slide show

23.15

Livet med beslutsångest.. När man inte kan bestämma sig för vilka solkrämer man ska köpa. Hawaiian tropic oil utan solfaktor? 2 i solfaktor? 4? 6? 8? 15? Fattar ni så många val?! 
Som ni kanske ser fick jag sjukt mycket färg idag, happy. 
När vi kom hem från maxi så stod det här sötisen på området, dessa kramar ❤️️ herregud, det absolut bästa jag vet. När vi kommit hem ska vi åka till Skånes djurpark 😘



Q/A

Hihi din mamma kanske smygläser din blogg utan att du vet om det.
Svar: haha nej det gör hon inte! Jag vet att hon inte läser min blogg. 

Kommer du blogga från Grekland?
Svar: jag kommer försöka att mobilblogga varje dag fast tyvärr blir det ju bara mobilbilder då men det får duga!

Ska du ha med dig datorn? Snälla blogga från Grekland. 
Svar: nej datorn stannar hemma. Vill inte lägga ner tid på semestern med att sitta framför datorn. Men mobilen hänger med och jag är en flitig fotograf så mobilbloggning blir det! Sen kommer alla bilder från kameran när jag är hemma igen. 



Åhus

Nu har jag tid att blogga lite. 

Var som sagt först i Kristianstad för att mamma skulle gå på fotvård men det hade blivit fel med tiderna så vi åkte till Åhus och solade. Det var rätt skönt men samtidigt riktigt jobbigt, blåser liksom ingenting och man kan inte gömma sig under någon parasoll och så är det inga vågor :( + en massa fjortistjejer som leker. Yngsjö är så mycket bättre! 
Pallade bara 2 timmar sen åkte vi hem. 

Nu har jag nyss varit på massage. Gjorde ont som fan!! Mest när hon masserade ryggen precis nere vid rumpan, ahhh ville bara försvinna hah. Men det sägs ju att bra massage ska göra riktigt ont. Alla läkare, massörer osv säger att jag är onormalt spänd i rygg, axlar, nacke osv. Försöker slappna av men det går aldrig riktigt. 

Snart ska jag göra lite ärenden. Hämta paket och lämna paket och handla lite saker inför resan. 
Jag åker faktiskt snart!! Ska bli så sjukt underbart. Här ser ni lite av kläderna jag ska ha med mig. 



Dagen

Hej på er!

Kristianstad för att äta toast. 
Skulle vänta medan mamma fick fotvård men vi hade bokat fel datum tydligen. 
Åhus för att sola. 
Hem.
Nu: massage 
Fått lite färg innan Grekland vilket ju är toppen! Är dock rätt bränd nu för jag glömde all solskydd hemma, ajdå Carro. 



Bootcut

Ett av mina absolut bästa köp på sistone! Bootcut byxor och de är verkligen världens skönaste och så grymt snygga! Ni hittar de på nelly.com



Michael Kors

Nytt iphoneskal från Michael Kors, älskar färgen.



Tangle teezer

Idag köpte jag den omtalade borsten tangle teezer. Har läst så många recensioner och alla verkligen hyllar den! Påstår att det är någon sorts mirakelborste och att de aldrig vill använda en vanlig borste igen efter att ha använt tangeln. Jag provade borsta håret när det var torrt men än är jag inte övertygad, förstår inte vad alla hypar om men ska ge den en chans när jag borstar ut mitt hår efter tvätt, den ska ju tydligen vara superbra.



Beachfotboll 2015

Här kommer ett gäng bilder från Åhus igår! Eftersom att Josefins bror spelar i HIF såg vi deras matcher och sen kollade vi även på IFK och Hunkar som Brunkar ville jag också se för att Wille och Otto spelar där. Sen blev det strandhäng med båda lagen.
 
Rolig dag med mycket skratt, god mat och fint väder.
Hunkar som brunkar
Wille, så grym på fotboll!
Bästa Josse!
Jag bjöd Josefin på middag på strandrestaurangen. Vi åt pommes och så en varsin pizza, jag tog pizza med gyros.
❤️️



Eyebrowns


Ful bild men skit i det, ville bara visa upp mina ögonbryn. Är sååå nöjd! Jag vaxar, noppar och färgar de på quatesh i Hässleholm och blir lika nöjd varje gång. För 1 år sedan sa jag att jag aldrig ska noppa ögonbrynen, hade aldrig gjort det för jag har ju lugg så det syns ändå inte men nu kan jag inte tänka mig att inte noppa! Wow, det är så snyggt :) ont som satan gör det dock. 



Botox

Hej på er!

Igår var jag helt slut när jag kom hem. Brände mig rejält i ansiktet också. Vädret hade ju visat att det skulle regna så jag hade på mig jeans och en svart tjocktröja men i Åhus var det så jävla varmt??? Det var inte kul att vara helt svartklädd. Lite färg på ansiktet skadar dock inte innan Grekland :)

Nu har jag nyss varit och tagit botox i käken, ajaj. Ska kanske till wookhouse och äta nu och sen ska jag bara ta det lugnt. Hade varit kul med beachfotboll idag igen men jag känner att jag inte orkar det. 
Ni ska få bilder och sånt från igår senare idag. 



Beachfotboll 2k15

Imorgon (idag, klockan är efter 12) ska jag till Åhus med Josefin. Det är beachfotboll och jag känner många som spelar i både HIF och IFK så det ska bli kul att kolla på några matcher!

Förra året var beachfotbollen sjukt rolig, en av de roligaste dagarna på hela sommarlovet men då sken solen och det var riktigt fint väder. Imorgon ser det ut att bli regn vilket suger.. Kan man ha på sig Hunter på stranden?? Vill inte ha blöta fötter nu innan Grekland.. 

Vi åker redan 9.20, Josefin och hennes mamma ska hämta mig. Josefins bror spelar i HIF, kommer bli nice att kolla på. Vi stannar nog till klockan 17 eller 18 så det blir många timmar. Tar med mig kameran! 
Ha en fin dag! Och håll tummarna på att vi får lite sol :)

Snart dags att sova, ska bara packa strandväskan. Ha det! 



New in

Efter att jag hade skrivit inlägget så åkte vi till Kristianstad en gång till för att jag ville prova en sån där kjol.. Tyvärr passade den inte, Elin ser ju georgeus ut i sin men sen är hon ju perfekt smal också. 

Det blev dock en klänning för min del, 349 kr på bikbok. Sved i plånboken! Men jag är sååå nöjd, den är så otroligt fin. Ganska kort dock men det fanns bara 1 kvar och det var storlek xs så jag fick ta den. 


Visst är den fin? Den ska lätt med till Grekland! Kommer bli super till brunbrända ben. 



God morgon lördag

Hej på er!

