slide show

Grilla

För att förtydliga förra inlägget. Självklart vet min brors pappa om att han finns, han vet inte att min bror har barn menade jag.

Snart ska vi hem på grill till Simon, Alexandra och deras föräldrar. Årets första grill och jag älskar grillat så det kommer ju bli sjukt nice! Simon är hur snäll som helst och har alltid roligt med honom så det ska bli skoj. Enda minuset är att jag har äcklig migrän. 

2 bilder från Simons konfirmation. 

Vi planerar en resa med Simon och hans familj, det kommer bli så roligt! 



I onsdags

När jag kom hem ringde brorsan och frågade om jag ville följa med honom och Jack till parken. Jag som inte hade träffat Jack på hela 2 veckor sa självklart ja. 

I parken gungade vi och lekte. Se hans leende när jag gungade honom, finaste i mitt liv. 
Min bror älskar Jack så otroligt mycket, så fint att se. Min brors pappa har aldrig brytt sig om honom, han vet inte ens att min bror har fått barn, och min pappa har aldrig brytt sig om mig. Därför vill min bror absolut inte vara som sin pappa, han älskar Jack mest i hela världen och Jack älskar honom så hemskt mycket. Det räcker att han ser brorsan så skiner han upp i ett stort leende och börjar skratta direkt. Bästa pappan!

Älskling 
Sen gick vi till väster, till lekplatsen där. Har aldrig varit där innan, den är sjukt modern! Kolla så liten Jack ser ut på denna bilden!! Dör så gulligt. 
Lätt coolaste killen i stan 
Bebo. Det var så kul att leka med honom! Det blåste dock hemskt mycket. Ska lätt göras om i sommar! Då med Elliot och Oskar. 
När mamma kom hem från jobbet åkte vi och kollade på dansshow! Kom såklart för sent, haha typiskt oss. Men showen var jättebra. De äldre grupperna dansade grymt, småttingarna var söta men de dansar ju inte lika bra. Älskar att kolla på dans, när grupperna är bra!
 
Efter showen gick vi till Cats och åt middag. 
 
Såå mysig dag! 



Patetiska efterblivna idiot

Bestämde mig för att ta en pluggfri dag idag, helt underbart! 

Vilka kommentarer jag fått ikväll på ask, helt sjukt hur en människa kan vara så elak. Säger bara fuck u så jävla hårt. Ip adressen ska kollas upp, en av mina kurskamrater hoppade av lärare och började plugga till polis istället och de har lärt sig allt ang ip adresser. Så din lilla fula jävel, denna gången kommer du inte undan :) jag vet att du läser detta så till dig vill jag bara säga: hoppas du får en fruktansvärd semester i Australien, den värsta semestern någpnsin. Hoppas du kommer må så dåligt och inte kunna njuta någonting. Tycker synd om din mamma som uppfostrat en sån fullkomligt elak idiot som dig. Du borde faktiskt gå till en psykolog och söka hjälp för helt frisk kan du ju inte vara. Hoppas du blir uppäten av en haj gumman. 

Hoppas du får dåligt samvete. Annars bevisar det bara vilken patetisk, feg, anonym jävel du är. Dra åt helvete från min blogg & mitt liv. Bitch please, fuck u fuck u fuck u. 



Världens bästa

På morsdag fick mamma ett kort av mig, tycker det är det sötaste kortet jag någonsin sett, var bara tvungen att köpa det eftersom det passar in så bra. Och så fick mami en mascara också. 





Hjärtat

Idag har Jack varit här hela dagen. Han är en liten krabat som älskar uppmärksamhet och jag kan inte slita ögonen ifrån honom så när han är här leker jag med honom hela tiden. Man får ta vara på tiden för han kommer aldrig vara såhär liten igen. 

Idag satt Jack i sängen och jag satt på golvet och blåste såpbubblor och varje gång den sprack började han skratta. Jag blir varm i hjärtat, finaste i mitt liv. Jag kan inte tänka mig att leva utan den här pojken. Och att han är en del av vår familj glädjer mig mer än något annat. 



Hjärtat, mitt liv. 
Min bror är såååå brun :( avis lillasyster här ja. Han jobbade utomhus i 2 veckor och fick värsta brännan, omg finns inget snyggare :(



Frågor och svar

Tänkte svara på lite frågor som jag fått på ask men eftersom de rör bloggen så svarar jag här istället. 

1. Vilka storlekar är det på kläderna du ska sälja? Och var jag ska sälja de?

Svar: det är olika storlekar, allt från S till L, beror på vad. Jag ska först visa de för några vi känner. Sen det som inte blir sålt ska jag lägga ut på tradera hade jag tänkt. Kan skriva ett inlägg då så att ni som vill kan kolla där. 

2. Svar: har jag sagt det eller? Jag känner mig fräschare när jag är brun. Sluta dra egna slutsatser av allt. 
3. Svar: jag har inte speciellt låg smärtgräns, hade du haft min migrän så skulle du veta att man behöver ha jäkligt hög smärtgräns för att klara av att leva med det varje gång eftersom att det gör ont som in i helvete. 
4. Svar: jag tycker det är sjukt fint att vara brun! Vi tycker alla olika. Jag ska försöka bli så brun i sommar. Jag solar aldrig solarium och solar bara några dagar varje sommar så jag tror absolut inte det är någon fara. Tror nog jag kommer ha väldigt fin hy när jag är 40-50. Min mamma solar lika mycket som jag, hon är 53 och hennes hy är perfekt. 
5. Svar: använder inget speciellt märke :)



Wade in you water

 
Favoritlåten just nu! Så skön, sådär skönt gung. Spelas på reapet här.



Books

Äntligen kan jag lämna tillbaka en massa böcker från biblioteket! Får panik av att se alla hemma haha. Jag köper nästan ingen kurslitteratur alls utan lånar allt på biblioteket, så mycket pengar man sparar! Kommer ändå aldrig läsa de igen så bara onödigt att köpa. 
Nu har jag en komplettering, en opponering och en tenta kvar.. 



Vaxa?

Har ni vaxat era ben någongång? Haha värsta random frågan men jag är sugen på att göra det till sommaren. Typ innan Spanien, tänk så skönt att slippa raka benen där hela tiden. Hade i så fall tänkt göra det på en salong men är osäker för jag är rädd att det kommer göra så ont så att man typ vill dö. Gör det så ont?
 
Hur lång tid håller det på ett ungefär?
 
Spraytan är jag också sugen på att göra! Det ska fixas innan Jessicas och Semirs student hade jag tänkt, så att jag är brun och fräsch :)



Daniel Wellington

Innan hatade jag klockor, använde aldrig det. Så när jag vann en Daniel Wellington klocka av Viktor Frisk så hade jag faktiskt planerat att sälja den. Men när jag fick hem klockan, kärlek vid första ögonkastet! Daniel Wellington klockor är helt perfekta, älskar den så sjukt mycket.
 
Har använt min klocka varje dag sedan jag vann den. Bästa priset! De är snygga, stilrena, passar till allt och bara så grymt fashion. 
 
Jag har 3 klockarmband men hade gärna velat ha fler, kul att byta! Är sugen på dessa två men det får bli när jag har lite pengar över.



03.50

OMG jag är KLAAAAAR med min B-uppsats!!!!!!!!!! Kan inte beskriva vilken lättnad. 100 kg trillade nyss ner från mina axlar. 

Har haft en riktigt dålig dag, har mått fruktansvärt hemskt idag. Proppade i mig en massa medicin för att orka skriva. Tog 10 mg vilket är väldigt mycket. Och det hjälpte inte ens, huvudet exploderar. Så kvällen har bestått av gråt och uppsats. 

Klar med skitet och riktigt stolt över mig själv, tycker resultatet blev grymt bra! Nu hoppas jag att jag klarar den. 

Imorgon ska jag ta sovmorgon <33333



Flätis

Fläta är ju något av det skönaste som finns när det gäller frisyrer :')
Mami gjorde fläääääääääta till mig.
 
NU ska jag faktiskt fortsätta skriva, lovar.



Brownie

Inte klar med min uppsats än, tar för många pauser. Men ska börja snart igen så blir jag förhoppningsvis klar om någon timme. 
Kan man ens vara såhär brun??? Dör så fint. Ska satsa på det i sommar, ska steeeeeka i Spanien. 



Blää

Skriver min B uppsats. Det går sjukt trögt! Vill bara spy på allt. 

Men måste fortsätta. Vi hörs när den är klar. 





#coolkilleikeps

Heej!

Har haft en fullproppad dag, från morgon till kväll. Nu är klockan jättemycket och jag måste sova så jag berättar allt om dagen imorgon. Ögonen svider så mascaran ska bort och sen är det sängen som gäller. 

Elliot och Oskar pratade med min pappa i telefon idag, hahahah, innan han klickade dem (lol) vilka underbara killar som ställer upp för mig!
Idag har jag bla hängt med den här killen. Li'l G. Min älskling det. 



Let's go Wednesday

God morgon! 

Idag väntar jobb på schemat. Förhoppningsvis blir det roligt. Sen kommer Alexandra hem till mig och efter att hon gått är det dags för dansshow i Kulturhuset, ska bli skoj! Älskar dans. 

