slide show

Drygt

Vill vara frisk!! Så himla drygt att bara ligga hemma hela torsdag, fredag och lördag och troligen några dagar till.

Vad gör ni ikväll?




Katastrof

Hahaha tjejen har spårat totalt.. Såg ni hennes framträdande på vma? Katastrof.




Omg

Omg kommer sätta i halsen :( tabletter är min värsta fiende, jag kan inte svälja de och de här är superstora :( döööör. Wish my luck.




Feeling sad

Fick tid på vårdcentralen, snabbt och lätt gick det. Fick träffa en läkare, han tog en snabb titt på mig och sa att jag har virus, luftvägsinfektion och lunginflammation. Skämtar ni med mitt liv?! Fan fan fan. Har nog aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Och han sa att lunginflammationen är ganska allvarlig och eftersom jag har diabates måste det behandlas snabbt!

Sjuksköterskan som inte ville ge mig tid på Göinge kliniken kommer inte få det så kul på jobbet på måndag för när mamma är arg kan hon ge en rejäl utskällning haha! Det var samma sak förra gången och hon bara ta Alvedon, ja men det hjälper inte smarto. Kärring är hon.

Och jag är så deppig just nu.




Sjukhuset

Mot sjukhuset. Mår så jävla dåligt.




Italy

Idag flyttar min fina vän till Italien, fattar du hur mycket jag kommer att sakna dig min solstråle?! Ha det bäst i Rom men få absolut inte för dig att bli förälskad i en italienare och stanna där för evigt för då kidnappar jag tillbaka dig till Sverige ;)

Puss på dig!




39 graders feber

Sorry för att jag inte bloggat men mår fruktansvärt dåligt. När jag har över 37,5 i feber är jag helt utslagen, jag orkar inte resa mig upp, benen bär mig inte, hela kroppen skakar och jag kan inte få i mig mat. Nu har jag 39 graders feber så ni kan ju gissa hur jag mår. Åt helvete.

En sak jag inte förstår är att alla andra verkar klara sin sjukdom mycket bättre, som tex Kenza som var sjuk och hade feber men ändå klarade hon av att åka till Milano. Jag skulle inte ens klarat av att åka till flygplatsen. När jag är sjuk så är jag sjuk på riktigt och det syns. Ser ut som ett halvt dött spöke. Jag har alltid varit tvungen att stanna hemma när jag varit sjuk, under hela min livstid men när jag fick diabetes blev det typ 4 gånger värre.

Och inte nog med att jag har migrän i vanliga fall så får jag en sån hemsk migrän när jag har feber så det går inte att beskriva. Har vilat/sovit i ett dygn nu men absolut inga mediciner hjälper och inte heller vila. Snälla låt mig bli frisk snart!

Inget kul inlägg, sorry fina ni.




So sick

Shit vad jag mår dåligt idag! Sömn hjälpte inte alls och jag vaknade upp och mådde ännu sämre idag. Känns som om jag al spy 24/7, har sjukt ont i huvudet, ont i halsen, hosta, snuva och hög feber. Orkar inte!! Har verkligen 0 energi, orkar inte ens resa mig upp. Vad är detta för skit?

Underhåll gärna på ask, http://ask.fm/carro93 för jag har sjukt tråkigt.

Fick inte tid på Göinge kliniken, en av sjuksköterskorna är en jäkla häxa och det var henne mamma pratade med idag. Förra gången jag mådde såhär fick jag inte heller komma dit först men sen när jag väl kom dit sa läkaren att det var verkligen tur jag kom för det blir penicillin direkt, och på gränsen till lunginflammation. Mm se där sjuksköterskan..




Behöver sömn

Ska snart sova. Det sägs ju att sömn är det bästa läkemedlet mot sjukdom, vi får väl hoppas på det.

Hur snygg är inte Eric på denna bilden? OCH han har köpt en egen dansskola, fina Eric.




Pappa, jag lever

Mamma kom hem med 3 nya böcker till mig idag från bibblan i Kstad. Hon är kompis med skolbibliotekarien på en skola där så hon ger de bästa tipsen och så får mamma låna hem hur många böcker hon vill till mig, så bra!

Började läsa pappa, jag lever idag. Det är en bok om terrorn i utöya som Anders Breivik utlöste 2011. Har redan fått rysningar en mängd gånger under de här 50 sidorna. Siri gömmer sig och hör skotten komma allt närmare, hon vet inte om hon överlever eller om hon är död om 2 min, om hon kanske blir hans nästa offer. Nej riktigt obehagligt och jag blir så förbannad! Vilken jävla äcklig människa Anders är, jag finner inga ord. Så sjukt störd bara. Äckel.




Sick

Har gått och blivit sjuk :( skit skit skit. Ont i halsen, feber, sjukt illamående och mår skit helt enkelt. Jaha kul liv.




Polen shopping del 12

Superfint nagellack!
Solkräm utan faktor, me like.
 



Polen shopping del 11

Köpte en helt fantastisk klänning i Polen! Har redan använt den på björket, Anna-Marias fest och bröllopet. Den är bara så perfekt och jag älskar allt med den.
 
Love love love. Ca 90-100 kr.



Polen shopping del 10

Ska komma igång och visa er mer vad jag köpte i Polen! Mysig oversized tröja från Cubus. 120 kr ca.
 



Mörkt hår

Tjena utväxt! Mitt hår har typ blivit nästan svart? Riktigt mörkbrunt är det.

Jag har en massa kuvert där jag ska spara pengar. 4 saker jag kommer att prioritera nu är resväska, frisör, emporia med Maja och börja spara till Polen igen. Frisör behövs verkligen..




FLASHY

Riktigt bra låt! De delarna där Eric sjunger i alla fall ;-)
 



Gårdagens

Såhär såg jag ut på bion igår, älskar tröjan!

Har förresten skapat ett tradera konto nu, kan länka på bloggen sen. Igår sålde jag en jacka för 260 kr, och jag la ut den för 120 kr, så bra! Jobbigt att annonsera där bara men jag behöver 2000 kr så att jag kan köpa mitt efterlängtade köp! Vad tror ni jag vill köpa?




Bio

Hemma från bion nu. Jag är inget one direction fan men alltså det går inte att INTE tycka om killarna! De verkar vara hur härliga som helst, de hittar på en massa galna saker, har sjukt kul med varandra och är jättesnälla mot fansen. Och Zayn och Luis är SÅÅÅ snygga!! Mums hehe.

Lite spoiler nu för er som hade tänkt se den, var jättefint när de satt och sjöng little things & när Zayn köpte ett hus åt sin mamma!! Så himla gulligt av honom. Han ville ge tillbaka för allt hans mamma gjort för honom, blev lite rörd där faktiskt. Om jag blir rik nångång är det det första jag kommer att göra. Köpa något riktigt fint och dyrt åt mamma. Som tack för att hon alltid finns där för mig och för att hon är världens bästa helt enkelt. Nångång..

Annars började alla skrika när de var i Sthlm haha, där kände jag mig lite annorlunda, jahopp de är i Sthlm, kul för dem typ haha!

Så nu har Maja varit med mig på Eric Saade konsert och jag med henne på 1D film, står det lika nu? ;) fast jag tyckte faktiskt om filmen!




BIO

Nu ska jag och Maja på bio. Vi ska se One Directions film. Jag är inget fan men tycker killarna verkar vara toppen och vissa låtar är faktiskt väldigt bra så det ska bli skoj! Och så är det i 3D vilket gör det extra kul. Kommer sitta där med en massa skrikande fans om jag kan gissa bara ;)
 
 
 
 



Trött

Har tagit alldeles för många värktabletter idag, mer än vad man egentligen får. Wooops. Men har man ont så har man och jag ville verkligen på bio ikväll!




Polen dag 10

Den här dagen var det äntligen sol och bra väder i Mielno! Vilket betydde att jag och mamma självklart spenderade dagen på stranden. Det var dock röd flagga så man fick inte bada men doppade i alla fall fötterna och solade en massa! Det var såå skönt.
 
Bred fin strand! Mycket folk dock.
Linne från hollister, solbrillor från Gucci.
Sola sola
Riktigt varmt var det! Och inte ett enda moln på himlen.
Läste boken SÅLD, så bra.
Trött tjej efter lite för mycket sol.
 
 



Hate this

Ja men vad roligt att mensvärken från helvetet ville hälsa på idag, not!! Mår skitdåligt, vilken dålig dag :(

Hoppas ni mår bättre än jag. Hejdå!




Morgondagens planer

Ska snart sova. Har inga storslagna planer för morgondagen direkt, får se om jag kanske pluggar lite teori eller rensa någon garderob, ingen låter särskilt lockande..

På kvällen ska jag i alla fall på bio, det ska bli kul!




Dagens vill ha

När Cassandra var här gick vi till Vero Moda och jag hittade 4 superfina plagg! Tyvärr hade jag inte råd att köpa något av de men beställde bodyn på internet. Aldrig haft en body på mig, man känner ju sig som en jättebebis hahah! Känner mig som Jack när han har på sig sina babybody.

Vilket plagg tycker ni är finast?

Den rosa tröjan är från MQ, 600 kr! Vilket sjukt pris.. Ja drömma kan man.




Västerskolan

Åh vad jag gillar Västerskolan! Finaste skolan i hela Hässleholm. Jag gick där hela grundskolan, från förskolan till 9an. Och då behövde skolan verkligen renoveras. De sa att den skulle renoveras varje år men de sköt bara fram det så till sist gick vi ut 9an utan en renovering. Meen ca 1 år senare rev de hela skolan och började bygga en helt ny skola. Allt är inte helt klart än men det är så himla fint! Väster, det är min dröm att få jobba där om 3,5 år, skulle vara underbart :) trivs så bra där.




