slide show

Pics

Hej på er!

Inget plugg idag, åh herregud så underbart. Åkte till bibblan för att låna böcker till den nya kursen men biblioteket var stängt så sorry not sorry. 

Här kommer några bilder från Väla igår. Jag köpte bara toppen ni ser på bilden, för 90 kr. Fan, fick nästan abstinens haha. Gå runt bland alla affärer och inte köpa det man vill? Suger. Provade en Gant tröja som satt perfekt men priset var inte lika perfekt, 1200 kr så det blev inget köp. 
Till skolan orkar jag aldrig fixa mig så slängde på utsvänga byxor och grävde fram min Odd Molly kofta ur garderoben. Har inte använt mina Odd Molly kläder på typ ett halvår, har så många dock..
Nya toppen. 
Denna kära butik framkallar shopaholicen inom mig big time alltså!

Får man inte shoppa får man väl nöja sig med mat.

Fick dock hem en ny jacka idag som jag ska behålla, den är så himla snygg 😻 

Var helt slut när jag kom hem, somnade på soffan. Känner mig ganska trött nu också, jag hade behövt semester ett halvår, två gånger om året. 




Marc by Marc Jacobs

Här är bilder på min nya, helt underbara väska från Marc by Marc Jacobs. Den kostade 3599 kr och är helt perfekt. Är riktigt nöjd. Min plånbok är inte riktigt lika nöjd men vad gör det om hundra år?
 



I lördags

Här kommer några bilder från i lördags när vi var hos Klaudia. Det var SÅ kul att äntligen få träffas igen! När hennes familj precis hade kommit till Sverige så hängde vi otroligt mycket, jag kommer ihåg när Klaudia och hennes systrar var hemma hos mig så ritade vi Bamse och åt banangodis (bilden nedan), sen utvecklade jag och Klaudia en stark vänskap. Jag har alltid tyckt om att hänga med henne, vi kompletterar varandra bra och hon är en helt underbar person och vän. Sedan flyttade hon och nu har hon egen familj, vi ses inte lika ofta längre men hon har fortfarande en lika stor plats i mitt hjärta. ♥
Vi åt en massa gott! BANANA SKIDS, vilken nostalgi.
Emil och Klaudia, finaste paret.
Klaudia gillar inte att vara med på bilder men denna blev jättesöt, hoppas du förlåter mig hihi ❤️️ hur söt är inte Selena?! Stackaren var dock sjuk men hur gullig som helst ändå. Klaudia är verkligen en toppenmamma, Selena är lyckligt lottad. 



In my headphones

Två favoriter hos mig just nu! The world I know introducerade Emil mig för förra veckan, han bad mig lyssna och sa att den är grym och han hade verkligen rätt! Trodde inte ens att det var ett svenskt band men det är tydligen Jens Hult på sång. Den andra låten är bara sådär allmänt härlig. 
Har ni tips på några nya, bra låtar? Hit me!



En TB och lite smått och gott

Äntligen klar med både tentan och kommentarerna på min kurskamrats tenta! Nu har jag seminariet kvar idag och 3 sidor att skicka in på ett semianrium jag missade. Efter det kan jag andas ut! Den här kursen har stressat ihjäl mig så smått. Jag räknade igår att jag skrivit 52 A4 sidor för hand under mindre än 4 veckor! Det är ändå inte allt för en del har jag skrivit direkt på datorn.Hur sjukt är inte det? Det får er kanske att förstå hur intensiv kursen varit. Jag blev dock nöjd med min hemtenta och känner mig nöjd med det jag presterat under kursens gång. 
 
Fredag och lördag ska jag se till att inte plugga något alls på! Förstår ni känslan???? Jag längtar :)
En TB från London i våras. Usch jag mådde dåligt i min hårfärg där! Och i hela mig, hade verkligen världens sämsta självkänsla där mellan november till maj ungefär. Att några kilo extra och en hårfärg kan göra så mycket, jag kommer aldrig färga mitt hår mörkt igen. Hur som helst var resan i alla fall toppen.
 
Nu är det drygt 2 timmar kvar tills jag måste äta. Vad tusan gör man när man är ledig i två timmar? Det var så länge sedan jag var det så har nästan glömt bort hur det känns. Jag tänkte tidsinställa något inlägg till er.



Uppe med tuppen

Hallå i stugorna!
 
Jag är uppe med tuppen, inte för att jag frivilligt vill utan för att jag måste. Idag jobbar jag inte men däremot måste jag till skolan. Nu klockan 9 ska vi få en annan hemtenta skickad till oss, en tenta som någon av kurskamraterna har skrivit. Jag ska därefter läsa tentan jag fått skickad till mig och kommentera den. Jag kommer ha ungefär 3 timmar på mig, stress så in i helvete.
 
Klockan 14 måste jag redan vara på plats i Helsingborg. Vi har ett sista seminarium för denna delkursen, tacka Gud att den snart är slut. Jag har dock en sista uppgift att skicka in eftersom att jag missade ett seminarium men det hann jag inte göra igår så det måste fixas senare under veckan.
 
Efter skolan blir det Väla en stund, denna gången är jag dock fattig på riktigt men vi ska i alla fall äta.



Stress

Här är bilden på mig i mössa som jag lovade er..
Nu ska jag kolla på tv till 21, måste ta en paus innan jag blir galen. Sen ska jag plugga järnet igen, ska dock skicka in hemtentan nu i pausen och det känns underbart! Har 3 uppgifter till att fixa ikväll, ingen aning hur jag ska hinna?

Imorgon måste jag till skolan för avslutningsseminarium, drygt af för jag kommer ju ha sjuk migrän nästa dag. 



There are two kinds of people in this world

Hej på er!

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Ska alldeles strax göra klart min hemtenta, måste bara vila en stund. 

Hittade en konto på ask som tar upp att det finns två typer av människor. Tyckte bilderna var så himla bra för de stämmer verkligen. Vilken typ av människa är ni?
Jag är lätt den första, svart är bäst!
Babe är mer min grej. 
Förstår inte hur man kan klara sig på 1 alarm?! Jag måste minst ha 5.
Helt klart tjejen till höger haha. 
Klart det ska vara 21.45, vem tusan kör på 9.45?
Jag är en sån som verkligen skriver hahahaha till typ allt trots att jag inte skrattar ens. 
Varför gå i obekväma när det finns sköna skor?
Tyvärr tillhör jag kategorin till höger. 



Work

Idag ska jag jobba och sen ska jag hem och plugga. 


En outfit från förra veckan, tröja från Ralph Lauren :)

Ha en fin dag! 



Bondelid

Ni som känner mig vet nog att jag hatar använda mössa. Jag tycker jag är riktigt ful i mössa och använder det inte alls under vintern, jag fryser nästan ihjäl men nope ingen mössa. På MQ på Väla hittade jag dock en halsduk och mössa från Bondelid som matchade väldigt fint och jag kände mig liiite söt i mössan faktiskt.
Halsduken kostade 499 kr och mössan 399 kr. Halsduken är så galet mysig! Så nöjd. Nu kanske jag slipper frysa om huvudet under vintern också. Har en bild med mössan på om ni vill se den haha?



Tentan

Hemtentan rullar på, den är jobbig som fan. Har nästan kommit halvvägs dock, måste skriva klart om mottagaranalys och sedan börjar jag med fråga 1 som är en lektionsplanering med motivering, den känns lite enklare så därför sparade jag den till sist. Jag vill ju helst skriva klart hela idag så att jag inte behöver stressa över den imorgon på jobbet. Tänkte bara göra litteraturlistan och lite sånt imorgon när jag kommer hem. 

