slide show

A walk on the beach

Nästan varje dag på semestern blev det en strandpromenad. Hade jag endast fått välja ett ögonblick i livet där jag känner mig som absolut lyckligast är det just på strandpromenader utomlands i varma länder. Jag blir lycklig i hela kroppen av att känna solen mot huden, vattnet svalka fötterna och bara tänka detta är life.
På grund av all smärta jag har varje dag i mitt huvud är det inte ofta jag är såhär genuint glad. Alltså verkligen glad på riktigt men det är jag här och jag blir lycklig av denna bilden på mig själv.



BUDAPEST

Av de storstäder jag varit i blev den jag trodde jag skulle tycka om minst istället favoriten. Jag har varit i London, Prag, Budapest och Paris och det är Budapest som har vunnit mitt hjärta. Allt med staden var helt perfekt, jag längtar tills jag får gå på Budapest gator igen. Bästa!
Billigaste storstaden, lätt bästa shoppingen och mysigaste gatorna. Jag älskar det.
 
Jag har ju faktiskt inte bloggat något från Budapest, lovar att göra det.
 
Har ni några frågor om Budapest? Ställ de här eller på ask.fm/carro93 så lovar jag att svara.



Beachin´

Beachin´ - favoritsysselsättningen. I vanlig ordning spenderades även denna dagen på Kreta på stranden.
Världens bästa bok!!
Läsa en riktigt bra bok i skuggan i kombination med att höra havets vågor är svårslaget.
Luftmadrass check! Ett måste på varje semester.
Paus för lunch. Gyros och glass.
Underbart! Längtar bara tillbaka för allt går åt helvete i min vardag just nu. Livet är alltid fyllt med problem, varför kan saker bara inte få gå bra ett långt tag?



Solblekt hår och bara ben

Två augustibilder från Grekland i somras. Om bara drygt en månad ska jag äntligen tillbaka till värmen. Dubai here we come!



KENZO

Jag är kluven angående om jag ska köpa iphone 7 eller inte. Jag vill ha den men jag har så många skal till min 6a som inte kommer passa och det är inga billiga skal utan designerskal för mellan 300-800 kr styck. 
 
Hur som helst, om ni har en 6a och inte funderar på att byta så kan jag tipsa om KENZO skalen. Tycker de är så snygga!
Priset ligger på mellan 350-400 kr.



Sunday not funday

Söndag = pluggdag.
 
Detta är såå jag varje gång jag ska plugga..
 
Har verkligen 0 motivation till det där jäkla examensarbetet. Idag måste jag läsa riktigt mycket litteratur och anteckna. Är helt lost, har ingen aning vad jag ska skriva om.
Hemska, hemska söndag.



DW classic cuff

Daniel Wellington fortsätter leverera. Jag älskar klockorna och det senaste tillskottet är ett armband som matchar till klockorna. Det heter classic cuff och finns i silver och rosé. Jag älskar verkligen det i rosé. 495 kr.
 
Jag ska redan nu skriva upp det på min önskelista till jul.
 



Grillbuffé Sunwing Makrigialos

Vi bodde på hotell Ocean Beach Club Makrigialos men den andra kvällen bestämde vi oss för att äta grillbuffé på grannhotellet Sunwing Makrigialos.
Favorithotellet!
På väg upp för backen mot Sunwing. Det var alltså 29 grader på kvällen och svinvarmt. Backen blev som värsta bergsklättringen.
Utsikten med 0 filter, en så kallad tumblr bild. Ja det var verkligen såhär vackert.
Jag var så hungrig så hann tyvärr inte fota maten innna jag började äta men grillbuffén var god.
En drink och lite underhållning innan vi gick tillbaka till hotellet för att somna gott för natten.
 



Pink lady @Crete

Andra kvällen på Kreta hade jag redan fått en del färg och på kvällen gick vi, i vanlig ordning, ut för att äta middag i byn. Lite balkonghäng innan.
Omg denna bilden är så ful! Ser ut som en liten blyg skolflicka haha.
Varje gång himlen färgades rosa blev jag bara w o w.
Kvällen till ära hade jag på mig en rosa klänning som jag köpte i Polen i somras. Väskan är från Balenciaga. Det är så enkelt att klä sig utomlands! Ett par skor, en klänning, väska och jag är ready to go. Inget smink, inga komplicerade outfits.



