slide show

Klapp på axeln

Ni vet extrajobbet jag skrev om innan som jag så gärna ville ha? Jag har kommit vidare till intervju nr 2 och ska träffa dem fysiskt imorgon. Nu gäller det att göra ett gott intryck igen 🥹 Är så stolt över mig själv. 
(null)
Öron näsa hals

Imorgon ska jag till ögon näsa hals för att bestämma tid för att operera bort halsmandlarna. Ska också upp och träffa narkosläkare. Jag är sjukt nervös inför operationen. Jag har velat fram och tillbaka men tänker att det kanske är värt det ändå med tanke på hur mycket problem jag haft med halsen de senaste åren. Varje litet virus sätter sig på halsen och det är olidligt. Dock har jag hört att det är en djävulsk smärta som vuxen. Att det är en sån smärta som är svår att hantera för att det gör så ont. Jag har hört flera mardrömshistorier från folk som inte kunnat äta på 14 dagar. Alla säger att det gör extremt ont, så ont så det inte ens går att svälja smärtlindring. Halsfluss x 10. Jag håller på att dö av halsfluss x 1. Nej as rädd är jag. Vet inte ens om jag vill det egentligen. När jag är frisk tänker jag att nej, jag skippar men så fort jag får problem med halsen tänker jag att de jävla mandlarna måste bort. Efter i somras är min hals konstant svullen. Jag får inte ner mat utan att skölja ner med dricka, väldigt obehagligt. 
(null)
70

(null)
Det var 70 personer som hade sökt tjänsten för extrajobbet som jag var på intervju på. Chanserna känns ju minimala. 0,7% har jag räknat ut 🥲🥲🥲🥲 Jag är i alla fall nöjd med min insats och man ska ju tro på sig själv så jag hoppas ju fortfarande väldigt mycket. Nästa vecka ska jag få svar som senast. Ska stalka mejlen och hålla utkik, jobbet låter såå roligt 🙏🏼 Jag hoppas verkligen så otroligt mycket på detta jobb!! 

Veckan som gått

Bloggen är tillbaka. Det har varit strul med portalen så har inte alls gått att komma in. 
(null)
I måndags var jag på jumping fitness för första gången. Ni vet träningsformen med studsmattorna? Det var sjukt jävla jobbigt men väldigt roligt. Ska absolut gå på det igen. Funderar på torsdag. 
(null)

(null)
Igår jobbade jag först hela dagen och på kvällen såg jag "After everything" på bio. Jag har läst alla böcker och sett alla filmer. Är helt besatt av Tessa och Hardins kärlekshistoria. När det är bra mellan dem så är det så bra det bara kan bli och när det är dåligt är det så toxic så det finns inte. Den kärleken som finns mellan dem är dock varje flickas, tjejs och kvinnas dröm. Jag vill också träffa en person som för alltid kommer prioritera mig och visa sin kärlek. Finns det ens en sådan person för alla? 

Imorgon ska jag på en intervju för ett till extrajobb. Jag är ju som alla vet workaholic, jag älskar jobba och när jag inte jobbar blir jag väldigt snabbt uttråkad. Detta är ett extrajobb som jag verkligen vill ha. Det låter sjukt roligt! Jag ska göra mitt bästa på intervjun och jag håller alla tummar och tår för att jag får detta. När jag läste annonsen var den som skriven för just mig. När jag i torsdags fick mejlet om intervju blev jag helt till mig. Ska verkligen försöka göra ett så gott intryck jag bara kan, jobbet ska bli mitt! CYPERN

Efter mycket om och men med missat flyg så kom vi ju till Cypern ett dygn senare än planerat. 
(null)
Detta var vyn vi möttes från i lobbyn. Så fort jag såg detta försvann alla mina bekymmer i världen. Att jag precis hade lagt 11k extra på ett nytt flyg förträngde jag, för vi var äntligen framme. 
(null)

(null)

(null)
Väldigt fint rum. Här trivdes vi toppen. 
(null)

(null)

(null)
Jag packade upp det viktigaste lite snabbt, packade strandväskan och begav mig mot stranden som låg precis framför hotellet. Här spenderade vi alla dagarna, hela dagarna. Vattnet var så klarblått, Cypern är känt för sitt otroligt rena badvatten och det var så varmt. 29 grader i havet, jag kunde inte vara lyckligare. 
(null)
När solen hade gått ner gick vi till hotellets restaurang och åt frukt. 
(null)

(null)

(null)
Sedan gick jag tillbaka till stranden och läste en stund samtidigt som solen gick ner bakom horisonten. Den värmen som är kl 18 vid Medelhavet är helt magisk. Åhh vill bara tillbaka 😭
(null)

(null)
Sen tog vi en dusch, fixade till oss och gick ner till restaurangen som låg precis vid havet. i bakgrunden har vi två av killarna som behandlade oss som prinsessor hela veckan. Vilken service!! 
(null)
Efter maten gick vi snabbt till stan för att handla vatten och sedan däckade jag i sängen, trött som aldrig förr. FOOD

Maten på Cypern var ju 😭😭 vi hade frukost och middag och till frukosten var det buffé (godaste någonsin) och på kvällen fick man välja från meny. En förrätt, en huvudrätt och efterrätt. Till förrätt är jag vitlöksbröd med ost typ varje kväll för det var så sjukt gott. Alla varmrätter var verkligen så goda! Efterrätten föll tyvärr inte mig i smaken för det var antingen glass eller crêpes och jag är inget fan av något av det. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Until sunset

(null)

(null)

(null)
Har en massa Cypern bilder att dela med mig av. Dagarna på Cypern såg ut som följande. Stranden från morgon, eller ja från 11 typ till solnedgången. Dock går solen ner väldigt snabbt på Cypern. Klockan 20 var det redan kolsvart vilket var lite mysko. Det finns verkligen ingenting som ger mig mer ro i kroppen, och lycka, än havet.