slide show

Uppsatsskrivning

Uppsatsskrivning i tre timmar i aulan imorgon på morgonen i svenska. Jag tycker det är ganska kul att skriva så det borde inte bli något problem men det svåraste är att komma på något bra att skriva om! Har en liten idé men eftersom man inte får ha några stödord med sig kommer jag säkert glömma allting. Mitt minne är bra men kort..
Jaja, önska mig lycka till i alla fall? (a)

Efter skolan blir det stan, ska hitta någon fin klänning till fredag. Kram ♥



Snaart lov!

Förlåt för dålig uppdatering men äntligen är mitt socialkunskapsarbete klart! Tog väldigt många timmar tillsammans och det kändes som om jag aldrig skulle bli klar. Egentligen skulle det vara inlämnat senast idag men igår när jag satt och skrev på arbetet typ vid 22.30 så fick jag sms av Samir och Robin att socialkunskapen var inställd idag. Då var det ju lite onödigt att jag satt och skrev så länge men nu är det klart :D Ett problem bara, eftersom läraren inte är i skolan, hur ska hon få det då? Vill helst inte skicka eftersom det alltid bara blir problem när jag skickar men hur gör man då?

Nu ska jag svara på lite kommentarer och sen tänka ut någonting att skriva om imorgon när vi har uppsats i tre timmar. Noll fantasi just nu..?


Framsidan (y)



Arbete om utseendefixering

Innan jag sätter igång med plugget tänkte jag bara uppdatera lite & berätta om igår och idag i skolan.

Igår, hade håla fram till 10.00 pga ingen socialkunskap men var i skolan redan 8.15.. Samir var dock också där då, så det blev snacka med honom så tiden gick fort :D Hade bara spanska sen, oförbredd skrivning. Gick okej tror jag? Och sen fick jag så ont i magen så jag var tvungen att åka hem.

Idag, jobbig tisdag som vanligt. Idrott, engelska, matte, lunch, naturkunskap och svenska. På engelskan fick vi reda på att vi kunde skjuta upp redovisningen till efter lovet, så bra! Efter lunch gick jag, Maja och David och köpte klubbor & jag tänker aldrig mer äta den i skolan haha. Den färgade av sig så mycket så läparna och tungan var röda, haha opps (a Annars var dagen så seg.

Nu måste jag skriva klart mitt jobbiga socialkunskapsarbete! Kommer ta flera timmar, har massa kvar. Men om jag jobbar intensivt med det i tre timmar nu så borde det gå?

Puss, ♥



Eric Saade bilder

Lite till bilder från Eric Saade signeringen nudå :) Enjoy!


Haha söta småbarn!





Så trevlig!

Sötnos :)

Eric Saade.


Leendet, jag smälter ♥
 ¨

En av Sveriges snyggaste killar? JA!

Give me love, give me love and don´t go.



Nu hinner jag inte mer, måste plugga lite eftersom jag inte gjort det alls idag. Mår inte så mycket bättre dock..

Update 23.35: nu ska jag sova, vi hörs imorgon istället. Sov sött!



Ajj!

Åh, var tvungen att gå hem tidigare från skolan. Har så sjukt ont i magen så det finns inte, har nog aldrig haft såhär ont i magen innan. Min mattelärare såg till och med att jag mådde riktigt dåligt. Tårarna började bara rinna så fort jag kom hem, fy vad detta är jobbigt. Nu är det värmekudde på magen och ipren som gäller. Har egentligen massa läxor men orkar inte, ska ligga och vila hela dagen/kvällen. Nu blev det inte stan med Maja heller :( Klarar inte av det, vi ska ta det på torsdag istället! Hörs när jag mår bättre..

Update: shiet, jag har kramp! Kan inte röra mig och är själv hemma. Hur gör man då? Överväger att åka in till akuten och få några tabletter sen när mamma kommer hem? Aaajjj! :(



23.45

Idag har jag skrivit på mitt arbete länge, därav den dåliga uppdateringen! Jag är dock långt ifrån klar och måste sitta med det imorgon också. Har en del på själva "faktadelen" kvar och sen diskussion, innehållsförteckning, källförteckning osv. Jobbigt, ohja.

Börjar 10.00 imorgon och slutar 12.40. Fast ska åka på morgonen med mamma ändå, hoppas redan någon kul är i skolan så man kan snacka med någon, hatar att sitta själv haha. Annars har man ju alltid sin iPhone, always fun! Nu ska jag strax gå och lägga mig, klockan är mycket..

Efter skolan ska jag till stan, hoppas jag hittar nån klänning till fredag. Hörs imorgon ♥



Videoklipp när Eric Saade signerar

En liten video från i lördags när Eric Saade signerade.


Kolla så söt han är, ♥
20/3-10!

Dock blev kvalitén så mycket sämre när jag laddade upp det här..




Matte & socialkunskap

Idag blir det en riktigt plugg söndag, tråkigt! Ska räkna matte och måste verkligen göra mitt stora arbete i socialkunskap på flera datorskriva sidor. Skriver om utseendefixering och det går inget bra alls. Känns som om jag inte kommer nån vart och jag vet inte hur jag ska komma igång. Arbetet ska vara inlämnat senast nu på onsdag. Nåja, snart är det lov så det är bara att hålla ut dessa fyra dagarna i skolan nu.

Vad ska ni hitta på idag?

Kram ♥



Earth hour

Earth hour ikväll, släckte ni? Jag gjorde självklart det, vill ju göra något för miljön eftersom den blir sämre hela tiden! Dock så fick tv;n stå på i bakgrunden men alla lampor och allt annat var släckt. Bara mysigt med tända ljus ju. Tycker earth hour kunde vara minst 2 gånger per år istället.


Ljus är mysigt, vad gjorde ni under earth hour?

Nu blir det film med mamma, FAME. Har sett den två gånger innan men den är så bra!



Haha!

1 vecka sen det var Eric Saade i Kristianstad, kan man inte spola tillbaka tiden bara?

På slutet kom mamma på att hon också kunde gå och ta en autograf av Eric så att jag fick två (man fick bara 1 per person) så det gjorde vi.



Sen snackade då mamma med Eric lite (y)

-mamma & jag: du borde vunnit, vi röstade 30 gånger
-Eric: åh tack så mycket :)
-Eric: men Anna är fantastisk
-mamma: NEJ :o jag byter kanal när hon sjunger
-Eric: haha :D

åh, herregud xd
Eftersom jag inte får tag i min granne så ska jag kolla på film med mamma istället. Slapp lördag! :)



Eric Saade, Kristianstad 20/3-10

Nu kommer de sista bilderna på Eric Saade som jag tog när han signerade. Efter lång tid i kön kom vi äntligen in i rummet där han skulle signera och där stod redan Matilda och hennes kompisar så vi fick gå fram till de, perfekt! Väntade ett litet tag till och sedan kom vi fram. Jag var himla nervös och glömde näsan allt jag skulle säga, han var ju så sjukt snygg så inte speciellt konstigt (a) Jag klämde nog fram ett "du är bäst & du borde vunnit melodifestivelen, kan inte fatta att jag träffar dig på riktigt" eller något sånt.

Eric var i alla fall grymt trevlig, en av de trevligaste kändisarna jag träffat! Han tog sig tid till att prata med sina fans, så det var liksom inte här har du en autograf och hejdå utan man fick verkligen snacka med honom, sötast och riktigt snäll. Kan det bli bättre?


När vi närmade oss.

