det tisdag

Kom hem för någon timme sedan, lägger upp lite bilder snart.

Har sån äcklig migrän idag så jag vill bara gräva ner mig typ. Redan tagit spray plus tabletter men det går verkligen inte över. Varje gång jag åker tåg får jag fruktansvärt ont i huvudet, vet verkligen inte varför men det är liksom exakt varje gång. Det suger. Mår sjukt illa, buuuuhu.

Klarade btw hemtentan, fick G+, sådär nöjd, ett VG (det är högsta) skulle ju suttit fint men G+ är ju okej det med.

Idag hade jag på mig min fantastiskt vackra ring, är så himla rädd att tappa någon sten! Visst är den underbar?




Not Friday




Mot Hlm

På väg hem från skolan nu. Hade examinerande workshop, tror det gick bra.

Nu sitter jag på tåget och kl 3 ska jag träffa Robin i stan så ska vi fika. Han och hans mamma är så trevliga så mamma har alltid en massa att prata med Kasia om. Och jag och Robin har inte setts sen december så det ska bli skoj att ses igen! 2 bilder från Liseberg, två av sommarens roligaste dagar var det!

Tror jag ska ta kladdkaka hehe..




Skolan utan lärare

Varför går jag alltid och lägger mig för sent och vaknar upp galet trött nästa morgon? Varför lär jag mig inte?! Som tur är kan jag ta tåget 30 min senare, för börjar 9.30 så kan åka kl 8. Missade nästan tåget IGEN, vafan? Men min kära mor är så sjukt seg på morgonen så vi åker hemifrån typ 10 min innan tåget ska gå, det är ju halt och jag stressar ihjäl mig. Inte bra med stress mot min migrän!

Har skola till kl 15 i alla fall, hoppas på att få sluta lite tidigare. Har skola men ingen lärare? ehh japp normalt. Han är sjuk, så varför ska man då till skolan? Aldrig varit i skolan utan lärare förr..Sen ska jag träffa Robin på stan i eftermiddag när jag kommer hem.




'Cause love comes slow and it goes so fast

Natti natti, eller ja snart i alla fall.

Skola imorgon, blä.




Måndag

Nu när jag satte mig när ikväll, efter att ha stått upp i princip hela dagen slog tröttheten mot mig och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Fattar verkligen inte varför jag blir så grymt mycket tröttare efter jobbet än efter skolan?

I alla fall, gjorde akupunktur idag igen, ett rent Helvete men vägrade i pannan, där gör asont men fick några nålar i nacken och i armarna. Jag har så grymt mycket spänningar i huvud och nacke så när hon tryckte på det idag, ville jag börja böla. Gör så äckligt ont. Kom hem för ca 1,5 timme sedan.

Nu ska jag kolla tv till 22, ta min spruta, tvätt luggen och sen sova. Sov bara 5,5 timme i natt och imorgon ska jag upp kl 6..




Grym dag

Vilken grymt bra dag på jobbet!

Jag trodde ju inte jag skulle jobba idag men vaknade av ett samtal. Har ju varit på Linné rätt mycket men idag var det dags för väster. Har inte varit på väster på typ 3 veckor så det var skitkul!! Jag trivs verkligen på denna skolan. En dröm vore ju att få jobb här när jag gått ut, då vore jag så himla lycklig.

I alla fall, hade både religion och svA idag. Eleverna är så trevliga ! Och så sociala, kommer till och med fram och snackar på rasterna osv. Idag sa en "du kommer bli en jättebra lärare, man lyssnar på dig för du är så himla snäll" that made my day. Åh vad jag älskar mitt jobb !!

Nu sitter jag här i skolan och väntar på mamma. Ska till sjukgymnasten kl 16.30. Men INGEN akupunktur idag tack, kommer vägra. Är dock döhungrig och har ont i huvudet men vad ska man göra liksom?




Work

Jobbar!




