slide show

Vägled mig

Jag velar såå fram och tillbaka. Ena sekunden har jag bestämt mig och andra inte. Vad handlar detta om då? Jo mitt hår. Jag är mörkbrun naturligt men har under många, många år slingar blont. Jag älskar att vara blond men det finns också så många nackdelar med färgat hår. 

(null)
(null)
Här var mitt hår precis i början av mina experiment. Ni ser ju, det var långt, tjockt och friskt. 

Under åren har jag färgat det mycket och en period var det väldigt viktigt för mig att ha extremt ljust hår, detta resulterade i att jag tappade cirka hälften av mitt hår. 
(null)
Mitt hår när det mådde som allra sämst, vad är detta för stripor? Fruktansvärt. 
(null)
Här klippte jag av väldigt mycket, ni ser ju hur mycket jag egentligen hade behövt klippa av till för att komma till det friska håret. Jag har aldrig någonsin känt mig så ful som i detta hår, det var hemskt. 
(null)
(null)
Det växte sakta men säkert. En sak jag verkligen vet är att jag absolut inte trivs i kort hår, känner mig extremt ful i det. 
(null)
Hjälp, att det ens finns sådana här fula bilder på mig på nätet 🤨😂 Ni ser ju håret, katastrof. 
(null)

(null)
När det hade växt till sig lite fick jag ett ryck och färgade det ombre. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha ljust eller mörkt hår tydligen. I och med att jag hade lugg såg detta katastrofalt ut och jag blev inte alls nöjd. 
(null)
Efter några veckor färgade jag det helt mörkt istället men jag kände mig extremt missnöjd. Det var inte min riktiga hårfärg och jag kunde knappt kolla mig i spegeln så mycket jag hatade det. 
(null)
Det är kanske kombinationen mellan att det inte var min naturliga hårfärg, luggen och det korta och rätt tunna håret som gjorde att jag inte trivdes. Tycker ni jag passade i brunt? 
(null)

(null)
Kort därefter började processen att bli blond igen och då fick jag stå ut med någon slags äcklig mellanfärg. Detta var nog den värsta perioden, fyfan vad jag hatade min hårfärg här. 
(null)
Efter många färgningar var jag blond igen och jag älskar det. 

MEN nu till mitt dilemma. Jag trivs jättebra i ljust hår men jag kommer aldrig mer kunna få så ljust som på denna bilden då det sliter alldles för mycket. Jag vet att jag har en jättefin naturlig hårfärg, riktigt mörkbrun och glansig. 
(null)
(null)
Jag har verkligen exakt likadan hårfärg som min mammas naturliga. På dessa bilder har mamma (till höger) sitt naturliga bruna hår och min färg är exakt likadan. Hur söt var hon inte, är avis 🥺🥺🥺🥺

Jag är SÅ sugen på att låta min naturliga hårfärg växa ut. Fördelar och nackdelar: 

+ Friskare, tjockare och längre hår 
+ Glansigare hår 
+ Slipper lägga en massa pengar på att färga det 
+ Förhoppningsvis lättare att borsta ut 
+ Det är en fin färg 
+ Slutar förhoppningsvis tappa så mycket hår 

- Jag vet inte om jag kommer trivas 
- Jobbig process att låta det växa ut, kommer ta år och vara fult under tiden 
- Jag kommer sakna blonda färgen 
- Jag är nog snyggare i blond 
- Kommer se tröttare och blekare ut?? 

SÅ, vad väger upp? Jag vet inte 😭😭 
(null)
Detta är det värsta, jag bävar för att tvätta mitt hår varje gång för vet att det blir ett helvete när jag ska borsta ut det. Det är omöjligt och vidrigt att borsta ut. Jag hatar det!!! Det tar 15 min att tvätta mitt hår men 40 min att borsta ut det, varje gång. En del hår har gått av på mitten under tiden jag försökt borsta ut det för att det blir sådana virvlar som till slut inte går att borsta ut. 

Jag ska till frisören nästa vecka och måste då ha bestämt mig för hur jag ska göra. Färga eller låta det växa ut? 
(null)

(null)
Såhär ser mitt hår ut idag. Utväxten är stor, väldigt stor för jag har inte färgat på 9 månader. Jag vill ha tjockt hår igen för det är så viktigt för mig. Just nu är det inte så tjockt och jag tappar verkligen så mycket hår. 

Världens beslutsångest. Hjälp miiiig. Vackraste ställena jag sett

Alltså åhh, igår gick jag igenom lite USA bilder och blev så himla lycklig i hela kroppen. Jag blir det varje gång jag tänker tillbaka på denna resa. Det var verkligen de 12 bästa dagarna i mitt liv. Så många fantastiska platser jag var på under dessa dagar. Jag trodde inte ens det fanns så fina ställen på jorden 🥺 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

#4 BADRUM

Jag börjar äntligen, äntligen komma allt mer i ordning i lägenheten. Nu är det verkligen bara små detaljer kvar och ett par saker som ska köpas men de flesta rummen börjar bli helt komplettera. Fantastisk känsla. 

