slide show

Håret

Ni är de första som får se bilder med luggen. Bara för att någon på ask bad så snällt. 

Jag är så sjukt ovan så jag vill gråta varje gång jag ser mig i spegeln. Men det handlar ju om vanesak. Jag är smått chockad faktiskt. 
Skitful bild men shit the same 



Hejdå Blondie

Kommer sakna det ❤️️





Nervös

Hej!

Vakande kl 9 med sjukaste migränen. Smärtan strålade ner mot ögonen och det kändes som om någon högg mig med knivar. Sjuk smärta. Det är 3e morgonen jag har detta. Aldrig varit med om värre. 

Har sovit till nu, känner mig helt drogad pga all medicin. Öööhh känns som om jag ska spy snart. 

Ska äga frukost nu, sen ta vaccinet, sen äta på subway och köpa present på stan. Och klockan 3 ska jag och mamma till frisören. Herre vad jag är nervös. Tänk så blir det inte bra??? Vill inte känns det som :( 

Men kollar jag på dessa bilder så är det ju samtidigt fint. 



New in

När jag och Hannah var på stan så köpte jag en ny laddare för min har gått sönder och denna gången blev det en rosa, riktigt bra är den! Laddar mobilen snabbt. 

Sen så köpte jag även en t-shirt på MQ. Både jag och Hannah provade den och både blev helt kära. Jag var bara tvungen att köpa den. 299 kr. Så snygg till ett par svarta jeans bara! 
249 på Telenor 

Här är då min nya fett snygga t-shirt. Bondelid är märket. 

Sen köpte jag 2 filmer också men no one cares vad det är för filmer så det struntar jag i att lägga upp. 



En dag med min favorit

Idag hämtade vi Jack på dagis igen. Han var här mellan kl 2 och 8. Vi har lekt och busat en massa. Alltid lika mysigt när min sockertoppshumla är här. 
Hämta på dagis. Han blev så glad när han såg oss, bae ❤️️

Krasse 

Äkta konstnär. Och varje gång han bröt spetsen så gav han mig pennan så att jag skulle ta fram ny haha. 


Till slut somnade gose i min famn och började snarka, haha så söt. 

Framåt kvällen började han sakna sin mamma, så han försökte ta på sig sina gummistövlar men det gick sådär hahah.. 



WANTIES

När jag var på Väla såg jag två saker från Marc Jacobs som jag blev helt KÄR i!!! Alltså åh, kan inte beskriva med ord vad jag skulle vilja ha dessa två saker.
 
Bentley Bag, så sjukt äckligt snygg! Priset? 4500 kr..
Och så en plånbok fast mycket mindre än de vanliga modellerna. Åhhhhhhh. 1700 kr..
 
Dessa godbitar ska bli mina i framtiden. Ska spara ihop pengar och köpa de en vacker dag. ♥



Resor 2015

159 DAGAR KVAR till London
 
244 DAGAR KVAR till Grekland
 
Åh vad jag längtar! ♥
 
Vårt hotell i Grekland ser helt underbart ut!
Fina London

På tal om resor så är Ali i Barcelona nu, åhh så härligt! Hoppas han får en underbar vecka där. 
Måste visa er den sötaste bilden på Ali någonsin, alltså??? Alis BFF ❤️️ Saknar att skriva med honom så ofta som vi gör varje dag. Så glad att jag lärt känna denna kille, en av mina absolut bästa killkompisar. Finns alltid där för mig, så lik mig själv, kan prata om allt med. Underbar. Best friends fööööreveeer ❤️️



Vad händer imorgon?

Fick en kommentar på ask att jag faktiskt kan ta och blogga så här kommer ett inlägg ;) 

Imorgon ska jag först ta spruta mot influensa, jag tog den förra året och jag tycker att sprutan har fungerat väldigt bra och eftersom jag har diabetes så ligger jag i riskgruppen. Förra året tog jag även spruta mot lunginflammation, den ska hålla livet ut tydligen. Sjukt bra spruta! Så dit ska jag vid 11. 

Sedan ska jag till frisören klockan 15. Jag är så sjukt nervös. Tänk så blir jag inte nöjd? Ahhh vet inte ens om jag vill..
Hemtentan är inskickad och det känns underbart!!! Inget plugg fram till söndag, oh my seriöst? :D shiiiiit. 



Fuck this

Satt uppe till halv 5 igår (idag?) på morgonen och skrev på tentan. Ni kan ju gissa hur dåligt jag mår idag. Det i kombination med att jag åt ost till frukost, mamma hade gjort scones, gjorde så att jag fått sån sjuk migrän så jag vet inte var jag ska ta vägen.

Har drogat mig med medicin nu så att jag kan fortsätta skriva. Inlämning om 3 timmar och jag har panik! 





Nike air max

Nya skor. Tack världens bästa mamma. 

Kommer bättre bilder sen men har verkligen inte tid för något idag. 
Nike air max lunar 90



Sov gott

Kom hem från väla för någon timme sedan. Har tagit 2 åksjuketabletter idag så jag känner mig ganska så drogad just nu. 

Ska sova så hörs vi helt enkelt imorgon med en massa bilder från väla. 
Är i alla fall riktigt nöjd med mina inköp!! 



Inget höstlov

Nu är äntligen skolan slut. Fyfan vad tråkigt det var idag. 

Nu är vi på väg till väla, woho :D fick hemtenta idag som ska in på torsdag kl 4??! Alltså seriöst???? Men jag tänker verkligen inte ändra på mina planer. Nu ska jag shoppa och tentan får jag ta tag i imorgon.



Skola och väla

Blev inget mer inlägg igår, klockan blev för mycket innan jag var klar med båda uppgifterna. 

Nu är jag på väg till skolan i Helsingborg. Mamma kör mig, guldvärd ❤️️ Hon ska vänta där i 3 timmar och sen ska vi till Väla! :)
Bilder från förra gången jag var på Väla. 



Plugg

Pluggar för fullt.. Har 2 uppgifter som måste vara klara till imorgon och jag är som vanligt ute i sista sekunden och har panik just nu. 
Ni får en bild på min sockertoppshumla så hörs vi när jag är klar. 



Bye Blondie

Sista dagarna som Blondie. Men det ska bli himla skönt med förändring faktiskt!

Jag ska äntligen få tillbaka mitt otroligt tjocka och lååånga hår :)



--> stan

På väg till stan nu för att träffa Hannah. Gå runt i affärer och fika står på schemat. 

Äckligt varmt idag. Herregud, det är snart november och det är typ 16 grader ute? Vad händer? Vart tog hösten vägen? 



Planer för "lovet"

Hoppas ni får ett bra höstlov!
 
Själv har jag inget lov men jag är ändå ledig några dagar så hade tänkt göra det bästa av situationen. 
 
Såhär ser mitt "lov" ut:
 
Måndag - träffa Hannah
Tisdag - skolan i Helsingborg och sen väla hela dagen
Onsdag - skriva på hemtentan
Torsdag - träffa Saranda
Fredag - frisören
Lördag - träffa Klaudia och sedan björket på kvällen med Maja
Söndag - chilla och plugga
 
Är jättenöjd med mina planer så jag hoppas att det blir toppen! Jag är inte en sån som vill vara med kompisar varje dag. Jag måste ha mitt eget space och lite ensamtid och tid med familjen.
 
 



Q and A

Jag har 51 kommentarer på bloggen jag inte svarat på, några är 3 år gamla haha oopps.. 
 
Fick en kommentar med några frågor som jag tänkte svara på nu. Det är Jenny som ställt denna fråga, vet inte om du fortfarande läser min blogg men hoppas det :)
 
Vore lite intressant att veta ifall det är något du gjort i ditt liv som du verkligen ångrar? Något som får dig att tänka "åh nej, det där skulle jag aldrig ha gjort"?
 

Svar: Finns ju några saker. Ena är att jag verkligen ångrar att jag klippte mig kort när jag gick på typ mellanstadiet, jag mådde dåligt i flera år efter det. En annan sak jag ångrar mycket är att jag använde napp lite för länge vilket ledde till att jag fick överbett vilket kan ha lett till min migrän. Finns inget jag ångrar mer än detta. Nu vet jag ju inte om det är så fallet är, jag kanske skulle haft migrän ändå men den där ovissheten, den ångrar jag mest av allt.
 
