slide show

Polen day 5

Vi började dagen med att hälsa på mormor <3 åh vad jag önskar att hon levde.. på texten på gravstenen står det översatt: inför din godhet böjer även änglarna på huvuden. Låter jättekonstigt på svenska men med det menas i alla fall att mormor var one of a kind, jag var bara fem år när hon gick bort alldeles för tidigt så jag har inte jättemånga minnen kvar men mormor ska ha varit som en levande ängel. 
 
Ingen hade ett enda negativt ord att säga om henne, alla älskade min mormor. Min mamma har aldrig hört henne och morfar bråka, hur många kan säga det om sina föräldrar? Hon och mamma hade en oerhört nära relation, precis som jag och min mamma. Kan inte ens tänka mig hur oerhört tufft detta måste ha varit för min kära mamma att förlora sin mor och bästa kompis. I förgår hittade morfar bilder från mormors begravning och på en av bilderna står mamma och min bror och storgråter. Den smärtan i mammas ansikte var helt fruktansvärd att se, mitt hjärta gick i bitar. 
(null)
 
(null)
 
(null)
Vi fixade till vid gravstenen, köpte lyktor där det på ena står älskade mamma och på den andra älskade mormor <3 
 
Jag vet att mormor vakar över oss varje dag. Min ängel uppe i himlen, älskar dig. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Därefter åkte vi till Kaskada för shopping och sedan till Galaxy för fika. 
(null)
(null)
Älskar denna baddräkt från Guess! Tänkte ha den till ett par högmidjade byxor men dels var den väldigt urringad i ryggen och sen höll brösten på att ramla ut så det blev inget köp. En bild hann jag dock med 😉



13.22

Men hur varmt är det inte?! Så jäkla jobbigt, jag hatar denna värme när jag bara är hemma och svettas. Säkert superskönt om man bor i hus men annars? Nej tack :-) 
 
Efter att jag kommit hem från Polen var jag helt slut, dagen igår var ganska seg med andra ord. Jag lyckades dock packa upp, det har aldrig hänt tidigare att det gått så fort - framsteg woho. Jag har bara en del shopping kvar att packa upp vilket jag ska ta tag i strax. Tanken var att åka till havet idag men jag hinner inte, måste packa om och fixa en del saker för på måndag åker jag till Cypern! Jag är så taggad att det är helt sjukt, som jag längtar! Jag tänkte packa så mycket som möjligt idag. 
 
Igår hann jag även umgås med mitt hjärta! Vi hämtade honom från dagis, när han såg mig och mamma lämnade han alla sina kompisar och sprang så galet snabbt mot oss. Alltså åh, hjärtat smälter <3 Vi har inte träffats på typ 2 veckor så han hade såå mycket att berätta, han andades knappt mellan för han ville säga så mycket. Helt galet vad jag älskar denna pojke, nu har han funnits i våra liv i fem år. Hur levde jag innan Jack kom till världen? Gud, han är en av de absolut viktigaste personerna i mitt liv. Mamma, storebror, morfar och Jack. Det är min lilla men älskade familj och de personer jag delar all min kärlek till 💖



Hejdå Polen

(null)
Idag åker vi hem från Polen. Har haft jättebra dagar här. Det var väldigt roligt att träffa morfar och oerhört sorligt att ta farväl av honom idag <3 dock ses vi i oktober igen (förhoppningsvis), då tänkte vi åka hit en snabbis med brorsan och Jack. 

Jag har ätit en massa gott och fikat i mängder och shoppat jättefina saker, är verkligen grymt nöjd med shoppingen i år. Tror jag köpte mindre än de andra åren, inte pengamässigt dock - den svenska kronan är svagare än svagast i år men jag har köpt saker jag är säker på att jag kommer använda och det är det viktigaste. 

För två år sedan (??) missade vi ju färjan vilket var ett helvete, det vill vi inte ska upprepas i år så därför måste vi åka tidigare, ibland är det nämligen sjuka bilköer vilket man inte kan förutspå. Är i Sverige vid 22 tiden! 



