slide show

BIRTHDAY GIRL

(null)
Nej men ni FÖRSTÅR INTE hur mycket ångest jag har över att 29 ändras till 30 idag!!! Allt som började med siffran 2 var bra men nu när siffran 2 ändras till 3 känns det katastrofalt dåligt. Jag vill för evigt vara in my 20ths? 30 känns så gammalt. När någon nu frågar mig hur gammal jag är så ska jag alltså svara 30 istället för 29 😭😭😭😭 Gråter. 

Jaja, 26 februari och grattis på födelsedagen till mig. Det enda jag egentligen önskar mig är att ha ett fortsatt bra år för det har börjat rent åt helvete. Jag ska försöka göra 30 till mitt år. Jag är fortfarande ung (försöker jag intala mig själv i alla fall), jag har inga barn och är fri att göra vad jag vill, träffa vem jag vill och bara ha roligt. Drömmen är såklart att träffa en fin kille som faktiskt uppskattar mig men mad tanke på min tidigare historik så tror jag inte det kommer ske när jag är 30 heller. Under min förra födelsedag fick jag reda på att killen jag träffade låg med någon annan, på min födelsedag. Happy birthday till mig liksom, det kan ju knappast bli värre i år liksom ;-) Under min förra födelsedag hade jag dessutom precis blivit smittad av fusobakterien som nästan på riktigt tog död på mig så denna födelsedagen kan ju faktiskt bara bli bättre. Lucky meeee. 



18.04

(null)
Sportlov!! Kunde inte komma mer lägligt. Som ni vet har det varit en av de absolut värsta veckorna i mitt 29 åriga liv. Det har varit ett rent helvete och jag är trött, så trött. Allt med bedrägeriet har tagit musten ur mig helt. Jag förstår inte hur man kan göra så mot en person man ändå har umgåtts med. Det får mig verkligen en tappa tron på hela den manliga mänskligheten. Just nu kan jag inte göra så mycket mer i situationen utan jag har en utredare på ID kapning som ska bestrida fakturorna i mitt namn och polisen håller på med förundersökningen. Jag får ingen information från polisen så vet faktiskt inte alls mer om ärendet. 



Modern restaurant Sopot Pier

(null)
Det blev en underbar eftermiddag på piren i Sopot. Det var perfekt väder. Kallt men soligt. Jag njöt verkligen. Det hade ju absolut kunnat blåsa mindre men utöver det så :-) 
(null)
Vi gick till en väldigt fin men väldigt dyr restaurang vid piren med utsikt mot havet, mest för att värma oss. 
(null)
 
(null)
 
(null)
Det blev en kulinarisk matupplevelse. Sista bilden är hare. Jag har aldrig tidigare ätit hare men jag tyckte faktiskt det var riktigt gott. Speciell smak men tummen upp. 
(null)
Tycker absolut Sopot är värt ett besök över dagen om man är i Gdansk men skulle inte säga att man behöver stanna över natten där utan ett par timmar räcker.



Nedbruten

De som vet vad som hänt de vet. I övrigt vet jag faktiskt inte riktigt hur mycket jag får berätta då det är en pågående polisutredning och förundersökning igång och jag vill inte förstöra den på något sätt. Jag har i alla fall en ganska klar bild över vad som har hänt. Jag vet inte hur jag någonsin i hela mitt liv kommer kunna lita på en kille igen. Detta är det sjukaste som någonsin har hänt mig och faktiskt det sjukaste bedrägeriet jag någonsin har hört om. Jag mår otroligt dåligt. Jag känner mig bestulen på både min identitet och integritet. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna träffa en ny person och lita på det han säger efter att ha varit med om en sådan här situation. Det handlar om sjukt mycket pengar och jag kan tänka mig att det kommer bli ett helvete framöver med domstolstvister och liknande. Jag mår extremt dåligt som sagt men jag ska inte låta honom få bryta ner mig fullständigt. Han har redan brutit ner mig tillräckligt men jag måste försöka resa mig och vara stark. Jag har fått otroligt fint stöd av min familj, mina kollegor, mina vänner och mina elever. Så otroligt fina och kloka saker som sagts till mig under den senaste veckan. Någonstans i allt detta mörker är det i alla fall en liten ljusglimt. En kommentar som "Du är en så fin tjej Carro och du förtjänar verkligen inte detta. Jag är genuint ledsen för din skull" är fint att få höra. 



