slide show

Havets magi

Om jag hade gjort allt för att få befinna mig just här NU? Svar ja :( Älskade Grekland. 
Allt med dessa bilder är så drömmiga. Det finns ingenting som gör mig så lugn i hela kroppen som havet. Att sitta på en solstol eller stå på stranden och bara blicka ut över vågorna och solen som går ner, för mig är det en obeskrivlig lycka. Jag är en person som har extremt svårt att komma ner i varv, jag är alltid stressad och känner alltid en inre stress, därför är dessa stunder guld värda för mig. 
 
Denna dagen var det extremt höga vågor som ni ser på sista bilden, vattnet nådde mycket högre upp en det egentligen ska göra. Ni ser ramen på höger sida? Det är solsängen som stod närmast vattnet och den blev ju dränkt av vågorna men ojoj så fint detta var :-) 




En grekisk dröm

En kväll ville jag verkligen fota lite på stranden vid solnedgången och det gick mamma med på, min lilla fotograf haha <3 Efter en dag på stranden duschade jag, tvättade håret och slängde på mig en klänning och var ready to go. 
Så rogivande, vår altan var den ni ser direkt till vänster i bilden. 
Vi bodde som sagt på Aloe Boutique & Suites, verkligen finaste hotellet i hela Almyrida. Bara kolla på bilderna? Designen och inredningen är DRÖM! Min klänning är köpt i Polen förra sommaren, den är fin den. 



En varm och seg måndag

En rätt seg måndag må jag säga. Jobbar till 16.30 på måndagar så det blir en rätt sen dag innan jag är hemma. Känner mig helt slut, jag måste verkligen lägga mig tidigare idag. Här har ni en tjej som är sämst på att lägga sig i tid och ångrar det grovt varje morgon 😌
Planen var ju att åka till Kristianstad idag efter jobbet för att vara med på öppet hus på Medborgarskolan och träffa kvinnan som är samordnare för alla kurser. Dock blev det lite strul så kursen har blivit borttagen från hemsidan. Allting har löst sig nu så tanken är att kursen ska komma upp på hemsidan igen inom kort, men med lite ändringar. Det blev alltså inget möte i Kristianstad idag. Jag ska spendera kvällen med att kolla på Idol istället, läsa en stund och sen sova. 
 
Kan någon säga mig VARFÖR det alltid är så himla varmt EFTER att skolorna dragit igång? Det är hemskt! Samma sak varje år, eleverna börjar skolan och det är svinvarmt vilket innebär att man svettas sönder i alla klassrum och syret är ungefär 0,00001 i varje klassrum 😥Skolorna borde sluta senare i juni och börja 1 september istället.



New week

Då var det söndag igen, helgerna går verkligen så himla fort. Har faktiskt inte tagit med mig något jobb denna helgen så söndagen var varit lugn. Jag känner att jag måste ta det väldigt varsamt för att orka, det är varje dag en balansgång som är väldigt svår. Så fort det blir lite mer på jobbet eller en sen dag känner jag bara för att börja gråta. Dagar där jag kommer hem ganska fort efter jobbet och hinner komma ner i varv fungerar bättre. 
(null)
Planer för den kommande veckan är förutom jobb varje dag följande. 

Imorgon ska jag till Kristianstad efter jobbet, till Medborgarskolan där. Jag ska träffa kvinnan som är samordnare för kurserna, det är något slags öppet hus. Dock har min kurs "Planera ditt bröllop" tagits bort från deras hemsida så jag fattar inte riktigt vad som händer? Varför har den plötsligt bara försvunnit? Mejlade kvinnan igår men inte fått något svar. Vi får se, men tanken är i alla fall att jag ska till Kristianstad. 

På tisdag ska jag äntligen träffa min KBT terapeut igen, som jag längtar. Behöver träffa honom ASAP. Det ska bli så himla skönt att prata av sig, har så mycket tankar som snurrar runt. Efter mötet ska jag träffa fina Elin, vi ska äta på stan. På onsdag blir det after work med ett par kollegor, vi ska först hem till en kollega och sedan ut och äta. Resten av veckan är helt oplanerad och så kommer det att förbli. 