Finns det något med dig du inte gillar? Det kan handla om något om din personlighet eller utseende. Tycker du det är jobbigt med dagens press på tjejer? Att man ska vara så snygg och smal som möjligt?
 

Svar: Det finns en mängd saker hos mig jag inte gillar! När det gäller personligheten så är det att jag lätt blir väldigt avundsjuk. Tex om min bror får något som inte jag får eller liknande, då blir jag jättelätt avundsjuk vilket verkligen inte är bra. Det handlar även om relationer. Annars gillar jag inte att jag kan vara ganska lat ibland, jag har svårt att komma igång med saker, tex plugg. En tredje sak jag inte tycker om är att jag kan vara väldigt slarvig, tex när det gäller mina kläder. Det är kaos och mitt rum är också kaos. Jag skulle också vilja ändra på att inte vara så blyg men det är något jag har jobbat på under väldigt många år och jag har gjort så stora framsteg men det finns fortfarande väldigt många situationer där jag önskar att jag hade varit mer framåt och öppen. 
 
När det gäller utseendet så är det mycket men framför allt min mage och mina ben. På benen har jag fortffarande kvar så många bulor efter mina sprutor som aldrig vill gå bort och min mage är helt kaos, en massa prickar, bulor och fula ärr efter alla tusentals sprutor. Det är därför jag alltid solar med höga bikinishorts, för att det inte ska synas.
 
Jag försöker att inte tänka så mycket på idealet, tycker denna låt har ett väldigt bra budskap. Man ska vara stolt över sig själv! 
 
Hur mycket pengar lägger du på shopping varje månad? Brukar du få lite ångest om du handlat för mycket? 
 

Svar: det är väldigt, väldigt olika! Vissa månader kan det vara 300 kr, andra 2000 kr. Jag sparar alltid pengar hela året för att ha till Polen, så då brukar jag ha mellan 8 till 10 000 kr att shoppa för. Så då kan jag lätt lägga 10 000 kr på shopping i juli, det händer liksom varje år. Min Marc Jacobs väska och min Napapijri jacka kostade 4000 kr styck och båda köpte jag förra året så då blev det att jag la väldigt mycket pengar på de medan en annan månad har jag endast köpt en tröja från h&m för 150 kr. Så det varierar väldigt mycket, beroende på om jag åker iväg nånstans och shoppar eller bara stannar i Hlm för här köper jag nästan aldrig något. Jag anser själv att jag har för mycket kläder men kan inte sluta för det är verkligen mitt största intresse. Så jag skulle säga mellan 500 kr till 10 000 kr, beroende på månad. Ja lite ångest brukar jag väl få ibland haha men samtidigt är det mina pengar som jag sparat ihop själv :)
 
Vad gillar du för sorts killar, både när det gäller utseende och personlighet?
 

Svar: Personligheten är verkligen såå viktig när det gäller killar! Hade valet stått mellan typ världens snyggaste kille men som beter sig som ett svin eller en mindre snygg kille men med en bra personlighet så hade jag självklart valt det senaste. Ordspråket, utsidan ger insidan en chans men insidan ger utsidan sin glans tycker jag verkligen stämmer bra. Det är klart att man måste känna sig attraherad till killen för annars funkar det inte men det betyder absolut inte att han måste vara snyggaste killen man sett. Man ska strunta i vad alla andra tycker och gå efter sin egen känsla.
 
När det gäller personligheten så gillar jag killar som visar att de bryr sig, även inför sina kompisar och inte börjar "leka tuffa" då. Att killen sköter skolan bra, inte hålla på att skolka och massa sånt skit. Utan gör sina läxor, pluggar, gör alltid sitt bästa och verkligen försöker få bra betyg på proven i skolan. Andra turn ons är att de håller sig till en tjej, inte håller på att skriva med en massa. Börjar skriva till en, inte bara vänta på att tjejen skriver utan tar initiativ till att skriva först. Ger komplimanger helt oväntat, finns inget gulligare. Är snäll, omtänksam och ärlig. Familjen måste betyda väldigt mycket, stå nära sin familj och kunna sina värderingar, veta vad som är bra och dåligt. Ha bra värderingar om livet helt enkelt och veta hur man ska uttrycka sig. Humor är en väldigt viktig del, han måste få mig att skratta och inte vara tråkig utan spontan. Inte röka och inte snusa och helst inte heller dricka, eller det är okej om drickan händer någon gång på fest då och då men jag vill absolut inte ha en kille som festar och dricker varje helg. Han ska hellre vara med mig än springa rundor och festa. Ja, jag har en del krav på personligheten och det är väldigt svårt att hitta en kille som stämmer in på allt detta. 
 
När det gäller utseendet så har jag inte någon speciellt mall. Jag tycker att väldigt många killar är grymt snygga men de ser ändå så olika ut. Fast jag brukar falla för det som de flesta tjejer gör. Jag brukar inte vara ensam om att tycka att just den killen är snygg utan det brukar de flesta tycka. Håret är väldigt viktigt och klädstilen, han ska klä sig snyggt. Ha ett fint ansikte och gärna markerande käkben, det finns seriöst inget snyggare än det. Jag tänkte slänga upp några bilder på killar jag tycker är snygga så får ni se att de skiljer sig ganska så mycket men ändå är de ganska lika varandra, sådär typiskt snygg, gullig. Det faller jag för. 
Calvin Goldspink, så sjuuukt söt
Kevin Walker, hooooot som in i tusan
 
Behövs ens en beskrivning?
Douglas Booth, kolla käken???? Alltså så sjukt sexy ;) Han är en av topp 3 killarna på min lista av snyggaste killar
Gus i TFIOS, jag är kääääär ♥ Han är också på min topp 3 lista!
Mmmh snygg
Eric Saade, sista killen på min topp 3 lista.
Zac Efron och hans bror. Kolla första bilden, alltså dööör så snygg.
Söööööööt
 
Sen finns det en del killar jag sett i verkligheten som är en annan topp 3 lista men det behöver vi ju inte ta upp här haha.
 
Hoppas ni lärde känna mig lite bättre nu :)



Heja

Har ni någon favorit i idol i år? Min är lätt Fanny! Hennes röst, hennes ton. Ååhh så grymt bra bara. 
Sen är hon så galet vacker! Kolla hennes ansikte, pure beauty. Hur många är det som kan se såhär vackra ut i mössa där man inte ens ser något av håret? 

Lätt en favorit hos mig! Folk som skriver taskiga kommentarer till henne, tex om hennes läggning eller utseende. Man bara varför? Fanny är stencool! Låt henne vara Fanny. 



En bra dag med min favorit

Igår var min älskling här i fler timmar. Jag är så sjukt glad över att han är en del av mitt liv. Kärleken bara växer hela tiden, som jag älskar honom ❤️️

Jag tappade räkningen på hur många gången han sprang fram och kramade mig igår. Varje gång jag öppnade famnen så sprang han på sina små, söta ben, fram till mig och kramade mig. Jag smälte varje gång. 

Vet ni hur underbart det är att känna sig såhär älskad? Obeskrivligt. 

Jag kommer alltid stå vid hans sida. Jag vill vara den som pluggar med honom inför Jacks första prov i skolan, jag vill vara den som kör honom till Björket för första gången i 7an. Jag vill vara den som inte missar hans uppväxt. Det har varit så underbart att se honom växa upp från 2 dagar fram till 1,5 år. Vilken liten människa han har vuxit upp och blivit. Vilken fantastisk liten krabat. 😘
Hahahaha så gulligt 
Älsk
Sen när han skulle åka hem så gömde vi oss bakom trappan och varje gång jag stack fram huvudet så började han skratta hejdlöst, ni vet sånt där äkta skratt som små barn kan ge ifrån sig. Då var jag bara tvungen att ta upp honom och ge ännu en stor kram. 