I’m off

Jag har varit med om det sjukaste bedrägeriet jag hört om i hela mitt liv. Jag mår skit just nu så aktiviteten kommer vara låg ett par dagar, så att ni vet. Vi pratar bedrägeri på flera hundra tusen kronor. Det är en så äcklig känsla. Tomhet. Ilska. Förvirring. Hur kunde det ens ske? Hur kan en person vara så kallblodig? 



Tankar

Sista jobbveckan innan sportlovet, så otroligt skönt. Jag behöver verkligen den ledigheten, jag känner mig helt slut. Konstant trött, jag är verkligen aldrig pigg. Oavsett hur mycket jag sover är jag alltid lika trött. Jag börjar bli allt mer övertygad om att jag har en depression. Vårdcentralen har skickat remiss till PDT i Kristianstad. Det är psykodynamisk terapi och jag tror absolut jag behöver det. Jag har provat KBT och det hjälpte med vissa delar av mitt liv men jag behöver mer terapi, det är många delar i mitt liv som inte fungerar. Måendet är inte bra. Jag har en så fin mamma, en bra bror och lilla Jack, fina vänner, ett jobb jag gillar och en fin kille jag träffar men jag är fortfarande inte glad. Jag är aldrig längre genuint glad och har inte varit det på många, många år. Det är den konstanta tröttheten och nedstämdheten som jag tycker är allra jobbigast. 
 
Igår frågade Matteo om jag ville komma hem till honom, till hans lägenhet i Malmö. Jag kände faktiskt att jag inte orkade igår, energin fanns liksom inte där. Dock bestämde vi att jag ska hem till honom på torsdag istället. Jag i Malmö helt ensam? Skitläskigt. Skitläskigt att åka hem till en kille. Förra gången jag var hemma hos en kille gick det ju åt skogen som vi alla vet. Det känns nervöst och jag vet inte riktigt hur jag ska orka en vardag, kommer vara helt slut. Det ska dock bli roligt att se hur han bor. Imorgon är det alla hjärtans dag och då ska vi träffas. Vi ska äta på Steakhouse i Kristianstad. Det blir min första alla hjärtans dag dejt någonsin. Det är många tankar som snurrar i huvudet just nu.
Var jag verkligen såhär blond för bara några år sedan?! Nu är jag brunett och håret är såå mörkt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar det långa blonda håret men nu ska jag vara mörk. Jag skulle dock vilja att det blir långt igen för gillar långt hår mycket mer än kort.



Krzywy domek Sopot

Gdansk - Sopot - Gdynia är tre städer som ligger väldigt nära varandra. Mamma studerade i Gdynia och tanken var att vi skulle dit också men sedan nöjde vi oss med Gdansk och Sopot. 

I Sopot finns ett hus som heter Krzywy domek, snea huset översatt. En cool byggnad då det verkligen är såhär snett. 
(null)

(null)

(null)

(null)




Snapshots

Trevlig dag med Matteo! 
(null)

(null)
Vi åkte till Kristianstad och åt först på Mister York. Väldigt gott faktiskt. Dock var det riktigt kallt att sitta ute, trots att solen sken. 
(null)
Sen åkte vi till Åhus. Jag ville spana in det nybyggda hotellet och det såg sjukt nice ut. I och med att det var så bra väder tänkte vi att en liten promenad vid vattnet skulle vara härligt, och det var det. Jag älskar ju havet, känner mig som mest avslappnad där. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Väldigt trevligt. Innan Åhus var vi också inne i stan i Kristianstad. Sedan skjutsade jag honom till stationen. Nu ikväll bjöd han ut mig på alla hjärtans dag, till min favoritrestaurang i Kristianstad. Jag har aldrig någonsin blivit utbjuden på alla❤️dag så det känns lite speciellt faktiskt 🥹 Så på tisdag ses vi igen. 



