slide show

Rättning i mängder

Provet med 8orna gick superbra idag! Åh så roligt det var att hålla i ett prov där jag själv gjort frågorna och strukturerat upp alla lektioner på det kapitalet. Finns inget roligare än flitiga elever som verkligen pluggat på bra inför ett prov. 

Nu återstår den där hemskt tråkiga och jobbiga biten, att rätta alla 50 prov..
Har rättat 12 idag, det får räcka för nu. Jag kommer ihåg att efter vi hade gjort prov så frågade vi läraren varje gång vi såg honom/henne "har du rättat proven???". Nu förstår jag varför de inte kunde göra det på 1 dag. Det går bara inte. 
Middagen på Cats var asgod. Mysigt såhär en tisdag.
Träffade Jack en runda sen. Brorsan skulle köpa kaffe på netto så vi satt i bilen med Jack. Han lekte med en servett och tyckte det var hysteriskt roligt. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Den ungen alltså, åh ❤️️



--> äta

Mamma ska bjuda på middag på Cats, omg <33333





Dagen

Rolig dag på praktiken! Jag höll i en so lektion och imorgon ska eleverna ha prov på kommunen som jag haft lektioner på under 3 veckors tid. Jag gjorde provet igår, det känns bra! 

Annars har det varit svenska hela dagen, roligt det med. 

Jag är så himla trött så ska strax gå och lägga mig. Målet är att sova kl 22.30 varje kväll, till 6.30 hade jag då fått 8 timmars sömn vilket hade varit sjukt bra! Just nu snittar jag 5 timmars sömn och det gör så att jag är helt slut framåt onsdag eller överhuvud taget alla kvällar. 

Ska bara göra klart en uppgift och sen sova. Hoppas ni haft en fin dag. 
Kopiera kopiera 
Medan jag väntade på att 300 sidor skulle kopieras. 

Hade på mig Odd Molly linne och en lång kofta från Mango i Spanien. 



OUTFIT

En outfit från här om veckan.
 
Skor Scorett // Jeans Kappahl // Tröja köpt i Polen // Klocka Daniel Wellington // Armband Thomas Sabo // Ring Guldfynd // Väska Marc Jacobs



Bby

Två bilder på min älskling från förra helgen när han var här ♥
 
Finaste älskling



Spanien #14

Jag håller inte riktigt reda på vilken dag som hör till vilka bilder men dessa bilder är i alla fall från en ny dag. Vi spenderade hela dagen på stranden men jag har inte så många bilder från det eftersom att jag inte hade med mig kameran till stranden varje dag för jag var lite rädd att någon skulle sno den när både jag och mamma badade och det var samma sak med mobilen, ofta så stannade den uppe på rummet, inlåst i resväskan för den ville jag verkligen inte bli av med. Så därför är det flest bilder från kvällarna.
 
Fixad inför kvällen, helt naturlig utan något smink alls. Det var bara såå himla skönt! Men brännan gör att man känner sig så fräsch. Åh, saknar att vara såhär brun.
Kvällens outfit, klänning från BikBok.
På de här bilderna ser jag likheten som alla så gärna påpekar mellan mig och mamma. Vi är nog ganska så lika ändå. Mamma är så gulligt brun på denna bilden, åh gulle.
Den absolut bästa i mitt liv, finns ingen jag älskar mer ♥
I väntan på taxin, så himla fina omgivningar överallt!
Solblekt hår, älska! Nu är ju frågan om jag ska fortsätta att vara blond eller bli brunett istället.
Vi letade efter en mysig restaurang och til slut hittade vi Puro Port med live musik hela kvällen. Det var bara så mysigt!! Det var en grillrestaurang där man såg när kocken grillade.
I väntan på maten, hungrig!
Mamma beställde grillspett och jag smakade lite, åh herre så gott!
Jag beställde kyckling men hade kunnat ta grillspett jag med men kycklingen var också god.
Mami
Glad tjej! Men blåste rätt rejält denna kvällen och restaurangen var öppen från alla håll så det var ganska så kyligt faktiskt. Men en kofta och en handduk på knäna gjorde susen.
 
Mycket trevlig kväll!



Söndags

Hela kvällen har spenderats med plugg. Söndagsångest deluxe.
 
Imorgon går jag in på 4e veckan med praktik. Hur kan det redan ha gått så mycket?? Taggad för en ny vecka!
 
Här var man solbränd och glad.



Odd Molly Jaquard jumper

Det är många som har frågat om jag kan lägga upp bilder på mina Odd Molly tröjor. Denna har jag lagt upp bild på från internet innan men inga bilder som jag fotat själv.
 
Jag köpte den på rean för någon månad sedan, då kostade den runt 1100 kr. Den är så himla fin och varm! Har aldrig fått så många komplmanger för en tröja som jag fått för denna.
 
 



BAR-B-KO recension

I torsdags åkte ju jag och mamma till Kristianstad, jag körde. Det var som en liten testrunda inför fredagens halka. 
 
Vi åt på Ocean City, jag tog anka men det var faktiskt inte alls speciellt gott, den restaurangen har verkligen försämrats med åren. På andra sidan gatan ligger restaurangen Bar-b-ko och där luktar alltid så sjukt gott, det är grillat och jag har velat äta där i typ 7 år men det har aldrig blivit av. Det luktade så gott utanför så jag och mamma bestämde oss för att gå in dit och se vad det är för ställe.
 
Mamma var mätt och jag var ändå också ganska så mätt men vi tänkte att vi beställer in en varmrätt för att prova om det är gott. Jag beställde in grillad fläskfilé med klyftpotatis. 
 
Jag hade ingen kamera med mig och min mobil dog precis innan vi gick in dit så jag har nu hittat dessa bilder på deras hemsida. Såhär ser det ut inne på restaurangen, mysigt och amerikansk stil. Det som är negativt är att ljudnivån blir hemskt hög. Det är alltid fullbokad för restaurangen är riktigt populär och det hörs på ljudnivån, man kunde knappt prata så högt det var.
Nu vet jag inte exakt vilket kött detta är? Men fläskfilén såg ungefär likadan ut. När jag tog första tuggan så var det bara WOW!!!! Jag finner inga ord för hur gott detta var! Det godaste jag någonsin ätit på restaurang i hela mitt liv och då har jag ändå varit ute och ätit ganska så mycket. Kötet var så mört och saftigt och när man tog en tugga så kände man verkligen grillsmaken. Portionerna var alldeles lagom och maten var varm och färsk. Jag kan inte glömma hur gott detta var!
 
Jag var dock så sjukt mätt så jag orkade inte äta upp men hade så gärna gjort det eftersom maten verkligen var helt toppen.
 
Men sen var jag tvungen att prova dessert också, jag valde chokladpastej och mamma tog pannacotta. Min chokladpastej var himmelsk!!!! ALDRIG ätit så god dessert i hela mitt liv. Allt var gjort med så mycket finess så det är helt sjukt. Det var en chokladbit, lite fastare än en mousse i konsistensen och den var formad som en pastej. Och till det var det en massa färska bär, karmeliserat socker på toppen och så en mango sorbet till. Varje tugga var rena himmelriket. Ahhhhh så gott. Tyvärr hittade jag ingen bild på deras hemsida så det får bli en bild på pannacottan istället. 
Kolla så fin!
 
Vi ska dit i helgen och äta och då lovar jag att jag ska ta med mig min kamera så att jag kan ta bilder på det vi beställer in.
 
