slide show

Ni är så bra.

Tack för alla era söta kommentar angående mamma, det uppskattas! Och tack till mina vänner som bryr sig så mycket, både på msn, sms och facebook. Ni är underbara! ♥

Mamma kom hem från sjukhuset efter några timmar och EKG maskinen visade att det var en hjärtattack :o Men de sa att maskinen inte alltid stämmer, den brukar visa felaktiga svar rätt ofta. Sen när de tog blodprov på henne så hittade de inget fel på hjärtat (tacka Gud för det!) men läkaren sa att det var 99% säkert att hon har fått en liten hjärtattack för några dagar sen, men det är inte alltid att kvinnor märker det. Mamma måste i alla fall sova mer och stressa mindre! Som tur är så är det inget jättefarligt nu, hoppas verkligen inte det upprepar sig. Vilken lättnad när hon kom hem i alla fall :)

Idag har jag pluggat rätt mycket historia, kan franska revolutionen och Wienkongressen okej nu.. Måste dock plugga såååå mycker mer imorgon. Imorgon är det också dags för vårt svenska tal angående namnet. 3 minuter ska det vara, jag har gjort rosa talkort haha! Gulligt ju.. Kan det helt okej, men är mest rädd att jag inte kommer hålla tiden. Vår lärare är rätt sträng med redovisningar så jag är rätt nervös. Ni kan ju hålla tummarna för mig?

Veckorna nu innan lovet kommer vara helt kaos!
♥ 3 prov (stort historiaprov, spanska & engelska)
♥ 5 (!!) redovisningar/tal (svenskatal, geografi, samhälle, engelska och socialkunskap) Och jag hatar liksom muntliga redovisningar.

Utövar det så har vi tusen andra läxor. Snart jullov, snaaart.

Nu ska jag bara skriva en källförteckning till svenska talet och sen sova. Natti!




Mamma?

Mamma har haft ont på ena sidan, typ vid hjärtat nu i 2 dagar och idag när hon snackade med en läkare över telefon sa han att hon måste åka in till sjukhuset och göra EKG. Omg, tänk så är det något allvarligt? Jag blev sjukt nervös nu.

Vet inte riktigt vad som menas med EKG, någon av er kanske vet? Kan det vara något farligt fel? :o Mamma stressar för mycket alltså.

Snälla mamma, bli bra NU. Annars vet jag inte vad jag gör.


Världens finaste mamma, hoppas det inte är något farligt. ♥

Mamma ska snart åka ner till akuten och under tiden ska jag plugga historia och öva & öva till svenska talet! Kul dag..

Update: mamma ringde från sjukhuset innan, det kommer ta flera timmar att ta EKG, blodprov och sånt. Fler timmar! Mamma kom hem nu, snälla:(



00.03, dags att sova

Kass uppdatering idag men jag har faktiskt varit duktig och pluggat en hel del! Pluggat in de 23 frågorna på franska revolutionen, läst igenom sidorna om franska revlolutionen, pluggat 19 spanska glosor, övat & övat på svenska talet, läst i engelska boken och gjort min matteläxa (för en gångs skull fattade jag faktiskt!) Har även hunnit kolla på halv åtta hos mig, hollywoodfruar och pensionärsjävlar. Känner mig effektiv idag ;)

Huh, nu är jag helt slut. Tror dock att jag och Faruk har lyckats övertala vår spanska lärare att flytta spanska provet från tisdag nästa vecka till fredag istället, passar alla andra också, har hört med de flesta idag så det är ju asbra. Då har man mer tid att plugga!

Klockan är just nu 00.00, scary.. Haha nej kanske inte då. Imorgon har jag sovmorgon, börjar 9.40 men nu ska jag sova, blir ju ändå inte så himla många timmars sömn. Imorgon hoppas jag på att vi får tillbaka matteprovet! Jag vill veta om jag fick IG eller G, snääääälla G tack.


Puss och godnatt ♥



1 year ago

29 november 2009, precis 1 år sedan nu som jag träffade underbara Rabih för första gången (och senaste med för den delen) Det var en helt fantastisk dag, kommer aldrig glömma det. Saknar fina Rabih oerhört mycket :(



Hemsk bild på mig! men Rabih är söt :)




Miss u, miss u, miss u! ♥



Mina nya skor

Ehhe har en massa shopping att visa er, det jag köpte på Nova Lund på lovet.. Segis, jag vet!
Här får ni i alla fall se mina nya skor, älskar de :)




299 kr (tror jag?) från skopunkten i all fall!



Förslag?

Ehm hjälp tack?! Vi ska ha ett tal på svenskan om våra namn på onsdag i 3 minuter. Jag kan nästan inte hitta någon fakta om Caroline.. Vet ni några sida där det står fakta? Och vad kan man mer ha med förutom varför jag fick namnet Caroline, historia, statistik, kända personer och namnsdag?

Mitt tal är för kooort och måste vara 20 sek till, minst. Snälla, help?




Första advent

Ojoj vad tiden går fort, det är ju redan första advent idag! Har haft en mysig morgon med en god frukost och massvis med tända ljus. Tyvärr har vi inga pepparkakor hemma, glömde helt bort att köpa det i fredags. Men det laddar jag upp med till andra advent istället.

Tyvärr blir inte resten av dagen lika mysig eftersom jag har en hel del plugg att ta tag i. Måste skriva klart svenska talet, börja öva på det, göra talkort osv, historia frågor och börja plugga inför provet & läsa i engelska boken.

Bäst att sätta igång? Puss!




HAHAHAHAH

Kollade på pensionärsjävlar för första gången idag och måste säga; varför har jag missat det innan?! Måste vara dte roligaste jag någonsin sett, hahah så himla kul! Folks miner är ju bara bäst. Nu har jag så ont i magen pga allt skratt.

Har ni sett det någongång? Om inte, så GÖR DET!


Kolla killarna i klippet, haha jag dör!



Julkänslor

Jag & mamma spenderade två timmar i förrådet, vi kunde bara hitta mina ena vintersko! Var tog den andra vägen liksom? Till sist hittade vi den & allt julpynt. Sen dess har jag hållt på att städa här hemma och julpyntat, så himla mysigt! Har även lyssnat på julmusik, inte låångt kvar nu ju :)

Håller ni med mig om att julafton är den absolut bästa dagen på året?


En söt liten tomte sitter nu på fönsterkarmen.


Min söta nalle-lampa som bytar färg. Men vet ni hur osmart jag var?! La alla julsakerna i badkaret för att sköjla av de och tänkte inte på att det är batterier i den här så jag började skölja vatten på den. Duuumt gjort ju! På något konstigt sätt så funkar den ändå ;)

Så mysigt!

Nu har nyss jag och mamma ätit en god middag. Klockan 9 ska jag se pensionärsjävlar och sen blir det film och lite sånt.

Har ni börjat julpynta än?



JULPYNTA

Idag är det dags att julpynta! Första advent imorgon ju och nu är det faktiskt inte långt kvar till jul. Dock vet jag inte var vi har allt julpynt så nu ska jag och mamma bege oss till förrådet och leta. Ljusstakar, adventsstake, tomar och andra roliga föremål ska hittas. Mys!


Årets första julpynt är i alla fall uppe, en liten julstrumpa som jag har gjort på slöjden haha!



