slide show

Rabih


Jag diggar den här killen, har var riktigt bra ikväll. Sjöng samma låt som Gabriel gjorde på sin audition & såklart gilla jag Gabriels version mer, för han är bäst. Ingen slår Gabbe.

Men Rabih är absolut inte dålig han heller, och hans humor haha bäst asså! ♥
Och Samira tack för denna gulliga kommentaren, så glad jag blir :)

Postat av: samira
vilket coolt utseende du har! Du ser inte ut som alla andra tråkiga tjejer :) Gulligt!



Dagens outfit


Jag tar outfit bilder så kommer min bror där haha. Så det blev en syskonbild ♥ (Igga den stökiga hyllan med alla mina saker på btw!)

Jag måste städa där, haha (a

Jeansleggins- H&M
Linne- MQ
Skor- Deichmann
Kofta- Cubus
Skinnjacka- Cubus
Halsband- fått i present
Skarfs- New Yorker

Puss på er :D



Kissie



Alltså Kissie, varför? Kolla bara på bilderna, den översta är orginal och den nedersta är redigerad av Kissie innan hon la in på sin blogg. Checka in magen som hon gjort mycket smalare, benen smalare+brunare och håret som på den första bilden är gult och på den andra platinablont. Hm, man kan ju undra varför? För smal är hon ju naturligt, så varför låtsas vara perfekt?




Kallt, blåsigt och regn..

Hejsan (L)

Sämsta uppdateringen ja, men nu sitter jag äntligen vid datan lite. Igår var det en riktigt stressig dag, gillar inte tisdagar + så var det slut på frallor i kafeterian så jag kunde inte äta nått! Och pga att jag har diabetes så måste jag ju äta så det blev springa till matsalen och be om några skivor ost så att jag kunde äta 2 små knäckemackor i alla fall, men hur mätt blir man på det? Inte ett dugg.. Butbut, plugg hela dagen typ fast känner att jag kanske kunde ha pluggat lite mer på vissa saker, men då skulle jag väl inte gått och lagt mig förens 3 i natt hehe..

Skola idag från 8.15, socialkunskap då och i salen är det så sjukt kallt! Höll seriöst på att frysa ihjäl, funkar inte elementen eller vad? Vädret är sämst också, riktigt kallt börjar det bli. 2 grader på morgonen, blä jag vill ha sommar ju!

Provet gick helt okej hoppas jag. 28 frågor var det och några var riktigt kluriga, sen så kunde jag inte alla heller, men till minst ett G måste det ju räcka. VG skulle inte varit helt fel det nej (y) Vi får vänta och se helt enkelt. På fredag har jag matteprov, suck. Men hade faktiskt inte tänkt att plugga så himla mycket idag, för jag är så himla trött så håller på att somna.. Fryser gör jag också, satt och skakade hela bildlektionen. Sömnbrist, hello!
Men bokrecensionen ska jag i alla fall skriva idag, helst 2 stycken. Och bläddra igenom matten lite.

Kan det bara inte bli fredag nu? Jag längtar till helgen!


35-40 grader sol på Cypern, ta mig tillbaka tack.
Awesome.

Nej, nu ska jag gå och läsa lite bloggar, för man missar himla mycket när man inte varit inne på datan mer än 30 minuter igår, nu ska vi ta igen det haha.



Clara


Claras hår är riktigt snyggt, ge mig!
Huvudsmycket var också gulligt (:



Kretslopp, vad är det?!

Jag dör, så sjukt tråkigt det är att plugga. Håller på att somna varje gång jag öppnar boken. Jag hatar naturkunskap haha :(

3 frågor kvar av 23 som jag inte kan, så får se till att plugga på de också, sen repetera allting och öläsa alla 104837 sidorna i boken haha. Sen så borde det väl ändå sitta rätt så hyffsat? Det jag inte fattar är kretsloppen! Vattnets fattar jag, men kolets och kvävets, i don´t get it. Så om nån är duktig på sånt så kan ni väl förklara vad kretslopp är? Så blir jag glad :D

Gjort liten paus nu i alla fall, idol snart. Sen blir det plugg igen. Pussar ♥




Plugg inför prov!

Hemma från skolan nu och jag ska plugga, plugga! Naturkunskapen som är så himla tråkig och jag fattar typ ingenting, och provet är redan imorgon.. Äh, vi får se hur det går. Fast först käk och gossip girl, måste ju ändå vila lite efter skolan (a


Vem bryr sig om ekosystem och svampar? Inte jag i alla fall! Fast det skulle inte suttit fel med ett VG..

Update: 1,5 timme senare och jag har inte börjat plugga än, blö (n) Men måste börja nu om jag inte vill få ig, wish me luck. Hoppas ni har en roligare tisdag än jag!




Idol 09

Såg ni idol ikväll? Om jag ska va ärlig så tyckte jag inte någon var speciellt bra. Fast Eddies framträdande var ändå bäst ikväll. Saknar Gabriel :(

Sitter och kollar på svenska Hollywoodfruar just nu, och Anna Anka är ju helt seriöst en konstig människa. Tvingar sina barn till en fotografering och säger åt sin son att han inte kommer få något godis om han inte skärper sig och ler på bilderna, ehm okej?! Gå till parken eller gör något annat kul istället för att dra med de till en fotostudio vettja.


Anna Anka

Men nu pallar jag inte kolla på det mer, ska ta ett skumbad istället, plugga lite, kolla på utslagningen av idol och sen sova. Kraam ♥



Naturkunskap, boring.

Nu har jag varit duktig och pluggat ett tag, skrivit ner svaren på alla 23 frågorna vi ska kunna, pluggat in ungefär hälften av frågorna och läst lite i boken så det får räcka för nu! Blir nog lite mer plugg ikväll istället.

Gossip girl och mellanmål står näst på tur haha ;p Vad gör ni idag?


Bild från i somras i Polen, osminkad & glad :P Kom precis på att jag inte lagt ut bilderna från Polen ju! De kommer så fort jag får lite tid över =)



Veckans bästa

Veckans bästa låtar enligt mig;

Shakira- She wolf
G.A.S- Populär
Gabriel Brandes- Human (orginal, The Killers)
Pitbull- Hotel room
Chris Brown- With you




Studiedag, det gillas!

Vaken nu, hade tänkt kolla runt bland lite bloggar och bdb ett tag och sen sätta igång och plugga. Just nu är naturkunskapen viktigast, prov redan på onsdag kom jag på och det är en himla massa sidor som är rätt svårta att förstå. Och sen är ju nk så tråkigt tycker jag! Håller på att somna varje gång jag öppnar boken haha..

Höstväder på hög nivå också, blåst & regn. Och vi ska ha idrott ute imorgon -.-

Ha en fin dag så hörs vi senare ♥



Lycka

Har precis ätit en kanelbulle och druckigt lite fanta och kollat på top model. Studiedag imorgon som sagt och det är himla skönt. Tycker alla helger kan vara såhär långa, en dag extra gör absolut ingenting (y)

Imorgon ska jag först sova ut sen blir det plugg. Och tack till Maja som lärde mig hur man gjorde så att man kan lägga in låtar från youtube till ipoden, du är bäst :D Nu kan jag lyssna på Gabriel om & om igen. Lycka ♥

Ska kolla lite på tv nu och sen sova. Vi hörs imorgon, puss på er!




Fredagens shopping

Detta köpte jag när jag var på stan med Maja och Emma i fredags;


Ljusa jeansleggins från h&m 179 kr och Hello Kitty spegel 29,50

Såhär ser dom ut på & mina fötter är fortfarande bruna (a) Wiho, lotion är bäst!

.

Puccini väska från nisses 399 kr. Perfekt som skolväska ♥

Har ni också problem med att gå in på andras bloggar btw? Man får typ trycka 5 gånger för att det ska komma upp, jobbigt..




New


Leggins och mobilväska som jag köpte förra veckan men glömt att visa.
Leggins med dragkedja- h&m 99 kr
Mobilväska- telenor 299 kr (Bara för att jag tappar min mobil hela tiden haha)



Kanelbullar





Bild 1: degen 2: bullarna innan de skulle in i ugnen 3: färdiga, mums!

