slide show

Hemtentan tar död på mig

Ja jag lever, men det är knappt alltså. Har suttit med hemtentan hela dagen och kommit.. ingenstans?! Den är ett rent helvete, det svåraste jag någonsin gett mig på. Helt omöjlig!! Fattar seriöst ingenting, det är så tråkigt, svårt, komplicerat och totalt onödigt. Tentan består av 4 delar och jag är långt ifrån klar med den första. Denna tentan blir min död.. Jag är så irriterad och känner mig så korkad, för jag förstår seriöst inte det. Kommer få underkänt på denna delen, for sure. Men det vill jag verkligen inte, man kan ju hägst få VG på universitetet och nej det förväntar jag mig verkligen inte på min första tenta med ett G hade ju i alla fall suttit fint.. Det är en dikt på 8 rader och från det ska vi få ihop en alanys på 2 datorskrivna sidor, hur hade läraren tänkt sig det liksom?! Jag får max ihop en halv sida och där står det ändå bara en massa skit.
 
BUHU pallar inte. Men ska lägga ner för idag, imorgon ska jag skriva klart hela analysen om dikten och försöka få klart en av Pauls delar med. Får se hur det går..
 
Högstadiet och gymnasiet var så mycket roligare! Det är inte kul att bli vuxen alltså..



THE PERFECT GUY

Kollade nyss på filmen LOL, såg den på bio med Maja och tyckte det var så sjukt bra så letade upp den på nätet och kollade ikväll. Om ni inte har sett den, gör det!! Jag känner igen mig i så himla mycket i filmen, handlar ju om så typiska ungdomsproblem. Och hennes relation till mamman, så likt min. Trots att vi bråkar om helt oviktiga saker oftast är hon den jag älskar mest i hela världen och den som jag litar på mest, min mamma är bäst.
 
Men det jag ville få fram detta inlägget är; FYF*N VAD DOUGLAS BOOTH ÄR SNYGGGGGG!! Det är helt galet, han är perfekt? Så satans snygg, ögongodis gånger 100000. Bara det att man kan se honom i 1,5 timme är värt att kolla på filmen hehe.. Tänk om man hade haft en sån pojkvän, typ lyckligaste tjejen i världens hade man blivit då.
 
Eyecandy
 
Bara kolla på honom, ahh. Låter helt desperat nu haha men lätt topp 5 av de snyggaste killarna som finns?



IPHONE 5

Om 2 veckor är denna underbara lilla skapelse min!!! GLAD TJEJ. Härligt att man kan få en iphone utan att behöva betala 1 enda krona kontant direkt. Abonemmang är bra, mycket bra.
 
Har alltid haft en svart iphone men denna gången beställde jag en vit 64 gb :) Längtar tills den kommer!



Guitar

Köpte denna Thomas Sabo berlocken till mitt älskade armband när jag var på Nova Lund. En liten fin gitarr. 240 kr.




Veckans bästa

Veckans bästa låtar enligt mig;
 
Beggin- Madcon
Beautiful- Carly Rae Jepsen, Justin Bieber
Gangnam Style- Psy
Vart jag än går- Stiftelsen
One Love- Justin Bieber
 
 



Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen

Bra, så bra!



Pannkakor

Så sjukt trött Efter igår! Sedan jag började på universitetet har det blivit så mycket fest, träffar med nollningen, lärarfest sedan även Harrys och filmkväll med Maja (love it), plus skola och pendling på det så jag är nästan aldrig hemma längre. Det har varit intensiva men väldigt roliga veckor! Älskar att hitta på saker. Idag och imorgon ska jag i alla fall ägna till att vara hemma.

Ska inte börja med tentan idag, måste dock läsa ut några böcker men imorgon blir det plugg i väldigt många timmar känner jag.

Började morgonen med pannkakor, hur gott?! Ska kolla på x factor snart som jag missat hela veckan och lite andra repriser.




Gangnam style

Är på väg hem från Helsingborg nu efter en trevlig kväll! Var ju dock inte så mycket till fest eftersom ingen dansade men blev en massa prat vilket inte är fel det heller. Alla hälsade typ på alla och jag pratade med en massa människor jag aldrig sett förut, sånt är kul. Blev även en massa snack med folk jag redan känner som tex Calle, Daniel, Daniel, Emma och Tove.

En kille bara; hej jag heter Nari, Iran baklänges. Haha nu kommer jag liksom aldrig glömma hans namn, smart drag där!

Träffade även Ralle och det visar sig att vi båda ska gå i samma klass nästa år (båda ska plugga samhälle) kul! Sen körde Tove mig och Emma (eller var det Frida? Haha sämst på namn..) till stationen. 3 bilder från ikväll, har fler på kameran dock.




Lärarfest

Kommer antagligen inte få min iPhone 5 förrän november.. Buhu! Men vad gör man, de är slut överallt typ.

Blir fest ikväll med, undrar själv hur jag orkar haha. Sitter på bussen på väg till Helsingborg nu. Hade sån migrän så var tvungen att ta nässprayen igen, så äckligt. Men nu är det lite bättre, har fick fortfarande ont i huvudet.

Dags för Lärarfest i alla fall! Fest för alla som pluggar till lärare på Campus, ska bli trevligt! Vet inte hur länge jag stannar dock. Anna-Maria är tvungen att jobba, så tråkigt, hade sett fram emot att gå med henne och Tove på festen. Tove ska jag dit med i alla fall, hon har körkort så hon hämtar upp mig på stationen och sen drar vi till bryggare. Börjar egentligen kl 18 men 19 blir nog bra. Ha en trevlig fredag! Nu ska jag lyssna på musik genom världens sämsta hörlurar, ena är sönder och den andra brusar som bara den, sjukt störigt!!




It's Friday!

På väg till Hlm nu, skolan var helt okej idag. Dock verkar tentan sjukt jobbig.. Åt på subway medan jag väntade på bussen, gott. Blir nog fest ikväll i alla fall, orkar egentligen inte men samtidigt vill jag. Har migrän, blääää, dumma huvud, alldeles för lite sömn i natt.

Kanske ska inom Telenor när jag kommer fram, höra lite om iPhone 5!




07.40

Så sjukt trött och lättirriterad! Och det är mamma med, ingen bra kombination alltså.. Hatar morgnar, haaaatar.

Sitter i HIFs turnébussen, så fancy haha. Mot helsingborg, vi ska få ut vår tenta idag som vi sedan ska lämna in om 3 dagar.




Fest imorgon igen?

Sov nästan 1 timme på bussen, så sjukt skönt! Nu ska jag sova igen, upp om 3,5 timme. Inte okej!!

Imorgon är det fest.. IGEN. Lärarfest men jag vet inte om jag orkar. Är så många fester på universitetet så det är galet haha. Tove vill att vi kommer till henne innan med, hon bor i Landskrona men jag orkar inte åka dit tyvärr.. Får se hur det blir med festen dock, är faktiskt rätt sugen ändå :) kan vara kul att socialisera sig lite bland nytt folk.




TRÖTT

 

Är på väg hem nu, sjukt sliten.. Är glad att jag inte dricker, kan tänka mig hur dåligt jag skulle må då. Att vara dödstrött räcker gott och väl. Har varit en kul kväll i alla fall! Älskar att träffa alla underbara människor från grupp 11, de är fantastiska :) tyvärr var inte alla med, Johan och Amanda var bl.a. Saknade ikväll!
 
Är väldigt hungrig med, var 9 timmar sen jag åt och då mår jag illa. Tur att man har världens bästa mamma som lagar soppa hemma nu:D den enda soppan jag äter, en polsk som är så god! Ska bli skönt att värma sig, är så kallt ute. 
 
Nu ska jag försöka sova lite på bussen. Zzz..<font>



Woop woop!

Nu är jag fixad och klar. Ska ta bussen till Helsingborg vid 18.30. Reunion med bästa grupp 11! Hoppas det blir kul, vet inte riktigt hur många som kommer dock men 16 stycken blir vi nog i alla fall. Blir förfest och sen vid 22 ska vi mot Villan där det är oktoberfest. Kan tyvärr inte stanna så länge, måste åka hem innan klockan 12.. Boring! Men några timmar blir det i alla fall:)
 
Ha en bra torsdag! Uppdaterar nog från bussen med, tråkig med 1 timme och 10 minuters resa nämligen.



New in; lovely dress

Denna underbara skapelse köpte jag på Flash på Nova Lund förra veckan. Den är så fantastiskt vacker så det finns inte! Och den sitter helt perfekt. Svart, spets och de vackra handbroderade pärlmänstret. Detta är den näst finaste klänning jag äger (studentklänningen kommer alltid vara finast, just för att det är student). Tyvärr var den väldigt dyr, 699 kr men värd pengarna. Ikväll ska jag inviga den!
 



Dagens planer

Såhär ser min dag ut! Vaknade dock lite tidigare än planerat. Brukar göra såna här planeringar rätt ofta men sen följer jag typ aldrig det ändå.. Men idag ska jag försöka!




För mycket bra på tv..

Hade tänkt kolla Ung och bortskämd snart men tror inte jag hinner det. Varför är det så mycket bra på tv på vardagar men inte på helger?! Måste hinna med att bada idag med så ska göra det nu. Tror jag ställer klockan på 9.30 imorgon så jag i alla fall hinner plugga 40 minuter innan Seventh heaven.

En bild jag tog innan gala-sittningen. Kör på en liknande look på morgondagens fest hade jag tänkt.
 
Sov så gott ♥



DAGENS

Det här har jag gått runt i idag. Halsduken och tröjan är från Vero moda, jeansen från Kappahl och jackan från H&M. Glömde alla smycken hemma, stressar alltid ihjäl mig på morgonen..




Rubrik

Jag är så lat så jag orkar aldrig plugga.. Men när jag väl tvingar mig själv ger jag allt och får nästan alltid bra betyg. Blev inte mycket plugg idag som ni kanske redan räknat ut men imorgon är jag ledig så då ska jag plugga intensivt mellan 12-16 för att sedan fixa mig inför kvällens fest. Kanske 12-15 istället eheh.

Verkar inte som om vi blir många på festen imorgon dock, 13 av 22. Förhoppningsvis kommer även Johan, Cornelia och några andra som inte tackat ja ändå!




