slide show

Love me or hate me

Dagens citat.

Nej nu ska jag faktiskt sova! Har inte gått och lagt mig vid 22.30 på kanske 9 år? Vilket betyder att jag måste vara galet trött. Ska bli såå skönt att krypa ner under täcket efter den här jobbiga helgen och starten på veckan. Lördagen och måndagen var ju dock bra, tur det, annars skulle jag väl gått under..

Festa lugnt och sov gott sen, hoppas ni kommer må hyffsat imorgon ;)




Bikini

Köpte en till bikinitopp på New Yorker. Snygg färg till brännan. Har redan en sån här i svart och kanske rosa? Kommer inte riktigt ihåg heheh. 139 kr.
 
 



The UK

Bikini från New Yorker 139 kr.
 



Tagga Valborg nästa år

Attans! Blir ju sugen att också dra till Lund när jag ser alla bilder på Facebook/instagram.. Nästa år så!




SEPHORA

Är några av er som frågat och denna gången lovar jag att jag ska visa allt jag köpte på emporia. Brukar ju alltid säga att jag ska göra det men sen tröttnar jag efter några plagg haha..
 
Sephora finns där, äntligen! Mitt sminkborttagningsmedel har varit slut i över ett halvår nu, handlar alltid där i Polen men nu finns butiken äntligen i Sverige med.
 
Den blåa är för mascara (sjukt bra!) och den andra för smink i allmänhet. Den vita luktar dock lite för mycket parfym för min del..
30 kr/st
 
 



Nöjd

Jag är såå nöjd med gårdagens shopping från emporia. Hade jag haft mer pengar hade jag köpt en massa mer men fick ändå med mig hem 2 sminkborttagningsmedel, 2 bikini, en ring, 2 tjocktröjor och 4 linnen. Nöjd!
 
Nu är jag dock fattig igen men har ju nya snygga kläder såå.
 
Det skönaste var att det knappt var något folk alls på morgonen, när vi kom dit kändes det som om vi hade hela emporia för oss själva, underbart! Vid lunchtid kom det dock mer folk men det var ändå inte så att det var hemskt. Ska alltid åka och shoppa på såna här ställen på vardagar istället för helger!
 



KLAAAAAAAAAAAAR

Alltså åååh lycka!
hallelujah moment!
jag kan andas igen!
 
Som ni kanske förstår har jag nu skickat in min tenta, så jäkla skönt!!! Den har nästan tagit död på mig. Värsta tentan jag någonsin skrivit. ALLA har klagat på den, tom de som snittar VG på allt. Den är helt omöjlig, så äckligt svår och komplicerad. Hur många timmar har jag lagt ner? Inte koll på räkningen direkt men över 40 timmar vet jag att jag är uppe i, fy! Känner mig helt slutkörd nu, men känslan när jag tryckte på "skicka" aahh.
 
Nu hoppas jag ju dock på att jag klarar den också.. Annars blir jag såå sur! Är hyffsat nöjd i alla fall, så nöjd som man kan vara efter att inte ens ha förstått frågorna dvs.
 
Kul att fira valborg med tenta.. Hoppas ni som är i Lund får det toppen i alla fall! Jaja, jag ska fira valborg med att äta en god middag och TA DET LUGNT. Bästa bästa. Plus att jag ska gå och lägga mig tidigt idag, I need sleep. Är ju lagom pigg efter 2,5 timmes sömn bara.
 
Vad ska ni göra på valborg? Fest eller?
 
Sliten tjej men äntligen har jag tid att hänga lite på instagram och facebook i alla fall.
Idag på jobbet såg jag nog ut som ett levande lik. Sminkade mig på 20 sek för hade såå bråttom, värsta fula håret, slängde bara på mig kläderna, blek och trött.. 



Slut

Gick och la mig kl 4, sov i 2,5 timme och sen iväg till jobbet. Gissa hur pigg jag är just nu?! Har nog aldrig varit såhär slut som jag är idag, orkar knappt hålla ögonen uppe. Och är verkligen inte klar med min tenta än. Ska hem direkt efter och skriva klart skitet. Hörs kl 17!




02.21

Jag dör verkligen så trött jag är! Klockan är halv 3 på natten och jag är långt ifrån klar. Känner att jag måste äta något nu, annars kommer jag somna vilken sekund som helst.
 
TAGGA PLUUUUUUGG♥♥♥



Palla

Får damp på den här tentan! Är så sjukt trött så jag vill bara slänga ut datorn genom fönstret :')




Tungt besked

Kommer bli lite tungt att skriva hemtenta nu, efter att nyss fått ett dödsbesked i släkten. Men det är bara att sätta igång. Vi hörs imorgon, kram.




RIP farfar

Fick nyss det tråkiga beskedet att min farfar dog idag. Riktigt tråkigt, vila i frid farfar <3




Snygg påse jao

Älskar mina nya kläder! Framför allt från hollister. Påsen är ju helt okej också ;)




Dags att plugga ihjäl mig

Nu är jag hemma efter en ganska kaosartad resa hem. Sjukt trött men det är bara att sätta igång med plugget. Måste verkligen bli klar med tentan idag. Kommer innebära att jag måste sitta uppe typ halva natten men det får jag ta.

Imorgon ska jag nämligen jobba så hinner inte skriva klart den då.

Men här är några bilder från emporia. Berättar mer imorgon, puss!




Kaos

Kaos med tåget!!! Tror jag hamnat i första klass nu, på tåget mot Stockholm hahah. Hoppas innerligt det stannar i Hässleholm?!




<3

Vi har det så bra här!




Emporia

Nu sitter jag på tåget på väg mot Malmö och emporia. Anna-Maria hoppar på i Lund och sen ska vi spendera en heldag med shopping, mat, fika och en massa prat. Kommer bli så himla bra! Har inte träffat henne sen hon hoppade av utbildningen vilket var typ ett halvår sedan?! Oj vad vi kommer ha mycket att prata om. Direkt när jag träffade den här tjejen kände jag att hon kommer bli en vän för livet!

Har aldrig varit på emporia, hatar stora folkmassor men eftersom det är måndag är det flesta i skolan/på jobbet så jag hoppas det blir lugnt där. Och hoppas såklart på att hitta lite snyggt ;)




Väntar på bussen, så trött!




Natti

Nu ska jag sova. Tagga morgondagen!




Favoriter?

Har ni några favoritaffärer på emporia? http://emporia.se/Butiker/
Tips mig så att jag inte missar några bra!




Blir galen

HATAR denna tentan. Kan vara den svåraste hittills? Det som gör mig mest irriterad är att lärarna verkligen inte kan skriva normala instruktioner. Seriöst, ett dagisbarn skulle ha skrivit så man förstår bättre. Sjukt flummigt och alla klasskompisar jag snackat med tycker samma. Kan verkligen inte hitta svaret på fråga 2, var står det? Någon från klassen som läser detta? Hjäääälp mig då!

Får väl sitta uppe hela natten imorgon. Men först ska jag njuta av en heldag på emporia med min fina vän!




Helt slut

Har pluggat hela dagen. Ska ta 1 timmes paus nu och kolla på Tv, sen börja igen. Fruktansvärt svår examinationsuppgift!! Är typ helt omöjlig. Har 1/5 sida kvar på uppgift 1 och jag har skrivit på den hela dagen?! Har hela uppgift 2 och 3 kvar, inser ju att jag inte kommer hinna det idag. Men imorgon måste jag träffa Anna-Maria, vill inte ställa in det pga skolan. Man får unna sig något ibland!




Gårdagen i bilder

Tänkte berätta lite om igår och visa bilder. Mötte som sagt upp Erica och Malin i Helsingborg. Erica lärde jag känna sommaren 2011 eller 2012, kommer inte riktigt ihåg? Vi träffades på en konsert i Höör då och har snackat sedan dess. Malin hade jag aldrig träffat men det var jätteskoj att lära känna dig! Väldigt trevliga tjejer båda två och vi hade jättekul tillsammans. Både Malin och Erica bor i Göteborg, så synd för då kan vi inte träffas ofta tyvärr.

I alla fall, vi gick till konserthuset och stod där i kö i 1 timme innan de släppte in. Då SPRANG vi in och fick några av de bästa platserna (på de 10 första raderna satt ungarna, så störigt). Efter konserten satte vi oss på en bänk i solen och snackade i 1 timme innan de åkte hem till Gbg igen. Tack för dagen tjejer och jag hoppas att vi ses snart igen!

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_517d2d4e9606ee33746ee237.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_517d2d63e087c33b0a1916d0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/732026/6-3/pic_517d2d629606ee3342e06fcd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_517d2d669606ee335c1b9b81.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/732026/6-3/pic_517d2d759606ee334bdc0f61.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/732026/6-3/pic_517d2d79e087c33af044195f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_517d2d81ddf2b37300fd442a.jpg" class="image">




Blääää

Dör. Pallar inte. Så svårt. Så jobbigt. Så komplicerat. Kommer aldrig bli klar.




