slide show

VS PASSPORT

Jag har aldrig tidigare handlat på tradera.se men när jag sökte på Victoria Secret så såg jag det här underbara passfodralet och blev helt kär!
 
Det är Victoria Secret
Det är rosa
Det är helt underbart
 
Jag la ett bud men de sista 5 minuterna blev det budkrig mellan mig och en annan men jag lyckades lägga det sista budet, det handlade verkligen om tur för det kunde ha varit vem som helst av oss och jag vann alltså auktionen!
 
Är det inte helt fantastiskt fint? Drygt 400 kr fick jag dock betala och närmare 500 kr tillsammans med frakt så det var mig ett dyrt passfodral men oj oj så fint.
 
Nu hoppas jag att det ska landa i brevlådan i veckan, hon som säljer hade väldigt många positiva omdömen så jag tror att man kan lita på henne :) I så fall har jag snart mitt passfodral.



Odd Molly

Här är bilder på mitt nya Odd Molly linne, köpte det på rean så det kostade 349 kr, annars ligger de på 499 kr. 

Det är så himla skönt, 100% bomull och väldigt fint med rosetten. Mycket nöjd. 


Himla snyggt till Odd Molly koftan :)

Såhär ser linnet ut från hemsidan. 



VFU soon

Nästa vecka börjar min VFU, praktik. Det ska bli himla spännande faktiskt! Jag fick till slut exakt den skolan jag ville ha så bättre kan det inte blir. 

Den 9 september kör vi igång!





Söndag

Usch, har hemsk migrän idag igen. Hatar mitt huvud mer än allt!!!! Vill bara att botox ska börja värka så att anfallen blir lite mer lindriga i alla fall. Istället för medicin 4 gånger om dagen så kanske det räcker med 1 eller 2. 

Igår var första gången sedan den 14e juni som jag sminkade mig. Fattar ni hur skönt det har varit utan smink hela sommaren?! Men nu när praktiken och sånt kommer igång igen och brännan börjar försvinna så är det även dags att återigen ta fram sminket. 

Idag ska jag lägga upp lite annonser på tradera, skicka tillbaka en massa paket från Odd molly som jag beställde, plugga lite och även börja planera lite vad vi ska göra i London. 
Fick en läsarfråga som jag tänkte svara på: Nej! Jag visste inte ens att det fanns en film som heter så. Jag är verkligen sämst på att komma på användarnamn och liknande så jag bara tog ett namn men trodde ju inte att jag skulle fortsätta blogga i 5 år.. Idag ångrar jag oerhört mycket att jag valde ett så pass långt och svårt namn, det är till och med för svårt för mig för ofta glömmer jag hur många i det ska vara i adressen. Men tyvärr går det inte att flytta över alla inlägg till ett ny blogg och att starta upp en helt ny blogg utan att ha kvar de gamla inläggen där känns inte rätt, detta har ändå varit som min dagbok i 5 år nu. Så till så länge får vi stå ut med mitt såra bloggnamn men hoppas att det funkar ändå :) 



Restaurang mys

Hemma nu efter en väldigt trevlig middag på Cats! Det var jag, mamma, Simon, hans lillasyster Alexandra och deras mamma och pappa. Sen kom Violetta en stund också.
 
Åt supergod middag och efterrätt! Och så blev det en massa prat och skratt med Simon och Alexandra. Och London prat, vi planerade lite vad vi ska hitta på i London, längtar! Åh vad jag gillar hela deras familj, de är så himla snälla och underbara. Det var sjukt mycket folk på cats idag, mysigaste restaurangen i Hässleholm så jag är inte förvånad.
 
Vi tog allt på samma räkning och sen skulle vi lämna tillbaka pengar till dem när vi hade gått ut från restaurangen för det ser ju fett fult ut att börja räkna där inne med kvittot i högsta hugg. Så kommer vi då ut från restaurangen och de säger att de bjuder oss på hela middagen!! HUR UNDERBARA?? Vi blev helt förvånade, det var jag verkligen inte beredd på. Jag och mamma blir aldrig bjudna på något, ibland bjuder hon mig på middag och när hon fyller år så kan det hända att jag bjuder henne något år men annars måste hon betala allt själv. Det var verkligen så himla snällt, tusen tack Evelina och Roman ♥
 
Mamma beställde vårullar till förrätt
Standard, SÅ SJUKLIGT GOTT
Mamis food
Hela gänget, servitören tog en bild på oss alla haha. Simon, en riktig tjejmagnet.
Sötaste Alexandra
Jag, Alexandra, Violetta, Roman, Evelina och Simon
Efterrätt, gott!
 
TACK för en trevlig kväll. Älskar sådana här kvällar när man går ut ett härligt gäng och äter.



Cats

Ska på middag till cats nu, med Simon och hans familj, de vi ska åka till London med, mys!


Odd Molly linne och Odd Molly kofta på, love it!

Åh ska bli så gott med mat. 



BOTOX

Typ 1 timme efter att jag hade skrivit förra inlägget så ringde han som skulle ge mig botox till mamma. Han sa att han hade lyckats få tag i min neurolog, han sa att det var ett väldigt brådskande ärende och då ringde neurologen tillbaka till honom fort!
 
Han fick grönt ljus, allt var okej och det var lugnt att han ger mig botox för det är inget som kommer att störa framtida behandling. Så tandläkarspecialisten (han är den enda i Hlm som ger botox, tandställning osv) ringde och sa att eftersom han vet att jag mår så himla dåligt så vill han att jag ska få botox så fort som möjligt så jag kan få det redan idag! Han hade redan slutat jobbet för dagen och alla hans kollegor också men han kom tillbaka till jobbet och öppnade kliniken igen speciellt för min skull, GULD VÄRD! Så himla snällt av honom! Han är verkligen en underbar läkare.
 
Jag fick 6 botox sprutor i käken, 3 på varje sida med lite starkare dos än förra gången, lite mer botox den här gången. Det gjorde verkligen svinont, nålarna är långa och det är otroligt hemskt att ta sprutor i ansiktet, väldigt obehagligt. På vänster sida kände jag hur hela käkmuskeln började krampa men det var bara till att bita ihop och klara det! 
 
Nu kommer det ta 7-10 dagar innan botox börjar värka men efter de dagarna ska mina käkmuskler slappna av vilket kommer leda till att jag inte kommer vara lika spänd när jag får migrän vilket i sin tur kan minska migränen.
 
Botox kostade 2000 kr idag, sjukligt dyrt. Men jag har världens bästa mamma som alltid ställer upp för mig och gör allt för att jag ska må bättre, utan henne hade mitt liv varit ett riktigt skitliv. Älskar henne mest ♥
 
Har börjat ta diamox och saroten igen, jag tog en paus från de tabletterna innan men känner att min kropp inte klarar av att vara utan förebyggande medicin. Men en vanlig biverkning är trötthet och dåsighet och det känner jag verkligen av!! De senaste 2 dagarna har jag varit så otroligt trött, snurrig i huvudet, yr, ser suddigt osv. Sov några timmar ikväll men är fortfarande lika trött så snart blir det sängen igen.
 
Imorgon ska vi till Cats och då får jag träffa Simon och Alexandra igen, har saknat dem!



Spanien #10

Vamos a la playa ♥
 
Straaaanden
Bruuuuun! Åh saknar brännan, vart är den nu? :(
Hade min Saade handduk med mig till stranden varje dag <333
Dagens strandoutfit. Tröja från h&m
Shorts från h&m och bikini från cellbes.



Ingen botox

Åh är så himla besviken!! Fick ingen botox idag. Vi pratade om hur jag mår och sånt och han sa att han absolut kan spruta in botox igen men innan dess vill han prata med min neurolog så att det är grönt ljus, så att inte han gör något som neurologen inte tycker är okej. Men jag vet att han tycker att det är okej men det räckte inte, han måste prata med neurologen personlighen.
 
Blev väldigt besviken och ledsen, hade verkligens ställt in mig på botox idag. Han försöka få tag i neurologen idag men antagligen får han inte tag i honom förrän nästa vecka och sedan ska jag vänta några dagar tills jag får tid för botox OCH sedan ska botexen börja värka vilket tar ca 10 dagar. Och då är vi helt plötsligt uppe i ungefär 20 dagar. Vet ni hur dåligt jag kommer må under 20 dagar??? VIll börja gråta. Är rädd för denna kommande helgen, kommer ju må så satans dåligt hela helgen. Vill inte ens ha helg.
 
 
Saknar henne! ♥



Spanien #9 / på min luftmadrass

Köpte en luftmadrass, ställde den utanför rummet under natten - när jag skulle ta den på morgonen därefter så var den borta. Någon hade alltså snott den, usch vilka människor. Att man kan ta något som inte är ens eget, jag kommer aldrig att förstå det. Det var väldigt surt så fick köpa en ny madrass..
 
Finns inget skönare än att guppa rundor på en luftmadrass i medelhavet, i det underbart klara, varma vattnet och känns solens strålar mot huden. Jag NJÖT och påminde mig själv hela tiden hur underbar denna stund var.
 



Botox

Ska gå och få botox nu. Så himla nervös för det gör otroligt ont! Nålarna är långa och hela processen är så himla hemsk. Men vad gör man?

Har äckligt ont i huvudet och mår superilla. Waah varför kan jag aldrig må bra? :(
Såhär långa är nålarna 
RÄDD



Spanien #8 / en dag på stranden

3e dagen i Spanien spenderade vi på stranden, en heldag där helt enkelt. Vädret var sådär denna dagen, det var molnigt och kom lite regn ibland men det var verkligen inte mycket. Det var ändå himla varmt och skönt!
 
Redo för stranden
Kolla molnen bakom haha!
Varierade mellan solstolen och vattnet men mådde inte speciellt bra denna dagen, var väldigt sjuk så frös en hel del.



Trötthet

Gick och la mig klockan 3 för att jag kände mig så sjukt trött efter all medicin. Kände mig helt snurrig i huvudet och ögonen sved så kunde inte göra något för allt snurrade. Skulle bara vila en stund men somnade såklart och sov tills mamma kom hem från jobbet och väckte mig efter kl 19. Där var hela dagen borta, fan. 

Annars har det absolut inte hänt mer idag. 
Saknar Jack supermycket!

Längtar så till botoxen imorgon. 



Botox

Ska få botox imorgon, sekreteraren ringde idag och de har egentligen inte öppet på fredagar på den kliniken men de ska öppna speciellt för min skull, för att jag ska få botox så fort som möjligt. Guldvärt ♥
 
Lite såhär. Så sjukt äckligt ont gör det att få botox.
Vet att jag ska få i käken imorgon, sen vill jag få i nacken med men vi får väl se när det blir.



Läsarfråga

Läsarfråga: 
Kan du inte berätta om det som hände på wokhouse och din pappa? Du sa att du skulle göra det men du har inte gjort det än 
:( förlåt om jag pressar dig för mycket
 

Svar: ingen fara! jag tycker inte det är jobbigt att prata om direkt, jag blir bara arg när jag tänker på honom men här kommer en liten text om vad som hände på wokhouse.
 
Träffade honom på wokhouse så satte han sig några bord ifrån oss för han såg inte oss, hade han sett oss hade han ju sprungit ut därifrån för länge sen som han gjorde på kvantum för ett tag sedan. Så hade han då tagit mat och sånt så gick jag fram till honom. Såg att han fick panik, hahaha så sjukt ful är han. (Läs på mina mest gillade svar på ask om min pappa som jag skrivit innan så fattar du mer) så frågar jag då honom vad han håller på med?! Han har ju inte svarat i telefon i 10 månader och förra gången jag träffa honom så gömde han ju sig i skogen.. Så jag bara vafan håller du på med?! Världens sämsta pappa. Han har en dotter men beter sig värre än en 2 åring. Och så bla bla bla pratade jag en massa. Och han bara, tyst folk lyssnar här ju. Jag bara ja men toppen! Då kan alla få reda på vilken jävla värdelös pappa du är som inte bryr dig ett skit om din dotter. Så säger jag då en massa saker till honom så sitter han bara och skrattar mig rakt i ansiktet. Alltså fyfan vad sugen jag var på att gå fram och slå honom då. Så att det skrattat försvinner från hans äckliga ansikte. Så fruktansvärt nonchalant människa som skrattar en rakt i ansiktet. Sitter där med sitt leende och spelar teater så att folk runt omkring honom ska tro att han är en ängel. Alltså herregud så pinsam.
 
Så frågade jag honom hur han ens kunde skicka ett såna sms till Oskar och Elliot han hade gjort, kompisar som ställer upp för mig så säger han att det är det enda rätta. Bara det visar ju att han hör hemma på psyket. Sjuk människa, seriöst. Hahaha så efterbliven. Så frågar jag honom, var är mina pengar som du är skyldig mig?? Han bara, du kommer aldrig få dem. FUCK U så himla mycket. Han är död för mig, har ingen pappa från och med nu. Men karma is a bitch, i framtiden kommer han behöva min hjälp och då kommer JAG skratta honom rakt i ansiktet. :) 
Så ja, typ så
 

Hoppas du fick svar, kommentera annars igen så förklarar jag mer :) kram!