FML

Har helt blöta skor/fötter igen. Det är som en swimmingpool i mina skor, ursäkta språket men jävla skitväder!! Får verkligen inte bli förkyld igen, får inteeeeeeee. Tog alltså på mig mina gamla skor idag för på vädret sa de att det inte ska regna, hmm?! Hade de nya igår och fick sån sjuk skoskav och igår regnade det INTE. Wah är så sur, sitter med bara strumpor på bussen nu. Hemma om typ 1,5 timme? Jag hatar hösten. Från och med imorgon ska jag börja använda mina vinterskor, seriöst.




07.34

På väg till Helsingborg. Kallt ute men min mysiga halsduk räddar morgonen. Dagens planer är tråkiga men nödvändiga.

Skola
Hem
Plugga
Jobba 1 timme
Plugga plugga plugga

Får nämligen inte gå på festen imorgon för mamma om jag inte pluggar ordentligt innan. Och eftersom jag så gärna vill dit ska jag ta och få undan så mycket plugg det går.




Polen shopping, del 15

Fick denna frågan på bloggen idag: var kommer toppen ifrån, verkligen jättefin! :) om tröjan i inlägget "New from head to toe". Så tänkte svara på det. Tröjan köpte jag i Polen nu i somras i affären Jacqueline RIU, deras hemsida hittar ni HÄR, man kanske hittar tröjan där. Älskar den affären, så snygga kläder!
 
Ingen av bilderna ger egentligen tröjan rättvisa.. Men den är lite oversize och superskön! Och så är spetsen väldigt fin.
 
Nu ska jag snart sova, god natt på er!



W-i-c

Skulle ju inte bli besviken om någon fixade en sån här walk in closet till mig.. Någon frivillig hehe? Typ drömgarderoben!




Reunion

Gissa om jag längtar? Svar: JAA! På torsdag kör vi, åh ska bli så himla kul.

Nu; läsa klart världens segaste bok.




Study

Kom nyss hem och nu måste jag börja läsa Tartuffe som ska vara utläst till imorgon. Lånade någon tunn version på bibblan, 80 sidor. Mamma lånade en på 300 till mig innan men eftersom många andra i klassen kör med lättlästa ska jag med göra det! En kille sa att han bara läser början och slutet i varje bok, haha så kan man med göra om man vill spara tid ;) dags att börja läsa!




Skolan, stan och föreläsning

Informationen om utbytesstudier var seriöst sääämst! "ja man åka utomlands om man läser svenska." jaha, var? "Finland" ehh Finland?!?!! Nej tack.. Hade mer tänkt USA eller liknande. Så var kl 16.01 när vi gick därifrån, orkade inte sitta med och bussen gick 16.10 och det är långt till bussen! Aldrig gått så snabbt i hela mitt liv haha, sjukt varm nu!! Men hann i alla fall, skönt.

Var i alla fall på stan med Tove och Anna-Maria på hålan. Vi åt lunch och gick runt på stan lite, trevligt!




New from head to toe

Nya kläder från topp till tå idag. Älskar känslan av att bära en helt ny outfit! Skorna, tröjan, halsduken, jackan, jeansen. Love it. Är på väg till skolan nu och det är Cim med, vi brukar nästan alltid träffas på bussen, kul! Slutar kl 17 idag, waah så sent! Har dock håla mellan 12-3 så jag, Anna-Maria och kanske någon mer ska ner på stan och äta något.

Nu; lyssna på musik för att döda tiden på bussen.




Måndagskväll

Röntgen gick bra, lät mer läskigt än det faktiskt var. Men var ju lite klaustrofobi känsla över det hela. Man låg fastspänd och åkte in i en tunnel, fick inte röra sig osv men tog bara 11 min så helt okej. Nu får vi se om svaren säger något när jag får dem om några veckor.

Har fortfarande ont i huvudet, jäkla skit! Är så stressad för skolan nu, ligger efter med 4 böcker och har tenta på fredag! Ahhh. Kan förhoppningsvis lägga mig om 1,5 timme, badar nu och måste kolla igenom några anteckningar sen. Upp 6 imorgon igen, usch.. Men jag presterar bäst under stress, vet jag att jag har 1 månad på mig börjar jag inte förrän 1 vecka innan!




MARC JACOBS

Säg hej till min nya älskling!
 
Mitt första Marc Jacobs köp men förhoppningsvis inte det sista. Marc Jacobs är min favoritdesigner, precis i min stil! Svart, stilrent, snyggt, attityd. Drömmen är att ha en väska och plånbok, något mamma också vill ha. Någongång ska jag ta och köpa mig det, någongång..
 
När jag och mamma var på Nova Lund fick jag denna underbara lilla sak av henne i present, tacktack! Vi kom fram till att det är en tidig 7 december present (dagen jag fick diabetes) för att jag får stå ut med sprutor och allt sånt varje dag.
 
Vad ska man kalla det? Den är mycket mindre än en plånbok och har inga fack. Den har en sån rund sak för nycklarna så antar att det är till det men jag ska ha nyckel, pengar och kort i denna! Och ha den till skolan, allt samlat på ett ställe. Perfekt.
800 kr, från Spirit Stores.



Många kort

Så många kort man måste hålla reda på nu när man går på universitetet! Här är mitt tågkort, visa, Stampus och samhällsvetarkår-kortet, väntar även på ett mecanet kort och så måste man alltid ha pass/legg och passerkort med sig. Därför passar det perfekt med min Marc Jacobs sak jag köpte, ni ska få se den.




Återträff?

Verkar som om det blir återträff med bästa grupp 11 från nollningen på torsdag! Hoppas det blir av för det vore awesome. Saknar er!!! Jag, Kasper, Pascal, Ida, Paula och Julia på bild.




Skit

Somnade med migrän, vaknade med en ännu värre migrän. Ville bara typ gråta ihjäl mig så ont det gjorde, och det värsta är illamåendet tack vare migränen.. Blev tvungen att ta nässprayen, det är det enda som hjälper mig vid såna här hemska attacker, men man får så ont i halsen efter för den starka sprayen går rakt ner i halsen.. Nu, efter 3 dygn mår jag äntligen bättre. Har fortfarande ont i huvudet dock men migränen är borta. Röntgen kl 17.15, fram tills dess ska jag bara ta det lugn och försöka plugga lite.




23.46

Kollade nyss igenom arkivet för september 2011, så kul att gå tillbaka och se vad man gjorde för exakt 1 år sedan tex. Kan ju konstatera att jag halvt pluggade ihjäl mig då!! I varje inlägg skrev jag ju typ om plugg, trean var brutal med det! Har mindre plugg på universitet än jag hade på linné.. Det är det enda jag inte saknar med gymnasiet, allt plugg. Men annars saknar jag allt!

Nu ska jag sova för mitt huvud dödar mig, kan migränen försvinna nångång??




Röntga huvudet

Tog aldrig nässprayen vilket var dumt för mitt huvud dödar mig! Imorgon ska jag röntga huvudet, det är någon magnetröntgen. Man ska tydligen in i en tunnel som på bilden, låter lite skrämmande. Så ska man ligga där helt stilla, så kanske man får någon vätska i armen med, vill verkligen inte ha det!

Men ska bli skönt att få reda på varför jag har sån hemsk migrän så pass ofta.

Snart ska jag bada och sen sova. Imorgon är jag ledig, så ska till bibblan en runda innan röntgen med för att låna några böcker till skolan.




Snart hemma

Äckel migrän!! Har så fruktansvärt ont i huvudet, haft det sedan igår och den vill verkligen inte ge sig! Blir illa tvungen att ta nässprayen mot migrän, de är dock så äckliga så man vill bara spy! Smaken kommer liksom ner i halsen och det är riktigt riktigt äckligt. Men annars kommer hela kvällen vara förstörd så måste.

Annars har jag haft en trevlig dag på Nova Lund. Hämtade tröjan jag la undan på topshop och så köpte jag en kjol och två tröjor till. Snart hemma, skönt!

Kolla så snygga Kosta Boda figurerna är!! Vill ha vill ha vill ha.




Sist ut

Trodde det var öppet till kl 18 idag.. Så efter vi hade ätit tänkte vi gå till några affärer till i lugn och ro och sedan fika. Så ropar de ut i högtalarna att de stänger om 5 min! Panik. Jag in på jc och köpa en tröja snabbt och mamma sprang till en skoaffär för att hämta skorna hon lagt undan. Hann i alla fall köpa en milkshake. Jaja så kan det gå, nu släppte vakten ut oss för vi var de sista på hela Nova hahah!




Nu ska vi äta!

Typ värdens godaste!




Yesterdays dinner

Nu är vi på väg till Nova, lite senare än tänkt men strunt samma. Här är några bilder från middagen hos Ryszarda vi var på igår. Maten var så god! Och jag älskar deras badrum, så himla fint.. Var hemma hos dem i typ 1 timme innan jag gick till Maja.




Mot Lund

Nyss ätit frukost och konstaterat att jag hatar gå upp innan kl 11.. Skulle vara skönt att vara en morgonmänniska men det är jag verkligen inte! Orkar egentligen inte åka till Nova men vill ha tröjan så snart ska vi dit. Bäst att börja fixa sig.

Tröjan jag hade på mig igår kommer från Vero Moda och är så mysig!




Filmkväll

Kom nyss hem från Maja efter en trevlig filmkväll! Jag älskar våra filmkvällar. Alltid film såklart, en massa gott att äta och sen när vi kollat klart på filmen så går bakgrundsmusiken (ni vet där i börjar när man ska välja play, scener osv) på repeat medan vi sitter och pratar i timmar om allt. Så standard haha!

Ikväll såg vi laxfiske från Jemen, den var rätt bra faktiskt. Inte sådär wow men en bra film.




I'm off

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_505de0eaddf2b35631003f11.jpg" class="image">




DAGENS




Pink

Blev helt kär i denna tröjan inne på topshop igår! Kan inte sluta tänka på den haha och det var den sista.. Efter mycket om och men ringde jag till Lund och bad dem lägga undan den. Så imorgon blir det ännu en runda till Nova, denna söta sak ska bli min!




White and grey

Bättre bilder på tröjan jag beställde från Gina. Den är så skön att ha på sig! Inte för varm men ändå mysig.

Märkte sen när jag kollade på bilderna att någon inte tagit ner toalocket, fräscht.. Hatar när folk inte gör det! Det är alltså skolans toa haha.




