slide show

Möbler...

Uppdatering kring flytten, jag vet att många gillar att läsa om det :-) 
 
Idag fick jag information att jag kan få nycklarna redan den 28 januari, skulle få den 1 februari så det blir ett par dagar tidigare, kul! Då kan jag börja flytta över en del av de sakerna jag packat. En stor del av lovet har jag rensat och packat. Det tar extremt lång tid, jag har bott här i 26 år så ni kan ju tänka er hur mycket man har samlat på sig. Jag är i princip klar med hela min WIC, kläderna är nedpackade och mitt rum är nästan klart. Nu har jag börjat med vardagsrummet och sedan är det hall, sovrum, två badrum och kök kvar. Det är med andra ord en bra, bra bit kvar men det börjar i alla fall gå framåt. 
 
Låt oss prata om lampor, belysning kan ju vara det svåraste någonsin att köpa?! Jag har verkligen sett ungefär 0 lampor jag tycker om men belysning är ju ett måste hemma. Jag ska ta med mig en lampa hemifrån, den som sitter på taket i min walk in closet men förutom det har jag ingen belysning alls. Har ni tips på sidor med snygga, moderna lampor? 
 
Igår beställde jag faktiskt en lampa, den var svindyr, 1500 kr men ändå ganska snygg? Gillar att kupan är svart och då förhoppningsvis inte lyser ljust och bländande utan mer varmt ljus. Denna tänker jag ha över köksbordet som på bilden. Lampan som står bakom bordet är kanske också rätt snygg? Jag får se! 
 
En väldigt dålig sak är att jag hade beställt matbord, soffbord och tv-bänk från Chilli. Jag har letat i timmar efter de perfekta möblerna och var så nöjd med mina köp TILLS jag fick ett mejl från Chilli att de inte levereras förrän i april. Eh va, ursäkta?! Blev såå arg och ledsen. Jag lyckades i alla fall få tillbaka pengarna, eller nåja de kommer inom 14 dagar. Nu till problemet, jag hittar verkligen inget soffbord eller tv-bänk jag vill ha. Detta är vad jag hade beställt. 
Som ni ser så matchar alla möblerna. Soffbordet och matbordet är från samma serie och jag älskar möblerna men nu kommer jag inte kunna ha dessa. 
 
Jag har faktiskt hittat ett matbord som jag beställde istället, inget grått men väldigt fint ändå. Dyrare än det andra men men. 
De svarta detaljerna gör verkligen hela bordet. 
 
Tv-bänk tror jag att jag kommer kunna hitta någon annan men soffbord är verkligen helt omöjligt. Jag har hittat ett annat jag kan tänka mig men det är också leverans i april. Om ni har tips på något liknande soffbord som det ovan så får ni gärna hojta till. Och glöm inte tipsa mig om lampor!! :-)
 



Kommentarer

Spännande :) Kul att få nycklarna tidigare :)

Svar: Ja, bara ett åar dagar egentligen men gör mycket :)
Carro

» petra

så kul med lampor o nya möbler , belysning e så himla dyrt, Nordic nest tror jag sidan heter och finns mkt snyggt annars bara goggla:) kram

Svar: Så dyrt!! Ska kolla in Nordic nest, tack för tipset. Kram
Carro

Väldigt fint köksbord! Jag tycker nästan att det nya köksbordet blir bättre än det gamla ;) Jag tycker att lampor från By Rydéns är fina :) Kramis!

Svar: Ja men nu tycker jag faktiskt samma haha! <3 Måste kolla in By Rydéns :D
Carro

» Malin

Åh alltså det är ju alltid sååå svårt att välja inredningen!! Men så kul sedan när man ser hur fint det blir och hur allt faller på plats ❤️ Stor kram

Svar: Så svårt!! Hur går man ens tillväga haha? Känner mig lost...<3
Carro

» lisa

Vad kul att få flytta in tidigare :) Vad mycket fina möbler och lampor :)

Kram

Svar: Tack! Ja, det känns verkligen roligt :)
Carro

» Carro

Tack för att du delar med dig och skönt att höra att du får hjälp med din ångest!
Så mycket snygg inredning! Lampor är så svårt. Letar för fullt att byta ut här hemma. Har köpt en del på Gekås, Jotex och mio, sedan ärvt någon kristallkrona av sambons mormor 🥰

Svar: Lampor är supersvårt, verkligen :P
Carro

» Alice

Så roligt att du ska få nycklarna några dagar tidigare! ^^ Håller med om att belysning är så svårt, men nödvändigt! Jag och min sambo levde flera månader utan taklampor i sovrum och vardagsrum, haha, det funkade ju under sommaren, när det blev höst blev det lite mörkt!

Svar: Ja men det känns superkul :D Hahha!! Har ni hittat någon fin belysning nu?
Carro

Wow så fina!!

Svar: Tack :D
Carro

Men åh vad segt att det inte skulle vara leveranstid förrän i april?! :O

Svar: Jaa! Det är sjukt länge! :(
Carro

så roligt med möbler :D

Svar: Så kul! :D
Carro

» ullie

åhh men va skoj ja jag 'lskar sånt där . det kommer bli så fint
förstår du vill så möblerna matschar men kan va bra o bo in sej lite o pröva hur det känns
det kommer bli jätte skoj

Svar: Ja, ska bli så kul verkligen :D
Carro

Wow vilken snygg lampa! :)

Svar: Tack!! :)
Carro

Så bra och praktiska saker! När jag flyttade hade jag ingenting och jag vill verkligen köpa nåt som jag gillar. Så himla svårt! Jag har inte ens en lampa i köket eller hallen så det är kolsvart på kvällarna, haha!

Svar: Ja men det är ju så, inte lönt att köpa något man inte gillar till 100. Hahha! Men hur svårt är det inte att köpa belysning?!
Carro

» Enna

Så fin lampa, den är du värd :)

Svar: Tack fina du! :)
Carro


Kom ihåg






Trackback