Fast kanske hinner jag inte bli klar idag, har redan suttit i 6 timmar.. 
Jaja hur som helst tänkte jag bara kika in så att ni vet att jag lever. 

Ställ gärna frågor på ask.fm/carro93 för jag kikar på mobilen sådär vart 5e minut, svårt att hålla sig borta. 



Goals af

Denna bilden är goals på alla sätt och vis! Hennes kropp, alltså 😍😍



Tenta

Idag är det tentadags! Vi fick hemtentan i fredagskväll och den ska in imorgon. 6 sidor ska skrivas och jag är nog så otoggad man kan vara. Denna kursen har varit sjuk, så en hemtenta på detta känns bara som NEJ?!

Imorgon jobbar jag så jag hade helst velat få klart den idag. Det gäller dock att jag börjar redan efter frukosten så jag lovar uppdatera bloggen när jag är klar. 
Önska mig lycka till! 



Outfit of the day

Såhär såg jag ut idag.
Klocka Daniel Wellington // Väska Marc by Marc Jacobs (ny) // Väst Bondelid // Halsduk Bondelid (ny) // Jeans Kappahl // Skor Scorett // Tröja Cassels



Ny älskling

Som sagt hade jag inte alls planerat att köpa en väska igår. När jag var yngre så var jag verkligen beroende av väskor, hade typ 35 stycken? Efter att jag köpte min första Marc by Marc Jacobs väska så var jag dock fast. Nu köper jag endast märkesväskor. Såå värt att investera i!
När jag såg den här kliade det i fingrarna. Var bara tvungen att köpa! Och vilken känsla det är, man jobbar hårt, får lön och köper en dyr väska för sina egna pengar. Fördel med att bo hemma, det jag tjänar lägger jag på mig själv. Därför jag inte kan tänka mig att ha egen familj än, får man barn så kretsar allt kring ungen och pengarna läggs på det hållet istället. Just nu vill jag bara fokusera på mig själv. 

3500 kr kostade den. Bättre bilder kommer senare. 



Kompishäng

Vakande med sjukaste migränen, botoxen har inte börjat värka än så jag har riktigt ont i käke, axlar och nacke. 
Hur som helst ska jag om drygt en timme bege mig bort mot Klaudia. Vi ska grilla. Har inte träffat henne på så sjukt länge så det ska bli obeskrivligt roligt. Som jag saknar den tjejen ❤️️ har bara träffat hennes dotter Selena en gång så längtar tills jag får se henne också. 

Jag borde egentligen skriva hemtenta dock för jag är megastressad över den men det får jag ta tag i imorgon. Skolan har stressat sönder mig den senaste månaden så jag är värt en ledig lördag. 



Hoppsan det blev en väska

Hallå i stugorna!

Jag kom hem för ca 1 timme sedan. Efter skolan åkte som sagt jag och mamma till Väla. Jag köpte en sak som jag inte alls hade planerat, en Marc by Marc Jacobs väska. Oj hur gick det där till? Lönen kom idag och försvann lika snabbt. Men jag är oerhört nöjd över min väska, den är så grymt fin! Dyr som tusan dock. Köpte även en halsduk och mössa från Bondelid för 900 kr. 
Snapade hade vägen hem, killkompisar alltså <3333

Nu kollar jag på idol och håller på att somna på soffan, underhåll på ask :)



Fredag i skolan

Debatterna är avklarade och de gick väl okej. Eftersom att Samra har hoppat av så hade jag ingen att debattera mot så jag blev tvungen att debattera mot läraren. Han är ju ganska så mycket smartare än jag, självklart så jag kände mig lite överkörd. Jag kom där med mina argument kring varför man ska förbjuda alkohol och han började prata kring sprit inom vården och biobränsle?? Det hade jag verkligen inte förväntat mig haha men nu är det över. Polygami och paneldebatten gick bra. 

Nu har jag lunch, kände mig tvungen att köpa lite choklad om jag ska överleva dagen. Hade hemsk migrän i morse, tog tablett så nu blev det bättre. Choklad är dock alltid lika med migrän i mitt fall vilket suger. Så nu väntar jag bara på att migränen ska komma igen. Har dock varit jätteduktig med godiset i veckan, vet inte varför jag blev såå sugen idag? 

Slutar inte förrän kl 4 :( då kommer mamma och hämtar mig och vi ska till Väla. Jag fick min lön idag så jag är otroligt shoppingsugen! Kanske en ny märkeströja nu när jag har råd? 

Ha det!



School

Är på väg till skolan nu. Måste vara där mellan 9-16, sjukt ju?? Kommer bli sjukt drygt. Först ska vi ha 3 olika debatter och därefter ska vi tillsammans konstruera vår hemtenta. 

Redan på måndag ska hemtentan vara inlämnad vilket betyder att jag måste plugga cp mycket i helgen. Dock går hela lördagen bort för jag ska iväg. 
På tisdag är äntligen denna kurs slut, den har varit tuffaste hittils! (Minus språkhistorian men den är ju bara cp).

Ha en fin fredag babes så hörs vi när jag slutat. 



Dagen som kallas torsdag

Hej på er!

Jobbade till kl 14 idag, kul som vanligt! 
Mamma hämtade mig efter det och så körde vi till sjukhuset i Kristianstad. 
Jag var riktigt nervös idag, var ju trots allt 3 månader sedan jag tog botox sist. 

Min neurolog i Kristianstad är verkligen bäst! Han är så sjukt snäll och lugn. Jag känner mig så trygg där. Han är även otroligt duktig på det han gör, en av Skånes bästa neurologer. Idag fick jag botox i nacke, axlar, käke, tinning och bakhuvud. Han tog ungefär 4 sprutor åt gången och sammanlagt tog det kanske runt 40 minuter. Mamma satt i väntrummet och bara hoppades att allt skulle gå bra, guld värd ❤️️

Sprutorna i nacken gjorde riktigt ont och sprutorna i huvudet är väldigt obehagliga, det gick en obehaglig känsla genom kroppen varje gång nålen trycktes in. Just nu ser jag ut som en stucken gris, lite röd här och där och helt slut. Sammanlagt räknade han ut att jag fick 35 sprutor, det är riktigt många.

Jag är glad att det är över och förhoppningsvis börjar botoxen värka snart för de senaste 8-9 dagarna har jag mått så himla hemskt. Verkligen haft migrän dygnet runt och varje morgon vaknat med en olidlig värk. Tar dock typ 1 vecka innan man märker effekt. 
Trött och sliten! 

Neurologen sa att jag verkar vara en så snäll och utåtriktad person, det var jättekul att höra :) det är verkligen tack vare jobbet jag blivit utåtriktad, jag vågar verkligen prata med människor nu utan att bli nervös. 

Jag hade väldigt gärna vilat nu ikväll men kan tyvärr inte. Jag måste plugga. Skrev nyss klart en uppgift, måste bli färdig med 2 till och sedan börja med debatten. Ska ha tre olika debatter imorgon, en om nollning, den andra om polygami och den tredje om förbud mot alkohol. Vet inte hur jag ska orka skriva allt detta om jag ska vara ärlig :( mitt huvud sprängs snart. Imorgon ska jag vara i skolan mellan 9-16, det får mig typ vilja gråta. 