Idag är jag uppe tidigt. Igår blev jag helt plötsligt väldigt sugen på McDonalds frukosttoast. Som jag har nämnt innan så brukar jag oftast få det jag vill på ett eller annat sätt så övertalade mamma att vi skulle åka till Kristianstad och äta där nu på morgonen. Sagt och gjort, yey jag är king på att övertala 😏
Gott!!
Nu har jag nyss varit och noppat och färgat mina ögonbryn, blev så fint!

Nu ska jag till h&m en runda, kolla efter en kjol som Elin har som är såå fin! Vill så gärna ha den jag också. Fast hon är ju så smal och vacker så allt passar henne. Själv hade man säkert liknat en elefant i den 😅




Q/A

Två frågor från ask som jag tänkte svara på. 

Ditt rum ser ut att tillhöra en från högstadiet 
Svar: hahah, åh herregud. Om du läser texten så har jag skrivit att jag inte inrett mitt rum sen jag gick typ i 3an så det är ju inte så konstigt :) men nu ska hela mitt rum bli till en walk in closet så bättre blir det ju inte ☺️

Läser din mamma din blogg?
Svar: nej det gör hon inte, skönt tycker jag. Men hon vet såklart att jag bloggar osv. 



En dag på stan

Två bilder från stan idag. 

Ikväll skulle jag egentligen på fest i hembygdsparken men jag känner att jag inte orkar, har migrän och är trött. Och vill verkligen inte bli sjuk innan Grekland så bäst att stanna hemma. 



New in

Nya skor. Detta är mina absoluta favoritskor och jag kan verkligen tänka mig att använda de hela livet. Just nu har jag ett likadant par som jag använder men de går snart till historian för de är riktigt slitna. Har två helt nya par nu i alla fall vilket är toppen. 

Runt 750 kr från Brandos. 



Skohylla

Första steget i min walk in closet är fixat! Jag tänkte först slänga denna hylla men sen kom jag på den brillorna idéen att det faktiskt kan vara en skohylla, perfekt för det ju! Sagt och gjort. Dock fick inte alla mina skor plats men 10 par fick i alla fall plats och det är alltid något. 
Mina 5 par air Max får stå där, Rose run och ett annat par Nike och så 3 par från Vagabond. Nöjd :)



Träffa bästis❤️️❤️️❤️️❤️️

Jag kan inte förstå det!! Idag ska jag äntligen få träffa min bästa vän igen! Det har gått 2 år sedan vi träffades sist och jag har verkligen saknat ihjäl mig. Cassandra bor ju i Uppsala så vi har inte möjligheten att ses ofta. 

Klockan 19 ska vi till Cats och äta middag och prata, prata, prata. Herregud vad jag har saknat dig älskling!!!!!❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️





Fyfan vad dåliga betyg

Jag fick en fråga på ask för flera månader sedan om jag kan visa mina betyg från 9an. 

De har varit spårlöst försvunna men igår hittade mamma de. Jag fick en liten chock när jag såg de. Hur kunde mina betyg vara så dåliga?????
G i svenska? G i geografi, religion och samhälle? Alltså VA?! 

Nu är detta inte slutbetyg utan terminsbetyg i 9an och jag vet att jag höjde mig i vissa ämnen men ändå..

Detta bebisar bara att allt är möjligt om man bara vill. Första dagen på gymnasiet bestämde jag mig för att satsa allt i skolan och satsa på så många MVG som möjligt. Målet var först alla 29 MVG men jag insåg rätt snabbt att det är i princip omöjligt men jag landade på 21 av 29 MVG och det är det jag är mest stolt över att jag uppått i mitt liv hittills. Mina betyg blev grymma! Så alla kan, bara man vill. 

Till er som ska börja gymnasiet i höst, satsa! Ni kommer inte ångra er. 



New in

Igår var mitt shoppingmål att hitta korta toppar, croptop heter det kanske (?), nåja de är mycket populära just nu och passar såå bra under kimono för då måste det vara något enfärgat. 

Blev överlycklig när jag hittade dessa 3 på Cubus, 99 kr styck and I love them! Blev därför en vit, grå och svart. 


Btw har jag inte fått en enda fråga på ask idag??? Det är nog första gången på 3 år som det händer. Var har alla ni tagit vägen som brukade fråga mig på ask? Va va va :(



Inflammation i fotleden

Ni som följt bloggen sen januari vet att jag ramlade nerför trappan och stukade foten rejält. Jag röntgade den direkt men röntgen visade inget. Men nu har det gått flera månader och foten är verkligen inte bra än vilket såklart gör mig orolig. Jag har riktigt, riktigt ont fortfarande. Jag röntgade igen, denna gången magnetröntgen vilket är den bästa röntgen och den visade såklart felet. 

Fick hem ett papper för någon vecka sedan där det stod att min fotled är inflammerad. Det var ju verkligen inte det svaret jag ville ha, jag visste att det var något :( jag ska ta tabletter som tex voltaren 3 gånger om dagen i 1 vecka och linda om foten hårt med bandage. Har varit superdålig på det sen jag fick svaret men från och med idag ska jag sköta om den. 

När kommer inflammationen går över? Kommer min fot någonsin att bli bra? Det är frågor jag inte fått svar på från läkaren.. Någon som vet??
Åh vad jag ångrar att jag gick till jobbet den dagen..



Nova Lund

Jag är heeeelt slut. När jag kom hem tog jag tag i mitt rum lite, fortsatte att rensa ut. I princip allt åker rakt ner i soporna och en del ger jag bort. 

Hade en jättebra dag på Nova Lund i alla fall! God mat och bra shopping. Och såklart bästa sällskapet, jag har alltid så himla kul med min mamma. Vi åkte till Kristianstad efter Lund, bara för att de inte hade min storlek i Lund. Hur fantastisk mamma?!






Så nöjd

Waah, är så nöjd med min shopping idag! Vill ni se den?:)
köpte bla denna otroligt snygga tröja!! 



Kosta Boda

Har köpt såå fina glas! De är från Kosta Boda och jag bara älskar typ allt därifrån. Priset var bara 149 kr och det är ju hur bra som helst?
Favoriten är den med läpparna.



Nova Lund

Idag ska jag till Nova Lund, mitt favoritshoppingcenter här i Sverige. Har inte varit där på sjukt länge och maten är så god så jag orkar inte 😍 inte för att jag har speciellt mycket pengar att röra mig med, sparar ju till Grekland och Polen men ändå. 



Min midsommar

Här kommer ett gäng bilder från min midsommar. Vädret sög vilket var riktigt tråkigt men det blev en mycket trevlig midsommar ändå! Vi grillade och åt supergott, finns ju verkligen inget godare än grillat.
GOOOTTTTTTT!!!!
Finns det något godare, seriöst??????
Sötis mamma!
Midsommaroutfit
Söta ungar!!
Söööötis
Oh my, så mycket gott.
 