Det negativa är priset som är riktigt högt. Desserten kostade 95 kr, dricka 26 kr och varmrätten kostade 249 kr vilket är riktigt dyrt! Men det var värt vartenda krona.
 
Om ni är i Kristianstad och ska äta ute så välj Bar-b-ko, jag lovar att ni INTE kommer att bli besvikna. Världens godaste mat.



Spanien #13

En dag på stranden som vanligt. Sen fixade vi oss, och tog taxi till hamnen i Alcudia där vi gick runt och kollade i affärer, åt middag och efterrätt. Bra kväll ♥
 
Utsikten från vår balkong, helt underbart
Vi åt middag på Dakota igen men denna gången tog vi bara förrätt och ingen huvudrätt för man blev verkligen tillräckligt mätt ändå. Dessert på bilden.
Inget filter, ingen redigering. Såhär vacker var himlen i stan på kvällarna. Helt magiskt.
På kvällen efter middagen gick vi runt hela hamnen. Stannade till vid små fontäner och knäppte lite bilder. Det var en fin kväll. Lite kall bara för jag hade fortfarande feber.
 
Däckade i sängen när jag kom hem. Tidiga morgnar och sena kvällar.
 



Iphone 6 VS iphone 6 plus

Det är väl ingen som har missat att iphone 6 och iphone 6 plus är ute på marknanden nu? Personligheten tycker jag att apple ska lugna sig lite, de släpper nya iphone alldeles för snabbt. Man hinner knappt njuta av sin telefon innan nästa är ute.
 
Förstår inte poängen med att släppa 2 samtidigt? Hade inte iphone 6 räckt?
 
Igår var jag på telenor i Hässleholm för jag ville se mobilerna i verkligeheten för jag tycker inte bilderna ger så mycket. Fick en liten chock när jag såg iphone 6 plus! Det är den största mobilen jag någonsin sett?! Den liknar nästan en ipad mini, helt sjukt stor.. Så usch nej, den gick bort direkt. Sedan gick jag över för att kolla på iphone 6, den är också stor! Ganska mycket större än iphone 5s som jag har faktiskt. Lite för stor för min smak men jag antar att det är en vanesak, hade man haft den så hade man snabbt vant sig vid att den är lite större. 
 
Iphone 6 är även lite tyngre än 5s är men den är också tunnare. Jag provade kameran och den är ju grymt bra! Allt är också snabbare, så en klar förbättring från 5s. Men det jag tänker på är att jag har så himla många accessoarer till min iphone 5s, en mängd skal som jag lagt tusentals kronor på (3 Marc Jacobs skal som var riktigt dyra) så jag känner inte riktigt för att byta just nu. Jag vill ha kvar mina skal ett tag till så får jag tänka över iphone 6.
 
Om några månader kommer jag antagligen vara sugen på att byta men inte just nu.
 
Iphone 6 VS iphone 6 plus. Ser ni hur enorm den är??



Thomas Sabo

En ny Thomas Sabo berlock till min samling. Den är så himla vacker! 449 kr. 

Nu är mitt armband fullt, nu får det inte plats mer. 

Thomas Sabo gör så otroligt vackra smycken!


Visst är lövet fint? Perfekt inför hösten 🍁
Tack mamma! 



Q / A


Svar: Sötis då!! Jag saknar också bloggen, att lägga flera timmar om dagen på den :( men det är både med min hälsa, att jag mår så sjukt dåligt av migränen och sen är det också tidsbrist. Jag har verkligen så lite tid under veckorna. Kommer hem helt slut och så måste jag börja plugga direkt tills jag går och lägger mig. På fredagar är jag helt död, somnar kl 20 på soffan.. Och på söndagar är det alltid jättemycket att göra. Så typ bara lördag kvar. Men jag lovar att jag ska försöka bättre mig och skriva fler inlägg om dagen!

Vad vill ni läsa om? Har ni tips? GE MIG!


Svar: joooo!! Jag har så många tips på videoinlägg men det är ett stort problem. Jag kommer inte in på sidan :( mitt lösen funkar inte och när jag trycker på glömt lösen så funkar det inte alls. Jag kontaktade kundservice men har fortfarande inte fått något svar, så sjukt dåligt!!!! Men jag ska skriva till den igen, vill ju kunna komma in på min sida. 




New in, Odd Molly

Som ni kanske vet är jag helt galen i Odd Molly, åh vad jag älskar det märket. 

Jag hatar mössor, använder aldrig mössa men det innebär att jag fryser hela vintern. Men nu beställde jag en mössa från Odd Molly. Jag tycker fortfarande inte att jag passar i mössa men denna är så himla söt och snygg så jag måste behålla den. Nu kommer jag i alla fall våga visa mig i mössa. 



Visst är den söt?

549 kr från Nelly.com fast jag fick rabatt så betalade runt 480 kr. 



Min lördag

Idag har Jack varit här. Jag har inte varit på bästa humör idag men han får mig alltid glad. 

Vi har lekt en massa och när han kommer fram och kramar mig, åhh finns inget bättre. Sen sa jag: Jack, kom du ska få en puss. Så kommer han springandes på sina små ben och ställer sig så att jag kan pussa hobom på kinden. Åh gullunge❤️️

Så fina ögonfransar 
Nej han har inte fingret i näsan hahah 


Pratade med Skype med bby sen när han var hemma med min bror igen. 

Ikväll skulle jag och mamma egentligen äta på bar-b-ko men de hade inget ledigt bord, så tråkigt. 

Så det blir en chill kväll på soffan. 




Halkan

Dagen började med att jag gick upp kl 6.00, mardrömstiden!! 

Halkan hela dagen sen efter det praktik och sen stan och handla på maxi. Jag är helt slut, helt död. 

Jag ska berätta allt om halkan imorgon men jag klarade den och det var skitkul! 

Nu ska jag sova för jag orkar inte vara uppe en sekund till. Sömn ❤️️❤️️





Halkan

Halkan idag!

Äckligt nervös. Jag är den första som kör mot Olofström av oss som ska åka. Ännu mer nervös. 





Köra

Är i Kristianstad nu med mamma. Jag ska ju köra till halkan imorgon och vi kör då mot Kstad hållet så mamma fråga mig om jag vill träna att köra dig en gång. Världens bästa mamma ❤️️❤️️❤️️ Krockade nästan med en bil på vägen, dagens wtf. Fyfan vad jag blev rädd och mamma blev ännu mer rädd. Att köra bil är farligt :(
Nu är vi i alla fall på restaurang. Gottis.



NERVÖS

Idag kommer min lärare från universitetet för att kolla hur jag håller i 2 lektioner. Jag är så äckligt nervös så jag vill bara spy. Har aldrig varit såhär nervös innan.

Tänk så tycker han inte jag är bra? Tänk så glömmer jag allt vad jag ska säga?

Jag vet att jag ska låtsas som om han inte är där men det kommer ju vara omöjligt. 

Drömde om detta i natt, kunde inte ens sova i lugn och ro. 
Första lektionen är 10.35.
Jag svimmar :(



Tröttis

Efter att jag kom hem från praktiken igår så pluggade jag hela kvällen, fram till att jag skulle bada & tvätta håret och sedan lägga mig lite efter midnatt. 

Är så himla trött, helt slut. Jag trodde praktiken skulle vara chill men jag har ännu mer att göra än till skolan vanliga fall. För nu är det både praktiken PLUS skola, dubbelt upp varje dag liksom. Skrev 6 datorskrivna sidor till min lärare igår och skickade in. 
Såhär såg jag ut igår. Älskar halsbandet!