Troligen kommer jag inte hinna med så mycket plugg idag men ska försöka skriva i alla fall något. 
Hoppas ni får en bra dag! Utväxten börjar synas igen men tveksamt om jag kommer ha råd med frisören innan sommaren. Vi får väl se. 



En tisdag

God kväll! Jag borde egentligen sova för länge sen men det är ju alltid så mycket som behöver göras på kvällarna. 
 
Folk frågar mig om jag saknar min pappa. Jag har aldrig haft en manlig förebild så jag vet inte hur det känns att ha en riktig pappa. Jag saknar absolut inte min pappa som person, inte ens det minsta. Men jag saknar en pappa som en manlig förebild och någon man kan se upp till. Men jag har mamma & hon ger mig kärlek och trygghet så att det räcker och blir över. Jag har aldrig fått uppleva det av min pappa så man kan inte sakna något man aldrig upplevt. Utan mamma så vet jag inte riktigt vart jag hade stått i livet, vad det hade blivit av mig. Men jag har vuxit upp till att bli en ansvarig, ambitiös, ärlig och flitig tjej.  Så jag behöver inte min pappa till något, fast det betyder inte att han kommer att komma undan. Karma is a bitch, what comes around goes around som man brukar säga. Han har aldrig funnits för mig och jag kommer heller aldrig att finnas för honom, aldrig. 
 
Otroligt stöd jag fått idag, det värmer verkligen. 
 
Imorgon har jag fullt upp hela dagen. På torsdag ska jag plugga ihjäl mig för uppsatsen ska skickas in på kvällen. På fredag ska jag börja på oppositionen och sen vara med Jack, åh mys! På lördag ska vi till familjevänner och grilla, ska bli kul att träffa Simon igen! På söndag ska jag plugga. Sen är det nationaldagen och då plus helgen ska jag plugga till min tenta i språkhistoria. Den 10 juni är det dags för den och sen är det SOMMARLOV!! Har ett par otroligt tuffa veckor framför mig men det är bara att bita ihop. 
 
God natt :)



Kärlek

Vilket stöd på ask, wow! Tusen tack till alla som hört av sig, nu är så sjukt fina!
Fått sjuk migrän efter hela situationen. Mamma lagade jättegod middag och snart ska jag kolla på top model innan det blir migräntablett och plugg. 



Onormal är han

Har jagat min pappa genom halva Hässleholm. Hahahahah sån idiot han är. Behöver psykisk hjälp, svär. 


Alla som vill och inte vill lyssna kommer få veta vilken människa han är. Han spelar sån bra teater, alla tror han är snäll men egentligen är han störd. 

Från och med idag är han död för mig. Existerar inte. Nu ska jag göra hans liv till ett helvete varje gång han ser mig. Jag ska skämma ut honom på stan eller var jag nu träffar honom. 

Bring it on din värdelösa idiot. 





Beauty

Vackraste Selena! Olagligt söt är hon. 



Nattl

Nej nu slänger jag in handduken för idag. Det jag har kvar är resultat/analys på 4 sidor och slutsatser på 2 sidor + referenslista. Det är en bra bit kvar men jag känner ändå att jag kommit en bra bit på vägen! Imorgon och torsdag kvar, då ska det pluggas. 
Imorgon ska jag jobba, vet inte riktigt hur länge men roligt ska det bli :)



Tv dags

Top model och million dollar listing som börjar idag, yey! Sen 2 timmars plugg och sen sova. 





13.23

PLUGG + MIGRÄN = dålig kombination för det är riktigt svårt att koncentrera sig när det känns som om huvudet ska sprängas i tusen bitar. 





Stay with me

Lite måndagsmusik. Riktigt bra låt som går på repeat hemma hos mig just nu. Jag har alltid 2-3 låtar som är mina favoritet och så spelar jag de så ofta så att jag tyvärr spelar sönder de och hatar att lyssna på låtarna inom typ 2 veckor. Så har det varit med mina 101 låtar i min playlist "good stuff"..




Måndag

Vaknade vid kl 9, kan aldrig sova länge när det är så varmt för det blir så galet varmt hemma hos oss. 

Inget jobb idag :( men jag ska jobba både imorgon och på onsdag så idag får jag ägna den här dagen åt att plugga. Riktigt tråkigt när det är så varmt ute men jag kan inte direkt sitta ute och plugga eftersom vi inte har någon trädgård. 

Började morgonen med att gå en runda, det var skönt ute. Om någon timme kommer det bli så varmt så det kommer inte ens vara skönt att gå ute så passade på nu. 

Ska äta frukost och sen sätta igång med B uppsatsen. 

Inviger mina shorts för första gången i år. 
Känns som juli, förutom att det inte är sommarlov 



SNART SÅ

38 dagar kvar sen är jag där! Åh vad jag längtar, kommer bli en helt underbar vecka.
 
Hotellet är precis vid stranden och vårt rum kommer ha denna utsikten. Hur underbart?!



Snart hjärtat

Min älskling är fortfarande sjuk :( jag hoppas att han blir frisk snart för jag saknar honom riktigt mycket. 

Jag längtar även till sommarlovet himla mycket! För då kommer vi äntligen ha tid att hitta på roliga saker med Jack. Det är svårt under veckorna när både jag och mamma jobbar och med allt mitt plugg och migrän. Och sen på helgerna måste jag plugga så det är svårt att hitta tid. Men i sommar så! 

Förra sommaren var Jack precis nyfödd så man kunde ju inte hitta på speciellt mycket med honom då, förutom att smälta varje gång han öppnade ögonen. Men i sommar är han drygt 1 och då ska vi göra en massa roligt! Hade tänkt andys lekland, Skånes djurpark, äta glass på stan, ta med honom till chicco en sommardag, ta med honom till stan, leka en massa hemma, gå till parken och sånt. Bara vara spontan för det har jag aldrig tid till annars. Har även bestämt med Oskar och Elliot att vi ska träffas i sommar, de ska komma till lekplatsen på väster eller något liknande och så ska jag ta med mig Jack. Jack kommer älska killarna, det kan jag lova och förhoppningsvis gillar de även Jack, fast det är ju klart de kommer - han är trots allt världens finaste. 
Snart ska vi hitta på en massa roligt, du och jag. Faster måste innan dess dock lämna in en B uppsats och ha tenta i språkhistoria. 

Fick btw en komplettering på hemtentan, fuck. Fast klarade 4 av 5 frågor så jag är väldigt nöjd ändå. Men såklart även lite besviken eftersom jag ville klara hela. Fick komplettering på den frågan jag kände hade gått bäst, knasigt det där. 



Älskar dig finaste

Idag är det mors dag och jag tänkte tillägna detta inlägg till min underbara mamma. Ska visa det för henne så när du läser detta mamma: kom ihåg att du är världens bästa. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. Du är min klippa, mitt stöd, min ängel, mitt allt. Det är du som alltid finns där, dag som natt. Vad som än händer är det alltid dig jag kan lita på. Om klockan är 23 på kvällen eller 04 på natten spelar ingen roll, du skulle ställt upp för mih oavsett tid på dygnet.

Jag har växt upp utan en pappa vilket antagligen stärkt mitt band till mamma eftersom att hon är den som alltid hjälper mig i alla lägen.
 
Vi har bråkat, vi har skattat, vi har gråtit tillsammans. Även fast jag kanske inte alltid visar min uppskattning ska du veta att jag alltid är tacksam för allt du gör. Utan dig hade livet inte varit detsamma. Du är inte bara min mamma, du är också min bästa vän. Vi har aldrig tråkigt tillsammans. Vi shoppar, vi läser, vi reser, vi kollar film. Vad vi än gör har vi alltid kul. Du och jag är så lika men ändå så olika. 
 
Jag hade kunnat skriva 10 sidor om hur bra du är mamma. Men för att sammanfatta kort: älskar dig mest i hela världen. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna en sån här bra mamma. Du är den bästa som finns, mitt liv, mitt allt. Så mycket kärlek. Både jag och Damian älskar dig otroligt mycket. Du är världens finaste.
 
ÄLSKAR DIG, kom alltid ihåg det. 
Många pussar och kramar.
 
// Caroline
Så vacker!
Min favorit
Världens finaste
♥♥
 
Mamma började gråta när hon läste detta. Finaste!



B uppsats

Pluggar pluggar pluggar. Tar så sjukt mycket lägre tid än vad jag räknat! Hade trott det var lite lättare att skriva B uppsats.. Den ska in på fredag vilket betyder väldigt lite tid! Men måste plugga imorgon, tisdag och onsdag kommer jag så då vet jag att jag inte kommer få mycket gjort. Och sen är det bara torsdag kvar men då är det ledigt så då ska jag plugga hela dagen! 

Usch. Big love till min macbook dock, världens bästa dator! 



Skoltrött som aldrig förr

Jag är så sjukt skoltrött så jag vill bara bränna upp alla böcker. Är sjukt irriterad varje gång jag måste plugga. Spyr på skolan. Satan vad jobbigt det är att börja plugga vidare direkt efter gymnasiet. Första året var okej men nu andra året känner jag verkligen att det är för mycket. Fyfan, ibland vill jag bara hoppa av men detta måste jag ju klara. 





