slide show

Distansjobb

Två första skoldagarna med distans, check! Det har gått OK, antar att det har gått så bra det kan göra på distans. Det är absolut inte samma sak som i klassrummet men jag har ändå fått gjort det jag planerat än så länge. Jag tycker dock det är fruktansvärt drygt med distans. Igår hade jag 6 lektioner och det kändes som om dagen aldrig tog slut, när jag är på jobbet går tiden många gånger för snabbt men hemifrån går allt så långsamt. Sedan sitter man ju inne hela dagen och rör sig knappt någonting, streeeeess. Nej, jag gillar inte distans och det är inte många av eleverna som ger distans tummen upp heller. Ur smittoperspektiv är det såklart jättebra dock. 
 
Nu är jag klar med dagens lektioner och har planerat alla morgondagens fem lektioner. Det är supersvårt att säga stopp till att sluta jobba nu när jag har allt jobbmaterial hemma men idag ska jag tvinga mig själv att inte röra jobbet mer. Har dock möte klockan 15.40 också. 
 
Annars då? Ja händer ju verkligen ingenting om dagarna. Tyvärr sov jag lika dåligt i natt som de senaste tre veckorna, somnade strax efter 04. Vad händer?? Så tröttsamt så det finns inte. Jag önskar mig inget mer just nu än att bara få somna som en normal människa.
 
Jäklar vad det snöar i Skåne idag! Kan tänka mig att det är snökaos i hela landet? Jag har nog aldrig sett såhär mycket snö, hade dock varit mysigt om snön faktiskt ligger kvar lite också men då behöver det ju vara minusgrader. En jag känner, de fick i uppgift i idrott på distans att gå ut och göra en snögubbe och filma, hahaha lite smått roligt ändå? Kommentarer
» My

Kan tänka mig att det är svårt att sluta jobba när man har jobbet hemma.. Blir en helt annan sak när man åker hem ifrån jobbet för då lämnar man det där liksom... Hoppas vi närmar oss bättre tider!!

Svar: Ja, så svårt när man har allt hemma liksom. Hoppas jag med!!
Carro

Wow så vacker du är!
Kan tänka mig att det är jobbigt att ha på distans, eftersom man är hemma hela tiden. När man är på plats så är man ju där och sen går man hem. Men det kanske blir lättare när man kommer in i det.

Svar: Tack fina du! Ja det är verkligen annorlunda, kommer nog aldrig vänja mig vid att jobba hemifrån...:)
Carro

Är verkligen inte avundsjuk på alla som måste jobba hemifrån. Jag är tacksam att jag fortfarande kan åka till jobbet. Hade gått under annars...! Tycker synd om alla barn/familjer som har det sämre ställt och detta blir en stor börda. Trist!
(Förstår ju såklart att det behöver göras men lider med dig)!
Kram

Svar: Ja men det är verkligen så, tufft som bara den. Vi får se hur det blir efter dessa 2 veckor. Kram
Carro

Heja dig som kämpar på med fortsatt distansjobb!

Svar: Tack för din kommentar.

Kram

Svar: <3
Carro

» Hilma

Förstår verkligen att det blir en skillnad med distans. Kan tänka mig att det är svårare att hålla fokus liksom? Kram <3

Svar: Jo men det blir det och extra svårt för en del elever som behöver väldigt tydlig struktur och ramar...<3
Carro

Kan tänka mig att det är tufft :(.

Svar: Jo men det är det!
Carro

Skönt att du hunnit med det du tänkt, hoppas lektionerna fortsätter går bra trots att dem är på distans. :) Nu måste vi hålla i och hålla ut.

Svar: Ja, det är ändå en skön känsla! Ja, hålla ut länge till antar jag...
Carro


Kom ihåg


Trackback