Signerar (y)



En av mina läsare frågade om han signerade i en garderob och det gjorde han typ, själva stället var inte alls fint men med Eric blir allt mycket bättre ;)

Saade!

Älskar Erics klädstil, så snyggt med solbrillorna där också.

Åhh, kolla så nära vi va!

Molly ska vara lycklig att hon har en sån fin kille som Eric!

Min fina vän Cassandra får autograf.


Man fick sedan stå och fota i 5 min. Vi stod där i 40 min haha, & bara kollade och fotade (a)





Lite av mig, Cassandra och Josefin!



Sötast!

Orkar inte lägga in fler just nu, resten kommer imorgon.
& yes, Mattias vann let´s dace. Han var bäst. Ha en fin kväll nu.



Fredag!

Skolan idag var ganska skoj, Sp1b är så bäst! :D
Sjukt varmt det var idag, för att vara mars alltså. 19 grader, huh? Men jag gillar det. Mamma hämtade mig från skolan vid två så körde vi till kvantum snabbt. Hon mår fortfarande riktigt dåligt..
Jag sov inte alls bra i natt så är sjukt trött.

Vad händer ikväll då? För min del, inte speciellt mycket. Ska bara ta det lugnt idag, kolla på finalen av Let´s Dance och äta något gott. Tänkte göra marängsviss till efterrätt typ, är det gott? Vem tror ni vinner ikväll, Mattias eller Claudia? Jag gillar båda så vi får se. Alla paren kommer även tillbaka och dansar igen och det betyder att man får se Rabih i rutan igen :D


Snabb bild jag tog idag, hela outfiten kommer sen och även de sista bilderna på Eric Saade från i lördags, sparade de snyggaste till sist ;)



Veckans fråga

Har ni ätit någon våffla idag på våffeldagen?

Själv har jag inte gjort det, mamma är sjuk så vi kan inte åka och handla och tror inte det finns några här hemma :( Jag som var så sugen på det haha!
Men jag är orolig för min älskade mamma, hon är aldrig sjuk annars och nu mår hon jättedåligt :/ Det kanske är pga. sömnbrist? Jag måste också börja sova tidigare!



(Btw, svarar på resten av kommentarerna imorgon)



Lovely

Idag är det premiär för Erics nya musikvideo till den akustiska versionen av Manboy. Den är riktigt bra, dock är man mer van vid den snabba men denna är fin!


Hans leende, jag smälter ♥
Vilken är bäst, denna eller den vanliga?



Live, akustisk version av Manboy

Efter mycket om & men fick jag äntligen över videoklippet från mobilen till laptopen. Jag har verkligen inte tålamod till sånt, bara det inte funkar så blir jag sur direkt.. Dock går det över efter en liten stund haha.


Eftersom jag inte fick in Sleepless så får det bli den andra låten han sjöng, nämligen Manboy i akustisk version. Så fint är det! Och detta är hela låten nu, inte bara någon kort snutt som innan. Videon är på sidan ibland så ni som vill se får vrida på huvudet lite ;)
(Den ligger ute på youtube också, här)




Ed Hardy

Dagens oufit, ful bild men strunt samma :)


Hade på mig Ed Hardy koftan jag beställde från nelly.com för några dagar sen. Hur mysig som helst är den, linne från Gina Tricot, leggins, stövlar och skosmycke med nitar från Scorett.

Ska plugga en stund nu, så vi hörs senare.



Onsdag.

Hemma nu, hade socialkunskap på morgonen och nu är det håla i eng och sen lunch så därför åkte jag hem (y) Tänkte plugga lite men orkar jag det? Njae.. Pluggar när jag kommer hem istället! Börjar igen 11.40 med några lektioner till.


Ett litet klipp från i lördags när Eric signerar :)



Eric Saade

Seg dag i skolan idag, var hemma vid 16 eftersom jag åkte med mamma och handlade efter skolan och sen dess har jag ätit middag och sen bara slappat. Nu lyssnar jag på rix top 6, Eric på tredje plats just nu. Han ska ju vara etta :D

Ikväll blir det lite plugg, svenska och socialkunskap. Sen ska jag kolla tv & bada.

Bjuder på några fler bilder från i lördags.



Eric Saade

Själv mässan, ser ni bebiskläderna haha?


Mobilbilder.

Ikväll kommer ett långt videoklipp när Eric sjunger. 6 min tror jag det är, kram ♥
(Vet att mycket i bloggen handlar om Eric Saade just nu men jag vill ju lägga in bilderna jag tog i lördags) Update; jag orkade inte datorn speciellt mycket idag, därav den dåliga uppdateringen. Blir bättre imorgon. Nu är kl 00.05 och jag måste verkligen sova, är så trött. Tack för era fina kommentarer, vi hörs imorgon :)



Måndagkväll

Idag har jag pluggat mycket och äntligen blev svenska/samhälle arbetet klart (y) Skrev klart det på dagen och imorgon ska Mimmie bara ha med sig framsidan så sätter vi ihop det och lämnar in! Sen har jag kommit på en ganska bra lösning på socialkunskapsarbetet också. Vi ska egentligen lämna in det nu på onsdag men läraren behöver inte ha det då, hon sa att hon kunde få det nästa onsdag när vi ska opponera. Så på fredags skulle jag kunna skicka mitt arbete till tjejen som ska opponera på mitt och sen har jag hela helgen på mig att finslipa det osv. Så behöver man ju inte lämna in nu på onsdag eftersom läraren ändå inte behöver det. Perfekt :D

Såg Svenska Hollywoodfruar ikväll med mamma. Maria gillar jag mest, hon är så härlig. Ska bara renskriva min inledning till arbetet och sen ska jag nog sova. Lång dag imorgon, så vi hörs ♥


Bild från i lördags..




Eric Saade 20/3-10

Okej, nu tänkte jag berätta lite om i lördags. Mamma skjutsade mig och Cassandra till Kristianstad där Eric skulle signera. Det var ju en mässa som hette underbara ungar så det var såklart 1000 småungar där, riktigt jobbigt. Vi stod i kö i typ 40 min och sen hör jag att en som jobbar där säger, det är fullt nu. Ingen mer kommer in på Eric Saade och jag fick typ panik haha. Ville ju så gärna se Eric men sen sa hon att eftersom det är så mycket folk så ska Eric köra samma framträdande igen. Vilken lättnad! Så vi gick och ställde oss utanför där han skulle uppträda en igen och där stod redan massvis med människor och väntade, kanske 400 före oss. Jag och Cassandra stod där och trängdes i 45 min innan de äntligen släppte in och alla puttades bara för att komma in. Mamma kom in före oss så hon tog tre platser där vi såg ganska bra, sån tur :)

När vi väl hade satt oss tog den en liten stund innan Eric kom in på scenen och började sjunga två låtar. Första Sleepless och sen Manboy i akustiskt version. Det var riktigt bra och Eric är verkligen sjukt snygg, man blev knäsvag så fort man såg honom. Efter de två underbara låtarna var det dags för signering. Fast lägger upp lite bilder nu.


Innan Eric kom in.

Lite av publiken.

Sen kom äntligen Eric in!

Sötnos!

Eric och hans manager tror jag.

Det var ganska svårt att få bra bilder eftersom han rörde sig hela tiden men några blev det i alla fall :)

Eric Saade.

Synd att man inte satt längst fram haha..

Älskar Erics klädstil, så himla snygg!

