slide show

Mother nature

Kommer aldrig sluta förundras över hur vacker vår värld är! Naturen är verkligen magisk. Jag häpnar varje gång jag ser en rejäl solnedgång utomlands, det går liksom inte att tröttna. 
(null)
Denna bild är från dagens äventyr i bergsbyn Zia. Magiskt! 



Casa Cook beach

(null)

(null)

(null)
Livet är bättre på stranden! 



Hej från Grekland

Hej från Grekland! 
(null)
(null)
Vi kom fram i fredags och här ser ni två bilder på hur vi bor. När vi kom blev vi chockade, rummet är så långt ifrån vår stil man kan komma, farmers/afrikansk och vi båda hatade det. Nu tycker jag att rummet börjar bli mysigt! 

Omgivningen är i alla fall magisk, man bor i egna casas och lugnet är magiskt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Stranden vid hotellet är en ren fröjd! Ser ni solsängarna? Inga vanliga solstolar här inte, underbart sköna och jag har redan somnat ett antal gånger hehe. Det är så höga vågor vilket är kuuul och väldigt fint vatten! Vi spenderar så många timmar som möjligt på stranden, man vill inte gå därifrån. 
(null)

(null)
Gårdagens lunch! Jag åt club sandwich, väldigt god. Till efterrätt tog mamma baklava, man är ju ändå i Grekland. 
(null)
Kvällens outfit! 
(null)

(null)

(null)
På kvällen var det beachparty på stranden, de hade förberett väldigt fint! Det var musik och vi dansade barfota i sanden, såå mys. Under middagen började vi prata med ett par från Skottland, väldigt trevliga så vi hängde med dem på partyt. 

Det negativa är att wi-fi på hotellet suger och mitt internet funkar inte heller för vi är mitt ute i ingenstans.. det är ett 5 stjärnigt hotell och jag kan inte ens blogga eller lägga upp på Snapchat, det känns inte helt okej faktiskt :( vi sitter just nu på en restaurang i Tigaki och här fungerar mitt nät. 

Imorgon ska vi på äventyr till bergen, vi har bokat grekisk afton med mat, dans & musik. Det ser jag fram emot väldigt mycket 🤩



Mot Grekland

Imorgon åker jag till Grekland, det ska bli så galet skönt! Värmen här hemma håller på att ta död på mig. Ja, såklart är det supervarmt i Grekland också men strand utanför hotellet där man inte känner av värmen, AC på rummet och AC på restauranger - det är liksom helt annorlunda.
Vi ska till Kos, jag har bara varit på Kreta förut så det ska bli spännande att upptäcka ett nytt ställe. Visst ser hotellet himla fint ut? Det är barnfritt, så himla skönt! Avkoppling ska vara ledordet och det behöver jag verkligen. Ska njuta till 100% av denna resan för det är sista chansen för relax innan jobbet drar igång igen och det lär ju tröja ett år innan jag åker på solsemester igen. 
 
Jag har faktiskt packat klart, tro det eller ej. Nu ska jag äta, bada & tvätta håret och försöka få någon timme sömn, vi måste upp jääättetidigt. 



Kenzo PARIS

(null) (null)
(null)
Säg hej till mina nya älsklingar från KENZO, hur fina? KENZOs skor är överlag inte jättebekväma men snyggheten får väga upp i detta fall. Hur perfekt matchar de inte med min KENZO ryggsäck? Det är liksom exakt likadan logga och jag älskar min ryggsäck & använder den typ 24/7 :-) 
 
Drygt 1000 kr kostar skorna. Får börja använda skorna en stund och sen öka. På jobbet har jag typ halva min skogarderob, till och med mina kollegor retar mig haha! När ett par skor blir obekväma byter jag till ett par mer bekväma helt enkelt, finns alltid något par som matchar outfiten ;) det roliga är att jag typ alltid får kommentarer från mina elever om att jag bytt skor 😝



8

Kjol New Look (köpt i Polen) / linne h&m / solglasögon Gucci / bandana Stradavarius (köpt i Polen) och skorna som inte ens syns (??) är också från Polen, med andra ord köpte jag grymma saker där i år! 
 