Lördagens planer

Ätit frukost och kollat reprisen av fångarna på fortet som jag missade igår. Nu ska jag packa upp det jag köpte igår.

Ikväll ska vi först på middag till en av mammas vänner och sedan efter jag ätit där drar jag till Maja för filmkväll. Bra lördag!




Dubai om 626 dagar!

Jag och mamma hade planerat en resa till typ Spanien eller Cypern i sommar men efter att vi pratat om det idag kom vi fram till att vi struntar i det. All inclusive och ett bra hotell på stranden får man räkna med 28000 för.. Då kommer vi aldrig komma iväg till Dubai året efter det!

Så nu är det bestämt. Vi ska till Dubai om 2 år, sommaren 2015! Äntligen kommer min dröm gå i uppfyllelse. Ska verkligen spara pengar nu så att man slipper snåla där och så att jag kan gå in i världens största shoppingcenter och köpa typ vad jag vill. Ska bli helt underbart! Visst är det tråkigt att vi inte ska iväg i sommar, hatar att bara vara hemma här men sen kommer det vara värt det. Vet inte om det blir exakt om 626 dagar men någongång i juni 2015 i alla fall. Tagga en av världens lyxigaste "städer"!



Två fina från Gina (höhö rimmar ju)

Så sjukt trött efter en dag på Nova! Påminn mig nästa gång jag är där; börja med top shop, ta inte den affären sist när du inte har några pengar kvar och där finns sjukt snygga kläder..

Här är bild på två snygga plagg jag provade på Gina. Linnet är så fint men storleken passade inte riktigt. Klänningen är superfin, ni vet sån där med "släp" som är så inne nu? Tyvärr kostar den 399 kr så köpte inte den. Ser ut att ha typ dvärgfötter på den bilden haha..

Nu ska jag ta ett varmt långt bad, så skönt.




Nova Lund

Haft en toppenbra dag i Lund och gjort en massa fina inköp! Gladast är jag över ett par svarta byxor och en Marc Jacobs (!!) sak.

Nu ska vi bara hitta hem med..




London dag 3, del 3!

Fler bilder från Madame Tussauds, har en massa därifrån men det var så kul att fota alla haha!
 
John Travolta var väldigt lik, ehm orginalet/verkligheten eller vad man ska säga?
Vackra Cheryl Cole!
Typ exakt lika långa?
Ett tips; gå till Madame Tussauds direkt när de öppnar! För sen är där kaos..
Nicole Kidman
Ehm någon som vet vem detta är?
Leonardo Dicaprio, också väldigt lik!
X-Tina fanns också på plats
Tom Cruise
 
Saknar London!!



NOVA LUND

Så skönt att vara ledig imorgon! Efter mamma slutat jobbet ska vi åka till Nova Lund, älskar Nova! Mycket lugnare än Väla men ändå snygga kläder och bra affärer. Vi vet dock inte hur man kör till Lund, aldrig åkt bil dit haha.. Nya skor, leggins och strumpbyxor hade jag i alla fall tänkt inhandla och förhoppningsvis blir det lite annat med.
 



Amerika

Hur snygga är inte de här skorna från Scorett?! Måste prova de imorgon, dock alldeles för dyra att köpa..




Torsdag

Ingen skola varken imorgon eller på måndag vilket betyder långhelg, inte mig emot!
 
Har aktiverat stilkonto och liknande till skolan nu och ska snart sätta igång med att plugga lite. Är så trött.
 
En solig dag i augisti.



Ramla på stationen, check!

I tisdags var jag med om det mest pinsamma ever typ. Vad så sur och irriterad över att mina skor var sönder och fötterna var blöta och så hade jag bråttom till bussen. Var alltså på stationen i Helsingborg och skulle gå till bussen. Så gick jag rätt snabbt och plötsligt känner jag hur halt det är på golvet och hur jag inte kan hålla balansen. Vad händer? Jo jag halkar och ramlar på golvet, mitt på stationen i Hbg med typ hälften av Helsingborgs fjortisar som publik.. Inte nog med att jag landade rakt på knäna (aj!!) och att väskan flög typ 10 km så börjar ju såklart alla skratta och peka på mig. Bara "kolla hon ramlade!!!! Hahaahah" man bara har ni kul eller? Ville bara sjunka genom jorden, sjukt pinsamt. Och det var vid den tiden då stationen verkligen är överfull med folk. Reste mig så fort som möjligt och sprang därifrån, utan att kolla bak. Haha Asså jag orkar inte, så typiskt mig.. Nu har jag stora blåmärken på mina knän med.

Och idag har jag lyckats låsa mig ute. Finns ju inga skåp på universitet så tänkte inte på att ha nycklar med mig och mamma kommer hem vid 19, fick lite smått panik. Men som tur är kunde jag stalka upp vaktmästaren som öppnade åt mig, tack!!! Så nu är jag hemma, sittandes på soffan, förhoppningsvis händer inget mer höhö.




På väg hem

Är på väg hem nu, finally. Nu hoppas jag bara på att jag hinner med 14.20 bussen från stan hem. Bussen är nämligen framme i Hlm kl 14.15 så osäker på om jag hinner med den, vill bara vara hemma nununu. Universitetet är skittråkigt, gillade verkligen skolan innan men nu känns allt bara så tråkigt! Längtar tills jag är klar med utbildningen så att jag kan börja jobba istället.

Har ni hört att Shakira är gravid? Äntligen ju! Har undrat när (om?) hon ska ha barn. Ungen kommer ju bli typ perfekt! Shakira är ju en av världens vackraste kvinnor enligt mig, kommer bli en söt bebis :D




@school

Vill bara hem!! Så tråkig lektion.

Ska äta något på stan efter skolan så förhoppningsvis är jag hemma vid kl 15.




Mot skolan

På väg till skolan nu, så sjukt trött!! Och när jag tänker på 3 timmars lektion med Bibbi mår jag illa.. Kommer dö av tråk, finns inget tråkigare än hennes lektioner..

Har på mig en ny tröja från Gina Tricot som låg i paketet igår. Trodde den skulle vara mer stickad och sådär mysig men den är i annat material, svårt att förklarar men inte stickad i alla fall. Fast den är snygg och lagom varm så behöll den ändå. Till det har jag lånat mammas kjol och lite smycken på det.

Ha en fin dag! Hörs sen (om jag överlever lektionen hehe) puss.




God natt

Måste seriöst lära mig att gå och lägga mig i tid! Upp om 4 timmar.. Vilket betyder att jag kommer somna på bussen igen, ni fattar inte hur trött jag är på morgnarna. Skulle seriöst kunna somna stående haha. Sov gott.




Step up

Såg nyss klart step up 3 med mamma. Vi såg fyran på bio i Polen, hade aldrig sett de andra innan dess. Men tyckte fyran var så bra så hyrde de tre första sen med. Ettan är nog bäst för där spelar Channing Tatum, så sjukt snygg ju!! Men trean är också riktigt bra och Rick Malambri som spelar Luke är ju inte lite snygg heller..;) Kolla bara den svartvita bilden utan tröja, ögongodis!

Har ni sett filmerna?




Paket

Mitt paket från Gina har kommit, yey! Får se vad som passar.




Pluggish

Plugga plugga plugga plugga.. Är så lat, orkar aldrig ta tag i det. Men nu ska jag faktiskt plugga! Härligt att man har bikinilinjer kvar från sommaren.. Tycker lika gärna brännande kan hålla i sig till nästa sommar då med!




Migrän

Vaknade upp med riktig hemsk migrän, det var länge sedan.. Hade nästan glömt hur hemskt det är, har inte haft riktig migrän på ca 2 veckor men verkar som om den är tillbaka..

Har fortfarande inte gått över så får ta 2 tabletter till, måste ju faktiskt plugga idag..

Vill btw slinga håret, hej utväxt.




Dagens

Dagens outfit innan jag får och lägger mig också då.

Kjol, h&m / tröja, Gina Tricot / Skor, Scorett / smycken, Thomas Sabo / Väska, Puccini.




God natt

Skippar x-faktor, orkar inte kolla på mer tv idag.. Ska nog snart gå och lägga mig, är ledig imorgon men måste faktiskt plugga rejält då. Har inte varit så duktig med det på senaste tiden.

Så imorgon ska jag upp vid 11, äta frukost, kolla seventh heaven och sen börja plugga, har en del som jag måste få läst. Börjat läsa i boken textvård idag, rätt intressant måste jag säga! Svår att ta sig igenom för man måste läsa riktigt noga men den mest intressanta av böckerna på kursplanen hittills.




Tv

Shit, trött tjej!

Tv kväll nu.
Halv åtta hos mig
Heart of Dixie
Hollywoodfruar
Ung & bortskämd
X factor

Om jag lyckas hålla mig vaken.. Bild från h&m tidigare idag, provade lite kläder medan jag väntade på mamma men fanns typ bara riktigt fula kläder!




Söndriga skor och ösregn..

Alltså jag dör!!! På väg till Helsingborg i morse började det ösregna och tro inte det blev bättre när jag kom fram. Regnet verkligen vräkte ner, träffade Anna-Maria och vi började gå mot skolan. Jag blev genomblöt och vad tror ni inte att jag upptäcker? Jo två stora feta hål i mina skor, vattnet hade alltså läckt in i mina skor så där var som en vattenpöl, fötterna och strumporna var genomblöta. Jag som nyss blivit någorlunda frisk.. Frös hela jäkla dagen i skolan och mina strumpor och skor har verkligen inte torkat än! Heeeeenskt. Varför har jag inga extra strumpor med mig?! Dumt dumt Caroline. Fryser fortfarande om fötterna, får inte bli sjuk, får inte bli sjuk!

Slutade kl 13 och nu är jag på stationen och väntar på min buss, värmer mig med varm choklad och grillad macka på graffiti nu innan jag tar bussen kl 14.10. Ska alltid ha med mig ett par extra strumpor nu, fryser!:(




Is it a good morning?

Bussen till Hbg som vanligt. Är fett trött som vanligt där med. Ser fram emot helgen. Tror jag ska till Nova Lund på fredag efter skolan, både jag och mamma behöver nya skor och på lördag ska jag träffa Maja!

Nu ska jag lyssna på Justin Bieber, ha det.