Skulle egentligen ätit middag för ett tag sen, men det blev mellanmål först så middag snart. För visst är kanelbullar godast direkt efter att man tagit ut de från ugnen? :)



Långhelg

Det blev lite sent igår, satt typ och snackade med Maja på msn till klockan 1 haha men alltid lika kul att prata med diig :) Imorgon har vi studiedag, himla skönt så det blir en långhelg men ska plugga lite idag.

* Naturkunskaps prov på onsdag
* Matte prov på fredag
* Svenska bokrecensioner, 2 st på fredag

Men först ska jag baka kanelbullar, länge sen nu. Puss :D



Höstkofta

Beställde denna koftan från nelly.com idag. Behöver verkligen någon mysig kofta/tröja så får hoppas att den sitter fint när den kommer.


Finns även i svart, men har redan så mycket svarta kläder så tyckte denna gråa var finare :)



Mysigaste koftan!

Nu kommer det lite till bilder från igår :D

Emma, Maja och jag

Maja i spetstrosor hahaha ;)

Girlsgirlsgirls

Ursäkta blixten, men det blev lite suddigt utan

Maja och jag innan hon tog bussen hem

Sen gick jag in på MQ och hittade världens mysigaste kofta! Åh jag vill ha den, fast den kostar 699 eller 799 kommer inte riktigt ihåg, men så dyr :( Och innan jag lyckas samla ihop pengar igen kommer den väl vara slut (n)
Träffade också söta Monika som praoade på MQ i veckan, trevligt ! ♥



Lördag

Hej på er. Allt bra med er? :)

Lördag idag och det händer faktiskt inte speciellt mycket, ska städa lite. Det behövs verkligen. För mitt rum är en katastrof haha, ligger kläder utspridda överallt! Sen ska jag läsa lite också. Ska lämna in bokrecension nästa vecka och har redan läst en bok som jag ska skriva på, men man fick gärna läsa fler och skriva recension på den också. Så får man ju 2 betyg, alltid bra om man satsar högt som jag hade tänkt att göra nu i gymnasiet.

Sen vet jag inte ens om jag tänker kolla på idol längre nu när Gabriel har åkt ut.. Fattar fortfarande inte hur han kunde åka ut, så himla dåligt! :(


Gabriel på bild (Y)

Lägger snart upp bilderna från igår, ska bara fota det jag köpte också.



Gabriel Brandes- Human


Ja, ursäkta om det blivit lite mycket Gabriel här i bloggen den senaste veckan men alltid kul att ha upp klippen i bloggen och kunna gå tillbaka och lyssna sen.

Blev verkligen ledsen när han åkte ut idag, för han har ju en himla bra röst!
Och kolla bara in klippet. Hans ögon, blicken och håret. Ahh :o
Hur kan man inte gilla honom? Kommer helt klart att sakna bästa Gabriel i idol :(

Och sen är ju tv4 inte så smarta heller. För liksom hur mycket pengar skulle de inte tjänat på Gabriel? Typ alla tjejer skulle röstat och han skulle kommit långt, men ja deras val! Hoppas på skivkontrakt nångång i framtiden till killen i alla fall :) ♥



OMG! :(

Omg Gabriel gick inte vidare :'(
Helt sjukt ju! Vafan :/


Bättre än bäst är du ju! ♥



Bilder från en dag på stan

Efter att vi slutat skolan vid 2 så drog jag, Maja och Emma till stan. Sen kom även Sofia ett litet tag, men tyvär kunde hon inte vara med länge. Maja, jag och Emma gick i alla fall runt på stan och kikade i en massa affärer. Hittade som sagt jeansleggins, en spegel och väska. Maja köpte finfina saker hon med :D

Nu kommer det massvis med bilder ;p


Maja provar klänningar!

Såhär ser jeanslegginsen ut som jag köpte. Kommer bättre bild sen

Dagens outfit- klänning från nelly.com
leggins från h&m
skor från deichmann

Jag & Maja :D

på h&m

Emma

Sen gick vi och fikade på chicco. Min fika på bild, mums haha. Var bara tvungen att testa muffinsen så det blev idag då, helt okej :P

Majas fika, cheescake

Maja och jag. Hon köpte snygga tröjan på bilden btw

M&C

Caroline

I provrummet

Sexy ;)

Emma, Maja och jag

Resten av bilderna kommer snart för nu är det idol. Kom igen Gabriel :D<3




Äntligen fredag!

Puh, jag kom typ precis hem. Skolan först och efter det blev det stan med Maja och Emma, berättar mer strax i nästa inlägg sen vid halv 5 hämtade mamma mig så åkte jag snabbt med henne till kvantum och handlade och sen när vi kom hem hjälpte jag till att packa upp allt. För när jag roade mig på stan så handlade mamma på maxi också, så lite får man ju hjälpa till :) Sen fick jag inte igång datan heller.. Min laddare har gått i sönder, igen! Typ 5e laddaren sen jag köpte min laptop och det är inte speciellt normalt :p Vet inte hur jag lyckas ta i sönder alla? :o

På stan hittade jag ett par snygga jeansleggins och en väska. Visar strax.

Kram sålänge ♥




Idol+matte

Idol var bäst & Gabriel lika så. Har precis pluggat matte och nu blir det bada, tvätta & föna håret och det tar sin lilla tid. Från och med nästa vecka måste jag börja lägga mig i tid. Halv 11 senaste, varje dag! För annars pallar man inte med veckan.

Skola imorgon från 8.15-13.55, så vi hörs därefter. Ha det bäst ♥


Miss you! (Gammal bild, dock. Sen i början av juni)



This love


Kom igen nu Gabriel, ge allt ikväll :D
Han måste ju bara gå vidare!



Dagens skor



Le coq sportif, scorett 899 kr. Köpta typ i sommar fast har inte använt de förens nu faktiskt.
Synd att de blir så smutsiga snabbt bara, men jag gillar skorna :D



Stina Lee har blivit mamma!


I tisdags blev Stina Lee mamma till en väldigt söt liten Mayia. Hon kommer bli en fantastisk mamma kan jag tänka mig ! :)

Gå in och gratta på hennes blogg vettja ♥



Torsdag

Hejsan ♥

Kom precis hem från skolan efter att tagit bussen med Maja och Annie & några till från klassen :) Jag hatar egentligen att åka buss, men med sällskap blir det direkt mycket roligare. Det var såå svårt att komma upp i morse, ville bara somna om så trött jag var men såklart måste man ju upp.

Samhälle på morgonen och jag hann precis på sekunden haha. Där skulle vi skriva egna frågor om demokrati och sånt och sen blev vi indelade i grupper och skulle ha en frågesport med frågorna som alla skrev. Kom i en superbra grupp och vi kunde allt ;) 23/23 rätt och vi vann. Wiho :D

Efter det var det idrott och ett ord. HEMSKT! Det verkligen ösregnade, och var ska vi va då? Ute såklart. Jag blir så trött på det, ute i 4-5 veckor till, himla onormalt tycker jag. Varför inte vara inne när det regnar så sjukt mycket. Så skulle vi då till skogen och sprina och skog+reg= tummen ner (n) Genomblöt blev man allt. Usch. Sen spanska och engelska. Fick tillbaka proven, vg. Kunde dock varit bättre eftersom jag gjort lite slarvfel men aja.

Nu blir det tv och datan lite. Puss på er!



Dagens outfit

Jag blev klar med engelskan ganska snabbt, yeah (Y) Bara spanskan kvar, men tänkte slänga in dagens outfit lite snabbt.


Tunika- promod (Polen)
Leggins- h&m
Skor- deichmann (Polen)
Sjal- new yorker (Polen)
Långa Adidas vantar (utan fingrar eller vad man ska säga)- la redoute. Håller faktiskt värmen väldigt bra ;)

Kram ♥



Läxa? Just det :o

Jag har försökt få upp ett internet fönster i en halvtimme nu och datan bara laggar sönder, jag har verkligen inte tålamod till sånt! Kom precis på att jag ska skriva ett engelska brev till imorgon på engelskan på minst 300 ord + spanska läxa. 1 timme på mig nu, sen blir det sova. Bäst att sätta igång,

och btw så gick Gabriel vidare idag igen, fastän deras grupp och låten var hemsk. YES :D



Onsdag.

