slide show

I'll be okay?

Jag mår inte så bra just nu.
 
Jag har aldrig tidigare vetat vad ångest är men nu vet jag. Jag är nere hela tiden och ångesten håller på att äta upp mig. Jag har sån sjuk ångest över att jag ännu inte fått ett jobb när vårterminen drar igen i januari, jag måste ha ett jobb, det stressar sönder mig. Jag har ångest över examensarbete, det går bra men jag får ju jobba ihjäl mig och jag har mest ångest över fredags tenta. Så mycket ångest att jag bestämt mig för att inte göra den på fredag, jag klarar helt enkelt inte av det. Detta beslut har fått mig att börja gråta ungefär 10 gånger de senaste 3 dagarna.
 
I'll be okay, is that what you want me to say? Folk försöker förstå men jag tror inte någon förstår hur jag mår just nu. Jag vill bara klara och avsluta allt som har med skolan att göra, börja jobba som lärare och få en stabilitet i mitt liv för detta håller inte i längden.



Life

Jobb, plugg, jobb, plugg. Japp alla mina dagar just nu. Stressad som aldrig förr och jag känner mig aldrig helt kry? Känns som om jag har ont i halsen nu igen, hade ju för tusan precis halsfluss? Vet inte om det bara är inbillning men känner mig inte i hundraprocentig form. 

Har läst att man får sämre immunförsvar av långvarig stress, kanske det som hänt. 
 
Imorgon ska jag först jobba, sen träffa min handledare i Kristianstad och sen träffa en lärare som ska hjälpa mig att plugga inför fredags tenta i språkhistoria. Ni vet den som jag har kvar från första året? Den som ingen fattar, den är helt efterbliven jag lovar. Jag försökte plugga en stund igår men jag förstår verkligen 0,0000001 så det är ju inte ens lönt att plugga innnan jag fått hjälp. 
 
Jaja livet suger just nu. Hoppas ni har det roligare! 



Copenhagen

Hej på er! 
Igår var jag i Köpenhamn hela dagen, vilken mysig stad. Hade det inte varit för allt jobbigt folk, alltså det var kaos med folk - hatar verkligen det! så hade dagen varit perfekt. 

Jag köpte en Alexander Wang väska för alldeles för mycket pengar.. men det är jag värd försöker jag intala mig själv, eller? 

Var så himla trött när jag kom hem så somnade verkligen sittandes, hur normalt det nu är på en skala? Nu är klockan 12.45 och jag ligger fortfarande i sängen för jag har så äckligt mycket plugg som jag måste ta tag i vilket ger mig så mycket ångest, jag är så stressad så det börjar nog bli ohälsosamt.. plugg hela dagen gör mig på otroligt dåligt humör. 

Några mobilbilder från igår! 




Tivoli var otroligt mysigt igår! Julstämning till hundra. 



Från Burj Khalifa

3 bilder från At the top sky Burj Khalifa, dessa är från våning 148 - så högt man kan komma i Burj Khalifa som är världens högsta byggnad (tål att upprepas). Vi kom dit vid så himla bra tidpunkt för hann se utsikten precis innan skymning så vi såg när det var ljust en liiiiten stund (det gick verkligen från ljust till mörkt på en minut i Dubai) och så stannade vi tills det blev mörkt. 
Favoritbilden, så galet häftigt!! 


Jag tror inte det går att förstå vilken crazy utsikt detta bjöd på, går liksom inte riktigt att förmedla i bild. 



Mot Köpenhamn

Hej på er!
 
Idag ska jag till Köpenhamn, det var som sagt sjukt längesedan jag var där så det ska bli riktigt mysigt. Vi ska kolla på julskyltningen och gå i stan en sväng, tror det är nära tivoli? Vill även hinna med ett restaurangbesök och fika :) Kameran hänger med så ska försöka få till lite fina bilder.
Åh Budapest! Saknar den staden så himla mycket, världens bästa stad. Hoppas Köpenhamn också är mysigt.
 
Köpte ni förresten något när det var Black Friday igår? Det är ju superstort i USA men Sverige suger ju i jämförelse.. 15% i vissa butiker och i andra hade de bara rea på t.ex. jackor? Vad är det för shit? Antingen kör man Black Friday all in eller så är det lika bra att strunta i det. Jag var i Kristianstad igår efter att ha fått botox, 33 sprutor blev det denna gången - fyfan, men jag kunde absolut inte hitta någonting! Nu när jag väl har pengar att shoppa för.. Jag skulle kunna shoppa för flera tusen om jag vill men hittade seriöst inte en enda sak i Kristianstad och ännu värre, på nätet. Vad är detta????? 



Botox

Precis varit på jobbet men är på väg till Kristianstad nu för att få botox, äntligen! 31 sprutor i huvudet, det är seriöst mardrömmen men jag bara längtar! 