Sittning 2012

Här kommer lite bilder från sittningen som avslutade den underbara nollningen i Helsingborg den 8 september! Bilderna är från agoras sida på facebook. Kvällen var verkligen sjukt rolig! Tack alla :D
 

Julia, Emma och Paula. Glada och taggade!

Såhär var borden placerade

Fina Linda jag lärde känna under kvällen på Sirocco

Hannes och hans tjej som både satt vid samma bord som jag

Finaste Ida och Julia!

Haha Hannes

Caroline, (glömt namnet på tjejen i mitten) och Hannes

Efter vi hade ätit togs alla bord bort och det blev daaans, så kul!

Wille som tycker jag ska flytta till Helsingborg, haha tror inte det kommer hända & en av tvillingarna. De är med i agora och har arrangerat nollningen

Världens bästa Johan! Stilig kvällen till ära

Björn som vi lunchade med idag

Party!
 
Har bilder som jag fotade med min kamera under kvällen med, ni får se de sen.



Done for today

Försökte plugga men det är inte så lätt att göra läxan till imorgon när jag missat hela genomgången. Förstår tex inte vad som menas med grafiska och syntaktiska meningar så det gick inte så bra. Lämnar det för idag så får jag ta tag i allt imorgon när jag förhoppningsvis fått en liten förklaring av Paul.
 

Skulle inte varit fel med lite sommarlov nu va?



Pluggar...




Turkiet, del 2, dag 2

Jag och mamma spenderade dagarna mestadels på stranden. Jag läste, åt, solade, badade, lyssnade på musik, drack, beställde drinkar (alkoholfria) på stranden som de kom med till solstolen, badade lite till, solade, brände mig och så började det om. Trots att dagarna var så lugna var jag alltid helt slut när vi kom upp till hotellrummet, solen tar typ död på mig. Älskar att hotellet bokstavligen låg PÅ stranden, närmare går det inte att komma hehe, så himla skönt!
 

Brände mig redan första dag, detta skulle jag få ångra senare i veckan..

Mami svalkar si

Kleopatrastranden

Haha fin min där


Let´s go to the beach beach

Love u

Alanyaborgen


Hade redan fått färg efter andra dagen på straden, I like it. Vackra halsutsikt bakom

Inte fel att vakna upp till detta, inte heller fel att kolla på solnedgången härifrån

Efter en heldag på stranden tog jag alltid en dusch, hängde ut handdukarna på balkongen, borstade håret på balkongen, njöt av den varma luften mot min hud, virade in mig i en handdik, satte på på stolen, kollade ut över havet som aldrig tog slut och åt chips. Då kändes livet alldeles alldeles underbart!

Sen var jag redo för restaurangbesök på kvällen
 



Universitetet är inte så kul..

Tråkigaste dagen i skolan ever!! Fy vad drygt det är med 3-timmars lektioner. Och en av våra lärare (vi har 2 stycken) är seriöst den drygaste läraren någonsin, det enda hon gör är pratar och pratar och pratar ännu mer. Och hon har en sån jobbig röst, har riktigt svårt för henne.. Och det var med henne vi hade lektion idag, dör så tråkigt.
 
Paul som är vår andra lärare är däremot riktigt bra men har bara haft honom en gång och längtar nästan till morgondagens lektion. Det är det att han varierar! Han står inte bara och snackar i 3 timmar utan vi får arbeta med. Det är en av de sakerna jag ska ha i bakhuvudet när jag blir lärare, variation! Ibland funderar jag på om jag verkligen valt rätt, vill jag verkligen bli svensklärare? Jag börjar tveka men tror att jag kommer älska själva yrket när jag väl kommer ut i arbetslivet, fast innan dess måste jag klara mig igenom en 4,5 års lång utbildningen.
 
Skolan skulle varit roligare om vi hade haft en bra klass. Ursäkta språket men min klass är så jävla tråkig!! Människorna är så grymt tråkiga så det går inte beskriva. Vi är 50 st och 3/4 av dem är besserwisser, har så svårt för såna människor. De tror de är bäst på allting! Och fjäskar för läraren, börjar prata om såna termer jag aldrig hört i hela mitt liv, termer som inte ens har med saken att göra, bara för att läraren ska lägga märke till dem. Läraren betygsätter inte vad man gör i klassrummet på universitetet om de inte fattat det ännu.. Den sista fjärdedelen är människor som jag inte hört säga ett enda ord, varken på lektionen eller rasten, tråkiga människor alltså. Har verkligen inte klickat med någon förutom Anna-Maria, och Emma som även gick  i min nollningsgrupp. Finns väl några okej-människor med men ingen snackar med varandra typ, det som är så himla tråkigt. Tacka Gud för att jag har Anna-Maria, annars skulle jag nog seriöst överväga att hoppa av. Man märker att jag och AM är de yngsta, de enda 93orna. Jag trodde jag var hyffsat smart och tog plugget på allvar men ni ska se alla de andra, omg.. Så sitter jag, som gick ut med 21 MVG från gymnasiet och AM som också är väldigt duktig som två stora frågetecken och fattar absolut ingenting. Och stör mig på att läraren tex säger, ja alla ni här inne har väl läst blabla av Karin Boye? Nej men tänk att jag inte har det va?! Hon kan ju inte anta att alla har läst allting, har inte läst ett skit av det hon snackar om.
 
Jag hoppas verkligen att universitetet kommer bli bättre. Som sagt, har Anna-Maria som gör mina dagar. Träffade även på Kasper, Pascal och Ida från nollningsgruppen idag, de lyser upp ens dagar alltså. Om grupp 11 skulle gått i samma klass, det skulle vara en toppenbra klass, åh vad jag gillar alla i den gruppen. Men tyvärr är det inte så. Det är i såna här lägen jag saknar gymnasiet som bara den, människorna, gemenskapen, tryggheten, skratten, rasterna. Allt.
 

Ni har ju inte sett hur Anna-Maria ser ut kom jag på. Det är hon till vänster på bilden.
You light up my days in my boring class! Thank you.



Tråkig lektion!

Sjukt tråkig lektion idag! 1 timme kvar, tacka Gud för det. Efter skolan ska jag luncha med Anna-Maria och Björn:)




Thomas Sabo

På väg till Helsingborg nu och typ alla hostar och snuvar på bussen, panik..!

Har glömt er visa mitt fina Thomas Sabo halsband som jag fick av mamma i present när jag kom in på universitetet, det är så vackert!




TRÖTT okej?!?!

Är onormalt trött :'( varför måste jag upp kl 6?! Det är såå sjukt tidigt och jag hatar det. Kom nyss på att mina hörlurar är sönder, eller i alla fall en lur och för det andra kan jag inte hitta de. Hoppas verkligen inte att jag blir tvungen att åka buss i 2 timmar och 20 min utan hörlurar.. Då vet jag inte vad jag gör.

Kolla bilden som jag hittade på instagram igår Alltså Douglas Booth är perfection! Kolla käkbenen! Hot hot.

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv.




London dag 3, del 2!

Som sagt så var vi på Madame Tussauds den tredje dagen. Det var riktigt roligt och coolt att se. Britney Spears och Amy Whinehouse är de två jag tycker är skickligast gjorda, de ser riktigt verkliga ut! Den första halvtimmen var det lagom mycket folk så vi kunde gå lugnt utan att trängas med sedan kom det så galet mycket folk, lite jobbigt faktiskt för man kunde knappt röra sig och alla ville ju ta bild med typ alla dockor så det var lite kö.
 

Sean Connery och jag

Vem tog denna bilden haha? Tjej med kort minne här ja

Glömt bort vad han här heter.. Någon som vet?

Zackie och jag

Posade med Miley Cyrus lite..

..och pussade på min man Zac Efron ;)

Träffade även på Harry Potter

Robert Pattinson var ju också väldigt lik eller hur?

Och han ställde gärna upp på bild!

Mamma är nog rätt kort haha..

Skulle ta bild på den fina väggen men det går ju inte att låta bli att titta på kvinnan som typ hade tröttnat på livet, hon satte sig här och vägrade flytta på sig HAHA

John Travolta
 
 



School

Har nu läst nästan halva Candide, drygt 100 sidor. Woho! Nu är jag värd en paus. På universitetet är det inte massa förhör och sånt, det är väl den största skillnaden mot högstadiet och gymnasiet. Man läser en massa böcker, en annan skillnad och då menar jag verkligen en massa! På delkurs 3 ska vi läsa 38 böcker på 5 veckor, inte okej.. Så det är sjukt mycket läsning och that´s it typ. Sen efter varje delkurs har man ett prov, antingen salstenta eller diskussion, hemtenta, seminarium osv. Jag gillar läsa böcker, men böcker jag väljer själv. Tycker det är ritkigt jobbigt att sitta och behöva ta mig igenom en bok på 300 sidor som antingen suger eller är fullproppad med fakta. Denna gången ska vi ha en hemtenta så läser en bok och antecknar en del, får se hur det sättet kommer att vara. Kanske inte kommer behöva anteckna sen, får se efter tentan. Förhoppningsvis kommer man in i universitetestänkandet snart.
 
Visst är det skönt att bara koncentrera sig på ett ämne, svenska för min del. Men det kan också bli drygt i längden. Som jag saknar engelska i skolan tex! Älskade engelska och vill absolut inte tappa språket nu när man inte använder det längre. Ska därför börja läsa lite engelska texter för min egen skull, någon bok som inte är så tjock osv. Tur är ju att jag lyssnar på musik på engelska varje dag. Och när man ser TV är det ju mycket engelska med. Ska aldrig tappa detta fantastiska språk! Saknar även samhälle, religion, spanska (ja faktiskt haha..!) och lite psykologi. Saknar att ha lite blandade uppgifter, som instuderingsfrågor, något tal, uppsats osv. Det var lite mer variation på gymnasiet.
 
En på sittningen fattade inte hur jag orkar plugga direkt när jag är 93a och nyss tagit studeten. Hon bara "du har gått i skolan i 13 år, nu ska du plugga till lärare i 4,5 år och sedan ska du tillbaka till skolan och jobba där i typ hela dit liv?! Du måste älska skolan?!" Hahah, antar att jag trivs i skolan. Hatar plugga, tycker det är så fruktansvärt tråkigt och jobbigt men trivs i skolan.
 

Bild från London.
 
