slide show

Still sick

Hej på er! Tänkte bara blogga lite snabbt såhär nu på kvällen. Ska alldels strax lägga mig på soffan, under täcket och sova en timme innan det blir dags för halstabletter, nässpray, hostmedicin och Ipren. Ahh, hata.. Efter det ska jag förflytta mig mot sängen och sjunka in i en djupsömn. Som ni kanske förstår så mår jag inte ett dugg bättre :( febern vill ju aldrig gå ner!! Blir självklart ingen skola imorgon, buhu! Jag vill till skolan :/



Någon som skulle vilja hjälpa mig?

Måste, måste börja skriva på mitt geografi arbete! Det ska snart vara inlämnat men jag och Maja har inte ens börjat.

JAG BEHÖVER ER HJÄLP! Vi ska skriva om förorenat vatten, om 2 möjligheter (positiva saker) och 2 problem. Som ett problem har vi oljeutsläpp men vi behöver 1 till! Har googlat som en galning men hittar inte ett skit som man kan få ihop 1 sida på.

Vad finns det mer för problem med förorenat vatten?! Den som kommer på något bra är guld värd!!

Puss :)



Sjuk, sjuk, sjuk

Har inte alls suttit vid datorn idag och det tyder på att jag mår sjukt dåligt, eftersom min laptop typ är min bästa vän annars haha..

Från kl 15 igår till idag har jag i princip sovit 27 h i sträck. Helt galet, men sömn är ju en av de bästa medicinerna sägs det. Har fortfarande hög feber, just nu ligger den på 39,3 grader. Hade febern aldrig tänkt gå ner?!

Som sagt så orkar jag verkligen inte göra nånting, det enda stället jag förflyttar mig mellan är sängen och soffan. Sover/vilar på båda platserna. Har bara ätit pyttelite flingor och en liten skål soppa idag. Men jag kan inte få i mig mer. Snälla, gör så att jag mår lite bättre imorgon? Mamma ringde till nån vårdupplysning och då sa de att det är något hemskt virus som är nu men i värsta fall kan det gå över till influensa. NEEEEEEEEJ.

Ska nog snart sova igen, natti från en sjuk Caroline.



Är det sant att glass hjälper mot halsen? I så fall ska jag äta glass som aldrig förr imorgon.

Btw, tack för alla söta krya på dig hälsningar ni skrivit i kommentarerna ♥



39,1 graders feber

Har 39,1 graders feber. Det förklarar varför jag mått skit hela dagen. Känner seriöst bara för att gå & dö just nu. Mamma har varit så himla snäll och pysslat om mig hela dagen. Lagat mat, som jag dock nästan inte kunde äta, bäddat ner mig, osv.

Sov 5 timmar när jag kom hem men är fortfarande lika död. Hoppas jag kan somna i natt med, men det är nog inte problem när man har så pass hög feber. Orkar tyvärr inte göra dag 4 och 5 idag. Kommer när jag mår bättre.

Har någon av er haft liknande symptom som jag? Hög feber, känner att man mår illa hela tiden, lite ont i halsen, snuva och hosta? Och att man verkligen inte orkar göra nånting. Inte ens stå upp..

Ha det fint ♥


Vill va frisk nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Mår sjukt dåligt. Vad är det med mig?!

Tror ni jag mår bättre idag? NEJ TVÄRTOM. Jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Jag har i princip varit död hela dagen, sovit igenom alla lektioner typ.

När jag vaknade mådde jag fett illa, huvudvärk och sen fryser jag som bara den? Sen har jag lite hosta med, och det irriterar upp halsen. Vad tror ni det är?? Det kan väl inte va influensa? :o

Har i alla fall slutat nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Då blir det direkt att ta kudden och täcket till soffan och spendera hela helgen där.

Sen har jag ätit 5 små skedar flingor imorse och till lunch åt jag inte ens en halv macka. Jag kan inte få i mig nån mat. Ahh fy :(

Känner mig helt varm nu med, måste kolla o jag har feber direkt när jag kommer hem. Åh, hoppas ni mår bättre än mig. Varför ska jag alltid ha sån otur? En massa i skolan frågade hur jag mådde, för jag såg verkligen inte pigg ut. Nej det kan man ju inte säga direkt..



Dålig dag? SVAR: JA

Dålig, dålig dag!!

Jag har fortfarande skitont i magen, och i huvudet sen har jag lite feber med.
Sprutan i benet gjorde asont, började gråta.
Får lite smått sinne på historiaboken som är helt cp, man hittar ju aldrig svaren på frågorna.
Får ångest över att jag inte börjar plugga till historiaprovet som är på onsdag.
Även att jag inte pluggat in spanskaglosorna till imorgon. En himla massa alltså.
Lite ångest över att jag tryckt i mig en massa onyttigt idag.

Usch vad jobbigt. Hatar när jag inte preseterar bra i skolan.

Ska ta ett varmt bad nu och typ springa iväg från mina problem. Hoppas ni mår 1000 gånger bättre än jag :)


Bild från jullovet, det var skönt..



Aj

Ingen uppdatering som ni sett men sen jag kom hem från skolan så har jag varit ur funktion. JÄKLA mensvärk säger jag bara..! Känns som om jag ska spy vilken sekund som helst och jag har så sjukt ont :'(

Tänkte vara duktig och plugga en massa men jag kan ju inte ens sitta upp. Somna kunde jag inte heller. Åh vilken dålig dag. Snälla, jag vill bara att mamma ska komma hem från jobbet snart så att hon kan pyssla om mig lite.

Dag 4 kommer nog upp ikväll, annars imorgon. Måste plugga in typ 50 spanskaglosor med. Ahh jag kan inte..


Någon snäll människa där ute som har något tips på hur man lindrar värken? I alla fall liiiiiiiite? :)

Nu känner jag lite för att gå och dö. Hejdå.



Dag 3 / Min favorit årstid och varför

Min favorit årstid är helt klart sommaren! Även fast det kan vara jobbigt när det är FÖR varmt, för då kan jag tycka att våren är himla mysig också. Ni vet, när man kan börja använda skinnjacka och allt.

Men tillbaka till sommaren. Ja, allt är ju nästan perfekt med sommaren. Det är sommarlov, man hittar på roliga saker, är med fina vänner, solar, badar, blir brun och sen åker jag alltid till Polen och hittar på en massa andra roliga saker. Har väldigt många fina minnen från den här sommaren. Sol, bad, glass & vänner beskriver den rätt bra. Sen är ju sommarkläderna ett STORT plus! Sommarklänningar, härliga linnen och kjolar.


Många sommardagar 2010 spenderades på frillan med Monika och Karolina.


Fika med Josefin.

En härlig dag i Åhus med fina tjejerna.

En dag i Kstad med Josefin.

Dagar ute.

Stan med Felicia.

Midsommar.

Midsommar.

Frillan med bästavän.



Åhus.


Frillan igen.

Haaavet.

En kvällsfika med Klaudia och Betty.

Liseberg med Semir.



Polen ofc!

Bada!

Eric konserterna var en av sommarens höjdpunkter.