En favoritoutfit nu i sommar! Finns det något härligare än brunbrända ben och kjol eller klänning till det? Jag känner mig tusen gånger fräschare när jag är brun, som en helt annan människa haha. Så fort sommaren börjar så slutar jag sminka mig helt och hållet, det är oerhört skönt! Jag har ju gjort fransar i något år men nu under sommaren har jag tagit paus, i början av sommaren mådde jag hemskt utan mina fransar, såg väldigt osminkad ut men nu när jag har fått färg i ansiktet saknar jag inte fransarna alls, väldigt skönt att vara utan. 
 
Jag tycker det är såå jobbigt att sminka mig så det tar bara några minuter i vanliga fall, framför allt när jag har fransar för då fixar jag bara brynen som tar några minuter och använder solpuder. Naturligt är härligt :-) 



By the sea with my <3

I förgår var jag, mamma & Jack på stranden. Det var verkligen jättekul att ha med Jack, han ger oss alltid så mycket glädje. Att se äkta leende, skratt och glädje hos ett barn är så fint. 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)
 
(null)
Fina, älskade Jack <3
(null)
Love you to the moon and back
 
Vädret var lite sådär men det klarnade upp allt mer ju längre tiden gick, ganska mycket moln dock och då var det kallt när man satt stilla men sitta stilla är inget man kan göra med denna busungen. Det blev bad, spring, skratt, lekar, strandpromenad och gräva i sanden - full rulle. 
(null)
(null)
(null)
Så himla fin på första bilden när han sitter försjunken i egna tankar 💫
 
Vi åkte och åt pizza i Åhus efter en dag full med lek och bus. En väldigt bra dag med en väldigt bra familj. 



En dag vid havet

Känns som om jag knappt är hemma någonting, jisses.. Jag som verkligen behöver egentid hemma känner att det varit dåligt på den fronten. Samtidigt är det ju sommar och man vill (kan) ju knappt sitta inne för det är så äckligt varmt. 

Vad har jag gjort då? Jo jag har varit på bio, varit på stranden med Jack, haft spelkväll med kompisar, ätit ute en massa och varit på stranden idag igen. Imorgon ska jag på grill, på torsdag måste jag packa och på fredag åker jag 🤩
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Yngsjö som vanligt <3

Kom till stranden sent idag, inte förrän 13.30 men det var faktiskt inte helt fel för solen bränner inte då så det är bästa tiden för att sola och det blev bättre väder ju senare klockan blev. 

Var kvar på stranden till kl 18.30, helt underbart! Flyttade solstolen nära vattnet, satt och läste samtidigt som jag lyssnade på vågorna. Det är för tusan livet, finns inget som gör mig mer avslappnad. Åh, skulle verkligen kunna leva vid havet året runt. 
(null)
På kvällen blev det middag på Spice of Åhus, ätit där så ofta på sistone så är nog stammis.. 



YNGSJÖ HAVSBAD

I förgår åkte jag och Jill till Yngsjö. En bästa vän och en dag på stranden, hur bra? Det var väldigt varmt och skönt, enda negativa för min del var att det knappt var några vågor alls, väldigt stilla hav och då får jag känslan av en sjö istället för hav och jag hatar sjöar! Vid havet ska det vara vågor, annars får jag ingen riktig strandkänsla :( Hoppas på ordentliga vågor i Grekland. 
 
Hur som helst, vi solade, snackade, skrattade och Jill badade. Jag hade absolut kunna tänka mig att bada nu i Sverige men hela havet var fullt av maneter, riktigt vidrigt.. Efter ett par timmar på stranden la vi solstolarna och all packning i bilen och tog med kameran för en liten photosession :) 



Mamma Mia 2

 
Har någon av er sett Mamma Mia 2? Jag ska se den idag, ser verkligen fram emot det för 1an var jättebra. Så himla kul att de lyckades få med alla (de flesta?) skådisarna som var med i 1an, utan Amanda, Meryl och papporna hade det ju inte varit samma sak :-)



Sverige brinner

Idag läste jag på Facebook när jag vaknade att 139 brandmän och 44 brandbilar från Polen är på väg till Sverige för att bekämpa bränderna. Färjan Unity Line sponsrade hela denna överfart. En person tog bilden här nedan och jag blir helt rörd, det är så himla fint. Jag blir stolt över mitt andra hemland Polen. En stor eloge till brandmännen som åker från Polen till Sverige för att försöka bekämpa våra bränder. En stor eloge till alla som jobbar som brandmän överhuvud taget, jag tycker det är så galet imponerande att det finns människor som riskerar sina egna liv dag in och dag ut för att rädda andras liv. Samma gällande polis och ambulans.
 