Jag har tidigare visat er hallen, walk in closeten och köket. Nu kommer nästa rum, badrummet. Jag har alltid drömt om ett stort och luftigt badrum och det kan jag verkligen säga att jag fått! Badrummet är jättestort, jag vet inte på hur många kvm men alla som hälsar på och ser badrummet blir förvånade över att det är så stort. 
(null)
Jag älskar mitt badrum och jag älskar vartenda detalj jag har här inne. Att det är ordning och reda är superviktigt för mig. Allt har sin plats och jag städar badrummet så ofta haha... 
(null)

(null)
När man kommer in finns det till vänster ett handfat med förvaring och spegel och till vänster tvättmaskin och torktumlare. Så skönt att slippa dela med andra! Dock blir det extremt dyrt att tvätta, då det är kallhyra här. 
(null)
Älskar den gråa bänkskivan. Grått överlag är ju bland det finaste vi har här i livet när det kommer till kakel och liknande. 
(null)

(null)
Trä, rosa, grått och svarta detaljer är det som är färg-och materialskalan i badrummet. Så nöjd med hur allt detta passade ihop, trots att allt är från olika affärer. 
(null)

(null)
Varför inte dekorera med lite snygga sminkprodukter?
(null)

(null)
Älskar krokarna! En sådan liten detalj som gör så mycket. 
(null)

(null)
Älskar, älskar!! Detta blev precis som jag hade tänkt mig. Rullade handdukar högst upp, som aldrig kommer att användas utan de ska bara ligga där som dekoration. En snygg tvålflaska, samma sak där. 
(null)
Lyckades hitta en matchande tvättkorg i bambu, kär. 
(null)
Jag har alltid velat ha dusch men nu när jag har det istället för badkar, alltså åhh jag kan inte förklara med ord hur mycket jag saknar badkar!! Gillar inte alls att duscha utan badkar är verkligen något jag kommer sakna varje gång. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Ja, även tandborsten och muggen matchar 😄
(null)

(null)

(null)
Lugnet i kroppen när det ser ut såhär. Åh nej, märkte precis att den gula handcreamen inte står rakt hahah, ska fixa direkt!! Överst har jag hårvårdsprodukter, underst intimprodukter, handcreamer och sminkborttagning plus ansiktskräm. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Verkligen såå nöjd med badrummet. Det enda som ska fixas är en duschhylla. Jag beställde hem den perfekta, som ramlade ner efter 2 dagar... Jag måste reklamera den, så drygt när sådant händer. 

Jag hade dock varit ännu mer nöjd om kaklet på väggen också hade varit grått, det gör så mycket. Det var det i andra lägenheter jag kollade på, också från K-fastigheter och det är sjukt snyggt. Om jag köper något i framtiden så blir det lätt gråa väggar i badrummet, och badkar. Två favoriter

Två favoriter i mitt vardagsrum. 
(null)

(null)
Dekorationsstege från Mio och apan från Kay Bojesen, ääälskar den så mycket!! Tips x 2

Måste tipsa om två produkter som verkligen underlättar städningen. Jag har typ blivit besatt av att noppa mina golv, gör det varje vecka haha... Finns det något jobbigare än en vanlig mopp man måste vrida ur vatten från? Spraymopp heter lösningen och är så bra!! 
(null)
 
(null)
Man fyller med vatten och medel, sedan är det bara att trycka vid handtaget och så sprayas det på golvet. Rekommenderas starkt. 
(null)
Som ni ser samlas allt damm upp i denna behållaren, som man sedan tömmer. 
(null)
 
(null)
Ett av köpen till lägenheten som jag är som allra mest nöjd över är min sladdlösa dammsugare. Jag kommer aldrig någonsin i hela mitt liv köpa och använda en dammsugare med sladd igen. Ergo rapido från Electrolux är detta. Det är verkligen en extremt stor skillnad på dammsugare med sladd och utan. Denna underlättar städningen så mycket. En laddning räcker till hela lägenheten. Den är inte tung och släpper inte ifrån sig varm luft så man kan städa lugnt utan att bli varm. Det leder också till att man, eller i alla fall jag, dammsuger mycket oftare. Så fort det är stenar vid hallmattan, damm någonstans eller smuts på golvet kör jag en runda med dammsugaren. Bästa köper eveeer. Senaste

Mina senaste nya inköp till lägenheten. Jag har verkligen blir besatt av inredning och har köpt alldeles för mycket men who can blame me, det finns ju så mycket fint 🥺😍
(null)
Så fin vas! Älskar skulpturer av kvinnokroppen, tycker det är så vackert. Rumpa, bröst och mage - kvinnokroppen 💗
(null)
Vet inte riktigt vad detta är men jag tänker ha den som dekoration. Var vet jag inte men hittar nog en plats. 
(null)
Det är ju snart påsk så känns som jag behöver lite påskpynt i alla fall. Jag är inget fan av påsken, mormor dog under påsk så det är alltid en jobbig högtid för min familj. 
(null)
HUR FIN?! Älskar, älskar. Jag satte i två pampas, jag tror jag ska ha den i badrummet men kanske i vardagsrummet? Det beror på om den kommer passa in på min tv bänk som kommer i veckan, annars får den stå i badrummet. 
(null)
Växten köpte jag igår och vasen är också ny, den är liten och passar perfekt på mitt nya soffbord. 
(null)
Fullkomligt kär i denna lilla ljuslykta, även denna står på soffbordet. 
(null)
Min besatthet av ansikten fortsätter haha... Men hur fin är inte vasen? Den ska stå på golvet med pampas i :-) 
(null)

