slide show

Nere på botten

(null)
Jag har självklart lyckats bli sjuk. Jag mår extremt dåligt. Snabbtest visar negativt, gjort PCR test idag. Jag tror dock inte det är corona utan ett virus, för jag mår precis så som jag brukar ett par gånger om året när jag blir sjuk. Riktigt jävla dåligt med andra ord. 

Utöver det är jag helt knäckt. Heartbroken. Jag mår sämre än på länge. Det som hade kunnat bli så fint blev precis motsatsen. Det visade sig vara helt fel tidpunkt för honom men det gör ont, så satans ont. Just nu känns det inte som om jag kommer att komma ut från detta mörker. Jag känner mig helt tom och känslan skrämmer mig. Tydligen förtjänar jag visst aldrig att vara lycklig en längre stund för det är alltid något som lyckas komma mellan. Just nu träffas vi inte och det har egentligen inte något med oss att göra utan det är andra omständigheter. Jag gillade verkligen den här killen och kände att vi höll på att bygga upp något fint tillsammans. Jag känner så starka känslor för honom. Just nu känner jag bara tomhet. Det gör ont i hjärtat och allt påminner mig om honom, om oss. Jag hade bara känt honom under en så kort tid men han kom att bli en av de viktigaste människorna i mitt liv. Jag bryr mig så mycket om honom, så mycket så det gör ont i hela mig. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska gå vidare. Hur ska jag kunna glömma? Hur ska jag kunna glömma allt det fina? Hur ska jag kunna glömma personen som gjorde mig lycklig? Som för första gången på länge fick mig att känna mig genuint glad igen? Det enda jag vill är att se hans namn på skärmen igen, att höra hans röst, att krama honom, att känna honom pussa min panna, att vakna upp till ett "god morgon" och känna tryggheten omfamna mig i en kram. Jag saknar dig så sjukt mycket. Det enda jag vill ha är en förklaring men inte ens det fick jag. Prata med mig, det är egentligen det enda jag ber om. 

Förtjänar jag verkligen aldrig att vara lycklig? 
Vecka 3

Alltså va, är det redan torsdag imorgon? Det var ju nyss söndag? Jag önskar alla ett jobb där tiden går så fort som det gör på mitt jobb. Timmarna bara flyger förbi. Jag räknar aldrig, och då menar jag verkligen aldrig ner timmarna tills jag slutar vilket jag vet många gör på sitt jobb. Jag tänker mer "oj är det bara en timme kvar?" Världens roligaste jobb. Dock lite mindre kul med corona nu, eleverna testas positivt på löpande band. Det är helt sjukt vad många elever som är sjuka och senast idag satt jag bredvid en positiv elev. Min ångest är enorm, jävla corona. 
(null)
Hoppas ni haft en fin vecka <3 20.28

Idag är jag trött. Det var tufft att jobba 7 av 7 dagar. Jag har aldrig gjort det innan men ojoj. Nu har jag inte nästa jobbpass förrän om en månad så det blir lite lediga helger framöver. 
(null)
Januari och februari är dock segt inom handel, försäljningen går alltid trögt efter jul men det var en bra jobbhelg ändå :-) 

Idag har dock varit en rätt seg dag. Jag har sjuk mensvärk också så känner mest bara för att sova igenom hela kvällen, det är kanske exakt det jag borde göra. Uppdatering

(null)
Lite uppdatering vore väl på sin plats. 

Jag har jobbat hela dagen. Jobbade med en superhärlig kollega som jag gillar jättemycket så det var kul. Tröttheten är dock extrem. När jag kom hem tog jag undan julgranen, så skönt att bli av med den och sedan bjöd mamma på middag. Jag somnade därefter en stund på hennes soffa (älskar) och sedan har vi kollat serie hela kvällen. Perfekt kväll med bästa mamma 💕

Vet att en del av er är nyfikna på Tinder killen. Igår var det en vecka sedan vi träffades och jag saknar honom seriöst varje sekund. Jag är typ förvånad över att jag har fastnat för någon på det här sättet. Så snabbt och så starkt? Det har hänt lite saker som gör att vi inte kan ses just nu men så fort det går ska vi ses. Han är den finaste killen jag någonsin har träffat, hur hände det här ens mig? Oavsett var det här kommer att landa någonstans, är ju alltid ovisst, så har han redan förändrat mitt liv. Fan vad fin han är. Jag kommer på mig själv med att le varje gång han skriver till mig. Han gör mina dagar så bra mycket bättre just nu. 

Jag ska nu skriva lite mer med honom och sedan måste jag sova. Jag jobbar hela dagen imorgon också så sömn behövs.
Jobb

(null)
Mot jobb! Jag har aldrig jobbat båda helgdagarna efter att ha jobbat en hel vecka på mitt riktigt jobb, så jag känner mig väldigt trött men detta ska jag nog klara :-) Det kommer vara nice när lönen kommer. På lördagar brukar det vara många kunder men let’s go. 