New

Igår när jag var på stan med Cassandra köpte jag en ny ring. Ni vet, jag älskar ju ringar! Fanns rätt många snygga men efter ett tag bestämde jag mig för den här;


Jag älskar den! 129 kr från Glitter :)



You'll be in my heart


UNDERBAR låt med Rabih, bara lyssna på den och säg vad ni tycker? Jag kan inte sluta lyssna, den är helt fantastisk! Det är en låt till alla hans fans ♥

Dock får den mig att sakna Rabih något enormt! :(



CANDY

Vaa, hur kunde Linnea åka ut istället för Minnah? Seriöst, vem röstar på Minnah? Hon är ju så tråkig! Liksom ärligt, om ett halvår, hur många minns vem Minnah var då? Aja, är i alla fall glad att bästa Olle är vidare ♥



Nu ska jag äta min hjärt-klubba som jag fick av mamma. Hihihi :)



Fredagsmys

Hej!

Vilken onödig dag i skolan. Hade ju en lektion på morgonen och sen håla i 3,5 timme (!!!!) och sen spanska kl. 13.00 men duktig som man är stannade man ju kvar i skolan ;) Dagen började med socialkunskap där jag, Amanda, Samir och Lovisa planerade mer till vår uppgift. Sen hade jag som sagt lååång håla. Och det var bara jag och Samir från hela vår klass som var kvar i skolan haha! Medan SM hade natur så satt vi i bibblan och lät tiden gå där.

Sen slutade äntligen Emelie och vi gick och åt med Samir och Pontus, god mat & mycket skratt :) Efter vi hade suttit i matan typ 50 min så drog jag och Emelie till bibblan där vi tänkte plugga. Blev dock inte så mycket plugg, var några till där och ni vet hur det är. Man snackar alltid istället för att göra det man ska. Till sist spanska, skrivtligt läxförhör. Helt underbart juu! Eller inte..

Efter skolan blev det som sagt stan med Cassandra, kom typ nyss hem. Nu blir det mat+godis+idol= AWESOME. Fredagsmys is ON.


Goooooott!



Fika med bästavän

Efter skolan ska jag möta upp bästa vän Cassandra och så ska vi ta en fika nere på stan. Mys! ♥





LANVIN

Vad tycker ni om kollektionen som Lanvin designat för H&M? Jag tycker faktiskt inte det är något speciellt om jag ska vara ärlig. För det första är alla plaggen svindyra och för den andra är det inte riktigt min stil. Utav 35 plagg är det 3 jag tycker någorlunda om. Nej, det blir inget Lanvin för min del.






Här är hela kollektionen. Det jag ringat in i rosa gillar jag ;)
Vilket är erat favorit plagg? & har ni/ ska ni köpa något från Lanvin?



Vardagslyx

Har varit duktig och pluggat i flera timmar! Geografin struntar jag dock i eftersom det inte är någon brådska med den. Svenska talet började jag skriva på men fortsätter med det imorgon, har ju ändå en lååång håla.

Väntar nu på att mamma ska komma hem, vi ska äta pizza :D mums vad gott! Vardagslyx, ohja.


Snart blir det pizza, gott.



Utvecklingssamtal

Hallå, hallå!

Gick och la mig 2 på natten igår, ni kan ju gissa hur trött jag är nu? Socialkunskap första lektionen idag, jag, Amanda, Lovisa, Samir & Emma började så smått på vårt arbete. Sen hade jag utvecklingssamtal och mamma var såklart med, haha hon insisterar alltid på det? Det gick i alla fall hur bra som helst, min klassförståndare sa bara positiva saker om mig, att jag är väldigt ambitiös, trevlig osv osv. Klagade lite på att vi hade alldeles för mycket läxor & prov nu i tvåan! Hon tyckte inte att jag skulle satsa på MVG i alla ämnen haha? Hon sa att VG också var väldigt bra men jag är sån som verkligen vill ha bra betyg & mest nu i 2an! Vill ha MVG i allt förutom matten för där satsar jag bara på G. Man fick se sån lapp där lärarna kryssar i vilket betyg man ligger på, om man klarar g eller över och jag låg på vg/mvg i alla ämnen utom matten dårå. Jag är stolt över mig själv!

Imorgon har jag en lektion på morgonen och sen 3,5 timmes håla innan nästa lektion?!!! Ehm vad ska jag göra i skolan i 3,5 timme? Vadå tråkiiiigt. Får väl sitta i bibblan med någon i klassen, och kanske vara duktig och plugga lite?

Det är också vad jag ska göra nu, plugga alltså. Historia, börja på svenska talet, läsa eng boken, en massa spanska & kolla igenom geografin. Tänkte göra allt det nu under några timmar så att man kan chilla ikväll :)


Btw, har jag sagt att jag HATAR snö?!



Sent idag igen

Kom hem från Maja vid 23.15, SEEEEENT! Nu har jag suttit och skrivit in engelska uppsatsen på datorn, tog en himla tid. Borde läsa i engelska boken och socialkunskap men hinner ju inte! Klockan är halv 2 snart, ska man strunta i resten av läxorna och sova istället? Tror nästan det!

Slutar tidigt imorgon så kan plugga en massa då istället. Säger godnatt & sov gott ♥




Bridget Jones diary

Vaknade nyss, sov 2,5 timme istället visst men det behövde jag! Dock har jag fortfarande ont i huvudet men det är inte så illa som det var innan.

Snart ska jag hem till Maja, vi ska kolla på Bridget Jones dagbok eftersom att vi måste lämna in en uppsats om det på engelska imorgon och jag har inte ens börjat! Vadå panik? Fast jag kommer inte ihåg filmen så himla bra och det måste finnas med vissa detaljer så därför ska vi se om den.

Vet inte riktigt när jag kommer hem, kanske vid 21? Vi hörs sen :)


Orkar inte se den igen haha.. Tycker faktiskt inte den är speciellt bra. Skulle vara bättre att krypa ner under täcket igen och sova hela kvällen + natten men nej, nu är det plugg som gäller!



Powernap

Hallå!

Morgonen började inte bra, vaknade upp med migrän, kollade ut & såg en massa snö och kom 15 min sent till första lektionen. Huvudvärken har hållit i sig hela dagen och jag har fortfarande asont! Började läsa engelska boken som är till imorgon men huvudet värker så mycket så jag kan inte läsa.

Tjena sömnbrist! Det funkar inte att gå och lägga sig halv 2 och upp fem timmar senare och tro att man ska må toppen. Skärpning Caroline.

Tänkte därför äta något nu snabbt och sen ta en powernap på 1 timme, borde plugga för jag har jättemycket men jag skiter i det. Hoppas verkligen att huvudvärken försvinner, snäääälla.


Såhär trött är jag! Ska ta en powernap nu & hoppas att huvudvärken försvinner.



KLAR

YES, äntligen klar med samhällsarbetet som ska lämnas in imorgon! Fy vilken tid det tog, var ju klar med det mesta av texten redan igår men att göra en innehållsförteckning, layout, få ut hela arbetet och sånt skit tar sjukt lång tid. Nu är jag i alla fall klar och jag blev nöjd med arbetet! Hoppas jag får mvg ;)



Trött tjej klockan 1 på kvällen (natten?). Hann dock inte göra engelskan och historia frågorna, illa! Men aja, jag är faktiskt ingen robot. Gör det imorgon istället, för nu ska jag sova & jag ska upp om 5,5 timme. Gaah! Godnatt ♥



Matteprov, check!

Hallå!

