slide show

Bath

Avslutar denna torsdagen med ett varmt bad och en bra tidning.

Imorgon har jag ingen skola men brukar jobba ibland på fredagar så man kan ju alltid hoppas! Men tror nästan inte det..

God natt på er vänner!




Tagga helg

Äntligen fredag imorgon! Inte för att jag gjort något igår och idag heller men fredag känns ändå speciellt liksom, love Fridays.

Imorgon ska jag fika med Anna. Pratade med henne några gånger när jag gick på Linné och på nyår träffade vi på varandra på Harrys och började sedan snacka på fb, ska bli kul att lära känna en ny kompis, förhoppningsvis kommer vi bra överens även irl! :)




Mot stan

Här sitter jag hemma, hungrig som en varg och då ringer mamma på väg hem från jobbet och frågar om jag vill äta middag i stan. Ehh jaa det vill jag verkligen!

Ska fixa till mig lite nu, är nämligen ingen vacker syn osminkad, joggingbyxor och inte så fräscht hår men ääh har ju bara varit hemma hela dagen.




Som jag vill vara

Sorry för dålig uppdatering men jag har läst mest hela dagen. Började ju på "som jag vill vara" Igårkväll vid 22 och läste ut den nu. Shit, jag har aldrig läst en bok på 278 sidor så snabbt men den är så himla BRA!! Handlar om Jessica 15 år som blir oönskat gravid, alla tror hon ska göra abort men hon bestämmer sig för att behålla barnet. Underbar bok! Men fy så rädd man blir när man läser kapitlet där hon föder ungen, jag blir livrädd. Är otroligt rädd för smärta så jag tror inte jag kommer klara alla föda barn i framtiden, men jag vill ju verkligen ha barn! Usch det verkar vara en onormalt hemsk smärta i alla fall.

Jaja det jag ville säga var; läs den! Ni kommer inte bli besvikna :)




Kram

Fick den här söta nallen av mamma, som tröst för att jag tog så många olika blodprov. Hon är ju för söt!




Blodprov

Är hemma igen, väldigt trött och rätt svag. Jag har redan järnbrist i vanliga fall och när man sedan förlorar mycket blod blir det bara värre. Värst är "myrkrypen" i benen, usch får typ panik då.

Funderar på om det är lönt att gå och lägga mig igen eller om jag ska hålla mig vaken och istället sova tidigare ikväll.




Mot sjukhuset

Mot sjukhuset för att ta 10 rör med blodprov. Det är en fruktansvärd storm ute och mitt huvud håller på att gå i tusen bitar så ont jag har. Jag hatar STORM!!




22.02

Ska nog kolla film i en halvtimme och sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att ta en massa rör med blodprov och måste "fasta" idag från kl 23, får alltså inte ens dricka. Waah jag som ALLTID dricker innan jag ska sova.

Btw har vi världens äldsta tv som ni ser i bakgrunden på bilden i förra inlägget. Ni vet såna som verkligen ingen har nu för tiden, ja förutom oss dårå. Tom morfar har en plasma tv hahah! Men mamma tycker denna funkar bra, inga kommentarer..




Som jag vill vara

Blev positivt överraskad när jag såg att vi ska läsa en bok av Katarina Von Bredow på denna delkursen. Jag älskar hennes böcker!! Har redan läst denna men läser mer än gärna om den, var ett tag sedan och jag glömmer böcker rätt snabbt. Hon skriver i alla fall helt underbart och när vi gick i 8an tror jag det var så skulle alla i klassen läsa en bok av Katarina. Sedan dess har jag läst varje som kommit ut. Riktar sig kanske med mot 14-17 åldern men tycker ändå de är galet bra :) När jag blir lärare ska jag helt klart arbeta med dessa böckerna i min klass.




Mumsbit

Ska tydligen bli storm i natt och det känner mitt huvud av direkt. Blåser det det minsta lilla = jag får migrän direkt och idag är inget undantag. Har minst migrän under sommaren då det inte blåser speciellt mycket!

Mamma kom nyss hem med dessa ballerina, någon nyhet tydligen och SJUKT GODA!! Mår dock illa nu, inte bra att äta choklad när man har ont i huvudet.. I alla fall, mycket godare än vanliga ballerina så prova de :) Och ja det är rätt obekvämt och lite svårt att fota med ipaden..




Mina drömresmål

Som jag skrivit innan så älskar jag att resa! Älskar att upptäcka nya länder, platser och kulturer. Älskar sol-och badresor och framför allt medelhavet men även weekendresor till storstäder. Har varit i Frankrike, Cypern, Spanien, Grekland, Bulgarien, Turkiet, Polen, London och Prag. Och Danmark såklart men det räknar jag inte som utomlands.
 
Men har en hel lista på länder/städer jag vill besöka, vissa har jag redan varit i men de flesta är helt okända för mig:
 
DUBAI
Barcelona
Rom
London
Paris
Grekland
Cypern
Aruba
USA:
Los Angeles/Hollywood
Las Vegas
Miami
New York
Prag
Sardinien
Irland
Australien
Berlin
Köpenhamn
Stockholm
Göteborg
 
Helst av allt Dubai och sen vill jag återvända till Grekland eftersom att det är ett helt underbart land. Tyvärr är det ju sjukt dyrt att resa så reser inte utomlands varje år. Men när jag börjar jobba om 4 år och tjäna pengar så hade jag tänkt göra minst 1 weekendresa och en solsemester per år! Då är det först och främst USA som gäller. Lovar mamma att bjuda henne dit :) Har aldrig varit utanför Europa så de mer exotiska platserna
hade varit väldigt roliga att upptäcka. Thailand, Kina och liknande resmål lockar inte mig alls dock.
 



UNCOVER

Antar att de flesta av er har hört denna underbara låt Uncover? Om inte så lyssna!
 
 
En låt av Zara som kanske är lite mer okänd är den nya It´s a wrap, jag tycker i alla fall den är hur bra som helst. Finns några låtar till av henne men de tycker jag inte alls är lika bra som de här två.
 
 



VILL HA

Nelly.com har så himla snygga fodral och liknande till iPad. Dessa 3 är mina favoriter och främst den svarta från Michael Kors med de guldiga detaljerna, supersnygg! Kostar dock drygt 1000 kr. Den från SDLR är enkel men väldigt stilren. Och så skalet från Moschino är ju übersnyggt!

Ska köpa något av dessa när jag får min lön i februari men vet inte vilket ännu. Sen hoppas jag på att få något av det andra i födelsedagspresent, ska i alla fall önska mig det.




Tråkdag

Har varit med Nicole en stund men nu är jag ensam hemma igen. Jahopp, gör man nu då? Ska nog laga lite lunch snart och så ska jag vänta på elektrikern som ska komma och byta vår lampa, är så mörkt i badrummet så man ser knappt något.

Tips på vad man kan göra om man har tråkigt? Förutom att städa hehe för det hatar jag.




Ledig dag

Min första lediga dag på lääänge, då jag varken har skola eller jobb och inte heller behöver råplugga till en tenta. Vad gör man på sin lediga dag? Ska vara hemma själv ändå tills ikväll, fy så tråkigt! Jag hatar verkligen att inte ha något att göra, andra är hellre lediga än jobbar men under vardagar jobbar jag mycket hellre än att bara tråka runt hemma. På jobbet händer det alltid saker, man får erfarenhet och tjänar pengar. Vill jobba!! Tror knappast det blir jobb imorgon eller på fredag heller, det går i perioder, ibland behövs jag en del på jobbet och ibland inte alls. Nu verkar det vara det sista alternativet tyvärr. Ska i alla fall träffa Nicole en runda idag och så ska jag ta det lugnt och även plugga lite.

Hade gärna gymmat idag! Men har inget gymkort.. Ännu en sak min pappa lovade mig, skulle få det i julklapp av honom och nu har det gått 1 hel månad och han svarar inte när jag ringer. Blir så förbannad, ljuger som alltid gör han. Fixar han inte kortet får jag göra det själv när jag får min lön i februari. Vill komma igång med träningen! Dock är jag trött på actic så ska börja gymma på 24/7 istället.




Från sittningen

Här är en jätteful bild på mig från sittningen i december som jag blev taggad i men kvällen var riktigt rolig!! Först förfest med tjejerna och sedan skrattade jag så mycket med och åt killarna som satt vid samma bord som jag, härliga människor!

Nu ska jag kolla tv, bada och sen sova. Inget jobb imorgon dock, åh är så besviken över det :(




Love

VILL UTOMLANDS NUUUU!!! Finns verkligen inget bättre än att resa, jag vill upptäcka så många nya platser men tyvärr har man inte råd. I framtiden vill jag dock verkligen resa mycket!:)

Bilderna är från Turkiet men dit vill jag inte tillbaka till, sjukt jobbigt folk, klarar inte av när folket är så himla på!




I min väska

Tänkte visa er vad jag brukar ha i väskan en vanlig vardag som den här :)

Får plats en hel del i väskan vilket är bra hehe. Marc Jacobs "plånbok" där jag har pengar och kort, en söt necessär där jag har läppglans, migräntabletter och migränspray. Ipaden har jag med mig och även tangentbordet. Dricka, paraply, hörlurar, anteckningsblock, pennskrin och böcker till skolan. Handsprit och Dextro. Och mobilen såklart. Ja det var väl det.

Vad har ni i er väska?




Skratta på

Jaa det är helt ok att skratta Robin! Haha så himla fail alltså. Är det fredagen den 13e idag eller? Nu ska jag stanna på soffan hela kvällen, då kan ju inget mer gå fel idag i alla fall.




Denna tisdagen kan gå och dö

Vilken dålig dag!! Missar tåget, stressar sönder, asjobbig dag i skolan, är sjukt trött, gamla äckelpågatåget både fram och tillbaka, den nya, nae det kör ju aldrig till Hlm.. Och nu fick jag nyss ett samtal om att de dubbelbokat på jobbet så det blir inte alls jobb imorgon och på torsdag. Toppen!! Vad ska denna dagen mer bjuda på för dåliga överraskningar? Inga helst.




Snälla, ett botemedel?

Två himla bra artiklar om diabetes. Tänkte på det igår, har jag högt blodsocker mår jag skit och har jag lågt blodsocker mår jag med skit. Är riktigt dålig på att ta blodsocker dock och min diabetesläkare dampar sönder pga det under varje besök. Men det är så jobbigt, man får asont i fingrarna. Imorgon ska jag lämna massa blodprov för de var inte så bra senast och på måndag ska jag till diabetessköterskan och diabetesläkaren.

Trodde det skulle bli lättare att leva med diabetes ju längre tid det gått men tyvärr blir det bara svårare. Skulle vilja operera in en ny bukspottkörtel men det kan man tyvärr inte. Någon dag hoppas jag på ett botemedel, har glömt hur det känns att äta en måltid utan att behöva ta spruta, måste kännas underbart..

Diabetes är så mycket mer än att bara ta 5 sprutor om dagen. Man är aldrig fri, tider måste passas hela tiden, läkaren måste man träffa, synen måste man hålla stenhård koll på, klackaskor ska man helst inte gå i, får man ett sår på fötterna tar det sjukt lång tid innan det läker och på stranden ska man inte gå barfota utan i strumpor, wtf liksom, gör jag aldrig. Har man känning känns det som om man är halvt död, man kopplar inget från omvärlden och tyvärr brukar man dö en del år innan andra som inte har diabetes. Omg ångest när jag tänker på det :( men hey, finns folk som lider av mycketmycket värre sjukdomar men ändå, känns inte så lätt i alla lägen.