Ha en fin lördag 💗 Helgens planer

Veckan har gått jättefort men samtidigt har den varit seg. Det är väl alltid så direkt efter lovet, det tar tid både för eleverna och för oss att vakna till. Jag känner mig väldigt trött och har sovit väldigt få timmar rent generellt den här veckan. 
(null)
Mitt tired mode hela veckan… 

Imorgon jobbar jag och därefter har jag tid för att fixa brynen. På kvällen ska jag till Kristianstad med Thea och Anton. Vi ska äta på Steakhouse, det kommer bli så mysigt!! Jag jobbar både lördag och söndag. Jag skulle egentligen inte jobba lördag men chefen frågade om jag kan hoppa in. Jag ska försöka hinna vila lite på kvällarna i alla fall :-) 

Idag tog jag dos 3 av coronavaccinet. Har ni gjort det? Jag hade hoppats det räcker att ta två men tyvärr inte. Jag mår än så länge bra dock, är trött men annars så. Hoppas innerligt att 3e dosen blir den sista för man vill ju inte ta hur många som helst. 5 år

(null)
Idag är det exakt 5 år sedan jag blev färdigutbildad högstadielärare. Dessa 5 åren har gått extremt fort, det känns absolut inte som så många år.  Jag är så stolt över mig själv! Utbildningen var ett helvete och jag tog mig igenom den de åren min migrän var som värst. 

Jag har hittat rätt och det känns så bra. Jag har haft 5 extremt roliga år. Så många elever jag mött och lärt känna under åren. Så många stunder av hopp och glädje. Så många stunder av stolthet. Ibland är jag så stolt över dem att det känns som om jag ska spricka. När elever ger allt de har för att komma in på gymnasiet, de är så grymma! Varje dag skrattar jag på jobbet. Varför dag får jag göra det jag älskar. Visst finns det många negativa saker med yrket och jag kämpar fortfarande med min utbrändhet men det är jag personligen som har svårt att sätta gränser. Varje minut med eleverna är guld värd. 💗 

Jag är så glad att jag började plugga direkt efter gymnasiet för jag blev färdig lärare när jag var 23 år gammal. Jag har vunnit väldigt mycket på att vara ung. Jag kan relatera till ungdomarna och det är jag väldigt glad över. Jag fattar att de är riktigt skoltrötta men samtidigt finns jag där för att pusha dem till det yttersta. 

"Carro, du har inte bara hjälpt mig i skolan, du har hjälpt mig att förändra hela mitt liv till det bättre". Det är det finaste någon någonsin sagt till mig. 2021

Hur har du mått under 2021?
Väldigt blandat! Allt från mycket, mycket dåligt till okej till någorlunda bra. Det har varit många dalar, ett par toppar men mest dalar. Jag har dock hopp om att det kommer vända.
 
Favoritbild under 2021?
Utan att tveka, den här. 
 
Hur var mitt 2021 med bloggen?
Inte jättebra :( Sorry alla ni som läser, jag lovar att bättra mig i år! Många dagar har jag inte ens haft ork att öppna datorn utan bara sovit.
 
Min motgång under 2021?
Det var absolut när jag ramlade ner för trappan och bröt ryggen. Jag har haft så galet ont i 5 månader och 2 veckor nu. Jag har besökt så många läkare och andra typer av vårdinstanser men tyvärr är ryggen sjukt kass. Kotan läker inte riktigt som den borde. Vafan liksom?
 
Vad var det bästa med 2021?
Dels sommaren, den var himla bra med grymma resor men allra bäst var nog årets sista dagar, de dagarna jag började prata med honom <3 
 
Något som du skulle velat gjort mer under 2021?
Träffat kompisar mer, känt mig mer glad och utvilad. 
 
Vad vill jag lämna kvar i 2021 och inte ta med in i 2022?
RYGGONT! Men tyvärr ville den jäklen inte stanna i 2021 utan tyckte det var en god idé att plåga mig lite mer.
 
Något bra jag gjorde under 2021?
Skaffade ett extrajobb som var helt nytt för mig, jag är grym :-) 
 
Har du några mål för 2022?
Jag har många mål men jag har redan uppnått ett par av dem, det gick fort tänker ni. Ja det beror på hur man ser på det..:-) Det kommer ett speciellt inlägg med mina mål lite senare.Sista, lovar

Efter detta inlägg ska jag sluta tjata om fredagen haha, ni har säkert redan tröttnat. Jag har ju dock inte berättat vad vi gjorde. Först gick vi en promenad men det var inget roligt väder så det blev ingen lång promenad. Efter det gick vi till Espresso House där han bjöd mig på fika och där satt vi och snackade typ 1,5 timme. Jag tyckte det kändes bra redan då så jag frågade om han ville se min lägenhet. Vi hade snackat om det innan, att om det känns bra mellan oss så kan vi gå hem till mig och känns det inte bra så avslutar vi på Espresso House.
 