När jag väl är i Kristianstad och det är Black Friday så får det ju kanske bli lite shopping?! Och sen ska jag och mamma nog luncha någonstans :)





Fira babe

Bilder från Hannahs födelsedagsfest förra helgen. Hade verkligen en rolig kväll! Jag och Hannah har alltid lika roligt och så lärde jag känna Jojo också, vilken sjukt härlig tjej!! Dock var jag ju sjuk denna kvällen så mådde inte helt på topp men så kan det ju vara ibland.
Min babe
Helt seriösa VS oseriösa, var är vi sötast?
Märks att vi gillar snapchat kanske? Dig hjärtar jag!!
Så mycket gott att välja mellan! Och sedan lystes vi upp av våra glowsticks.
Daaaab, det började med att jag och Hannah skulle ta en fin bild och slutade med att vi dabade med hela släkten.
 
Såna babes!
 
Tack för kvällen honey. Nu längtar vi tills uppföljaren av Fifty Shades kommer ut för då är det biotime med girlsen.



D u b a i

Sista bilderna från Burj Khalifa! Coolaste bygganden, for real.



Dubai aquarium

Några bilder från Dubai aquarium som finns beläget i Dubai mall. Det är alltså ett stort inomhusakvarium inne i världens största mall. Tyvärr gick vi aldrig in dit vilket jag ångrar lite för det var inte så jättedyrt och det är säkert coolt men tidsbristen gjorde sig ständigt påmind i Dubai.



Livet atm

Lite sömn - jobb hela dagen - plugg hela kvällen, ja det är så mitt liv ser ut just nu och en massa stress på det. Klämmer även in mat typ hela tiden där mellan, jäklar vad man hetsäter när man är stressad?! Måste typ verkligen småäta 24/7 nu medan jag pluggar. Måste sluta med det, genast.
 
Imorgon blir det jobb som vanligt, har ju en heltidstjänst fram till jul och imorgon ska jag jobba med Bengan igen - det var ju ett tag sedan! 
 
Annars då? Jag längtar otroligt mycket till både fredag och lördag. På fredag ska jag äntligen få botox igen! Mamma lyckades övertala (fråga mig inte hur) sjukvårdspersonalen och istället för tisdag så lyckades de klämma in en extratid på fredag. Ja jag längtar tills jag får 31 sprutor i huvudet, det låter sjukt jag vet men det som är ännu mer sjukt är smärtan utan botox. Alltså jag kan inte förklara med ord hur ont jag har haft de senaste dagarna. Jag vaknar med en sådan smärta som strålar ner från huvudet mot axlar och nacke så jag vill bara gråta. Det har gått för många veckor sedan jag fick botox sist och jag behöver påfyllning.
 
På lördag ska jag till Köpenhamn, hur spontant och mysigt som helst. Jag har varit i Köpenhamn på tivolli när jag var typ 10? Men annars har jag inte hängt mycket i Köpenhamn nej. På lördag är tanken att besöka julmarknaden i Köpenhamn, hitta något mysigt café, kolla lite i affärer (kanske köpa något?) och äta på någon god restaurang. Jag känner att det verkligen är det jag behöver, en pluggpaus. Nu ska jag bara klara onsdag-fredag sen så!
 
Hittade en bild från i somras, throwback till en bra dag!! Saknade Sofia och Bengaaan fast vi träffas ju imorgon så honom saknar jag inte ;-)



Jag vill allt annat än det här

Idag har det verkligen inte varit någon bra dag, skulle säga att det har varit en väldigt dålig dag. Pressen med examensarbetet är enorm, jag trodde aldrig att det skulle vara en sådan här både psykiskt och fysisk ansträngning - framför allt den psykiska håller på att döda mig. Jag har aldrig känt en sådan ångest som jag gör just nu. Det går inte framåt i den takten jag vill och jag får panik att jag inte kommer hinna. Allt tar så mycket längre tid än beräknat. Har redan gråtit flera gånger idag, detta är sjukaste..
 
Jag vill att det ska bli januari så att den här jävla skolan äntligen är slut
Jag vill ha fritid och kunna hitta på roliga saker med kompisar
Jag vill ha botox nu!!! Är inne i den perioden nu igen- att jag inte får botox förrän om drygt 1 vecka men att jag nu inte har någon botox kvar och det dödar mig sakna men säkert, helvetesperiod är vad det är
Jag vill resa
Jag vill ha en helg bara för mig själv. En helg där jag kan ligga på soffan och göra absolut ingenting
Jag vill ha pengar så att jag kan åka till Aruba
Jag vill få ett fast jobb, panik att jag inte hittat ett jobb ännu när jag är klar i januari!!
Jag vill klara tentan i språkhistoria, fucking skittenta är vad det är
Jag vill åka iväg och shoppa
Jag vill ha tid att umgås med Jack
Jag vill ha tid att julpynta och njuta av julen vilket jag inte kommer ha i år och det ger mig världens största ångest för jag älskar julen över allt annat :((
Jag vill läsa en bra bok och bara kunna njuta av det
Jag vill ha pengar att kunna handla julklappar för, gärna flera tusen så att jag kan köpa grymma julklappar
Jag vill att det ska bli juni så att jag kan åka till USA nuu
 
Jag vill allt annat än att vara där jag är nu -fast i examensarbetet som innebär att jag måste plugga varje helg. Spyr spyr spyr spyr.