Hejsan, väldigt sen uppdatering men så blir det när man inte har tillgång till någon data i skolan på hela dagen. Hoppas ni förstår :) Jag och Maja tog bussen till stan vid 20 i 4 alltid trevligt med sällskap (Y) Sen blev hon kvar i stan och väntade på din andra buss och jag tog min hem. När jag kom hem blev det fixa mellanmål och kolla Gossip Girl, när ska nästa säsong börja egentligen? Längtar ju ;p

Skolan var ganska tråkig på morgonen, hände absolut ingenting speciellt då. Typ socialkunskap och engelska. Efter lunch hade vi svenska i 15 minuter sen fick vi sätta oss och läsa var vi ville och det var då Maja blev "av" med sin mobil haha. Fick jaga runt efter den i hela korridoren och det var absolut inte det lättaste att få tillbaka den, eller hur Maja? ;) Men det blev en hel del skratt haha. Sen naturkunskap och till sist bild.

Nu tänkte jag plugga lite innan mamma kommer hem från jobbet, lite duktig måste man ju allt va (a) Sen blir det idol och vi håller tummarna för att bästa Gabriel ska gå vidare! :D



Haha fulastebilden.se men kan man inte rita så kan man inte :P
Mitt konstverk från bilden idag där vi skulle rita porträtt, fast den ser faktiskt lite finare ut i verkligheten hehe..
Är du bra på att rita?



22.49

Fönar håret nu och snart blir det sova. Har plugg kvar, välja ut kläder och sånt till imorgon, men jag orkar inte. Får göra allt imorgon istället. Hemma efter 4 då, sent! Men det kommer nog ett inlägg på dagen eller så.

Puss&Kram ♥




Bättre än bäst!


En av Gabriels egna låtar. Så himla bra är han, och han gick vidare till imorgon. Wiho :D



Black


Såhär ser de ut på. Vad tycker ni, ska jag behålla eller inte?
Inga leggins jag tänker gå till skolan med precis, men på fest och typ björket :)



Älskade ipod,

Sådär ja, då sitter jag vid datan nu. Har typ inte varit hemma på hela dagen för skolan började 8.15 och eftersom jag inte var med på simningen så satt jag i skolan i lite mer än 1 timme och pluggade och lyssnade på min ipod. Sen engelska prov, inte särskilt svårt så hoppas det gick bra och efter det cirka 2,5 timmars håltimme! Himla länge, men satt och snackade med vännerna och lyssnade på ipoden. Spanska var det lite senare, galen lektion som vanligt, mycket skratt. Me like. Sen naturkunskap och efter det skulle vi egentligen ha samhälle, men den lektionen blev inställd, men mamma jobbade så hon kunde inte hämta mig så jag satt och väntade i 1 timme i skolan på henne och vad gjorde jag då? Jo lyssnade på min ipod såklart haha. Bra att ha den ibland för tiden flyter på med musik. Sen kom jag på att det skulle gått snabbare att ta bussen istället för att vänta på mamma, men ja.

Hämtat kläderna från nelly.com också, är fortfarande lite osäker om jag ska behålla. Lägger in bild på legginsen snart så får ni hjälpa mig. (a

Favoritlåtarna i ipoden just nu;
Ayo Technology- Milow
Halo- Beyonce
Hush, hush- Pussycat Dolls
I know you want me- Pitbull
1973- James Blunt
Mad- Ne-Yo

Bra musik det ;) Vilka låtar lyssnar ni helst på?


Naturkunskap, det gillar vi. Eller inte :D




Monday evening

Sitter här och kollar lite på Svenska Hollywoodfruar och dom är ju bara för konstiga haha.. Rika som bara den, men inte särskilt smarta nej. Hon ena var hemmafru och bara; åh jag är så trött. Av vadå liksom? :o Men ganska underhållande att kolla på ändå.

Har pluggat rätt mycket idag och ska snart plugga lite till. Kom just på att jag har spanska till imorgon.
Imorgon har vi måånga lektioner i skolan, men håltimme i matte så är typ ledig från 10.50-12.30.

Fick precis en kommentar som gjorde mig glad;

Postat av: Frida
Vilket coolt hår du har!
Åh fyfan vad grymt. Långt, skitcool färg och form liksom. Hehe. FÖRÄLSKAD !!

Tack Frida, himla snällt! :)

Bild från avslutningsmiddagen i 9an. Det var en rolig dag det! Har lite bildbrist just nu så därför fick det blir denna bilden ;p Jag och Nathalia på bild btw.

Nej, nu ska jag gå och plugga spanska. Ha det bra.



Dresscode





Jeansleggins- Cubus (Polen)
Vitt linne- H&M
Kofta- Köpt i Polen
Nitskärp- Vero Moda
Skor- Deichmann

Skulle tagit på mig smycken också, men det var lite stressigt på morgonen så hann inte det haha.



Rösta på Shakira!

Ema är igång och Shakira är nominerad i 2 kategorier. Både i best video och best female. Fast best video är det en panel som väljer vinnaren så det går ej att rösta på, men best female gör! Har redan röstat 21 gånger haha. Så om ni vill så gå jättegärna in och rösta http://ema.mtv.co.uk/vote och klicka er vidare till best female och sen Shakira. Skulle ju varit kul om hon vann :D


Bästa.



Ny vecka.

Hejsan på er ♥
Ny vecka och det betyder ett steg närmare höstlovet ;) Inte för att jag inte gillar skolan för sp1b är super men att ha lov är ju härligt. Sova länge och vila ut hehe..

Skolan idag var i alla fall kul som vanligt, inte för att det hände så mycket men ja. Socialkunskap på morgonen och sen spanska och till sist matte. Spanskan var nog roligast haha :P Och på måndagar slutar vi 12.40 så det känns väldigt skönt att ha en kort måndag efter helgen.

Idag blir det plugg & plugg! Har fortfarande rätt mycket att ta igen sen jag var sjuk, mest matten och naturkunskapen där jag ligger en hel del efter. Och så tänkte jag även skriva klart bokrecensionen idag och plugga spanska som vi har till imorgon och samhälle. Sen fick jag reda på att vi ska ha ett oförbrett prov i engelska imorgon och att man tydligen inte kan plugga till det, men man blir ju ändå lite nervös.

Hade i alla fall tänkt sätta igång med pluggandet snart så att jag inte sitter där klockan 10 på kvällen och inte har gjort nånting haha, det brukar bli så. Är ni en sån person som lägger upp allt och pluggar i tid? Eller sån som tar allt i sista minuten och pluggar till prov dagen innan? Jag är det sista alternativet, pluggar alltid i sista stund fast det brukar alltid gå bra, men måste bli bättre på att dela upp det :P

Slänger upp dagens outfit sen också, ciao !




Beauty



Shakiras fotosession i Paris. 1 ord; vacker!



Kramis

Söndag igen och den dagen är kanske inte den roligaste ever eller vad säger ni? ;)
Idag har jag pluggat lite, fast måste plugga mer. Hade tänkt och skriva klart min bokrecension i svenska och räkna matte och därefter bada och äta, men först blir det tv och privileged. Näst sista avsnittet tror jag, buhu :(
Radera sms måste jag också göra, har över 900 st i inkorgen och varje gång jag får ett nytt står det att jag har för många och måste radera för att kunna ta emot och det är hur jobbigt som helst så måste ta och radera några hundra snart och det tar väl sin lilla tid hehe..

Vi hörs snart igen, tänkte bara uppdatera lite snabbt sådär. Och tack för alla kommentarer, me like.
Mina läsare är bäst, kramar till er ♥




Idol, haha så kul!

HAHA såg ni den här killen i idol sist? Så sjukt kul alltså och juryns miner är ju bäst :D


"Music, long time"? Hahaha



Lördagsmys.