(null)
Det blev gardiner i sovrummet, så himla nöjd med dessa. Ljusgrå och jättefina. Dock vill jag sätta gardinstången en bit från fönstret istället så att jag kan dra undan gardinerna från fönstret helt om jag vill. Details

(null)
Detaljer från mitt soffbord, det blev precis som jag ville 💗
Lägenhets Q&A

Här kommer svaren på alla frågor jag fick till lägenhets Q&A:en. Om ni har fler frågor så är det bara att skriva så gör jag fler liknande inlägg. ♥
 
Hur blev walk in "closeten"?
I inlägget lite längre ner har jag lagt upp bilder på hela WICen ♥
 
Vart någonstans är det du bor?
I nybyggda hyresrätter i Hässleholm, Skåne. 
 
Hur stor är lägenheten?
Det är en 3a på 75 kvadrat.
 
Vad är din favoritdel med din lägenhet och har du någon favorit när det kommer till inredning?
Hmm, jag måste nog säga vardagsrummet då det är där jag spenderar mest tid i och jag älskar min soffa. Mitt sovrum är jag också väldigt nöjd med. När det kommer till inredning är jag besatt av ansikten haha... 
 
Vill se bilder på ALLT i lägenheten!
Kul!! Det kommer 😃
 
Kan du inte visa bilder på din mammas lägenhet med?
Jag frågade henne och svaret är ja, när allt är klart i hennes lägenhet. 
 
Var får du inspiration till inredning ifrån?
Jag har faktiskt nästan inte alls kollat på några inspirationsbilder utan jag visste att jag vill ha en modern och ljus stil med inslag av sammet och trä. Jag började med att bestämma mig för vilka stora möbler jag skulle köpa (säng, matbord, matstolar och soffa) och sedan har jag utgått från det och köpt saker jag tror kommer passa och framför allt köpt sådant jag gillar och tycker är snyggt. Jag är väldigt nöjd med hur jag fått till det. 
 
Vad lagar du för typ av mat nu när du flyttat hemifrån?
Jag hatar laga mat, det är verkligen bland det värsta jag vet haha...  Jag har köpt en airfryer, så det blir en del kycklingfilé från den. I övrigt håller jag det ganska enkelt och jag lagar mest basic vardagsmat. Jag önskar att jag tyckte det var kul att laga mat men nej tyvärr. 
 
Några möbler som inte är på plats än?
Ja. En stor matta till vardagsrummet, kanske någon liten bokhylla, ett sidobord, en lampa till hallen, övrig belysning för det är så mörkt i min lägenhet och en taklampa till sovrummet. Ja det var nog det! Sedan lite småsaker, annars har jag allt annat tror jag :-) 
 
Vilken stil skulle du säga att du har på inredningen?
Ljus och modern stil men inte steril. Jag hade nog sagt att den är kvinnlig men classy, jag gillar verkligen inte "tacky" detaljer om man säger så. Kommer man hem till mig märkt det nog att det är en tjej som gillar inredning som bor här. 
 
Bästa och sämsta köpet? 
Bästa är lätt min soffa, älskar den så mycket!! Sämsta är en del... Jag köpre tyvärr en hel del saker som visar sig inte passa in här och det känns surt. Allra värst måste nog ändå vara alla 12 likadana hyllor jag köpte på IKEA, inte en enda passar och de är helt omöjliga att sälja. 
 
Har du haft besök hemma hos dig än och i så fall hur många personer? 
Ja det har jag. Jag har utöver min familj haft 6 personer över sammanlagt. 
 
Kanske en titt in i badrumskåpet? 
Blir lugn i hela kroppen av en sådan här ordning haha...:-)
 
Äter du och din mamma ihop fortfarande lite då och då?
Ja absolut. Fredag, lördag och söndag brukar vi äta middag tillsammans. Jag blir ju för tusan deppig av att sitta själv hemma varje kväll. Under veckordagarna äter vi tillsammans någon dag men för det mesta fixar jag mat på egen hand. Jag är för trött för att gå över till mamma och mamma orkar inte gå över till mig haha...:-) 
 
Vad var det allra första du köpte till den nya lägenheten?
Allra första beställningen var nog från Ikea och innehåll tvålpump, tallrikar och sådana småsaker. När det gäller möbler så var stolarna till matbordet det första, jag visste precis vilka jag ville ha och på samma ställe köpte jag en avlastningsbänk. 

Vilket rum var du mest taggad på att få inreda först?
Sovrummet och vardagsrummet, är jättenöjd med båda. 

Vilket rum spenderar du mest tid i?
Lätt vardagsrummet. 
 
Vad ska man tänka på när man flyttar hemifrån för första gången? Var det något som var särskilt krångligt att fixa som du inte hade en aning om innan?
Att allting är mycket, mycket dyrare än vad man tror. Just nu kan jag inte spara någonting alls men min hyra är ju också extremt hög. Misstaget jag gjorde var att jag köpte möbler och inredning innan jag hade flyttat in och en del visade sig inte passa in här så det tycker jag man ska akta sig för. Ingenting har varit särskilt krångligt, men jag har inte monterat en enda möbel på egen hand utan betalat hantverkare för att göra det. Det jobbigaste i hela processen har varit hela flytten i kombination med heltidsjobb så jag rekommenderar verkligen att ta ledigt från jobbet ett par dagar, jag ångrar att jag inte gjorde det för tyvärr har det satt rejäla står i mitt mående nu. 