Just in Dubai

Världens största fontänspel utanför världens största shoppingcentrum som inkluderar världens största inomhus-akvarium. Yes, Dubai vill vara världens.. i allt de gör och det är så häftigt och annorlunda. 
Idag måste jag plugga riktigt mycket! 10 sidor ska vara inskickade och jag har skrivit 4, panik!!



Min video - Dubai Fountain

Jag har skapat en youtubekanal och lagt upp min första video, från Dubai. Jag håller på att redigera en lång video där man får följa min vecka i Dubai men den är inte klar än. Till så länge tycker jag ni ska kolla in denna videon, på Dubai Fountain. Det var så himla mäktigt! Det går inte riktigt att förmedla via video, IRL fick jag rysningar - så wow var det.
 
Glöm inte att kolla i HD!



Burj Khalifa

Här är några fler bilder från Burj Khalifa i Dubai, världens högsta byggnad. Så kul att ha dessa bilder som minne!
Jag var så fruktansvärt bränd i ansiktet då dessa bilderna togs så jag är bara tvungen att göra vissa i svartvitt. Solen var visst lite stark..



In och läs intervjun med mig - om min kamp

Idag hittar ni intervjun med mig både på Kristianstadsbladets hemsida och i tryckt format i tidningen Kristianstadsbladet. Jag är verkligen så glad att jag bestämde mig för att ställa upp på den här intervjun. Det är ett så pass viktigt ämne som är otroligt betydelsefullt att belysa - och att få allmänheten att förstå.
 
Catharina Sigala som intervjuade mig har fått ihop en riktigt bra text, hennes ordval träffar rakt i hjärtat och beskriver min smärta klockrent. Hon fick verkligen fram hur otroligt dåligt jag mår men att min sjukdom inte ska stoppa mig från mitt mål - att bli högstadielärare. Bilden är otroligt dramatisk, ovan vid det men tycker ändå den blev passande för artikeln.
In och läs intervjun HÄR ! (länk)
In och läs fortsättningen!



At the top sky Burj Khalifa

Photosession At the top sky @ Burj Khalifa. Här står jag ute på utsiktsdäcket som är det högsta i hela världen och tittar ner över hela Dubai. Det var så galet coolt! Där fanns en fotograf om man ville ta bilder och jag tänkte att ja varför inte, jag kan väl ta en bild. Det jag inte visste var att han tog sjukt många bilder och att jag skulle ställa mig i en massa olika positioner och han flyttade alla människor därifrån så alla stod och kollade på mig. Haha, lagom pinsamt! 
 
Betalade för att få alla bilder online så nu har jag 10 bilder från At the top sky Burj Khalifa. Mäktigt! Denna bilden här ovan köpte jag även i tryckt format.



Hjärtat

Grekland är bokat ännu en gång!
Så glad och längtar mer än någonsin! Wow vad jag älskar detta ställe. Jag och mamma är inte såna personer som åker tillbaka till samma ställe flera gånger men det är något magiskt över Makrigialos. Något som gör att jag börjar sakna stället så fort bussen åker iväg mot flygplatsen. 
 
Att få bevittna dessa solnedgångar ännu flera gånger gör mig lycklig i hela kroppen.
 
Den 3 augusti it is!!



Prestationsångest och längtan bort

Jag kämpar på med mitt examensarbete som verkligen är det tuffaste jag gjort under alla mina 17 år i skolan. Jag skriver om ett klurigt ämne, det är inte så att jag kan låna böcker på biblioteket, slå upp en sida och börja skriva. Nej, tyvärr - det finns nämligen inga böcker som handlar om det jag skriver om! Jag måste använda mig av cirka 16 olika böcker och ta teorier från alla möjliga håll och försöka få ihop det till en sammanhängande vetenskaplig text och det är verkligen mission impossible. När jag (förhoppningsvis i januari-februari) klarar mitt examensarbete och får godkänt på det kommer jag vara världens stoltaste människa för just nu känns det verkligen som en rejäl omöjlighet. Det känns som om jag är vilse i en stooor skog och det kvittar om jag tar höger eller vänster för jag hittar ändå inte rätt riktning. Trodde aldrig att examenarbetet skulle vara såhär tufft. Sedan jobbar jag ju 100% också och det är väldigt tufft. Det är dock ett beslut jag själv tagit och som jag är nöjd med, jag skulle aldrig klara av att skriva mitt examensarbete endast genom att sitta hemma. Jag måste komma ut och jobba under dagarna. Allt det i samband med daglig migrän och en strulig diabetes är inte lätt.
 