Sunset dinner

Kvällarna i Grekland, ja vad ska man säga <3
 
Det negativa är att det blir mörkt så himla fort kring Medelhavet, solen gick ner redan kl 20.10 så man fick ju stressa satan med att duscha och fixa till sig efter stranden för att ens hinna se solnedgången. Denna kvällen hann vi och wow, magiskt. 
Vi åt middag med bästa utsikten, som jag njöt.




En lugn lördag

Festen igår var skoj! Vi var 20+ personer och det blev både en massa prat, musikquiz och dans. 
(null)
Idag tänkte jag dra till stadsfesten här i Hässleholm men ångrade mig. Orkar faktiskt inte med så mycket folk så jag ska stanna hemma istället. Titta på tv, läsa lite och fortsätta fixa i min garderob tänkte jag. Ska bli skönt med en hemmadag, har varit mycket fart och fläkt på senaste tiden. 




Grekland i mitt hjärta

Tankar energi genom att titta tillbaka på bilderna från Grekland. Nästa år måste jag tillbaka dit, så är det bara. Almyrida har blivit mitt happy place 💕
Helt underbart! Finns inget ställe som Grekland. 



Fredag

FREDAG vänner!! Första skolveckan med eleverna avklarad och det har verkligen varit en rolig vecka :-) kände mig så nöjd när jag åkte hem från jobbet idag. 
(null)
Jag har varit hemma ett par timmar men ska snart åka igen, det är nämligen fest med jobbet ikväll, den börjar kl 18. Det ska bli skoj! Får se hur länge jag stannar, är rätt sliten men jag och en kollega bestämde att vi ska dit några timmar i alla fall! Ha en fin kväll <3 



Lunch with a view

På riktigt, finns det något godare i livet än grekisk gyros och pitabröd? Nej jag tror för tusan inte det. I Almyrida hittade jag redan första dagen mitt favoritställe för lunch, det är ett relativt nyöppnat ställe men namnet har just nu försvunnit ur minnet. Almyrida är så pass litet så det är omöjligt att missa stället, namnet lät typ lite italienskt och ligger 10 meter från hotellet Aloe Boutique & Suites. 
Vi åt lunch här varje dag. Färskpressad apelsinjuice (livet!), mamma åt grekisk sallad och jag gyros. Alltså ser ni???? Det är perfektion, lätt bästa gyrosen i hela Almyrida. Det var så så så gott och jag hade kunnat äta det när som. Tro nu inte jag är sponsrad haha, kommer direkt från hjärtat. 
Älskade lilla by.




New beginning

Nu är jobbet igång igen på riktigt! 
(null)
Idag började äntligen eleverna skolan och jag har spenderat hela dagen med min nya klass 7. Det blev en riktigt bra första dag! Jag och min mentorskollega mötte upp 7b och sedan var vi tillsammans hela förmiddagen. Vi delade ut scheman och pratade en massa. Det kändes verkligen roligt :) på eftermiddagen hade jag min första lektion, nämligen svenska med klassen. Jag tycker det är SÅ kul att undervisa, det är verkligen det jag brinner för så det var galet roligt att äntligen köra igång med lektionerna igen.  (null)
Dagen gick väldigt fort och helt plötsligt var den över. Vaknade dock med sjuk migrän imorse, så jag fick verkligen kämpa med att ta mig till jobbet efter att ha tagit medicin. Just nu känns det som om huvudet ska sprängas igen, fyfan vad jag hatar denna smärta 😢 ska gå och lägga mig tidigt idag, behöver sömn... Är helt slut efter dagen, så många nya inryck och personer. 

Det som var SUPERKUL är att 6 st av mina 9or som jag släppte i somras kom tillbaka till skolan idag och hälsade på, det gjorde verkligen min dag! Har saknat killarna så mycket, det var underbart att se dem igen. Alla var nöjda med först dagen på gymnasiet, åhh! Nu ska de bara visa allt de lärt sig i svenska också, de kommer glänsa ;) 
(null)
Kan vi prata om att mitt hjärta har börjat SKOLAN idag?! Alltså va?? När hände detta? Hur kan han redan vara i skolåldern 😭😭😍 Jack tyckte det var så roligt i skolan, så underbart <3 jag ville verkligen följa med honom idag men jag jobbade ju så det gick inte. Min lilla älskling! Bästa skolpojken. 