Visst längtar man tillbaka till sommaren då man ser bilderna? Alla bilder är från den här sommaren :)



KVÄLL

Attans också, jag skulle ju vara duktigt och plugga.. Har några engelska glosor kvar att lära in och sen gör jag nog pyttelite samhälle. Historian orkar jag inte idag, dumma historia :(

Vet ni vad jag kom på? Jag fyller 18 om exakt 1 månad, gryyyymt!

Ikväll har jag kollat på halv åtta hos mig och sedan Sveriges mästerkock. Matprogram är alltid skoj att kolla på sådär mitt i veckan.

Snart kommer dag 3 upp, kika in då :)


Kollar ni på det?



Föreläsning & gymmet

Tog bussen in till stan vid halv 1 som sagt, kändes väldigt konstigt att börja så sent med otroligt skönt. Föreläsningen var förresten hur bra som helst! Lätt den mest intressanta föreläsning jag varit på.

Killen som snackade var liksom inte sådär tråkig som otroligt många andra föreläsare är, utan man skrattade jätteofta även fast det var ett seriöst ämne. En sak jag märkte var att det var nästan ingen som satt och höll på med sina mobiler, och det kan jag säga att det alltid är annars. Den skulle vara till halv 3 men han pratade till 15.05 istället. Gjorde inte mig så mycket, eftersom det var kul som sagt men jag ville ändå hem.

Han tog upp droger på ett intressant sätt, och det var kul att lyssna på någon med egna erfarenheter eftersom han själv varit missbrukare i väldigt många år men nu är drogfri. Kan dock tänka mig att vår svenskalärare kommer klaga lite på fredag eftersom han både tuggade tuggummi, svor och tittade på sin mobil då&då haha! Störde dock inte mig :)

Efter föreläsning åkte jag & Cilla till gymmet och tränade 1 timme. Brände lite kalorier på trappmaskinen och så. Sen skjutsade hon hem mig :)

Nu ska jag börja med läxorna. Engelska glosor till imorgon. Måste göra sahälle och historia med. Har huvudvärk, suck..






Föreläsning

Godmorgon!

Gick och la mig lite efter 2 igår, seent! Men sov till 10 så jag är rätt pigg ändå. Har precis gjort klart samhällsfrågorna och jag ska snart äta frukost. Sen måste jag sminka mig, packa väskan och lite sånt.

Vid halv 1 ska jag ta bussen in till stan och sedan ska jag och Simone 12.45 ta bussen till Linné. Föresläsningar kan vara lite drygt ibland men hellre det än lektioner. Det är en föreläsning om droger, en före detta missbrukare ska berätta sin historia. Kan bli lite intressant ändå.


Trött & osminkad.

Nu måste jag börja här. Ha en fin dag ♥



Outfit of the day

Idag såg jag ut såhär;





Typ sämst bilder men det får va så.

Transparent skjorta- H&M
Linne med knytning- Polen
Midjekjol- H&M
Ringar- Glitter
Armband- Thomas Sabo

Ikväll behöver jag inte gå och lägga mig "tidigt" eftersom jag kan sova längre imorgon :D Till 10 typ! Sen ska jag hinna plugga lite innan jag möter upp Simone i stan och sen tar vi bussen till föreläsningen.

Har ni haft en fin dag?



TRÖTT

Usch jag är galet trött! Dagen i skolan har varit lååång. Men nu är i alla fall geografiprovet över och det är så skönt!

Jag vet inte riktigt hur det gick. Det jag kunde, skrev jag perfekt på men sen fanns det 3 frågor jag failade på totalt. Ett VG blir det i alla fall! Tror dock inte mvg :(

Nu ska jag ta ett varmt bad och hoppas att jag vaknar till lite. Imorgon har jag inga lektioner och börjar inte förens 13.00 med föreläsning i aulan. Hur skönt som helst. Hallå sovmorgon.




Dag 2 / En person jag vill träffa just nu

Hmm, Eric Saade skulle jag vilja träffa såklart! Just NU skulle inte varit helt fel :D

Men annars om vi inte snackar kändisar så min älskade, saknade, underbara mormor. ♥


Big love 2 u!



Geografiprov imorgon!

Huh, nu är det FÄRDIGPLUGGAT! I lördags pluggade jag 2 h, i söndag 5 och idag ungefär 5. Sen har det blivit lite till då&då, så vi konstaterar; himla många timmar! Men jag har fått MVG på allt i geografi hittills och vill helt inte sänka mig.. Men detta kapitlet är så jäkla svårt.

Seriöst, vem bryr sig om morän, inlandsis, kemisk vittring, temperatursprängning, rotsprängning, rullstensåsar och HK. Bara för att nämna en bråkdel av allt vi ska kunna..

Nu lägger jag plugget åt sidan och ska läsa lite bloggar istället. Ska bli såå skönt när provet är över imorgon! Ni kan väl önska mig lycka till? :)

Imorgon slutar jag inte förens halv 5, buhu.. Kram på er ♥


En hyffsat ny cambild efter gymmet men nu känner jag mig ungefär lika sliten. Plugg tar död på en, jag tror inte att hjärnan klarar av att lära in så mycket på en gång. Känns som om den är lite överbelastad hehe.



Dag 1 / En bild på mig + 10 fakta om mig


Oj, 10 fakta om mig då? Borde ju inte vara så svårt att komma på men okej.

♥ Jag är för det mesta en väldigt glad och positiv tjej! Förutom när jag måste plugga, då blir jag lite sur haha.
♥ Jag önskar att jag hade väldigt mycket pengar så att jag skulle kunna resa mycket, för det är något jag verkligen älskar att göra.
♥ Jag är väldigt skoltrött men ångrar ändå inte en sekund att jag valde samhällsprogrammet. För jag har världens bästa klass som jag trivs i superbra och sen har jag lärt känna en massa nya underbara människor!
♥ Jag har en väldig beslutsångest, har jättesvårt för att bestämma saker och fatta beslut. Kan till och med handla om vilka chips jag ska köpa i affären.
♥ Jag älskar att blogga.
♥ Jag fyller 18 om drygt 1 månad, grymt!
♥ Jag är lite shoppingberoende men jag klagar inte.
♥ Min dröm är att åka till New York någon gång i framtiden.
♥ Mitt favoritprogram på TV är Gossip Girl.
♥ Jag vill ha en walk-in-closet.



Lär känna mig på 25 dagar

Medan jag pluggar geografi lägger jag upp en liten lista som jag ska följa de kommande 25 dagarna. Typ alla bloggare har ju gjort liknande så varför inte hänga på trenden liksom. Börjar med dag 1 senare idag!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.




Jag.hatar.geografi

Som ni märkt har jag inte alls uppdaterar idag.. Har inte varit inne på datorn 1 minut ens. Har pluggat den där jäkla geografin hela dagen, och varit sur att jag är tvungen att plugga. Någon som vill bränna ner boken åt mig? Skulle varit himla snällt..