Stress

Sov ganska oroligt i natt. Har nämligen inte börjat på examinationsrapporten och jag har liksom bara idag på mig, 1 timme imorgon och möjligen 1 timme på tisdag. Känns ganska så orealistiskt just nu så därför ska jag idag spendera väldigt många timmar tillsammans med mina böcker för att hinna så mycket som möjligt. Mindre kul!




Mr Saade

Trött! Fattar egentligen inte hur jag orkade åka till Hbg, 4, 5 timmes pendling. Men ja, gör allt för Eric hehe. Han var lika underbar som vanligt!
 
Berättar mer sen plus visar bilder. Det var i alla fall i konserthuset i Helsingborg. Det jag stör mig på är otrevliga människor som jobbar inom service! Finns inget värre. Kärringen var så otrevlig så jag hade verkligen lust att säga till henne att hon borde gå någon kurs i hur man trevlig bemöter människor! Hon borde verkligen få sparken. Passar det inte så ut liksom, finns hundratals som verkligen skulle vilja ha hennes jobb. Kanske tur inte mamma var med, för hon hade skällt ut henne direkt haha. Själv är jag konflikträdd så vill alltid undvika såna situationer men någon borde verkligen säga till henne. Otrevlig bitch japp.
 
Nej nu ska jag ta och överföra bilderna till datorn men här ser ni några stycken. Tack för idag tjejer ♥



Nikon 1 J1, underbara skapelse

På väg hem från Helsingborg nu. Måste bara säga att jag älskar min kamera så mycket!! Inte nog med att den är sjukt söt, liksom kolla färgen?! Så är den riktigt riktigt bra. Man kan både filma och ta kort samtidigt och den klarar av så mycket som andra kameror inte gör. Fick den av min fina mamma i studentpresent och det är verkligen den finaste presenten jag någonsin fått.

Nikon 1 J1 heter den. Dyr men så sjukt underbar. Det är alltså en systemkamera med utbytbara objektiv fast i storleken är den mer som en digitalkamera.




Idooool

Lycka till idag på idol kompis! Du är såå duktig så det kommer gå toppen. Go go!




Mot Helsingborg




ERIC SAAAAAADE

Nu ska jag snart ta bussen till Helsingborg. Där möter jag upp Erica och Malin som kommer från Göteborg. Och så ska vi kolla på funkykidz dansshow för att Eric är gästartist där. Såklart drar vi bara dit för det! Han kommer ju inte sjunga så många låtar, kanske 3? Men ändå helt klart värt det. Hallå, det är Eric Saade liksom?! Tror ju inte det kommer vara signering efter men man får vara glad ändå.
 
Senast jag såg Eric var i slutet av november så nu är det på tiden igen! Lycka ♥
 
3 bilder jag tog senast, finaste killen.



It´s Friday!

Tjena!
 
Är så himla trött, har varit en riktigt tuff vecka med sjukt mycket stress, alldeles för mycket plugg och migrän varje dag. För att jag skulle klara av att plugga har jag varit tvungen att ta zomig nasal 1-2 gånger om dagen vilket har lett till att min näsa nu gör fruktansvärt ont av den starka sprayen. Får bli paus med det nu. Men nu är det fredag & det känns underbart. Har dock väldigt mycket ångest över examinationsuppgiften som ska in redan på måndag. 8 sidor och frågorna är galet svåra. Problemet är att jag är i Hbg nästan hela dagen imorgon, kan väl skriva någon timme på kvällen och söndagen. På måndag ska jag till emporia hela dagen så det går bort. Och så ska den ju in på tisdag, hur ska jag hinna det?? Ser ju dock ut som om jag får ställa in mina planer på valborg för att få ihop allt detta. Jaja det löser väl sig. Alldeles för lite tid har vi fått dock.
 
Men är glad ändå för idag fick jag min lön, underbart!
 
Dagens tenta då? Den gick rakt åt helvete. 50 timmars plugg för ingenting för jag kommer få IG igen. Känns så himla kasst. Den var äckligt svår och jag kunde inte ens svaren på hälften av frågorna. Omtenta på en omtenta, fail? Nästa omtenta är i augusti/september så jag blir väl tvungen att göra den då. 99% säker att jag inte klarar den nu heller. It sucks. Men livet går vidare vänner!
 



Brother

Tycker den här bilden på Kenza och hennes bror är så himla söt! Känner verkligen igen mig i det hon skrev i sitt inlägg, att det kan vara svårt att prata med sin bror ibland. Så känner jag med, liksom vad ska man prata om? Det är 8 år skillnad mellan mig och min bror, mycket! Men trots det älskar jag honom väldigt mycket och han är en person som jag vet alltid kommer skydda sin lillasyster <3




ERIC SAADE IMORGON

Imorgon ska jag äntligen få se min favorit igen! Tagga, tagga, tagga!




Dagen i små videoklipp




Tagga omtenta

Det var längesen jag kände mig såhär slutkörd! Plugg inför tentan, sjukt mycket stress, jobb och lite sömn har tagit smått död på mig denna veckan.

Ska snart till Hbg för att skriva omtentan. Kommer antagligen inte gå så bra, har pluggat jättemycket men provet är så himla svårt så det ser inte så ljust ut. Men snälla, låt mig klara det!




Dagen

Slutat jobba nu. Var bara 2 lektioner men väldigt stressiga.. Och så är jag ju typ världens mest pinsamma. Stod en låda full med färgpennor, saxar osv på skrivbordet. Och fråga mig inte hur men jag lyckades såklart välta ner ALLT på golvet, och det hördes rejält kan jag säga. Alla tyckte såklart det var sjukt roligt, som tur är kan jag skratta åt mig själv och mina misstag men pinsamt var det. Snälla elever som plockade upp allt i alla fall haha!

Sen fick jag höra av några tjejer på bussen att när folk haft mig som vikarie säger de bara positiva saker om mig i korridoren & tycker det är jättekul. Det gjorde verkligen min dag! Typ snällaste komplimangen ever :')

Nu är jag på infinity och ska äta, sen ska jag hem och råplugga! Kommer antagligen inte klara tentan imorgon heller men ska verkligen försöka. Hejdå mobil och hejdå IPad,




Sweet

Det är något fel med vattnet i badkaret, det rinner typ ut när man badar så nu är här massa maskiner som ska fixa det. Sjukt söt kille som kom till oss hehe :$

Snart ska jag till jobbet, ha en braaa dag!




Life is a beautiful struggle

Igår satt jag uppe och smsade alldeles för länge. La mig inte förrän kl 2 och det får jag verkligen sota för idag. Kunde inte somna på flera timmar så nu är jag fruktansvärt trött. Det enda jag kunde tänka på är tentan. Men det är bara att ta sig upp och försöka piggna till.

Ska tydligen jobba i 2 timmar i eftermiddag, så kul! Lite annat än att plugga liksom. Men först ska jag plugga fram till kl halv 12.




.

Nu ska jag ta mig samman och plugga lite!

Fast har fastnat framför det nya Iphonespelet "test"..




New

Har sån hemsk migrän, kan inte plugga och får bara panik pga det vilket gör det hela värre.

Mamma kom i alla fall hem med två linnen till mig nyss, jättefina! Visar upp de i helgen :) ser inte pigg ut för fem öre på bilderna but that's how it is.




Ask me

Ställ frågor snyggingar! http://ask.fm/carro93




15.56

Är så fruktansvärt trött, har galet ont i huvudet och är riktigt hungrig.

För att sammanfatta; kom nyss hem, trött & hungrig. Det värsta av allt? Jag måste verkligen plugga. Dagens fråga? Hur i hela friden ska det gå till?

Jag och orienteringskartan heheh




Dagens

Tröja från MQ, svarta jeans, ringar från Thomas Sabo och solglasögon från Gucci (fejk dock)




Good morning

Hejhej.

Lockarna från igår håller i sig till idag med.. På den ena sidan! Och jag hinner varken locka den raka sidan eller platta den lockiga, så fail haha.

Jaja snart ska jag ut i skogen.. Och på mina raster ska jag försöka plugga.




Kväll

Plugget går verkligen så himla dåligt. Sämre än sämst.

Imorgon ska jag till skogen, hmm hur ska det gå? Jag hatar skogen.. Men ska vikariera i idrott igen och imorgon ska de ha orientering i skogen. Önska mig lycka till hahah!

Åh vad jag skulle vilja ha lockigt hår. Hade det inte skadat håret hade jag lätt permanentat det. Använder inte hårspray så lockarna höll inte så himla länge dock.




Fattar inte

Tja språkhistoria. Gå och dö.

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_5176905cddf2b3727a027e77.jpg" class="image">




Home

Hemma nu. Dagen har varit bra! Hade svenska och svenska/engelska med 8or hela dagen, roooligt. Trodde jag hade tappat bort deras bokrecensioner, fick panik! Men det visade sig att en lärare hade tagit de för rättning, mini hjärtattack där ja.