Polen day 4

Redo för shoppingdag nummer 4. Byxdress från Gina Tricot, jacka från Vero Moda och bandanan har jag köpt här i Polen på Stradavarius. Jag tröttnar typ aldrig på shopping 😜
Vi spenderade hela dagen på Kaskada, det största köpcentret här i Szczecin med grymma affärer! Detta var min bästa shoppingdag, köpte riktigt snygga saker här, nöjd tjej. Note till mig själv: kisa inte med ögonen för det ser ut som om jag har världens minsta ögon..
Vi fikade på favoritstället Castallari, de har magisk fika.
Fina mami 💘
Superbra dag. Är ni i Szczecin någongång får ni inte missa Kaskada! Där finns det flesta internationella kedjorna gällande kläder och skor :-)



Sista kvällen med gänget

Sista kvällen! Sitter just nu på altanen med familjen <3
(null)
Morfar säger dock knappt ett ord. Däremot babblar hans fru på för tio personer. Alltså den kvinnan.. det är ju jättebra att morfar har någon, att de tar hand om varandra men utöver det finner jag tyvärr ingenting positivt med henne. Fruktansvärt ego tyvärr, pratar bara om sig själv, är inte tyst en enda sekund och springer efter allt och alla. Kan inte ens gå på toa i lugn och ro för då är hon där också :-) de har tagit bort låset på toan för morfars skull men jag hatar det. 

Nåja, morfar älskar jag i alla fall supermycket!! 

Ska börja packa snart, har en hel del. Imorgon tar vi färjan tillbaka till Sverige. 



Guess

Superfin tröja från Guess. Ett av de dyrare köpen här i Polen men den är såå fin. Kostade cirka 800 kr. 
(null)

(null)

(null)

(null)




Funday

(null)
Har haft en väldigt trevlig dag! Vi hängde med mammas bästa kompis i 9 timmar, fikade, shoppade, åt och fikade igen och skrattade en massa!! Gud vad jag älskar mammas bästis, hon är som en kompis till mig med, superbra är hon <3 

Hade en mindre bra kväll dock för min sensor åkte av IGEN, jag satte en ny nu ikväll men den fungerar inte och det var min sista! Paniken som uppstår. Jag kommer inte kunna mäta mitt blodsocker under två dagar nu, hur ska jag överleva :( måste sticka mig i fingret igen, jäkla skit för det är helt omöjligt att få ordning på blodsockret då 😫

Imorgon är det hur som helst våran sista heldag här i Polen, vi hörs då. 



Polen day 3

Vi hängde i mitt favoritshoppingcentrum hela dagen, nämligen Galaxy. Det är ett av de större här i Szczecin och väldigt bra utbud gällande affärer. Nu har de även öppnat Forever 21 så jag är lycklig. Det är ett väldigt fint, modernt men samtidigt mysigt köpcentrum.
Vi fikade, standard här i Polen för att fikan är magisk!!
Mitt i stor en enorm fontän, den är i alla fall fin.
Sen blev det såklart shopping. Här provar jag ett par alldeles för stora jeans, köpte de dock i mindre storlek. 
En shopaholic i Polen
 
Polen är verkligen ett underskattat land inte minst när det gäller shopping. I Szczecin finns i princip alla stora kedjor som finns i t.ex. London - Bershka, Pull & Bear, Forever 21, New Look och liknande. Priserna är så mycket lägre än i andra stora städer, maten är fantastisk och mycket billigare och det är bara så chill stämning här. Jag slår ett stort slag för Polen, är ni shoppingsugna - åk hit! Jag har shoppat för 10 000 och kommer att komma hem med en massa nya fina plagg (och skor heheh).
 
Imorgon ska vi hänga med mammas bästa kompis som drivet ett hotell vid havet en bra bit härifrån. Det ska bli roligt :-) 
 
Jag har sovit förjävligt de två senaste nätterna, har legat klarvaken till kl 04-05, jag förstår ingenting.. Jag har typ aldrig haft sömnproblem men jag kan verkligen inte somna. När jag väl lyckas somna vaknar jag cirka 10 gånger till under natten. Skitjobbigt verkligen :( Har riktigt obehagliga myrkryp i benen, restless legs kallas det även för. Det är så vidrigt att jag får panik i hela kroppen vilket leder till ännu större sömnproblem. Skit! 



Mer död än levande

(null)
Dagarna i Polen rullar på. Idag är vi inne på shoppingdag 5 (!!), även för mig som älskar shopping börjar det bli (väldigt lite) tröttsamt. Jag är as trött, dock har jag jättesvårt för att somna på natten, vet inte varför.. 