Faster älskar dig något så sjukt mycket ❤️️



Dags för förändring

Jag har bestämt mig angående mitt hår! Äntligen kanske många av er tänker. Jag har nu varit blond i så många år att jag är sugen på en rejäl förändring. Men samtidigt är jag så sjukt rädd för jag har så pass mörkt hår så jag kan inte ändra mig och bli blond igen för det fungerar inte så. Det har tagit ca 5 år att bli så blond som jag är nu så det är verkligen en stor förändring.
 
Jag ska färga ombre. Så längst ner ska jag har kvar min blonda som jag har nu och där uppe ska jag ha min naturliga hårfärg. Min lugg ställer till en del problem men den ska självklart också vara mörk. Så jag ska färga en bra bit mörkt men det måste liksom vara exakt samma nyans som jag har på mitt naturliga. Sen måste jag klippa en rejäl bit också för topparna är väl rätt slitna men jag vill absolut inte ha för kort. Men jag är säker på att Hanna, min frisör, kommer fixa detta strålande. 
 
Jag har hittat några bilder, sökte på ombre lugg.
 
Såhär ser ombre med lugg ut, riktigt snyggt faktiskt
Ungefär såhär mörkt hår som Ciara har jag som naturligt och ungefär så blond som hon är är också jag. Så ta detta, fast det mörka längre ner + lugg så får ni ungefär hur det kommer bli.
 
Jag påpekar ännu en gång att jag är livrädd.
 
 



VINTERTID

Glöm inte ställa om till vintertid! 1 timmes extra sömn <3
 
Jag hade ingen aning att det var i natt men såg det på nyheterna nyss så tänkte att jag skriver det här så att ni inte glömmer. 



TB

Kollade igenom mina gamla bilder idag och hittade flera stycken där jag har mörkt hår. För er som inte vet så ska jag färga en stor del av mitt hår mörkt nästa vecka men det kan jag skriva om i ett annat inlägg.
 
Här kommer i alla fall bilder från högstadiet, de är tagna år 2007 hahaha. Känner ni igen mig?
 
Dessa bilder har jag aldrig lagt upp på bloggen så ni är de första som får se dem hahah.
 
Men jag saknar faktiskt mitt hår när jag ser dessa bilder. Mitt riktigt tjocka och glansiga hår. Nu ska jag tillbaka till det. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.



Spara vs slösa

Det är hög tid att börja spara inför allt som händer nästa år! Jag har absolut ingen aning om hur jag kommer att kunna spara ihop till allt detta, det kommer vara omöjligt ju. Det jag ska spara till är:
 
Polen shopping            11 000 kr
Polen mat                     2600 kr
Saker till Jack i Polen    1500 kr
Resa till Grekland          6000 kr
Pengar till Grekland       2500 kr
Hotell London               3500 kr
Shopping London         5000 kr
 
Det blir cirka 32 tusen kr tillsammans. Hur i tusan lyckas man spara ihop så mycket? Men det är liksom inget av detta jag kan ta bort. 
 
Plus att det är julafton, mammas födelsedag och att jag ska till frisören, Väla och kanske Emporia.



ESPANA #5

På min favoritrestaurang, här mådde jag lite bättre :)
Hamnen
På kvällen åt vi glass
Nästa stranddag, varmt och underbart
Utan filter, så fint
Vi blev bjudna på en drink, jag smuttade på den men det var alkohol i vilket inte riktigt är min grej.



ESPANA #4

Fler härliga mobilbilder, det blev det en hel del av!
 
Världens bästa mamma
HÄRLIGT. Bruna ben *-*
Bästa stranden och bästa boken
Kolla så underbart!
Vi gick till ett lunchställe, det var såå varmt
Mums mums
Härligt trött efter en hel dag på stranden



New in

Köpte en halsduk igår på MQ, från Bonelid. Den är hur snygg som helst! Inte stickad men jag gillar inte stickat direkt. 399 kr kostade den och den är ljus på ena sidan och mörk på den andra. 





Dagens

Idag har jag jobbat, det gick bra :) hade franska och engelska. Sedan var jag på stan en runda och därefter träffade jag Jack en stund. Inte sett min älskling på över 1 vecka så saknaden var enorm. 

Såhär såg jag ut på jobbet idag. Tröjan är ny, eller ja den låg i en shoppingpåse jag inte packat upp men köpte den typ i maj, ja jag är expert på det. 

Fick många komplimanger för den, alltid kul! Själva linnet är från Odd Molly. 

Ikväll kollar jag idol och tar det lugnt. Är riktigt trött så det blir en tidig kväll. 



Körkortsplugg

Förlåt för dålig uppdatering men har pluggat ganska mycket till körkortet på senaste. Jag skrev ju att jag vill läsa hela boken och det går framåt, är på sidan 112 nu. 
Kan ju inte påstå att det är speciellt roligt. Både tråkigt och väldigt mycket men inte särskilt svårt dock. 



TGIF

Äntligen fredag säger jag bara. 

Ska sova sova sova sova länge imorgon. Var så himla jobbigt att gå upp i morse. 

Fredag ❤️️





Tfios

Det är sällan jag kollar på filmer fler än en gång men det finns några filmer jag aldrig tröttnar på, som jag kan kolla på 8 gånger.

Böcker läser jag verkligen nästan aldrig två gånger men det har hänt med två böcker, ett nytt liv på köpet och syskonkärlek. Världens bästa böcker helt enkelt. Men nu har ännu en bok tillkommit till den listan, nämligen John Greens underbara förr eller senare exploderar jag. Jag läste den innan jag visste att den skulle bli till filmen, det var verkligen en sjukt underbar bok och filmen? Finner inga ord. Ville så gärna läsa om boken nu efter filmen så det är vad jag gör. Fortfarande lika underbar bok, den kommer bli en klassiker! 
Men det är jobbigt att läsa om en bok efter filmen tycker jag för jag tänker bara på hur snygg Gus är och på alla deras repliker. 

Engelska orkar jag inte läsa den på. 

Läs mina 3 boktips om ni inte gjort det!!



Blä på allt

Öhh orkar inte plugga, är så trött! :(

Klockan 19 ska jag på återbesök hos Rolf som jag tar botox hos. Men innan dess måste jag plugga. Både till körkort och till min skola. Men helst av allt skulle jag bara vilja fortsätta läsa i tfios.

Känner lite såhär om livet idag. Idag är ingen bra dag alls faktiskt. 



Körkortet

Jag har äntligen tagit tag i körkortet på riktigt den här gången! Jag vet att folk säger att man ska göra så många tester på nätet som möjligt och typ strunta i boken men jag kan inte bara strunta i boken. Jag måste läsa den, från första till sista sida och anteckna till all sidor. Och sen plugga in alla mina anteckningar. Det tar fruktansvärt lång tid, onödig tid enligt många men det är mitt sätt att plugga in ett sånt här stort omfång med fakta på. 

Jag har bestämt mig för att göra 3 datortester om dagen och läsa 20 sidor om dagen i boken + anteckna allt detta. Det tar emot men denna gången ska jag fixa det. Inom 2 månader ska körkortet vara mitt!
10 sidor kvar för dagen. Skittråkigt. 



För trött

Gick och la mig kl 20, skulle sova 1 timme. Slutade med att jag vaknade nyss, 4 timmar senare.. Min kropp är helt slut. Nu måste jag bada och tvätta håret och sedan sova igen. 
Drömkillen 😍 fy tusen vad snygg han är 



Om perfektion vore en person

Hur snygg får man vara?! Seriöst. 





Skolan

Äntligen hemma i Hässleholm igen! Supersnällt av mamma att köra mig. På tisdag ska hon skjuta mig till Hbg igen, yees. 
 
Skolan var sjukt tråkig som vanligt och sen sov jag hela vägen hem. Har tagit åksjuketablett och bara sovit 5 timmar i natt och då fungerar den som en sömntablett på mig..
 
Pluggat en massa körkort idag också. Klar med fas A, äntligen! Nu jäkla ska jag få det där kortet :)
 



Hbg

Nu är jag på väg till Helsingborg. Var så sjukt svårt att gå upp klockan 5 så slutade med att jag gick upp 5.20 så stress!!

Har sjuk migrän också :( men mot skolan. 



Dagen

Heej!