Botox imorgon

Imorgon väntar en tuff dag. Jag ska först jobba, bara kul. Klockan 14 kommer mamma och hämtar mig och så ska vi åka till sjukhuset i Kristianstad. Det är dags för mina 30 botoxsprutor igen och jag är livrädd. Har tagit de en gång innan ju, i juni och det gjorde riktigt ont. Jag får de i tinning, bakhuvud, nacke, axlar osv. Inte de skönaste ställena med andra ord. Förra gången var jag så nervös så jag började gråta när jag gick ut därifrån haha, hur fult som helst men ja.
Man mår verkligen skit efteråt också. 

Ni kan väl skänka mig en liten tanke imorgon vid 14.30? 

Efteråt måste jag hem och plugga, har seminarium på fredag. 



Tråk

Varför är det så seeegt att plugga? Jag gillade plugga på både högstadiet och gymnasiet men där har man ju olika ämnen så man kan beta av läxorna snabbare. Typ idag kör jag både på spanska, svenska, religion och avslutar med psykologi. Jag tycker om att plugga olika saker. Men på universitet är det så segt för jag läser endast svenska i ett helt år. Jag älskar svenska men man tröttnar ju lite, absolut inget ämne förutom svenska. Alla uppgifter är ju så stora och jobbiga också så man blir aldrig klar. 
Underhåll på ask så är ni supersöta? ask.fm/carro93, ni har blivit dåliga på att ställa frågor på sistone :(



Classy

Hej på er!

Idag körde jag på en classy look, svart tröja med vit krage blir ju liksom aldrig fel. Har bara använt mina märkeskläder på sistone så kände det var dags att gräva lite i garderoben och även börja använd mina andra kläder. 


Jag måste verkligen färga håret snart men det är ju såå dyrt och jag är verkligen fattig just nu. Har inte shoppat på hela veckan, måste vara något av ett rekord haha. 

Nu ska jag ta tag i plugget!



Tisdag

Hej babes!

Jag måste plugga nu, känner att jag måste skicka in två uppgifter och börja på en tredje men det är ju såå tråkigt..
Ikväll börjar Hollywoodfruar igen och det gillar vi. 

Vi hörs helt enkelt senare ikväll! Hoppas allt är bra mer er. 



3

3 saker jag ser fram emot
- Till min examen
- Spanienresan
- Till en pluggfri helg
 
3 saker jag gillar
- Min familj
- Shoppa
- Resa
 
3 saker jag inte gillar
- Plugga
- Migrän
- Kaffe
 
3 saker jag vill
- Ha mindre migrän
- Ha mer pengar
- Få jobb på en skola jag kommer trivas bra på
 
3 saker jag borde
- Blogga mer
- Plugga mer
- Ta tag i min garderob 
 
3 saker jag kan
- Prestera under stress
- Prata polska flytande
- Spendera pengar
 
3 saker jag inte kan 
- Stå på händer
- Ljuga, är sämst på det
- Sluta äta godis
 
3 saker jag pratar om ofta
- Skolan
- Jobbet
- Migrän
 
3 saker jag önskar mig
- Mer märkeskläder
- En resa utomlands, typ nu
- En walk in closet
 
3 saker jag blir lugn av
- Mamma
- Shopping
- Läsa
 
3 saker jag blir stressad av
- När jag har väldigt mycket plugg
- Att prata i telefon men någon jag inte känner jättebra
- När jag är försenad
 
3 saker jag ska göra i helgen
- Grilla
- Träffa Klaudia
- Plugga
 
3 saker jag gjort den senaste veckan
- Pluggat
- Jobbat
- Haft migrän
 



Fall


Bara jag som tycker det är rätt mysigt att hösten är på väg? Jag har haft en bra sommar och känner mig ganska så färdig med sommarkläder. Hösten innebär mysiga tröjor, tända ljus, att regnet faller och vackra höstfärger. Jag är ju en riktig hemmatjej så det ska bli otroligt mysigt att krypa ner i soffan med en bok och höra regnet falla ner. Om jag får en ledig sekund över det vill säga..



En vacker dag

Idag när jag var hos läkaren såg jag typ världens gulligaste pojke. Han var kanske 1 år gammal och kom troligen från antingen Vietnamn eller Kina. Han hade små tofflor på sig och det svarta håret stod åt alla håll. Herregud, mitt hjärta smälte.
 
Jag vill ha barn, hur kul är livet annars? Det är klart man vill ha ett barn att älska, ett barn att uppfostra. Ett barn som man ger all sin kärlek till. Ett barn att skämma bort, ett barn att skratta och gråta med. Jag har dock alltid varit rädd för att föda, jag känner att det inte riktigt är min grej. Jag vill inte vara gravid, jag ser inget vackert i att vara gravid. Jag vill inte känna mig som en tjock elefant i 9 månader, jag vill inte må illa, jag vill inte ständigt ha ont, jag vill inte föda. Jag har stått ut med så mycket smärta under mitt liv så jag vill inte vara med om mer smärta. Framför allt vill jag inte att mitt barn ska få migrän och diabates. Både sjukdomarna är ärftliga och jag vill verkligen inte att mitt barn ska gå igenom samma helvete som jag gör. 
 
Eftersom att jag inte vill föda så tänker jag antingen adoptera ett barn, det finns så många bebisar som behöver ett kärleksfullt och tryggt hem och det känner jag verkligen att jag kan ge. Jag vet inte riktigt vad det annars finns för alternativ, jag tänker mig att det också funkar med tex en ung mamma, vi säger 16 år, som nyss fött barn men känner att hon inte kan ta hand om det.
 
Detta är inget som är aktuellt i dagsläget för jag känner verkligen inte mig redo för barn just nu men om sådär 10 år vill jag verkligen ha barn. Men föda, det är inget för mig. Dock är jag säker på att jag kommer bli en väldigt bra mamma.
Tycker ni om när jag blir såhär personlig på bloggen eller föredrar ni yta?



👉spruta

Ska till läkaren alldeles strax. Kommer inte kunna gå i trappor på 2 veckor sen, drygt af för trappor är ju bra motion! Btw har jag gått ner 3 kg, kul! Vad har jag gjort? Typ ingenting. Äter mindre för är inte speciellt hungrig längre och dragit ner på godiset. Nu ska jag bli ännu duktigare på det och gå ner mer. Gick ju upp 12 kg efter tabletterna, har väl gått ner runt 5 kg efter men fortfarande 7 kvar. 

Efter sprutan ska mamma äta med sina kollegor på cats så jag tror att jag hänger på, har inte ätit någon frukost idag. Sen ska jag hem, plugga och rätta inlämningar. 

Hoppas ni får en bra (studie)dag babes!
I brist på bilden får ni se mina fula snaps. 



Sunset

Bilder från Grekland kommer så fort jag får en stund över! Jag lovar. 
Jaja, härligt att man var såhär brun en gång i tiden.. 
 
Nu ska jag strax sova, blev nyss klar med uppgiften efter ett x antal utbrott på min kära mor. Ja det är inte så lätt att bo tillsammans med mig. Jag blir lätt arg när jag inte får som jag vill, jag klagar på min migrän 24/7, jag är lat och jag får lite små utbrott när jag är trött och måste plugga eller när jag tycker skolan är för jobbig. Där fick ni reda på några av mina negativa sidor.