Har inget att göra på tåget så kände för att skriva av mig lite:)




Workshop

Äntligen får vi jobba lite praktiskt i skolan och inte bara sitta och lyssna på föreläsningar!




Skolan

Kom fram till skolan till sist, 1 timme försenad dock. Nu har vi lunch och därefter är det obligatorisk workshop till 16. Åh vad jag saknar Georgia och Anna-Maria i skolan :( så himla tråkigt att både mina tjejer hoppade av!




Helvete

Helvetes jääääävla skit!!!! Ursäkta språket men är så sjukt arg irriterad förbannad och sur. Missade tåghelvetet med 1 sekund!!! Och då menar jag verkligen 1 sekund! Var nere vid rulltrappan och tåget går precis då, hade det väntat i 2 jävla sekunder till hade jag hunnit.

Glömde min spruta hemma så var tvungen att vända vid T4 och ja det tog ju typ 1-2 minuter. Och sen så körde 2 bilar så sjuuuuuuuuuuukt sakta så ville bara gå och och ge dem en smäll så de vaknar och kör lite snabbare. 20 på en 50 väg, seriöst?!

Får vänta en timme nu, denna dagen suuuger redan. Ååh är så sur alltså och så kommer jag såklart så himla mycket för sent till skolan. LOVE




Morgontrött

Är verkligen ingen morgonmänniska! Är så himla irriterad på allt och alla på morgonen så det är bäst att inte prata med mig då haha.

Tänkte bara kika in och önska er en bra dag!




Tuff dag väntar

Usch är så himla trött! Trodde klockan var 22 men den är ju 23..

Imorgon väntar en riktigt tuff dag. Skola mellan 9-16 plus 2 timmars pendling på det. Måste alltså vakna kl 6 och kommer hem vid kl 18. Det är 12 timmar!! Waah, det är ju helt sjukt. god natt.




Top model

Har ni fått någon favorit i top model Sverige ännu? Jag har 2 stycken, Josefin och Pamela!




ZARA

Talangfulla människa!! Kommer ni ihåg när Zara var med i talang och vann? Då var hon bara en liten flicka men nu har hon vuxit och det har även hennes talang gjort, sjukt fin röst! Söt är hon med :)




Måndagsmys

Tentan är avklarad, åt en god middag på wokhouse, köpte choklad och fixade min egna varma choklad (kan lägga upp recept sen) och nu kollar jag Nashville och sen blir det top model.

Ska jobba både onsdag och torsdag (behövdes på jobbet imorgon men men då måste jag till skolan), det går bra nu kompisar!




På tåget

Sitter på tåget på väg hem nu, sjukt trött!! Sån himla skön känsla att tentan äntligen är över efter att jag halvt pluggat ihjäl mig. Hur gick tentan då? Låt mig säga att det kom 4 frågor, ehh ja okej normalt och det var såklart 4 frågor jag knappt hade pluggat på och 2 av dem kunde man inte lista ut att de skulle komma. Allt det jag kunde och det var myyycket kom inte och det jag inte kunde speciellt bra kom. Jäkla skittenta! Men har jag tur så klarar jag G, skrev 8 hela fulla A4 sidor, kramp i armen yes men det var mest ordbajs så som vi kallar det på universitetet. Hoppas hoppas jag klarar den i alla fall, kommer bli överlycklig då.

När jag kommer till Hässleholm ska jag bjuda mamma på middag på wokhouse, är sugen på deras friterade anka! Tycker jag har förtjänat det idag. Ikväll blir det tv och plugg, har examinerande workshop imorgon så måste tyvärr till skolan.




Time for myself

Livet är bra ibland! Ipaden, kolla favoritfilmen LOL och äta macka på grafitti. Ska snart ta tåget hem!




Passfoto

Hahah jag ser ju ut som jag vet inte vad på mitt passfoto! Man måste ha pass för att kunna skriva tentan men det är ju pinsamt att visa upp denna bilden.. Mitt pass är från 2008 och går ut nu i februari. Hoppas nästa foto blir lite finare hehe.




Off to school

På väg till skolan nu. Btw, vad många av er som hakar upp er på saker jag skriver, har ni inget liv eller som måste kommentera allt jag gör? Börjar bli lite tröttsamt plus att ni alltid är anonyma. Är ganska lätt att kolla upp ip adress med så att ni vet liksom. Man är aldrig anonym på nätet. Vill ni säga något, säg det face to face istället för att leka runt på nätet.

Sköt ert så sköter jag mitt :) deal?




Dags för tenta

Nej nu ska jag inte plugga mer! Får kolla lite till på epokerna på tåget bara. Är så himla nervös, pluggat  i en hel vecka nu. Måste måste klara provet men det är såå mycket man ska kunna.

Provet är mellan 13-18 men tror inte jag behöver sitta 5 timmar, så mycket kan jag verkligen inte haha. Vi hörs sen när jag är klar, usch så nervöst.. Vill inte!!




God natt

Osminkad, trött, irriterad. Upp 7.30 imorgon, plugga några timmar och sen ta tåget till Hbg för tentan börjar kl 13. Wish me luck!!




Oh no

Orkar verkligen inte med denna veckan, den är såå jobbig! Blir plugg till kl 00 sen går jag och lägger mig. Orkar inte bry mig mer, klarar jag tentan blir jag överlycklig, gör jag det inte blir jag helt knäckt men jag ORKAR INTE PLUGGA MER NU!




Så stressad

Hjälp, jag är så sönderstressad över tentan! Klockan är så himla mycket redan och jag har äckligt mycket plugg kvar. Blir att sitta uppe ett antal timmar till och plugga.

Men nu tar jag ett snabbt bad i alla fall. Sämsta helgen på länge.




Söndagsångest

Frukost nu och sen plugg all day long!!




Helt slut

Är så sjukt trött efter att ha pluggat HELA dagen, hemsk lördag, verkligen. Vet inte om jag lärt mig så mycket dock, skrivit sammanfattningar på alla böcker i alla fall och börjat klura på epokerna lite. Imorgon måste jag plugga in sjukt mycket i huvudet, vi får se hur det går. Hatar litteraturhistoria

Ska sova nu så att jag kan börja plugga redan vid 12 imorgon. Sov gott.




14 600

Det jag hatar mest av allt här i livet. Räknade nyss ut att jag stuckit mig ungefär 14 600 gånger, ajajaj. Varje dag de senaste 8 åren. Ibland går allt lätt men det finns vissa dagar då allt går rent sagt åt helvete men så är det ju ibland.

Skulle vara skönt att slänga ut sprutorna genom fönstret och aldrig mer se dem :) Dreaming..




Pallar snart inte mer




Läsarfråga


Svar: Ehh det går rätt så dåligt hehe. Har lagt det lite på hyllan nu liksom för att jag har brist på tid. Övningskör fortfarande med mamma då och då, någon gång i månaden men det känns som att körningen sitter rätt bra ändå, det går bara framåt för varje gång istället för bakåt vilket är bra. Men körskolan har jag tagit paus från nu helt.

Behöver cirka 4-5 lektioner till, plus halkan och så uppkörningen. Men det är teorin som inte går så bra. För det första har jag inte tid att plugga eftersom jag både jobbar då och då och går i skolan och för det andra så orkar jag inte teorin just nu. Slog vad med en kille om att jag ska ha körkort i april men det kommer nog inte gå haha. Men i juni skulle det vara himla gött att köra upp. Ska alltså ta tag i körkortet SERIÖST den sista april, jag är en sån person som pluggar bäst under stress. Kan inte börja plugga 5 månader innan, göra paus några veckor och fortsätta utan till teorin behöver jag ca 1 månad intensivt plugg! Teori varje dag liksom. Så kommer jag antagligen klara det :)




YOLO

God morgon! Frukost nu och sen är det plugg som gäller hela dagen. Inga kommentarer..

Hörs sen när jag typ ska ha paus för middag.




Congratz

Shakira födde barn i veckan, stort grattis till dem! Längtar tills de första bebisbilderna kommer ut. Tänk att ha Shakira som mamma, rätt så coolt ju.



Sov gott

Nöjd med tangentbordet och med iPad caset! Mindre nöjd över att jag knappt har några pengar kvar dock hehe. Har inte köpt kläder eller liknande på snart 1 månad och hade inte tänkt göra det på ett tag heller, ska spara mina money nu.

God natt på er, ska nog sova snart så jag orkar med alla böcker imorgon.




Kul liv

Min hjärna är kaos!! Så trött i huvudet efter allt plugg och jag har typ ändå inte lärt mig något idag..

Men imorgon, då jäklar ska jag plugga som aldrig förr. Ska gömma undan mobilen så jag inte kollar den varannan minut! Hade tänkt hinna med allt det här, ska gå! Tentan är ju redan på måndag, största provet jag någonsin haft, ÅNGEST.

Aja, hoppas ni haft en mycket bättre fredag än jag och att ni får en bra dag imorgon. Har seriöst inte träffat någon kompis sen typ 1 januari?! Var först sjuk och sen har jag pluggat ihjäl mig, börjar känna mig vääääääääääääldigt ensam.




Ögongodis

Hjälp hur snygg är inte gladiatorn Toro på en skala?! Ögongodis på hög nivå, hot hot hot! Var svårt att hitta bilder där han har tröjan på haha men å andra sidan har han ju inget att dölja heller direkt ;)




Tummen upp

Har ni provat på barnmatdieten nångång? Många kändisar kör ju på det och det verkar ju inte så hälsosamt kanske.. Men man går ju ner i vikt. Jag ska i alla fall inte köra på någon barnmatsdiet men mangobanan är jäkligt gott haha!! Nyttigt, fräscht och innehåller vitaminer. Att det är till för bebisar på 6 månader är ju en annan sak hehe. Så det köpte jag idag på maxi och verkar som om fler gillar den här, såg det på någon blogg för nån dag sedan. Smakar typ som någon mangokräm :)




New stuff

Köpte nyss fodral till min iPad, blev ett rosa som skyddar både fram och baksida, men dyra de är! Sen köpte jag även ett tangentbord som kopplas in med Bluetooth, asbra till skolan ju! Åh vad jag älskar jobba, få erfarenhet, tycka om jobbet riktigt mycket, utvecklas, få lön och köpa saker för mina egna pengar!! Underbar känsla :D




Todays facelook




Fredag

Plugget går åt skogen! Efter 1 timmes plugg fick jag äckligt ont i huvudet och har sedan dess legat utslagen på soffan. Great.. Och det är så ljust här hemma, ååh. Längtar tills den 4e då jag ska till sjukgymnasten, hört att hon är grym!

Har tagit medicin nu i alla fall och det har typ försvunnit för stunden, nästan i alla fall. Men är så stressad över tentan så antar att jag kommer ha migrän både imorgon, söndag och måndag med..

Nu ska jag i alla fall till stan. Äta på wokhouse, ska prova på anka höhö och så ska jag köpa ett fodral till min iPad. Sen ska jag hem och plugga hela kvällen. Fram tills gladiatorerna och sen några timmar efter det med.

Fick en fråga vilken mascara jag använder och jag använder maybelline illegal length, den är bra! Använde xxl innan men den slutades producera, waah. Så denna är inte lika bra som min förra men funkar helt klart. Nu har jag inte tagit så mycket på bilden för var stressad igår men det går att få fransarna ännu längre helt klart, om man börjar ända inifrån och jobbar sig utåt.