Om 1 timme ska jag till sjukgymnasten så frågan är om jag ska ta det lugnt fram tills dess eller börja plugga lite? Det första alternativet lockar ju mer.




Curly hair

Lockigt hår idaaaag :)




22.18

Hejhej!
 
Blogg-appen fungerar inte och jag har knappt tid att andas så kommer inte ha tid att logga in på datorn förrän på fredag, om jag har tur. Plugget går åt skogen, det är äckligt svårt. Ska jag vara ärlig tror jag inte jag kommer klara tentan denna gången heller. Den är bara på 5 hp men känns som 30. Och man måste klara exakt allt för att klara utbildningen. Jaja, har 3,5 år på mig att fixa den. Någongång måste det ju gå? Ska försöka plugga lite till.
 
Imorgon jobbar jag i alla fall också vilket ska bli riktigt roligt! Ska ha svenska hela dagen och vi ska göra roliga uppgifter så det ser jag verkligen fram emot. 
 
Ha en bra dag imorgon så får vi se om appen är lagad tills dess.



Wedding

Idag fick vi inbjudan till bröllop, jag älskar bröllop så det ska bli så himla kul!:)




Tröööööött

Är så galet trött och nu måste jag plugga tills jag lägger mig. Undra hur det ska gå till när jag knappt kan hålla ögonen öppna?!




Plugg

Sitter och pluggar på alla mina raster! Sen ska jag nog sitta kvar här 1 timme och plugga. Pluggar bättre här än hemma, för här måste jag liksom plugga. Hemma finns så mycket som distraherar.




Work

Linné ringde så ska dit istället för skolan. Ska nog på dagens seminarium imorgon istället, med en annan grupp. Jobbar från 10-15 sen ska jag pluggaplugga.




God natt

Hann inte plugga lika mycket idag som jag hade tänkt, inte bra! Men får plugga imorgon istället.. Rejält med plugg då alltså.

Men imorgon ska jag först till skolan, har seminarium. Sen är det omtentan på fredag och därefter är det ingen skola på en hel vecka, riktigt skönt. Men har en hemtenta där istället, mindre kul men måste ju göras. Så har omtentan, en rapport, 5 seminarium och en salstenta kvar och sen är det SOMMARLOV!! Sov gott finisar.




Ändrade planer

Ändrade planer igen.. Så tråkigt när allt ändras men så kan det vara ibland. Skulle ju till väla med saknade Anna-Maria imorgon men idag ringde hennes chef så hon måste jobba imorgon, så himla synd :( Så nu blir det inte väla imorgon.

Meeeen vi har bestämt att vi ska träffas nästa måndag istället, och då ska vi till emporia istället för väla. Ännu bättre! Plus att jag har lite mer pengar då. Bara jag får träffa Annie så är jag nöjd, så vi ses om 1 vecka!




Miss summer

Men ho hey, här var man brun! Nu tycker jag solen kan komma fram på riktigt så att jag kan sola och få lite färg..
 
Okej nu fick jag lite ångest. Var mycket brunare, hade ljusare hår & tjockare hår..



Mums

Pluggpaus! Såå god chokladpudding, från Lidl. Smaka, smaka :D




Ny väska

Mamma behöver en ny väska så hon beställde hem denna från Mischa Barton på zalando.se

Dock var det inte riktigt en sån hon ville ha men jag tycker den är riktigt snygg så bestämde mig för att behålla den. Har dock liite svårt att få ekonomin att gå ihop och den kostar 800 kr (700 efter rabatt) men äsch, får snåla resten av månaden. Kommer bli perfekt till skolan! iPad, skrivhäfte, böcker osv.




Plugg

Hejhej. Ska äta frukost nu och sen måste jag verkligen börja plugga. Börjar känna lite panik nu för imorgon kan jag inte plugga på hela dagen, tisdag kan jag plugga några timmar, onsdag jobbar jag men får väl övervinna tröttheten efter det och plugga ändå. Och torsdag vet jag inte, kanske jobb kanske inte. Och på fredag är tentan, så har inte alls lång tid på mig.

Men jag SKA klara tentan den här gången! Eller ja, jag hoppas i alla fall..




Trevlig kväll!

Hemma nu! Så skönt att ta Öresundståget som nästan var helt tomt. Det suger riktigt mycket att de tog bort lärarutbildningen från Kstad och la den i Hbg istället, sämsta valet ever. Skulle mått så mycket bättre om det var i Kstad, tar bara 17 min med tåg!
 
Har i alla fall haft en jättebra kväll med fina Jessica. Vi har alltid lika kul och lika mycket att prata om. Är så glad att jag lärt känna henne!
 
Har alla bilderna på mobilen och blogg.se appen fungerar inte så jag kan inte visa de idag. Men förhoppningsvis funkar den imorgon. Här kommer i alla fall två bilder till så länge.
 
Ikväll lämnar jag plugget och umgås lite med mamma istället. Imorgon blir det dock en riktig pluggdag.
 
Sorry, för ful bild för att visas för allmänheten.



Mot Kristianstad

Snart ska jag ta tåget till Kristianstad för att träffa Jessica och så ska vi till steakhouse och äta en god middag. Kommer bli toppen! Fin vän, god mat & slippa tänka på plugget ett tag. Perfekt.

Nu ska jag fixa mig det sista och sedan rusa. Ha en bra kväll!




Steakhouse

Ikväll ska jag till Kristianstad och äta på steakhouse med Jessica. Har hört att de har riktigt god mat, kolla bara på bilderna liksom! Men där är även väldigt dyrt.. Så hoppas det är värt pengarna. Ska i alla fall bli så gott! Inte bestämt mig vad jag ska äta dock. Har ni några tips?




Plugg




Dag 8 - En annan favoritbild

Dag 8 - En annan favoritbild
 



Saturday

God morgon!

Äcklig huvudvärk idag med men måste verkligen plugga så det är bara till att ta medicin innan mitt huvud sprängs i tusen bitar.

Hoppas ni slipper plugget idag, njut lite av solen till mig med.




Shadow

Åh, kolla på denna videon! Så himla fint ♥
 



Palla

Borde vara olagligt att plugga på fredagar och lördagar. Något av det värsta som finns. Skit-tenta. Hatar dig.




Sminkborttagningsmedel

Eftersom mitt favorit sminkborttagningsmedel från sephora är slut har jag letat rundor efter ett lika bra men inte lyckats helt. Det i den vita burken, från kicks är inte alls bra så köp inte det! Aco tar bort sminket bra men innehåller väldigt mycket olja så det blir fett och så ser man helt suddigt efteråt, och det tar ett bra tag innan man ser klart igen.

Nu senast köpte jag det från Isadora och det är bra! Ingen olja och man blir inte halvblind av det. Så det är ett tips till er. Ska använda det tills jag köper min favorit från sephora igen när jag är i Polen.




Kul liv

Vilken tråkig och dryg fredag. Måste verkligen plugga så kan inte hitta på något roligt idag. Men det går så himla trögt att plugga till den här tentan, både till den vanliga och nu till omtentan. Vet inte varför men har riktigt svårt att plugga inför den. Kan inte koncentrera mig mer än Max 5 min innan jag börjar göra annat. Skärpning Caroline! Men det är såå tråkigt och såå svårt.




MYNT

Ett tips är att spara exakt alla mynt ni har i en spargris i tex 1 år. Det gör alltid jag, börjar spara i juli, till juli nästa år. Och det går faktiskt väldigt fort att få ihop ganska mycket pengar. Själv har jag en elektronisk spargris vilket är bra, för då slipper man räkna själv. Sen växlar jag in alla mynt innan jag åker till Polen och helt plötsligt har jag en 1000lapp extra.

Nu har jag fått ihop 619 kr, en del kvar till 1000 men hoppas jag klarar det!




Countdown

Lite nedräkningar. Ser fram emot allt förutom tentan såklart.




Blåst

Varför ska det blåsa så onormalt? Och varför reagerar mitt huvud så starkt på blåst? Hej fredag & hej migrän.




Fredag imorgon

Imorgon har jag ingen skola och inte heller jobb ser det ut som. Men hoppas såklart att de ringer från jobbet, hoppas alltid på jobb :) Annars blir det plugg..

På lördag ska jag träffa Jessica, på måndag Anna-Maria och på lördag är det även bara 1 vecka kvar tills jag får se min älskling igen! Jag, Erica & Malin ska se Eriiiic igen.




Outfits

När jag har tråkigt (läs: när jag inte pallar plugga) brukar jag sätta ihop lite outfits för att kolla vad som passar till skolan/jobbet. Där här vita tröjan har jättefin öppen rygg men då får man ju ha ett linne under. Och så min älskade jeansjacka passar till det mesta. Och såklart, favoritjeansen.




Pray

Vart är världen på väg? Skrämmande.




Love Zumba

Zumban igår var jättekul! Dock hamnade inte jag och Emma bredvid varandra men sen får man byta plats om man vill efter halva så då ställde vi oss såklart tillsammans. Så kul att ha någon att träna med! Passet var dock riktigt jobbigt med roligt :D känns verkligen inte som 1 timmes träning eftersom att det är en väldigt rolig träningsform.