Gant

Nytt i garderoben. Tröja från Gant, 899 kr.
Classy och snygg!
 
Annars så kämpar jag här med plugget. Uppgiften ska tydligen vara inlämnad imorgon senast kl 14 vilket jag hade noll koll på, hoppsan. Denna kursen är sjuk bara. Imorgon ska jag ta en till kortisonspruta, den femte faktiskt, i foten kl 11.30 hos läkaren. Foten är bättre, vilken enorm skillnad det blev efter förra sprutan! Fast den gör fortfarande ont så jag tänker att en sista skadar inte. Är dock rädd för smärtan som kommer att komma framåt kvällen imorgon, det gör alltid så galet ont så att jag inte kan gå. Sen får jag ju feber och utslag och sånt shit också, så lite orolig över det. På tisdag har jag tid till tanläkaren men känner bara att jag måste avboka den om jag inte ska bli fullkomligt galen denna veckan. På torsdag är det ju dags för 30 botox sprutor och på fredag måste jag till skolan. Kommer bli jobbigaste veckan på länge. Bara massa jobbigt skit som väntar.



Söndag

Hej på er!

Tredje dagen med ständig migrän och jag håller på att bli galen. Har tagit alldeles för mycket medicin under dessa dagarna och den hjälper inte ens, ahh. 

Hur som helst är det söndag idag som ingen av er missat antar jag. Imorgon har eleverna studiedag vilket betyder att jag inte jobbar, såå tråkigt! Saknar redan jobbet. Herregud, kan man ens älska sitt jobb så mycket som jag gör? Jag lever typ för det. Tycker det är så galet kul att jobba. Jag ska i alla fall rätta och planera imorgon. 

Om vi återgår till dagen så måste jag plugga, inte fullt lika roligt alltså. Jag har dock en del uppgifter som bara måste göras. Men vet ni hur svårt det är att plugga med migrän? Suuuger. 
Fick en fråga varför det går så lång tid mellan Grekland inläggen, ska skärpa till mig, jag lovar. 



Tråkig lördag

Herregud vilken tråkig dag.. 

Jag bara ligger på soffan och gör absolut ingenting. Mamma tvingade mig vila idag hela dagen efter det hemska igår men satan vad tråkigt det är. Jag har bloggat, jag har läst lite. Plugga vill jag inte men hade gärna rättat lite till jobbet men hann tyvärr inte ta med mig det hem igår. 
Provar man alla nya effekterna på snapchat då har man jävligt tråkigt hahah, denna uppdateringen är seriöst den fulaste någonsin??

Kan ni inte bomba med frågor på ask? Ask.fm/carro93 om någon undrar. Hade varit snällt. 



Black n white

Två nya jag köpt under den senaste månaden. Vet inte riktigt vad man ska kalla det, det är inte riktigt kavajer men inte heller kofta. Något där mellan. Hur som helst kommer de från Vero Moda och jag har för mig att de kostade 399 kr styck. Kunde inte bestämma mig för färg så köpte både i vit och svart.



Wantie

Tittade runt lite på raglady.se och såg denna otroligt fina nyckelring från Michael Kors, ska lätt önska mig i julklapp!
 



GANT 49

Ett av de senaste inköpen. Gant. Rosa. Kan det bli bättre?
 
699 kr.



Den smärtan

Vilken jävla skithelg rent ut sagt. Jag bloggade inget igår för mådde så obeskrivligt hemskt. 

Vaknade på morgonen som vanligt med en heeemsk migrän. Ni som vet min situation vet ju att jag har migrän varje dag men tabletter brukar hjälpa ganska bra, smärtan brukar i alla fall minska rejält. Men sådär 12-15 gånger per år har jag en sådan hemsk migränattack att jag skulle vilja landa på akuten varje gång. Men eftersom att jag tappat tron för sjukvården, framför allt akuten (förra gången jag åkte in så låg jag där i 3 timmar, med en ljus lampa rakt i ögonen och man är ju så sjukt ljuskänslig vid migrän och det slutade med att jag fick en zomig 2,5 och åkte hem, ehh jag har starkare hemma!!) så det är ju inte ens lönt att åka in.

Hur som helst så grät jag mig igenom morgonen och spydde några gånger innan jag gick till jobbet, skulle ändå bara jobba 4 timmar och sedan åka till skolan i Helsingborg. När mamma hämtade mig vid 12 så trodde jag seriöst att jag skulle dö. Att sedan åka till Helsingborg till skolan när jag är åksjuk, med världens hemskaste migrän och hålla tal gav mig seriöst självmordstankar, nej men ni fattar. Hade jag varit tvungen att åka tåg igår så kan jag garanterat säga att en ambulans hade fått hämta mig, så dåligt mådde jag. Bilresan var hemsk, kunde inte öva något på mitt tal och sedan satt jag i skolan i 3 timmar, nervös som fan inför talet också. Ska tilläggas att jag redan hade tagit mer migränmedicin än vad man får under dagen. Satt och höll mig för huvudet hela 3 timmar och var rädd att jag skulle spy vilken sekund som helst. 

Talet gick dock förvånansvärt bra?? Jag mådde så dåligt så jag hade inte ens orken att bli nervös, När jag stod där framme så pratade jag så lugnt och sansat för jag mådde så in i helvetes dåligt så kunde verkligen inte engagera mig. På något sätt gick det hur som helst riktigt bra, det bästa talet jag gjort under denna kursen. 

Mamma, guldvärd är hon, väntade på mig i skolan och sen åkte vi snabbt till Väla för att äta bara. Kunde dock knappt få i mig något. Somnade på vägen hem och sov till kl 20. Då väckte mami mig inför idol men då hade jag om möjligen ännu mer ont så det fanns ingen chans att kolla på idol. Gick och la mig igen efter en till zomig 5. 

Vaknade 12 timmar senare och idag har jag fortfarande så jävla ont. Inte som igår men nära alltså. Hur är det ens möjligt??

Igår var jag med om den värsta migränattacken i hela mitt liv. Att veta att jag även kommer få sådana här attacker i framtiden ger mig ångest. Det gör mig rädd. Ingen människa borde få vara med om en sån här smärta. Saken är den att mina lärare på universitet fattar inte hur ont jag har. De fattar inte vilket helvete jag går igenom. Jag orkar snart inte mer. 

Nu har det gått drygt 3 månader sedan jag fick 30 botoxsprutor. Jag ska få 30 till nu på torsdag. Jag trodde inte att botoxen hjälpte så mycket eftersom jag fortfarande har migrän men nu när den har släppt och gått ur kroppen märker jag vilken enorm skillnad det är. Min käke gör så galet ont, mina axlar och min nacke dödar mig. Jag bara längtar till mina 30 sprutor på torsdag men undrar lite hur jag ska överleva fram tills dess. 
Sämsta jävla skithelgen någonsin. 



Stressed, depressed but well dressed

Jag måste plugga nu nu nu. 

Har artikelpresentation imorgon. Den ska vara på 10 min och jag skulle jobba med Samra men hon har hoppat av utbildningen så jag blev ensam. Så nu ska jag redovisa själv, kan väl inte vara 10 min då också?? Jag har hur som helst inte börjat än så måste verkligen ta tag i det nu. 
Imorgon ska jag först jobba till 12 och sen ska jag vara i skolan i Hbg kl 13.15 till 16. Drygt af. 

Vi hörs! 