Ny tröja

Här är två bilder på en ny tröja jag köpte på h&m i veckan. Hade tänkt använda den som pyjamas, sover alltid i långärmat på vintern så denna blir bra.

Har ingen skola imorgon och inget jobb heller, som det ser ut nu i alla fall. Ska till sjukgymnasten på eftermiddagen dock.

Ska läsa lite till i min bok och sen sova. Ha en bra start på veckan imorgon! Puss och god natt.




Bath

Vilken oeffektiv söndag! Har nästan inte alls fått något gjort.. Varken orkat plugga fonetik eller skrivit på fältstudien. Grymt jobbat Carro!

Nu ska jag ta ett bad och läsa lite. Något positivt med dagen i alla fall.




New

Såhär ser jackan ut bakifrån, älskar den!




Vilka är ni?

När jag jämför statistiken och kommentarerna ser jag att jag har en del "ghost readers", alltså läsare som aldrig kommenterar bloggen.

Skulle vara kul att veta vilka ni är hehe! Kille/tjej? Ålder? Ni behöver inte kommentera ert namn men som sagt, skulle vara skoj att veta lite vilka det är som läser min blogg. Vissa av er är ju flitiga på att kommentera, tackar för det!

Det är det läskiga med att blogga- man vet aldrig vem som läser den.




Bryta om

Bra bok! Väldigt liten text dock, jobbigt för ögonen.

Nu ska jag börja plugga, måste men orkar verkligen inte.

Hatar söndagar, värsta dagen på hela veckan.




VILL..

Vill vara såhär brun igen
Vill utomlands NUUUUUUU
Vill ha såhär ljust blont hår igen
 
Förhoppningsvis "bara" 425 dagar kvar tills jag är i solen igen.



Söndag

God morgon!

Kallt och snö, trött på det nu. Och så måste man använda stickade tröjor så man inte fryser ihjäl. Jag har ett gäng stickade tröjor men inte såå många så blir ju att man använder samma rätt ofta. Skulle vilja ha lite nya. Här är två jag använder rätt flitigt. Den vita är från Gina och den svarta från topshop.

Nu ska jag äta frukost och sen ta det lugnt lite innan jag börjar plugga.

Kollar typ 5 gånger om dagen om resultatet från mina två tentor kommit upp men NEJ! Vill ju bara veta om jag klarat de eller inte, ååh.




Fika med Anna

Här kommer två bilder från när jag var och fikade med Anna igår. Vi drog till chicco och satt där ett bra tag och pratade. Har bara pratat med henne lite i skolan när jag gick på gymnasiet så det var jättekul att lära känna henne bättre! Supertrevlig tjej :)

Köpte kladdkaka och sprite, så himla gott. Kör nog på samma på tisdag med Robin.

Nu ska jag nog sova, är trött och imorgon väntar fonetikplugg, waah orkar inte.




Svenska folket suger på att rösta

Många bra låtar ikväll! MEN Sean banan? Come on, är det 3 åringar som röstar eller? Hans låt sög och han kan inte ens sjunga. Tycker Anton vad grym!! Och Erik och Tone vad med jättebra, Tone är så himla vacker. Så gick ingen av dem vidare.. Hoppas att de går vidare från andra chansen i alla fall!

Lite besviken tjej över kvällens resultat.




Melfest

Dags för melodifestivalen nurå, love it!
 
Jag och min nalle önskar er en trevlig kväll. Höhö



GO ANTON

Hejar på Anton ikväll, galet snygg kille ju !
 



Next week

På tisdag ska vi träffa Kasia och Robin, ska bli så kul att träffas igen! Och på fredag är det återträff med världens bästa nollningsgrupp, har dock inte bestämt om jag ska dit eller inte men det vore ju skitkul att träffa folket igen!
 
Hahhaha dör av skratt varje gång jag ser bilderna från spegelhuset, yeah våra ben har krympt..
Och får alltid ett leende på läpparna när jag ser denna bilden, så himla bra kväll det var.