Jag är väldigt nöjd med min shopping, min plånbok är mindre nöjd och väldigt tunn för jag har 10 zloty kvar vilket är cirka 25 kr. Har gjort av med 10k under dessa fem dagar, nu känner jag mig ganska klar - bara lite småsaker kvar. Vi har varit i de allra flesta affärer som jag ville. 

Imorgon ska vi faktiskt pausa med shopping. Vi har bara lite små ärenden på morgonen och därefter ska vi bara hänga med morfar och äta middag här hemma. Har saknat hemlagad mat!! Det känns bra att umgås med morfar imorgon, även om han inte säger så mycket så är bara själva närheten viktigt. Morfar är verkligen inte social av sig, man får nästan dra ut ord från honom - där liknar han min bror enormt mycket. Med andra ord är det nästan omöjligt att hålla en konversation med morfar levande i mer än 5 sekunder, jag överdriver inte. På kvällen ska jag och mamma på bio, det är en årlig tradition vi har här i Polen. ❤️



Polen shopping

Här kommer lite bilder på en del av det jag köpt.
Så söt sommarklänning, den ska lätt packas med till Cypern.
Knapparna gör typ hela tröjan.
En annorlunda men snygg klänning. Även denna ska med utomlands, dock behöver jag bli lite brun innan jag kan använda den haha.
Lite smått och gott! Älskar min borste från Tangle Teezer, förstår inte hur jag klarade mig innan. Köpte en kam från samma märke och även en till borste, i rosé för den var så fin. Alla borde äga en sån borste, punkt. Därefter har jag köpt lite kontorssaker, tycker det blir så mycket roligare på jobbet med fina anteckningsböcker, post it lappar och liknande.



Kaskada


(null)
Har ni sett något sötare?? Goals, nästan så man var sugen på att köpa och kanske ha inför framtiden hahah. 
(null) (null)
(null)
Till vänster: helt slut efter shoppingdag 4
Till höger: fortfarande energi under shoppingdag 4

Imorgon kör vi dag 5 😝



Michael kors

Åhh, kolla vilken fin jacka jag hittade idag!! Michael kors för drygt 500 kr, kap??

(null)
(null)
(null)
Tror den kommer bli en stor favorit. 
Bandanan köpte jag igår, det är ett diadem som ser ut som en bandana, så himla söt. Har inte tålamod till att knyta en bandana så detta är perfekt haha. 

Bra shoppingdag idag!! Hittade jättemycket fint. 



Polen day 2

KFC, fika och shopping sammanfattar gårdagen bra. Vi var i tre olika köpcentrum, då är inte jättestora så vi hann med det. Dagen var bra men shoppingen mindre bra. Vet inte varför men hittar inte alls lika mycket i år som jag alltid brukar göra. Kan vara för att jag bestämt mig för att verkligen endast köpa sånt jag är säker på att använda eller att jag redan har så mycket kläder så det mesta i affärerna är likt kläder jag redan har. Eller så är modet helt enkelt fult 😝
Imorgon ska vi till det absolut största köpcentret, typ likt Emporia för er skåningar. Jag är taggad!
Velar både när det gäller tröjan och skorna. Tycker båda är fina men kan inte bestämma mig, beslutsångest är mitt mellannamn.. Skorna är ganska dyra och rätt svåra att matcha, vad kan man ha gråa skor till? Samtidigt tycker jag att loggan i roséguld är riktigt fin. Velar man betyder det att man inte ska köpa, eller??



Guess

 
(null)
 
(null)
 
(null)
Ännu ett köp från Polen, väldigt nöjd med denna! Kostade drygt 400 kr.
Tycker ni det är kul när jag även visar hur kläderna sitter på?



The perfect one

(null)
Jag har hittat den perfekta jeansjackan här i Polen! Wow, är typ kär. Köpte den direkt, jag har länge varit ute efter en jeansjacka som bara känns ja, ja, ja men inte hittat någon.
(null)
(null)
Alla detaljerna gör liksom jackan. Visst är den fin? 
 
Vet dock inte riktigt hur jag ska styla den ännu, får googla efter inspiration. Hur stylar ni er jeansjacka? 
 
Nu ska vi fika här hemma och sedan drar jag och mamma mot ännu en shoppingrunda.