Förlåt att jag inte bloggat på hela dagen men har varit så himla upptagen. Idag visste jag inte riktigt hur dagen skulle bli men väster ringde kl 7 när jag sov. Det var den sovmorgonen. Hade 40 minuter på mig att fixa allt, så sjukt stressigt! 

Jobbet var i alla fall jättekul idag, har skrattat en massa. Åh vad längtar tills jag börjar jobba på riktigt. Skönt att praktiken är över nu faktiskt. 

Jobbade till kl 13 och sedan stannade jag på väster för att skriva på min uppgift eftersom att vi inte har något bläck hemma så jag var tvungen att skriva ut det på väster. Hade skrivit 8 sidor för hand men var långt ifrån klar så satt på väster till kl halv 6!!!!! Alltså sist på hela stora skolan haha. Jag är i alla fall klar med mina 5 sidor på hemuppgiften och den ska lämnas in imorgon. Känns skönt att vara klar! Hade så svårt att komma igång med den. Men när jag väl var igång så skrev jag på som bara den. 
Haha Adijon tog tydligen kort på mig när jag var mitt uppe i skrivandet. Var så sjuuukt stressad. Sen kom mamma med min macbook för att jag är mycket vanare vid att skriva på den. Min ängel <33

Älskade laptop 
Sist kvar på väster, yolo

När jag kom hem så gjorde jag lite körkortstest men fas A är så sjukt svår så jag kommer aldrig klara den. Fick 1 poäng ifrån 3 gånger i rad, blev sååå sur. 

Sen har jag kollar revenge, så spännande! 

Imorgon måste jag tyvärr till skolan. Mamma ska på föreläsning i Skurup vilket inte alls är nära Hbg men hon har lovat att skjutsa mig till Hbg eftersom jag mår så dåligt i tåg. Alltså min mamma är verkligen bäst i världen, fy tusan vad jag älskar henne. Men det betyder att jag måste vara där supertidigt, redan halv 8 och jag börjar nästan halv 10. Men men, jag överlever. 

Nu ska jag sova för ska upp 5.. Hmmm. 



ESPANA #3

Blev sjuk och mådde jättedåligt, vilket syns på mig direkt
Chillade med en sprite på stranden
Tufft liv
Underbart att sitta och läsa på balkongen och kolla ut mot havet :)
Sjuuuuk med feber
Haha kolla molnen.. Det började regna lite men det gick snabbt över.
Brun mage och bruna ben *.*
Glad men sedan tappade jag mobilen i vattnet och då var jag mindre glad hahah.
 
Vet tyvärr inte varför storleken på bilderna blir olika, vissa blir så stora som de ska vara medan andra blir mindre. Hmm.



ESPANA #2

Fortsätter med mobilbilderna från Spanien nu när regnet öser ner, nu är hösten verkligen här. Då kan man inte låta bli att längta tillbaka till sommaren. 
 
Det fanns wifi på stranden, det sträckte sig från hotellet vilket var toppen för då kunde man snapchata en massa direkt från la playa.
VÄRLDENS BÄSTA BOK!! Jag både skrattade och grät där under parasollen för att den var så himla spännande och bra.
Så vackert, det tål att upprepas. Kristallklart, varmt och härligt vatten.
Jobbade på brännan
Solbrännan efter dag 2. Jag blandade solfaktor 20, 6, 8, 10 och ingen solfaktor alls.
En kväll innan vi åkte till hamnen i Alcudia
Mysigt på restaurang
En bit av gamla stan
En del av poolområdet.
30 grader och sjukt varmt!! 30 grader i Sverige motsvarar inte alls 30 grader utomlands, det är så sjukt mycket varmare utomlands. I solen måste det ha varit närmare 45 grader för man svettades verkligen så mycket. Det var så härligt att kunna doppa sig flera gånger om dagen :)
Perfekt kombination
Fina Alcudia



Söndag

Igår kollade jag ju på basket med Stina och Nelly. Matchen var lång, typ i 1 timme och 30 minuter. Iba spelade de första 10 minuterna och sen blev hon skadad. Hon ramlade och vred sitt knä, tyckte så synd om henne! Jättetråkigt verkligen, för hon kunde inte spela mer och var tvungen att åka hem. Krya på dig Iba <3

Men vi stannade ändå och det blev mer prat och skratt än basket egentligen. Hade i alla fall jättekul, otroligt härliga tjejer. 

Idag måste jag plugga. Ska skriva 5 sidor till på tisdag och det är från en engelsk bok så det blir en utmaning att ta sig igenom den. Hatar att läsa på engelska, tar liksom 5 gånger längre tid än svenska.. Och kurslitteratur också, suck. 



ESPANA

Jag har ägnat kvällen åt att föra över tusentals bilder från mobilen till datorn. Jag har nämligen 17 tusen bilder (JA ni läste rätt) på min mobil vilket betyder att minnet är helt fullt. Så nu har jag fört över en massa. Nu måste jag bara radera från mobilen också men det orkar jag inte idag. 
 
Har även fört över alla mobilbilder från Spanien. Jag tänkte lägga upp de här på bloggen för mobilbilder är ju faktiskt också kul att se från semestern tycker jag. Nu har jag redan lagt upp en del av de här när jag var i Spanien, kolla i kategorin "Spanien 2014" här på bloggen så hittar ni de men jag orkar inte gå tillbaka i arkivet och kolla exakt vilka bilder jag lagt upp så det kan hända att jag redan lagt upp en del av dessa bilder innan men jaja, strunt samma typ.
 
Här kommer första delen.
Utsikten från hotellrummet, ganska så nice ju! Kolla havet, 3 nyanser av blått typ.
Stranden precis nedanför hotellet. Den finaste delen av Alcudiastranden och den var verkligen magiskt vacker.
Lite balkonghäng
Solnedgången en av kvällarna, så himla vackert
Där palmerna bor
Kunna vara ute klockan 9 i bara kjol och tröja utan att frysa. Alltså <333
Jag och min fina mamma
Vattenmelon vid medelhavet är seriöst världens bästa kombination. Lever på detta på mina semestrar!!
Beautiful
 
Hoppas att ni tycker att mobilbilderna också är roliga :)



Typical me

Hahaha stämmer så himla bra allihopa!

















Basket

Hej lördag!

Vaknade för en stund sedan. Ska äta frukost nu, chilla ett tag och sedan ska jag till väster för att kolla på Ibas besketmatch tillsammans med Nelly och Stina. Ska bli jättekul och jag hoppas såklart att Ibas lag vinner! 
Vad ska ni göra idag? 



Bra eftermiddag

Vaknade med sjuk migrän idag, helt galet vad ont jag hade. Framåt eftermiddagen blev det bättre så då hämtade Maja mig och vi åkte till stan. Maja har ju körkort nu så nu kan hon skjutsa mig heheh, supersnällt. Chill med kompisar som har körkort! 

Vi gick först runt på stan, kollade i typ alla affärer som finns i Hässleholm men eftersom att utbudet inte är det största gick det ganska så fort. Sedan satte vi oss på chicco för att prata. Där satt vi ett bra tag. Jag tog kycklingfilé och pommes, gott men väldigt liten portion för de pengarna. Vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord. Himla bra dag och så kul att äntligen träffas igen! Tack för dagen min fina. 
Helt kär i halsduken! Hade dock inga pengar med mig men ska beställa den från MQs hemsida :)



Obligatoriska spegelbilderna inne på h&m hehe 

Ikväll har jag tagit det lugnt, ätit och kollat på idol. Ska snart sova. 




Polen shopping del 14

Två ringar i äkta silver som är väldigt billigt i Polen! Love it.



Polen shopping del 13

Jag är osäker på om jag visat denna tröjan innan? Någon av er som har stenkoll? För jag har för mig att jag redan skrivit ett sådant här inlägg men kan inte hitta det nånstans i arkivet så skriver om det. 
 
70% rea i en av mina favoriaffärer som har väldigt syra kläder. Kolla, från 130 zl till 38 zl, KANONPRIS. Älskar tröjan, den är superskön :) ca 80 kr alltså.



Q & A

Frågor från ask som rör bloggen så tänkte svara på de här!

1. 