En kul onsdag

Onsdag är alltid stressigaste dagen på veckan på jobbet. Så mycket att göra och så lite tid. Stannade kvar extra länge för att hjälpa en med en inlämning, det är så kul att hjälpa andra! När man ser att det går bra för eleverna. Roligaste. 

Dagen var i alla fall hur rolig som helst och såhär har jag sett ut. Nya Gant tröjan. 

Nu ska jag hämta lite paket. Sen planera till jobbet och plugga. Idol och masterchef ska också hinnas med. Ehh hur då kanske ni undrar? Jag undrar samma sak. 



Off to work

Hej babes!

Jag ska till jobbet nu, jobbar till 2 idag. Sen ska jag hem och plugga. Inte så händelserik dag med andra ord. Svårt att hitta något kul att blogga om under vardagar tycker jag! Kom gärna med tips. 
Inga roliga bilder har jag heller inte att bjuda på, förutom fula snapchat bilder. 

Kan i alla fall visa min nya Gant om ni vill? 



Shopaholic

Jag måste seriöst sluta shoppa. Jag fick världens utskällning av mamma i morse, att jag köper alldeles för mycket och alldeles för dyra kläder. 

Innan handlade jag liksom h&m, Gina osv men nu på senaste har jag endast köpt märkeskläder för kanske 6000 de senaste veckorna? Jag måste sluta.. Men fatta den känslan när man tar på sig ett nytt plagg 😍
Köpte Bondelid i fredags, beställt 3 Gant och en Kenzo. Carro för faaaaen. Hur slutar man shoppa? 

Hade också varit arg på min dotter om hon köpt så mycket som jag. Tusan också. 



Tisdag

Hej på er! 
Idag har jag jobbat hela dagen. Jätterolig dag med roliga lektioner! Åh tusan vad jag älskar mitt jobb. 
Nu ska jag alldeles strax hem och äta, är så hungrig! Blir club sandwich, alltså 😍👌

Sen måste jag förbereda lite inför morgondagens lektioner och plugga. Har två inlämningar och en artikelpresentation kvar denna veckan, ganska krävande. 

Ikväll blir det idol och även bada och sånt där vardagligt. Inte en så annorlunda tisdag men andra ord, helt normal. 



Hit me with questions

Pluggpaus! Jag är så hungrig att jag inte klarar att plugga mer nu.
 
Istället skulle ni väl kunna vara gulliga och bomba med frågor på ask.fm/carro93? Ibland får jag hur många som helst och ibland ekar appen tom hela dagen, som idag. Fråga exakt vad ni vill, om kärlek, killar, kläder osv osv!
ask.fm/carro93
ask.fm/carro93
 
Har lite bildbrist som ni kanske märker så därför får ni en bild från en fest.
 



Måndag

Hej babes!

Kom nyss hem, ska strax börja plugga. Fick mejl om att Gant tröjan jag beställde var slut i min storlek, snacka om besvikelse. Jag beställde nyss en storlek mindre helt enkelt, jag ska ha den..
Idag har jag haft på mig min Morris, älskar den faktiskt!

Till anonym som ställde frågan om gymansiet bland kommentarerna, vill du att jag ska skriva svaret under kommentaren eller ta upp frågan som en läsarfråga i ett inlägg? Kommentera hur du vill jag gör. 



Denim

Hur snyggt är det inte med en jeanskjol egentligen? Måste införskaffa mig asap!



Läsarfråga; sabbatsår?

Ni är så gulliga när ni skriver saker i stil med "blogggggaa!!" eller "älskar din blogg!" på ask när jag inte uppdaterat på ett tag. Kul att ni gillar den, tack.
 
Jag fick en fråga av Amelia som hon ville att jag ska ta upp på bloggen.
 
"Hejsan! Jag undrade bara om du kunde lägga upp detta på bloggen och skriva om hur det kändes för dig att gå ut gymnasiet?
 
Min fråga till dig är då, jag går mitt sista år i gymnasiet då jag går naturlinjen men jag planerar att plugga vidare i Harvard University inom medicin. Men jag har alltid haft drömmar om att resa runt lite innan jag pluggar vidare. Tycker du man ska ta ett sabbatsår eller ska man plugga vidare direkt och efter 8 år kan jag resa runt?
 
Hade du tankar om att ta ett sabbatsår?
 
/Amelia :)"
 
Hej Amelia! Kul att du skrev. Jag älskar få såna här frågor från er för då kan jag göra de till ett inlägg och dela med mig av mina åsikter och någon annan kanske undrar samma sak så fortsätt gärna med det!
 
Att gå ut gymnasiet för mig kändes väldigt tufft. Jag älskar verkligen gymnasiet, jag trivdes jättebra i min klass, jag älskade min skola, lärarna, kompisarna, ämnena. Jag gillade faktiskt att plugga, satsa på höga betyg och få tillbaka det i belöning i form av grymma betyg. Och så låg ju min skola i Hässleholm. Jag ville verkligen inte sluta gymnasiet, jag saknar det än idag. Men livet är ju sådant, man måste gå igenom vissa faser. Studenten var dock den roligaste dagen i mitt liv, avis att du har den framför dig!
 
Jag var riktigt skoltrött efter gymnasiet och visst lockade det att ta ett år ledigt men det fanns egentligen aldrig på kartan. Mamma ville också att jag skulle plugga vidare direkt och jag ville faktiskt det också så det var inget val jag stod mellan, att börja plugga direkt eller ta ett år ledigt.
 
Jag tänker såhär, du vet själv hur jobbigt det är att gå tillbaka till skolan efter drygt 2 månaders sommarlov? Det känns ju riktigt tufft att börja igen. Tänk då efter 1 år, jag utgår från det att det inte är bra att ta ett sabbatsår. Du skriver att du vill plugga på Harvard University och har jag inte helt fel för mig så ligger det i USA? Då är tanken på ett sabbatsår ännu längre bort anser jag, då är du ju ändå utomlands liksom. Jag tycker det är bättre att du reser under sommarlovet istället, man är ju trots att ledig 3 månader då och inget hindrar dig från att vara utomlands alla 3 månaderna.
 
Tar man ett sabbatsår och börjar resa eller jobba istället är det lätt att man skjuter upp studierna. Då känner man sig fri och både resa och jobba är ju så mycket roligare än att plugga på universitetet. Du kommer vara sjukt skoltrött, du kommer gråta av frustration som jag gör många gånger, men ge inte upp. Bli klar med dina 8 år så snabbt som möjligt istället, jobba med det du verkligen vill jobba med och sen när du får jobb och tjänar pengar, då kan du resa hur mycket du vill.
 
Mitt råd, ta inget sabbatsår. Börja plugga direkt. Skitjobbigt, ja för universitetet suger verkligen så hårt, men så värt det till slut.
 
Kram på dig!
Ni anar inte hur många gånger jag känt att det hade varit såå skönt att hoppa av skolan men för tusan, jag är inte sån! Skulle aldrig kunna tänka mig att hoppa av. Ta hellre ett jobb vid sidan om studierna, som jag. Då får man jobba samtidigt som man pluggar och varje dag är ett dag närmare slutet.



Lek med boo

Denna busunge har så mycket energi att jag inte riktigt förstår vart han får den ifrån. Efter 5 timmar med grabben är jag helt slut. Men jag älskar ju honom av hela mitt hjärta.
 