Imorgon kommer jag inte heller ha något liv. Ska börja plugga direkt när jag kommer hem, och göra det hela dagen/kvällen. Provet är på tisdag, buhu. Men jag ska tidsinställa lite inlägg som kommer upp imorgon :)

Nu ska jag snart kolla på Minuten, det är ju så bra! Sen ska jag plugga 1,5 timme till och sen läsa lite. Har ni haft en fin helg? Min helg har i princip bestått av trötthet och plugg = dålig kombination.


Bild från julafton.




Julafton 2010!

Vet att det är en del som vill se bilder från jul/nyår men jag har varit sjukt seg med det. Nu kommer det i alla fall lite bilder från julafton.

Jag, mamma och bror hade en supermysig jul! Vi firar ju lite mer polskt, så det är ingen Kalle Anka som gäller kl 3 och sen äter vi lite senare. Var en massa förberedelser hela dagen. Slå in de sista paketen, baka, laga mat, duka osv. Och självklart lyssna på julmusik. Julskivan gick på repeat hela dagen haha. Till sist sa mamma, nu vill jag inte lyssna på julmusik på 1 år! Ja där ser man..

Vid 19 åt vi middag, och hade det hur mysigt som helst. Vid 21 var det äntligen (!!) dags för presenterna, det är ju självklart något man längtar till. Varje gång jag öppnar presenter blir jag som ett litet barn, i love it. Kunde inte bli mer glad för presenterna än jag blev, för de var underbara! Och dagens överraskining var; jag fick en systemkamera. Tusen tack mammi ♥

Det är ju alltid så stressigt innan man blir klar med allt, men det är ändå en bra stress. För sen sitter man och tar det lugnt hela kvällen. Hur firade ni jul? Och är ni nöjda med julafton 2010?


Morgonen började med att jag fick 1 litet paket, en söt Thomas Sabo berlock.

Sen slog jag in de sista paketen.



Min julafton-outfit. I en klänning från Polen.

Väntar på att maten ska bli klar.


Jag stod för dukningen.

Vi delade oblat mellan oss.





Maaaat! :D

Jag & bror innan presentöppningen.

Jag och min fina mamma.


De två presenterna jag blev mest glad för. Wii och systemkamera. :)

Självklart började jag använda den direkt!

Gemensam frukost dagen efter.



Min favorit godisskål! Är faktiskt en del kvar i den (a)

Ja det var mina bilder från julafton. Jag längtar reda till nästa!



Nytt från H&M

Nu tänkte jag visa upp de sakerna som låt i H&M paketet. Vi börjar med tvä härliga sommarlinne. Jag kunde inte bestämma mig för vilken färg, så jag behöll båda (a)



Svart passar ju till allt!

149 kr styck.



PLUGG

Idag är det jag och geografiboken som gäller. Tråkigare lördag går ju knappast att ha.. Fy vad jag är trött på skolan ibland. Visst, redovisningar/arbeten/uppsatser och sånt är okej, jag klarar mig. Men om det är något jag hatar så är det prov.

Och sen så har aldrig geografi varit min starkaste sida.. Buhu, bäst att sätta igång så jag blir klar om 2 timmar. Kramis ♥


Sweet ;)



Outfit

Gårdagens outfit :)





Spetslinne- Bikbok
Kjol- JC
Kavaj- MQ
Stövlar- Scorett

Sen hade jag en massa ringar med, men tog av de innan jag skulle träna.



Psycho

Rebounds tredje singel släpptes igår! Detta är den absolut bästa låten av alla tre tycker jag :D Äntligen kommer min favorit Rabih med lite nytt!

Nehe, det går visst inte att lägga in låten här.. Gå in och lyssna HÄR istället. What do you think?




Paket

Idag kom äntligen det efterlängtade paketet från H&M. Tog rätt lång tid den här gången, drygt 2 veckor.. Det mesta ska jag faktiskt behålla! En vattenflaska, sportbehå och ett par shorts åker tillbaka men jag behåller en vattenflaska, ett blått & ett svart linne, ett rosa, ett vitt, och ett till och en halsduk. Visar bild sen :)




Gymkort, where are you?

Hallå, hallå!

Skolan idag var skoj. Började med socilakunskap där vi såg ett reportage om våldtäckt. "Den andra våldtäckten" hette den, sjuk dokumentär. Sen var det dags för svenska talet, var så nervös! Men jag hoppas att det gick bra :) Vet dock inte om jag höll tiden, är liiite rädd för det.

Efter skolan drog jag till gymmet och tränade 1 timme. Men vet ni vad? Jag har tappat mitt gymkort.. Smidigt!? Hoppas innerligt att man kan få ett nytt, annars dör jag typ.

Nu blir det snart middag & sedan ska jag dega framför let´s dance. Pallar inte plugga idag, får bli imorgon!

Vad ska ni göra ikväll? Filmkväll, fest eller bara chilla? :)


Ehm, smutsig spegel på gymmet? Kan man lugnt säga..



Jaa, det är fredag!

Godkväll/natt?

Är så trött nu, ögonlocken börjar bli tyngre och tyngre. Klockan närmar sig faktiskt 1, vad gör jag uppe nu? Jo, nattuggla som jag är så gillar jag inte att gå och lägga mig tidigt. Imorgon är det äntligen fredag (tack&lov!) men helgen blir icke så rolig, eftersom jag måste plugga mestadels av tiden. Inte något plugg imorgon i alla fall, tjoho!

Imorgon har jag ingen spanska så slutar 12.50, grymt. Då ska jag ner till gymmet en sväng, blir nog 1 timmes konditionträning i min ensamhet, buhu. Hörs imorgon sunshines, sweet dreams ♥




Dagens outfit

Orkade inte ta på mig något snyggt idag haha, så slängde bara på mig en myströja från H&M :)





Dagens ringar


Samtliga är från Glitter. Fast "diamanten" på den största har ramlat av, buhu..



Kemisk vittring är ju...kul?

Jag har pluggat geografi/övat på svenska talet av-och till från klockan 13.30-18.20. Duktigt va?! Dock lärde jag mig inte ett skit av geografin, det är supersvårt. Kommer aldrig få in skitet i hjärnan -.-

Snart ska jag kolla halv åtta hos mig, jag & mamma brukar alltid kolla på det! Tycker faktiskt det är ett mysigt program. Någon mer än jag som kollar? Sen ska jag ta ett varmt bad och öva lite till på svenska talet. Jag är rädd att det är för långt.. Vår lärare är sjukt sträng med tiden, det får högst va 3.15 och detta brukar landa på runt 3.18, jag får prata SNABBT imorgon!


Kunde inte bry mig mindre om mekanisk & kemisk vittring, jordskred, jordflyttning och annat skit.



Trött tjej

Huh, jag har nu äntligen lite tid för mig själv. Gick inte så bra med geografin idag, var såå trött så jag kunde inte koncentrera mig och så var det ju den där huvudvärken med, så jag satt mest och stirrade på boken. Haha, rätt så fail ju.. Har i alla fall pluggat lite ikväll, skitsvårt & skittråkigt!

Imorgon är det redan torsdag, rätt så skönt. Slutar ju 12.20 då, rätt så skönt det med.

Jag lovar, kommer roligare och bättre uppdatering till helgen. Håll ut!