Nystart

Ni verkar gilla outfitbilderna så vi kör en gårdagens också. 
(null)

(null)
Allt är från Polen. Linnet är köpt på h&m och kjolen är från Forever 21, den är lite för stor men så snygg så var tvungen att köpa. 

Idag börjar eleverna, tagga! Jag släppte ju mina älskade 9or i juni, kommer sakna dem såå mycket <3 ingen Liam som kommer skrika CAAARRO i korridoren hahah. Imorgon blir jag alltså mentor för en ny klass, 7b tillsammans med min mentorskollega Jocke. Det ska bli spännande att träffa klassen och påbörja en ny resa med dem, jag ska även undervisa klassen i svenska. Nu har jag jobbat en hel vecka utan elever så jag är mer än redo att köra igång. Hoppas på en fin dag! 



Planera ditt bröllop med mig

Nu ska jag dela med mig av en väldigt rolig nyhet! I september startar jag upp kursen "Planera ditt bröllop" på Medborgarskolan i Kristianstad. Jag som utbildad bröllopskoordinator kommer att hålla i kursen som är över 5 olika tillfällen och kostar 975 kr. 
 
Jag kommer att stötta blivande brudpar i planeringen och helt enkelt hålla i en superbra bröllopskurs! 
 
HÄR kan ni gå in och läsa om kursen + anmäla er. Hoppas vi ses! 
  (null)

(null)





Skolfoto jaa

Idag var det personalfotografering, kände mig som en liten skolflicka igen haha. Det är alltid något speciellt med skolfotografering... 
(null)

(null)

(null)
Hade på mig en DRÖMklänning från Zara, alltså den är sååå fin. 
(null)
Kolla bara på den 😭😭 perfekt på alla sätt och vis. Köpte den i Polen men tyvärr var den alldeles för kort så jag lämnade den till en sömmerska så hon sydde till spets där nere men då blev den såklart alldeles för lång och såg jättetantig ut meeen ett skärp kan lösa allt. Kände mig så fin i den. Skärpet är från Calvin Klein. 

Imorgon är sista dagen innan eleverna kommer, tagga tagga <3 




Spelkväll

I torsdags var jag hemma hos Thea för spelkväll, jag älskar våra spelkvällar! Det har blivit en tradition att vi träffas ett gäng för att spela spel och det är verkligen lika roligt varje gång. 
(null)

(null)
Denna gången var det jag, Thea, Bengan, Filip och Theas pojkvän Elliot. 

Vi spelade TP, kortspel (hur roligt är inte kotten?? Älskar det! Och bubblan, skitgubbe. Kortspel är livet <3) och så avslutade vi med NE frågespel, det är så kul. 

Rekommenderar verkligen spelkvällar med vänner, mer spelkvällar åt folket. Hellre detta alla gånger i veckan än fest för min del. 




Work work

En ny jobbvecka och denna veckan kommer äntligen eleverna tillbaka! Det är inte förrän på onsdag dock så behöver överleva måndag och tisdag först hehe. Idag är det fotografering, alltså jag älskar inte det haha... 
(null)

(null)

(null)
Såhär såg jag ut i fredags.

Klänning från Gap, skärp Calvin Klein, skor Gant och hårband från Stradavarius med andra ord är ingenting från Sverige hehe.  



Mina opopulära åsikter

OBS, läs på egen risk & hata mig inte <3 
 
MINA OPOPULÄRA ÅSIKTER
 
Jag hatar kaffe 
Alltså på riktigt, tycker någon ens att kaffe är gott? Jag är 26 år och jag har aldrig druckit en kopp kaffe och kommer nog aldrig göra det heller. Kaffe smakar så äckligt och varför vill man frivilligt skapa sig ett beroende? Det enda positiva med kaffe är att det luktar gott men that´s it. 
 
Katter 
Ursäkta alla kattälskare men katter kan vara bland det vidrigaste som finns på vår jord? Katter är fula, agressiva, läskiga, okontrollerbara och bara så elaka. Man vet aldrig vad en katt vill göra med dig hahah och jag får verkligen panik när en katt kollar på mig, vill bara springa därifrån. Jag hade aldrig haft en katt hemma, inte ens om någon betalade mig en miljon per vecka - så mycket hatar jag katter. Sorry, sorry!!
 