Vaknade halv 7 idag för att plugga in det sista till matten, mötte upp Maja och sen drog vi till skolan. Som sagt så inleddes dagen med ett matteprov som jag antar gick rätt åt helvete :/ Det var SVÅRT! Jag tyckte delen utan miniräknare var skitsvår haha.. Kommer ha såå många fel. Vill bara få tillbaka provet nu så att jag kan se om jag klarat det eller inte. Antingen så blir det IG eller G, hoppas självklart på det sista! Snälla Gud, gör så att jag får G!!! Håll tummarna för mig?!

Annars så har dagen varit rätt chill, efter provet blev det snack i bibblan med några innan vi gick och åt. Därefter en bra spanska lektion, gjorde inte så mycket men vi hade betygssamtal och jag fick reda på att jag ligger på VG+ och läraren tycker att jag ska satsa på MVG, shit vad kul! Trodde jag typ låg på G haha, men jag gillar spanska! Sen geografi och efter det håla innan FCEn. Medan jag och Maja satt och väntade på att tiden skulle gå skrattade vi typ ihjäl oss HAHA, satte nästan min mars i halsen och kvävdes haha.. Vi skrattade verkligen åt allt som rörde sig och vad vi än sa så började vi gapskratta, vadå övertrötta? Det beror på att vi har så sjukt mycket läxor och sover alldeles för lite.

Så skönt att matteprovet äntligen är över, dock har jag ungefär 1000000 läxor att ta tag i, orkar inte! Ett samhällsarbete ska lämnas in imorgon och jag har en hel del kvar att göra på det. Måste börja snaart, men socialbidrag är inte speciellt intressant ska ni veta.. Sen historia frågor, läsa i engelska boken, börja på uppsatsen, en annan engelska läxa, svenska osv osv. Blööö.


Gammal outfit bild, kanske kör på jeanskjortan imorgon. Länge sen nu ju, btw, var är den?



Matteprov!

Jag är trööööööööööööött! Skola mellan kl 8.15-17.00 typ, vadå helt slut? Egentligen slutar vi ju 13.50 men sedan blev det mattestugan, jäkla prov! Jag vill inte ha prov i matte B imorgon. Jag kommer faila TOTALT. När jag kom hem började jag plugga matte direkt, vadå värsta dagen i mitt liv typ haha..

Nej men nu har jag tagit en liten paus, datan 15 min och sen halv 8 hos mig. Sen blir det matteplugg igen, i några timmar i alla fall. Tänkte från 20.00-23.00 ungefär och sen ska jag soooova. Måste vara pigg inför provet imorgon men antar att jag inte kommer sova så himla bra, är alltid så nervös innan matteprov.

Tycker ni kan önska mig lycka till? (a) Det lär behövas!

Och glöm inte frågestuden HÄR.


BUHU, JAG FATTAR NADA.

Update: sådär ja, nu 5 timmar senare och jag är fortfarande lika clueless när det gäller matten. Ska nu strax sova och hoppas att lite av det jag pluggat in fastnat i hjärnan. Well, vi får se imorgon! Snälla att jag inte får IG bara, då blir jag knäckt -.-



MATTE-PLUGG

Hallå! Så kul att så många redan ställt frågor i frågestunden! :)

Har inte alls uppdaterat idag på grund av allt plugg. Vid halv 2 åkte jag hem till Maja och där hade vi pluggdag med matten, hennes syrra hjälpte oss (som alltid innan prov). Vi pluggade matte i 5 timmar, är heelt slut! Känner mig fortfarande riktigt osäker över matten, är inte en endaste sak som jag känner att jag kan till 100%. Skit matte B kurs, jag hatar den!

Provet är på tisdag vilket betyder att jag har imorgon på mig att plugga också. Ska till mattestugan då och sen blir det stenhårt plugg i flera timmar när jag kommer hem. Har även så mycket andra läxor att ta tag i men jag hinner ju inte..! Dock ska ett samhällsarbete vara klart till på tisdag, ska skriva diskussionsdelen idag och sen göra klart det imorgon. Men matten är prioritering nummer 1.

Hoppas ni haft en fin dag? Vad har ni gjort idag?


Om man bara kunde lägga sig på en luftmadrass ute i varma medelhavet och flyta runt ett tag.. Och glömma alla läxor och krav man har på sig hela tiden. Andas ut lite..

Fortsätt ställa frågor i frågestunden i inlägget nedan! :)



FRÅGESTUND

Ja men då kör vi en frågestund! Fråga på, hitta på vilka roliga frågor som helst! :)
Så svarar jag när jag fått tillräckligt många.


Nu sticker jag hem till Maja på filmkväll, ha en trevlig kväll ♥



DU ÄR BÄST

Har ju inte visat er alla bilder från Polen än, tänkte lägga in några nu. Här kommer 4 bilder på mig och världens finaste & bästa mamma i vårt favoritshopping center där nere.




Du är den bästa som finns & jag älskar dig mest. Tack för att du alltid ställer upp mamma ♥

Typ överallt så säger folk att vi är så lika, att man verkligen ser att det är mamma och dotter. Tycker ni också det? För personligen tycker jag inte vi är speciellt lika haha? :o




Ändrade planer

Hej på er!

Det blir lite ändrade planer angående idag, Majas syrra kunde tyvärr inte hjälpa oss med matten idag så jag ska dit imorgon istället. Då blir det STENHÅRT plugg i flera timmar. Typ 6 timmar matte eller något sånt. Kanske skönt att få ta det lite lugnt idag istället då. Dock måste jag göra Cambridge engelskan, samhällsarbetet, läsa lite i eng boken och kolla igenom matten själv. Hatar att gå i 2an, det är så jäkla jobbigt.

Har i alla fall hunnit kolla på 2 avsnitt fångad på svtplay. Haha jag älskar den serien! Ni vet den som gick på sommarlovsmorgon i sommar? Det är andra säsongen nu, skitbra faktiskt ;o

Ska snart ut på en liten promenad och sen plugg time. Ska även fota mina nya skor och köra igång en frågestund så kolla in här lite senare!


Nu har även snön kommit till Skåne, det är alldeles vitt ute. Snart 1 månad kvar till julafton, åh vad jag längtar! Tänk julmusik, julgranen, massa pepparkakor, julpynt, maten, presenter, familjen. Julafton är den bästa dagen på hela året, helt klart. Jag och min bror på bilden btw :)



Frågestund?

Nej usch vad jag är trött! Som vanligt på fredagar då.. Blir nog till att sova snart & ta en lång sovmorgon imorgon. Och självklart amerikanska pannkakor till frukost, tradition ju ;)

Därefter kommer HELA min helg bestå av plugg, skjut mig liksom.. Ska hem till Maja imorgon och plugga matte hela dagen. På en lördag, fattar ni?! Tycker synd om mig, haha. Men vill inte få IG, mååååste klara G. Hoppas ni spenderar er helg lite roligare.

Tänkte kanske köra en frågestund imorgon, vad tycker ni om det? Var ju länge sen nu!




Your song


Awesome, underbart, lovely, fantastiskt. Snygg-Olle gjorde den här låten så sjukt bra!

Snälla åk inte ut ♥



Gymmet

Hmm, jag skrev ett tidsinställt inlägg igår men det kom aldrig upp?!

I alla fall, efter skolan så blev det gymmet med Maja i drygt 1,5 timme. Vi började med 10 min spinning, sen 10 min på en jobbig maskin och därefter 10 min på löpbandet. Efter det körde vi igenom hela träningsprogrammet. Känner mig sjukt duktig måste jag säga haha! (y) Nu kan man njuta av choklad och chips ikväll. Det är faktiskt skoj att träna!