Summer miss u

Lite sommar nu vore ju inte helt fel! Brun man var. Just nu känner jag mig alldeles för blek, hatar det. Men solar aldrig solarium!




Trött

ÄNTLIGEN hemma! Att ta mig till och från Helsingborg tog idag 4 timmar och 45 min, hur sjukt? Lär inte bli mycket skola för mig den närmade tiden för jag orkar inte pendla 4-5 timmar per dag. Banarbetet kommer hålla på till september men som tur är det ju sommarlov juni-september. Tror jag har 18 gånger kvar i skolan, lär ju dock inte åka dit alla.

Nu ska jag äta och sen plugga.




Tips till er killar

Brukar ofta vara inne på MQs hemsida och titta på deras snygga kläder. Igår kikade jag även på killkläderna lite. Vet inte om någon kille läser min blogg men i så fall kan jag tipsa om denna snygga jackan! Det är en sån som jag köpte, den mörkblå men i en killmodell istället. SÅ snygg! Rea nu, 700 något så passa på killar :) är så nöjd med min tjejmodell på jackan.




New

Köpte ett nytt läppglans/stift från MaXfactor i förgår. Är inte precis ett läppglans utan mer som en penna typ, eeh svårt att förklara. Snygg färg i alla fall! Tycker dock det är lite för mycket färg att ha på läpparna till jobbet, antingen sminkade ögon eller läppar, lite sådär att ha både anser jag. Men till min egen skola funkar det :) 99 kr. Okej mina läppar ser snea ut på bilden haha.




Mot Lund

Tog tåget till Lund. Hemma om typ 2 timmar..




Tååååg?

Ta tåget till Åstorp och sen buss till hlm? (Heeemskt dock), ta pågatåget till Lund som tar 50 min, vänta i Lund i 22 min och ta Öresund till hlm 13.42? Vänta till 13.12 och ta 2 Öresund till hlm? Ahh vet inte! Dumma banarbete, alla innebär byten, blä nu blev det jobbigt.




Fail

Hämtade ut min tenta, pinsamt att ha såhär många fel!!




Pink 2day

Framme i skolan nu, väntar på fina Vloreta! Min räddning på seminariet haha :)




Så jobbigt

Så sjukt trött!! Övervägde verkligen att bara dra täcket över huvudet, stanna hemma och somna om. Det lockade verkligen men trots allt har jag väl lite ansvar i mig så det var bara att ta sig upp, inte på det bästa morgonhumöret dock.

Har seminarium idag, woho.. Varför sitter jag på en buss redan kl 7 då? För att skånetrafiken är cp och nu ska de ha banarbete till september, september?! Alltså är det ersättningsbussar. Och direktbuss till Hbg? Det kan man ju glömma. Buss till Åstorp och därifrån byte till tåg till Hbg, så jäkla jobbigt. Och det är inte direktbuss till Åstorp heller utan den stannar på alla stationer. Och nu tar det nästan 4 timmar för mig att ta mig till Hbg och hem. Ingen skön buss heller som det var förra året :( utan en gul fullproppad buss, livet leker! Hörlurarna räddar mitt liv just nu, musik <3

Ha en bra dag vänner.




Blä

Dålig kväll. Har så sjukt ont i huvudet, haft det hela dagen. Riktigt illamående och grymt trött. Imorgon måste jag upp vid 5.30 för att hinna till skolan i tid. Sån hemsk tid!! God natt.




Tummen ner

Har hört så mycket positivt om den här, att den är jättegod osv men den är ju vidrig! Luktar jättegott men smakar först sött kolsyrat vatten och sen får man en besk riktigt äcklig eftersmak av kakao. Nej tummen ner för Loka choklad!




LOVE

Såg dessa på Karolinas blogg, så gulligt med såna här par! Vill med :(




Fulaste videon på länge, hoppas ni överlever!




Zumba

Kom hem för typ 1 timme sedan, är så sjukt trött! Plugget går åt skogen för jag är så trött när jag kommer hem så jag orkar inte koncentrera mig och plugga.

Ikväll ska jag träna Zumba med Emma. Får väl gå och packa väskan snart, OM jag orkar resa mig från soffan hehe.




Orientering

2 lektioner kvar. Orientering för hela slanten idag!




Work

Jobb nu!




Kväll

Knappt något plugg idag heller, skärp dig Caroline!

Har i alla fall nyss tagit ett varmt bad. Borde sova för länge sen dock.. Imorgon ska jag ha 7,8 och 9or i idrott hela dagen, Haha hoppas det går bra, lite smått nervös ändå.

Btw så saknar jag min friend på bilden!! Fina Klaudia.




Flowerpower

När en lärare kommer fram till mig och säger "det verkar verkligen som om eleverna tycker om dig, de blir ju glada när du kommer", aaw det gjorde min dag :')

Är alltid så sent hemma nu för tiden.. Nu måste jag verkligen plugga lite annars kommer jag få IG på omtentan med. Får INTE hända!




Vädret!

Så härligt med 19 grader och sol!




Eftermiddag

Slutat jobbet nu, trött! Men det har varit kul idag! Stå inför 20-25 personer utan att vara nervös? Jag? Det hade jag verkligen inte kunnat tänka mig för några år sedan. Har velat bli lärare så länge jag kan minnas men det fanns ett problem, komma över nervositeten att stå inför en grupp personer jag inte känner. Men det var verkligen inte så svårt som jag hade tänkt! Det går hur bra som helst. Är så tacksam att jag fått chansen att vikariera, erfarenheter till tusen sen när jag ska söka jobb på riktigt ! :D Plus att det är sjukt kul.

Eleverna blir lika förvånade varje gång, "va, hade du 21 MVG och ska bli lärare?? Varför inte bli något där du kan tjäna mycket mer pengar?". Har med tänkt på det, skulle vara gött att tjäna 40 000 i månaden eftersom jag älskar pengar men samtidigt tycker jag det är viktigare att ha ett jobb man älskar, som man trivs på och som man gärna går till varje morgon. Kanske lite slöseri med betyg men äsch, lärare it is!

Väntar på mamma nu, därför jag skriver långa inlägg haha, för jag har tråååk.




Dagens citat

Jag älskar citat så det här får bli dagens citat! Synd att det ska vara sådär men i dagens samhälle är det tyvärr ofta det.




Jobb

Hann inte blogga imorse, sån stress! Jobbar i alla fall till 14.40. Därefter ska jag hem och så måste jag verkligen börja plugga seriöst till omtentan.

Har på mig en rosa tröja från MQ idag. Hann inte alls fixa mig imorse men skit samma!




Älskade jacka

Här kommer bättre bilder på min nya jacka. Velade ganska länge om jag ska behålla den eller inte, är ju väldigt dyr. Men jobbar ju så varför inte unna sig? Behöll den och den är en av mina absoluta favoriter. Mörkblå är snyggt!

1499 kr från MQ. Såg nyss att det är rabatt på den, så nu kostar den 1124 kr.




TRÖTT

Snart hemma, är dödstrött! Skitkul att jobba som lärare men man blir riktigt riktigt trött. Skulle kunna gå och lägga mig nu haha.

Jobbet var jättekul idag. Jobbade över lite, vaktade på ett prov med. Ska jobba imorgon med, woho.

Sen tog jag bussen till stan & sjukgymnasten. Stress, stress & kom lite för sent. Var där 1 timme och nu ska jag hem, inte ätit sen 8 på morgonen, inte bra när man har diabetes!! Men har
Inte haft tid, så kan det gå ibland.

Btw älskar jag min nya jacka från MQ, kan visa bättre bilder sen. Den är riktigt snygg, redan fått en massa komplimanger för den :') MQ har så dyra kläder men samtidigt är de galet snygga. Min nya favoritaffär, hellre köpa färre plagg som är riktigt snygga än många som är sådär.




Dag 7 - Beskriv din skola

Dag 7 - Beskriv din skola
 
Ehm ja, Campus Helsingborg. En väldigt stor skola men 8 våningar och en massa studenter! Kallt överallt, en kaffeteria som säljer lite olika ätbara saker. Lätt att gå vilse, en massa trappor & en massa hissar. Ganska så ny skola tror jag för den är inte särskilt förstörd. Gillar inte den så mycket dock!
 
Kan beskriva mitt gymnasium smått med. Bästa Linnéskolan! Själva skolan är väl inte den vackraste men hey, det är liksom Linné?! Och det räcker. Där trivdes jag så himla bra.
 
Såhär ser Campus ut
Och här är Linné!
 
Innan Linné gick jag på väster, från förskolan till 9an. Skolan var absolut inte fräsch men när vi slutade renoverades hela skolan (såklart?) och nu är den snyggast i Hlm och tydligen modernaste skolan i Sverige, grymt fin i alla fall!
 



Mot jobbet

Är på väg till Linné nu. Ska ha 3 lektioner. Franska, engelska och elevens val. Sen ska jag till sjukgymnasten.