Polen dag 10 #2

Lite mobilbilder från vår 10e dag i Polen.
 
Redo för shopping.
På väg till Koszalin
Åh vad jag ångrar att jag inte köpte denna tröjan!! Den var så mysig och såå snygg men kostade 200 kr vilket jag tyckte var för dyrt för jag hade inte så mycket pengar kvar :( men åh, ångest nu i efterhand ju.
Ångrar även att jag inte köpte denna! Kostade dock också 200 kr. Och ja jag har strumpor på mig för jag frös och nej jag brydde mig inte för jag kände inte en kotte där ;-)
Malgosia provade en jättefin tröja
Shoppingcentret Forum
Bästa
Provar kläder, köpte tröjan på bilden i alla fall!



Dagens

Älskar linnet! Det är från topshop och så svarta jeans till det :)




Teori

Teorilektionen idag var bra! Lärde mig faktiskt mycket, trots att mitt huvud med pulserande migrän verkligen inte ville samarbeta med mig. Mycket roligare att gå på teorin med någon! Sen efteråt skulle Semir gymma och mamma skulle komma och hämta mig, så sa hon att hon skulle vara där om 5-10 min och 30 min senare var hon fortfarande inte där, haha så typiskt mamma! Semir väntade med mig hela tiden, du är bra kompis! David ska kanske också börja på TT, skoj.

Problemet är bara att jag tappat bort 4 teoriböcker, var är de?? Hmm får leta.

Bra tv kväll idag, idol och hollywoodfruar, wooh.




Löööv u

Varit på Västerskolan med Jack! Längesen jag skrattade såhär mycket, en trodde att jag var Damians FRU, asså hahahahah?!

Nu ska jag träffa Semir och gå på teori. Men först ska jag ta migränmedicin för mitt huvud sprängs snart, jävla migrän.

(Inlägget skulle upp vid 17)




Polen dag 10

Vädret sög så denna dagen spenderades i Koszalins shoppingcenter. Riktigt stort och väldigt bra affärer! Kan lätt gå runt där i 10 timmar. Vi tog Malgosia med oss så att mamma fick spendera en heldag med sin bästa vän. Jag gillar henne så mycket! Så vi gick runt i affärer, jag shoppade en del, fikade, åt på pizza hut och shoppade lite till innan vi åkte hem. Bra dag!
 
Färskpressad apelsinjuice, riktigt sur- precis som jag gillar!
Fika med mamma och Malgosia. Jag tog varm choklad, mamma pannacotta och Malgosia någon tårta.
Bästisar sedan 14 års ålder!
Fina Gosia
I mysigaste tröjan.
Världens bästa mamma.
Så fina!
Gosia och jag.
Vi åt på pizza hut
Mmmmh så gott!
Till efterrätt beställde jag Lava Cake, hur gott var inte det då?! Yummi. Perfection.



Hey there

Ska till stan nu. Luncha med bror på infinity och sen möta upp en tjej och visa henne var väster ligger. Sen stannar jag där och pluggar lite medan mamma har sina lektioner där. Sen ska jag till TT. Full fart.




Tisdag

God morgon!
 
Väntar på några som ska komma och göra något med vårt telefonuttag här på området, så de ska hem till alla lägenheter och kolla, fattar inte riktigt vad de ska göra haha. Sen ska jag kolla på sjunde himlen (bästa!), kanske plugga lite teori om jag orkar, fortsätta med garderoben och så kl 16.40 ska jag och Semir på nästa teorilektion på TT.
 
Japp där har ni min dag. En positiv sak är att vi inte behöver vara i skolan på måndag så börjar den 3e september istället för den 2a, woho! Det negativa är att jag inte har fått något jobb ännu, väntar varje morgon på att telefonen ska ringa men nä. Hoppas verkligen det kommer igång snart.
 
 



Polen dag 9 #2

Det som är så smart med bilder är att jag kan kolla tillbaka på de och minnas typ exakt vad vi gjorde i Polen varje dag.
 
Litet tivoli i stan som Albert tyckte var jättekul, vi fick bokstavligen dra honom därifrån haha.
Glad kille!
Vi drack varm choklad, muuums!

På rummet en snabbis för att byta om till varma kläder och dra till stranden.
Fint va? Lite folk dock, blåste ju helt sjukt. Vi satte oss på en solstol men sanden blåste så mycket så man kunde inte öppna munnen för att säga ett ord innan man hade en hel öken i munnen..
Så vi gick och åt istället. Gott var det! Men såå dyrt för att vara Polen. 2 såna här små portioner kostade 200 kr!
Tillbaka på rummet för att fixa mig och sedan åka till ett shoppingcenter.
Jag och mamma fikade, yes varm choklad igen <3333
Och så hann jag med lite shopping.
Sen gick vi till ett supermarket och handlade, såg en cola med Kasia på så var tvungen att mmsa bilden till henne.
Köpte melonglass.
Tillbaka på rummet, åt glass, duschade, tvättade håret, fönade håret och kröp ner i sängen med en bra bok. Mys efter en händelserik dag!



Love




Closet

Har spenderat hela dagen med att rensa ur en av mina garderober, skitjobbigt! Men hittade en del som jag ska lägga ut på tradera som också är jobbigt, fota, beskriva allt och det är ändå ingen som köper. Blä.

Skönt att ha lite mer plats i garderoben i alla fall! Såhär såg det ut före.




Nollningen 2012

Underbara minnen från nollningen 2012, bästa grupp 11!




Nollningen 2012

Imorgon börjar nollningen för de blivande studenterna på campus. Fy vad roligt vi hade det förra året!! Hade lätt gjort om det om jag fick chansen, så himla många bra och roliga och galna minnen därifrån. Det var 2 otroligt intensiva men samtidigt väldigt väldigt roliga veckor.

Imorgon lägger jag upp en video från nollningen. Så alla nyblivna studenter, ta chansen!




Polen dag 9

Den här dagen vaknade vi och vädret sög = jag blev rätt så irriterad. När vi väl var vid havet hade jag ju såklart hoppats på fint väder för både jag och mamma älskar stranden mer än något annat typ. Men det blåste och var kallt och en massa äckliga moln. Så mitt humör var inte på topp.
 
Men vi tog med oss Malgosias systers son på en liten eftermiddagenstur. Vi gick på tivoli, gick ner till strandpromenaden, hyrde en leksakshäst han åkte runt på, spelade airhockey, gick och drack varm choklad, köpte en studsboll till honom, han åkte en till karusell och sen åkte vi hem. Vad såna här små saker kan göra ett barn lyckligt, Albert gick runt med ett stort leende på läpparna under hela tiden. Det var fint att se.
 
Söta Albert! Han var antingen 4 eller 5 år gammal, jättesnäll pojke.
Jag, Shaggy & Albert
Vi hyrde en sån här häst åt honom i 15 min. man trampar ner två pedaler så går hästen och man kan styra den och sånt, han tyckte det var såå kul. Lite senare såg jag några killar i 20 års åldern prova, alltså hahahahah.
Den fina stranden. Dock blåste det något så fruktansvärt så det gick inte att vara där.
Jag och mamma gick ner dit en runda i alla fall, frös ihjäl i linne, tjocktröja, jeans, sjal och jacka. Ehm ja sommar var det?
Sen gick vi ner på strandpromenaden och tittade på när killarna gjorde fotbollstricks.
På kvällen köpte jag melonglass, det smakade verkligen exakt som vanlig vattenmelon, lite häftigt.



New in #4

Blev två köp inne på topshop, åh vad jag älskar den affären! Men en sak förstår jag inte, folk som säger att topshop är en budgetaffär? Det är INTE budget när priserna är så pass höga? Samma sak anser jag om Zara. H&M och Gina anser jag vara budgetaffärer.
 
Riktigt fin bustier som man kan ha under genomskinliga tröjor osv!
I´m in looooove. älskar detta linne! Det är rätt likt det från h&m som jag har ångrat i 3 år att jag inte köpte. Så nu är jag glad.
 



New in #3

På Vero Moda på Nova Lund har de så bra erbjudanden! Köpte man en sak (gäller dock inte allt) får man 30% och köper man två för man 50% rea, hur bra?
 
Jag köpte två tröjor.
 
SÅ snyggt linne! Älskar den djupa ryggen också.
Båda två för 150 kr.



New in #2

2 från h&m. Den svarta toppen kostade 50 kr och Brasilia tröjan gick loss på endast 30 kr. Kap!



New in #1

Supernöjd med mina köpt från Nova Lund! Nästan allt var på rea med så även om jag inte hade så mycket pengar fick jag ändå med mig 7 plagg hem.
 
Tröja från h&m, jättehärlig färg! 50 kr på rean.



En dag på Nova Lund

På fredagen gick vi upp, åt frukost, pratade lite, fixade oss, åkte till kvantum för att träffa Jack (dör så söt!!) och sen åkte vi mot Nova Lund. Spenderade en heldag där med att gå runt, shoppa, fika och äta. Jättelyckad dag! Och så köpte jag några riktigt fina saker så jag är väldigt nöjd. Vill ni att jag ska lägga upp bilder på det jag köpte?
 