Bläblöuschbuhupallarinte

Plugg plugg. Woho, love life.




-18

Tur man inte behöver gå ut nu i alla fall! Varför så överdrivet kallt?




Dagens

Såhär har jag sett ut på jobbet idag, älskar tröjan!

Nu ska jag sova. Har skola imorgon men ska inte dit, måste verkligen stanna hemma och plugga (seriöst) inför måndagens tenta!! Har inte lärt mig ett skit på hela veckan, jäkla drottningens juvelsmycke, fattar inte ett shit av den boken.. Fredag, lördag & söndag kommer alltså gå åt plugg. Hatar det mer än allt annat men vad ska man göra? Bara att ställa in sig på 3 riktiga skitdagar som kommer dra ner mitt humör totalt men så är det ibland.




Your hand fits in mine like it's made just for me

Bästa kvällsmusiken! Little things är helt klart 1D finaste låt :)




Sick dreams

Alltså hahahah drömmer verkligen sjuka drömmar ibland! Innan drömde jag typ aldrig men den senaste veckan drömmer jag massa konstiga saker..




På väg hem

Är på väg hem nu, skulle tydligen inte alls ha sista lektionen.

Är grymt hungrig och trött. Ska laga mat när jag kommer hem och sen plugga. Buhu orkar inte!!

Sorry att jag typ bara lägger upp bilder på mig btw men har inget annat att fota haha och inlägg utan bilder tycker jag är tråkiga..




@work

Sitter i lärarrummet nu, träffade nyss min saknade samhällslärare, alltid trevligt att prata lite!

Har 2 lektioner kvar, no och so. Ha en fin dag!




TORSDAG

Tja!
Ska plugga i typ 40 min, fixa mig och sedan ta mig till jobbet för jobbar 10-15! Därefter ska jag ta mig till bussen och sedan hem. Här hemma ska jag plugga ännu mer..

Jaja jobba ska i alla fall bli kul och det är på Linné även idag. Men det är -13! Brr vad kallt.

Drömde förresten att jag fick barn, en lite flicka. Sjukt läskigt hahaha! Är verkligen inte redo för barn.




Luckiest girl on the planet

Är hur nöjd som helst med min iPad! Den är helt underbar. Kan inte tacka morfar tillräckligt, skulle liksom aldrig kunna köpa den själv och mamma skulle inte heller ha råd att köpa en till mig. La till 1500 själv men helt klart värt det!

Tack ännu en gång morfar (inte för att han läser min blogg, han har inte ens någon dator haha) men i alla fall :) nu känns iphonen väldigt liten i jämförelse.. Men vilken skärpa det är på ipaden! Kan skriva mer om den efter måndag då tentan är gjord. Borde inte ens ha pysslat med den nu ikväll..

Ska snart bada och sen sova, eller ja om några timmar. Imorgon är det dags för jobb!




Subway surfers

Lätt roligaste spelet till iPhone just nu! Subway surfers tycker jag ni alla ska ladda ner. Mitt rekord är 563400, slå det ;)




Wihooooo

GLAD!




Wihooooo




Wazaaaaap?

Det går bara utför asså.. Är seriöst helt jäkla kass på att plugga, sämst hahaha. Var så duktig innan men nu? Hej latmask, waaah orkar inte :(((((((((((((




Saknar dig finfina kompis! Och finns alltid här för dig, just so you know. Massvis med kramar till dig hjärtat! ♡




Just nu




Värt att testa på kanske ?

Fick nyss ett sms från mammas kompis som är sjuksköterska och som rekommenderade att jag kanske kunde prova på detta. Verkar asbra men så dyrt..

Men är så trött på alla mediciner, min kropp tar så mycket stryk av de och jag mår nästan konstant illa. En tid hos en sjukgymnast som är duktig på migrän ska jag med boka. Skulle vara skönt att i alla fall lindra migränen till 4 gånger per vecka istället för 7! 3 migränfria dagar i veckan vore just like heaven för min del.

Nu ska jag snart börja plugga, mått riktigt illa hela förmiddagen, äckelvärk!!




True shit

Hittade denna bilden på instagram och sorgligt nog brukar det ju stämma..

Nu ska jag i alla fall plugga även om jag är sjukt trött och det lockar så mycket att dra mig tillbaka till sängen, och värma mig under täcket men neeej det ska jag inte!




Good night world

Pengarna från morfar från Polen har kommit så imorgon ska mamma köpa min iPad på netonnet i Kstad!! Så kul och jag längtar smått ihjäl mig. Tacktack morfar, han är så bra :*

5000 överförde han men ipaden jag ska köpa kostar 6490 så får lägga till 1500 från min lön, och där rök den haha. Nej men det ska bli superkul! Skrev en liten lapp till mamma som hon ska visa upp imorgon.

Och nu säger jag snart god natt. Varken jobb eller skola imorgon men jag måste pluggapluggaplugga hela dagen!




OLD TIMES

Hahah hittade ett gäng gamla bilder på datorn, det var tider det! Älskar att kolla på gamla bilder, så himla kul men även lite pinsamt haha, för hur såg man ut??
 
Lilla söta Garbiel!
Hängde mycket på frillan hehe
Hahahhaha Anja, varför gjorde vi alltid så med läpparna?! Ser ju cp ut hahah
Morfar och hans häxa till fru (saknar mormor min)
Polen 2005 typ? Då var Anja med oss
Min vackra vän Klaudia! Haha kommer du ihåg när vi hängde i Bjärnum hos er 24/7? :* SAKNA
Varma sommardagar
En dag i skolan, mitt hår var ju nästan svart?!
Asså hahaha
Björket för typ 8 år sedan?
Var i Stockholm och träffade fina Diana!
Hur söt får man bli???? Lilla Semir ;)
Här hade jag nyss kommit tillbaka från Grekland, brun tjej jaaaaaaao
Semirs konfirmation, hur söt var han inte?!
 
Ska se om jag hittar fler bilder sen :)
 



Fortfarande så trött

Gick och la mig i 1,5 timme men varken tröttheten eller min hemska huvudvärk försvann, yeah typ?

Orkar verkligen inte plugga idag men har panik över tentan, åh hatar sånt här. Kanske borde satsa på att gå och lägga mig vid 22.45 idag så att jag somnar vid 23? Har nog inte gått och lagt mig vid 23 sen jag började 7an vilket är ett x antal år sedan.. Middag, hart of Dixie och Hollywoodfruar står på schemat innan dess i alla fall!




Galet trött

Hjälp, är så galet trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Såhär trött var jag aldrig när jag själv gick på högstadiet/gymnasiet! Så varför blir man det när man är lärare? Can't really get it.

Det värsta är att jag måste plugga idag med, men först vila 1 timme för annars går jag typ snart in i väggen eller något liknande! Dödstrött. Men slänger upp dagens outfit. Min ring har äntligen kommit tillbaka från reparation.




@work

Jobbet flyter på! Eleverna är trevliga så jag trivs här med :) Sitter i lärarrummet på gymnasiet nu, så kul att träffa alla sina gamla lärare hehe och alla blir lika förvånade vad jag gör här. Om 30 min har jag dagens sista lektion, sen blir det nog jobb på torsdag med verkar det som. Lite ångest att missa så många dagars skola men har hemtenta denna kursen så känns som om den kanske går att klara trots att man missar en del föreläsningar.

Här är btw en lite bättre och ljusare bild på väskan.




New bag

Inviger min nya snygga väska idag, fick den i julklapp av mamma och jag älskar den! Märket är Mischa Barton.




Natti

Nyss tvättat håret och nu säger jag god natt! Börjar jobba redan kl 8 imorgon så måste upp vid 6.30. Hoppas det går bra, är nervös!

Hoppas ni sover gott, hörs kanske på nån rast eller lunchen imorgon :)




MÅNDAG

Nej nu får det räcka med plugg för idag! Mår helt plötsligt inte så bra, kanske är trött efter att ha pluggat hela dagen och knappt ätit något.
 
Till provet ska vi typ läsa 35 böcker och det är ju inte mänskligt, eftersom man inte hinner läsa alla så bläddrar jag bara igenom de, läser delar, kompletterar med wikipedia och skriver sammanfattningar till alla böcker. Idag har jag hunnit med Odyséen, Tristan och Isolde, Om diktkonsten, Kung Oidipus, Medea och Hamlet. Så det känns ändå bra att ha fått något gjort! Får fortsätta lite imorgon efter jobbet.
 
Ikväll börjar ju topmodel Sverige igen, så kul. Och så är det andra avsnittet av den nya serien Nashville som jag inte riktigt fastnat för ännu men vill ge den en chans till :) Snart är det dags för middag, sen blir det som sagt tv och därefter ett varmt bad, mitt hår blir fett så himla fort.. Där har ni min kväll.
 



Perfection

Kan man bli snyggare eller?! Kvinnan är ju PERFEKT!




Black or white?

Har så svårt att bestämma mig om jag ska köpa en svart eller vit ipad? Har vit iphone så frågan är om man ska satsa på att matcha eller köpa svart istället?
 
Vilken färg tycker ni är snyggast? :)
 
Har nog kommit fram till att jag ska köpa ipad 4 generationen fast verkar inte som om den finns i Kristianstad.. Men verkar vara en skitbra ipad i alla fall!
 



Woho

Kul liv..:) den ena boken är tråkigare än den andra.




Work 2morrow

Har egentligen skola imorgon, börjar en ny delkurs då men nu fick jag samtal från rektorn på Linné om jag kan vikariera hela dagen imorgon. Och det tänker jag knappast säga nej till! Hejhej älskade Linné, har saknat diiig.
 
Aldrig vikarierat på Linné dock så det känns lite nervöst, ska ha 9or hela dagen! Och kanske inte så bra att missa skolan men helt ärligt pallar jag inte med att pendla så mycket så jag stannar hellre här och tar igen sakerna här hemma istället. Woho woho, jobbjobb!
 
Om jag får något mer jobbpass denna månaden räcker kanske nästa lönen till att gå till frissan! Är verkligen inte nöjd med håret efter förra gången, alldeles för lite slingor ! Så ska nog återgå till snooze och göra på hätta där igen. Gör ont som satan men man blir liksom mer blond än efter folieslingor.
 
 



Promenix

KALLT! Men annars är det underbart väder, solen sken och man hörde snön under fötterna för varje steg.

Ska värma mig lite och SEN börja plugga. Höhö jag är för duktig va?




12.19

Plugget går inte alls bra idag! Har migrän igen och kan verkligen inte koncentrera mig. Ska ut och gå en runda nu och hoppas på att lite friskluft gör mig gott!




Fail

Jag var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna så gick och la mig igen och vaknade nu, haha asså hur fail är inte det? NU ska jag plugga på riktigt.




Känslan..

Känslan när man lugnt skulle kunna sova till kl 11 men måste upp kl 7.30 för att plugga äckliga litteraturhistorian.............




Varför flyttar alla?!

Varför lämnar alla mina närmaste vänner mig ensam i Hässleholm och flyttar?! Cassandra bor i Uppsala, Jessica i Åhus, Georgia har flyttat till Halmstad och Anna-Maria bor i Lund. Och nu har Anja som bott på samma område som jag sen vi var typ 6 år flyttat till Vinslöv. Inte så långt men ändå så mycket längre än bara ett hus bort. Menmen, vi kan hänga mycket på frillan i Vinslöv på sommaren hahaha. Och sola och bada!

Jaja nu tycker jag resten ska stanna i Hlm för jag börjar känna mig lite lonely här.