Har på mig en av favorittröjorna, från bik bok.




Måndag

Hellu!

Vaknade upp med världens huvudvärk, skit. Skulle ändå inte kunna åka till skolan. Ska gå och lägga mig igen men sen jobba från 12-15.

Skulle det inte vara sol och 17 grader idag? Just nu ser det bara grått ut.. Ha en bra dag!




Söndagskväll

Är så ledsen över mitt IG :( så ställ frågor på ask istället för att få mig på bättre humör! http://ask.fm/carro93




IG

Fick IG på tentan i språkhistoria. Jäkla skit! Känner mig helt knäckt :((( aldrig fått IG, detta känns riktigt riktigt hemskt.




A lot going on

Tja!

Imorgon skulle jag egentligen till skolan men nu går det bussar istället så resan till och från Hbg kommer nu ta 3 timmar. Själva föreläsningen är endast 1,5 timme och jag skulle vara tvungen att gå efter 45 min så det är ju inte alls lönt. Så jag ska jobba istället, inte så många timmar dock! Sen ska jag till sjukgymnasten sen träna med Emma och därefter plugga. Intensiv dag! Sen jobbar jag tisdag/onsdag med, träning på onsdag, skola på torsdag, emporia med Jessica på lördag & plugg på söndag. Mycket going on!




VÅR

Vilket härligt vårväder det är idag! Första gången jag skippade vinterjackan i år och istället tog jag min vårjacka.




Pluggar




Dag 6 - Sommarbild

Har så många sommarbilder men här är en av de, ganska gammal men fina minnen!
 



Höj lönerna!

Väldigt intressant artikel!

Åhttp://www.lararforbundet.se/web/ws.nsf/bilagor/378916AFCEB33C4DC12579C7002E1AEF/$FILE/lonerapport_nr9.pdf

Om ni någongång funderat på att bli lärare tycker jag absolut att ni ska läsa den.

Det finns så sjukt stora brister på lärare! Platserna till utbildningen står tomma, knappt någon vill bli lärare. Varför? Utbrändhet, sjukt mycket stress, brist på respekt av eleverna, för stor arbetsbelastning, för mycket pappersarbete och framför allt; FÖR LÅGA LÖNER! Kommer inte lönerna höjas kommer framtida barn gå i skolan utan lärare som kan undervisa. Jag hoppas verkligen att lönerna kommer höjas och det snarast. 10 000 vore väldigt bra!

Jag älskar läraryrket men lönerna är så katastrofalt dåliga om man jämför med hur stor arbetsbelastningen faktiskt är. Så hey politiker, vill ni ha framtida lärare? Se till att höja lönerna och det nuuuu. Annars får ni en brist på 59 400 lärare.




Yey

På måndag ska jag äntligen träffa min saknade kompis!! Wiiie ska bli så himla roligt!




Söndag

Yes äntligen funkar blogg.se appen igen!

Idag har jag en massa att göra, främst måste jag börja plugga till omtentan i språkhistoria. Inget prov har någonsin gått såhär trögt att plugga inför som detta. Det är såå svårt och såå tråkigt :(




Smartis

Här sitter jag och skriver av allt från powerpointen som användes på föreläsningen jag missade förra veckan. 2 timmar har jag suttit och skrivit och nu säger mamma "Caroline, vi har ju faktiskt en skrivare, varför skriver du inte ut det istället????". Ja det var en himla bra fråga.. Så smart Caroline, guldstjärna till mig. Woho.
 



Just give me a reason

Jag har aldrig gillat Pink och hennes låtar men den här låten är ju bara så bra!



Dag 5 - När var du som lyckligast

Dag 5 - När var du som lyckligast
 
STUDENTEN! Världens bästa dag ♥



Sämsta helgen

Hemsk migrän hela dagen igår och fruktansvärd mensvärk hela natten och hela dagen idag. Har tagit alldeles för mycket medicin med, 7 eeze, 5 mg zomig och en riktigt stark krampmedicin från Polen så nu känner jag mig inte på topp direkt. Misslyckadhelg.se

Semir frågade om jag ville hänga med honom och Nicole idag, skulle vara skitkul men jag känner mig som en halvdöd elefant idag så känner tyvärr inte alls för det, ska inte röra mig från soffan på hela dagen.. Men hoppas ni får det kul!




FML

Har en helvetesnatt framför mig. Sån här värk borde vara olaglig! 0 timmars sömn i natt? Antagligen.




Chanel

Finaste ryggsäcken i universum? Svar: antagligen jaa! Ge mig ge mig.




Småsaker

Köpte lite småsaker idag. Den nya FRIDA och spotify premium i en månad, mitt har slut idag. Sminkborttagningsmedel från Isadora, hoppas det är bättre än det från Apoteket. Hämtade ut ett paket från h&m och så köpte jag äntligen den omtalade boken "Femtio nyanser av honom". Någon av er som läst den? Har hört mycket, både bra & dåligt så tänkte ge den en chans och se vad jag tycker. Och där var lönen slut :( bara att vänta till nästa nudå!

Migränen kan dra åt skogen, går ju inte över!!!!




Thomas Sabo ring

Fick en jättefin ring från Thomas Sabo av mamma idag. Blev jätteglad, den är så enkel men så vacker :) tacktack finaste mami!




Idrott?

Mår skit skit skit! Men ska ut lite nu, få lite friskluft. Vädret är ju bara för deprimerade dock..

Fick frågan om jag kan vikariera i idrott hela onsdagen. Jag och idrott? Hahah är ju verkligen ingen idrottstjej men gillar utmaningar so why not! Så på onsdag ska jag ha 7, 8 och 9or i idrott.




Ordinary Friday

Hoppas ni får en bra fredag! Själv mår jag katastrofalt dåligt. Tårarna bara rinner ner för kinderna för jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Vet inte hur länge till jag pallar med ett sånt här liv, migränen förstör mitt liv helt!




Körkortsplaner & torsdagstankar

Gårdagens föreläsning var faktiskt ganska intressant. Handlade om olika juridiska frågor i skolan, tex vad som händer om en elev vägrar lämna ifrån sig mobilen efter att läraren sagt till flera gånger och liknande.

Sen hämtade jag även ut min tenta. Visste att jag hade fått G på den men ville se den. Blev faktiskt riktigt besviken! Fick bara 20 p av 40 och 20 var G så jag fick exakt G. Hade jag fått ett p mindre hade jag fått IG, så himla kasst! Inte så att jag hade förväntat mig ett VG men 25 p trodde jag absolut att jag skulle få, så mycket tid och kraft jag la på den tentan. Den var sjukt svår!!! Det betyder alltså att hälften av de 12 sidorna jag skrev bara var skit? Känns ju sådär! Så det känns väldigt snålt av lärarna. Hade jag lämnat in arbetet på gymnasiet hade jag lätt fått MVG, jag märker verkligen hur stora skillnaderna är mellan betygssättningen på gymnasiet och på universitetet, helt sjukt! Får man ett G på universitetet blir man liksom asglad (VG är högst). Satsar inte på mer än G nu på universitetet men känns ändå inte så kul att "bara" ha klarat sig precis på gräsen. Tyckte att deras kommentarer var lite elaka haha.

På tal om något annat så har Semir äntligen skrivit in sig på TT nu! Nu ska även han ta tag i körkortet, får se vem av oss som tar det först då. Let the competition begin hehehe. Ni hoppas på mig va?;) på tiden att jag tar det snart ju. Men pluggar heltid och jobbar mycket, det plus migrän nästan varje dag leder till att det varken finns tid eller ork till körkortet. När jag sedan väl är ledig någon dag eller helg så är ju inte drömmen att direkt övergå till körkortsböckena istället, utan då vill jag hänga med min familj, vänner, vara inne på datorn & lite sånt. Men förhoppningsvis kan vi peppa varandra lite på vägen nu.




Kväll

Kollar på tonårsbossen, kul program! Känner igen mig i tjejerna som älskar att shoppa haha! Det är alltså tonåringen som ska vara boss över ekonomin en månad.

Annars så har jag varit duktig och läst ut nästan hela "juridik för pedagoger". Det här stycket var ju mindre kul. Hoppas inte något sånt händer mig i framtiden i alla fall..




Pluggar




Förhoppningsvis 365

Om resan blir av, hoppas hoppas, så åker vi till Dubai om exakt 1 år, 365 dagar, på påsklovet 2014. Åååhh!




2010

Så tjockt hår jag hade 2010 :o ångest! Det är mycket tunnare nu, blä.




Perfection

Igår tittade jag på LOL för 8e gången. Favoritfilmen kan aldrig ses för många gånger! Den är så himla bra. Hann dock inte kolla klart på den för resan till Hlm tar ju "bara" 1 timme men ska se klart den idag.

Och Douglas Booth (Kyle i filmen) är så himla perfekt. Verkligen drömkillen! Världens sötaste.




Not so good

Förlåt för dålig uppdatering.