Hade helst av allt gått tillbaka till sängen och somnar om, så trött är jag. Men praktiken kallar. 



Svar på tal

Men vad fuck vill du? 


Jag skrev att det är en lång dag, för att sluta kl 15.15 och innan man fixar allt för dagen så är kl 16. Det är en lång skoldag. Klockan 13 är en kort skoldag. Fattar du skillnaden smarthuvud? 

Jag har migrän varje dag, så jag skulle vilja se hur jävla lätt du hade haft att klara en sån dag när du känner att du vill spy & lägga dig och gråta för att du har så ont. Tror du jag är helt efterbliven som inte vet hur lång en arbetsdag är? Så fuck vill du? Men det är min blogg och jag skriver vad jag vill. Passar det inte så dra, ingen kommer sakna dig. 

Är på as dåligt humör idag så skriv inget onödigt skit. 

Nu ska jag plugga och äta och ta migränmedicin för annars kommer mitt huvud att explodera. 




Dålig dag

Fyfan vilken dag. Är helt slut. Ibland funderar jag på om jag valt rätt yrke och kommer rätt ofta fram till svaret, att nej egentligen inte. 
Helt jävla slut. Och nu måste jag hem & plugga. Öhhhhhh dör. 



Hej tisdag

Är på praktiken nu. Har en stressig dag framför mig :(

Ska hålla i 2 lektioner idag, så kul! Hoppas det går bra för jag är lite nervös fortfarande just pga att jag vill att allt ska gå så bra som möjligt. 
Anteckningar jag gjort *stolt*

Slutar 15.15 så det är en lång dag. 

Igår var det som sagt studiedag men lärarna jobbade hela dagen. Det varade mellan 8.30-16.30. Hur lång dag??? Var helt slut när jag kom hem. Vi hade en mängd diskussioner på studiedagen. Lyssna på fakta och diskutera det. 

Jag fick i alla fall gå 40 minuter tidigare för jag hade körlektion kl 16. Den gick bra! Vi körde motorväg, skojigt. 

På fredag är det halkan! På TT kör man dit halva vägen var. Jag frågade om jag får köra först pga att jag bara kommer stressa sönder annars och få hemsk migrän. Det fick jag så det är skönt så slipper jag tänka på det sen. 

Jag kommer även att slippa göra vissa moment på halkan, tex gå ut ur bilen som är upp och ner och krocka i hög fart. Detta är pga min migrän, min körskolelärare vill inte riskera något med mitt huvud, det är inte bra att det utsätts för hastiga ryck. Så himla snällt att de har förståelse! 
Börjar om 15 minuter. Hörs sen när jag kommer hem idag! 



Grattis bästa

Ååhh Klaudia har blivit mamma!!! Grattis älskling. Hoppas allt har gått jättebra och njut av din lilla prinsessa. Längtar tills jag får träffa henne. ❤️️

Grattis grattis grattis, så glad för din skull. 





Studiedag

Idag har alla elever studiedag men lärarna jobbar som vanligt och eftersom jag är praktikant är det ingen studiedag för mig heller. Så jag ska vara på plats hela dagen, känns lite jobbigt faktiskt. Hade verkligen behövt en studiedag jag också.

Jag vet inte alls vad vi ska göra, vi får väl se men antar att det blir många möten eller vad man ska kalla det.

Men kl 4 har jag körlektion så jag måste gå lite innan dess om vi inte redan har slutat? Vet som sagt typ inget men nu ska jag dra mig mot väster. 

Hoppas ni får en bra dag. 
En av mina absoluta favoritbilder någonsin ❤️️



En kväll i september

Dessa bilder får sammanfatta min kväll.
Plugg plugg plugg
Baaaada
 








Inte bra

Dagen blev ju inte alls som jag hade planerat. Har sån sjuk migrän idag, vaknade med migrän och har haft så ont hela dagen så jag har verkligen inte kunnat göra någonting. Hatar såna här dagar men än allt annat, dagar då tabletter inte alla hjälper och jag bara gråter av smärta. 

Så såklart har jag inte kunnat göra något alls idag, det är först nu efter kl 20 jag har kunnat börja så smått. Har fortfarande grymt ont i huvudet. 

Så denna dagen kan ju dra åt skogen. Är verkligen så sönderstressad pga av allt. 





Tfios

En av mina favoritscener i Tfios, den är ju bara såå gullig!
Drömkillen ❤️️

Se filmen om ni inte gjort det! Sök på the fault in our stars på swefilmer och njut av 2 underbara timmar. 



Spanien #12

Efter incidenten med mobilen la jag den i ris och lät den ligga där i 4 timmar. Vi skulle ut till hamnen och äta på kvällen så mobilen fick vara kvar på rummet men jag kunde verkligen inte släppa den ur tankarna, tänkte bara på om den skulle fungera eller ej hela kvällen.
 
Denna kvällen mådde jag väldigt dåligt. När vi kom fram till hamnen började vi med att leta upp ett apotek.
Port d´Alcudia (hamnen) som är ett väldigt mysigt ställe i Alcudia! En del affärer där man kan köpa lite allt möjligt och så en mängd restauranger och barer.
Vi hittade äntligen ett apotek efter att ha frågar runt en massa spanska människor. Mamma gick in på apoteket och jag väntade utanför. Mådde så himla dåligt, frös sönder :( Och det är ingen trevlig känsla när man är utomlands.. Jag brukar alltid få lite feber på solsemester men nu var jag ju sjuk så det var hemskt.
 
Kallt! Kvällarna var lite kyliga ibland, eller det var ju varmt (så sjukt mycket varmare än det är i Sverige om kvällarna på sommaren) men det var ändå inte så varmt som jag hade förväntat mig, men lite så är det ju med Spanien. Grekland och Turkiet är tex varmare än vad Spanien är. Det blåste en hel del på kvällarna vilket gav intrycket att det var ganska kyligt ibland. Så ja, jag frös.
Mamma kom ut med en termometer, halstabletter och en inhalator som man andas in vid snuva så att luftvägarna blir lite friare just för stunden.
När vi var på Mallorca år 2008 så åt vi på en sjukt god restaurang och såklart ville vi hitta den i år också. Jag frösökte googla men eftersom att jag inte visste vad den hette så gick det ju inte vilket var väldigt irriterande. Men när vi pratade om olika restauranger med taxichauffören så säger hon plötsligt namnet Dakota och då slog det mig! Dakota hette den ju! Och när vi gick runt i hamnen så hittade vi Dakota, förstår ni hur glad jag blev? <33333 Det är verkligen en sjukt populär restaurang. Tyvärr har de blivit lite sämre under de här åren för det var inte lika gott som år 2008 men det var fortfarande den absolut godaste restaurangen av de som vi åt på nu i Spanien. Sa Dakota rekommenderar jag er om ni har vägarna förbi Alcudia!
Förrätt, olika typer av kyckling, mozzarellasticks (JAG DÖR SÅ GOTT) och lökringar (som jag ej gillar), detta är bra så himla himla himla gott så jag orkar inte. Men man blir så himla mätt på en sådan här förrätt..
..så när huvudrätten väl kom in så var jag inte alls hungrig längre. Kycklingen var ganska torr så det var väl ingen höjdare direkt men dyrt var det.
Mamma beställde fajitas som tydligen också var ganska torrt av det hon berättade.
 