Robot-dansen haha ;)





Det som var lite kul var att han ville att alla skulle sjunga med i Sleepless men ingen av de små barnen kunde ju texten haha!


Manboy!


Eric gillar lila färg ja ;)

Avslutar med den här snygga bilden, fler kommer ♥

Btw, har skapat en ny kategori Eric Saade i Kristianstad. Så om ni vill se bilder jag redan lagt ut, kolla där då.




MÅNDAG

Slutade 12.40 och sen dess har jag ätit och suttit här med laptopen en stund. Ska sätta igång med plugg nu. Spanska, engelska, svenska, socialkunskapsarbete och svenska/samhälle arbete. Så kul?

Hörs senare, då kommer bilder



Manboy


Ett till klipp från igår, dock är det också ganska kort. Har längre som jag spelade in med iphonen men ni kan ju ändå se sötnosen fastän det är kort ;)



Eric Saade bilder från igår

Snälla Josefin skickade precis lite bilder på Eric Saade som hon tog med sin mobil igår, tänkte lägga upp några här så kommer mina egna bilder lite senare idag.


Åh snygging ;o

På signeringen

Kolla så nära vi stod :D

Eric Saade!




Mina kamerabilder kommer som sagt sen. :)




21 mars

Hej på er :)

Är riktigt trött efter igår & somnade inte förens vid halv 3.
Nu måste jag snart renskriva klart vårt sv/sh arbete på datorn och skicka det till Mimmie, efter det bloggar jag om igår. Ville bara uppdatera lite snabbt, kram ♥




En bild från idag

Ungarna idag har gjort mig väldigt trött haha! Så nu ska jag gå och lägga mig fast först måste jag tvätta av mig sminket. Går aldrig och lägger mig med mascara, hur trött jag än är. Fast ögonen börjar kännas tunga så sömn behövs.

Jag har laddat upp en hel del bilder på bdb nu ikväll, har även kikat igenom alla bilderna, videoklippen osv. Många bilder kommer upp här imorgon för er som ville se och då ska jag även berätta om dagen mer.


Njut av den här bilden ikväll i alla fall för efter den här dagen kommer jag säkerligen sova gott inatt. Så nu säger jag sweet dreams och vi hörs imorgon.

20/3-10, åh så bra dag :)




Videoklipp från 20/3-10, Eric Saade

Bjuder på det här korta videoklippet från idag till sålänge.


La precis upp det på youtube, väldigt kort. Bara 16 sekunder men jag laddar upp ett längre sen :)



ERIC SAADE, AWESOME.

Jag kan bara säga att dagen idag har varit underbar. Själv mässan sög, det var tusentals småbarn. Fy vad störiga de var, det var verkligen ungar överallt. Runt om, framför, bakom en och uppe på föräldrarnas axlar. Jag höll på att bli galen.

Fast Eric Saade var helt underbar, ännu snyggare i verkligheten kan jag säga. Sjukt söt är han & så himla trevlig. Nej, en riktigt härlig kille det där! :)

Fotade en massa, och filmade lite. Lägger in bilder snart, ska bara få över alla till datorn först. Berättar mer om allt sen!






Eric Saade i Kristianstad idag!

Åh, snart är det dax för Eric i Kristianstad :D Vi ska hämta Cassandra vid 12.20 och sen åker vi in till Kstad. Hoppas vi hittar till Yllan för jag har aldrig varit där innan. Kl 14.00 ska han uppträda och sen signera! Jag ska fota en massa och även försöka ta ett kort på mig och Eric om jag lyckas med det.

Detta kommer bli så kul! Manboy, manboy you can call me manboy. :D :D


Söt!

Hoppas vi får en någorlunda bra plats i alla fall! Men kommer säkert hamna jättelångt bak för det :(
Aja, då får man försöka trycka sig fram mot scenen!

Vi hörs när jag är hemma igen ♥



Lockigt eller rakt?

Jag har värsta i-lands problemet här nu. Lockigt eller rakt hår imorgon?


Gammal bild, sen augusti. Men här är det i alla fall lockigt.

Eller rakt?

Puss ♥



Little bear

Denna lilla söta nallen tror jag att jag ska ge till Eric Saade imorgon, eller den är för liten? Vad tycker ni?


Haha (a)

Det ska bli awesome att höra Eric sjunga imorgon! Dock tror jag inte det slår dagen då jag träffade Rabih, för Rabih är liksom Rabih och ingen slår honom ♥



FREDAG :D

Kom typ precis hem, tar så sjukt lång tid att handla haha. Vi åkte till 4 oliak affärer så det är kanske inte så konstigt. Utvecklingssamtalet gick jättebra faktiskt, Susanne (min klassförstånare) hade typ bara positiva saker att säga om mig. Att jag är skötsam, ambitiös, positiv, trevlig, duktig i skolan osv. Känns bra att höra :D Man fick reda på lite hur man låg till i varje ämne också. Jag ligger på VG-MVG i nästan alla ämne förutom matte, idrott och nk B fast kanske kan lyckas få ett vg på nk sen i slutbetyg. Hoppas i alla fall på det.

Efter det åkte vi som sagt och handlade och nu är jag hemma. Vad händer ikväll då? För min del blir det inget speciellt, är riktigt trött, som alltid på fredagar. Så det blir hemmakväll med tv och sånt. Let´s dance får man väl kolla på kanske?

Sen ska jag bada också, tvätta håret. Hitta kläder till imorgon. Hitta en nalle som jag kan ge till Eric imorgon haha? Men jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig :o



Utvecklingssamtal

Slutade skolan precis men nu måste jag sitta här i skolan i 40 min och vänta för jag ska ha utvecklingssamtal kl halv 3. Riktigt drygt att sitta här. Sen ska jag nog med mamma och handla. Vi hörs :)



Your love is my drug


Denna låten har sönderspelats hela kvällen på min laptop men den är så bra. Sådär Kesha stil liksom.
Vad tycker ni?



Ed Hardy, snyggt!



Denna munkjackan från nelly.com är sjukt snygg :) Dock väldigt dyr, 1596 kr!
Men jag fick beställa den för mamma, åh jag är så glad. Hoppas bara den är snygg i verkligheten också & att den passar!

Detta linnet gillar jag också men är mer än nöjd med min hoodie :D



Torsdag

Nu kan jag äntligen andas ut för alla proven för den här veckan är gjorda och jag måste säga att det känns grymt skönt! Dagen började med samhällslektion, jag & Mimmie skulle jobba med vårt arbete men datan var ju helt cp så det gick inte. Vi pluggade idrott istället haha. Sen var det idrottsprov, det gick helt okej. G frågorna var dock mycket svårare än mvg? Kommer ha några fel på G men eftersom det gick bra på mvg så kanske det blir vg-? Riktigt skönt att det är över i alla fall. Sen var det spenska, engelska och labb i naturkunskapen. Det var inte så kul & jag missade bussen med typ 3 minuter.. Så var inte hemma förens vid 16.15.

Igen speciell läxa till imorgon, ska bara kolla igenom svenska arbetet lite och fundera vad som ska skrivas och så. Nu ska jag svara på era kommentarar så uppdaterar jag snart igen. ♥



Sleepless

Jag är trött
Jag orkar inte plugga mer
Jag ska snart sova
Jag kommer få ig på provet imorgon

Ja, ungefär såhär känns det nu. Har läst igenom sidorna 2 gånger, kan de flesta frågorna fast mer än så är det inte. Väntar bara på att Maja ska logga in så vi kan gå igenom frågorna.