KLAR MED HEMTENTAN, WOHO

ÄR ÄNTLIGEN KLAR MED HEMTENTAN!! Fy så skönt. Kan vara något av den skönaste känslan som finns efter att ha skickat in ett stort arbete/gjort ett prov.
 
Har dock nackspärr som satan och sjukt ont i ryggen efter att ha suttit på soffan i 2 hela dagar och bara skrivit och skrivit. Riktigt jobbig hemtenta det här!! Hoppas hoppas jag klarar den, måste måste få G! Annars gråter jag ihjäl mig, aldrig att jag orkar skriva om den. Men är ändå rätt nöjd, blev nästan 6 sidor. Men nu är jag klar woho woho. GLAD.
 
Nu ska jag ta ett varmt bad så min stackars rygg blir lite bättre. Skulle egentligen börjat plugga till litteraturhistorian redan i fredags och igår och idag men det hann jag såklart inte. Men imorgon måste jag börja plugga på det riktigt seriöst. Har ingen skola imorgon men måste ändå upp strax efter 7 för att börja plugga, lite småpanik sådär!



Polen dag 4, del 3

Medan jag pluggar hela dagen (igen) får ni se lite fler bilder från Polen. Vill bara ha sommar igen, trött på -13 och snö.
 
Underbara mamma & jag
Skulle verkligen vilja ha en sommarstuga vid havet någonstans, skulle vara så mysigt!
Dumma moln..
Free like a bird
 
Efter strandpromenaden gick vi till en av våra favoritrestauranger i Mielno. Vi satte oss vid ett bord på uteserveringen, beställde mat och bara njöt! Sjukt gott är det där, mums
Molnen försvann och solen kom fram, åt, tittade ut på alla människorna som gick föri och kände solens varma strålar mot mina kinder, lycka
Och mamma var brun som en pepparkaka..
Hoppas ni tycker det är roligt att se bilderna från Polen? :) Jag tycker i alla fall att det är kul att kolla tillbaka på bilderna och längta till sommaren så smått.



Q & A

Har fått några anonyma frågor jag tänkte svara på.

Vad heter du på insagram?
Svar: carro93 , följ gärna !

Går du i skolan varje dag?
Svar: nej, jag brukar ha skola några dagar i veckan

Var jobbar du?
Svar: jag vikarierar på en högstadieskola då&då när det behövs, sjukt kul!

Bor du med både dina föräldrar?
Svar: nej jag bor bara med mamma

//nu ska jag börja plugga..




Är så trött

SÅ SJUKT TRÖTT! Är i alla fall klar med mina 3A4 datorskrivna sidor som är själva grunden. Nu har jag 1 sida kvar men den gör jag imorgon. Sen ska jag skicka in skitet! Men sen måste jag börja plugga till litteraturtentan och efter det skriva fältuppgiften och sen plugga till fonetiktentan och sen börja på nästa hemtenta. Så fram till mars har jag sjukt äckligt mycket plugg. Help me!
 
Idag pratade jag med morfar och han har skickat pengarna till mig så snart får jag de, jaaaaaaaaaaaa! Lite innan min födelsedag med ju. 5000 kr och ipaden kostar 5200 men får lite lön på fredag så det blir perfekt! Då ska jag dra till stan, köpa min efterlängtade ipad, fixa internet till den, köpa skärmskydd och lite såna saker. Längtar!
 
Snart är mina tågresor räddade, omg omg omg typ. Okej märks att jag är trött..
 
 



"Weekend"

Kämpar på med hemtentan, den är så jäääkla svår!!! Har skrivit hela dagen, mår illa av att se alla böcker. Den ska skickas in imorgon och jag har asmycket kvar.
 
Men ska sitta någon timme till idag, så att jag i alla fall blir klar med själva analysen och sen ska betygkriterier granskas och massa annat skit.
 
Kul "helg".
 
Nu ska jag återgå till my books.



Love u

Ville bara säga att jag älskar min bror! Om några månader bli han pappa för första gången och jag är övertygad om att han kommer bli en riktigt bra pappa! Vi har inte samma pappa men hans pappa är lika mycket skit som min pappa så han har liksom aldrig haft en manlig förebild, därför tror jag han kommer bli en toppenpappa till sitt eget barn. Aja, love u och det ska bli kul att bli faster och gosa med en liten baby!




Dinner

Tar en paus från plugget för middag. Blir stekt ankbröst och det är ju sååå gott! Ät anka för första gången förra helgen och det har blivit en ny favorit.

Bild från Google men visst ser anka gott ut? Sen ska jag fortsätta skriva..




Underbar dag..




Lördag

Bra att någon håller koll på mig haha! Ska upp nu, äta frukost och sen börja plugga. Vill bli klar med så mycket som möjligt nu under dagen så att jag jag kan ta det lugnt några timmar på kvällen.

Igår somnade jag redan strax efter 12, skönaste på länge!




Polen dag 4, del 2

 
Lägger upp lite fler bilder från strandpromenaden, mysis!
 
Favoritplatsen på jorden! Havet fascinerar mig så mycket men samtidigt skrämmer det mig. Sjukt mäktigt är havet!
Woho!
Lycklig tjej
Strike a pose
Woop woop här kom en liten våg och mina leggins gick sig ett litet dopp i det blå..
Seaside
Bästa mamma och jag ♥
 
Och med detta inlägget säger jag god natt, eller snart i alla fall. Är riktigt trött och imorgon behövs energi till att plugga, tråkigt men så sant så.. Ha en fin kväll!
 
 



Skulle inte varit helt fel..

Är så sugen på en ny laptop! Min har blivit allmänt seg och störig.. Men är nöjd med själva märket jag har nu, Acer. Hade en HP innan men hela hårddisken gick sönder.
 
Helst skulle jag ju såklart vilja ha en macbook men att spendera 15 000 kr på det har jag verkligen inte råd med men tycker denna Acer verkar riktigt bra den med.
 
Kostar dock 6700 så i så fall får jag spara väääääldigt länge för att ha råd med denna. Jag planerar att spara till så mycket haha.. Får nog lugna mig lite med det där och välja ut några saker jag ska satsa på att spara istället ;p



Sluta vara så snygg då

Kan killen sluta vara så snygg eller?! Finns ingen och då menar jag verkligen ingen i Sverige som är snyggare än Eric! Jag har sett många killar jag har tyckt är grymt snygga men Eric, alltså uuuuff!

Nu ska jag kolla wildkids, haha låter som om jag går på dagis men det är faktiskt bra och sen gladiatorerna (kanske lite mer moget)




It's Friday my friends!

Nu har även jag kommit hem. Blev en stressig morgon, fick reda på att jag skulle jobba kl 7.52 och lektionen börjar 8.10 och jag låg och sov hehe. Men det var bara upp snabbt som satan, slänga på sig kläderna, sminka mig på 5 sekunder, äta en pannkaka och dra iväg.

Vikarierade i matte hela dagen. Hade både 7or, 8or och 9or. Väldigt kul men nu är jag fruktansvärt trött. Trodde aldrig jag skulle skriva det men saknar faktiskt matten lite, att klura på tal osv! Men bara på sånt man fattar heheh så det var kul. Eleverna är så trevliga, har världens bästa jobb! Älskar att jobba på fredagar för då uppskattar man helgen mycket mer :)

Sen gick jag och mamma och åt på wokhouse. Har sjukt ont i huvudet nu dock, gick och la mig för sent + stress. Redan tagit både spray och tabletter men det är en rejäl migrän idag. Borde börja på hemtentan men får se hur det blir med den saken..




@wokhouse




Jobb!

Fick ett samtal om jag kunde jobba idag och såklart! Så glad, älskar att jobba. Slutar lite innan 14.




Sorry..

..för dålig uppdatering! Men har varit riktigt oeffektiv idag. Har suttit 8 timmar och stirrat på tentan men inte skrivit ett enda ord. Kanske inte riktigt exakt så men har verkligen inte gjort något vettigt alls idag. Vilket betyder att denna helgen, nästa vecka och nästa helg kommer gå åt att plugga..

Nu ska jag i alla fall bada, läsa en tidning och sen sova. NATTI.




Done, check!

Yesyes klarade samtalsanalysen och i det även transkriptionen. En sak som är avklarad i alla fall, så skönt!!
 
Nu närmast väntar hemtentan som ska in i helgen
Litteraturhistoria salstenta 28 januari
Fonetik salstenta 22 februari
Fältstudie + seminarium i v 8
 
De sista 3 sakerna har jag missat, varit sjuk så måste ta igen alla 3 och tentan i litteraturhistoria känns sjukt tung! Och sen börjar nästa delkurs på tisdag och då kommer nya saker tillkomma men tror det är hemtenta på den kursen så det är ju skönt.
 
Hur har det gått med hemtentan idag då? Ehh skrivit 0 ord, hehe grymt Carro! Men väntar faktiskt på att mamma ska komma hem med boken så man kan ju se det som att det inte är mitt fel ;)
 
Jag kan
Jag vill
 
Ska försöka att inte hoppa av! Dock ska jag inte ha en enda omtenta eller någon rest över sommaren!! Måste verkligen klara allt nu så att jag kan chilla hela sommaren, tänk vad hemskt att ha en tenta i bakhuvudet som man vet måste göras när man börjar nästa termin. Sen hade jag tänkt klara körkortet i april/juni med men vi får se hur det går med den saken.



Don´t know much about history

Don't know much about history
Don't know much biology
Don't know much about a science book
Don't know much about the french I took

But I do know that I love you
And I know that if you love me too
What a wonderful world this would be




Polen dag 4, vid havet

Ännu en dag med ganska dåligt väder. Himlen var täckt utav moln och det blåste men jag och mamma tänkte att vi måste ju dra ner till havet ändå när vi väl är där liksom. Sagt och gjort, packade ner typ 5 handdukar och det behövdes verkligen. Satt på min solstol och frös ihjäl! Men jag älskar havet så mycket så det funkade ändå.
 
Sen gick och och mamma på en lång strandpromenad, så mysigt!
 
Var riktigt lite folk på stranden om man jämför med hur mycket det brukar vara!
Om bara vattnet hade varit varmare och det hade varit solsäkert så hade Mielno varit ett äkta solsemesterval! För det känns verkligen som en turistort, mycket att göra, härliga människor, mysiga café och goda matställen.
Mami solade och verkade inte störas av vinden..
..medan jag höll på att frysa ihjäl!
Strandpromenad
Blev inte speciellt solbränd under dessa dagarna men hade redan en grym grund från brännan av Turkiet så lite bättrades brännan nog på i alla fall :)
Dessa bilderna får mig att läääängta till sommaren! I år hade vi tänkt stanna 1 vecka vid havet och då välja datum själva, så att det blir sol! Då ska jag steka och bli pepparkaka!



Hemtenta..




Torsdag

God morgon världen!

Inget jobb idag heller, waah blir galen. Vill jobba! Blir sjukt rastlös av att bara sitta hemma en hel dag. Ska i alla fall börja med hemtentan idag, tråkigt men sant.

Men först pannkakor och seventh heaven.




23.59

Varför blir folk så förvånade haha?! Lärare är ett riktigt kul jobb och jag längtar såå tills jag får komma ut som klar lärare och få ett fast jobb :) Det roliga är att nästan ingen vill bli högstadie utan i så fall kör folk mer på gymnasiet men personligen passar högstadie mig mycket bättre! Även om gymnasiet var roligare att gå på.

God natt och sov så gott. Kram på er!