Lördagsdejt

(null)
Idag ska jag träffa Matteo igen. Det känns lite pirrigt faktiskt. Det är tredje gången vi ses på drygt en vecka. Det är så härligt med en kille som tar initiativ och faktiskt vill ses, det är jag inte van vid. Planen är att vi ska till Kristianstad. Han vill prova Mister York så där ska vi äta och sedan är det lite oklart faktiskt. Kanske gå promenad? Kolla i affärer? Hem till mig? Vi får se vart dagen tar oss :-) 



Neptunus fontänen Gdansk

Första kvällen i Gdansk var dock så mysig. Jag ville upptäcka Gdansk by night så vi tog oss mot AmberSky som är ett stort Pariserhjul. Vi gick tydlig en jäkla omväg, alltså vi gick på riktigt runt halva Gdansk när man kunde gå andra hållet och vara där inom 15 minuter...
Precis utanför hotellet. 
Vi började att ta oss mot gamla stadskärnan där Neptunus fontänen finns. Där gick vi runt ett tag, väldigt mysigt men kallt som tusan. Gamla stan kantas av en massa restauranger och det är fullt med liv till småtimmarna. 




Gdansk

Jag kom på att jag i princip varken skrivit eller visat bilder från min resa till Gdansk i november. Det hände så mycket med killen som jag träffade just i den vevan och jag mådde otroligt dåligt den perioden. 
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka om Gdansk. Jag är ju halvpolsk och utöver Szczecin, där min mamma kommer ifrån, så har jag varit i Warszawa och Kraków och nu då Gdansk. Jag tror faktiskt jag gillade Gdansk minst av alla städerna i Polen. Jag kan dock inte riktigt sätta fingret på varför. Jag vet att det är ett jättepopulärt resmål bland svenskar och vi hade absolut roligt men det var någonting som skavde lite. Jag tyckte väl kanske inte att maten var toppen, vädret var ganska tråkigt, hotellrummet var litet som tusan (hej klaustrofibi), dock låg det extremt centralt, servicen var inte speciellt trevligt och jag och mamma gick varandra på nerverna typ hela tiden. Vi brukar ha det jättebra med varandra men det var något med denna resa alltså. Jag tror mamma var väldigt orolig att jag skulle åka upp till killen precis samma dag som vi reste hem, och med all rätt för det gick ju åt helvete. Nu i efterhand förstår jag mammas oro för den var helt legim. Gdansk är absolut värt ett besök men jag hade nog inte åkt dit igen. 
Något som var väldigt mysigt var restaurangen på hotellet. Vi bodde på Radisson och mer centralt går inte att bo. Hotellet var fint men som sagt extremt små rum. Här ute på deras terass satt vi ett flertal kvällar. Det var så mysigt med elden och utsikt precis mot vattnet. 
Vill ha en sådan här eldstad!! Finns inget mysigare. 
Det var väldigt fint med utsikten som vette rakt mot vattnet och med alla färgglada hus. Detta är Gdansk i en bild. 



Fin tisdag

(null)
Jodå dejten blev av idag också. Hämtade Matteo från stationen vid 16 och så åkte han nu 20.30. Vi snackade en massa, beställde Foodora och kollade på film. Sedan bytte vi till Eva & Adam, nostalgi för oss båda. Väldigt trevlig kväll. Han verkar ta det väldigt sakta framåt dock och det är något jag inte är van vid, då jag är van vid att killar jag träffar direkt vill hålla på. Är det vanligt att absolut ingenting händer efter två gånger? Jag är absolut ovan vid det. Han frågade i alla fall om jag vill ses i helgen så vi ska ses på lördag eller söndag igen. Det känns enkelt med honom, just för att han visar att han vill ses igen. Tidigare killar jag träffat har varit oklara och då har jag hela tiden behövt övertänka om han ens vill ses mer eller inte. Jag behöver raka och tydliga signaler så det känns skönt med Matteo. Det ska bli spännande att se hur detta utvecklar sig. Det kanske inte ens blir något men jag kommer absolut att ge detta en chans. Han tackade precis för idag och skrev att han redan ser fram emot helgen. Det känns fint. 



Fin helg

(null)
Långa jobbdagar väntar. Utvecklingssamtalen är i full gång och idag hade jag 3 av 8 stycken. Det betyder att jag har 5 på onsdag, jisses. Jobbade från 08-18.30 idag, brutalt. 