Svar: vad roligt att det uppskattas! Vill ni att jag ska fortsätta med det? :) ge gärna tips på vad jag ska prata om!

2. 

Svar: hahahah vi tänker lika ;) kul att du tänkte på mig! Tyckte tipsen var himla smarta faktiskt. 

3. 

Svar: det ska jag absolut göra! Skoj att det uppskattas, det tackar jag för. 

4. 

Svar: vad roligt att du läst min blogg i flera år! Nu blev jag glad, trogen läsare är du. Du har alldeles rätt i det du skriver. För några år sedan mådde jag bra som vem som helst men nu kantas min vardag av daglig smärta och det är klart att det tar hårt på mig. Migränen styr liksom hela mitt liv och det ger utryck både i mig som person och antagligen också här på bloggen när jag skriver. Det är svårt att låtsas att man är glad när smärtan ofta är så stor att tårarna rinner. Då tycker jag att det är bättre att visa upp den riktiga sidan, så som min vardag faktiskt ser ut, även om det kanske inte är lika kul att läsa om. Du har 100% rätt och jag saknar den gamla versionen av mig, den när jag mådde bra så himla mycket :( 
Tusen tack för dina fina ord! Kram 



Polen shopping del 12

Nu ska jag komma igång med att visa min Polen shopping igen! Måste dock fräscha upp minnet med vilka plagg jag redan visat.
 
En liten plånbok från New Look



Pluggish

Idag skulle jag till skolan men jag vakande upp med hemsk migrän så det blev ingen skola för min del. Nu måste jag istället skicka in seminariet skriftligt vilket suger, mycket lättare att ta det muntligt och sen ha det gjort. 

Så det ska jag syssla med den närmaste timmen. 
Plugg <3333
Utväxt <3333 men det är bra, låt håret växa så fort som möjligt. 



Frågor och svar

Samma sak här, ta på högsta volym :)




Hej onsdag

Hade på mig mina sköna byxor idag, från adidas. Sjukt skönt att bara slänga på sig och slippa bry sig mer om kläderna. 

Jobbade på fritids mellan 12-17. Det var ganska så tufft. 
Fick jättemånga söta teckningar! Massa flickor ville rita av mig. Tyvärr glömde jag de där. Men det var ju i alla fall jättegulligt. 

Borde ha pluggat ikväll men orkade verkligen inte. Har sån sjuk migrän så jag vill bara sova :( ska göra det alldeles strax. 

Körkortet då? Vet verkligen inte när jag kommer få det, jag är alltid så trött på senaste. Det är så himla mycket med skolan och allt så jag har ingen ork kvar. Men vill ju så gärna ha det. Vet inte om det är mina tabletter som gör mig så oerhört trött för jag har liksom aldrig varit såhär trött innan. 

Imorgon är det redan torsdag och veckorna bara flyger förbi. 

Kolla gärna på videon jag la upp, jag svarar på en massa frågor där :)




Jag svarar på frågor

Här kommer en videoblogg där jag svarar på en massa frågor! Ta på högsta volym på er mobil eller dator för annars hörs det inte så jättebra.




3 smarta tips som gör livet lite enklare

Jag hittade en lista på Facebook med några saker som gör hemmalivet lite enklare och jag tyckte att 3 av tipsen var väldigt smarta så jag tänkte dela med mig av de.
 
1. 
Har ni också spikhål hemma? Eller hål på rummet efter planscher ni hängt upp när vi var små? Det har jag, fullt faktiskt! Ta en tvål och gnugga över hålet och det blir faktiskt riktigt bra, provade ikväll. Så slipper man måla ;)
 
2. 
Ni vet när man ska baka och måste separera äggvitan från äggulan? SUPERJOBBIGT och krångligt. Kolla på videon, tipset med flaskan är ju supersmart, den liksom suger in äggulorna och så är bara äggvitorna kvar. Detta ska jag lätt prova nästa gång jag bakar!
 
3. Och så det tredje tipset.
Behövs väl ingen vidare förklaring till det här. Ni vet när man försöker hänga upp två plagg på samma galge men det bara går skit? Detta var ju supersmart! Extra många plagg som får plats i garderoben. Men för att detta ska funka så krävs det sådana här tunna metallgalgar som på bilden. Jag har ju tjocka plastgalgar i mina garderober.. Har bara några få sådana här, får väl införskaffa mig flera.



Bloggtips

Nu tänkte jag tipsa om en blogg som jag tycker att ni alla borde kolla in!
 
Det är Sofia som driver bloggen, en 21 årig tjej som bor i Hässleholm precis som jag. Hon gick också på väster och är en bra vän! Och det är alltid väldigt roligt att följa en blogg där man känner personen tycker jag.
 
Sofia har ett brinnande intresse för hundar och det syns verkligen. Man känner glädjen i varje inlägg hon skriver om vad hon gör med sina hundar och det är jättekul att läsa. 
 
Så vardagen blandas med en mängd hundinlägg och väldigt många fina bilder på sötisarna!
 
Jag tycker verkligen att ni borde kolla in Sofias blogg NU! :)
 
http://towaochbailey.blogg.se



Cutie

Imorgon blir det jobb på fritids. Sjukt längesen jag jobbade i och med praktiken så det ska bli jättekul! Inte så många timmar dock men alltid något :)

Sen måste jag hem och plugga. 
Såg denna bilden på instagram, hur söta är de inte?! Ååhh. 



Grattis

Bby har fått körkort, stort stort stort GRATTIS!!!! Så glad och stolt. Nu är jag nog den sista från vår klass på gymnasiet som inte har körkort än, hahahaha känns ju sådär..

Vi ses på fredag honey, njut av att du är så duktig ❤️️





Spanien #19

Strandbilder som vanligt. Medelhavet ♥
 
Alltså tänk om man fortfarande var såhär brun??
Underbar vecka
Underbart att ligga på luftmadrassen och känna solens strålar varma huden och bara njuta av livet till 100%!
Vi tänkte åka på en sådan här tur med en båt men efter lite diskussion kom vi fram till att det nog inte är den smartaste idéen, för man skulle vara ute till havs i flera timmar och jag är åksjuk så vi struntade i det. Kajsa och hennes familj åkte på detta en dag och sa att det inte var värt det när de kom tillbaka så lika bra att vi struntade i det.



Seg tisdag

Vaknade med sjuk migrän idag så det blev ingen skola för min del. Mår så dåligt efter tåget så jag kan aldrig åka dit 2 dagar i rad vilket suger. 

Sov till halv 12 och sedan dess har jag ätit frukost bara. Sjukt seg dag!
Mitt hår har blivit låååångt igen :') 

Borde plugga men vet inte riktigt om jag orkar.. 



Jobbig dag

Överlevde första dagen i skolan. Tog en åksjuketablett i morse. Maja tipsade mig om de, postafen heter tabletterna. Tog även de i somras, hjälper bra men är typ som sömntabletter! Man blir så sjukt trött, dåsig och sömnig efter de. Men de hjälper bra mot illamående så kände att jag var tvungen att ta en innan skolan idag. Men de hjälper ju inte mot migränen så har hemskt ont efter tåget. 

Seminariet gick bra, vi fick redovisa vår praktikuppgift och sedan pratade vi om praktiken. Jag har verkligen haft en bra handledare! Är supernöjd med min praktik :)

Tåget hem var bland det värsta jag varit med om. Jag får panik när det är sådana stora folkmassor och det var seriöst ca 300 som väntade på tåget hem? (Klockan 16 är värsta tiden, då alla slutar jobbet). Så där trängdes jag med alla, ville börja gråta. Och sedan satte jag mig i tyst avledning och satt där som en ihoptryckt sill, så sjukt hemskt. Var tvungen att ta min spruta på tåget, när alla stirrade och det var verkligen inte kul alls. Det fanns ingen plats at all så jag kunde inte ens ta mitt plåster så det kom en massa blod och insulin på mina jeans. Liksom wtf då var jag väldigt nära på att börja gråta. 
Finns verkligen ingen drygare än att åka tåg. 

Kärringen låg verkligen på mig och jag ville bara putta bort henne :( 

När jag äntligen var tillbaka i Hlm
..bjöd mamma mig på Cats. Världsbäst ❤️️

Nu ska jag sova! 