Jag tycker verkligen att dessa tre yrken borde tjäna så grymt mycket mer pengar än de gör, riktiga hjältar. Jag blir väldigt upprörd när jag jämför arbetet som dessa män och kvinnor gör med en influenser som lägger upp en Youtubevideo och drar in 100k. Förstår ni hur sjuk världen är som vi lever i? 
Hur som helst, fantastiskt initiativ och heder åt alla polska brandmän och även andra länder som skickar flygplan och helikoptrar för att hjälpa Sverige. Fina Sverige med all fin natur, jag blev chockad när jag läste om alla bränder som sprider sig i vårt avlånga land. Vilken fruktansvärd tragedi att behöva evakueras från sitt hem, från sin trygga plats, p.g.a. elden. 
 
Den varma "underbara" sommaren gör sig verkligen påmind. Under 260 år har det aldrig varit en sådan varm juli. Jag läste att det hade behövts 2 veckors kontant regn för att släcka dessa bränder vilket inte kommer att ske. Fatta vilket jobb brandmännen har framför sig?! Jag hoppas innerligt bränderna släcks och att de inte sprider sig. Läste om någon idiot som anlagt bränder, hur jävla dum får man bli?! Sådant gör mig så upprörd, borde vara hårt straff. Även på alla korkade människor som grillar ute i naturen? Det är eldningsförbud, hur svårt kan det vara att få in det i huvudet? Förbud mot att elda!! Okej?!



BBQ

För några dagar sedan var vi bjudna på grill till några familjevänner. Vi tog med oss Jack för att de har en son i Jacks ålder så vi tänkte att de kunde leka. Tyvärr var deras pool sönder men killarna hade kul ändå!
Jack gillade denna stol, förstår honom för här satte jag mig sen också hehe..
Underbara, underbara pojke! 💗
Jack ville prova på min kamera, han har aldrig fotat med den tidigare. Jag hängde den runt hans hals och han begav sig på fotoäventyr. Här skulle han fota fåglarna i fönstret men favoriten i denna bilden är ju att man ser Jack i fönstret med kameran i högsta hugg, så himla gulligt.
 
Följande bilder är alltså tagna av Jack 5 år gammal <3
Jag älskar denna bilden på mig och mamma, den är så himla spontan och det är extra roligt att Jack tog den! 
Jag är livrädd för stora hundar, får verkligen panik :( De har två stora schäfrar, Jack är inte ett dugg rädd för hundar så när han gick in puttade han bara bort dem, det såg så roligt ut. När han skulle ta denna bilden ropar Jack "HUNDAR!!" och så kom hundarna springandes, som vi skrattade 😄
Kuba!
Jag och min goa kille! Är så stolt över att vara faster till honom. Det var så roligt att se honom i en sådan här social tillställning för annars hänger vi mest med familjen när jag träffar Jack. Jag såg en ny sida av Jack som jag verkligen gillar. Denna kille är så ödmjuk, glad och snäll. Han tänker på alla andra och vill inte såra någon. Jag sa till Jack är jag är rädd för hundarna och att han måste stänga den lilla grinden varje gång han går ut och in, han glömde inte det en enda gång och varje gång såg han till att den var ordentligt stängd. En gång ramlade grinden ner, då sprang han snabbt dit och tog upp den. Fina, underbara lilla pojke. Jag älskar dig enormt och kommer alltid att finnas för dig, <3
 
Ska strax börja fixa mig för vi ska möta upp familjen Gorny i Åhus och äta på Spice of Åhus, de har grillbuffé idag och jag älskar ju grillat! Det ska bli väldigt kul att träffa Alexandra, var ett tag sedan. Ha en fin dag!