Vi gick alltså sedan hem till mig och var här i cirka 6 timmar. Det kändes med som 1 timme dock, tiden gick sjukt fort? Vi kollade på klockan, den var 18 och nästa gång vi kollade var den 19.30 och vi bara va?? Det var väldigt mysigt i alla fall och jag kände mig så trygg så fort. Då är jag alltså en människa som har väldigt svårt att känna mig trygg och bekväm men det gjorde jag med honom och det förvånar mig själv. Det som också förvånar mig är hur mycket jag tänker på honom, alltså verkligen hela tiden. Jisses, jag har aldrig känt såhär och det skrämmer mig.
 
Tanken var att vi skulle ses nu på fredag men det verkar tyvärr inte kunna bli av. Jag hoppas vi ses snart i alla fall <3 

Har ni några frågor så ställ de, det är så roligt att ni engagerar er i mitt hittills extremt icke existerande kärleksliv haha!
(null)
Livet just nu

Alltså det här året har börjat så mycket bättre än vad jag kunde drömma om? Jag mådde riktigt kasst i slutet av förra året. Julafton bestod av gråt, jag vet inte riktigt själv varför men helt ärligt har jag varit helt slut. Dessa tre veckor gjorde mig så gott. Jag har börjat få energin lite smått tillbaka och känner mig hoppfull inför detta år. Hoppfull för första gången på länge. 

Jag ska imorgon tillbaka till ett jobb jag älskar och jag är extremt taggad på att verkligen få det att fungera i år. Jag ska göra så många förändringar, för min skull och jag börjar redan imorgon. 

Jag har ett extrajobb som jag tycker om väldigt mycket. Kollegorna är mycket trevliga och jag är stolt över mig själv att jag har lyckats ta mig an jobbet i butik på ett så pass bra sätt. Jag uppskattar mitt extrajobb och jag känner mig uppskattad där. 

Jag träffar en kille som gör mig glad, väldigt glad. Jag kan inte riktigt förstå att jag haft turen att träffa honom? Han är fin, jäkligt fin och han är en stor anledning till att jag känner glimtar av lycka just nu. Jag längtar tills jag får träffa honom igen. Vi har ju bara träffats en gång men skriver med varandra typ dygnets alla vakna timmar. Jag saknar honom redan och hade gärna upplevt fredagen om och om igen. Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på hur han var mot mig. Han får mig till att bli en bättre version av mig själv. I fredags visade det sig att vi egentligen är varandras motsatser, vi är så sjukt olika på så många plan och helt ärligt trodde jag aldrig jag skulle klicka med en sådan person men det är något med honom jag dras till. Han är så extremt genuint fin. Sorry girls, han är min nuu <3 
(null)

Idag har jag jobbat hela dagen, nu är jag riktigt trött. Imorgon börjar mitt jobb igen, jag vet inte exakt hur jag känner inför det. Största problemet är att jag vänt på dygnet helt och hållet. Jag har aldrig gått och lagt mig så sent i hela mitt liv tror jag. Somnat runt 4-halv 5 varje dag. Jippi så pigg jag är!! 
Workaholic

Idag var planen inte att jobba men dagen ändrades om så att det blev planen. Jag vaknade kl 7 av ett sms där det stod om någon av oss två tjejer kan jobba. Jag kände bara varför inte, trots att jag var jäkligt trött. Så idag har jag varit på jobbet hela dagen och även imorgon ska jag jobba, och sen börjar mitt riktiga jobb på måndag igen. Idag jobbade jag för första gången med nya butikschefen, det gick superbra och vilken tur jag har som får ha en sån härlig chef :-)
(null)

Så det har varit en bra dag. Blir också väldigt glad varje gång jag tänker på gårdagen och Tinder killen :-) Det är på riktigt den snällaste och gulligaste killen jag stött på i hela mitt liv. Han är så genuint fin. Hela gårdagen känns fortfarande lite overklig, timmarna med honom var så fina. 


Tinder träffen check

(null)
Alltså 🥺❤️ 
 
Jag lever! Jag är stolt över mig själv och det gick verkligen över all förväntan idag. Alltså vilken kille jag lyckats matcha med på Tinder? Tänk om jag hade swipat vänster på denna grabb, då hade våra vägar antagligen aldrig korsats. 
 