Den här maskinen var rätt jobbig faktiskt, men rolig.

Annars så har dagen i skolan varit bra. På socialkunskapen fick vi reda på en ny uppgift vi ska göra, på svenskan hade 45 min genomgång på hur vi ska lägga upp vår redovisning osv, på historian var det läxförhör och spanska lektionen var sjukt chill.

Annars HATAR jag det här äckliga vädret! Det har snöat HELA dagen, sjukt jobbigt och det är inte sån normal snö nej, utan det är blötsnö, fötterna blev genomblöta varje gång jag tog ett steg. I hate snow. På julafton ska det va, that´s it!



Baseballjacka

På Nova Lund hittade jag riktigt bra shopping faktiskt! Har velat ha en baseballjacka jäääättelänge men eftersom jag aldrig är på gina så kunde jag inte köpa en. Var helt säker på att den var slut överallt men jag hittade en i Lund, DEN SISTA, wiho! I den färgen jag ville ha också, jättebra.



Kunde inte låta bli att köpa den! 249 kr. So what att ungefär halva Sveriges befolkning utav tjejer har en sån här, den är hur mysig som helst :)



Starstruck

Huh, har pluggat matte i nästan 5 timmar idag! Gjorde alla talen i repetitionshäftet och gick igenom sak för sak. Dock känner jag mig inte ett dugg smartare, gud vad jag suger på matte.. Tur att jag får hjälp hela lördagen i alla fall. För då blir det stenhårt plugg med Pernille!

Borde göra historian nu, men orkar inte.. Istället ska jag kolla film, Starstruck blir det. Älskar såna här filmer :) Ikväll ska jag visa er ett nytt klädesplagg från Nova.




Ledig

Så skönt att vara ledig idag! Vaknade dock klockan 7, vet inte varför?! Låg i alla fall kvar i sängen till 10.20, kanske somnade lite mellan också, har ingen aning haha.

Sen skulle jag kolla på 7th heaven men efter typ 20 min fick vi strömavbrott, alltså inte mycket kollande då. Har pluggat matte i 1 timme och ska fortsätta med det i flera timmar. Fattar inte ett skit dock, har sagt det innan men säger det igen, JAG HATAR MATTE. Och jag hatar att plugga något jag inte förstår. Finns det någon som läser min blogg som också är riktigt dålig på matte? I så fall är vi 2! Matte B är den värsta kursen jag någonsin läst.

Så ingen rolig dag trots allt, men om jag sätter igång med matten nu så borde jag vara klar till 5. Kram ♥




Det går bra nu

Skolan idag var rätt chill. Morgonen började med samhälle, fick jobba med arbetet och sen hade vi historia (som jag förövrigt INTE gillar) fick reda på att vi ska ha läxförhör på 33 frågor på fredag, så får man 1 var men man vet ju inte vilken. Läraren kan ju glömma att jag pluggar in alla! Läser igenom texten en gång och lär mig lite årtal, that´s it! Vi ska ändå ha prov på det sen, palla att man bara får ett litet plus i kanten nu då. Det klarar jag mig utan..

Sen hade vi geografi och dagen avslutades med svenska. Vi fick tillbaka litteraturhistoria proven vi gjorde i fredags och det var inte en endaste som fick MVG, blev riktigt förvånad faktiskt. Det kändes ju som om det gick så bra men hon var riktigt hård med rättningen. Dock fick jag 70 poäng och läraren sa att det var det bästa resultatet i hela klassen, så det kändes ju lite kul faktiskt! :D Bara 5 p ifrån MVG, så det var ju ändå bra! Är rätt stolt över mina provresultat nu på sistonde, pluggar ju myyycket (även fast jag verkligen inte orkar) Jullov snart, eller njae inte riktigt.. 5 veckor kvar! Kommer ni ihåg ringen, som jag skrev att jag tappade i skolan? Idag gick jag till vaktmästaren och frågade om inte någon hade lämnat in den och det hade någon gjort! Vad glad jag blev, trodde nån skulle ta den, ärliga människor. Det gillas!

Nu ska jag gå och skriva lite på mitt sh arbete och sen blir det film. Vet ni vad, jag är ledig imorgon!




FÄRG


Gårdagens outfit. Körde på det nya linnet från H&M och en transparent skjorta från H&M.



Only girl in the world

Grym, grym, grym låt!




00.00

Började plugga matte idag, det gick åt skogen & jag la ner det. Blir så irriterad när jag inte fattar ett skit, dumma matte B kurs.. Som tur är får jag hjälp på lördag, tack för det!

Har nyss tagit ett varmt bad (lite vardagslyx sådär) och nu fönar jag håret. Ska snart sova, skola imorgon från 8.15-14.30, därefter blir det hem och plugga.

Vad har ni gjort ikväll? ♥


Skoltrött tjej, även fast det nyss var lov..



TISDAG

Har huvudvärk och är trött.. Måste plugga matte vilket inte gör det hela bättre. I alla fall, dagen i skolan har varit lång men ändå helt okej. Matte på morgonen och sen spanska, där vi blev bjudna på klasskaka & saft (mums!) och sen hade vi en fet håla, så jobbigt att ha håltimme mitt på dagen, men med trevliga klasskompisar blir det ju inte så farligt trots allt (y) Vi satt och pratade, skrattade och spelade iPhone spel och vips så gick timmen snabbt.

Sen hade vi geografi, kollade på en film. HAHA rätt kul faktiskt, deras dans var ju bäst. Och sen efter det hade vi självstuder i samhälle men eftersom jag har Cambridge eng efter så var jag tvungen att stanna kvar. Segt!

Nu är jag hemma, har nyss ätit och ska plugga snart. Ha det fint ♥


Haha man måste ju ha lite energi medan man sitter och väntar på att sista lektion ska börja. Socker ♥



Outfit


Idag hade jag på mig det här.
- Kjol, JC
- Leggins, H&M
- Blått linne, Reporter (Polen)
- Baseballjacka, Gina Tricot (NY!)
- Ringar, Glitter
- Armband, Thomas Sabo

Klockan närmar sig halv 1 och jag ska sova. Imorgon är det tisdag, den tråkigaste, längsta & jobbigaste dagen på hela veckan men det överlever vi på något sätt. Slutar halv 5, så vi hörs då ♥



MVG

Hallå!

Blev en sen kväll igår, satt uppe och pluggade till klockan 1.15 typ och somnade vid 2, alltså inte många timmars sömn. Dagen i skolan har varit okej. På samhällen skulle vi arbeta med arbetet = facebook i datasalen, haha vi kan inte hjälpa det.. Sen en seg historia lektion och på geografin fick vi tillbaka proven, jag fick MVG på mitt geografi prov! Jag som hatar geografi och detta kapitlet var riktigt svårt. Vet ni hur glad jag blev?! 55/57 poäng, kan vara det bästa resultatet jag någonsin fått på ett sånt stort prov. Pluggade måånga timmar inför det och det gav resultat, awesome! Det är ju en sån skön känsla sen när man får tillbaka ett prov och det gått så bra. Nog om det.

Mattestugan till halv 5 sen då, var trött och kunde inte koncentrera mig så bra. Alltså blev det inte så jättemycket gjort ändå, därför måste jag räkna lite matte ikväll.. Ska även lära mig hela min spanska presentation utantill och göra klart Cambridge engelskan. Orkar inte!