Lite bildbrist, så det får bli en bild från Liseberg i somras. Höhö, kolla de långa benen. Skulle man inte tacka nej till?



Gymmet med Cilla

Hallå! Har både hunnit med skolan & gymmet idag.

Slutade skolan lite innan halv 2, sen skulle jag och Cilla träna på gymmet. Vi (hon?) skjutsade först några killar från klassen till stationen och sen åkte vi till Qpoolen. Blev drygt 1 timmes träning, så skönt! Och väldigt kul att träna med någon :D Det måste vi göra om! Sen så skjutsade Cilla hem mig, så nice med en kompis som har körkort haha ;)

Nu ska jag äta pannkakor (gott!) och sen väntar några timmar med geografiboken. Jag har huvudvärk, illa. Men jag måste plugga ändå..


Rätt så trött efter gymmet.

Nu blir det först duschen-äta-plugg. Yeah.



Outfit

Oj vad klockan blivit mycket helt plötsligt.. Men jag har precis badat och fönar håret nu så jag kan ju lika gärna passa på att visa er dagens outfit. Here you go :)





♥ Jeanskjorta- C&A (Polen)
♥ Linne- Gina Tricot
♥ Midjekjol- JC
♥ Armband- Thomas Sabo + ett silverarmband
♥ Halsband- fått av en kompis

Sov gott snyggingar! Imorgon väntar en dag med skola, kaanske träning med Cilla och sen plugg i massor.



Zumba + plugg = min kväll

Jag är bokstavligen helt död. Zumban var i alla fall skoj! Jobbigt men väldigt kul som vanligt. När jag kom hem blev det halv åtta hos mig, och sedan satte jag igång med plugget. Samhället är klart, och har övat på svenskan. Historiaförhöret vi ska ha imorgon skiter jag typ i, orkar inte bry mig om det.

Annars var skolan bra idag. Var ju inte så kul att börja med mattelektion, hatar ju matte. Sen hade vi en chill spanskalektion, vi jobbade lite, snackade mycket ;) Sen rullade dagen på, inga konstigheter.

Måste plugga liite geografi ikväll, gå igenom sidorna och se om det är något jag ska fråga läraren imorgon men först väntar faktiskt ett varmt bad, det förtjänar jag (a)


Håller med!

Uppdaterar en gång till innan jag går och lägger mig :)



Hemma efter en lång och jobbig dag i skola...

img_6807 (MMS)

Hemma efter en lång och jobbig dag i skolan. Vi får bara reda på mer och mer prov/arbeten och annat skit varje dag. Gaah, jag orkar inte!! Nu ska jag i alla fall äta pannkakor och sen ska jag och Monika på zumba! Ska bli skönt att träna. Har en massa läxor, historia, samhälle och geografi som måste göras.. Men just nu orkar jag inte bry mig. Jag gör de ikväll. Har ni haft en bra dag? Puss!




Dagens

Mammas stationära dator kraschade innan, och mitt svenska tal var där, awesome! Var bara att skriva om det.. Skitkul, verkligen.

I alla fall, dagens outfit;





Skjorta- C&A, eller var det A&C? Aja, en butik i Polen i alla fall!
Armband- Thomas Sabo x 2
Ringar- Glitter



Geografi suuuger

Det där med geografi-plugg går ju sådär... Det är så sjukt tråkigt! Håller på att somna. Längtar till kl 20.00 då top model börjar, då har jag en anledning att lägga ifrån mig böckerna.

Blää! Jag börjar i alla fall i tid. Provet är inte förens nästa tisdag och jag har redan börjat plugga! Massor med + poäng till mig va?



Söndagkväll

Känner mig rätt duktig idag. Har gjort 12 historiafrågor (skiiitsvåra!) och skrivit hela mitt Cambridge reportage och kollat igenom geografin. Slut på plugg idag.

Ska faktiskt snart gå & lägga mig så att jag orkar en hel vecka, både med skola och träning. Blir zumba på tisdag, förhoppningsvis gymmet med Cilla på onsdag och så gymmet på fredag igen.

Har ni haft en bra helg?

Oops jag har ju inte visat er bilder från julafton eller nyår än! De kommer nångång i veckan :D Lite sent men ändå..



Eling Kling för H&M

Snart lanserar H&M sin exklusiva kollektion med Elin Kling! Det är första gången H&M lanserar en kollektion designad i samarbete med en modebloggerska. Kollektionen släppt den 3 februari och kommer säljas i 10 butiker i Stockholm, Gbg, Malmö och Uppsala.

Vad tycker ni om kollektionen? Något ni skulle kunna tänka er att köpa?






Själv tycker jag inte att kollektionen är någon höjdare. Inte riktigt min stil, skinnjackan var väl rätt snygg dock!



PLUGG

Dagens planer? Plugga såklart..
4 dagar i skolan och resultatet är det här. Ja det är bara att välja & vraka bland böckerna. Döda. Mig.


Historia, geografi, Cambridge engelska & svenska. Ööh.



Pancakes

Morgonen började med en god frukost, nämligen pannkakor. Det har jag inte ätit på evigheter! Annars så är väl söndagsångesten back, vilket inte gillas.

Vad ska ni göra en söndag som den här? Plugga? Chilla? Tell me!


Mums.



Crazy day yesterday

Igår var det en helgalen dag i skolan haha.. Morgonen började på socialkunskap där vi kollade på en sjukt äcklig dokumentär om känsstympning. Jag kollade bort ungefär halva av filmen, nästa gång går jag nog ut istället. Sen hade vi svenska, där vår lärare sa att vi skulle improvisera ett litet tal om oss själva, usch usch. Ungefär alla i klassen sa i alla fall att de trivs jättebra, att det är den bästa klassen osv. Och jag håller verkligen med. Tack vare min klass så älskar jag skolan.

Jag bara hoppades att hon skulle ta någon anna först så att jag skulle ha lite tid och tänka så säger hon "ja vem ska vi ta först? Caroline kan börja", jag bara neeeej. Menmen, vad ska man göra. Sen hände det lite roliga saker med Samir på väg till matsalen, väl inne i matsalen så drack både han och Tobbe upp ett halv glas mjölk med en massa salt i. Usch vad äckligt det måste va. Nu är jag skyldig Samir 1 kr för det ;)

Sen hade vi en galen historia lektion, jag skrattade lite halvt ihjäl mig. Samir vs Vloreta ungefär, haha vad kul det var. Den killen är crazy :D Dagen fortsatte i samma spår och sen avslutades den med spanska, en riktigt chill lektion. Satt bara och snackade/spelade spel på iphonen med André. Älskar när man inte måste anstänga sig på lektionerna höhö.

Ikväll har jag tråkigt. Vad ska jag hitta på dessa 4 timmarna innan jag ska sova? Hmm, help me?


Kan ju inte vara speciellt gott, eller vad säger ni?



Här ska man skriva en rubrik

Hade tänkt ladda upp lite bilder från min systemkamera, men hade visst glömt stänga av den så hela batteriet tog slut. Smaaart!


