slide show

Till mamma

Har jobbat med danskan hela dagen och är fortfarande inte klar men det ska skickas in idag så får sitta någon timme till. Men först paus för top model :)
Hoppas ni har firat era fina mammor ordentligt. Himla nöjd med mitt kort faktiskt, hur gulligt är det inte?! 



London dag 3 #2

Här kommer de absolut sista bilderna från London.
 
Efter vaktbytet tog jag och mamma taxi till Marc by Marc Jacobs affären i Mayfair som var hur nice som helst och sedan till Westfield som är ett enormt köpcentrum. Där strosade vi runt i timmar, kollade i affärer, shoppade, fikade och åt. Perfekt dag! Det är verkligen såna dagar jag älskar mest av allt, shopping kombinerat med fika och mat. Finns det något bättre??
Det jag nästan kom ihåg mest av allt från London 2011 var chokladmoussen, så sjuuuuuukt god!!!! Blev såklart en sådan. Det är verkligen en av de absolut godaste desserterna jag någonsin ätit, foodporn.
Vi letade även jättelänge efter mitt favoritcafé som sålde mangosmoothie! Till slut hittade vi det. Mangosmoothien är <3333333
Maten i London är dock ingen höjdare och detta var riktigt äckligt rent ut sagt. Men äta måste man.
Lite av dagens shoppingfynd. Hur nöjd som helst var jag!
 
Alla tidigare inlägg hittar ni i kategorin London 2011/15.
 
Ja som sagt, det var alla bilder. Underbar resa i en underbar stad. Saknar redan London.



Wantie

Drömmen är ju en Celiné väska och den ska införskaffas i framtiden när jag har jobb. Men till så länge får man ju kolla på något lite billigare i alla fall. Denna väskan från Michael Kors är ju ganska lik och otroligt snygg. Tyvärr går den på 3700 kr vilket är riktigt dyrt men den är en riktig wantie.
 
 



Mitt allt och lite till

Detta inlägg vill jag tillägna min kära mor för att det är mors dag idag. Det är inte alla som har den lyckan i livet att ens få lära känna sin mamma eller så klickar det helt enkelt inte mellan ett barn och en mamma på ett sådant sätt som det borde göra.
 
Jag har lyckan att få ha världens bästa mamma. Min mamma är mitt allt och lite till, jag älskar henne mer än livet. Mamma, du är den finaste kvinnan jag känner, du är en ängel. Du sätter alltid alla andra före dig själv och ibland glömmer du bort dig själv på vägen. Du är min stjärna, min diamant, mitt hjärta. Utan dig finns inte jag, jag vet inte hur jag hade klarat mig utan den finaste människan i hela universum.
 
Jag vill tacka dig, tacka dig för all glädje du ger mig, tacka dig för alla gånger vi skrattat och gråtit tillsammans. Tacka dig för att du alltid finns för mig, oavsett vad. Du är den första jag vänder mig till när jag har problem, när jag behöver prata med någon för dig är dig jag litar på till tusen procent. Du är den som aldrig sviker, du är den som alltid har lösningar på problem. När jag är glad, är du glad med mig. När jag är ledsen är du ledsen med mig och det är du som tröstar.
 
Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig så oerhört mycket mamma. Alla hade behövt en sån mamma som du, då hade livet blivit lite enklare helt enkelt. Vi har så himla roligt tillsammans, du är inte bara min mamma utan även min bästa vän.
 
Jag vill tacka dig för livet mamma, tacka dig för att du finns. JAG ÄLSKAR DIG. ♥
 
/Din Caroline.









London dag 3 #1

I London var man alltid trött. Tidiga morgnar och sena nätter. Men man ville ju självklart inte sova bort halva dagen så det var bara till att ta sig upp på morgonen.
 
Den 3e dagen gjorde jag och mamma saker på vårt hotell och familjen Gorny på sitt håll. Jag och mamma ville se vaktbytet vid Buckingham Palace och sedan åka och shoppa i Westfield. Familjen G ville åka på sightseeing eftersom de älskar att besöka platser och sevärdheter.
 
Jag och mamma började alltså dagen med underbar frukost på hotellet innan vi tog taxin till Buckingham Palace för att se vaktbytet. Jag har aldrig sett det innan och det var verkligen så häftigt!! Vilken känsla, absolut värt att se.
Missa inte vaktbytet om ni är i London med andra ord! Det var så sjukt mycket folk dock.
Efter vaktbytet gick vi runt lite och kollade på de vackra omgivningarna.
Så fin arkitektur i London.
Kolla så perfekt allt är klippt haha!
Buckingham Palace.



Hur klär man sig fint och bekvämt?

Jag fick en fråga på ask om jag inte kan tipsa om hur man kan klä sig för att känna sig bekväm om man inte tillhör den där smala skaran, för personen tyckte att jag lyckades väldigt bra med det.
 
För det första, tackar! Jag älskar mode, kul att du gillar mina outfits :)
 
Jag känner mig allra bekvämast i ett par jeans, svarta jeans! Det är liksom min bas för i princip alla outfits. Så mitt allra bästa tips är att hitta ett par svarta, tajta jeans som passar din kroppsform. Jag har köpt mina på Kappahl så kolla där, jag älskar verkligen de! Så i princip hela våren, hösten och vintern går jag klädd i svarta jeans. Har även några par kortare som man kan ha när det är lite varmare. Till det älskar jag att ha på mig långärmade tröjor, Odd Molly är favoritmärket för de kläderna är så fina så det spelar ingen roll vilken kroppsform man har, alla tycker ändå att man ser fin ut i Odd Molly kläder men det beror förstås på din budget.
 
Men långärmade tröjor över huvud taget, jättefint med svarta jeans och en tröja bara. Basic men så snyggt! Tycker även om att ha linnen och en kofta. Jag älskar svart färg för man ser faktiskt smalare ut i det men på tröjor tycker jag om att ha färg fast inte vitt.. 
 
Det är inte bara kläderna som är viktiga tycker jag utan även skor, smycken och accessoarer. Investera i ett par snygga men sköna skor, vita sneakers är min absoluta favorit eller ett par Nike air Max, så snyggt! Hunter stövlar till svarta jeans är också on fleek. Daniel Wellington klocka älskar jag, passar till allt och så ringar till det! Och så är det viktigt att ha en snygg väska, jag älslar märkesväskor men det fungerar såklart lika bra med en budgetvariant. 
 
På sommaren älskar jag att klä mig i klänning eller jeansshorts.
 
Jag har ju själv gått upp 10 kg och tycker att kläderna inte sitter lika bra längre, det blir ju så när man går upp i vikt men man måste ju klä sig ändå och oftast sitter det bara i ens egna huvud.
 