VIDEOBLOGG

Usch detta är jättepinsamt och videoinlägg är nog inte riktigt min grej.. Men skitsamma, laddar upp det ändå :)
 



Vilken är finast?

Har så svårt att bestämma mig, vilken av jackorna ska jag behålla? Den beiga eller gröna? Eller kanske båda? De är så himla snygga men dyra, 499 styck så vill helst bara behålla 1 men vilken..?




Todays

Dagens!

Kika in om en stund om ni vill hjälpa nig bestämma vilken jacka jag ska behålla.




New books

Beställde lite nya böcker och fick hem de igår. Ska börja läsa någon idag! Hoppas de är bra :)




Paket

Mitt paket från h&m har kommit. Nu är frågan om jag ska berömma den beiga eller gröna? Eller kanske båda? Ska snart prova de tillsammans med svarta jeans och t-shirt och se!




Hey hottie

Sveriges snyggaste kille, utan tvekan!!

GOD NATT




Dreaming




Min fredag

Jobbade som sagt hela dagen idag på Linné. Hade musik, gillar att jobba! Hade både 7or, 8or och 9or så nu tror jag att jag nästan haft alla klasser på Linné, bra det för då känns det mindre nervöst.

Jag har alltid varit väldigt blyg av mig, framför allt mot folk jag inte känner så har alltid undrat om jag kommer klara av att bli lärare men har verkligen överraskat mig själv! Klarar av att stå framför en klass på 25 personer som jag inte känner och det går faktiskt bra! Så det känns jätteskönt.

Sen träffade jag Semir efter jag slutat så stod vi och pratade lite innan jag mötte upp Anna efter hon slutat skolan och så drog vi till stan. Lägger upp bilder från fikan sen.

Nästa vecka har jag skola på tisdag och torsdag och ska jobba onsdag och fredag. Måndag är jag ledig, som det ser ut nu i alla fall.




Friday

Woho love Fridays!

Ska snart kolla wildkids, hehe och sen gladiatorerna och snygg-Toro!

Bara ätit två pannkakor och kladdkaka på hela dagen, sjukt hungriiiiiiiiiiiiiig. Men blir anka ikväll, lyxmiddag! Älskar verkligen anka, mums.




Dagens

Såhär har jag sett ut idag. Tröjan är verkligen den varmaste jag äger, brukar vara kallt på Linné så jag tog den idag men i musiksalen var det rätt varmt så jag svettades som en gris hela dagen. Haha så himla lyckat alltså.

Jaja den passar om det typ är minus 20.. Tröjan är från Gina, ringen från guldfynd by kenza och jeansen från Kappahl, älskar mina svarta jeans! Har alltid varit en legginstjej men nu är jag verkligen en jeanstjej istället.

Btw sorry för mobilbilder men hittar inte laddaren till min systemkamera..




Nöjd

Så nöjd med min nya mascara! Fransarna blir verkligen superfina och långa.

Så ett tips; define a lash från maybelline!




God morgon

Mot jobbet och sen ska jag fika med Anna på stan.

Ha en trevlig dag kära läsare :)




Torsdagskväll

Har fruktansvärt ont i huvudet och är riktigt trött. Ska bara ta min spruta, ta någon huvudvärksmedicin och tvätta luggen snabbt och sen ska jag faktiskt sova. Lång dag på jobbet imorgon!

Visst är killen lik Chuck Bass?? Sjukt snygg!




Vad vill ni läsa om?

Känns som om jag bloggar om samma saker hela tiden. Skolan, jobbar, pluggar.. Så nu vill jag veta vad NI vill läsa här på bloggen?

Vad vill ni ha mer av? Något speciellt jag ska blogga om/visa upp? Mer outfits? Mindre av något?

Kom igen nu, GE MIG MASSVIS MED IDÉER, PLEASE!




Oh no

Föreläsningen blev framflyttad till min födelsedag, no way att jag drar till skolan då! Har varit på 2 föreläsning denna delkursen, haha grymt Carro. Ångest.