Here we come

Idag ska jag till stranden med denna pinglan. Det är ju såå gött att ha körkort och egen bil, första hela sommaren och det är en sån frihet. 
(null)
Det blir Yngsjö som vanligt, kommer nog bli grymt. 

Hur gullig är inte bilden?? Fina fina du. 



Vitamin sea

(null)
Några dagar efter att jag kommit hem från Cypern var jag på stranden, Yngsjö rättare sagt och det var en helt fantastisk dag. Det var perfekt väder, små, lätta vita moln som skyddade lite från solen och det bästa av allt; magiska vågor! 
(null)

(null)

(null)
Det var verkligen magiskt fint. Jag kände bara ren och skär lycka i hela kroppen. 
(null)

(null)

(null)
Jag bättrade på brännan, man tackar ju inte nej innan Grekland. 
(null)

(null)
Vi var där några timmar. Solade, läste, tittade på vågorna och gick strandpromenad. Fantastiskt! 
(null)
Därefter blev det en tripp till gallerian där jag åt grillad kyckling med pasta. 

En av de bästa dagarna hittills under sommarlovet. På kvällen fick jag mensvärk från helvetet. När vi var på Cypern tog jag tabletter för att skjuta upp mensen och jag har mensvärk as hell i vanliga fall men efter de tabletterna blir det om möjligt ännu värre. Det borde typ vara olagligt att ha så ont som jag har. Man kan ju tycka att jag borde vara van vid smärta vid den här laget men smärta blir man aldrig fan vid. Fyfan. Dagen var underbar så länge den varade i alla fall :-) 



Roses

(null)

(null)
Hej på er! 

Fler än jag som är trött på vädret?? Jag orkar inte denna värmen mer, på riktigt. Min migrän är sämre än sämst, har ont dygnet runt och inga tabletter biter på mig. Är så himla trött på detta, blir alltid värre när det är så himla varmt. 

Idag regnade det en stund, halleluja. Antar att bönderna typ grät av lycka, om än kortvarig. Där vi bor är det alltid så vackert på sommaren, grönt överallt men i år? Så jäkla torrt så allt gräs är brunt istället för grönt. Nej, jag skulle vilja ha några svala dagar. 

Vad har jag gjort sedan jag kom hem från Cypern då? Jag har träffat Jill och haft en superbra dag, har spenat minigolf med Anton och dagen efter med min bror och Jack, varit vid havet två gånger och varit på grillkväll. Många roliga stunder, man får göra så gott man kan när man lever med en kronisk sjukdom som gör att jag mer eller mindre alltid har ont. Ibland önskar jag verkligen att jag levde ett annat liv, att jag inte behövde ligga i timmar och ha ont varje dag utan bara kan göra vad jag vill. Tyvärr suger mitt liv ganska ofta, tro det eller ej. Många dagar jag knappt orkar mer. Nåja, man får försöka göra det bästa av livet även om det inte är en dans på rosor. 



Underbara Sunprime

En kväll tog jag dessa bilder runt omkring hotellet. Ett underbart hotell, verkligen! Till och med bilderna inger ett lugn. Jag badade aldrig i poolen, hallå man hade det fantastiska havet 10 meter därifrån (!) men poolen såg väldigt fin ut. På sista bilden ser ni små cabanas som man kunde använda.
 
Som ni ser på den näst sista bilden är inte hotellet kvadratiskt som de flesta andra utan en annorludna och cool byggnad. Många som gick förbi strandpromenaden kollade på vårt hotell och tyckte det var häftigt.