Här kommer ett gäng exempel på tidigare outfits! Hoppas du kan bli lite inspirerad :)
 



OOTD

Såhär såg jag ut igår.
Skor // Scorett
Jeans // Kappahl
Kimono // Ivy Revel
Skinnjacka // H&M
Väska // Marc by Marc Jacobs
Sjal // Vero Moda
Solglasögon // Gucci



En favorit från Gucci

I år fick jag världens bästa födelsedagspresenter! Har aldrig varit så nöjd tidigare. Fick en Michael Kors väska som jag verkligen använder varje dag, en Thomas Sabo ring, middag på min favoritrestaurang och så ett par solgöasögon från Gucci.
 
Solglasögonen har verkligen blivit en stor favorit! De är såå snygga. Och vem tackar nej till ett par designerbrillor?
Har även beställt hem ett par likadana (eller liknande? Inte helt säker) fast svarta. Vi får se om det blir ett köp eller inte.



Skoltrött

Idag gick mer än halva dagen bort på grund av migrän. Hade så sjukt jävla ont :( 

Vid klockan 5 började jag plugga, skrev klart den där kompletteringen och nu är den inskickad, skönt! Men är ju 99% säker på att hon kommer skicka tillbaka minst 25 kommentarer till så kan inte ens känna mig glad. Har redan kompletterat den 3 gånger, sjukaste. 

Nu ska jag inte plugga mer ikväll, borde men orka. Men imorgon, då blir det danska hela dagen. Längtar, inte..
Passande bild, kanske sådär till den 4 juni? 



MBMJ

Här kommer bättre bilder på min fina, lilla väska från Marc By Marc Jacobs. Älskar den!
Den guldiga kedjan gör typ hela väskan.



Svaret med ask!

Nu vet jag svaret på det där med ask! Ni bloggläsare är så bra för det räcker med att man ber er om något så brukar ni kolla upp det och sen lämna ett svar till mig, gullisar!
 
Nu är det såhär att man kan fortfarande ställa frågor anonymt på ask MEN man måste ha ett eget konto. Ett konto är alltså helt gratis att skapa och man blir inte bunden till något, du kan ta bort det när som helst. Skapar ni ett konto så kan ni fortfarande ställa frågor helt anonymt till mig! Jag känner många som har ett ask konto men aldrig svarar på några frågor utan de har bara kontot för att följa andra och för att ställa frågor anonymt.
 
Så in och skapa ett konto! Och sedan söker ni på carro93 och så följer ni mig, så kan ni fortfarande ställa hur många anonyma frågor ni vill. Och så ser ni mina senaste svar direkt och om ni frågat mig något så kommer det upp en liten röd sak att jag svarat. Låter det bra? Tycker det är hur dumt som helst att ask har gjort det såhär, bara jobbigt ju. Men in och skapa konto så är ni fortfarande 100% anonyma.
 
 



Kaos

Hej på er!

Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen. Jobbet var väldigt stressigt idag och när jag stressar så får jag lätt ont i huvudet. Fick sjuk migrän vid 12 tiden. 
Efter jobbet stannade jag kvar en stund för att prata med en lärare om min komplettering. Hon är en av de duktigaste lärarna jag känner och inte ens hon förstod vad min lärare är ute efter!! Blir sååå sur. Ska ta tag i den imorgon, har så jävla mycket plugg denna helgen :')

Detta är ju antagligen de snyggaste skorna som finns! Får rätt ont i fötterna av de dock men ack så snygga. 

Efter jobbet fikade jag med mamma på chicco. Jag åt först kycklingfilé och sen chokladmousse. Ni som känner mig vet att jag älskar choklad! Tyvärr är choklad en migräntrigger för mig men det har aldrig varit sååå farligt. Visst, har fått mer ont i huvudet efter choklad men ändå. Men för två dagar sen åt jag en mars glass (inte så mycket choklad ändå) och några minuter efteråt fick jag sån sjuk jävla migrän så jag ville seriöst ta och skjuta mig själv. Idag efter chokladmoussen fick jag ännu en gång så satans ont i huvudet så jag trodde att jag skulle svimma. Åkte till maxi men hade så galet ont så mamma fick skjutsa hem mig. Väl hemma skulle jag kolla på finalen av let's dance men det gick inte, hade så äckligt ont. Grät mig till sömns och har sovit fram tills nu :( har fortfarande svinont så tänkte bara uppdatera snabbt och sen sova igen. Jag kan tydligen inte äta choklad längre vilket suger för choklad är mitt liv.. Hur tusan ska jag klara mig utan choklad?! Hur gör man :( 

På stan träffade jag btw Orgi, har inte träffats på jättelänge! Stötte på honom i gallerian och han är klar med sin utbildning nu! Stolt man blir :D han ska på arbetsintervju nästa vecka och jag håller självklart tummarna för honom. 

Fick förresten en fråga här på bloggen varför jag gjort så att man inte kan ställa privata frågor på min ask? Jag har inte gjort något!! Så det borde funka som vanligt? Fler som har det problemet? Gå gärna in på min ask.fm/carro93 och prova. Uppskattas. 



Fredag

Sitter på jobbet nu men börjar inte förrän om 50 minuter så försöker komplettera min tenta lite vilket verkligen går sådär..
Känner mest FML. 



❤️️

❤️️❤️️
Gosis



Ge mig ork

Om 1 vecka har jag sommarlov!!!! Jag kan inte förstå det men jag kan inte vara glad riktigt ännu. Först har jag 4 skoluppgifter till som måste bli färdiga och jag vet verkligen inte var jag ska få kraft ifrån. Har aldrig varit så skoltrött som nu, detta året har varit det jobbigaste när det gäller skolan förutom 3an på gymnasiet. 
1 plugghelg kvar, kämpa, kämpa. 



Hej torsdag

Hej på er!

Jobbade några timmar idag. När jag kom hem var jag så trött så jag gick och la mig och sov till nu. Har migrän idag, vädret är ju helkonstigt. 

Kollade min mejl nyss och ser att jag fått tillbaka mejl från hon läraren som jag skrev om innan. Och jag klarade INTE det igen! Jag är så arg så jag vet inte var jag ska ta vägen :)
På tal om något helt annat så var Eric med i "fråga mig" på Metro igår, vilka frågor som kom med alltså. Kolla på hans min på frågan "när förlora du oskulden"? Hahahah. 



Hair talk

Som ni kanske vet är jag ingen tjej som äger speciellt många skönhetsprodukter. Jag har mitt favoritsmink som består av puder, solpuder, läppglans, mascara och ibland kajal och så har jag en handkräm, sminkborttagningsmedel, lipsyl och en kräm för ansiktet. Och that´s it.
 