Shakira

Så himla vacker! Shakira kommer bli en fantastisk mamma.




Polen dag 3, vid havet

Dag 3 började med att vi sov ut i de sköna sängarna. Hade verkligen hoppats på bra väder men när jag kollade ut blev jag besviken. Moln moln och blåst.
 
Började i alla fall med att leka lite med Shaggy som väntade utanför vår balkongdörr som vanligt. Sen gick vi till supermarketen som finns på andra sidan gatan och köpte nybakat bröd och pålägg, Shaggy blev överlycklig för kanterna hehe. Sen hade vi tänkt gå ner till havet men det blåste för mycket så istället åkte vi till ett shoppingcenter 20 km därifrån, så sjuuuuuuuukt bra shopping!! Köpte så himla mycket snyggt där. Efter det åkte vi hem och på kvällen grillade vi och åt det hemma hos Malgosia. De bor i samma hus som de hyr ut rum i men de har det absolut största rummet, rätt litet men mysigt!
 
Bästa sättet att börja morgonen på, gosa med min favorit!
Vill ha en golden.. Fantastisk hundras!
Såhär låg han ofta utanför vår dörr, hur gulligt?!
Älskar grillat! Har inga bilder från shoppingcentret på datorn, fotade med 4 olika kameror där nämligen och har nog inte ens lagt in alla bilder på datorn ännu. 
Malgosia
Tycker de har så mysigt hemma. Nästan alla möbler är från ett av de bästa hotellen i Sczecin som nu inte finns längre dock.
Datornörd som man är var jag ju såklart tvungen att gå in på nätet, man får ju passa på för morfar har ingen dator och iphonen kan man ju inte heller vara inne på, huhu tufft liv!
 
Nej nu får det räcka med datorn idag. Längesedan jag tog det så lugnt som idag men nu är det slut på det. Imorgon blir det pluuuugg.
 
 



Vilken ipad ska man satsa på?

 
Någon som hänger med i tekniken och kan säga mig vilken ipad som finns på marknaden just nu är den nyaste? Förutom ipad mini.
 
Och en länk skulle ju verkligen inte skadat. Heter den nya ipad 4 ? Eller va? Blir så förvirrad!
 
är denna bra? HELP PLEASE
 
/ förvirrad tjej
 



Videoinlägg, svar på frågestunden

Tänkte att jag skulle svara på några frågor från frågestunden i ett videoinlägg. Har asont i huvudet så denna gången ser ni inte mig men hör min röst. Nästa gång kan jag spela in där man även ser mig om ni vill det.
 
Hur tycker ni jag ska svara nästa gång? I videoinlägg eller skriva svaren istället?
 
Just i detta videoinlägget svarar jag på frågorna: bästa film jag sett, vilket läppglans använder jag just nu, vad är det bästa/sämsta med Hässleholm, hur många iphoneskal jag har, om Eric kommer till Karlstad, favoritland, favoritdjur, och hur min relation är till min pappa. Tycker ni någon av de här frågorna verkar intressanta kan ni ju kolla in videon :D Min röst låter lite konstig för att jag fortfarande är lite hes men hoppas det funkar ändå!
 



Polen, dag 2, del 3

Tog lite bilder på solnedgången och sedan gick vi och fikade. Var så himla kallt ute så det var superskönt att komma in i värmen och cafét var väldigt mysigt. Mamma och Malgosia hade ju inte setts på 1 år (förutom bröllopet 2 månader tidigare) så de hade väääldigt mycket att prata om. De har så många roliga minnen tillsammans så det är bara kul att höra på, tex om deras tidigare pojkvänner och så, de hade ju en del under åren som unga hahahah.
 
Älskar att dra till havet i Polen i några dagar, där är såå fint!
Vacker solnedgång
Dock hade vi sjukt otur med vädre! Det blåste, var kallt, regnade, åskade och allt möjligt i princip alla dagar vi var där. Sen när vi åkte tillbaka till Szczecin blev det 39 grader i hela Polen och svinvarmt! Hmmmm inte så kul! 
Fika. Dock var jag så mätt efter den varma chokladen så jag tog bara äppeljuice men det är ju gott det med!
Skönt med väääääärme
Mamma och Malgosia
Malgosia och jag
 
 
 



A dolphin kiss

En av de mest annorlunda och spännande sakerna jag gjort i mitt liv! Får ni chansen att simma med delfiner någongång, ta den! Förhoppningsvis har ni mer tur med vädret än jag, åska och regn var inte så kul..
 
Hur känns det att röra en delfin då? Som att röra en blöt gummistövel, typ. I Dubai kan man tydligen också simma med delfiner, måste göra det där också !



Problems

Försöker börja på hemtentan men det är inte så lätt när jag varken har instruktionerna här hemma eller boken vi ska använda oss utav.. Hur ska detta gå? Fotade instruktionerna av Samra men insåg nu att hälften av bilderna har blivit jättesuddiga så där kan man inte ens läsa av vad det står. Och trodde jag hade boken här hemma men det har jag tydligen inte..
 
Ikväll ska Johanna skanna tentan och skicka till mig, hoppas jag i alla fall! Innan dess kan jag nog inte göra så mycket.
 
Bild från i somras, kolla håret!! Så ljus, ångest vill ha sånt nu med.



Gårdagens

Såhär såg jag ut igår. Svart och grått = bra kombination !

Tröjan är från Carlings och mobilväskan från iPhonehalsband.se

Ligger fortfarande kvar i sängen, så skönt att sova ut! Och skönt att strunta i tentan idag, min kropp skulle inte orkat med det. Nu ska jag upp, laga frukost, ta migränmedicin typ 10 dagen i rad? Och sen börja med hemtentan lite.

Inget jobb idag :(




Bloggtips

Om ni inte har kollat in Viktor Frisks blogg tycker jag ni ska göra det på http://viktorfrisk.nu

Killen är väldigt snygg, uppdaterar ofta och skriver intressanta inlägg! Kul med killar som bloggar för annars läser jag i princip bara tjejers bloggar.

Visst ser han bra ut girls?;)




Tv-kväll

Dags för en av mina absoluta favoritserier, hart of Dixie, så sjukt bra! Och sen Hollywoodfruar. Tisdagskvällar är braaaa.




Händer Sverige?

Vad händer i Sverige idag?! Det där med tåget är ju bara för sjuk. Seriöst, vem stjäl ett tåg? Konstiga människor det finns. Och bilolycka i Skåne med 100 bilar, sick!




På väg hem

Inte världens bästa dag direkt! Är astrött efter att ha pluggat till sent i natt. Och så har jag såklart migrän. Är hungrig som bara den och så kommer det gamla pågatåget, skjut mig! Alla sitter och hostar, usch äckelbakterier. Här är kallt och jag fryser. Och redovisningen drogs ut 50 minuter på tiden. Det är sjukt länge när det sedan tar 1 timme och 50 minuter innan man är hemma. Kommer hem 18.30 och borde plugga men jag vet seriöst inte om jag orkar idag.

Ingen skola onsdag-måndag men verkar inte som om det blir jobb heller, så synd!! Finns inga jobbpass atm,

Nu ska jag tråka vidare på tåget, snart har jag en iPad som kommer underhålla mig, om drygt 1 månad i alla fall!




@ tåget

Är på väg till skolan nu. Börjar 14.30 men var tvungen att ta tåget 12.35 eftersom de bara går en gång i timmen.. Kommer vara hemma vid typ halv 6, så sent!

Men ska träna på talet nu, kan verkligen inte det. Äsch pallar inte bry mig, får gå som det går :)




02.15

Klockan är 02.11 och jag har precis blivit klar med mitt satans tal! Fy vad lång tid det tog och så har jag även gjort analysen som ska in imorgon, svåraste på länge. Skulle vara 6000 tecken men jag fick bara ihop det till drygt 4000 men det får va, tror inte de sitter och räknar alla tecken, eller jag hoppas inte det i alla fall..

Har inte alls haft tid att träna på talet och det är 5 min långt (mitt blev 6) så det är asmycket! Men ska upp vid 9.30 imorgon och träna på det då.

Nu måste min hjärna äntligen få sömn, tentaveckor är tuffa! Sov så gott. Och Cassandra; svarar på dina sms imorgon, puss på dig!




GLAD

Snart är den min!! Åh vad detta kommer att underlätta mitt skolarbete och alla resor till Hbg fram och tillbaka. Min morfar är bäst!!! GLAD TJEJ. Han ska skicka pengar från Polen för vi har inte råd med en iPad. Hehehe jaaaaa, lucky!




Min kväll

Ska snart kolla idrottsgalan, min man ska ju vara med! Aldrig att jag missar det.

Sen ska jag skriva mitt tal på 5 min, renskriva det, göra talkort, plugga in talet och göra en analys av det på 6000 tecken. Ehm lycka till Caroline. Lär ju ta några timmar men kommer vara riktigt skönt när det är klart.

Imorgon börjar jag inte förrän 14.30 måste dock åka 12.30 redan för att hinna dit i tid. Men jag skulle kunna jobba några timmar på morgonen, vore perfekt att få samtal om jobb imorgon! Ja hoppas kan man alltid:) Hörs ikväll!




Twitter i klassrummet

Jag och Robert älskar skolan alltså..

Efter att ha haft redovisningar i 6 timmar börjar läraren gå igenom fontetik, man bara är du seriös??? Då stängde min hjärna automatiskt av, hehe inte mitt fel.

Nu ska jag äta, är döööhungrig. Sen ska jag plugga, surprise surprice!




Siris

På väg hem från skolan nu. Är så jäkla trött så jag dör typ. Mitt huvud håller på att explodera, sån hemsk migrän. Och nej man blir aldrig van vid migrän, gör lika ont varje gång..

I alla fall, nya tåget kom och jag yes tysta avdelningen! Så går 6 ungdomar på före mig och bara tysta avdelningen! Jag bara, nej Shit, de kommer aldrig kunna hålla käften. Och japp jag hade rätt. Dampbarn säger jag bara. Här vill jag sitta med min huvudvärk och ta det lugnt så håller de på att riva hela kupén, äkta bönder var de. Tågvärden sa till men lyssnade de när hon gick? Svar nej. Sen fick en kvinna sinne på dem, och så hoppade de av i Bjuv. Tycker det är så himla respektlös! De gör ju endast det för att förstöra för andra. Blir riktigt förbannad på sånt, skitungar!




Önskerubrik: hur mycket jag shoppar för

Det är väldigt olika från månad till månad! På sommaren, typ i juli när jag är i Polen brukar jag shoppa för några tusen, typ 6000 men då har jag sparat ett helt år till det. Annars blir det något shoppingcenter här i Sverige typ 2-3 gånger per år och då brukar jag ha med mig ca 1500-2000 kr. Annars shoppar jag typ inget mer, brukar inte dra till stan här i Hlm och handla så vissa månader köper jag inte något alls. Och vissa månader shoppar jag för kanske 300.

Som sagt, gillar shoppa när jag är utomlands och i köpcenter

Brukar bara få ångest om jag köper något riktigt dyrt, tex en ring för 1500 eller så. Men då är det saker jag verkligen vill ha och sparat till så ångesten är inte så farlig då! Älskar shoppa men jag har så mycket kläder så nu för tiden köper jag färre saker men dyrare, tex smycken. :)




För tidigt

Hjälp, hade glömt hur hemskt det är att gå upp kl 6!! Omänskligt, hemskt hemskt och återigen hemskt.

Skolan för första gången för i år i alla fall, mindre kul..