Vi puzzlade och busade. Han tyckte det var så himla kul att jag snurrade runt honom i luften och slänge honom på fåtöljen. Min rygg kommer göra ont idag men när han tittade på mig med sina fina ögon kan man ju inte bara säga nej. Han älskar verkligen presenter, mer än vad jag gör hahah! Hade tänkt köpa en mängd julklappar till Jackiiiie, ska börja redan nu när jag får lönen så att jag kommer upp i 25 stycken eller så.
Stolt över att vi klarat lägge hela hans bondgårdspuzzel
Älskar den sista bilden haha! Älskar hans glädje.



En massa olika

Saker blir aldrig riktigt som jag tänkt mig. Idag skulle jag ju plugga hela dagen men vaknade upp med sjuk migrän och kände mig lite konstig, en sån där konstig tyngdkänsla. Fick såklart mens idag :)) känns som om jag har mens hela jävla tiden, ca 2 veckor och 5 dagar utan, vad är det? Ingenting!! Så jag proppade i mig så mycket medicin tills jag trodde jag skulle spy, ni vet ju vilken hemsk mensvärk jag har. Kunde inte börja plugga innan värken hade släppt i alla fall lite. Den ena uppgiften skulle in idag kl 18, jag skickade in den 17.58, puuh. Inte så sugen på att plugga mer idag men blir ju tvungen. 

På tal om värk så vill jag aldrig bli gravid. Inte nog med att man troligen känner sig som en elefant under alla månader så ska man gå runt och ha ont en massa och sen föda också? Neeej, jag vill ha barn men vill inte föda det. Helst vill jag att någon föder ett barn, tex i USA eller så, någon som är ung och inte kan ta hand om det så gör jag det istället. Eller adoptera men då ska det vara ett barn som är nyfött så att man uppfostrat det från början. Jag vill inte vara gravid och inte föda. 
I torsdags efter skolan frågade jag babe om hon ville äta på stan med mig när jag kom till Hlm. Det ville hon så vi åt på infinity och pratade en massor, love u 😘😘 så kul med "nya" kompisar man verkligen klickar med och kan vara sig själv till hundra procent med, det är det viktigaste. Att man inte behöver spela någon annan. 

Hoppas ni haft en bättre söndag än vad jag haft! Nu känner jag lukten av mat från köket, mamma är i farten. 



Söndagsångest

Idag har jag äckligt mycket plugg. Jag måste lämna in 7 datorskrivna sidor, 5 olika skriftliga uppgifter. Fyfan säger jag bara. Så äckligt, galet, hemskt skoltrött. Universitet är så heeemsk. 
484 dagar kvar till examen.. Tills jag kan jobba som lärare på riktigt utan att behöva plugga heltid. Troligen kommer jag få läsa till 3 so ämnen under tiden eftersom att Skolverket och lärarutbildningen aldrig verkar ha hört om varandra för jag går en utbildning som inte alls stämmer överrens med hur verkligheten i skolan ser ut?? På högstadiet är man liksom so lärare i 4 so ämnen. Jag får behörighet i ett so ämne efter 4,5 år? Ehh hur fan tänkte ni där? Jobb kommer troligen inte bli något problem att få, lärare behövs. Men för att bli fullt behörig så krävs det ju legitimation i alla ämnen. Så antagligen blir det så att jag måste läsa 3 ämnen till men då kommer jag göra detta på distans, i min egen takt, samtigt som jag har fast jobb. 

Så om 484 dagar är jag lärare på riktigt och ingen förstår hur mycket jag längtar. Att komma hem från jobbet och inte ha i åtanke att man måste läsa, plugga och skicka in uppgifter och tentor utan bara kunna komma hem, planera lektioner och rätta lite. 



Bondelid

Köpte denna tröja på MQ igår, den är från Bondelid. Kostade 699 kr. Så himla mysig! Det är ju en polotröja som ni kanske ser, det är ju så inne nu. Har dock inte någon polo sedan innan för jag tycker inte om när tröjor går så upp till halsen, känner mig typ instängd då. Men den är så fin och skön så ger polos en chans.



GANT 49

Ny in från Gant. Har ju en likadan fast grå, tycker om den så mycket så det blev en blå också. Beställde även en rosa igår. Ja när jag tycker om något vill jag helst ha i alla färger som finns.
 
699 kr.



Hejsan lördag

Jag har nog aldrig varit så trött som jag var igår. Somnade på soffan vid 21 och vaknade 2,5 timme senare. Att ta sig upp för att ta spruta då kan vara det jobbigaste som finns. Till slut landade jag i sängen och här ligger jag fortfarande, 12 timmar senare med en paus för känning för några timmar sedan. Blodsockret låg nere på 2,8. 
Jag ska nu äta frukost, sen kommer Jack. Han stannar till 5 och därefter ska jag kolla lite tv, plugga lite för jag har superdupermegamycket plugg. Och även rätta lite till jobbet. När man själv gick i skolan så ville man ju ha tillbaka sina prov så fort som möjligt, helst redan nästkommande dag. Nu förstår jag varför det var omöjlig, det tar tid att rätta. Man får lite andra perspektiv på saker när man är såhär på andra sidan nu. 

Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi senare! Tänkte visa upp två tröjorna jag köpt och svara på en läsarfråga. 



Slut

Jag stannade på jobbet till halv 5 idag. Denna veckan har varit otroligt intensiv med lite sömn och sjukt jävla mycket plugg. Jag är helt slut. 

Igår när jag kom hem somnade jag på soffan efter middagen och mamma somnade också. Vi vaknade klockan halv 3 på natten och då var jag tvungen att tvätt håret också. Sov alltså 2 timmar i sängen, vafan liksom. 


Jobbet var kul och här har ni dagens outfit. Gant? Alltså vilket märke! ❤️️ skönaste tröjorna någonsin. Lätt mitt nya favoritmärke. Beställde nyss två tröjor från Gant också.. Btw, killar som älskar mode och man kan snacka kläder med, asså 😍 har en killkompis som jag brukar snapa kläder med, skitkul. 

Köpte även en tröja på stan, borde egentligen inte för jag shoppar för mycket men kunde inte låta bli.. Vill ni se den? 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Har så galet ont i huvudet. Jag åkte ju tåg igår och dagen efter jag åkt tåg får jag alltid sjukaste migränen. Det gör så ont så jag orkar inte. Ska ta tablett och vila. Kommer säkert somna på soffan igen, finns det något jobbigare?? 




Fredag

Dagen igår var så tuff. Mer om det sen. 

Nu ska jag till jobbet, slutar halv 4 så vi hörs helt enkelt efter det. 





Skola 🔫

Sitter på tåget på väg till skolan nu. Det är första gången jag åker tåg på väldigt väldigt länge och jag är bokstavligen rädd över hur det kommer gå. Ingen förstår hur otroligt dåligt jag mår i tåg. När jag är framme i Hbg känner jag alltid bara att jag spyr snart. Migränen är hemsk. 

Har skola mellan 9-13, är väl hemma runt halv 5. Skola 4 timmar men tillsammans med redan tar det 9, nästan 10 timmar. Vill skjuta mig själv :))
Pluggade till 2.30 i natt. Uppgifterna var ganska kul men det är alldeles för lite tid!! Vi hade liksom 2 dagar på oss att göra 7 inlämningsuppgifter. Det är bara så sjukt. Jag hann faktiskt inte med två av dessa. Men jag hoppas att det är okej i och med att de vet om min migränsituation. Imorgon ska jag prata med studievägledaren och förhoppningsvis få anpassningar. 