Förra veckan träffade jag min handledare och han tyckte att min inledning som jag kämpade så hårt med innan jag åkte till Dubai, (remember?) var jättebra. Jag var verkligen inte beredd på att få beröm för den eftersom han är otroligt krävande och sträng. Jag blev riktigt glad men samtidigt fick jag sjuk prestationsångest. Nu vill jag ju prestera hela examensarbetet på samma sätt, jag vill att jag ska vara nöjd med vartenda ord jag skriver. Jag har så sjukt höga krav på mig själv, it´s killing me sometimes. Som igår, fick sån galen prestationsångest så jag satt på soffan och stirrade typ in i väggen i flera timmar - det bara blockerades. Jag hade så mycket ångest över att jag måste skriva men jag kunde verkligen inte sätta igång. Kunde inte fokusera på något annat heller för jag har bara det jag måste göra i tankarna. AS JOBBIGT!!!!! Jag ska skriva 10 sidor på datorn till på fredag, jag trodde först att min handledare skämtade när han sa att jag ska skriva 10 sidor under en vecka men det gjorde han visst inte. Waah, galet. Jag vet verkligen inte hur jag ska hinna det.
Jag tror verkligen att jag måste boka en resa till Makrigialos i sommar igen. Vi har varit där två år i rad nu - en fiskeby på Kreta i Grekland och det är verkligen det enda stället i världen som jag besökt hittills där jag kan slappna av till 100%. Där jag kan ligga på stranden, lyssna på musik, läsa en bok, kolla ut på havet och bara känna hur hela kroppen slappnar av (och det kommer från en tjej som har otroligt svårt för att slappna av). Nu när vi var där i somras kände jag dock att jag inte kunde slappna av så som jag vet att jag skulle kunna göra där på grund av stress över min VFU, språkhistorian, examensarbetet och framtida jobb. Får jag allt det här fixat som är mitt mål känner jag att jag för första gången i mitt liv skulle kunna njuta av min semester till 110% och jag känner att det är precis det jag behöver för att kunna ladda mina batterier. Tror inte det blir alltför svårt att övertala mamma eftersom att hon känner samma kärlek som jag till Makrigialos men det är ju pengarna som ställer till det. Det är liksom 20k kronor och det är en hel del money. Bara jag får jobb så fixar det sig. Hope to see you again Makrigialos!



Hyllning till min mamma

Igår var det fars dag och överallt på sociala medier flödade bilder på världens bästa pappa med texter som min hjälte, du är obeskrivlig, jag älskar dig
 
Härligt att det finns så många där ute som har en bra pappa. Jag har tyvärr inte fått den turen. Idag har jag och min pappa ingen kontakt alls. Jag träffade honom på wok house (en restaurang här i stan) för några veckor sedan och han sa inte ens hej till mig. Det var som om jag vore osynlig. Vilken pappa hälsar inte på sin egna dotter? Jag försökte att inte bry mig men innerst inne högg det till lite i hjärtat. Samtidigt blev jag förbannad, vad är det för jävla skitstövel? Där och då beslöt jag mig för att han nu är värd absolut 0. Jag har ingen pappa, han är som död för mig.
 
Jag har aldrig haft en manlig förebild i mitt liv. Min mamma skiljde sig från min pappa när jag var 1,5 år och sedan dess har hon klarat sig själv och det så bra. Min mamma är en sån hjälte, den absolut starkaste kvinnan jag vet. Jag älskar henne så det gör ont.
 
Ni vet när man fyller i papper och man ska skriva i kontaktuppgifter till närstående om något skulle hända, jag har sedan jag varit ett litet barn aldrig skrivit min pappa för jag vet att han ändå inte hade svarat om man ringt honom. Han bryr sig inte om mig helt enkelt. Hade min mamma haft en bulle och själv varit jättehungrig hade hon ändå gett den till mig, hade min pappa haft en och jag hade varit jättehungrig men han hade varit mätt hade han ändå ätit upp den själv. Ni fattar grejen? Han är en otroligt självisk människa. Han bryr sig inte, han är känslokall, han är nog hjärtlös. Ibland kommer mina dåliga sidor fram och då kan mamma säga "nu är du precis som Affe" och jag vill inte vara som honom, jag vill inte alls vara som han är. Jag vill vara en bra person.
Eftersom att jag endast växt upp med min mamma har vi fått en kontakt som jag inte har med någon annan. Wow vad jag älskar denna kvinna. Vad som än händer så finns min mamma där och ställer upp för mig, hon hade gjort allt för mig. Verkligen allt. Tack mamma, tack för allt. Jag är absolut inte den perfekta dottern och vi bråkar mycket- dock är en mycket stor del av de bråken pga mig. Jag är absolut inte lätt att leva med, jag vet det. Jag försöker bättra mig, jag lovar.
 
Jag vet egentligen inte vad jag går miste om för jag har aldrig haft en riktig pappa. Men är det som att ha en mamma som bryr sig fast i en manlig version så är det ju guldvärt. Som sagt. jag vet inte riktigt vad jag gått miste om och så är det ju. Livet går vidare, jag är lycklig ändå - mycket tack vare mamma. Hon har tagit både mammarollen och papparollen och hon har gjort det bäst. Jag är så himla stolt över dig mamma! ♥



Dolphin bay

Nu har jag fått mina bilder från Atlantis när vi simmade med delfiner i Dubai.
 
Och ja jag vet att jag antagligen kommer få hat från några personer nu och nej jag stöttar inte djurplågeri (jo det gör du kommer då de här personerna säga) och ja ni får tycka vad ni vill om det här. Jag har aldrig sett delfiner som har det så bra som på Atlantis. Tränarna är otroligt duktiga, de har stora, fina pooler de får simma i, tränarna är otroligt måna om att delfinerna ska ha det bra. Innan vi gick ner i vattnet fick vi ungefär en halvtimmes utbildning hur vi ska bete oss i vattnet och vad vi får och inte får göra.
 