Tror du att du kommer ha det mer städat hemma nu när det är bara din lägenhet?
JA!! Jag hade ingen aning om att jag var såhär pedant haha... Nej men varje liten sak har sin plats i lägenheten och jag hade aldrig låtit någon annan städa min lägenhet då jag vet exakt hur jag vill ha det. Däremot är jag rätt stökig av mig och slänger ibland kläder på golvet och slänger saker lite här och där men sedan samlar jag snabbt ihop allting igen och lägger på sin rätta plats. Jag blir lugn i kroppen när här är rent och städat. Jag har köpt en sladdlös dammsugare (dröm) så jag brukar dammsuga flera gånger i veckan, så fort det är lite smutsigt åker dammsugaren fram. 
 
Vad har du för planer för uteplatsen nu när det snart är vår? 
Jag har aldrig haft en uteplats eller trädgård så jag vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig men jag vet att jag vill ha ett stort parasoll, en grill, en skön solstol, något litet bord och stolar som man kan sitta på när man ska läsa eller liknande. Blommor och sånt är verkligen inte min grej så jag kommer absolut inte odla eller liknande. 
 
Är det som du har tänkt dig att bo själv? Finns det något som inte blivit som du hoppats på?
Både jag och nej. Det känns jätteroligt att ha något som är mitt. Jag älskar att jag får välja all inredning själv, att det bara är mina saker här och att jag får bestämma allt själv. Det är absolut större frihet att bo själv och det är jättekul att kunna bjuda över vänner. Dock trodde jag väl kanske att det skulle hända oftare, att jag skulle ha folk över men det beror väl till viss del på corona. Jag vet att jag behöver bli bättre på att ta tag i den biten att skriva till någon och bara hey, vill du komma över? Det har i alla fall känts jättekul de gångerna jag haft besök. Det jag inte var beredd på var den extremt starka känslan av ensamhet. Jag känner mig på riktigt som den mest ensamma personen i hela världen, framför allt på kvällarna. Det är en jättekonstig känsla jag har svårt att få grepp om. Jag tycker även det känns obehagligt att vara ensam när det är mörkt ute, allt känns så läskigt då haha... Jag behöver också jobba mer än någonsin på att få in rutiner och sätta gränser för mig själv. Ni som vet en del om mig vet ju att jag har extremt svårt att sätta gränser när det kommer till hur mycket jag jobbar, och nu kontrollerar ingen mig vilket innebär att jag egentligen hade kunnat jobba dygnets alla vakna timmar. Detta är ju precis där jag inte får hamna igen. Jag har också svårt att få in sovrutiner för jag har väldigt svårt med att ta mig upp från soffan, fixa mig i ordning inför läggdags och sova vilket leder till att jag sover alldeles för få timmar. Hemma tvingade mamma upp mig och nu ligger också den saken på mig. Jag hade väl trott och hoppats på att något magiskt skulle hända med mitt mående, bara för att jag flyttade hemifrån till något eget men så blev det verkligen inte. Snarare tvärtom, nu har jag all tid i världen att få upp en massa jobbiga tankar i huvudet och ångesten blir mer påtaglig. Jag behöver prata med min KBT terapeut typ nuuu för jag vet inte hur jag ska hantera alla dessa nya känslor. Kort sagt, mitt mående är verkligen inte bra, ensamheten är svår att hantera, min utbrändhet gör sig ständigt påmind och fuckar upp mitt mående. Dock mådde jag inte heller bättre när jag bodde hemma. 
 
Måste man teckna elavtal själv när man hyr lägenhet eller ingår elen i hyran så att säga?
Jag tror inte det är vanligt att el ingår i hyra, jag känner i alla fall ingen som har det så. Man behöver teckna ett eget elavtal. Om ni ska flytta till hyreslägenhet, se till att flytta till en lägenhet där det är varmhyra och inte kallhyra... Jag har kallhyra vilket innebär att det inte bara är vanlig hushållsel som ska betalas utan även uppvärmning av lägenheten och uppvärmning av vatten vilket är detta som är det absolut dyraste. Jag har nyss fått en sjuk elräkning...
 
Hur känns det att ha ditt egna hem? :)
Det känns bra men samtidigt väldigt konstigt och ensamt. Jag gillar att ha något jag vet är mitt, där jag bestämmer helt hur det ska inredas och helt och håller hur jag vill ha det. Jag älskar att hålla ordning i mitt hem och pyssla med saker som har med hemmet att göra. Det är skoj att kunna bjuda över vänner, även om det inte hänt speciellt ofta ännu. Å andra sidan känns det väldigt konstigt att bo ensam. De flesta som flyttat in här på området bor två stycken och jag förstår varför så många väljer att flytta ihop med någon för det är en konstig känsla att bo ensam. Jag vaknar själv, jag går och lägger mig själv. Framför allt kvällarna tycker jag känns jobbiga, allt är enklare när det är ljust men när det blir mörkt känns det extra ensamt. Jag har bott med min mamma i 27 år och inte varit ensam i en enda dag så det är klart att det är en extremt stor omställning. Jag har aldrig känt mig så ensam som jag gör nu, buhu :( Min mamma och jag bor ju dock grannar vilket känns jätteskönt. 
 