Nova Lund, älskar det! Var så himla lugnt där med, fredagar är bra dag, för då är det inte alls mycket folk där.
Sötis!
Dags för mat! Cassandra valde graffiti
Så smart att alla matställen ligger på samma ställen, för då behöver man inte äta på samma ställe men man kan ändå sitta tillsammans.
Min sån där pipsak som man får medan man väntar på maten var enorm haha!
Jag åt grillad kyckling och HERREGUD SÅ GOOOOOOOOOTT ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Köpte färskpressad apelsinjuice från naked juice bar, underbart gott och fräscht.
Dags för fika!
Jag fikade belgisk våffla från Ben&Jerry´s, omg säger jag bara. Var i sjunde himlen.
C&C, du är bra du!!
Så för att summera, asbra dag!
 



Söndag

God morgon! Om 1 vecka kommer jag att ha värsta söndagsångesten för då börjar skolan dagen efter, fy vad hemskt. Men fortfarande 1 vecka kvar av sommarlovet!

Idag ska jag lägga upp lite annonser på tradera hade jag tänkt, har aldrig sålt där förut men kanske värt ett försök?

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_5219cb5eddf2b325b621dc7b.jpg" class="image">




Bästis och jag

Har varit så himla kul att ha Cassandra här! Har saknat dig supermycket, verkligen.
 



Så himla gott

Kom nyss hem från Bjärnum. Grillen var helt fantastiskt god!! Det finns verkligen inget godare än grillat kött & det var längesen jag åt såhär mycket! Rafal var riktigt duktig på att grilla så det blev superdupergott. Har inte ätit grillat mer än 1 gång denna sommaren så det var verkligen uppskattat!

Jag hade tydligen en fästning på magen, ööh vad jag hatar fästningar! Jag trodde det var en fästing när jag kollade igår men tänkte att ehh det är det nog inte ändå. Men idag visade jag Ewa det och hon bara fästing! Men hon hjälpte mig få bort den, jag hoppas att hela är borta. En bekant fick borrelia och gick tragiskt bort, så det är inget att leka med.

Hoppas ni haft en bra lördag? Och trevlig fortsättning på kvällen.




Grill

Sån sjuk migrän idag!! En dag i månaden får jag den värsta migränen ever, ingen, absolut ingen medicin hjälper.

Så hela dagen har varit åt skogen. Men nu är vi i Bjärnum hos några familjevänner & vi ska grilla. Äntligen!! Jag äääälskar grill. Och de har flyttat till ett sånt sjukt fint hus.




Gruppbild

Nu har Cassandra lämnat mig, saknar henne redan!! Kom tillbaka!

Har sjuk migrän idag, helt galet. Så nu ska jag ta medicin och hoppas på att det går över!




Roliga dagar!

Förlåt för dålig uppdatering men nu när Cassandra är här vill jag självklart passa på att umgås så mycket som möjligt med henne istället för att sitta framför datorn!
 
Men jag lägger upp bilder och sånt imorgon istället. Nu ska vi prata lite och sen ska vi soooova. Hoppas ni haft en bra dag i alla fall!
 
♥♥
 



Bra dag!

Har haft en jättebra dag på Nova Lund! Bästa vän, shopping, god mat och fika. Vadå bra kombination?! På väg hem nu & ikväll ska vi ha tjejkväll! Äta, spela kort, prata & planera London!!




Shopping




Nova med bästa

Mot Nova Lund, yey!




Love u

Tack för ikväll hun, sov gott så ses vi imorgon :*




Skitgubbe

Spelar kort med Cassandra, jag är såå dålig förlorare haha!

Nu ska vi äta middag :)




Hon är här!!




Dagarna med Cassandra

font face="arial">Fick en fråga på ask om jag inte kan skriva vad jag och Cassandra ska göra under de här dagarna och jo det kan jag!

Hon kommer med tåget från Sthlm runt kl 14, då ska vi till infinity och äta och sedan gå runt på stan lite. Sen åker vi hem till mig, äter middag och spenderar kvällen här. Planera London och en massa massa snack!

Imorgon ska vi åka till Nova Lund och gå runt där, sen ska vi bara vara hemma på kvällen, kanske titta på någon film eller så. Och på lördag åker hon på eftermiddagen så vi ska nog bara vara hemma och umgås.

Ska bli så kul! Inte träffats sedan den 25 december, åh herregud..




Mybymolly

Har ni kollat in Molly Sandéns webbshop som öppnade ikväll? Jag gillar verkligen många av jackorna! Framför allt Santa Monika jacket, så grymt snygg.

Och en annan sak jag gillar väldigt mycket är att hon verkligen använt sig av modeller med olika kroppsstorlek, låt fler göra det! Inte bara smala utan även kurviga, som tjejen i jeansjacka. Så det får Molly tummen upp för!

Vad tycker ni om jackorna?




Star

Snart idol igen, woho! Och sen ska jag läsa ut min bok & därefter städa inför imorgon. Och så ska jag bada. Där har ni min kväll. Vad gör ni?




Hjärtat




I'm off

Iväg och fixa lite ärenden nu och imorgon kommer bästa Cassandra!!




Onsdag

God morgon!

Lycka till till er som precis börjat gymnasiet, jag är säker på att ni kommer att ha 3 riktigt bra år. Ta vara på gymnasietiden för det är troligen den absolut roligaste skoltiden ni kommer att uppleva, och den ni kommer att minnas tillbaka.

Jag började morgonen med att plugga in 20 vägmärken. De här första var inte så svåra men känns skönt att kunna de nu. Bara sådär 72828299392 kvar.

Ha en bra dag i skolan!




Mina fina killar

Blir så stolt när jag ser denna bild, min bror som pappa. Vem hade kunnat tro det för 5 år sedan? Man ser verkligen hur mycket han älskar Jack och det är så fint. Min brors pappa har alltid varit skit mot honom och aldrig brytt sig, han vet inte ens att han har ett barnbarn. Så jag är tusen procent säker på att min bror kommer bli en toppenbra pappa. Han vill inte vara en pappa som aldrig finns där, han vill vara en pappa som ställer upp för sin son i alla lägen. Jag älskar er ♥
 
 



Weddingoutfit

Såhär såg jag ut på bröllopet, kändes säkrast att ha cykelbyxor under eftersom att klänningen är kort. Den är från new yorker och smycken från bl.a. Polen :)




Tisdag

Teorilektionen gick bra, den var tråkig bara. Semir somnade nästan, hahah! Och under lektionen fick jag sån hemsk migrän, usch. De som jobbar där undrade vart jag hade tagit vägen för gjorde ju paus med körkortet i ett år nu. Så jag berättade om min migrän och Niklas som själv har migrän någon gång i månaden sa att det verkligen måste vara hemskt. Skönt att de förstår i alla fall.
 
Såg ni idol igår förresten? SÅ glad att det är tillbaka! Kevin Walker, vilken grym kille. Lätt min favorit än så länge. Idol idag med och sen efter det svenska hollywoodfruar, bra TV-kväll!
 



Teori

Dags för teorilektion!>




Pink baby

Men åh, har ni sett något sötare för små flickor? Vilken urgullig kappa.




Dagens vill ha

Den här kameraväskan är ju bara FÖR snygg! Tyvärr är även priset FÖR högt.




Natural

Det var någon på ask som ville se min naturliga hårfärg så jag lägger upp några bilder här. Mitt hår har bara blivit mörkare med åren och just nu är det mörkmörk brunt. Då kanske ni undrar hur jag kan ha fått så ljust hår? Jo för jag har en frisör här i Hässleholm som är grym på att slinga i hätta! Färgen blir ljus, blond och fin.
 
 



Hatar dig bok

Började bläddra igenom körkortsboken igår och jag känner bara BLÄ, så galet tråkigt. Hatar det. Känner att jag aldrig kommer få körkort, motivationen ligger verkligen nere på 0 hela tiden. Kapitalet om miljö? Men dör så tråkigt det är.

Jag är duktig på att plugga annars men detta? Hjälp.. Motivationstips? Äckelkörkort :(




2 veckor kvar

En av de absolut roligaste dagarna på sommarlovet var bröllopet!

2 veckor kvar av mitt sommarlov, woho.




Jacky boy

Jack kom nyss och hälsade på, vilken överraskning! Han är så himla söt, och så ler han ofta nu. Mitt hjärta!! <33 Ignorera mig på bilderna dock, lagom fräsch osv ju.




Blond vs brun

Fick en bild skickad till mig hur jag skulle se ut i brunt hår. Heeelt annorlunda, skulle nog aldrig vänja mig vid sån hårfärg. Men kul att se hur man skulle se ut. Dock håller jag mig till mitt blonda. Skulle inte kunna tänka mig att färga det mörkt, i så fall endast min naturliga men det skulle ju ta år att få det att växa ut så att det blonda försvinner.




Säljes

Någon som är intresserad av Iphonehalsband till Iphone 4/4s? Kostar 349 kr på internet, säljer mitt för 50 kr. Det är i äkta buffelläder och har även en liten korthållare.

Säljer även den bruna väskan för 50 kr (använd 1 gång) och den blåa för 40 kr, aldrig använd.

Hojta till om ni är intresserade eller känner någon som är!




New in

Idag kom min nya väska från h&m, den är så fin! 199 kr.
 
Lånade bilden från kissies blogg, för laaat för att ta en egen hehe.
 



Träna

Dags att träna. Finns nog inget jag hatar mer haha..




Måndag

Hej måndag!

Vaknade upp med en riktigt hemsk migrän, kunde knappt ta mig upp ur sängen. Jag trodde verkligen att tabletterna jag fick utskrivna i alla fall skulle hjälpa lite så att jag inre får det så ofta men inget hjälper ju. Jag har fortfarande migrän varje dag. Jag ger upp, allt känns meningslöst. Får ju ändå aldrig någon hjälp.

Jaja, vad händer idag då? Jag har tråkigt, inget att göra. Får väl städa lite här hemma inför torsdag.