Jag är ingen perfekt människa och alla mina val jag gör är inte perfekta. Ja delfiner borde egentligen få simma i öppna hav för det är där de hör hemma. Det är ju samma med Kolmården och alla andra djurparker i hela världen. Inga djur hör hemma på en djurpark. Jag har besökt djurparker flera gånger i mitt liv, kalla mig dålig människa för det om ni vill. Men nu ser världen ut såhär, många djur är tillfångatagna och stora summor pengar håvas in på grund av det. Vissa kommer antagligen bli helt crazy när de ser den här bilden men nu gjorde jag ett val och jag står för det, alla människor tycker och tänker inte likadant.
 
Jag tycker delfiner är så vackra och intelligenta djur och det var verkligen en dröm att få komma såhär nära en fin delfin. Vår delfin var helt otroligt fin. ♥



Bara en massa måste

Back to work. Varit hemma nu tors-sön och jag känner mig fortfarande sjuk. Vad är detta för jäkla skit?! Men måste tillbaka, måste ta kontroll igen och tillbaka till struktur för annars äter stressen upp mig.
Jag har knappt visat en enda bild från sommarens resa till Cala d´or här på bloggen och jag verkligen måste det! Där var så galet fint.
 
Jag måste så mycket och det stressar mig. Just nu är det så många måsten i mitt liv så jag vet inte helt hur jag ska överleva denna vintern. Jag måste klara språkhistorian, jag måste göra en god insats på jobbet, jag måste skriva mitt examensarbete, jag måste klara mitt examensarbete, jag måste ta examen, jag måste skaffa ett heltidsjobb och det snarast, jag måste få lite tid över till fritid. Jag måste (inte) få panik men det är just det jag får.



Dubai dancing fountain

Jag måste bara dela med mig av de här bilderna på Dubai fountain som också kallas Dubai dancing fountain och jag förstår varför. Varje halvtimme på kvällen börjar den här fantastiska uppvisningen som varar i 2-3 minuter. Jag tycker att detta var så mäktigt. Jag fick gåshud varje gång, framför allt när fontänerna skjuts upp 150 meter i luften.
 
Favoriten är när Whitney Huston spelades, så mäktigt! De här bilderna är inte alls redigerade, det ser verkligen ut såhär. Jag vet inte om det kommer fram endast genom att titta på bilder men w o w !
 



Burj Khalifa is freaking amazing

Ta en sekund av era liv till att beundra denna magnifika byggnad.
Kan inte förstå att jag har varit så högt upp det går i världens högsta byggnad. Jag och mamma åkte upp till våning 148 och det är den högsta utsiktsplatsen i världen. Det är coolt.



Tabletter och födelsedagsfest

God morgon på er!
 
Jag sov till 13.30 idag och ångrar inte det en sekund för min sjuka kropp behövde verkligen den sömnen. Jag vaknade vid halv 9 först och kände mig som överkörd av ett tåg så jag är glad att jag somnade om. Jag mår fortfarande svindåligt och vad vaknar jag till? Mensvärk från helvetet. Inte nog med att jag har halsfluss så har mensen kommit tidigt nu också? Jag orkar ejj. Tog penicillin och fått trycka i mig en massa mensvärkstabletter också, life alltså. Är det bara jag som har sån mensvärk att jag knappt kan stå upp? Det är en sån äckligt obeskrivlig känsla. Har speciella tabletter mot kramp från Polen, innan jag började med de så kunde jag varken sitta eller stå för det krampade så in i helvete, grät alltid i timmar. Huh vad jag har ont, inte lätt att vara tjej..
Idag har en av mina bästa vänner, Hannah en kombinerad födelsedagsfest tillsammans med sina syskon som jag dock bara inte kan missa. Mår inte bra men eftersom att jag tar penicillin smittar jag inte längre. Måste bara dit och gratta mitt hjärta ♥



iPhone 7

I söndags beställde jag äntligen min iPhone 7! Min iPhone 6 gick nämligen sönder i Dubai vilket suger. Touchen är sönder från mitten och ner vilket innebär att jag i princip inte alls kan använda tangentbordet om jag inte vrider och vänder på det fem gånger i sekunden. Kan inte alls skriva något på snapchatten och inte heller posta bilder och en massa annat.
Jag beställde den mattsvarta, är lite trött på silver nu. Dock är det några veckors leveranstid och jag blir galen på min, får små damputbrott flera gånger per dag. På den andra svarta var det 10 veckors leveranstid, hur sick?
 
Låt veckorna gå snabbt, cirka 3 veckor sa Telenor.



Första kvällen i Dubai

Living the dream. Förstår man ens hur fint Burj Khalifa är endast genom att se byggnaden på bild? Att åka till Dubai borde finnas med på varje människas bucketlist, Dubai är som en helt annan värld!
Kycklingen var grym!
Jag kan inte riktigt bestämma mig för om Dubai är finare på dagen eller kvällen, det är nämligen tumblr när som på dygnet.



What a day..