Polen shopping del 11

Kunde inte bestämma mig vilken färg jag skulle köpa så köpte båda hehe.
 
Trodde båda var samma nyans av grå men när jag kom hem till Sverige märkte jag att den ena är mörk medan den andra är ljus så det var ju braa.



Mår så himla dåligt

Åh jag mår så himla dåligt varje dag! Från det att jag vaknar till det att jag går och lägger mig så har jag ett helvete. Jag är rädd för att vakna nu för tiden för jag vet vilken smärta som väntar mig. Varje morgon vaknar jag med sån sjuk smärta i nacken, ryggen och käken. Det gör så ont, jag är så spänd. Så fort huvudet börjar pulsera, alltså när migränen kommer så får jag så äckligt ont i nacken, käken och ryggen, alltså det går inte att beskriva. 
 
Här är en text jag skrev på ask igår, en liten inblick i mitt liv just nu:
Ett exempel: i juni fick jag medicinen mot vätskan kring hjärnan av läkaren. Det är en så pass stark medicin att man måste vara under läkarkontroll ständigt, de måste kontinuerligt ta blodprov för att se blodvärden. Detta har JAG LÄST själv på egen hand eftersom läkaren inte sa någonting om detta. De har alltså skitit i mig hela sommaren. Ingen har tagit ett enda blodprov på mig.
 
Han skulle även skriva ut förebyggande tabletter till mig i juni, nu är det snart fucking september och jag har inte fått de än. Varför??? För att han glömde och gick på semester. Ja men fuck u, han fick ju en trevlig semester medan jag har haft ett levande helvete under hela mitt sommarlov. Så ringer vi dit hela tiden och säger att vi måste få tag i honom för det är akut med tabletterna! Har fortfarande inte fått prata med honom för han är tydligen så jävla upptagen så han kan inte ringa ett samtal till mig som tar 1 minut, 60 sekunder av hans dyrbara tid. Så kom inte och försvara läkaren här på något sätt för då blir jag bara så jävla irriterad. Det är SKANDAL.
 
Tänk dig det här: du vaknar på morgonen och kan inte lyfta huvudet för att det gör så galet äckligt ont och hela kroppen smärtar något så otroligt. Du är tvungen att gå upp och gå till skolan/jobbet. I skolan kan du inte koncentrera dig för att huvudet gör så äckligt ont så det går inte att förklara med ord. Ingen förstår hur du mår. Du kommer hem, lägger dig på soffan och gråter av smärta. Tar så mycket medicin varje dag så du känner dig drogad hela tiden, men medicinen har slutat hjälpa. Du vill plugga men det går inte, du kan inte koncentrera dig med en sån äcklig smärta i huvudet. Du vill ta körkort men det funkar inte. Du vill gå ut och ha roligt med kompisar men istället får du spendera fredag och lördagskvällen gråtandes på soffan. Du vill vakna upp en morgon och må BRA men det händer aldrig. Inte en enda jävla morgon på hela sommarlovet har du mått bra. Du har gråtit varje dag och skriker av smärta. Dina nära och kära vet inte vad de ska ta sig till. Din mamma är ett levande vrak, hon klarar inte av att se sin dotter lida av denna smärta varje dag. Du får så dåligt samvete för det känns som om du förstör varje semester du åker på med din mamma för det enda du kan prata om är hur ont du har.
 
Hela ditt liv är förstört, du är 21 är gammal och har under 3 års tid, sedan du var 18 år gammal mått bra i kanske 21 dagar? 21 dagar av ungefär 1200 dagar. Och det är för mycket begärt att man ska kunna ha kontakt med sin neurolog under sommaren? Att man ska få tabletter utskrivna som man blivit lovad? Att man ska behöva böna och be om att få prova botox och ändå inte få de, istället behöver du betala 5 tusen för det själv.
 
VÄLKOMMEN TILL MITT LIV. Ett levande helvete, dygnet runt, året runt. Det är mitt liv och det suger så jävla hårt. Och min största rädsla är att det aldrig ska gå över. Jag ser ingen ljus framtid.
 

Så allt är bara skit just nu. Jag måste ha botox!!!! Det hjälpte ju inte mot min migrän men botoxen jag fick i käken fick spänningarna att avta. Tog det i mars och nu är det snart september vilket betyder att botoxen nu har gått ur kroppen och det är därför jag har så satans ont i käken, den går inte att slappna av. På tisdag ska jag till Rolf för kontroll och jag hoppas att jag kan få botox några dagar efter det men det måste vi betala själva igen och förra botoxen är inte betald än, vi kan inte betala 5 tusen på en gång så jag vet inte riktigt hur vi ska göra men får jag inte botox snarast så blir jag galen. Min neurolog ska även skicka remiss till en neurolog i Kstad som ger botox, då behöver vi inte betala för det själva där. Ska få i nacken där men det kan dröja några veckor till och på den tiden hinner jag att bli helt knäckt.
 
Jag har gråtit så mycket att mina ögon är helt rödsprängda och svullna. Jag orkar inte smärtan. Jag kan inte längre funka normalt i vardagen, detta är typ 10 dagen jag bara ligger på soffan och inte kan göra enkla saker som att städa, plugga inför körkort eller ens rensa i garderoben. Det gör för ont. 
 
Så det är därför jag inte bloggar så mycket på sistone, för att jag mår för dåligt.
 
Jag vet inte hur jag ska klara av praktiken jag ska ha nu snart i 10 veckor. Det skrämmer mig för jag klarar inte ens av att leva här hemma, hur ska jag klara av att vara bland folk i 8 timmar om dagen och kunna koncentrera mig hela den perioden??
 
Så livet är inte ljust ATM, tyvärr.



--> massage

Klockan 1 ska jag på massage, kommer bli lagom stelt och pinsamt. Och det kommer säkert göra svinont. Kommer ihåg att Wille skulle på massage en gång så trodde han att det skulle bara skönt med det visade sig att det gjorde sjukt ont. Men ja ja, det viktigaste är att mina muskler blir mer avslappnade för just nu är allt bara kaos. 



Polen shopping del 10 / iPhoneskal

Jag köpte 6 iPhoneskal i Polen, de var ganska så billiga och så snygga så jag tänkte varför inte. Även om jag antagligen kommer byta till 6an när den kommer ut men hade ändå svårt att motstå skalen. 
 
Här är 3 av skalen, visar de andra 3 lite senare. Jag ska bara hitta de först..
 
Från Glitter, ja det finns i Polen också. Cirka 80 kr.
70 kr
Ungefär 20 kr. Inte alls min stil egentligen men tyckte det var ganska coolt ändå.



Spanien #7 / gamla stan

Här kommer ett gäng bilder från gamla stan på Mallorca. Så himla mysigt!
Små, trånga gränder
HAHAHHAHAHA ser ut som om jag är gravid i 50e månaden för att min klänning blåste upp hela tiden.
Vackra byggnader fanns det gott om
TURISTEN såklart



Min dag

Morgonen började med diabetesläkaren. Gick åt helvete rent ut sagt. Pga tabletterna diamox jag tagit i 3 månader (mot vätskan kring hjärnan) (har slutat ta de nu btw) så har jag haft hur högt blodsocker som helst hela tiden!! Det är väldigt vanligt hos folk som har diabates, att tabletterna höjer blodsockret. Men min läkare verkade inte kunna få in det i huvudet så han var inte så glad vilket gjorde mig riktigt irriterad. Och sen förstår han verkligen inte vilket helvete jag har med migränen, mamma blev så upprörd över min migrän så hon började gråta hos läkaren. Hon klarar inte av att se mig lida såhär varje dag, dygnet runt längre. Men då slängde han ut oss och sa att han hade nästa patient?? Cp läkare hela högen. Så himla missnöjd med sjukvården när det gäller migrän. 
 
Efter det så följde jag med mamma till några skolor för att hämta schema och sånt. Hon jobbar ju som lärare i polska på alla skolor i Hlm och att sätta ihop ett schema är alltid det svåraste varje år. Vi var på linné, läreda och till slut väster. Jag ville egentligen stanna i bilen när hon skulle till väster för jag hade adidas byxor på mig idag, slappetröja, håret uppsatt (har ALDRIG uppsatt hår in public), var helt osminkad, sjuk migrän och såg allmänt sliten ut. De på väster har aldrig sett mig osminkad. Meeeen mamma tvingade ju med mig.. Fast vafan, att vara osminkad har ingen dött av, klarade ju mig ändå. Var sååå roligt att komma tillbaka till väster!! Var där runt 1 timme och det var så himla skoj att träffa alla igen, de har varit riktigt saknade under sommarlovet. Pratade med så himla många, skrattade så att tårarna nästan rann, vet inte hur många gånger jag sa hej till folk sammanlagt. Satte mig på en bänk och hela tiden kom det fram folk, sånt gör mig så himla glad! Snackade en massa med Robin, sen när han gick så kom Emma, Olivia, Stina, Amanda, Nelly och en massa. Träffade saknade Elin. Och Elliot, Oskar och alla. Åhh så himla saknade!! Oskar skrämde mig såå, han och Elliot såg mig på avstånd så viskade Elliot något till Oskar. När de var nära mig så gick Oskar bara rakt förbi mig utan att säga hej eller kolla på mig. Jag bara WTF händer?? Är han sur på mig eller? Var himla förvånad, Oskar som alltid är sjukt trevlig. Tänkte jaghopp, trevlig han blivit under sommaren. Men så vände han sig om och bara CAROLINA, hur är läget?? Skärm mig inte så igen Oskar!! Hahaha. Hälsade på Elliot och alla. 
 
Sen när jag står och pratar med Bibo så ser vi helt plötsligt något som rör sig över golvet, något STORT. Vi märker att det är en gigantisk spindel och jag fick seriöst en liten hjärtattack. FYFAN det var den äckligaste spindeln jag någpnsin sett. Så sjukt stor och tjock och ÖHHHH helt äcklig så jag dör. Bibo blev också skiträdd men så kom en kille och trampade på den. Vi trodde ju då att den var död så Axel går fram och stampar med ett ben och jag hoppade till för jag blev så jäkla rädd!!!! Och så helt plötsligt uppstår den från det döda???? Så började den gå igen och vi bara AAAHHHH, så samlades typ 15 pers runt oss och vi bara men omg kolla spindeln. Dog typ. Ni som känner mig vet hur otroligt rädd jag är för spindlar, är jag hemma själv och ser en spindel, till och med en liten så börjar jag gråta och låser in mig på ett rum tills mamma kommer hem och dödar den. Det har ju kommit 2 giftiga spindlar till Sverige, SKÅNE och en av de är luffarspindeln och Bibo blev så rädd att det var den, hahahaha öhhhh, äckligaste idag. Men en kille dödade den en gång för alla, äkta hjälte. 
 
Så hade riktigt roligt på väster, åh längtar bara tills jag är tillbaka. Vill börja jobba NUUU. 
 
Efter väster gjorde jag synundersökning på synsam, omg så hemskt. Hade 3,0 på höger öga????? Såg inte de små bokstäverna, de var så suddiga och blev så stressad så allt gick åt skogen. På vänster öga hade jag 6.0 så det var ju bra men höger är kaos. Hon tyckte jag skulle göra en fullständig synundersökning men eftersom jag blev godkänd, precis på gränsen dock, så sa jag att jag inte vill det så jag fick mitt intyg ändå. Men nu är jag nervös angående min syn :(((((( fast jag tror det kan ha med migränen att göra också, alla tabletter jag tar gör mig typ helt drogad och det försämrar säkerligen synen. Men har man diabetes är det lätt att synförändringar sker och det är min största rädsla. 
Sen gick jag och mamma och åt på infinity 
Sen träffade jag min darling

Min lilla men oj så fina familj 
 
Ikväll har jag haft sjukaste migränen. Har gråtit och skrikit av smärta. Har tagit så mycket medicin men inget hjälper??? Mitt huvud pulserar så hårt så det känns som om ådrorna ska spricka sönder och hoppa ut ur huvudet, 
 
Ska faktiskt sova nu, huvudet dunkar otroligt och jag orkar inte vara uppe med denna smärtan. Blir så himla trött av alla mediciner och mina ögon svider av tårarna.
 
Sov gott finisar och grattis till er om ni orkade läsa hela inlägget ;) 



Massage

Ska på massage på onsdag, woop woop har aldrig varit på massage. Vi får se hur det går?? Jag är så fruktansvärt spänd i axlar, rygg och nacke så ska ha klassisk ryggmassage i 30 minuter. Jag måste få bort mina spänningar, varje gång jag får migrän blir jag direkt så spänd så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till och det händer sådär 3/4 gånger per dag.
 