Saturday

Skönt med lördag va? Jag vaknade för en stund sedan, sovmorgon efter hela veckan är verkligen ett måste. Dagens planer är chilla. Jag ska faktiskt bara vara hemma och göra det jag känner för. Läsa, blogga (har varit såå kass på det på sistone), titta på tv. Dock måste jag plugga lite också vilket inte är så kul menmen. Kanske drar ut en runda för att fånga lite Pokémon också.
 
Min bästavän Cassandra befinner sig just nu i Florida och ska spendera de närmaste 3 månaderna där. Jag saknar henne så det gör ont. Alla härliga snaps hon skickar får mig bara att åhhhh! Verkar seriöst vara typ världens bästa ställe? Rean på shoppingen är ju sick. Hoppas du njuter av varje sekund hjärtat.



Friyay

Skönt med fredag! Idag jobbade jag tyvärr inte så sov till klockan 11. Vid 14 mötte jag upp Anton på stan. Var ett tag sedan vi sågs, vi fikade på Espresso House i närmare 3,5 timme? Han var i Dubai för inte så längesedan så blev såklart snack om det.

Efter att vi hade sagt hejdå så mötte jag upp mamma och Jack på stan och jag och Jack gick till Crazy Jack för att äta. Älskar Jack såå mycket, världens finaste lillkille på riktigt. Min lilla prins. Nu kan han prata så mycket så man kan ha värsta konversationen med honom, så kul haha.

 
 
 
 



Vardag

Vet inte om det är vädret, en massa plugg eller vad det är men livet känns plötsligt ganska grått och trist. Vardagen rullar på och det händer liksom samma saker dag in och dag ut. 
 
Vakna, jobb eller plugg, komma hem och vara supertrött, äta någonstans eller hemma, somna på soffan, kolla på tv, duscha och sova. Alltså huur tråkigt på riktigt?
Känner ni också att det aldrig händer något kul, något annorlunda? Jag vet inte riktigt vad jag vill ska hända men något. Något som sticker ut från den vanliga ganska tråkiga vardagen.
 
Nu bor jag ju inte i största staden i Sverige direkt, finns ju mer att göra i stor stad men ändå. Hit me med dina bästa tips på hur man kan göra vardagen lite roligare! 



Tisdag

Hej hjärtan!

Jag har jobbat både idag och igår. Jag försöker plugga så fort jag får lite tid över men är ganska så trött om kvällarna så somnar på soffan och lite överallt. Nej skojar, somnar faktiskt bara på soffan och i sängen men känns som om jag hade kunnat somna överallt för jag är så himla trött.

Ska snart kolla röstningen av idol, heja Cameron! Sen bada och därefter sova.




EARTH

Är man ett resefreak så är ju en jordglob på rummet ett måste! Jag tycker dessa två är riktigt snygga. Den vänstra är från Indiska och den till höger är en svävande jordglob.
 
Jag håller på att köpa lite småinredning till mitt nya framtida rum. Eftersom att jag lider av pengabrist nu (måste spara vartenda krona till Dubai+ att jag inte har fast jobb) så går det väldigt långsamt framåt.



Mood

Igår var det skönt att bara gråta ut. Dock tycker inte mitt huvud samma sak för jävlar vilken migrän jag får utav att gråta, det är helt sjukt. Huvudet har pulserat så det nästan exploderat hela dagen idag och jag har fortfarande ont. Ögonen svider. Det är för tusan inte bra att gråta.
 
Hur som helst har jag pluggat idag. Läst litteratur, svintråkigt verkligen. Jag kommer ha lika tråkigt de närmaste 2 veckorna när jag ska läsa en bok per dag. Fyfan säger jag bara.
Mood till januari.
 
Puss



Ledsen

Hej finisar!