Alltså vad är det med mig?? Jag har aldrig varit så sjuk som jag är nu. På söndag har det gått en vecka men istället för att må bättre så mår jag sämre för varje dag som går. Varje minut är en plåga, på riktigt. Förutom den där jävla halsflussen så har jag också fått sån sjuk snuva, alltså det rinner verkligem varje minut vilket leder till att jag får sjukaste migränen och vill spy hela tiden. Som om inte det vore nog så har jag fått fruktansvärd hosta också, det känns som om jag bokstavligen ska hosta ut mina lungor. Hade inte förvånat mig om en lunginflammation är på G också. Jävla skit alltså. Kan knappt äta eller dricka. Satan i gatan vad jag mår dåligt. Halsfluss är ju ett rent helvete.
Åh this day! Saknar bästa skolan som tusan!
 
Ska ta nästa penicillin klockan 4 så dags att sova en stund innan. 



KENZO Paris

Lite mer normala plagg från KENZOs samarbete med h&m. Toppen längst upp är ju lite söt, väskan är snygg för det är exakt så deras shoppingpåsar ser ut som man får när man köper något, tjocktröjan är cool men alldeles för vågad för mig. 
 
T-shirten är väl sisådär, bomberjackan snygg som de flesta andra bomberjackor men inget speciellt och sjalen är helt OK men hatar rött. Summa summarum kommer jag inte att köpa något ur denna kollektionen för det finns ingenting som faller mig i smaken men collaget här ovan är ändå plagg som är någorlunda okej. Väskan tycker jag om mest men skulle inte betala 1000 kr för den.
 
När jag var i Dubai köpte jag en tjocktröja från KENZO, den är så snygg så jag orkar ej!!!! Dyraste plagget jag köpt i hela mitt liv men wow värt.



Dinner with a view in DUBAI

Första kvällen bestämde vi oss för att äta på..
..Social house som låg precis vid Burj Khalifa och Dubai Fountain
Dinner with a view med andra ord! Burj Khalifa började helt plötsligt ändra färg och ge ifrån sig ljud, det var sååå häftigt.
Hur söta är de inte?
Er tycker jag om
Burjan ändrade färg och mönster en massa gånger
En gång i halvtimmen går Dubai Fountain igång till olika låtar, jag och Alexandra sprang ut flera gånger för att få en bra plats och beundra this masterpice.
 
I nästa inlägg får ni se vår middag!



En kväll vid Burj Khalifa

Fattar ni hur mäktigt Dubai Fountain är? Det absolut vackraste jag sett i hela mitt liv.
Efter att jag och mamma hade åkt båten så lyckades vi hitta familjen Gorny bland allt folkvimmel. Simon, jag och Alexandra på bilden.
Vi gav oss ut på jakt efter en bra restaurang vilket inte var så svårt för det finns en massa! Dock ville jag och mamma ha utsikt över Burj Kahlifa och fontänerna.
B u r j  K h a l i f a - världens högsta byggnad och lika mäktig varje gång jag såg den.
Finaste familjen!
Äkta turister eller vaad.



Dagens wtf

KENZO är ett grymt märke, så jäkla snygga kläder så det finns inte - dock sjukt dyra. Jag blev så glad när jag såg att KENZO har ett samarbete med h&m, lite mer normala priser liksom men efter att ha kikat igenom kollektionen vet jag inte om jag ska gråta eller skratta.
 
WTF IS THIS ??
For real?? Klänningen kostar 4k, just sayin.



Dubai through my phone #1

På flyget på väg ner till Dubai.
6 timmars flygresa var drygt, skrev ner en planering på hela veckan men den följde vi knappt. På bild två ser ni världens godaste kyckling, alltså jag skämtar inte det var så gott!!!! Bild 4 och 5 är tagna från taxin, såhär fina vyer åkte man förbi.
Hotellområdet och Dubai Fountain
Vackraste Burj Khalifa!
Skyltfönster @Tiffany´s, magiskt.



D U B A I

Dubai in my ♥
 



Halsfluss

Jag har nog aldrig varit så sjuk som jag är nu, dööör på riktigt. Har mått dåligt sedan i söndags men trodde det var ett virus, ni vet det där vanliga. Gick till jobbet som vanligt måndag till onsdag men igår mådde jag så fruktansvärt dåligt på jobbet, hemskt illamående och äckligt ont i halsen. När jag är sjuk brukar min halsont gå över efter 2-3 dagar men halsen har gjort extremt ont sedan i söndags. Tappar i princip rösten varje morgon.
 
Igår åkte jag in till lättakuten och efter lite prover visade det sig att jag har halsfluss. Lungorna och öronen är fina, allt har satt sig på halsen. Det är bakterie halsfluss och jag gick direkt utskrivet penicillin som jag ska ta 3 gånger om dagen i 10 dagar. Kåvepenin är såå stora tabletter så jag vill gråta varje gång jag ser de, har ju jättesvårt med att svälja tabletter men allt för att jag ska må bättre. Stannar hemma från jobbet idag och imorgon, vill inte för jag stannar aldrig hemma från jobbet men den här gången känner jag att jag mår för dåligt
Blev antagligen sjuk någonstans i Dubai. Extremt mycket folk där vilket är likamed extremt mycket bakterier. Att komma från 33 grader till -3 är nog inte heller någon höjdare. När jag skulle hämta våra väskor på flygplatsen i Kastrup var det äckligt mycket folk, drygt 700 personer från vårt flyg som väntade på väskorna och typ alla hostade. Kände bara där "nu kommer jag bli sjuk till hundra procent" jävla skit!!
 