Har någon av er varit på massage? Är det skönt eller gör det mest ont?
 
 



Ångest

Har nyss badat, så skönt! Men gillar inte att solbrännan går bort allt mer så fort man tar ett bad. 

Har fortfarande sån sjuk ångest över mitt hår!! Jag som hade så himla tjockt hår innan och när det var helt brunt ska vi inte ens snacka om, då var det riktigt tjockt. Och nu är det helt tunnt??? Får bokstavligen panik :(

Just nu ser det ut sådär. 

Älskar färgen men funderar på att ha mitt naturliga så att jag får tillbaka det tjocka håret?? Men vill fortfarande vara blond. Ett stort problem där. 



Perfekt



Har ni sett något sötare??! Ge mig honom!

Sett klart filmen för andra gången nu, en gång på bio innan ju. Men denna gången grät jag nästan inget?? Den är ju fortfarande lika sorglig? Hade dock tårar i ögonen. 



Q/A

Fick en massa frågor på ask nyss, så kul! Tack för det. Antar att det är någon som läser bloggen som ställer de. 

Några av frågorna handlar om bloggen så jag tänkte svara på de här :)
Svar: jo det kan jag göra! Jag har gjort det innan i en video, kolla igenom mina videos på videofyme så hittar du en video där med alla mina jackor. Fast det var ju ett tag sen så har köpt nya, gjort mig av med gamla så jag kan göra en nu video! Tack så mycket :) kram 
Svar: jo jag är ju det hehe.. I många fall i alla fall! Någon snygg i idol/filmer eller så. Tack snälla :)
Svar: till en viss del. Absolut shoppar jag efter det som är trendigt men JAG måste tycka att det är snyggt. Skulle aldrig köpa något jag tycker är fult bara för att det är "inne". Men gillar att kolla i modevisningar och sedan shoppa lite efter de trenderna jag tycker är snygga där. Skulle kategorisera min blogg som vardagsblogg men inslag av mode.
Svar: jo det kan jag med göra! Tack för tipset. Ska bara komma in på videofyme först, har nämligen glömt mitt lösen och det funkar inte när jag trycker på att jag vill ha ett nytt.. Men ska jobba på saken!
Svar: oj här var vi lite aggressiva.. Jag betalar nästan allt jag köper själv. Självklart får jag saker av min mamma i julklapp och när jag fyller år och inland köper hon något till mig för att hon vill ge mig en present? Men annars betalar jag allt själv. Jag jobbar och tjänar lite egna pengar och för de shoppar jag. 10 tusen som jag shoppade för i Polen, mamma betalade inte 1 krona. Jag sparade allt själv. Jag får inte pengar av min mamma. Om jag frågar "mamma, kan jag få 500 kr?" Då säger hon absolut inte! Så jag får saker i present ibland men det är ju inget jag ber om? Men saker jag vill köpa betalar jag själv. Vad är det svåra att förstå?? 


Hoppas ni fick svar :)



På väg hem till Sverige

Här kommer de sista bilderna från Polen, bilder från båten på väg hem till Sverige igen. Resan var så himla dryg! Men vi åt på den fina restaurangen så där gick i alla fall 2 timmar, sen hade jag sån sjuk migrän så jag vilade mestadels av tiden och försökte sova. Efter drygt 7 timmar var vi tillbaka i Sverige.
 
Tackar för 2 superbra veckor i Polen! Är väldigt nöjd med semestern.
 
Vatten, vatten överallt
Mami
I väntan på mat
Mammas mat, jag smakade köttet och det var helt underbart gott!!
Jag beställde kycklingfilé som också var helt sjukt god
Beställde även schnitzel eftersom att jag inte kunde bestämma mig men det var väl kanske lite onödigt eftersom att jag blev så mätt på kycklingen så åt nästan inget av detta.
Mamma beställde någon glasskula, såg ju väldigt fin ut



Spanien #6 / mysig kväll i gamla stan

Det var några kilometer in till centrum och vi hade aldrig hittat dit själva så vi beställde en taxi dit.
Mamma och jag i väntan på taxi. Så himla fina omgivningar överallt!
 
Chauffören frågade om vi vill till gamla stan eller till hamnen? Vi hade ingen aning så jag svarade gamla stan. Men när vi kom dit var det typ helt dött?? Undrade vart vi hade hamnat haha. Men när vi gick på de gamla trånga gatorna så kom vi till sist till centrum i gamla stan. Det fanns inte speciellt många affärer, så jag blev rätt besviken men det fanns dock en mängd restauranger och caféer. Vi valde en restaurang som såg mysig ut, så himla underbart att kunna äta utomhus på kvällarna.
På upptäcksfärg i gamla stan, riktigt mysigt ställe faktiskt! Just då tyckte jag det var rätt tråkigt men sen när jag jämför men hamnen där det var sjukt mycket folk överallt så var gamla stan riktigt lugnt och mysigt.
 
Såå mysigt! Åh vill bara tillbaka.
Mammas mat
Och jag beställde kyckling, standard
Lite efterrätt men den var ingen höjdare tyvärr.
 
 



Swefilmer

Förr eller senare exploderar jag har äntligen kommit ut på swefilmer!

Dock är översättningen helt cp. Personen som översatt måste typ varit full eller något, fruktansvärt dåligt översatt. Ofta förstår man inte ens vad som menas för de blandar svenska och engelska i översättningen. Men bara what?

Men ska kolla på filmen ändå!

Typ världens snyggaste kille 



Shoppingsugen

SNYGG! Från MQ om ni är sugna. Hjälp vad farligt det är att börja kolla runt på alla websidor med kläder och framför allt Marc Jacobs och Odd Molly. Kliar i fingrarna. Varför är jag inte rik?? Då hade typ 50% av min garderob bestått av Odd Molly.
 
 
 
 



Odd Molly

WOW, jag finner inga ord! Hur snygga är inte de här klänningarna från Odd Molly? Oh my, är helt kär.
 
Har ni sett något vackrare?? För 1799 blir den din.. Åh, önskar att jag hade råd :(
 
Men har verkligen 0 kr, har inga pengar att shoppa för på ett bra tag. Måste spara till London, Polen och Grekland ju.



Spanien #5

Var så skönt att sova ut! Men det var så jäkla varmt på rummet, ACn var helt cp. När den var avstängd så var det så galet äckligt varmt men när den var på så blåste det i hela rummet så att det blev alldeles för kallt?? SÅ vi valde att stänga av ACn och svettas ihjäl istället.
 
En av poolerna
Trots att jag inte gillar bada i pool så var jag tvungen att ta i alla fall 1 dopp under veckan, det varade dock bara i 5 minuter.
Sen blev det stranden! Älskade stranden, fick en ganska fin bränna redan andra dagen.
Blev kanske lite mycket dock, alltid lite slarvig med solkrämen
Efter en heldag på stranden gick vi upp på rummet, duschade och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi lyckades ju ta bort all inclusive så den här kvällen åkte vi till stan för att äta.
 
Efter att jag hade duschat och kom ut till rummet fick jag helt plötsligt så sjukt ont i halsen. Alltså verkligen superont och jag får bokstavligen panik när jag får ont i halsen, ville bara börja gråta. Det gick inte alls över och det var början till en rejäl förkyldning hela veckan, fan. Därefter fick jag också feber, började kräkas osv.



Spanien #4 magisk kväll

Efter att vi hade ätit middag första kvällen så gick jag upp på rummet för att hämta kameran och sedan gick vi ner till stranden. Ville kolla på den otroligt vackra utsikten, när solen gick ner bakom bergen.
 
Stranden nedanför hotellet
Där palmerna bor
En del av hotellområdet
Ingen redigering, inget filter. Såhär vackert var det.
Här spenderade många spanjorer sina kvällar. Åh så härligt, tänk att bo där och bara bestämma med sina kompisar att spendera kvällen nere på stranden, sådär 27 grader på kvällen.
Jag och mami drack en alkoholfridrink var
Tillbaka mot hotellet. Vi hade inte sovit på 38 timmar så vi var ju ganska så döda om man säger så. Ska aldrig mer dygna!
 
Det var vår första dag på Mallorca :)
 



Blue new

Här kommer bilder på ännu en jacka jag inte visat upp än. Jag köpte den för 6 månader sedan tror jag? Men packade inte upp den förrän förra veckan, inte första gången jag gör så. Oops.
 
Hade letat efter en sådan här "ridjacka" hur länge som helst, den ser ju typ ut som en ridjacka så ja. Från Flash, runt 600 kr.



New in

Jag köpte den här rosa dumjackan från MQ till slut. Ville ju ha både den här och Odd Molly koftan och när jag vill ha något så brukar jag inte ge mig tills jag skaffar mig den saken. 
 
Fick den här jackan av mamma och Odd Molly köpte jag själv. Tack mami ♥
 
Kostade 999 kr på rean. Kommer användas så mycket i höst!



Större bilder

Nu har jag fixat större bilder på bloggen, blev det bättre tycker ni? Är bilderna klara eller blir de mer suddiga? Help me, kommentera så att jag vet!! :)



Polen shopping del 9

Helt kär i denna jackan! Jag köpte den inne i en riktigt dyr sportaffär och jag tvekade så himla länge för att den var såå dyr. Men efter att jag hade provat den så kunde jag bara inte släppa den ur tankarna men sa att jag skulle tänka på saken, gick runt några timmar innan jag beslöt mig för att jag bara måste köpa den. Himla tur att jackan fortfarande var kvar, annars hade jag nog börjat gråta på riktigt. 
 
Färgen är så himla snygg! Hade den varit i en annan färg hade jag inte köpt den. Jackan skyddar både mot regn och blåst och man kan träna i den för man blir inte lika svettig som i vanliga jackor. Den har något material inuti som tydligen är superbra. Förstod inte riktigt allt vad hon menade men i alla fall.
 
Nu blir det ett gäng med bilder för jag kan inte bestämma mig vilken bild som gör jackan rättvisa.
 
 
Ca 950 kr, dyr!! 



Spanien #3

Efter att vi hade duschat så fixade vi oss i ordning inför middagen. Det var ju bara på hotellet så jag pallade inte direkt fixa till mig men när man kollade runt så hade typ alla tjejer klätt upp sig som om det vore värsta galamiddagen, man bara WHAT? Ni ska äta en all inclusive middag, chilla.
 
Dagens outfit på balkongen. Kjol & topp från h&m
Världens bästa mamma
Utsikten var top notch
Bebispoolen, har var det en massa skrikande ungar från kl 6 på morgonen och den låg precis bredvid vår balkong, woho
Här är då den lite större poolen och så fanns det en pool till. Jag gillar inte pooler så bryr mig inte om hur poolerna på hotellet ser ut direkt.
Redo för middag, usch så blek haha.. Men det var ju bara första dagen.
Kunde inte bestämma vad jag skulle ha på mig, yolo



Rude

Bästa låten just nu enligt mig! Jag hade dock inte sett videon förrän nyss och jag trodde det skulle vara en snygg kille som satt ner och sjöng men så får jag se han här som hoppar runt som värsta apan haha?? Men låten är fortfarande grym!
 



Photo Booth

Tog en massa webcam bilder igår när Jack var här hehe. Världens sänsta kvalite men han är ju så söt så måste visa de ändå :')
 
ÄLSK, så söt så jag orkar inte.



Polen shopping del 8

Blev helt kär i skorna när jag såg de! Liknar Tory Burch riktigt mycket bara det att ett sånt par skor kostar 2000 kr och dessa kostade 80 zloty, alltså 190 kr och då är det ändå dyrt för att vara Polen. Mycket nöjd med mitt köp i alla fall!
 
HUR SNYGGA?!



Älskade mormor

När vi är i Polen måste vi självklart besöka mormors grav. Jag saknar henne så otroligt mycket. Alla jag träffat säger att hon är den bästa människan de någonsin mött, hon var älskad av alla. Hon var som min mamma bara det att hon aldrig var arg/sur och aldrig bråkade med någon. Jag älskar min mami över allt annat så om hon var exakt som mamma fast att hon aldrig blev arg/irriterad på något så var hon ju verkligen världens bästa människa.
 
Himlen saknade en av sina vackraste änglar. Hon gick bort alldeles för tidigt, redan när hon var 65 år gammal i den hemska sjukdomen cancer. Hon och morfar hade precis gått i pension och det var nu de skulle börja leva livet på riktigt, de hade så många planer. Men så tog cancern över och åt upp henne bit för bit. Jag var bara 4 år gammal när hon gick bort men det jag kommer ihåg av mormor är underbara minnen. Jag önskar bara att jag hade fått chansen att lära känna henne mer. Att hon hade fått chansen att se mig och min bror växa upp, att hon hade sett mig ta studenten. att hon hade fått se Jack. Att min mamma hade haft sin älskade mamma kvar så mycket längre än vad hon hade. 65 är en otroligt tidig ålder.
 