Jag mådde riktigt dåligt under hela middagen, vi satt ute och jag frös riktigt mycket. Gick in på toan och tog febern, och då hade jag 38,5 grader!! Inte konstigt att jag mådde så himla dåligt under middagen. Jag mår hemskt när jag har feber, då är jag helt utslagen. Så det var inte så roligt att må så pass dåligt under semestern, kändes som om jag förstörde mammas kväll lite.
Till slut beställde vi dessert, jag tog chokladpudding och mamma creme brulee.
 
Efter middagen tog vi taxi tillbaka till hotellet och där visade det sig att min mobil återuppstod och bestämde sig för att funka igen och jag blev så sjukt glad. Så även fast jag mådde riktigt dåligt så somnade jag ändå med ett leende på läpparna.



Söndagsångest deluxe

Hej på er! 

Söndagsångest deluxe idag. Jag har så sjukt mycket att göra, både när det gäller min skola, praktiken, en massa pappersarbete och liknande. Vet inte vart jag ska börja??

Brukar vara riktigt oeffektiv på söndagar, i alla fall fram till eftermiddagen men idag får det inte vara så..
Känner ungefär såhär inför dagen 



Spanien #11

Efter en heldag på stranden gick vi upp på rummet, duschade och sånt som är standard och sedan begav vi oss tillbaka till stranden för en strandpromenad. Men det var alldels för varmt för strandpromenad så det blev bara äckligt jobbigt med strandpromenad.
 
Det var då som jag tappade min mobil i havet som jag redan har skrivit om innan (kolla tillbaka i Spanien 2014 kategorin, där finns allt som har med Spanien att göra), så strandpromenaden slutade ju åt helvete men men, det blev i alla fall några fina bilder innan jag var tvungen att springa med mobilen i högsta hugg för att försöka få tag i ris. Den paniken..
 
Försökte ta en outfit bild, det gick sådär..
Den här bryggan ledde ut från hotellet till stranden. Fina mamma.
Där palmerna bor. Denna bilden gillar jag! Den är fylld med lycka och glädje.
Såhär galet vackert var verkligen vattnet, alldeles kristallklart.
Helt OKEJ utsikt för strandpromenad, eller vad säger ni? Mallorca är så himla fint.
Njöt av livet
Typisk turistbild, check
Och här är då de 2 killarna som räddade mitt liv. Som plockade upp min mobil ur havet. Jag älskar er ♥♥
 



Halkan på fredag

På fredag ska jag och Maja göra halkan och jag är så sjukt nervös. På torsdag ska min lärare bedömma mig och på fredag är det halkan. Mer nervös än någonsin inför den kommande veckan????

Men det känns skönt att göra den tillsammans med Maja. 
Jag är så himla otaggad på att ta körkort men jag måste liksom tvinga mig själv. Öhh ingen kommer vara gladare än jag när det är över. 





Rooftop

Grym låt av grymma Zara Larsson! 



En dag med krasse

Idag har krasse (mitt och Elins smeknamn på Jack) varit här hela dagen. Som vi lekt och busat. Lekte först här hemma hos oss en massa. Sen tog jag ut Jack på en promenad och så gick vi även till en park för att leka och gunga vilket han tyckte var jätteroligt. Sen gick vi hem igen och lekte ännu mer här. Nyss satt vi på golvet och han fick spela ett bebisspel på iPaden (ladda ned stadens hjältar baby, om ni har någon bebis hemma som ni leker med, riktigt skoj spel för små) och så vände han sig plötsligt om och kramade mig/la sitt huvud mot min axel typ 8 gånger. Det var det gulligaste någonsin :') jag känner verkligen att han älskar mig, han kollar på mig som om jag vore hela hans värld ibland. Det värmer mitt hjärta så otroligt. 

Åh vad jag älskar denna kille. Helt sjukt att kärleken kan vara såhär stark till en sådan liten individ. 
Krasse äter

På promenad. Deras nya vagn är så lätt att styra! 
Älskling 
Helt inne i iPaden 
Hahahahahahha sad face, sötaste på länge ju 



Tack för idag älsk. ❤️️



Odd Molly



Har gjort ett collage med de 4 tröjorna jag har från Odd Molly. 
Från vänster högst upp; 499, 1100, 599, 1100

Älskar alla! Fast den blåa tröjan är varm, sjukt varm. Odd Molly håller verkligen bra kvalité på sina kläder :) fler ska det bli i framtiden! 



Emoji med hjärtögon

Har ni sett något gulligare?! 

Hur löjligt som helst men jag var bara tvungen att köpa detta gosedjur, har ju aldrig sett något sötare i hela mitt liv. 

79 kr på maxi hahaah ❤️️❤️️❤️️


Kolla ögonen 😍 Jack har också såna här stora ögon, ja nästan i alla fall. 

Vill ha elefanten också, fett söta. 



Ich liebe diese tage

Hej på er!
 
Har haft en otroligt stressig dag, var så himla trött och lite irriterad på slutet av dagen. Och så kommer Filip och frågar hur det är med mig, så säger jag då att denna dagen suger så vill han göra mig glad så han klappar mig på huvudet och då kan jag såklart inte motstå att skratta lite och då säger han "ahh se där har vi ett litet skratt! Nu fick jag dig i alla fall lite gladare", alltså lovar, det där gjorde hela min dag :') 
 
Är riktigt trött efter hela veckan. Idag höll jag i so lektionen och det gick bra! Jag är mindre nervös inför varje lektion vilket är positivt. Min handledare sa också att den gick bra så då blev jag självklart glad.
  
Idag lyssnade vi på den här låten, första tyska låten jag tycker är bra?? Den har ett härligt gung och jag diggar den haha. Förstår dock inget??
 
Ja men då har redan andra veckan gått på praktiken. Jag trivs jättebra och då är det bara 3 veckor kvar på denna första perioden, veckorna bara springer iväg. På måndag är det studiedag och då är eleverna lediga (VILKEN LYX) men jag är inte ledig :( Jag ska vara på skolan redan kl 8.30 och så håller det på hela dagen. Oh my,
 
Idag har det inte hänt så mycket, jag har kollat idol och bara chillat hemma. Jag är så himla trött så ska väl snart gå och lägga mig innan jag somnar på soffan..



Coola gänget

Några bilder vi tog utanför Cats.
 
Kasia och Robin
Hade ju blivit en ganska söt bild om Robin inte hade blundat haha
Men de här blev ju rätt gulliga ändå.
Roooooooobin
Sötisar



Cats

Här kommer lite bilder från Cats i lördags. Åh så himla trevlig kväll helt enkelt! God mat och trevligt sällskap. Som jag skrev innan så hade jag och Robin så mycket att prata om, senast vi såg var i december (!!!!) så de 3 timmarna vi var där räckte knappt. Måste göras om snart :) Robin är en av mina absolut bästa killkompisar och jag är så glad att jag känner honom.
 
Jag, mamma, Robin och hans mamma Kasia
Jag beställde såklart in kyckling, som alltid <3333 Så himla gott helt enkelt.
Mammas mat. Cats har underbar mat, värt vartenda krona.
Robin bestämde sig till slut för att köra på 4 små rätter. Såg jättegott ut!
Tjena kompis!
Robin och Kasia, sötisar
Robin och jag, koooooompis
Myspys
Dessert, omg ♥
 
Det var bilderna från den trevliga kvällen :)



TGIF

Slutar praktiken klockan 3 idag, ganska sent för att vara fredag tycker jag.
 