Friday

Spenderar min lördagskväll med att gå igenom enkäterna jag fick in. Det var lätt att dela ut 76 enkäter men det är absolut inte lika lätt att gå igenom alla svaren. 76 gånger 8 frågor = 608 svar och inte nog med det så måste jag ta tjejer och killar för sig efter det. 
Antecknade svaren från 27 nu ikväll. Fortsätter imorgon! Då ska jag skriva på riktigt bra på uppsatsen hade jag tänkt eftersom att jag knappt fick något gjort idag. 

Igår då? Jag jobbade först 1 timme på väster för att sedan snabbt ta mig till Stoby. Där hade jag so prov med 6orna och sedan idrott med två klasser. De spelade brännboll, blev själv sugen på att spela. Typ det enda jag tyckte om på idrotten haha. Det var sjukt äckligt varmt och solen stod på hela tiden och jag hade svarta jeans = en stekt Carro. Riktigt ont i huvudet fick jag också, nej jag gillar inte sånt väder alltså. Sen var jag matvakt åt 4orna också. En pojke i den klassen är seriöst den sötaste pojken jag någonsin sett, helt galet så gullig. Sen åkte jag till väster för att dela ut enkät till ännu en klass. 

Somnade vid 23 igår, så trött efter hela veckan. Vaknade vid kl 8, kunde inte sova mer för det var så sjukt varmt. Hörde ni btw åskan i natt?? Det var det sjukaste! Åskan lät så högt så jag vaknade och blev skiträdd. Blixtarna lyste upp hela rummet i vitt och det lät riktigt högt. Det var tydligen 150 blixtar på 10 minuter vilket är sjukt mycket. 
Vid 30-40 går de ut med varning så detta var verkligen ett rejält åskoväder. Tycker åska är jätteläskigt och i natt lät det verkligen som om åskan skulle slå rakt in i huset. Strömmen gick och allt. 
Igår skulle mamma handla på kvantum, 5 minuter sa hon. 35 minuter senare hade hon fortfarande inte kommit ut. Jag satt på en bänk utanför och höll på att dö av värme. 
Brände mig gjorde jag också. 

Jag och Otto kom fram till att det var mammas fel haha. 

Mami köpte glass, så gott! 

Träffade Amadeus och Christopher inne på kvantum, alltid lika trevligt att prata med killarna!
Gårdagens
En trädgård hade suttit fint 



Fixa med garderoben

Hittade något roligare att göra än att plugga, nämligen rensa garderoben. Jag har 2,5 garderob och 2 klädstänger. Fixade en av de stora garderoberna idag, den som står i hallen. 
Klart och sorterat i färg/plaggordning
Hittade en massa att sälja! Förstår inte varför jag köpt massa kläder som jag aldrig använt?! Många har prislapp kvar. Riktigt onödiga köp. Nu ska det försöka säljas. 

Nu är jag riktigt trött, tror knappt jag orkar plugga idag hehe. 






Plugg

Skriver på min B uppsats. Den ska in redan på fredag = paniiiiiiiiiik!! 





Gråter

Idag har jag hemsk migrän. Har så ont i huvudet så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Brukar inte ens längre längta till helgerna för vet med 99% säkerhet att jag kommer ha migrän stora delar av lördagen = kan inte göra annat än att ta medicin, må illa och vila/sova. 

Tårarna bara rinner. Jag är så jävla trött på det här. 

- förebyggande tabletter mot migrän hjälper inte
- botox hjälper inte
- eeze har slutar hjälpa
- zomig nasal 2,5 har slutat hjälpa
- imigranspruta hjälper inte
- mina munsönderfallande tabletter har slutat hjälpa

Så nu hjälper inga läkemedel knappt längre. 





Måste sola smartare

Kom upp ett meddelande på min mobil att jag inte har mer minne kvar och måste radera. Jag har 64 GB, men runt 16 000 bilder..
Nu är det bara drygt 40 dagar kvar till Spanien. Bläddrade igenom mina bilder och såhär såg jag ut efter Turkiet. Kunde bara dra av mitt skinn, så hemskt. På denna bilden ser man klart och tydligt hur bränd jag var, kolla det röda. 

I år ska jag vara smartare! Har aldrig använt mer än 6 i solfaktor men hade tänkt köpa 30, 20 och 10 inför sommaren. 

Hur hög solfaktor använder ni när ni är utomlands? Blir man brun även fast man använder 30? Eller tar det typ 3 gånger längre tid? 



22.54

Älskling har halsfluss, stackaren!! Men det är skönt att veta vad det är för fel. 

Nu hoppas jag att han kryar på sig snabbt för jag vill inte att han ska lida och må dåligt. Och så saknar jag honom sjukt mycket så längtar verkligen tills jag får träffa honom när han frisknar till!





Krya på dig älskling!

Min älskling är på akuten och jag är så sjukt orolig! Hans feber pendlar mellan 40-41 grader och det är riktigt högt för ett litet barn på 1 år. 

Jag såg honom genom fönster idag, han såg så sjuk och vek ut. Mitt hjärta brast i tusen bitar. 

Hoppas allt går bra på akuten & att de hjälper Jack. Det måste gå bra med mitt hjärta! 
Vill att han ska le och vara glad igen. Jag vet själv när jag hade 39 graders feber, ville typ dö. Tänk ett litet barn då. 

Finaste babyboo. 



Så vackert

Kollade ni på årets Talang Sverige? Jag tyckte faktiskt att många talanger var bra i år! Men min absoluta favorit var Jon Henrik som vann hela talang med jojk.
 
 
Om ni inte har lyssnat på detta innan SÅ GÖR DET! Så otroligt vackert. Han sjunger till sin kompis som gick bort i diabetes och det gör ju mig lite ledsen. Men det är så fint, man blir berörd även om man inte förstår ett enda ord. Riktigt fint med jojk faktiskt och så är ju killen riktigt söt också, sån karisma och utstrålning! 
 
Blev glad när Jon Henriks album kom ut på spotify en dag efter att han vann. Så avslappnande musik, kan man lyssna på när man behöver slappna av vilket jag verkligen behöver lära mig att göra :)



Tidig morgon

God morgon! Är verkligen ingen morgonmänniska..

En stressig dag väntar. Först ska jag jobba på väster i 1,5 timme. Sen ska jag snabbt till Stoby och då menar jag SNABBT för att jobba där några timmar. Ska ha idrott, ehhhh.. Men det blir säkert bra! 

Har inte en enda rast på hela dagen, buhu. 
Tagga fredagsjobb!

Kommer vara helt slut när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag sötisar! 



Stressig dag

Denna veckan och förra veckan har varit sååå stressig. Jag har pluggat. Jag har jobbat. Jag har haft migrän varje dag. Det är det mina dagar har bestått av. Har verkligen inte tid till något för det är alltid något som måste fixas. 

Idag jobbade jag på linné i 1,5 timme. Hade svenska med 9orna vilket var lika kul som vanligt! Vet inte om detta var sista gången jag hade dem? Ångest i så fall, kommer sakna dem så mycket :( sen var det lite akut på nästa skola så jag var där i 1,5 timme. Sen åkte jag hem snabbt och packade väskan på nytt för att ta tåget till Hbg och skolan. 
Lagom taggad på livet jao 

Mådde sjukt dåligt på tåget, usch trodde jag skulle spy. Min åksjuka blir bara värre för varje gång jag åker tåg. Och huvudet? Det höll på att sprängas sönder, usch mådde riktigt dåligt när jag kom dit. Hade individuell handledning inför min B uppsats. Fick tips och råd på hur jag ska fortsätta. Min handledare verkade tycka att det jag skrivit till så länge var jättebra så det var ju kul att höra. Sen hade vi grupphandledning och slutade vid kl 17. Då åkte jag äntligen hem. 

Är helt slut efter hela dagen. Ska bli skönt att dejta kudden snart. 
Suger att vara åksjuk. 
Sorry för alla egopics. Men jag har lite bildbrist atm. 



Hur går det med körkortet?

Hur går det med körkortet kanske ni undrar? Det går ju sådär får jag säga. Jag jobbar, jag pluggar på universitet och kämpar med migrän dagligen. Det är svårt, eller rättare sagt omöjligt att hitta tid eller kraft till körkortet. 
 
Jag vill ju dock ha det där lilla kortet. Jag vet att jag är duktig och jag vet att jag är grym på att plugga, det bevisade jag för mig själv på gymnasiet. Men motivationen finns inte där, jag är så förbannat skoltrött så det finns inte. 
 
Jag kan köra bra, behöver träna på stadskörning, parkering, rondell osv men jag kan köra i det stora hela. Det är bara den där jäkla teorin. 
 
Jag och Maja pluggar bäst tillsammans. Vi fungerade så himla bra på gymnasiet med alla arbeten, redovisningar, plugg inför prov, nationella osv för båda pluggar på samma sätt och vi båda satsade på MVG i de flesta ämnena. Så Maja, du och jag = körkortsplugg snart?! Och så göra halkan samtidigt, vill inte göra den utan dig haha!! Så ska vi ha körkort inom 1 år, du och jag! Wohooo.