Jag vet att jag inte bloggat sedan i onsdags och det har typ aldrig hänt förr men jag har inte haft orken till det. Allt känns så jäkla tufft atm. Jag är inne i någon form av svacka där jag är så skoltrött så jag kan inte beskriva det med ord. Jag trodde att den här sommaren skulle leda till att mina batterier laddas och köra hårt den här terminen men jag känner bara för att börja gråta när jag tänker på allt. Jag orkar inte. En universitetsutbildning är ungefär lika med helvetet på jorden. Jag vill bara gråta, skrika och säga nej. Jag orkar seriöst inte. Jag orkar inte examensarbetet där jag inte ens får skriva om det jag vill för det får inte bara inriktat till en individnivå utan måste istället vara inriktat på en samhällelig nivå vilket suger så mycket. Jag har verkligen inte ork och inte motivation. Jag vill jobba heltid och jag vill tjäna pengar. Livet är fan så jävla tråkigt utan pengar. Jag vill resa och jag vill göra roliga saker och inte känna mig tvingad till något.

Vafan livet suger just nu. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska överleva till januari. Just nu känns det som whatever, shit the same, jag hoppar av för pallar inte. Men det kan jag ju inte. Åhh jävla ångest. Det kan inte vara hälsosamt att gråta var och varannan dag över skolan.

Jag är taskig mot min familj och är så lättirriterad för ångesten tar över helt. Jag skulle ha pluggat idag men har bara suttit och stirrat i mobilen hela dagen för jag orkar inte ens öppna boken. På riktigt.

Var ska jag få min ork ifrån? Jag vill inte mer.




H to the ilfiger

Snyggt från Tommy Hilfiger.
Till vänster, skön tröja och stilren tröja och till höger typ världens mysigaste pyjamaströja? What´s up med att TH har börjat göra superdupersnygga kläder??



Work

God morgon onsdag!
 
Idag ska jag äntligen jobba. Första jobbdagen denna veckan. Jag hatar sitta hemma men älskar jobba så yes, det ska bli kul!



Balkonghäng

Älskar balkong med havsutsikt! Här spenderade jag en liten stund varje kväll. Önskar jag hade haft mer tid att spendera där.
 
 



Last days

Hej hjärtan! Snabb uppdatering kring senaste dagarna innan jag måste iväg:

Söndags: mötte upp en av mina bästa vänner för att jaga Pokémon. Tror vi cyklade drygt 10 km den dagen, Pokémon är bra motion. Vi var nere vid Magle Våtmark och jag hittade faktiskt några nya. Det vad avkopplande att cykla där måste jag erkänna. 

Igår: mötte upp älskade Jill på stan. Vi fikade på Espresso house och åt pommes. Blev inte så lång stund men ojoj så saknad. 

Idag: inget jobb idag heller, börjar bli less på det här. Vill bara ha en stabil trygghet i mitt liv. Ett fast jobb jag kan gå till varje dag och en fast inkomst! Det här med att leva på telefonsamtal varje morgon är inte riktigt min grej. Räknar verkligen ner dagarna tills jag är färdig lärare. 


Hur som helst ska jag träffa min handledare för första gången idag på högskolan i Kristianstad. Tack vare mina anpassningar med migränen får jag nu träffa min handledare i Kristianstad istället för Helsingborg och på så sätt slipper jag åka tåg. Mamma kör mig vid 11 och jag ska träffa honom klockan 14. Efteråt tänkte jag och mami äta någonstans i staden.

 
 



Gigi Hadid for Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger har inlett ett samarbete med supermodellen Gigi Hadid och jag måste säga att mycket är ursnyggt. Här kommer mina absoluta wanties från den kollektionen. 
Body, klocka och sweater. Allt finns på zalandoo!



Mamma

Balkonghäng with my fav´ innan vi skulle gå ut och äta andra kvällen på Kreta.



I am greater than my highs and lows

I fredags fick jag detta fina smycke av mamma från Molly Sandéns diabeteskollektion för Guldfynd. Molly har diabetes typ 1 precis som jag och för varje sålt smycke går 25 kr till diabetesforskning. Jag har haft hopp sedan 2004 att det ska komma något botemedel mot diabetes men nu är hoppet nere på 0, det verkar liksom inte gå framåt.