Jag har i alla fall haft en jättebra helg. Fredagen med Matteo var så trevlig och i lördags träffade jag Cassandra. Vi har inte setts på 10 år 🥹 Berättar mer sen. Den dagen gjorde mig i alla fall helt fylld av energi, det var längesedan jag skrattade så mycket. Söndagen spenderade jag med mamma. Perfekt helg! Det var så länge sedan jag var ledig en hel helg så det var väldigt välbehövligt. 

Igår skrev Matteo och frågade om jag vill ses i veckan och såklart sa jag ja. Redan imorgon ska vi faktiskt ses. Då ska han komma hem till mig. Första gången vågade jag inte bjuda hem honom men nu andra gången känns det ändå lugnt. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men kolla på film antar jag. Ska bli spännande att se om någon attraktion uppstår. Man vill ju känna den där pirriga känslan i magen. Jag är lite nervös men är typ för trött för att vara väldigt nervös. Det blir förhoppningsvis bra, kul att han ville ses igen :-) Det är ju det som är läskigast med att träffa en ny kille första gången, man vet aldrig om man kommer vilja ses igen. Jag har ändå haft tur med alla jag träffat hittills för jag har klickat bra med alla 5 faktiskt. Jag är väl ett socialt geni ;-) I och med att han avbokade första gången är jag dock lite tveksam på om det kommer bli av. 




Dejt

Jag har varit på dejt! Jag trodde verkligen inte den skulle bli av då han ställde in förra gången men det blev den. Jag och Matteo skulle träffas i Kristianstad och äta på Pinchos men han var tvungen att byta tåg i Hässleholm så då kunde han ju lika gärna åka med mig. Så sagt och gjort, jag hämtade upp honom på stationen. En kille jag aldrig träffat innan, nervöst som fan. Dock var han väldigt social så samtalet flöt på hela vägen. Vi hade det trevligt på Pinchos och han bjöd. Det var trevligt att bli utbjuden på en riktig dejt. Han är en trevligt, snäll och rolig kille som ser bra ut. Vi har mycket gemensamt då han varken röker, snusar, dricker eller festar och det gör inte jag heller. Vi satt där ett par timmar och sedan lämnade jag av honom vid stationen i Hässleholm och han åkte tillbaka till Malmö. 
(null)
Trevlig kväll! Jag kan absolut tänka mig att träffa honom igen. Jag tyckte han var lite mystisk så vågade inte bjuda hem honom till mig första gången haha men nu andra hade jag vågat :-) 



22.57

Tuff vecka… Jag jobbade förra söndagen, hela veckan, hela helgen och nu hela veckan igen. Riktigt trött men behöver pengarna så inte så mycket att göra. 
(null)
I måndags var det föräldramöte så då jobbade jag från 8-20, fantastiskt! Idag blev det 8-18 så det var inte mycket bättre. Imorgon är det studiedag men vi jobbar. Dock ska jag skjutsa mamma till sjukhuset i Kristianstad på eftermiddagen då hon ska operera bort en cysta från ögat. En ofarlig men jag är nervös för hennes skull, hoppas allt går bra ❤️ 

(null)
Jag är förresten brunett nu :-) Förra tisdagen klippte jag bort det sista blonda så nu är jag 100% brunett och det är min naturliga hårfärg. Två år tog det för hela håret att växa ut. Det känns fortfarande ovant varje gång jag ser mig i spegeln, har ju varit blond sedan jag var runt 13 år gammal. Dock gillar jag det och planerar inte att färga det blont igen utan tanken är att detta är min nya hårfärg. Det är en väldigt fin mörk, fyllig färg som jag faktiskt gillar. 

Snart helg igen. Planen är att jag ska vara ledig. På fredag är tanken att jag ska träffa Matteo, killen jag skulle på dejt med och äta på restaurang med för några veckor sedan men då avbokade ju han. Nu kör vi ett nytt försök men avbokar han denna gången också då jävlar 😝 Jag har inte för stora förhoppningar, bättre inte ställa in sig men det hade varit trevligt att träffa honom då han är nice att skriva med, vi har mycket gemensamt. På lördag ska jag träffa min fina vän Cassandra. Min bästa vän från högstadiet som jag inte träffat på typ 10 år? Hon bor i Uppsala så vi ses väldigt sällan, kommer bli super. Får väl uppdatera er på fredag om jag och Matteo sågs eller inte. Om vi kommer ses så kommer jag vara as nervös. Om vi inte ses så ska jag chilla hela fredagen.