La la la

Shakira är inte bara världens vackraste kvinna utan även en grym sångerska! Jag har varit ett stort fan sedan 2001 och kommer alltid att vara det. Shakira är bara SÅ GRYM.
 
Här är VM låten inför årets FIFA world cup
Så kul att både hennes pojkvän och hennes son (hur gulligt??????) är med i musikvideon! Hennes son är bara någon månad äldre än Jack. Åh, de skulle ju kunna vara bästa vänner hihi.



För varmt

Hej på er! 

Har haft en grymt stressig dag. Och när jag väl hade tid, på tåget, så funkade såklart inte internet, världens sämsta täckning på pågatågen. Kom hem för en halvtimme sen och nu kollar jag på top model. Vi hörs snart igen!
Skönt väder enligt många, äckligt jobbigt enligt mig. Älskar fint väder när man är ledig och kan vara vid havet. Men när man jobbar, går runt en massa, går i skolan och åker tåg är sånt här väder bara äckligt jobbigt. Så idag har det verkligen varit för varmt enligt mig, får fett ont i huvudet av värmen också. 

Gillar ni när det är såhär varmt?



Böcker i mängder

Yolo



Stress

Håller på att förbereda mig inför handledningen imorgon. Jag är lite lost vad det gäller min B-uppsats. Har inte riktigt koll på vad det är jag ska ha med i själva fakta/litteraturdelen om sociala medier. Jättesvårt att veta om man ska rikta sig in på något speciellt?
 
Och i vilket program gör man diagram? NÅGOT LÄTT PROGRAM eftersom att jag suger på teknik och sånt skit. Men jag måste ha fina och lättöversiktliga diagram. Någon som kan tipa om någon sida eller så där man kan fixa det?? 



Enkät

Vet inte hur man sammanställer en enkät dock? 
Frågorna ser ungefär ut såhär. 
 
Nu ska jag läsa igenom alla svaren. Ska bli kul att se vad ungdomarna svarat. 



--> work

Ska jobba nu, skoj! Ska också förhoppningsvis dela ut mina enkäter, vi får väl se om rektorn går med på det. 
Lockigt idag, love it. 

Hoppas ni får en fin dag!



I love Marc Jacobs

Ni som känner migvet antagligen att mitt favoritmärke är Marc Jacobs. Det började med en nyckelhållare men när jag köpte min första MJ väska blev jag fast. Älskar älskar älskar Marc Jacobs! Så himla fina saker, allt är bara så perfekt.
 
Har nu samlat på mig en hel del Marc Jacobs saker. Här kommer två collage på det jag har.
 
 
mj
 
 
mj2
 Här har ni mina älsklingar! Väskan använder jag varje dag, har man en gång köpt Marc Jacobs så vill man inte längre använda andra väskor. Är supernöjd över alla mina MJ köp!
 
Jag har köpt allt på Donna och Cenino i Kristianstad. Men man kan ju även beställa på nätet och runt Stockholmsområdet vet jag att Jackieshops har mycket Marc Jacobs.
 
Oskar och Anton förstår inte hur jag kan köpa en sån dyr väska, det är bara tjejer som förstår ;)



Enkät

Håller på att göra en enkät nu, riktigt svårt! Och allt tar längre tid än vad man räknar med. Suttit med enkäten i snart 2 timmar, men minsta lilla måste ju se perfekt ut när man skriver uppsats. Ska dela ut enkäten på väster imorgon i några klasser 
Någon som vet någon bra sida där man kan sammanställa enkäter efter att de blivit ifyllda? 



Tisdag

Nu är jag såå trött och hungrig. Hade ingen lunch idag och på rasten skulle jag äta mina 3 rån, eller sånt bröd som liknar knäckemacka. Ni tror inte jag tappar 2 av de i golvet???? Där var min lunch japp. Inte så fräscht att äta från golvet så de landade i papperskorgen. 
 
Snart måste jag plugga! Uppsatsen närmar sig och jag har tyvärr inte kommit speciellt långt på den. 



Jobba

Nu ska jag jobba. Från 8 till typ 13, skoj skoj! Har svenska och so & det är mina favoritämnen så det är alltid lika kul.
Sveriges väder är så knas?? Sol eller regn, bestäm rör nångång då. 



Tröttis

Ska nog sova snart. I fredags gick jag och la mig vid 21????? Har inte gått och lagt mig så tidigt på typ 12 år? Och då är jag helt seriös. Men jag var så sjukt trött efter hela veckans jobb så jag bara däckade. Och sov i 12 timmar, wow! Vaknade upp med sjuk migrän dock, är visst inte så bra att sova för mycket heller. 
 



Har fått ett fan. Woho!

Usch så trött jag är. Vet inte var min energi försvinner på sistone?? Mår inte alls bra, illamående, feber och halsont. 

Ska kolla tv nu mellan 19-22 och sen plugga. 
Har fått mitt första (och största fan), hur gulligt haha?!? Tack gulliga Siri :) 



Inte bra

Usch har ont i halsen och feber, så hemskt! Att ha feber är bland det värsta jag vet, svettas ena sekunden och fryser andra. 

Imorgon måste jag dock jobba. Och samma sak på onsdag. Och torsdag måste jag till skolan i Hbg. Har inte tid att vara sjuk med andra ord. Har jag tur går det över snabbt. Tog spruta mot influensa och lunginflammation i vintras, jag tror det har hjälpt mig starkt. Slutade alltid med att jag fick lunginflammation innan = penicillin. 
Coldy är bra mot halsen! Smakar skit dock. 
Måste försöka plugga idag!



Min tur att vara sjuk

Ååhh har så ont i halsen och feber. Mår skit! Men får inte vara sjuk i veckan som kommer. Ska jobba, måste skriva min uppsats och ska till skolan. 

Vi hörs när jag mår bättre istället. Kollar på talang nu, Jon Henrik måste vinna!! Så vackert. Och han vill skänka pengar till diabatesfonden för hans kompis dog i diabates. Blev riktigt rädd, vadå dog i diabates? :( nu blev jag riktigt rädd. Pengar behövs till diabetesforskning! Hela tiden så att forskningen kan gå framåt. 
Hoppas ni mår bättre.



Sick

Har mest sovit hela dagen. Jag har åkt på en förkyldning, det är framför allt halsen som gör ont. När jag mår dåligt så tar jag inte det lika lätt som andra, pga min diabetes så mår jag mycket värre än de som inte har diabates. Så har inte orkat göra något, bara sova. Detta är ju såklart sjukt illa för mitt plugg. Ska se om jag orkar plugga nu. 
Att man aldrig kan må bra? Det är ju himla typiskt. 



Söndag, ångestens dag

God morgon! 

Ska kolla på smartare än en 5e klassare nu, kul faktiskt! 

Sen ska jag plugga, Måååste. Hatar att plugga men men. 

Skulle verkligen inte tacka nej till denna utsikt nu, hur vackert?! 



Ready for summer

Efter att ha pluggat tog jag tag i en av mina byrålådor för jag fick för mig att där ska mina bikinis ligga. Lite onödigt att ta en hel sån stor låda till bikinis kan tyckas men vill ha alla samlade på ett ställe. 
Såhär blev det! Ska försöka hålla ordning där nu. Till vänster är bikinitoppar, 17 stycken fick jag det till. Förstår varför mamma inte blir glad när jag kommer hem med en ny. Till vänster ligger underdelarna, inte lika många där men svart matchar ju till allt. Vet att jag har några fler både under-och överdelar men de kan jag inte hitta just nu. 
Ska lägga till mina solbrillor där också och sen är jag redo för sommaren! 

Hade helst velat ha alla 5 lådor till kläder men det funkar ju inte, behöver ha plats till mappar, papper och annat sånt där standard man trycker ner i en byrå. 



Plugg i massor

Har pluggat i den mån jag kunnat idag. Migränen tar tyvärr alltid bort 4-5 timmar varje dag, den tiden går åt till att ta medicin och vila/sova tills det blir lite bättre så att jag ens ska ha en chans att kunna koncentrera mig. 

B-uppsatsen ska in redan den 30 maj, det var jag inte beredd på! Jag ska skriva om sociala medier och det är inte det lättaste. Ångrar lite att jag valde det ämnet men nu får jag köra på det. Att bara göra framsidan tog 40 minuter men nu är jag klar med den och så är jag klar med sidan som ska innehålla bakgrund, syfte och frågeställningar och så har jag börjat skriva lite på faktadelen. Det är så långt jag hunnit idag. Imorgon tänkte jag göra min enkät, skriva klart faktadelen och börja på metod och tillvägagångssätt. På torsdag har jag handledning i Hbg, skulle vilja vara klar med en hel del tills dess så att jag kan visa upp det och få feedback på hur jag går vidare/ändrar eller lägger till saker på bästa sätt. 
Nej ingen rolig lördag alls med andra ord. Har B-uppsatsen kvar, handledningen på torsdag, seminarium och opponering på uppsatsen och tenta i språkhistoria kvar. Efter den 10 juni tar jag sommarlov. Behöver jag säga att jag längtar ihjäl mig?! 