Jag hade velat att min mormor väntade på oss hemma när vi kommer och hälsa på. Jag hade velat krama om henne och säga hur mycket jag älskar henne. Men det får jag aldrig göra.
 
Min bror tog mormors död otroligt hårt. Men jag vet att hon vakar över vår familj, hon är vår skyddsängel men vi saknar henne enormt ♥
 
"Inför din godhet sänker även änglarna på huvudet", otroligt vacker text på graven
Älskade mormor står det på den röda lyktan
SAKNAR DIG ♥
 



Polen shopping del 7

Två bikinitoppar från Sinsay, min favoritaffär!
 
Kostade ca 30 kr styck.



Förr eller senare exploderar jag

 
Innan jag åkte till Spanien var jag och Maja på bio, vi kollade på förr eller senare exploderar jag. Jag, Maja och ungefär alla i hela biosalongen satt och storgrät, även killarna.. Då kan ni tänka er hur sorglig den var. Men det är en av de absolut bästa filmerna jag någonsin sett. Så himla vacker, berör så mycket.
 
Killen som spelar huvudrollen? ALLTSÅ DÖR SÅ SNYGG. Ge mig honom, snälla.
 
Har ni sett den? Om inte så tvingar jag er att kolla, jag tvingar er! Annars går ni miste om något helt underbart. Kolla trailern, ni kommer bli kära i filmen, det kan jag lova er. 
 
Cancer är en sån himla hemsk sjukdom. Jag kände igen mig själv i delar av filmen, eller framför allt min mamma. I de delarna där Hazels mamma är så orolig så att hon inte vet vad hon ska ta sig till. Så är det med min migrän och min mamma också. Mamma ser hur mycket jag lider varje dag och ändå kan hon inte göra något åt det. Det måste vara bland det värsta man kan vara med om som förälder. När man ser hur dåligt ens barn mår men man inte har något inflytande i det, att man inte kan styra något.
UPDATE: sorry men du som skrev på ask, vilken idiot. Jag svär. Lär dig tolka en text innan du skriver något. Jag skrev att jag kände igen mig i OROLIGHETEN kring en sjukdom din inkompetenta människa. Lär dig skillnaden eller börja koncentrera dig mer på lektionerna.
 
Jag längtar SÅ tills denna film kommer ut på DVD. Då ska jag kolla på den om och om igen. 



Dagen

Min pappa förstörde hela lunchen på wokhouse, skriver mer om det imorgon! Lovar att jag ska vara grym på att blogga imorgon, vet att jag varit ganska dålig på det de senaste dagarna men det är bara för att jag har sån sjukt hemsk migrän hela tiden. 

Idag har jag haft hemskt ont hela dagen, har inte släppt något alls. Blir galen! Och blev verkligen inte bättre efter att jag hade träffat Affe. 
Folk på ask undrade hur min pappa ser ut så jag tänkte slänga upp bilden här också. Den är dock ca 10-12 är gammal men bara kolla på det där ansiktet, det bara utstrålar elakhet. Usch, ett jävla as är han. 

Amadeus ringde mig innan idag så vi snackade i telefon en stund, han gör mig alltid glad! Så himla bra kompis det där. Han var på väg till väster och undrade om jag var där. Han trodde att min praktik redan hade börjat så han ville träffa mig. Så gullig! Saknar honom ocksååååå!! Han går fordon och där får de körkort gratis, fuskis alltså! Men han ska inte få körkort innan mig, nej nu jäklar ska jag ta körkort snart. 
Vid klockan 18 kom Jack och var här hela kvällen, underbaraste ❤️️❤️️❤️️

Nu ska jag sova! God natt. 



Fuck u so much

Fyfan vad jag hatar honom.
Han är död för mig från och med idag. Jag har inte längre någon pappa. Dra långt åt helvete din fula jävel. 



En onsdag

Känner mig såhär trött idag. 
Vaknade med sjuk migrän, tog två tabletter och gick och la mig igen men de hjälpte ju inte ett dugg. Har fortfarande sjukt äckligt ont :( 

Tråkigt att bara vara hemma när mamma jobbar och alla andra har börjat skolan/jobbar! 

Amadeus skrev nyss till mig, han har verkligen blivit en av mina absolut bästa killkompisar! Underbar är han. Hans första dag på gymnasiet, kommer gå toppen! Saknar honom så mycket <3

Sötaste smsen, bror ❤️️❤️️❤️️❤️️

Mami kommer snart, då blir det lunch och sen ska jag förbereda mig inför teoriektionen med Maja!



Hård dag

Hjälp, jag är SÅ trött! Sov liksom 4 timmar i natt och så pluggade jag och Maja från 7 på morgonen till kl 15 och sedan skjutsade hennes syrra oss till teorilektion på TT. Vi körde inom mig först så att jag kunde byta om, hade nämligen på mig värsta myskläderna hos Maja för det var inte bestämt att vi skulle på teorin. 

Lektionen var chill, detta är nog fjärde gången jag är på den och den är väldigt enkel. Imorgon ska vi på nästa lektion. Nu jäklar ska jag ta tag i körkortet på riktigt. 

Jag har klarat alla test på fas B, så stolt över mig själv! Fick 67 av 70 rätt så det var ju faktiskt grymt. Detta gjorde vi bra Maja! Applåder till oss. 

Förutom plugg så lagade vi middag och pratade och skrattade en massa åt bilder och gamla minnen. Alltså vår humor hahahah. Isbjörnströjan var ju hot Maja ;)

Nu är jag helt galet trött! Vänta på att klockan ska bli 23 så att jag kan kolla på million dollar listing och sedan sova. Imorgon börjar skolorna men kommer ju inte bli något jobb då tyvärr. 
Yey, Majas kök blev till ett pluggrum istället. 
Alldeles för tidigt.. 
Ni kan kalla oss mästerkockar 



Körkortsplugg

Är fortfarande hos Maja. Kom hit vid kl 7 på morgonen. Vi har pluggat sedan dess och snart ska vi på teorilektion. Snacka om att vi känner oss duktiga! 

Både klarade ett varsitt prov på nätet, fick 65 rätt, ohyes!! Sjukt många tester kvar att klara men det första godkända, det känns fint. 





Dagen

Idag har jag varit på stan med ryska Ekatarina. Var roligt! Men berättar mer om det imorgon. 

Kom hem lite innan kl 19, då kollade jag på idol (äntligen har det börjat! Bästa programmet. Såg ni Tristan? Nej dör så gullig.) och sen något med Leifs restaurang, bra faktiskt. Och nu ikväll har jag sett million dollar listing. Det positiva med att skolorna börjar är att allt bra på tv börjar igen, allt som haft sommaruppehåll och det gör mig himla glad. 
Träffade massa härligt folk på stan idag! Moa, Lorrayne, Karin och Jill. Och sen Viktor och Albin, så himla gulliga killar. Och så Tobbe och Harry. Tobbe berättade att han ska byta skola, alltså neeeeej :( han är en sån himla härlig kille! Kommer bli riktigt tråkigt när han byter, kommer sakna honom och hans glädje. 

Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag till Maja kl 7 på morgonen. Ja ni läste rätt, klockan 7.. Mamma ska till Ängelholm supertidigt så hon skjutsar mig till Maja innan hon åker. Jag och Maja ska plugga till körkortet och lika bra att göra det tidigt tänkte vi. 



Oseriös

Kanske sista dagarna av sommarlovet nu. Det beror på om det blir något jobb de kommande 2 veckorna eller inte. Jag hoppas såklart på det! Själv börjar jag skolan den 1 september. Längtar INTE.

Imorgon ska jag träffa en tjej från Ryssland, hon är också Eric Saade fan. Hon har varit i Malmö några dagar nu och imorgon ska hon till Hässleholm och sen sova på hotell här. Jag är rätt nervös inför träffen imorgon för att jag känner ju inte henne, har knappt pratat alls och jag tycker inte riktigt om att träffa folk jag inte känner. Och så är det ju det där med engelskan, vi kan ju bara prata engelska och jag blir alltid supernervös när jag ska speak English. Men vi får väl se hur det går. Hoppas hon är snäll. 

Vet ej vad vi ska göra? Återstår att se. 

Tagit ett bad och tvättat håret. Så skönt med bad! Mindre kul att solbrännan går bort allt mer då, efter varje bad är mina vem och armar helt vita för min hud är så torr. 



Ja men så vackra bilder hahah, snapchat <33
Nu ska jag sova, puss och god natt.



Snyggo

Dör snygghetsdöden. Killen som spelar i förr eller senare exploderar jag, OMG så snygg! Längtar tills filmen kommer ut på DVD så att jag kan kolla på den och på honom hehe, om och om igen.
Hoooooot

Fick fulaste frågan på ask hahha 
Svar: för att jag hade lunch, daaaa? Då får jag göra vad jag vill, lol 



New in

Har rensat mina garderober hela dagen men är långt ifrån klar. Men nu en gång för alla ska det äntligen bli ordning i mina garderober. 

Ska försöka sälja en massa kläder. Need money. 

Här är 2 nya köp. Den rosa tröjan är från h&m, fick den innan Spanien. Den gråa koftan är från Mango, köpte den på Mallorca.



Tres chic

Såhär såg jag ut i fredags när jag var på jobbet. Jobbade på fritids och några barn kom fram och sa "dina kläder passar verkligen bra ihop idag", hahaha så gulliga! Ja allt gick ju i svartvitt, vilka modeinriktade ungar ;)




Klocka Daniel Wellington // skor Scorett // byxor Adidas // tröja köpt i Polen // kofta köpt i Polen 



iPad air in the house

Mamma har fått en iPad air från jobbet, som hon får ha med sig på jobbet men när den är hemma så får ju jag använda den hur mycket jag vill hihi. 

Älskar den! Helt sjukt vad bra, så himla lätt. Lika stor skärm som min iPad har bara det att den inte alls väger lika mycket och att den är mindre för de har tagit bort stora delar av det som finns på kanterna på föregående iPads. Superbra! 

Jag ska dock ha kvar min iPad för de är alldeles för dyra för att köpa en ny varje gång det kommer ut en ny som många gör med Iphone. Men den kommer i alla fall användas flitigt här hemma av mig.

Funderar ni på att köpa en iPad så tycker jag verkligen ni ska satsa på en iPad air och ingen annan.  





Fuck


Svar: för jag mår så hemskt så jag kan inte just nu. Gråter bara hela dagarna. 



Jobbet

Är på jobbet nu. Jobbar mellan 8-16.30, lång dag. Har sjuk migrän som vanligt. Det är så sjukt så jag orkar inte.
Har på mig det här idag. Men nu ska jag jobba vidare! Puss 



Spanien #2

Efter att vi hade ätit lunch i värmen så gav vi oss ner mot stranden. Det var såå skönt! Jag låg där och tänkte: det här kommer bli en riktigt bra vecka och det blev det verkligen.
 
Underbart att känna solens strålar mot huden och så fort man öppnade ögonen så såg man det blåa, fantastiska medelhavet. Livet ♥
 
Min Saade handduk hängde såklart med varje dag till playan
VÄRLDENS BÄSTA BOK! Åh så himla bra. Önskar att jag inte hade läst den än så att jag hade hela boken framför mig.
Playa de Alcudia, hur fint som helst!
Tog med min toast från all inclusive till stranden
Denna bryggan eller vad man ska kalla det(?) var det som låg mellan hotellet och havet. Så här traskade man ner varje morgon och 1 minut senare var man framme på stranden :)
Såhär såg vårt hotell ut, huvudbyggnaden Nuevas Palmeras som låg absolut närmast stranden och även vid den absolut finaste delen av Alcudia stranden.
Här är bryggan ut i havet, det var här jag tappade min mobil
En massa fiskar i vattnet, i olika storlekar. Först när jag såg de tyckte jag fiskarna var hur äckliga som helst, är riktigt rädd för fiskar haha men så fort man kom ner i vattnet och tog ett steg så blev fiskarna så rädda så de simmade iväg hehe.
Olika nyanser av blått
Kolla det kristallklara vattnet, WOW på hög nivå! Kunde inte få nog.



Closing time

Stanna kvar i shoppingcentret till så länge att alla affärer hinner stänga och vakterna säger att man måste ta bakvägen ut för att alla andra hissar och rulltrappor har slutat gå för dagen. Oopps.
 