Linné

Ska snart ha mentortid med 7orna, så kul! Det är roligt att se hur allt fungerar i skolan, och se att yrket faktiskt passar. Vore ju surt att plugga 4,5 år och sen komma ut i skolan och upptäcka att man inte alls vill bli lärare. Sen ska jag ta bussen hem.

Som tur är missade jag bara skolan i måndags så behöver inte ha ångest. Hade egentligen skola imorgon med men föreläsningen blev framflyttad, perfekt eftersom jag ska jobba imorgon med.




Torsdag

Har ännu mer ont i magen idag än vad jag hade igår, ååh pallar inte !! Men ska jobba till 14.45 så det är bara att bita ihop och klara det helt enkelt.

Skulle egentligen haft 7orna nu men de är tydligen på studiebesök så nu börjar inte nästa lektion förrän 12.50, alltså om 2 timmar och jag har redan väntat i 1 timme. Det är himla drygt!




GOD NATT

God natt och sov gott!




Tired

Kan man bli mer trött än jag är just nu? Tveksamt..

Ska tydligen jobba imorgon med och fredag ju vilket betyder att jag då jobbat hela veckan, woop woop hur gick det där till? Idag hade jag svenska och engelska, imorgon ska jag ha engelska och franska och på fredag musik. Kul med lite olika!

Kolla så snygga linnen från bikbok. Älskar det med mönster, ska försöka få tag i det när lönen kommer.




B o r i n g

Hej
Har tråkigt
Och
Tar tusen bilder med min iPad
Hejdå




Hate this

Värmekudde, Värktabletter och choklad, mitt liv just nu. Ibland hatar jag verkligen att vara tjej!! Ont i huvudet har jag med och vet att det bara kommer bli värre efter choklad men seriöst, måste ha choklad!!

Och mamma kommer inte hem förrän ikväll, vill ju ha någon som pysslar om mig :( är hungrig men kan knappt stå så får väl svälta i några timmar.. står att man får ta 1 tablett var 4-6 timme vid värk, jag tog 2 på jobbet för stod inte ut och nu ska jag jag ta en till. Vad händer om man tar fler än det som står angivet? Inget hoppas jag?




Blä

Tuff dag på jobbet och så mensvärk på det som gör att jag bara vill DÖ! Kan knappt stå upp och så måste jag ta bussen hem. Mår så himla illa :( waah fml.




Tröttis

Mot jobbet!




Kväll

Älskar lyssna på let her go innan jag ska sova, så fin låt!

Vågade ta sprutan i magen, wiho. Kändes dock väldigt konstigt efter att ha tagit den i benet varje kväll i 8 år. Att få slippa det, vilken frihet. Blev dock ett fett stort blåmärke på magen men ändå, får se hur det känns imorgon men om det blir bra så fortsätter jag med det :)

Sova snart, jobb imorgon med ju. Natti vänner.




XXL

Min favoritmascara utgick för några år sedan men hittade den på fyndiq!! Det är inte exakt likadan dock, men samma märke och allt, bara att denna borsten är typ mer böjd men hoppas den ger samma fina resultat.

Beställde även mascaran Kenza använde innan den utgick, ska bli kul att prova på :)




Min dag

Usch, är sjukt trött!! Efter jobbet stack jag som sagt till diabetesläkaren. Träffade först sjuksköterskan som skulle ta mitt blodtryck bl.a. så hittade hon inte min puls? Wtf liksom! Och det gör ju cpont att ta blodtryck för den där kudden pumpas upp så mycket så kände hur blodet forsade upp haha. Så försökte hon 3 gånger men det gick inte, trodde min arm skulle ramla av.. Sen fick hon ta det 4e gången manuellt istället.