Sån lugn lördag idag och det behövdes verkligen (y) Har inte gjort mycket alls. Städat lite, kollat tv och datan. Nu väntar jag på att Maja ska logga in på msn så att vi kan snacka :D

Nu har jag inte så mycket mer intressant att skriva förutom att jag typ ska kolla på tv med mammi. Så vi hörs imorgon. :) Btw, tycker ni att jag ska beställa klänningen under? Skriv gärna ♥


Bild tagen förra veckan ;p



Flowerpower

Såg precis denna klänningen på nelly.com och funderar på att beställa.. Vad tycker ni? JA / NEJ :)




Nitskärp

När jag var inne på Vero Moda igår så hittade jag det här nitskärpet. Finns både i guld & silver, fast jag tyckte silver var snyggast.





100 kr ♥



Lördag

Hej bloggen,
lördag idag och jag sov länge eller typ till halv 12. Idag händer verkligen ingenting, lite tråkigt kanske så det bli bara datan, tv och läsa twilight typ. Fast det är kanske inte så dåligt det heller?

Vad ska ni göra idag? =)


Har faktiskt aldrig sett såna här moln innan, lite annorlunda kanske ;p

Snart lägger jag upp bild på det jag köpte igår ♥



Gabriel, bäst i idol!


Såg ni den här killen i idol ikväll? Bästa alltså, lätt! Och låten var absolut inte dålig, gillade den. Och att han är snygg gör ju inte heller saken sämre haha ;D
Ny favorit i alla fall.

Update; okej, jag har blivit beroende haha. Har lyssnar minst 50 gånger så mamma blev så trött på låten och sa till att jag skulle sätta på mig hörlurarna. Så jag fortsätter lyssna där :D



Dagens outfit

Idag såg jag ut såhär;

Tunika- j c
Svart väst- l i n d e x
Leggins- p r o m o d
Ballerina- d e i c h m a n n
Halsband- g i n a  t r i c o t
Armband- v e c k o r e v y n

Västen har jag aldrig använt innan, så första gången idag men jag gillar den. :P

Nitar, i like it!




Äntligen fredag

Hejsan.

Så skönt med fredag, jag älskar fredagar och så är det ju idol ikväll, lovely. Sitter just nu och snackar med Maja på msn och hon har hittat en väldigt fin klänning från Gina Tricot. Går bara inte att kopiera bilden men jag gillar den. Och Maja skulle passat super i den (y) Om ni vill se så är det den första klänningen på Klänningar/tuniker på ginas hemsida.

På stan idag hittade jag ett väldigt snyggt nitskärp och köpte såklart det. Visar bild snart :)

Vad ska ni hitta på idag då? =)




Leggins

Kom hem från skolan för inte så länge sen och känner mig helt slut, kan ju vara att jag fortfarande inte är frisk som jag är lite nere..

Har i alla fall beställt ett par leggins från nelly.com precis, letat efter såna länge och nu hittade jag äntligen.


Me like!



Friday morning

God morgon på er,
jag har hosta, snuva och ska snart iväg till skolan så hinner därför inte skriva mycket.
Började tydligen 9.50 med matte och efter det lunch, känns lite onödigt faktiskt.
Men nu måste jag gå, bestämma kläder, fixa mig och packa väskan.
Matte, naturkunskap och samhälle står på schemat idag!

Vi hörs, ha det fint ♥



Cypern pics

Nu kommer det lite fler bilder. Mobil som sagt!


Innan playan

Konstig bild, men ja.

Pizza att pizza hut

Ayia Napa

Shopping :)

Mammi

Ingången till hotellet

Underhållningen var på topp!

Pool by night


Denna bilden har jag haft som bakrundsbild på mobilen ända sen vi kom hem, härlig är den och kolla färgen på vattnet, awesome!

Bränd på näsan ;$

Sunwing resort

Har lite fler bilder, men de kommer imorgon. Kamera bilderna som jag la upp direkt efter Cypern hittar ni under kategorin Cypern 09 så kolla gärna in där =)

Nu måste jag plugga! Naturkunskap, matte och samhälle klockan 22.24. Bra tid? Inte särkilt, men ciao ♥




Äntligen hemma

Äntligen hemma från föräldrarmötet som var väldigt drygt. Det började halv 7 och höll på till nästan halv 9, alltså 2 timmar! Prat i aulan som man redan hört typ en miljon gånger och sen gick klasserna till respektiva klassrum. Det kom bara 5 elever av 28, inte särskilt många nej. Föräldrar var det en hel del, men inte många elever från klassen :p Sen så började alarmet tjuta som bara den för någon hade visst glömt att stänga av det, smart där (n) Och det lät allt annat än tyst! Innan de kunde stänga av det trodde jag att mina lron skulle ramla av haha, inget kul ljud nej. En annan sak som jag inte gillar är att de flesta skakar hand, och jag hatar det! Och mest när det är svininfluensan och allt nu, så varför skaka hand? Räcker det inte med ett vanligt hej? Tydligen inte nej..

Idol hann jag ju inte heller se, men det spelas in nu så ska antagligen kolla på det lite senare för först blir det en sen middag, jag är hungrig. Imorgon börjar vi inte förens 10 vilken är skönt. Självstudier i svenska så vi ska bara läsa en bok och det kan man göra hemma. Och sen är det helg. Jag längtar (a

Hörs lite senare, pusshaj.




Torsdag

Hej på er, idag blev det äntligen skola. Är fortfarande förkyld, snuva och hosta men jag ville ändå gå dit idag. Fast vill inte hosta så mycket på lektionerna, vill inte störa (a men då håller jag ju på att kvävas och det är ju inte så bra haha. Hostmedicin nästa!

Annars har dagen varit rätt så bra, började med samhälle där vi typ hade repetition och antecknade lite och sen idrott fast var inte med så gick och snackade lite med en annan som inte heller va med (: Sen såg vi såna små barn som var 2-3 år och som också var ute i skogen och motionerade med dagiset eller något och dom var så sjukt sööta. Eftersom min klass också sprang så började småttingarna också springa. Tänk er massvis med 2 åringar som springer i skogen, hur gulligt är inte det på en skala? =) Alla tjejerna bara "aaww" haha :D

Och sen spanska som vi var osäkra på om vi skulle ha så det var cirka bara tio personer där och läraren fick sinne på alla haha. Vi fattade ju inte vad vi skulle göra.. Han är lite speciell han, men man skrattar sjukt mycket alltså. Härligt det ;D

Nu har jag precis ätit och tänkte kolla på tv lite och sen sätta igång med lite plugg. På kvällen är det föräldrarmöte och eleverna skulle gärna också komma. Blä på det, jag kommer somna!


Hade på mig skoltröjan idag, mysig är den (y) och varm så det passade bra.
Bilden är från april, så inte speciellt nya precis, bara så ni vet,

Lite bättre bild på tröjan + alla namnen där bak (:

Tack för mig, ciao ♥



If tomorrow never comes

Idol är ju bara för bra, älskar verkligen det programmet. Bra talanger finns det också ute i vårt land, fast några är ju så dåliga men det är bara kul haha :D

Hade tänkt att ta ett varmt bad nu, så kanske det blir bättre med min förkyldning och sen fläta håret och sen sova. Upp tidigt imorgon så det blir inget sovande till 11 som det blivit de senaste dagarna. Men man behöver sömn när man är sjuk. Right? :P Imorgon slutar vi vid 12.20 om jag inte har alldeles fel för mig för sen är det ju femkamp och den ska jag inte vara med på. Så vi hörs imorgon efter skolan ♥


Bild från första dagen på gymnasiet. Det har inte funkat att lägga in bilder från mobilen innan, men nu funkar det igen. *happy*



Söta Shakira


Kolla bara på den här söta 4 åriga tjejen som heter Shakira :P
Sjukt söt och duktig på att dansa är hon också, bara fyra år ju!
Klipp från America got talent.



Kvällens planer

♥ plugga
♥ bada & tvätta håret
♥ äta
♥ tv, alltså idol ;D
♥ plugga lite till
♥ läsa i twilight boken

Det var väl ungefär det jag ska göra. Skolan imorgon antar jag, så därför en hel del plugg. Fast om jag ska dit så blir det bara en samhälle lektion sen idrott som jag inte ska va med på för jag är förkyld och sen spanska. Efter lunch skulle det vara någon 5-kamp, men det kan jag ju inte heller vara med på. Så det blir en lugnt dag imorgon.