Älskade Polen, saknar redan ♥
 
Btw, skrev jag ju om att det är någon som busringt till mig sjukt många gånger under de senaste månaderna. Det kunde gå upp mot 16 gånger på en kväll och när jag svarade så var det alltid en större grupp. De vet vad jag heter för de har sagt Caroline och så, antagligen har de hittat mig på instagram eller någonstans. De ringde dock inte på hela månaden jag var utomlands så de måste ha koll på var jag är, jävligt läskigt faktiskt. De ringde senast igår. Nu fick jag ännu ett samtal från privat nummer som jag svarade på så är det en kvinna i luren hon bara "vad heter du?" jag bara "vadådå???" typ jätteotrevligt haha. Det visade sig att det är två killar som ringt, Filip och Erik (vet ej hur de stavar sina namn) och nu var det då deras mamma Carina som ringde mig, go Carina! Hon har nu tagit deras telefoner för hon såg på räkningen att mitt nummer hade kommit upp väldigt många gånger. Jag har nu fått hennes kontaktuppgifter så om ni läser detta killar, bäst för er att ni inte ringer fler gånger för då kommer inte er mamma lämna tillbaka era mobiltelefoner på ett bra tag! 
 
På internet och i telefonvärlden är man aldrig anonym, det går att spåra allt. Så alla där ute, tänk på vad ni gör eller skriver. 



Värre än värst

Har haft en hemsk dag, precis det jag var rädd för. Har varit hemma själv hela dagen och bara legat på soffan / i sängen och sovit. Har verkligen inte kunnat göra något annat. Spyr på alla bilder på instagram och snapchat med folk som är glada och har kul. ROLIGT FÖR ER ATT NI INTE HAR MIGRÄN. Mm jävligt roligt.



Min dag

Jobbat på fritids hela dagen, så sjukt trött nu. Det var inte nådigt att gå upp så tidigt. 

Jobbet gick jättebra förutom det att jag har haft sjukaste migränen hela dagen. Alltså sån migrän där det känns att huvudet ska explodera inom 60 sekunder. Fruktansvärd smärta i pannan som strålar bak till bakhuvudet och även ner till axlar och nacke. Det går inte att koncentrera sig när man har så ont så jag fick verkligen hålla tillbaka tårarna i 8 timmar där på jobbet för helst av allt hade jag velat sätta mig ner på golvet och storgråta av smärta. Tog så medicin men hjälpte ingenting! Sen kom till och med mamma med zomig nasal 5 mg till mig som är en superstark medicin men den hjälpte inte ens 0.0000001%. Så jag har haft ett helvete idag. Antagligen är det innan mensen, min migrän är alltid hemsk men innan mensen är den omänsklig, det borde inte gå att ha så ont. 

Somnade på soffan vid kl 19, mamma väckte mig och tyckte jag skulle lägga mig i sängen istället. Gjorde det och sov till 23.30, var migränen något bättre när jag vaknade? In i helvete heller. 

Ska gå och lägga mig nu igen. Imorgon jobbar jag inte men planerar ingenting för jag vet att jag kommer vakna upp med sjukaste migränen och då går alla mina planer åt skogen. Och med planer menar jag rensa garderoben, städa lite och plugga inför körkort. Men inte ens det kan jag göra för smärtan hindrar mig. 
Sjukt trevliga kollegor på jobbet i alla fall! Vi var ett helt gäng unga idag. David jobbade också där, vi gick i samma klass på gymnasiet i ettan så det var väldigt trevligt att träffas igen och prata en massa. Riktigt snäll kille. Både August och Peter var också väldigt trevliga, alltid kul med snälla och roliga kollegor!



På jobbet

Är på jobbet nu. Har en kort rast. Jobbar mellan 8 till kvart i 5. Så länge! Men vi hörs när jag kommer hem :)





Spanien #1

Nu tänkte jag börja med att visa upp lite bilder från Spanien! Jag delar upp det i olika delar eftersom att det är väldigt många bilder.
 
Vår vecka i Spanien var helt underbar, jag är riktigt nöjd med resan. Medelhavet är ju helt fantastiskt och hotellet låg precis vid havet. Skriver en lista på + och -
 
+ medelhavet
+ perfekt väder
+ varmt vatten i havet
+ varmt dygnet runt
+ hotellfrukost
+ havet varje dag
+ fräscha hotellrum
+ hamnen var supermysig
+ billigt med taxi
+ själva utomlandskänslan
+ läget
 
- hotellområdet var inte alls mysigt, i alla fall inte den byggnaden vi var i
- all inclusive SÖG, vi lyckades dock få bort det efter 1 dag och då fick vi tillbaka alla pengarna från all inclusive, vi behåll endast frukost
- jag tappade min iphone 5 i havet
- jag blev väldigt förkyld, ont i halsen, hosta, sjuk snuva så jag var tvungen att snyta mig hela tiden. Grymt jobbigt i värmen! Hade även feber och spydde några gånger. Antingen spydde jag av all inclusive maten eller av det att jag andra dagen råkade svälja rejält med saltvatten, det var det äckligaste på länge
- alldeles för många barn på hotellet
- dyrt
- svårt att hitta goda matställen
- väldigt många från skandinavien, ibland undrade jag om det är Spanien jag är i eller Sverige, Danmark, Norge?
- hade migrän i princip hela tiden
 
min migrän plus det att jag blev sjuk förstörde ganska mycket men det är ju egentligen inte resmålets fel. Fast antagligen smittade någon av alla hundratals ungar mig, för ungar fanns det en hel drös av.
 
Hotellet var alltså inte supermysigt, vi bodde i huvudbyggnaden vilket kanske inte var så nödvändigt. För en kväll när vi åt på hotellets finaste restaurang (den låg i en annan byggad) så var ju där så mycket myigare och lugnare. Hotellet var väldigt anpassat för all inclusive gästerna så det fanns inte direkt någonstans man kunde beställa kaffe eller dessert på, förutom restaurangerna. Så det saknade jag.
 
Men läget, det var helt perfekt. Vaknade upp till en helt underbar utsikt på medelhavet varje dag. Vädret var bra, runt 29-32 grader varje dag, regnade pyttelite en dag och var lite molnigt då och då men det var bara skönt. Fast i solen så måste temperaturen ha uppgått till drygt 40 grader för i solen var det sjukt varmt!! Vi hyrde solstolar för hela veckan, så vi hade samma solstolar hela tiden vilket var jättebra. Vi valde de som låg närmast havet. Vi var vid havet varje dag, typ 7 timmar om dagen. Både jag och mamma älskar stranden. Jag klarade av att ligga i solen i max 10-20 minuter, sen var jag tvungen att antingen doppa mig eller vara under parasoll men man blir ju brun i skuggan också vid havet så det var ju helt perfekt att ligga där och läsa. Läste en väldigt spännande bok som jag inte kunde lägga ifrån mig. Badade flera gånger om dagen, helt underbart. Sedan efter en lång dag på stranden gick vi upp på rummet, duschade, tvättade håret och så. Varje gång jag la mig i sängen efter att ha fönat håret så var jag så sjuuuukt trött så jag hade helst av allt velat gå och lägga mig redan då, ungefär kl 19 på kvällen men ja, så trött blir jag efter stranden. Men med mina sista krafter lyckades jag varje kväll ta mig upp ur sängenm fixa till mig och sedan tog vi taxi till centrum där vi gick i lite affärer och därefter hittade en restaurang där vi skulle äta den kvällen. Jag köpte lite fina saker, nöjd med mina köp! 
 
Sminkade mig inte på hela veckan, så otroligt skönt! Har faktiskt inte sminkat mig på hela sommaren rättare sagt.  Och jag blev bara brunare brunare för varje dag. Vad använder jag för solskydd då? Jo jag började med 10, ibland 15. Senare gick jag ner till solfaktor 6 på de flesta ställena, antingen med karroten (morötter) eller hawaiin tropic oil med solskydd 6, ibland körde jag utan någon solfaktor alls fast det var inte alls ofta. På ryggen och ställen där jag lätt bränner mig, tex knäna körde jag med 30. SÅ jag hade typ 5 olika solskydd jag växlade mellan, lite beroende på hur pass bränd jag kände mig.
 
Åkte till Spanien för att slappna av och det kände jag verkligen att jag gjorde. Tyvärr förstörde hälsan en del för mig, för när jag är förkyld, tex har ont i halsen, så mår jag så himla dåligt. Då är jag inte som alla andra att jag ändå är pigg, klarar av att gå i skolan osv utan nej, jag vill bara ligga hemma och typ dö så dåligt jag mår.
 
Har ni några frågor om resan till Spanien, hotellet, priser, havet, centrum eller ja vad som helst så är det bara att kommentera här på bloggen eller skicka iväg frågan till ask.fm/carro93 så lovar jag att svara :)
 
Flyget gick kl 7.00, vi åkte hemifrån runt 4 på natten och parkerade på Sturup, 700 kronor för en veckas parkering. Malmös flygplats är liten och lugn så vi checkade in bagaget och tog det lugnt, riktigt skönt att slippa all stress.
Vi hann till och med äta frukost på flygplatsen.
 
Boardningen och allt gick snabbt och lätt och flygresan till Palma gick bra, tråkig bara. När vi kom fram hämtade vi vårt bagage, jag är alltid livrädd att någon resväska ska försvinna men hämtade ut alla resväskorna och kunde även andas ut. Palmas flygplats är ENORM, man fick gå kilometer för att hämta ut resväskorna. Detta ledde till att vi såklart kom sist på bussen som var helt proppfull vilket betyder att jag och mamma inte kan sitta bredvid varandra under hela bussresan fram till hotellet, jag var sååå sur haha! Råkade tappa mina solbrillor på golvet och gubben bredvid mig trampade såklart på de, liksom wtf tack för den.
Till slut kom vi äntligen fram till hotellet! Vädret var superbra. Såhär såg vårt rum ut. Enkelt men fräscht. Fast för det priset hade jag faktiskt förväntat mig lite lyxigare rum men det är väl bara för att jag jämför med Turkiet som hade typ världens finaste hotell. Ett litet kök, toalett till höger, en soffa man inte ser på bilden och så hyllorna. Och så en balkong.
Hur underbar utsikt är inte det här?! AMAZING
 
Efter att vi hade packat upp lite gick vi och åt från all inclusive buffén, kände redan då att det inte riktigt var min grej. Sedan gjorde vi oss strandredo och ner mot beachen!



Polen shopping del 6

Supermysig tröja från Jaquline! Blev dock väldigt besviken på deras kläder i år och mamma också. De har alltid haft en massa söta och vackra spetskläder men i år?? Typ bara sjukt fula kläder. Hittade i alla fall den här precis innan vi skulle gå därifrån.
 
Kolla rean! Cirka 90 kr, som hittat! Jaquline är en dyr affär annars. Innan kostade den 310 kr och det är sjukt dyrt för en tröja i Polen.



Polen shopping del 5

Från New Look, gillar trycket! Den var också på rean så inte alls dyr.
Från h&m, basic svart linne. Ej på rean.



Dagarna

Igår var Jack och brorsan här. Jag lekte med Jack hela dagen, när han är här så vill jag inte göra något annat utan bara leka med honom. Annars går jag ju miste om några minuter av hans barndom när han ändå är här liksom. Älskar honom så mycket.
Det leendet, jag smälter 



Älskling, så himla fin. Så söt i den nya tröjan han fick från oss, "It's me super Mario"

Sen på kvällen tog jag det lugnt och började plugga teori inför körkortet. 

Idag börjar mamma jobba så jag är hemma själv hela dagen. Var tog sommaren vägen? Det var ju nyss den 14 juni och jag var på två skolavslutningar. Och nu? Redan slut?? Helt sjukt vad snabbt det går. Men jag har haft en jättebra sommar, förutom migränen som förstör till och med de roliga sakerna. 

Idag var min meningen att jag skulle gå upp tidigare eftersom att jag börjar jobba imorgon. Ska vara på jobbet redan kl 8 vilket är en stor omställning jämfört med sommarlovet. Men jag vaknade vid 9 med sjukaste migränen, hade så sjukt, galet, äckligt ont. Tog 2 starka tabletter och gick och la mig igen. När jag vaknade? Ja då var kl 13!! Satan. Mamma hade ringt 6 gånger på mobilen och 5 på hemtelefonen och jag hade inte hört någonting, hon var superorolig för hon vet hur dåligt jag mår och det i samband med min diabetes gör att jag tex skulle kunna svimma väldigt lätt eller sova och inte vakna om mitt blodsocker hade gått ner. Hon talade in ett meddelande och sa att om jag inte ringer innan kl 13 så skickar hon hit Damian och Jack. Jag ringde mami kl 12.58, like a boss. Nej men sötaste mamma som bryr sig <3

Nu ska jag äta frukost, sen blogga lite och därefter plugga lite körkort och sen rensa någon av garderoberna. Ska hitta så mycket som möjligt att sälja på tradera, behöver pengar. 



Polen shopping del 4

Ett av köpen jag är absolut mest nöjd över från Polen! Älskar den mysiga tröjan men framför allt färgen. Den till ett par svarta, tajta jeans, ahh så snyggt.
 
Cirka 70 kr från New Yorker
 



Polen shopping del 3

Från New Yorker. Räknar jag ut det till svenska kronor så kostade det 23 kr. Billigt va?
Linne från New Look, älskar färgen. 
 
