slide show

23 dagar

23 dagar kvar tills jag är på en strand i Spanien. Detta är det som håller mig motiverad i livet just nu och det som får mig att orka gå upp varje morgon. 23 dagar kvar till ledighet, fyfan vad skönt och välbehövligt. 
(null)
Min superkvinna

MAMMA 😍😍😍 hur vacker? Min fina, fina mamma!
Min MAMMA
Min FÖREBILD
Min ALLRA BÄSTA VÄN
 
Tackar högre makter varje dag för dig. Att jag har turen att ha fått en så fantastisk mamma. Denna kvinna är allt. Det är den starkaste kvinnan jag känner, och den mest kärleksfulla och omtänksamma person jag vet. Du är min superhjälte och ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Jag älskar varje sekunde jag får spendera tillsammans med dig. Min andra halva. Mitt allt
 
Jag vet att alla inte har turen att ha en bra mamma. Jag har inte turen att ha en pappa men mamma är allt jag behöver i mitt liv.Fredag

Är hemma från Liseberg och är helt DÖD. Jag kommer inte ihåg när jag senast var såhär trött. Har spenderat kvällen hos mamma, utslagen på hennes soffa. Jag vet inte hur jag någonsin ska känna mig pigg igen? Tröttheten är SJUK. Inte nog med det så ska jag jobba båda lördag och söndag. Dock bara 3, eventuellt 4 timmar men ändå. Jag ska verkligen försöka vila, vila när jag kommer hem. 
(null)
LISEBERG

Imorgon ska jag till LISEBERG med min mentorsklass. De har under flera år samlat ihop pengar och imorgon är det dags! Vi åker buss 07.30 så vi är på Liseberg lagom till öppning. Sedan ska vi vara där hela dagen och på kvällen checkar vi in på Gothia Towers. Jag har aldrig bott på det hotellet så det ska bli spännande att se hur där är! Jag älskar Liseberg, det är typ det roligaste jag vet. Dock visar väderappen regn men vi får hålla tummarna att det inte regnar för då är det inte skoj. 
(null)
Jag känner mig dock rätt…nervös? Att ha ansvar för så många ungdomar känns ju nervöst i sig. Sedan tycker jag alltid det är väldigt nervöst att åka iväg utan min familj, de är min trygghet och framför allt mamma. Det som också bidrar till nervositeten är min migrän och diabetes. Jag vet nämligen aldrig hur jag kommer må om dagarna. Migränen kan förstöra allt och diabetesen är ju skit. Jag är också lite nervös över hur jag kommer fixa karuseller. Jag älskar åka men mår ofta illa på sistone, hur blir det då? Även ryggen ställer till det. Jag har ju så ont sedan jag bröt ryggen i somras, det bådar inte gott. Men utöver detta ska det bli roligt. Förhoppningsvis oroar jag mig i onödan och allt kommer bli bra :-) SLUT

(null)
Jag är trött, trött. Jag har aldrig tidigare jobbat så mycket som nu. Denna vecka har jag jobbat 7 av 7 dagar och det var längesedan jag var såhär trött. Att jobba veckans alla dagar är brutalt. Samtidigt har jag inte råd att tacka nej till extra jobbpass. Jag har aldrig tidigare haft så lite pengar som nu, eller inte specifikt nu utan sedan jag flyttade hemifrån. Min hyra är svindyr, elen är onormalt dyr, bensinen är hemskt dyr. Ja allt är vidrigt dyrt. I och med att jag bor själv så är det jag som står för alla kostnader. Hade jag bott med en partner delar man ju. Det är jättetufft, och för att ens kunna spara undan något överhuvud taget behöver jag jobba extra. Jag kan inte alls resa om jag inte jobbar extra och därför måste jag ta så många pass i affären och även sommarskolan två veckor. Två veckor då mina kollegor redan har semester. Det är så tufft, man är som lärare helt slut då. Men vad har jag för val. Det som räddar mig just nu är tanken på utlandssemestern nu i sommar. 