Nu ska jag sätta igång med min lilla lista, fler bilder från Cypern kommer ikväll =)




Jag vill se idol live!

Fredag den 27 november sänds en fredagsfinal live från Malmö och jag vill så gärna dit. Det har ju alltid bara varit från Stockholm och nu när det blir i Malmö och det inte är så himla långt dit vill man ju gärna åka och se. Fast lite dyrt tycker jag att det är! Att få platser på läktaren kostar 495 kr / person och då blir det ju 1000 för 2 personer. Så mycket kostade inte ens biljetterna i Globen när vi skulle se Shakira.

Får snacka med mamma sen när hon kommer hem, så ja vi får väl se. Inte för att jag tror att det blir något av det, men man kan ju alltid hoppas! =)



Skulle du vilja se idol live?



090916

Onsdag idag och jag är fortfarande sjuk. Åh, jag orkar verkligen inte vara sjuk längre. Dagarna känns såå långa när man bara är hemma och vilar, när man går i skolan går veckan så himla snabbt för man vaknar tidigt, är igång hela dagen osv. Men imorgon hade jag faktiskt tänkt att gå till skolan, fastän jag är lite förkyld men har redan missat så mycket! Imorgon är det också föräldrarmöte på linné så jag och mamma ska dit.

Har precis laddat över lite ny musik till min ipod och jag lyckades för en gångs skull (Y) Eller först råkade jag radera alla låtarna, men sen på något sätt så fick jag över de igen + några nya, wiho.

Hade också tänkt plugga lite idag. Är färdig med socialkunskapsarbetet och idrotten och så 27 av sh frågorna. Men matte måste jag räkna lite idag. Vi hörs snart, kram ♥



Lite nya bilder från Cypern

Nu tänkte jag lägga in ite bilder från Cypern som jag inte har visat förut. Alla är mobil bilder, så inte den bästa kvalitén, men det duger hoppas jag :)


Sötaste Tobias :D

Schteek på playan

Nissi Beach

Umbrella



Cypriotisk dans vid poolen

The pool

Äkta Chanel och Gucci väskor, men till ett högt pris. Fina var dom allt!

Mörk bild? Ohja. Men så blir det när man inte har blixt på mobilen (n)

Ayia Napa

Innan utgång till stan :)

Inne i Ayia Napa

Receptionen på hotellet där de var hur trevliga som helst. Svenska pratade de flesta också, det gillas.

Det var några stycken i alla fall, kan lägga in fler imorgon om ni vill. Eller vad säger ni? =)


Btw, så var jag tvungen att typ installera en ny msn idag och den är mycket sämre än den andra. Varför har de tagit bort "på lunch" och "strax tillbaka"? Det var lite onödigt tycker jag! Men nu ska jag sova så att jag blir frisk till imorgon.
xo C




Plugg i massor.

Jag har massvis med plugg som jag måste ta tag i. Bland annat detta;

* spanska (säkert missat väldigt mycket nu också)
* idrott och hälsa Klart!
* socialkunskapsarbetet som ska va klart imorgon! Klart!
* naturkunskap, vääldigt mycket
* samhälle, 47 frågor nästan klart, 3 frågor till!
* svenska, läsa bok + recension
* engelska
* matte, matte, matte!

Ja det var det jag kunde komma på nu och det är väl typ alla ämnen jag har? Plus bilden som jag kommer missa imorgon. Var ska man börja liksom? Help me. Men problemet är att jag aldrig har ork till att plugga när jag är sjuk, fastän man vilar hela dagen så orkar man inte göra speciellt mycket.

Det blir nog socialkunskapen jag börjar med. Vad skulle du börjat med? =)


Haha på bilden, fast jag tycker att hästen kan vara så snäll och plugga åt mig lite? :D




Black and white


Sofia skickade precis denna redigerade bilden på oss och eftersom jag inte kommer på något annat att blogga om just nu så lägger jag in den haha (Y)
Och hon är förövrigt också sjuk, så krya på dig ♥



Sjunde himlen

Good morning!
Hoppas att allt är bra med er? =)
Själv mår jag lite bättre idag, i alla fall med halsen. Fast har fått lite hosta nu och snuvan gör mig galen. Men jag vill typ till skolan (a) Haha låter kanske lite konstigt, men det är så tråkigt att bara göra ingenting. Har liksom legat på soffan och vilat från lördagen till idag och det börjar kännas i ryggen.. Så idag hade jag faktiskt tänkt vara lite aktiv och plugga. Bla idrott (läsa igenom några sidor då), socialkunskap och matte. Vet inte om jag ska till skolan imorgon heller, mamma tycker att jag ska stanna hemma, men vi får se.

Sitter just nu och kollar på sjunde himlen, jag bara älskar det programmet. Så himla bra! Har typ sett alla 10 säsongerna genom åren, men nu är det repris och det är nog 2 säsongen nu tror jag. Fast jag tröttnar aldrig, kan kolla på det om och om igen :D

Har ni något sånt favotit program som ni aldrig tröttnar på?


Bästa ♥

Så nu börjar det igen, puss!




Shakira vs Pink på VMA´s

Igår på MTV VMA´s bar Shakira och Pink en likadan klänning. Så vem tycker ni bar upp den bäst? Själv tycker jag såklart Shakira ♥



Vem tycker du, Shakira eller Pink?




Plugg.

Lite kvällsuppdatering dåja. Har inte gjort speciellt mycket idag. Tv, datan och vilat. Aktivt va? ;) Hade faktiskt tänkt vara lite duktig nu och göra lite läxor. Bland annat socialkunskapsarbetet som jag tror ska vara inlämnat på onsdag. Vet inte om jag ska till skolan då, men gjort måste det ändå bli. Och sen blir det tv igen.

Vad hittar ni på denna måndagskväll? =)

Update; ni som har msn, funkar det att skriva till folk? Min msn är helt wierd, kan inte skriva till någon. :S Det var allt för mig, pusshaj!



SP1B

Idag kom skolfotot och för en gångs skull blev jag i alla fall hyffsat nöjd ;p


SP1B :D
Sen så har det kommit till 4 st till klassen också, men kortet togs typ första veckan så därför är inte alla med.

Och här kommer en lite närmare bild på mig

Puss&Kram ♥




Bella har träffat Shakira!!

Hejsan, sorry för kass uppdatering men jag orkar inte sitta vid datan så mycket när jag mår dåligt.. Inatt vaknade jag typ 1000 gånger för att min näsa är så täppt och rinner hela tiden så jag knappt kan andas. Halsen är som tur lite bättre idag men huvudvärk, illamående och snuva. Ahh.

Sen är det så tråkigt att vara sjuk också, liksom vad ska man göra? Har redan kollat klart på alla sjunde himlen och gossip girl avsnitt som jag hade spelat in, läst, vilat och varit inne på datan. Just nu underhåller jag mig med att kolla på Isabellas mtv blogg och hon har träffat Shakira på röda mattan! Jag skulle verkligen kunna göra allt för att träffa henne. Lollo dig Bella!!

Kolla in hennes mtv blogg här; www.mtv.se/isabella med uppdateringar direkt från galan och röda matten. Såg ni föresten VMA igår? Det gjorde tyvär inte jag, men hoppas att det kommer nån repris?


Vackra Shakira på röda mattan. Bild från Bellas blogg. Åh ta mig dit? :(
Jag skulle verkligen gjort allt för att va där, men skulle säkert svimmat om jag såg min största idol Shakira där ;)



Halsont, migrän och snuva. Kan det bli sämre?

Ja ni ser ju själva på rubriken hur jag känner mig. Inte nog med att jag har ont i halsen och sån snuva så att jag knappt kan andas så fick jag precis sån migrän så det känns som om mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst. Jag HATAR att vara sjuk. :(

Skulle egentligen kollat på top model med mamma nu, men jag känner att det har blivit alldeles för mycket tv och data idag så nu ska jag sova. Natti.



Jag är med i "månadens outfit"

Jag har kommit med i "månadens outfit" hos www.modeapa.blogg.se så det skulle vara jättesnällt om mina snälla läsare ville rösta på mig, är nummer 3 ♥

Lämna gärna en kommentar så att jag vet att ni röstat. PussochKram.