Hur är det att bo vägg i vägg med mamma?
Det är jättebra! Jag kunde inte önskat mig en bättre granne haha. Det känns tryggt när det gäller migränen och framför allt diabetesen, att mamma bara är meter ifrån om något allvarligt mot förmodan skulle hända. I övrigt älskar jag ju att umgås med mamma och vi träffas ofta, en sådan liten sak som att kolla på våra favoritprogram någon kväll och äta något gott till. Det var sådant vi gjorde varje dag innan och det känns roligt att vi kan fortsätta med det när vi känner för det. Jag var lite orolig över att mamma skulle ha svårt att ge mig mitt space och att jag skulle känna att vi bor för nära men så har det inte alls varit. Mamma är verkligen inte en sådan som springer mellan våra lägenheter utan måste hon inte gå utanför dörren så gör hon helst inte det haha. Det är ju min lägenhet så jag bestämmer fullt ut vem jag vill bjuda hem till mig och vad jag vill göra. Jag har satt upp regeln att mamma alltid ska ringa till mig innan hon kommer vilket fungerar bra. Jag får gå in till henne när jag vill säger hon men det får hon inte till mig, haha! #3 KÖK

Åh, jag är verkligen såå nöjd med mitt kök. Det blev precis som jag hade hoppats på 💗 Detta  är ju en helt nybyggd lägenhet så allt i köket är nytt och det känns väldigt bra. 
(null)
Älskar Gynnings design, det blir en snygg inredningsdetalj också. 
(null)
Här är hela köksdelen. Det är mycket förvaring som ni ser vilket jag älskar. Jag vill kunna gömma undan så mycket som möjligt och det går verkligen att göra i detta kök. 
(null)
Jag vill ha mycket bänkyta att röra mig med men samtidigt vill jag ha lite snygga detaljer. 
(null)
Den gråa stenen som finns på alla bänkytor lyfter verkligen köket. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Detta är verkligen favoritdelen. Här har jag velat köra stilrent och ljust trä, älskar alla dessa detaljer. 
(null)
(null)

(null)

(null)
Svart och trä här också. Jag gillar verkligen att mikron är inbyggd så att den inte står och tar upp plats på bänkskivan. Jag hade verkligen velat ha en svart kran istället och en svart diskho, tänk mattsvart 😍 Men det är ju en hyres så jag tror inte man får göra sådana ändringar. 
(null)

(null)

(null)
Kyl och frys, tycker fortfarande det är så konstigt att de är uppdelade i fyra delar? Men jag kanske vänjer mig. Ett par magneter pryder kylskåpen men det är viktigt för mig att det endast är extremt stilrena magneter och inte en massa plotter. 
(null)
En liten hörna jag tycker är jättesvår att inreda. Det är något som inte passar in här, kanske blomman? Hjälp mig!! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Samma grå sten består alla fönsterkarmar av, älskar det. Mina grå persienner är också guld, så snygga! 
(null)

(null)

(null)
Ännu en favorithörna. Pandan och världskartan, det är på riktigt det sötaste jag sett haha 🥺
(null)

(null)
Även i skåpen är det viktigt med ordning och reda. Älskar, älskar mitt porslin i rosa och grått. 
(null)

(null)
Även i det höga skåpet försöker jag hålla ordning. Drickor och datorställ på översta hyllan m, mediciner och därefter min airfryer (älskar den men den tar upp mycket plats), plastpåsar och liknande nödvändigheter och längst ner ljus och en brödförvaring. 
(null)

(null)
Livet med migrän <33 Jag har så mycket medicin som jag måste använda så ofta, det är sad. 
(null)

(null)

(null)
Till något roligare, mitt köksbord. Jag är käääär. 
(null)
Och stolarna? Alltså åhhh, favoriter. 
(null)
Lampan är en annan storfavorit. 
(null)
Här är hela köket samlat i en bild. 

Ja, nu har ni typ fått se vartenda liten vrå av mitt kök. Hoppas ni gillar det, det gör jag! #2 WALK IN CLOSET

Åh, nu kan jag äntligen visa er rum nummer två som är helt klart, nämligen min walk in closet. Helt ärligt är detta den största anledningen till att jag valde att flytta till en 3a och inte en 2a, jag har så svårt att tänka mig ett hem utan en walk in closet. När jag bodde hemma hade jag ju ett rum på 10 kvm till bara garderob, det var en sådan dröm. Det var en helt underbar walk in closet. När jag flyttade in i denna lägenheten försökte jag återskapa den så gott det gick men detta rummet har dels en annorlunda planlösning och dels är det lite mindre. 
 
Jag hade 6 st garderober i förra WICen men här fick endast 5 st plats. Jag grät inombords när jag förstod att jag skulle vara tvungen att göra av mig med en del av garderoben haha... Jag är i alla fall relativt nöjd med hur det har blivit. Jag saknar min gamla WIC varje dag men detta känns ändå som det näst bästa jag hade kunnat åstadkomma. Alla som kommer hem till mig blir blown away över min garderob och det är alltid roligt att se. Jag kan inte komma över känslan att jag inte älskar denna till hundra procent men men 😬 Jag tror jag mest av allt saknar det ljusa trägolvet jag hade innan, det var så galet fint och ljusade upp hela rummet. 
(null)
 
(null)
Här har jag fångat hela garderoben i en bild. Det jag stör mig på mest är att det är så trångt när man kommer in för ni ser väggen på garderoben precis när man kommer in? Så hade jag inte det tidigare då min dörr var mycket mer åt höger än denna är. Denna dörren är placerad på ett mycket märkligt sätt, inte alls centrerad och det stör mig såå mycket. 
 