Även när det kommer till hår använder jag inte speciellt många produkter. Tänkte visa de nu!
Använder schampo och balsam från Tresemme. Sedan tar jag en klick trauma treatment, det är en produkt som ska "repa" håret. Bra efter färgning osv!
Nästa steg är Moroccanoil, det är en olja man tar på i längderna. Håret går så mycket lättare att borsta ut! Denna produkt klarar jag mig inte utan. SVINdyr är den dock.
Detta balsamet köpte jag på Ica för jag behövde ett, rätt bra faktiskt och luktar gott.
 
Till dig som förresten ville att jag skulle länka den där "lata listan" i några inlägg längre ner, du hittar den om du söker på FRIDA (tidningen) på facebook.



Trött på en onsdag

Idag har jag jobbat, är såå trött nu! Hela helgen pluggade jag ju och helger behövs verkligen för att kunna ta det lite lugnt, därför jag är så trött denna veckan. 

Väntar på att en ska komma och köpa mina 56 klädesplagg för 300 kr. Vill bara bli av med de och 300 sitter ju fint. 

Hade på mig min fina kimono och klocka från DW (tack Viktor Frisk❤️️❤️️)



Spain

Throwback till Spanien!


Om 36 dagar är jag i solen igen!! 



Lat?

Hej!

Kom nyss hem efter att ha varit på stan, tagit ut pengar och lite sånt och ätit på Cats. 

Hittade denna listan på Facebook "16 tecken på att du är lat" och typ alla stämmer såå bra på mig haha. När jag kommer hem lägger jag mig på soffan och rör inte en fena, så jäkla trött 😅
Vem orkar fixa håret på morgonen?! Och sminket.. 

Såhär mycket tid lägger jag på mitt utseende på morgonen:

Ta på mig kläder - 2 minuter
Sminka mig - 3 minuter 
Borsta/sätta upp håret - 2 minuter 

=7 minuter. Haha ja 😅😅



Frisören

På vägen hem idag gick jag även inom frisören och bokade en tid! Jag blev inte alls nöjd med mitt hår sist, för det blev ju verkligen inte blond. Jag hittade en salong i Hässleholm som har olaplex vilket ska bli nice att prova på! Läskigt med ny frisör dock. 
Lär ju inte bli såhär blond men på god väg i alla fall. Det kan ju inte bli värre än vad det är nu. Till och med min mamma tycker mitt hår är fult och då är det illa haha. 



Måndag

Idag var jag som sagt hos tandläkaren, har 2 hål att laga men jag har ju sån sjuk migrän idag så det gick inte att laga ett enda hål, vilket suger för jag ville ha det gjort. 

Fick förresten tillbaka mitt resultat idag på tentan med ungdomars läsning. Och så glad jag blev!! Fick G 😃😃 så himla skönt för jag la ner så mycket tid på den. 




Tandläkaren

Hej på er!

Idag vaknade jag upp med sjuk migrän, gör så ont :( ska inte göra något speciellt idag förutom att gå till tandläkaren. Ska laga ett hål och jag vill spy lite av själva tanken, svårt att hitta någon som ogillar tandläkaren så mycket som jag. Måste i alla fall ha bedövning för annars dör jag! Men bedövningen gör ju också ont.. Waahh får bara ont i magen :(
Denna bilden gör mig lite glad i alla fall ❤️️



Helt slut

Tentan är äntligen inskickad! Och jag är helt slut efter denna helgen..
Här är en bild från december, när jag var riktigt mörk i håret. Det var ju inte så himla fult trots allt men jag trivdes inte riktigt i färgen. Men nu gillar jag inte min färg heller, sån där mellanfärg mellan brunt och blont, ugly. Vill vara blondie igen!
 
Nu ska jag bada och läsa en stund.
 
Trevlig kväll!



New bikini from Odd Molly

Här kommer bild på min nya Odd Molly bikini, den är så fin!

Och supefin att ha under min strandklänning. Beställde den på boozt. 

Kommer bli en favorit i Grekland! 
Åh på tal om Grekland, fy tusan vad jag längtar ❤️️



Plugg

Hej på er!

Idag är jag uppe lite tidigare för jag måste verkligen plugga. Har 15 kommentarer kvar att göra och det lär ta runt 5 timmar. 

Ikväll ska jag skicka in kompletteringen tillsammans med ett lite argt mejl till läraren, jag är så trött på henne och jag känner mig orättvist behandlad. Alla jag pratat med säger att det inte är normalt att få 50 kommentarer..
Hittade en gammal bild på mig från Stockholm, den är från 2011. 



Cypern <3

Den absolut bästa resan jag någonsin varit på är Cypern! Jag är kär i Cypern, allt där är perfekt. Vädret, stranden, folket, maten, restaurangerna, klimatet, stämningen. Allt! 
 
I år ska vi ju till Grekland men nästa år, då har jag övertalat mamma att vi ska till Cypern igen. Jag klickade in mig på apollo nyss och såg att det bara kostar 11 000 för 1 vecka nu i augusti! Hade jag haft pengar hade jag lätt köpt den resan också, längtar så jävla mycket efter Cypern :(
Två bilder från fantastiska stranden. Kolla bara första bilden?! Vattnet var verkligen så blått, Cypern är drömmen :')
 
När jag börjar jobba tänker jag åka utomlands 3 gånger per år! Polen 1 gång och så något annat ställe 2 gånger. Åh tusan vad jag älskar att resa.
 
Btw så säger vi grattis till Sverige som vann ESC för 6e gången! Trodde verkligen inte att Sverige skulle vinna. Jag gillar Måns men tyckte inte om låten men kul för honom. Ryssland som kom på 2a plats var katastrof enligt mig, tyckte varken om henne eller hennes röst. Men Italien däremot, HUR GRYMMA?! Gudagåvor till människan alla 3, satan vilka röster de hade. Jag hade verkligen hoppats på en italiensk seger men en tredjeplats ska de vara nöjda med, underbart vacker låt hur som helst.



ESC

Nu får det räcka med plugg! Snart blir det ESC. Jag hejar på Slovenien, Australien och Italien! Min favorit Nederländerna gick ju inte ens vidare..

ESC är mysigt. 
Bild från igår. 