Vad tycker ni är finast av det jag visat än så länge?



Pizza Hut @ Polen

På kvällen var jag och mamma och åt på pizza hut, alltså sååååå gott! Jag har ätit där i Malmö en gång och Stockholm en gång men det var ju inte alls lika gott. I Polen finns de godaste Pizza Hut helt enkelt.
 
Jag tog salladsbar bara för att det fanns färsk frukt, melon och jag bara MEN ÅH.
Och så beställde jag melon lemonad
Mumsi
Min pizza, men dööö så gott. Åt några bitar och tog med mig resten hem :)
Mamis pizza.



Polen shopping del 2

Från New Look, båda på rean. En helt underbar jeanskjol, jag hade bara gamla, korta från 7an som är typ minikjolar haha men denna är mer elegant. Och så shortsen, hur sköna som helst! 
 
Jag kommer inte riktigt ihåg hur mycket de kostade men kjolen runt 120 kr och shortsen runt 80 kanske?



Ryggsäck till Jack

Måste bara visa er den här urgulliga ryggsäcken som jag köpte till Jack. Nu är lilla äventyraren redo för alla framtida äventyr!
 
Har aldrig sett en sådan här söt ryggsäck, perfekt för en 1 åring som Jack, han är ju dock ännu sötare än nallen ♥



Polen shopping del 1

Jag vill ju visa er allt jag köpte i Polen. Frågan är hur ni vill att jag ska dela upp det? Ska jag visa ett plagg i taget eller flera stycken i ett och samma inlägg?
 
Kan ni inte slänga in en kommentar så att jag vet hur ni vill att jag ska göra? För jag har en hel del att visa er!
 
Börjar med denna, en helt underbar spetsjacka/kofta. Visst är den fin? Den kostade 69 zloty som ungefär är 165 kr. Den var inte på rean.
 
GLÖM INTE KOMMENTERA!



En dag i Polen

Sista kvällen i Mielno grillade vi, det var så gott! Men det har jag inga bilder från. Och när jag kollar på mina bilder så ser jag inga mellan den 20e och den 25e juli? Fotade jag inget med kameran de dagarna? Eller var har de bilderna tagit vägen? Jag ska kolla upp det.
 
Men här är bilder från den 25e i alla fall, vi shoppade, fikade och åt. Mysdag.
 
Började med fika och lite shopping på Geant
Sen åkte vi vidare till Carrefour och gick klart i alla affärer där.
Sen åkte vi till det näst största, Galaxy.
Fikapaus behövs!
Världens godaste chokladtårta, bara smälter i munnen.
Mamma åt cheescake.
Så fint med fontänen mitt i. 3 våningar med affärer finns det i Galaxy :)
Mami
Shopaholic



Shopping till Jack #1

Allt jag shoppade i Polen fotade jag på morfars altan för att där är så himla fint. Blommor, växter och perfekt ljus. Fick tag i en liten galge så att jag även kunde fota det vi köpte till Jack. Här kommer några av alla fina saker Jack fick av oss.
 
Finns det något gulligare än bebiskläder? Knappast! Det är liksom storlek 80-86, så gulligt.
 
Linnet och shortsen är nog mina favoriter av det vi köpte till Jack. Hur gulliga är de inte?! Små söta jeans, naw.
Blandning av tjocktröjor och t-shirts
Även en del byxor
En annan av mina favoriter! Tänk Jack i dessa små söta shortsen, dör söthetsdöden
Det var ju GIVET att vi skulle köpa en tröja där det står POLSKA, Jack är ju ändå halvpolsk, precis som jag.
 
Fler bilder kommer sen.



Så mycket kärlek

Två av de tre personerna jag älskar mest i hela världen! ♥



LONDON BABY

Såhär GLAD är jag över att ha bokat hotell i London! Nu är det bestämt, den 8 april 2015 åker vi. Nu blir det lite lättare att klara både hösten och vintern. London är lätt min favoritstad och jag längtar så tills jag är där igen! 
 
Denna gången åker inte jag och mamma själva utan vi åker med mammas kompis Evelina, hennes man och deras två barn Simon och Alexandra. Simon är en nära killkompis till mig så det ska bli väldigt roligt! Och Alexandra är typ världens sötaste lillasyrra så jag är övertygad om att vi kommer ha 3 underbara dagar i London.
 
Har redan börjat planera vad som ska hinnas med, det är ju väldigt mycket man vill göra på så kort tid. Men London Eye, Madame Tussauds, Buckingham Palace och Big Ben är ju ett måste! Har redan sett allt det förutom Buckingham men de har aldrig varit i London och man tröttnar aldrig på Londons sevärdheter :) Madame Tussauds är bara så COOLT. 
 
Glad glad glad. Vi åker alltså på påsklovet, någon dag efter påsk. Jag vet inte ens om jag är ledig då? Antagligen inte eftersom vi inte har några lov på universitetet men då får jag ta ett eget litet lov. Nästa år blir bra. London i april, Liserberg i juni, Grekland i juli och Polen i juli. Kan man redan längta ett år framåt? JA. 
 
Hotellet vi ska bo på är seriöst det finaste jag någonsin sett :') Modernt, lyxigt och bara WOW WOW! Men ändå är priset rimligt. Utsikten? Tja Big Ben, det tackar vi inte nej till.



Sista sommardagarna

 
Vi åkte efter kl 9 för vi skulle äta frukost på McDonalds, toast! Jaaaa. Sen åkte vi till Åhus. Men vädret idag sög ju! På vädret igår sa de att det skulle bli fint och sol idag men nej, hur dåligt det som helst?? Solen var inte alls framme mycket med de stunder solen var framme var det varmt och skönt. Sedan frös vi lite. Men jättebra dag! Massa prat och skratt och sedan åt vi glass men det har vi ingen bild från för Hannahs mobil dog. 



Men fuck

Idag har jag varit på stranden med Hannah. Men min mobil är sönder eller något! Hela har hakat upp sig, skickar någon sms till mig så kan jag gå in på det men sedan kan jag inte komma därifrån. Jag får bokstavligen panik. Och sedan är den helt svart, och har varit det sedan kl 8 imorse. Så hela dagen på stranden hade jag panik och jag kunde inte ta en enda bild för kameran dog direkt. Men vilken lyckad dag :) Säkerhetskopierar mobilen nu men sitter på nålar, jag är livrädd att allt ska försvinna och att jag kanske aldrig får tillbaka det igen?!
 
HJÄLP MIG, VAD SKA JAG GÖRA? Hur löser man det här???



Shoppingdag a la Polska

Den 21 juli spenderade vi i shoppingcentret med Malgosia. En heldag med shopping, mat och fika. Bättre blir det knappt! Forum som köpcentret heter i Koszalin har sjukt bra shopping, det är där jag gör mina bästa inköp varje år och i år var inget undantag. 
 
Shop4fun
Standard, varm choklad men dö så gott
Malgosia och mami som är värsta brun i jämförelse hahah #Spanien
Sötis
KFC, åt kanske där 11 av 15 dagar? Vadå beroende
Nöjd tjej efter en hel dag shopping, dock hade tjejen väldigt ont i benen efter att ha gått runt så mycket
Lite av dagens fynd
Såhär ser rummet ut, detta rummet är det första där man går in, här sov vi inte utan här hade vi våra resväskor och sånt. På bilden ovanför, där är sovrummet. Så mjuka och sköna sängar!
 
Jesus vad vi åt mycket onyttigt i Polen. Mammas hemlagade mat nu ♥♥ Men trots allt onyttigt, fika varje dag, friterat på KFC osv osv så gick jag inte upp ett enda kilo, gick faktiskt ner 0,7 kg istället. Vet inte riktigt hur det är möjligt men jag antar att det var för att vi gick så mycket varje dag. 7-8 timmar på benen varje dag i köpcentrum blir ett x antal kilometer per dag. Så plus minus 0 ;)



En kväll i Polen

En kväll i juli
POLEN ♥
Bara så sjukt vackert
Underbara Malgosia, hon är också himla vacker. Kan tänka mig hon var en riktig läckerbit som ung, alla killarna var efter henne och mamma haha, sötisar. Min mamma var så galet vacker som ung, wow! Hon är fortfarande sjukt fin dock.
Såhär ser mitt hår ut nu efter slingningen i Polen, galet nöjd med färgen :)
Långklänning från h&m
Mysigaste caféet, ligger precis mot havet
Underbar
Och så 2 bilder på mig. Hade på mig ett jättefint halsband från Carolina Gynnings kollektion
FIKA
Och efter det gick vi och åt på restaurang, den hade öppet till sent på natten och sånt är bara så sjukt nice! Åt grillat, muuuums.



All New

Idag har jag äntligen packat upp allt nytt jag köpt i Polen! Nu hänger allt på den nya klädstången, perfekt. Så sjukt nöjd med exakt alla köp, allt allt allt!


54 plagg tror jag att det blev tillsammans. Plus skor, väskor, iphoneskal, plånböcker, smycken och en massa andra småsaker. 
Egentligen hade ju denna garderoben räckt för ett helt år. Fast nu har jag ju dessa kläderna + 2 ännu fullare klädstänger till plus 2 proppfulla garderober. Jag förstår varför mamma tycker jag har för mycket kläder.. 



Bästa citatet

Dagens bästa!







Stämmer verkligen till 100%. Vet du inte hur man har kul utan alkohol då är det fan du som är tråkig. 



Polen, dag 5

Dagarna vid havet var bra! Fast ändå inte för migränen förstörde verkligen hela vistelsen där. Jag vaknade med sjuk migrän varje natt och varje morgon, alltså sån migrän så att jag inte kunde resa mig ur sängen. Jag låg och skrek för det gjorde bara så jävla ont. Och det är sån migrän som inte går över efter medicin, så med det hade jag ett helvete hela resan.
 
Och så var vädret sådär. I Szczecin hos morfar var det 41 grader men vid havet blåste det så sjukt så det gick ner till ungefär 25-27 men otroligt kall vind vid havet. Det var röd flagga alla dagarna så man fick tyvärr inte alls bada men vattnet var iskallt så jag hade ändå inte badat men man fick ju inte ens doppa sig upp till knäna nu så det var lite synd. En dag var vi vid havet 2 timmar och en annan dag 1,5 timme. Resten av tiden spenderade vi i shoppingcentret i Koszalin cirka 20 minuter bort. Nu i efterhand ångrar jag ju att vi inte var vid havet mer eftersom att jag älskar havet men det var ju så förbaskat kallt. Men ändå, någon mer strandpromenad hade ju inte skadat. Men annars hade vi det toppen! Med fika varje kväll, mamma fick äntligen catcha up med sin bästa kompis efter 1 år ifrån varandra. 
 
Deras underbara hund Shaggy, han är så fin.
Det blåste väldigt mycket på stranden så vi gick och fikade istället..
..med utsikt mot stranden. Polska stränder är superfina! Breda, långa, vid sandstrand, underbara vågor. Dock är vattnet tyvärr kallt eftersom att det inte är medelhavet, synd för annars hade det varit helt perfekt.
Bruna ben
Vi gick till ett ställe som säljer fisk, standard varje år.
 
Framåt tidig kväll gick vi tillbaka till rummet, tog en dusch och tvättade håret och fixade till oss inför kvällen.
GOSIS väntade utanför dörren ♥ Jag är egentligen rädd för hundar men Shaggy älskar jag, gosisen.
 
Bilder från den kvällen kommer senare :)



En kväll i Polen

Jag har så otroligt många bilder att visa, både från Polen och Spanien. Har inte ens lagt över bilderna från Spanien än, så lite tid hade jag i Polen..
 
Men här kommer lite fler bilder från Polen, Mielno när vi var vid havet. Kvällarna var hur mysiga som helst, vi fikade på vårt favvofik nästan varje kväll hehe.
 
Havet, finaste platsen på jorden.
Staly Lad, så mysigt ställe! Jag beställde samma sak varje gång, chokladpudding med chokladglass med bitar av choklad i och till det choklad och chokladsås, ja det är verkligen för någon som älskar choklad.
Och färskpressad apelsinjuice till det, gott!
Malgosia drack te, aldrig sett sånt här te i Sverige. Polen har en massa nice saker.
Bästa
Tröjan är från Hollister.
Innan vi skulle hem köpte vi en XXXL zapiekanka, en varm macka helt enkelt. Tyvärr kan man inte välja storlek och denna var ju på tok för stor. Orkade i alla fall hälften och resten hamnade i pappersskorgen </3
 
Jag älskar verkligen Polen, allt är så mycket roligare där.



Älskade Jack

Fick tröjan och galgar av mamma, hihi underbart! 

Sen tog jag med mig Jack till väster, där var han och jag i ca 2 timmar. Vi lekte, sprang efter bollen, grävde i sanden, skrattade. Fredrik kom dit lite så vi snackade en stund. Jack blev helt galen när han såg honom hahah, han är en riktigt social liten unge. 