Resan till Polen

Såhär såg vår resa till Polen ut i bilder. Hytten helt OK, maten helt OK. Medelbetyg; helt OK 😜



Polen day 1

Första dagen i Polen var väl lite sådär om jag ska vara ärlig. För det första hade jag sjuk, äcklig migrän. Ni som känner mig vet att jag har stora problem med migrän men ibland får jag migränattacker som inte borde vara mänskliga. Jag tog fem tabletter igår men ingenting hjälpte, mådde grymt illa och s k i t men ville samtidigt inte förstöra för andra genom att bara ligga hemma hela dagen. Skit, skit. 
(null)
Morfar, fina fina du!
(null)
Vi började dagen med att äta KFC, dröööm. Det är så himla gott, äter aldrig det i Sverige för det finns typ ingenstans. Här kom dock nästa problem in. När jag satte mig vid bordet trillade min sensor av som jag hade på låret och jag hade inte med mig någon extra. Paniken som uppstår!! Jag förstår inte hur jag kunde klara mig utan i 12 år, nu får jag fullkomlig panik om jag inte kan mäta mitt blodsocker. Jag fick gå på känsla och det går ju alltid åt skogen. Efter några timmar körde vi hem så bytte jag sensor, det tar 60 min innan den börjar fungera och då visade det sig att den inte funkar 😊😊😊😊 lucky day!! 
(null) (null) (null)
(null)
Sedan shoppade vi och fikade.  (null)
(null)
(null)
I Galaxy har de öppnat Forever 21, snacka om glad tjej!! Hade inte ork att gå in där igår dock, får bli en annan dag. 

Vi tog ännu en fika, som i Polen är helt amazing, till skillnad från Sverige där jag inte direkt gillar att fika. Sen blev det middag på Pizza Hut, ojoj så onyttig dag. Äter inte speciellt nyttigt alls i Polen men i och med att vi går väldigt mycket så brukar jag varken gå upp i vikt och blodsockret brukar hålla sig OK. 

Därefter kom nästa problem. Jag skulle vara ekonomisk och gick till informationen för att få 4 h gratis parkeringstid. När vi väl skulle köra hem så hittar jag inte parkeringsbiljetten :))))) mamma fick damp på mig, oppps... jag måste ha glömt den på bordet när vi fikade. Allt var stängt så vi fick springa som två galningar genom detta enorma köpcentrum för att hitta någon ordningsvakt. Till slut hittade jag och det visade sig att jag var tvungen att betala närmare 100 kr för att få köra ut. Min plan att vara ekonomisk gick alltså åt helvete, gjorde bara allt värre. 

Hoppas på en bättre dag idag 😝 hade inte med mig kameran igår, ska nog ha det idag. Dagens planer är att shoppa igen, vi gör inte mycket annat här. Jag är såå nöjd med det jag köpte igår. Visar sen! 






Framme i Polen

Nu är vi äntligen framme i Polen efter en lång resedag!
(null)

(null)
Vi hade en lyxhytt på båten, mest för att den är större och sängarna är snäppet skönare i denna hytten än i de vanliga. Vi åt på restaurangen och så försöke jag att sova lite, gick sådär men den 7 timmars långa resan gick ändå helt OK fort. 
(null)
1,5 timmes bilresa och nu sitter vi på KFC och äter, mitt blodsocker sjönk enormt mycket plötsligt. Skitjobbigt med diabetes på resa. 

Snart ska vi åka till morfar, packa upp lite och sova!! Ska kanske kolla en stund på Kissing Booth som jag laddade ner offline på Netflix, så himla bra. Vi hörs imorgon, då blir det shopping! Vi börjar alltid med det minsta köpcentret här i Szczecin och sen jobbar vi oss uppåt :-) 



New New New

Har shoppat en del på senaste heheh, både online och det jag köpte på Väla. En del såg ni i inlägget från Yngsjö, här kommer annat.
(null)
Från River Island. 
(null)

(null)
Från Zara. Hur fint?! Ska lätt med till Cypern. Tänk linnet och en svart kjol, outfit check. 
(null)
Från DO på Väla. Så enkel men så fin. 
(null)
(null)
Hur fina? Har märkt att sådana här typer av byxor är "den nya klänningen", massvis med tjejer klär sig nu istället i byxor till fest, skolavslutningar och liknande och jag förstår varför. Classy, bekvämt och snyggt. Har införskaffat mig en mängd liknande byxor, använder knappt jeans längre. 
(null)
Från Gina Tricot. 

Nu har jag packat färdigt, skönt! Hörs från Polen. 