Imorgon börjar en ny jobbvecka. Jag känner mest bara, hur ska jag orka? Två dagars ledighet men då ska jag till Liseberg med min klass. Det ska bli roligt men just nu känner jag också, hur tusan ska jag orka? En ren katastrof

Jag har gått och blivit sjuk igen! Jag orkar inte. Vad är det för helvetesår med hälsan? Jag har varit sjuk fler dagar än jag har varit frisk i år. Sedan den 20 februari har jag haft grova halsproblem, det är snart under tre månaders tid och det håller fortfarande i sig. Min journal är milslång och jag har varit på så många läkarbesök. 

Under två månaders tid har jag haft problem med Fuso bakterien, har skrivit om den innan. En mycket allvarlig och väldigt ovanlig bakterie. Jag har sammanlagt tagit 80 antibiotika tabletter då de först misstänkte vanlig halsfluss och sedan kom Fuso bakterien tillbaka så jag fick börja på en ny, extra lång kur. Jag har mått bra den senaste 1,5 veckan ungefär, sedan jag slutade äta antibiotika men i torsdags fick jag grymt ont i halsen igen. Jag hoppades verkligen det bara var tillfälligt men nej, jag mår extremt dåligt. Har så galet ont i halsen, känner mig sjuk och mår extremt illa. Jag vill bara gråta. Jag orkar inte mer!! Jag börjar se vita beläggningar i halsen igen men läkarna är förvånade över att antibiotikan inte hjälper. Får ringa vårdcentralen på måndag igen. Förutom det har jag redan gjort ultraljud på sköldkörteln då jag har en inflammation där. Läkaren såg lite cystor som förhoppningsvis är ofarliga men jag fick reda på att de behöver sticka i halsen. Det låter så obehagligt så jag mår illa av tanken. Sedan har jag också fått en remiss till öron-näsa-hals i Kristianstad för vidare utredning för såhär kan jag inte ha det! Har fått tid den 13e juni. Jag ska be om att få operera bort mina halsmandlar för jag orkar inte detta mer! Vet inte vilka krav som behöver uppfyllas för att få göra det dock? 
(null)
Just nu är jag mest rädd över att hela sommaren kommer vara förstörd. Jag ska utomlands i flera veckor sammanlagt och då kan jag inte må såhär ju för då blir det ingen semester. Allt känns riktigt mycket skit. Jag är så trött på att vara sjuk hela tiden och att inte se något slut på detta! Så fort läkaren nämnde cysta så nämnde han också cancer i samma veva, jag trodde jag skulle kräkas. Jag är så orolig över att det är något allvarligt jag drabbats av för varför skulle jag annars ha problem under tre månaders tid? Jag är så ledsen, besviken och orolig. Nyss bröt jag ihop och bara grät och grät. Jag orkar inte! 
Pink lady

Är lite beroende av min nya väst som jag köpte under påsklovet. Den är så rosa haha men jag älskar det 💕 Den är i typ exakt samma färg som sådana riktigt rosa post it lappar ni vet? Jag är nu officiellt en vandrande post it lapp. 
(null)

(null)

(null)

Valborg och mys

(null)
Vilken bra valborg det blev igår, absolut utan tvekan det bästa valborg någonsin.

Jag blev hembjuden till min nyfunna vän Alice och hennes sambo på valborgsfirande. Vi grillade hamburgare med en massa goda tillbehör och hade det väldigt trevligt. Tanken var att spela en massa spel hela kvällen men E skrev till mig och frågade om han kunde komma och det ville jag ju absolut så fick åka från Alice tidigare än planerat men var där ett par timmar i alla fall. E kom till mig runt 21 igår och sov över här. De 14 timmarna med honom var otroligt bra ❤️  Vilken kille, han är extremt fin och jag mår så bra när jag är med honom. Vi hade det väldigt, väldigt mysigt. Han är utan tvekan den mysigaste killen, jag trivs så bra i hans famn <3 För mig är det också väldigt viktigt att man kan ha roligt tillsammans och att konversationerna flyter på och det gör det absolut med honom. Dock sov jag otroligt dåligt, så jag är helt slut haha. Det blir en tidig kväll idag.