Mot Helsingborg

På väg till universitetet i Helsingborg :( som ni vet så hatar jag det, tycker inte alls om utbildningen osv så det känns alltid sjukt tufft när man ska dit.

Har inte varit i skolan sedan i juni. Vi hade ju först sommarlov och började i september och då var jag sjuk och nu har jag ju haft praktik i 5 veckor.

Har seminarium mellan 13-16. Öhh jag dör. Vill verkligen inte. 
Inte såhär pigg idag nej. Till skolan bryr jag aldrig om att sminka mig så osminkat blir det alltid då. Palla bry sig om sitt utseende när man bara ska till skolan.

Jag vill ha mer praktik istället :(



En dag med älskling

Söndag med min favorit. Ganska bra faktiskt! 

Vi har lekt och busat men även tagit det lugnt. Jag har sjuk migrän och Jack är trött så vi låg i sängen och kollade på en massa videos. 

Nu sover Jack och jag tar det lite lugnt. Hur länge brukar småbarn sova på dagen?

Selfie
Finns inget jag gillar mer än det här leendet


Älskling
"Stadens hjältar" roligaste appen för bebisar!
Min finaste 



New in

Shorts från Nike, korta men grymt sköna
Byxor från Adidas och Reebok. Beställde en storlek mindre i Reebok för de andra var för stora. Dessa tightsen är seriöst de skönaste ever! 
 
Allt kommer från nelly.com 
Såhär ser de ut på
 



In my adidas

Sneak peak på mina nya kläder från nelly.com :)
 
Från Adidas, Reebok och Nike
 
Sporty, sporty



New in from Odd Molly

Här är bilder på mina 2 nya Odd Molly tröjor! LOVE THEM. De kostade ca 449 kr var, jag får 10% rabatt på allt på nelly.com för att jag är student. Seriöst det enda positiva med att studera..
 
Visst är den fin? Med alla små söta detaljer :)
Likadan fast svart
 
Så nöjd!



Mallorca / Alcudia 2014

Underbar vecka i paradiset. Några blandade klipp.




Odd Molly favoriter

Favoriter från Odd Molly ♥
 
Snyggt, snyggt, snyggt och snyggt!!



ADIDAS

Adidas och Nike är mina absoluta favoritmärken när det gäller sportkläder! Så himla mycket snyggt. Här är två favoriter från junkyard.
 
SNYGGT!
 
Fick hem ett paket från nelly.com igår, ska prova kläderna nu så återkommer jag snart :)



Perfection

Har ni sett några snyggare Nikes eller? Så sjukt, galet snygga. Tyvärr finns de inte i min storlek, buhu :( Någon som vet var mer man kan köpa dessa förutom på nelly.com?
 
 



Min fredag

Sista dagen på praktiken idag, det är helt sjukt hur fort dessa 5 veckor har gått! Jag kommer sakna att ha ett ställe att gå till varje dag. Jag har lärt mig så otroligt mycket så det finns inte. Skriver ett inlägg om det senare. 
Kommer sakna alla supermycket! Men samtidigt kommer det vara skönt att vara ledig tex en dag mitt i veckan. Aldrig i hela mitt liv varit så trött som efter praktiken. 
Blandade känslor att praktiken är över. Både glad och ledsen. 

Vi tog med mig min Gose till maxi 

Världens sötaste, helt allvarligt. Han är så rolig! Kan titta på honom i evigheter. 
Sjukt söt i Björn jackan :)
Nu är jag också såhär trött. 

Annars har jag kollat på idol och chillat. 

God natt!



MARC BY MARC JACOBS

Nelly.com har fått in Marc Jacobs!!! Åh, blev helt överlycklig när jag såg det. Nelly har verkligen växt, nu har de väldigt många olika märken till skillnad från i början när de nästan inte hade några roliga alls.
 
Jag blev både glad och inte när jag såg detta. Glad för att Marc Jacobs är mitt absoluta favoritmärke. Mindre glad för att det är så lätt att klicka hem och jag måste verkligen spara mina pengar. Lätt att klicka hem, tufft att betala.
 
Jag har redan valt ut mina favoriter från hemsidan. Åh vad jag skulle vilja ha detta. Får bli någon gång i livet då.
 
Laptop case, sjukt snyggt! Fast jag har ju redan ett så det är inte speciellt aktuellt just nu.
Sminkväska, hur söt som helst.
Supersnygga armband, kan inte bestämma mig vilket jag gillar mest.
Lika snyggt halsband.
Åh, PERFEKT VÄSKA! Sådär liten och helt underbar :)
En större väska men oj oj så snygg. Men oj oj så dyr.
 
Tycker ni om Marc Jacobs? Jag har redan 2 väskor, 3 iphone skal, 1 plånbok, laptop case, nyckelhållare. Tror det är det? Har kanske glömt något.



Blondie vs brownie

Ska jag vara blond eller bli brunett igen?? Hjälp mig, snälla för jag ändrad mig ungefär varannan sekund. 





Saranda

Hej på er!
 
Idag mår jag inte alls bra, har hemsk migrän. 
 
Praktiken var helt okej idag och sedan var det dags för gymnasiemässa. Jag fick skjuts dit av min handledare, heheh chill. Mässan var ganska så tråkig men gick runt där lite och kollade läget. Träffade på lite folk jag kände så det var ju trevligt. Men alltså de som stod från de olika programmen trodde att jag också skulle börja på gymnasiet??????? ALLTSÅ HAHAHAHHAA, ser jag seriöst ut som att jag går på högstadiet? Visste inte riktigt hur jag skulle tolka det där. Då svarade jag "jag tog studenten 2012 men tack ändå :)" hahahah lol. 
 
Saranda från idol var även på mässan och så sjöng hon 1 låt. Sjukt söt tjej är hon! Jag tog en selfie med henne, lagom pinsamt för jättemånga av killarna stod och kollade och kom sedan fram till mig och gav kommentarer som "Carro har tagit selfie med en kändis" alltså hahaha nej så pinsamt.
 
Det var många på gymnasiemässan som ville ta bild med Saranda 
Jag och Saranda. Riktigt gullig tjej!
 
Har även hjälpt A att plugga inför hennes prov och sedan har jag sovit och pluggat lite. 



Gymnasiemässa

Idag är det först praktik till kl 11.20 och sen 11.55 ska jag ner med 8orna på gymnasiemässa. Kommer ihåg när jag själv var där, nu har det gått nästan 6 år. Sjukt! 

Sen kommer Alexandra, vi ska plugga inför prov. Ja ungefär så ser min dag ut. 
Bild från Spaniiiien :)



Inne i plugg flow idag

Praktiken idag flöt på. Jag höll i en so lektion och de två sista passen hade 8orna prov i litteraturhistoria. Det var 80 minuter för varje klass. Det var ju laaaagom tråkigt att sitta där i cirka 3 timmar och bara stirra rakt ut. Så jag bestämde mig för att plugga nu när jag ändå var tvungen att vara där. Kände mig genast i stämning med de som skrev prov haha. 

Har en uppgift som ska lämnas in på måndag, riktigt jobbig är den! Så det var den jag skrev på. Skrev sammanlagt 8 sidor (woho grymt Carro) och sen stannade jag kvar en stund och fortsatte skriva för jag var inne i ett flow och sedan skrev jag klart hemma. Nu är jag klar med hela uppgiften, jag fick ju minska ner mina 10 handskrivna sidor till 3 datorskrivna sidor vilket motsvarar ca 8 handskrivna. 

Kommer inte ihåg senaste gången jag pluggade såhär flitigt. Men idag var en sådan dag där det bara flöt på och då får man ju passa på att skriva för andra dagar kan allt bara gå så trögt. Har nog aldrig varit ute i sån här god tid men tänk så skönt att slippa stressa sönder med detta söndagkväll nu. 
Det var jobbigt att ta sig upp i morse, nu är det ju nästan mörkt när man går hemifrån 
Hade på mig en ny Odd Molly tröja idag, ja jag har den i både svart och rosa hihi 
Skrivit allt detta bla, erkänn duktigt?
När jag satt med på provet idag. 