Fest i Lund

Lite bilder från festen i Lund igår. Det var så kul att träffa Ani igen!! Jag var där först av alla gäster och när vi såg varandra så bara "ahhh *kram kram kram*, du är bra du.

Var riktigt mycket folk, runt 50 stycken. Så vi var både i trädgården och inne i huset. Det bjöds på mat, dricka, chips och massa tårtor! Ani är så duktig på att baka. Finess chokladtårtan var sjukt god. Trevligt att träffa nytt folk, så man pratade med olika människor hela kvällen. Hennes kompis Hannes var riktigt trevlig, charmig kille det där! gav mig världens bamsekram när jag skulle hem, så snäll.

Sen tog jag taxi till stationen och tåget hem. Taxichauffören sa att mitt hår är så himla fint. Hahah tack typ?

Så tack för en bra kväll people!
 
Lite av maten
Jag och min snygga vän!
Stress stress innan alla gäster kommer
Ani hade som sagt bakat jättemånga tårtor! Fitness var både god och tydligen ganska så nyttig ;)
Dags för tårtkalas
Amanda, Ani och Hannes
Madeleine
Alla fick en sån här lysande stick haha! Var kan man köpa såna? Kanon till fest ju
Soffhäng, trevliga killar! Och snygg kille på bilden jao!



Gonna miss u

Fattar du hur mycket jag kommer att sakna dig?!




Books

Mamma har lånat en hel del böcker till mig från ett skolbibliotek från en skola hon jobbar på och så har jag köpt en del billiga. Så tillsammans har jag 27 böcker att läsa haha! Har ju för ett bra tag framåt..




Hejdå väskor

Har spenderat eftermiddagen med att rensa lite i garderoberna för att hitta saker jag inte längre vill ha så att jag kan försöka sälja de. Jag har så mycket saker som många gånger inte ens är använda som bara ligger. Så himla onödigt! Behöver verkligen pengarna istället. Har så många fina väskor så nu har jag verkligen gjort i ordning bland dem och det blev en hel del jag vill sälja! Skönt. Ska fortsätta lite sen! Måste bli av med en del grejer :)




Mardröm

I natt drömde jag om att jag tappade en massa hår, fy vad hemskt det var!! Att jag borstade håret och helt plötsligt ramlade stora tussar av, började nästan gråta haha. Vaknade upp livrädd och var tvungen att känna på mitt hår. En biverkning av inderal är att man kan tappa mycket mer hår, hoppas verkligen inte jag får den biverkningen. Långt hår, det är det jag alltid kommer köra på. Klippte mig kort en gång och det var hemskt, så hemskt.

Blont och långt, that's my thing.




Hej söndag

God morgon! Sov ut idag, så skönt. Riktigt trött efter igår dock. Men än är sommarlovet inte riktigt slut för min del. På tisdag ska jag träffa Semir, på torsdag kommer bästis och stannar hos mig till lördag och den 28 blir det bio med Maja. Så lite kul kvar!

Jag är så glömsk, glömmer hela tiden att jag måste ta inderal morgon och kväll. Undra om man måste ta de vid samma tidpunkt? Hoppas inte det. Primolut Nor måste jag med börja ta idag, de är väldigt bra om man tex ska på semester och vill skjuta upp mensen. Tips till er tjejer!




Du är bra du

Tack för ikväll bästa du!




Home

Skånetrafiken strular som vanligt. Kom äntligen på ett tåg, som stinker alkohol. Och några satans ungar sitter och skriker i den tyska avdelningen, respektlöst som bara den. Och så stinker det vodka. Fy vad jag hatar alkohol.

Har i alla fall haft en bra kväll!




Fest

På väg till Lund nu. Fest hos Anna-Maria och det ska bli så kul! Känner ingen mer förutom Madeleine men det är ju alltid kul att lära känna nytt folk.

Ha en trevlig lördag!




Bath

Tar ett bad nu. Har en del saker jag måste hinna fixa innan jag åker till Lund ikväll. Vad gör ni?




Lördag

Vaknade med riktigt hemsk migrän, det var längesen jag hade såhär ont. Usch så himla jobbigt detta är.

Ikväll blir det fest i Lund. Måste dock se till att må bättre först för just nu är jag inte alls taggad på att åka någonstans.




Polen shopping del 9

Från New Yorker, ca 40 kr.
 



Fredagsmys

Det var riktigt längesen jag köpte något gott till helgen! Men nu var jag så sugen på något. Så ikväll blir det vaniljglass, chokladglass, chokladpinnar, chokladsås, maräng & lite romerskabågar som jag ska smälta och hälla över glassen. Märks det att jag gillar choklad haha? Ska bli så gott!

Imorgon ska jag på fest så idag blir det hemmakväll.




Fredag

Är med mamma på olika skolor och hämtar schema. Herregud vad svårt det är för mamma att få ihop hennes polskalektioner när alla har olika scheman och man ska hitta tider som gör så många som möjligt nöjda.

Åh vad jag längtar tills jag får jobb efter mina studier! Tills JAG är riktig lärare. 3,5 år kvar..




Polen dag 8, del 2

Gick lite på strandpromenaden, tog en runda till stranden där det blåste helt galet mycket och så satte vi oss ner för att ta en fika. Malgosia var med och jag gillar henne supermycket!
 
Polen har riktigt fina och breda sandstränder! Vit, mjuk sand. Dock är det inte speciellt varmt i vattnet, inget medelhavet direkt men mycket finare än Åhus!!
Världens godaste varma choklad, alltså muuuuums
Jag fick sitta i massagestolen medan mamma gjorde pedikyr, mihi.



Polen dag 8

I Szczecin har det verkligen varit varmt varje dag! 28-30 grader, vi var ju mest inne så för min del kunde det vara svalare, här är det nästan alltid varmare än i Sverige på sommaren och kallare på vintern.
 
Denna dagen åkte vi till Mielno som ligger 200 km från Szczecin. Lång väg när man är åksjuk som jag och väldigt drygt men hade internet då&då som btw var värdelöst, köp inte det från telenor när ni är utomlands för det suger. Men det gick att snapchata ibland i alla fall. Efter några timmar var vi äntligen framme! Sämre väder vid havet, för såklart blåser det alltid som satan där. Vi kom dit ganska så sent.
 
Det är mammas bästis Malgosia som hyr ut rum där, så hon har ett litet ”hotell”. De har varit bästisar i över 38 år vilket är riktigt härligt att se! Trots att det bara träffas 1 gång om året, om ens det så är det som om de aldrig varit ifrån varandra, underbart. Jag gillar Malgosia väldigt mycket, galet snäll är hon! Efter att vi hade packat upp lite så gick mamma på pedikyr och jag satt i lobbyn och använder deras internet lite. Och så visade jag en massa bilder på Jack till Malgosia, hon tyckte att han är såå söt och jag kan ju bara hålla med! Hennes son fick också barn, bara 2 veckor efter att min bror fick det. Hur sjukt är inte det?! Traditionen håller i sig ;) På kvällen gick vi och fikade innan jag slocknade i sängen efter en lång dag.
 
Hello Mielno
Såhär ser rummen ut. Enkelt men rent, fint och mysigt!
Jag och mamma gick och åt på Caro när vi kom dit. Riktigt god mat har de men när vi åt där tredje gången tror jag att jag blev matförgiftad just där vilket får mig att bli tveksam om jag kommer våga äta där mer. Mamma mådde dock hur bra som helst. Men det är ju såå gott.
Världens finaste hund! Och han kände igen oss! När vi kom till Mielno så sprang han rakt mot oss och viftade på svansen så mycket som jag aldrig sett innan. Men han är så snäll, hoppar aldrig upp på en. Fina fina Shaggy. Blev en hel del gos med honom ♥



Polen dag 6 & 7

Dag 6:
Idag skulle vi egentligen till havet men eftersom att vi hade lite familjesaker som skulle fixas flyttade vi fram det några dagar. Denna dagen spenderades i ett av mina favoritshoppingcenter Galaxy. Både jag och mamma älskar att strosa runt, älskar att vi är så lika när det gäller det. Och mamma är så grym på att hitta snygga kläder åt mig! Så jag älskar våra shoppingrundor. Sen gick vi och åt, och därefter en fikapaus. Jag trivs bra såhär!
 
Hejhej morfar!
Av 21 dagar hade jag migrän 19 dagar. Så nästan varje dag vaknade jag med en bultande hemsk huvudvärk. Det suger verkligen hårt. Aldrig varit så dåligt med migränen som det är just nu.
Provar kläder. Ångrar att jag inte köpte den här klänningen! Men den kostade 100 zl (200 kr) vilket jag tyckte var för dyrt.
 
Dag 7: Även denna dagen spenderades i ett köpcenter. Eftersom att vi var i Polen i så många dagar var det absolut ingen stress utan det blev mest halvdagar med shopping och förmiddagarna var vi hemma. Umgicks med morfar och bara tog det lugnt. Läste en hel del, satt på altanen och fotade en massa shopping, vilket tog tid!
 
Men vi åkte i alla fall till Carrefour där jag hittade en del fint. Därefter åkte vi till ett annat centrum. Sen åkte vi hem och föreberede oss för att åka till havet i några dagar. Packar såklart alltid ner för mycket och jag orkade inte packa om min resväska så jag tog med mig allt. Jag och mamma, 6 dagar vid havet och vi hade med oss så mycket så det såg väl mer ut som att vi skulle vara borta i 6 veckor haha, jaa, sån är jag och det är inte det lättaste att ändra på! Så kvällen blev lugn. Satt lite på altanen med morfar, kvalitetstid!
 