Nu ska jag plugga mitt tal!



Deppig

Okok jag ska skicka in 7 hela uppgifter till skolan idag. Ja ni läste rätt, 7 stycken. Jag vill bara gråta när jag tänker på det. Denna kursen är bara sjuk.

Vi hörs ikväll när jag är klar med alla. Imorgon ska jag till skolan, med tåg. Första gången på väldigt väldigt länge som jag åker tåg. Vill gråta ännu mer. Efter att jag gått ut uni så tänker jag aldrig mer i hela mitt liv åka tåg. Då menar jag verkligen aldrig någonsin. Ingen förstår hur dåligt jag mår på tåget. Vill gråta trippelmycket nu. 
Jag älskar arbetet men utbildningen är så satans äckligt jobbig så det finns inte. 



Brownie

På grund av lite bildbrist atm bjuder jag på en från i julas. Då hade jag mörkt hår. Ser ju ganska OK ut på bilden ändå? Jag mådde dock hemskt i färgen! Självförtroendet var dock om möjligt ännu sämre än nu. Nej, jag håller mig till blond. Tycker ni jag passade i brunt?



Grekland dag 4 #2

3 från Grekland. Jag tyckte om att stå här uppe och beundra utsikten en stund varje dag, man fick liksom aldrig nog.



Trött af

Hej på er!

Idag har jag jobbat hela dagen. Kom hem för någon timme sedan och är väldigt trött och har riktigt ont i huvudet. Hur som helst har det varit en riktigt kul dag på jobbet!

Det som suger är att jag måste plugga ikväll. Hade helst velat gå och lägga mig typ nu dock. Ehm ja 😐


Out of my comfort zone och körde på utsvänga byxor idag. 



Svettigt värre

Vilket svettigt pass! Zumba är jättekul med stegen på detta pass var verkligen hur svåra som helst. Jag är rätt duktig på att dansa men idag kände jag mig kass som fan. Kul var det i alla fall. 
Hälsoprofilen har nytt lokal och fy tusan så fint det är där nu! 

Klockan är ju jättemycket nu.. Imorgon ska jag jobba. Kanske plugga lite nu? Eller inte. Får se. 



Zumba

Ska strax in och träna! Detta är dagens träningsoutfit. Allt rosa och allt från Nike. 

Vill dock inte träna själv :( vill att hunbun babe ska träna med mig men förhoppningsvis börjar hon nästa vecka. Jag hoppas hoppas! Tycker alltid det är lite nervöst att gå in på gruppträning själv. 





Outfits babes

Ett gäng gamla outiftbilder i brist på annat. Ni vet i sådana stunder då inspirationen ligger på 0.
Ångest när man inser att man var lite snyggare, lite smalare, hade lite blondare hår och lite tjockare hår innan. Ehm ja vad hände??



Lite söndagstankar

God kväll söndag! Idag har jag hunnit med en hel del och jag känner mig ganska slut just nu. En uppgift är helt färdig och inskickad och har börjat på den andra. Den tredje känner jag bara att nej, jag har inte ork till att fixa med den idag. Det får bli imorgon! I veckan som kommer väntar både plugg och jobb, lite det vardagen består av atm. Jag tycker dock vardagar är ganska så mysiga! När kvällarna kommer så kommer även tröttheten men det är en ganska skön trötthet om ni förstår vad jag menar?
 
Imorgon är tanken att jag ska träna också, ska prova på zumba för första gången på hälsoprofilen, de har ju börjat med gruppträningar nu. Är väl inte sådär jättetaggad men det är jag aldrig på träning, nåja.
Sommaren gick alldeles för fort och jag känner mig inte riktigt redo för höst än. 302 dagar kvar till nästa resa och 491 dagar kvar till examen! Det positiva är att varje dag som går så närmar det sig examen, känns ju fortfarande som en hel evighet tills dess men vi kan väl låtsas som om 491 dagar går rätt snabbt? Vi säger så.



Stripes from GANT

Senaste nytt, tröja från GANT. Köpt på nelly.com för 1195 kr. Nu ska jag försöka att inte shoppa på ett tag.. Beställde dock ännu en tröja och jacka från GANT och en tröja från Odd Molly igår, hoppsan.



Sunday funday, no no

Sunday funday? Knappast. Jag hatar söndagar, söndagar ger mig alltid ångest för det är en sådan dag där jag måste få en massa saker gjorda som jag skjutit upp under veckan. 

Jag måste skicka in två uppgifter till skolan, helst tre stycken. Och det handlar liksom om upp mot 6-7 sidor vilket är väldigt mycket. Därefter har jag också en del att planera och rätta när det gäller jobbet men det tycker jag bara är roligt. Tidskrävande men otroligt kul. Men det är hur som helst plugget som ger mig ångest. Jag är så jäkla skoltrött. 
Jag ska till stan och äta nu och sedan när jag kommer hem ska jag ta tag i allt, steg för steg.

Ha en bra söndag! 



Nytt från Ralph Lauren

Två nya från Ralph Lauren. Kostade 1100 respektive 900 kr. Seriöst världens skönaste och mysigaste tröjor! Och Ralph Lauren märket gör ju hela tröjan, annars hade den bara varit en ganska tråkig, basic tröja.
 



What do you mean?

Två favoriter som går på repeat hos mig hela tiden just nu! 
Ingen kan väl ha missat Justins what do you mean? Jag gillade inte den första gången jag hörde låten men efter cirka 10 gånger älskade jag den! Och satan vad Bieber har blivit snygg!!
 
Hmm sen tänkte jag även lägga upp black notebook av Ane Brun men den finns inte på youtube? Hur som helst tycker jag att ni ska söka på den på spotify och lyssna, riktigt bra!
 
Vilka är era favoritlåtar just nu? Någon av er som kan tipsa mig om nya bra låtar?



New in GANT

Nytt i garderoben! En enkel men mycket snygg tröja från GANT.



Vagabond

Fick ett par nya skor av mamma här om dagen. Jag har ungefär en likadan modell fast något högre, mer sneakers-aktiga och jag älskar de. Dessa ska nog också kunna bli en favorit. Kommer från Vagabond.
Runt 700 kr.



Grekland dag 4 #1

Heldag på stranden. I solen en stund, klarade max 15-30 minuter åt gången dock och sen några timmar i skuggan med paus för lunch på Manolis Beach Bar, det var livet det!
Finns det något härligare än strandliv?
That view!
Den här utsikten var inte heller så dålig.
 



Saturday

Vilken väder Skåne.. Det både regnar, blåser och är riktigt kallt. 

Jag var nyss och åt på infinity. Jag var så sugen på gyros och jag brukar vara ganska duktig på att få min vilja igenom. Ger jag mig tusan på något jag ska ha eller göra så brukar det oftast bli att jag får som jag vill.
Gott!

Invigning av mina nya byxor från Nike. De är hur snygga som helst men ganska svårmatchad. Vad tusan passar till detta mönster liksom? 



Grekland dag 3 #4

Fler bilder från Grekland babes!
 