 

En vacker dag i livet skulle jag vilja säga "jag har haft diabetes typ 1", undra om det någonsin kommer ske.

Hur som helst tycker jag smycket är otroligt vackert och det kommer ligga mig varmt om hjärtat. Symbolerna står för I AM GREATER THAN MY HIGHS AND LOWS vilket ungefär betyder jag är större än mina toppar och dalar vilket verkligen passar in på oss diabetiker, blodsockret med toppar och dalar lever ditt egna liv varje dag. Min diabetes får inte stoppa mig från något även om vissa dagar känns som om jag aldrig kommer kunna klara av livet. Jag ska leva livet i USA trots mina highs and lows.

 

Bra initiativ av Molly! Mer sådant här tack. Diabetes måste komma på tal oftare. 




47 days

Den här hösten kommer bli den tuffaste någonsin i och med examensarbetet men det jag kommer tänka på när allt känns som tuffast är att jag ska till Dubai om 47 (!!) dagar! Hur sjukt på riktigt? Jag har drömt om den här resan i flera år och om 47 dagar befinner jag mig där.
 
U n b e l i e v a b l e
På tal om plugg måste jag nu ta tag i mitt liv och fokusera en timme på studierna.
 



På en klippa i Grekland

På en klippa i en liten by någonstans i Grekland.
 



Playa Cala Millor

Som jag nämde så bokade jag och mamma en resa häromdagen! Jag tycker själv jag är väldigt duktig på att välja bra hotell, det är sällan vi blir besvikna. Mamma överlämnar alltid det åt mig och så även denna gången. Jag valde hotell Playa Calla Millor som ligger i just Cala Millor. 
Hotellet är precis i vår smak. Nyrenoverat, modernt, ljust, fräscht. Hotellet + stranden är prio nummer ett när vi letar resa. I Cala Millor finns det en lång och fin sandstrand så det kommer bli toppen.
 
Jag har varit i Spanien ett flertal gånger men aldrig i Cala Millor. I somras var vi ju i Cala Dor och jag blev helt kär. Hoppas detta ställe lever upp till våra förväntningar, det har fått fina recensioner i alla fall. 8 juli ses vi.



Mitt hjärta slår för Grekland

Wake up call till mig själv. Varför tar jag så många bilder på alla mina resor så att alla blir irriterade på mig men lägger ändå inte upp de på bloggen sen? Varför varför? Så onödigt, måste skärpa till mig.
 
Vi fortsätter med Grekland.
Seneftermiddag på stranden i Makrigialos.



25 års jubileum

Festen idag blev faktiskt ganska trevlig måste jag erkänna. I början var det lite tråkigt men de hade ställt upp en stor hoppborg och när jag såg den var jag bara tvungen att ta dit Jack. Sagt och gjort. Det blev hopp, bus och godis. Jag satte mig på hoppborgen på kanten och ramlade nästan ner på gräset och Jack tyckte ju det var hysteriskt roligt, seriöst sötaste lilla människan som existerar på denna jord.

Det bjöds på fläskfilé, precis i min smak.

Kul i hoppborgen.

 

På kvällen blev det rejält kyligt, varför är aldrig kvällarna varma i Sverige?




A bit of a shopaholic

Det kan väl inte bara vara jag som klickar runt på olika internetsidor 24/7 och kollar in nyheterna som kommit in? Jag är ju lite shopaholic och älskar märken som Marc Jacobs, Ralph Lauren, Gant, Morris, Daniel Wellington, Tommy Hilfiger och liknande och problemet är att det kommer in nya saker hela tiden. Det går liksom inte sluta shoppa. 
Här är två jättefina saker jag hittade idag, dock passar inget av detta mig. Först är det en klocka i rosé från Gant, jag gillar dock inte sådana här klockor utan använder bara i skinn eller tyg för tycker hårstrån på armarna fastnar i sådana här och så är de sjukt kalla. Hade jag använt denna typ av klockor hade jag dock lätt köpt. Och så har vi örhängen från Tory Burch. Tyvärr har jag inte hål i öronen men de är hur fina som helst.
 