Läkaren är segast i världen så hos honom var vi i nästan 1,5 timme!! Ville bara därifrån, trött och hungrig. Resultatet var väl blandat. Blodtrycket, mina fötter, levervärdet, ögonen var jättebra men hba1c, blodvärden, järnbrist, vita blodkroppar och lite sånt var mindre bra tyvärr.. Men sköterskan sa att man kan ta den långverkande sprutan i magen istället för benet (!!!) det är ju underbart. För ta sprutan i benet är ett rent helvete för min del, svider alltid jättemycket så frågan är hur det skulle vara i magen? Ska nog försöka kväll!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med varm choklad framför Maria och mindy och drömmen om landet.




Min dag

Usch, är sjukt trött!! Efter jobbet stack jag som sagt till diabetesläkaren. Träffade först sjuksköterskan som skulle ta mitt blodtryck bl.a. så hittade hon inte min puls? Wtf liksom! Och det gör ju cpont att ta blodtryck för den där kudden pumpas upp så mycket så kände hur blodet forsade upp haha. Så försökte hon 3 gånger men det gick inte, trodde min arm skulle ramla av.. Sen fick hon ta det 4e gången manuellt istället.

Läkaren är segast i världen så hos honom var vi i nästan 1,5 timme!! Ville bara därifrån, trött och hungrig. Resultatet var väl blandat. Blodtrycket, mina fötter, levervärdet, ögonen var jättebra men hba1c, blodvärden, järnbrist, vita blodkroppar och lite sånt var mindre bra tyvärr.. Men sköterskan sa att man kan ta den långverkande sprutan i magen istället för benet (!!!) det är ju underbart. För ta sprutan i benet är ett rent helvete för min del, svider alltid jättemycket så frågan är hur det skulle vara i magen? Ska nog försöka kväll!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med varm choklad framför Maria och mindy och drömmen om landet.




Yeah

Jobb igår, jobb idag, jobb imorgon och jobb på fredag. Det går bra nu! Money money, I like it.

Ska ha musik hela fredagen vilket ska bli skitkul!:)

Ska snart till läkaren vilket är mindre kul.. Men 1 timme kvar på jobbet först.




Jobbar

Är sjukt trött och har asont i huvudet :( Men jobbar ändå, har lunch nu så tror jag ska dra till lärarrummet på gymnasiet, känns lite ensamt här i klassrummet haha.




I ♡ my bed

Fönar håret och värmer mig i mina mysiga, varma strumpor! Älskar de eftersom jag alltid fryser om fötterna.

Sov gott :)




Kväll

Tog ett varmt bad trots allt, skönt!

Min dag; jobb, äta på infinity (helt själv, så mobbad I know, hatar äta själv), akupunktur och sjukgymnasten.

Imorgon jobbar jag också! Mellan 10-14.40. Sen ska jag till diabetesläkaren, ångest inför det. Vet att han kommer dampa sönder för att jag är så dålig på att ta mitt blodsocker men seriöst, jag orkar inte sticka mig i fingret 10 gånger om dagen, det gör ont!! Men man borde ju så kommer få höra en massa skit om det. Mitt hba1c kommer säkert ligga högt med, åh palla läkaren. Aldrig får man höra något positivt, saknar verkligen min läkare som jag hade på barnmottagningen i Kstad, hon sa alltid snälla saker. Men där får man ju inte gå kvar längre tyvärr.




Aj

Reste mig från soffan och fick värsta krampen i foten, hatar det !

Hatar även att jag har ont i hela kroppen efter skit-akupunkturen! Min nacke dödar mig och även min panna.

Kan inte bestämma mig om jag ska ta ett bad eller sova. Tufft liv.




Lovely

Efter akupunkturen ville jag tröstshoppa så drog in till h&m och blev överlycklig! De har fått in nya jackor som är DÖSNYGGA. En jacka med tyg och skinn har jag velat sedan Kenza köpte sin på topshop för längesen. Och nu har äntligen h&m börjat med det!

Hade dock inte tillräckligt mycket pengar med mig så kunde inte köpa de idag men beställde de från nätet så fort jag kom hem! Beställde både en sån här vit och grön och så den gröna jackan, tror inte det är en exakt likadan dock för den fanns inte på nätet men en snarlik i alla fall.