Inne på Cubus. Köpte tröjan, älskar färgen.
 
Trött tjej
Kvalitetstid med morfar! Hans altan är riktigt härlig att sitta på, väldigt fint med alla blommor också.



En sommaroutfit

Linne top shop // kjol Polen // väska Björn Borg // solisar Gucci // skor Skopunkten
 



Boktips x 4

I Polen läste jag ut 4 böcker och tänkte nu ge er lite boktips.
 
Såld handlar om en liten flicka i Kina som blir såld på marknad av sin morbror. Hon hamnar hos en förmögen familj där hon känner sig som en slav sen börjar hon jobba på en fabrik och hennes hälsa försämras drastiskt. Inte alls svårläst men skildrar verkligen många barns tragiska vardag i Kina på ett riktigt bra sätt så denna bok rekommenderar jag absolut.

Hoppas är en bok av en av mina favoritförfattare. Handlar om Jonna som är trött på sin mamma och mormor som aldrig bryr sig och bestämmer sig för att åka till Stockholm, skaffa lägenhet och jobb där istället. Tyvärr är det inte så lätt som det verkar och det slutar med att hon blir hemlös. Otroligt spännande att följa Jonna! Dock är boken lite svår att läsa, jag vet inte riktigt varför, kanske pga att det är så många olika personer handlingen kretsar om. Men jag tycker ändå den är värd att läsa och jag hade svårt att lägga den ifrån mig.

Sommaren jag blev vacker är en lätt, vacker, fin, sorglig och romantisk bok. Handlar om en tjej som åker med sin familj till deras vänners sommarställe varje sommar. Jeremiah och Conrad har hon alltid varit småkär i men denna sommaren börjar även de lägga märke till henne och då uppstår drama. Har köpt både andra och tredje delen för jag tyckte denna var så himla fin.
 
Pappa och kriminellhandlar om olika pappor som har kriminella bakgrunder och som lever på sin kriminalitet. Boken är uppdelad i flera små historier där man följer olika personer. Otroligt intressant och samtidigt skrämmande. Att livet kan gå så fel så snabbt, det räcker med att man hamnar i fel umgänge. Rekommenderar denna bok. Inte speciellt svår att ta sig igenom även om den är ganska tjock.
 
Alltså tyckte jag alla de här böckerna var bra och värda att läsa!
 
Just nu läser jag 4 böcker, tror aldrig det hänt innan. Blod, för evigt dömd, Pappa och kriminell (har 2 kapitel kvar) och på ön. Blod och för evigt dömd är ganska så sega men nu vill jag ändå få reda på hur de slutar. På ön är helt Amazing!
 
Hoppas ni fick lite tips :)



Tbt wedding

Några fler bilder från bröllopet. Mat serverades hela kvällen, rätt efter rätt. Så är det på polska bröllop, mat serveras hela tiden.

Ni ska få se kamerabilder sen också. Kvällen var så himla kul!




En dag i Kristianstad

Här kommer lite bilder från i måndags när jag och Maja var i Kristianstad. Vi gick i affärer i några timmar, för mig blev det dock bara en tröja som sagt men Maja hittade lite fint! Sen glömde hon sina påsar på bikbok så sprang vi dit och tjejen i kassan "två påsar??" Heheh. Kul att dela sitt stora shoppingintresse med någon!

Sen gick vi och åt på ocean city. Blev en massa snack och en massa skratt. "Tablett 17 cm?!?! Kan man ens svälja det??" Hahah döör. Siri och mannen med hunden. Okej bara Maja som fattar men kul var det. Tack för dagen!




Nu kör vi

Semir ringde mig nyss och frågade om jag ville med på teorilektion på tisdag. Jag är på! Blev faktiskt lite taggad på att ta upp körkortet nu igen. Jag SKA ha det där jäkla körkortet nångång!

Och nu när Semir också är seriös när det gäller körkortet så känns det lite lättare för då kan vi peppa varandra, gå på teorilektioner och plugga lite tillsammans. Nu kör vi kompis!




Bikini

Paketet från cellbes innehöll lite bikinis, yey! Inte till i år men nu har jag redan till Spanien nästa år, gött. Har supermånga överdelar, runt 20 kanske? Men bara två underdelar så nu fick jag lite fler underdelar. Älskar att man kan vika upp kanten på dessa om man vill. Så kika in på cellbes om ni vill ha bikinis med lite högre midja istället för alla superlåga som finns på tex h&m.




Paket

Ska till kvantum och hämta ett paket nu, woho.




Grym dag med en saknad vän

Har haft en jättebra dag med Georgia! Det enda positiva med universitetet är att jag lärt känna två grymma tjejer, Georgia och Anna-Maria! Tyvärr går ingen av dem kvar med håller såklart ändå kontakten.

Georgia kom till Hässleholm. Först gick vi och åt på wokhouse och satt där och pratade ett bra tag, god mat och supermys! Sen gick vi runt lite på stan och kikade i affärer, jag visade Georgia lite av Hässleholm och hon hade förväntat sig att hlm skulle vara en håla men hon blev förvånad och tyckte att stan för supermysig. Jag håller med, Hässleholm är fint, lite tråkigt med fint. Jag skulle tex aldrig vilja bo i Kstad även om det är större.

I alla fall, vi började prata om mat och jag sa till Georgia att de har riktigt god friterad nougat på cats och hon tyckte det lät underbart så vi gick till cats när de öppnade (cats stänger imorgon och det gör ont i mitt hjärta, min älskade restaurang..) så vi beställde en varsin nougat och satt och NJÖT! Hon tyckte också den var fantastisk god och det går inte beskriva med ord hur gott det är.

Satt kvar på cats någon timme innan hon åkte hem. Tack för dagen bästa & snygga du! Så himla glad att jag lärt känna dig :-) Här kommer en massa bilder!




Dagens

Tröja Polen // jeans kappahl // väska Björn Borg




Fina vän

Tack för idag fina du! Och kolla hennes hår!! Visst är det fantastiskt? Aldrig sett så tjockt hår innan! Det tar henne 6 timmar att självtorka haha!




Black n white

Hängde inne på h&m medan jag väntade på att Georgia skulle komma med tåget. Snygg tröja, dock hade jag inga pengar så det blev inget köp.




Träffa Georgiiiia

På väg till stan för att träffa Georgia, äntligen! Såå saknad är hon! Ska bli så himla kul att äntligen ses igen. Och Skånetrafiken: strula inte den här gången också, snälla.




Sång till brudparet

#wedding




Facebook

Har spenderat hela kvällen med att lägga upp bilder från bröllopet på Facebook, många av gästerna ville se dem nämligen. Laddade upp runt 170 bilder och när jag hade valt ut 150 ca så råkar jag trycka på knappen BREDVID ctrl istället för ctrl knappen så ALLT försvann, fyy vad sur jag blev. Så 45 min bortkastad tid men det var bara att börja om.. Nu är bilderna äntligen uppe i alla fall så om ni vill se de kan ni kolla min fb för det lär väl dröja ett tag innan alla kommer upp här på bloggen. Lägg till mig som vän om ni vill (Caroline Persson)

Sen var det dags att tagga allt folk som också tar tid. Så hela min kväll har gått åt fb. Nu plingar telefonen var sekund av alla gillningar haha. Nu ska jag bada!




Wedding gifts




Toppen

Tog 1 timme hos diabetessköterskan men det gick bra! Blev så himla glad för vet ni vad mitt hba1c (blodsocker i genomsnitt) ligger på?? 57%!! Det är så himla bra & jag blev så glad och förvånad. Och det är trots att det blev en hel del onyttigt i Polen. Under dessa 9 år jag haft diabetes kommer jag inte ihåg när jag senast hade så fint hba1c, i så fall i början när jag precis fick det. Förra gången hade jag nog runt 79 och gångerna innan dess ännu högre.

Så jag är väldigt stolt över mig själv! Men har ju slutat med läsk helt och hållet (42 dagar nu) och så har jag verkligen minskat allt sött. Hade verkligen hoppats att det skulle hjälpa mot min migrän (händer nästan aldrig att jag äter godis längre) men tyvärr hjälper det inget. Men det går ju positivt när det gäller diabetesen i alla fall! Läsk tänker jag inte dricka mer men godis/sött tänker jag unna mig då & då. Blir så mycket godare då också.

Även blodtrycket var toppen. Nöjd tjej, nöjd sköterska och nöjd mamma alltså :)




Men kul

Åskar, ösregnar och jag ska till diabetessköterskan, yey..




Nytt i bokhyllan

Igår fick jag hem 4 böcker som jag hade beställt. Jag älskar att köpa bra böcker! Har börjat läsa "på ön" och den är helt fantastisk.




Love to u all




Inget god morgon

Det känns typ som vinter?! Vi har runt 21 grader hemma och har haft ca 29 grader hela sommaren så jag fryser ju sönder nu.

Inte kul att ha sommarlov när man är hemma själv hela dagarna, jag hatar vara hemma själv! Ingen som säger god morgon till mig när jag vaknar haha.




Sleepless

Kl är snart halv 2 och jag kan inte sova. Bläää.




En dag i Kristianstad

Har haft en jätterolig dag i Kstad! Jag är verkligen fattig nu så det blev ingen shoppingdag för mig direkt men jag köpte i alla fall den här tröjan på h&m, 80 kr.

Sen gick jag och Maja och åt & snackade en massa. Tack för idag!




Wedding #3

Efter vigseln körde alla mot Bjärnum där festen var. Det var i en jättestor lokal med fint dukade bord och stort dansgolv.
 
När brudparet kom fick de bröd som är en polsk tradition.