Mamma sa inte ens att jag var duktig med plugget, buhu :(

Nu ska jag snart sova. Ha det gott! 



Mattips

Igår åt jag en sjukt god middag!! Det som behövs är klyftpotatis, tacobröd eller vad det heter, riven ost och karré.

Mamma stekte karré som är ett riktigt gott kött och tillsammans med detta så värmer man några tackbröd så att de blir lite varnat och så riven ost på detta. Så sjukt gott! Och så valfria grönsaker om man vill det. 
Mums mums
Denna osten är godast till! Så den rekommenderar jag.




Summerday

Summer lovin



Spanien #18

Ännu en underbar dag på stranden. Både jag och mamma älskar stranden och havet, det finns verkligen inget bättre. Ingen av oss är en poolmänniska så vi hänger aldrig vid poolen. Vi brukade vara på stranden mellan kl 11-17 ungefär. Helt underbart.
 
Bredvid oss var det en familj från Sverige, det var en mamma, pappa, mormor och deras 4 barn. Två killar och två tjejer. Det var verkligen typ det härligaste familjen jag någonsin träffat. De två sönderna var riktigt snygga, ögongodis hela veckan ;) Och ena tjejen var 00a, och vi började prata den näst sista dagen. Varför????? Ångrar så mycket att vi inte började prata innan för den sista dagen hade vi så roligt tillsammans. Vi badade, skrattade och pratade en massa. Kajsa bor tyvärr i Stockholm men jag hoppas verkligen att vi ses någongång, saknar henne redan ♥ En dag grävde ena killen ner Kajsa i sanden och så gjorde de så att hon fick världens största boobies och en smal midja och sen när Kajsa låg där så kom han med en hel hink med saltvatten och hällde den över Kajsa. Alltså HAHAHAHAHAHAHA som jag skrattade, tårarna bara rann. Åh, vilka härliga minnen. 
 
Underbar dag "stenseriös" hahaha. Det var såå varmt denna dagen! Men det var bara att doppa sig i havet gång efter gång :) 
Vi åt lunch på La Tasca, ett lunchställe precis vid havet. Jättefin utsikt! Och servitören var så snäll, Ben hette han och var från England. Pratade med honom lite, och så fick han rejält med dricks. Han blev såå glad. Snälla Ben.
Efterrätt, OMG SÅ GOTT!!!!! Glass med maräng, skitgott. Fast gillar ej banan och jordgubbar.
Mamma tog någon kräm eller vad det är för något. När vi kom dit så frågade vi om vi hinner beställa dessert också, för de stängde klockan 3. Då sa de att ja det går bra. Sen när vi ska beställa dessert så säger de "vi har stängt köket", då blev mamma skitarg hahahah och skällde ut dem så vi fick vår dessert ändå ;)
Åh så fint! Kolla bilderna, hur underbart?! Vattnet var ju helt kristallklart.
Grunt var det dock, man fick gå ut en jättelång bit för att kunna simma men det gjorde inte så mycket.
 



Hej tisdag

Dags för praktik! Slutar sent idag. 

Hörs när jag kommer hem :) Annars är planerna för dagen ganska så normala. Plugga, kolla tv och äta. Ja typ något sånt där. 
Börjar morgonen med min absoluta favoritbild på mig och Jack. Äkta glädje. 



Dagen

Heej!

Tidsinställde två inlägg i helgen som kom upp under dagen, hoppas ni gillade de. För visste att jag inte skulle ha tid att uppdatera under dagen. 

Praktiken gick bra idag! Nu är jag inne på sista veckan, herre så snabbt allt har gått. Jag höll i 2 lektioner idag, de ska nu jobbade med en grupparbete om Norden och det gick bra. Var inte det lättaste dock. 

Sedan jag kom hem så har jag pluggat. Ska lämna in en praktikuppgift måndag efter praktiken så det gäller att jobba på. 

Bild från idag. Har på mig en ny tröja, Odd Molly såklart hihi. 

Nu ska jag snart sova för jag är så trött på morgnarna så det blir alltid så himla svårt att ta sig upp. 



Beachfotboll 2014

Här är fler bilder från beachfotbollen i Åhus. Jag hade ju med mig min systemkamera så det blev en hel del fina bilder.
 



Spanien #17

En heldag på stranden! Och just denna dagen blev det väldigt många bilder för jag hade kameran med mig till stranden. Så enjoy!
 
Vi köpte en kept till Jack, erkänn att den är fett cool?
Min grymt snygga handduk ;)
Underbara Alcudiastranden
Glaaad
Världens finaste
Med min nya adidas keps som såklart matchade till mina shorts och till min bikini. Rosa ni vet ♥



Bar-B-Ko

Igår var vi i Kristianstad och åt på Bar-B-Ko. Sjukt gott!! Men otroligt små portioner, man blev liksom inte ens mätt. Notan landade på 716 kr, som jag stod för, vilket är riktigt dyrt. Men deras mat är bara så sjukt god, man njuter av varje tugga. 
Mami

Kolla priserna, sjuka

Både jag och mamma valde fläskfilé, well Done. Men kolla portionerna, hur små?! 
Smakade mammas créme brulee, åh så god den var!
Jag tog chokladpastej, alltså den är så sjukt underbart god. Varje tugga är helt perfekt. Njutning till tusen. 
Trevlig kväll! 



I like


Yes, that's me 💁



Beachfotboll

Här kommer fler bilder från beachfotbollen i Åhus. Jag lovade ju att lägga upp de men har helt glömt bort. Det var verkligen en av sommarlovets absolut roligaste dagar! Fotboll är ju kul att kolla på när man känner de som spelar.
 
Otto, grym!
 
Jag har för mig att killarna vann matchen men jag är inte helt säker, lite kort minne hehe



Reebok classic

Såhär ser mina byxor från Reebok ut. Jag skrev fel pris förut, de kostar 299 kr men jag fick rabatt eftersom att jag är student så jag köpte de för 269 kr.
 
Supersköna verkligen! Från nelly.com



Videofyme

Nu kommer jag äntligen in på min videofyme igen! Har lagt upp en video på Jack nu, in och kolla på den!
 
Bomba med tips på vad ni vill se videoblogg på! Så ska jag fixa det.
 
Nej, nu ska jag plugga



Andys lekland med min älskling

Sötaste någonsin. Jag hoppas att han hade en rolig dag, för det hade jag :)




Spanien #16

Bilder från ännu en dag i Spanien. Underbara dagar! Underbar semester. Vill bara tillbaka.
 
Utsikten varje morgon runt klockan 7.30. Då var det helt tyst på stranden för nästan ingen hade vaknat än. Eftersom att vi hade reserverat solstolar för hela veckan så tänkte vi att det var lugnt men varje förmiddag när vi kom ner till stranden så låg någon på våra stolar?? Då kan man ju undra om de är blinda eller inte kan engelska för de förstod tydligen inte vad reserverat betydde. Så jag var tvungen att springa ner till stranden och lägga våra handdukar där varje morgon.
Lite av frukostbuffén, där fanns mycket att välja på!
Varje morgon satte vi oss vid poolen och åt frukost. Solen började värma härligt.
Såhär såg alltid min frukost ut + en massa frukt. Jag är verkligen ingen frukostmänniska. En dag tog jag pannkakor och typ nutelle (eller en fattig version av nutella) men mådde skitdåligt i flera timmar efteråt så det fick istället bli 2 frallor.
Och så såklart en massa vattenmelon! Finns verkligen inget godare när man är utomlands. Vattenmelon vid medelhavet är bara en klockren kombination.
Här hade jag ju då blivit gansla så brun, woho
"Solar näsan lite" SmygfotarN mamma
"Snygg kille over there" hahahaha
 
Efter frukosten gick vi alltid upp på rummet och fixade oss, packade strandväskan för att sedan gå ner till stranden.



Stolen dance

HUR bra? SÅ bra!
 