Men först blir det TV-kväll, Halv åtta hos mig, Top model & Hollywoodfruar, wiho. Sen blir det plugg från 22-23.30! Mellan alla program ska jag även hinna med att äta chokladglass med maräng. Vadå gott :D


Okej nu börjar det. Det var så himla länge sen jag satt ner och kollade på TV i 2 timmar i streck på en vardag, därför ska det bli väldigt mysigt nu!



Thailand

Idag kom min kompis Emma hem från Thailand och när hon la upp bilderna på fb blev jag så sugen på att åka dit! Hur fint som helst ju, tänk, sol, bad & shopping i 2 veckor. Blir det bättre? Knappast!

Klickade in mig på ving och drömde mig bort. 2 veckor på ett hotell gick på cirka 27 000 kr, dyrt.. men ändå ett helt okej pris för 2 veckor! Ja men jag kan ju bara drömma vidare..



Vadå härligt? Har du varit i Thailand någongång?

Annars så kan jag ju säga att jag inte alls varit duktig på att plugga i helgen. På hela dagen har jag bara gjort historian och läst i engelska boken. Nu måste jag faktiskt sätta igång, skriva samhällsredovisning, spanska läxa och kolla igenom matten! Resten gör jag sen. Imorgon slutar jag tidigt men sen ska jag tillbaka till skolan för jag och Maja ska till mattestugan. Prov nästa tisdag och jag behöver all hjälp jag kan få. Ni förstår nog inte hur mycket jag hatar matte. Så skönt att jag inte behöver läsa matte C sen, då skulle jag bokstavligen dött.

Så är hemma halv 5 imorgon, puss ♥



The Back-up Plan

Usch så trött jag var igår! Efter träningen och allt, däckade i soffan av trötthet vid kl 12 men kände mig rätt taskig mot mamma haha eftersom jag hade lovat henne att vi skulle kolla film och ha en sån där mysig kväll. Men mamma kom med en kudde och filt till mig, så gullig hon är!

Efter ett tag gick jag och la mig i sängen och sov i måånga timmar. Till frukost blev det amerikanska pannkakor, gott! Nu ska jag & mamma faktiskt kolla film. Senare idag blir det plugg, har så sjukt mycket att ta tag i..


Blir den här nya filmen med Jennifer Lopez. Nån som sett den?



Utväxt

Buhu kolla min utväxt.. Mitt hår växer verkligen så sjukt snabbt! Den som säger att håret växer 1,2 cm per månad har fel, i alla fall när det gäller mitt hår. Det växer så mycket fortare. Slingade det på slutet av maj, vilket är ett antal månader sen. Synd att friösren är såå dyr.. Men vill verkligen göra det igen, inte snyggt med en sån här utväxt ju.


Cilla tipsade mig om en frisör hos varit hos i Kristianstad & hennes hår blev väldigt snyggt! Kanske går dit nästa gång :)



Träningsvärk!

Stressig morgon, check! Fick upp tidigt, slänga i mig en macka (älskar ju att ta det lugnt på lördagar annars!) och sen packa träningsväskan och iväg till gymmet. Maja trodde vi skulle vara där halv 1 och jag trodde halv 12. Det var halv 12, så ännu mer stress där.

I alla fall, vi kom till gymmet till slut och träffade tränaren Dino. Började med spinning i 10 minuter och sen gick vi ner och provade nog på ALLA maskinerna i hela världen? Kändes i alla fall som det och tränaren körde hårt med oss! Är typ helt död nu. Vissa maskiner var okej, men andra. Omg säger jag bara.. Speciellt en var hemsk, när man skulle dra upp sig själv. Jag & Maja höll på att svimma haha.

Hallå tråningvärk säger jag bara, kan knappt röra mig nu. Dock var det skönt att gymma och man känner sig duktig efteråt :)


Gillade den här maskinen, där man tränar baksidan av låren! Eller om det var framsidan? Aja, båda var lika bra.

Nu ska jag snart äta middag & sen träffa en kompis. Ha en fin dag ♥



Gym

Klockan 11.30 ska jag och Maja iväg till Qpoolen för ett träningspass med en tränare på 1,5 timme! Vi ska alltså iväg och gymma, vadå duktiga?!

Min kondis är inte på topp om man säger så haha, jag hatar verkligen att träna.. Men det ska ändå bli kul att prova på det! Hoppas bara inte tränaren kör för hårt med oss, för då dör jag haha.. Han ska visa oss hur alla maskinerna fungerar (ska bli kul med spinning & det där springbandet!)

Let´s go!


Något jag däremot älskar att göra är att jogga på stranden, det är så härligt.



JAG VILL HA

ÅÅh har redan börjat fundera lite på vad jag önskar mig i julklapp. Förutom de vanliga sakerna som pengar & presentkort så tänkte jag först önska mig en ny kamera men det är väl lite onödigt kom jag på sen eftersom jag bara haft min i drygt ett år och den är ju fortfarande jättebra!

Dock kom jag på en annan sak. Jag vill ha ett wii! Det finns ju en sån där specialutgåva nu som kostar cirka 2400 kr och då får man även tre spel till. Har spelat wii en gång och tyckte det var hur kul som helst! Men 2400 är mycket & det tycker mamma också.. Ska försöka övertala henne lite till, efter lite tjat brukar jag få som jag vill, inte när det gäller allt såklart! Förra julen fick jag min älskade iPhone !


Har ni spelat wii någongång? Är det så kul som det verkar?



IDOL

Kollar ni på idol ikväll? Jag för självklart det, hejja Olle!

Snygg-Olle som jag och Emelie säger ;)


Sen är han ju en grym sångare också!



FREDAG ♥

Har nog aldrig varit så lycklig över att få skriva FREDAG ♥ Obeskrivligt skönt med helg efter den här otroligt jobbiga veckan. Vet inte hur många timmar jag pluggat inför de här två proven tillsammans, kanske typ 30 timmar? Igår pluggade jag från 1 till 11 på kvällen, med typ 10 minuters paus då&då och sen när jag åt. Nu är båda proven över och det känns otroligt skönt!

Litteraturhistoria provet i svenskan gick faktiskt bra idag, riktigt bra. Eller det kändes i alla fall som det, skrev 8 sidor och kunde det mesta, förutom 3 småsaker. Kan man hoppas på ett MVG? Känns faktsikt nästan som det, annars blir jag besviken!

Idag är jag sjukt trött, när jag var med mamma och handlade på maxi så gäspade jag seriöst 10 ggr i minuten haha! Ska bli såå skönt att bara ta det lugnt idag. Hyrt filmer från hemmakväll, köpt godis & chips. Det + idol och favoritmiddagen blir ju inget annat än bäst!

Hur ska ni spendera kvällen?


Sommartider hejhej!



SOFOKLES

Plugget går rakt åt skogen säger jag bara ! Har pluggat i flera timmar men ändå så har inget fastnat i huvudet? Sjukt ju.. Pjäserna medea, lysistrate, elektra, kung oidipus & orestien går inte in alls. Samma sak med Aiskylos, Europides, Sofokles och Aristofanes. Seriöst, jag orkar inte ! Haha var ju lite bra att skriva alla namnen här nu, då tränar man ju faktiskt också på det (a)

Har tagit en liten paus nu i alla fall, tänkte snart kolla på halv åtta hos mig med mamma, tycker det är ett mysigt program. Sen ska jag äta något och sen plugga i 2 timmar till.

Lovar bättre & roligare uppdatering till helgen, ska ju visa det jag köpte på Nova Lund också! Men den här veckan har jag verkligen knappt haft 10 min för mig själv. Hemsk, hemsk vecka.