Dorota, brudens mamma
Några av gästerna
Haha Davids min är ju priceless!
Plockar upp småmynt som jag skrev om innan



Blow up ny ask with questions

Har fått några kommentarer om att jag inte ska ta bort min ask så den stannar :) så in och fråga, har tråkigt!

http://ask.fm/carro93




Wedding #2

Sonia och Remik gifte sig borgerligt så vigseln var i Stadshuset i Hässleholm. Det var flera andra par som gifte sig samtidigt så vigseln var i korridoren, lite dålig stil av stadshuset kan tyckas. Men det viktigaste är att de är gifta!
 
Sonia hade en jättefin klänning och var så vacker.
 
Brudparet, så fina!
Remik, Sonia, Natalia (Sonias syster) och Nicole som är Sonias dotter.
Vigsel på G
 



Mat

Food!




Kstad

Kristianstad med Maja!




Bröllopsoutfit

Såhär såg jag och mamma ut på bröllopet. Mammas snygga linne är mitt och kommer från topshop och min klänning är från New Yorker och skorna är köpta i Polen.
 
Love u!
Mina klackar dödade mig.. Jag går aldrig i klackar och dessa är ca 13 cm höga. Hade så sjuuukt ont i fötterna, tur jag hade platta skor med mig. Blåsor på fötterna, check!



Favoriter

556 bilder blev det.. Var ju inte lätt att välja ut några stycken till ett collage att lägga upp på instagram. Men här får ni se några av favoritbilderna från kvällen i alla fall!
 
Tim, Roxana & jag
David, jag & Semir
Tårtan
Du är bra min vän!
Jag och fina Natalia
 
 



Brudparet

Jag har grymt många bilder från bröllopet, mamma var flitig bakom kameran och jag tror vi klickade ihop runt 400 bilder tillsammans kanske. Dock är mamma inte så jättebra på att fota så många av bilderna blev rätt kassa, sorry mum! Men många ska ni få se.

Här har ni några bilder på brudparet i alla fall. Sonia och Remik. De första är utanför stadshuset där vigseln var och de andra är utanför festlokalen i Bjärnum. En polsk tradition är att man kastar småmynt runt omkring brudparet så ska de plocka upp alla. Så det är det de gör på bilderna. Och så kastar man även ris som betyder lycka. Visst var hon vacker?




Polish wedding style

Såg att några av er vill se mer bilder och sånt från bröllopet så det lovar jag att jag ska visa. Här kommer en liten video till så länge. När festen började så dansade bruden och hennes två systrar till några låtar. Superkul!




Hejdå sommar

Vart tog den här sommaren vägen?! Mamma jobbar som lärare och hon börjar redan imorgon, det känns som om det var Max 3 veckor sedan hon hade sin första semesterdag.

Sommaren har aldrig gått så fort som i år?! Det är läskigt hur fort tiden går. Jag vill inte tillbaka till skolan, vill ha sommarlov för evigt..




Tuuut

På väg hem nu och jag köööör, det var längesen jag gjorde det. Men dags att börja igen.

Är fruktansvärt seg idag. Och min migrän tar död på mig, ständig migrän sen igår morse. :(




"Afterwedding"

På väg till Bjärnum och poprawiny nu :)




Fix

Dags att börja fixa sig. Mmh har 25 min på mig innan jag ska träffa Semir, lycka till..




God morgon

Gick och la mig kl 4.10 och vaknade nyss. Shit kroppen behövde verkligen sömn! Är dock fortfarande galet trött. Eller vaknade kl 9 först, hade känning & sjuuuuk migrän. Än så länge har de förebyggande inte hjälpt ett dugg.

Nu ska jag äta frukost och sen tror jag vi åker till Bjärnum. Två bilder från igår, Betty & Roxana och brudgummen och hans syskon.




Lyckat bröllop!

Kom nyss hem från bröllopet, drygt 10 timmar var vi där! Åh herre vad trött jag är. Men så kul jag har haft!! Riktigt riktigt roligt.

Dansade jättemycket med härliga vänner & lärde känna en ny kompis, David heter han. Verkligen jättesnäll & grym på att dansa! Nej lyckat bröllop helt enkelt. Svenskt bröllop går inte ens jämföra med polskt, polacker vet verkligen hur man har kul!

Nu ska jag tvätta av sminket och däcka i sängen. Imorgon har de "poprawiny" som vi blev bjudna på. Det är typ dagen efter fest eller hur man ska säga med en del gäster från bröllopet. Har inte bestämt helt om vi ska gå men det vore kul att träffa folket igen.




Wedding

Har så kul!




Wedding

Redo för bröllop!




Bröllopsfix

Men hjälp vilken stress!! Har jättemycket kvar att göra men lite tid, waah.




Mycket att fixa

God morgon!

Har väldigt mycket att fixa idag innan bröllopet som är kl 16. Ska börja med att äta frukost och sedan ta ett bad, tvätta håret, raka benen och massa sånt. Ta fram kläder, smycken, sminka mig, packa väskan, ladda kameran, äta något innan och massa saker till.

Jag & Natalia på Bettys student.




Bröllop imorgon

Imorgon är det den här snygga tjejen som gifter sig! (Längst upp på bilden). Längtar tills jag får se klänningen, åh. Och ska bli så kul att träffa en del vänner igen! Natalia, Klaudia, Semir, Rut, Betty osv.




Provar kläder inför imorgon

Yey hittade skorna! Såhär kommer jag att se ut på bröllopet imorgon. Klackar, svart klänning & en mängd silversmycken. Tydligen ska flera komma i svarta klänningar imorgon så det var inga som helst problem för bruden. Ska dock ha cykelbyxor under för klänningen är KORT!




Var är ni?

Mina skor är spårlöst försvunna, borta, poooff. Liksom var är de?? Letade i 1 timme igår utan resultat och ska fortsätta nu. Jag vill ju ha på mig de på bröllopet imorgon!




Stranden

Sorry för dålig uppdatering men var på stranden idag. Var så sjukt varmt!! Solen brände så sjukt. Men skönt var det. Synd att havet var så stilla dock, inga vågor knappt.

Har inte badat på hela sommaren, men jag älskar ju att bada, framför allt i havet men det är ju iskallt här. Åh vad jag längtar till den 4e juli, ska slänga mig i Medelhavet direkt när vi kommer fram.

Lite bilder i alla fall.




Make love, not war

Bebo, love u!!

Tror btw jag ska ta bort min ask snart. Pallar inte med människor som inte har något liv och letar fel i andras. Mamma råkade läsa min ask och blev förskräckt att det finns så elaka människor som vågar säga vad som helst när de är anonyma. Till er som bara läser min blogg för att sedan kritisera, jag har ett tips till er: sluta läs!! Ja det är faktiskt så enkelt som att ni slutar skriva in bloggadressen på er dator/telefon. Tänka sig va?!

Till er som faktiskt läser min blogg för att ni tycker om den: love! Ni är fina ni :)




Svart på bröllop?

Kan man ha en svart klänning på sig på bröllop? Vad tycker folk om det? Har läst ej helvitt helsvart eller helrött på nätet men måste man följa det?




Stilig kille

Hjälpte Semir att välja skjorta inför lördagens bröllop vi ska på. Kan ni gissa vilken det blev? Tycker båda är snygga! Stilig kompis. Så kul när någon frågar om klädråd, mode är trots allt något jag tycker om väldigt mycket.




Såhär gick det hos neurologen

Färdig hos neurologen kl 14! Han jag var hos förra gången var verkligen toppen men han har tyvärr slutat. Men han här var också ganska bra fast pratade otydligt så förstod inte riktigt allt han sa haha!

Men han förstod mina problem och att det försvårar livet väldigt. Imigran tyckte han inte var bra, varken i sprutor (de gör tydligen väldigt ont) eller spray. Inte heller botox. Jag vill dock gärna prova på botox men får se om detta hjälper först, annars får jag väl fixa botox på egen hand.

Han tyckte att jag ska fortsätta med zomig för att de är bäst. Men jag ska försöka att inte ta det mer än 2 gånger i veckan (nu tar jag mellan 7-12) så det kommer bli sjukt svårt för mig att trappa ner på det. Det har blivit lite av en abstinens för mig sa han, något jag har blivit beroende av och så är det ju. Men ska försöka att minska det successivt. Sen skev han ut stolpiller mot illamående, usch hatar ta stolpiller dock. Och så letade han igenom en lång lista med förebyggande tabletter. Jag kan inte svälja större tabletter än 6 mm och det var inte det lättaste att hitta men jag tipsade om inderal som är förebyggande betablockare så det skrev han ut. Så nu ska jag ta en sån om dagen, sen öka till två stycken och sen tre. Detta hoppas vi verkligen ska minska anfallen!! Förebyggande hjälper i alla fall 50-75% av patienterna. Så jag ber bara till Gud att det ska hjälpa även mig. Om jag skulle gå ner från migrän 7 gånger i veckan till tex 2 gånger i veckan skulle jag bli så himla lycklig! En vanlighet för de flesta men för mig är det verkligen en lyckodag den dagen jag är utan migrän, dock har det inte hänt på flera månader.

Sen skrev han ut zomig och så en munsönderfallande tablett som smälter på tungan. Nu ska jag prova allt detta och se om det hjälper. Snälla, håll tummarna för mig, så att jag kan börja leva ett normalt liv igen och bli samma glada, positiva tjej som jag var innan. Det är min stora dröm just nu.