De med skinn kostar 499 kr styck, den gröna 399 kr. Älskar att jobba och köpa kläder för min lön! Underbart är det.




Hemska akupunktur

Detta gör så jäääääääääääävla ont! Seriöst, gör aldrig akupunktur om ni är känsliga mot nålar. Jag trodde jag skulle dö idag, ville bara springa där ifrån och aldrig komma tillbaka.
 
Fattar inte varför tjejen på andra bilder har sånt smile, finns absolut inget skönt med det, ALLS.
 
Eftersom det var första gången fick jag 3 nålar i nacken, 2 nålar på armarna och 2 nålar rakt i huvudet, i pannan. Nacken gjorde ont men ändå helt okej, armarna gjorde nog minst ont men pannan!! Fy satanigatan vilken plåga. Man har ju så tunn hud i pannan så det var riktigt hemskt. Och inte nog med att man sätter in nålarna, sen ska man vrida på dem också tills det spänner något så fruktansvärt.
 
När hon tog ut nålarna ur pannan började det blöda och det ska det INTE göra.. Så nu har jag två blåmärken i pannan efter de jäkla nålarna. Själva akupunkturbehandligen tog 25 min och man spände nålarna 2 gånger. Så låg man där i bara bh i 25 min och frös ihjäl. Nej inte kul alls.
 
Ska tillbaka till sjukgymnasten om 1 vecka, vill inte ha akupunktur då igen.. Sen masserade hon även mina muskler, det gjorde äckligt ascpont!! Tryckte precis där jag har mina spänningar och jag började svettas som en gris haha. Nej, 1 timmes plåga var jag med om idag. Bäst att det hjälper mot min migrän.. För just nu är jag bara sjukt öm i nacke, armar och panna.



Läsarfråga

 
Vad skulle du gjort om du var 15 år och gravid? Fött barnet eller gjort abort? Tänkte med tanke på det du skrev vad den boken som jag vill vara handlade om? :) Gillar din blogg, kram!
 
Svar: För det första tack snälla :) För det andra, oj, vilken svårt fråga! 15 år är ju väldigt ungt, då går man i 9an.. Jättesvårt att svara på verkligen för har ju aldrig varit i den situationen men jag tror faktiskt aldrig att jag skulle kunna tänka mig göra abort. För mig skulle det känts som om jag dödade mitt egna barn liksom. Så jag tror jag hade fött barnet ändå! Och tagit paus 1 eller 2 år innan jag då började på gymnasiet. Men som sagt, om det verkligen hade hänt hade jag kanske resonerat annorlunda men jag är ingen festtjej direkt utan gillar att vara hemma så det skulle inte ha varit något problem när det gäller sånt.
 
 
 
Har alltid velat bli ung mamma, absolut inte så ung som 15 dock!!!! Men 22-23 skulle jag absolut kunna tänka mig. Inte för att det kommer hända haha men ändå. Hade varit så mysigt att gosa med en liten babygirl eller babyboy.
 
På tal om bebisar måste jag säga ett stort grattis till Kevin som blev pappa till en supersöt dotter idag. Gick på samma högstadieskola som honom och såg bilden på den nyfödda sötisen nyss, så kul! Och så längtar jag såå tills jag blir faster i maj, ska krama sönder bebben ♥
Och här är en bild på Shakiras nyfödda son, hur söt är han inte?! Tänk att växa upp med en av världens mest kända fotbollsspelare och en av världens mest kända artist som föräldrar, inte helt fel va?
 



Workwork

Var på väg till skolan, skulle just sätta mig i bilen och åka till stationen när jag får ett samtal om jag kan jobba på Linné idag, och eftersom jag aldrig tackar nej till jobb mer än när jag verkligen måste vara i skolan så sa jag ja.

Börjar kl 9, woho kul. Hoppas det blir ett antal timmar!