Rökförbudet 
Ja, jag älskar ju det. Inför rökförbud överallt. Sluta sälj cigaretter. Förbjud allting som har med cigg att göra. Att röka är vidrigt, jag har någon kompis som röker men jag är inte sen med att uttrycka mina åsikter kring det. Vill man umgås med mig så röker man INTE i min närhet, alltså verkligen inte. Rök luktar sjukt vidrigt, det är så ohälsosamt, man förstår sina fina rosa lungor och det är bara så oattraktivt att röka. En kille kan vara hur jäkla snygg som helst men om han röker, bara nej nej nej. 
 
Barn är riktigt jobbiga 
Sorry, sorry!! Barn, ja vad ska man säga. Barn är söta att titta på, absolut och jag älskar min brors son mer än typ något annat och det är jättekul att träffa honom men efter ett par timmar blir jag bara SÅ trött. Barn är allmänt jobbiga, energikrävande, snoriga, smutsiga, högljudda och störiga. Jag vet faktiskt inte alls om jag vill ha barn och om jag någongång bestämmer mig för det så kommer jag absolut inte föda för jag ser ingenting fint i att vara gravid och föda barn. Nej, bara nej. Jag tycker också det är så drygt att folk bombar sina sociala medier med bilder på bara ungen, jag vill inte se era barn 24/7. Nej, barn är ingen höjdare. Barn gör mig väldigt trött och jag kan absolut inte se mig som mamma de närmaste typ 20 åren hahah. 
 
Podcasts 
Jag har aldrig orkat lyssna på en podd mer än 5 minuter, helt ärligt. Ni som gillar poddar, VAD är det roliga? Det är så drygt och tråkigt att lyssna på när andra människor pratar i en timme. Det är inte ett dugg avkopplande, bara riktigt tråkigt. Jag kommer verkligen aldrig i mitt liv frivilligt lyssna på en podd. Förstår inte hypen. 
 
Pool vs hav 
Ursäkta men människor som åker utomlands och väljer POOL framför HAV, vilka är ni egentligen?? Vilken människa väljer frivilligt att utsätta sig för att ligga vid en pool när Medelhavet ligger 20 meter från hotellet? Har man tänkt att ligga vid poolen hela veckan kan man lika gärna stanna i Sverige och bada i pool här? Ursäkta men jag förstår bara inte poolmänniskor. Kan någon av mina läsare förklara vad det är som är nice med pool? Hur man kan välja pool istället för hav? Det är skitvarmt vid poolen, så tråkigt och drygt, det fläktar inte och man ligger på solstolen som en död fisk. Jag låg vid poolen 20 min i Grekland på hela veckan och det gjorde jag för att det var storm vid havet så vattnet dränkte solstolarna så det gick inte att ligga där mer, medan mamma duschade la jag mig vid poolen i 20 minuter. Det var de värsta 20 minuterna jag upplevt utomlands. 
 
On off förhållanden
Jag tror inte ett dugg på on off förhållanden. Antingen är man tillsammans eller så gör man slut, hur svårt kan det vara? Tror inte heller alls på pauser i förhållandet, har man valt att inte vara tillsammans så kan man inte helt plötsligt bli det igen. Det finns en anledning att man tar avstånd från varandra, jag tror ärligt inte på att det går att laga igen. Kanske fungerar för något par men jag är mycket tveksam. Jag tänker aldrig vara en on off tjej. 
 
Lösgodis 
Lösgodis är bland det äckligaste som går att äta. Jag väljer aldrig lösgodis frivilligt, hade aldrig gått till ICA eller Hemmakväll för att köpa lösgodis, blä. Choklad är det enda vettiga valet :-) 
 
Människor är jobbiga 
Ursäkta men det finns så många människor som går mig på nerverna. Jag är kanske lite konstig men många människor gör mig så trött. Jag kan ibland titta på en människa och tänka oh my, vem är du egentligen. En del människor är bara så högljudda, ska vara överallt och tar så mycket energi från mig. Jag drar mig ofta undan människor för att jag pallar inte med många helt enkelt. Tro nu inte jag är någon psykopat som hatar folk haha, men jag väljer personer med omsorg. Hellre vara ensam än umgås med personer som bara går mig på nerverna och är allmänt störiga. 
 