(null)
 
(null)
Close up bilder på de olika sektionerna. 
(null)
 
(null)
Älskar detta 💗 Alla passfodral, plånböcker, iphoneskal och liknande accessoarer på en plats och alla skärp och håraccessoarer på en annan. Så överskådligt och enkelt att hitta. 
(null)
Precis under, i en utdragbar låda, har jag alla mina jeans och en del av mina byxor. 
(null)
I första sektionen har jag längst till vänster två västar och tröjor med polokragar och sedan långärmade, tunna tröjor, organiserat efter färg såklart. 
(null)
Under har jag alla mina väskor, jag har sålt så många väskor så har nu bara kvar mina favoriter. Calvin Klein, Marc Jacobs och mina två älsklingar från Balenciaga. De väskorna som ligger ner ska hänga på en väskhängare men den behöver borras fast för den har ramlat ner när vi tejpade upp den. 
(null)
I nästa sektion har jag tjocktröjor, organiserade efter märke och färg. 
(null)
 
(null)
I hörnsektionen har jag alla mina klänningar och nedanför ett par av mina favoritskor, som blir en fin detalj. 
(null)
I nästa sektion hänger kortärmade tröjor och nedanför kjolar och shorts. Detta är det jag är minst nöjd med för tidigare hade jag kjolarna i en större sektion och inte lika långt ner men fick komprimera allt när en av sektionerna inte fick plats. Ändå en OK lösning tycker jag. 
(null)
Under kjolarna har jag mina smycken. 
(null)
I nedersta lådan har jag alla myskläder, strumpbyxor och alla bikinis. 
(null)
I sista sektionen har jag korta linnen. 
(null)
I lådan under har jag underkläder och i nästa låda alla typiska strandplagg. 
(null)
Nederst hänger de byxorna jag använder mest just nu. 
(null)
 
(null)
Sminket jag använder mest. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Minnen från fina resor. Björnen från Mammoth Lakes som jag besökte under fotoresan <3, kamelen från Dubai, lejonet från Singapore och Frihetsgudinnan och Empire State Building från New York. 
(null)
 
(null)
Oj, ni får ursäkta stöket på sittbänken som reflekteras i spegeln haha, som ni ser städade jag undan det till den andra bilden ;-) 
 
Ja här har ni hela min walk in closet. Som sagt, jag är nöjd med inte 100% nöjd men hur många är det som har ett helt rum som WIC, inte särskilt många så jag tror jag ändå borde känna mig nöjd. Hade jag inte haft den gamla att jämföra med hade jag säkert älskat denna supermycket. Nu älskar jag den relativt...:-) Vad tycker ni?
 Easter

Igår påskpyntade jag lite. Mycket mer än såhär blir det inte då jag älskar julen men inte påsken. Jag gillar inte traditionellt påskpynt med gula kycklingar och liknande haha utan det måste vara modernt :-) 
(null)

(null)

(null)

(null)
Vasen och de torkade blommorna köpte jag i Kristianstad då när jag och mamma var där för att fira min födelsedag, vet att en del av er velat se vad jag köpte där. Recap av veckan

(null)

(null)

(null)
I onsdags var det studiedag och för oss var den inarbetad, är lika med att jag var ledig, wow när händer det en vardag? Jag låg kvar i sängen så länge som jag kände för. Solen sken och jag gick in i chill mode hela dagen. Dock behövde jag rätta elevtexter en stund men bra dag i det stora hela. 
(null)
Jag har försökt att inte stressa den här veckan, jag fixar helt enkelt inte stress mer. Min KBT terapeut jämförde stress med allergi, det du är allergisk mot kommer få dig att må väldigt dåligt och för mig är stress samma sak. Stressen gör mig sjuk och jag orkar inte stressa mer. Det har gått OK denna veckan. 
(null)
Idag är det fredag och jag var på plats i skolan halva dagen och hade lektioner på distans andra halvan av dagen. Förresten, bilden är tagen hos min mamma så ni som var intresserade kan se lite av vardagsrummet här :-) 
(null)
Idag levererades min tv bänk, jag är så nöjd!! Det känns underbart att äntligen ha en tv bänk. En hantverkare var här och monterade upp den. 
(null)
Dock är ju de här sladdarna det absolut fulaste jag sett i hela mitt liv?? Jag måste göra något åt detta för det förstör hela mitt vardagsrum haha... Kabellist blev jag tipsad om, är det något bra? 

Nu blir det snart Talangfinal, choklad och sedan nog en tidig kväll för jag är såå trött. Ska gå över till mamma strax 💗 Jag har förresten börjat kolla på en ny serie, Vad som än händer, har ni sett den? Faktiskt bra. 