Walk in closet

Hej på er!

Har fortfarande grymt ont i huvudet, usch. Men idag har jag börjat ta tag i mitt rum. Jag ska äntligen få göra om mitt rum till en walk in closet!! Åh vad jag längtar. Det enda som måste fixas nu är pengar och sen kör jag igång. Rummet måste stå tomt i alla fall så sängen och alla möbler ska bort (förutom byrån kanske). 

Här är några före bilder på mitt rum, folk har velat se det så here you go. Jag är aldrig på mitt rum, det enda jag gör där är sover och väljer ut kläder från garderoben. 
Kaos, kaos, kaos!! Kläder överallt, saker överallt. Panik. Och barnsligt som fan. Har inte inrett sen jag var typ 5? 

Men nuuuuu ska här bli fint :)) 



Ändrade planer

Idag blev det inget Lund för jag vaknade med en sån hemsk migrän att jag inte kunde lyfta huvudet från kudden. När migränen stoppar mig från mina planer, då börjar det bli riktigt illa.

Skitmorgon, skitdag och skitmigrän. 

Två bilder från igår, hjärtis❤️️



Hemskaste dagen i mitt liv

Hej på er!
 
Förlåt för frånvaron här. Tur att jag hann tidsinställa några inlägg igår på morgonen i alla fall. Igår hade jag en av de hemskaste dagarna i hela mitt liv och jag hade mer än gärna raderat den dagen ur minnet för alltid. Som ni vet har jag migrän varje dag men ibland händer det, kanske sådär 5 gånger hittills i mitt liv, att jag har så ont så jag vill bokstavligen bara dö. Det är en sådan smärta som inte går att beskriva. Jag hade ont från morgonen och jag tog så mycket medicin under dagen men INGENTING hjälpte, inte ens en liten ynka procent. Jag låg och grät och skrek om vartannat och det blev bara värre och värre. Under kvällen ville mamma verkligen ringa 112 efter en ambulans men jag fick ju inte hjälp på sjukhuset sist jag hade sådan här hemsk migrän så jag tyckte inte det var lönt. Det går inte att beskriva med ord vilken smärta jag hade. På kvällen blev smärtan verkligen onormal, det strålade ner till ögonen och jag kunde inte ens hålla ögonen öppna. Höger öga gjorde så ont så jag trodde jag skulle svimma och spy samtidigt. Försökte lägga mig ner i ett mörkt rum men jag kunde inte ligga för smärtan var så enorm. Det är inte ens lönt att jag försöker skriva hur ont det gjorde för det går inte att förklara med ord. Jag trodde jag haft supermigrän innan men sådan migrän jag hade igår har jag aldrig upplevt under alla dessa år. Mamma la sig ner bredvid mig med en sådan här kylsak man lägger i kylskåpet för att sedan ha med sig i frysväska eller liknande (vet inte vad det heter??), kylan mot mitt huvud bedövade smärtan med någon ynka procent och framåt småtimmarna tog sömnen över och jag lyckades till slut somna. Jag önskar inte ens min värsta fiende en sån smärta. Varför just jag? Varför inte någon människa som verkligen förtjänar allt ont i världen? Vad har jag gjort för fel?
 
Idag vaknade jag med migrän men långt ifrån så illa som det var igår. Så idag har Jack varit här, vi har lekt och busat, så mysigt. Ikväll har jag tagit det lugnt, läst ut min bok som var såå bra!
 
Imorgon ska jag kanske åka till Nova Lund, inte helt säkert än dock.
 
God natt♥
 



Kimono

Jag såg denna blåa korta kimono i H&Ms katalog och blev helt kär! Klickade mig in på hemsidan och den var såklart slutsåld, panik! Tog mig till stan och där fanns några kvar, åh den lyckan. Fanns dock bara XS och M kvar och eftersom att de är rätt stora i storleken hade jag behövt S men det fick bli en M.
 
99 kr styck, den blåa är min absoluta favorit! Den är såå fin.
 



Pattern

Gårdagens detaljer



Q / A

Här kommer svar på några frågor jag fått på ask. Eftersom att de har med bloggen att göra så väljer jag att svara på de här.
 
Hur många par shorts har du? Kan du göra ett blogginlägg och visa?
Svar: Jag har 3 par jeansshorts och typ 4-5 par andra? Kan absolut visa.
 
Jag brukar också gå ner ett par kilo när jag är sjuk, lite konstigt för man ligger ju bara i sängen hela tiden. Fast man har ju ingen större aptit så det är väl därför. Glad midsommar förresten!
Svar: Ja det är väl så för nu har jag gått upp typ 1,5 av de igen :( Tack detsamma!
 
Läste gamla inlägg på din blogg och hittade ett där du hade bakat kladdkaka som ser så jäkla god ut! Har du receptet kvar?? Kan du i så fall vara snäll och skriva upp det i bloggen?

Svar: Hehe, visst såg den god ut! Dock kan jag tyvärr inte alls minnas något recept och frågade mamma också och hon har inte heller någon aning om vart vi fick det ifrån :(
 
Jag hade aldrig vågat visa mig bland folk i en kort magtröja. Jag är typ i din storlek men nej nej nej, skulle aldrig klara av det och det är ju jobigt att känna att man inte kan ha på sig vad som helst. Hur får man nog med självförtroende till det?
Svar: Varför hade du inte vågat det? Jag tar på mig kläder jag känner mig bekvän och snygg i och att det är ett lite kortare linne, magtröja som du kallar det, har absolut ingen betydelse. Varför skulle man inte kunna visa lite av magen bara för att man inte är supersmal? Jag lovar, ingen annan bryr sig om det förutom du själv. Jag är dock väldigt noga med att inte ta på mig för korta tex shorts eller kjolar för det känner jag mig inte bekväm i men ett par högmidjade shorts och en magtröja är liksom inga problem alls. Sluta bry dig om så mycket om vad andra tycker och klä dig i det DU tycker är snyggt :)
 
 



Härlig kväll

Hej på er!

Kom nyss hem efter en mycket trevlig midsommar. Så gott med grillat!

Har bilder från kameran men de visar jag imorgon. Måste nämligen sova för jag mår himla dåligt när jag går och lägger mig sent. 

Hoppas ni också haft en bra midsommar 🌸

Hade på mig Nike air Max, linne från Polen och kimono från h&m. 



Glad midsommar 🌸

Glad midsommar på er fina läsare!

Här öser regnet ner, perfekt väder ju.. Men vad ska man säga, typisk sommar i Sverige? Fattar inte när folk säger att Sverige är så underbart på sommaren, vad är underbart? Regnet?? 

Jag ska i alla fall till Bjärnum och grilla, på samma ställe som jag var förra året. Årets första grill, kommer bli så gott!!
Bild från förra midsommar, då regnade det i alla fall inte. 