ARG

Idag är en pluggdag.. Jag har som sagt en tenta jag måste komplettera och den läraren är verkligen helt körd i huvudet!! Första gången fick jag 25 kommentarer och sen när jag kompletterade fick jag 29 kommentarer! Och i vissa kommentarer är det 8 jävla frågor?! Jag är pissed off verkligen. Är så jävla sur. Sitter bara och svär över det där arbetet. 
Så denna helgen kan ta sig någonstans. 12 dagar sen har jag sommarlov, herregud ni anar inte hur mycket jag längtar. Är så satans skoltrött så jag kommer aldrig lyckas ta körkort 😅




Hon är äntligen tillbaka

Igår träffade jag äntligen min saknade Josefin! Hon har varit i Australien i 1 helt år men nu är hon finally hemma igen. 

Vi fikade på Chicco och pratade en massa, massa. Så kul med äkta tjejsnack. 
Jag var dö hungrig så åt kyckling, standard 

Fina Josefin!
❤️️



Sleep

Detta är kvällens status:
Så galet trött 😴😴



Röntgen

Idag ringde mamma mig halv 2 och sa att jag måste skynda mig!! För jag skulle vara på röntgen senaste kvart i 2. Någon hade tydligen avbokat sin tid för jag hade fått tid om 2 månader egentligen vilket bara är sjukt?? 

Men det var ingen vanlig röntgen utan magnetkameraröntgen. Det är en jättebra röntgen som jag gjort på mitt huvud innan. Jag fick hålla foten mot en metallbit och sedan är det jätteviktigt att man ligger helt still! Man får inte alls röra sig. Röntgen tog 30 minuter så jag fick ligga där helt still och metallbiten gjorde så jävla ont :( var nära på att ringa i klockan och säga att det gör för ont men klarade mig. 
Har så ont :( 

Nu ska jag hem en runda och sen hämtar Josefin mig och vi ska till chicco. Har bara ätit en knäckemacka på hela dagen så är svinhungrig!



Fredag

Hej på er!

Är på jobbet nu. Idag har jag på mig min fina tröja från Hollister. Senare idag ska jag fika med Josefin, hon har äntligen kommer hem från Australien! Kommer bli såå kul :)



Bäääästis

Omg!! Idag blev jag så glad! Jag fick reda på att min älskade bästa kompis kommer och hälsar på i juni!!! Åh vad vi ska ha kul. Du anar inte hur mycket jag saknar dig hjärtat ❤️️



Q / A

Lite frågor jag tänkte svara på som jag fått på ask. 

Varför står du och pekar in i kinden på din blogg i nya inlägget??
Svar: alltså vad är detta för fråga..? Alla andra bilder blev fula så dag var den enda som var okej. Visste inte att det var förbjudet hah?? 

Jag tycker du ska blogga mer om vardagliga saker du gör, fota en massa för bilder är så kul. Sen hoppas jag att du kommer blogga i Grekland också för det är så mysigt att se! Kram
Svar: tack för tipsen! Jag känner att jag bloggar ganska mycket om min vardag men det kan ju lätt bli enformigt eftersom att det enda jag i princip gör är att jobba, gå i skolan och plugga. Jag kommer absolut blogga från Grekland, från mobilen dock men ändå :)

Man blir så otroligt ledsen när man måste avliva ett kärt husdjur. Min hund var 15 år när vi var tvungna att avliva henne, hon var som en riktig familjemedlem. 15 år fick vi ha henne, fina fina hund. Saknar henne fortfarande trots att det gått flera år sedan hon dog :( 
Svar: åh vad tråkigt att läsa :( jag kan verkligen tänka mig att ens älskade hund nöjda blir som en i familjen. 

Blogga meeeeeee
Svar: ge mig idéer på vad jag ska skriva om då! För jag har slut på idéer..

Önskeinlägg till bloggen: listor på vad du gillar, typ matbilder? Recept kanske. Mer om vad ni gör på universitetet, typ ämnen å sånt :)
Svar: fler listor ska fixas! Mat brukar jag fota mycket utomlands, hemma äter jag bara haha. Fler som vill läsa om universitet? Kanske någon som ska börja plugga snart? Kommentera!

Kan du inte skriva ett inlägg om när du fick diabetes? Hur det var innan och hur omställningen var och sådär? Skulle vara så sjukt intressant! 
Svar: absolut, ska fixas. 




Countdown

Detta längtar jag till just nu! Första kan jag pricka av redan om 13 dagar, sista om 1052 dagar. 
Event 3 och 4 är ju mer nice än något annat liksom. 578 dagar kvar sen är jag lärare, omg!! 

Använder mig av appen countdown+. Bästa nedräkningsappen. 



Dagens

Fick en fråga på ask för någon vecka sen om jag inte kan ta mer outfitbilder och det kommer absolut mer nu när sommaren närmar sig! Då kan man ta utomhus utan att frysa.
 
Här kommer min outfit of the day.
Skor - Scorett
Jeans - Kappahl
Linne - Pull & Bear / Polen
Klocka - Daniel Wellington
Iphoneskal - Marc by Marc Jacobs
Ringar - Thomas Sabo
Kimono - Ivy Revel



Kimono

Hej på er!

Idag har jag jobbat. Och invigt min kimono från Kenzas klädmärke Ivy Revel. Jag beställde storlek 38 istället och den satt så mycket bättre! Hade till och med kunnat ta storlek 36, det är inga små storlekar i detta klädesplagg direkt. 

Har nog aldrig fått så många komplimanger för ett klädesplagg som för denna kimono! Fick höra minst 15 gånger att jag var fin och att den är så snygg. Tack! ☺️ jag är supernöjd med mitt köp. Detta kommer vara en stor favorit! Tänk den till bruna, bara ben i sommar eller på stranden. 
Såhär har jag sett ut idag. 

Efter jobbet åt jag på chicco, gott!



Min dag

Dagen kan sammanfattas såhär:

Skola
Förstod verkligen 0 på danskan
Väla
Eurovision song contest
Trötthet 
God natt 



Loppis hos Carro

Åh vad jag är trött..

Jag och mamsen kollade på revenge mellan 22-23 och sen vid 23.15 ville en tjej komma från Broby och kolla på mina kläder och väskor. Så de var här mellan 23.15 till 00.30. Prova kläder sådär kl 00 en måndag, helt normalt haha..

Hon och hennes kompis var här och både var så trevliga! Vi pratade och skrattade, riktigt härliga tjejer. Jag fick in 320 kr nu och innan idag 200. Och typ 800 från tradera. Så jag har fått in omkring 2500 på en vecka? Det är så jag rullar 😋
En kvällsbild jag tog igår haha. Nu ska jag sova, imorgon har jag skola mellan 13-16. Tror tyvärr inte jag ska jobba innan dess men vi får väl se. 

God natt! 