Älskling har roligt

Kolla videon! Dör så gulligt!!! Jag älskade att rulla i sängen, så himla glad och go bebis. Tyckte det var såå kul! Så mysigt att gosa i sängen, älsklingsbebo




Hjärtat

Älskling har varit här några timmar, så kul!! 

Han är dock förkyld, stackaren. Men vi hade så kul, han ääääälskar dubbelsängen vi har hemma. Han rullade runt i hela sängen & vi typ skrattade ihjäl oss. Nej men nästan. Har filmat, lägger upp snart. Det var riktigt härligt att skratta på riktigt. Jack är den enda som kan få mig på bra humör när jag är nere, bara han. 


Tack för att du finns hjärtat. 



FUCK

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Jag orkar inte mer, helt ärligt. Jag får 0 hjälp från sjukvården för de vet inte hur de kan hjälpa mig. 
Jag är så trött på att gråta varje dag. Tårarna bara rinner. Jag vill leva ett normalt liv, jag vill vara utan migrän i 1 vecka. Är det verkligen för mycket begärt? 

Jag är aldrig glad längre. Glädjen har försvunnit ur mitt liv för jag mår aldrig bra. Jag kommer inte ihåg hur det känns att må bra. 

Jag måste plugga men jag kan inte när jag mår såhär. Hela mitt liv är så jävla hopplöst. Migränen tar ifrån mig alla mina krafter, jag har ingen ork kvar. 

Migrän är ingen sjukdom som synd. Folk förstår inte hur dåligt jag mår. Ingen förstår att detta bryter ner mig i bitar, varje dag har jag bara mindre och mindre kraft kvar. Varje dag ser allt bara mörkare ut. 

Fuck allt. 



Onormalt trött

Jag kommer inte ihåg när jag senast var såhär trött!! Precis sovit i 1 timme. Mamma väckte mig nu för vi skulle kolla masterchef men jag är så trött så jag orkar inte hålla ögonen öppna. 

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, japp innan kl 21 en fredag.. Denna veckan har tagit slut på alla mina krafter. 

God natt!



Good day

Ösregnade igår, sol idag. Sveriges väder är knas. 
Idag på jobbet 
 
Måste snart sova. Imorgon ska jag nämligen vakta på np igen, börjar 7.45..



3 svar

Har fått 3 frågor på ask så jag tänkte att de passar bättre att svara på via bloggen. 
Svar: Jo! Alla 9or hade inte i samma ämne. Just de hade i historia och jag kollade igenom hela provet, helt cp! Och sjukt otydligt skrivet på frågorna. Såå glad att jag slapp np i so och no. 
Update: ja de hade historia! Alla skolor i Hlm hade inte samma ämne. 
Svar: Jag vet faktiskt inte. Det stod på min tröja jag hade på mig igår så därför skrev jag det i rubriken hehe :)
Update: det betyder typ: det bästa av allt 
Svar: Nej jag mår tyvärr inte speciellt bra på senaste tiden. Migränen är som värst nu faktiskt, ibland sover jag bort hela kvällarna för jag mår så dåligt. Sen är det mycket i skolan + jobb så jag har inte så mycket tid över här. Men ska bättra mig! 



Pain

SJUKASTE migränen idag! Jag har så ont så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Sov i 2 timmar men vaknade upp med ännu värre migrän än vad jag hade innan jag somnade. Sjukt är det rätta ordet. Fyfan vad jag hatar detta. Kan ju glömma plugget idag, no way att jag orkar koncentrera mig. 
Tänk så har jag migrän hela livet??? Neej kommer aldrig klara leva så. 

Ska äta snart, sen bada & sen sova. Denna veckan is Killing me. 



Äckliga migrän

Har sån sjukt äcklig migrän idag, blir gaaaaalen. 

Ska gå och droga tabletter nu. Måste plugga så måste må bättre.
En liten del av min dagliga dos migränmedicin, snälla migrän, gå och ta självmord. 
Jo men här är man ju pigg. Öhh mår så dåligt. 



Stress

Dör så stressigt mitt liv är. Precis avslutat nationella med 9orna, helt cp prov! Riktigt krångligt, hur tänkte ni där Skolverket? Om 25 min börjar jag min lektion på väster, ehhhhh stress. Tur det inte regnar idag i alla fall!

I eftermiddag måste jag plugga, har inte börjat på min uppsatts än. 



Créme de la créme

Gårdagens outfit. 


Skor Hunter // jeans Kappahl // tröja New Yorker // kofta Vero Moda // iphoneskal Marc Jacobs // väska Marc Jacobs // klocka Daniel Wellington 

Nu ska jag iväg och jobba. Ska först vakta på 9ornas nationella i so på linné, så kul!! Sen ska jag ha några lektioner på väster. 

Hörs när jag kommer hem. Ha en bra dag :)



Hola

Hola



Min tisdag

Dagen har varit ganska så seg faktiskt. Himla konstigt väder, sol ena stunden och regn nästa. 

Har jobbat idag, mellan 8.20-12.40. Men  har haft migrän + mensvärk hela dagen så det var inte den roligaste dagen om man säger så. Men alla dagar kan ju inte vara på topp, right? På eftermiddagen skulle alla springa 7 km på Hlmgården, i regnet.. Himla glad att jag slapp det. När jag kom hem mådde jag skit, gick och la mig, somnade och sov i 2 timmar. Huvudet blev dock inte mycket bättre. 
Har haft uppsatt hår idag, ehm 3e gången jag har det in public? Har aldrig uppsatt i skolan/jobbet men alltid uppsatt hemma. Men det var riktigt skönt med uppsatt hår ju! Tycker sån här hästsvans på sidan är gullig heheh. 

Nu ösregnar det ute, mysigt när man är inne men mindre mysigt utomhus. Hunter stövlar <333

Sov gott! 



Drömhus

Dagens fråga på ask var att man skulle lägga upp en bild på sitt drömhus. Jag hittade 2 hus som är to die for!! 


Tänk att bo i något av de här husen?? LYX är det rätta ordet. 



Allt är stress

Herregud, mitt liv är så stressigt ATM. 



Fashion

 
jbk
 Har satt ihop 3 outfits med jeans som jag tycker är snygga. Jeans är ju så bra för man kan matcha till allt typ!



Sova

Ska sova snart hade jag tänkt, för varje morgon ångrar jag att jag inte gått och lagt mig tidigare kvällen innan men sen gör jag alltid om samma misstag.. Hmm bara jag eller?! 



Anonymous

Hej



VS

ICA maxi har börjat sälja Victoria Secret nu för er som gillar det! Jag luktade på alla idag, sprutade en del på handlederna. Luktar ju supergott men fick så sjukt ont i huvudet. Jag tål verkligen inte parfym, får så migrän. 

Kan endast använda en parfym från Calvin Klein då&då, men bara när jag ska ut på fest eller så. Det är den enda parfymen jag äger. 

Så någon VS blir det inte för min del. Men kanske för din?



Upp och ner

Igår glömde jag tydligen att ta min långverkande spruta på kvällen. Detta ledde till att jag i morse hade 21 i blodsocker!! Ehh fatta högt?! Förstår inte hur jag kunde glömma ta den? Så jag har mått jättedåligt hela dagen på jobbet. Tog blodsocker och hade då fortfarande 20 så tog en extra spruta, sen dock jag sockret igen och det låg fortfarande högt, på 16. Så jag tog en spruta till. Det skulle jag inte ha gjort för vid 16 fick jag en sjuk känning, hade 2.9 och händerna skakade så mycket att jag inte ens kunde öppna mina dextrosol själv. Så fina människor som hjälpte mig! Så det var ju sådär lyckat idag faktiskt. Har fått sjuk migrän också efter alla blodsockerhopp och lite mat så nu mår jag superdåligt. Öööhh ska droga medicin ikväll. 
Efter skolan idag när vi stannade kvar till kl 16. Wille, Baker, Sara och jag. Let us take a #selfie 



Orkar inte

Min migrän har verkligen inte släppt någonting på hela dagen. JAG BLIR GALEN. Det gör så jävla ont så jag vet inte var jag ska ta vägen. Igår var det första gången på väldigt länge som jag mådde bra hela dagen, vet ni hur fantastiskt det var??
 
Ni som inte har migrän, var glada för varje dag där ni mår bra. Jag hade gjort allt för att få tillbaka mitt gamla liv igen, för att må bra igen. 
 
Har inte kunnat plugga någonting idag för jag kan inte alls koncentrera mig, ska snart gå och lägga mig. Palla.
 
 



Mår skit

Har sån fruktansvärt hemsk migrän idag. Ingen medicin hjälper och jag mår så illa så jag vill spy. Känns som om jag får knivar instuckna i pannan, sån sjuk smärta. 

Vill bara sova och vakna upp imorgon. Äckelmigränhelvete. 



MINA BÄSTA KÖP NÅGONSIN

Jag har gjort många bra köp i mitt liv men här har jag fixat ihop ett collage med mina 4 bästa köp någonsin!
 
 
Bästa köpen
 
Vinterjackan, bästa och snyggaste jackan jag någonsin haft! Sjukt dyr men värd vartenda krona. Den kommer jag använda i många år.
 