Skulle vilja ha ett extrajobb med så att man kan tjäna lite pengar..



Candide

Dags att börja på boken Candide. Aldrig ens hört om den innan och absolut inte läst den så blä får ju ta tag i det nu. Dock är den på över 200 sidor vilket är himla drygt tycker jag och den är ju inte skriven på modern svenska direkt.




Länk

Åh Helsingborg Arena skrev om min Saadeblogg på deras hemsida, tackar så mycket för länken!




Ont

Åh trodde bara jag skulle ha mensvärk igår så tänkte jag, det var ju inte så farligt som alltid. Men idag vaknade jag upp 7.30 med gråten i halsen, fyfan vilken värk!! Borde vara omänskligt, kunde knappt stå ont så ont har jag. Tog medicin mot kramp från Polen och 2 eeze, står att man bara ska ta 1 mot annan värk än migrän men vad kan hända liksom? Så tog 2, gick och la mig och sov till nu.

Hungrig nu i alla fall! Ska äta och sen försöka plugga. Skola imorgon. Vill btw ha sån hårfärg som skyltdockan på bilden, sjukt fint!




Måndagens outfit?

Provade nyss lite kläder, funderar på vad jag ska ha på mig på måndag i skolan och troligen blir det kläderna nedan plus ett par leggins.
Tröja - Gina Tricot
Kjol - H&M
Skärp - Bikbok
Bustier - New Look
Ryggsäck - Jofama by Kenza

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_50550b6fddf2b37094001c90.jpg" class="image">




Inspiration

Gina
Varför måste Gina ha så fina kläder när min plånbok är så tunn? Snyggt är det i alla fall!
 
 



Svar på frågestunden, del 1

Hej hemska mensvärk, hatar dig!!!! Wah mår så dåligt. Bläddrade igenom kommentarerna här på bloggen och kom på att jag inte svarat på frågestunden jag hade i typ våras? Här kommer svaren på del 1!
 
Vad tycker du om att våren är på G? =)
Svar: Oj jag är ju lite seg så kom på frågestunden nu när det snart är höst haha! Men jag älskar våren, synd att den inte alls varar länge här i Sverige bara.
 
Hur ser du på framtiden?
Svar: Jag ser ljust på framtiden. Tycker det var jobbigt att sluta gymnasiet eftersom jag trivdes så himla bra där. Kom i alla fall in på utbildningen jag ville så nu kan jag färdigutbilda mig och sedan börja jobba med det jag vill om 5 år!
 
Beskriv dig med 5 ord? :)
Svar: Snäll, ödmjuk, trevlig, glad, omtänksam. Ehh kanske de orden? Svårt att beskriva sig själv tycker jag..
 
Vilka bloggar läser du? :)
Svar: Jag läser en del kända bloggar som tex Kenzas blogg som jag verkligen älskar. Även Blondinbella och Angelica Blick ibland. Annars några bloggar jag bara fastnat för sådär, människor vars bloggar inte är kända alltså. Läser även såklart mina vänners och folk jag känner. Gillar läsa såna bloggar för det blir mer personligt.
 
Vilken klass går du i?
Svar: Jag gick sista året på gymnasiet, alltså i 3an! I S3SHB, världens bästa klass! Nu går jag i en klass med folk som läser svenska för att sedan bli lärare på universitetet i Helsingborg.
 

En del av den finaste klassen jag någonsin har/kommer gå i.
 
Vem är din bästa vän? :)
Svar: Cassandra har jag känt längst och vi har varit bästa vänner sedan högstadiet, så kul att man fortfarande håller kontakten och är så bra vänner!! Och Maja och Josefin som jag lärde känna under gymnasiet. Sedan har jag andra nära vänner och såklart också kompisar, både tjej-och kill.
 
Hur gammal är du? :)
Svar: Jag är 19 år gammal.
 
Vad brukar du göra på fritiden?
Svar: Vara inne på datorn, blogga, fota, läsa, kolla resor, titta på tv, vara med kompisar, shoppa, resa och plugga.
 
Hur många bloggar har du & vad heter dom? (:
Svar: Jag har 3 bloggar. Denna bloggen, Eric Saade bloggen som heter saadelovers.blogg.se och en blogg om André Zuniga som heter loveandrezuniga.blogg.se men där bloggar jag inte längre.
 
Var i Skåne bor du? (så som jag uppfattat de bor du där iaf)
Svar: Du har uppfattat det rätt, jag bor i Skåne, i en liten stad som heter Hässleholm. Lite tråkig ibland men annars är den helt okej, ibland även lite mysig.
 
Vad läser du till? :)
Svar: Jag pluggade samhälle med inriktning samhälle, en bra och bred linje :D Nu läser jag till lärare!
 
Vad är det bästa med dig själv?
Svar: Hmm kanske att jag absolut aldrig sårar någon med vilje och att jag hatar bråka med folk, brukar alltid säga förlåt trots om det inte är mitt fel.
 
Favoritplats? (inte stad och land utan plats)
Svar: Havet helt klart :)
 

Havet är en underbar plats.
 
Sminkprodukten du inte klarar dig utan?
Svar: Läppglans, jag älskar det!
 
Drömresmål? :)
Svar: Får man säga mer än ett? I så fall Dubai, New York och Aruba!
 
Undrar ni något mer kan ni ställa frågan här i kommentarerna! Svarar på de andra delarna senare.



Pictures from Villan

Tar en liten paus i pluggandet. Kollade igenom bilderna från torsdagspuben jag missade.. De verkar ha haft det skitkul ju! Och igår verkade helt crazy, läste att Johan hade lyckats med att ta sönder en ruta han nu får betala för, hahahah Johan vad har du gjort?! Hoppas lite kul saker händer de kommande veckorna med, när jag faktiskt kan vara med.
 

Hahahah Pascal

Kasper på G

Världens bästa faddrar! Kasper, Daniel, Lasse och Pascal!
 
Här är lite bilder från avstampet med, som vi var på ehm vad blir det, den 6 september tror jag! Det var skitkul, synd att det regnade bara. De öppnade villan kl 22 och jag var tvungen att åka hem 22.48 så hann inte vara där så länge men kommer nog fler tillfällen.
 

Söta tvillingarna som är med i Agora. Visst ser de ut som två levande barbiedockor? Så snälla med!

Hann i alla fall vara i partytältet ett bra tag och där var det ÖS!



Så svårt att hitta en passande resa..


Har tittar på resor med mamma hela förmiddagen. Vad kom vi fram till? Inte ett dugg.. Har varit på de flesta "typiska" resmålen som Cypern, Spanien, Grekland, Bulgarien och Turkiet. Var ska man åka den här gången då? Vill åka till Dubai eller Aruba men det är alldeles för dyrt så måste bli någonstans i Europa. Vi kollade på Mallorca och Ayia Napa, varit på både ställena innan, mycket vackert men där är riktigt svårt att hitta någon bra hotell.
 
Denna gången vill vi prova på all inclusive. Kraven är vit strand, turkost vatten och helst 0 meter till stranden med 25-100 går med bra. Det hoteller vi hittade kostar 28 000 för 2 pers, all inclusive 1 vecka och det är alldeles för dyrt. Åh vad ska man göra?
 
Detta hoteller är ju fint. Men verkar inte som om de släppt resorna för sommar 13 där än.. Så man kan varken se pris, rum osv. Skrivit till apollo, hoppas jag får svar snart.
 
Nu ska jag plugga. Har 900 sidor att läsa till på måndag. Det är ju omöjligt, eller det går kanske om man läser 24/7 men det funkar inte för mig. Vet att jag aldrig kommer kunna läsa 900 sidor på två dagar men måste i alla fall börja med något. Det är ingen som kollar om man gjort läxan på universitetet, inga förhör osv heller men man gör ju det för sin egen skull, för att hänga med, annars är det omöjligt. Hade därför planerat att läsa klart Kung Oidipus idag, Vägar genom texten-boken, läsa igenom anteckningarna och skriva förklaringar på några ord. Låter rätt mycket i mina öron.. Får se hur mycket av det jag orkar med.
 



Fina människor

Ni kanske vill se hur lite folk jag hängt med de 2 veckorna under nollningen ser ut? Här är några av personerna jag lärt känna bäst!
 

Faddern Kasper, helt underbar människa!

Paula, härlig tjej!

Alltid lika glada Ida.

Fina Julia.

Roliga Emma.

Johan som vi haft så kul med!

Och Cornelia!
 
Sen får vi såklart inte glömma underbara faddern Pascal och annat folk som Julia, Maria, Erica, Malin, Linda, Mikael osv men personerna på bilderna har jag umgåtts mest med. Av dessa går endast Emma i min klass, de andra läser andra program men vi ses ju ändå i skolan lite då&då som tur är!



4 från Gina

Farligt att internetshoppa.. Beställde detta från Gina Tricot nyss. Väskan och jackan vet jag att jag behåller eftersom jag tittat på de i affären, de andra två tröjorna får jag se hur de är när jag får hem beställningen.
 




 



Eric Saade i november

Beställde nyss biljetter till invigningen av Helsingborg Arena! Varför? För att Eric Saade ska vara med såklart! Saknar saknar saknar att se honom, ska bli så sjukt kul. Tyvärr är det inte hans konsert utan det är en stor gala men förhoppningsvis sjunger han mer än 1 låt.
 

Världens finaste kille! Backstage i Malmö.



Nytt skärp

Har sjukt tråkigt, så oerhört otroligt boring att bara vara hemma och vänta på att bli frisk. Därför kommer jag bomba bloggen med en massa inlägg idag hehe..
 
Här får ni se mitt nya skärp från Bikbok. Köpte det för några veckor sedan i Kristianstad. Det är typ världens finaste!
 
Gulddetaljerna är helt perfekta. Använder det till typ allt som går att använda ett skärp till.

Någon vecka senare köpte Kenza ett likadant fast brunt, sjukt fint det med!
 
Det enda negativa är att skärpet färgar av sig. Har förstört hela min vita klänning pga detta plus ett annat svart skärp, och det går inte bort. Gillar inte.



Vidriga människa

Ursäkta språket men jävla äckliga människa!! Ni har väl läst om killen som var full, ramlade ner på spåret och svimmade? Och så ser denna mannen som är på bilden det, hoppar ner på spåret men istället för att försöka rädda killen rånar han honom på mobil, plånbok och guld och går lugnt därifrån och lämnar kvar killen däckad på spåret?! Sen kommer tåget och kör över honom. Som tur är dog han inte men har svåra skador.