Osminkad och sjukt trött på bilden. På tåget måste jag plugga, är åksjuk så det är inte så smart idé men måste för att hinna med allt. Har redovisning idag, inte riktigt överens i gruppen vem som ska redovisa vad men vi får se hur det går. Hemma vid typ 17, hörs!




Önskerubrik: Något jag ångrar

Fick en del tips av Jenny, tack för det! Svarar på första frågan nu.

Alla har vi väl småsaker som vi ångrar och det har även jag. Tex att man skrev något till någon person och sen att det blev missförstånd osv. Ångrar lite att jag inte tagit fler chanser i livet, måste våga och ta för mig mer! Men jag har alltid varit blyg så det är inte så lätt men jag jobbar på det.

Men det jag ångrar mest var att jag en dag i 1an på gymnasiet tog bussen till stan på håltimmen med några klasskompisar. Sen när vi skulle tillbaka kollade jag mig inte för så noga, gick liksom bakom bussen och då kom en bil och BOOM så låg jag där på marken, i största chocken jag någonsin varit i. Blev alltså påkörd av en bil, det var riktigt hemskt. Sedan dess är jag OTROLIGT rädd för att gå över gatan, det är ett men jag har fått för livet nu antagligen. Om jag ser en bil komma kan jag ta några steg bak och vänta tills den kör förbi istället för att gå över gatan. Kanske ser askonstigt ut men jag är så rädd. Den dagen hade jag en jacka som är sådär hal ni vet, så när Maja försökte ta tag i min arm gick det inte, usch hemska minnen. Det är det jag ångrar mest i mitt liv.

Annars försöker jag att inte ångra så mycket saker faktiskt :)




Ni bestämmer

Har pluggat idag och ska fortsätta med det både imorgon och på tisdag, därför har jag inte tid att hitta på roliga inlägg nu. Men jag såg detta i tidningen SOLO.

Tänkte köra på detta, att ni får bestämma innehållet i några inlägg. Finns det något speciellt ni vill läsa om? Det kan vara vad som helst, mode, något om skolan eller något om mitt liv. Skriv en önskerubrik så fixar vi det!

Kram på er :)




Söndagskväll

Alltså Gossip girl, finner inga ord. Så sjukt bra!
 
Kollar på så ska det låta (Tone är med, sjuukt söt är hon ju), dricker färskpressad apelsinjuice, typ godaste som finns!
 
Ska snart bada, tvätta håret och skriva lite till på mitt tal. Hmm kul..
 



Går ju bra det här

Behöver verkligen verkligen plugga! Jaha, men varför inte passa på att rensa lite i sminkväskan. Grattis Caroline, du gör alltid allt annat när du ska plugga. Hmm jaha, tack då..

Men NU ska jag plugga, i alla fall i 30 min fram tills jag ska äta och sen kolla GG i 2 timmar..




MINNEN FRÅN HÖGSTADIET

Loggade in på bilddagboken igår, alltså hahahah har inte varit inne där på aslänge! Kommer ihåg när det var ens liv typ, hängde verkligen där 24/7. Men sååå pinsamt att kolla på bilder från 2007/2008, hur såg jag ut?! Omg alltså..
 
Men kul var det och vilka minnen man har. Högstadiet var rätt kul ändå, roligare än universitetet såklart. Men inget slår gymnasiet. Men är så kul att vikariera på sin gamla högstadieskola, eller nu har de byggt en helt ny skola så den är riktigt fin, den gamla vi gick på var ju rätt ugly om man säger så. Nu är allt nytt, fräsht, snyggt!
 
Här kommer lite bilder från högstadiet jag hittade på bdb, haha enjoy!
 
Mollie, Cassandra och Sofia
Söta Nathalia jag hängde med en massa
Natta och jag, hahah Gud asså
Här hade vi no kommer jag ihåg, verkligen inte mitt favoritämne.. Söt man var hahahah
Posade på skolans snygga toaletter såklart!
Ett av många högstadie björket
Kolla mobilen, HAHAH fanns det ens kamera på den typ? Nä men nu har ju folk i 7an värsta iphone 5 och allt, hmm tiderna förändras ja
Omg mmm
Kommer ihåg att denna bilden togs efter nationella, var så glad att skitet äntligen var över!
Idrott
Plugg plugg
Gamla skolan
En sommardag, shit vad mörkt hår jag hade!
Och oriententering, kul..
Vi spelade in en film på både svenskan och engelskan, cops hette den nog om jag inte minns fel. Har den på dvd här hemma, hahha bland det pinsamaste jag varit med om. Victor var kameraman!
Nathalia på en no lektion
 
Kul med gamla foton, måste leta igenom bdb efter fler.



Inte så kul lördag

 
Äntligen klar med samtalsanalysen, så jobbig den var! Vi ska redovisa den i grupp på måndag och sen tal på tisdag, måste skriva det imorgon.. Sen skippar jag tentan på onsdag, hinner inte plugga till den så får göra den när det är omtentatillfälle i februari, måste börja plugga till förra tentan jag missade. Life is hard!
Gammal bild, har inte lika långt hår nu!
Det svåraste tycker jag är att komma igång, för när jag väl skriver så brukar det flyta på. Gillar skriva, dock inte sånt här men allmänt tycker jag det är väldigt kul att skriva.
 
God natt.
 



Kul lördag..

Hata hata hata!! Jäkla samtalsanalys, blir så frustrerad, kul helg. Idag måste jag plugga i flera timmar.

Tack och hej.




Polen, dag 2, del 2

Vi packade upp lite, jag gosade en massa med Shaggy och sen väntade vi på att Malgosia skulle bli klar så att vi kunde dra ut på stan och fika. Mamma och Malgosia har varit bästa vänner sedan de började på gymnasiet, och nu är de drygt 50 år gamla, så himla imponerande! Och ändå ses de bara 1 gång om året om ens det men det är som om de aldrig varit ifrån varandra liksom. Malgosia är en helt underbar person, förstår varför mamma och hon är så bra vänner.
 
Mysis
Fina Shaggy
Söte då
Så härligt att ta en promenad ner till stranden när solen började gå ner. Stranden i Polen är så himla fin! Breda, vita sandstränder, dock är vattnet väldigt kallt, som i Sverige
Blåste kalla vindar så det var rätt tomt på stranden
Asså ni som inte smakat detta, synd om er! Världens godaste varma choklad, ååååh vill dricka det nununununu. Himmelskt, verkligen
Vackert när solen började gå ner
KALLT
Havet, bästa platsen på hela jorden, åh vad jag älskar det!
Lycklig tjej
 



Instagram

Instagram uppdaterar jag flitigt, så följ mig där om ni känner för det! carro93




Polen shopping, del 23

Här har ni bättre bilder på klackarna jag köpte i Polen. Kostade typ 350 kr och jag älskar de!
 



Chill fredag

Mår äckligt illa efter penicillinet, igen..! Doxyferm är skitbra men ger såna biverkningar så det finns inte.
 
Har i alla fall varit skönt att vila hela fredagen, längesedan jag tog det såhär lugnt. Imorgon blir det lite plugg och på söndag med och så ska jag fortsätta att vila för jag måste nämligen till skolan både måndag och tisdag, därför gäller det att vara frisk.
 
Gamla bilder på en gammal outfit! Om jag använder mina Jeffrey Campbell skor? Kan väl säga att de är så mycket snyggare att kolla på än skönare att ha på sig, de är en storlek för små och sjukt obekväma så de används inte så flitigt nej men får väl ta på mig de nångång snart igen.
 
Här ser du lite av vardagsrummet hemma hos oss Paula som frågade om det i kommentarerna. Minus alla kassar på golvet och saker på soffan dårå ;p Älskar vårt vardagsrum, det är stort och vitt! Spenderar mestadels av min tid i just detta rum.



En dagens

Blä vad alla är tråkiga ikväll!

Bjuder på en dagens, skön outfit men ändå snyggt. Kjol, instoppad tröja och leggins.

Nu ska jag ta näst sista penicillintabletten, woho.




Kik me

Please, underhåll mig på kik sådär en fredagskväll! Heter caarro93 där, ALLA skriver, okej?!:D




Iphonehalsband

Shit vad jag är trött.. Vill bara lägga mig ner på soffan och sova hehe.

Ikväll ska jag inte göra något annat än att ta det lugnt! Ska kolla på tv och äta något, mår dock så sjukt illa efter godis så funderar på att sluta med choklad överhuvudtaget, fast buuuuhu jag älskar ju choklad!! Hur ska det där gå?! Woop woop.

Fick hem mitt iPhonehalsband som jag beställde för några dagar sedan. Hade ett liknande till 4s men 5an passar inte i det. Stör mig dock på att det är ett inbyggt "skal" inne, så svårt och jobbigt att ta bort. Men själva väskan är ju sjukt snygg :)




Kvällsinlägg

Äntligen klar med transkriptionen, den var helt wierd.. Blev säkert helt fel med men jag fattar inte hur man ska göra så det får vara.

Ska snart sova, har så ont i huvudet.. Och mår sjukt illa efter penicillinet, 2 dagar kvar!

Längtar tills mello drar igång, Anton är så snygg! Sov gott så hörs vi imorgon. God natt.




Vill ha sommarjobb!

I år vill jag verkligen hitta sommarjobb! Helst på något kontor eller liknande eftersom jag tycker det är kul att sortera papper osv.

Har 3 hela månaders sommarlov och det är alldeles för mycket för mig! 2 räcker gott och väl, sen blir jag så himla rastlös. Plus att jag tycker det är sjukt kul att jobba och att tjäna egna pengar, det är bland det bästa jag vet.

Har haft ett sommarjobb och just nu vikarierar jag när det behövs. Sjukt kul jobb båda två!




Trött!

Somnade på soffan, är så sjukt himla trött! Ligger fortfarande nerbäddad på soffan.

Men ska försöka mig på att transkribera en skoluppgift nu, vad är det ens för ord?! transkribera..




Torsdag

Men tja!

Läger med er då? Med mig är det bättre, har ingen feber längre men 3 dagar kvar med penicillin och så är jag himla förkyld.

Hade tänkt laga lite mat snart, är ashungrig! Någon som har tips på snabb och enkel men god mat?




Bilder från Nova Lund

Här kommer några bilder från när och och mamma var på Nova Lund på mellandagsrean. Blev helt kär i Marc Jacobs väskorna som vanligt och helt ledsen när jag gick ut från affären tomhänt, även det som vanligt.

Men nu ska jag spara till en Marc Jacobs väska! Har några favoriter, får se vilken det blir till slut. Dock hade de väldigt få att välja mellan i Lund.

Hade en jättebra dag med mamma i alla fall. Vi shoppade, åt lunch, kollade lite till i affärer och avslutade med fika innan vi åkte tillbaka till Hlm.

Btw har redan en sten från min dyra Kenza ring ramlat av, efter att ha använt den 1 gång! Men har lämnat tillbaka den och väntar på en ny.




Saknar läxorna (???)

Tro det eller ej men jag saknar att ha småläxor! Att ha lite engelska glosor då & då, att läsa en text i spanska, att göra några psykologi frågor, att ta reda på något till samhällen. Nu har vi svenska i 1 helt år och det är förjäkla tråkigt alltså och himla drygt och enformigt.

Är så dålig på att ta tag i uppgifterna på universitetet för att det är så stora saker, jag gillar mer småsaker. Åh längtar tills jag är lärare och jag får dela ut läxor ;)




Dagens citat




Smoke weed bro

Hahahah alltså sååå min humor. Ni har väl hört att Bieber har rökt på? "Ready for the weekend bro?" Hahah made my day.