Studentklänningen, kommer alltid vara en favorit. Den är ju associerad till den bästa dagen någonsin.
 
Marc Jacobs väskan, himla dyr den också. Men även här värd vartenda krona. Mina två Marc Jacobs väskor är de enda jag använder just nu. Har man köpt en Marc Jacobs vill man inte använda andra väskor mer. Älskar älskar älskar!
 
Polarn o pyret dress, tröja + byxor. Ni som inte äger dessa underbart sköna hemmakläder, jag tycker synd om er. Alla borde köpa sig en Polarn o pyret tröja och byxor! Jag bor typ i dessa hemma, så varma och sköna.
 
Fast jag glömde ju faktiskt min Macbook pro, den slår ju nästan allt.



ESC

Ska ni kolla på EUROVISION SONG CONTEST ikväll? Klart ni ska! Jag älskar det, så taggad. Så många bra låtar i år men ingen som är sådär självklar vinnare som det var förra året med teardrops tex. 
 
Jag har 3 favoriter.
 
DANMARK
NEDERLÄNDERNA
UNGERN
 
Kommer bli superglad om någon av dessa vinner. Tycker mest om Danmark, så bra! Men tror inte att de vinner för andra året i rad.
 
Polen är katastrof. Jag tror dock att Österrike tar hem det, killen som är utklädd till tjej. Armenien kommer också placera sig högt. Och Norge. Och Danmark. Vi får väl se om jag har rätt eller helt fel.
 
Ville lägga upp mina 3 favoriter här men youtube cpar ju ihjäl sig ATM så det får bli sen.
 
VEM TROR NI VINNER?
 



Stan med Maja

Kom hem från stan för ett tag sen, allt stänger ju klockan 3 på lördagar.. Jag och Maja fikade på chicco och gick runt och kollade i en massa affärer. SD och Jimmy Åkesson var på torget i Hässleholm. Det var en massa folk som stod med skyltar och buade. Vissa applåderade & andra buade. Okej att de står med skyltar men att bua tycker jag bara är barnslig och löjligt. Alla får ha sin egna åsikt och såklart stå för den men man behöver inte bua. Budskapet från skyltarna går ändå fram. 
Dagens. Höll på att svettas ihjäl i mina hunter. 

Gottis!!
Girltalk 
Prova lite kläder
Kära Hlm



Taaaack för idag bästa! 



Stan

Ska snart till stan med Maja. Vi ska fika och gå runt lite, mys!
@emporia i vintras 



My day

Ikväll har jag kollat let's dance, så bra i år! Orkar inte hur snygg Kenza är, världens snyggaste, seriöst. Benjamin var verkligen såå värdig vinnare! Grymt duktig, har hejat på honom sedan första programmet. Riktigt hög nivå, nästan som en proffsdansare. Verkar som en härlig kille, en sån skulle man kunna vara vän med, lätt. Väluppfostrad också, så fint på slutet när han tackade alla. Roligt att det fortfarande finns väluppfostrade killar. Och låten han hade skrivit?? Sååå fin. Fällde en liten tår, blir alltid superdupermegakänslig innan mensen, gråter för typ minsta lilla. Nej men låten var så fin, jag som hatar "slut" och stora förändringar kände ju med alla deltagare hur tråkigt det är att det är slut. Tänk så kul de haft och hittat vänner för livet.
 
Okej, god natt. Sjukt trött!
Älskling idag. Han är supersjuk men var tvungen att se honom en stund i alla fall. 
Detta var vad jag fick med mig från stan idag. Nu har jag alla babylips förutom mint men den vill jag inte ha för mint är sååå äckligt. Förvånade att jag inte köpte mer? Naaaa men brukar inte shoppa i Hlm direkt, roligare i Hbg, Malmö, Lund eller liknande. 



hej tisdag

 
 



00.13

Såg ni ESC idag? Många bra låtar ändå! Och nästan alla jag ville skulle gå vidare gjorde det. Blir spännande på lördag! Men Polen? Herregud vad ska man säga? Nästan så att man skäms. Polen har så många bra sångare men så skickar de hon här tjejen? Nej nej och återigen nej. 

Jack min älskling har feber, 39 grader :( tycker så synd om honom. Krya på dig älsk. 

Imorgon är det fredag! Om någon hade missat det?? Imorgon ska jag fika med Hannah på stan och på lördag ska jag träffa Maja på stan och fika då med. Skoj! Sen blir det plugg, chilla och ESC. 
Bada nu och sen sova. 

Idag pratade jag med bästa vän i telefon, åh vad roligt! Har saknat henne så sjukt mycket. I augusti blir det 1 år sedan vi träffades sist. Hon bor ju i Uppsala nu men äkta vänner växer inte på träd, så det spelar ingen roll om man träffas varje vecka eller 1 gång per år. Om det känns som om man aldrig skiljts från varandra, då är det äkta vänskap. Love u bestie! 



KENZO

 
Kenzo
 Så grymt snygga tröjor från märket KENZO. Min favorit är absolut den blåa i mitten högst upp, så galet snygg!! Synd att de är så himla dyra bara.
 
Klicka på bilden om ni vill se var man kan köpa tröjorna.



The perfect outfits

 
 
 
 
test
 
Jag har satt ihop ett collage med, enligt mig, 2 perfekta sommaroutfits. Hur snyggt är det inte med slitna jeans, en snygg topp och ett par coola boots? Eller en kjol, sneakers och en vanlig topp? Och som pricket över i, väska och skal från MJ och ett par solglasögon.
 
REDO FÖR SOMMAREN
 
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån. 
Roligt med såna här typer av inlägg? JA eller NEJ?
 
 



Travel is life

Vilka länder har ni varit i? Jag älskar verkligen att resa och upptäcka nya platser! Bo på hotell, ha nära till havet eller bara en storstadsweekend.
 
Jag har varit i 
 
* Danmark 
* Tyskland
* Polen, runt 20 gånger
* Grekland, Kreta
* Bulgarien, Sunny Beach
Spanien, Mallorca
* Cypern, Ayia Napa
* Turkiet, Alanya
*Storbrittanien, London
* Frankrike, Paris
 

Tror inte jag har glömt något land nu.
 
 I sommar blir det Spanien för andra gången. Några av resmålen jag vill åka till är Dubai, Mexico, New York, Los Angeles, Rom, Venedig, Milano, Barcelona, London igen, Cypern igen, Grekland igen, Aruba, Miami, Irland, Prag igen, Paris igen och Sardinien. Det var nog alla förresten.



Fint hos IvyRevel

Har ni köpt något från Kenzas klädmärke IvyRevel någongång? Jag beställde en jeansjacka innan men tyckte den var för oversized och inte värd pengarna så skickade tillbaka den.
 
Nu har hennes vårkollektion kommit och jag tycker shortsen och klänningen är grymt snygga! Och här har vi skorna igen.. åh. 
 
Men jag ska inte shoppa nu innan Polen. Så ska försöka hitta en långklänning och liknande shorts i Polen istället. Ska ha 10 000 med mig och SHOPPA LOSS. Egensparade pengar, aaahhh vad jag ska shoppa shoppa.



Jennie-Ellen

SKORNA?? Orkar inte så snygga de är!!
 
Kenza, hon kan vara glad hon.. Skorna kommer från Jennie-Ellen men är tyvärr slutsålda. Hade så gärna velat ha dem! Tycker de är ursnygga.



Kalas för Jack

Ett av tipsen jag fick in vad ni vill läsa mer om på bloggen var att se mer bilder på söta Jack. Roligt att ni tycker han är så underbart söt som jag gör!
 
I söndags fyllde ju min älskling 1 år! Det är ju helt sjukt vad tiden flyger iväg. Jag kommer ihåg när han föddes, då var jag och mamma i Lund och kollade på Eric Saade och när vi åt på Nova Lund fick jag samtalet att storebrorsan blivit pappa för första gången. Mamma blev farmor och jag faster. Eftersom jag aldrig haft någon kusinbebis eller så har jag inte gosat med någon bebis direkt. Därför kunde jag aldrig föreställa mig hur underbart det är att vara faster! 
 
Pojken som för drygt 1 år sedan inte fanns är idag hela min värld. Åh så mycket lycka och kärlek han har gett oss. Det är så kul att se honom utvecklas. Från det att han låg i min famn, sov och jag låg bredvid och bara kollade på den underbara krabeten, till det att han la sitt huvud på min axel, kollade på mig med sina stora, vackra ögon, började krya, dricka själv, stå upp själv kortare stunder och sträcker upp armarna när han vill att man ska bära honom. 
 
Känslan när jag höll honom i famnen för första gången, när han bara var någon dag. Då kände man att denna pojken kommer ju att tillhöra vår familj för all framtid. Så himla underbart. Det ska bli så roligt att se Jack växa upp, vi kommer hitta på så mycket kul. Har redan planerat Liseberg, Kålmorden, Andys lekland, bus i Vinslöv friluftsbad, gå på bio osv. Jag vill dock att han ska stanna i bebisåldern för alltid haha, han är ju sååååå söt i den åldern som han är i nu! 
 