Litteraturhistoria är skoj, eller?

Tidsinställt inlägg.

Just nu sitter jag och pluggar antar jag, har gjort det i några timmar. Seriöst vem bryr sig om Prins Paris, Sköna Helena, Agamemnon, Menelaos, Hektor, Akilles Europides, Sapho och 20 andra liknande namn? Inte jag i alla fall! Måste plugga in namnen, kan inte de..


Haha troll..



1 year ago

Älskar att kolla tillbaka i bloggen tex, 1 år för att se vad man gjorde då. För ett år sen hade jag ett ganska chill liv haha, inte så mycket plugg i alla fall!


1 år sen, tiden går fort.



Ung & bortskämd

Huh, kan det bli fredag eftermiddag NUNU? Snälla. Jag orkar inte plugga mer, var helt slut idag efter skolan och inget fastnade i min hjärna. Har ändå pluggat hela dagen ungefär, kan nog äntligen Illiaden och Odysséen det var dock svårt att lära sig! Och hur onödigt som helst.. Imorgon måste jag råplugga när jag kommer hem. Som tur är slutar jag 12.20 imorgon så då kan jag plugga flera timmar. Måste få minst VG på provet! Känner mig faktiskt rätt ambitiös när jag pluggar så mycket haha, mamma tycker jag är jätteduktig (a)

Idag fick vi tillbaka samhällsproven, det där svåra ni vet och jag fick faktiskt VG. Blev glaad! Ska snart ta ett varmt bad & läsa lite, det förtjänar jag. Sen blir det väl sova runt halv 1 nånting.


Jag har både missat ung & bortskämd och pensionärsjävlar, inte okej ju! Men har inte haft tid att kolla på TV något alls, så är det om man går i tvåan på samhällsprogrammet. Måste kolla på de här två programmen i helgen, alla säger ju att de är så bra. Har ni sett något av det?



Min ring?!

Hej bloggen!

Vi hade ingen svenska idag så slutade tidigare, direkt efter geografi provet, skönt! Tog bussen och kom typ nyss hem. Jaa, provet hur gick det då? Det var ett sjukt stort prov, fick värsta skrivkrampen i armen. Skrev fyra A4 sidor, och utan en enda liten paus i ungefär 1 timme. Fast jag tror ändå det gick bra, det kändes i alla fall som det! Kunde faktiskt det mesta, lite småsaker jag inte kunde men jag vet verkligen inte vad jag får för betyg. Mvg känns det inte som men ett vg borde jag faktiskt få! Fast en sak, migration vad är det? Invadring, eller utvandring? Tror jag failade lite på det..

Annars så glömde jag ta hem socialkunskapsläxan från skåpet (illa, illa Caroline!) och nu när jag kom hem så märkte jag att jag blivit av med min söta rosettring jag köpte förra veckan. Måste ha lagt den på bordet i skolan när jag skulle ta på mig vantarna nu innan jag skulle hem. Den kommer ju absolut inte vara kvar imorgon i så fall.. Min nya favoritring som jag haft i typ 5 dagar är borta :'(


Buhuu, någon som vet var man kan få tag i en ny? Förutom i affären dådå, eftersom det inte finns Gina här.

Vad tänker jag på undrar jag ibland? Måste skärpa till mig. Nu ska jag fixa något att äta, är hungrig! Men vad? Mamma jobbar och jag orkar verkligen inte laga någon mat, trööööött är jag. Och så måste jag plugga till svenska provet, blääääääääää.

Hoppas ni haft en bättre dag än mig, pusspuss! ♥



Geografi prov

Jag lever! Fast det är knappt alltså.. Slutade som sagt skolan halv 5 idag, vissa lektioner var rätt slappa såsom engelskan och spanskan (haha älskar att vi knappt gör något på spanskan!). Direkt när jag kom hem började jag plugga på det där dumma geografi provet, och har ungefär pluggat fram tills nu (med ett antal pauser för mat och lite sånt då). Känner att jag borde kunna det nu! Annars är jag ju dum i huvudet hehe.. Nej men kan frågorna och har läst lite i boken. Anteckningarna sitter nu ocså tror jag, skulle såå gärna vilja sätta MVG på det här provet men det kommer icke gå känner jag. Geografi & jag har liksom aldrig gått så himla bra ihop, tyvärr..

Borde snart sova, ska bara kolla igenom geografin en snabb gång till. Tycker ni kan önska mig lycka till på provet? (a)

Önskar även att jag kunde säga "åh vad skönt det ska bli att slappa imorgon efter det stora provet" men näää, så bra har man ju det inte. Bara till att ta nya tag och börja plugga på världens tråkigaste litteraturhistoria, jag orkar inte med skolan mer. Vi har precis haft lov men jag är redan skoltrött, hatar prov. Kan inte lärare inse att det faktiskt finns annat i skolan än prov? Och att vi har ett liv UTANFÖR skolan? Just nu känns det inte som det, hinner inte vara inne på datorn eller kolla på tv. Katastrof..


Geografi suger.. Skulle vilja bränna upp boken haha.

Hoppas ni haft en fin dag & att ni får en bra dag imorgon. ♥



Ny berlock

Lovade ju att visa er något mer ikväll som jag köpte när jag & mamma var på Nova Lund och shoppade. De hade fler underbara Thomas Sabo berlocker och samlare som jag är så kunde jag inte låta bli att åka därifrån utan att köpa en till min älskade armband!


Blev ett fint litet vykort. 298 kr. Passar perfekt bredvis solbrillorna ;)

Nej nu ska jag nog snart sova, med tanke på att jag bara sov 3 timmar i natt. Helt sjukt att jag sitter uppe fortfarande, hoppas verkligen jag kommer kunna somna i natt! Hatar att inte kunna somna.. Imorgon slutar jag halv 5 och då blir det hem och plugga. Ser ju ut till att bli en toppendag (y) *ironi,ironi*



Plugg & pizza

Har blivit dålig uppdatering här i bloggen och så kommer det tyvärr fortsätta fram tills på fredag. Har nämligen en stort geografi prov på onsdag och ett stort litteraturhistoria prov i svenska på fredag, vilket betyder PLUGG! Båda provet är svåra, jobbiga & på många sidor.

Så därför hamnar bloggen lite åt sidan nu, för skolan kommer ju tyvärr före. Men självklart bloggar jag minst 1 gång till idag, då kanske ni vill se något av det nya jag köpte i Lund?

Har redan pluggat en massa geografi idag, så det får räcka med det för idag. Skrivit klart en snabb spanska uppg har jag också gjort. Nu väntar Cambridge brev (svåååårt) men det ska ju vara klart imorgon.. Efter det blir det svenska, om jag orkar?

Men vet ni vad mamma nyss kom hem med och överraskade mig med?
Just det, pizza! :D Så nu är jag mätt & har ny energi åt plugget, blir ju lite bättre då.


Gott!



PARTY

Har pluggat av och till hela dagen, så nu har jag lagt ner det. Slutar tidigt imorgon så pluggar en massa då.

Tänkte lägga upp lite bilder från den roliga kvällen igår. Vi kom dit vid 22.20, vid 23 kom det lite mer folk och kvällen blev awesome. Dansade som bara den och hade det riktigt kul. Tack för kvällen tjejer!


Emma & Maja på björket. Visst hade de klätt ut sig häftigt? ;) Vet ni vad vakten sa innan vi skulle in? "Är ni två smurfar?" HAHAH.



De bästa fick stanna uppe på scenen.