Sjukhuset




Crazy

Vilken dålig dag.. Jag har sån sjuk migrän så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Regnet öser ner. Det åskar. Två sommarjobbare har klippt gräset och sprungit runt med andra hemska högljudda maskiner sen kl 8 imorse! Ni kan ju gissa om det hjälper mot min migrän? Jag blir CRAZY.

Ska till neurologen kl 13. Och jag går inte därifrån förrän jag fått hjälp, seriös hjälp. Har antecknat en massa som jag ska ta med till honom.




Migränen tar över min vardag och jag är inte mig själv längre

Har nu letat runt i 1,5 timme efter olika migränmediciner på nätet. Imorgon ska jag till neurologen (ÄNTLIGEN!!!!!!!) så jag vill vara förbered med en lista på mediciner jag skulle vilja prova på.
 
Jag är trött på att ingen läkare tar mina problem seriöst. Jag har migrän 7 gånger i veckan, alltså varje dag. Ofta vaknar jag med migrän & går och lägger mig med migrän. Det måste få ett slut för det förstör mitt liv så sjukt mycket och jag är bara 20 år gammal. Ofta gråter jag av smärta för jag får panik och vet inte vart jag ska ta vägen, så ont gör det. Medicin fungerar inte längre och jag är bara irriterad, ledsen och börjar nästan bli deprimerad för att mitt liv känns som förstört.
 
Läs dessa två inläggen här under! Allt stämmer in på mig, exakt allt.
 
 
Migränen tar över min vardag och jag är inte mig själv längre. Jag blir galen på det här.



FROM TOPSHOP

Nu ska jag visa det sista jag köpte på Nova Lund. Älskar topshop! Fattar inte varför jag alltid går till den affären sist när jag typ inte har några pengar kvar, bäst att börja där ju.. Men köpte i alla fall två tröjor, kunde inte låta bli :)
 
Perfekt linne! 279 kr
150 kr på rean. Gillar verkligen de två "öppningarna".



Fyndiq

Fick hem mitt paket från fyndiq.se idag, nöjd med allt!
 
Bästa mascaran! Har bara testat den gröna men den är toppen. Dock finns den inte i affär längre. Kenza använder också den här. Fast den rosa är säkert lika bra den med.
Jättefint skal.
Moroccanoil (what, jag har alltid trott att det stavas MA och inte MO haha..). Sjukt bra! Och så 100 kr billigare än i affären. Har alltid haft den vanliga men denna gången köpte jag light, får se hur den är.
 
 



Ivyrevel

På tal om kläder så beställde jag Kenzas jeansjacka från Ivyrevel. Blev dock besviken, den var mycket mer oversized än jag hade trott! Väldigt stor i både axlar och armar. Så det blev en retur, synd för annars var den snygg!
 
Nitarna och blomtyget var väldigt fint. Men ni ser att armarna är väldigt pösiga. Inte värd pengarna.
 



MK & A for Bikbok

Har ni kollat in Mary-Kate & Ashleys kollektion för bikbok? Jag måste säga att jag blev besviken! Inget speciellt faktiskt och väldigt dyra priser. Framför allt skinnjackan för 4000 kr.
 
En del av kollektionen. För min del blir det inte någon beställning. Ska ni köpa något?
 



Skånetrafiken suger

Fan vad jag hatar Skånetrafiken!! Jävla skit är de. Nu kan Georgia inte komma till Hässleholm. Blir fan deprimerad. Skånetrafiken, ni suger så jäkla mycket. Sämst och man kan ALDRIG lita på deras tåg och bussar. Fy vad sur jag är.




Miss my friendoooo

Imorgon ska jag träffa den här fina tjejen! Jag har saknat Georgia såå himla mycket så det ska bli riktigt roligt att ses igen!




Min ögonsten

Igår var jag på stan med bror en snabb runda och vi tog Jack med oss. Han gick till Telenor och jag tog Jack i famnen och gick in i gallerian. Mitt hjärta klamrade sig fast vid mig och lutade sitt lilla huvud mot min bröstkorg, underbar är han!

Men kände alla blickarna inne i gallerian haha. Ett par kom fram till mig och sa att jag har ett väldigt sött barn. Jag bara, ehh fast det är inte mitt barn!! En annan kom fram och sa att man smälter när man ser honom, Jack är verkligen så sjukt söt! Sen fick man också några blickar "ung mamma.." so what om man vore det?!

Min ögonsten är han i alla fall. Ha en trevlig kväll!




Nytt i min garderob

På Vero Moda på Nova Lund hade de stor rea! Om man köpte ett plagg fick man 30% och köpte man fler blev det 50%. Jag köpte tre tröjor så jag är supernöjd!
 
100 kr
75 kr
100 kr
Dessa kommer bli favoritet i höst känner jag :)



New in

Köpte en tröja på h&m, nästan allt jag köpte var på rea och denna kostade 75 kr. Kap! Dock kommer pärlorna och de där ramla av ganska snabbt, h&m kvalite meeen gör inte så mycket för jag tyckte den var fin :)
 



Nya jeans

Köpte även två par jeans på Nova Lund.
 
Ett par svarta, har redan likadana men dessa är i en storlek mindre. Sitter riktigt tajt, precis som jag gillar när det gäller jeans. 299 kr.
Och ett par jeansfärgade, äntligen! Fatta hur länge jag letat efter ett par såna. De ser dock fula ut på bild men sitter tajt och snyggt på! Orkar dock inte ta på de i den här värmen och fota men kommer använda de mycket i skolan/jobbet så ni får se bilder sen.



Nya bikinis

På Gina Tricot köpte jag två nya bikiniöverdelar. Kostade bara 29 kr styck så man får ju passa på! Fast jag har vääldigt många överdelar så nu får det vara slut på att shoppa flera.
 
 



Neonrosa

Detta linnet köpte jag på Indiska på Nova Lund. Det var på rea och kostade 79 kr. Så snyggt till solbränd hud!
 
 



Vaaarmt

Var nyss ute en stund, sjukt varmt och äckligt idag! Svettas så fort man rör sig. Nej idag stannar jag inomhus.

Skulle i alla fall ut för att fota det jag köpte på Nova Lund så jag kan lägga upp det här på bloggen. Utomhus blir det mycket bättre skärpa på bilderna och finare än garderobsbilderna. Hittade en plats vid garaget men folk bor runt omkring så de undrade säkert vad jag höll på med om någon såg mig genom fönstret haha! Hänga galgen och plagg på garagedörren.. Så går det när man inte har trädgård ;)




Polen dag 5

Idag skulle vi egentligen till havet men eftersom att vi hade lite familjesaker som skulle fixas flyttade vi fram det några dagar. Denna dagen spenderades i ett av mina favoritshoppingcenter Galaxy. Både jag och mamma älskar att strosa runt, älskar att vi är så lika när det gäller det. Och mamma är så grym på att hitta snygga kläder åt mig! Så jag älskar våra shoppingrundor. Sen gick vi och åt, och därefter en fikapaus. Jag trivs bra såhär!
 
Ett av shoppingcentren, inte sådär superstort men många bra affärer samlade på ett ställe!
Carrefour. De har tyvärr stängt några affärer där, man märker verkligen av ekonomikrisen i Polen också!
Denna tröjan skulle man ju nästan köpt ;)
Dagens outfit
Fika, muuums!
Tyckte den här killen på reklampostern var riktigt snyggt klädd!
 



En dag vid havet

Har haft en skön dag i Yngsjö idag också! MEN 4 dagar i rad vid havet sätter sina spår. Jag är helt slut och bränd. Har ont på lite ställen, men brun blev jag.

Nu blir det dock paus med havet i några dagar. Måste vila lite och fixa lite andra saker.

Man vet aldrig med vädret, kanske var detta sista havsdagen för i år? Sorgligt i så fall men jag njöt verkligen.




Gosebebis

Lite videoklipp från när vi passade Jack förra veckan!




Sommar

NU är jag nöjd med min bränna!




Polen dag 4, del 5

Efter middagen hann jag och mamma åka till Galaxy i 2 timmar, bra dag!
 
Fika. Detta är pudding, vit & mjölkchoklad. Så sjukt god och krämig! Första gången jag åt det men absolut inte sista.
Lite shopping.
Så fint med fontänen de gjort i köpcentret.
Skulle ta lite bilder..
..så kommer en kille och sätter sig bredvid och vill vara med på kort..
..DOG typ av skratt HAHAH
Love it over here!
Att vi är kvar till stängning är ingen ovanlighet, hehe.



Polen dag 4, del 4

Såhär såg jag ut på morbrors födelsedagsmiddag. Tröjan köpte jag på Jaquiline (stavning?) dagen innan.
Provar kläder kvällen innan.
Favoritsmyckena på!
Såhär såg jag ut.
Ett gäng egopics. Jeans från Kappahl och smycken från Thomas Sabo & Guldfynd by Molly
Jag och mami ♥
Morfar hade fixat fina blombuketter.
"Morfar, kolla in i den där lilla kameran på mobilen och le" haha, han lyssnade, söt!
 



God morgon

Åh herregud vad jag är trött! Vi har varit vid havet 3 dagar i rad nu och det är 114 km per dag och jag är åksjuk så känner mig illamående varje dag. Plus att jag blir sjukt trött av havet men samtidigt är det så avkopplande.

Idag blir det 4e och troligen sista gången vid havet denna veckan. Är så trött när jag kommer hem nämligen så orkar inte göra något här hemma, har inte ens packat upp allt från Polen.. Så imorgon blir det en hemmadag, på onsdag ska jag träffa Georgia, på torsdag ska jag till neurologen och på lördag blir det bröllop. Fullt ös!




Polen dag 4, del 3

Fler bilder från morbrors 50års middag.
 