Ska hålla i so-lektionen idag. Önska mig lycka till men det ska nog gå bra hoppas jag. Nu ska jag fixa mig lite innan praktiken. 
 
Hoppas att ni får en bra dag och vi hörs sen när jag kommer hem!
 



Stress i mängder

Stressigaste veckan någonsin!!
 
Jag blev nyss klar med morgondagens lektion. Det är verkligen så sjukt svårt att vara lärare, jag ska berätta i helgen om hur jag upplever praktiken men jag kan säga att jag är helt slut.
 
Eleverna ska ha prov i vecka 40 som jag ska hålla i och vi har fortfarande en mängd att gå igenom så jag känner mig väldigt stressad just nu men det ska nog gå bra till slut. Imorgon börjar jag inte förrän sent = sovmorgon! 
 
Jag lovar att ta igen denna veckans missade bloggning i helgen. Då får ni en massa inlägg!
 
Såhär pigg och glad känner jag mig på livet just nu klockan halv 1 en torsdagsnatt. 
 
Det är så himla mycket att planera och fixa inför varje lektion att jag inte har tid till att göra något för mig själv längre. Och när jag kommer hem så är jag så trött så jag orkar inte röra en fena, somnar liksom på soffan efter kl 19.. Nej inte normalt Caroline.
 
I helgen har jag hemskt mycket plugg :( Måste även plugga inför körkortet eftersom att jag har halkan på fredag!! AHHHHH, ännu mer stress? Pallar inte.
 
Hmm jaja god natt ♥
 
 



07.42

Igår somnade jag kl 21, har inte gått och lagt mig så tidigt sen jag gick i typ 4an?? Var så sjukt trött och hade hemsk migrän. 

Sov i 9 timmar, wow. Men har ont i huvudet idag också tyvärr. 

Ska till praktiken nu, börjar redan kl 8. Vi hörs när jag kommer hem idag. 
Snygg-Selena 

(Detta skulle upp i morse men råkade hamna i utkast, hmm..)



Konferens

Har slutat praktiken nu men onsdagar innebär konferens och idag ska jag vara med på den. Den är mellan 15.30-17 ungefär. Omg är så trött och hungrig :(

Hörs när jag kommer hem!





Kämpar

Kämpar med kommunen, så svårt det är!! Men jag ska nog allt reda ut detta så att eleverna förstår bra hoppas jag :)
Snart väntar sängen. Har så sjukt svårt att komma upp på morgnarna men gör om samma misstag- går och lägger mig för sent kväll efter kväll trots det. Hmm..



Hej tisdag

Praktiken gick jättebra! Jag trivs som fisken i vattnet, har hamnat på världens bästa skola med världens bästa elever. Som jag tycker om de. De säger att jag är en sån bra lärare, undra om någon förstår hur glad det gör mig. Filip och killarna hjälpa mig rulla bort datorvagnen och sen tog de 5 datorer och bar ner så att jag skulle slippa. Hur hjälpsamma och underbara?! 

Idag hade jag 2 lektioner som jag höll i, på båda lektionerna jobbade vi med kommunen och det gick bra, jag är nöjd med min insatts och jag fick bara lite konstruktiv kritik. Sen var det 2 lektioner i svenska där det blev litteraturhistoria. 
Tröjan??? Älskar!
Hade sån sjukt lång lugg, usch mådde jättedåligt över det. Men nu är den klippt, fresh. 
Matchade Odd Molly tröjan med DW klockan, underbart 

Har aldrig fått så många komplimanger för ett klädesplagg som jag fått för denna tröjan idag. Det var till och med en massa killar som sa att min tröja är fin. Taaaaack :) jag älskar den. Köpte den på rean för ett tag sedan men inte använt förrän nu. 

Kan lägga upp bättre bild på tröjan sen om ni vill? 

Alexandra har varit här, hjälpte henne att plugga inför hennes stora prov. Så sjukt ambitiös tjej, ser verkligen mig själv i henne. Åh vad hon kommer få det tufft på gymnasiet, det tar så mycket, både fysiskt och psykiskt på en om man är så galet ambitiös och vill satsa på högsta betyg. Men nu är jag stolt i efterhand, kan kolla tillbaka på mina betyg med stolthet. 

Träffade min darling, åh älskling vad faster älskar dig. Hela jag blir lycklig varje gång jag träffar Jack. Älskade lilla människa. 

Nu ska jag planera lektionerna inför imorgon och sen kolla på idol. 

Tänkte slänga upp lite bilder från cats snart så kika in om en stund. 



Blä

Öhh ni vet en sån dag där alla kläder bara sitter helt fult? Även om tröjan egentligen är hur snygg som helst. Och där håret är hemskt? Det är en sån dag idag. 
Har på mig en ny Odd Molly tröja men usch känner mig så ful idag. 

Och jag hatar mitt hår! Jag har bestämt mig, jag ska återgå till min naturliga hårfärg. No more blond for me. Men det kommer ju ta ett bra tag innan det växer ut. 

Nu börjar snart min praktik. Ha det! 



Give me love

Såg ni idol ikväll? Fanny var så jäkla bra!! Och så gick hon inte vidare?! Utan istället gick Lisa vidare? Alltså usch, folk kan verkligen inget om musik. Fanny har sån sjuk röst, riktigt fin.
 
Oh my så bra, och en Ed Sheeran låt. Sheerans låtar är liksom de finaste som finns, punkt slut. Den killen är sjuk på att skriva och sjunga, sjuk!
 
Nu ska jag fortsätta med kommunen, har några uppgifter kvar att förebereda inför imorgon. Har haft sån hemsk mensvärk hela dagen, vill bara sova :(



Min dag

Jag höll idag i min andra lektion och det gick jättebra! Min handledare hade inget att anmäka om, hon tycker jag sköter mig jättebra och det gjorde mig så glad! Eleverna gav mig också beröm så det känns jättebra. På svenskan jobbade vi med litteraturhistoria och studieteknik, jätteintressant. 
Är sjukt trött nu 
Ska planera morgondagens lektioner och ikväll blir det idol!

Körlektionen gick bra idag. Gick som sagt sjukt dåligt förra gången men idag sa han att jag får göra halkan, woho. 
Träffade min älskling 
Hihi puss baby

Det är helt sjukt hur mycket han älskar mat hahaha 
Nej nu ska jag gå och hålla på med kommunen.



Hej måndag

Praktiken gick toppen. Nu sitter jag pp körskolan, ska ha körlektion kl 16. Gick åt helvete förra veckan så jag hoppas att det går bättre idag.. 
Ska passa på att göra lite av allt jag har att göra idag, usch lite ångest. 



Nu vecka

Nu kör andra veckan på praktiken igång. Första veckan gick riktigt snabbt och denna veckan ska jag undervisa mycket så det ska bli roligt. 

Jag ska faktiskt resan hålla i en lektion idag nu på morgonen, so för 8A. Är supernervös!
Selena Gomez, åh herre så vacker. Helt galet!! 



Planering

Planerar veckans lektioner och herregud vad svårt det är!! Innan dess rättade jag en massa böcker och nu kämpar jag även med att hitta rätta svar på kommunens hemsida för eleverna ska jobba med det hade jag tänkt och då måste jag ju veta var man kan hitta svaren också. Öhh så jobbigt detta är!



Röstkort

Hej söndag! 

Jag har så mycket att göra idag, söndagsångest på hög nivå. 