Bilder från i fredags

Här kommer lite bilder från i fredags då jag va glad och frisk haha. Fika på chicco med tjejerna och sen hemmakväll :)


Non stop & varm choklad, goodast!

Cassandra i vår lilla stad Hässleholm haha (y)

Jag och Cassandra

C & C

Sofia och jag

Cassandra och Sofia :D

Tjejerna inne på hemmakväll





Jag och Sofia

Caroline, Sofia och Cassandra

Ciao, nu ska jag försöka få i mig något att äta. Om man hals tillåter det!




Sjuk :(

Ja precis som jag trodde så har jag blivit sjuk. Somnade på soffan i typ 2 timmar på kvällen igår innan jag gick och la mig i sängen igen. Och på natten vaknade jag och snöt mig hela tiden, en jäkla snuva asså.. Och ont i halsen så kan knappt svälja. Så det blir ingen skola på några dagar nu.. Men jag vill ju inte missa nåt nu när det är gymnasiet, men aja.

Så, vad kan man underhålla sig med nu då? Läxor orkar jag inte göra just nu och hur länge kab man va inne på datan asså. Kom gärna med förslag :D



Sjuk?

Åhnej, min hals gör jätteont och jag mår dåligt. Kommer säkert bli sjuk och det är det värsta jag vet och just nu när det är så mycket i skolan också :( Vill ju inte missa men alltid när jag är sjuk så är jag det i minst 1 vecka!

Btw, en lite bättre outfit bild kanske =)




Och inget bra går det inte heller på tv ikväll.. Så jag ska bädda ner mig i soffan och kolla på lite sjunde himlen avsnitt med mamma. :)

Kramar från sjuka mig, hoppas ni mår bättre! ♥



Veckans fråga

Vilka internetsidor besöker du dagligen?

Själv besöker jag bilddagboken, bloggen såklart, facebook, alla andra bloggar jag läser & gratiskläder. Säkert nån mer, men detta är dom jag kommer på nu ♥




Lördag

Hejsan, var helt slut igår så somnade vid halv 1 och sov ända till halv 12 typ, göött (Y)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer har lite ont i halsen faktiskt så det blir halstabletter snart! Sen så kanske jag ska va med en kompis lite, vi får se. Men bilderna från igår håller på att läggas in på datan nu så lägger in snart. Pusshaj ♥



Jumpstyle


När vi var hemma hos Semir och Violetta sist så försökte sig Semir att lära sig dansa jumpstyle och det gick ju sådär haha, fast det såg väldigt kul ut när han försökte sig på det haha ! Det ser ganska lätt ut, men antar att det är rätt svårt faktiskt. Men riktigt härftigt :D Killarna i videon är ju duktiga (:

Vad tycker du?




Dagens outfit


Dagens outfit, kommer bättre bild snart men sålänge. K l ä n n i n g  f r å n  n e l l y . c o m ( n y ) & l e g g i n s  f r å n  p r o m o d : )



Hemma, idol snart

Sådär ja nu är jag hemma fast idol börjar om 8 minuter så ska kolla på det! :D
Laddar upp lite bilder efteråt. Ska du kolla på idol ikväll? =)



Fika på stan

Snart drar jag in till stan för fika med Cassandra, Sofia kunde tyvär inte men vi träffar henne en liten stund i alla fall. Fika på chicco blir det, gott är där! Godast är den varma chokladen och non stop (y)

Hemma innan 8 för sen är det idol, ja även på fredagr tydligen. Hörs sen :))



Äntligen helg

Hejsan, hade inte tid att blogga imorse så det är därför ni inte hört av mig. Och idag försov både jag och mamma oss! Vaknade lite över halv 8 och vi brukar åka hemifrån 5 i 8, ehm snacka om panik. Hoppade upp ut sängen fort, men jag hann. Kom inte försent men så stressigt det var. Hade typ 20 minuter på mig att välja kläder, fixa mig, äta, sminka och allt det där. Men så går det väl om man somnar 1.

I skolan hade vi bara 2 lektioner idag först svenska och sen matte. På svenskan gjorde vi massvis med olika saker och sen skulle vi gå till biblioteket för att låna en bok att läsa. Och på väg från biblioteket blev det en hel del skratt med Maja, ja! Ja vi skrattade åt en lite kul sak, men du har alldeles så rätt så! ;p Efter skolan blev det snabbt hem och äta och sen stan med några tjejer från klassen. Sofia, Klara, Maja, Emma och Emma. Väldigt trevligt tjejer så tackar för det (:

Och nu är jag hemma, ska ta en frukt eller så att äta och vid halv 6 ska jag till stan igen för att möta upp Cassandra och Sofia och ta en fika på stan och snacka en massa. Trevlans! Och nu ska jag typ ut och fota så det kommer lite bilder sen. Vi hörs -v-




Torsdag

Ungefär såhär har min dag sett ut;
* skola- hem från skolan. Mådde dåligt!
* ligga med värmekudde hela dagen haha (hjälpte nada, btw)
* kolla på tv, seven heaven och gossip girl
* äta
* sova i cirka 2 timmar
* idol och ännu mera tv
* datan

Ja där ser ni, jag har inte orkat göra något. Men nu ska jag i alla fall tvätta håret och sen sova igen. Är helt slut (n) Och jag mår fortfarande sämst, mår illa hela dagen hoppas jag inte blir sjuk också. Typ alla är sjuka nu? Var man än kollar så är alla sjuka.

Imorgon slutar vi 10.50 väldigt HÄRLIGT. Så bara svenska och matte. Och matteläxa hade vi till imorgon, men det kom jag på när jag stod och väntade på att mamma skulle hämta mig från skolan och jag hade så ont i magen så jag orkade inte gå tillbaka och hämta boken så läxan blir tyvär inte gjort till imorgon, får göra den i helgen istället!


Denna klänningen beställde jag från nelly.com för några dagar sen och den kom idag, väldigt fin faktiskt så ska nog ha på mig den imorgon eller vad tycker ni? =)

Sov gott fina läsare och tack för alla gulliga kommentarer, blir lika glad för alla! ♥




Haha, så klockrent!


HAHAHAHAH, såg ni detta på idol igår? Så sjukt kul alltså, skrattar lika mycket varje gång och mest när han springer in i dörren och kolla Bagges min haha. BÄST :D



Feeling terrible

Idag gick jag hem från skolan vid halv 12, mår hemskt. Klarade inte av att va där 1 min till :(
Har så sjukt ont i magen så jag vet inte hur jag ska överleva dagen. Ligger bara & gråter på soffan av smärta, inte för att det bli bättre men ja.. Samma helvete varje månad. I hate it.

Och alla ipren var slut så nu har min snälla bror cyklat till apoteket och jag hoppas att han kommer hem snart. Inte för att jag kan svälja en hel tablett, men om man delar på typ 10 bitar så går det väl. Och sen jobbar mamma ända till kvällen så jag får va hemma själv, inte kul :( buhu! Hade tänkt att sova snart, om jag lyckas ta ned upp från soffan. Vi hörs när vi hörs, hadet fint ♥



090909

Ja idag är det 09-09-09. Kollade nån på klockan 09.09? ;)

Nu har jag gjort klart läxorna och ska typ sova. Är väldigt trött och skola imorgon. Så vi hörs efter det, ha det fint -v-

Btw, svarar på kommentarerna imorgon på morgonen (:



Facebook

Sorry för lite dålig uppdatering, men ja :)
Idag övertalade Nathalie mig att jag skulle skaffa facebook så då gjorde jag det. Inte för att jag fattar så mycket av den, men ja. Har typ bara 22 vänner än sålänge haha så alla addar mig som vän! Okej? ;)


Nu borde ju min kära bror också bli glad eftersom han tjatat sååå. Nu är det dags för dig att skaffa bdb broor.

Har du facebook?