Igår tränade jag och Emma Zumba och det var kul som vanligt! Men ingen av oss hade lika mycket energi som vi brukar så jag var helt slut. Träffade även Samar som också var på Zumban, haha båda tyckte det var så sjukt jobbigt! Så när jag kom hem från träningen var jag så galet trött. Somnade på soffan redan kl 10 och när jag vaknade kändes det som om någon högg mig i huvudet med en kniv, tänkte att förhoppningsvis går det över efter mer sömn. Men idag vaknade jag upp och mådde ännu sämre, jävla migrän.

Idag måste jag verkligen ta tag i plugget med!




20.03

Galet trött! Finalen i Sveriges mästerkock nu, hejja Carl!




Träning

Blir träning med Emma ikväll, hoppas hon får tag i en biljett bara!




Någon?

Ingen som kan skjutsa mig från stationen till Linnéskolan på måndag (15 april) runt 12.50? Måste nämligen vara på Linné kl 13! Vore ju sjukt snällt! Kan betala lite:)




Dag 4 - En favoritbild

Dag 4 - En favoritbild
 



@Hbg

Väntar på tåget, på mitt stammisställe haha. "Det vanliga eller?", yepp, you know me.

Kul med frågor på ask, söta ni är!




För tidigt

Att ta tåget 7.30 är en omänsklig tid, måste upp vid 6 och det är så hemskt. Går alltid upp vid typ 6.20 istället och sen stressar jag ihjäl mig. 

Skola mellan 9-12..




Gulligt

Söt kommentar :') själv hatar jag min röst..

Nu ska jag typ gå i ide. Nej men har sån hemsk migrän så jag vill bara typ disappear ett tag.




Tröttis

Lång dag på jobbet & la mig alldeles för sent så nu är jag galet trött & har äckligt ont i huvudet. Älskar undervisa i svenska, det är så himla roligt ! Och känslan när eleverna verkligen verkar tycka om en :')

Hade en timme över och hade verkligen inget att göra så detta mästerverket skapade jag, hahha no life alltså! Tog 40 minuter..

Kom precis ut från sjukgymnasten (går där för att få hjälp med migränen), har bytt sjukgymnast för hon här är bättre på spänningar och liknande. Gillar henne! Jag har så mycket spänningar i huvudet, axlar och framför allt nacken! Fick lite tips om hållningen och liknande.




Tråk

Min räddning medan jag sitter och väntar på mamma. Har såååååå grymt tråkigt!




Dag 3 - En låt som passar till ditt humör just nu

Dag 3 - En låt som passar till ditt humör just nu
 

Denna låten passar alltid till mitt humör, den är sådär mysig och bra! Passar till alla humör, även en sån här vanlig, tråkig tisdag då det inte händer så mycket.



Bad hairday

Är på jobbet nu. Känner att migrän är på G, åh nej!

Idag måste jag plugga och sen ska jag till sjukgymnasten. Har en riktig bad hairday idag så ni får bara se min snygga, nya kofta. Ha en bra tisdag!




So tired

Är DÖDSTRÖTT!! Vill bara soova. Men innan jag somnar vill jag svara på lite frågor på ask! Nu för tiden har ju verkligen nästan alla ask! Så himla kul :) http://ask.fm/carro93

Komma upp i 400 frågor vore ju nice! Sooov gott.




Choklad

Eftersom träningen sket sig rejält och jag är så irriterad & sur ska jag tröstäta choklad istället. Kanonvändning va..?




BLÄ

Eftersom det är fler av er som undrar skriver jag samma svar här som jag gjorde på ask och i kommentaren!
 
är såååå irriterad!! Emma bor i Sjöröd så inte så kul för henne att åka så långt och inte ens få träna.
biljetterna till gruppassen ska släppas exakt 24 timmar, finns bara 20 platser till zumba (5 är drop in som man inte kan boka utan endast hämta på plats 30 min innan passet börjar) så loggade både jag och emma in på varsin dator igår kl 18.20 och jag uppdaterade sidan varje minut tills den blev 18.29, då satte jag på text tv där de även visar sekunder så uppdaterade jag sidan seriöst varje sekund. Så när den var PRICK 18.30 och 00 sekunder så står det redan FULLBOKAT. Det är OMÖJLIGT att 15 platser tar slut på en halv sekund, det går bara inte. Förstår om de tar slut på 1-2 minuter men inte 0,5 sekunder!! så fick ingen av oss biljett så mejlade jag dem och de sa att de inte vet varför, ja okej hjälper ju mig jävligt mycket. Är säkert så att de som känner instruktören/de i receptionen på något sätt bokar innan.. så gick vi då till drop in idag, kom dit kl 17.45, alltså 45 minuter innan passet bokar. Så står det redan 11 personer i kö, när vi kommer fram så är såklart de jävla drop in biljetterna med slut, jag får tag i den sista men inte Emma. Då säger hon i receptionen att vi kan vänta tills den blir 20 över, för de som inte hämtat ut sina biljetter då får inte de. Så där står vi i 45 minuter, 2 hämtade ut sina biljetter och sen blev kl 18.20 och personen hade inte kommit men så kommer hon när den nästan är 18.21 och får ändå sin biljett. Känns ju inte snällt att jag tränar själv om jag är där med Emma så ingen av oss kunde träna. Så jäkla värdelöst, hur ska man få tag i en biljett då? Campa på 24/7 eller? Är så fruuuuuktasvärt irriterad!! Sjukt onödigt att betala pengar för ett gymkort (vi vill främst ha det för att gå på pass) om man ändå aldrig får chansen att träna.
 
Var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ peppad på träning!!!



SÅ SUR

Jävla skitgym!!!! Är så sjuuuukt sur. Börja inte träna på 24/7 för det suger mest i hela världen.




Dag 2 - Dina Husdjur

Dag 2 - Dina Husdjur
 
Har inga husdjur.. Vill ha en hund men det vill inte mamma. Det enda jag haft är fiskar men det var ju fett tråkigt så jag sålde de efter två dagar haha. Så nu är jag husdjurslös.
 



Måndag

Jobbar till kl 15 men sen ska jag nog vänta på mamma, pallar inte ta bussen plus att jag verkligen behöver plugga!

Sen ikväll ska jag träna med Emma, har haft på mig fel kläder de andra två gångerna. Har verkligen svettats som en griiis. Så idag är det bomullskläder som gäller! En tröja med ganska öppen rygg så hoppas jag att jag inte blir lika varm. Nu ska jag fortsätta plugga lite här innan det är dags för nästa lektion som är elevens val. Ha en toppendag!




Jobb

Vaknade med lågt blodsocker och precis när jag skulle gå och lägga mig igen får jag ett samtal från Linné om jag kan jobba idag, javisst! Så nu ska jag snart iväg.

Kör på denna outfiten idag, min fina väst.




Snart midnatt

Ska snart sova, ingen skola imorgon, såå skönt! Hoppas dock på jobb, skulle varit så kul :) men vi får se hur det blir.

Min drömkille & mitt drömresmål på en och samma bild, inte helt fel ju? God natt!




Ask me

Har du tråkigt en söndagskväll som den här? Ställ en fråga eller två vetja! http://ask.fm/carro93 plus att ni är anonyma. Bra va?:D




Min fina ängel

Himlen tog tillbaka en av sina finaste änglar alldeles för tidigt. Saknar dig så himla mycket mormor! 16 år sedan. Min ängel.

Livet är så orättvist för jag hann aldrig lära känna dig ordentligt. Jag var bara 4 år när himlen bestämde sig för att ta tillbaka dig. Men ändå minns jag dig, inte detaljerna men i stora drag. Men jag har fått höra att alla i din omgivning såg dig som en levande ängel, tror inte det finns någon person som ogillade dig, för hur kan man? Du var en fantastisk person som alltid var mån om alla andra. Du hade precis gått i pension och det var nu den riktiga semestern skulle börja. Men då försvann du istället. Jag antar att himlen behövde få tillbaka sin fina ängel. Hoppas du vet att jag tänker på dig mycket mormor och det gör Damian med. Din död tog otroligt hårt på min bror, du var den person han stod närmast av alla i hela universum. Hoppas du tittar ner på vår familj mormor, och är stolt över det vi åstadkommit. Jag önskar att du hade fått se mig växa upp, jag önskar att du hade fått se mig ta studenten, jag önskar att jag hade fått krama dig varje sommar när jag kommer till Polen.

Idag har det gått 16 år, men i våra minnen och framför allt i våra hjärtan finns du alltid kvar. Mamma, Damian & jag saknar dig så att det gör ont. Vila i frid min ängel! <3




Skönt

Åh så skönt!! Skriftliga omdömen är sååå jobbigt att skriva så riktigt skönt att det kommer försvinna. Nu gäller det bara att lönerna höjs med.. Gärna några tusen tills dess att jag börjar jobba!




Pluggar




Spara

Är ganska duktig på att spara pengar till Dubai om jag får säga det själv! Det kan jag göra tack vare att jag jobbar ganska mycket varje månad. Nu gäller det bara att hitta ett sommarjobb också, tror jag har ett på gång och sen är jag ganska nära min dröm att åka till Dubaaaaai!