Hur kan man göra något sånt? Hur kan man vara en sån sjukt hemsk, äckligt, vidrig människa? Hoppas polisen hittar honom och att han får ett vidrigt straff. Om inte någon skjuter honom före dess? Fattar mig inte på vissa människor, hur kan man göra något sånt och sen leva med det? Onormala människor.




Missar en rolig kväll.. Igen!

Ännu en gång, varför är jag sjuk nu?? Missade festen igår och missar häng hos Johan ikväll. Johan är en så sjukt härlig kille så det hade varit riktigt roligt att träffa honom och hela gruppen igen!

En sak jag älskar med universitetet är att folk är så öppna. Inte sådär att när det är fest bjuds bara vissa in utan ALLA är välkomna! Det är så himla härligt, tex "förfest på bryggare, hoppas alla kommer!" sköna människor.

När ska jag bli frisk? Vill också hitta på något kul.




TIPS

Visst känner ni igen er i meningen "jag har ingen att ta på mig!" så har man ändå minst en hel garderob fullproppad med kläder? Det tror jag nästan alla tjejer någongång känt. Och det är ju så, att ibland när man köper nya kläder så glöms de gamla favoriterna lätt bort. Ibland kan jag känna så, om jag köpt nya kläder och använder de väldigt mycket "vad hade jag på mig innan jag köpte detta?".
 
Därför tänkte jag komma med ett litet tips nu, som både är budgetvänligt och kul. Öppna er garderob och gå igen den, plagg efter plagg varje dag, från tröja till tröja. Gå igen den från höger till vänster eller vänter till höger om ni vill hehe. Och varje dag ska ni ta på er nya plagg! Det går att matcha alla plagg man har i garderoben på något sätt. Okej nu säger jag inte att man måste använda exakt alla kläder som ligger i garderoben men kör i alla fall på minst 3 veckor. Då kommer ni aldrig ha på er samma plagg under denna tiden, man byter varje dag- utan att det kostar en enda krona! Hur bra?!
 
Det ska i alla fall jag göra, börja använda även inte de allra nyaste plaggen lite mer. Ni kommer säkert hitta en massa snygga kläder i er garderob som ni har glömt bort att ni äger!
 

Synd att man inte har en sån här sagolik w-i-c bara. Mina kläder hänger så tajt i mina små två garderober att det är svårt att "bläddra" mellan galgarna.



Saknad

Skulle egentligen hem till Maja och ha filmkväll idag men mår inte tillräckligt bra. Så synd för saknar smått ihjäl mig efter henne! Nya vänner på universitetet i all ära men satan vad man saknar sina "gamla" vänner, folk jag mår allra bäst tillsammans med och kan snacka om allt med. Ni vet nog vilka ni är! Puss puss till er.




Saker till skolan

Var på Gullbergs för att köpa lite skolsaker. Fick dock en liten chock när jag kom till kassan, 560 sa han! Jag bara ehh va?! Mamma fick ner priset till 457 i alla fall vilket också är sjukt dyrt.. Men en penna kostar 90 kr, men de är verkligen grymt bra! Gillar inte bläck men på proven får man bara skriva med bläck tyvärr så var tvungen att inhandla en sån med. Nöjd med allt i alla fall! Förutom hålslagaren för den är skitdålig haha, köpte den billigaste, de andra kostade typ 300 kr! Denna kostade 75. Blev lite andra pennor, stift och en mapp där jag kan ha papper vi får.




Hosta med..

Fått världens äckligaste hosta med.. Orkar inte!! Ingen skola idag heller för min del men måste till stan och fixa ett ärende snabbt och sen hem och vila!

Haha jag och min bror på bild för ett bra tag sedan.




Två nya från Gina Tricot

Här är de två tröjorna jag köpte på Gina förra veckan. Båda kostade 149 kr styck. Bättre bilder på den vita med mönster kommer.
 

Ska matcha denna med ett linne eller bustier under, annars är den lite väl genomskinlig till vardags, och ett skärp i midjan! Ska inte heller ha på kjolen jag har på bilden men hade lite bråttom så hann inte ta av den.

Denna tröjan älskar jag. Så enkel men ändå så fin. Mönstret gör hela tröjan.



Bad

Tar ett varmt bad, i hopp om att det ska hjälpa förkylningen lite och läser chic. Sen ska jag försöka borta ut mina ehh typ rastaflätor haha?! Nej men har inte orkat borsta håret så noga nu när jag är sjuk och då blir mitt hår en riktigt katastrof.. Kommer behövas en hel del maroccan oil till det här.




American flag tee

Fick hem mitt paket från Nelly.com idag med 3 saker, ska dock endast behålla denna t-shirten. Men visst är den snygg? Nitdetaljerna på ärmarna och fransarna ner till. Superskön är den också, kommer bli en favorit i garderoben. Finns på nellys rea och kostar 175 kr just nu.




800 sidor

Ehh jaha hela klassen har visst redan läst Candide förutom mig, men awesome! Nu har jag hela 4 böcker att läsa till på måndag, låt se 4x200 ungefär, 800 sidor, lycka till.. Fattar inte oidipus och liknande böcker heller som är skrivna för typ 1 miljon år sedan, gillar nutida böcker mer.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_50522402e087c35ac8fd361b.jpg" class="image">




Boring

Trodde jag skulle må bättre idag men nej varför skulle jag?? Så trött på att vara sjuk och må såhär illa hela tiden.

Så fruktansvärt tråkigt att bara vara hemma med. Skulle aldrig klara att inte gå i skolan/inte jobba och bara vara hemma. Måste bli sjukt tråkigt efter typ 2 dagar? Jag älskar gå i skolan, inte lika mycket på universitet som på gymnasiet. Gillar inte plugga men älskar skolan, gillar rutiner och framför allt, umgås och träffa folk! Nu ska jag fortsätta vara sjuk, forever alone här hemma typ..




00.50

Dags för mig att sova. Sover alldeles för lite nu när jag är sjuk.. Men vilar på soffan hela dagarna så det kanske jämnar ut sig? Idag har jag kollat på tv i 3,5 timme vilket nu i efterhand känns alldeles för mycket, är egentligen ingen film & tv människa i mer än 1,5 timme men går det bra program får det vara!

Eftersom jag har lite bildbrist just nu får ni en bild på hur jag såg ut på sittningen i lördags. Klänningen är från h&m, skärpet från bikbok, halsband Swarovski, ring och armband Thomas Sabo & svart armband köpt i Polen.

NU ska jag, min snuva, hosta, hals, huvudvärk och mitt illamående faktiskt gå och lägga oss.




Gina

I torsdags var jag ju tvungen att döda 4 timmar innan förfest på bryggare, där det bara var jag och 8 killar förövrigt haha! Hittade i alla fall till centrum till slut och till typ världens största och bästa Gina Tricot. Jag älskar Gina och eftersom det varken finns i Kstad, Hlm osv blev jag överlycklig.

Provade 9 plagg och 7 av dem ville jag ha riktigt mycket!! Hade dock inga pengar men köpte 2 tröjor dagen efter, bilder kommer. Så himla snygga kläder på Gina just nu!! Den sista tröjan är dock från MQ men fin den med.




Ny header

Vad tycker ni om den nya headern? Och är den centrerad som min förra var eller den rosa bakgrunden syns inte alla på höger sida? Ser nämligen inte detta via mobilen. Hjälp tack!




Why?

Varför är jag sjuk nu, varför????????? Vill också träffa min underbara grupp igen :( åh varför!!




Maaat

Mamma jobbar, är hemma själv och är sjukt hungrig! Men orkar inte resa mig från soffan för att laga mat. Har ingen energi, vill bara vila. Någon som vill agera personlig kock åt mig idag hehe?
 
Vill vara frisk nuuu.



Pursuit of happiness

Nollningslåten 2012, den är grym!
 



Still sick

Borde verkligen ta penicillin eftersom jag mår skit! Men kunde verkligen inte svälja tabletterna igår så jag avstod. Får bokstavligen ångest när jag ska svälja tabletter i Ipren storlek, det går bara inte. Försökte men fick inte ner de. Sjukt jobbigt, sitter antagligen i psyket eftersom jag får ner mat utan problem men tabletter går bara inte. Finns det någon hjälp att få nt det tro? Skulle vara grymt skönt att komma över den rädslan.

Kunde inte sova i natt, vände och vred mig. Drömmer alltid massa konstiga drömmar när jag är sjuk, gör ni med det? Ingen skola idag heller alltså, och inte imorgon och torsdag. Dör så mycket jag missar!




9/11

R.I.P




Not good

Kommer troligen missa skolan hela veckan och det känns verkligen inte bra! Fattar ni vad man missar på 15 timmars svenska och utvecklingskärnan?! Alldeles för mycket, not good. Första veckan med seriösa universitetsstudier och jag missar det?

För bara 2 dagar sen var livet helt perfekt, det var en riktigt bra kväll. Och 2 dagar senare är det mesta riktigt dåligt, buhu.

Jag, Casper, Pascal, Ida, Paula och Julia på bild. FINA människor!!




Subway

Mamma är på väg hem med en subway macka till mig. Är så himla hungrig.. Hoppas jag får i mig något för illamåendet vill verkligen inte gå över. Mår skiiiit.

Gillar ni subway? Jag tycker det är riktigt gott då&då. McDonalds är dock ett ställe jag troligen aldrig mer kommer äta på! Inte ens troligen, aldrig mer räcker. Mår så äckligt dåligt efter det. I Prag åt vi typ bara på donken, blööö kan inte kolla på donken efter dess. Ska försöka undvika burger king och Max med, min mage klarar inte det, äter ändå aldrig där typ så det blir inte så svårt. Mår ni med dåligt efter McDonalds? Nu på nollningen drog alla till donken, tror vi åt där 3 gånger tillsammans men jag drog till graffiti istället, så mycket bättre. Älskar dock KFC, något av det godaste som finns!! Mår inte dåligt av det heller. Varför inte stänga alla andra snabbmatställen och öppna KFC istället? Skulle blivit så glad :D




Mår illa

Hjälp vad jag mår dåligt! Illamåendet är nog det värsta, känns som om jag kommer spy varje gång jag sväljer, riktigt hemsk känsla. Tror inte det blev bättre av strepsils heller, mår alltid sjukt illa efter de. Halsen gör också riktigt ont. Vi hörs när jag mår bättre istället. Tror inte det är så kul för er att läsa hur dåligt jag mår. Blir ingen skola imorgon heller, FML.