Och jag har fortfarande inte pluggat så tänkte stänga av datan snart och äta sen kolla idol som är klockan 21 idag och sen plugga. ♥




Sol, håltimme & glass

Hejsan, va hemma vid 16.10 för det tar en himla tid att åka buss eftersom den stannar på typ alla hållplatser. Idag när jag vaknade hade jag ont i halsen och då blev det halstabletter och nu är det bra igen, tur det! I alla fall så var det skola idag och vi började med socialkunskap och sen engelska. Och efter engelskan var det svenska och klassråd, sjukt segt haha. Och sen 1 timme och 40 minuters håltimme bara för att vi inte hade no så jag och tjejerna stack först till hembyggsparken och käkade glass och skrattade som bara den haha och sen gick vi till stan och kollade i affärer och lite så, väldigt kul faktiskt :D Men sen kom vi försent till bilden.. Vi trodde att vi började 20 över men det hade tydligen blivit ändrat till 10 över, ajdå ;p

Och sen slutade vi typ 8 över och min buss gick 7 över liksom missade den med typ 3 minuter? Så det blev att vänta en halvtimme till nästa..

Nu hade jag tänkt ut en runda och sen ska jag vara duktig och plugga på socialkunskap, engelska och spanska. Vad ska ni göra idag? =)

CIAO!




Fashion från nelly.com

Idol är ju bääst :D Haha så roligt, och såg ni han som kommer springa in i dörren imorgon? Humör på hög nivå (y)

Nu är jag typ färdig med läxorna. Svenska, engelska och socialkunskap så nu ska jag snart bada och sen hade jag tänkt gå & lägga mig, jag behöver sömn.
Sen så fick vi tillbaka proven i samhälle och jag fick 36 rätt, yeees :D så glad jag blev, trodde ju helt seriöst att jag skulle gå IG så fick jag 36 *happy* så jag är visst inte så dålig på geografi trots allt eller så gissade jag så bra bara, aja det viktigaste är i alla fall att jag klarade det!

Imorgon är det skola från 8.15-15.40, längsta dagen och sen bussen hem så är hemma lite efter 4.


Jag vill ha detta fina halsbandet från nelly.com. 250 kr tror jag det kostar. Ska jag beställa? :)



Ikväll börjar IDOL ! :D

Ja, då börjar äntligen idol 2009 ikväll. Klockan 20.00 på 4an. Jag ska helt klart kolla, tycker det är super och de första programmen är väldigt roliga med mycket skratt men sen följer jag alla de andra avsnitten också.

Ska du kolla? =)




Fanta exotic

Jag gillar inte läsk och har aldrig gjort det, men sist hade Semir denna hemma och så himla god. Älskar det! :D
Så om ni inte smakat fanta exotic, gör det. Godare än godast ;D


Fanta exotic, mums. Har du smakat den?


Nu ska jag ut en runda, sen blir det plugg & tv. Vi hörs, ciao.



Tisdag

Hejsan, kom hem för lite mindre än 1 timme sen och då blev det mat. Riktigt hungrig eftersom man måste va fastande när man tar blodprov (alltså får man inte äta eller dricka något innan) Och jag var så torr i halsen och så fick jag inte dricka haha ;o

Blodproven gick i alla fall bra, fast det gjorde ont :(
Men tur att det är över nu, 1 år tills nästa, skönt det! Men nu är jag jättetrött, så helst skulle jag bara vilja sova, men får dra till skolan ändå..

Så det blir skola från halv 1 till halv 4. Spanska först och sen har vi över 1 timmes håltimme och sen samhälle. Onödigast.se eller vad? Så hade tänkt gå till garderoben och leta upp något att ta på mig till skolan. Fastän jag har så mycket kläder så känns alla kläder så himla trista ibland. Man har verkligen ingenting att ta på sig, men ändå så är garderoben proppfull. Känner ni igen er?

Kram på er sålänge ♥



Blodprov..

Imorgon lite innan halv 8 blir det åka in till Kristianstads sjukhus och ta massvis med blodprov, sån där årskontroll med min diabetes och de tar cirka 10 hela rör med blod, kommer va helt trött och hängig sen :/ Jag hatar det, usch & blä och så gör det så ont också :( Och sen blir det skola efter lunch (Y)

Wish me luck?


Klaudia & jag, miss u ! <3

Update: Nu är klockan snart 8 och vi ska åka in till Kstad. Sitter här med sån salva på armvecken, där man ska ta proven och det kliar som bara den! Ahh ;o
Aja, vi hörs sen om jag överlever ;p för jag hatar blod och nålar..

Ha en fin dag ♣




JEANS

Denna outfiten hade jag på mig i fredags, men alldeles glömt bort att visa.




j e a n s v ä s t - H&M (Polen, ny)
v i t  k l ä n n i n g - JC
h a l s b a n d - Gina Tricot
l e g g i n s - Promod
s k i n n j a c k a - H&M
b a l l e r i n a - Deichmann

Vad tycks? =)




Måndag

Sådär då var det ny vecka igen dåja. När man går i skolan så går veckorna verkligen så sjukt fort. Måndag och sen plötsligt är det fredag och så är man så trött så man orkar inte göra något haha.
Måndagar är i alla fall en kort dag 8.15-12.40 härligt! Så idag hade vi bara socialkunskap, spanska och matte. Och nu vet jag inte riktigt vad som händer. Har lite läxor så ska nog ta tag i det snart. Sen så har vi håltimme i nk lektionerna hela veckan. :D

Sen har jag inte berättat om skolan torsdag och fredag så;
torsdag; samhälle på morgonen så hade vi en liten frågesport med lite länder vi skulle ha på provet och det gick ju väldigt bra för vår grupp haha. Vi kunde inte så mycket (a) Sen så var det idrott i regn, uschfyblä. Och vi ska fortsätta med ute idrott i 2 månader (!!!) Det kommer ju va svinkallt? Efter det va det spanska och engelska och sen naturkunskap, grupp 2. Så vi satt och letade efter blommor i en riktigt tjock bok på 1000 sidor, men jag har nog aldrig skrattat så mycket i mitt hela liv som på den lektionen. Haha, hände en liten rolig sak ja och tårarna bara rann så mycket man skrattade hahaha ;p Så det var ju positivt, man måste ju ha kul ibland (y)
fredag; provet som gick bad,bad,bad! resultatet får vi nog imorgon. Jag längtar inte.

Men nu ska jag gå och hitta på nåt kul. Pusshaj ♥


Sen har jag köpt lite mer skolsaker. Behövde ett till block så det blev detta ovan från bokia, och sen 2 plastfickor. Ett med ett hjärta och sen med en stjärna. 5 kr st på bokia ;)




Bloggen 1 år idag!

Idag har jag bloggat i precis 1 år. Den 6 september 2008 fick jag för mig att blogga, ville skriva av mig och tyckte det verkade kul och sen dess har det fortsatt. 732 inlägg tillsammans på 1 år, hyffsat många tycker jag ;)

Nån som följt min blogg från början kanske? =)

http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/2008/september/ Klicka in er här så kan ni läsa mina första inlägg.

Vad tycker ni om min blogg då, något ni vill att jag ska skriva mer/mindre om? Några frågor eller nåt speciellt ni vill att jag ska skriva om? Berätta gärna! (:


Absolut första bilden på bloggen, Shakira såklart (y)




Top Model börjar ikväll!

Idag börjar en ny säsong av America´s next top model. Äntligen! :D
Fast problemet är att det är precis samma tid som privileged..

kl 19.00 på kanal 3, ska du kolla?


Tyra Banks




Veckans fråga

Vilken är din favorit veckodag?

Min är nog fredag, sådär efter skolan så vet man att man har hela helgen framför. Efter det kommer lördag, men fredagar är bäst! ♥




Akons crib

Satt och kollade på MTV Cribs lite idag och då var det just Akons hus som visades och jag har nog aldrig sätt ett sånt fint hus, underbart alltså! Ge mig typ (a
Egen pool både inomhus och utomhus ofc, sjukt många bilar, stoora rum och mycket mer. Kostade en hel del gjorde det säkert också. Men det var verkligen ett drömhus.


Hittade tyvär inga bilder från hans hus, så det är inte det på bilden men aja.
Såg nån det? =)

Nu ska jag snart sova, CIAO!




Paul Frank

Jag har alldeles glömt bort att visa min Paul Frank väska som jag köpte i Cypern.