Idag är den ju den 14 september 2014 vilket innebär val till riksdagen. Jag ska snart iväg och rösta, till väster i aulan för det är där vi blivit placerade. Älskar ju allt som har med väster att göra så det är chill. 

Glöm inte att rösta du heller! Om du har åldern inne dvs och uppfyller kraven. 
Detta är första gången jag får rösta. Känner mig vuxen. 



Bra kväll

Så bra kväll! Jag och Robin hade så mycket att prata om så min mat hann kallna hahah. Men när jag trivs med att prata med någon så är jag sjukt social, då kan jag prata och prata och prata..

Jag lägger upp fler bilder imorgon för nu ska jag snart sova. 




Cats

Nu ska jag till Cats och äta med Robin. Saknade vän!! Ska verkligen bli riktigt roligt. 
Öl som jag köpte i Spanien till Roooobin 



Q & A

3 frågor och svar: 
Svar: det är en tröja från h&m, från träningsavdelningen. Sjukt skön!! Och billig :) och så älskar jag färgen 
Här är en bättre bild på den tröjan 
Svar: har några månader kvar på den. 

Svar: haha nej varför skulle det? Betalade ju inget när jag köpte den ;)



Livet som tjej

 
 Tänker



Hej fredag

 
 
Nu är jag helt utslagen på soffan, så äckligt trött efter hela veckan. Men åh vad jag trivs. En vecka har gått och jag har redan lärt mig så himla mycket och haft så kul. 
 



Praktiken

Ska ju hålla i min första egna lektion idag men jag har så sjukt ont i huvudet så jag vill bara hem och sova. Fyfan vilken migrän jag har idag :( helt äckligt galet. 

Kommer ju gå skitbra om jag kommer må såhär. Ska droga all medicin jag har med mig. 

Sitter i alla fall och rättar nu, baksidan med att vara lärare. 



Fabian och brandsläckaren

Den 4e dagen på praktiken har gått och jag är nog tröttare än någonsin. Satan vad jobbigt det är att vara lärare! Hör jag någon som säger "det är så chill att vara lärare, en massa lov" då går jag helt seriöst fram och slår personen. Det är allt annat än chill! Det är ständig stress, det är högljutt, det är kontakten med föräldrar, det är möten, konferenser och konflikter som ska lösas. Betyg ska sättas, utvecklingssamtal ska ske. Prov, uppsatser och en mängd uppgifter ska rättas vilket tar timmar. Prov ska konstrueras och alla lektioner ska planeras. Det är inget jobb man lämnar så fort man slutat för dagen, nej det är ett jobb man ständigt har med sin hemma varje dag. Det är bland det jobbigaste. Och lönen är seriöst skit för lärare, hur ska jag klara mig på en lärarlön i framtiden? 
 
Idag jobbade vi med studieteknik. Och sedan började vi med renässansen och avslutade med författararbete. Har haft svenska hela dagen. 
 
Har förberett saker hela kvällen här hemma. Idag fick jag 20 böcker att rätta, har rättat 6 och ojoj vad jobbigt det var. 
 
Imorgon ska jag hålla i min allra första nervös, är så nervös så jag tror jag svimmar. Men måste intala mig själv att det kommer gå bra. Snälla, önska mig lycka till!
 



School

På väg till praktiken. Börjar kl 8 och idag är en lång dag. 





Praktik dag 3

Behöver jag skriva att jag är trött? Skriver det i alla fall, jag är galet trött. Ännu en dag på praktiken har gått. Jag trivs och det är roligt men väldigt krävande och stundtals jobbigt. Jag trodde inte det skulle vara såhär tufft. 

Idag hade vi svenska med 9orna, de jobbade vidare på sina författararbeten, ganska kul lektion! Sen var det 8a och B och de hade en so tävling, superkul faktiskt. Och sen avslutade vi dagen med lite läsning och diktskrivande på Ranelidstiden. De skulle skriva de vackraste ordet de vet på en lapp och sen sammanställdes alla orden så skulle de skriva en dikt utifrån orden. Kan ju säga att fotboll, chips, choklad, sex och boobies fanns med. Alltså hahahaha wtf. Ja det blev i alla fall många skratt. 
Har sett ut såhär idag. 

På fredag ska jag visst redan undervisa, omg är så nervös. Jag ska tydligen hålla i alla so lektioner under 3 veckors tid som handlar om kommunen och sen ska jag avsluta med ett prov. Jag känner mig riktigt nervös. Hela kvällen idag har jag läst i so boken, antecknat och försökt planera lite. Får fortsätta imorgon för nu behöver jag lite sömn innan nästa dag. 



Frågor och svar

Tänkte svara på några frågor från ask här på bloggen. Några mer normala än andra.

Svar: visst, jag tappade en del hår sist när jag färgade men jag har fortfarande väldigt mycket hår kvar, mitt hår har alltid varit tjockt och det är fortfarande tjockt, även om det är tunnare än innan. Detta var ju bara en himla onödig kommentar? Och mitt hår växer så sjukt fort & jag är otroligt nöjd med mitt hår. Älskar det. 

Svar: vad roligt! Då fortsätter jag med det :) 

Svar: hehe man tackar så mycket! Roligt att du gillar min blogg. Den frågan kan jag inte riktigt svara på men personligen tycker jag att vardagsbloggar är roligare att läsa än typiska modebloggar, saknar tex Kenzas vardagliga inlägg sjukt mycket! Så du kanske också gillar att läsa om vardagen :)


Svar: var på praktiken då så det gick tyvärr inte. Men vad vill du att jag ska blogga om? Något speciellt? Kom med förslag så lovar jag att skriva ett långt inlägg :*


Svar: vadå materiell? Jag älskar att shoppa och jag kommer aldrig sluta med det. Men 98% av min garderob består av budgetkläder?? Kläder jag köpt på rean i Polen som kostar typ 50 kr? Jag älskar shoppa budget, såklart att märkeskläder är fett fint men jag köper hellre 10 billiga kläder än ett dyrt plagg. Men när det gäller väskor så köper jag hellre en Marc Jacobs väska som kostar 4000 kr, som är i äkta skinn och som jag kommer kunna använda i minst 15 år istället för att köpa en väska för 400 kr som går sönder efter 5 veckor. Förstår du min poäng? Jag använder endast mina MJ väskor, underbara väskor som jag är helt kär i. Så jag väljer att lägga mer pengar på en väska i bra kvalité än på en skitväska från h&m. Och min blogg handlar om min vardag med inslag av mode? Mina läsare tycker det är jättekul att se vad jag shoppat, det är ju därför jag lägger upp det? Om du stör dig så tycker jag gott att du kan sluta läsa min blogg. Jag lägger mina egna pengar på vad jag vill och jag förstår inte varför du lägger dig i det? Det är mina pengar som jag tjänar ihop själv så vad har DU med saken att göra? Och nej jag känner mig inte finare med dyra saker för ännu en gång, 98% av garderoben består av budget. Sköt dig själv och dina inköp istället och sluta bry dig så himla mycket om andra. Jag kommer aldrig att sluta shoppa, vad du än säger. Kunde inte bry mig mindre faktiskt. 




Stilikon

Underbart snygg jacka Kenza har på sig! Den är från Rita Oras kollektion för Adidas. Hade jag haft pengar att lägga på shopping just nu så hade jag lätt köpt den för den är helt stunning men måste spara mina pengar nu, bla till Polen, Grekland och London så nu blir jag en spara i några månader framåt.
 
Tightsen från Ivy revel är också grymt snygga.