Blir TV/film hela kvällen. Naaaajs.



ADIDAS

I julklapp fick jag ju 3 fina väskor och här kommer en close-up bild på min fina Adidas väska! Älskar den :)



Snackar just nu med Otto på msn, åh så länge sen det var! Nu får vi ta igen allt snack :D



Scones

Dagen började med en god frukost, nämligen scones ! Däckade av trötthet igår vid 12.20 och sov i 11 timmar men ändå är jag sjukt seg och har 0 energi idag? Orkar knappt blogga..


Vad gör ni idag? :)



Trött,trött,trött,trött

Naaj, jag är inte riktigt på blogghumör ikväll, och inte på speciellt bra humör överhuvudtaget ikväll. Funderar nästan på att gå och lägga mig och sovasova. Fast är det okej klockan typ 23.10 på en fredagskväll? Tveksamt.

Två bilder från idag;


Maja på gymmet. Vi var tvungna att ta av vikterna på sidan på stången för att ens orka lyfta upp den haha! Den vägde faktiskt 5 kg utan nånting..

Gooooott!



Gymmet & subway

Äntligen fredag! Jag är redan skoltrött haha..

Kom typ nyss hem, seeeent! Men efter skolan så drog ju jag och Maja till gymmet och var där i 2 timmar och sen så åt vi på subway i stan och stannade även där i 2 timmar. Vi pratade, och pratade och helt plötsligt hade det gått 2 timmar, ja där ser man.

Jag är helt slut så ikväll blir det bara soffan och TV, tänker inte röra mig ut fläcken. Förutom när jag ska hämta något gott att äta, höhö (a)


Bild från i somras. Note till mig själv; jag måste måla naglarna snart!



Redan fredag imorgon!

Klockan närmar sig halv 12 och jag ska faktiskt gå och lägga mig snart, lite konstigt att 12 har blivit den "tidiga" läggdagstiden nu, måste ändras..

Imorgon är det först skola från 8.15-13.50 och efter det ska jag och Maja till gymmet och träna och sen ska vi till stan, subway och äta! De har ju typ världens godaste mackor? Om ni inte ätit där, så har ni gått miste om något (a)


Godnatt!



Outfit x 2

Jaa, tisdagens och onsdagens outfit kommer här;


I min nya mysiga kofta från Vero Moda, ringarna från glitter och det vita linnet + spetslinnet från Polen, New Yorker.


Allt från H&M, förutom skorna som är från Scorett.

Peace.

Snart blir det halv åtta hos mig med mamma! Sen plugga spanskaglosor, segt. Har varit duktig och gjort en massa läxor/städat/varit ute idag.



Smycken


Man kan piffa upp en hel outfit med lite smycken, älskar det! Idag hade jag på mig 5 ringar från Glitter, armbandet med berlocker är Thomas Sabo, halsbandet har jag fått av bästavän, det rosa armbandet är också från Thomas Sabo och det sista är sånt där bröstcancer armband you know.

Det snygga Thomas Sabo armbandet fick jag av mamma i julklapp! Och även berlocken.

Nu känner jag att det är bäst att jag går ut på en promenad och blir liiite pigg för annars kommer jag somna på soffan inom typ 3 sekunder.. Är trött. Nej ut var det!



Cypern

Jag fick ett litet ryck och började & skrev klart hela svenska talet som är till nästa fredag! Rätt mycket pluspoäng till mig va? Men jag fick liksom en liten idé vad jag skulle skriva om så det var bäst att skriva ner den direkt. Sen återstår talkort, och öva in det men jag har ju tid :)

Vi ska skriva om en resa och jag valde Cypern som jag och mamma var i sommaren 09, helt underbar resa! Jag vill absolut tillbaka till Cypern nångång, kanske med vänner eller så? För Ayia Napa är en GRYM partystad! Klubbar överallt.












I like it

Igår gick jag faktiskt och la mig klockan 23.59, det ni! Måste vara något rekord eller så ;) Fast idag var jag ändå grymt trött, nästa mål är att lägga mig klockan 23. Skolan var väl kul som alltid! Men lärarna börjar ju inte med en mjukstart om man säger så..

Redan fått reda på att vi ska ha geografiprov nästnästa vecka, och historiaprov och svenskatal nästa fredag. Blev lite deprimerad där haha! Ska börja klura lite på talet och plugga in hälften av spanskaglosorna, sen inget mer.

Åh vet ni hur sugen jag är på att skaffa körkort?! Cilla tog ditt körkort igår, grattis! Och jag fyller ju faktiskt 18 om drygt 1 månad, men attans också att jag aldrig suttit bakom en ratt. Måste börja med körlektioner men jag har varken tid eller pengar, damn! Och sen har jag ju ingen bil heller, dubble damn. Men vad skönt det skulle vara att kunna köra överallt själv, utan att be mamma skjutsa än. Hmm, tar nog tag i körkortet i maj, så kan jag köra till skolan i 3an jue.


Jag och Maja hade en deal; gå och lägga sig innan klockan 00.00! Och wiho, båda höll det! Att jag sen inte somnade förens typ 00.40 är ju en annan sak..



Caroline är helt slut

Är helt slut efter dagens Zumba-pass. Det tog verkligen slut på alla mina krafter och min energi ligger just nu på 0. Skulle helst av allt gått och lagt mig nunu men jag har en del saker kvar att fixa.

Zumba var i alla fall väldigt effektivt och roligt! Men som sagt, sjukt jobbigt och svettigt. På slutet när vi skulle göra sit-ups så låg jag och Monika och flåsade som bara den haha. Men zumba ska jag absolut fortsätta på, superkul träning! Att jag har väldigt mycket träningsvärk från gymmet igår gjorde ju inte saken bättre. Nu ska jag pausa med gummet tills på fredag. Jag. Måste. Vila.

Skolan är alltså nu igång och dagen har faktiskt varit bra. Var dock väääldigt svårt att komma upp vid 8 imorse, ville bara sova längre. Dagen rullade på med en massa lektioner och vi har redan fått läxa till imorgon.. Men det var väldigt kul att träffa folk igen! :)


Rätt gammal bild, men skitsamma.

Nu ska jag fixa samhällsläxan, ciao!



Zumba!

Åh så trött jag är..! Nu äter jag ett snabbt mellanmål och snart ska jag till Qpoolen med Monika och köra zumba. Så kul träning. Men nu har jag faktiskt bråttom, pusspuss.


Karolina, Monika och jag på Eric Saade konserten i sommar! Zumba-time :D



Back to school

Bakade nyss kanelbullar, och nu äter jag några. Så sjuuukt goda ! Visar resultatet imorgon.

Ja men då är det dags för skola imorgon, känns helt okej ändå. Skulle gärna haft 1 veckas lov till men nu är det ju inte så. Det ska i alla fall bli väldigt kul att träffa alla igen, har saknat mina fina klasskompisar! Det negativa är att man måste upp så himla tidigt, och jag har vänt på dygnet totalt nu under lovet. Sen mår jag dåligt när jag tänker på alla läxor/prov men förutom det blir det toppen :}

Nu är det bara en termin kvar i 2an och jag ska satsa minst lika hårt som jag gjorde förra terminen. Mitt mål är att få MVG i alla ämnen förutom matte. Om jag lyckas? Ingen aning, det är skitsvårt men jag ska i alla fall försöka, trots att min ambition till att plugga ligger på 0,0 just nu.