OOTD


Dagens outfit  

Skor // Scorett 
Jeans // Kappahl
Tröja // Odd Molly
Skinnjacka // H&M
Sjal // Vero Moda 



Måndag

Åh herregud vad jag är trött!!! Har så galet ont i mina ben för jag står upp hela tiden, fattar inte varför egentligen?? 

Efter att jag gått runt en hel dag får jag så jävla ont i min fot. Och jag har fortfarande inte fått tid till röntgen! Hur seg får man vara?! Ska ringa till sjukhuset imorgon och höra med dem. Hatar min fot!! :(
Snart ska en komma hem till mig för att kolla på kläder. Pengarna bara rullar in, haha nej men har fått in en hel del! 

Sen ska jag skicka iväg några paket som jag sånt på tradera, cash där med.

Sen ska jag för tusan vila. Imorgon ska jag till skolan och ha danska, blö på det.  



Jobb

Hej på er!

Igår var det svårt att gå och lägga sig, ni vet efter en långhelg sådär. När jag väl gick och la mig kunde jag inte alls somna, jag låg och vred mig i flera timmar. 

Nu är jag i alla fall på jobbet!
Har min nya Odd Molly tröja på mig idag. 



Fina hund

Åh fick nyss reda på att fina Shaggy har dött :( han fick cancer så de vad tvungna att avliva honom. Det gjorde så ont i mitt hjärta för detta är den enda hunden som betydde jättemycket för mig. Shaggy är alltså min mammas bästa kompis hund, hon som har ett hotell vid havet. Varje sommar lekte jag med honom och han var verkligen världens underbaraste hund. Första hunden jag inte var rädd för. 

Nu har de istället köpt en rottweiler som jag antagligen kommer vara livrädd för.. 

Vila i frid fina Shaggy ❤️️



Han älskade oss så mycket, varje morgon stod han utanför vår dörr. Fina hund.

Jag kan verkligen förstå att en hund kan bli en människas bästa vän. 



Bloggar

Vad jag hatar när mina favoritbloggare inte har uppdaterat något när jag kollar :( Tittade nyss igenom 6-7 bloggar och ingen hade uppdaterat något. Chloes uppdatering är ju verkligen sämst! Har man en så stor blogg så tycker jag ändå man ska uppdatera minst 2 gånger om dagen, så himla svårt är det inte.
 
Det är kanske så ni känner när jag inte uppdaterat när ni kikar in? Sorry i så fall! Inte för att jag tror att någon av er har min blogg som favoritblogg men ändå.
 
Jag har dock helt slut på idéer vad jag ska blogga om?! Så kom gärna med förslag antingen här eller på ask.fm/carro93. Kan vara allt mellan himmel och jord!

Bästa bloggdatorn! SÅ nöjd med mitt köp :)



Söndag

Jag vaknade med sjuk migrän idag, dessa 4 dagar har varit bland de värsta i mitt liv gällande migränen! Men idag blåser det ju och mitt huvud reagerar som attans på det. 

Jack har i alla fall varit här och vi har lekt och busat. Jag frågade honom om det går någon söt flicka på hans dagis och han svarar "Doris" hahaha undrar om det finns någon liten Doris på dagis ;)


Ikväll kommer en som ska kolla på mina kläder. Jag säljer mina kläder billigt, billigt nu! 

Ska även försöka plugga lite. Jag har 2 tentor som jag inte klarat under dessa åren jag pluggat på uni, en är ju språkhistorian som jag skjuter upp hela tiden för jag förstår verkligen inte den och jag vill inte göra den! Den andra tentan är rätt enkel egentligen men så sjukt jobbig. Det är en hemtenta som jag bara måste komplettera men jag har inte orkat ta tag i det.. 



46 days to go

Har spenderat hela kvällen med att läsa bloggar om vårt hotell i Grekland. Verkar som om vi har en helt amazing resa framför oss.
 
46 dagar kvar, tagga, tagga!
46 dagar är inte alls mycket om jag tänker efter. Åh vad jag längtar! Läsa böcker, bada, sola, bli brun som en pepparkaka (jag vet inte vad det är med den grekiska solen men Grekland brännan är den finaste brännan jag någonsin fått, man blir så himla brun!!), äta vattenmelon och bara leva livet.



London dag 2 #4

Efter att vi hade kommit tillbaka från restaurangen tog jag och mamma en promenad till London Eye för jag vill se den upplyst på nära håll, så himla vackert! Och så ville jag ta en standardbild vid de röda telefonkioskerna!
Mami vid telefonkiosken
Fina London Eye by night
Så vackert!
London by night
 
Hade helt glömt bort London uppdateringen, har ju 1 dag kvar att visa!



Migränhelvetet

4e dagan med hemsk migrän!! Jag vet inte vad jag ska göra, vill fan bara gråta. Hur kan man ha så jävla ont?! Och ingen medicin hjälper. 

Ska fortsätta med mina garderober lite idag. Har sålt för över 1000 kr på bara några dagar så jag är nöjd! 



MBMJ skal

Bättre bilder på mina nya skal! Älskar de.
 
Igår hade jag en helvetesdag. Skrev ju att jag vaknade med sjuk migrän klockan 9 på morgonen och under dagen blev det bara värre. Jag tog 12,5 mg medicin plus imigran spruta som är bland det starkaste som finns när det kommer till migränmedicin och ingenting hjälpte! Tog alltså mycket mer medicin än vad man egentligen får. 
 
Det går inte att beskriva den smärtan, jag har haft hemska migrändagar innan, dagar då jag ladat på akuten men igår, den dagen tog priset.. Jag har aldrig känt en sån smärta i hela mitt liv. Jag låg i sängen och kunde inte ens öppna ögonen för det bara blixtrade till, att lyfta huvudet kändes som att lyfta 1 ton med skrot. I morse kände jag mig helt drogad och än idag har jag galet ont i huvudet, bättre än igår men fortfarande äckligt ont. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
 
Vad har jag gjort för fel här i livet?



Q/A

Några frågor jag fått som jag tänkte svara på!

Så du har medium i storlek?
Svar: det beror på vad det är för plagg, jag har allt mellan S-XL, som sagt beroende på vad det är för något. Men oftast har jag 40/42. 

Du är den bästa bloggaren som finns fina du
Svar: men åh så glad jag blir!! Tack snälla du, vem det nu var som skrev det. Håller verkligen inte med för finns så mycket bättre men tack finis! 

Där måste ju va jättegamla kläder i garderoben om du inte kommit in sedan du lekte med Barbie?
Svar: neej. Jag har ju kommit in men har inte kunnat stå framför garderoben och öppnar dörrarna utan fått stå i en helt konstig position haha. Där är nya kläder, tex alla mina Odd Molly plagg. Alla mina kläder är högst 6-7 är gamla. 