Och #cutforbieber. Katt får Bieber. Asså hahaha.




Polen, dag 2

 
Efter 1 dag i Szczecin åkte vi mot Mielno och mammas bästa kompis som hyr ut rum vid havet. Hon kunde aldrig komma på min student men jag fick i alla fall studentpresent av dem och det var att hon bjöd oss dit och vi behövde inte betala något, chill! Vi skulle egentligen stanna 4 nätter men vi bestämde oss för att stanna en natt extra.
 
Mielno ligger ca 3 timmar bort med bil från Szczecin så det var en ganska lång resa, snacka om att vi var trött när vi kom fram! Solen sken lite då&då men det var inget strandväder direkt så därför drog vi inte till stranden första dagen.
 
Här bodde vi i några nätter. Rummen de hyr ut är faktiskt väldigt fina, ligger någon kilometer bort från stranden dock men det gör inte så mycket!
Omg så ljust mitt hår var! Är verkligen inte nöjd med slingorna denna gången, det är såhär ljust jag vill ha det ju!
VÄRLDENS FINASTE HUND. Åh, kramade ihjäl honom, typ ♥
Han stod utanför vår balkong varje morgon, det är så himla gulligt
Shaggy ville inte vara med på bild med mig..
Utan tyckte mammas hundkex hon hade köpt var mer intressanta :(
MEN SÖT



Gonna miss u

Då var det officiellt, nu har min fina vän hoppat av skolan.. *gråter ihjäl mig*, fy vad skolan kommer suga utan dig!! Som om den inte är sämst redan liksom. Kommer sakna dig x 100000!




Polen, dag 1

Efter att vi sovit ut och umgåtts med morfar lite åkte vi och shoppade. Vi började med Galaxy som är ett stort shoppingcenter, ville se om skorna fanns kvar och det fanns de! Sista paret i storlek 41, blev så himla glad. Vi stannade där i några timmar och sedan åkte vi vidare till Geant som är ett annat center.
 
Skön shoppingoutfit! Kjol köpt i Polen och linne från bikbok
ASSÅ DÖR SÅ GOTT! Detta hade jag väntat på i 1 år, världens godaste varma choklad, muuuuuuuuuuums
Mitt favoritshoppingcenter!
Blev så glad när skorna jag ville köpa i maj men inte hade råd fanns kvar i juli
Efter stängning, sist ut av alla såklart hehe
Där fanns en massa vackra tavlor och denna är min absoluta favorit, ville så gärna köpa den men den var verkligen svindyr!
Kan man inte köpa tavlorna får man väl posa med dem i alla fall..;)



Resan mot Polen

Här kommer bilder från när vi var i Polen i somras, ni känner mig vid det här laget; jag är sjukt seg på att lägga upp bilder från resor men i alla fall.
 
Vi kom nästan för sent till båten, inte första gången det händer.. Vi var sista bilen som åkte på båten i alla fall, aja det viktigaste var att vi hann. Sedan började den 7 timmars långa resan mot Polen. Vi gick och åt på restaurangen och sedan drog vi till hytten. Lyssnade på musik, läste lite och kollade på The Last song, för sjunde gången haha men den är ju så grymt bra! Sen somnade jag nog lite och sen var vi framme.
 
Jag fick en stor god schnitzel. Det finns egentligen inte på menyn men mamma känner lite folk på båten och kan fixa det mesta till mig ;)
Mamma åt anka
Till efterätt ville jag ha något friskt så tog 3 olika sorters sorbe men den enda som var god var mango..
Mamma åt creme brulee
Vi har alltid hytt vilket är skönt för då kan man sova ut lite innan man är framme.
 



Polen shopping, del 22

Köpte detta fina linnet/tunikan eller vad det är på h&m i Polen för typ 60 kr, kap!
 
Och såhär ser det ut på:
 



Favorites

Här är ett par skor jag köpte i Polen i somras, de är helt underbart fantastiskt snygga!
 
Har dock inte använt de än, vart går man liksom i såna här? Men i sommar ska jag använda de, mycket. Morfar mätte de hahah, jag bara "vad gör du morfar?!", kommer inte ihåg hur höga de är men mellan 11-15, 13 kanske?
 



The place I belong to

Hur vackert?! // Mielno Polen 2012 //



Yolo

Ska också åka till LA och bli Hollywoodfru, hahah yolo!




Sååå snygg!!




Brownie

Gör mig såhär brun NU igen tack?!

I sommar ska jag bli chokladboll, ska steeeka. Om vädret tillåtet dårå.

Hart of Dixie snart och sen svenska Hollywoodfruar, woho.




Drömmer mig bort




Måndag

Vaknade kl 13 idag, oj min kropp måste verkligen vara helt slut! Skönt var det att sova ut i alla fall. Mår inte bra ännu, vilket är rätt jobbigt men det går framåt. 5 dagar kvar med penicillin.

Händer idag då? Jo ska försöka läsa i en bok till skolan lite och sen kolla på dolphin tale, verkar jättebra! Dock hackade den sönder på datorn så får bli på mobilen istället, åh vill verkligen ha en iPad..




Tumbs down

SÅHÄR kul har jag det just nu, tummen ner på det (n) Mår fortfarande skit, borde inte ens få visas på bild för jag är riktigt ofräsh atm menmen. Hoppas ni mår bättre än mig. Hade hoppats på jobb imorgon men till och med om de ringer kan jag inte sticka dit.



VS

Snart dags för VS show! Missade på juldagen men ska helt klart kolla idag. Hörde att Bieber och Bruno Mars ska sjunga? En stor anledning till att kolla! Sen är ju modellerna äckligt snygga så man får ångest.




Not good at all

Åh mår fortfarande så himla dåligt :( när blir jag frisk?? Mår så illa hela tiden, och har ont i halsen, snuva, hosta och mår allmänt skit.




Bästa fb

Kan man inte dra till skolan för man är sjuk får man fixa grupparbetet på annat sätt. Facebook, bästa uppfinningen?! Blir dock kanske lite svårt eftersom vi ska utgå ifrån en inspelning som Elin gjort men försöka kan man ju alltid.




You can hate but never break me




Amazing pictures

Har länge följt "Laurenepbath" på instagram för att hon tar helt amazing bilder! Och många av dem tar hon vid havet, min favoritplats på hela jorden.

Kolla så bra de är, helt fantastiska. Vilken talang man måste ha för att kunna fota såhär bra! Nu har hon fått stora jobbmöjligheter, tack vare insta. Det är hon värd!




12.30

Vaknade nyss, blir att ligga och vila hela dagen både idag och imorgon. Mår verkligen inte bra ännu. Skolan börjar idag, ahh känns inte bra att missa men tar igen det.

När börjar ni skolan?:)




02.37

Kan inte sova, som vanligt.. Någon som blir förvånad? Nja tänkte väl!




Natti

Nu säger jag och min pyjamas god natt. Vet knappt vad som är natt och dag längre, vilar ju 24/7 så tider spelar egentligen inte så stor roll atm.




Bilder från 1 januari

Måste vara tråkigt att bara läsa om hur dåligt jag mår så tänkte lägga upp lite bilder från när vi var på middag i Åhus hos Jessica och hennes mamma den 1 januari.

Kan inte skriva bildtexter eftersom det är via mobilen men till middag bjöds det på klyftpotatis, kalkon, kyckling och massa tillbehör, så gott! Och så hade de en alkoholfri champagne som var SJUKT god!! Måste till systemet och köpa den när jag blir frisk, hatar riktig champagne, tycker smaken är äcklig men denna, mums.

De hade dukat så himla fint och middagen var jättetrevlig.




Älskade tröja

Idag när jag klickade in på Kenzas blogg och såg denna underbara outfiten tänkte jag att "bara det inte står att toppen är från h&m", så läser jag topp h&m. OHNOOOOOOO.

Provade tröjan på h&m för typ 2 år sedan men köpte den inte (Cassandra, kommer du ihåg varför?!), tror jag inte hade pengar eller något men gick tillbaka nästa dag så var den slutsåld, höll på att gråta ihjäl mig haha. Letade i typ alla h&m i Stockholm när klassen var där men den fanns inte kvar nånstans. Men kolla vad fin den är! Kan inte glömma den. Hahah sjuk, för är bara en tröja men ändå, är helt kär i den. Ingen som har den som vill sälja den till mig? Kan betala högt pris hehhe.




Hoppa av?

Känner mig så värdelös, så dålig. På gymnasiet var jag väldigt duktig i skolan, satsade på MVG på nästan alla prov/arbeten och hade jättebra betyg. Så vad har hänt med mig nu?

Att skriva ett litet arbete på 2 sidor gör så att jag mår illa, har 0 motivation och 0 ork till allt som har med skolan att göra. Spyr verkligen på skolan, hatar det. På gymnasiet kunde jag skriva arbete på 11 sidor på 2 dagar men nu?

Ångrar såååå att jag inte tog 1 år uppehåll efter gymnasiet. Trodde det skulle bli lättare att plugga men oj så fel jag hade. Det är tufft, riktigt tufft. Ibland är jag oerhört sugen på att bara hoppa av, tack & hej lärarutbildningen. Men jag vill bli lärare så jag har inget val. Men kanske gör ett uppehåll? Är så sugen!! Om utbildningen hade funnits i Kristianstad hade allt varit mycket lättare, det är Helsingborg som tynger ner mig så mycket. Och att Anna-Maria har hoppat av :'( ska jag stanna? Eller hoppa av och hitta jobb istället? Det är en fråga jag tänker på väldigt mycket just nu.




Trött på allt

Kommer aldrig bli frisk, så sjukt trött på detta. Så himla trött på att inte kunna sova på nätterna, att ha huvudvärk dygnet runt, att ögonen svider av trötthet, att ha ont i ryggen av att ligga ner i 1 miljon timmar, att snuva, att hosta, att knappt kunna äta något, att inte ha någon energi och kraft i kroppen, att hamna bak i skolan hela tiden, att inte kunna göra mina tentor när jag ska göra de, att ta penicillin jag mår skit av och flera andra saker.

GÖR MIG FRISK NU?!?!?!
Gossip girl snart, Thank God for that.




Still sick

Vaknade vid 14 idag igen.. Kan fortfarande inte sova på nätterna, somnar vid 9 på morgonen liksom. Svettades i natt med men höll mig till att "bara" byta tröja 4 gånger.

Måste mejla mina 2 lärare, ska lämna in en tenta imorgon och det finns ju ingen chans att jag klarar av det. Vad gör man då?




23.12

Vilat hela dagen och typ inget bra på tv, varför har vi inte fler kanaler mamma?! Har bara de vanliga men oftast är de oerhört tråkiga. Tog penicillinet 2 timmar senare än igår, var nog inte så bra..

Händer annars då? Snackar med Anna som går på Linné genom fb, träffade henne på Harrys, riktigt trevlig tjej! Snart ska jag sova och hoppas på att inte svettas sönder i natt. Bild från resan till Sthlm med klassen, Gud så kul det var!




Look-a-like

Nu har lindex gjort en nästan exakt likadan väska som Kenza gjorde för något år sedan, lite taskigt att göra den så himla lik tycker jag! Dock är Kenzas så mycket finare!

Ni hittar den på lindex för 129 kr.