I söndags var vi ju på kalas för Jack. Han fick lite olika presenter av oss, tex en ryggsäck, choklad, nappflaska, mjukisdjur, baseballtröja, hink, spade, kratta osv och det roligaste av allt, en boll som börjar blinka som en lampa när man studsar den i golvet. Jag har aldrig sett honom så glad haha, hela han lös upp och började krypa efter bollen i hela lägenheten, hans nya favoritleksak for sure. Och han är en så smart pojke så mamma visade hur man ska studsa bollen en gång och sen gjorde Jack precis samma sak, han klarade det helt själv. Min duktiga älskling!
KÄRLEK



Bra dag

 

Såhär har jag sett ut idag. Ja 2 olika tröjor, kände att den vita hade för stor urringning + att det var kallt på skolan. 
 
 Ikväll ska jag kolla top model (ny säsong har börjat om ni missat det, 19.00 på TV3!) och sen Sveriges yngsta mästerkock. Eftersom jag fått 0 info om vår Buppsats och mina kära lärare svarar aldrig på mina mejl så kan jag inte börja skriva. Känns konstigt att bara ta det lugnt! Men underbart såklart. 



Ordinary day

En helt vanlig dag.





ESC

Så ni ESC ikväll? Nederländerna och Ungern, såå himla bra låtar! 

Har en hemsk migrän kväll, tagit hur mycket medicin som helst men inget hjälper. Ska sova nu och hoppas jag mår bättre när jag vaknar imorgon. 

Imorgon ska jag jobba! Jaaa äntligen, det räddar min dag. Blev så glad när jag fick reda på det. 
Nu behöver jag min sömn. 
Älskling pekar på "vovve", åh vad jag saknar honom! Inte träffat min favorit sen i söndags, alldeles för länge sedan. 

Nu ska jag ta mina 8 kvällstabletter och sen sova. 



DO IT

Gör som det står! Har nämligen lite bloggtorka just nu så skriv exakt alla inlägg ni skulle vilja läsa! Annars är det svårt för mig att veta vad ni tycker om att läsa för några typer av inlägg.
 
Vilka inlägg ska jag ha mer av? Mindre av? Vilka inlägg är roligast?



Help

Har haft så sjukt tråkigt idag! Inget jobb idag heller, buhu pallar inte sitta hemma mer. Finns seriöst inget tråkigare. Förstår mig inte på folk som bara sitter hemma efter gymnasiet i tex 1 år. Jag håller på att dö redan efter 2 dagar! Man bara sitter hemma och har absolut ingenting att göra. Nej usch, hemskt hemskt. 



Någon vänlig människa som skulle kunna hjälpa mig med detta? Bilderna ska föreställa ett ord och de gröna bokstäverna är rätt. Kommer verkligen inte på det!! Och kan inte gå vidare.. Om ni kan så lämna en kommentar eller skriv på ask! 



Feeest

Nu kommer ett inlägg om festen i lördags. 

Hade svarta tajta jeans, linne från Saint Tropez, halsband och en "kavaj", orkade inte klänning och sånt girly. 
Här är en bild på outfiten, inte den bästa dock. 

Semir kom och hämtade mig vid kl 18 med 3 killar i baksätet som satt ihoptryckta som 3 sillar hahah, men jag fick sitta fram så det tackar jag för!

Vi åkte till Maxi, killarna köpte läsk, juice och lite sånt att blanda drinkar med 


Sen körde vi mot Bjärnum där festen var. Det var Allan som hade festen hemma hos sig, de bor i ett stort hus så vi kunde vara i vardagsrummet, källaren, altanen och trädgården. Festen började kl 19 men när vi kom dit så var det bara jag, Aleksandra, Semir, David, Robin, Carlos, Allan, Wioletta och några killar till. Vi började fira Allan lite och vi trodde knappt det skulle dyka upp någon. Killarna skrev projekt x fest hos Allan och hände upp lappar utomhus med pilar mot hans hus. Haha lagom random det med. 

Det var 1100 personer (!!!) som var inbjudna totalt. Vid kl 21 började det komma en massa folk, massa random??? 
En av de första som kom var Patryk, han bara "CAROLINE!!!" Såå kul att träffas igen! 

Sen sök det upp en massa från Bjärnum, Vittsjö, Tyringe, Hässleholm, Kristianstad och tom Malmö (vadå random??) det kom bara mer och mer folk och vi kände typ inga av dem, eller jo några men långt ifrån alla. Men man kunde ju inte stå vid dörren och se vilka man ville släppa in så till sist fick alla komma in. 
Semir på G
Robinooooo

Jag dricker ju inte men alla andra drack som saaaatan. 

Tror det var runt 300 personer som kom och gick under kvällen. Några gick ut, andra kom in. Musiken var sjukt hög så det var ganska svårt att prata med folk. Hängde mest med dem jag känner, comfort zone.
Jag och Allan. Ser ut som om jag har värsta stora huvudet och han ett mini huvud haha, fint jao.

Jag och Wioletta
Jag och fina Roxana
Semme boy

Det var en hel del polska på festen. Sen kom en massa svenskar och slog sig ner i hela vardagsrummet, man bara jaha tack för att ni tar upp hela utrymmet typ.
Jämför sina biceps haha

Sen blev det en del dans, såå kul! Pratade med några jag inte kände innan, alltid kul att träffa på nya. Sen träffade jag Henrik också som jag inte sett sen år 2011! Det var ju trevligt att prata med honom. Och sen kom Claudia och Julia också, härliga tjejer. 


Tvillingarna kom också, yey. Vi hade så roligt på nyår! 

Folk rökte hela tiden, usch ville spy. Men annars var det en trevlig kväll faktiskt! Såna här hemmafester är väl antagligen roligare om man dricker alkohol men jag brukar kunna ha rätt kul utan också. Det var roligt att komma ut, socialisera sig och träffa en massa härligt folk! 

Så jag tackar Allan och resten av killarna för kvällen. 

Hade inte med mig kameran för var rädd att bli av med den under festen, vi visste inte alls hur många som skulle komma. Så det fick bli mobilbilder. Nu blev det ett långt inlägg, hoppas ni orkade läsa :)



Out

Ute på promenad med mami. Härligt!





NEW IN

För er som inte ville eller orkade kolla på min shopping videohaul lägger jag upp bilder på det jag köpte på väla också.
 
Hårband, Cubus 79 kr
Bikinis Cubus 99 kr styck
Baby Lips Kicks 39 kr syck
Sötaste baseballtröjan till jackyboy



Hejdå äckliga tenta

Gårdagen och kvällen var såå hemsk! Tentan tog så sjukt äckligt lång tid att bli klar med. Jag gissar på att jag hållt på med denna tentan i ca 70 timmar tillsammans. Läsa litteratur, anteckna, hitta fakta, förstå frågorna, skriva alla frågorna, gruppuppgiften, läsa igenom, rätta, lägga in referenser, ta bort text för det blev för mycket på några frågor osv. Fyfan!
Klockan 02.46 på natten blev jag klar, det var såå hemskt. Var så himla trött, ögonen sved men jag kunde ju inte sova innan den var klar. 

Nu är hela tentan inskickad, SÅ SKÖNT!! Frågorna var svåra och jobbiga men jag gjorde mitt bästa och hoppas på att jag klarar den. I värsta fall får jag komplettera några uppgifter men nu vill jag bara lämna den här äckliga tentan. Får tillbaka den om 3 veckor. 

Jag sov till kl 11.30 idag, vadå övertrött? Inget jobb idag tyvärr, jättetråkigt för jag hatar att bara vara hemma hela dagen. Tänk så blir det inte alls jobb denna veckan? Dör av tråkighet då. 

Idag har jag gjort absolut ingenting. Det är jag värd. 



ÄLSKLING

Tänkte lägga upp några av mina favoritbilder på Jack under året som gått. Jag har hundratals (tusen kanske?) bilder på Jack på min mobil. Det var verkligen svårt att välja ut 13 stycken till collaget. Här är de i stort format i alla fall :)
Här var han precis nyfödd. Hur söt?!?!?! Kolla håret, dör så sött. 

En av mina absoluta favoritbilder. Man vill ju bara äta upp honom, ser ut som en docka. 

Jag och mamma har ju träffat Jack sedan han bara var några dagar gammal. Det har gjort att vi har ett sånt starkt band till varandra idag. Förstår inte föräldrar som aldrig lämnar bort sina barn förrän de typ är 4 år, bara löjligt. 
I somras, här var Jack typ 3 månader. Haha söt och knubbig.
Jack på västerskolan. Åh var så kul att ta med honom dit. 
Såååå liten. 
Så glad och social pojke. Alla på dagis kommer älska honom.
Ny bild.
Stor pojke.
Finaste leendet. 
En av mina absoluta favoritbilder, så sjukt söt. 
Älsk. 
Babyboooo. 



GRATTIS ÄLSK

Den 4 maj 2013 föddes pojken som idag, ett år senare är hela min värld. Han har gett mig så mycket lycka och kärlek under året, är så stolt över att vara faster till denna underbara pojke. 
GRATTIS PÅ 1 ÅRS DAGEN MITT ALLT! Älskar dig så himla mycket, min prins, min älskling, min favorit. 
Det är helt sjukt att det redan gått 1 år, känns max som 4 månader. Kolla bilden längst upp till vänster, när han bara var någon timme gammal på BB och den andra bilden från vänster, längst ner. Som han har utvecklats. Och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag. 