Dag 1 - Bästa Resan

Dag 1 - Bästa Resan
 
Helt klart Cypern 2009, det var helt underbart!
 
Men även Stockholmresan med klassen, den var helt underbar !



Lista

Som ni kanske vet är jag sämst på att fullfölja sådana här listor men jag tänkte ge det en chans till med inte mindre än 1 lista på 114 dagar! Ehh det är ju nästan 4 månader men det kan ju bli skoj. Glömmer jag en dag (vilket jag lär göra då & då) kan ni ju skriva en liten arg kommentar med tex "Carro, nu glömde du ju listan!!!".

 

Dag 1 kommer snart.
Dag 1 - bästa resan
Dag 2 - dina husdjur
Dag 3 - En låt som passar till ditt humör just nu
Dag 4 - En favoritbild
Dag 5 - när var du som lyckligast
Dag 6 - Sommarbild
Dag 7 -beskriv din skola
Dag 8 - En annan favoritbild
Dag 9 -din framtid
Dag 10 - lista med frågor
Dag 11 -bästa minnet
Dag 12 - En vinterbild
Dag 13 -bästa låtarna
Dag 14 -olika citat som stämmer in på dig
Dag 15 - Min facebook profilbild med flest likes.
Dag 16 - Mina favorit TV serier
Dag 17 - En viktig person i mitt liv.
Dag 18 - En bild som jag älskar.
Dag 19 - Favoritbild.
Dag 20 - En låt som betyder mycket.
Dag 21 - En bild på en tid jag saknar.
Dag 22 - Mina drömmar 2013.
Dag 23 - En bild från min förra sommar.
Dag 24 - Bakgrund på mobilen.
Dag 25 - En favoritbild.
Dag 26 - Några favorit citat.
Dag 27 - En bild jag tycker visar kärlek.
Dag 28 - En bild som får mig att le.
Dag 29 - En bild på mig och en kändis.
Dag 30 - En bild på mig och någon i min familj.
Dag 31 - Min mobiltelefon.
Dag 32 - Bilder på mitt/mina favorit klädesplagg.
Dag 33 - Något jag önskar mig från tomten.
Dag 34 - Min nuvarande profilbild på facebook.
Dag 35 - En bild på mig från min förra julafton och en från iår.
Dag 36 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 37 - En person jag vill träffa just nu.
Dag 38 - Min favorit årstid och varför.
Dag 39 - Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 40 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
Dag 41 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 42 - Bild på mig och min bästa vän.
Dag 43 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 44 - Någonting jag oroar mig för.
Dag 45 - En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 46 - Smink jag använder.
Dag 47 - En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 48 - Någonting jag ångrar.
Dag 49 - Innehållet i min väska.
Dag 50 - En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 51 - Min dator.
Dag 52 - En bild på det jag köpte senast.
Dag 53 - Min favoritfilm.
Dag 54 - Bild på mig och dom jag brukar vara med.
Dag 55 - En person jag älskar.
Dag 56 - Min familj.
Dag 57 - Vad jag gör på fritiden.
Dag 58 - Min favorit outfit.
Dag 59 - Min favorit låt.
Dag 60 - 10 saker jag gillar.
Dag 61 - 10 saker jag inte gillar.
Dag 62 - Mitt rum.
Dag 63 - Favoritsak/grej i mitt rum - och varför?
Dag 64 - Något jag vill göra.
Dag 65 - Berätta om mig själv.
Dag 66 - Staden där jag bor.
Dag 67 - Mina kompisar.
Dag 68 - En person jag ser upp till.
Dag 69 - Skolan jag går på.
Dag 70 - Bloggarna jag läser.
Dag 71 - Vem är den roligaste jag vet?
Dag 72 - Bild på min garderob.
Dag 73 - Min kamera.
Dag 74 - Hur ser min framtid ut?
Dag 75 - En bild på någon jag saknar.
Dag 76 - En bild på mitt rum som det ser ut just nu.
Dag 77 - Ett kort någon annan tagit på mig.
Dag 78 - Min högsta dröm.
Dag 79 - En person/kändis jag önskar att jag träffat.
Dag 80 - Detta gör jag på helgerna.
Dag 81 - Hit vill jag åka innan jag dör.
Dag 82 - Favoritstad - Och varför?
Dag 83 - En vän som bor långt bort.
Dag 84 - Bild på det jag köpte senast
Dag 85 - Favorit ställe/plats.
Dag 86 - En tv-serie jag älskar.
Dag 87 - Något jag ritat.
Dag 88 - Snyggaste kill/tjejskådisen.
Dag 89 - Detta är jag beroende av.
Dag 90 - Något jag vill ha just nu.
Dag 91 - Mitt framtida bröllop.
Dag 92 - Min idol.
Dag 93 - Detta åt jag till frukost.
Dag 94 - Fem bra saker som hänt.
Dag 95 - Bästa bok jag läst.
Dag 96 - Mina 4 närmaste.
Dag 97 - Min favoritdricka.
Dag 98 - 5 olika outfits.
Dag 99 - Den här veckan.
Dag 100 - 5 saker jag ser fram emot just nu.
Dag 101 - Mitt favoritgodis.
Dag 102 - Mitt stjärntecken och om det passar med min personlighet.
Dag 103 - Hiss o diss den senaste månaden.
Dag 104 - Min dag.
Dag 105 - 10 snygga kändisar.
Dag 106 - Det här får mig att gråta.
Dag 107 - Mina rädslor.
Dag 108 - Vädret just nu med bilder, och ditt humör just nu.
Dag 109 - Favoritaffär.
Dag 110 - Husdjur.
Dag 111 - Vad jag lyssnar på för musik.
Dag 112 - Mitt favoritband.
Dag 113 - En person som gjort mitt liv bättre
Dag 114 - Frågestund



JACKOR

Här kommer videon! Ignorera mina söta rosa strumpor bara haha. Som sagt är kvalitén inte den bästa men hoppas det funkar :)
 
Min favorit är nog den rosa från MQ och min vinterjacka från MQ och såklart en av mina svara skinnjackor! (alla i fejkskinn)
 
 



Video

Eftersom att det var några av er som ville se mina jackor har jag nu fotat/spelat in små videoklipp på alla! Tycker dock jackor är det svåraste klädesplagget att fota eftersom de är så stora och klumpiga.. Men ni får se om det blir godkänt eller inte. Ska bara sätta ihop allt till ett videoklipp så kika in snart!
 



MALLORCA

Kollade igenom lite bilder från Spanien 2008, haha jisses.. Var där med mamma, Semir och hans mamma så det var en väldigt rolig resa! Här kommer en liten bildbomb, så liiiiten Semir var!
 
Åh vad jag blir sugen att återvända till Spanien igen!



Movies

Hyrde 3 filmer i söndags men har såklart inte orkat/hunnit kolla på de. Jag är verkligen inte en filmmänniska. Kollar kanske på 2-3 filmer i månaden. Däremot gillar jag mer att kolla på serier, tex gossip girl, revenge, hart of dixie och liknande.

Har ni sett någon av dessa filmerna? Har börjat kolla på the descendants nu, bra hittills i alla fall!




Så himla tråkigt

God morgon! Känns som om detta kommer bli en absolut lika tråkig lördag som vanligt. Det händer verkligen ingenting här. Åh vad jag hatar bo här, skulle vara vilja flytta härifrån. Det finns typ ändå inget som håller mig kvar här. Allt är så himla tråkigt & det känns som om jag, sedan jag slutade gymnasiet verkligen inte gör något kul alls, aldrig..

Känns som om hela min ungdom passerat utan att jag ens gjort något roligt. Vad brukar ni göra på helgerna? Ge mig lite tips tack!




Gulleplutt

Übersöt är det rätta ordet för att beskriva Shakiras gulleplutt! Så grymt söt. Tänk att inse att man har en av världens bästa sångerskor till mamma och en av världens bästa fotbollsspelare till pappa när man växer upp. Inte helt fel kombination? ;)

Sov gott finisar!




19

Har 19 jackor, hehe oops. Men då har jag räknat med exakt alla jag har, vinter plus alla vårjackor & skinnjackor. Vill ni se de? I så fall kan jag fixa ett videoinlägg imorgon :)




Jackor

Har ni många jackor? Jag trodde inte jag hade så många som jag faktiskt har. Har inte räknat de men gissar på 11 stycken kanske? Hur många har ni?




Mumsi

Har grymt ont i huvudet, antagligen pga att det blåser. Så nu ska jag unna mig en choklad cheeschake från espresso house, äter bara choklad när jag redan har migrän och ändå måste ta medicin. Smaka den här om ni gillar choklad!