Imorgon är det i alla fall sovmorgon, bra det! Men jag slutar inte förnens halv 5, mindre bra.. Jag borde snart gå och lägga mig men jag kommer ju ändå inte somna så det känns rätt onödigt. Ska nog sova lite efter 12, man kan ju inte byta från 4 på morgonen till 22 på kvällen precis. Nån måtta får det va!

Jullovet har varit bra! Julafton var underbar, sen hade vi ju gäster, efter det gjorde jag verkligen ingenting i typ 1 vecka. Nyår var också jättebra, sen har jag träffat Cassandra och haft filmkväll hos Monika. Resten av tiden har jag spenderat hemma, och vilat upp mig. Gjort lite vad jag vill, superskönt faktiskt.

Nej nu ska jag inte skriva på en massa här, antar att typ ingen orkar läsa ändå? Ni som läst ända hit kan väl skriva det i en kommentar? Creed till er i så fall ;)


Kom på att jag inte visat klassfotot än :o Dock hatar jag det här fotot på mig haha.. Det blev så himla fult :( Aja, kolla på de andra istället! Underbara S2SHB ♥

Ps: jag kommer ALDRIG lyckas komma upp imorgon. Ååh, jag orkar inte..



Shopaholic är i farten

Okej, det var faktiskt rätt länge sen jag shoppade nu! Idag gick jag och mamma inom Vero Moda och jag blev helt kär i den här snygga och mysiga koftan. Priset var dock inte lika mysigt, 329 kr. Men värt varenda krona! Ska nog ha den imorgon :)


Ser snyggare ut på, kan visa er imorgon.

Svider lite i hjärtat när jag tänker att jag spenderade så pass mycket på en kofta, men äsch!

Nu blir det halv åtta och senare top model.



17.17

Hallå träningvärk. Nu är jag hemma efter ett svettigt gympass. Nu väntar ett varmt bad, härligt! Sen ska jag visa er min nya, snygga kofta jag köpte idag.


Trött efter gymmet.

Vad har ni gjort idag?



Med iPhone så kan man blogga överallt, til...

img_6807 (MMS)

Med iPhone så kan man blogga överallt, till och med på gymmet haha! Springer/går på löpbandet nu. Som en liten uppvärmning, sen kör jag vidare. Puss!




Sista lovdagen

Det är bevisat. Jag är ingen morgonmänniska, jag är en nattmänniska. Tänkte sova vid 12 igår, det blev 4 istället.. Jag undrar hur jag kommer klara av att gå upp vid halv 8 imorgon. Jag. Kommer. Dö.

Nåja, sista lovdagen idag då. Det får man ju passa på att njuta av. Ska snart iväg till stan en runda, måste inom banken och sen åker jag nog och handlar med mamma. Efter det så blir det gymmet 1,5-2 timmar. Beror på hur länge mammas möte varar. Gym idag, zumba imorgon. Awesome.


Blir nog en halvtimme på löpbandet. Maaaaja, när kan du börja träna med mig igen? :'(



KLAR!

Så nu är jag äntligen klar med min garderob! Tog flera timmar men jag lovade mig själv att jag mååste bli klar idag och det blev jag. Nu hänger alla favoritkläderna på galgar. Och det viktigaste av allt; kläderna på hyllorna där uppe är nu sorterade, wihoo.


Lägg märke till min sygga Christino Ronaldo poster hahah ;)

Nu vet jag var jag har precis ALLT, hur gött som helst! Jeansleggins + favoritkjolarna i en, en massa linnen/tröjor i en annan, sen jeans/träningskläder, myskläder att ha hemma, linnen jag ska börja använda, kjolar och shorts/sommarlinnen.

Och jag börjar inte skolan förens tisdag, alltså kan jag börja vända på dygnet imorgon. Tycker synd om er som börjar imorgon :(



Rensat garderoben

Har typ rensat garderoben i flera timmar. Tog en liten paus och åt middag och sen fastnade jag vid datorn.. Men jag ska göra klart det idag! En slutsats som jag drog är att jag har sjukt mycket kläder! Och en massa använder jag aldrig? Onödigt.se


Kolla så fint det blev nu :D Och detta är då mina favoritkläder, de jag använder typ. Sen hänger alla mina klänningar & tjocktröjor i mammas garderob, de fick inte plats i min..

Och såhär många linnen/tröjor hittade jag uppe på mina två hyllor i garderoben.. Nu kan jag ju börja använda de igen! Dock är det några jag ska sälja/ge bort. Tex ett Converse linne jag aldrig använt. Sagt sagt, onödigt köp trots att den är väldigt fin.

Nu ska jag checka minuten på svt, ciao!



DRÖMMAR

Söndagsångest is back! Nej men typ.. Börjar ju skolan på tisdag så idag känns det verkligen som en såndär typisk söndag. Hade världens konstigaste drömmar i natt, en efter en. Och ALLA handlade om skolan? Bland annat att när vi kom tillbaka nu efter jullovet så skulle vi få en ny klassföreståndare, och gissa vem det var? Jo Blondinbella, haha jag sa att jag inte ville ha henne som klassföreståndare men sen övertalade vi henne om att vi aldrig mer skulle ha prov. Sjukt, ja..! Och så fortsatta det, med en massa andra drömmar.

Slutsats: jag behöver mer jullov.


HAHA, vår nya klassföreståndare? Hmm..

Dagens planer ser ut som följande; plugga, gå ut på en promenad, rensa garderoben(!!), baka kanelbullar och spela wii. Wiie!



Kvällen

Kom hem från Johanna vid halv 12 efter en väldigt trevlig kväll. Vi åt middag, sen satt de vuxna kvar och snackade länge medan vi gick upp och kollade film. Over her dead body blev det, skitbra! :D Slänger upp lite bilder från kvällen.


Äppelpaj.


Jag & Johanna.

Och så ett gäng oseriösa bilder på mig och Johanna sådär halv 12 en lördag ;)




Har ni sett filmen? Om inte så tycker jag ni ska göra det.

Nej nu ska jag läsa lite, kolla TV och sen sova. Natti älsklingar :)



Hem till Johanna

Nu sticker jag hem till Johanna på middag, sen hittar vi på något kul hemma hos henne. Stress, har 15 min på mig att klä på mig och sminka, ehh. Ha en fin kväll, hörs när jag kommer hem. ♥


Johanna och jag på nyår :)



Min dag


Jag har ätit varma mackor.

Har även läst lite.

Och gjort några uppgifter i Cambridge-engelska boken. Svåårt!

Tänkte även spela lite wii men det har jag inte hunnit.