Idag bokade vi förresten en resa! Hur kul? Kan ni gissa vart?



House hunters

Hej på er!
 
Idag firar bostadsrättsföreningen där vi bor 25 år och bjuder till fest. Dock i ett tält på gästparkeringen så det är ju lagom fattigt.. Vi trodde det skulle vara någon annanstans men nu har vi sagt att vi ska dit och måste.. Blir det tråkigt får vi väl gå hem efter en stund.
Vad har jag gjort hela dagen idag? Jo kollat på travelchannel. Vi har nya kanaler och TC är en av de och som ni vet så älskar jag ju att resa. Det finns ett program som heter house hunters där familjer eller par flyttar utomlands och kollar på visningar. Idag flyttade de t.ex. till Bali, Sao Paulo och Toscana. Det hade jag varit drömmen att köpa ett sommarhus, jag skriver inlägg om det senare! 
 
Bilden ovan är från vackra Budapest, herregud bästa staden.



Crazy Jack

Igår mötte jag upp min fina vän för båda var trötta på att sitta hemma en fredagskväll. Vi gick till det nya stället Crazy Jack, deras hamburgare är verkligen så goda! Ligger precis bredvid hotell Göingehof så jag tycker att alla i Hässleholm ska prova äta där. Riktigt trevliga ägare också. Rekommenderas!

 
 



Håll ut snart FRIYEY

Hello babes!
 
Idag har jag jobbat så nu är jag lagom trött. Nu ikväll var jag och mamma och åt på det nya hamburgarstället i Hässleholm, rekommenderas verkligen!
Relativt skönt med fredag imorgon, eller hur? Jag ska jobba imorgon men bara 1 timme tyvvärr..



Mood

Dagens mood. Bilden beskriver väl allt?

Idag har jag jobbat och hela kvällen har jag kämpat med mitt PM. Jag spyr redan lite smått på mitt examensarbete och jag har knappt börjat. 5-7 sidors PM skulle vi skriva. Hade detta varit för ett tag sedan hade jag lätt skrivit 7 sidor men nu blev det inte mer än 5 exakt. Min energi är på riktigt helt gone, borta, bortblåst. Får nog ge mig ut på jakt efter den. Ska snart skicka in det, shit the same känns det lite som. Orkar inteee, vill sova :-)

 

Hur som helst var jobbet rätt kul och på bilden ser ni min nya Odd Molly tröja. Fin va? Imorgon ska jag jobba igen, dock inte hela dagen tror jag. När jag kommer hem ska jag V I L A. Längtar? JA. 

 

Förresten, tandläkaren igår var t o r t y r !!! När jag kom ut därifrån hade hela min mascara runnit, såg ut som en tvättbjörn för tårarna rann där inne. Gjorde så äckligt ont, jag hade bedövning men den hjälpte fan inte?? Han måste seriöst ha gjort något fel med bedövningen. Måste vara hemskt att vara tandläkare och veta att folk hatar det du gör, haha.

 

Puss




Autumn

Favorit höstplagg?
 
Stickade tröjor! Har ett helt gäng från Gant och Ralph Lauren som jag älskar.
 
Godaste drycken nu i höst?
 
Jordgubbslemonad! Det var favoriten i somras också och nu när Espresso House slutar sälja den för säsongen gör jag min egna! 
 
Din go-to frisyr?
 
Tråkigt men sant, låter oftast bara håret hänga.
 
Vad ska du göra på hästlovet?
 
Jag ska till Dubai och vara där hela höstlovet!
 
Tycker du om Halloween och brukar du fira det?
 
Nej och nej.
 
Favoritserie nu i höst?
 
Empire är himla bra, kollar på tv för lite faktiskt. Alltid något annat som kommer mellan.
 
Favorit höstmånad?

Oktober är mysig!
 
Vad är det mysigaste med hösten?
 