Sjukt rolig dag

o



Mot skolan

God morgon! Dags för ännu en dags praktik. Såhär såg jag ut igår. 


Tröja från Odd Molly

Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs när jag kommer hem :) 



Praktik dag 1

Hej på er!

Jag är helt slut efter praktiken, så galet trött. 

Igår var ju min första dag på praktiken. Jag "känner" ju redan de flesta elever på skolan, inte 7orna dock, så det är faktiskt himla skönt. Min handledare är väldigt duktig, jag har redan lärt mig saker av henne efter bara 2 dagar. Det är verkligen annorlunda från att vikariera för nu får jag se hur en riktig lektion går till och med all planering bakom. Jag skriver ner tips i ett block och även lite om vad som hänt varje dag så att jag kommer ihåg det till sen när vi ska diskutera i skolan. 

Igår var ju då första dagen och jag gick mest med och kollade. På samhällskunskapen skrev elever frågor till de olika partierna som står i valstugorna på torget i Hässleholm och sen jobbade de med frågor i boken så fick jag gå runt och hjälpa dem med frågorna, så himla kul!! Sen var det debatt i aulan och därefter klassråd som jag bara var med och observerade på och till slut en svenska lektion med 8orna. I början på lektionen har de alltid tystläsning i 10 minuter vilket jag tycker är toppen! Det ska jag verkligen ha med mig i framtiden. Nu jobbar de med litteraturhistoria så det blev bla en film om medeltiden. 

Jag fick reda på att min handledare vill att jag ska ta hand om nästa avsnitt som är kommunen, planera upp alla lektionerna och avsluta med ett prov. Fick panik??? Ska jag göra ett prov?! Haha herre, är sjukt nervös men det blir väl säkert bra ändå hoppas jag. Hon vill även att jag ska hålla i en epok och leda de lektionerna. Nervös! 

Men skolan är hur fin som helst och eleverna är underbara, åh vad jag gillar dem. Jag trivs! 

Ja det var en beskrivning av min första dag på praktiken. Tycker ni det är intressant att läsa? Vill ni att jag ska skriva såhär lite om hur dagen sett ut? Hur det har gått och vad jag har fått göra? Skulle verkligen uppskatta om ni skrev ja eller nej i en kommentar här på bloggen eller på ask.fm/carro93 så att jag vet om jag ska fortsätta med det eller inte. 
Såhär såg jag ut första dagen 
Trött tjej efter en hel dag, tar så mycket på krafterna! 
Träffade min älskling en snabb runda. Tog en jättesöt bild på honom på snap men glömde spara den och nu är den borta :( 



PrayforOsselo

m



Dags för praktik

Idag börjar min praktik! Jag börjar redan kl 8.00 med so. Under en vecka ska jag ha 6 så lektioner och 12 lektioner i svenska. Även klassråd och Ranelidstid vad det nu är?? 
 
Jag älskar både svenska och so så det är helt perfekt. Nu de två första lektionerna denna morgonen ska jag bara vara med och observera och sedan på rasten ska jag och min handledare sätta oss ner och gå igenom hur vi ska planera veckorna. 



Diabetes

Jag skriver ett tal som skulle redovisas i fredags men eftersom jag varit sjuk hade jag inte ens ork att skriva talet men nu måste jag ta tag i det! 

Det ska vara ett tal om något ämne man tycker är viktigt. Det stod helt stilla i min hjärna, så jag skrev på ask om någon har några idéer? Och någon minut senare fick jag en ny fråga där det stod att jag ju kunde skriva om diabetes? Vilket toppenförslag! 

Jag vet inte om du som skrev det läser min blogg men i så fall tackar jag så mycket för din idé. 
Så, ett tal om diabetes blir det alltså. Diabetes är ju en väldigt stor del av mitt liv och därför är det ämnet otroligt viktigt för mig. 



Wantie

Hade någon gett mig 100 000 kr och sagt "varsågod, nu måste du handla för alla de här pengarna på BARA Odd Molly hade jag varit klar 5 minuter senare. Så pass mycket fint finns det på Odd Mollys hemsida. Jag är bara helt kär i kläderna, så fruktansvärt fina så jag orkar inte.
 
Åh vad jag vill ha denna tröjan :( och hundra andra saker på hemsidan.
 
Någon som skulle vilja ge mig 1895 kr? Det är nämligen så mycket denna skönhet kostar.



Bebo

Nu är min kalender fin! Såklart pryder Jack den, nu kan jag kolla på min älskling när som.❤️️





PRAKTIK

Imorgon börjar min praktik som jag ska ha i 5 veckor först och sen är det cirka 1 månads paus och sen är det ännu 5 veckor som gäller. Detta är absolut första gången vi är ute på praktik vilket jag anser är ganska sjukt eftersom att jag nu är inne på 3 året på lärarutbildningen.
 
Men trots att jag varit ute innan så är jag väldigt nervös inför praktiken. Hur kommer det att vara? Vad ska jag få göra? Ska jag bara stå där och kolla eller kommer jag att få undervisa någpt? Sen (jag vet inte när) så kommer universitetsläraren ut till skolan och är med på lektionen som jag ska hålla i. Jag dör så nervöst det är!!!! Och så ska jag ju följa efter min handledare i 5 veckor vilket kan vara ganska så jobbigt, kommer känna mig som en jobbig svans som följer efter överallt. 
 
Jag är även nervös över hur jag ska klara heldagar med min migrän. Det är dagar från 8-16 och jag är faktiskt rädd för hur det ska gå. Kommer ju ha så äckligt ont varje dag :( Men hade jag fått praktik i Helsingborg hade det inte funkat, aldrig i livet. Nu slipper jag åka tåg på ännu 5 veckor.
 
 



Tråk

Ska träffa Robin nästa vecka istället, vi flyttar fram cats en vecka. Wiho, ser fram emot det!
Naww, finns <33333

Mår ännu sämre idag än vad jag gjorde igår. Hur är det möjligt?? Ska fortsätta med att ta det lugnt nu och gå och lägga mig tidigt. Vill må bättre imorgon så att jag kan ladda upp inför praktiken, känner mig väldigt nervös inför den.

Igår gjorde Ebba min kväll. Jag har precis lärt känna tjejen och hon är bara så sjukt bra. Hon skrev till mig "du är ännu underbarare än vad folk har sagt". Ebba, du är så himla fin. Åh vad jag gillar den tjejen. 

Världens bästa Ebba <3

Vad gör ni ikväll? Har ni tråkigt så kan ni ju gärna underhålla mig på ask.fm/Carro93 eller på kik caarro93 eller snap carro1993



ODD MOLLY LOVE

Beställde 2 nya tröjor från Odd Molly idag hihi, nu är jag inte säker på att jag kommer att behålla båda men jag hoppas såklart att de passar för tröjorna är riktigt snygga.
 
699 kr
595 kr



New in

Här är bättre bilder på min Odd Molly tröja, den är från nelly.com och kostade 595 kr. 100% bomull och verkligen världens skönaste tröja som är grymt snygg till ett par tajta jeans. Love it!
 
Odd Molly har verkligen blivit mitt nya favoritmärke, har 4 plagg därifrån nu ♥
 



Sad

Blev tvungen att ställa in middagen, fan! :( 

Saknar min fina kompis!!

Åh depp mode on. Men nu måste jag försöka bli frisk till måndag. 



Mår inte bra

Hej!