Jag stod där nere och hejade på avatar tjejerna.

Matilda & Foppa.

Finalisterna :D


Såhär glad blev Foppa när han vann en iPhone 4, grattis! Det förtjänade min gamla klasskompis :D


Och så var lovet slut ja, det suger! Men det blir väl ändå okej att komma tillbaka till skolan eftersom vi alltid har så kul, minus läxorna & proven dårå.



Sliten tjej

Ååh fy vad trött jag är ! Sjukt sliten efter igår och har riktigt ont i fötterna efter allt dansande. Hade en grym kväll med tjejerna i alla fall! Det var rätt lite folk där ändå men trots det var det riktigt skoj. Inte så många utklädda men de som väl var utklädda gjorde det riktigt bra. Maja & Emma var avatar, var riktigt coolt.

Tyvärr vann de inte iphone 4, syynd! Men säger grattis till Foppa som gjorde det, riktigt bra utklädnad du ;D Idag är jag som sagt grymt trött men måste plugga. Har redan gjort det i typ 1,5 timmar men det räcker absolut inte. Kommer somna framför geografi boken eller så.. men aja!


Ska lägga in lite bilder på datorn snart, så de får ni se senare!

Ha en fin dag :)



Ha en trevlig kväll!

Dags för utgång. Ska snart fixa mig det sista innan jag möter upp Maja & Emma och sen blir det björket. Halloweenfest som sagt och jag ska ju då vara prinsessa. Hoppas på en kul kväll, bra musik & roligt folk. Nu ska det dansas, vi ses i dimman ;)

Blir rätt sent, så vi hörs imorgon.

Ha en fin kväll, det ska jag ha ♥



Björket ikväll!

Ehm det går ju bra med pluggandet, *noooot* Har inte pluggat ett skit, orkar inte, hinner inte. Ska nog börja fixa mig så smått inför ikväll istället. Verkar inte som om så många ska till björket? Hoppas det kommer lite folk i alla fall, annars är det ju tråkigt !

Ska snart sminka mig & börja fixa mig lite så smått. Vi hörs innan jag drar!


Ungefär såhär kommer jag se ut ikväll, fast strumpbyxor istället.



All i need is you


Andreas Carlsson har gjort det igen, killen är ju grymt duktig! Tycker den här låten är riktigt bra och texten är så fin. Och blev ju extra glad när Daniel började sjunga, så underbart! ♥



Mycket att göra, så lite tid

Lördag & söndag kvar på lovet, omg säger jag bara.. Det var ju nyss måndag?! Har en maaassa att fixa idag, funderar lite på hur jag ska hinna med allt. Måste för det första äta, och vara inne på datorn lite (det är ju lördag!) sen ska jag bada, tvätta håret, locka det osv och så måste jag plugga! Har värsta ångesten att jag inte pluggat speciellt mycket alls, måste plugga in ALLA geografi frågorna & läsa igenom alla sidorna 1 gång. Det ska Maja också göra, så känner vi oss duktiga ikväll!

Kvällen kommer bli superskoj i alla fall. Synd bara att Josefin inte kunde hänga med :( Vi kör på lussevakan istället du!


Till klänningen i inlägget under, vilka skor passar bäst? För det viktigaste för mig är att skorna är sköna eftersom vi alltid dansar så himla mycket. Sen ser man ju inte skorna heller eftersom det är mörkt. Men vilka ska jag ta?



Prinsessa

Jag har bestämt mig vad jag ska klä ut mig till, till björket imorgon. Prinsessa blev det, hallå idébrist liksom! Men vadå, en vit klänning, tiara och lite smycken är egentligen det enda som behövs. Rätt enkelt ändå. Maja & Emma har dock hittat på något mycket roligare, ska bli så kul att se hur de ser ut imorgon!


Såhär ska jag se ut imorgon. Fast med lockigt hår, lösögonfransar och smink såklart haha. Och en massa smycken till det, ringar & armband. Kvällen imorgon blir nog bra! Vad tycks om halloweenoutfiten? (Inte för att det är så mycket halloween över det men ändå)




Lövet

Några få bilder idag, när jag var på stan med Maja. Tack för en trevlig dag du :)


Vi tog en fika på lövet, söta små chokladhamburgare som jag och Maja kallade det, eller vad säger ni haha?

Min fina vän Maja.


Provade en supersnygga ADIDAS jacka inne på Intersport. Ge mig..



STAN

Dålig uppdatering, i know! Men försov mig imorse och vaknade inte förens 12.40, inte okej. Och jag skulle träffa Maja i stan vid 2= STRESS! Gick i alla fall upp, åt frukost, kollade klart på The last song (grät lite till den haha) och sen blev det slänga på sig första, bästa kläderna som låg framme. Mötte upp Maja vid halv 3 istället, vi gick runt på stan och shoppade lite & kollade i affärer och sen tog vi en fika. Mycket trevligt :)

Vi gick även förbi gymmet en runda, ett nytt gym i stan men receptionen var bara öppen från mån-tors så alltså fick vi ingen info. Istället stack vi till Qpoolen för att checka in gymmet där, vi bokade en tid till nästa lördag men en tränare, ska bli kul att se. Fast blir nog gymmet i stan istället, verkar bättre! Sen åkte jag och mamma till mixhuset där jag hittade en tiara till imorgon. Tagga björket!

Kom typ hem för en halvtimme sen & då gjorde jag chokladpannacotta. Är det fredagsmys så är det. Nu lagar mamma min favoritmiddag och sen blir det kolla idol. Dock inte lika kul utan underbara Daniel :(


Daaaaniel ♥

Visar er bilder från stan, morgondagensparty outfit osv sen :p



Nytt i garderoben

Fortsätter visa er det jag köpte på Nova Lund i tisdags. Inne på H&M hittade jag en massa fint men ville inte spendera alla mina pengar där, fast två fina linnen köpte jag i alla fall.



Det här linnet har jag kollat på länge. Härligt med lite färg. Svart tajt kjol, leggins & det här. 199 kr.

Jag hittade det här linnet i svart! Älskar spetskläder.

149 kr, från H&M alltså. :)



Kvällen

Känner mig lite duktig efter att ha pluggat en hel del idag, läste igenom geografin och pluggade in alla frågor utom 1, läste lite i engelska boken och började kolla igenom svenskan. Pluggade in del lilla delen om Bibeln och sen orkade jag inte mer. Hallå, det är lov liksom?

Kvällen ska spenderas med en film, något gott att äta, en bra bok & sedan ett varmt bad. Imorgon blir det stan med Maja, lite plugg och på lördag blir det björket, skoj!


Blir the last sont igen, tredje gången jag ser den men sååå bra ;)



Förslag tack?

På lördag är det björket, med halloweentema & alltså ska man klä ut sig (om man vill då) problemet är bara det att jag inte alls vet vad jag ska klä ut mig till.. Vill inte klä ut mig för mycket, som tex häxa (haha), spöke eller något sånt utan vill bara ha några små detaljer som gör hela outfiten liksom.

Har ni något förslag på vad man kan vara? Hjälp uppskattas!


Jag kan ju vara ängel eller så? Haha, nej kanske inte då. VAD SKA JAG VARA?



PLUGG

Har ätit en god frukost och kollat på älskade Sjunde himlen, så bra! Nu ska jag faktiskt sluta lata mig och vara lite duktig och plugga! Blir nog 1,5 timmars geografi plugg, läsa lite i engelska boken och sen ska jag ta och kolla igenom svenska litteraturhistoria provet också, uuh det är så mycket..