Bild från idag, osminkad och trött :)

Imorgon slutar jag sent, har labb i naturkunskapen..
Hörs ♥




Idrottsprov

Kass uppdatering ja men imorgon kommer det bli bättre, för då är alla dumma prov för den här veckan äntligen över. Veckan har varit grymt jobbig med alla prov, uppsatser osv. Idag skrev vi uppsats på lektionstid på naturkunskapen. Jag hade fyra hela sidor med stödord och trodde verkligen aldrig att jag skulle hinna bli klar. Satt i 70 minuter och skrev verkligen HELA tiden, det blev 7 sidor handskriven text. Gissa om jag hade skrivkramp sen haha? Tror i alla fall det gick ganska bra, ett vg hoppas jag på? :)

Har pluggat lite på idrotssprovet vi har imorgon, sjukt tråkigt är det och frågorna om rörelse går verkligen inte in i mitt huvud. Kanske för att jag är så himla trött? I natt blev det inte många timmars sömn heller, 6 timmar sov jag bara. Måste börja sova tidigare för jag märker att man koncentration inte är på top just nu.

Ska fortsätta nu, innan jag somnar -.- Vi hörs senare sunshines, hoppas ni inte har lika mycket plugg som jag ♥



I skolan

Sitter i datasalen nu, skriver lite på mitt socialkunskapsarbete och det sista inann nk uppsatsen som vi ska ha i eftermiddag. Vi ska alltså skriva en uppsats på lektionstid, tror det är 80 min vi har på oss. Jag hatar skriva under tidspress, det är stressigt ;o och mars är typ den tråkigaste planeten som finns haha.. I alla fall, hoppas det gårt bra.

Det började ryka från en data här nyss, så nu luktar det bränt som bara den. Det var ganska wierd faktiskt. Nu måste jag få lite gjort här. Kram ♥



Mars

Förlåt för kass uppdatering men mycket bättre än så här blir det inte idag. Håller just nu på med min naturkunskaps uppsats och det går åt skogen kan jag säga. Får inte ihop något vettigt alls! -.- ska sitta och skriva på den i 1 timme eller så till och sen blir det tv. Halv åtta hos mig och dating in the dark. Måste ju plugga eng glosor också OCH idrottsprovet + bada och sånt. Nu ropar nk på mig igen, hur gärna jag än vill göra korta stödord bara så blir det inte det, iställetblir det hela långa meningar= illa! Mars är en tråkig planet, skriv aldrig om den haha..



Slapp dag

Kom hem för 15 minuter sedan typ, slutade redan 13.30. Mycket härligt! Inga vanliga lektioner idag, vi hade sexualkunskap hela dagen. Dock var det mest om ideal och sånt men dagen var i alla fall slapp.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan laga middag (a) Så det blir väl middag om kanske 1-2 timmar? Funderar på om jag ska börja plugga redan nu, ska skriva uppsats imorgon och jag måste typ försöka skriva den här hemma en gång och ändra allt på mitt stödsordpapper, man fick tydligen inte alls ha meningar. Sen ska jag plugga idrott och engelska glosor. Hatar att det är så mycket i skolan nu. Snart är det i alla fall lördag hoppas jag? :)

Vi hörs ♥

Btw, jag är med och tävlar om att bli veckans blogg här, är nummer 6 och så är jag också med och tävlar här om att bli månadens blogg. Då är jag nummer 4. Skulle varit jättesnällt om ni ville rösta på mig :)



Lördag, lördag, lördag :D

Åh vad jag längtar till på lördag! Då blir det nämligen Eric Saade i Kristianstad, det kommer bli så bäst :D Han ska uppträda och signera och jag lovar att spela in och ta en massa bilder. Bara 5 dagar kvar, I´m happy

Vad ska man ha på sig? Lockigt eller rakt hår? Haha hjälp..



Snygging!
Har faktiskt träffat Eric en gång innan, på björket för ett tag sen fast då var inte inte känd precis så fotade inte eller så. Manboy, manboy. Yeah!




Monday

Kort dag i skolan idag & solen skiner, det gillas. Började som sagt inte förens 10 pga håltimme i socialkunskapen men var i skolan redan halv 9. Hade tänkt plugga massa idrott då men Samir och en till var också där tidigare så det blev snacka med dem istället. Timmen gick i alla fall snabbt (Y) Sen hade jag spanska prov, gick bra och efter det så var det matte.

Nu ska jag snart börja plugga här. Idrott, renskriva intervjun och skriva på min nk uppsats. Tråkigt, ja!

 



Söndagskvällen

Idag har jag hunnit med ganska mycket plugg! Räknade matte, pluggade till spanska provet (hoppas det går bra imorgon), gjorde lite på sv/sh arbetet och började kolla igenom idrotten. Hann med allt utom naturkunskapen men den ska jag hålla på med hela dagen imorgon -.-

Imorgon börjar jag 10.00 och slutar 12.40. Fast jag ska åka med mamma på morgonen så slipper jag ta bussen. Så sovmorgon blir det inte men då kan jag sitta och plugga i skolan 1 timme eller så. Det blir nog bra. Har bara spanska prov imorgon och sen matte. Det gillas.

Nu fönar jag håret, har precis badat. Ska snart sova, hoppas ni haft en fin söndag!
& jag längtar till lördag :))



SPETS

Nytt linne från Bik Bok som jag köpte förra veckan tror jag. Svart & spets är snyggt!



149 kr.



PLUGG!

Hej plugg-söndag :(

Åh, jag måste plugga så sjukt mycket idag. Borde satt igång med det redan för någon timme sen men jag orkar inte. Jag ska räkna matte, plugga till spanska provet som vi har imorgon och jag har inte ens pluggat ett skit på det! Sätta igång med nk arbetet, svenska/samhälle arbetet plus socialkunskapen. Och plugga på idrottsprovet fast jag hittar inte min bok?! Hur gör man då? Jag tänker inte betala 300 spänn för en ny bok..

Ja, ni ser hur mycket plugg som väntar mig. Perfekt söndag eller inte!
Dock längtar jag tills lördag nästa vecka, jag tror det blir av. En superduper sak, om det nu blir av så kommer det bli helt awesome! Berättar mer om det senare. Kram ♥



FEL VINNARE!

Uuh helt fel vinnare! Svenska folket kan verkligen inte rösta, det är en sak som är säker! Det kommer säkert gå asdåligt för henne i Eurovision och jag hoppas verkligen att det gör det :) Röstade 25 ggr på Eric typ och mamma röstade jättemycket på Darin, så vi slösade typ 150 spänn haha, så vann ingen av de :(

Har skapat en grupp på fb "alla vi som tycker att Eric Saade borde vunnit melodifestivalen 2010!". Så om ni tycker det, gå med!


Pinsamt och jag lovar, det kommer inte gå bra i Esc. Fast det är bara att inse, svenska folket kan inte rösta och sen blir det förvånade över att vi alltid hamnar sist typ? Men se till att rösta fram någon bra låt då!

För när jurygrupperna från de andra länderna gav sina poäng så låg det ju bra låtar i topp, Darin, Eric, Salem osv. Då är det ju klart att de skulle passat i Eurovision men sen när de svenska jurygrupperna röstar så får Anna 12a efter 12a. Hallå, borde man inte inse att detta inte funkar utomlands då? Alla andra bidrag förutom Annas skulle till och med varit bättre. Salem tycker jag kunde ha vunnit, han var riktigt duktig. Och Darin, wow alltså. Sån power han hade. Och min favorit, Eric då såklart. Säger som Joanna: Anna kommer behöva många lycka till i esc för bra kommer det inte gå..