Finast i världen 

Passar på att umgås med Jack så mycket som möjligt för han kommer ju aldrig någonsin vara såhär liten igen. 
Dagens. Klänning från Polen. 



@stan

Är på wokhouse nu, har inte ätit frukost så det blir typ en brunch hehe. 

Sen ska jag försöka övertala mamma att hon ska köpa tröjan till mig och fler galgar.. Need them. 
Har på mig en ursöt ny klänning från Polen med bara axlar. Love it. Jag tyckte dock den var för lång när jag köpte den så lämnade in den till skräddaren i Polen och 1 dag senare, woho perfekt längd. 



En bra dag

Har haft en bra dag! Äntligen träffat Maja, återförening! 1 månad borta från varandra betyder väldigt mycket catch up. 

Vi fikade på chicco, satt där i närmare 2 timmar och pratade. Senast vi sågs var några dagar innan Spanien så vi hade väldigt mycket att prata om! Superbra eftermiddag. Sedan gick vi i några affärer men urfattig som jag är efter Polen så köpte jag ingenting. 
Ny klänning från Polen och ni väska från Tommy Hilfiger, helt kär i den!
Fikamys


Saknad babe 
Bättre bild på vad jag hade på mig idag. Allt blir helt plötsligt mycket finare med bruna ben <333

:*
Överfin tröja! Måste övertala mamma att hon ska köpa den till mig imorgon hehe. #livet utan pengar 

Vet ni vad?? Jag ska ta körkort! Nu jäklar är det bestämt. Det är nu eller aldrig, nej men typ så. Är det någongång inom närmaste åren jag kan tänkas ta körkort så är det snart, för då har jag praktik. I samband med universitetsstudier och tentor + migrän så är det bara helt omöjligt. Men nu har Maja också skrivit in sig på TT så är det någon som kan få upp min motivation så är det hon. Min partner in plugg. På gymansiet pluggade vi awesome, så många timmar som vi satt vid matten och till slut klarade vi den, bäst! Vi ska peppa varandra, plugga tillsammans, gå på teorilektioner och så vill vi göra halkan tillsammans. Jag räknar att jag kommer ha körkort inom 3 månader. Vet att jag sagt det innan men NU KÖR VI! Ingen av oss ska ge upp tills vi har det där jäkla körkortet i handen. Alla andra har klarat det så då ska ju vi också lätt kunna klara det! Jag är dock livrädd. Och min pluggmotivation är verkligen nere på botten. Men jag vill verkligen ha körkort plus att jag har slagit vad med Musse om 100 kr, de ska bli mina ;) önska oss lycka till! Jag har ingen aning om hur det ska gå till men på något sätt ska vi klara det. Wohoooo tagga. 

Ikväll har min darling varit här 
Swag bebis 



En bra dag

Idag var jag som sagt på stranden, i Yngsjö eftersom där är mycket lugnare än Åhus och idag var jag ute efter lugn. Det var dock äckligt varmt, över 30 i solen och inte den minsta lilla vindpust så det var ganska jobbigt att ligga och sola. Men havet är ändå havet och det är alltid superhärligt! Många getingar i augusti och jag är sååå rädd för getingar. 

Men det var infalla fall en superskönt dag med en massa avkoppling. Och brun blev jag = glad Carro 

Jag tycker att vattnet är för kallt för att bada i men doppade benen och sen är det så skönt att ligga i solen och självtorka och känna solens värme torka av de blöta dropparna.
Brun, right? Efter Spanien blir jag väldigt lätt brun, där fick jag en toppenbra grund. Nu räcker det med en liten stund i solen, utan solfaktor, och allt blir sådär brunt och fint igen. Jag gillar!


Gick strandpromenad och läste en bok. 
Dagens bränna
Mission impossible: borsta ut håret 
Glad när jag lyckades 
Ännu gladare när jag fick ananas. Efter Spanien har det blivit min favoritfrukt (efter vattenmelon för inget slår det). Ananas är ju bara så himla gott! Äter det varje kväll hehe.

Oseriösa bilder, som alltid på snapchat. Lägg till mig: carro1993



ByggarN Carro

Idag har jag varit på stranden och nu precis har jag byggt ihop mini klädstång, min 3e. Så nu har jag 2,5 garderob + 3 klädstänger = alldeles för mycket kläder. But that's me, love clothes. 

Nu kan jag äntligen packa upp allt från Polen! Hade ju liksom ingenstans att hänga sakerna. Så nu ska kaoset från mattan bort, ciao!



Min finaste

Idag har Jack varit här, min älskling. Vi har lekt i sandlådan och med en massa andra leksaker. Han har jagat stora såpbublor och sparkat in bollen i grannens trädgård och sen kollar han på mig och säger: BOLLEN??:( Hahah, gulle då. Jack hällde ut halva såpbubblorna över mina skor, mysigt med såpa mellan tårna. 
 
När Jack skrattar på riktigt, ni vet sånt äkta, genuint skratt. Jag skulle kunna ge bort allt för det. Det gör mig så otroligt lycklig i hela kroppen. När jag ser hur glad han är. Då vill jag bara krama och pussa på honom och aldrig släppa. Denna åldern, 1 år och 3 månader, är perfekt. Jag vill aldrig att han ska bli äldre hehe.
 
Men låt mig ta en liten powernap på 5 minuter i sandlådan va?
Hjärtis.



Storlek 23

Jag köpte jättemycket till Jack i år, jag hade lagt undan en summa pengar som bara skulle vara till Jack så betalade jag allt som var till Jack med de pengarna tills det att de tog slut, då fick mamma ta över hehe.
 
HUR GULLIGA?! Storlek 23, med strumpor och allt. Nej men så gulligt.



Finaste

Saknar Spanien! Världens bästa.
Finaste utsikten.



Sårad

Dagen har varit upp och ner. När vi var på wokhouse kom Semir, Ania, Wiktoria och Violetta. Jag hade inte riktigt lust att prata med dem efter igår. Men vi åt i alla fall och sedan åkte de till Kristianstad. Sen när de hade gått utbytte mamma och Violetta lite åsikter för både jag och mamma tycker det var sjukt dåligt stil av dem igår och så gör man inte. Som en mamma borde Violetta reagera men det gör hon inte, inte ett skit. Hon låter hennes barn göra exakt vad de vill, det är något av det värsta man kan göra som förälder. 
 
Jag och Semir har ju varit barndomskompisar väldigt länge och jag tycker om honom och han tycker om mig. Men han har förändrats väldigt mycket, hänger bara med polacker och det enda de gör är att supa, festa och röka. Jag har varit på en fest i Bjärnum en gång hos en av polackerna och jag hade kul, trots att jag inte dricker och röker. De som inte kan ha kul utan alkohol undrar jag vad fan deras fel är? Istället för tvärt om? Jag fick i alla fall reda på av Semirs mamma att någon/några av Semirs polska kompisar i Bjärnum inte vill bjuda med mig när de hittar på saker/festar. Det stack till som en kniv i hjärtat. Fy vad sårad jag blev. Jag försökte hålla tillbaka där på restaurangen men tårarna var verkligen nära. Jag är så himla känslig, min mamma har uppfostrat mig otroligt bra och det är jag tacksam för. Men i dagens samhälle fungerar det tydligen inte att vara som jag. Ödmjuk, tro positivt om alla, hjälpsam, känslig. Nej man ska tydligen vara en jävel helt utan känslor, då fungerar det tydligen. Finns inget värre än folk som snackar skit bakom ens kompis rygg. Ni alla som någon gång gjort det, fyfan på er. Vänd på situationen och tänk på hur det vore om ni var den utsatta personen. Inte alls kul, eller hur? 
 
Jag började i alla fall gråta på restaurangen, tårarna bara rann. Jag är för känslig, jag tar åt mig även när jag inte borde. Egentligen borde jag ju tänka: åt helvete med dem. Vad ska jag med ett gäng falska "kompisar" till. Men det är inte jag. Anledningen till att de inte vill umgås med mig? Jo för att jag inte dricker och röker på fester. Liksom vad in i helvete? Jag är i alla fall en bra tjej, den enda utav dem som har ambition nog att studera vidare och faktiskt har en framtid. Istället för att supa bort sin tid. Det är bara så tragiskt. Jag är smart och jag kommer få ett bra jobb. Jag behöver inte hålla kontakten med ett gäng skithögar. 
 
Jag vet inte exakt vilken/vilka av hans kompisar det är som sagt så. Riktigt fegt av Semir som inte ville säga det och ännu fegare av personen som tydligen kan spotta ut sig sådana hemskheter men sedan inte vågar stå för det. Usch, tvi för sådana människor. Men jag har ju mina aningar, är liksom 99% på vem det är som bestämmer i det gänget. 
 
Det som sårade mig allra mest är egentligen inte dem för jag brukar inte umgås med de plockarna, bara på fester eller så när man träffas ibland. Så egentligen skiter jag i vad de tycker om mig. Men det är Semir, att han inte kan stå upp för mig, som han känt i så många år. Istället väljer han dem, som han bara känt i något år. Det är det som gör mest ont. Sedan skriver han: jag vill inte vara inblandad i detta. Men sorry lilla vän, det är du redan. Så av honom fick jag inte ut mycket mer. 
 
Men jag kommer aldrig mer vilja umgås med de polackerna, de kan supa ihjäl sig om de så vill. Om de tycker att jag inte är värd att umgås med för att jag inte dricker och röker så skrattar jag bara åt dem. Att man kan ha så låga värderingar, helt sjukt. Just nu vet jag inte hur jag ska göra med Semir. Det är ju inte han som inte tycker om att umgås med mig utan hans kompisar. Men hela situationen, både igår och idag gör att jag inte vill prata med honom just nu. Jag vet inte om jag kommer kunna se honom på samma sätt efter det här. 
 
Jag är sårad, väldigt sårad. Jag tål inte skitsnack bakom ryggen, det är bara så sjukt lågt. 
 
Men jag ska glömma dem och koncentrera mig på de äkta vännerna jag har, de som accepterar mig för den jag är och deras liv kretsar inte kring alkohol. Hela hans gäng har jag aldrig sett som nära kompisar men det gör ändå så ont. Det är som ett slag i magen att få höra att någon inte vill umgås med en. Förstår inte varför de inte bara har skrivit till mig på Facebook eller något? Det bevisar bara hur fega de är. Och jag skrattar åt dem. 
 
Mitt humör blev bättre när jag var på maxi och träffade Elliot, Amel, Oskar och Adrian. Så härliga killar! Oskar har kommit hem från Mallorca, samma hotell som jag och är hur brun som helst. Snackade och skrattade med killarna ett tag. 
 
Sen kom min bror och Jack och överraskade oss med ett besök. Jack ger mig den kärlek jag behöver, det räcker att jag kramar om den lilla kroppen så fylls hela jag av kärlek.
 
Så har jag pratat massor med Elin och Ali ikväll. 

Finaste på länge, han är bara en sån himla bra kille. 

Bästa Ali!! Så glad att jag lärt känna honom, en sjukt fin kille som alltid finns där när man behöver prata. Och hans värderingar är perfekta, han är så lik mig till sättet. Jääääättebra killkompis! <3
 



Dagen

Barnent och hunter, jag tycker det är riktigt hot!

Helt okej att det regnar ändå för då får jag använda mina snygga skor. 

Det röda har lagt sig under natten och jag är nu istället brun. Yes! 

Träffade Robin på stan nyss, så himla nice kille är han! Har lärt känna såå många underbara människor via jobbet. Han berättade att han vunnit 20 000 kr på trisslott, liksom what?! Grattis Robin!! Inte alls avundsjuk här nej ;) så sjukt nice att vinna?! Jag har max vunnit 50 kr till en ny lott hahah. Killen med tur. Han frågade var jag hade varit för efter Spanien var jag hemma typ 2 dagar och sen var jag helt plötsligt borta igen? Haha ja, känns rätt sjukt att ha varit borta nästan 1 månad tillsammans. Tiden har gått så fort!

Nu ska jag äta. 



En måndag

Pratade med Elin V till sent igår, alldeles för sent egentligen. Så idag vaknade jag med sjuk migrän. Fast det är ju ingen nyhetet. Fuck life liksom. 

Meeen det var jättekul att prata med Elin, åh vad jag skrattade. Kaosdag, verkligen. Kan inte berätta vad vi skrev om men HAHAH, vad jag gillar den tjejen.
Åh finaste Elin!! Blev så himla glad :* hon är ju bara helt perfekt från topp till tå den tjejen. 

Och du som skrev på ask, jag skrev vi träffade Ali, jag skrev inte att vi hängde och pratade med honom? Så lol, lär dig tyda och förstå en text innan du hoppar på folk så. Och killen vi handlade läsk från när jag var med tyckte jag hade fina ögon och vi tyckte alla han var snygg men var har jag skrivit att det är samma kille? Haha, du missförstår det du vill missförstå.