Gårdagen då? Min första riktiga arbetsintervju är över och jag tycker att den gick bra, jag är nöjd med min insats och känner att jag inte hade kunnat göra bättre ifrån mig. Skolan är hur fin som helst, skulle nog trivas toppen där. Kommer få reda på om jag fått jobbet eller inte idag eller senast på måndag. Jag tror inte jag får det för det är andra som också sökt. Hellre inte ha stora förväntningar, då blir man inte allt för besviken.



Hello there

Tisdag, veckorna flyter på. Idag har jag jobbat som vanligt och efter att jag hade slutat hälsade jag på min gamla skola, där jag jobbade innan. Favoritskolan och det var så kul att få träffa alla igen. Att höra att man är saknad och behövs där gör mig så glad och en massa kramar blev det också. Värmde hjärtat några grader i detta kalla väder. ♥ Att man kan sakna människor man lärt känna så mycket, absolut inte sista gången jag kommer och hälsar på.
 
Imorgon ska jag först jobba och sen ska jag på jobbintervju, håll tummarna för mig! Vill verkligen, verkligen ha detta jobbet.
För en vecka sedan när livet var on point.
 



Magisk solnedgång vid Burj Khalifa och Dubai Fountain

Detta var det absolut mest magiska ögonblick jag varit med om i hela mitt liv. Vi åkte en liten båt i solnedgången runt magiska Dubai Fountain som inte går att beskriva med ord. Solen höll på att gå ner över alla häftiga byggnader och Burj Khalifa blänkte i solskenet. Klockan 18 stannade båten och vi kom så nära det går fontänerna. Alltså jag vet inte hur jag ska beskriva Dubai Fountain med ord, det går inte. När vattnet sköts 150 meter rakt upp i luften och musiken spelade i bakgrunden, det var så mäktigt. Jag fick gåshud och rysningar varje gång. Det här måste bara upplevas, måste!
Alltså är det ens på riktigt??



Jobb, intervju och längtan tillbaka

Imorgon börjar jag mitt nya jobb, ett vikariat fram till jul. Det ska bli intressant, hoppas första dagen går bra. Är inte så nervös, mest trött. På onsdag ska jag på min första jobbintervju som kan komma att ändra min framtid, jag är såå nervös. Det är en tillsvidare heltidstjänst på en skola, dock är jag osäker på om jag får det för det är nog rätt många som har sökt men detta är verkligen ett jobb jag skulle vilja ha så håll tummarna för mig!
Jag kom hem från Dubai igår och jag längtar redan tillbaka, hade lätt kunnat åka tillbaka imorgon - hur sjukt är inte det? Har redan börjat kolla på vilka nyheter som ska byggas för när jag åker tillbaka vill jag ha något nytt att kolla på. Jag ska tillbaka.



På väg till Dubai Mall

Efter att ha varit på stranden i några timmar gjorde vi oss i ordning och tog taxi in till Dubai Mall som är världens största shoppingcentrum. Vi åkte i god tid men trafiken var helt insane, alltså motorvägen är 7 filig (!!) men det gick ändå långsamt pga galen trafik. Vi hade biljetter till klockan 17.45 för att åka båt runt Dubai fountain och när vi kom fram hade vi 15 minuter på oss innan båten gick och då skulle vi hitta till biljettkassan där man får biljetterna och hitta ut till båtarna, det var mission impossible. Vi fick springa genom heeela Dubai mall som är äckligt stort och sjukt mycket folk och jag tror jag frågade folk vart 5e meter var vi skulle, var ju omöjligt att hitta. Jag stressade upp både mig och mamma som fan så när vi väl hittade och det bokstavligen var 15 sekunder till det att båten gick var mamma galet arg på mig, ouuf tror aldrig hon varit så arg på mig innan. Ja hoppsan, finns en del jag måste jobba på. När vi väl var på båten var turen helt amazing, wow har aldrig sett något liknande! Bilder från det får ni se sen.
Utanför lobbyn i väntan på taxi
Burj Khalifa, så galet cool byggnad!! Blev lika fascinerad varje gång jag såg den. Den arkitekturen är ju crazy!
Vid Dubai Mall, världens största shoppingcentrum. Jag har på mig en klänning från Ralph Lauren och väska från Balenciga.



Första morgonen i Dubai

Vi flög med Emirates till Dubai, ett otroligt stort flygplan med två våningar. Våningen över var för buisness class, ehh det önskar man ju att man hade haft råd med men det är svindyrt, verkligen. Hur som helst, Emirates var det bästa flygplanet jag flugit med. Servicen var toppklass, allt ingick såsom lunch, glass och till och med varma handdukar att fräscha upp sig med. Man hade en egen tv-skärm med en massa underhållning. 6 timmars flyg var drygt men gick ändå helt OK.
 