'
Någon av dessa duktiga killar borde tagit hem det!

Vad tycke ni? Fel vinnare, eller?



Ikväll avgörs Melodifestivalen 2010!

Final av Melodifestivalen i Globen ikväll, jag tycker det ska bli så kul. Älskar mello & med massor av bra låtar, & nåt gott att äta kan det inte bli annat än awesome. Vem tror ni vinner ikväll?
Skriver lite vad jag tycker om varje bidrag.

Darin "You´re out of my life" - Jag älskar den här låten, den är så fin. Darin gör den riktigt bra och jag tror det skulle kunna gå bra för honom i ESC. En av mina absoluta favorti låtar i årets final. Melodin och låten sätter sig på hjärnan och jag kan lyssna på den om och om igen. Jag vill att Darin ska komma tvåa! Fast om han vinner blir jag också glad. Hoppas du det går bra för Darin.

Pernilla Wahlgren "Jag vill om du vågar" - Jag gillar inte svenska låtar & den här låten är ju svensk. Tråkig tycker jag, nej Pernilla Wahlgren passar inte för att sjunga svenska låtar längre. Jag vill om du vågar, sjunger hon om och om igen. Tråkigt.

Andreas Johnson "We can work it out" - Ännu en låt som jag gillar starkt. Texten är riktigt fin och Andreas gör den bra. Jag tror det kan gå ganska bra för Andreas, en fjärde plats kanske? Man är ju van vid att han sjunger lite snabbare låtar men som sagt, den här är väldigt fin. Jag gillar den.

Timoteij "Kom" - Ähh, inte alls min smak nej! Fast svenska folket verkar gilla den.. Meningslös text och Sarek kopia rakt igenom enligt mig. Nej, ingen höjdare alls enligt mig. Sen sjunger de om sommaren, kanske blir nästa sommarplåga? Jag hoppas verkligen inte det haha!

Peter Jöback "Hallow"- Tråkig låt rakt igenom, håller på att somna så fort jag hör den. Ett helt okej framträdande men jag har aldrig gillat Peter Jöback så jag hoppas inte den kommer få en bra placering. Jag kommer inte ens ihåg hur låter går, nej tråkigt och lamt.

Ola "Unstoppable"- Fartfylld låt och refrängen sätter sig. Jag gillar den ganska mycket faktiskt. Ola är duktig på scen men inte någon vinnarlåt precis. Kommer kanske hamna som 6a?

Jessica Andersson "I did it for love"- Låten är fin men ganska tråkig. Den blir dock bättre ju mer man lyssnar på den tycker jag. Jessica har en fin röst och i och med att hon ska byta klänning tills ikväll så tror jag detta kan blir ganska så bra.

Salem Al Fakir "Keep on walking"- Det mest musikaliska av alla finalbidrag. Låten är fin, och Salem är duktig som både skrivit text & musik själv. Tror han kan bli farlig ikväll! Keep on walking :)

Anna Bergeldahl "This is my life"- Om denna låten vinner så vet jag inte vad jag gör. Jag hoppas verkligen att den INTE gör det! Jag klarar inte av Anna, hennes röst. Nej usch. Hon låter verkligen som ett får när hon sjunger. Bää typ. Själv låten är okej men snälla låt henne inte vinna. Låten spelas på radio om och om igen. Den får bara inte vinna.

Eric Saade "Manboy"- Vinnarlåten enligt mig! Eric gör ett superframträdande, vattnet är häftigt, låten är asbra, Eric är söt och tillsammans blir det perfelt! Eric har absolut min röst ikväll och jag ska rösta riktigt mycket. Min absoluta favoritlåt! Manboy, manboy you can call me manboy. Åh, jag älskar den. Håller tummarna för Eric ikväll!


Kör hårt Eric & ta hem det här! :D

Så alltså, jag vill att Eric ska vinna, Darin tvåa och Salem eller Andreas Johnson trea. Inte Anna som sagt, jag klarar inte av henne.

Nu ska det bli en trevlig kväll, hoppas ni kollar?
Vi hörs efter!



17 again

Är hos Anja nu, vi kollar film. 17 again, nån som sett den? Ska hem snart, gästerna kommer sen. Kram!



Lördag

Hej på er :)

Jag har letat efter min idrottsbok i 1 timme nu, jag hittar den inte. Jag måste ju plugga.. Aja, vad ska ni göra idag då?

Själv ska jag snart ut och gå en runda med en kompis och ikväll ska vi ha gäster. Kolla mello och så. Jag längtar, och håller tummarna för Eric :D Men mer om det sen.

Nu måste jag skynda mig här, vi hörs sen? ♥



Vinnarna 1991-2009

Imorgon är det ännu en gång dax för en spännande final i Melodifestivalen. Visst är det lätt att glömma bort vinnarna genom åren? Så här kommer en liten lista på vilka som har vunnit sedan år 1991 och framåt.

1991- Carola, Fångad av en stormvind
1992- Christer Björkman, I morgon är en annan dag
1993- Arvingarna, Eloise
1994- Pontare och Bergman, Stjärnorna
1995- Jan Johansen, Se på mig
1996- One more time, Den vilda
1997- Blond, Bara hon älskar mig
1998- Jill Johnsson, Kärleken är
1999- Charlotte Perelli, Tusen och en natt
2000- Roger Pontare, När vindarna viskar mitt namn
2001- Friends, Lyssna till ditt hjärta
2002- Afrodite, Never let it go
2003- Fame, Give me your love
2004- Lena Philipsson, Det gör ont
2005- Martin Stenmark, Las Vegas
2006- Carola, Evighet
2007- The Ark, The worrying kind
2008- Charlotte Perelli, Hero
2009- Malena Ernman, La voix
2010- Ja det återstår att se imorgon!

Vilken är eran favorit vinnarlåt genom tiderna?

     
Några av vinnarna genom åren.


Nu ska jag sova, vi hörs imorgon ♥



Fredagsmys

Fredagar är för härliga alltså! Fredagsmys gillar vi, blev god middag ikväll & Lets Dance. Trevligt :)
I helgen ska jag plugga ganska mycket men det ska jag inte tänka på idag!

Dock är jag alltid så trött på fredagar, är ni också det?

Kollade precis in Erics blogg och såg att han hade skrivit hela 15 nya inlägg haha :P
http://blogg.aftonbladet.se/ericsaade
Kolla in den vetja, han ska vinna imorgon!


Snygg eller vad ;o



Intervju

Tja snyggingar :)

Kom hem för ett litet tag sen, först skolan och sen gjorde jag och mamma lite ärenden. Skulle bla. köpa ett nytt iPhone skydd men hittade inget fint. Snart ska vi dock iväg igen, till maxi och handla, hämta ut paket från nelly.com och så måste jag låna en bok på biblioteket till ett skolarbete.

Dagen i skolan var rolig. Våra matte lektioner är bäst haha, alltid något kul som händer där! Vi gick även tillbaka matteproven och jag var så sjukt nervös innan, usch. Men jag fick G & vet ni hur glad jag blev?! Fick faktiskt 16 p så jag är nöjd (y) Skulle behövt några p till upp till vg men äh, jag klarade i alla fall det :D Sen gick jag och Mimmie till vår sh lärare och frågade vad vi fick på proven. Jag fick MVG, blev så glad! Det känns riktigt bra att få mvg på det provet, det lönar visst sig att plugga ganska mycket.