Migrän

Vaknade vid klockan halv 10 men sån sjuk migrän! Värsta på länge och det finns inget värre än sådana här dagar. Tog medicin och sov till halv 1 men jag har fortfarande så sjukt, jävla, äckligt ont. :( ingen medicin hjälper och det känns verkligen som om huvudet ska explodera i tusen bitar. 

Jag hatar mitt huvud och jag hatar att migränen förstör mitt liv. Så himla fint väder ute idag! Och jag kan inte ens vara ute. 



Kimono

Beställde hem en kimono från Kenzas märke IvyRevel för några dagar sedan och idag kom den! Jag tog storlek 42 för 40 var slut men jag tycker den är lite för stor. För lång också. Jag vet att kimonos ska vara oversized men denna är lite för mycket, kostar ändå 600 kr. 

Jag klickade hem en i storlek 38 idag så ska jag jämföra när den kommer! Någon kommer jag i alla fall behålla för den är grymt snygg. Detta gjorde du bra Kenza :) 



Effektiv

Idag har jag varit ganska effektiv måste jag säga! Jag har inte kunnat komma fram till min garderob på typ år eftersom det legat sjukt mycket saker och kassar framför garderoben. Saker från det att jag och Anja lekte med Barbie hahaha och det var jävligt länge sedan. Idag tog jag tag i allt det, slängde och rensade medan mamma var på jobbet. Nu kan jag stå framför min garderob och öppna dörrarna, woho! 

Sen har jag fortsatt rensa inne i garderoben. Har typ 100 klädesplagg att sälja?? Ska nog ha loppis! 

I eftermiddags kom en kvinna som ville prova mina skinnjackor. Hon var kanske 70 år? Åh vad hon älskade att prata med mig haha! Jag trodde aldrig hon skulle gå ut, hon berättade hela sin livshistoria 😅 fett gullig tant. Jag är väldigt social av mig och jag älskar att prata med folk. Och folk gillar att prata med mig om jag uppfattat det rätt också. 

Hon köpte i alla fall en jacka och jag är 200 kr rikare. Hon lovade att be för mig, för min migrän. Fint!



MBMJ skal

Mina två nya bebisar! Kommer bättre bilder sen :)



New in Odd Molly

Idag kom äntligen mitt paket från nelly.com som jag väntat på! Och jag behåller allt, det är så roligt med paket!
 
I paketet fanns två iphoneskal från Marc by Marc Jacobs som jag visar snart och denna Odd Molly tröjan, så himla fin.
 
Gillar både fram och baksidan!



Ledig

Hej på er!

Mamma jobbar, brorsan jobbar och jag är hemma själv. Så skönt faktiskt! 

Inget jobb för min del idag tyvärr vilket betyder att jag är ledig nu onsdag-söndag. Minilov!

Vad händer idag då? Jo jag tänkte fortsätta rensa i mina garderober faktiskt. 
Den här *~€€~!~$|$|, ja jag svor där, väckte mig klockan 9 på morgonen med sin fucking maskin och höll på i 3 timmar?! Ville döda honom :') 



Star

Dagens outfit 





Han kallar sig Esmeralda

Tänkte även tipsa om en bok! Jag älskar verkligen att läsa, om jag tycker att en bok är bra läser jag ut den väldigt snabbt. 

Han kallar sig Esmeralda är så spännande! Den handlar om tjejen Selena som strippar framför sin kille på en fest och sen tvingar han henne att ha sex med honom. Selena gör slut och efter ett tag kommer filmen på Selena ut på nätet. Av en slump träffar hon Magne, som går i hennes klass. Selena är rik och Magne jobbat extra på McDonalds. Ett oväntat förhållande växer fram mellan dem. 

Selena chattar med nätkompisen Esmeralde samtidigt som tidningarna skriver om unga tjejer som försvinner i samband med att ha chattat med främmande män. Selena märker för sent att allt inte riktigt står rätt till. 

Jag har läst drygt 200 sidor och nu börjar boken bli riktigt läskig! Men jag fastnade för den direkt. 





Botox?

Nu ska jag till läkaren för att kolla upp hur det står till med käken. För förhoppningsvis botox idag! Hoppas verkligen det för jag mår så dåligt på sistone. 





Halv 2

Hej på er!

Idag jobbar jag inte, tråkigt men sant. Det betyder att jag inte hade någon speciell tid att gå upp vilket i sin tur innebar att jag sov till 13.30.. Det kan ju diskuteras haha men jag var tydligen trött. ÄR fortfarande trött. Varför är jag trött hela tiden??

Har ändå inget att göra idag så det gjorde inte så mycket. Ska fixa frukost nu och sen läsa lite. 

Ha det! 
Som jag längtar till Grekland, jag ska bli minst lika brun som på bilden 😅



The best of me

Om det är några filmer jag älskar så är det Nicholas Sparks filmer! Filmer som är baserade på hans böcker. Jag vet inte hur de lyckas men varje film är så oerhört vacker. 

Den senaste som kommit ut heter The best of me och den gjorde mig inte besviken. Minst lika bra som de andra! 
Se den om ni inte gjort det. 



Trying to study

Typical söndag. Därför har jag dragit slutsatsen om att inte ens försöka plugga idag. Det enda positiva med universitet, man kan bestämma lite själv när man vill plugga. 



Frågor och svar

Bomba med frågor på ask!! Har verkligen en tråkig kväll. 

ask.fm/carro93

Btw tänkte jag svara på två frågor som jag fått på ask. 

1. Varför jag gör reklam för Nelly? 
Svar: jag gör verkligen inte reklam för Nelly, är inte sponsrad om du trodde det haha. Jag älskar verkligen att shoppa därifrån bara och bloggar då gärna om deras produkter eftersom jag tycker de är grymt snygga! 

2. Om jag är bekväm att visa mig i bikini? Personen som skrev detta vågar knappt visa sig på stranden på somrarna. 
Svar: jag har alltid höga bikinitrosor eftersom att jag tycker det ser snyggast ut på folk som inte är Kenza-smala. Plus att jag har fula märken på min mage från mina sprutor. Faktiskt så skiter jag i vad folk på stranden tycker om mig och det tycker jag även att du borde göra! 



Börja på dans igen?

Ni som känner mig vet att jag har gått på dans innan, i cirka 6 år. Därefter slutade jag, jag vet inte riktigt varför men tappade glädjen för dansen tror jag och så var det väldigt mycket i skolan och mitt självförtroende var sämst då så jag vågade inte riktigt dansa.
 