Inställd fest :(((((

Rättat klart allting, skönt! Nu ska jag hämta mitt paket från MQ, woho happy. Skulle ju till Lund på Anna-Marias fest idag, var så sjuuuukt taggad! 39 personer skulle komma och det skulle bli en sån sjukt grym kväll. Så blir hon så himla sjuk i onsdags att hon inte ens kan röra sig ur sängen. Festen blev såklart inställd, riktigt surt! Blev så ledsen haha. Men krya på dig Aniiiis! Dock ska den bli av någon helg nu snart hoppas jag. Sen flyttar hon till Italy, lyxlirare! Så nu ska jag bara vara hemma hela kvällen. SÅ tråkigt.




Fredag

Hejhej! Varit uppe sen 9.40. Rättat lite arbeten, fyllt i timmarna jag jobbat och lite sånt. Nu ska jag till Linnéskolan en runda.

En av favorittröjorna är på, den är så mysig! Ha en fin eftermiddag.




01.12

Blä, har jätteont i huvudet! Hade tänkt rätta alla engelskauppsatserna nu ikväll men det orkar jag inte.. Så imorgon ska jag till Linné, sätta mig i lärarrummet och rätta de sista snabbt. Sen ska jag skriva en lapp till läraren om hur veckorna gått, hehe tar mitt arbete på största allvar!
 
Ingen skola imorgon, skööööönt. Imorgon ska jag visa er det jag behöll från mitt h&m paket jag fick hem idag och kanske kommer mitt paket från MQ imorgon? Så kika in här då! Märkte nyss att jag skrev imorgon 3 gånger (4 med den här), tror ni fattat det vid det här laget hehe. Men puss och god natt ♥
 



Veckans vill ha

Snyggt från Cubus, inspo!




Trött

Äntligen hemma! Så grymt trött och hungrig, måste ha mat nuuuuuu. Hörs när jag får lite mer energi för just nu ligger den nere på 0.




Skoooolan




@school

Framme i skolan nu, föreläsning 13-16, DRYGT! Och huvudvärken börjar komma krypande..




Jeansväst

Idag inviger jag min nya jeansväst. Men under vinterjackan. Det är ju sol men det är inte tillräckligt varmt för skinnjacka för min del. Måste vara 15-20 grader för att jag ska börja använda skinnjackan, fryser alltid..




Fråga på ask

Fick en fråga på ask om jag kan lägga upp en bild på min ögonfärg, har för mig att jag gjorde det för någon vecka sedan men here you go! Gröna ögon har jag alltså, som blir väldigt turkosa när jag gråter.

God morgon förresten. Nu ska jag äta frukost och sen åka till skolan. Skönt att börja kl 13.




Fika & vaccin

Igår träffade jag Anna över en fika på lövet, trevligt! Sen gick jag vidare till Göinge kliniken för att ta mina sprutor. Twinrix gjorde ganska ont men livmoderhalscancervaccinet, hjälp!! Fy vad den tredje och sista sprutan gjorde ont, spänner som bara den. Men det gick över ganska snabbt. Men hela dagen igår och idag har jag haft riktigt ont i armen efter twinrix, så jag fick inte träna. Men på måndag kör vi igen!

Ska snart sova, puss & god natt :)




Ask

Underhåll med frågor! Bara att klicka på länken och fråga, alla är anonyma :) http://ask.fm/carro93




Nak

Sorry för dålig update men efter tåget fick jag hemsk migrän, surprise, surprise? Handlade på kvantum snabbt med mamma efter skolan & var så blek och sjukt illamående. Sedan dess har jag legat utslagen på soffan efter 5 mg zomig. Brukar bara ta 2,5 men idag kändes det som om det skulle bli för lite.

Jaja, nu tar jag ett bad. Tänkte tipsa om ett jättebra silverschampo! Från märket Nak. Bästa jag provat, mycket bättre än det från schwarzkopf, så prova det!




I Helsingborg

Pluggade till sent igår vilket ledde till att jag gick upp en halvtimme senare vilket i sin tur alltid leder till STRESS. Hann i alla fall med tåget till Hbg. Vloreta var i samma seminariegrupp som jag, som jag saknat den tjejen!! Var så kul att träffas och prata igen. Vi tycker exakt samma om skolan så det var skönt att prata av sig med någon som känner och tycker likadant. Vi kom fram till att utbildningen suuger. Både blev jätteglada när vi insåg att vi är i samma grupp, det räddade våra liv idag hehe. I alla fall, seminariet var fett tråkigt men nu är det gjort, skönt. 2 kvar på denna delkursen.

Nu skulle jag ta tåget men såg att det endast går till Åstorp, gjorde det misstaget 1 gång så aldrig mer. Så fick gå tillbaka till graffiti och nu sitter jag här och väntar till nästa. IPAD i såna lägen <333




00.00

Är så sur på mig själv att jag började plugga så sent! Måste upp kl 6.00, alltså ahh. Är inte ens klar med plugget med har 1 timme på mig på tåget så får läsa på då. Svåra texter det här. Sov gott!




Orkat inte

Imorgon är det skola, har seminarium så nu måste jag plugga. Ute i sista sekunden som vanligt, typiskt mig.




TS

Sjuksköterskan som tog vaccinet blev helt förälskad i mina Thomas Sabo smycken. Hon tyckte främst att armbandet var så sjukt vackert, tror hon sa det 8 gånger haha. Så jag gav henne länken till royal design som hon skulle kika på. Håller med om att armbandet är fantastiskt, fick det av min kära mor i födelsedagspresent. Både ringen, halsbandet och armbandet är från Thomas Sabo. Mina favoriter.




Nytt linne

Köpte ett linne på Vero Moda idag, för 149 kr. Djup rygg, så snyggt!




Varför är jag inte rik?

Jag pallar inte att MQ ska ha så snygga kläder!! Hittade 4 plagg jag typ skulle dö för, så grymt snygga. Bl.a. Denna jackan. Priset? 1500 kr, sjukt.




Spruta

Waah vill inte!!




Fika

Lite ändrade planer, Anna Smsade och frågade om jag ville träffas så nu blev det lite stressigt men ska möta upp henne för en fika snart, ska bli kul :)




Booty shake

Bästa zumba-låten! BOOTY SHAKE, älskar att dansa till denna.



True story

Hahah true!! Teeeext me.




Sprutor

God morgon. Alltså jag är trött idag idag?! Vad är det med mig? Idag ska jag ta 2 sprutor vilket känns sådär kul eftersom jag är så rädd för sprutor (även om jag tar 5 om dagen men det är inte samma sak). Ska ta den allra sista sprutan mot livmoderhalscancer, skönt för tycker den är riktigt obehaglig att ta. Och sen direkt efter ska jag ta den sista sprutan mot hepatit A och B, så har man skydd i 20 år. Mamma tyckte det var bäst att ta båda på samma gång, där skiljer våra åsikter sig lite haha men jaja får väl lyssna på henne.




Tröttis

Zumban var grymt jobbig idag!! Och hade på mig alldeles för varma kläder, svettades som en griiiis. Bomullskläder in my heart, aldrig med elastiska när jag tränar. Har som sagt 0 energi idag så de sista låtarna orkade jag knappt. Men det var kul i alla fall :) nu ska jag bada, är så frusen idag så vill värma mig lite.

Ha en bra kväll!




Let's Zumba

Yey, fick tag i en biljett!




Mot gym1

Ska snart packa väskan och dra mot min favoritträning, Zumba! Dock glömde jag boka igår hos Semir och biljetterna tar alltid slut på 1 min, bokstavligen. Men det finns 5 drop in biljetter man kan hämta 30 min innan det börjar så jag hoppas jag får tag i en sån. Håll tummarna för är så sugen på att träna!




Typiskt svenskt

Finns det något mer typiskt svenskt än det här? Det är 7 plusgrader och sol, då tror de flesta svenskar att det helt plötsligt är sommar, springer ut, sätter sig i solstolen, tror de ska bli värsta bruna, går runt i t-shirt vilket leder till att halva Sveriges befolkning blir förkylda om några dagar, grillar och tror att det är juli. Hey, det är bara 1 april, inte sommar än! Alla grannar med trädgård kommer ut som små kryp ut sina hål, hahha alltid samma sak, ganska underhållande..




April april ;)

Klart jag inte ska sluta blogga finisar! ÄLSKAR ju att skriva :D så hoppas ni hänger med i bloggen i mååånga år till!




Tack för denna tiden

Efter att ha bloggat nästan varje dag i 4 år känns det som att det är dags att ta farväl av bloggen. Den tar upp alldeles för mycket tid. Tack till er som hängt med under åren! KRAM




Dagens planer

God morgon! Känner mig så sjukt trött, kan det vara pga att våren är på väg och hela väderförändringen? Är helt slut.

Dagens planer är i alla fall att bror ska komma över på middag, saknat honom! Sen ska jag plugga lite, rätta en massa texter (jobbet) och så ska jag träna.

Vad ska ni göra idag?




April




Natti

Är så sjukt trött! Vet inte vad det är med mig idag.. Men Semir var också så trött så vi höll både på att typ somna haha.

Ska bara ta min spruta och sen väntar sängen på mig. Här ser ni toppen och västen på btw :)