Klockan 5 ska jag hem till Johanna, hennes mamma har bjudit oss på middag. Ska bli så kul att träffa min "nya" vän igen :D



Toppenpris

Idag kom mitt paket från H&M, wiho! Beställde en blå transparent skjorta för rätt länge sen men sen kom det ett brev där det stod "varan är slutsåld", ehm vadå slutsåld om jag beställde den? Mamma ringde dit, och de hade några kvar på lager, så pga. att det blev fel så skulle de skicka den till mig för 29,50 :D

Tog 2 olika storlekar, och jag visst visst båda för 29,50. Så alltså 2 skjortor för 59 kr. Billigaste priset ever?



Såhär ser den ut. Har även 2 svarta och 1 vit, eller om det är tvärtom? Älskar i alla fall de!

Jag har huvudvärk och jag mår illa. Mamma köpte ju pizzadeg idag på maxi, nån italiensk nyhet men jag mår riktigt illa efter den :( Buhuuuu.

Tänkte gå och lägga mig nyss men sen skrev Alex till mig på fb, tror inte jag kommer lägga mig på ett tag hehe. Vi och våra nattsamtal.. Puss! ♥



Fredagsmys

Körde ett väldigt jobbigt pass på gymmet idag på 1,5 timme. Spinning, en annan mycket effektiv kaloriförbränningsmaskin (stavning?) och sen en massa andra maskiner. Avslutade med löpbandet, höll på att dö lite där haha. Men känslan efter ett hårt gympass är ju skön!

När jag kom hem, svettig och varm så tog jag ett varmt bad direkt, så skönt. Tog med mig en liten skål chips som jag åt medan jag badade, mihihi. Det är ju trots allt fredag. Snart blir det att kolla Let´s dance, helt okej program. Och så ska jag & mamma göra hemmagjort pizza, hur gott?!


Mitt sällskap medan jag badade, bra tidning, bra bok och gott att äta. Awesome.



@ gymmet

Gick upp vid halv 12 idag, stoooolt! Nu ska jag snart packa träningsväskan och dra mig mot gymmet. Blir att gymma 1 timme, ska bli skönt.

Efter det så blir det en lugn fredag, har inga andra planer. Vad ska ni göra idag? ♥


En bild från i somras. Synd att man inte kan gå runt i shorts nu..



Bilder från tisdagen

I tisdags var jag ju hemma hos Monika på filmkväll, det var verkligen grymt trevligt! Det blev en sen kväll/natt men vi hade det väldigt roligt. När jag kom så hade Monika fixat jättegoda varma mackor så det åt vi, snackade en massa, tog med oss en massa chips, choklad och annat gott till hennes rum, valde film och satt & åt och kollade på filmen. Sen blev det en massa roliga klipp på youtube och grymt mycket skratt. Och sen skrämde de livet ur mig med ett spel på datorn, inga kommentarer på det haha........ blev livrädd :(

Sen trixade vi en massa med våra systemkameror, alltid kul att vi kan lära varandra olika inställningar eftersom vi har en likadan kamera.


Deras fina julgran!

De goda mackorna.

Massa gott.

Min fina vän Monika.

Sen blev det typ tusen såna här bilder haha!


Karolina och jag.



Tack för en jättebra kväll tjejer! Lägger in lite fler bilder sen när Monika skickar sina :)



The last song


Idag kollade jag på The last song för fjärde gången, ehhehe! Har sett den med mamma, Maja och en gång själv. Fick den i julklapp, så varför inte se den igen liksom? Den är ju så sjukt bra! Har typ 40 minuter kvar, det är ju typ de 40 gråtminuterna, den är så sorglig på slutet.

Är det någon av mina läsare som inte sett den än? I så fall tvingar jag er att göra det, för annars går ni seriöst miste om världens bästa film ;}



Outfit

Lite outfit-bilder från i tisdags innan jag åkte till Monika.



Linne- H&M
Halsband- fått av Cassandra

Nu ska jag kolla film, ciao!



Projekt Prinsessa

Jag är SÅ arg över en sak som hänt. Fattar mig inte på vissa människor, ahhh! Men det behöver vi inte ta upp här i bloggen.

Idag är det ju en röd dag, och allt är stängt. Finns alltså inte så mycket att göra, så det blir väl att vara hemma hela dagen. Snart skola, uue vill inte ens tänka på det..

Igår såg jag Projekt Prinsessa, den var faktiskt väldigt bra, trots att Disney stjärnorna Selena Gomez och Demi Lovato spelar i den. Har ni inte sett den, så gör det!




Internetshopping

Klickade hem lite kläder från H&M idag, tycker det är mycket roligare att shoppa "på riktigt" men att nätshoppa är ju inte helt fel det heller. Det negativa är ju att man inte provar kläderna direkt, sen blir man alltid besviken om det inte passar. Får se vilka av dessa jag behåller när de väl kommer.





Det ska komma v.2 :)



Shopping & fika

Vaknade sent idag, hopplös jag är.. Ska nästan bli lite skönt att skolan drar igång igen, pga att jag då måste gå upp, och gå och lägga mig som en normal människa. Har suttit och skrivit jättemånga inlägg till Eric bloggen nu, och nu är det dags för den här bloggen att få lite uppdatering.

Jag har så många bilder att visa er, allt från julavslutningen, min nya hårfärg, julafton, nyår, stan med Cassandra till filmkvällen igår. Vi börjar med stan igår då.

Mötte upp fina Cassandra igår vid halv 12, så gick vi runt i stan och kollade i affärer. Köpte linnet jag la upp bild på igår, och sen gick vi och fikade på chicoo och satt och pratade en massa. Vi har det alltid lika kul :)




Cassandra & jag.

På chicoo beställde jag min favvo, brownieglass!

Cassandra tog apelsindricka.

Nu ska jag städa, och kanske rensa garderoben om jag orkar? Men njae, tror nästan inte det.



En mycket trevlig kväll

Har haft en mycket trevlig kväll hemma hos Monika & Karolina! Kom hem vid halv 1, seent! Men tiden går fort när man har roligt, eller vad säger ni tjejer? ;) Lägger in många bilder imorgon, nu ska jag faktiskt sova. Sov ju trots allt bara 3,5 timme i natt, är typ förvånad över att jag fortfarande lever haha..


En liten bild från idag :) Dålig kvalité, ehm ja?

Btw, så blev jag grymt sugen på att shoppa nu när jag snackade med Ralle om shopping! Shopaholicen inom mig vill ut, nuuuuu! Haha..

Godnatt!



Filmkväll hos Monika

Snart ska jag hem på filmkväll till Monika :D Mysigt! Vi ska kolla film, äta gott och pyssla med våra systemkameror, båda har ju likadana så då kan man ju lära sig lite av varandra. Kommer säkert bli en jättebra kväll, ha det fint så hörs vi när jag kommer hem. ♥


Jag & Monika på Eric Saade konserten i somras. Sakna!



Leopard

Är rätt stolt över mig själv att jag lyckades gå upp klockan 10 idag! Efter bara 3,5 timmes sömn, var icke lätt alltså. Har haft en jättetrevlig förmiddag med Cassandra på stan, hon skulle börja jobba klockan 15 men vi hann både med fika & affärer. Måste säga att det nästan inte finns någon snyggt på mellandagsrean här i Hlm, besviken..