Sen hade vi nk, min bok om planeten Mars var inte kvar och bibliotekarien visste inte var den var, och kunde inte göra något åt det tydligen. Sen tänkte jag att jag kunde skriva ut fakta från nätet istället men datorn fungerade såklart inte. Så frågar jag henne varför datan inte fungerar så säger hon det vet väl inte jag och så gick hon. Haha liksom va?! Fattar inte ens varför hon jobbar där, är så sjukt otrevlig mot alla. Så därför måste jag till biblioteket i stan nu och låna boken där istället.

Vid 13.00 åkte jag och Mimmie till biblioteket i stan och intervjuade en som jobbar där till vårt reportage. Det gick bra, och vi skrev på för fullt. Hon sa så långa svar så vi hann nästan inte med men det var ändå ganska kul att intervjua :) Tog 1 timme ungefär, ganska lång tid.. Fast nu är det gjort och jag ska bara renskriva lite idag, ser ju knappt själv vad jag har skrivit hehe. Ojoj, mycket text här. Nu ska jag sticka, vi hörs sen. Puss ♥




Dagens outfits

Lägger in några bilder på dagens outfit, både från igår och idag.


Detta hade jag på mig igår.
Kofta från Gina Tricot, t-shirt från H&M, leggins La Redoute och Tomas Sabo armband.


Suddig bild, ohyes.

Idag hade jag på mig jeansleggins från Cubus och tröjan är köpt på h&m. :)
Jag hittar inte min idrottsbok, den finns verkligen inte här hemma haha.. Så jag kunde ju inte plugga idrott idag, har repeterat intervju frågorna men annars var dagen ganska chill. Skolan var också kul, hjärt och lungräddningen gick bra. Dock inte så trevligt att blåsa i dockan många andra har blåst i men det var ändå inte så farligt som jag trodde. På eng fick vi tillbaka våra oförbereda prov. Det blev ett VG, vet att jag kan bättre men det är okej ändå.

Nu ska jag ta ett varmt bad, föna håret och allt sånt. Sen sova, fredag imorgon!




Sveriges värsta bilförare

Dax för en timmes tv nu (Y) Sveriges värsta bilförare, haha det är så kul! De kan verkligen inte köra bil, en sån förare vill man ju inte träffa på vägen.


Någon mer som kollar på detta?



Torsdag

Hej på er :)

Slutade 13.50 idag, hur bra som helst! Ska snart fixa något att äta & kolla på tv lite och sen ska jag göra lite läxor. Hade tänkt börja plugga på idrottsprovet som vi har nästa vecka, svara på frågorna och lite så och sen förbereda mig inför intervjun jag och Mimmie ska göra imorgon.

Slänger upp dagens outfit sen, vi hörs snart igen. Kram ♥



Typiskt :(

Mamma ringde precis till Jägers och vad tror ni inte de säger? Nej det är bara för högstadiet och inga 93or kommer in. Så nu har jag missat Rabih 3 gånger när han är i Skåne. Först i Malmö och Helsingborg eftersom det då var 18 års gräns och nu i Höör för att jag är ett halvår för gammal. Innan idag var jag glad men nu kan jag ju säga att mitt humör sjönk rejält! Det blir aldrig som man tänkt.. Jägers förlust dock, deras problem om de inte vill tjäna pengar men fyy vad sur jag blir.

Vi hörs imorgon ist då.
Börjar 8.15 och slutar 13.50. Vi ska ha hjärt och lungräddning på idrotten, tycker det är as äckligt att blåsa i en docka som andra blåst i ;s jag överlever väl..

Update: verkar som om några tror att jag snackar om Jägers i Malmö men jag menar Jägersbo i Höör. Så att alla vet :)



Haha hur ska detta gå..?


När mamma kom hem med den här lappen igår kan jag ju säga att jag blev riktigt glad! Rabih på Jägersbo i Höör! Jag bara måste dit. Ett problem bara, det står endast för högstadiet och jag går ju ettan på gymnasiet. Kommer man inte in då tror ni? Haha jag kan verkligen inte missa den här chansen också..
Fast var ligger Jägersbo egentligen, vissa säger att det är svårt att hitta. Yeah lycka till i så fall (Y)

Men jag vill höra Rabih sjunga igen, hur ska jag fixa detta? Förslag tack? ^^



Kort dag, lovely.

Slutade 10.50 idag, awesome! Egentligen har vi svenska också men eftersom vi arbetar självständigt så frågade jag om jag fick arbeta med frågorna hemma istället. Äter ändå lunch hemma på onsdagar, så onödigt att åka dit sen och det fick jag :) I eftermiddag är det konferanssak, så därför slutar vi tidigt idag. Så nu sitter jag och äter lunch och ska snart kolla på Svenska Hollywoodfruar på internet, missade det sist. Sen ska jag sätta igång med intervju frågorna, vi hörs ♥



Ballerinaskor

Dessa söta skorna köpte jag på Scorett i torsdags. Direkt när jag såg de var jag tvungen att köpa hehe (a) Men de passar faktiskt perfekt till leggins nu i vår. Leggins, skinnjacka och ballerina. Awesome!


499 kr, Scorett.

Åh, kan det bli vår? :)
Stjärntittarkvällar var megatråkig! Och sjukt kallt var det.. Ska snart ta ett varmt bad för att värma mig men innan dess blir det plugga eng glosor.



Stjärntittarkväll

Kom hem för ett tag sen men nu måste jag snart sticka igen. Som sagt, stjärntittarkväll i skogen med vår nk lärare, jag dör! Kallt som satan är det ju så ska vi kolla på stjärnor i 1,5 timmar?

Hemma vid 20.00 ungefär, vi hörs kanske på mobilblogg om det finns täckning ute i skogen hahaha?!



I skolan

Sitter i datasalen nu, vi ska jobba med kommunen och jag ska skriva ett repotage inom ämnet biblioteket. Ska dit imorgon så nu är alla inne på fb haha (y)

Provet var så svårt, jag vet inte hur det gick men det kändes inte speciellt bra. Antingen blir det IG eller så blir det G? Hoppas på g såklart men den kändes som om det gick åt skogen tyvär :(

Aja, slutar om 10 min. Och ikväll ska jag till skolan igen för att gå på stjärntittarkväll med naturkunskapen. Haha jag dör.. Palla sånt? Vi måste i alla fall dit annars får vi frånvara. BLÄ.

Vi hörs ♥



Matteprov

Världens sämsta uppdatering, jag vet!

Har i alla fall pluggat matte ett antal timmar och nu orkar verkligen inte min hjärna mer. Jag vet inte riktigt hur mycket som gått in i mitt huvud men blir glad bara jag får G! Ekvationer kan slänga sig i väggen och matteboken skulle jag gärna bränna upp eller nåt. Jobbiga matte.

Provet är långt också från 10.00-12.00. Hjälp.. Jag är riktigt nervös men ska försöka att inte tänka på det så mycket. Önska mig lycka till för de lär behövas kan jag säga.

Nu ska jag snart sova, ett par timmars sömn behövs. Hörs imorgon sunshines ♥




Dagens outfit

Hinner bara uppdatera jättesnabbt, slutade 12.40 och sen dess har jag ätit och suttit vid datan i 30 min. Måste dock börja plugga på matten nu! Utan paus till klockan 17 i alla fall.