Imorgon tänkte jag svara på frågorna jag fått in min lägenhets Q&A så har ni någon mer fråga så ställ den nuuu. Shein

Har ni beställt från Shein någongång? Jag beställde tre iPhoneskal och en väst. Faktiskt nöjd med allt. 
(null)
Ansikten igen, mamma blev helt knäckt hahah... Dessa kostade mellan 12-30 kr styck, alltså?! 
(null)

(null)
Egentligen inte helt min stil men jag gillar den :-) #1 HALLEN

Nuu så! Nu kan jag äntligen visa er första rummet i MIN lägenhet. Jag har nu bott här i drygt en månad och jag börjar så smått bli klar med det mesta. Det är typ något litet som fattas i varje rum men av allt är hallen mest komplett så jag tänker att vi börjar där. Jag är supernöjd med hallen, den blev precis som jag hade tänkt. 
 
Ni är så himla många som hängt med på min resa, med era peppande kommentarer. Från första inlägget då jag var och kollade på lägenheten tills idag. Så, så kul ♥ Jag vill visa er så mycket som möjligt från lägenheten så jag försöker fota vartenda detalj :-) 
Såhär ser det ut när man kommer in i lägenheten. Jag älskar det gråa kaklade golvet. 
Denna jackhängare fanns när jag flyttade in och den är ändå relativt snygg så såg ingen mening med att byta ut den och borra nya hål i väggen. Här har jag bara framme de jackorna och skorna som jag använder just nu, resterande vill jag gömma undan så mycket som möjligt. 
Jag valde att ställe en skohylla under jackhängaren. Så, så nöjd med min skohylla, den är helt perfekt. Tyvärr får det inte plats så många skor men köpte den för att den är så himla snygg. 
(null)
Skulle egentligen ha denna i sovrummet men passade bättre i hallen. 
 
En rejäl golvvas som står precis när man kommer in. Dock vill jag ha höga pampas i denna men har inte hittat några, så det finns på min att-köpa-lista till hallen. 
Precis vid dörren hänger larmcentralen från Verisure. Jag känner mig så mycket tryggare sedan jag köpte larm, väldigt nöjd med mitt beslut. 
En bit längre in i hallen finns det en kamera uppsatt, den fångar hela hallen vilket är jättebra. 
En väggdekoration jag älskar, sedan är den ju praktisk då det går att hänga väskor t.ex.
En liten dörrmatta är ju ett måste. 
Efter en bit övergår kaklet till ett ganska ljust trägolv. 
Vill inte ha för många tomma vita väggar så fyllt ut med en del väggdekorationer så att det inte blir för många tavlor. 
Lite längre in i hallen hänger en spegel och ett avlastningsbord under, fyllt med favoritinredning. 
Ja, tavlan föreställer faktiskt en kvinna med en munskydd i form av en blomma, coronatider... 
Så nöjd med vartenda liten detalj här. Det enda negativa är att avlastningsbordet alltid är dammigt, oavsett hur många gånger jag torkar bort det så är där alltid små, små dammkorn kvar. 
På nedersta hyllplanet har jag ställt ännu fler favoriter. 
I hallen finns det en garderob och där har jag de flesta av mina jackor och även skor men de är mest inslängda huller om buller. Jag har läst om genomskinliga skolådor man kan stapla på varandra, kanske vore något? Ovanför jackorna har jag solkrämer i en låda och strandsaker i den andra. 
 
Ja, här har ni min hall :-) 
Pampas <3

(null)
Någon mer än jag som älskar pampas? Det måste verkligen vara en av de bästa inredningstrenderna som någonsin funnits. Jag ogillar starkt blommor, är verkligen ingen växttjej och levande blommor existerar inte i min lägenhet. Det är slöseri att köpa blommor till mig för de överlever inte ett längre tag. Jag har helt enkelt inget intresse av växter. Pampas är ju torkade växter vilket passar mig perfekt. Har pampas och bunnytails på sju ställen i lägenheten haha... 

Fortsätt ställa frågor till min frågestund kring lägenheten!! :-) Antingen i detta inlägg eller i inlägget nedanför. Fråga exakt vad ni vill. Jag skulle vilja ha i alla fall 10 frågor till innan jag besvarar de i ett inlägg, så att det i alla fall blir en del frågor att svara på. 

Q&A kring lägenheten

Det var nu 29 dagar sedan jag flyttade hemifrån och flyttade in i MIN allra första lägenhet. Ni har ju varit många här inne som följt min flyttresa och engagerat er med en massa fina kommentarer, så himla kul!! Nu börjar jag komma i ordning här på riktigt och tänker att jag ska dela med mig av allt ni kan tänkas vilja se. 
 
Jag tänker att vi kör en liten FRÅGESTUND kring allt som har med flytten och lägenheten att göra. Undrar ni något som är kopplat till flytten eller lägenheten? Ställ era frågor här så svarar jag i ett inlägg. Jag svarar på allt så ställ exakt vilka och hur många frågor ni vill, anonymt eller inte. Är det något speciellt ni vill se från lägenheten så skriv det också ♥LÖRDAG