Vi kom fram till hotellet vid klockan halv 3 på natten, servicen var amazing. Det kom fram en kille till oss som bar upp våra resväskor till rummet och samma sak när vi skulle hem, jag behövde inte röra min resväska under hela resan, det kallar jag service. När taxin körde oss till hotellet var det personal som öppnade dörrarna, när vi kom till stranden var det personal som tog våra handdukar och la de på solstolen och när jag skulle flytta min solstol frpn skuggan till solen behövde jag inte göra det själv utan det gjorde killarna. Jag har aldrig varit så uppassad i hela mitt liv. Hur som helst, när vi kom dit på natten så gick vi upp på rummet snabbt och sedan över gatan för att äta lite. Tror vi kom till matstället vid 03.30 och tjejen bara "good morning" man bara ehh haha nej.
När vi vaknade nästa morgon gick jag ut direkt för att kolla utsikten. Tittade jag åt vänster såg jag en massa skyskrapor
Och åt vänster havsutsikt. Utsikten går ju inte att klaga på med andra ord
Vi gick ner för att äta frukost
Vi spenderade hela första eftermiddagen på stranden
Såhär såg mitt och mammas rum ut. Vad tyckte jag om hotellet då? Jo vi bodde på Hilton Jumeirah Beach och det är första gången jag bor på Hilton och troligtvis sista för det lämnar lite att önska. Inte för att jag inte var nöjd för det var jag men hade jag haft chansen att bo på Hilton igen eller ett annat hotell så hade jag valt ett annat. Hilton är ett av de billigaste hotellen i Dubai och för en vecka kostar det 40 000 kr vilket säger en del om priserna i Dubai. Andra hotell jag kollade på ligger mellan 70-90k. 
 
+ läget. Hotellet låg verkligen nära stranden Jumeirah Beach, det är ett strandhotell. Stranden är riktigt fin.
+ servicen. Riktigt bra service, överallt. Så trevliga killar i receptionen, vår städare var den gulligaste jag träffat och han gjorde en massa handduksfigurer åt oss varje dag. Ja servicen var grym överallt. Det var bara att ringa receptionen så fick man all hjälp man behövde. Jag glömde min påse från Burj Khalifa på en resturaung nära Burj Khalifa och innehållet var värt cirka 1000 kr, jätteledsen Carro - hotellet fixade så att jag fick tillbaka den. Nästa klantiga sak jag gjorde var att jag glömde min blodsockerapparat i taxin. Det finns 10 000 taxi i Dubai och hotellet gjorde så att jag fick tillbaka den, har ingen aning om hur de gick tillväga men jag är evigt tacksam eftersom jag inte kan leva utan den.
+ bra städning
+ bra sängar, något hårda när jag la mig där första gången tycker jag men jag sov som en prinsessa hela veckan. Vet inte vad det var med kuddarna men de gjorde så att jag inte vaknade med hemsk migrän varje dag utan migränen kom lite senare. Måste införskaffa mig bättre kuddar.
+ hotellområdet var mycket fint, palmer, utsikten och en stor pool.
 
 
- något omodernt. Det är väl denna punkt som gör att jag hellre väljer andra hotell än Hilton. Både jag och mamma gillar moderna hotell, helst ska allt vara toppmodernt. Hilton är lite slitet, det hade verkligen behövt sig en uppfräschning. Lite gammaldags stil, inte riktigt vår grej.
- frukosten var något sådär. Mycket att välja bland men det mesta var lite smaklöst
- duschen. Fanns ingen duschslang som man kunde hålla i handen utan den var fast på väggen, skitsvårt att duscha då ju. Omodernt med andra ord.
- gratis solstolar. Ett plus för andra men ett minus för oss. Gratis solstolar = mer folk på stranden och svårt att hitta lediga stolar.
 
För att summera är vi nöjda med Hilton Jumeirah beach men för vår smak är det något omodernt hotell som behöver en renovering.
 



Snapshots from Dubai

Här är 5 snapshots från Dubai som är tagna med min gopro. Måste säga att jag är besviken på fotokvaliten! Den är ju inte alls bra att fota med, dock är den bra att filma med. Här är i alla fall 5 bilder från stranden som var riktigt fin. Topp 3 över min lista med bra stränder.
Det som var coolast är alla höga byggnader man såg medan man badade, så häftigt!



Hemma!

Hej babes! Jag är hemma från Dubai!! Har sååå mycket att berätta så jag vet inte var jag ska börja. Hur som helst är Dubai obeskrivligt, finner inga ord.
 
Kom hem för drygt 1 timme sedan och nu ska vi till familjevänner och äta. Jag har aldrig i mitt liv varit så trött som jag är idag, har snittat 3 till 5 timmars sömn hela veckan nämligen.
 
Mitt instaflöde är såå tumblr om jag får säga det själv, kolla in det vetja, carro93.



Autumn

Alltså hur fin är inte hösten egentligen? Luften är så ren och skön att andas och löven är ju riktigt vackra. Synd att jag inte har tid till att njut av den dock. För min del blir det plugg dag och natt i princip fram till vinterns mitt. Har väl tur om jag kan få känna på snön, nej inte riktigt så men nästan. Sjukaste vad mycket jag har att göra!