Lägger upp dagens outfit supersnabbt nu;


Tröja- H&M
Leggins- La Redoute
Tomas Sabo armband
Halsband- Guldfynd



I datasalen

Hej på er, sitter i datasalen nu och ska jobba med mitt socialkunskapsarbete. Dock går det inte så bra haha, har i alla fall skrivit ut lite sidor. Slutar 12.40 idag, det gillas! Då blir det dock plugga matte typ hela dagen. Ha en fin dag, kram ♥



Söndagskväll

Hej bloggen.

Märker att blogg.se strular igen. Det går visst inte kommentera några inlägg och jag tänkte lägga upp bild på mina nya skor men det får vänta till imorgon då.

Har pluggat matte i kanske 3,5 timmar idag. Är så trött på det nu, så det får räcka! Imorgon tar jag resten, då slutar jag tidigt så kan plugga några timmar då också. Börjar 8.15 och jag ska bada, tvätta & föna håret nu. Varför alltid så sent?

Jaja, ha en fin måndag imorgon så hörs vi senare ♥


Bild sen första dagen på gymnasiet förra året, 18 augusti. Oj, tänkt att man redan gått i ettan i 7 månader! Så alltså rätt gammal bild :p

(Haha, tänkte precis svara på era kommentarer men sen kom jag på att det går ju inte eftersom det inte går att kommentera någons blogg så hoppas det är fixat till imorgon)



GG is back!

Jag pluggade ekvationer i 1,5 timmar. Det gick faktiskt gaaanska bra, förutom de med paranteser då. Fast det ska jag plugga lite på nu.

Btw, så börjar Gossip girl ikväll igen! Det har ni väl inte missat? Äntligen är ett av de bästa programmen tillbaka igen.


Snygga gänget i Gossip Girl. Vem är eran favorit? Min är lätt Serena.
Efter GG ska jag plugga igen, matte är dock så sjukt tråkigt..




Plugg-söndag..

Good morning!

Jag ville nästan inte gå upp för jag vet att det väntar så mycket plugg på mig idag. Vi har stort matteprov på tisdag och det är jättemycket man ska kunna och det värsta av allt är de dumma ekvationerna som jag verkligen inte fattar! Det går bara inte in i mitt huvud, vet inte varför. Men jag vill inte faila på det här provet så idag hade jag tänkt plugga/kolla igenom sånt jag inte kan i cirka 5 timmar. Kan det bli tråkigare?

Vad ska ni göra idag?



Nya ballerinaskor

Nu visar jag de två första sakerna jag köpte i torsdags. Ett par skor och en klänning. Resten kommer imorgon.


En söt klänning från JC, endast 50 kr!

Såhär ser den ut på.

Ballerinaskor från skopunkten, 199 kr. Brukar inte handla där men skorna var riktigt skönt och ett par vardagsskor till våren liksom.


Länkar bara tills man kan använda de också. Som sagt, resten kommer imorgon.
Nu ska jag läsa lite/kolla tv. Kram!

Btw, så blev det inget mattepluggande idag. Jag måste plugga stenhårt imorgon..



Andra chansen

Ikväll är det dags för melodifestivalen igen, kollar ni? Det ska jag göra, jag älskar mello haha!

Andra chansen ikväll, vem tror ni går vidare till Globen?


Såhär ser duellerna ut ikväll. Såhär hoppas jag att det går, från den första vill jag att Pain Of Salvation ska gå vidare, sen Paulina, Neo och Jessica Andersson. Av dem hoppas jag sen att Jessica och Pain Of Salvation går till Globen.

Så, vad vill du?




Lite pics från i torsdags

Hej på er :)

Finns verkligen inget att göra den här helgen.. Min granne är sjuk och Cassandra är sjuk :( Så det blir inget björket heller men det tar vi i april istället. Men måste ändå plugga lite matte idag, prov på tisdag! Kanske ska städa lite också.

Tänkte lägga in lite bilder från i torsdags när jag var i Kristianstad. Först läkaten och sen blev det ju en hel del shopping, för över 1000 kr. Fast två par skor, en klänning, ett linne och kofta köpte jag. Efter vi hade shoppat lite gick vi och åt på en italiensk restaurang. Dock var det inte alls gott ;o Nästa gång får mamma välja ställe att äta på haha.. Sen följde jag med mamma till jobbet och va där till 18.00 typ. Hade ju tänkt plugga jättemycket där men Oskar (en av mammas elever) snackade med mig och störde mig hela tiden haha, så jag la ner böckerna :)

 
Provade en fin kjol på h&m, fast jag köpte den aldrig.


Torsdagens oufit; tröja från nelly.com och Tomas Sabo armband.

Haha Adrian och Oskar hittade några såna blåa plastsaker man har på skorna ni vet? Och satte de på huvudet xd

Haha Oskar.

Galna killar det där, men oj så roliga ;)

Detta var då när de hade 5 minuters rast (Y) Och alla älskade verkligen min Iphone, de spelade så mycket så hela mitt batteri dog, yeah.

I alla fall, grymt snälla killar det där. Nu ska jag stax fota det jag köpte, kameran ska bara laddas klart. Puss ♥



Marilyn Monroe tröja

Idag har det gått en vecka sen jag fyllde år, tiden får fort. Tänkte visa upp de två sista sakerna jag fick i födelsedagspresent också. En tröja och ett presentkort. Fick ju även ett jättefint Tomas Sabo armband, Ed Hardy tröja och en digital fotoram. (Klicka på orden för att komma till inläggen)


Marilyn Monroe tröja :)

Och ett presentkort på H&M, 400 kr. (Y)

Nu ska jag fota det jag köpte igår i Kristianstad så kommer det bilder imorgon. Ska sova tidigare idag, är så trött. Såg ni lets dance? Hallå, varför är Willy kvar.. Han kan inte dansa haha!



Fredag (y)

Hej på er ♥

Åh så skönt med fredag! Skolan var dock lite seg idag, var kanske bara för att jag var så himla nervös innan provet hela dagen. Känns i alla fall så skönt att det är över nog och det gick nog bra. Ett vg är jag nästan säker på att jag kommer få :) Efter skolan blev det fika på stan med mamma och hennes kompis. Orkade inte ta bussen hem och fika är gott så varför inte liksom haha.

Idag blir det en mysig hemmakväll, fredagar är bäst. Jag ska svara på era kommentarer nu, ursäkta för sent svar! Och sen blir det lite roliga inlägg och så visar jag det jag köpte igår.


Kanelbulle och nån nougat choklad ^^

Vi hörs snart, puss!




Jag är trött!

Sämsta uppdateringen, jag vet. Men innan nu så har jag inte varit inne på datan en endaste minut idag, det måste vara något rekord?

Dagen i K-stad blev i alla fall mycket lyckad! Efter läkarbesöket då. Jag och mamma åkte in till stan, jag var tvungen att shoppa lite haha, jag som skulle spara mina pengar. Attans också.. 1000 kr spenderade jag, ojdå. Fast det blev en hel del finfina saker! Lägger upp allt imorgon eftersom jag är så sjukt trött nu så jag somnar snart. Sen följde jag ju med mamma till jobbet, hennes polska elever i K-stad är så bäst alltså. Haha det var verkligen länge sen jag skrattade så mycket, eller okej kanske igår för dagen då var också riktigt kul men idag skrattade jag så mycket så jag fick ont i magen haha. Tog lite bilder idag men det kommer också imorgon. Lovar att det ska bli roligare inlägg nu i helgen.