Söndagar..

Söndagar är så himla onödiga! Bara en massa ångest inför den kommande veckan, fyllda av plugg och verkligen hur tråkiga som helst.

God natt då :) ska upp 6 imorgon..




Dagens motto

Såg det på Erics insta och tycker det är så himla sant!




Söndag

Usch vaknade upp med riktigt mycket huvudvärk idag, ska försöka att inte ta någon medicin men det är verkligen inte lätt!

Ska i alla fall till sjukgymnasten imorgon för första gången, hoppas hon kan hjälpa mig lite med några övningar osv. Ska tydligen var där i ca 1,5 timme så hoppas det är värt det. Men imorgon är det först skola och därför ska jag plugga lite nu. Kollar hela tiden om resultatet från tentan kommit upp på nätet men neej, vill veta om jag klarat tentan eller inte!




Thanks girls

Blir så himla glad av såna här kommentarer, tusen tack är berömmet tjejer!:)




Heartbreak hotel

Riktigt dåligt startfält i årets mello! Den enda som var bra var Yohio så det var ju bra att han gick vidare, låten är faktiskt bra.

Gosa passar ju bättre i Bolibompa än i mello, sorry.

Läste nyss en artikel om att folk skriver till Yohio att han borde dö, Wtf liksom? Låt folk se ut hur de vill, blir så förbannad på folk som inte kan acceptera andra!! Go Yohio.




Melfest

Dåliga låtar ikväll!! Nästa vecka hoppas jag att Anton kommer leverera!




Favoritförfattare

Finns det någon av er som gillar att läsa? Tänkte tipsa om mina favoritförfattare så kanske ni kan hitta någon intressant bland dem :)
 
Katarina Von Bredow (ALLA borde läsa hennes böcker!!)
Per Nilsson (jag må han..le va är sjukt bra bla)
Emma Granholm (SJUKT bra!!)
Carolina Gynning (fantastisk författare! LÄS böckerna om Vanessa och Laura, ni kommer inte ångra er)
Sofi Farhman
Denise Rudberg
Johanna Lindbäck
Sophie Kinsella (LOVE hennes böcker)
Johanna Thydell
 
Katarinas, Carolinas och Emmas böcker måste ni verkligen läsa! Jag gillar alltså chick lit böcker och ungdomsböcker, som handlar om kärlek, problem osv. Har ni tips på någon författare/bok som är väldigt bra och som ni kan tipsa mig om? :) Gillar dock inte fantasy och vampyrer så HP och Twilight går bort.
 
Mina 3 absoluta favoritböcker!



Boring

Herregud, vilken tråkig lördag!! Kik me @caarro93 PLEASE




Polen dag 4, del 4

Jag fotade med min svarta sony systemkamera, med min rosa Nikon system, med min digitalkamera och med mobilen så det blev helt rörigt när jag la in bilderna på datorn, har tappat bort mig lite när vilka bilder togs. Men här är några bilder från vår näst sista kväll.
 
Var ju inte speciellt svårt att ta vackra bilder på solnedgången. Solnedgångar kan vara något av det finaste som finns! 
Kallt var det dock, blåste som satan.
Men värmde mig med min älskade varma choklad, seriöst det godaste som finns!! Minus grädden dårå.
Här var det så vackert! Kändes som taget ur en saga :)
Sen gick vi till ett annat café och jag fotade mina fina gladfigurer jag hade köpt tidigare den kvällen.
Mammas dessert.
Jättemysigt café inrett i sailor stil!
Mami.
Glad tjej!
Man kunde köpa typ all inredning, därför det hänger en prislapp på lampan haha.
När vi skulle hem såg vi de här lasergubbar gåendes, var väldigt häftigt faktiskt!
Bara i Polen sånt här händer, älskar det landet alltså ;p
 



NY

Är inne på ving och drömmer mig bort till ett av mina absolut största drömresmål; NEW YORK! Någongång ska jag dit, till staden som aldrig sover och uppleva den med egna ögon. Det skulle vara riktigt häftigt.