Vädret! Att löver faller till marken och höstfärgerna är så vackra. Jag älskar att sitta inne när det regnar utomhus, att läsa en bra bok eller ligga på soffan och titta på tv. Då kan man stanna inne utan att få dåligt samvete. Och den friska luften!
 



Espresso house med mitt USA-sällskap

I fredags mötte jag upp Alexandra på Espresso house i stan. Hon har precis köpt en systemkamera, en som liknar min så vi träffades för att kika lite på inställningarna. 
Tar ju ett tag att 
Deras frappe med choklad och apelsin är bara så god! Dock får jag världens migrän efter den.
Fina vännen! Det är med Alexandra jag ska till USA i sommar, vi kommer ha så roligt. :)



Måndag

God morgon måndag!
 
Igår satt jag länge och kämpade med PMet som ska in helst idag, men det får nog bli imorgon för jag måste till bibblan och låna lite fler böcker. Sjukt svårt att hitta något om individualism som jag kan koppla samman med mobbning. Just nu, såhär i början av examensarbetet, känns det som om jag är helt ensam och vilse ute i en stor mörk skog och inte har en aning hur jag ska ta mig ut. Jag vet inte om jag ska gå höger, vänster, rakt fram eller bak. Jag har ingen aning om någonting. Blir säkert bättre sen när jag väl kommit en bit men nu känner jag mig verkligen helt lost. Detta kommer lätt bli det svåraste och tuffaste jag gör när det handlar om skolan.
 
Hur som helst ska jag idag jobba hela dagen, hur kul? Är taggad! Något jag är mindre taggad på är tandläkaren klockan 15.55. Jag fick panik senaste gången för han hade handskar på sig när han grävde runt i min mun och sedan skulle han skriva något på datorn och hade då fortfarande på sig handskarna och sedan in i munnen igen med samma handskar? Jag fick FUCKING PANIK! Vet ni hur mycket bakterier det är? Började fan nästan gråta. Idag ska jag verkligen säga till honom, han får verkligen inte göra samma sak igen.
 
Efter tandläkaren ska jag till Butiksloppis och tömma min hylla. Vi har sålt för 2000 kr, jag är ganska så nöjd med det :)
 
 



Real life Barbie

Det här gör mig SÅ glad! Ser ni varför? Jag måste se om jag kan beställa den här.

 



Nyanser av blått

Såhär såg jag ut på jobbet i torsdags. Jag är verkligen kär i kappan! Jag köpte den i Tommy Hilfiger butiken i Szczecin och den var verkligen svindyr men såhär i efterhand känns det verkligen som det rätta köpet. Den är så classy!
Klänning New Look (köpt i Polen) // Skor Gant (köpta i Budapest) // Kappa Tommy Hilfiger (köpt i Polen)



Let's be effective

Okej, let´s talk about planering och ordning. Jag är en lite konstig människa nej men när det gäller planering och ordning är jag två hela olika människor hemma och på skolan/jobbet.
 
Jag vill vara en sådan människa som utnyttjar dygnets timmar till fullo men tyvärr är jag inte det. En i min klass på gymnasiet fick liksom dagen att gå ihop så himla bra. Hon hann med skolan, bra betyg i skolan och mycket plugg, träffa kompisar och killen, träna OCH gå och lägga sig vid 22-23. Hur gör man det här undrar jag? Jag hade för tusan inte ens hunnit med hälften av ovanstående.
 
Jag är en person som älskar ordning och reda och listor jag kan checka av, dock är jag katastrofal på detta hemma. Hemma har jag värsta oordningen på mitt rum och i alla rum om jag ska vara ärlig.. Stökigt är det, jag kan aldrig hitta något och virrar runt som en liten höna. Jag tänker alltid att jag ska hinna med så mycket varje dag, att jag ska skriva en lista och checka av en efter en sak men det blir liksom aldrig av. Det slutar med att jag sitter på soffan hela dagen och har ångest över att jag inte fått något gjort haha..
När jag gick på gymnasiet och nu på jobbet är jag dock världens mest ordningsamma människa. Jag är effektiv, jag hittar lösningar på det mesta, jag är snabb. Jag är ganska duktig på att hålla ordning. Jag ordnar alla mina papper i mappar efter ämne osv osv. Jag kan hitta det mesta och jag kan göra listor och få allting avklarat men INTE hemma.
 