Efter gårdagens dansshow blev jag så sjukt sugen på att börja dansa igen!! Men i showdansgruppen, där några av mina vänner dansar. Helst hade jag velat dansa i samma grupp som min wifey men jag tror jag är för gammal för den gruppen. Jag skickade nyss iväg ett mejl för att höra med dem i alla fall. Som det ser ut nu kommer jag i alla fall att börja dansa inom den närmaste framtiden igen :)
 
I augusti öppnar mitt gym på en mycket större anläggning och då ska de även börja med gruppass, tex zumba och jag älskar verkligen zumba! Så där kommer jag gå regelbundet också. Dansa är såå kul!
 



Bae

Här kommer lite bilder från när Jack var här i söndags och öppnade sina födelsedagspresenter!♥
Min sötis!!



Odd Molly swimsuit

Tips till er som tycker om baddräkter! Jag äger inte någon baddräkt utan endast bikinis men den här baddräkten var sjukt snygg! Odd Molly, 995 kr på nelly.com
 
 



Mina bästa nelly.com tips

Jag är verkligen en trogen kund på nelly.com, det är min absoluta favorithemsida när det gäller internetshopping. De har så himla många olika märken, både budget och dyra märken, leveransen är snabb och det är enkelt att skicka tillbaka.
 
Här kommer en lista på mina favoritmärken som jag oftast beställer (eller i alla fall klickar in mig på).
 
Marc By Marc Jacobs
By Malene Birger
Ralph Lauren
Gucci
Michael Michael Kors
Napapijri
Nike
Odd Molly
River Island
See by Chloé
Tommy Hilfiger
 
 



Marc By Marc Jacobs tips

Nelly.com har fått in så mycket nytt från Marc by Marc Jacobs och hur många som helst iphoneskal! Jag klickade hem två stycken, kunde såklart inte stå emot, de är så fina.
 
Så det är ett tips till er som är ute efter fina märkes-iphoneskal.
 
MBMJ iphone
Skalen kostar ca 399 kr styck. Så in på nelly.com och beställ!



Dansshow

Mötte upp Hannah lite innan showen som var såå bra! Min wifey var såå sjukt duktig, kolla snapchat för bilder. 
Bra fredag med andra ord! 

Efter showen mötte vi upp tjejerna för lite prat och skratt. 



Läkaren, stan och dansshow

Heej! 

Det gick rätt bra hos läkaren, vår familjeläkare har slutat så jag fick en ny men han kan knappt svenska så jag förstod inte riktigt vad han sa.. 

Det jag förstod var i alla fall att det är onormalt att fortfarande ha ont efter 4 månader och att något är fel. Jag ska röntga foten igen så jag hoppas att det går snabbt för jag vill verkligen veta hur det står till med foten. 

Såhär ser jag ut idag, helt osminkad men idgaf. 

Någon på ask ville se dagens outfit och detta är det bästa jag kan komma upp med idag. Jag känner mig som en ful flodhäst idag (standard vid mens) så jag känner mig fett ful i allt. Fick lite sinne här hemma för ingenting passade vilket resulterade i att halva innehållet i min garderob ligger på golvet just nu..
Efter läkaren åt jag på chicco. 

Nu ska jag fixa till mig lite och träffa Hannah på stan kl 6. Vi ska titta på showdansgruppens show. Min wifey kommer vara bäst och snyggast 😘 det är genrep idag men till morgondagens show fanns bara riktigt dåliga platser kvar. Idag fick vi plats på rad 2! 



Fredag

Hej på er!

Vaknade vid 7 med världens hemskaste mensvärk. Grät mig till sömns efter att ha tagit speciella tabletter från Polen mot kramp vid mens och eeze. Det tar ju ett tag innan tabletterna börjar funka så därför fick jag gråta mig till sömns. Det suger att vara tjej ibland! Tur att jag inte jobbar idag för jag hade nog inte kunnat ta mig dit med denna mensvärk. 

Nu sitter jag och väntar på att få komma in till läkaren med min fot. Jag vill verkligen röntga den igen för den är inte alls bra än och det var i januari jag stukade den.. Undra om den någonsin kommer bli bra?! 
Ikväll ska jag på dansshow, min wifey dansar 😘



Bus i parken med min favorit

Igår var som sagt jag, Damian och Jack i parken. Det var så fint väder så det var så härligt! 

Vi gick till en park som ligger mellan väster och där jag bor. Har inte varit där på evigheter, nostalgi från när man var liten. Där fanns grymt roliga saker haha! Jag tror nästan jag hade roligare än Jack 😅 där fanns en stång med en typ sittplats så räckte det att man snurrade sig själv lite och sen började den snurra som bara den, jag blev helt snurrig i huvudet. Askul! Sen fanns det en stor ring som också snurrade, jag älskar ju allt som snurrar (galen i karuseller och berg och dalbanor).

Det var så kul att umgås med mitt hjärta. 

Älskling som verkligen inte ville sitta still i ens 5 sekunder. 
Jack har fått en cykel. 

Åh det där lilla huvudet. 

Har ni sett en sötare unge?! 

När vi kom tillbaka till området så stod en flicka här och Jack ville direkt börja leka med henne. Vilma är 4 tydligen, ska fylla 5. Så vi lekte någon timme utomhus. Hon älskade Jack. Mamma hade köpt såpbubblor och Vilma skulle blåsa så råkar hon hälla ut all såpa på marken hahahah. 
Tack för dagen mitt hjärta. 



Bae

Oj bloggade jag ingenting igår? Det trodde jag att jag hade gjort, ber så hemskt mycket om ursäkt. 

Har jobbat både igår och idag så jag är helt slut. Efter jobbet har jag bara vilat på soffan, ni vet sådär när man slumrar till då & då. Igår var jag, min bror och Jack i parken. Bilder kommer snart! 
Här är en bild som jag inte lagt upp på mig och Eric 😅



Karlie Marc by Marc Jacobs

Åh idag fick jag hem en ny väska till min Marc by Marc Jacobs samling. Som sagt, mitt favoritmärke och denna väska är bara helt perfekt.
 
Modellen heter Karlie och den kostar 2349 kr på nelly.com.
Fick tyvärr inte alls till några bra bilder så dessa får duga! Det jag älskar mest med den är den guldiga kedjan, lite Chanel stil över det och den är så snygg!
Här är en bild från nelly.com, de är duktiga på att fota haha.



Awkward

Idag var jag med om en av de pinsammaste sakerna någonsin, eller det var egentligen inte jag utan min mamma.
 