Har någon av er varit i NY? Är det så fantastiskt som det verkar?




Lördag

Tjena lördag!

Nu; scones till frukost, helt okej va? Ikväll börjar ju melodifestivalen och det är ju najs.

Nu ska jag bege mig till köket. Pusshaj.




Let her go

UNDERBAR låt! Hörde den för första gången idag.
 
God natt



Framtidsplaner

Tänkte lite på framtiden här om dagen. Lärare vet jag ju att jag vill bli, årskurs 7-9 och därför ska jag inte hoppa av lärarutbildningen, utan klara den från början till slut. 4 år kvar nu!
 
Sen hade jag tänkt jobba som lärare i cirka 10 år men därefter ta paus för att vidareutbilda mig till rektor! Det har jag aldrig tänkt på innan men känner att det faktiskt skulle passa mig rätt bra. Efter 10 år som högstadielärare är man ju antagligen duktig trött, sjukt kul men även en stoor utmaning. Så det skulle väl vara skönt med en paus och börja jobba som rektor när jag är runt 34 år gammal. Dessutom måste man ha jobbat 5-10 år som lärare innan men ens kan bli rektor så det passar ju bra. Lönen är dessutom så mycket bättre för rektorer än lärare och det är ju aldrig fel med lite mer lön. Får se om jag kommer ha samma tankar om 10 år men just nu känns det i alla fall bra. Då får man typ plugga vidare på någon ledarskapsutbildning vilket kan vara rätt intressant.
 
Bild från nollningen på min söta POLSKA nalle, hans keps är cool (y)



MISS U

Saknar mina 4 favorittjejer oerhört mycket! Träffas snaaaart girls?
 
Miss you Jessi!
Det är så jobbigt att ha sin absolut bästa vän så otroligt långt ifrån mig. Flytta tillbaka till Hässleholm va?!
Saknar även min fina Klaudia superdupermycket ♥
Skolan är såååå tråkig utan dig, får bege mig till Lund nån helg snart och så får du komma till lilla Hlm och hälsa på.
 
Har så fina vänner ♥



Life

Läser ni Andreas Wijks blogg? Tyckte så synd om honom när jag såg den här bilden. Han har nyss genomgått en stor hjärtoperation. Gillar verkligen hans blogg och hoppas att han blir bättre snart!

Det är såna här saker som får, i alla fall mig, att vara väldigt tacksam för det liv jag har. Det är inte alltid lätt, tex med min diabetes osv men det finns folk som har det sååå mycket värre. Man borde uppskatta livet så mycket mer, vilket man tyvärr ibland glömmer bort att göra.




Fredagskväll

IPad och gladiatorerna, helt okej ändå när man inte är så pigg!




Bad Friday

Hjälp, jag mår så fruktansvärt dåligt! Vet inte om jag någonsin haft sån här migrän. Tagit både spray, tabletter, sovit i princip hela dagen och ändå känns det som om huvudet ska sprängas i tusen bitar. Högt blodsocker har jag med, antingen är det högt eller lågt, blir lite smått galen!

Blir bara att ta det lugnt hela kvällen..




Men ååh

Anna är sjuk, hon vaknade nyss så det blir inte av idag. Fan också, jag som hade sett fram emot det så mycket! Inte träffat någon kompis på 1 månad för jag varit sjuk och haft onormalt mycket i skolan och när jag väl ska träffa en kompis så blir det inte av. Fml, pallar inte vara ensam en helg till..




February

Inget jobb idag heller, så himla tråkigt!!

Vaknade upp och allting snurrade i huvudet, lågt blodsocker, hade 2,2 bara så jag gick upp och satt och svettades och skakade. Sen gick jag och la mig igen och vaknade upp några timmar senare med hemsk migrän. Så fredagen har inte börjat så bra men förhoppningsvis blir den bättre :)