Alla prov tar verkligen på ens krafter. Jag har samhällsprov imorgon och jag har pluggat en del, men fortfarande inte så mycket som jag skulle vilja. Känner att jag kan frågorna rätt bra men annars kan jag väl inte så mycker mer. Har läst några gånger i boken också. Fast som sagt, jag är sjukt trött nu. Skulle helst av allt bara vilja sova nu men jag måste bada, tvätta håret, föna och allt sånt. Tar typ 1,5 timmar och sen ska mamma förhöra mig innan provet också. Kommer typ lägga mig kl 1, åhh :(

Riktigt skönt med fredag imorgon! Då blir det inga läxor på hela dagen, det är verkligen lyx! På lördag måste jag dock pluuuugga igen, matteprov på tisdag. -.-

Nu har detta inlägget blivit alldeles för långt och ingen orkar säkert läsa men skönt att skriva av sig lite. Önska mig lycka till på provet nu då, för det lär behövas! Ska stänga av datan nu och ta ett bad, satte ju precis på den men aja. Vi hörs imorgon ♥ (Svarar på era fina kommentarer då också!)



Kristianstad

Hej på er, läkarbesöket är äntligen avklarat, fy vad jag hatar sjukhus. Nu är jag i stan i K-stad så jag hinner nog kolla i några affärer runt 1 timme innan vi ska äta lunch nånstans. Sen följer jag med mamma till jobbet och kommer hem vid 19. Men har prov imorgon och jag måste verkligen plugga idag! Så ska plugga lite när jag är med mamma. Ha en fin dag :)



Haha, roligaste klippet

Okej, innan jag går och lägger mig måste jag bara visa ett så roligt youtube klipp! Det gick inte att klistar in koden så jag fick filma med mobilen istället haha, hoppas det funkar det med. Så om ni är på dåligt humör eller något, kolla då på den här videon, jag lovar den kommer få er på bättre humör.


HAHHAH, jag kunde inte sluta skratta första gången jag såg videon. Och när han börjar slå på flaskan! Så ursäkta mitt fnitter på slutet haha men kunde inte hålla mig för skratt.

Så nu ska jag sova, natti.



Onsdagskväll

Jag har pluggat en del samhälle nu, vi har prov imorgon men eftersom jag ska på diabeteskontroll till läkaren i K-stad (HATAR det!) så ska jag göra det på fredag istället. Skönt att inte behöva plugga allt idag men skulle ändå vilja ha det gjort liksom.

Aja, ska i alla fall vara där kl 9 imorgon så det blir ingen sovmorgonen nej! Och sen ska jag stanna med mamma hela dagen i Kristianstad eftersom hon jobbar där enda till kl 18 så efter läkaren blir det lite shopping på stan och lunch där innan jag ska följa med henne till skolan (Y) Mammas elever är bäst haha!

Vet inte om jag hinner blogga imorgon innan jag åker, men kanske. Ha en fin kväll :)



17.08

Hej på er sötnosar ♥

Kom hem från skolan lite efter kl 16 och då tänkte jag typ steka en varm macka. Den blev såklart så bränd så det inte gick äta typ. Helt svart, haha jag är värdelös på att laga mat..

Hade i alla fall tänkt att gå på en liten promenad nu, kanske i 40 min eller så. När blir det mörkt? Aja, träningsdakboken ni vet, så därför ska jag ut nu. Efter det måste jag verkligen plugga samhälle! Prov imorgon men eftersom jag inte är i skolan imorgon ska jag göra det på fredag men måste ändå plugga sjukt mycket idag, kommer inte ha tid imorgon.

Vi hörs senare då, kram!



Dagens outfit

Ehm sitter här och smsar med Maja, vi hade en plan att gå och lägga oss tidigare från och med idag eftersom båda sover alldeles för lite men det gick visst inte så bra för ingen av oss sover än :/

Tänkte bara lägga upp två snabba bilder;


Kofta- Gina Tricot
Leggins- köpta i Polen
Svart linne (under)- H&M
Peace halsband- Guldfynd
Tomas Sabo armband- fick i fördelsedagspresent

Nej nu måste jag verkligen sova, börjar 8.15 imorgon igen. Buhu, natti!



Dating in the dark

Såg nån av er det nya programmet Dating in the dark idag på kanal 5? Haha jag gjorde och måste säga att det var ganska underhållande :P Såg dock bara halva eftersom jag skulle bada sen men spelade in resten så ska kolla på det snart.



Vad har jag gjort idag då? Jo förutom skolan så har jag faktiskt pluggat en del samhälle. Kan alla de 22 första frågorna nu och har läst lite i boken. Ska fortsätta imorgon, då ska det bli minst 3 timmar plugg!

Vi hörs snart igen, då lägger jag upp dagens outfit. Puss så länge ♥




Tisdag, skola.

Hej på er, sorry att jag inte bloggade mer igår sen men klockan blev mycket.

Tisdagar är jobbiga, så himla många lektioner. På morgonen hade vi ingen vanlig idrott utan vi kollade på film istället :) Sen var det engelska prov, ena texten var svår men de andra gick nog bra, matte, lunch och sen spanska. Efter det naturkunskap där vi tydligen ska skriva uppsats på lektionstid, jag hatar skriva under tisdpress! Och sen hade vi svenska. Ja som ni ser, väldigt många lektioner. Är i alla fall riktigt hungrig nu eftersom jag bara åt en macka till lunch (gör alltid det när det inte är god mat i skolan) men mamma håller på att laga mat nu så snart är det färdigt hoppas jag.

Sen ska jag sätta igång med att plugga samhälle lite inför provet. Vi hörs senare ♥


Bjuder på en bild på mig och Monika från i torsdags :)




Eric i förkväll

Eric var med i Förkväll för nån vecka sen. Jag kollade på klippet idag igen för jag tycker det är så gulligt haha! Han verkar bli nervös ibland när de ställer vissa frågor, gulliga Eric ;)


Ni som gillar Eric måste bara se det! Var du beredd på detta? Haha det måste nog vara årets dummaste fråga.
Eric är söööt & ska vinna. Men hur kan de tycka att han är lik Ola? Jag håller med Eric, enda likheten är väl att de gör pop och är skåningar..? I alla fall, titta på klippet och njut. :)

Och btw så tror jag att Rabih har ett skivkontrakt på G eftersom han var på Sony Music idag, det går bra för mina favoriter nu! :D



Dumma data

Åh min data är helt konstig! Jag satte in en CD för att lyssna men det kommer inte upp nån ruta och det står att det inte finns nån CD i :s Och att ringa bredbandsexperterna kostar typ 300 spänn, blä -.-

Jag är trött och jag orkar inte plugga.

Nåja, ha en fin kväll :)



MÅNDAG

Hej på er, första dagen i skolan efter lovet var väl helt okej. Kul att träffa alla igen men mindre kul med läxor och allt haha. Slutade 12.40 och sen dess har jag ätit och slappat här med datan på knäna. Ska strax sätta igång med läxorna, måste plugga inför tre prov (samhälle, matte och kolla igenom eng) och även läxa i socialkunskap och spanska.

Fast om man gör läxorna nu så blir kvällen ledig, skönt. Btw så skrev min gamla dagisfröken och fritidslärare ett meddelande till mig på facebook. Kommer ihåg när hon skulle flytta till Italien, så ledsen jag blev så det var riktigt kul att höra av henne igen! Facebook är bra ibland :D

Kram ♥