Diabetesmannen

Läste nyss diabetesmannens blogg, skön snubbe btw! Och såg då det här. Det som stör mig allra mest med diabetes är att folk faktiskt tror att man får diabetes av att man ätit för mycket socker och onyttiga saker. Var har ni fått det ifrån?! Och typ folk som lägger upp bilder på godis och bara "Omg nu kommer jag få diabetes", chilla- du kommer inte få det.

Man får alltså INTE diabetes av att man ätit för mycket socker, OKEJ?! Som han skrev kan dålig kost och lite motion leda till att man får diabetes typ 2 men aldrig typ 1! Och har man en gång fått typ 1, som jag, så går man aldrig över till typ 2 utan har typ 1 hela livet.

Så snälla människor, ha reda på mer fakta innan ni uttrycker er. Och ja, man får äta godis och ja man får dricka läsk, i måttliga mängder, om man tar mer insulin och alltid i samband med mat.

Tack & hej.




Vilar vilar vilar

Legat ner i drygt 90 timmar sammanlagt nu. På dagarna vilar/sover jag på soffan för att sedan förflytta mig till sängen när det blir kväll. Min rygg gör så ont!

Mamma hittade denna pyjamaströjan långt inne i min garderob, köpte den när jag typ gick i 6an haha så den är väldigt kort men rätt söt?;)

På 3 dagar har jag gått ner drygt 2 kg, vad snabbt det går när man inte äter speciellt mycket! Dricker gör jag dock, igår åt jag lite pizza och sen har jag levt på lite pannkakor. Idag hoppas jag på att få ner lite riktigt middag, måste vara mätt innan antibiotikan för det kan tydligen bota illamåendet lite.




Hemsk natt

Inatt har jag lärt mig något nytt. Att man tydligen kan svettas så sjukt mycket som jag gjorde. Har legat på stadiga 39,4 graders feber både morgon, kväll och natt och det är ett rent helvete. Igår klarade jag inte mer, bara grät och grät. Orkade verkligen inte ens lyfta på huvudet och då var jag tvungen att ta spruta både i benet och i magen, man bara, dra nånstans långt bort äckliga sprutor! Nä, ibland är det för jobbigt med diabetes. Ibland går allt jättebra men det finns dagar, som tex när man är svårt sjuk som jag bara inte orkar mer.

Vaknade typ 17 gånger i natt. Somnade 10 min, vaknade, somnade 30 min, vaknade osv. Mådde så illa efter penicillinet! I alla fall, så vaknade jag vid 2 och tog två eeze mot migrän sen försökte jag somnade. Och sen! Hjälp, min kropp måste ha svettats ut nästan all feber! Har ni varit med om det? Så sjukt äckligt. Vaknade upp efter typ 15 min helt genomsvettig, som om någon hällt en spann vatten på mig. Så det var upp, föna mitt blöta hår och byta tröja. Sammanlagt bytte jag 8 tröjor i natt! Den ena svettigare än den andra, helt sick. Och kudden, täcket och mitt lakan vad sjukt blött. Satt och fönade håret och kudden kl 4 på natten haha. Så natten var galet jobbig. När jag äntligen svettats ut typ hela min kropp somnade jag och sov till kl 2.

Har inte ätit något på ett helt dygn nu, febern gick ner men nu börjar den gå upp igen känner jag. Detta är skit! Blir nog ingen skola på hela veckan, och detta är en tentavecka, holy shit.




Mår skit

Hjälp, mår så sjukt illa! Antibiotika är inget kul alltså, det känns som om jag ska spy hela tiden sedan jag tagit dem, magen tar kål på mig. Men illamående och kräkningar är den vanligaste biverkningen på doxyferm. Tog 2 st idag, sen ska man bara ta 1, känns som att 2 var en lite stor dos..

Står att om man har luftvägsinfektion som jag har så ska det bli bättre inom 3 dagar men 3 dagar är ju en evighet! Och hur ska det gå med mina tentor som börjar den 7e, på måndag?! Ligger redan bak med en stor tenta, ahh.




Duktig tjej

Lyckades svälja 2 antibiotika, woho duktig jag är! Mamma stod bredvid och bara "svälj, svälj!!" så jag hade ju inte mycket till val.

Nu måste man sitta upp i en halvtimme och kl 20 är det äntligen gladiatorerna, älskar det!




Lets go

Dags för min värsta mardröm, hope I will survive..




Pizza

Har väntat hela dagen på att mamma ska komma hem med pizza och nu när jag väl ska äta så känner jag ingen smak, tappar alltid mitt smaksinne när jag är förkyld, buhu!

Jaja, den ser god ut i alla fall ;)




Penicillin..

Jag mår så jävla dåligt. 40 graders feber, hosta, ont i halsen, snuva, huvudvärk.. Och pga febern orkar jag inte göra något, kan knappt stå upp för benen bara viker sig. Igår åt jag lite soppa på kvällen för hade inte ätit något alls men så spydde jag upp exakt allt direkt efter.

Kallsvettas som en gris gör jag med. Ibland fryser jag och ibland svettas jag som bara den. År sååå hungrig men kan verkligen inte äta. Mitt liv suger just nu.

Fick äntligen en tid på Göinge kliniken idag efter att mamma nästintill tvingat cp sjuksköterskan att ge mig en tid, hon var så jäkla irriterande! Träffade läkaren och fick höra det jag verkligen inte ville. "Du måste ta penicillin" ååååh nej!! Jag vill inte :( jag har ju problem med att svälja tabletter, alltså det går bara inte?! Får panik, och doxyferm är så stora, ångest. I 10 dagar med och ikväll måste jag ta 2 stycken. Vill inte :(((((

Är någon infektion jag har i kroppen och snabbsänka låg på 105 och den ska ligga på under 5, alltså har jag 100 för mycket. Läkaren sa att jag ser riktigt sjuk ut, hmm i know..




So sick

Nästan 40 graders feber nu. Göinge kliniken nästa :(




Feber

Drygt 39 graders feber och det är morgon!!

Väntar på att Göinge kliniken ska ringa. Är så jäkla rädd att jag har fått influensan, som förra året. Aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som då och nu.




Omg

Hjälp vad fan är det med mig?! La mig kl 1, under 2 täcke för att jag frös så mycket. Så låg jag och skakade i 1 timme, aldrig varit så rätt i hela mitt liv. Hela kroppen skakar fortfarande, vill inte åka till akuten..




Not really the luckiest girl on the planet

Nu ska jag gå och lägga mig, mår inte alls bra. Har hosta, mensvärk och så mår jag otroligt illa.

Hoppas hoppas jag inte får ännu en sömnlös natt, i natt måste jag få sova..




Elf

Har ni sett julfilmen Elf?! Alltså så sjukt rolig! Om inte; se den se den se den!




Min förebild

Detta inlägget tillägnar jag min mamma. Min mamma är verkligen världens bästa och jag kan inte tacka henne nog för allt hon gör för mig. Om det är någon jag kan lita på till 100% här i världen så är det just hon. När andra vänder ryggen mot mig, då finns hon alltid där. En bra mamma ska se när du mår dåligt, ska märka när allt inte står rätt till, och det gör alltid min mamma. Hon är den enda som alltid ställer upp för mig, oavsett vad. Hon sätter alltid mig framför sig själv.

Min mamma är inte bara en mamma utan även min bästa vän, min
trygghet och förebild. Eftersom min pappa aldrig ställt upp för mig under hela mitt 19 åriga liv har jag nog fått något extra starkt band till mamma. Som hon kämpade med min student och bal, att få ihop allt perfekt själv. Och perfekt blev det mamma. Jag vill på något sätt ge tillbaka något för allt hon gör för mig. När jag får ett jobb om ca 4 år då ska jag bjuda mamma på världens bästa resa, en resa bara för henne och mig.

Jag vill vara en lika bra mamma till mina barn som mamma är mot mig, men det kommer bli svårt att leva upp till. Jag är så glad att vi har så bra kontakt, fast visst bråkar vi, och ibland väldigt ofta men det är mest om onödigt skit, och sånt ska det bli mindre av detta året. Alla borde få känna på hur det är att ha en mamma som bryr sig om en, vad som än händer.

Utan dig mamma, finns inte heller något jag. Älskar dig mest i hela världen.

Med kärlek,
Caroline




Only some girls will understand

Värktabletter
Värmekudde
Riktigt stark medicin mot kramp (utan den hade jag nog avlidit för längesen, håller dock bara i typ 1 timme..)

My life right now.




Sömnproblem

Alltså vad är det med mig?! Ännu en sömnlös natt och jag börjar bli galen. Gick och la mig halv 1, lyssnade på musik för då tänkte jag att jag kanske äntligen somnar. Men NEJ. Jag låg och vred på mig från kl halv 1 till 8.30 (!!!!), sen måste jag nog ha somnat och sen vaknade jag vid 13. Problemet är att jag är astrött på natten men ändå klarvaken? Hur trött jag än är kan jag inte somna och det är helt sjukt. Så blir jag bara så stressad att jag inte kan somna och då blir allt värre. Har aldrig haft sömnproblem innan, eller jo typ 1 vecka på högstadiet men inte annars.

Är antagligen orolig över alla uppgifter vi har i skolan just nu även om jag försöker att inte tänka på det.

Har ni några tips hur man gör för att somna? Skulle uppskattas väldigt.

Hade migrän också, så kl 6 steg jag upp och tog den äckliga migränsprayen. Sen har jag fått riktigt jobbig hosta också! Känns som om jag ska hosta sönder mina lungor. Men annars är jag frisk i övrigt. Får tvinga i mig hostmedicin.

Hur mår ni då? Somnar ni som vanligt, utan några problem?




God natt

Sov gott kära läsare. Hoppas på att få mer sömn i natt än igår..




TRÖTTIS

Är så sjukt trött!! Vill soooooova.

Kom hem från Jessica vid 7 och så kollade jag och mamma på bästa serien, hart of Dixie och sedan dess har jag bara suttit på soffan och chillat, har inte orkar röra mig ur fläcken hehe. Imorgon ska jag plugga, mår illa bara jag tänker på det, bläblöbuhu. Äckelskola.

Nyår i Dubai ser ju inte helt fel ut, eller? Du och jag, Dubai och nyår typ 2018 Jessica? Deal!




Mot Åhus!

Jag dör så trött jag är!! 1 januari måste ju seriöst vara den segaste dagen på året.

Är i alla fall på väg till Åhus nu. Jessica och hennes mamma ska bjuda oss på middag, mums! Vi var där förra året med och det var så mysigt. Plus att det alltid är kul att träffa min underbara vän :D




Kaos

Är så j*vla trött!!!! Natten har varit hemsk, gick och la mig vid 5 på morgonen, svintrött och med mensvärk (kul start på 2013) men kunde verkligen inte somna. Låg klarvaken fram till kl 9 i morse, alltså ångest! Har jag fått sömnproblem eller vad är det frågan om?

Aldrig med Harrys på nyår säger jag bara, ska jag ut ska det vara på en större klubb. Fyfan vilken kaos det var på Harrys. Trånga utrymmen och galet mycket folk är inte en bra kombination för min del, ville bara försvinna därifrån, kunde hur paniken steg. Och sen när vi skulle hämta våra jackor, Omg kaos, aldrig varit med om något liknande.

Nä, nästa år ska jag fira med Jessica och då drar vi antingen ut i Kstad eller så åker vi till Helsingborg och sirocco! Vad som helst, bara det är större än Harrys.

Berättar mer om nyår sen. Nu ska jag upp, äta frukost, åka till Aurelia och hjälpa henne med en sak och sen åka till Åhus för att träffa Jessica!