Usch jag mår inte bra. Är så täppt i näsan att jag verkligen inte kan andas och pga det har jag kontant migrän, alltså sån migrän så det gör helt sjukt, obeskrivligt ont. Jag kan inte andas, seriöst. Men varför skulle jag bli sjuk just nu?????

Hade så roliga planer för idag att jag blir ledsen bara jag tänker på det. Ikväll skulle jag till Björket med Maja och ett helt gäng till och innan dess till cats med Robin & hans mamma. Björket är ju 100% säkert att jag missat för drar jag dit kommer jag helt säkert bli riktigt svårt sjuk och jag får bara inte missa praktiken. Men jag vill så gärna träffa Robin och jag hatar att behöver ställa in planer. Men mår ju inte bra. Åh får se hur jag gör. 





Mår hemskt

Helvete vad jag mår dåligt. Igår var en hemsk dag och problemet är att jag inte vet om det är biverkningar efter tabletterna eller om jag åkt på en rejäl förkylning. Har feber, galet ont i halsen, hemsk snuva, migrän och mår riktigt illa. Igårkväll spendetade jag vid toastolen och spydde och spydde tills det kändes att jag kräkte ut hela kroppens innehåll. Sen satt jag på golvet och bara skakade. Så jag vet inte riktigt vad det är med mig. 

Kan inte åka till skolan idag och vi ska ha muntligt föredrag och jag har verkligen panik och ångest. Har inte ens kunnat skriva det eftersom jag mår så himla dåligt. Gick upp för att mejla läraren nu.

Jag har även panik över min praktik som jag börjar på måndag. Jag måste dit!!!!! Men när jag är sjuk klarar jag mig inte så bra som andra, jag känner folk som kan vara i skolan trots att de har feber. Men eftersom jag har diabates tar jag allt så sjukt mycket sämre. Så när jag är sjuk så är jag helt utslagen, alltså det är verkligen hemskt. 

Ångest :(

Har inte ens någon rolig bild att bjuda på.



Stressig dag

Hej!

Förlåt för superdålig bloggning de senaste dagarna men jag har mått riktigt dåligt tyvärr. Idag vaknade jag ju med sjuk migrän som höll i sig hela morgonen, förmiddagen, eftermiddagen och kvällen. Grät när jag kom hem för jag hade så ont. 

Idag har jag jobbat hela dagen, har varit en riktigt stressig dag vilket inte hjälper mot min migrän direkt. Nu är jag riktigt trött men jag gillar den tröttheten man känner efter en hel dags arbete, allt hade dock varit så sjukt mycket lättare utan migrän. Livet hade varit bra då.

Idag jobbade jag först på väster fram till lunch. As kul att få träffa alla igen! Nora gömde sig bakom trappan och varje gång någon kom upp för trappan så hoppade hon fram och skrämde vartenda en. Alltså hahahahahahaha vad vi skrattade! Elliot och Albert blev så sjukt rädda, riktigt roligt och det tyckte även de så det var ju tur. Hade en av de nya 7orna för första gången idag, gillar dem!! Ska bli kul att följa deras utveckling, alltid spännande med en ny klass. 

Efter lunch så jobbade jag på fritids fram till klockan 17. Vi var i skogen, öhh hatar skogen! Får typ panik där haha. Kunde inte hitta dit heller men på vägen dit träffade jag Isak från 5an och några av hans kompisar, de erbjöd sig att följa mig till skogen och ta en längre väg för att komma hem. Alltså hur snällt är inte det???? Så vi snackade hela vägen till skogen, riktigt schyssta killar och folk nu för tiden mognar mycket snabbare så det kändes som att ha en konversation med en kompis. Uppskattade deras hjälp enormt i alla fall! 

Barnen på fritids är så himla gulliga och de verkar tycka om mig jättemycket. En liten kille sa såhär: vilken skola ska du jobba på sen när du blir lärare? För den skolan vill jag gå på. Alltså hur gullig??? De vill leka hela tiden och en annan pojke tyckte om mig så mycket så han frågade när jag kommer tillbaka nästa gång. Sånt värmer lite i hjärtat :') jag älskar att jobba med människor, jag älskar att jobba överhuvud taget. 

Idag fick jag även mitt schema till min praktik, kommer bli nice! Långa dagar dock och många lektioner men det är med riktigt roliga klasser så det kommer bli toppen. 

Dagens. Tröjan är ny och kommer från Odd Molly, 599 kr och verkligen den skönaste tröjan någonsin!
All black 

När klockan var 4 och jag hade 1 timme kvar på jobbet då var jag såhär trött på allt, då ville jag och min migrän gå och lägga oss. 

Jag har btw fått licensen till mina nya tabletter!! Väntat hela sommaren så ÄNTLIGEN säger jag, så sjukt glad. Tog den första tabletten idag. Tabletterna är förbjudna i Sverige så man måste ha speciellt tillstånd men med min situation så fick jag tillståndet. Massa läskiga biverkningar dock, mår inte så bra nu. Imorgon ska jag till skolan. 

Sov gott :)


Mitt hår vill ofta inte som jag vill 



Onsdag

Vaknade med sån sjuk migrän, usch morgonen har varit hemsk. Men jobbet ringde så nu är jag här men huvudet dunkar som bara den. Ahh jag måste verkligen börja sova flera timmar per natt för jag är galet trött när jag vaknar. 
Har på mig en ny Odd Molly tröja, blivit mycket Odd Molly på sistone :)
 



Jobbig dag

Öhh vad jag har ont i huvudet!! Alltså orkar inte med detta livet mer :(

Har sovit sovit sovit idag men det är fortfarande inte bättre? Usch. Jag trodde min praktik börjar på tisdag men den börjar tydligen redan på måndag?? Ojdå, där ser man. Bestämde träff med min handledare på väster idag, hon fyllde i alla viktiga papper som jag ska lämna in till skolan så nu är det gjort. 
Fortfarande inte hittat mina nycklar :( = ledsen Caroline 

Ska snart soooova, eller klockan 12 för kl 11 är ett program jag måste se. 



Dagen

Överlevde dagen på jobbet trots sjuk migrän. Men fritids är väl inte favoritstället dock men det funkar. Var helt slut när jag kom hem och huvudet dunkar fortfarande. Kunde inte alls somna igår?? Somnade vid halv 4 tror jag, sjukt. 
Osminkad, palla sminka sig.. Så jobbigt 

Dagens. Allt är nytt från Polen 

När vi kom hem så väntade brorsan och Jack på oss utanför dörren. När Jack såg bilen sprang han fram till oss på sina små ben, bättre välkomnande går inte att få.
Världens gosigaste!

Brud magnet, Ohja det kommer han bli! Så sjukligt söt så jag orkar inte. Bara kolla på hans vackra lilla söta ansikte. Åh Jack betyder allt för mig. Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Idag la jag mig på mattan och låtsades sova, då kommer han fram och petar på mig med sina små fingrar så att jag ska "vakna", alltså älskling <33333

Jag har tappat bort mina nycklar, wtf. Ingen aning om var de är?? Borde vara hemma men jag kan ej hitta de?? Och där är nycklar till skolor & hemnyckel. Åh har letat i 2 timmar utan resultat. 

Nej nu ska jag snart sova, har as ont i huvudet. 




Jobb

Jobbar på fritids nu mellan 12-16.30. Har sån äcklig migrän så jag vill gråta men hade lovat detta för någon vecka sedan så kan inte bara säga nej nu. 
Har på mig en ny tröja idag från Polen :)
Ha det!