Vad ska ni göra idag? 



Robins student <3

Här kommer lite bilder från Robins student i fredags. Finfina vän. Stort grattis till studenten kompis! Blev så stolt när jag såg honom i studentmössan :) Studenten var mycket trevlig, mycket skratt och prat. Vädret var verkligen perfekt den dagen, kunde inte ha varit bättre.
Taggad inför student. Tanken var att mitt hår skulle vara lockigt men det gick ju lite sådär med den saken haha, jag kan inte använda hårspray så tyvärr håller inte mina lockar mer än några timmar.
Maten
Sötis
Robinek
Vännen min♥
Grattiiiiiis!
Erkänn, söta?
Vattenmelon = glad Carolina
Dessert
Boys boys boys
Här satt vi och hade det mysigt.
 
Har mobilbilder också men de kommer en annan dag :)



Shopping och mat

Hej på er!

Idag har jag mått lite bättre och jag kände mig väldigt trött på att bara ligga inne. Så idag har jag varit med mamma och ätit på cats och så har vi varit på stan och shoppat lite. Jag köpte två typ korta kimonos eller vad man ska kalla det. Den blåa är ju den snyggaste jag någonsin sett!

Ni ska få se bättre bilder sen. 

Visst är den snygg?? 

När jag kom hem provade jag en sak jag hade sett på ask, choklad i botten och 5 marshmallows och så in i ugnen så att allt smälter. Alltså det var 😍😍😍

Men nu mår jag rätt illa 😅 jag mår så mycket bättre när jag inte äter så mycket choklad.. Jag har tydligen gått ner 3 kilo, woho <333 men efter denna dagen har jag fan säkert gått upp de igen. 



10 sanningar om mig

10 sanningar om mig. 

1. Jag hatar att ha uppsatt hår bland folk men så fort jag kommer hem så är det första jag gör att sätta upp håret. 

2. Jag hade velat heta Isabella. 

3. Jag har bara varit kär 1 gång i hela mitt liv. 

4. Medelhavet är den plats jag trivs allra bäst på. 

5. Jag känner mig inte som 22, jag känner mig mycket yngre. 

6. Jag trivs jättebra med att bo hemma och tänker inte flytta hemifrån på några år. 

7. Har 4 lifegoals och det är: jobba på min drömskola, gifta mig, köpa en Audi och bo i huset vid bowlinghallen. 

8. Jag är otroligt rädd att gå ute i mörker själv. 

9. Är det sommar och jag inte är brun så får jag ångest på riktigt. 

10. Jag är faktiskt väldigt duktig på att spara pengar, även om folk inte tror det om mig. 



Sjuk af

Hej på er!
 
Idag har jag verkligen mått hur dåligt som helst och jag mår fortfarande skit, därav ingen uppdatering på bloggen. Min hals var ju så mycket bättre igår, hade inte ens ont längre men igårkväll och i natt fick jag så äckligt ont i halsen igen! Har såå ont nu :( Och så mår jag riktigt illa och har en härlig migrän på det.
 
Har sovit i princip hela dagen. På fredag är det ju midsommar och jag vill verkligen må bra tills dess så jag ska fortsätta att vila även imorgon. Härlig start på sommarlovet.. Jag är sjuk så ofta nu?! Var sjuk den 30 april senast och det är ju inte alls längesen?
 
Och så ösregnar det, Sveriges sommar hejhej <3
Bild från förra årets midsommar hehe.



Svar på frågestunden om Grekland

Hur lång tid tog det för dig att spara alla pengar du ska ha med dig till Grekland?
Svar: Jag har sparat sen september ungefär, varje månad har jag även betalat lite på resan, hela skulle vara betald till den 25 maj. Så ungefär i 8 månader.
 
Ska du slösa mycket fickpengar i Grekland eller prioriterar du Polen när det gäller shoppingen?
Svar: Jag ska ha med mig 2000 kr i fickpengar till Grekland och 11 000 kr till Polen. I Grekland kommer inte finnas speciellt mycket shopping eftersom vi ska till en liten fiskeby. Så alltså Polen.
 
Var i Grekland ska du?
Svar: Makrigialos!
 
Vem åker du med?
Svar: Mamma.
 
Hur länge ska ni stanna?
Svar: 1 vecka.
 
Vad ser du mest fram emot?
Svar: Att kunna koppla av till 100%! Att känna värme dygnet runt, att kunna bada och sola varje dag. Att ligga på stranden med en bra bok. Alla mysiga middagar ute, att känna av den där härliga grekiska atmosfären och självklart den goda vattenmelonen till frukost. :)
 
Är det en sol och badsemester?
Svar: Ja exakt!
 
Har ni några planerade utflykter?
Svar: Nej det har vi inte, jag och mamma vi är inte så mycket för det där med utflykter.
Har ni några fler frågor så är det inte för sent för att ställa de. Fyller på inlägget efterhand hade jag tänkt.



Frågestund Grekland

Frågestunden jag hade inför London var väldigt uppskattad och jag fick otroligt många frågor på ask som jag sedan besvarade här på bloggen.
 
Om cirka 2 veckor åker jag till Grekland och tänkte ha en frågestund inför den resan nu! Så har ni några frågor om Grekland, kan verkligen vara vad som helst så får ni gärna ställa de här bland kommentarerna eller på min ask.fm/carro93 så lovar jag att svara på alla.
 
Vad kostar resan?
Vad heter hotellet?
Vem ska jag åka med?
Vad ser jag mest fram emot?
Hur mycket pengar ska jag ha med mig?

Osv, osv. In och fråga!! :)
Hoppas verkligen ni ställer några frågor nu! För jag har sjukt tråkigt haha. 



Studentoutfit

Såhär såg jag ut på Robins student i fredags!
Tröja från Hollister, skor från Scorett, väska från Marc by Marc Jacobs och smycken från Thomas Sabo.



Åhus strand

Här kommer fler bilder från Åhus! Vart tog sommaren vägen? 2 varma dagar och nu är det helt plötsligt, typ inte sommar längre??? Skärpning Sverige!
Bruuuuuun är hon!
Jag är så glad över att vara blond igen!! Det är den färgen jag trivs i trots allt.
Sen satte vi oss på en restaurang för att äta, hur mys?!
Hannah
Sommartider, hejhej!
Violetta, haha jävla cooling!
Jag och mamma delade på en pizza med gyros, den var god! Tur vi delade för jag orkar aldrig en hel.
Hannahs pizza såg också god ut.
 
Det var alla bilderna från kameran :) Har en del från mobilen också.
 
Tycker ni det är kul att se såna här vardagsbilder?



Botox

Hej på er!