Soon on my way

Imorgon åker jag till Polen, äntligen! Polen är ju som mitt andra hem och jag har varit där varje år sedan jag föddes, när jag var liten ofta mer än en gång per år. Förra sommaren var vi bara där ett par dagar i maj när det var bröllop så jag längtar extra mycket i år! Vi brukar alltid åka i juli men testar denna gång i juni. Det ska bli väldigt skönt att komma bort, träffa morfar, shoppa och äta gott. 

Det positiva är att jag i år har fri surf på mobilen så kan använda internet när jag vill och även dela till datorn = blogginlägg från Polen varje dag. Hoppas ni vill hänga med 👍🏼
(null)
Varje år blir det extra jobbigt att säga hejdå till morfar, bävar redan inför den stunden. Tänk er att säga hejdå till en person man älskar enormt mycket och inte veta om det är sista gången man ses och kan kramas. Morfar är 87 år och mår inte jättebra. Problem med hjärta, höft och så är han även ganska dement. Jag ska ta tillvara på varje sekund med morfar i år, inte bara stressa iväg varje morgon för att shopp utan bara umgås med min fina morfar (som kommer säga att jag inte gått ner i vikt under året som gått - han börjar alltid med det varje år.. man bara hej på dig med! :-)
(null)
Fina morfar!! 

Idag ska jag packa typ hela dagen, förstår inte varför det tar så oerhört lång tid för mig att packa. Perfektionisten inom mig kommer fram och jag måste först skriva lista, sen pricka av allting och lägga allt fint i resväskan. Ska också iväg till Tyringe en runda för att fixa fötterna. 



En sommardag

SOMMARLOV!! Eleverna slutade i tisdags och vi lärare jobbade till i torsdags. Känslan när jag gick från jobbet i torsdags var magisk, 14 juni till 14 augisti - 8 veckors semester! Så fantastiskt skönt. Jag känner verkligen att jag är värd vartenda lediga dag, fy tusan vad jag kämpat under detta läsår. Är oerhört nöjd med mina prestationer och känner att jag utvecklats enormt som lärare. Jag har fått hört oerhört mycket positivt från elever, föräldrar och kollegor vilket värmer hjärtat varje gång. När jag är på jobbet går jag all in och gör alltid mitt yttersta för att lära eleverna så mycket som möjligt och få dem till att utvecklas samtidigt som jag finns där för dem. 
 
Jag kommer nog få lite jobbabstinens under dessa veckor, jag är inte van vid att vara ledig. Jag har jobbat typ varje dag under det senaste året, minus jullovet, så det kommer bli lite jobbigt hehe. Förra sommaren pluggade jag körkort vilket gav mig ångest och stress - i år har jag inget måste alls under sommaren vilket är obeskrivligt skönt. 
 
I fredags tog jag med mig Thea och så körde jag till Yngsjö med min bil. Tanken var att vi skulle äta Otto glass i deras fabrik men det blev ju lite fail för de säljer inte glass där längre. Vi åkte i alla fall ner till stranden som var helt folktom, det var ganska kallt så jag förstår varför.
Fina bästa vän 💖
 
Sol eller inte, det var ändå väldigt härligt. Jag älskar ju havet!! Min outfit är ny, skjortan är från Zara och den köpte jag på Väla, tycker om den väldigt mycket och byxorna är från nelly.com, från New Look närmare sagt. 
 
Vi åt sedan lunch i Åhus, mys! 
 
På tisdag åker jag till Polen så idag måste jag börja packa så smått. 
 
 



Life

(null)
Lifeupdate: det är äntligen svalare väder vilket är enormt skönt! Dock alltid samma sak, svinvarmt när man jobbar och kallt när lovet börjar?? Sverige i ett nötskal. 

Idag var jag på sjukhuset i Kristianstad för att ta botoxsprutor, 37 st. Himla skönt att ha det gjort och förhoppningsvis kommer jag må lite bättre i Polen och Cypern. 

Imorgon är det skolavslutning. Mina älskade 8or blir 9or nästa år, kan inte förstå det! Ska bli oerhört riktigt att följa dem nästa läsår. Imorgon väntar som sagt avslutning för eleverna i aulan. Vi lärare jobbar till fredag så inget sommarlov för min del ännu, känns konstigt att jobba när inte eleverna är där, det känns helt plötsligt väldigt dött på skolan. Dock behöver vi sommarlov, både elever och lärare för jag är i nuläget helt slut! Vi lärare ska ha en avslutningslunch imorgon. På onsdag blir det AW med ett gäng fina kollegor och på torsdag ännu en AW hemma hos en annan kollega. På fredag blir det grill hos familjevänner och på tisdag åker jag till Polen!! 