Ska aldrig mera gråta

Ont i halsen
Feber
Migrän
Snuva
Illamående

Note till mig själv; gråt aldrig Caroline!! Gråt inte när du är ledsen, har ont någonstans, arg eller är trött på allt. För du kommer få en sån sjuk hemsk äcklig migrän sen som absolut inte är värd några tårar.

Tack Caroline, det kunde du ju tänkt på lite tidigare innan jag började gråta för jag mår så sjukt dåligt. Nu kan jag lägga till migrän på min må dåligt lista, palla. Tror det är fel på mina tårkanaler eller något. Får alltid så sjukt ont i huvudet av gråt, men ändå gör jag om det om och om igen..




Sjuk

Alltså fan! Jag mår så jäkla dåligt!! Halsen gör sjukt ont, är riktigt illamående och hängig, snuva och feber. Varför jag??? Orkar inte.. När jag är sjuk mår jag så himla dåligt jämför med många andra som är sjuka, vet inte riktigt varför. Har hört att folk som har diabetes brukar må typ 3 ggr värre.

Ingen skola imorgon, jag dör!! Och säkert inte andra dagar heller. Gör mig frisk nuuuuuuuuuuu. Snälla?




Strepsils <3

Knarkar strepsils varannan timme och pluggar. Imorgon ska jag röntga huvudet, sounds scary. Livet idag är inte lika bra som det var igår kan jag konstatera.




Feber

Vaknade upp med halsont och feber.. Seriöst, orkar inte!! Får inte bli sjuk nu när jag nyss börjat universitet, är så viktigt att vara på alla lektioner.




GRUPP 11, video nollningen

Yes klarade att göra videon och lägga upp den på youtube, stolt över mig själv haha!
 
Blir helt lycklig när jag kollar på denna videon! Så underbara personer jag lärt känna. Ett stort tack till fantastiska grupp 11 och världens bästa faddrar. Ni har gjort dessa 2 veckorna till de roligaste på länge. Helsingborgsvisan har blivit lite av våran låt så den fick självklart vara med.
 
 
Kolla på den! GRUPP 11 GRUPP 11 ♥



Video

Håller på att sätta ihop en video med alla bilder jag tagit under nollningen. Kommer bli awesome!
 
Aldrig gjort någon video tidigare så vi får hoppas det går.



Nollning 2012 i Helsingborg

Här kan ni se hur jäääkla kul vi haft det under nollningen! Vår grupp är tyvärr inte med på någon bild men vi gjorde ju samma saker hela tiden. Om ni får chans att gå på en nollning, gör det!
 
L y c k a



Plugg

Nu när nollningen är över måste jag faktiskt ta tag i mitt liv. Stöda mitt rum och främst plugga!! Har redan halkat bak med plugget för har varken haft tid eller ork. Men nu så, idag blir det pluggsöndag. Men ska jag vara ärlig är det inte så fruktansvärt mycket plugg än så länge, det var ju rätt mycket på gymnasiet om man säger så..

Fast detta är sooo boring.




Masterchef

Äter pannkakor och kollar på reprisen av masterchef. Livet är bra!




LOVE

På väg hem från Helsingborg nu. Hade såååå gärna velat stanna längre för det har varit en av de roligaste kvällarna ever! Men ville inte vänta till kl 7 på morgonen.

Jag ångar inte en enda sekund att jag betalade för nollningen. Dessa 2 veckorna har nog varit de roligaste i mitt liv! Så underbara personer jag lärt känna. Tänk att man bara kan ta 15 personer från olika delar av landet, sätta ihop de i 1 grupp och sedan funka så himla bra med varandra. Ett stort tack till världens bästa faddrar Kasper, Daniel, Martin, Tobias, Daniel, Pascal, Lasse och Calle! Och big big love to bl.a. Julia, Micke, Paula, Ida, Emma, Johan och Amanda som jag kommit så nära under tiden. Dessa människor vet verkligen hur man har kul! Och Johans dans, som tagen ur en step up film. GRYM!! Fick världens största kramar nu när jag skulle gå, mys! Låter som om vi aldrig mer kommer träffas men förhoppningsvis ses vi i skolan trots att vi läser olika program.

Love u guys!




Sms

Haha orka att mamma stalkar mig med sms! Märker att du har tråkigt hemma utan mig men du behöver faktiskt inte skicka 2763819 smilsar ;)




Sittning

Sitter på bussen på väg till Helsingborg nu. Sittningen börjar 18 men är framme 18.15 så tar taxi dit. Måste hem vid 12 på natten, tråkigt med sant. Men hoppas på en riktigt rolig kväll i alla fall!




Förberedelser

Hallå!

Denna dagen kommer gå åt att fixa mig inför sittningen. Så mycket som ska göras men så lite tid. Bada, tvätta håret, raka benen, sätta upp håret i flätor för att få lockigt, föna, sminka mig, lägga fram kläder plus accessoarer, packa väskan, äta osv.

Är dock väldigt orolig över att jag kanske får världens mensvärk idag och då blir hela kvällen förstörd. Tog primolut-nor speciellt för att slippa det inför kväll så tog de slut i torsdags, man bara FML!! På recept så kunde inte få nya. Snälla inte idag bara, imorgon visst men inte idag!

Jaja vi hörs lite senare.




Grattis bloggen

Kollade igenom arkivet från förra september, tycker det är så kul att läsa tillbaka vad man gjorde för EXAKT för ett år sedan tex. Märkte i alla fall att min lilla blogg fyllde 4 år den 6 september. Tänk att det gått 4 år sedan jag började blogga, minns det som igår. Tiden går läskigt fort. Grattis till bloggen då!
 

Bilder från 2008, Walkman mobilen och allt haha!



Ny header på G

Inom de närmaste dagarna kommer en ny header komma upp, känns ju som om det är dags att ändra om på bloggen lite. Liksom bilderna på mig är drygt 2 år gamla? Och istället för en bild på Rabih kommer ju Eric vara där istället såklart.
 
Erica ska fixa den, hon har även gjort headern till Saade bloggen som är jättefin.
 
Så svårt att bestämma vilka bilder som ska vara med. Men tror jag valt ut nu i alla fall!



Jingel

I lördags på poängjakten skulle våra faddrar skriva en jingel där de var tvungna att använda vissa ord, tex Stampus FM, Helsingborg, läskedryck och knäckebröd. De 3 bästa fick spela in och vi hamnade bland topp 3, yeah!
 
Dock vann grupp 7 pga att inga nollor var med när de spelade in.. Så synd att Novisheriet inte berätta reglerna innan, då skulle vi självklart varit på plats. Men lagledaren sa att vår ändå är bäst ;)
 
 
Grymma killar. Sen hör man Kasper på slutet "fett!!) hahah.



SÄMSTA

Alltså ååh i såna här lägen vill jag verkligen BO i Helsingborg. Det är ju som sagt gala imorgon och den börjar kl 18. Klockan 23 flyttas alla borden och det ska tydligen bli helt galen nattklubb där. Jag vill vara med på det!!! Så går sista bussen kl 00?! Seriöst, what´s up with that.. Och jag tänker ju inte vänta till 6 på morgonen direkt, kan ju inte hänga på stationen 4 timmar själv direkt.
 
Blä blä blä blä.
 
Blir antagligen tvungen att åka hem 00.18 vilket suger riktigt mycket!



Kan man ha på sig detta?

Funder på vad jag ska ha på mig på galan/balen/sittningen eller vad det nu heter imorgon. Det är finklädsel som gäller men känner ju inte riktigt att jag vill använda min balklänning där i alla fall, det känns lite för fint.
 
Men vad tycker ni om detta? Skulle det passa eller? Och ett par svarta skor, lockigt hår och någon svart väska.
 
Sorry för den fula bilder osv.



Gina Tricot

Att man kan bli så glad av att bara sitta på soffan och ta det lugnt! Nollningen har varit bland det roligaste jag varit med om men samtidigt har jag aldrig varit så trött som jag är nu.
 
Kikade in på Gina Tricot och här är några favoriter.
 



Ja jag gillar svart haha! Måste seriöst skaffa jobb så att jag får lite money. Hatar vara utan pengar.



Tired

Är på väg hem från Hbg. Är så himla trött.. Ska fixa lite ärenden på stan och sedan hittar ni mig hemma på soffan resten av kvällen. Chillmode on.




07.45


Hemskt väder
Tråkig morgon
Tröt Caroline

Verkar ju bli en toppedag detta! Nej men längtar sjukt mycket tills jag kommer hem, ska lägga på på soffan och inte resa mig mer än till köket för att ta något att äta. Men först väntar en skoldag i Helsingborg.[




23.07

Åkte från Hässleholm kl 7.30 i morse och kommer att komma hem ca 01.20, seriöst hur orkar jag?? Slutar aldrig förvåna mig själv haha, på söndag lär jag ju däcka och typ sova 17262829 timmar efter 2 veckor med Nollning.

Tyvärr börjar jag 9 imorgon med så måste upp 6.. Det är omänskligt typ, är så jäkla trött på morgnarna. Hade gärna stannat lite längre på villan men det är kallt ute och måste faktiskt prioritera sömnen lite, men har haft en skoj kväll!

I 3 timmar på bryggare var det bara jag, Erica och 8 killar. Kasper på bild, typ världens snällaste fadder!!




I skolan

Slutade kl 12 och nu har jag nyss ätit lunch. Det är ju inte riktigt samma sak här som på gymnasiet, alla drar hem direkt när vi slutar så får äta själv, haha känns så sjukt mobbat! Folk från andra program har inte lunch samtidigt så det är Tråk..

Måste vänta i Helsingborg till kl 16, då ska vi träffas på bryggare och sedan mot villan för fest. Vad gör man i 3 timmar och 10 minuter tills dess?? Ska sminka mig, hämta ett intyg, äta något på stationen och sedan kanske gå till stan? Inte för att jag har pengar men ändå.