Jag överlevde botoxen! Allt gick bra. Neurologen var otroligt skicklig, verkligen. Jag fick sammanlagt mellan 30-35 sprutor, vet inte exakt. I pannan, mellan ögonbrynen, tinningarna, nacken, skuldrorna osv. Vet inte riktigt man vad ska kalla alla ställena..

Det gjorde oerhört ont tyvärr. Det är ju sprutor man får på ställen som egentligen inte är till för sprutor. Hur nice är det att få en spruta i huvudet liksom? På vissa ställen hörde jag hur sprutan gick in mellan brosket och hur botoxen sprutades in, där var jag faktiskt nära på att både spy och svimma, fyfan vad äckligt!

Nu har jag ont överallt och små bulor/blod på flera ställen. Har blod i håret, Fresh 😅 

Han sa i alla fall att jag var jätteduktig. Höll mig borta från gråten men när jag kom ut i väntrummet och kramade om mamma så kom tårarna. 

Jag är i alla fall glad att det är över och nästa behandling blir om 3 månader. Jag hoppas innerligt att botoxen hjälper något nu! Det är liksom mitt sista hopp, annars vet jag verkligen inte vad jag gör. Snälla, skänk en tanke till mig och be om att det hjälper. Ingen anar vilken lycklig tjej jag hade blivit då. 
Helt röd och gråtfärdig. 

Jag är hemma själv till ikväll men känner verkligen inte för att hitta på något, mår rätt kasst nu! 



Nervös

Jag är så galet nervös inför imorgon!

Klockan 9 ska jag vara på sjukhuset i Kristianstad för att få botox. Vad jag vet kommer jag få 35 sprutor i tinning, käke, nacke osv och jag är så äckligt nervös att jag bara vill spy. 

Det hjälper ju inte heller att jag är supersjuk och verkligen inte känner för att få 35 sprutor imorgon. Pray for Carro </3
Bild från förra sommaren, brun man var :))



Be my icon

Det bästa med sommaren måste ju ändå vara alla härliga sommarkläder man kan ha på sig! Längtar såå till Grekland, där det kommer vara varmt året runt. Brukar tydligen vara runt 35 grader, yee. 
Min första sommaroutfit för i år. 



Ställ frågor

Ställ frågor på ask så är ni supergulliga!!!

Jag är så sjuk och har så tråkigt. 

ask.fm/carro93
Underhåll babes 😘
Såhär har jag spenderat hela dagen. 



Sjuk

Hej på er!

Fick en kommentar på bloggen om att personen trodde jag skulle blogga mer nu när jag är ledig och det ska jag absolut! Det lovar jag. 

Men jag har blivit sjuk så har varit så hängig hela dagen. Har cp ont i halsen, kan verkligen inte svälja och har inte druckit på hela dagen. Jag blev såklart sjuk efter Björket, som jag i princip alltid blir. Jag tror inte jag ska gå till Björket mer för det är aldrig värt det och finns ju inget värre än att vara sjuk. 
Ska sova snart och fortsätta vila imorgon. Här får ni en sjukt snygg bild på Eric! Hur snygg får man bli? 😍



En härlig sommardag

Här kommer lite bilder från dagen! Har mobilbilder också men de får komma upp imorgon. Vid 11.30 åkte vi mot Åhus. Jag hade med mig Hannah och mamma hade med sig Violetta. Det var såå molnigt hela vägen dit, jag ville typ gråta för vädret var så dåligt. Men när vi kom fram så sprack det verkligen upp och det fanns inte ett enda moln?? Lycka! 
 
Jag och Hannah åt pommes, glass, solade, doppade fötterna (svinkallt!), tog bilder på bryggan och hade det så kul. Jag smörjde inte in mig med något annat än olja utan solskyddsfaktor och ja jag vet att det inte är bra så ni behöver inte påpeka det men jag vill bli brun, såå.. Just nu är jag mer röd, första brännan för i år ju men det kommer övergå till brunt så småningom.
 
Vi avslutade dagen med att äta på restaurang med utsikt över havet. Mysigaste dagen på länge!
Steeek
Invigde min nya bikini från Odd Molly, så snygg!
Vattnet i Åhus har blivit jättefint?? Såg nästan ut som utomlands ju, synd bara att det är så himla kallt för annars hade jag lätt badat.
3 nyanser av blått
Bästa du!
Jag hade på mig kimono från Ivy Revel, shorts och linne från Polen, solbrillor från Gucci och flipflop från Tory Burch.
 
Fler bilder kommer sen!



2 favoriter

2 favoriter från denna helgen, jag har fina vänner ♥



Sol

Heej!

Nu är jag hemma. Är helt slut. Solen tar alltid död på mig, det är helt galet haha. 

Har i alla fall haft en supermysig dag med Hannah i Åhus. 

Har dock bränt mig som attans. 
Ajajaj

Har så mycket att blogga om och visa bilder! Kommer uppdatering snart :)



Stranden

Hej på er!

Jag befinner mig just nu i Åhus på stranden och har det helt underbart! 



Sommarfknlov

Sommarfknlooooooov på riktigt nu! ☀️
Trevlig avslutning. Jag hade på mig klänningen som ni ser på bilden. 

Jag har lite problem med mitt blodsocker just nu, det höjs hela tiden och jag fattar inte varför??? Så ska inte på utspringet tyvärr men sen träffa Robin hemma hos honom i alla fall ❤️️

Så ikväll blir det studentfirande hos Robiiiiin!



Avslutning, studentfirande och Björket

Idag har jag fullt upp! 

Först ska jag på skolavslutning på Väster, både på 9ornas och 7/8ornas. Måste säga hejdå till 9orna ju!! 

Sen ska jag kaaanske till Robins utspring och kanske kolla på studenterna när de åker flak?

Därefter är det Robins studentfest! I Tyringe klockan 18, ska bli superkul. 

Kvällen kommer att avslutas på Björket med ett stort härligt gäng. Åh vad vi ska dansa! 

Ser fram emot en rolig dag :)
Snart har du tagit studenten ;) graaaaattis❤️️❤️️❤️️❤️️



Restaurang

Idag blev det lite ändrade planer. Min mage blev lite bättre efter att ha drogat en massa tabletter men huvudet har varit kaos hela dagen, usch. 

Vi åkte i alla fall till Kristianstad och åt på steakhouse, det var godare där innan! Men helt okej. Sen gick vi till barbko för att äta efterrätt. 
Fläskfilé 

Jag beställde chokladpastej och det är verkligen foodporn 😍 så sjukligt gott så det går inte att beskriva! Den godaste efterrätten jag mågpnsin ätit. 

GOTT!



Ont

Hej på er!

Kvällen igår var hemsk, fick sån jävla mensvärk men ingen mens, hur konstigt som helst?! Däckade i alla fall i sängen men kunde inte somna pga smärtan så vaknade hela tiden ännu en natt.. Idag har det bara blivit värre, nu har jag mensvärk på riktigt. Kan inte ens sitta för det gör så ont :( suger att vara tjej. 