Bikini beach bar & restaurant

Om ni är i Protaras/Fig Tree Bay rekommenderar jag absolut restaurangen Bikini beach bar & restaurant. Det var den första restaurangen vi provade på och åt här 3 av 7 kvällar. Restaurangen låg väldigt nära vårt hotell och serverar mycket god mat.
Som ni ser är restaurangen grekisk/cypriotisk och det gick att få in rätter från båda köken + internationella rätter. Under slutet av veckan märkte vi att ena killen pratar svenska, kolla på flaggorna på deras skjortor om ni är där - det missade jag att göra haha.
När jag väl hittar något jag gillar ser jag ingen mening i att prova på andra rätter. Jag åt vitlöksbröd och souvlaki gjort av fläsk, väldigt grekiskt men ack så gott! Den godaste souvlakin av alla ställena jag provade på och det blev många hehe. Mamma åt fish & chips och var väldigt nöjd.
Alltså kan vara stelaste bilden som någonsin lagts upp på mig?? :))) 



Ocean view

Brukar ni boka rum med havsutsikt när ni är utomlands? Finns möjligheten gör jag alltid det, tycker det är så värt att betala extra för att vakna upp till en magisk utsikt över Medelhavet. Inte alls samma känsla att vakna upp till omgivningarna. 
Som jag nämnde innan så var vår balkong enorm och det var underbart att sitta här om kvällarna och kolla på solnedgången. Efter varje gång jag duschat gick jag ut på balkongen för att självtorka. Det var så galet varmt om kvällarna, aldrig svalare än 27 grader oavsett tid på dygnet.
Medelhavet så långt ögat kan nå. Saknar man? Jaa!



Sunprime Protaras Beach

Här kommer bilder från vårt rum på Sunprime Protaras Beach. Det är ett helt nybyggt hotell som Ving har öppnat precis vid stranden. Jag kan säga att det är ett av de absolut bästa hotellet jag bott på. I och med att det är helt nybyggt så var allt väldigt modernt, ljust och fräscht och det är precis så som jag vill att hotell ska vara. 
När vi kom in på rummet möttes vi av denna utsikt, alltså förstår ni hur vackert? En av de vackraste utsikerna jag sett, blev lika häpen varje gång.
Gråa väggar och två enkelsängar som satt ihop som en dubbelsäng. Sängarna var oerhört sköna och jag sov väldigt bra hela veckan. Brukar ha ont i ryggen när jag vaknar här hemma men hade inte det en enda gång på morgonen, tecken på att sängen var grym. 
Balkongen var enorm, lika bred som rummet. Fantastisk!
Rummet var inte jättestort men hade allt man behöver.
Väldigt bra och fint badrum med en jättestor dusch som var grym. 
 
Vi bodde i ett rum med havsutsikt vilket verkligen rekommenderas, så värt att betala extra för den utsikten. 
 
I och med att detta är ett vuxenhotell var hela atmosfären väldigt lugn och skön. Ingen stress någonstans. Gällande hotellet som helhet kommer jag på några minus.
 
- variation under frukosten. Det var samma slags utbud på buffén alla dagar, variation hade inte skadat för man blev ganska så trött på den efter några dagar. Att vattenmelonen tog slut några morgnar är inte heller okej.
- maten på hotellet i stort, vi åt lunch på hotellet direkt när vi anlände och jag måste säga att jag blev väldigt besviken. Mycket smaklös mat som var dyr.
- middagsbuffén på hotellet åt vi två kvällar och den var god men ett stort minus att de inte fyllde på med mat. En kväll kom vi 50 minuter innan buffén stängdes och då var det mycket som var slut och de fyllde inte på något alls vilket jag tycker är väldigt dåligt. Man ska kunna komma och äta buffé 15 min innan de stänger och ändå kunna välja bland maten på buffén.
- när vi skulle resa hem behövde vi förvara våra resväskor och då var hela rummet fullt och våra väskor fick inte plats så vi fick ställa de ute vid receptionen, ännu en sak som inte känns helt okej på ett så pass dyrt hotell. Större bagegerum hade ju varit smart tänkt.
- detta hotell ingår easy travel vilket innebär att man kan checka in sina resväskor redan på hotellet när man ska hem och slipper göra det på flygplatsen. Bussen hämtade oss 20.35 på kvällen och incheckningen skulle ske senast 09.15 på morgonen, hur dumt som helst för man behöver ju såklart tillgång till sin resväska under dagen.
 