Brun utan sol 
Jag har själv provat brun utan sol två gånger men alltså det är inte snyggt, sorry. Som t.ex. Linn Ahlborg, jag älskar tjejens YB videos men hennes brun utan sol? Alltså nej nej nej, det är inte fint att vara orange. Punkt. 
 
Hoppas jag inte gjorde er allt för upprörda hjärtan, detta är bara mina åsikter och ni behöver varken hålla med eller ta illa upp. Ni får mer än gärna skriva i kommentarerna om ni håller med eller inte. Det är så kul att läsa!



Tre nyanser av blått

När jag är utomlands är stranden så viktig för mig, det är där jag spenderar 100% av tiden vid vattnet, aldrig någonsin pool. Sandstrand och fint, blått klart vatten är mina två krav. Stranden i Almyrida överträffade verkligen mina förväntningar. Stranden är inte superstor där men solsängarna som tillhör hotellet, alltså ojoj det var så bra. För 12 euro fick man två stora solsängar, det var verkligen sängar och de var så sköna. 
Kolla!! Saknar att ligga här och njuta av livet, för oj som jag njöt. 
Sola, bada, lyssna på musik, dricka milkshake, blicka ut över havet, sola och bada ännu mer, gå upp för trappan för att äta grekisk lunch, läsa, läsa, gå strandpromenad, läsa lite till och titta på solnedgången. Så såg mina dagar ut och de var helt p e r f e k t a. 
Invigde min fina strandklänning från Calvin Klein som jag köpte i Polen. 



Tufft nu

Fredag! Första jobbveckan är över och jag har överlevt. Det har dock varit jättetufft, mycket jobbigare än jag trodde. Jag har väl förstått nu att jag faktiskt är utbränd och egentligen inte borde jobba just nu. Jag har reflekterat och tänkt så mycket de senaste dagarna, hur jag ska göra för att orka och vad jag behöver ändra på. Jag har åkt hem strax efter kl 16 alla dagar men ändå har jag inte kunnat släppa jobbet hemma. Den inte stressen äter verkligen upp mig, jag får sådan ångest så det är helt sjukt. Känner bara för att klättra på väggarna av all stress. 
(null)
Just nu känns det som att jag aldrig kommer bli mig själv igen, att jag aldrig kommer bli den glada tjejen med energi igen. Vill typ bara gråta 24/7. 
(null)
Har varit väldigt intensiva dagar på jobbet med människor kring mig 24/7. Jag tog med mig jobb hem idag och har faktiskt suttit ett par timmar nu ikväll & nu i efterhand blir jag så arg på mig själv. Jobb på en fredag kväll, seriöst? Blir så trött på mig själv. 
 
Om drygt en vecka ska jag äntligen träffa min KBT terapeut igen. Jag känner bara att jag behöver prata med honom NU, NU. Jag ska försöka vila upp mig i helgen, lär dock ligga däckad med mensvärk imorgon, huvudet sprängs just nu och det är ett tecken. Jag ska dock inte ta fram något jobb förrän på söndag. Ha en fin helg <3 



Semestern är over and out

Hej på er! 

Första jobbdagen efter semestern, check! Det lär ta någon vecka innan jag är inne i rutinerna igen. Det var extremt tufft att gå upp kl 7 idag, ville INTE haha... Sov inget vidare i natt så nu är jag trött. 
(null)
Dagen har varit bra men ganska dryg. Jag tycker alltid att uppstartsveckan är rejält dryg. Inga elever och tiden går verkligen såå långsamt, vilken den aldrig gör när eleverna är där för då är det full rulle hela tiden. 4 arbetsdagar kvar innan eleverna kommer tillbaka, jag längtar...:-)
(null)

(null)
Idag hade jag på mig detta *låtsas att det är Grekland värme*. Jackan är ny och jag älskar den! Toppen är köpt i Polen och kjolen är från nakd. 