Skulle egentligen till Kristianstad idag och äta på stekhouse men det är ju bara att glömma när jag har såhär ont. Känner inte alls för att göra alla saker imorgon som är inplanerade, avslutning, utspring, student och Björket. 

Sjuk migrän har jag också. Kiropraktorn sa att jag kan ha mer ont några dagar nu och det fick jag verkligen. Tror jag ska sova ett tag, ha det! 
Bild från igår när vi åt på chicco. 



Studentmössa

Den andra presenten jag fick är en berlock från Thomas Sabo som föreställer studentmössa. Jag tog ju studenten för 3 år sedan men då fanns det inte sån här berlock och jag tycker den är riktigt vacker. Och studenten är faktiskt ett minne för livet, den roligaste dagen jag har varit med om i hela mitt liv.
 
Min mamma är expert på att köpa presenter, hon köper alltid saker jag verkligen tycker om. 
Visst är den fin?



Gynning design

Idag när jag var klar hos kiropraktorn så fick jag två avslutningspresenter av min fina mamma, hon är verkligen världens bästa! Två presenter för att jag klarat detta skolåret så bra, för att jag klarat alla tentor och för att jag är så grym. Hehe tack :')
 
Den ena presenten var det här underlägget från Gynning design som jag så gärna ville ha! Hur snyggt är det inte?! Carolina Gynning målar otroligt snygga tavlor ju.
Passar mycket fint i köket!



Kiropraktorn

Det gick bra hos kiropraktorn! Han var väldigt trevlig och professionell. Vi pratade först kring min migrän, hur länge jag haft den osv och att jag tror jag är väldigt spänd och att jag får otroligt ont i både nacke och axlar varje gång jag får ett migränanfall.
 
Sen kände han på mina knutor, både i ryggen och nacken. En knuta i ryggen är helt konstig och två knutor i nacken är helt fucked up, en sitter typ på fel håll och den andra vänder sig inte när den borde. Sen började han behandla en knuta i nacken men en pistol typ som man använder för att flytta på knutan innan den reagerar, lite läskigt. Och sen knäckte han till min rygg, ni vet när hela ryggen knakar till, det var bara så sjukt äckligt haha.
 
Han är tydligen en väldigt duktig kiropraktor och han sa att han har behandlat patienter med migrän förut. Ska dit några gånger nu och se om det hjälper något. Just nu känner jag mig ganska avslappnad i nacken, på ett konstigt sätt för jag är alltid spänd. Vi får väl se! Jag vågar varken tro eller hoppas.
 
 



Kiropraktorn

Nu ska jag till kiropraktorn. Aldrig varit där innan och besöket kostar närmare 500 kr so it bettet be good. 
Sjukt trött efter dagens sol :( när jag är utomlands däckar jag liksom kl 19 på kvällen för jag är helt slut och så får jag alltid feber av solen. 



Håret

Såhär ser mitt hår ut efter den senaste färgningen. Som ni kan se är det fortfarande lite orangea och gula toner kvar men det är så mycket bättre i alla fall!
 



Mys i parken

Mysig dag! Först träffade jag tre kompisar på stan så åt vi på Chicco, hur mysigt som helst! Sen drog jag och en av tjejerna till parken. Vi satt i solen, pratade och hade det mysigt.
 
Här kommer lite bilder.
 



Grattis storebror

Idag fyller min bästa storebror 30 år! Vart tog tiden vägen?! Han var nyss 15..

Grattis, jag älskar dig. 
De 2 killarna jag älskar mest ❤️️



Stan

Waah idag har jag sovit så sjukt dåligt! Det är varmt af och jag har svettats som en gris. Vaknade tusen gånger också, och kunde verkligen inte somna om, sjukt jobbigt! 

Nu är jag helt slut. Men ska ta mig upp för orkar inte sova så länge när det är så varmt. Ska ta bussen till stan lite senare för att träffa två kompisar. Vi ska fika på chicco. Och sen drar jag nog till parken med ena kompisen och bara chillar.
Bild från 1 år sedan. Vad snyggt hår jag hade då :( 



21.20

Fick en kommentar om jag inte kan blogga mer för personen är typ beroende av min blogg, hehe vad kul att höra, tack 😅

Vad ska jag blogga om då? :)

En sak jag kan skriva är att jag klarade danskan! Blev godkänd skrev han idag, så himla skönt och jag är så lättad. Nu kan jag verkligen ta sommarlov på riktigt. 

Har ni läst om 17 åriga Lisa som är spårlöst försvunnen? Så hemskt :( och en sån sjukt vacker tjej!! Hoppas verkligen hon blir funnen vid liv. 
Ni får en bild från exakt 1 år sedan. Då var det varmt och jag umgicks med lillen. 



22

Fy tusan vad varmt det är! Var på matchen, 9orna vann. 

Sen tog jag bussen hem, det kokade verkligen på bussen, såå varmt. 

Nu är jag hemma och idag händer absolut ingenting mer. Jag vill bara att mina kompisar ska få sommarlov och att mamma ska få semester för det är galet tråkigt att sitta hemma själv och göra ingenting. Längtar till fredag! 

Sola skulle man ju kunna göra men 
1. Jag gillar bara sola vid stranden
2. Det är cp jobbigt att sola i Sverige, tusen gånger bättre utomlands. 



Läkaren och fotboll

Nu är jag på väg till diabetesläkaren och sjuksköterskan. Riktigt segt och jag hatar det för han tjatar om att jag ska ta blodsocker hela tiden men sen gör jag bara det 1 gång om dagen, badass😅

Klockan 12.30 ska jag kolla på fotbollsmatch. Hoppas vädret spricker upp lite tills dess! 
Nu får en bild på mig i den nya hårfärgen sen när jag är sminkad och fixat lite senare idag. 



Mitt hår är räddat!

Min frisör idag gjorde underverk med mitt hår!! 

Jag är sååå glad. Det är fortfarande gult på vissa ställen för det går inte att få bort allt på en gång, förra frisören ställde verkligen till med katastrof på mitt hår. 
Kolla så fint det blev! Nu kan jag visa mig bland folk igen och slipper gråta över mitt förra detta morotshår. En del hår ramlade av dock men det får man ta. 

Går aldrig någonsin tillbaka till headwig igen, fyfan!! 1a avenyen är bäääst. 

Nu är jag tillbaka på det blonda spåret igen och härifrån kan det bara gå uppåt. 

Måste bara berätta att jag verkligen har världens bäst bror. När han fick höra i lördags att jag hade gråtit över mitt hår i flera timmar så sa han direkt, du får 1000 kr av mig till att färga om det. Alltså jag blir nästan gråtfärdig! Hur jävla underbar får man vara? Tack så mycket bror, jag älskar dig. 