Cirka 300 kr, visst är den söt? ♥



Mat tips ;p

Här kommer ett litet lätt mattips man kan göra till mellanmål när man kommer hem från skolan eller nåt,


Mackor från grillpanna, mycket godare än vanliga :}

Gör såhär;
* häll lite margarin på grillpannan och låt det smälta
* lägg på ett bröd och stek på båda sidorna så att det blir såna ränder
* lägg på ost och skinka på pannan och stek det också
* när det är färdigt så lägg på det på mackan och klart!

Sen kan man såklart ha andra saker på också som grönsaker osv. Lätt och gott :D



En regning lördag

Godmorgon,
vad gör ni idag? Själv ska jag bara chilla och ta det lugnt, det behövs! Sen så är det världensmegatråkigtväder också, det gillas inte :(

Visst är hösten mysig med alla fina kläder osv. Men vädret är ju bara för tråkigt om det regnar & regnar hela tiden.


Ge mig sommar igen. Bilden är från Klaudias bröllop ;p



23.51

Hejsan,
är så himla trött just nu så ska nog sova snart. Skolan tar verkligen på orken och på fredagar är jag oftast helt slut! Det har i alla fall varit en rolig dag och mysig kväll. Bara tagit det lugnt och kollat på tv med mami ;*

Imorgon lovar jag att det kommer fler och roligare inlägg. Sov gott fina läsare.

'
Äntligen helg :D och skit i blixten på min kind, det blev lite wierd där haha.



Hemma

Nu är jag hemma eller kom för ett tag sen efter en väldigt trevlig kväll :D
Tittade på film, snackade och va inne på datan.
Nu ska jag äta en väldigt sen kvällsmat, puwss !



Filmkväll

Snart ska jag iväg på filmkväll hos en kompis. Mamma ska iväg till sina kompisar och vem vill sitta själv hemma en fredagskväll? Inte jag i alla fall ;D

Så snart blir det film & popcorn. Hörs kanske där eller sen när jag kommer hem. Ciao!


Denna filmen har jag hyrt om 3 gånger och fortfarande inte kollat på den. Så idag får det allt bli av. Nån som sett den? :)



Jaa, jag lever haha!

Jag lever haha, sorry för kass uppdatering men igår var jag bara inne på datan 20 minuter tillsammans. Rekord haha? Jag är aldrig inne så kort men det blev plugg, plugg. Men det hjälpte väl inte speciellt mycket för karprovet gick åt skogen :( Det var så himla svårt och så kom det mest på Afrika och det var det jag inte kunde. 29/53 måste man ha för att få G, tror seriöst inte att jag kommer få det :/ Geografi är inte min starka sida ska jag säga, suger på det! Aja, om jag får IG så får jag väl göra om det, inte så mycket man kan göra åt det nu förutom att hoppas att jag gissade så bra så att jag fick ihop 29 rätt kanske? Vi får se :D

Nu ska jag iväg till stan en runda, hörs snart igen ♥



Puh!

Har tagit en liten paus i pluggandet, men ska börja snart igen. Hela Afrika & Asien kvar och det är inte lite det.. Sen repetera allt det andra och lära sig allt på kartan. Även matte och svenska till imorgon. Puh!

Vad gör ni ikväll, antar att ni har det roligare än mig? =)


Avslutningbild från 9an :D




Plugg inför kartprov!

Tog bussen hem från skolan 15.37 och var inte hemma förens 10 över 4. Sen dess har jag ätit och tittat på tv en stund, men nu måste jag seriöst plugga. Idag fick jag reda på att vi tydligen ska kunna peka ut var alla länder ligger i hela världen? PANIK! (!!!!) Så ni hittar mig i kartornas värld (n)

Vi hörs ikväll om inte annat, puss. Wish me luck (a



Det går ju inte så bra, nej.

Och ja hur går det med mitt pluggande då? INTE speciellt bra, nej. Har typ inte lärt mig någonting alls det känns typ som om det går in genom huvudet och ut på andra sidan 1 sekund efter. Jag vet inte hur jag ska klara det på fredag, just nu känns det att jag kommer misslyckas (a)

Och så är jag så trött så jag vill bara sova, och ska nog ta och göra det också. Imorgon börjar vi 8.15 och så är jag inte hemma förens vid halv 5 och då blir det plugg.. Jag har bara lärt mig Europas länder och huvudstäder och Australien och Nya Zeeland. Sen har jag ju sådär bara 5 världsdelar kvar med 100 saker på varje (n)


Äsh bara att inse, jag suger på geografi, kartor och sånt. Och föresten är det ju samhälle vi läser. Varför har vi då plötsligt geografi? :p

Vi hörs imorgon sötnosar. Sov så gott, det tänker i alla fall jag göra. Ny dag och nya tag imorgon. Då ska det pluggas alltså! ♥



Alla världens länder + huvudstäder!


Okej, jag måste helt seriöst sätta igång och plugga! Men jag vill inteee och det känns som om ingenting fastnar, absolut ingenting.. Liksom hur ska man kunna lära sig ALLA länder och huvudstäder i HELA världen. Det är ju omöjligt? Om ni har nåt bra tips så säg gärna till för jag behöver alla tips man kan få.
Nu; plugg 10 min, sen äta, tv och en till timmes effektiv pluggning hade jag tänkt, ja vi får se hur det går med den saken ;P




Onsdag

Hejsan fina läsare, hur mår ni idag? :)
Själv är jag riktigt trött, håller på att somna haha. Skolan tar verkligen på orken ;p och sen sover jag alldeles för lite också, skärpning! Kom inte hem förens 16.15 idag för tog bussen hem efter skolan som först får till stan och sen måste man vänta där i 10 minuter för att ta nästa buss hem. Sen blev det äta och gossip girl och nu sitter jag här.

Socialkunskap på morgonen, helt okej sen engelska, svenska, naturkunskap och bild. No lektionerna är riktigt sega :P Sen fick vi våra klassfoton också, inte gruppfotot men alla fick sina egna enskilda och usch haha. Kan visa bild sen. Hade snart tänkt plugga lite annars kommer jag aldrig lära mig allt till fredag så ni hittar mig i ländernas och huvudstädernas värld där jag ska tillbringa närmaste timmen hade jag tänkt. Slänger in dagens outfit senare.

Ciao ♥




It´s just a little to late.

Sitter här och fönar håret nu, har precis badat. Sent som alltid.. Jag går typ aldrig och lägger mig innan 12 när det är skola, inte bra! Imorgon börjar vi 8.15 med socialkunskap och slutar 15.40. Ska ta bussen hem imorgon tror jag så vet inte riktigt när jag kommer hem men vi hörs då ♥


Bild jag tog för någon dag sen =)



Pump it up


Typ bästa låten just nu. Pump it up med Danzel, sjukt bra :D Härlig partlåt också.
Vad tycker du?




Seg dag

Hejsan,
nu har jag lite tid över för att blogga. Slutade inte skolan förens halv 4 idag och då blev det hem och äta och sen åkte jag och mamma till onoff för att köpa en ny adapter som jag tog i sönder så därför funkade inte mitt internet. Jag fattar inte hur jag kunde ta i sönder det, så himla osmart! Så 500 spänn gick det på ajdå. Fast det fanns inte på onoff så vi fick åka in till stan istället och där fanns det så nu har jag ett fullt funkande internet igen.

Skolan idag var seg, idrott på morgonen då och då lekte vi typ skattjakten haha och lite uppvärmingar och så och sen massvis med sega lektioner som nk, samhälle, engelska, spanska osv. Så tisdagar är inte min favoritdag nej :p Men onsdagar är däremot mycket roligare. Socialkunskap på morgonen och sen bild sista lektionen. Idag måste jag plugga men hade tänkt ta det lugnt nu i 1 timme eller så och bland annat läsa lite bloggar & svara på kommentarer och sen ska det pluggas länder och huvudstäder. Riktigt stort prov på fredag :(

Vi hörs snart igen ♥




Idrott, suck

Good morning!

Sitter här i mina idrottskläder och ska snart sticka till skolan och ha idrott (n) 8.15 och vara ute = blött gräs och kallt! Jag hatar det haha. Och så för vi bara såna tråkiga saker också. Men först ska jag äta frukust. Slutar 15.30 idag.

Vad ska mina fina läsare göra idag?