(null)
Jag slutade jobbet kl 16 och satt i bilen redan kl 16.11, när hände det senast? Ehh aldrig. Har också stängt av notiserna på mejlen på mobilen men jag har kollat mejlen tio gånger ändå... Känner hela tiden en inre stress, att jag har så mycket att göra men aldrig hinner med. Det suger 😫 hoppas på att få en del gjort imorgon. Efter jobbet ska jag till Thea på spelkväll, det ska bli så kul. 

Nu är klockan 20.40 och jag känner bara VAD GÖR MAN EFTER JOBBET när man inte tar med sig jobb hem? Jag har redan slagit död på flera timmar men klockan är liksom inte ens mycket än. Hjälp en arbetsnarkoman med saker att göra hemma efter jobb? Puss! 



Back to work

Alltså åhh, imorgon är det dags att återgå till jobbet igen. Jag har haft en magisk sommar med fyra grymma resor. New York, Spanien, Polen och Grekland - det går knappast att slå! Har också haft en väldigt tuff sommar med min utbrändhet, jag har inte alls känt mig som mig själv som jag tidigare skrivit om. Jag har haft så lite energi, varit ledsen och väldigt nere och det har varit väldigt jobbigt. 
 
Jag älskar mitt jobb, det vet alla som känner mig. Jobbet är verkligen min passion och jag kan jobba ihjäl mig utan att bromsa mig själv vilket tyvärr var det som hände. Jag är rätt orolig att gå tillbaka till jobbet. Hur kommer jag att må? Kommer jag att palla? Kommer jag att vara så trött igen att jag däckar varje kväll och helg och inte orkar göra någonting? Kommer jag klara av att göra de ändringar som behövs för min egna skull? Frågorna är många och svaren få. Jag får inte fortsätta som tidigare, det är en sak som är säker men att vara lärare innebär stress, stress och stress och det gör mig orolig. Jag har en hel lista med saker jag måste ändra på, jag måste bara se till att verkligen göra det också. 



Blondes do it better

(null)
Meeeen sötisen då <3 igår träffade jag som sagt Jill ett par timmar, vi fikade hemma hos henne och snackade en massa. Den tjejen känner mig bättre än någon annan haha, love u!! 

Idag är det full rulle hela dagen. Jag ska nu på morgonen till Vittsjö för att få fotvård, det är viktigt att ta hand om fötterna som diabetiker men jag har varit rejält kass på det. I eftermiddag kommer en snickare hem till oss för att fixa lite saker, bland annat det absolut sista i min walk in closet. På kvällen ska jag till stan för att träffa Emma, vi ska äta på Crazy Jack. När jag kommer hem behöver jag tvätta håret och sådant för imorgon börjar jobbet igen :( Hoppas ni får en fin dag. <3



Middag i Almyrida

Första kvällen gick vi ut och åt i en av alla restauranger i Almyrida. Grekisk mat är ju gudomlig! Tyvärr var maten ingen höjdare på alla tavernor utan det variarade kraftigt. Det var likadant på Kos förra året, tyckte inte maten var speciellt god där medan maten är väldigt god i Makrigialos på Kreta. 
Fina mamma <3 Vi åt på Dimitris, maten var OK men servicen var inte på topp... Två stora minus med tavernor i Grekland är: 
1. Rökning, typ ALLA greker röker och även många turister och det luktar verkligen skit. Nej det är hemskt :( 
2. Katter, alltså katter kan vara bland det vidrigaste som finns? Jag hatar katter, sorry alla kattälskare... I Grekland finns det många hemlösa katter som strosar omkring i de olika restaurangerna för att turister matar dem... Katter kan ha rabies och jag ogillar allt som har med katter att göra, är fasen rädd för katten blä! 
 
Saganaki till förrätt och sedan souvlaki. Två av mina favoriträtter från det grekiska köket. 
Efter maten hittade vi en bar som serverade milkshake, supergod! Vi satt precis vid stranden, väldigt mysigt. 
Promenad tillbaka till hotellet för att sova. Almyrida är en väldigt liten by så man kan gå överallt. 