Spanien #15 Puro Port

Fler bilder från när vi var på den mysiga restaurangen i Spanien och åt. Åh, det var en sån himla bra kväll. Och killen som serverade var såå härlig! Han skrattade och pratade med oss hela kvällen. På somrarna jobbar han på Mallorca och på vintern på Ibiza och ett ställe till som jag inte riktigt minns. Han var i alla fall mycket trevlig och fick rejält med dricks av oss. Han var verkligen en människa som älskade sitt jobb och det syns på långa vägar!
 
Myyyys
Beställde in lite olika desserter och provade de. Så häftigt när de hade gjort sockret som en kniv och gaffel. Tycker det såg jättefint ut!
Kolla så mysigt ställe! 
Typiskt turistbilder utanför restaurangen.
 



New in

Här är ett par nya byxor. Det är som leggins fast träningsbyxor eller vad man ska säga, från Reebok. De är dock rätt tunna i materialet så man får ha en lite längre tröja så att inte hela rumpan syns. 

Jag hade på mig de på praktiken igår men jag märkte att de är alldeles för stora, de kasade ner sådär 159 gånger under dagen. Så störigt!! Måste nog lämna in de så att sömmerskan kan sätta in ett gummiband där så att de håller sig uppe eller så får jag beställa en mindre storlek. 

Grymt sköna! Från Nelly.com
349 kr 



Fuck this shit xD

Mitt liv just nu.. Ganska tråkigt med andra ord. 

Hur gör ni för att vardagen ska bli roligare? 





VS

Här är bilder på mitt underbart fina passfodral från Victoria Secret. Igår hämtade jag ut ett paket från Statoil och tjejen som jobbar där blev helt kär i mitt fodral haha. 

Jag diggar det starkt! Så himla fint och nu blir det roligare att ha med sitt pass. Budade hem det från tradera och det var lätt värt 500 kr. 

Ett fack för boarding card och ett annat för pass
Visst är det fint? 



Praktiken

Praktiken igår var kul som vanligt! Stannade kvar till kl 16.30 för jag hade så mycket pappersarbete att göra efteråt. Fy så jobbigt det är att bara lärare, det är verkligen ett av de mest underbetalda arbeten som finns. Men samtidigt ett så himla roligt arbete. 

Jag höll i so lektionen och de började arbeta med Norden. Uppgiften var så rolig att vi helt glömde bort tiden, jag hade inte ens koll på att de hade slutat.. 

En kille kom fram till mig under dagen och sa att han tycker att lektionerna jag höll i har varit så himla bra! Han har lärt sig så mtcket, provet var toppen och att jag är den bästa läraren han någonsin har haft. Jag blev så obeskrivligt glad, det är bland det bästa man kan få höra! 
Trött tjej efter hela veckan. Igår somnade jag som en stock. 
Finaste skolan 



Bar-B-ko

Mår bättre efter botoxen nu men har fortfarande ont. 

Lite efter kl 16 ska jag övningsköra till Kristianstad. Ikväll ska vi äta på restaurang där, på bar-b-ko. Det var den restaurangen jag bloggade om, som har den godaste maten jag någonsin ätit. Ikväll är det jag som bjuder, känns kul även om det gör lite ont i hjärtat att lägga sådär 700 kr på mat. 
Vad ska ni göra ikväll? 



Q & A


Svar: jag vet! Men det är meningen. Ställer in kameran så att vissa av bilderna ska bli suddiga för tycker om det när det gäller outfitbilderna
Svar: OHJA! Kollar man tillbaka i arkivet kan man hitta vissa hemska outfits haha. Men jag blev inte inteesserad av mode på riktigt förrän typ 2011. 



Botox

Har precis varit och fått botox. Mår riktigt dåligt nu. 

Fick 2 sprutor i varje käke. Den ena kändes helt okej, gjorde ont men ändå okej. Men den andra. Fyfaninihelvetejävlaskit vad ont det gjorde. Jag fick de sprutorna i en muskel som är stor och spänd och satan vilken smärta. Trodde jag skulle svimma. Det spänner fortfarande som bara den och jag känner mig helt yr. 

Nu ska jag hem och äta frukost och vila. Tur det är lördag. 
Började blöda en massa. Öhh vad jag hatar botox. Men det hjälper, i alla fall lite. Skriver ett inlägg om det sen. Hur jag upplever hela processen nu. 



TGIF

Hej på er!

Det är fredag vilket innebär att jag är helt slut. Jag ska sova nu, orkar knappt hålla ögonen öppna längre. 

Imorgon kl 11 ska jag få botox. Usch, det är alltid lika nervöst för det gör så helvetes ont. 
Vi hörs imorgon.

Sov gott finisar. 



Dagen

Orienteringen var riktigt tråkig. Men vi fick i alla fall frallor, det positiva med dagen. Satt där vid målet i 4 timmar och "vaktade" eller vad man ska säga. Vissa var så sjukt duktiga. 2 tjejer gick vilse och fick skjuts tillbaka. Det tog mig tillbaka till min berättelse på högstadiet. Det var då sån här orientering. Så gick jag med Sofia men sen ville hon springa och jag fortsätta gå så då fortsatte jag själv. Först förstörde jag mina fina vita skor diket och sedan gick jag vilse i skogen, kunde seriöst inte hitta ut hahahaa. Träffade på 2 kvinnor som var ute i skogen och skulle köra tillbaka till Hlm gården. Jag fick skjuts tillbaka av dem (tur de ej var mördare eller kidnappare ju). Jag blev diskad.. Behöver jag säga mer?
Orientering är alltså inte min grej.

Elliot och Axel gick vilse och var borta så länge så jag var tvungen att gå hem innan dess. Haha bra killar.. Pratade en massa med Oskar, Noa och Amel medan vi väntade på resten. Annars var dagen riktigt tråkig.

Nu har Alexandra varit här i 2 timmar, vi pluggade inför prov. Nu ska jag plugga men orkar verkligen inte. Buhu. 



Orientering heldag

Idag har alla på väster orientering. Tyvärr är jag inte ledig utan jag och min handledare ska vara på Hässleholmsgården vid målet för att samla in kompasser och lite sånt. Det ska ju inte bli roligt direkt. Jag hatar allt som har med naturen och orientering att göra. Tydligen ska det vara ganska drygt att sitta där men hoppas inte det regnar i alla fall. 
 
Mina Hunters och regnjackan ska i alla fall med. 
 
Såhär kände jag mig varje orientering haha..
 



Dagens outfitval

Såhär såg jag ut idag. Älskar ju mina svarta jeans så himla mycket men idag körde jag på ett par andra jeans istället. Fick så många komplimanger för tröjan. Klara bara: CARRO?! Jag bara; ja? "Du är så himla fin idag!!". Aww gjorde min dag ♥
 
skor Scorett // jeans H&M // tröja New Yorker (köpt i Polen) // klocka Daniel Wellington // armband Thomas Sabo // ringar Guldfynd och Polen
 
Älskar slitningen på jeansen.



Är helt slut

Har haft en bra dag på praktiken! Bara 1,5 vecka kvar. Tiden har verkligen gått sjukt snabbt men jag trivs så himla bra och då är det enkelt att gå dit varje morgon. Finns ingen värre känsla än att vakna och verkligen känna att man inte vill till sin skola/arbetsplats. Hellre då ha ett jobb där man tjänar mindre men som man älskar än att ha ett jobb man inte alls trivs på trots att man tjänar mycket. Hänger ni med?
 
Jag höll i två So-lektioner. Vi började jobba med Norden idag. Jag skrev Norden på tavlan och sedan gjorde vi en tankekarta tillsammans på tavlan. En massa trevliga och intressanta saker kom upp så det var en rolig uppgift.
 
Bjuder på en väldigt gammal bild haha. Så sugen på att få tillbaka mitt bruna hår! Efter ett tag kommer jag antagligen att lägga i lite blonda slingor så att det blir ungefär som på bilden, inte lika många dock för jag vill fortfarande vara mörk. Längtar tills mitt naturliga växer ut.
 
När jag kom hem från praktiken var jag så sjukt trött. Satte mig på soffan men kände bara hur ögonen slöt sig så jag bestämde mig för att sova en stund. Slutade med att jag sov i nästan 3 timmar, ojdå. Jag är fortfarande lika trött så det blir en tidig kväll idag.
 
Kika in här om en stund, då kommer dagens outfit upp :)