Det mesta handlar om maten och några andra småsaker. I det stora hela är vi väldigt nöjda och jag rekommenderar varmt Sunprime Protaras Beach. Stranden låg verkligen precis utanför hotellet och inte vilken strand som helst utan en oerhört vacker strand.  
 



Mardrömsflygning

I natt kom jag hem från magiska Cypern! Har verkligen haft det galet bra och saknar det redan. 
(null)
Bild från sista middagen någon timme innan bussen hämtade oss. Dröm att äta middag med denna utsikt?? 
 
Resan hem var dock jobbig. Jag gillar inte att flyga, tycker det är lite småläskigt men framför allt riktigt drygt. Dock är jag nu livrädd att flyga, efter resan till Cypern.. Efter att ha varit i luften i någon timme som var lugn så sjunker helt plötsligt planet galet mycket och en massa människor börjar skrika. Då pratar jag inte om att planet sjönk lite utan det var så mycket vilket var galet obehagligt. Just i den stunden trodde jag på riktigt att vi alla skulle dö, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Satt resten av resan och var illamående och sjukt rädd. Det visade sig att ett rumänskt plan var rakt på väg mot vårt och då sjönk planet per automatik, någon automatisk styrning som planet känner av antar jag. Hade inte vårt plan gjort det så hade vi kolliderat med det andra planet och då hade vi alla garanterat dött. Vilka jväla idioter som sitter nere på marken i Rumänien och styr flygtrafiken!! Blir så arg när de sätter folks liv i fara. I efterhand fick vi reda på att planet sjönk 200 (!!!) meter rakt ner på några sekunder, inte konstigt att vi alla blev livrädda. Nej, det vill jag aldrig vara med om fler gånger. Under resan hem var jag verkligen jätterädd varje gång planet skakade, jag vill absolut inte utveckla någon slags flygrädsla i och med att jag verkligen älskar att resa men kan inte riktigt hjälpa det efter denna händelse.
 
Inte nog med det fick jag även galet ont i huvudet under hemresan, en sådan migrän som känns som om någon sticker knivar i pannan. Jag var ju oerhört dum och glömde packa ner migräntabletter i min ryggsäck så hade inte en enda tablett, mådde så sjukt dåligt. Kunde inte ta en förrän i bilen på väg hem från flygplatsen. Då hade jag så ont i halva sidan av ansiktet, ögat inkluderat att jag var tvungen att blunda hela bilresan hem. Imorse vaknade jag med om möjligt ännu värre migrän, den hade inte släppt något under natten trots en massa medicin. Jag låg och grät flera timmar i sängen och kunde inte röra mig 1 mm för det gjorde så ont. Jag låg så till klockan 14. Denna sjukdom är vidrig, förstör mitt liv mer än någon förstår. WHO har utnämt topp 5 sjukdomar som försvårar livet allra mest. Migrän låg på 4e plats och diabetes på 5e plats. Underbart att ha båda.. Smärtan i huvudet är omänsklig och den går inte att förklara för någon som endast haft huvudvärk. Orkar inte med denna skiten mer, har hållit på sedan år 2011 och ibland känner jag bara för att ge upp :( Det är ingen sjundom som syns utanpå men smärtan i huvudet dödar mig och hindrar mig från att leva. 
 
Oj nu blev det väldigt djupt men skönt att få skriva av sig. Efter grymt mycket medicin mådde jag äntligen lite bättre vid 16 så jag behövde inte ställa in min träff med Jill. Såå kul att träffa bästa vännen igen, det blev till slut en riktigt trevlig dag. 
 
Nu ska jag ta ännu en migräntablett för har väldigt ont igen och sedan sova. God natt 💓



Älskar

(null)

(null)
Igår var vi på stranden till klockan 20 (!!), det började bli mörkt haha. 
Det var helt fantastiskt att sitta på en nästan folktom stranden, se solnedgången och läsa. Höjdpunkt här i livet. 



Lever life

(null)

(null)

(null)
Jag har det hur bra som helst och lever life! Här är galet vackert och vattnet är verkligen det finaste och mest klara jag sett och då har jag ändå varit på många ställen. 