2009 vs 2012

8 juni 2009
Spexfoto och 9an närmade sig sitt slut, himla skönt tyckte jag! 
8 juni 2012
Bästa dagen i hela mitt liv. Den lyckan. Tårar blandades med skratt. Det går inte att beskriva den känslan. Måste upplevas. 



Beslutsångest

Åh, jag och mamma kollar på resor inför sommaren 2016. Det där med resor är så sjukt svårt! Och vi är riktigt kräsna. Jag hade ju helst velat åka till Dubai, Maldiverna, Aruba eller Mexico där jag vet att stränderna är helt underbara men det har vi ju inte råd men så vi får nöja oss med något inom Europa.
 
Det absolut viktigaste är stranden, den måste vara fin! Helst kristallblått vatten och virkornig sand. Sen ska det gärna vara ett hotell som ligger precis vid stranden med havsutsikt. Maten ska vara god, det ska vara nära till centrum. Hotellet ska vara fräscht och fint, gärna nybyggt/nyrenoverat. OCH DET ÄR HELT OMÖJLIGT ATT HITTA?!
 
Jag är ju så sugen på Cypern igen. Men där är det Nissi Beach jag vill till och alla hotell ligger typ vid de fula stränderna?! Ska vi ta samma hotell som vi var på 2009? Det är dock en bit till Nissi Beach så man måste ta taxi dit i så fall, det blir dyrt??
 
Åh problem :(
Underbara Cypern och Nissi Beach, men kolla alghelvetet????
 
Sen gillar vi Ving mest.. Ska man ta samma hotell som förra gången??
 
Cypern?? Eller något annat? Alltså hjälp?!
 
Livet med beslutsångest.



New in from VS




Jag använder inte VS mists för jag får migrän av de men detta är body Wash, man häller alltså i några droppar i badkaren och så bildas doftande skum och det luktar helt underbart!! Köpte en flaska i London men den börjar ta slut så nu köpte jag 3 i Malmö. 370 kr för dessa! 



Jack

Snart kommer min favorit hit! Bilder från i fredags när vi lekte ❤️️






Victoria's secret emporia

Nu har äntligen Victoria's secret öppnat på emporia! Jag har fått höra av flera stycken att butiken är så liten och att det är så dåligt utbud, inga fina saker osv. Men jag tycker helt annorlunda! Den var inte alls speciellt liten och det fanns en hel del att välja mellan. 
Nöjd tjej! 



Hemskt hår

Igår var jag väldigt frånvarande här på bloggen, på grund av en anledning. 

Jag var ju hos frisören igår och hela förmiddagen/eftermiddagen när jag kom hem så grät jag och grät. Mitt hår är otroligt viktigt för mig. 

Jag ville ju färga mitt hår blont och jag visade en bild där jag var riktigt blond. Självklart förstår jag också att det inte går att färga det från brunt till blont direkt, detta är andra gången jag färgar. Men att resultatet skulle bli så som det blev hade jag aldrig förväntat mig. 

Mitt hår är orange, hela min lugg är orange och jag ser ut som en fucking morot. 

När mamma såg mig blev hon förskräckt, det är ännu fulare än vad det var innan. Jag vill inte visa mig bland folk innan jag har gjort något åt mitt hår. Jag har aldrig haft orange hår innan och då har jag ändå gått från att vara helt mörk till att bli riktigt blond. Hela min lugg är orange!!!! Och min bottenfärg har också blivit orange, så man ser alltså inte min mörka bottenfärg utan den färgen som skulle ljusas upp blev i någon äcklig orange färg. HEMSKT!!!!! Jag kan inte ens kolla mig i spegeln. 

Håret där bak är helt okej, jag hatar det med men man lägger inte märke till de oranga slingorna så mycket där för de blandas med allt det andra. Men luggen, ovanhåret och håret ut med sidorna är så jävla orange så jag vill börja gråta igen. Jag använde mig av folieslingor och luggen blektes sist och då satt inte färgen i alls länge, därför blev luggen så stor jävla katastrof. 

Jag ska gå till en annan frisör så snabbt som möjligt och jag hoppas innerligt att hon kan fixa mitt hår på något sätt, framför allt luggen!! Annars kommer denna sommaren suga så jävla hårt. 

Ja, nu vet ni varför jag har varit frånvarande. 

Bild får ni inte för bilden gör verkligen inte färgen rättvisa, på bild syns inte pigmenten, de orangea men i verkligheten. Aoooh shit. 



Att se fram emot

Sommaren innebär ofta roliga saker och här kommer lite som är planerat än så länge!

Tisdag - kolla på fotbollsmatch
Fredag - skolavslutning på Väster, vill önska 9orna en trevlig sommar och ett lycka till såklart! Sen blir det student hos Robin och på kvällen studentdisco på Björket med ett helt gäng. 
Lördag - grill hos Klaudia

Sen är det ju dags för midsommar, beachfotboll och så kommer Cassandra innan jag drar till Grekland! 



Frisören

Är hos frisören nu, spännande! Jag har verkligen ingen aning om hur det kommer att bli så vi får se helt enkelt. 





Frisören imorgon

Frisören ringde och sa att hon inte kan på måndag så jag ska dit imorgon istället! Ye, taggad. 

Ska försöka att inte klippa mig men ofta tvingar ju frisörerna mig till det :)) men ska i alla fall slinga håret! Och använda olaplex vilket jag har riktigt höga förväntningar på. Det sägs ju att håret inte alls känns slitet efter det som i vanliga fall efter en färgning. 
Målet är ju att bli blond igen! Vi får se hur det blir, kan ju inte bli värre än det är nu för min hårfärg är sjukt ful atm. 



SOMMARLOV!!!!!

Jag har nu skickat in sista tentan för denna termin! Och jag har nu sommarlov!!!!! Den känslan, obeskrivlig! Har haft ett riktigt tufft år. Migrän varje dag, de tuffaste tentorna jag haft under 3 års tid och så jobb. Och jag är så stolt över mig själv att jag klarat exakt alla tentor detta året. Det har verkligen varit blod, svett och tårar. 
Nu är jag ledig fram till den 21 augusti då jag har tentan i språkhistoria. Eller så struntar jag helt enkelt i den och har sommarlov till den 4 september istället, vi får se. 

Ser fram emot en rolig sommar! Med vänner, familj, sol, bad, resor och nya minnen. Summer 2k15, let's do this! 



Beauty

Världens vackraste kvinna enligt mig! Så perfekt.



Snart

1 uppgift kvar sen har jag sommarlov!! Sitter här med sprängande migrän men jag ska klara detta. Hörs när jag har SOMMARLOV. 
Såhär glad kommer jag känna mig då. 