Vi hittade en mysig restaurang nere i hamnen i Makrigialos. När vi satt och väntade på maten så kom en unge fram till mig och började slå mig med en spade???? Hahah jag bara wtf är detta? Barn brukar gilla men men denna grabben kände snarare tvärt om.
I väntan på maten, hur mysigt är det inte att sitta vid havet och äta?
Maten var helt OK! Zucchinin var väldigt god och apelsinjuicen var magisk. Min schnitzel var dock väldigt torr och lite bränd? Menmen!
Efter middagen letade vi upp ett fik och satte oss där en stund, med en massa greker runt omkring. Jag tog chokladsufflé, det var god!



Morris Lady

Ingen kan väl ha undgått från att jag tycker Morris är så jäkla snyggt på killar! En Morris tröja och ett par jeans är dödligt, seriöst. Morris har dock en linje för kvinnor också och jag har länge velat ha ett plagg därifrån. Nu i veckan blev jag äntligen ägare till en tröja från Morris.
Denna skönhet kostade 1299 kr.



Följer ni mig?

Ni följer väl mig? Bloggen kommer alltid vara nummer 1 för mig och förhoppningsvis för er också, här delar jag ju med mig av mitt liv och skriver varje dag och har gjort det de senaste 6 åren. Men jag har även andra sociala medier om någon av er är sugna på att följa mig där. 

Instagram -carro93
Ask - carro93
Snapchat - carro1993
Twitter - caarro93

Jobbig jag är som heter lite olika på olika medier! Om ni addar carro93 på snapchat är det alltså inte jag. Jag har hört flera som addat det användarnamnet och trott det var jag. 





Fredag

Hej på er!

Skönt med fredag! Jag har dock extremt mycket plugg som ska göras i helgen men det är en annan femma. Även planera inför jobbet. 

Fredagar är dock en "helig" dag gör mig. Pluggar aldrig på fredagar förutom i extrema fall då jag verkligen måste. Kvällens planer är bara att ta det lugnt och äta gott för jag är helt slut efter veckan. 
typical snapchat bilder hahaha, ejj vacker med andra ord. 
Har på mig min nya tröja idag, skulle kunna fota allt nytt jag köpt på senaste om ni vill?



En intensiv dag

Hej bloggisen!

Jag kom hem sent från skolan idag. Var i skolan mellan 9-15 och sen åkte jag och mamma till Väla en sväng. Skolan idag tog död på mig. Jag skrev mitt tal till kl 2 på natten och sov alltså drygt 4 timmar. Var superstressad över talet och vaknade självklart med migrän. Det är jobbigt att sitta i skolan så många timmar med migrän, man bokstavligen lider sig igenom lektionen. 
Talet filmades (hur nervöst?) och jag fick nyss filmen skickad till mig. Så konstigt att se sig själv! Hur gick galet då? Jag är rätt besviken på mig själv. Det kändes inte alls så bra faktiskt. Det kändes kort och jag var oerhört nervös. En konstig sak är att jag inte alls är nervös när jag jobbar trots att jag står inför 25 personer men så fort jag ska hålla föredrag på universitet för lärare och kursare så blir jag cp nervös? Kan vara för att jag är bland de yngsta i klassen och alla andra känns så jäkla smarta. Jag vet att jag är smart men jag jämför mig med andra hela tiden och har ungefär världens sämst självförtroende. Därför var det jobbigt att titta på filmen. Men när jag väl vågade titta så var det ju inte så illa som jag trodde. Talet var 3.50 vilket är perfekt och jag kunde stora delar utantill. Troligen kändes det värre än det faktiskt var :)

Efter seminariet så stannade jag i skolan i 2 timmar till. Jag pratade med studievägledaren kring att jag förhoppningsvis ska få en lite anpassad studiegång pga migränen. Jag ska ta detta vidare och jag hoppas på det bästa! Sen skrev jag och några klasskompisar ihop ett protokoll som lämnades in ikväll. Skönt att det är done!
På Väla åt jag club sandwich, godaste!
Och så fikade vi. 
Hade på mig min nya Morris tröja idag, så varm och skön! Det är nämligen så kallt i skolan så man fryser ihjäl lite :(
När jag kom hem väntade paket på mig med kläder från Gant och Ralph Lauren. Vill ni veta vad jag ska behålla? Gör ont i både hjärta och plånbok. 



När man inte vill

Här är en liten sneakpeak på min nya tröja, dyr som tusan men ska behålla den.
Jag kämpar med mitt tal här då va, går inte speciellt bra. Har ändrat ämne att skriva om ungefär 12 gånger men inget känns bra. Får panik, vill sova. Orkar inte plugga. Heeelp. 

Någon babe som vill ställa frågor på ask? Kanske blir lite roligare att plugga då. 

Att jag ska redovisa om 9 timmar känns lite sådär va. Hur mycket har jag skrivit? 1 mening. Jaaaadå. 



Pluggish

Hej babes!

Idag har jag slitit med en uppgift som skulle vara inlämnad till kl 18, skönt att den är klar! Jag kan dock inte andas ut för jag måste skriva ett argumenterande tal på 4 minuter inför imorgon och plugga in det. Ska redovisa det i skolan imorgon, blää. Är faktiskt supernervös för vet inte alls hur jag ska lägga upp det. Tror dock jag vet vad jag ska skriva om! 
Brorsan bjöd på mat nyss så jag tog en pluggpaus. Snart är det halv åtta hos mig.. Och idol. Nåja jag börjar kl 21. 

Ha en fin kväll så hörs vi lite senare. Fick hem min Morris tröja idag så kan visa den om ni vill 😘



Slut

Känslan när man vill gå och lägga sig men har ungefär 99 saker kvar att göra. 
Vardagslivet måste väl vara ungefär det jobbigaste som finns? Jag är helt slut. Vardagar är lite mysiga men tusan vad jobbiga. Känner mig lite krasslig också, har ont i halsen igen. 

Jaja tänkte bara uppdatera snabbt, ha det! 



Älskade klocka

När vi pratar om accessoarer så finns det ett måste för mig och det är en klocka. För något år sedan ägde jag inte någon klocka och ogillade verkligen klockor. När jag vann en Daniel Wellington av Viktor Frisk så tänkte jag helt ärligt sälja den, jag gillade ju ändå inte klockor. Jag började dock använda den och redan från dag 1 var jag fast. En klocka är ju hur snyggt som helst! Använder min DW i princip varje dag, det smarta är ju att man kan byta band. 
Detta är nyaste i samlingen, köpte den i Polen. 

Jag har nu två Daniel Wellington, en rosé och en silver. Sen har jag ett läderband och 4 band till DW som man skiftar mellan. Och därtill har jag en Marc Jacobs klocka som jag också älskar väldigt mycket. 

Klockor är det där it som lyfter en hel outfit. 

DW på killar är ju också bara så 😍😍👌



17.07

Hej på er!

Min statistik är tillbaka igen, nu är den som vanligt och jag är happy!

Ska alldeles strax sätta igång med plugget, eller kanske blir om några timmar.. Känner att jag måste äta först, och vila.. Och bada.. Och kolla på tv.. Ehh😳
Hur som helst hoppas jag att ni haft en jättebra dag! 

Vad vill ni jag ska blogga om babes? Bloggtorka till tusen atm måste jag erkänna. Bomba med tips.



Dagens

Jag orkar tyvärr inte ta outfitbilder idag för jag är alldeles för trött. 

Hur som helst är det såhär jag ser ut idag och ni får nöja er med mobilbilder. Kavajen eller vad man ska kalla den köpte jag igår. 



Linnet är från Bikbok och jeansen från Nelly.com. Till det kör jag på vita Air Max.