Student outfit

I fredags var jag på Adams student, grattis, grattis! Såhär såg jag ut. 
(null)

(null)

(null)
Körde all black med byxor från Vero Moda och linne från Samsøe Samsøe, ryggen i spets är såå vacker! Väska från Balenciaga. 

På tisdag är det skolavslutning, tänkte klä mig i det här då också. 




California

(null)

(null)

(null)
Ibland lyckas h&m! Det var ett tag sedan jag shoppade där men på senaste har jag hittat en del. Dessa tröjor har jag nu i fyra olika färger och mönster, 4/5 hehe 😝 Hur fina är inte mina nya galgar i roséguld?? Jag skulle väldigt gärna bytt ut alla mina vanliga galgar mot just dessa men det hade blivit alldeles för dyrt, fem st kostar nämligen 50 kr och jag behöver typ 200 st.. 



Grattis bror

Grattis på födelsedagen bästa storebror! Älskar dig ❤️🎉
(null)
33 år, sjukaste!! Kommer ihåg när du gick på högstadiet och jag sprang fram till dig i matsalen men du låtsades inte om mig, hahah fatta sad :( 



Havet med mitt hjärta

Det är inte ens sommarlov än men jag har redan varit vid havet två gånger, fantastiskt! 
(null)
Så fort jag är vid havet och får andas in den friska luften och hör vågornas brus känner jag ett lugn i hela kroppen, då släpper all stress och jag slutar tänka på saker som stressar mig, havet är terapi för min själ. Jag har oerhört svårt att slappna av men vid havet gör jag det. I framtiden vill jag verkligen ha ett litet hus någonstans precis vid havet, life-goals!!
(null)

(null)

(null)
Vi tog med oss Jack och han hade verkligen det så roligt <3 han älskade de höga vågorna och verkade inte alls tycka att vattnet var kallt. Vi lekte, busade och skrattade. Mitt lilla hjärta! 

Bra dag med andra ord förutom att mitt blodsocker helt plötsligt steg upp till 27.. andra dagen i rad!! Igår var det exakt likadant, då stod det HI vilket innebär att blodsockret är så högt att apparaten inte ens kan mäta det längre, det har jag aldrig haft under mina 13 år med diabates. När blodsockret hoppar så får jag jätteont i huvudet, mår extremt illa och allmänt dåligt plus att jag får ett jäkla humör. Inget kul alls, nu har jag istället lågt blodsockret. Blir galen på denna sjukdom, ibland känner jag bara för att ge upp allt men det vet jag att jag inte kan göra, be strong girl.. 



Väla

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Igår var jag (och typ en miljon andra) på Väla. Jag trodde det skulle vara lugnt på nationaldagen men alla firade tydligen med att shoppa?? Jag får panik av så mycket folk så det var rätt jobbigt. Förutom det så var dagen toppen! 
Jag köpte en superfint skärp från Calvin Klein och även en tröja. Sedan hittade jag två tröjor inne på Zara, nöjd! Jag visar er i helgen :) 



YNGSJÖ HAVSBAD

Alltså vädret?? Jag orkar inte mer. Nästa person som säger "det är så underbart väder", prata inte med mig.... Vi har 31 grader inomhus, det är äckligt onormalt varmt. Min migrän blir om möjligt ännu värre när det är såhär varmt. Enda tillfället jag gillar värme är när jag är vid havet, då är det helt fantastiskt för det blåser. Det är därför jag aldrig ligger vid poolen utomlands, jag klarar inte av det. 
 
Igår blev det havet för första gången i år! Yngsjö, jag tycker verkligen inte om Åhus. Det var varmt men blåste vilket gjorde dagen väldigt behaglig. Det finns inget ställe på jorden jag slappnar av vid på samma sätt som vid havet - älskar!
Jag märker av att solen bränner allt mer för varje dag som går, shit vad lätt man bränner sig! Jag brände mig aldrig tidigare men nu gör jag det så fort jag är i solen. Fick dock en del färg igår, skönt :-) Jag måste införskaffa mig starkare solsydd dock..