En fredag

Hej på er!

Idag jobbar jag tyvärr inte, tråkigt att vara ledig för jag älskar att jobba. 

Sov till 11 och sen ringde mamma och sa att jag måste ta blodprov så åkte till sjukhuset för att fylla 8 rör med blod. Nu är jag med mamma på hennes lektion för hon hann inte skjutsa hem mig. 
Sjukt varmt idag! Snart är det sommar!! 



2

Jag har två mål i år. Två saker som tynger ner mig och som jag tänker på varje dag. Två saker som jag vet att jag kan klara om jag ger allt vad jag har och pluggar ihjäl mig. 

1. Tentan i språkhistoria. Den är omöjlig, jag har fått IG 2 gånger och det är den enda tenta jag inte klarar. Kommer aldrig klara den på egen hand, jag måste ha hjälp av någon. 

2. Körkortet. Inga kommentarer förutom att det ligger på hyllan just nu. 

Tror ni jag kan klara båda dessa saker innan året är slut? Jag är tveksam men ska verkligen försöka. 




En torsdag

Hej på er!

Idag har jag först jobbat och sen stressade jag halvt ihjäl mig för att hinna till skolan. Hann i alla fall i tid och redovisade min danska idag. Har varit så nervös, sov så dåligt i natt (gör jag alltid när jag är orolig inför något). Men redovisningen gick faktiskt toppen! Av det jag förstod som han sa så var det "Mange fint" och det låter ju positivt. Jag redovisade bara inför läraren, slapp göra det inför hela klassen eftersom jag var själv och inte i någon grupp. Jättesnällt av läraren! :)
Dagens frisyr, Fresh like uhh. 

Från Helsingborg åkte jag och mamma raka vägen till Kristianstad för att äta middag på restaurang med mammas gymnasieelever som tar studenten nästa vecka. Det var trevligt!

Tog tyvärr ingen bild på maten för jag var för hungrig.. Maten var dock ingen höjdare, vi åt på en Kinarestaurang i den nya gallerian men rekommenderar inte det stället, ingen av oss tyckte det var särskilt gott. 
Nu på kvällen var Jack här en liten stund, åh så mysigt det var.

Nu är jag helt död, ska bada och sen sooova. Vad händer imorgon? Inte en aning. 

1 uppgift kvar innan sommarlov.. Nu är det upp till mig när jag får sommarlov. 



Migrän

Hej på er!

Förlåt för kass uppdatering men snart är det sommarlov och då blir det så mycket bättre! Idag har jag jobbat och på jobbet fick jag sån sjuk migrän så ville bara gråta :( har så galet, äckligt ont så jag gick och la mig när jag kom hem och sov till 19.30. Fortfarande så ont. 

En annan sak som tynger ner mig är att jag har två skolsaker kvar. Imorgon ska jag redovisa min danska och jag är otroligt nervös!! Jag har inte jobbat i grupp utan enskilt pga min migrän så jag ska tydligen inte redovisa för hela klassen utan bara för läraren och han sa att jag måste uttala de danska orden korrekt, spyr av nervositet. För att han ska kunna godkänna mig så måste jag även välja en annan bok och planera en lektion utifrån den vilket betyder att jag inte får sommarlov imorgon som det var tänkt vilket i sin tur suger så hårt. 
Hade lockigt hår och min nya DW rem i skinn, köpte den igår och är så nöjd! 



Emporia

Hej på er!

Är på väg hem från emporia nu. Har köpt finfina saker så jag är väldigt nöjd. 


Sjukt god middag på Jensens 😍 och mozarella sticken är 😍😍😍



Grattis älskade barndomskompis

Idag fyller min barndomskompis Anja 22 år. Vi har så sjukt många minnen tillsammans! Från det att vi var 6 år gamla till det att vi var ungefär 15 år hängde vi i princip varje dag. Vi har gråtit tillsammans och skrattat tillsammans. Vi har bråkat så sjukt många gånger men alltid blivit kompisar efteråt. Vi kunde sitta i 12 timmar och leka med Barbie utan att tröttna. Vi lekte land och stad och lyssnade på musik inne på mitt rum. Vi lekte dunkgömme med alla på området och hade så jävla kul. 

Min mamma var som en extramamma till Anja. Anja var med oss överallt och hon var alltid med mig. Sen gled vi tyvärr ifrån varandra pga att hon har haft mycket problem men jag älskar fortfarande denna tjejen otroligt mycket. Sin allra första bästa kompis glömmer man aldrig. Tack för att jag fått lära känna dig. Än idag har vi kontakt men träffas mycket sällan. Jag saknar dig. 

Bebo ❤️️



4

Underbara minnen i 4 bilder. 



Fy tusan vad kul man haft det i sina dagar ☺️



Ask me

Underhåll gärna på ask! Får så sjukt mycket mindre frågor efter det där som ask gjorde att man måste ha ett konto för att fråga, tråkigt :( och jag älskar att få frågor! Är det många här inne som ställde frågor till mig utan att ha ett konto? Eller var har ni tagit vägen :( 

Skapa ett konto är ni gulliga och ställ massa frågor! Ask.fm/carro93





2morrow

Morgondagens planer ser ut som följande:
Jobba mellan 8-12
Skolan i Hbg mellan 13-13.15
Emporia 

Lyckades övertala mamma att åka till emporia 😍 jag är seriöst bäst på att få det jag vill. Äääälskar maten där, så himla god! Och så vill jag kolla in den nyöppnade Victoria Secret affären. 
Hoppas ni får en trevlig kväll! Jag ska inte plugga något utan snart blir det middag och sen halv åtta hos mig följt av revenge. Bra måndag! 



15 minuters skola

Nu har jag äntligen landat lite, är helt slut. 

Imorgon ska jag först jobba och sen ska jag till skolan i Helsingborg, i 15 minuter! Hur lönt känns det på en skala?! Men ska få vägledning så känns ju som om jag måste åka dit men sjukt onödig dag ju :)) 
Omg saknar mitt blonda hår :( inom 1 år borde jag kunna vara blond igen i alla fall! 



Lycka

Idag fick jag tillbaka svar från läraren och jag KLARADE TENTAN!!!! Började hoppa rundor och skrika av lycka. Efter 75 kommentarer och att jag fått tillbaka den 4 gånger är den äntligen avklarad, herregud vad bra det känns! Nu är det bara danskan kvar på torsdag sen har jag sommarlov!

Språkhistorian är nu den enda tentan jag inte klarat men den tar jag efter sommaren (har jag sagt i 2 år nu..). Nåja, är himla stolt över mig själv. Alla tentorna från höst och vårterminen är godkända, underbart! Många av mina vänner tar examen nu för deras utbildning är 3 år men själv har jag ju 1,5 år kvar. Duktig Caroline!