Ni vet ju att jag var sjukt nervös. Jag träffade honom vid kyrkan och innan jag gick dit var jag tvungen att stanna en stund och andas måånga djupa andetag. Sedan stod han där och väntade på mig. JAg började ju dock med att säga det stelaste man kan säga hahah "Vilket tråkigt väder det är" men för fasen Carro!! Ett par timmar senare skrattade vi åt det. För några dagar sedan frågade han hur länge jag tänker mig att vi ska ses, jag svarade 2-3 timmar. Det visade sig att vi hängde i 8 timmar idag, hehe oops. Det kändes som om vi känt varandra i flera år. Jag som var så rädd att det skulle bli stel stämning behövde egentligen inte alls vara orolig för det blev allt annat än stelt. Detta är en extremt genuint fin kille. Det är aldrig någon (utöver min familj då) som varit såhär snäll mot mig. Alltså 🥺❤️ Jag är så extremt glad att jag gav detta en chans. Han gjorde så många små saker/gester som fick mitt hjärta att smälta, jisses. Och direkt när han åkte hem så fortsatta vi skriva på Snap. Inget nu ska jag leka svår spel med den här killen. 
 
Är det något ni undrar över så är det bara att skriva i kommentarerna. IMORGON

Meeen så peppande kommentarer ni skrivit inför min Tinder träff imorgon, fina ni <3 Jag är fortfarande as nervös och jag vet att det inte kommer släppa. Jag är verkligen en övertänkare och hade önskat jag bara kan ta saker som de kommer men det kan jag inte. Katastroftänket finns alltid där, gällande allt som rör mig. Istället för att tänka positivt på hur det skulle kunna gå så tänker jag alla negativa saker som kan komma att hända istället. Ångestproblematik, övertänkande och världens sämsta självförtroende, vilken tjej ✨✨ Haha ja men ni ser… Men ja, jag ska inte backa utan genomföra träffen som den är tänkt. Fasen vad stolt jag kommer vara över mig själv efter detta. Varför verkar alla ta Tinder träffar med en klackspark? Varför är jag inte sån? Ahhh. 

Jaja hur som helst, jag kommer älta detta om och om i tankarna enda tills jag träffar honom och säkert även då men jag ska inte bomba er med dessa tankar. Ni kan ju slänga iväg en tanke till mig imorgon och hoppas att jag överlever ;-) 
(null)

(null)

(null)
Jag blev inringd på jobb idag och det är ju röd dag = 100% OB så det tackar man inte nej till! Det blev en rolig dag på jobbet. Detta är verkligen det perfekta extrajobbet för mig. 

Nej nu ska jag snart försöka sova, om jag ens kommer lyckas men jag är så trött efter dagens jobb och min rygg dödar mig så jag lär somna. Tro mig när jag säger att jag sovit kasst under 5 dagars tid, sedan den dagen vi bestämde att vi skulle träffas. Ja men ni ser ju, världens stelaste tjej här ja. Önskar mig själv lycka till imorgon. 

Behöver moraliskt stöd

Hit me up girls! Har ni någongång träffat någon från Tinder eller liknande app? Jag ska göra det för första gången i mitt liv på fredag och är SJUKT nervös. Alltså då snackar vi typ om så nervös att jag sover dåligt om nätterna 😅 Vet att killen är den han utger sig för att vara så det är inte den biten jag är nervös över utan bara att träffa någon man aldrig träffat tidigare. Hur gör folk ens det? Allt med detta är så långt utanför min comfort zone som man ens kan komma. Behöver moraliskt stöd <3 Det känns som om jag kommer vara sjukt stel. Jag blir verkligen en helt annan person bland folk jag inte känner, väldigt tillbakadragen, stel och tyst haha… 

Vad har ni gjort när ni träffat någon från Tinder första gången? 
(null)
Måndag

Herregud vad trött jag är! Snapchat höll mig vaken till 04.30 i natt, ajaj inte bra. Jag kommer verkligen inte ihåg när jag senast var såhär trött, idag blir det en tidig kväll. Imorgon ska jag till jobbet (affären) för personalmöte kl 9 på morgonen, waah så tidigt. Mötet ska bara vara kort så det känns kanske inte så lönt men jag behöver ändå åka dit känner jag. Efteråt ska jag äta buffé med mamma och sedan träffa Sofia, yey 💗
(null)

(null)
Idag träffade jag Thea och så åt vi buffé på stan, gott och mysigt <3 

(null)
Nu när jag kom hem plockade jag bort julen från köket och ersatte med den vanliga dekoren. Jag tänkte göra detta i hela lägenheten men jag blev så trött efter köket så nu orkar jag absolut ingenting mer. Lite sömn, träff med en kompis och städa köket och därefter är min energi totalt borta. Bortblåst 😫 Julklappar #1

Fick så himla fina julklappar i år 💗 Här kommer del 1. 
(null)

(null)

(null)
Grytlapp, handske och kökshandduk från Solstickan i den nya rosa färgen. Hänger redan i köket. 
(null)
Jättefint, personligt glas. 
(null)
Karaff från Kosta Boda. Jag älskar KB. Tycker denna är väldigt fin :-)