Så, nu är min fråga till er. Hur blir man en effektiv människa som får så mycket som möjligt gjort under timmarna hemma? Jag vill bli en sådan och jag vet att jag måste inför terminens examensarbete. Annars kommer det aldrig att funka.



Marmor och rosé

Jag vet inte hur länge jag satt igår och tittade på olika inredningssidor efter saker i koppar/rosé. Det heter rosé men på alla hemsidor står det koppar/mässing. Hittade verkligen så sjukt mycket fint. Jag la in allt jag skulle vilja ha i kundvagnen hos RoyalDesign och landade på 9 tusen kr.. Köpte självklart inte det, köpte faktiskt ingenting men allt det jag la i ska jag ha, förr eller senare.
 
Tänkte i alla fall tipsa er om världens snyggaste hållare för hushållspapper. Marmor och rosé - kombinationen kan knappast bli bättre. Den finns b.la. på RoyalDesign, Ellos och Åhlens. Vi ska nog klicka hem den från Ellos idag.
Kostar dryga 500 lappen.



Bio

Hitta Doris var faktiskt väldigt bra för att vara en animerad film! Jag var inget stort fan av hitta Nemo men kanske var för liten för att fatta grejen för denna gillade jag!

Mysigt att gå på bio med favoriten som dock är förkyld, stackarn. Vi åt popcorn. Han var yngst av alla på bion och första timmen gick hur bra som helst, sista halvtimmen var lite svårare för då blev han rastlös och tyckte den kunde vara slut NU haha.

Dagens outfit
 



Backpack

Jag är inget stort fan av ryggsäckar men det är ju så mycket mer skonsamt mot både rygg och axlar än en vanlig axelremsväska. 
 
Till USA måste jag därför införskaffa mig en snygg ryggsäck eftersom att vi kommer vara ute och gå väldigt mycket. Där behöver jag få plats med min dricka, kamera, diabetessaker, migränmedicin, något ombyte och lite sånt.
Jag hittade dessa på nelly.com, gillar alla 3. Ska nog klicka hem någon men vet inte vilken. Den längst till vänster kostar 499 / nästa är från Malene Birger och kostar 2295 och längst till höger klickar man hem för 449 kr.



Keep calm and go to Vegas

Hit me with u´r best Vegas and LA tips! 
 
Har någon av er varit i Las Vegas eller Los Angeles? Vad får jag absolut inte missa? 



Hitta Doris

Nu ska faster Carro och Jack på bio, bara vi två. ♥ Vi ska titta på Hitta Doris, äta popcorn och dricka bubbelvatten, så blir det när Jack står för besluten.

Dig älskar jag. Mer än du någonsin kommer att förstå.



USA!

Vet ni vad jag gjorde ikväll? BOKADE FOTORESAN TILL USA!!!!! 
 
Har verkligen inte kunnat glömma den, jag vet att jag hade ångrat mig hela livet om jag inte bestämde mig för att åka. Sagt och gjort, klickade på boka och i juni åker jag till USA i 12 dagar med ett gäng andra fotoälskare. Det roligaste? Jag ska dit med en kompis, åhh vad vi ska ha kul!
Ska bli så himla mäktigt att bland annat besöka Grand Canyon! Och jag ska BÅDE till Los Angeles OCH Las Vegas! Liksom Vegas baby?? HUR COOLT PÅ RIKTIGT?!



Roséguld

I början var jag hur emot roséguld som helst, usch och fy. Därefter gick jag över från silvriga Thomas Sabo smycken till rosé och wow, jag är fast! Nu tycker jag i princip att allt i rosé är galet fint. Till och med en ganska ful sak kan bli fin bara den är i rosé.
Här är 4 inpobilder när det gäller inredning. Hur jäkla snygg är inte kranen? Goals att ha ett sådant badrum. Klockan funderar jag på att klicka hem till mitt nya rum.
 
Vad tycker du om rosé? Hiss eller diss?