Idag öser regnet ner. Konstigt det med vädret att det kan vara 32 grader och sol ena dagen och ösregn andra. Ska iväg till stan en runda. Äta på wokhouse och kika in på Jysk för jag behöver en gardinstång där jag kan hänga mina nya kläder. Har nämligen inte plats till de någon annanstans. 



En dag på stranden med Elin och Elin

Idag blev det väldigt ändrade planer. Jag väntade på Semir och company på stranden men de dök aldrig upp. Till slut dök hans mamma Violetta upp och jag frågar: var är Semir och alla? "De stannade hemma för de festade igår och orkade inte komma hit idag", blev såååå sur och det blev mamma också och hon sa rakt fram vad hon tyckte om den saken. Jag tycker bara det är så sjukt dålig stil av dem. Har man bestämt med någon så håller man den saken, right? Då ändrar man inte och bara bestämmer sig för att helt plötsligt inte dyka upp. Då behövde de inte dricka igår om de visste att de skulle må skit idag. Nej riktigt sur blev jag, hade jag vetat det så hade jag ju såklart tagit med mig en kompis men eftersom alla pratar polska så ville jag inte ha med någon. Väldigt, väldigt, väldigt dålig stil och jag är mycket besviken på dem. Roligt när alkohol kommer före vänner tydligen :)
 
Innan jag fick reda på detta så la jag upp en bild på my story på snapchat där jag skrev Åhus. Elin och Elin var också där och frågade var i Åhus jag är. Det visade sig att vi var på samma ställe. Så dagen blev himla bra ändå, jag hade roligare än vad jag antagligen hade haft med ett helt gäng bakfulla människor.
 
Så jag hängde med Elin och Elin hela dagen på stranden istället. Jag känner tjejerna sen innan,! Har inte skrattat såhär mycket på länge. Vi handlade i kiosken av killen med de fina ögonen som gav oss rabatt på läsk, vi träffade Ali, sen började en okänd kille stalka oss, eller mest Elin  för han tyckte hon var så snygg. Och jag håller med, så jäkla perfekt är den tjejen. Perfection från topp till tå, dör för hennes utseende. Innan frågade han tjejerna vad de heter och de bara Elin och Elin. Han bara nej. Hahahah what? Sen när jag var med så började han följa efter oss, vi bara wtf vilken stalker haha. Så frågar han mig vad de heter och jag bara Elin och Elin. Han bara JAHA. Alltså hahahahah, han följde efter oss överallt? Liten crush på Elin där ja. Sen såg vi en kille som gick sjukt konstigt och stirrade på Elins bröst, hahahaha ALLTSÅ?!?! Ja som ni kanske märker så var det en dag full av sjuka och roliga saker som hände. Sen fick vi till bryggan, gick till andra sidan stranden i Åhus för att känna på sanden och sedan vända tillbaka, vadå knäppa? Därefter solade vi och Elin hade med sig vattenmelon. När de skulle ta bussen hem fick jag resten av melonen som var kvar, men dör så gott.
 
Jag vill absolut börja hänga med dessa tjejerna på fritiden för vi hade så kul! Tack för dagen bästa ni.
Åhus
Så varm dag! Hade på mig klänningen kanske 30 minuter, höll på att dö av värme. Seriöst. Men det är ju perfekt strandväder.
Lagoooom röd om kinderna. Använde inget solskydd, bara hawaiin tropic oil utan solfaktor men jag har ju grundbrännan från Spanien så känner ändå inte att jag bränt mig. Imorgon är det förhoppningsvis brunt när jag vaknar upp men är nöööjd med brännan i alla fall! Magen går typ inte få brunare än vad den är, brukar kunna sola magen jättelätt men denna gången gick det inte mer.
Bruna ben ♥♥♥ Knäna blir jag snabbast brun på, har ni något sådant speciellt ställe som solen tar mest på?
Efter att Elin och Elin hade åkt hem åkte jag och mamma och åt på en restaurang i Åhus. Förutom att getingar attackerade oss 24/7 så var det mysigt. Fast maten var sådär. Jag har svårt att hitta någon restaurang som jag verkligen tycker har god mat. Antar att min mamma lagar för god mat för i jämförelse håller ofta restaurangmaten inte samma nivå som hennes. Tja, maten blev bra på bild i alla fall.
Några mobilbilder. Började morgonen med toast på donken.
Sooooola
 
Elin V och Elin C
 
Underbara ♥
Fula snapbilder hehehe.
 
God natt, är helt slut efter dagen.



Åhus

Idag är vi ett helt gäng som ska till stranden i Åhus. Det är jag, Wiktoria, Ania, Semir, David, Robin, Kamil och någon kille till. Tror jag i alla fall? Vi får väl se vilka som dyker upp för killarna skulle kröka igårkväll så beror väl på hur bakis de är men jag hoppas att så många som möjligt kommer. 

Hoppas även på sol! Jag ska bli brun!
Är i Kristianstad nu. De dyker väl upp när de dyker upp. 



Fuck u migrän

Har haft sjukt jävla äckligt hemsk migrän idag. Har gråtit ögonen röda och skrikit av smärta. Välkommen till min vardag. Men är bara så sjukt trött på skitet. Att jag aldrig kan må bra. Varför jag? Varför inte någon annan? 

Jag känner inte igen mig själv längre. Smärtan håller på att ta över mitt liv. Jag känner aldrig den där riktiga livsglädjen längre, jag mår aldrig bra, jag känner mig inte glad längre. Från att ha varit en av de duktigaste i klassen på gymnasiet får jag nu kämpa inför varje tenta med mina koncentrationssvårigheter som min migrän och alla mediciner ger mig. Det är så satans frustrerande. Jag var ju en toppelev. 

Jag är ung, jag vill bara kunna leva ett vanligt liv. När jag ser glada människor på stan eller på instagram, människor som ler, mår bra och inte har en aning om hur det är att leva med migrän varje dag under 3 års tid blir jag bara så irriterad ibland. Jag vill också vara en av dem. Men nej, istället kretsar mitt liv kring smärta och tabletter som inte hjälper. Jag kan knappt gå ut länge, jag sitter hemma allt mer för att smärtan bara blir värre. Till slut börjar man nästan bli deprimerad. 

Jag tänker på framtiden, hur ska den se ut? Ska jag behöva sjukskriva mig när jag är klar med mina studier istället för att komma ut och börja arbeta med mitt drömyrke? Hur ska jag klara av att ta hand om en hel klass när jag inte ens kan ta hand om mig själv? Och hur blir det med familj i framtiden? Hur ska jag kunna ta hand om ett barn när det enda jag gör är att ligga på soffan och gråta av smärta?

Fyfan vad jag hatar allt ibland. 
Fick you så jävla hårt migrän. Dra långt åt helvete, bara försvinn ur mitt liv. För annars ser jag inte min framtid i ljusa färger. 

Mår bara så jävla illa idag. Det är helt sjukt att man kan må så dåligt. 



Wantie

Redan sugen på flera Odd Molly plagg! Denna var ju himla söt. Men tyvärr kommer det bli oerhört tufft med pengar för min del nu de närmaste månaderna eftersom att jag inte kommer kunna jobba. Jag ska istället ha praktik och det suger faktiskt rätt hårt, är ju van vid att dra in en summa pengar i månaden i alla fall. Nu kommer jag få leva på 0 kr i flera månader. Hur klarar man sig?



Gårdagens

Såhär såg jag ut igårkväll när det var middag på Cats. Jag ville köra på en sportig nederdel tillsammans med en mer elegant överdel. Så det blev Adidasbyxor och en body. Och till det en chockrosa accessoar, min nya väska från Tommy Hilfiger. Ni ska få se bättre bilder på den senare.
 
Solglasögon köpta i Polen // Body Vero Moda // Byxor Adidas // Skor Skopunkten // Klocka Daniel Wellington // Ring och armband Thomas Sabo // Kuvertväska Tommy Hilfiger
 
Brännan håller fortfarande i sig, jag gillar! 
Och så bara älskar jag min hårfärg men har ångest gånger 1 miljon att det blivit helt tunt och verkligen omöjligt att borsta ut. Nu måste jag ta hand om det supernoga och inga slingor på ett bra tag framåt och nästa gång endast utväxten så kanske håret kommer tillbaka till sin ursprungliga färg snart, har ju blivit färgat lite väl många gånger på senaste. Men färgen kunde jag inte vara mer nöjd med.



Blandat

Här är lite mobilbilder från igår. 
Bebo
Status: faster smått död efter massa bus ute i värmen
Middag på Cats
Selfie
Bästa mami 



Odd Molly

Äntligen äger jag mitt första Odd Molly plagg! Supernöjd :)





Mitt liv

Här kommer en massa bilder från idag. Igår när vi kom till Hässleholm var klockan cirka 22 och det första vi gjorde var att åka till Jack och min bror. Jag har ju inte sett Jack på över 2 veckor och saknaden var enorm, verkligen. Jag kan inte tänka mig ett liv utan Jack, han är mitt liv. Ett liv utan honom vore inte längre ett likadant liv. Han är en av de finaste jag har.
 
När han såg oss igår sprack hela han upp i ett leende, det värmde så otroligt inom mig att se. Jack har lärt sig att  gå väldigt bra nu. Så igår när han fick syn på oss sprang han mot oss och hela hans ansikte lyste. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar denna pojke, det är helt sjukt. Han är så himla underbar så jag finner inga ord. ♥ Jag var lite rädd att han inte skulle känna igen oss, vi var ju i Spanien innan och nu Polen så på 1 månad har vi bara träffat honom en eller två gånger men han kände igen oss och mitt hjärta blev helt igen.
 
Jag tog upp honom i famnen och bara kramade honom, nu när Jack kan gå tycker han inte längre om när man bär på honom men det struntade jag i hehe, ville bara känna honom nära mig. När jag hade kramat och pussat klart på honom fick han bowlingklot och käglor av oss och lego och vi följde med upp en stund. När vi kom ner hade vi fått böter på 600 kr, fucking idioter säger jag bara. Parkeringsförbud men de bor på högsta våningen och hela bilen var FULLASTAD med saker, är kontrollpersonen blind eller bara helt jävla dum i huvudet? Starttid 22.07, sluttid 22.16, hahahah idioter. Man hinner knappt gå upp och gå på toa på de få minuterna? Vi ringde dit idag så jag ska skriva ett mejl imorgon och överklaga. Det måste ju ha varit någon granne som ringde Q park så att de kom för de är inte ute vid den tiden. Jävla bölgrisar till grannar säger jag bara. Stör det dem genom fönstret att en bil står parkerad i 10 minuter? Nej imorgon ska det överklagas! Och jag hoppas verkligen att vi slipper betala.
 
Idag var i alla fall Jack här. Vi lekte, vi busade, jag kramade honom och bara insåg att jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Vi har köpt jättemånga presenter till Jack så idag öppnade han en del av dem, han älskar presenter så himla mycket. Och så fort han ser en boll blir han helt galen, han älskar bollar! Lovar att han kommer bli värsta fotbollsspelaren i framtiden ;) Aldrig sett ett barn på 1 år som springer efter en boll så snabbt som Jack och sparkar på den och allt.
 
Vi lekte en del hemma och sedan gick jag ut med Jack på gräsmattan och lekplatsen utanför oss. Där blåste jag mega såpbubblor som vi köpte i Polen, vi lekte med bollar, han gungade, åkte kana och så sprang vi runt en massa och sparkade på fotbollen. När man springer efter honom och jagar Jack så börjar han skratta, haha seriöst gulligaste som finns.
 
Här kommer en bildbomb från idag. Enjoy!
Men finaste, en liten pojke full av glädje.
Några bilar Jack fick.
Och så den gulliga ryggsäcken! Har ni sett något sötare?! Nu är Jack redo för äventyr.
Leka med bollen utomhus.
ÄLSKLING.
Och så leka lite i sandlådan.
"5 minuters paus faster, please" hahah sötaste.
 
På söndag ska jag och Jack förmodligen träffa Elliot och Oskar, jag hoppas verkligen att det blir av för jag saknar killarna! De är verkligen några av de härligaste killarna jag känner och jag kommer fullkomligt älska dem. Sen spelar ju både fotboll också, alla 3 om man räknar med Jack.



En av de finaste i mitt liv

Bästa med att komma hem till Sverige igen.
 
Det är alltså den här söta killen jag har spenderat hela dagen med idag.
 
Nu ska jag snart fixa mig för kl 18.30 ska jag äta på Cats med Wiktoria och Ania som hälsar på från Polen. De stannar i Sverige några dagar till. Ska bli hur mysigt som helst! Känner inte Ania dock men lär ju känna henne ikväll. Är hungrig och så sugen på Cats, mums.