Måndag hemma i Sverige

Hej vänner <3
(null)
Idag är det måndag vilket innebär att det bara är två dagar kvar på semestern, åh nej!!!! :( helt galet hur fort dessa veckorna har gått. Trots att semestern snart är slut tänkte jag boka in lite aktiviteter med vänner augusti ut, jag orkar aldrig träffa någon när jag jobbar för jag jobbar alltid för mycket men det ska jag ändra på. Förlänga sommaren lite liksom. 

Bilden är från Grekland, man var ju lagom brun. Jag känner mig verkligen SÅ fräsch när jag är brun, vill vara det året runt... Mår så dåligt när jag är blek, men brun utan sol luktar så jäkla äckligt så jag kan inte använda det. Finns det ens någon BUS som inte luktar sådär äckligt ni vet?? 

Ska strax hem till Jill och umgås med henne ett par timmar. Imorgon ska jag träffa tjejen jag lärde känna via Gofrendly appen, det ska bli roligt. När jag kommer hem idag ska jag fortsätta städa min walk in closet. Jag städade 7 timmar igår och är långt ifrån färdig. Rensar som aldrig förr, ska sälja så mycket kläder! 




Middag i solnedgången på Kreta

"Middag i solnedgången på Kreta", bara rubriken säger att det var drömmigt.
Andra kvällen i Grekland valde vi att äta middag på hotellet, lagom till solnedgången. Kvällen till ära var det livemusik så det var väldigt mysigt. Klänningen är ny, köpte den i Polen och älskar den så mycket!
 
 
Kolla bergen och solnedgången i bakgrunden, åhhh!!
 
 
Det var 29 grader och bara så underbart. Jag lever verkligen för sådana här resor, mår så himla bra. Vi åt anka båda två, den var helt okej men har ätit så mycket godare. 



Aloe Boutique & Suites Almyrida

Är hemma i Sverige igen, tyvärr måste ju tilläggas. Hade verkligen en magisk vecka i Grekland, det var lätt höjdpunkten på hela denna sommaren och sommaren avslutades verkligen på topp. 
Efter att det strulade sig med rummet fick vi äntligen på morgonen efter att vi kommit byta till ett annat rum, det var toppen! Superfint, här trivdes vi under veckan. 
Badrummet var superfint, alltså kan vi prata om duschkabin?! Jag måste ha en duschkabin hemma...!! Det är ju verkligen typ det skönaste som finns, att ta en dusch såhär. Vi har bara badkar hemma och det är också skönt men dusch, alltså åhh. Undra hur mycket det kostar att göra om ett litet badrum till en dusch? 
Vi bodde på hotellet Aloe Boutique & Suites som ligger i Almyrida på Kreta. Hotellet var SÅ fint! Det är ett boutique hotell och personen som har inrett det har verkligen god smak. Kolla bara så fint det är utanför entrén, woow <3 Inomhus var väggarna i marmor och allt var så fräscht. 
 
Hotellområdet vid poolen var ju också superfint. Ägaren heter Georgia och vi kom jättebra överens haha, åh Georgia <33 
 
Jag rekommenderar starkt en resa till Almyrida, det är verkligen en genuint grekisk by. Grekerna är ju väldigt gästvänliga och mycket trevliga människor. Inte alls på som i Turkiet, dit jag aldrig återvänder pga det. Vi snackade med en massa greker och alla var lika härliga, framför allt en kille som jag kallar för beach boy för han tog betalt för solstolarna på stranden, snygg som tusan haha! Han var så rolig och charmig, som vi skrattade. När vi tog taxi till flygplatsen hämtade en grekisk man oss, vi pratade hela vägen och han frågade om jag är singel, jag bara ja och jag trodde han skojade men det visade sig att han var helt seriös haha... Han sa att jag ska ringa honom innan nästa gång vi kommer tillbaka så hämtar han upp oss på flygplatsen och tar med sig två greker till mig som jag kan välja mellan hahah! Då kommer jag bo på Kreta i ett stort fint hus och så ska vi få 3-4 barn tillsammans och så får jag lära mig laga grekisk mat. Det där med barnen var ett fett minus, jag vill absolut inte föda några barn och laga mat är inte heller min starka sida men annars lät det rätt bra ;-) Nej men många kvinnor i Grekland är som housewifes, de ska stanna hemma med barnen och det är inte riktigt min grej, jag är en hårt arbetande kvinna och skulle aldrig kunna tänka mig att vara hemmafru. Vem vet vad som händer i framtiden, hittar jag ingen kille i Sverige får det väl bli en grek haha... ;-)



Greece

Lite bilder från vår sista kväll i Grekland. Stannade kvar länge på stranden, till solnedgång och då åt jag glass och läste. Livets liv <3
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nu sitter jag på flygplatsen och har megatråkigt. Väntar på att få borda. Chania AirPort var visst inte så stort så vi kom hit alldeles för tidigt. 