Men jag köpte i alla fall ett linne;




100 kr, från H&M



Är på väg till stan för att träffa bästavä...

img_6807 (MMS)

Är på väg till stan för att träffa bästavän :D vi ska gå runt och kolla på mellandagarean och fika. Hade btw en hemsk natt, blev så rädd så jag inte kunde somna sen Berättar mer sen. Puss!




Mitt nya jag

Efter att jag läst ut det är så logiskt alla fattar utom du så började jag på en ny bok nämligen mitt nya jag. Jag älskar att läsa när jag väl hittar en bra bok & när jag har tid, vilket är likamed 0 när det är skola så därför är det så skönt med lov, för då har man tid till allt.

Åter till boken, den är superbra! Skriven av Sophie Kinsella, ni vet hon som skriver Shopaholic böckerna, jag älskar hennes sätt att skriva.


Har typ 50 sidor kvar, vill helst läsa ut den idag ;)

Såhär står det på baksidan;
Tänk om du vaknade upp en morgon och hela ditt liv var perfekt..
Lexi vaknar upp på sjukhuset efter en bilolycka. Hon tror att året är 2004 och att hon är 25 år gammal med sneda tänder och ett katastrolfalt kärleksliv. Men egentligen är det år 2007. Hennes tänder är raka, hon är chef på avdelningen hon tidigare arbetade på- och hon är gift med en snygg miljonär. Vad har hon gjort för att få alla sina drömmar att gå i uppfyllelse?

När hon lär sig mer om sitt nya, perfekta liv, upptäcker hon mindre smickrande saker om sig själv. Som att alla hennes tidigare vänner hatar henne ich att hon har många hemligheter. Vad har hon råkat ut för? Kommer hon någonsin komma ihåg vad hon gjort? Och vad kommer att hända om hon verkligen gör det?

Mitt tips till er: LÄS DEN :)



Jag har haft mycket att göra idag

Oj, så dålig uppdatering det har varit idag! Men jag har haft rätt fullt upp. Drog till gymmet vid halv 5 och körde en intensiv timme där. Höll på att dö lite på löpbandet haha, men jag klarade det. Sen körde jag även på några maskiner för benen, armarna och så. Jobbigt med kul! Skulle dock varit roligare att träna med någon.

Nu ikväll har jag och mammi börjat planera lite inför min 18-års dag. Tror jag kommit på lite nu, blir nog trevligt om det blir som jag tänkt! Men mer om det senare, det är ju trots allt 54 dagar kvar!

Imorgon väntar en kul dag men även mer om detta senare. Ska visa er lite bilder från nyår först hade jag tänkt.


Skulle inte tacka nej till att ta flyget ner till Cypern en dag, neej! Sakna värmen, sakna medelhavet :(



Next; gymmet!

Varför går jag alltid och lägger mig så sent? Klockan blir alltid halv 4, det är helt sjukt. Smsade med Alexander till klockan 3.15 och vi gjorde upp en deal! Från och med idag ska båda gå och lägga oss mycket tidigare än halv 4. Önska oss lycka till ;)

Idag blir det gymmet! Det var ju stängt när jag tog mig dit igår, så idag ska jag dit och träna med ipoden i högsta hugg. Ska bli skönt att träna lite.


Hittade ett rätt smart sätt att ha ipoden på gymmet utan att den är i vägen :D



Nyårslöften

Klurade lite på mina nyårslöften igår och kom fram till några, nämligen de här;

* Träna mer (gym, promenader & zumba!)
* Sova mer när det är skola!
* Organisera min tid bättre
* Bli mer ordningsam
* Ta vara på varje dag
* Hinna mer att uppdatera både den här bloggen + Eric Saade bloggen mer när det är skola

Det låter väl som mål man borde klara av? Jag tycker det är viktigt att man sätter upp realistiska mål, som man faktiskt har en chans att klara. :)


En liiiten Caroline ja, haha snyggt att mitt hår står upp med ;)



JAHA..

Åh så sur jag blev idag! Kom äntligen fram till gymmet efter att ha letat upp minja träningskläder och allt och gissa vad? DET VAR STÄNGT. Då blir man ju bara såååå arg! Ville så gärna träna idag :(

Aja det var bara att gå därifrån, istället bjöd min bror mig och mammi på pizza, haha vilken vändning va? Gott var det i alla fall! Kvällen blir lugn, finns ju INGET att göra. Boooring.


En liten bild från nyår.



Gymmet

Usch vilken tråkig söndag! Jag vill hitta på något.. Blir att sticka till gymmet snart och inviga mitt gymkort! Dock ska jag träna själv eftersom Maja inte är här vilket är mycket tråkigt. Det är så mycket roligare att träna med någon.

Första gången jag tränar själv, överlever jag? Mjo, det hoppas jag haha! Börjar nog med löpbandet i 15 min, sen spinning och sen lite maskiner. Nu ska det tränas ;)


Började dagen med en god frukost, det är ju trots allt söndag.

Nu ska jag packa träningsväskan, puss!



HAPPY NEW YEAR

GOTT NYTT ÅR FINA LÄSARE! :D

Nu är det 2012 och då ska det drickas någon god drink, skålas, hälsa in det nya året och kolla på raketer på torget, för att sen dra vidare till Harry´s och dansa loss med Maja giiiirl.

Ha en toppen nyår!! :D




Januari 2010

Ska göra en årsresumé som de flesta andra bloggar gjort. I år kör jag så som Kenza, att den första varje månad visar jag då upp bilder från precis 1 år sedan. Det blir för mycket på en gång annars.


Firade in det nya året tillsammans med Semir!

Tog lite egopics.

Hade mysiga filmkvällar med bästavän :D

Shoppade en hel del! Mellandagsrea wiho.

Fikade med fina vänner på Chicco.

Hejjade på Rabih i Let´s Dance.

Skaffade en ny design till bloggen.

Skolan började igen, vilket betydde en massa plugg. Här hade vi nk lektion.

Var på stan med Maja och shoppade lite mer.

Ja, annars så hände det väl inte så mycket mer i januari. Det brukar vara en rätt så tråkig månad i allmänhet.



Hallå 2011!

Igår slog jag nog mitt gå-och-lägga-mig-sent rekord. Jag somnade inte förens klockan 6(!!) Gick och la mig vid tjugo i 5 men sen kunde jag inte alls somna, hatar det!

Min nyår var i alla fall awesome! Jag berättar allt lite senare idag men lärde i alla fall känna en grymt snäll tjej och hade en mycket trevlig kväll :)

Idag är jag så sjukt seg, ni vet hur det är dagen efter nyår. Så idag ska jag:

♥ Blogga
♥ Äta
♥ Spela Wii
♥ Läsa
♥ Kolla film
♥ Kolla på TV (Mamma mia och fångarna på fortet)
♥ Kolla igenom bilderna från igår

Låter det bra? Mjo det tycker jag!


Åh kolla så fina fyrverkerier det var i bla. Sydney igår! Någongång i livet ska jag fira nyår i en storstad, där hela himlen är upplyst av raketer. Någongång..