Min kusin Agnieszka och jag. Hon kunde dock bara vara på middagen i 2 timmar innan hon skulle iväg men vi hann i alla fall prata lite!
Agnieszka, jag och Ivona.
Fina morfar
Morbrors svärfar
Family- where love begins and never ends ♥
Älskade morfar och hans häxfru.. blä hon är riktigt elak alltså.
Mamma och hennes bror.
Och så lite mobilbilder. En massa frukt till efterrätt, så himla gott. Jag älskar frukt!



Polen shopping del 8

Superfint linne från Cubus. Tror det kostade runt 60 kr! Sjukt fint med sån här neonrosa när man är brun på sommaren.
 
 



Ännu en dag vid havet

Idag har jag haft ännu en underbar dag i Yngsjö! Det gäller verkligen att ta vara på de här sista sommardagarna innan den mörka vintern kommer krypande.

Första halvtimmen var det moln och kallt men sedan lyste solen hela tiden och det var till och med varmare än igår! Superbra helt enkelt.

Har varit där 3 dagar i rad nu och man börjar känna igen vissa familjer & hälsa på varandra haha. Träffade även på Lina och hennes familj. Alla njuter av solen! Brun blev jag också :D




Fasters favorit

För 3 månader sedan fanns du inte vid liv ännu, och nu är du en stor del av mitt liv <3

Älskar dig underbara, söta, fina Jack. Ska bli så roligt att se dig växa upp.




Polen shopping del 7

Kjol från Promod, älskar den! ca 160 kr.
 



Mitt hjärta




YNGSJÖ

Här kommer ett gäng bilder från Yngsjö igår. Vi var på stranden till 18.40, tror aldrig jag varit på stranden så länge här i Sverige innan men det var helt underbart! När vi kom dit var det sjukt mycket folk, högsäsong & lördag ju. Solen sken i några timmar, doppade fötterna flera gånger och solade. Mission: att bli så brun som möjligt! Hjälpmedel: hawaiin tropic oil dark utan solfaktor. Resultat: jodå!
 
Vid 17 gick solen i moln och mer än hälften av alla människor försvann. Men vi var kvar. Lyssnade på musik, kollade ut mot havet och läste. A W E S O M E  D A G.
 
Såhär fint var det när vi kom dit, glittrande vatten
Vaaarmt
Härliga vågor, dock lite för kallt för min del när det gäller bad. Undra vad som hänt med mig, när jag var liten struntade jag i hur kallt det var, för bada det skulle jag!
Strandpromenad
Brun & glad!
Sen kom molnen och nästan alla människor försvann..
Men inte jag
Några försök till hoppbilder, gick sådär haha för kameran dog efter 3 försök.



Stranden

Mot stranden! Solen går i moln typ hela tiden men oftast brukar det vara finare väder där än det är i Hässleholm. Har på mig en ny kjol idag :)




Sommardagar vid Yngsjö havsbad

Här kommer lite bilder från Yngsjö, dock är dessa bilder inte från idag men från förra veckan. Drömmen vore verkligen att ha ett litet hus vid havet någonstans i världen, åh vad det vore underbart att få vakna till vågornas brus. Men så länge får jag nöja mig med varma sommardagar i Yngsjö, vilket inte är helt fel det heller!
 
Minigolf och fina omgivningar.
Glad tjej!
Så himla underbart. Jag tycker mycket mer om Yngsjö än Åhus! Yngsjö känns verkligen som ett hav, framför allt idag när vågorna verkligen var stora. Åhus känns mer som en sjö? Oftast helt still och tråkigt. Och så är det mycket lugnare i Yngsjö, även fast det är ungdomar och sånt så spelar ingen musik osv utan alla är för sig själv och lämnar space åt andra. Åhus är helt okej för ganska stökigt, så vill man verkligen ta det lugnt och koppla av är Yngsjö mycket bättre :)



Favoritplatsen

Ingenstans trivs jag så bra som vid havet. Min absoluta favoritplats på hela jorden, det är vid havet. Att höra vågorna slå mot strandkanten, att känna hur solens strålar värmer huden, att titta ut över havet och bara känns att detta är livet.
 
 
 



Bada

Kom nyss innanför dörren och slängde mig rakt i badkaret, måste få bort all klibbig hawaiin tropic oil från kroppen. Färgen börjar komma allt mer, bruna ben = sommar på riktigt!




Lovely

Har haft en UNDERBAR dag!




Träffade bebo




Vamos a la playa

Läste att det ska bli årets varmaste dag idag så vi får väl se.

Vaknade dock med hemsk migrän, så måste pyssla om mitt huvud lite innan jag kan packa strandväskan.

Men vid 12 blir det att åka mot Yngsjö, ska bli underbart! Tycker inte det är så smart att åka till stranden tidigare än så eftersom att solen bränner väldigt. Personligen orkar jag inte ligga i solen mer än Max 4 timmar i Sverige.




NOVA LUND

Bilder från Nova Lund igår. Trots att jag inte mådde bra var det en jätterolig dag! Åt gott och shoppade fint, tror jag köpte 11 plagg. Drack jättegod färskpressad juice. Av det ni ser på bilderna köpte jag Florida-tröjan, NY linnet och den rosa tröjan. Ville köpa några böcker också men en bok kostade ca 169 kr, vad är det för priser?! Vi var där från 14-20, bra mor & dotter dag :)




Skratta eller gråta?

Såå sant! Vart är världen på väg? Dagens utveckling börjar bli läskig..

Tittade på barnprogram med Jack här om dagen och så var det reklam. Så visade de leksaksrekmamer och nästan varje reklam sa de att "ni kan även ladda ned appen till er smartphone" och reklamen riktade sig till små barn? Vadå smartphone! Lek med Barbie istället för att leka på instagram barn :(

Och så visade de även en reklam med pärlbrickor, på IPAD! (jag älskade pärla när jag var liten) det satt två flickor i 4-5 års åldern med en varsin iPad och pärlade på den. Alltså nu pärlar man tydligen på ipad istället för på riktigt? Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.




Lovely summerday

Har haft en underbar dag i Yngsjö! Massa sol, läsning, musik och bara ta det lugnt. Doppade i alla fall benen, tycker det är lite för kallt för att bada i havet i Sverige, 18-19 grader is cold.. Medelhavet däremot, ahh love. Och så avslutades dagen med en strandpromenad.




Perfektion

Orka vara såhär snygg som nicky är.. Perfekt utseende alltså, avis.




Sommartider

font face="arial">Underbar sommardag!




På väg




Fredag

God morgon!

Usch så varmt det är idag, riktigt dålig luft. Och jag är väldigt illamående, trött på att aldrig må bra! Tror inte min mage har återställt sig helt efter att jag blev matförgiftad i Mielno, för efter allt jag äter som inte är mammas hemlagade mår jag jätteilla osv.

Hoppas jag mår bättre snart. Gick och la mig med migrän också och vaknade kl 7 med en sjuk migrän så var tvungen att ta medicin. Neurologen den 8 augusti, äntligen börjar det närma sig! Måste få hjälp.

Idag blir det i alla fall stranden. Skulle vara dumt att inte utnyttja solen. Men först frukost och lite sånt här hemma.




1 månad

Vilken mardröm, skolan börjar om exakt 1 månad! Fy fy fy, jag orkar verkligen inte. Kan det inte vara sommarlov för evigt? Orkar inte tentaplugga, orkar inte alla tråkiga föreläsningar osv. 3,5 år kvar, åh herre så mycket. December 2017 och jag kommer vara världens lyckligaste tjej, för då behöver jag aldrig mer plugga i hela mitt liv. Hejdå äckeluniversitet :D men vad drömmer jag om, sjukt länge kvar tills dess. Men det är bara att kämpa på.. Men ångest, 1 ynka månad.




Nya jeans

Köpte som sagt två par jeans idag. Har inte bild på de andra men ska fixa det imorgon. Men har bild på de svarta. Jag har redan ett likadant par här hemma som jag verkligen älskar! Så snygga, så sköna. Men de börjar bli lite för stora, eller de sitter inte längre lika tajt som jag vill så jag köpte de i en mindre storlek. 299 kr.

Ja jag vet att jag har strumpor i mina skor och ja det ser asfult ut men jag frös idag & känner ändå ingen där så jag kunde faktiskt inte bry mig mindre, blev i alla fall inte kall om fötterna ;)




Hemma

Kom nyss hem från Lund. Har dock feber och ont i halsen så nu ska jag inta soffläge resten av kvällen.

Är dock nöjd med dagen! Hittade mycket fint och billigt, bättre blir det inte? Och köpte äntligen ett par jeansfärgade jeans, ni anar inte hur länge jag letat efter såna!




Mår dåligt

Är på Nova Lund nu men mår riktigt dåligt. Inte alls energi för att shoppa, vill typ bara spy och sova haha. Halsen gör svinont och mår riktigt illa.

Läste nångång att de som har diabetes mår 4 gånger så dåligt när de blir sjuka som människor utan diabetes och det stämmer verkligen. För så fort jag blir det minsta förkyld mår jag så himla dåligt så det brukar sluta med antibiotika och 10 dagars vila, vilket verkligen suger.




Mot Nova Lund

Hej!

Min hals gör fett ont alltså :( inte så som vanlig halsont men den känns liksom helt sönderriven om ni fattar? Känns som ett rivjärn typ.. Och så är jag lite småförkyld men ska drogs halstabletter nu.

Snart ska jag och mamma till Nova Lund i alla fall, idag blir det äntligen av även om jag inte känner mig tipptopp. Har knappt några pengar heller, 500 kr men det ska bli kul ändå :)