Lördag! Vad har ni gjort idag? Jag vågade mig ut till ett par affärer för kände att jag bara inte fixar att vara hemma hela tiden. Först åkte jag till Jem & fix för att köpa lim till min duschhylla som hela tiden ramlar ner, undra om den kommer hålla nu... Därefter till Dollarstore, hela min kropp skrek efter att kolla efter inredning i affärer, jag tycker verkligen det är så kul! Jag köpte fyra saker där, visar er imorgon :-) Till slut åkte jag till Rusta för att köpa ljus och sedan till Jula för att köpa en spraymopp, någon som har en sådan? Det var inte mycket folk i någon av affärerna, så viktigt för mig. Eller först var det många bilar på parkeringen vid Rusta och Jula så jag åkte hem och körde tillbaka dit 15 min innan stängning, man får ju tänka smart. Jag vill bara ha vaccin NU, så trött på detta :( 
Dags för Mellofinal! Vem hejar ni på? Jag äääälskar ju Eric ♥ även Paul Rey och Tusses låt är också väldigt bra. Jag tror att Tusse kommer vinna men hoppas på att ErivcMitt liv de senaste dagarna

Dålig uppdatering här men det enda jag gjort denna veckan är:
(null)
Jobbat, alldeles för mycket. 
(null)
Kollat på Ginny & Georgia alldeles för mycket. Nu har jag sett klart hela säsongen, hur ska jag överleva?! Det kommer väl en säsong 2? Eller??? 

Sovit alldeles för lite har jag också. Vi hörs nu i dagarna <3 Min nya dröm till soffbord

För ett par dagar sedan kom äntligen mitt soffbord som jag väntat på i drygt 5 veckor. Soffbordet var så dyrt men jag fick 30% rabatt så slog till. Jag är verkligen nöjd, det passar perfekt in i vardagsrummet. 
Rund marmorskiva på ett stabilt tjockt träben av ljusa plankor. Det är så modern och stilrent. GINNY & GEORGIA

(null)

Jag måste, måste, måste bara tipsa om en ny serie på Netflix. GINNY & GEORGIA. Alltså jag är besatt, på riktigt. Serien är så galet bra, jag började kolla på den igår och hela jobbdagen idag tänkte jag på hur jag längtar efter ikväll då jag kan kolla vidare. En ren 10 poängare! Förutom att jag är besatt av serien är jag också besatt av Marcus, yummy 🤤
(null)
Exakt min typ av kille, bara detta gör det värt att kolla på serien, lovar. 

Nu är jag hemma hos mamma. Vi har precis ätit och kollar nu talang. Ikväll när jag kommer hem måste jag hinna se ett avsnitt till, vad ska jag ta mig till när serien är slut? Jag brukar int ens gilla serier och jag kollar väldigt lite på tv. Ginny & Georgia. Jag tvingar er att se...:-) Nytt till lägenheten

Min lägenhet börjar likna ett hem ♥ Dock har jag 35 post it lappar med saker jag behöver köpa. Jag visste att det var dyrt att flytta men inte såhär dyrt...
 
Jag har klickat hem lite saker. En del väldigt nödvändigt och annat bara för att det var för fint för att motstå hehe.
En gästhandduk med volang, hur fin? Gästhandduk behövs ju faktiskt! 
Ljuslykta, tycker den är jättefin och annorlunda. Inget måste men vill-ha köp :-)
Två tallrikar till, har redan 4 st men behöver 6 st. Allt detta är från H&M Home, som jag verkligen är besatt av. 
Jag har en ganska stor tom vägg i sovrummet där jag först tänkte hänga upp någon lampa och väggdekorationer men besstämde mig igår för två tavlor istället. Dessa är så sjukt fina! 
Duschhylla, är ju ett måste. Jag har nu alla produkter på golvet i duschen och det fungerar ju såklart inte. Längtar tills denna kommer. 
Handdukskrokar, två till badrummet och en tänke jag faktiskt ha inne i duschen. Jag torkar alltid ögonen med en handduk när jag tvättar håret så måste ha någonstans att hänga den. Jag kan verkligen inte öppna ögonen när vatten rinner nerför ansiktet haha, bara jag??
Tre krokar till köket blev det också, för kökshandduk och grytlappar. 
Okej, tre wanties men kunde inte motstå. 
Gardiner till sovrummet. Jag kan noll om gardiner och har ingen aning om dessa ens kommer att passa in men jag chansar, i värsta fall får jag skicka tillbaka. 
Den höga vasen. De som känner mig vet att jag blivit besatt av ansikten haha... Tänker ha pampas i denna, i hallen :-) 
En liiiiten minivas som jag tänkte ha på mitt soffbord, som förresten levererades idag (jag är KÄR). 
Två örngott med volang, vill ha dessa som prydnadskuddar i sängen. 
Världens finaste matta!! Jag köpte en exakt likadan men i mindre storlek, den var superdyr och jag tänkte ha den i vardagsrummet. Som ni vet visade den sig vara alldeles för liten så jag flyttade den till sovrummet istället där den faktiskt passar helt perfekt. Ska visa er bilder senare. Nu har jag dock ingen matta i vardagsrummet och det känner jag behövs så jag beställde en likadan fast 200x300. Hoppas, hoppas den passar in nu! Min soffa är 265 lång så den borde passa. Så dyr men förhoppningsvis värd pengarna. Jag fick 30% rabatt (väntat i flera veckor på denna rabatt haha så jag slog till nu direkt!). 
Ett dubbeltäcke till min dubbelsäng. Jag vet inte om det är bäst att ha två normalstora täcken i en dubbelsäng eller ett större? Vad har ni? Jag köpte också ett påslakan till detta täcke men hittar ingen bild på det nu.