Jag och mamma var på Kvantum. Jag står i mina egna tankar och hör någon säga hej och där står min gamla samhällskunskapslärare Sören och en mycket vacker kvinna bredvid, jag tänkte: vem är hon? Sören är tillsammans med min gamla svensklärare Maria och min mamma vet egentligen om det men hon blandar ihop Sören och min gamla geografilärare Ingmar hela tiden för de är ganska så lika till utseendet så mamma tänkte att det var Ingmar.
 
Så står vi och pratar en stund och så säger mamma:
Är det din fru? (Pekar på damen)
Sören: Ehm nej.. Blir helt röd i ansiktet, det är Marias mamma
Mamma: ehh oj
Och så blev det sjukt pinsam stämning.
 
Alltså HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH, jag skrattade så jag grät. Inte nog med att hon frågar om det är hans fru så är hon typ 80 år gammal också.. Det var det sjukaste jag varit med om. En bit därifrån stod en mamma och hennes son och hon bara "oj, det där var nog det värsta man kunde säga" och så skrattade båda två. Mamma trodde hon skulle sjunka genom jorden.
 
Jag döööööör så sjukt roligt det var, jag skrattar forttfarande åt det och mamma känner sig som världens dummaste person nu. Alltså mamma...
Sören som tagit denna bilden, jävla king.



Hunter

Bästa köpet för regniga dagar som denna! 

Är jättenöjd med mina Hunter! 



Kylie Jenner lip challange

Det mest idiotiska just nu?? Kylie Jenner lip challange. Om ni tror att läpparna blir snygga så tror ni seriöst fel, så sjukt fult. Man ser ut som en uppblåst anka. 
Äckligt snygg är hon?! 

Om det är något hos mig själv som jag är nöjd med så är det just mina läppar. And baby, it's all natural 😅



Thug

Hej på er!

Dagen har gått bra och jag slutade för en stund sedan, väntar på mamma nu. 
Äkta work hard bild. Thug life. 

Har inte skola förrän den 12 maj, ye. 



Work

Är på jobbet nu, skojsigt! Även om det var otroligt svårt att gå upp i morse. 

Slutar runt 14, då ska jag nog hem och sova.
Har matte och no idag. 



God natt

Idag har jag bara vilat, mår fortfarande inte bra. Imorgon ska jag dock jobba och det var bestämt sedan förra veckan så känns dumt att avboka. Jobb på mellanstadiet blir det imorgon, vi får väl se hur det går. 

Ska ta spruta nu och sen sova, längtar redan efter sängen. Jag älskar verkligen att sova haha ❤️️
Imorgon ska jag blogga om ett nytt resmål jag blivit helt galen i, har spenderat dagen med att kolla på videos om resemålet på youtube och en massa bilder 😅



GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller världens bästa lillkille 2 år! Stor grabb nu. 

Grattis på födelsedagen mitt allt, faster älskar dig så galet mycket. Tack för all kärlek och lycka du gett mig under dessa 2 år. 
Grattis, grattis, grattis mitt hjärta. Min lilla solstråle ☀️❤️️



Älsk

Idag har jag bara vilat hela dagen, kollat på Pitch Perfect, bra film! 

På eftermiddagen kom min bror och Jack. Min älskling fyller 2 imorgon, hur sjukt är inte det?! Så vi firade honom lite. Han fick presenter av oss. 




London baby

Åh vad jag saknar London!!
Min favoritstad, utan tvekan. 



Katastrof

Fick en fråga på ask om varför jag inte bloggar så mycket nu och det är för att jag är så himla sjuk, det var riktigt länge sedan jag var såhär sjuk. 

Migränen idag har varit som pricken över i:et. Jag jag snuva från helvetet, snyter mig verkligen 1678 gånger i timmen. Och täppt i nästan leder alltid till att jag får en sådan onormal migrän att jag bara gråter. Idag blåser det också rejält vilket är en annan trigger. Man får inte ens plats på en hand om man ska räkna hur många gånger jag gråtit idag. Mår så jävla dåligt. 

Så det är därför jag inte bloggar så mycket. Uppdateringen kommer självklart återgå till det normala när jag är frisk igen. 
Längtar verkligen till Grekland.. Kolla så underbart vårt hotell ser ut att vara?! 



Student2k12

2 bilder från studenten 2012, sjukt att det snart gått 3 år!

Roligaste dagen i mitt liv!

Ni som tar studenten i år har verkligen något att se fram emot :) 



Burj Khalifa

 
Detta är det sjukaste!! Jag blir höjdrädd bara jag ser på videon, men sjukt häftigt verkligen.



Marc by Marc Jacobs ska lägga ner

Åh blev så ledsen nyss när jag läste nyheterna. Mitt absoluta favoritmärke Marc by Marc Jacobs ska lägga ner. Jag älskar mina MBMJ väskor!! 

Det är nu endast Marc Jacobs som ska finnas kvar vilket är ett svindyrt märke! Nu kommer jag ju verkligen inte ha råd med det. Plus att jag tycker MBMJ är snyggare än Marc Jacobs. 
Hejdå alla vackra väskor </3



Kan inte sluta tänka på Dubai

Mår fortfarande som en katastrof, orkar inte ens öppna locket på min dator så den får stå tills jag blir frisk. 

Idag har jag bara fortsatt att vila. Sov till klockan 12 och sedan dess har jag bara varvat mellan sängen och soffan. Nu kollar jag och mamma på Divergent, vet inte riktigt vad jag ska tycka om den filmen. Annorlunda som bara den men samtidigt riktigt bra. Fast ganska läskig stundtals. 

Medan jag vilade idag så har jag även googlat en massa på Dubai. Jag och mamma skulle ju egentligen till NY när jag börjar jobba, har ju lovat att bjuda henne på en resa men nu har vi istället bestämt att jag bjuder henne till Dubai eftersom jag så gärna vill dit. Har verkligen en sjuk längtan efter Dubai, vet inte riktigt vad det är som lockar mig så fruktansvärt. Kolla bara på bilden, det är utsikten från Burj Khalifa som är världens högsta byggnad. Man åker upp drygt 120 våningar, hur coolt är inte det?! 

Förutom Burj Khalifa så skulle jag vilja uppleva Dubai fountains, shopping, bad och sol på underbara Jumeriah stranden, det gigantiska akvariet shoppingcentret och simma med delfiner på Atlantis som är en konstgjord Palm. Hur sjukt roligt låter inte allt detta?! 

Målet är väl att spara ihop runt 60-70 000 och sen kör vi en oförglömlig resa till Dubai! Nu blir jag taggad på att plugga vidare för att avsluta mina studier och sedan kunna börja jobba och tjäna pengar :) 

Har någon av er varit i Dubai?