GRATTIS älskling! Min lycka. 



Hola panik

Får panik! Har så mycket kvar och så lite tid. Och så sjukt äckligt ont i huvudet. 

Jag vill inteeeeee. 



Stress

Är hemma nu. Jack är världens sötaste!!!!! Brorsan har åkt iväg till jobbet och kommer inte hem förrän torsdagkväll, Jack blev ledsen när han åkte. Aww sötisen då :( 

Lägger upp bilder från festen och kalaset sen men nu måste jag börja med hemtentan!! Räknar ca 7 timmar för det idag så måste sätta igång nu!



Kalas

Mot kalas för älsklig!! Brorsan ska iväg och jobba klockan 12 så han kan bara vara med i en halvtimme :( 





Hemma från festen

Jag kom precis hem. Tog min spruta och nu måste jag ta ett bad och tvätta håret för jag luktar som en jävla askkopp. Finns seriöst inget äckligare än cigaretter, det luktar så vidrigt. Och eftersom 85% av de som var på festen rökte på altanen och dörren var öppen så luktar även jag som inte röker bara cigarettrök. Det var samma sak i Prag när folk rökte inne på klubben, trodde jag skulle spy när jag skulle sova så det blev att tvätta håret vid 3 på natten. Det är så vidrigt att röka. Har aldrig rört en cigg i mitt liv och kommer aldrig att göra det.
Jag var nog också den enda som inte drack en droppe alkohol. 

Eftersom jag var nykter fick jag ta telefonsamtalet av en mamma till en kille som låg och spydde i trädgården. Hon kom och hämtade honom för han var så sjukt full. Hon fick gå in och hämta honom för han kunde knappt gå. Och så fick hon ta på hans jacka och ta på honom skorna och knyta dem, lagom pinsamt för honom.

Hade min son varit sådär full (han var typ 15-16?) så hade jag blivit så rasande arg så det finns inte. Jag vill aldrig se mina barn så och kommer de någongång att vara så fulla som tonåringar så får de en rejäl utskällning de sent kommer glömma, så att de aldrig gör om det igen och förbud att gå på fest minst ett halvår. Det kan vara för att jag inte själv dricker man jag kommer aldrig att tolerera att mitt barn blir så full att han/hon inte kan stå upp, aldrig. Hans mamma var dock hur lugn som helst, tja min mamma hade typ dödat mig :) nej alkohol är skit. 

På vägen hem stoppade polisen oss, de ville att mamma skulle blåsa i sånt där alkoholrör. Eftersom hon aldrig dricker var det ju hur lugnt som helst. Mamma bara: jag hämtade nyss min dotter från fest och alla drack förutom hon. Polisen bara: jättebra! Fortsätt så. Både bra för plånboken och hälsan. Absolut polisen! Ni kommer aldrig få se mig full så det är lugnt. 

Har dock inte emot andra som dricker (med måtta) för då är de rätt roliga. Men dricker folk för mycket så blir de så jäääkla jobbiga så man vill ju typ bara gå fram och slå dem. Haha nej men ni fattar. 

Nu ska jag bada och sen sova. Kommer vakna upp med en rejäl migrän imorgon. Imorgon fyller min älskling 1!!!!! Jag ska krama och pussa på honom så mycket som aldrig förr. 



Hoho stress

Semir kommer och hämtar mig redan om 40 minuter. Panik!!!

Måste fixa mig nu, sminka, ta fram kläder osv. Better run!
Gött med kompisar som har körkort jao 



Fest på G

Ikväll är det fest! Det är Semir, Allan och Robin som är kvällens värdar och festen är i Bjärnum hemma hos Allan. Tror det är runt 45 som tackat ja på Facebook, vi får väl se om alla dyker upp. 

Känner dock inte så många, Semir, Robin, Dawid, Violetta och Aleksandra typ? Men jag hoppas att det blir roligt ändå!

Tänkte ha på mig mitt fina linne och denna "kavaj". Tyvärr inte lockigt hår för jag orkade inte fixa det igår så jag får köra på rakt. 

Men först: hemtentan ett tag till. Semir kanske hämtar mig, jag hoppas på det. Annars får mamma köra mig. 



Atm

At the moment 





Tentavecka

Sista 2 dagarna med hemtentan nu då, idag och imorgon! Sen kan jag börja andas igen, i alla fall i några dagar innan jag måste börja med B uppsatsen och sen direkt efter det tentan i språkhistoria. Fatta vad mycket jag har kvar innan det är sommarlov..
Ha en underbar dag! Hade gärna spenderat den utomhus men det blir att sitta inne hela dagen och skriva. 



En fredag

Planen var att bli klar med hemtentan idag men det sket sig ganska snabbt. Om man räknar med 8 timmar för en fråga så får man faktiskt ta och dubbla det, då brukar man få tiden det faktiskt tar. Jag har nästan 2 frågor kvar, men dö. 

Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det med tiden bara. Imorgon ska jag nämligen på fest och på söndag är det kalas för Jack. Kanske inte stannar på festen så länge & så måste jag skriva innan också.
Bild från idag. Jack har lärt sig att säga vovve, eller nåja, nästan i alla fall och peka på bilden på en hund. Min duktiga pojke!

63 dagar kvar till Spanien. Har aldrig längtat efter en semester så mycket. Jag har haft ett riktigt tufft år, med massa plugg, läkarbesök, jobb, pendling till Hbg och framför allt, daglig migrän. Bara ta en paus från allt, förutom migränen för det går ju inte, är så himla behövligt för min del. Jag behöver semester, och det snart. Ska njuta till 1000 av våra 7 dagar på Mallorca. 



Min skatt blir glad av att se oss

Älskar när Jack blir glad när han ser oss, finaste




Dagens





Såhär har jag sett ut idag. 

jacka h&m // tröja new yorker // skor scorett // väska Marc Jacobs // jeans kappahl & så en massa volym i håret 



Fredag

Hahahahahaha i förra inlägget blev det gorillan istället för gerillan. Jag orkar nästan aldrig läsa igenom mina inlägg innan jag publicerar och denna gången blev det lite knasigt. Det ska självklart stå gerilla och inte gorilla. 

Hej på er förresten! 
Fredag. Innebär plugg för min del. Ska träffa Alexandra snabbt vid 1 sen ska jag och mamma till stan för att kolla efter present till Jack. Därefter måste jag plugga fram till kväll. Usch drömmer mardrömmar för jag vet inte hur jag ska hinna. 



VÄRLDSFÖRÄLDER

Kämpar på med plugget, usch det är riktigt svårt.
 
Tog paus för att kolla på humorgalan i 2 timmar. Eric Saade skulle uppträda med sin nya singel. För ett tag sedan åkte han till Columbia i samband med UNICEF, för att spela in ett inslag i kåkstaden där som sedan visades upp på kvällens gala. 
Världens finaste idol, det finns verkligen ingen som är finare. Kolla blicken han lilla killen ger honom, en blick fylld av hopp.
 
Galan berörde mig otroligt mycket, framför allt de olika inslagen från Afrika, Columbia och Philippinerna. Det är barn som har berövats hela sin barndom. Det var en flicka som hade förlorat sina 5 syskon och mamma i naturkatastrofen som skedde i Philippinerna för inte så länge sedan. En kille i Afrika hade förlorat båda sina föräldrar, nu fick han som 15 åring agera både mamma och pappa åt sina småsyskon. Och i Columbia, där rekryteras barn och ungdomar till gorillan, de lär sig att hantera vapen så att de kan döda. De lever bland våld och skräck varje dag, och framför allt i ovisshet. Det är en kamp mellan liv och död. 
 
Barn är undernärda, de får inte den maten och sjukvården som behövs. Varje dag är en kamp mot överlevnad. Det gjorde ont i hjärtat av att se på inslagen, verkligen. Barn ska inte behöva gå igenom sånt här, barn ska få vara barn och inte gå igenom såna här trauman. De har nästan ingenting men uppskattar ändå livet mer än vad vi gör. De blir glada för minsta lilla, det var fint att se.
Idag blev jag världsförälder. Man skänker 100 kr varje månad till UNICEF. 100 kr betyder för oss att man kanske hoppar över det där chokladet eller den där tröjan man hade tänkt att köpa. För oss är 100 kr inte så mycket men för UNICEF kan 100 kr rädda liv. Ikväll blev det 32 000 som blev nya världsföräldrar. Det betyder 3 200 000, ja 3,2 miljoner kr till UNICEF varje månad. Det räddar liv.
 
Bli världsförälder du med, smsa UNICEF till 72401 så är du med och räddar liv.
Här är Erics nya musikvideo. Det är så fint att se honom leka med barnen. Så fint att han har gjort denna resa. Kolla på den, gör det.



Hemtenta

Idag blir det plugg hela dagen.. Att man inte ens kan vara ledig några dagar :))
Spyr på skolan. Ni som ska börja på universitetet, det finns absolut inget att se fram emot.