Dagen / mina tankar om universitetet

Känns som om jag aldrig är hemma nu för tiden, första gången på över 1 vecka som jag är inne på datorn.
 
Åkte till skolan 2 timmar tidigare idag för att köpa biljett till lördagens sittning, hoppas det blir kul! Jag var den enda från klassen där så tidigt men som tur var träffade jag på Johan (i min nollningsgrupp) som också skulle köpa biljett så vi snackade lite. En sak båda sa var att gårkvällen var grym.
 
Åt lunch själv, forever alone typ haha och sen kom Anna-Maria. Mellan 15-17 hade vi föreläsning och sedan tog jag bussen hem. På bussen satt även Vloreta så vi pratade nästan hela vägen hem, så kul att ha någon att snacka med på bussen då&då! Sedan lyssnade vi både på Justin Biebers nya underbara album.
 
Vad tycker jag om universitetet då? Ska bara berätta kortfattat nu men det skiljer sig riktigt mycket från gymnasiet. Jag tyckte/tycker att jag är seriös i skolan men om man kollar på de andra så bara omg, de tar allt 109373727% seriöst.. De går inte ens ut på rasterna? Man bara palla.. Vi är 50 stycken i klassen, dock har vi bara haft 1 lektion så har inte pratat med så många. Som tur är går Anna-Maria och Emma med mig trots att de ska läsa till gymnasie. Tror det är 6 killar i klassen och resten tjejer, lite tråkigt faktiskt, roligare med blandat. Men förhoppningsvis blir det bättre när vi väl lärt känna varandra. Älskar i alla fall bästa nollningsgruppen och har lärt känna så sjukt trevliga och roliga personer, dock går de andra program. Helsingborg är fint, skolan är bra men stor och hittar ingenstans. Kafeterian är chill, folk som går i högra klasser är alltid trevliga och sociala. Men trots det saknar jag gymnasiet som attan, framför allt när det gäller klassen!
 
Tänkte på en sak, sjuk respekt lärarna får. Vi är ju som sagt 50 i klassen så när vi satt i klassrummet pratade ju alla och då blir det högst men så fort läraren klev in genom dörren blev det knäpptyst! Ingen sa ett ord, snacka om respekt. Sen är ju alla överambitiösa som sagt, börjar läsa böckerna 5 veckor innan de ska vara utlästa, riktigt sån är ju inte jag.
 
Lite bilder från nollningen, ångrar absolut inte att jag är med i den, crazy shit.
 
Några bilder på andra grupper och villan där vi ska ha fest imorgon!
 
 



På väg till skolan

Börjar kl 15 idag men är redan på väg för måste köpa biljett till sittningen på lördag och de säljs bara mellan 12-13, sjukt segt! Är så trött efter igår med. Har i alla fall föreläsning mellan 15-17 sen kanske jag ska på nollningen om jag orkar.. Får se vart dagen tar mig.




Nattbussen

Är på väg hem från Helsingborg nu efter en av de roligaste kvällarna ever! Fy vad kul vi hade det idag, helt crazy.

Lärde känna en sjukt snäll tjej med, hon är ny i vår nollningsgrupp och hon bor i Tyringe så vi tog samma nattbuss hem nu och satt och snackade hela vägen, så himla snäll.

Är dock typ död efter kvällen, sjukt! Svetten rann på nattklubbarna, som sagt craaaazy. Så fort jag kommer hem ska jag typ sova, så trött. Men vi hörs imorgon då:)

Hmm går visst inte ladda upp bilder..




Skola & tivoli ikväll

Usch vad kallt det är idag.. Börjar kl 10 så sitter på bussen nu. Vi har först någon introduktion, sen fotografering till passerkort, därefter så börjar svenska lektionen. Slutar 16, lång dag! Sen ska jag sminka mig snabbt, dra ner till stationen och äta och sen ta taxi till bryggare där vi ska träffas för förfest. Kl 19 drar vi mot villan och kl 21 mot nattklubben tivoli. Ska bli kul! Lång dag alltså..

Fixade äntligen tågkort igår, så himla dyrt bara! Till oktober går inga tåg till Helsingborg utan ersättningsbussar men det gör inte mig något för bussen tar bara 10 min längre, åker direkt till Hbg och här är mycket mindre folk.




Sjukt trött!

Ni fattar nog inte hur trött jag är!! Somnade på bussen på vägen hem och jag somnar aldrig på dagen.. Orkar inte ens skriva, har haft migrän hela dagen och har fortfarande ont. Ska tvätta håret, ta spruta och sova. Imorgon väntar världens längsta dag, vet seriöst inte om jag pallar..

Bild från igår.




Första dagen på universitet

Gick och la mig lite över 2 igår pga att jag var hemma så sent. Var sedan tvungen att ställa kl på 5.50 för att hinna 07.35 bussen. Kan ju konstatera att jag verkligen inte är någon morgonmänniska! So damn tired right now. Stressade smått ihjäl mig med, hade inte packat väskan så sprang runt som en galning i alla rum och letade efter saker. Sminkade mig på 1 min med endast puder och rouge, yeah jag som ville hinna med en bättre sminkning första dagen i skolan.

Sitter i alla fall på bussen nu. Ska träffa Anna-Maria på stationen så ska vi gå till kärnan tillsammans. Där ska vi samlas, sedan gå till campus, ha föreläsning (vadå brutalt första dagen?) och vid 15.30 ska vi lärare åka på turning, båten över till Helsingör utan att gå av, lära känna varandra osv. Låter helt okej förutom att jag är åksjuk haha..

Aja nu ska jag lyssna på musik och försöka dämpa nervositeten. Önska mig lycka till på min första dag på universitet!

Morgontrött tjej på bussen..




Bowling i Hbg

På väg hem efter en superbra kväll i Helsingborg! Vi hade så himla roligt. Vi kom vidare till topp 15 på bowlingen med, awesome. Grupp 11 är så himla bra! Nu när man väl lärt känna folk trivs jag så himla bra. Tjejerna är så trevliga, inte sådär bitchiga som många tjejer är och de få killarna som är med är roliga att hänga med. Imorgon börjar universitetet på riktigt och då får jag träffa klassen för första gången.

Synd att man inte ska gå med härliga grupp 11:(




Bowling

Höll på att miss bussen, fyfan vilken stress! Hann på minuten så nu är jag på väg mot Helsingborg. Måste fixa tågkort på stationen idag och sen ska jag möta upp Amanda så tar vi taxi till bryggare där vi träffar gruppen för lite förfest. Sen ska vi alla mot bowlinghallen för spel och mat. Temat är polska huligancheerleaders och jag är redo med min nalle och halsduk! Ska bli superkul.




Movie

Kollar film, såg inte att det är en fransk film när jag hyrde den, jag hatar franska filmer. Men eftersom det kostar 50 kr vore det ju synd att lämna tillbaka den utan att kolla. Helt okej, lite wierd ibland dock.




@bed

Måste ta mig upp ur sängen nu. Ska nämligen hinna äta både frukost och lunch innan jag tar bussen kl 15. Hade helst velat stanna hemma hela dagen, men bowling ska bli skitkul!




Payphone

Underbar röst. Lyssna & njut.



If happy ever after did exist

Tog ett varmt, skönt, avkopplande och långt bad nyss. Kändes som om sminket från igår satt långt inborrat i hyn så det var skönt att få bort det. Känns förresten inte som lördag idag, mer som söndag. Kan vara för att jag sov bort halva dagen och för att jag ska iväg med nollningsgruppen imorgon med. Nollningen tar död på mig, så jäkla trött blir jag.
 
Bilder från Harrys ska ni med få se, var bara för lat för att lägga in de på datorn idag. Tror det blir att se en film en halvtimme eller så snart innan min sköna säng väntar på mig.
 
Bild från en studentfest. Jag saknar gymnasiet som attans och har insett att jag helt enkelt aldrig kommer få en lika bra klass med lika underbara människor som jag hade på gymnasiet, aldrig någonsin. Universitetet är inte lika kul, det är mer vuxet, tråkigt och långt härifrån. Gymnaiset var en perfekt blandning av det livet har att erbjuda helt enkelt. Njuut av gymnaiset innan ni börjar på det tråkiga kapitlet i era liv. Puss!



Polska cheerleaders

Varför suger mitt lokalsinne? Och varför kan jag inte läsa kartor? Jag hittar knappt i Hässleholm alltså så ska jag hitta i stora Helsingborg helt själv? Var ligger Bryggaregatan liksom? Och Olympia Bowling? Ehh love my life.
 
Buhu kommer aldrig hitta. Överväger starkt på att ta en taxi till Bryggaregatan i alla fall och sen måste jag ta taxi från bowlingen hem, no way att jag går 25 min själv till stationen på natten. Och så ska vi klä ut oss, till polska huligan cheerleaders, ehm vad ska man ha på sig?
 

Någon som har pom poms jag kan låna eller något haha? Det ska i alla fall gå i polska flaggans färger imorgon och ja det borde ju inte vara så svårt om man är halvpolsk men jag har inga polska grejor här hemma.. Och inga pom poms och inga röda kläder. Tips någon?



Saknar

Saknar London

Saknar Cypern
 
Måste till något av dessa resmål snarast! Innan jag får typ abstinensbesvär haha.
 
 



14.42

Damn, är fett trött! Fattar inte hur vissa orkar festa varje dag?! Eller ens dra ut varje helg? Jag är grymt trött efter en kväll haha. Kan ju vara att jag pendlat en hel del denna veckan med.

Kunde inte somna igår, somnade vid 6 på morgonen. Sov sedan till 13, men vaknade mellanåt hela tiden.

Idag ska jag städa lite, mitt rum ser ut som ett bombnedslag, kläder ligger överallt.. Och så ska jag nog gå ut och gå med Anja en runda.

Haha bilden stämmer till 1000! Mamma vet oftast var mina saker ligger när jag inte hittar något och när hon inte vet var saken finns, då är det illa..




Tired

Dör så trött jag är! Plus att jag har migrän. Vet att kl snart är 12 men ska ta tabletter och gå och lägga mig igen. God natt!




Harrys

Bra kväll på Harrys!! Nu är jag på väg hem, vi blev bjudna på efterfest men no way, fett trött!

Åh är så sugen på ett glas kall läsk, är alltid det efter att ha dansat i flera timmar haha. Lite black Jack blev det med! God natt.