Igår och idag på morgonen mådde jag inte alls bra, hade superhög feber av solen antar jag. Idag är det bättre men inte helt bra än. Tog det lugnt med solandet idag men imorgon får jag passa på att steka ☀️

Hört att det är varmt i Sverige också? 



Cypern

(null)
Hej från värmen! Jag har det väldigt bra på Cypern. Vattnet i havet är fantastiskt vackert och klart, så turkost och så klart att man ser botten till och med där det är djupt. Jag förstår varför Cypern har Europas klaraste badvatten. 

Hotellet är jättefint! Rekommenderas starkt. Finns självklart lite nackdelar med, som överallt. Det blir tyvärr knappt några vågor i havet, bra för vissa; mindre bra för oss som älskar vågor. Det blåser alldeles för lite vid stranden vilket blir jobbigt i och med att det är så galet varmt. Lunchen på hotellet blev jag besviken över, däremot åt vi en god lunch igår vid stranden. Lite sådant men annars är allt tipptopp :)



See you Cyprus

Idag åker vi till Cypern! Som jag längtat. Det har varit ett riktigt hektiskt år på jobbet och jag har egentligen jobbat och stressat alldeles för mycket. Jag har väldigt svårt att slappna av och varje sommar har det varit något, tentor efter sommaren jag varit nervös inför och behövt plugga på, VFU strul, examensarbete, körkortet och tankar om vart jag kommer att hamna när det gäller fast jobb. Denna sommaren behöver jag inte tänka på några tentor för jag är färdig med hela min universitetsutbildning, körkortet är mitt och jag har ett fast jobb att komma tillbaka till efter jobbet. Jag ska fokusera på mig själv och på att slappna av till 100% och det känns så bra i hela kroppen. Prestationsångesten som alltid gnager inom mig börjar sakna men säkert blekna lite nu under sommaren och det är en enorm lättnad. Vid havet är det enda ställe jag kan slappna av på, sådär på riktigt. 
 
Vi kommer att bo på ett helt nyöppnat hotell i Fig Tree Bay på Cypern. Jag har varit på Cypern en gång tidigare, då i Ayia Napa så det ska bli väldigt roligt att upptäcka ett nytt ställe. Hotellet välkomnade sina första gäster i juni i år så det är verkligen nytt. Det bästa av allt? Det är ett vuxenhotell med åldersgräns 16 år vilket innebär att det inte kommer vara en enda unge, barnfritt!! Så underbart. Avslappning till tusen. Finns typ inget värre än när barn skriker vid frukosten.. Stranden ligger verkligen vid hotellet. 
Det ser fantatiskt ut! Jag hoppas att vi blir nöjda :-)
 
Bilderna är lånade från Ving.se 
 
Jag har packat med mig bikinis, solkräm, en massa böcker och hörlurar. Det är så jag tänker spendera nästkommande sju dagar; på stranden med sol, bad, läsning och musik. Planet lyfter väldigt tidigt, 07 på morgonen - lär vara framme på hotellet vid 13 kanske? Vi hörs senare ikväll!



Sunset

Shopping och solnedgångar ligger på typ topp 5 listan över saker jag tycker om mest. Kombinationen av båda då? Jadå, när vi kom ut till bilen efter en shoppingkväll såg himlen ut såhär, så himla vackert 😌



TH - PUMA SUEDE

Köpte dessa skorna i Polen, så himla nöjd! Där finns en affär med en massa märkesskor och jag brukar få med mig några par varje år. 
 
De svarta från Tommy Hilfiger passar till allt, älskar att de är lite högre. Har ett par likadana fast i blått men annat material dock. Skorna från Puma är sådär fulsnygga, de ska lätt med till Cypern - superskönt att gå ner i dem till frukosten och liknande.
 
Annars då? Söndag och dagens planer är att packa klart vilket jag tänkte göra under dagen, att ta ett bad i lugn och ro, tvätta håret, använda inpackning, silverschampo, raka mig, ta hand om fötterna och liknande. Även detta tänkte jag göra tidigare under dagen och inte mitt i natten som det brukar bli. Vi ska nämligen åka väldigt tidigt imorgon så jag skulle vilja lägga mig senast 22.30 idag.