Hoppas ni får en roligare dag än jag? Vad ska ni göra idag? ♥


Bild från julafton haha.



When in Rome

Inte bästa dagen idag, har haft migrän ända sedan jag vaknade imorse och det höll i sig precis HELA dagen, skulle plugga en massa men har inte gjort något vettig allt på hela dagen, suttit vid datorn är det enda jag hunnit med idag. Så med andra ord, helt värdelös dag på grund av lite andra småsaker också.

Piggade i alla fall upp mig själv ikväll med en god MER, supergod maräng med choklad från maxi och filmen When in Rome. Har ni sett den? Underbar romantisk komedi i alla fall, se den om ni inte redan gjort det!


Jättebra film såhär en torsdagskväll!

Hmm, vad ska man hitta på nu då. Läsa lite kanske? Längtar inte till morgondagen för då blir det plugg, seriöst plugg dådå, inte sådär 5 minuters plugg & 5 timmars paus som jag brukar köra med..
Fredag kommer dock bli bra & lördag likaså. Blir förhoppningsvis björket då :D



My new shoes

En liten bit från Nova Lund låg skopunkten så jag drog med mig mamma dit, och hittade faktiskt två par snygga skor! Älskar de här kilklackskorna, 10 cm klack också. Då blir man ju genast lite längre.





399 kr. Gillar det gulida blixtlåset!



NEW

Jag ska visa er allt jag köpte igår men delar upp det i lite olika delar. De här två ringarna fick i alla fall följa med hem. Som ni vet, så älskar jag ringar!



Från Glitter, 99 kr.

En söt liten ring från Gina Tricot. 49 kr.



Shoppingdag med mamma

Lite bilder från den mysiga dagen med mamma på Nova Lund. Nu är jag 1700 kr fattigare men köpte ju så mycket fint. Mamma fick lägga ut 150 kr på mina skor också, för jag hade inte råd haha.. Så tack älskade mamma!

Jag gillade Nova Lund, det var ett lugnt men ändå bra ställe att shoppa på. Något jag dock tyckte var väldigt dåligt var att det inte finns några skåp där, så att man betalar och kan lägga in jackan och sånt ni vet? Jobbigt & varmt att gå runt och bära på jackorna & andra saker + det man handlat i så många timmar ju. Då gick vi in i 4 olika affärer och frågade om vi fick köpa en stor påse att lägga jackorna i. Vad tror ni inte de säger då? NEJ, för det bröt tydligen mot lagen eller något sånt. Man bara okej,..? Mammas kommentar till mig var ju klockren, måste man köpa en bil på det här stället för att få en stor påse?! Hahahha, mamma då ;) Men det ligger något i det alltså!


Topshop hade ju helt underbara kläder men tyvärr var allting så himla dyrt.. Ville ha linnet på bilden men 400 spänn liksom, så nej tack.


Lunch-time. Dock var pizzan inte speciellt god. De borde gå en kurs i hur man gör pizza haha..


Provar kläder. Köpte klänningen på bilden, ni får se bättre bild sen.


Mamma drack kaffe och jag åt nougatbollar, sjukt gott!



Inne på Gina.


Mamma åt cheesecake.

Jag tog en chokladkaka men den var inte så god.. Smakade nötter, uue.

Min fina mamma.

Jag.

Visar bilder på det jag köpte imorgon, för nu ska jag faktiskt sova. Är grymt trött, kommer nog somna på 1 sekund.



En dag på nova Lund

Hej snyggingar!

Fy vad man blir trött utav shopping! Benen värker som bara den men helt klart värt det, nu har jag en hel del nya saker och är helt lycklig (a)

Jag & mamma tog tåget till Lund och sedan bussen till Nova Lund, där vi spenderade 8 hela timmar(!!) Vi gick runt och kollade i affärer, åt lunch, shoppade igen, fikade, shoppade ännu mer och sen gick vi till skopunkten, där jag köpte två par skor. Skitsnygga faktiskt! Sen sprang vi till bussen i blåsten och regnet, dumma väder.

Nu är vi i alla fall hemma, ska bara ta det lugnt nu ikväll! Fotade precis allt jag köpte och mmsade till Maja, haha vi bara äääälskar shopping.. Ska fota det med kameran snart och visa er allt :)


Klickade nyss hem de här två böckerna, finns bara på engelska men ska ändå bli skoj att läsa de!



NOVA LUND

Vaknade redan vid 8.50 men när shopping står på schemat så blir jag pigg direkt! Lite innan 11 ska jag och mamma ta tåget till Lund och sen åker vi till Nova Lund. Blir alltså en heldag med mamma på ett stort shoppingcenter, mys!

Har inte sådär jätte,jättemycket pengar precis men lite saker har jag nog råd med. Ska främst kolla in lite nya kläder, mysiga höstkoftor och sånt. Gina Tricot vill jag absolut kolla in men även Topshop, man kan ju alltid gå runt och drömma där.. Skor ska jag icke köpa, har redan för många.

Ha en underbar dag, för det ska jag ha! Så hörs vi sen ♥


I Szczecins största shoppingcenter, där trivs jag.



Bilder från stan

Lite bilder från stan med Cassandra idag. Vi satt på chicco och fikade & snackade i flera timmar. Mycket trevligt, för jag har saknat min bästa vän mycket, mycket! ♥


Cassandra tog chokladtårta. Ser gott ut va?

Jag tog brownieglass som vanligt. Lovar er, finns inget godare! ;o


Cassandra, hennes blogg hittar ni här.

Jag.


C&C

Nu ska jag välja ut några kläder till imorgon och sen gå och lägga mig senast 1. Imorgon blir det upp hyffsat tidigt för att sedan åka till Lund och shoppa :D Vi hörs innan!



Veckans planer

Att det är lov är ju bara sååå skönt! Vad ska ni hitta på i veckan, några roliga planer?

Såhär kommer i alla fall mitt lov se ut:

fre- filmkväll hos Maja
lör- tog det bara lugnt
sön- slappedag + lite plugg
mån- stan & fika med Cassandra
tis- Nova Lund och shoppa!
ons- ingen aning? Plugga/slappa?
tors- inga planer då heller..
fre- stan med Maja
lör- björket?!
sön- PLUGG!

Ja, så om någon är sugen att hitta på något på onsdag & torsdag så mer än gärna. :)


Ska i alla fall bli grymt kul att shoppa imorgon, shopaholic som jag är.. Bild från familia förra året, shoppingcenter i mitt ♥ haha.



Saknar min ängel.

Idag är det alla helgons dag i Polen och nu ska jag & mamma tända ett ljus för älskade, saknade mormor. Hoppas du har det bra uppe i himlen min ängel. ♥



Älskar & saknar dig.



Stan & fika med bästa

Känner mig rätt så effektiv idag! Alarmet på mobilen ringde vid 9.50 och jag gick upp tio minuter senare. Åt frukost och började faktiskt plugga geografi. Läste igenom sidorna (som förövrigt tar 100 år att göra) och pluggade in de första 5 frågorna. Känns ju rätt bra tycker jag.

Nu ska jag snart fixa mig och sedan ta bussen in till stan där jag ska möta upp min fina vän Cassandra. Vi ska fika på chicco och sitta där och snacka i timmar som vanligt, har alltid så mycket att prata om. Alldeles för länge sen jag träffade bästa vän nu, så det är på tiden!


Bild från december förra året.

Måste hitta något att ha på mig, puss ♥