Ville verkligen inte lämna Kreta, har haft det så underbart här! 



Life is better at the beach

(null)

(null)
Meeen vilken härlig sista heldag i Grekland! Har haft en toppendag på stranden och njutit av att för näst sista gången bada i det vackra havet. Wow, vill verkligen inte hem imorgon. Kan man inte bara få stanna typ resten av livet? 

Klockan är 20.55, det är 25 grader, jag har precis duschat och sitter just nu på altanen och lyssnar på live musiken som spelas i restaurangen. Jag NJUTER. 



Magi

Den senaste veckan har verkligen varit som en dröm! Helt magisk. Igår var vi på stranden och kollade på solnedgången och fotade, alltså wow bland det vackraste jag sett <3
(null)

(null)

(null)
Lyckan i hela kroppen när jag stod och blickade ut över havet, världens vackraste verkligen. 

Idag är det sista heldagen, imorgon åker vi kl 19. Jag vill inte 😢



Perfektion

Jag har det magiskt bra här! Jag blir så lycklig i hela kroppen, det har verkligen varit perfekta dagar i Grekland. Kan vara den bästa semestern på länge faktiskt. 
(null)
Kolla bara 😫😍 detta är perfektion för mig, jag behöver knappt mer i livet. 

Här är så vackert, havet är underbart och stranden likaså. Solsängarna är så sköna, väder är perfekt, människorna här är så härliga och maten ojoj. Det bästa är att jag har 3,5 dag kvar här och jag ska fortsätta njuta varje minut. Att sitta vid havet på kvällen och titta ut över vågorna, jag känner mig så lycklig och levande då. Detta var precis vad jag behövde. Både igår och idag har jag faktiskt mått okej med migränen, de bästa två dagarna på flera månader, wow går inte ens beskriva lyckan för varje smärtfri dag. 



Hello from Greece

Men jaa vilken bra första dag i Grekland! Efter att allt gick åt skogen igår och även när vi kom fram till hotellet för vi fick inte rummet vi hade bokat utan ett annat och det var ingen höjdare plus att nätet sög, så idag fick vi byta rum. Efter den incidenten har dagen varit toppen!! Stranden, middag och en runda i byn. 
(null)

(null)
Idag var det 33 grader och imorgon ska det bli 36, oh shit men det blåser en del vid stranden så det går att fixa liksom :-) 



Lyckad dag

Ja men vilken härlig och lyckad resa tills nu <33 vi skulle åka kl 12 för att hinna äta på flygplatsen i lugn och ro. Jag ska stänga min resväska 11.55 och då ser jag att en av dragkedjorna är helt sönder men den andra funkar fortfarande, jaja det får väl gå tänker jag men när jag ska stänga den hör jag bara hur hela den andra dragkedjan går sönder, hela väskan öppnas och allt ramlar ut 😭 PANIKEN, mardrömmen. Utan väska, toppen. 

Fick springa ut till bilen, åka till stan och köpa en ny resväska för fucking 1699 kr (!!!!), alltså va va va. Detta hade jag inte räknat med! Inte nog med det så råkade kvinnan i affären låsa väskjävlen med en kod hon inte visste så den gick inte att öppna. TOPPEN. Efter att hela Nisses personal stod vid väskan och försökte gissa på olika koder gick den 20 min senare upp, oh my. 
(null)
Nu sitter jag i bilen i alla fall men fick nyss ett sms att flyget är försenat, SKOJAR ni?? Vad är detta för dag ens, orkar ej. Förhoppningsvis kommer vi iväg och veckan kan ju knappast bli sämre. 

Glömde också mina skor som jag såå ville ha med mig. Jaja hörs förhoppningsvis i Grekland, om vi kommer fram ;)